Utama > Waleran Pangsaéna > Tinjauan engkol rotor 3d - kumaha urang ngabéréskeun

Tinjauan engkol rotor 3d - kumaha urang ngabéréskeun

Naha engkol Rotor saé?

TheRotorSistem 2InPower DM Road pasti tiasa ditingali: éta saé dilakukeun, nomer kakuatanna dipercaya sareng tiasa diulih, sareng anjeun kéngingkeun pilihan tina cincin lonjong atanapi bunder dina antar muka langsung langsung anu gampang ditukeurkeun.23 Apr 2019



(Ngumbah) - Kami di dieu di Rotor HQ sareng pabrik di Madrid pikeun milarian terang kumaha Q Rings didamel, élmu anu aya di tukangeunna, teras numpang aranjeunna. Sareng kuring resep pisan, sababaraha hasil anu pangsaéna mah nyaéta di Q Ringsand sareng éta parantos lami ti saprak kuring terakhir nganggona sareng henteu sabar pikeun diajar langkung seueur ngeunaan parobihan anu parantos dilakukeun mangtaun-taun .Rotor kasohor pikeun manufaktur komponén aluminium ranté kapang anu katelah Q-cincin.

Téori anu disebatkeun Q-Rings nyaéta épisiénsi ngédagkeun. Ideu na nyaéta pikeun ngirangan babandingan gear anjeun nalika anjeun aya di tengah maot puteran pedal anjeun pikeun ngagancangkeun anjeun ngalangkungan titik éta. Tarjamahna teras ningkat dina titik dina unggal beat dimana anjeun tiasa ngahasilkeun kakuatan maksimum dina pedal.

Idéna pikeun kéngingkeun pangiriman kakuatan anu épéktip sareng épisién. Pablo, ieu mangtaun-taun. Éta henteu kajantenan sapeuting.



Naha anjeun tiasa ngajelaskeun kuring tiori anu asup kana rotor Q? Ngirining? - Idéna nyaéta hiji suku bakal nyorong langkung laun sareng anu sanésna bakal langkung gancang dina fase tarik pikeun niron panangan perenang. Maka éta saé pisan pikeun tuur, tapi biomekanikna, sebutkeun dina fase dorongan, mirip. Teras kami lirénkeun konsép ieu di 2005 teras kéngingkeun anu pangsaéna tina produk ieu.

Nyarios biomekanika, urang nempatkeun kana cincin bujur tunggal urang anu ngan ukur hurung dina tungtungna rada rumit tapi dina tungtungna éta henteu kompromi beuratna, éta henteu kompromi hargana, teras éta langkung gampang janten suksés - Sabaraha lami cincin na lami? Saur anjeun sabaraha kilometer? - Seueur - Leres (seuri) - Upami kuring angkat, bayangkeun Carlos Sastre Grandfondo - Leres - Teras kuring angkat ka ditu di Avilla, sareng ayeuna anjeun perhatoskeun sabaraha urang 2008, 9, Anggo 10 cincin sareng masih nganggo hal anu sami. Saolah-olah teu mungkin pikeun neraskeun ngajual. - Janten hal anu nyerang kuring salaku konci pikeun kasuksesan anjeun dina ngembangkeun Q-Rings nyaéta kumaha caket anjeun damel sareng sababaraha ahli luhur salami sababaraha taun.

Juara sidang waktos sadunya, Juara Tour de France, tah, daptarna tetep. Olimpiade. Anjeun dasarna meunang sagalana.



Kumaha carana éta ngabantosan ngembangkeun cincin? - Kuring pikir kami nempatkeun seueur usaha sareng seueur cinta kana nuturkeun supir pikeun ngayakinkeun yén urang bakal ngadukung aranjeunna sabisa-bisa Tés, tés sareng (murmurs), jaman éta siga (murmurs) sareng jinis-jinis ieu tina pakakas. Tapi kumargi urang sadayana nuturkeun kana mobil, ngalihkeun gir dina dinten anu sami, motor anu béda, OCP anu sanés nyobian adaptasi ovalisasi, milari naon anu kedah dianggo pikeun waktos, naon anu ogé kedah dianggo pikeun nanjak, Eva, Misalna , Manila Vosch, mimiti pisan, anjeunna nganggo orientasi anu béda pikeun és, pikeun balapan anu beku pisan dina The Cycle Closed. Teras, nalika urang caket pisan ka supir, urang sadar yén kasuksésan bakal datang.

Kami ngagaduhan hasil anu saé pisan. (musik piano dramatis) - Sateuacan urang aksés ka pabrik, Rotor sareng Rotorians keukeuh kami ngiringan aranjeunna dina perjalanan siang. Acara penting dina kahirupan sadidinten di Rotor. (musik brooding) Sanaos kuring curiga ieu sanés ruteu sadidinten na, anjeun tiasa ngabantah yén éta nawiskeun pamandangan anu matak pikasieuneun.

Kuring lirénkeun rombongan dahar beurang rotor pikeun masihan anjeun sakedik motor anu didamelna khusus pikeun kuring, kuring sorangan Canyon Aeroad, tapi éta mirip pisan. Éta ngagaduhan ukuran bingkai anu sami tapi éta dina warna monokrom anu leres-leres menonjol ti ROTOR 1x13 groupset numutkeun kuring. Janten sareng grup ieu kuring gaduh 39-10 kaset di tukangna, sareng cincin Q-46-huntu, anu ayeuna kuring ngajalankeun dina posisi tilu.



Kuring gaduh 170 mil, dua engkol engkol di dinya, anu leres-leres keren sabab kuring tiasa ningali kasaimbanganna, tangtosna nganggo pedalna nyalira, sareng grupet kumplit sareng roda R45 Rotor nyalira, kalayan GP 5000 Ban urang di dinya . Terus Rotor babarengan sareng Magurato pikeun ngembangkeun rem diskna. Sadayana éta mangrupikeun pertama kalina kuring kantos nganggo kelompok hidrolik, sareng ngan ukur ningali pandanganana, naon tempat pikeun dicobaan. (musik rhythmic) Janten Rotorians, sapertos aranjeunna ti Ro. karep disebut tor, ngajelaskeun naha perjalanan lohor penting pisan pikeun aranjeunna.

Henteu ngan éta mangrupikeun kasempetan pikeun ninggalkeun lingkungan kerja kantor anjeun, éta waktos anu saé pikeun nguji produk. Janten hal anu dikembangkeun énjingna sacara harfiah tiasa diuji siang. Tapi ogé pikeun kabébasan mikir kreatif.

Batur nyarios yén unggal soré aranjeunna badé damel deui ku sumanget anu diperbarui. Sareng siang langkung langkung gancang sareng aranjeunna gaduh sabab éta langkung seueur padamelan, drive na dipuncak sareng tuang siang sateuacan urang angkat ka pabrik. Sareng kuring khususna resep nuturkeun perjalanan Q-ring.

Ti lambar logam dugi ka produk akhir. (musik upbe) Anjeun tiasa nyarios, Abdi di bagian mimiti pabrik di dieu di Rotor ayeuna. Sareng kuring nangtung di gigir lambaran badag 7075 aluminium anu bakal ngawangun sadaya ranté na.

Duanana buleud sareng Q-ring. Nya, pikeun éta kajantenan, lambar logam ageung ieu kedah diangkat dina mesin munggaran di dieu, ieu téh MACH2, disebatna MACH2 kumargi éta Kacepetan jet cai anu motong logam lambar. Laju cai dua kali leuwih gancang tibatan laju sora.

Janten éta gancang pisan sareng tiasa motong bahan anu kandel pisan. Ayeuna biskuit raksasa ieu dianggo ngawangun cincin bunder. Sareng éta Sanés anu kuring damel, éta anu disebat ku Rotor, sareng Q-Rings didamel tina kotak-kotak éta.

Éta pikeun ngaleutikan limbah dina coding pikeun ngawangun ranténa. Dibutuhkeun kira-kira dua menit pikeun motong salah sahiji bentuk ieu gancang pisan, sareng ngémutan anjeun tiasa ngawangun dugi genep puluh cincin anu béda dina salembar 7075 aluminium, sareng peryogi dua jam, henteu dijalankeun, mesin ieu ngan saukur gampang sareng ngompa deui. Keusik anu biasa dipaké pikeun Bahan potong teras dikuras sareng dibungkus sareng dianggo deui dina bahan wangunan.

Janten teu aya runtah. Sareng panél ogé diangkat sareng didaur. (musik bagja) Léngkah kadua prosés lumangsung dina mesin panggilingan DMC 65 H duoBlock.

Ieu tempat lambar aluminium kuadrat kuring asup kana mesin, dina kurung buatan khusus. Mesin ieu ngadamel dua cincin dina waktos anu sami. Kusabab cingirna henteu simétris, maka ngahasilkeun unggal sisi masing-masing.

Sisi kahiji A, dituturkeun ku samping B. Ieu sacara efektif ngagandakan kagancangan sahingga kapasitas prosés manufaktur. Nya, kuring nyebatkeun anjeun kadua Sateuacan Sisi A sareng B dina Q-ring.

Sisi A, sisi luar ranté anjeun. Sareng Sisi B. Ieu diolah sacara individual, tapi dina waktos anu sami pikeun ngirangan waktos manufaktur.

Ayeuna lambaran alun-alun kuring henteu katingali deui sapertos lambaran pasagi. Éta leres-leres mangrupikeun cincin Aeroad Q ayeuna. Sareng kuring mendakan hal éta pikaresepeun pisan.

Kami gaduh kadali kualitas gancang di dieu pikeun mariksa yén teu aya sisipna kasar dina ranténa. Sareng ogé pikeun mariksa yén waos ngagaduhan profil anu leres, jangkungna, jero sareng lébarna. Sareng pamustunganana, pantes disebatkeun nyaéta sampah anu nyésa.

Ayeuna katingalina ngan sakitar 20% tina sadaya bahan anu lebet kana pabrik anu saéstuna dianggo dina produk akhir. Sareng sésana didaur deui. Teu aya runtah dina ngadamel ranté. (Musik Joy) Ayeuna ranté abdi seger tina mesin sareng kuring parantos dugi ka léngkah pamungkas sateuacan dikirim pikeun anodizing, aranjeunna ngirimkeun aranjeunna sacara masif unggal Jumaah.

Sareng unggal dinten Jumaah aranjeunna wangsul sacara lengkep anodized. Sareng kuring mendakan ieu leres-leres matak matak, unggal ranté Rotor anu kantos dilakukeun parantos dipahat ku mesin ieu, didieu sareng seueur huntu na. (musik upbeat) Rotor panginten paling dikenal pikeun produk hideung anodized na.

teuing bungbu waluh

Sareng dina waktos éta sadayana sadayana dikirim ti ruang tunggu. Engkol bakal datang deui anodized Jumaah salajengna saatos dikirim Jumaah ieu pikeun ranté ieu. Sareng saolah-olah ku sihir, ieu aya dua anu sumping deui minggu ieu.

Ayeuna kuring parantos terang kumaha Q Rings didamel, waktosna pikeun terang élmu anu aya di tukangeunana sareng kumaha ngagunakeun latihan dina sapédah. Janten urang deui di Rotor HQ. Abdi nganggo sapédah ayeuna sareng kuring dugi ka tiasa ditingalkeun ku Irene.

Kalayan tilu tés pikeun nangtoskeun posisi ranté optimal pikeun kuring. Tapi naha anjeun tiasa ngajelaskeun ka kami heula naon OCP sareng naon OCA sareng tés naon anu kuring badé lakukeun? unggal jalma numpak ku cara anu sami, sareng urang sadayana nerapkeun maksimal sareng kakuatan minimum dina sudut perjalanan pedal anu béda. Maka, penting pisan urang tiasa ngajajarkeun cincin oval supados urang tiasa mendakan résistansi maksimum dina sudut dimana urang nerapkeun gaya maksimal sareng résistansi minimum dina sudut anu urang teu tiasa atanapi dimana urang nerapkeun panggunaan kirang gaya.

Kusabab kitu urang ngembangkeun OCA, métrik sudut ranté optimal anu nunjukkeun naon tengah awak anjeun dina stroke pedal anjeun, sareng éta hubungan langsung sareng OCP - sareng ieu tés anu sami anu anjeun lakukeun sareng tim pro anjeun anu dibekelan rotor? - Leres, leres pisan. - Sareng kumaha urang kéngingkeun hasil harita? - Janten, kuring bakal ngarékam data nganggo telepon anu nyatet, henteu ngan ukur kakuatan sareng kaderisasi, tapi ogé OCA sareng OCP Metrics. OCA mangrupikeun sudut ranté anu optimal sareng hubungan langsung sareng OCP, ieu mangrupikeun posisi anu béda-béda di mana urang tiasa nempatkeun cincin oval anu aya hubunganana sareng crank ham - yep- oke, janten nalika kuring nganggo Q ring sababaraha taun ka pengker kuring ngajalankeunana kalayan sikep dua sareng ieu dumasarkeun kana perasaan sareng naséhat ti réncang tim anu sanés, sapertos kitu.

Abdi rada panasaran naha kuring kedah nganggo ieu atanapi henteu. (musik bagja) - Anjeun parantos tiasa ningali nomerna di dieu. - Oké. - Ieu mangrupikeun interval anu munggaran.

Sareng kakuatan rata-rata 311, sareng OCP kaopat. Ieu mangrupikeun interval anu kadua .380.

Sareng deui éta sami sareng OCP ieu, OCP opat.- Janten éta konsisten dugi ka ayeuna. - Leres.

Sareng sami pikeun anu terakhir. 460 watt rata-rata sareng OCP 4 deui. - Oke. Janten naon hasil tina tés kuring? Nya, netepkeun 3.5.

Éta leres pisan, leres. Sareng bénten pisan sareng posisi dua, anu kuring jalankeun di jalan-jalan taun ka tukang. Rotor Nyebutkeun Palatih Dina Ruangan Badé Kuring ngadugikeun pamanggihan ieu dina OCP na sering ka titik anu salah.

Pikeun kuring éta hartosna ngirangan posisi ka katilu nalika anjeun di jalan. - Teu aya anu leres atanapi lepat. Upami anjeun henteu resep kana ieu, sanaos ieu nyatakeun posisi ka tilu ka anjeun, hayu urang nyarios upami anjeun nganggo posisi dua kusabab anjeun raoseun langkung saé, éta henteu kunanaon.

Janten --- Kusabab urang nyarioskeun pecahan gelar - Leres, ngan sababaraha gelar. Pitunjuk anu saé - leres, leres - leres, leres. Janten nalika kuring nuju haneut sareng anjeun gaduh anjeun didieu, Irene, kuring hoyong naroskeun sababaraha patarosan ngeunaan méter listrik.

Janten anjeun ngembangkeun cincin Q di dieu heula, tapi teras anjeun ngembangkeun méter kakuatan gancang, henteu lami saatosna. Naon sababna pikeun ngalakukeun éta babarengan? - Kami hoyong gaduh alat, sapertos alat ilmiah, anu ngamungkinkeun kami masihan naséhat ka pengendara anu posisi OCP pangsaéna pikeun masing-masing. Urang tiasa gaduh éta ku méteran listrik.

Kami tiasa masihan pengendara alat kami pikeun terang posisi mana anu pangsaéna pikeun aranjeunna kéngingkeun Kauntungan panglobana tina cincin lonjong. Sareng sanés ngan ukur ngeunaan jabatanana, éta ogé ngeunaan gaya ngédagkeun sareng langkung terang naon anu anjeun pedal stroke - henteu kunanaon. Éta nyababkeun kuring kana patarosan salajengna: nalika ranté elips mimiti populér sakitar 10 atanapi 12 taun ka pengker, aya seueur omongan ayeuna ngeunaan méter listrik anu henteu tiasa ngatasi angka anu dihasilkeun. sabab inersia tina méter tanaga parantos teu aya konstan, engkol peryogi saméter listrik nalika stroke pedal sadayana.

Kumaha anjeun tiasa nyingkahan éta? - Janten anu urang lakukeun ku méter kakuatan urang nyaéta ngukur kadudukan sanés sakali per révolusi, tapi langkung ti sakali per révolusi. Ku cara kieu urang tiasa ngimbangan parobihan gancang ieu sapanjang rotasi pedal. - Oke, hiji hal anu penting anu kuring perhatoskeun sababaraha taun ka pengker nyaéta méter listrik jauh langkung stabil tibatan biasana, aranjeunna biasana turun naek sareng suhu langkung sering, sareng anjeun kedah ketat pisan ngalakukeun nol offset.

Boh sateuacan unggal perjalanan atanapi naon waé. Tapi kuring perhatoskeun dina manual pamilik anjeun yén éta leres-leres nangtung salami anjeun henteu ngarobih pedal atanapi ngarobih bangké tina sapédah kana sapédah, anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun éta unggal 30 jam. Naon sababna éta janten langkung stabil tibatan baheula? - Unggal méteran listrik tiasa dianggo bénten sareng robih kalayan suhu, gumantung kana kumaha kakuatan méter dina posisi dina méter listrik, éta ogé gumantung kana naha éta mangrupikeun méteran kakuatan dumasar sumbu, méteran kakuatan engkol atanapi kakuatan dumasar-lancah méteran.

Kusabab urang ngukur dina Kakuatan Kembar. Salaku conto, yén anjeun nyetir ayeuna kusabab urang ngukur dina poros sareng ham engkol, kusabab cara urang napelkeun tolok galur. Aranjeunna sacara otomatis ngimbangan parobihan suhu ieu.

Éta sababna kami ngan ukur nyarankeun enol offset nalika masangkeun engkol kana sapédah anjeun teras saatos 30 jam munggaran, anjeun terang yén nalika anjeun masangkeunana pikeun anu munggaran, sadayana kedah pas. Janten anjeun kedah calibrate deui saatos 30 jam. Nanging contona sareng méter kakuatan dumasar-angga, INspider, anu nembé diwanohkeun di Eurobike, urang kedah ngalakukeun santunan suhu.

Janten, urang nguji anjeun contona B. tina dikurangan 20 derajat dugi ka tambah 80 derajat.

Sareng kami gaduh algoritma anu ngimbangan parobahan suhu éta - Janten kumaha upami Rotor Twin Power anu ngabédakeun éta tina méter kakuatan basis Spider anjeun atanapi anu sanés? Méter listrik dina pasaran? Naon anu bénten sareng anu ieu? - Kanggo urang, hal anu paling istiméwa ngeunaan méter listrik urang nyaéta anu cocog sareng cincin oval, henteu ngan ukur ku cincin oval rotor, tapi ogé ku cincin lonjong sanés anu aya di pasar. Sapertos anu aya hubunganana sareng perkiraan kakuatan anu henteu teuing, sabab nyandak rata-rata sabab laju puteran pedal angger. Sakumaha anu kuring carioskeun sateuacanna.

Janten anjeun tiasa nganggo nganggo cincin oval teras ngagaduhan ukuran kakuatan anu akurat. Maka éta ogé penting pisan pikeun urang kéngingkeun rekomendasi ieu ngeunaan posisi OCP dimana anjeun kedah nganggo Q-ring. Maka kami gaduh tilu méter kakuatan anu béda.

Sareng aranjeunna sadayana benten, gumantung kana naha éta INpower, INspider atanapi Twin Power, janten INpower ngan ukur ngukur suku kénca, teras d kalikeun dua. Teras INSpider linggih di antawisna sabab éta ngukur gaya gabungan pikeun kadua suku dina waktos anu sami. Tapi anjeunna henteu ngabédakeun kénca sareng katuhu.

Aya angka saimbang, tapi éta henteu sapertos angka saimbang anu leres, éta langkung perkiraan. Leres. Sareng Kakuatan Kembar mangrupikeun méter kakuatan paling lengkep anu urang gaduh kusabab urang ngukur kénca sareng ka katuhu sacara mandiri.

Éta ibarat gaduh dua méter listrik dina hiji. Anjeun gaduh dinamométer sareng poros anu ngukur sisi kénca sareng dinamométer dina engkol katuhu anu ngukur sisi katuhu. - Kuring ngagaduhan sababaraha dinten anu leres-leres wawasan sareng endah di dieu sareng Rotor.

Kuring diajar seueur ti aranjeunna prosés nyiptakeun produkna. Upami anjeun resep tulisan ieu atanapi diajar naon waé tina éta, punten paskeun jempol ageung. Sareng ayeuna upami anjeun hoyong nonton tulisan sanés ngan klik di dinya.

Naha engkol Rotor cocog sareng Shimano?

Rotor3dengkolpas sami sarengShimano, aranjeunna cross-cocog. Leres, 3D tiasa dianggo sareng cangkir bracket handap BB86 biasa. 3D + peryogi cangkir bracket handap khusus anu ayeuna ngan ukur dilakukeun kuRotorsorangan.8 Des 2012

Sapédah ieu sumping sareng kumpulan SLX lengkep sareng éta hiji-hijina alesan kuring gaduhna. Upami teu kitu, kuring henteu resep pisan profil lega anyar tina ranténa, ogé lancah asimétri pikeun ranté éta.

Hargana henteu pikaresepeun teuing janten kuring pasihan aranjeunna. Nanging, ku pangumpulan 12-speed énggal, garis engkol énggal parantos dikenalkeun anu saur kuring kedah ditingali. Cranks biasana aya dina kotak ageung sapertos ieu.

Kuring henteu ngagaduhan éta pikeun SLX, tapi anjeun tiasa ningali didieu yén ieu mangrupikeun crankset 3 arah anu kuring ngarobah kana 1 arah kalayan gampang pisan. Nanging, detail tina crankset khusus éta biasana tiasa dipendakan di dieu, di gigireun bracket pedal. Ieu mangrupikeun crankset FC-M7100 buatan Jepang sareng panjang anu kuring pilih nyaéta 170mm.

Sareng kuring hoyong nunjukkeun crankset anyar di gigir crankset gancang 9 sabab sanaos didesain deui, Shimano tetep ngajaga sababaraha ciri na upami ditingali di dieu, as 24mm, ieu mangrupikeun gandar waja anu Dipaké dina engkol anu langkung lami kalebet XTR sareng panjangna béda-béda gumantung kana jinis beberesih anjeun dina sapédah anjeun. Aranjeunna ngagaduhan hiji kanggo engkol anu henteu naekeun, hiji pikeun dorongan, sareng hiji pikeun dorongan super, janten éta bédana utama antara engkol ieu. Sareng kusabab spindle 24 mm ieu, kurung handap Hollowtech 2 anu sami ogé dianggo dina séri ieu.

Tingali kana BB52 lami, ieu Deore, MT800, kagunganna sateuacanna sareng sami anu dianggo ayeuna. Anjeun tiasa ningali rupa-rupa jinisna di dieu, ti utas dugi ka BB fit gangguan. Alat BB 16 kiyeu anu sami dianggo sareng jinis kurung handap BB ieu, nanging anu anyar anu ogé dianggo di jalan, janten Ultegra, peryogi adaptor ieu kusabab cangkirna langkung alit.

Janten ieu adaptor anu bakal ngajantenkeun alat lami cocog sareng BBs anyar, TL-FC25 atanapi 24 padamelan mangrupikeun nomer bagian Shimano. Nanging, salah sahiji kalebet sareng MT800 anu berulir. Dina kisaran SLX anyar anjeun masih gaduh rantai 4-baud, éta ogé ngagaduhan versi 2-speed, tapi dina versi 1-speed khusus ieu chainring mangrupikeun sapotong sareng, anu paling penting, éta langsung Mount Mount (DM) , sareng éta anu énggal pikeun Shimano, sareng nalika kuring nyebatkeun ranté hiji-hiji, ogé, émut yén éta tiasa janten sanad sanés, éta saéstuna pikeun XTR, SLX, XT sareng Deore ngagaduhan lancah aluminium Dibangun, teras anjeun parantos ngaco ranté waja ku obor obor khusus anu henteu tiasa dicabut ieu, di dieu ideu anu sami dianggo anu dianggo ku rotors centerlock, anjeun ningali torsi 35-50Nm, sareng didieu bakal nyarios yén ieu khusus pikeun XT sareng SLX, sareng Kuring bakal disebatkeun yén Deore.XTR gaduh ring panahan anu béda.

Ieu tangkepanna: aranjeunna bakal ngawartosan anjeun alat BB standar anu dianggo pikeun masang sareng nyabut korsi ieu. Anjeun peryogi sababaraha jinis stop kontak, nanging anjeun henteu tiasa ngalampirkeun ieu ka handapeun pikeun ngaleupaskeun. Janten anjeun peryogi alat anu disebat TL-FC41.

Kuring bébéja yén XT sareng XTR engkol parantos aya alatna. Propil huntu anu sempit sareng lega tina Shimano parantos dirobih deui, éta sakedik langkung mesin supados huntu ieu dikulit pikeun ranté khusus. HYPERGLIDE maranéhna + ngabutuhkeun.

Dina babandingan, upami anjeun ningali tina ranté 11-speed lami, tingali huntu: éta ukur lega sareng ageung. Upami anjeun ningali panyadia ranté pihak katilu pikeun Shimano drivetrains 12-speed, aranjeunna bakal nyarankeun nganggo ranté Shimano. Kusabab profil huntu anu ipis, anjeun moal ngagaduhan sikep ranté anu leres sareng ranté SRAM Eagle.

Ukuran ranté, generasi 12-speed sareng logo Shimano ogé aya dina ranténa, sareng di dieu aya bagian nomer SM-CRM75, sareng rantai ieu didamel di Jepang. Desain aluminium palsu kerung sami tina Hollowtech 2, finish anodized sami, tapi langkung poék waktos ayeuna. Rengse anu henteu katingalina parah teuing nganggo sapertos anu katingali di dieu Engkol 11-speed lami.

Ogé, desain ieu SLX sareng XT dianggo ku XTR stopgap FC-MT900 nalika aranjeunna bajoang ngawangun XTR M9100 ayeuna. Anu matak, beurat engkol ieu 636 gram, anu XTR kirang langkung 100 gram, tapi rantai hiji-sapotong dina XTR ieu beuratna sakitar 50 gram kirang. Janten 50-60 gram bédana antara SLX sareng XT sareng XTR? Dua sekrup clamping anu sami sareng cap preload anu dianggo pikeun 9-speed saéstuna dianggo ku Deore, SLX sareng XT crankset dinten ieu.

Sareng pikeun masang éta, angkat anu luarna sekrup supados pin kaamanan plastik sakedik angkat. Teras geser panangan engkol kana spindle, ieu ngan ukur dianggo dina hiji cara sareng dorong tab plastik leutik ka dinya. Teras candak cap torsi anu kalebet sareng anjeun bakal masang éta nganggo alat Shimano TL-FC16.

Ieu lumayan populér, janten gampang dipanggihan. Aranjeunna kukituna ngencarkeun sadayana ieu jalan pikeun nyumput ku nyobian nyabut sadaya buruan di dieu. Teras anjeun tungtungna bakal masang deui baud luarna ku sirah 5mm hex.

Detil tentang kumaha cara ngencengkeun sambel ieu aya dina panangan engkol di dieu, tapi singgetna, anjeun bakal ngencarkeun dua bolt sacara bergantian. Upami anjeun hoyong prosedur lengkep ngeunaan cara masang baut ieu kuring ngagaduhan saperangkat cara- Upami anjeun badé ngawangun sapédah ti mimiti, pastikeun parios ieu! Saur Shimano nyandak anu saé dina waktos kapengker sareng ningkatkeun deui ku jumlahna langsung tina ranténa. Kasaluyuan para ketua dina séri séri na ti Deore dugi ka XTR ogé dipikagaduh. Spindle 24 mm sareng bracket handap anu dipercaya, sadaya alesan anu saé pikeun nimbangkeun crankset Shimano deui.

Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjeun resep mésér ieu pikeun masa depan anjeun? Hayu atuh terang émutan anjeun dina koméntar ieu di handap. Upami anjeun mendakan ieu mangpaat tong hilap resep, langganan, awaskeun kana média sosial. Sareng ningali anjeun dina jalan satapak, surak!

Naha rotéran sentral Shimano ditukeurkeun?

Didaptarkeun. Naon baja padetrotornyaétaditukeurkeun.4 Apr 2020

Ngabuburit anjing

Dina tulisan ieu kami ngalangkungan prosés nyabut sareng masang cakram rem. Urang bakal nutupan duanana 6 desain liang sareng tengah ogé adaptor rotor. Hai, Abdi Truman sareng Park Tool.

Co Ieu sababaraha alesan kunaon anjeun panginten badé ngagentos cakram rem anjeun: Mimiti, cakram rem anjeun parantos béak tina panggunaan. Ku ngukur kandel permukaan ngerem sareng ngabandingkeun kana bagian anu henteu digunakeun dina cakram rem, anjeun tiasa nangtoskeun naha éta dipaké.

Biasana ukuran anu tiasa diukur tina 2 dugi ka 3 sapuluh millimeter atanapi langkung mangrupikeun bukti tina rotor anu dipakai. Sababaraha pabrik masihan spésifikasi maké. Hubungi pabrik pikeun inpormasi khusus pikeun merek.

Anjeun tiasa ogé estimasi watesan bursa ku ngajalankeun mandrel atanapi klip kertas dina permukaan rem. Upami karaosna kasar sareng gaduh léngkah dina tungtungna, éta nunjukkeun ipis signifikan. Ganti rotor ieu.

Upami rotor dianggona, parios pikeun ningali naha bantalan marake ogé dipaké sareng ngagentos upami diperyogikeun. Diajar langkung seueur tingali tulisan ieu. # 2 mangrupikeun rotor anu ditekuk parah.

Gejala tina rotor anu dibengkokkeun nyaéta: gesekan atanapi noise ti gigirna sisir. Ngaleungitkeun deui dimungkinkeun dina sababaraha kasus, tapi kadang ngagantian mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Punten tingali kami pikeun langkung seueur inpormasi artikel ganti baju Rotor.

Katilu - anjeun ngan ukur hoyong ngalih kana rotor diameter anu béda, atanapi ningkatkeun ka rotor kualitas anu langkung saé. Sacara umum, anjeun hoyong ngagentos rotor ku ukuran anu sami. Upami anjeun ngarobih ukuran rotor anjeun kedah ogé dipikaresep pikeun ngarobih calipers atanapi produsén adaptor anjeun kanggo langkung seueur inpormasi Aya 4 ukuran utama anu seueur dianggo dina industri sapédah - 140mm, 160mm, 180mm sareng 203mm.

Nanging, aya sababaraha urang luar anu tiasa dilarapkeun ka anjeun, janten pastikeun anjeun parios aranjeunna ku ngukur. Kadang ukuranana ditulis dina rotor ngan ukur gampang diganti. Upami teu kitu anjeun bakal peryogi alat ukur anu cocog.

Ukuran rotor ditangtukeun ku diaméter luar rotor. Aya ogé rotors dina pasaran anu ngan ukur cocog sareng campuran pad tertentu. Rotor ieu kedah ngajantenkeun ieu jelas dina rotor nyalira.

Hal séjén anu kedah diperhatoskeun nalika mésér rotor énggal nyaéta naha hub anjeun ngagaduhan interface center atanapi 6-hole. Rotors napel na hub tengah kalayan cincin ngonci sareng antar alat. 6-hub hub nganggo 6 sekrup anu nyepeng rotor Tulisan ieu nyertakeun kadua sistem, ogé adaptor 6-hole-to-center-lock.

Hayu urang mimitian ku rotors 6-liang. Pikeun rotors nganggo konci tengah, teraskeun sareng waktos anu ditingalikeun. Pikeun masang adaptor rotor, angkat kana waktos ieu.

Alat-alat sareng asesoris anu khas pikeun rotors 6-hole tiasa nyaéta: Rengkuh tangan sareng rengkuh torsi kalayan sakedik ukuran anu pas. Sekrup Rotor anu paling umum nyaéta T25 Torx cocog. Aya pengecualian; anjeun ogé bakal peryogi loker benang, beberesih reresahan, sareng alkohol isopropil.

Leupaskeun roda tina sapédah. Loosen sareng cabut sekrup rotor ku rengkuh anu pas. Pastikeun pikeun kalibet pinuh pikeun rengkuh anjeun dina fastener sabab screws gaduh reses deet.

Saatos sadayana sekrup aman ditarik, cabut rotorna. Teras urang masang rotor énggal. Upami rotor nganggo bolts anyar, parios kanggo threadlocker anaérobik.

Sekrup ieu siap dipasang. Upami baudna henteu ngagaduhan loker utas, anjeun tiasa nganggo prep thread sapertos Park Tool TLR-1 dina liang pemasangan rotor hub. Butuh sakedik pikeun épéktip.

Entong ngilu minyak atanapi minyak benang - panas ngerem tiasa nyababkeun minyak ngarayap. Penting supaya permukaan ngerem tina rotor anyar tetep bébas tina puing, kalebet ti panangan anjeun. Rotors dirancang pikeun pas dina muterkeun hiji arah.

Kaseueuran desain gaduh panah anu kedah cocog sareng puteran roda. Upami teu kitu, sajajarkeun rotor sahingga sisi sareng tulisanna fa Tempatkeun rotor dina hub ku cara nangkep rotor tina sisi jero. Align liang dina rotor sareng liang ningkatna dina hub; Utas sekrup rotor ku leungeun.

Pastikeun anjeun moal nyebrang aranjeunna. Ayeuna sekrup dina sekrup nganggo rengkuh anjeun ngarah caket kana permukaan rotor, tapi henteu némpél. Dina titik ieu, anjeun ogé kedah ngahurungkeun rotor anjeun jarum jam kalayan ujung ngarah tina rotor ngalawan sekrup pikeun ngirangan gaya geser dadakan anu tiasa lumangsung nalika gerak.

Kencangkan sekrup bari nahan rotor dina tempatna. Ayeuna atur konci rengkuh anjeun atanapi rengkuh torsi kana setting anu cocog. Pariksa sareng pabrik rotor pikeun spésifikasi.

Tork anu has pikeun sekrup ieu sakitar 4 dugi 6 meter Newton. Upami anjeun nganggo rengkuh tangan, anjeun nganggo gaya anu dirasakeun anu hartosna anjeun nganggo rengkuh anu 4 'tina sekrup, Larapkeun sakitar 11 pon gaya dina pola bintang, sapertos anu dipidangkeun. Usap kadua sisi permukaan rotor ku rag anu bersih sareng alkohol isopropil.

Kabayangna ayeuna siap dipasang dina sapédah. Sakali dipasang, disarankeun pikeun masang rem, mangga tingali kana tulisan ieu kanggo langkung seueur inpormasi. Alat anu biasa sareng bahan anu tiasa dianggo pikeun rotasi Centerlock tiasa kalebet: Alat sirkulasi anu cocog Pikeun kuriling internal hungkul, anggo salah sahiji cacah alat kulawarga FR-5 Paké pikeun Éksternal Groove Circlips BBT-9 atanapi BBT-69.2 Anjeun ogé peryogi 3/8 ' Salaku tambahan, hiji stop kontak 1 'atanapi rengkuh adjustable diperyogikeun pikeun nyetir alat-alat sirkulasi serrated Lapisan bersih sareng alkohol isopropil Alat dina Snap snap kana tempatna.

Hurungkeun arah jarum jam sareng cabut cincin. Ayeuna tarik rotor tina hub. Nalika masang rotor énggal, penting yén permukaan marake rotor tetep bébas tina kontaminasi.

Hindarkeun noél éta upami tiasa. Rotor dirancang pikeun arah dina hiji arah g. Sababaraha desain gaduh panah anu kedahna cocog sareng rotasi roda; Upami teu kitu, orientasi rotor sahingga sisi anu dilabélan nyanghareup.

Gajih henteu diperyogikeun pikeun rotors centerlock sareng tiasa ngotorkeun permukaan rotor ulah pelumas, janten henteu pelumas komponén naon waé. Kadang-kadang kuriling rotor teu cocog sareng ukuran hub poros. Dina hal ieu, nganggo cincin panahan sareng kiyeu luar.

Geser rotor kana posisi. Leungeun-langkungkeun cangkéng ngonci. Kencengkeun ngonci ring numutkeun pitunjuk pabrikan.

Dina kasus kami éta 40 Newton méter. Upami anjeun nganggo rengkuh tangan, anjeun kedah nyepeng konci rengkuh 8 inci tina cincin ngonci. Anggo rag bersih sareng alkohol isopropil kanggo ngusap kadua sisi permukaan rotor.

Kabayang ayeuna tiasa dipasang dina sapédah deui. Sakali dipasang, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngaktipkeun rem, tingali tulisan ieu kanggo langkung seueur inpormasi, upami anjeun gaduh rotor 6-liang sareng hoyong dipasang ieu dina hub anu nganggo konci tengah, anjeun tiasa nganggo kit adaptor anu dirancang pikeun Pakakas ieu rada béda dina desain. Cocogkeun adaptor sareng splines dina hub.

Dina conto ieu, utaskeun obeng-obor ngalangkungan rotor kana adaptorna. Kencangkan rotor teras kencengkeun sekrup dina bentuk bentang dina adaptor, sapertos masang dina hub 6-bolt. Luncat deui dina waktos anu dipidangkeun pikeun diajar langkung seueur.

Pasang washers upami peryogi. Buka baju sareng kencengkeun bunderan. Dina conto ieu, tinggal néwak Rotor ku 6 sambungan dina adaptorna.

Buka konci cingcin ngonci, jam rotor sareng kencengkeun cingcin ngonci. Saatos pasang deui roda, puteran roda kanggo ningali naha alignment caliper masih saé. Tingali tulisan Disc Brake Caliper Alignment kami pikeun langkung seueur inpormasi.

Nuhun parantos nonton. Pariksa tulisan kami anu sanés pikeun ngabantosan rem anjeun, derailleur, ranté, engkol sareng seueur deui, sareng langganan saluran kami pikeun tulisan anu pangénggalna ti Alat Park.

Naha sadayana pusat roda tengah Shimano sami?

Didaptarkeun. Naon baja padetrotornyaéta ditukeurkeun.4 Apr 2020

Baheula aya ieu dina garis XTR sareng Saint, RT99 mangrupikeun cakram rem khusus ieu, tapi ku ngenalkeun 12-speed, Shimano mindahkeun téknologi ieu kana XT groupset, janten kuring gaduh rotor RT-MT800 di dieu , hayu urang tingali sacara langkung caket sareng tingali kumaha éta sami atanapi bénten tibatan RT99 lami anu saé, ieu mangrupikeun sapotong aluminium diapit antara dua potongan baja sareng ieu kumaha sadaya cakram És Technologies didamel ku Shimano. Hal anu istiméwa ngeunaan rotors FREEZA ieu nyaéta tulang rusuk pendingin anu diperpanjang anu mastikeun langkung hadé.

Disc, nomer produk anu RT-MT800 kanggo XT, didamel di Jepang, sapertos anu lami. Rotasi disk, anu jelas dituduhkeun sareng panah sareng tungtungna ukuran cakram anjeun sareng ketebalan aman minimum disk éta. Éta dikhususkeun salaku 1,5 mm.

Cakram kandel 1,75 mm asalna lempeng tina kotak. RT-MT900, versi XTR na, ampir sami, sareng sirip pendingin dicét hideung.

Henteu seueur anu katingali dina tonggong rotor salain tina potongan dina lancah aluminium anu paling dipikaresep ngahémat beurat. XTR atanapi Saint anu lami ngagaduhan bentuk anu béda tina sirop ieu. Ogé, desain lancah béda.

Abdi gaduh cakram kuring OEM, janten henteu aya kotak, tapi Shimano nganggo anu sami sapertos anu tiheula jelasna sareng kode produk anu leres. Center Lock mangrupikeun gagantel anu sami sareng lancah aluminium sateuacanna, deui sami, sareng cakram ieu tiasa dianggo nganggo résin sareng penutup logam. Ieu mangrupikeun ukuran anu sayogi sareng jelas ieu bakal janten mesin cuci XT, XTR atanapi Saint mangrupikeun RT99 lami.

Cakram 180 mm beuratna 133 gram sareng cakram 160 mm beuratna 106 g. Dina babandingan, 160mm RT99 beuratna ampir sami sareng rotors generasi sateuacanna di 109g. Pikeun masang disk, anjeun peryogi salah sahiji cincin konci ieu di payun sareng hiji di tukang.

Janten naha nambihan 10 atanapi 8 gram kana beurat disk. Shimano nyayogikeun cakram konci tengahna sareng jinis ieu cincin ngonci, anu sampurna pikeun poros tipe QR dina sapédah anjeun. Ogé dianggo saé pikeun poros tukang, janten 12 Upami anjeun ngalih kana poros payun anu tiasa 15 atanapi 20 mm, anjeun bakal ningali kunaon cingir ngonci ieu henteu tiasa dianggo, éta henteu pas, janten anjeun kedah nganggo anu langkung ageung dua pikeun ieu sareng rakitan mesin cuci teu pati penting: anjeun ngan saukur geser mesin cuci anjeun kana aci anu dicitak teras kencengkeun cingcin ngonci kana 40 Nm ku alat Shimano BB 16-speed.

Sareng janten langkung spésifik sareng torsi anu ngencarkeun, anjeun tiasa nganggo jinis héks stop kontak alat BB, kuring bakal nambihan tautan dina katerangan pikeun alat sapertos kitu, sirkulasi anu langkung ageung sami tiasa dianggo di tukang janten 12mm atanapi QR, anjeun tiasa tingali torsi anu nyatakeun, 40 Nm, sareng pikeun ngalakukeun ieu nganggo alat kasét. Tungtungna, cabut labél ati-ati ngawartosan anjeun henteu némpél disk nalika dipasang, sareng kusabab kuring terang anjeun bakal némpél waé, anggo alkohol isopropil sareng usap disk anu bersih. Sateuacan anjeun pencét lamping, pastikeun anjeun pencét rem! Salami prosés ieu, sababaraha bahan pinding disimpen dina permukaan rem rotor sareng ieu masihan anjeun kinerja maksimum sareng umur panjang disk sareng lapisan anjeun.

Sareng naha kuring nunjukkeun ka anjeun alat rotor ngalempengkeun? Kusabab kuring ngagaduhan cakram ieu salami 2 taun anu kuring dipimilik, henteu pernah kedah noél, éta pikaresepeun sareng buleud sareng performa hébat dina sapédah ieu. Sareng saatos nganggo anu nganggo bantalan résin salami dua taun, anjeun tiasa ningali yén kuring angkat ti sakitar 1.75mm dugi ka 1,69mm.

Kuring terang anjeun badé naros ka kuring naha aya kakurangan pikeun ngagunakeun rotors ieu? 'Hiji-hijina kakurangan anu kuring tiasa tingali nyaéta anjeun peryogi antar muka konci tengah kanggo ngalampirkeun ieu ka hub anjeun. Janten anjeun kedah mésér roda wéb anu bakal ngadukung jenis rotor ieu. Dupi anjeun ngarencanakeun nganggo salah sahiji rotator Shimano FREEZA? aya dina bentuk XT Dina momen anu parantos nurunkeun harga sakedik.

Tapi upami anjeun gaduh patarosan, hayu atuh terang dina koméntar ieu di handap. Sakumaha biasa, tong hilap resep, langganan média sosial, awas jalma anjeun dina jalur. Surak-surak, surak!

Naha sadayana rotors disk cocog?

Umumna,rotors marake diskdiaméterna sami dianggap salaku cross-cocog, tapi aya sababaraha kasus anu pas upami ieu panginten henteu leres:Rotorkandel bisa jadi teu sami di pabrikan sarengrem diskcalipers bisa jadi dirancang kalayan kandel / ipisrotordina émutan.16 Pébruari 2019

Naha rotors centerlock hadir nganggo lockring?

Thekalebetsalah sahiji anu paling dipikaresep nyaéta standar anu cocog sareng tukang tapi pastina sanés payunna. Anjeun kedah mésér kanggo hub 15 / 20mm.

Sakumaha kandel rotor rem Shimano?

Shimano rotorsanu didamel 1.8mmkandelsareng kedah diganti nalikakandelnaparantos diréduksi janten 1,5mm. Kusabab 2010, anu minimum 1.5mm disarankeunkandel rotorparantos dicetak dinaShimano rotors.

Naha SRAM bakal ngerem sareng rotor Shimano?

AnjeuntiasangagunakeunShimano rotorssarengRem SRAMiraha: Ayeunamarakesistem cocog sareng diaméter anu anyarrotor. Upami anjeun ngalih ka anu langkung ageungrotor, anjeunbakalperyogi adaptor. Upami anjeun lumpatShimano203mmrotors, anjeun ogé tiasa peryogi mesin cuci tambahan pikeun tambahan beberesih.28 Maret 2021

Naha sadayana pusat rotor sami?

Didaptarkeun. Naon baja padetrotornyaéta ditukeurkeun.04.04.2020

Dupi anjeun ngarobih 6 baud kana centerlock?

henteu, hanjakalna teu aya jalan pikeun masang atengahrotor dina a6 baudhub06.12.2008

Kumaha jalanna rotor 3D crankset jalan?

Ngepaskeun gampang pisan, ku unik Dual Thread Technology (DTT) boling ngempelkeun engkol non-driveide kana poros ku ngagunakeun dua benang nada anu béda dina hiji baud.

Anu mana engkol Rotor anu paling entéh di dunya?

Aldhu mangrupikeun engkol Rotor anu paling enteng dina Sejarah. Éta ngagabungkeun kaku jeung lightweight. Anjeun tiasa ngaharepkeun sakitar 80g hemat beurat VS a Dura Ace 9100. Anjeun tiasa milih as roda Sapédah atanapi Jalan, jinis spidering sareng panjang panangan. Kami resep ngintunkeun produk ieu di dunya sabab pas dina bungkus alit.

Naha rotor 3D sapédah jalan anu saé?

Pikeun pengendara anu rute anu biasana ngalibatkeun sering alih antara cincin, réspon anu ditunda tiasa mimiti ngilu saatos sababaraha waktos, tapi dina sagala hal anu sanés 3Ds parantos dilakukeun kalayan saé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.