Utama > Waleran Pangsaéna > Fitbit kakandungan - kumaha ngalereskeun

Fitbit kakandungan - kumaha ngalereskeun

Dupi abdi tiasa ngawartosan Fitbit kuring hamil?

KakandunganTracker ngamungkinkeun anjeun gampang ngalacak sareng ngawaskeun anjeunkakandungantahapan sareng turutan pangembangan orok anjeun minggu ka minggu, sadayana tina pigeulang anjeun! Éta nembongkeun panjang / beurat dina kaisar atanapi métrik gumantung ka anjeunFitbitsetélan pamaké.



Sarah Bjorkman sareng kuring mangrupikeun ahli gynecologist sareng kuring hamil 11 minggu ogé uh sareng kuring salakina kuring Dr. Kurt Bjorkman sareng abdi pediatrik sareng kami nyatakeun perjalanan kakandungan ieu nalika nyiptakeun Pitunjuk Kakandungan Mingguan YouTube ieu pikeun Panyatur Asli sareng Rakan Mitra aranjeunna anu masihan anjeun inpormasi mingguan ngeunaan naon anu lumangsung sareng kakandungan sareng naon anu lumangsung kalayan pamekaran orok ogé kajantenan.

Kami badé nutupan sadayana supados anjeun tiasa nyiapkeun babaran sareng jalur postpartum. Urang bakal nyarioskeun topik anu panas pisan, Latihan sareng Kakandungan, sadayana tentang kumaha carana ngamaksimalkeun manpaat pikeun indung sareng orok tanpa nempatkeun pigeulang, janten tetep up to date dina naon anu salajengna nalika anjeun ngupingkeun anjeun ti duanana dina youtube sareng youtube instagram kami ngagaduhan seueur patarosan ngeunaan olahraga sareng kakandungan pasti éta naon anu kedah kuring lakukeun kumaha sering naon manpaatna sareng tiasa kahartos naha aya seueur patarosan ngeunaan ieu sareng aya seueur inpormasi ngeunaan latihan sareng kakandungan dina internét sareng sababaraha éta ogé dumasar-bukti sareng sabagian henteu. Dinten ieu kami hoyong nyungkeun kanyataan supaya anjeun dilengkepan inpormasi anu paling dumasar-bukti sareng anu diénggalan ngeunaan latihan nalika kakandungan sahingga anjeun tiasa ngamaksimalkeun manpaat kaséhatan pikeun anjeun sareng orok.

Tapi sateuacan urang ngalebetkeun hal éta, hayu urang ngémutan update ngeunaan naon anu lumangsung pikeun kamekaran orok dina minggu 11. Janten dina minggu 11 sareng orok parantos katingali saé salaku manusa leutik, sakitar ukuran jeruk nipis atanapi opat inci panjangna ku waktos orok dikembangkeun alis sareng mimiti nguyup. Pikaresepeun pisan yén kacang polong nyatana ngawangun seuseueurna panon, cairan amniotik anu ngurilingan orok, orok ngelek sareng napas pikeun ngabantosan pamekaran paru-paru.



Pesen utama tina épisode ieu nyaéta kagiatan fisik ieu anu pangsaéna dina kakandungan Ipis nyaéta anjeun tiasa ngalakukeun pikeun ngirangan komplikasi kakandungan sareng ningkatkeun kasihatan jasmani sareng méntal indung. Éta pernyataan ageung, tapi 100% leres, terapi kritis penting pikeun ningkatkeun hasil pikeun indung sareng orok. Leres, janten hayu urang ngamimitian épisode ieu ku ngabagi anjeun sababaraha hal anu luar biasa anu latihan, nalika parantos leres, tiasa ngabantosan indung sareng orok, sareng kami bakal nunjukkeun naon buktina ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngamaksimalkeun ieu kauntungan.

Pikeun sadayana ieu, kami bakal ngiringan inpormasi langsung ti American College of Obstetrics and Gynecology, ogé tinjauan éksténsif ngeunaan 675 tulisan ilmiah unik anu dianggo dina nyusun Kegiatan Fisik Kanada sareng Pitunjuk Kakandungan. Aya sababaraha manpaat luar biasa anu aya hubunganana sareng nuturkeun pedoman ieu. Leres, sareng khususna kanggo orok, panginten tiasa langkung seueur komplikasi.

Éta aya hubunganana sareng résiko réduksi tina preeclampsia Gestational hypertension Diabetes gestational Aya résiko handap peryogi bagian caesar atanapi operasi, sareng résiko handap inkontinensia kemih sareng nambihan beurat kaleuleuwih nalika kakandungan, sareng éta ngabantosan leungitna beurat saatos kakandungan Sareng daptar manpaat ieu teras-terasan pikeun hal-hal sapertos ningkat kontrol gula getih pikeun ibu-ibu anu hamil, turunna paningkatan beurat awak nalika hamil sareng ogé résiko turun tina déprési nalika kakandungan atanapi parna gejala déprési anu turun, janten sacara alami urang ngagaduhan sadayana ieu Mangpaat anu luar biasa tina Nyaho ngeunaan latihan sareng kakandungan, tapi éta henteu hartosna éta gampang, sareng salaku pasangan nalika kakandungan éta tugas kuring ayeuna ngadorong sareng ngaktipkeun kami leumpang babarengan sareng sacara fisik Go janten aktip sareng pastikeun urang lebet latihan urang pikeun poé. Tapi kadang urang masih manusa sareng éta hartosna enya tangtosna kuring bakal nyupiran anjeun tuang és krim janten naon saran anu leres pikeun latihan sareng kakandungan pikeun ngusahakeun éta? Kami nyimpen daptar genep nomer hiji rekomendasi sakumaha saderhana mungkin. Sakabéh awéwé tanpa kontéksipitas kedah aktif sacara fisik nalika kakandungan sahingga awéwé anu ngagaduhan kontéksikasi mutlak ieu tiasa teras-terasan ilubiung dina kagiatanana hirup sapopoé, tapi henteu kedah ngalakukeun kagiatan anu langkung kuat nalika ngalakukeun éta Upami anjeun awéwé anu kontéksikasi relatif, éta saé linggih sareng dokter anjeun pikeun ngabahas pro sareng kontra ngeunaan ilubiung dina latihan anu langkung sengit.



Saran Nomer Kadua: Awéwé hamil kedah latihan sahenteuna 150 menit latihan inténsitas sedeng unggal minggu pikeun kéngingkeun manpaat kasihatan anu bermakna sacara klinis sareng pangurangan sareng komplikasi anu urang nyarioskeun sareng upami anjeun heran? Kumaha anjeun mengklasifikasikan intensitas sedeng? Aya sababaraha cara anu saé pikeun tetep émut ieu. Anu kahiji sakumaha saderhana ngukur detak jantung anjeun. Tabel ieu tiasa masihan anjeun sababaraha pedoman spésipik jantung pikeun ngukur intensitas latihan nalika kakandungan.

Metode anu sanés anu saé nyaéta metode uji paguneman sareng kumargi ieu nunjukkeun yén upami anjeun henteu betah gaduh paguneman sareng tingkat kagiatan anjeun ayeuna, maka anjeun kedah nyobian ngarobih sakedik supados anjeun tiasa ngalakukeun rekomendasi nomer tilu, anu kedahna kagiatan fisik Dikumpulkeun sahenteuna tilu dinten per minggu, tapi kagiatan sadidinten disarankeun pisan Saran Nomer Opat Awéwé kedah damel ngalebetkeun latihan aerobik sareng latihan beurat kanggo kauntungan kaséhatan anu langkung ageung. Aya sababaraha studi ilmiah ageung sareng ulasan sistematis anu nunjukkeun pamutahiran kana kauntungan kaséhatan nalika kakandungan nalika résistansi sareng aérobik digabungkeun sanés ngan ukur ngalakukeun aérobik c Latihan nyalira aya ogé sababaraha bukti yén yoga atanapi peregangan hipu ogé tiasa gaduh manpaat tambahan Saran nomer lima Latihan otot lanté panggul, ogé katelah latihan kegel, tiasa dilakukeun unggal dinten pikeun ngirangan résiko inkontinensia kemih. Sababaraha studi nunjukkeun yén latihan otot lanté pelvis prenatal ngirangan résiko inkontinensia kemih prenatal sakitar 50 sareng résiko inkontinensia kemih postnatal sakitar 35 Kumaha palatihan pikeun otot pelvic floor dilakukeun tiasa ningkat ku latihan anu ditangtoskeun.

Saran # 6 Awéwé anu ngalaman seueul, sirah bodas, atanapi malaise nalika ngagoler dina latihan nalika kedah latihan pikeun nyingkahan posisi ieu ayeuna - hal anu seueur diantara anjeun awéwé anu engké dina kakandungan Nyaho ogé, anjeun biasana ngomprés sababaraha aliran getih anu balik kana haté bari ngagolér kana tonggong anjeun. Janten upami anjeun ngaraos teu raoseun bari ngagoler, cobian milari posisi énggal kusabab kuring yakin seueur anjeun anu naros naha kuring hoyong anjeun terang yén kagiatan fisik henteu saé sareng Hasil Negatif ieu Anu Patalina sareng Kasalahan Kalahiran Kalahiran Pupusna Lahir Prématur Lahirna Prématur Kalahiran Pecah Urin Anyar Lahir Hypoglycemia Kalahiran Lahir Bobot Kalahiran Kalahiran atanapi Komplikasi Kalahiran Janten upami anjeun henteu ngagaduhan kontéksip anu dibahas ngeunaan tadi tong ngantep sieun hal ieu ngahalangan anjeun pikeun olahraga ayeuna, sanaos Anjeun reuneuh sareng ayeuna henteu nganggo latihan anu disarankeun 150 menit tina latihan inténsitas sedeng. Éta henteu kunanaon, tapi saran nyaéta anjeun laun ngagarap tujuan éta nalika anjeun janten salah sahiji ibu anu luar biasa anu parantos parantos aktip.



Anjeun ngajalankeun lima mil sapoé, angkat beurat, sareng nyandak kelas putaran. Saé pisan, jaga, tapi ogé émut yén anjeun panginten kedah ngaluyukeun kagiatan fisik nalika kakandungan anjeun maju. Meureun aya waktos nalika rekomendasi ieu henteu tiasa dituturkeun kusabab kacapean atanapi kakandungan teu ngarareunah.

Anjeun tiasa teras uih deui kana genep rekomendasi ieu upami anjeun tiasa sahingga anjeun ayeuna ngartos sadayana manpaat luar biasa tina latihan kakandungan ieu sareng naha aman pikeun anjeun Patarosan anjeun anu sanés panginten: Latihan naon anu kedah urang lakukeun? Abdi hoyong anjeun terang yén teu aya anu disebut sulap atanapi prakték pangsaéna. Tujuan anjeun pikeun ngalakukeun latihan 150 menit ieu unggal minggu, sahenteuna tilu dinten saminggu. Olahraga nalika kakandungan eh langkung gampil nyarios tibatan dipigawe kadang kuring mendakan nyalira nalika kuring ngalakukeun éta. henteu olahraga isuk-isuk atanapi soré éta henteu kajantenan, eh, sabab dina ahir dinten kuring teu tiasa narik roti kuring tina dipan anu sanés anu ngabantosan kuring ngagaduhan kutang olahraga anyar pikeun budak awéwé, abdi gaduh sapertos anu sabuk pangrojong sabuk kakandungan pikeun kakandungan engké upami beuteung anjeun sakedik ageung seueur réréncangan kuring nyarios ieu ngabantuan, pastikeun anjeun nginum seueur cai entong panas teuing upami di luar 90 derajat di luar, ent ' t latihan di luar sana sareng pamustunganana ngupingkeun awak anjeun sareng nyobian ngalaksanakeun latihan ieu nalika anjeun tiasa kami yakin aya pasar anu teras-terasan ngembang-latihan khusus sareng rencana sareng sanaos tiasa hébat sareng khusus ngabantosan upami anjeun kedah ngamimitian tempat, aranjeunna henteu leres-leres diperyogikeun.

sram saingan vs kakuatan

Émut, tujuanana di dieu nyaéta pikeun aktip sareng tiasa saderhana leumpang dina condong kana péstasi yoga sapédah cicing ngojay digabungkeun sareng latihan résistansi atanapi beurat beurat. Upami ieu pertama kalina anjeun ngamimitian olahraga, ieu saé. Anjeun hoyong mimitian lalaunan teras laun ningkatkeun jumlah anu anjeun laksanakeun.

Mimitian Ku Ngan Lima Menit Tambahkeun lima menit deui unggal dinten sareng minggu dugi ka anjeun tiasa ngalaksanakeun 30 menit sadinten sahingga awak anjeun ngalangkungan seueur parobahan anu luar biasa nalika kakandungan sareng sababaraha di antawisna leres-leres penting nalika milih hormon latihan anu kabentuk nalika kakandungan saleresna nyababkeun sababaraha sendi anjeun janten sakedik langkung santai. Ieu janten penting pisan nalika anjeun ngalahirkeun manusa sababaraha bulan ka hareup. Éta ogé tiasa ngantepkeun sababaraha sendi anu anjeun pindahkeun sakedik langkung lega sareng langkung rentan ka cilaka.

Kusabab kitu, hadé pikeun nyingkahan jerawat, gerakan mumbul kalayan dampak tinggi sabisana. Anjeun ogé bakal mendakan kasaimbangan anjeun robih. Anjeun bakal gaduh parobihan ieu ku cara ningkatkeun beurat payun beuteung anjeun janten tina beuteung anu tumuh sareng anjeun bakal mendakan yén pusat gravitasi anjeun rada benten sareng otot sareng sendi anjeun, khususna di bagian handap sareng pinggul, dimuat deui mangrupakeun ide anu saé pikeun sadar pergeseran ieu dina fokus.

Upami anjeun henteu mampuh, regang sareng awas parobihan awak anjeun. Anjeun ogé tiasa mendakan yén anjeun napas rada kirang tina biasana. Parobihan napas nalika kakandungan Ieu kasus pikeun dua faktor penting: kabutuhan awak anjeun pikeun oksigén ningkat, sareng engké dina kakandungan anjeun bakal ngagaduhan rahim anu ngahalangan napas jero pisan.

Upami anjeun ngalaman terang ieu yén éta tiasa normal pisan, ayeuna aya sababaraha latihan anu kedah dijauhkeun, contona anjeun henteu hoyong ngalakukeun naon waé anu tiasa nyababkeun anjeun trauma hubungan sareng burih anjeun, janten henteu aya baskét atanapi gulat moal aya Tinju anu maenbal sapertos anu henteu kuat dina nanjak éta ogé hadé pikeun henteu ngalanglang kecuali anjeun leres-leres kudu nyingkahan naon waé anu anjeun tiasa murag deui anjeun henteu hoyong ragrag kana beuteung anjeun janten henteu aya ski anu nurunkeun ski rse jsb hehehehe uh Latihan sapertos yoga panas atanapi pilates panas panginten ogé saé dijauhkeun sabab tiasa ngakibatkeun dehidrasi sareng panas teuing. Entong teuleum dina kakandungan, um, komo tong nyobian olahraga di tempat luhurna genep rébu méter kecuali anjeun parantos cicing di Naha anjeun atlit anu pangalaman atanapi pamula, ieu sababaraha tanda peringatan anu kedah diperhatoskeun nalika olahraga . Upami anjeun perhatoskeun salah sahiji hal ieu anjeun kedah lirén sareng nyaritakeun hal-hal dokter kandungan anjeun sapertos perdarahan heunceut, sesak napas sateuacan anjeun ngamimitian latihan, atanapi pusing atanapi nyeri sirah atanapi pingsan nalika nyeri dada, lemah otot, nyeri anak sapi atanapi bareuh anak sapi sareng upami anjeun gaduh kontraksi nyeri biasa atanapi gelombang cairan tina Perhatosan heunceut anjeun, waktuna nyauran dokter kandungan anjeun pikeun nyimpulkeun tina Aktip Dina Kakandungan Minggu Ieu Gaduh Latihan Nyaéta Nomer Hiji Anu Tiasa Anjeun Laksanakeun Pikeun Ngurangan Komplikas Ibu Sareng Ngaronjatkeun Kaséhatan Ibu sareng Hasil Nalika Anjeun Rék ngabantosan orok di sapanjang jalan Anjeun hoyong ngalaksanakeun latihan 150 menit sedeng unggal minggu.

Langkung saé upami anjeun latihan sahenteuna tilu kali saminggu sareng ngalebetkeun latihan kardio sareng beurat jadi upami anjeun henteu aktip ngamimitian ayeuna sakedik ayeuna langkung saé tibatan nanaon Jadi ieu caket pikeun urang minggu ieu. Mudah-mudahan éta anu peryogi kauninga ngeunaan olahraga sareng kakandungan, tapi upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi hoyong terang naon anu kami henteu acan tutupan, punten tinggalkeun koméntar di handap Kami resep ngobrol sareng tong hilap pencét 'Ngalanggan' pastikeun anjeun nonton tulisan kami minggu payun. Kami ngarepkeun ningali anjeun sadayana.

Kami nyarios dina tulisan ieu yén éta pikeun tujuan pendidikan atanapi hiburan hungkul. Éta henteu mangrupikeun naséhat médis. Upami anjeun ngagaduhan patarosan médis khusus, anjeun kedah ngahubungi panyadia anjeun

Naha pelacak kabugaran aman nalika kakandungan?

Éta henteu kantos ditingalikeun nunjukkeun épék ngabahayakeun ka orok atanapikakandungan. Janten ibu-ibu tiasa nganggo aranjeunnapelacakkana eusi haté aranjeunna. ' Janten tetep kuat sareng ngandelkeun, Mama!

Jelas, kalori kabutuhan naék nalika kakandungan tapi éta henteu sakumaha hideung bodas sapertos anu anjeun ngarepkeun, contona anjeun henteu kedah seueur kalori sapertos dina trimester munggaran (upami orok anjeun ukur ukuranana tina plum) Laksanakeun trimester katilu anjeun.

Janten dina tulisan pondok ieu kuring bakal ngajelaskeun persis kumaha ngitung kabutuhan kalori pikeun kakandungan. Tetep di dieu! Halo! Upami ieu mangrupikeun waktos munggaran pikeun nyambungkeun, wilujeng sumping! Nami abdi Melanie McGrice sareng kuring ahli gizi sareng nutrisi pikeun ibu hamil. Kuring ngabantosan pasangan ningkatkeun kasuburan sareng masihan orok anu pangsaéna dimimitian ku kakuatan kadaharan anu saé.

Pastikeun pikeun ngahubung sareng kuring dina jaringan sosial kuring. Mangga tingali kotak katerangan di handap tulisan ieu pikeun detil lengkep. Mimiti, kuring hoyong hatur nuhun pikeun ningali ieu.

Kanyataan yén anjeun ningali ieu nyarios ka kuring yén anjeun bakal janten indung anu hébat sareng anjeun leres-leres paduli kana kaséhatan Bubba anjeun. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kéngingkeun beurat anu pas nalika kakandungan ngagaduhan pangaruh anu ageung pikeun kasihatan kakandungan anjeun JEUNG kaséhatan orok ka hareup anjeun. Ngagaduhan beurat teuing nambahan résiko kurang gizi orok anjeun, beurat kalahiran anu handap, sareng obesitas dina kahirupan nalika anjeunna sering teuing ngimbangan sareng nambihan teuing gancang sapertos upami anjeun henteu acan tuang jam-jaman sareng ngaraos lapar sareng tuang langkung seueur ti anjeun leres-leres peryogi.

Ngagaduhan beurat teuing ningkatkeun résiko anjeun pikeun ngamuat diabetes gestational sareng / atanapi preeclampsia, tapi anu pangpentingna, kéngingkeun kaleuwihan beurat nalika kakandungan sacara signifikan ningkatkeun résiko masa depan orok anjeun berjuang sareng masalah beurat. Langkung seueur kalori anu anjeun tuang, langkung beurat anu bakal anjeun alami. Sareng ngajantenkeun masalah anu langkung matak lieur, penambahan beurat badan beda-beda ti awéwé ka awéwé.

Dina sisi positip, panilitian nunjukkeun yén awéwé anu terang naon tujuan nambahan beuratna, ngagaduhan kasempetan anu langkung ageung pikeun ngahontal éta nambihan beurat tibatan awéwé anu ngan saukur tuang naon waé anu aranjeunna pikahoyong nalika kakandungan. Pikeun nangtoskeun tujuan ngiringan beurat kakandungan anjeun, hayu urang mimitian ku ningali beurat pre-konsepsi anjeun, anu beurat anjeun dina waktos konsepsi. Upami anjeun beurat séhat (katelah indéks jisim awak anu séhat) pikeun jangkungna anjeun, targétkeun pikeun nambihan beurat 11,5 dugi 16 kg (éta 25 dugi 35 pon) salami kakandungan anjeun.

Saenyana, anjeun moal kénging langkung ti 2 kg (atanapi 4 1/2 pon) salami trimester munggaran anjeun, teras kéngingkeun sakitar 300 gram per minggu dina trimester kadua sareng katilu. Upami ieu tujuan anjeun salami trimester munggaran anjeun, anjeun henteu kedah ningkatkeun kabutuhan kalori pisan salaku kauntungan beurat trimester anu munggaran kedahna neundeun cairan, sanés gendut. Teras tujuankeun sakitar 350 kalori (atanapi 1400 kilojoules) di luhur tina naon anu biasana anjeun tuang dina trimester kadua sareng sakitar 450 kalori (éta 1.800 kilojoule) di luhur tina naon anu anjeun biasana tuang dina trimester katilu.

Kuring terang ieu sora siga pisan, tapi nyatana ngan ukur cangkir tambahan sareng satengah nasi coklat asak sadinten. Janten kedah ati-ati supados henteu kasasar upami aya jalma nyarios yén anjeun 'tuang kanggo dua' 'Sacara umum, kaseueuran awéwé anu beurat séhat sateuacan konsepsi kedah ngarepkeun ieu kajadian nalika kakandungan Konsumsi 2200-2900 kilocalories (éta 9000-12000 kilojoules) per poé. Nanging, ieu ngan ukur tujuan umum.

Upami seueur olahraga, alit atanapi ageung, gaduh metabolisme anu luhur pisan, atanapi gaduh lilipetan, syarat anjeun bakal robih sareng jujur, langkung saé kéngingkeun nasihat pribadi ti ahli nutrisi prenatal upami anjeun tiasa Upami anjeun di luhur beurat paling séhat anjeun nalika konsepsi, tujuan ngiringan beurat kakandungan anjeun bakal langkung handap, janten anjeun sigana peryogi langkung sakedik kilojoules nalika kakandungan sareng, sabalikna, upami beurat anjeun langkung handap tina ideal nalika anjeun hamil anjeun peryogi tambahan hiji Tujuan pikeun beurat mangtaun nalika kakandungan ku ningkatkeun asupan kalori anjeun. Seueur awéwé resep karbohidrat nalika kakandungan, sareng aranjeunna kedah janten sumber kaseueuran kalori tambahan anjeun. Pastikeun anjeun milih karbohidrat séréal anu séhat sapertos gandum atanapi jagong dina kobét.

Pikeun ngabantosan ngaoptimalkeun tuangeun anjeun nalika kakandungan, kuring nyiptakeun rencana tuangeun 2000 kalori (9000 kilojoule) anu tiasa anjeun unduh gratis tina melaniemcgrice.com/. Kakandungan.

Anjeun tiasa nambihan atanapi ngirangan tuang kanggo nyaluyukeun asupan kalori anjeun, atanapi upami anjeun resep rencana tuangeun anu langkung dipersonalisasi, mangga dihubungi resepsionis kuring pikeun ngatur konsultasi. Hiji hal anu pamungkas, nalika asupan kalori anjeun mangrupikeun alat anu ngabantosan nalika kakandungan, kuring henteu hoyong anjeun janten obsesi. Awak anjeun bakal ngalangkungan seueur parobihan nalika kakandungan sareng unggal awéwé unik.

Janten naha anjeun janji kuring moal ngimbangan diri langkung ti saminggu sakali? Sareng punten nempatkeun fokus anu langkung ageung kana milih kadaharan anu bergizi tinimbang ngan ukur ngitung kalori. Ngarasa Luncat ka patarosan dina kotak komentar di handap. Kuring ngarepkeun ningali anjeun dina tulisan kuring salajengna!

Kumaha anjeun tiasa nyebatkeun hamil anjeun ku mariksa pulsa anjeun?

Jang ngalampahkeunana, nempatkeun indéks sareng jari tengah anjeun dina pigeulang panangan anjeun anu sanés, tepat handapeun jempol anjeun. Anjeun kedah tiasa ngaraos apencét. (Anjeun teu kedah nganggo jempol anjeun pikeun ngukur sabab aya)pencétsorangan.) Cacah keteg jajantung pikeun 60 detik.

Janten saur anjeun anjeun panginten janten hamil éta mangrupikeun kaulinan tebak dugi ka anjeun yakin yén kuring Claire sareng bidan sareng dinten ieu kuring badé nyarioskeun sababaraha tanda awal kakandungan, anu anjeun panginten parantos terang, yén anjeun panginten henteu acan terang Upami anjeun mikir yén anjeun hamil éta penting pisan pikeun ningali dokter kulawarga anjeun atanapi bidan anjeun di kantor dokter kulawarga anjeun. Jelas langkung saé terang ASAP, peringatan anu saé pisan ku seueur awak ieu bakal kéngingkeun sakedik fitur grafis janten hayu urang mimitian ku anu paling jelas anu leungit dina hiji jaman. Urang hartosna anjeun gaduh siklus menstruasi rutin atanapi sono kana waktos sakitar opat minggu saatos anu terakhir, sareng éta hartosna anjeun bakal hamil sakitar opat minggu.

Anu séjén anu écés pisan nyaéta seueul nyaéta panyakit énjing kusabab langkung sapertos lieur sadidinten, janten para profesional condong nyebat panyakit kakandungan - langsung ka kamar mandi upami ngan éta waé. Anu leres-leres kajadian nyaéta hormon HCG tumuh dina sistem anjeun sareng anjeun rumaos gering. Ieu dimimitian kira-kira genep minggu saatos kakandungan sareng biasana maot sakitar minggu ka tilu belas, tapi éta jalan sapanjang sababaraha jalma musibah.

Salah sahiji anu panginten anjeun henteu acan kantos nguping nyaéta implantasi, nyaéta nalika anjeun kéngingkeun nyeri anu seukeut dina beuteung handap, dasarna warna anu anjeun rasakeun, endog anu dibuahan dina témbok rahim anjeun raoseun siga ciwit , tapi henteu sadayana ngagaduhan gejala salajengna anu ngagantung kamacetan pendarahan lumangsung babarengan sareng anu terakhir di sababaraha awéwé janten perdarahan ieu henteu perdarahan beureum anu seger, tapi sababaraha awéwé resep kaleungitan coklat atanapi rugi alit nalika ngusap saatos WC. Ieu endog anu nyangkaruk dina tembok rahim tina témbok rahim anu ditancebkeun teras ngaleungit sareng anu anjeun gaduh nyaéta perdarahan biasana bener-bener gampang diterangkeun tapi sababaraha awéwé salah ieu pikeun mimiti hiji jaman, janten anu salajengna mangrupikeun salah sahiji gejala anu paling umum tina kacapean anu langkung ekstrim anu dimimitian sekitar nalika anjeun sono kana waktos anjeun sareng dugi ka 13 minggu abdi hoyong bobo satengah jam sateuacanna teu aya waktos anu sadayana ngonsumsi dina akhir dinten. leres-leres dina lelah sofa anu disababkeun ku hormon anjeun nalika anjeun reuneuh sadayana aya dimana-mana sareng éta hartosna yén waktos salajengna anjeun ngaraos total gejala ku sabab éta payu ieu mangrupikeun salah sahiji gejala anu paling umum aranjeunna ogé tiasa ngaraos beurat pisan aranjeunna tiasa ngaraos nyeri pisan sababaraha jalma ngajelaskeun salaku sensasi tingling enya batur nyarios éta sapertos perasaan nyiwit di tukangeun pentil Anjeun Awak sareng payu anjeun nuju nyiapkeun orok nalika orok sumping gejala anu sanés nyaéta bac nyeri k, éta mangrupikeun gejala anu umum teuing anu ogé bingung sareng awal jaman anjeun sabab sababaraha urang pledo nyeri jaman nyeri deui, éta hormon anu santai ku ngalangkungan sistem anjeun sareng ngajantenkeun unggal otot santai, ngan sakedik, anu cukup pikeun ngajantenkeun anjeun nyeri pisan, anu sanés anu sakedik dina sisi grafik nyaéta lendir serviks enya urang dasarna kudu diajak ngobrol lamun hamil di awal anjeun ngagaduhan seueur lendir serviks anu ipis, caket, tapi langkung waktos progesteron ngawangun dina awak anjeun ngajantenkeun langkung kentel sareng caket upami anjeun lasut période debit bakal tetep sapanjang kakandungan tapi éta ngan bakal robih janten katingalina ku langkung waktos, dina waktos salajengna aya rasa bau anu ningkat hartosna éta dasarna yén anjeun gaduh anjing anjing Seueur awéwé ngajelaskeun rasa anu anéh dina sungut nalika kakandungan mimiti sapertos rasa logam sareng ieu disebat disgeusia tapi ieu biasana disababkeun ku progesteron anjeun sareng seueur deui awéwé anu sumping deui pikeun masihan anjeun sépakan dina roti éta.

Seueur awéwé ngajelaskeun kulitna béda nalika aranjeunna hamil, nyatet yén kulit anjeun badé parah sareng anjeun pinuh ku jarawat, atanapi anjeun bakal mendakan yén éta saéstuna beuki kakandungan langkung saé deui progesteron datang sareng masihan anjeun nincak dasarna éta dilates pembuluh getih anjeun anu hartosna yén tekanan getih anjeun turun anjeun ngarasa hampang sareng lieur Sababaraha awéwé ngajelaskeun panas panas nalika kakandungan. Ieu biasana aya hubunganana sareng ménopause, tapi sababaraha awéwé kéngingkeun éta dina tahap awal sakitar opat dugi genep minggu, éta henteu umum, tapi upami anjeun kéngingkeun éta henteu panik sareng akhirna mangrupikeun kajadian anu sering pisan. Sababaraha awéwé kéngingkeun haus anu teu puas, ieu normal sareng teu kedah hariwang.

Nanging, upami anjeun kaserang pastikeun anjeun ngagaduhan botol cai kami sabab anjeun bakalan peryogi nalika anjeun sigana gaduh - Kuring curiga seueur gejala ieu sapertos mimiti jaman anjeun. Janten upami anjeun henteu yakin, mésér tés kakandungan atanapi tingali yén GPMumsnet anjeun ogé ngagaduhan kalender kakandungan nyalira sahingga anjeun tiasa lebet sareng ngabandingkeun gejala anjeun numutkeun nalika anjeun période terakhir upami anjeun hamil sumping deui sareng parios Aya ton eusi pikeun unggal bagian tina kakandungan anjeun kalebet jaringan pangrojong anu hebat, upami anjeun resep kana tulisan ieu asa bébas ngalanggan tulisan ieu sareng masihan kami jempol sareng masangkeun patarosan dina koméntar

Naha fitbit tiasa ngalacak kasuburan?

Fitbitnambihan fitur kaséhatan awéwé pikeun aplikasi na dina Méi 2018, ngamungkinkeun anjeun sacara manuallagusiklus menstruasi sareng gejala pikeun ngaduga siklus anu bakal datang sareng kamungkinankasuburanjandéla.

Hei dulur, ieu Ray ti DCRAINMAKER.com sareng dinten ayeuna kuring gaduh '7 Hal Anyar' anu kedah dipikanyaho ngeunaan Fitbit Sense. Ayeuna ieu mangrupikeun ulasan lengkep ngeunaan Fitbit Sense, tapi kuring badé mimitian ku dasar-dasarna heula, sapertos menit atanapi dua, teras kuring bakal teuleum kana '7 Fitur Anyar' éta sareng teras akurasi.

Sareng anjeun pasti hoyong caket pikeun katepatan. Kusabab nalika anjeun mésér jam tangan ieu anjeun hoyong éta akurat. Sareng aya leres urang kedah nyarioskeun perkawis ieu.

Ayeuna anjeun tiasa nganggo bab YouTube di handap pikeun ngan saukur ngagulung ka bagian anu anjeun pikahoyong. Janten upami anjeun topi anu lami di Fitbit, anjeun tiasa ngalangkungan ieu kanggo menit payun atanapi langkung sareng ngaluncat kana sadaya fitur anyar. Mimiti kuring kedah nyebatkeun hargana, éta $ 329.

Ieu jauh Fitbit paling mahal dugi ka ayeuna. Ieu ogé kalebet band nonton standar anu kuring anggo ayeuna. Tapi sapertos jaman baheula, anjeun tiasa mésér sareng ngarobih tali nonton aksésori sanés upami anjeun hoyong.

Ayeuna, tangtosna, Fitbit Sense hakékatna sapertos versi Ionic atanapi jam tangan Versa salajengna. Janten éta ngagaduhan sadayana fitur normal anu sami anu anjeun ngarepkeun tina Fitbit. Janten anjeun tangtos tiasa ngalacak léngkah, bobo sareng fase bobo anjeun.

Mibanda GPS internal janten teu kedah nyandak telepon anjeun nalika anjeun ngajalankeun atanapi nyandak drive. Ieu sadayana terintegrasi sareng tangtosna henteu ngan ukur diunggah ka Fitbit, tapi ogé ka Strava sareng platform anu sanés. Disayogikeun bank anjeun didukung, anjeun tiasa ngamuat kartu kiridit anjeun kana fitbitsense ku Fitbit Pay, anu ngamungkinkeun anjeun mayar tanpa kontak di toko atanapi mayar hal anu mirip pisan di jaman baheula sareng theioniq sareng sabalikna anu anjeun hoyongkeun parios ka bank anjeun sabab beda-beda sababaraha nagara ti nagara, teras sapertos jam tangan ieu di jaman baheula aya toko aplikasi Fitbit dimana anjeun tiasa ngaunduh wajah nonton ogé aplikasi normal.

Kaseueuran aplikasi di luar sana sabab kaseueuran aplikasi portabel anu saderhana, éta mangrupikeun versi aplikasi telepon anu pared. Ayeuna aya dua pilihan pikeun tampilan dina hartos anu mimiti nyaéta standar, anu diangkat pikeun ngahudangkeun anjeun, anu hartosna tampilan dipareuman sareng anjeun nurunkeun cara éta sareng nalika anjeun br nalika boot bakal muka éta hurungkeun atanapi anjeun tiasa salawasna gaduh éta dina tampilan naon waé anu anjeun tingali nalika éta turun sareng éta bakal muka jam tangan dina ngan sadetik, atanapi dasarna sapertos wajah jam tangan anu lemah sareng nalika kuring angkat angkat jauh tina waktos sareng nunjukkeun ka kuring nonton langsung bahkan dina kasus klaim Neveron Fitbit ngeunaan dua dinten dina kasus paningkatan klaim mingguan sakitar lima dinten sigana lumayan saluyu sareng anu ayeuna kuring tingali ogé nalika éta mangrupakeun layar sentuh -Mépokeun aya hiji tombol anu aya di handap di ditu, euh sareng kuring kedah jujur, éta tempat anu super kagok pikeun nempatkeun tombol sabab biasana sapertos anjeun nempatkeun pigeulang sapertos kieu sareng nyorong tombol sapertos kieu, tapi di dieu anjeun kedahna resep lebet ka handapeunana, ngan éta pisan anéh yén éta ngageter sakedik sakali anjeun némpél, tapi éta sanés sanés panempatan Button anu saé. Neruskeun sakumaha sareng Fitbits ayeuna anu sanés, anjeun tiasa ngamuat musik kana jam tangan sareng nyandak musik éta teras maénkeunana liwat headphone bluetooth headphone, anjeun tiasa nempatkeun Pandora sareng Deezer dina musik offline nyalira sareng kaluar deui tanpa telepon anjeun dimana-mana, sakumaha ogé mp3, aya ogé kontrol Spotify, tapi anjeun henteu tiasa nempatkeun lagu Spotify dina jam tangan anjeun ngan ukur kedah ngendalikeun telepon anjeun janten tetep saderhana éta mangrupikeun jenis kakurangan di ditu sareng anu terakhir tapi anu paling penting, éta sanés bagian tina hal-hal anyar anu aya dina pipikiran éta nyaéta ukuran spo2 anu leres-leres digulung sareng sababaraha jam tangan sanésna sareng kuring badé disebatkeun di dieu khususna kusabab anjeun terang, ku Applewatch Series 6 anu ngenalkeunana, éta parantos seueur perhatian akhir-akhir ieu sareng jenis sareng cara damelna sareng Fitbit Sense nyaéta anjeun kedah ngamuat wajah anu nonton.

Anjeun tiasa ningali anu nonton jam aya di sana tanpa muka jam tangan anu dimuat sanaos henteu jalan sareng éta kaayaan anu anéh sabab ampir unggal jam sanésna sanés ampir unggal jam anu sanés sapertos anu aya jam tangan apel jam tangan jsb hurungkeun sp02 atanapi pareum upami tujuan utama anjeun pikeun ngahémat umur batre, atanapi anjeun tiasa nyandak bacaan manual upami anjeun hoyong, tapi dina kasus Fitbit, bacaan-bacaan éta ngan ukur némbongan sapeupeuting sareng ngan ukur upami anjeun gaduh wajah anu dipasang sareng anu sedihna sanés anu nonton éta. henteu hébat sacara grafis sareng anu langkung penting kuring mendakan éta super laggy, éta peryogi lami pisan pikeun lebet kana éta, henteu gancang pisan ngabales kitu éta mangrupikeun kuciwa, kuring miharep aranjeunna ngan sacara harfiah nyandak éta dina handapeun langit-langit adegan sepanjang waktos tapi mugia ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun ku pamutahiran parangkat lunak atanapi anu sapertos éta tiasa robih. Kalayan éta kami teuleum kana tujuh hal anu anyar sareng kuring badé nyangking kotak di dieu pikeun kitu kuring kumaha waé ogé nunjukkeun anjeun barang ieu saé sareng gampang tina kaméra overhead anu kuring ngalangkungan masing-masing fitur ieu sareng anu munggaran mangrupikeun Eda énggal scan Ieu scan kagiatan éléktrodermal sareng intina ieu kecap sanés pikeun sensor réaksi kulit anu élékoplasi sareng cara anjeun ngaktipkeunana nyaéta anjeun angkat ka nonton nyalira anjeun ngusap katuhu, anjeun gesek katuhu di dieu urang angkat ayeuna ngaréspon gesek katuhu teras pencét édah -scan teras anjeun tiasa ngalangkungan panguji dua menit tés anu langkung panjang atanapi scan naon anu disebatna janten kuring ngetik anu janten tangan ieu di dieu leungeun katuhu kuring, kuring bakal nempatkeun éta anjeun tangtosna tiasa nganggo sisi sanésna di dieu pigeulang anu sanés, candak sapertos kitu sareng ayeuna ngageter sakedap sareng kuring bakal ngantosan dua menit, janten kuring bakal ngalakukeun anu hadé sareng sepi heula ohhey sareng upami anjeun mendakan tulisan ieu pikaresepeun atanapi aya gunana atanapi naon waé, upami anjeun resep tombol sapertosna, éta leres-leres ngabantosan tulisan sareng kanalna, oka y jadi ngan ukur ngagelenyu ayeuna mah tos beres anjeun bakal uih deui Ningali Pesen Anjing ieu dina dasarna ukuran sapertos kesang anjeun sakedik tina palem sareng ti éta kuring tiasa nyarios sakedik deui, ayeuna dipenta pikeun muhasabah kumaha perasaan kuring jadi kuring mencét Log to Hat sareng kuring bakal nyarios yén kuring Momen nétral, éta dimana urang tiasa angkat sareng éta masihan kuring sakedik sabaraha kali kuring parantos dugi ka minggu ieu ngajawab ayeuna teu aya kontéks pikeun naon hartosna aya mimiti sareng pananda dua menit tapi éta naon anu anjeun teu resep, dimana-mana ningali data ieu kuring tiasa mendakan dina arloji atanapi dina aplikasi sareng tingali naon anu hartosna dina handapeun panutup, sareng upami anjeun turun di dieu maju, anjeun tiasa ngalaksanakeun Detak jantungna turun tina 66 dugi ka 61. Jelas anjeun biasana ngalakukeun ieu dina dipan atanapi tempat anu sanés anu kirang raoseun tibatan dumuk di dieu sareng kaméra anu ditunjuk anjeun bakal janten rada handap teras nalika anjeun nyandak data éta éta ideu Lebet kana aplikasi manajemén setrés aranjeunna di ditu sareng hayu kuring nunjukkeun yén éta henteu kunanaon, janten di dieu aplikasi Fitbit kabuka sareng tombol manajemén setrés kuring di luhur, kuring ngetok na éta janten milik kuring ayeuna, tapi anjeun henteu? Kuring saleresna masih ningali ieu dina jam 11 13 Abdi stres uh kuring henteu tiasa ngetok éta leres, abdi tiasa ngetok dinya, tapi éta henteu acan nunjukkeun hasil anu saé, janten anjeun henteu kénging hasilna leres-leres jauh, ngan éta ngan éta, kuring ngan ukur milih perasaan kuring nalika kuring tiasa uih deui? tapi pilih dinten anu sanés janten hayu atuh kuring turun ningali dinten Minggu.

Kuring ngalakukeun dua anu bénten-bénten di ditu sareng anjeun tiasa ningali yén kuring ngalakukeun hiji sepi pisan jam 11 énjing-10 wengi, hiji sepi di 4:44. teras kuring ngagaduhan hasil ieu di ditu, tapi kuring ogé henteu tiasa ngetok salah sahiji nilai ieu, sapertos kieu yén réspéktif, kasaimbangan usaha sareng pola bobo tina skor nyaéta ideu antara masing-masing nilai ieu, yén éta ngukur hal anu béda sareng mangrupikeun nilai gabungan, janten réaksi handap nyaéta kerentanan denyut jantung contona lontar di luhurna, teras turun kana usaha anu ngaléngkah sareng kalayan aktivitas sareng skor kacapean kabugaran teras pola bobo sareng sadaya hal ieu kadéngé saé sareng éta upami anjeun hoyong sawangan pikeun tulisan ieu teu resep kuring pikir satengahna aya hiji ton data anu Fitbit kumpulkeun sareng aranjeunna masihan skor ieu tapi aranjeunna henteu nyarioskeun kumaha kuring ngalakukeun hal éta, janten ieu ngan ukur anu ngajelaskeun, ieu ngan ukur bantosan.

Layar di dieu sanés data aslina kuring. Janten nalika kuring ningali data anu saleresna mah nalika urang balik deui ka dinten anu sanés sapertos dinten Sabtu, kuring ningali skorna, tapi kuring henteu tiasa ngetok bagian mana waé. Abdi henteu tiasa ningali naha réspéktipna 27 tina 30.

Kuring henteu tiasa ningali naha usaha na 40 tina 40 atanapi naha pola bobo ngan ukur 19 kaluar tina 30. Janten hayu urang ka anu salajengna, anu ayeuna EKG, EKG mangrupikeun hal anu diwanohkeun ku Apple dina daptar Apple Watch 4 eh sareng teras ogé dina séri lima sareng séri genep ayeuna ogé, urang ningali Withings ngenalkeunana, aya ogé anu sanés di luar sana ogé tapi henteu acan diaktipkeun, éta bakal datang dina sasih Oktober, aranjeunna nembé nampi persetujuan pangaturan pikeun minggu kamari sareng éta 'Kuring bakal aya di sababaraha nagara di Éropa di Amérika Serikat ogé Hong Kong India dina Mimitian sareng tangtosna kuring sigana bakal ngalegaan saluareun éta dumasar kana persetujuan pangaturan di luar éta, kuring henteu tiasa ningalikeun ieu dinten ayeuna kusabab sacara harfiah henteu aya dina jam tangan tapi henteu tiasa ningali langsung dina jam tapi éta hal anu anjeun tingali engké bakal dilakukeun dina aplikasi éta sorangan. Janten upami urang angkat ka Dinten dina aplikasi ieu, lebet kana Tren Kaséhatan teras ngantosan sababaraha detik sareng anjeun bakal ningali Tingkat Napas nyaéta Tingkat Napas dina wengi sakumaha diukur ku Fitbit Sense salami anjeun parantos bobo langkung ti tilu jam sareng anjeun tiasa didieu ngetok langsung kana éta sareng ningali tren tingkat pernapasan kuring kana waktos.

Anjeun ayeuna tiasa ningali yén éta turun naek sakitar 13 napas per menit, anu pikeun kuring lumayan normal antara 12 sareng 14 mangrupikeun norma kuring, janten upami nyarios, salami waktos anu lami kuring duanana aya dina hiji nonton Gaun ogé diukur dina kai band pikeun taun kamari, sigana kuring tiasa nyarios sareng eh, éta lumayan loba, salajengna aya anu ngalacak kerentanan denyut jantung anjeun tiasa ngagulung ka handap di daérah anu sami sareng ningali kumaha HRV nuturkeun pola anu sami di dinya. sakumaha anu urang tingali pikeun tingkat ambek-ambekan tingkat kerentanan didaptarkeun di dinya, sareng anjeun tiasa ngalakukeun ieu langkung lami waktos ogé cobian atuh, ayeuna duanana métrik ragrag dina dasbor métrik kasihatan sareng ieu mangrupikeun hal anu peryogi kaanggotaan premium pikeun Fitbit ku énjing ogé, tapi di sawatara titik dina sababaraha bulan ka payun, ieu bakal sayogi gratis pikeun sadaya pangguna hartosna aya seueur fitur dina raos Fitbit anu ngan ukur premium. Anjeun ningali di luhur halaman kuring éta nyatakeun Fitbit Premium Kuring mayar éta tapi kuring henteu terang naon anu gratis sareng naon premium sareng kuring naros ka Fitbit anu kuring nyungkeun aranjeunna sapertos anu jelas sapertos tabel naon anu gratis sareng naon premium, kuring henteu leres-leres gaduh téks anu nunjukkeun sababaraha fitur tapi nalika kuring nyakakak kuring siga aya fitur sanés anu henteu leres-leres pas dina émbér ieu sareng kuring resep pisan nalika éta jelas-jelas jelas sareng anu gratis sareng naon anu gratis pikeun ningali data anu pang anyarna, tapi upami anjeun hoyong ningali data anu tren sareng rekomendasi maka peryogi langganan Fitbit Premium. Fitur anyar salajengna nyaéta pelacakan suhu kulit sareng anu nunjukkeun suhu kulit kuring pikeun sababaraha wengi terakhir, ayeuna diperyogikeun tilu wengi kalayan data dasar, sareng éta tiasa ngandung dugi ka 30 wengi nganggo data dasar, teras éta nunjukkeun anjeun bédana tina nilai dasar unggal wengi, dimana anjeun bobo jadi upami anjeun ningali dinten Minggu anu saleresna dinten Sabtu wengi tapi kuring hudang dina dinten Minggu, anjeun tiasa ningali aya kuring lumayan caket garis dasar kuring anu masuk akal teras upami urang ningali dinten Senén wengi Tingali kumaha turunna nuju tungtung wengi janten langkung tiis nalika anjeun émut yén ieu ukur ngukur suhu kulit, sanés inti inti anjeun anu bénten-bénten kamar sareng éta lumayan tiis di dieu di Walanda dina wengi ayeuna dina usum gugur sareng anjeun tiasa ningali yén turunna suhu sigana taun ayeuna, tapi teu tiasa kuring pastikeun ngabuktikeun yén kuring tiasa nyebatkeun yén Sabtu wengi anu dijemput di dinya gaduh jandéla ditutup dina malem Minggu? sareng éta tetep ngajaga suhu anu mantep sapanjang wengi salajengna dina daptar mangrupikeun mikropon anu nembé ditambihan ayeuna ieu bakal nyandak sababaraha tahapan anu béda dina kahirupan pipikiran anu mimiti nyaéta dinten ayeuna kuring tiasa naroskeun hal-hal sareng anu teras-terasan ieu taun kuring tiasa naros ka Asistén Google hal anu béda-béda sareng nalika usum salju ieu kuring tiasa nelepon kana jam tangan nyalira salami telepon kuring teu aya, tapi kecuali Alexa teu aya hal-hal anu aya di dieu dinten ayeuna janten kuring nunjukkeun yén ayeuna , ku kitu gesek kuring ka katuhu, kuring tiasa mendakan telepon tina jalan anu aya, gesek katuhu Abdi mendakan Alexa di dieu, urang badé hé Alexa, naon éta? cuaca di kota new york dinten ayeuna pikirna bakal siga anu bakal janten dinten anu saé di kota york éh éh sareng anjeun terang barang-barang anu cukup dasar éta moal ngajawab kuring tapi éta ogé bakal ngalakukeun kuring anu ogé tiasa ngonpigurasikeun tombol dina tinggaleun di dinya pikeun masihan paréntah Alexa, upami kuring hoyong kuring tiasa milih pencét gancang.

Kuring tiasa mayar sapertos fitbit dinten ayeuna atanapi fitbit atanapi pilih ayeuna atanapi Alexa anu mana waé sareng kéngingkeun menu anu sami sakedik langkung gancang tibatan ngalangkungan sadaya aplikasi anu leres Ayeuna anjeun panginten anu percanten upami kuring percanten ka Fitbit ayeuna anu bakal dipiboga ku Google, teu acan kapimilik, teu acan disatujuan kanggo aksés kana pigeulang kuring atanapi gaduh mikropon, sareng anjeun tiasa mutuskeun nyalira, tapi anjeun tiasa mareumanana nalika kuring kana setélan dina dirina The Vibes sareng audio sareng mikroponna tiasa ngahurungkeun éta atanapi pareum sacara lengkep teras sacara téoritis anu moal mikropon dihurungkeun upami kuring ngan ukur ngalakukeun hal-hal sanés anu terakhir hal anu terakhir sateuacan urang nyarioskeun akurasi sareng ieu aya hubunganana sareng akurasi nyaéta sensor denyut jantung optik pulsa murni anu anyar anu anjeun mérek sensor denyut jantung optik anjeun sareng anu ieu mangrupikeun pulsa murni 2.0 abdi bakal ngabersihkeun sabab katingalina sakedik samar dina kulit kuring, di dinya kami turun saé sareng ngagurilap bawa turun ka ditu sareng anjeun tiasa ningali sensor detak jantung optik, héjo lampu nembé hurung di luar sana, tapi éta payun sareng ngukur detak jantung kuring ku lampu héjo teras upami anjeun ningali lampu beureum anu anjeun teu tiasa tingali kecuali éta wengi maka éta bakal janten sensor spo2. Hal éta mangrupikeun sensor detak jantung optik énggal sareng Fitbit ngadamel masalah ageung ti éta janten urang sigana kedah ningali data akurasi anu leres tina jalan sareng latihan kuring dina situs anu kuring parantos laksanakeun sareng latihan sakitar saminggu ayeuna sareng Kuring gaduh ide anu saé pikeun kumaha cara ngaturna dibandingkeun sareng seueur mesin anu sanésna, tapi hayu urang buka komputer sareng tingali sababaraha data éta, janten ieu conto anu munggaran dina coklat yén éta masif duanana mimiti sareng sapanjang ngaji s salah sareng anjeun tiasa ningali yén éta ageung, dina hal ieu éta di dieu jeruk dina seuseueurna lari sapertos 15 18 ketukan di dinya, ogé interval di handap ieu dina warna héjo, naék ka luhur sareng deui naék di luhur jauh di luhur sadayana anu sanés dina kisaran interval teras di dieu ogé dina coklat di handapeun anu sanésna éta salah pisan ampir unggal waktos ku unggal latihan tunggal sareng anu salah pisan ngalawan unggal sénsor kuring parantos ngalungkeun ampir satengah belasan sensor anu béda, ayeuna éta sok salah aya sinar harepan di dieu Éta, data GPS saleresna saé pisan, kecuali pikeun torowongan sareng sasak, anu henteu resep pisan, tapi kaseueuran dimana-mana waé, ku kami éta henteu goréng yén jalurna dasarna ngalakukeun sadayana hal-hal ieu mangrupikeun standar jam tangan anu sanés dina kisaran harga ieu, janten kalayan teu akurat, naon kasimpulan umum ngeunaan hal ieu sareng urang mupus jalan kaluarna? Sigana mah kuring siga anu ningali poténsial dimana Fitbit hoyong angkat ku ieu.

aplikasi ngutruk sapédah

Kuring ningali yén anjeun terang aranjeunna sadayana ngagaduhan inpormasi sensor, aya sadayana métrik kerén ieu anu aya hubunganana sareng sadaya inpormasi tren anu poténsial ieu, tapi dinten ieu kuring saleresna langkung lieur tibatan nalika kuring ngamimitian nalika ngamimitian ngagem éta sigana éta pikaresepeun, asik pikeun ngalacak hal-hal, tapi unggal dinten kuring teu ngartos hubungan antara sadaya hal anu béda-béda, teu aya pituduh anu jelas dina saleresna modul dina aplikasi atanapi dina Watch naon anu kedah dilakukeun kalayan data ieu sareng éta intina jam tangan sapertos kieu janten kuring resep ideu didieu tapi kuring pikir pelaksanaanna ngan ukur peryogi langkung sakedik kumaha ogé mugia anjeun mendakan pikaresepeun ieu gunana atanapi kitu upami kitu teras pencét tombol kawas di handap ieu atanapi pencét tombol langganan pikeun téknologi olahraga malah leuwih

Fitbit anu mana anu paling cocog pikeun kakandungan?

Upami anjeun ngan ukur didieu pikeun pilihan utama kami, kami satuju kanaFitbitAyat 2 nyaéta turun tangan dinapangsaénaTracker kabugaran pikeun awéwé.FitbitVersa 2 Kaséhatan sareng Kabugaran Smartwatch kalayan Haté Apple Watch Series 5 (GPS, 44mm) - Gold Aluminium CaseFitbitInspirasi Demi Jantung HR sareng Tracker Kabugaran, Hiji

Naha aman nganggo jam tangan Apple nalika hamil?

apelhenteu daptar résiko anu aya hubunganana sarengkakandungandina pitunjuk kaamanan sareng penanganan. Hiji-hijina résiko médis anu didaptarkeun aya hubunganana sareng kamungkinan sensitipitas kulit sareng réaksi alérgi kana logam dinanontonawak sareng ngalakukeun latihan tanpa nasihat médis.19. 2016.

Kumaha anjeun nyalira mariksa lambung pikeun kakandungan mimiti?

Leumpanganjeunramo nepi sisi nabeuteung(Gambar 10.1) dugi ka ngaraos luhurnabeuteunghandapeun kulit. Éta bakal karasaeun sapertos bal karasa. Anjeun tiasa ngaraos luhur ku melengkunganjeunramo lemes kanabeuteung. Gambar 10.1 Kalayan awéwé ngagolér dina tonggongna, mimitian ku mendakan luhur rahim kalayananjeunramo.

Kumaha kuring nempatkeun Fitbit pikeun nyandung?

Ketok Edit di handapeun bagian handap anjeunFitbitdasbor sélulér (atanapi pencét sareng tahan kotak dasbor dugi ka sadayana mimiti ngaco) terasnambahankotak pelacak kaséhatan awéwé.20.05.2018

Kumaha Fitbit terang yén kuring dina masa kuring?

Fitbitngagunakeun data anu anjeun sayogi kanggo perkirakeun prediksi anjeun. Mimitina, prediksi anjeun tumut kana siklus rata-rata sarengjamanpanjang anjeun nyayogikeun nalika nyetél. Asup anjeunjamankonsistén pikeun nampi prediksi anu langkung akurat. Naon tren dihaidfitur ngalacak kaséhatan?

Kumaha kuring nambihan fitbit kana kakandungan?

Ketok Edit di handapeun bagian handap anjeunFitbitdasbor sélulér (atanapi pencét sareng tahan kotak dasbor dugi ka sadayana mimiti ngaco) terasnambahankotak pelacak kaséhatan awéwé.20.05.2018

Kumaha carana Fitbit ngawartosan upami awéwé hamil?

Tracker kabugaran Fitbit ngadeteksi kakandungan awéwé. 'Denyut jantung anjeun tiasa ningkat 10 janten 15 ketukan per menit, atanapi langkung. Volume getih naék ku 40 dugi 50 persén nalika trimester munggaran sareng tetep luhur salami kakandungan anjeun, 'saur halaman wébna.

Naon anu dilakukeun Fitbit Charge HR pikeun anjeun?

The FitBit Charge HR bakal ngawas detak jantung anjeun sareng kalori anu kaduruk, ogé sababaraha léngkah, lantai naék, sareng mil anu ditempuh. Teras, éta nyiduhkeun sadaya data ieu kana bagan anu tiasa dianggo sareng gampang dibaca.

Naha deg-degan Fitbit pamajikan kuring luhur pisan?

Nalika saurang lalaki ngalih kana forum online kanggo waleran ngeunaan palacak kabugaran Fitbit anu katingalina lepat pamajikanana, anjeunna terang yén anjeunna langkung ti ngagentos produk. Anjeunna masangkeun catetan dina Reddit anu nembé naros naha aya anu terang naha bacaan deg-deggan pamajikanana tiasa janten luhur pisan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.