Utama > Waleran Pangsaéna > Waktos olimpiade Rio - solusi pikeun

Waktos olimpiade Rio - solusi pikeun

Dimana Olimpiade diayakeun di Rio?

Rio de Janeiro, Brazil



Upami anjeun kaluar ti Bandara Internasional Rio de Janeiro sareng angkat ka kidul ti kota, dimana sadaya pantai aya, anjeun bakal ngalangkungan padumukan informal anu lega anu disebut Maré. Éta mangrupikeun salah sahiji ratusan tempat kumuh anu dianggurkeun sapertos kieu di Rio. Éta terus mil.

Tapi upami anjeun lolos ka ditu dinten ayeuna, anu bakal katingali nyaéta témbok ieu. Pariksa peta Rio ieu: ieu bagian anu sigana anjeun terang. Éta mangrupikeun zona kidul dimana ayana sadaya basisir Theiconic.

Maré aya di zona kalér Rio, dimana cicingna seueur kota miskin di kota. Aranjeunna henteu ngagaduhan sistem solokan, aranjeunna henteu ngagaduhan ijin tinggal, teu gaduh nanaon, tapi kota leres-leres hariwang ku kumaha mobilna banter kusabab aranjeunna hariwang ka anjeun, anjeun terang kuping jalma-jalma miskin kalayan henteu aya tuangeun beuteung aranjeunna. Kota nembé masang sakola anyar ageung di komunitas ieu sababaraha bulan ka pengker.



Anjeun bakal perhatoskeun yén nalika urang dugi ka bagian jalan raya ieu, témbok janten transparan sareng masihan pandangan anu sampurna pikeun sakola anyar anu ngagurilap. Unggal-unggal Rio merhatoskeun internasional, kota narékahan pikeun ngawangun prasarana di sekitar pariwisata anu disiapkeun supados para tamu tiasa ningali yén éta kota anu saé ieu. Masalahna nyaéta pangunjung datang sareng indit, tapi masarakat Rio aya di dieu pikeun cicing sareng aranjeunna frustasi yén pamaréntahna nyéépkeun seueur artos pikeun ngawangun bagian-bagian kota sareng leres-leres ngalalaworakeun anu sanés.

Olimpiade henteu bénten dina hal ieu. Nyatana, éta panginten alesan anu paling ageung ku Rio pikeun nempatkeun seueur artos supados kota katingalina paling saé. Ieu Patricia.

Anjeunna nyetir beus didieu di Rio sareng parantos ningali parobihan anu gedé dina rute beus akhir-akhir ieu. Patricia nunjukkeun kuring sababaraha conto tina 11 rute beus anu dipotong antara zona kalér anu goréng sareng zona kidul anu beunghar ku turis, sadayana salaku persiapan Olimpiade. Ayeuna langkung hésé pikeun warga zona kalér dugi ka pantai Ipanema atanapi jangkauan Copacabana.



Janten naha nyetél rute beus? Upami rute beus diskriminatif parah, kaayaan bakal parah di dieu. Kitu deui peta éta, aya tempat di dieu di kulon anu disebut Barra (Baha) urang Sunda diucapkeun siga H dina basa Portugis. Ieu mangrupikeun bagian anyar kota anu pinuh ku aksi Olimpiade.

Taman Olimpiade badé didamel di dieu. Sareng naha éta mangrupikeun tempat dimana publikasi perumahan nyatakeun 'awakna kosmopolitan'. Ton investasi perumahan.

Sareng tangtosna sakumpulan tulisan promosi dramatis ogé. Aya hiji jelema di Carlos Carvalho. Anjeunna mangrupikeun pamekar perumahan sareng gaduh 64 juta méter pasagi di Barra.



Taun kamari, Carvalho negeskeun impianana pikeun Barra dina séri wawancara sareng publikasi utama. Tujuanana nyaéta ngarobih tempat ieu janten 'Rio énggal', kota pikeun 'elit raos anu saé sareng hirup mulya, henteu hirup pikeun jalma miskin'. 'Jalma ieu mangrupikeun dua belas jalma paling beunghar di Brazil sareng anjeunna ngagaduhan seueur pangaruh politik pikeun ngimpikeun impianna.

Di dieu anjeunna sareng Walikota Rios, anu kanggo pamilihannana deui anjeunna masihan sumbangan anu dermawan. Éta ngan ukur mikirkeun rencana pikeun ngarobih Barra. Tapi aya masalah ageung pikeun jalma sapertos Carlos Carvalho sareng impianana pikeun ngajantenkeun Barra tempat perlindungan pikeun jalma beunghar.

Upami anjeun resep kana nilai lahan, pangsaeutikna jalma miskin anu anjeun gaduh di bumi anjeun, langkung seueur nilai anjeun tiasa masihan. Aranjeunna ningali kota salaku tempat pikeun nanem modal, sanés tempat cicing. Mangtaun-taun, padumukan alit sareng sababaraha ratus kulawarga mecenghul di Barra.

Aranjeunna biasana pagawé anu henteu tiasa mendakan perumahan anu mampu sareng anu ngamimitian garéja nyalira. Tempat-tempat ieu parantos aya mangtaun-taun sareng seueur diantarana parantos dipasihan status hukum pikeun harta banda. Tapi pikeun pamekar anu sadar méwah di bagian anyar kota ieu, pakampungan informal ieu mangrupikeun halangan pikeun rencana aranjeunna.

Nalika Taman Olimpiade direncanakeun pikeun daérah ieu di Rio, éta henteu reuwas pisan nalika kota sumping kalayan jelas domain anu penting sareng ngumumkeun ka komunitas-komunitas ieu yén aranjeunna bakal dipindahkeun ka perumahan umum anu biasana jauh ti tamu internasional. Kaseueuran paroki kénca, aya anu resep nampi artos anu dibéré kota, sareng sababaraha tahan résistansi anu kaku tapi gagal. Tapi kuring angkat ka garéja anu henteu nyerah pikeun ngajaga bumi.

Vila Autódromo mangrupikeun komunitas sakitar 600 kulawarga caket Taman Olimpiade, ieu siga kumaha dinten ayeuna, jalma-jalma milih angkat ka dinya sabab teu aya perdagangan narkoba atanapi milisi. Éta aman pisan, raos komunitas anu saé. Deukeut ka tempat padamelan sareng sakola.

Hésé pikeun ningali naha anjeun ngan ukur angkat ka garéja, tapi anjeun bakal ngaraos raoseun nalika ningali jalma-jalma masih gelut sabab aranjeunna tetep ingetan ieu sareng hoyong tetep tetep hirup. Saatos mangtaun-taun gelut sareng balai kota, ngan ukur 20 ti 600 kulawarga aslina tetep di komunitas ieu. Protes anu telenges ditengah banjir pers internasional anu dibawa ka walikota, tungtungna ngaku, nyatakeun yén dua puluh kulawarga tiasa tetep dina kaayaan kota ngawangun aranjeunna imah anu langkung saé supados komunitas internasional henteu kersa ningali Rio anu nyata.

Kusabab perjuangan anu lami, sababaraha Vila Autódromo sanggup cicing. Tapi éta jarang. Kaseueuran komunitas anu nampi paréntah pangusiran teu aya deui.

Sahenteuna tujuh puluh tujuh rébu dua ratus urang parantos ngungsi ti bumina di Rio de Janeiro ti saprak 2009. Éta tina inpormasi pamaréntah. Sareng seuseueurna janten jalan pikeun infrastruktur sareng proyek perumahan pakait sareng Piala Dunia sareng Olimpiade.

Janten éra, sabab Olimpiade sumping ka daérah anu tungtungna sareng whitewash sareng ngarancang deui, anjeun kaleungitan seueur kapribadian kota. Tangtosna, berkat Investasi Olimpiade, masarakat di Rio gaduh seueur kaunggulan: Jalur beus anyar, revitalisasi sadaya daérah kota, Museum, taman. Barang ieu pasti ngajantenkeun kahirupan di kota langkung saé.

Tapi dina akhirna milyaran dolar publik anu sakuduna nguntungkeun masarakat nyembah kapentingan sababaraha jalma ku seueur artos.

Iraha Rio ngayakeun Olimpiade?

2016

Saha anu meunang Olimpiade 2016 100m?

WalunganJanuari 2016OlimpiadeKaulinan, festival atletik diayakeun diWalungande Janeiro anu lumangsung 5 Agustus 2016. TheWalunganKaulinanétakajadian kaping 28 tina modérenOlimpiadeKaulinan. Acara ieu nandaan munggaran waktu éta nyaéta Musim Panas atanapi Usum UsumOlimpiadediayakeun di Amérika Kidul.

motobecane road bikes reviews

Éta mangrupikeun salah sahiji paséa anu hébat dina atletik awéwé. Gail Devers, 29, ngawakilan Amérika Serikat, juara Olimpiade 100m. Sareng Merlene Ottey ti Jamaica, ayeuna umur 36, juara dunya ganda sareng ngiringan bagian Olimpiade anu kalima na.

Genep atlit luar biasa anu ngagabung sareng aranjeunna pikeun final 100m awéwé di Olimpiade Atlanta 1996. Bakal butuh sprinter top pikeun ngéléhkeun juara dunya taun kamari Gwen Torrence. Tapi dua atlit top di Atlanta nyaéta Devers sareng Ottey.

Devers mangrupikeun atlit bintang sadidinten, mimiti dina halangan, sareng balik deui ka anu paling ngabeledug na 100 m pangsaéna. Ottey mangrupikeun sprinter anu cemerlang dina waktos 100 sareng 200m, sareng bentukna nunjukkeun ieu tiasa janten wengi na. Ieu tiasa janten penghargaan anu pangageungna dina olah raga sareng aranjeunna hoyongna.

Aranjeunna leres-leres hoyongna. Devers sareng Ottey silih nyanghareupan sababaraha kali dina pertandingan utama. Catetanna aya opat kameunangan pikeun Ottey sareng tilu pikeun Devers.

Aranjeunna parantos saling bersaing di Barcelona opat taun ka pengker. Puji, récéh medali emas Olimpiade

Oh, sareng kembangna. Tong hilap kembangna! Ottey ngan ukur 0,06 detik deui sareng masih kalima.

Sareng Ottey bakal heran kumaha anjeunna badé néwak bagian leutik sadetik éta. Opat taun ka hareup anjeunna ngagaduhan kasempetan: Anjeunna mangrupikeun sprinter panggancangna anu lebet kana final kalayan waktosna 10,91 detik.

Devers ngaliwat ogé aman. Kadang-kadang langkung laun, tapi éta nahan naon? Sareng kitu turunna kana lomba ieu. Wengi panas di Georgia kanggo final 100m awéwé.

Devers dina jalur tilu. Ottey pas di gigireunana, dina jalur opat. Torrence dina jalur genep.

téstostéron rendah gajih

A mimiti anu saé pikeun Gail Devers dina jalur tilu. Anjeunna narik jauh ti Gwen Torrence gigireunna. Sareng didieu datang Merlene Ottey, di luar.

Torrence sareng Ottey ngudag Devers. Sareng éta panas paéh! Abdi henteu terang saha anu ngagaduhan éta! Naha Ottey parantos cekap? Anjeunna sumping kuat saatosna. Teu aya anu ngaku meunang.

Aranjeunna jalan-jalan kalayan cemas milari tanda - indikasi saha anu meunang. Ottey naros ka jalma baris: 'Naha kuring?' Tapi henteu kéngingkeun jawaban anu pasti. Ottey sareng Devers ngarangkul - hormat, tinimbang haneut.

Teu aya anu terang saha anu meunang medali emas. Éta Devers, dina jalur tilu, anu ngawasa balapan mimiti. Devers aya di payun, kalayan Torrence pangdeukeutna ka kaméra ngan ukur nyangkut kana jalur genep.

Dina paruh waktu, Ottey masih teu aya dimana-mana, tapi nonton anjeunna mimiti gerak. Dorongan anu luar biasa dina speed ti Jamaican. Tutup, tutup, tutup di Devers.

Naha anjeunna parantos cekap? Devers

Ottey

Torrence meureun anu katilu, tukangeun dua ieu. Nanging, teu aya anu aya di trek anu terang naon hasilna. Éta kedah karaos sapertos kalanggengan pikeun atlit.

Naha nyandak anjeun lila pisan? Duanana Devers sareng Ottey dipasihan waktos anu sami -10,94 detik. Butuh waktu aranjeunna kirang ti dua menit pikeun mariksa juara.

Éta anu deukeut. Terus hasilna dipidangkeun dina stadion. Gail Devers - Jawara Olimpiade.

Ngan luncat ieu dina garis anu cekap pikeun anjeunna meunang, payuneun saingan Jamaika na. Ottey, dina umur 36 taun, pasti kaleungitan kasempetan terakhirna pikeun emas. Ieu mangrupikeun bérés poto anu diperiksa ku pajabat balapan - bédana anu engké diitung dina mikrosetik ku kaméra.

Teu kedah langkung seueur pikeun menang emas Olimpiade.

Sabaraha lami Olimpiade Rio lumangsung?

Usain Boltnyemprot ngalangkungan Justin Gatlin meunang emas Olimpiade 100m bersejarah di Rio | Rio 2016 | Wali.08/14/2016

Kota mana anu ngan ukur ngayakeun Olimpiade sakali?

Sebelas kota bakal ngayakeun Olimpiade langkung ti sakali:Athena(Olimpiade Usum Panas 1896 sareng 2004), Paris (1900, 1924 sareng 2024 Olimpiade Usum Panas), London (1908, 1948 sareng 2012 Olimpiade Usum Panas), St. Moritz (1928 sareng 1948 Olimpiade Usum), Lake Placid (1932 sareng 1980 Olimpiade Usum) , Los Angeles (1932, 1984 sareng 2028

Kumaha Rio meunang tawaran Olimpiade?

Chicago murag di babak kahiji ku 18 sora, sedengkeun Tokyo nampi 22,Walungan26, sareng Madrid 28. Dina babak kadua, Tokyo dileungitkeun ku 20 sora, sedengkeun Madrid nampi 29 naWalungan46.Walungande Janeiro kapilih dina babak final kalayan 66 sora langkung ti 32 pikeun Madrid.

Kumaha Rio de Janeiro ngahasilkeun artos?

Séktor Utama:

Walunganinvests loba dina produksi tebu. Éta ngagaduhan perkebunan ageung di daérah Campos. Produksi jeruk ogé ngawangun bagian penting tina séktor pertanian. Kopi kantos janten industri anu penting, tapi kusabab faktor lingkungan, éta kaleungitan pentingna.

Saha lalaki panggancangna di dunya?

Sprinter Jamaika Usain Bolt masih dikenal salakulalaki panggancangnahirup. Sanaos anjeunna pensiunan di 2017 (sareng parantos éléh atanapi dua balapan), medali emas Olimpiade dalapan waktos ayeuna nyepeng pejabat étadunyarékaman pikeun duananaLalakiSprint 100-méter sareng 200-méteran, anu kahontalna di 2009DunyaKejuaraan di Berlin.3

Naha Usain Bolt dina Olimpiade 2016?

Urang JamaikaUsain Boltjanten atlit munggaran anu meunang tiluOlimpiadeJudul 100m ku ngéléhkeun Amérika Justin Gatlin janten emas diRio 2016.Baud, 29, lumpat 9,81 detik dina final naOlimpiadepikeun nyalin kasuksésan na di Beijing 2008 sareng London 2012.

Sabaraha dinten Olimpiade lumangsung?

Dinten ieu durasi resminyaétahenteu langkung ti 16poé. Kaulinannyaétaogé teras-terasan berkembang: Ti saprak 1896, atlit ti sakumna dunya Anu kunoOlimpiademangrupikeun pelestarian warga Yunani jalu gratis, padahal Kaulinan modéren kabuka pikeun atlit ti sakumna penjuru dunya.

Iraha upacara pembukaan Olimpiade Rio?

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - AGUSTUS 05: Kembang api ngabeledug dina stadion nalika Acara Pembukaan Olimpiade Rio 2016 di Stadion Maracana tanggal 5 Agustus 2016 di Rio de Janeiro, Brazil. (Poto ku Morry Gash / Pool / Getty Images)

Naha Olimpiade diayakeun di Rio de Janeiro?

Lokasi pikeun acara open-water mangrupikeun sumber kahariwang pikeun atlit saprak para élmuwan parantos mendakan mikroba di perairan Benteng Copacabana sareng baktéri super tahan ubar di pantai Rio de Janeiro di 2014 sareng 2016 panilitian kusabab dibuang unggal dinten limbah rumah sakit sareng limbah atah rumah tangga kana walungan sareng sagara.

Dimana Olimpiade lumangsung di 2016?

Kompetisi ngojay dina Olimpiade Usum Panas 2016 di Rio de Janeiro lumangsung ti 6 dugi ka 13 Agustus di Stadion Akuatik Olimpiade. Marathon open-water awéwé diayakeun tanggal 15 Agustus, sareng balapan cai terbuka lalaki dina tanggal 16 Agustus di Benteng Copacabana.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro