Utama > Waleran Pangsaéna > Shockstop seatpost - daptar patarosan sareng waleran

Shockstop seatpost - daptar patarosan sareng waleran

Naon seatpost gantung anu pangsaéna?

Ieu diantaranapos korsiaranjeunna nyarankeun pikeun pamungkas dina kanyamanan sapédah.
  • Tebu Creek Thudbuster ST. Tebu Creek ngajantenkeun anu pang populernapos korsilamun datang kagantungna.
  • Redshift ShockStopGantung Kursi Gantung.
  • Sapédah SATORI AnimarisGantung Kursi Gantung.
7. 2020.



Pigel sapédah mangrupikeun struktur truss kaku kalayan henteu matuh sakedik. Sakumaha urang tingali dina tulisan kuring anu anyar ngeunaan kanyamanan pigura, kaseueuran pesongan nangtung dina tonggong sapédah saleresna aya dina ban tukang, pos korsi sareng sadel. Dinten ieu kami teuleum ka dunya pos korsi, langkung tepat tulisan korsi anu dimuat ku spring.

Kusabab pengendara sepeda sering nyandak 60 dugi 70% beurat awakna dina pelana, kuring henteu terang naha aya komponén sanés anu ningkatkeun kanyamanan tunggang gunung - upami anjeun parantos ngaoptimalkeun lebar ban sareng tekanan anjeun. Pangpangna, pamutahiran sitpost gantung ngan ukur $ 100 sareng gampang pisan dipasang nyalira. Ieu genep alesan kuring nganggo pos jok gantung. # 1 Anjeun tiasa ningkatkeun tingkat kanyamanan anjeun.

Pos korsi gantung nyerep pangaruh anu langkung ageung. ogé geter dampening asalna tina jalan. Kirang setrés pangalaman awak anjeun nalika nyetir, langkung seger anjeun bakal karasa dina akhir poé. # 2 Anjeun tiasa cicing dina korsi langkung lami.



Kalayan pos korsi gantung, anjeun tiasa ngégél bari calik anu biasana anjeun kedah nangtung. Dibandingkeun sareng pos korsi anu kaku dina naék gunung anu sami, kuring mendakan yén suku kuring sering karaos langkung seger sareng pos korsi gantung, ngan saukur kusabab kuring bangun kirang. # 3 Anjeun tiasa ngirangan atanapi ngagentos nyeri punggung handap.

Teu jarang pikeun jalma anu cilaka tonggong nyarios yén aranjeunna henteu tiasa nganggo sapédah tanpa tihang korsi gantung. Ku ngasingkeun geter sareng niup utama tina awak anjeun, anjeun ngirangan setrés dina punggung handap nalika nyetir. # 4 Aranjeunna ngadamel sepédah nganggo ban sempit langkung kuat.

Pos korsi gantung ngamungkinkeun anjeun nganggo sapédah nganggo ban anu langkung sempit dina rupa bumi anu langkung kasar tibatan biasana. Jelas ieu sanés kaayaan anu ideal, tapi anjeun bakal reuwas kumaha anjeun tiasa pareum-jalan sareng ban 38mm. # 5 Kinerja henteu gumantung kana ukuran atanapi beurat.



Kanyamanan hiji pos korsi biasa gumantung kana beurat awak anjeun ogé jumlah pos korsi anu kakeunaan anu nonjol tina pigura anjeun. Kusabab pengendara anu langkung pondok sering ngagaduhan beurat awak handap sareng pos korsi anu kirang kakeunaan, aranjeunna tiasa nguntungkeun paling ku ningkatkeun parangkat korsi gantung. # 6 Éta langkung hampang, langkung mirah, sareng saderhana tibatan sapédah gantung lengkep.

Daripada nganggo sapédah gantung lengkep, anjeun tiasa ngagantelkeun korsi gantung ka hardtail sareng nikmati tingkat kanyamanan anu sami tanpa beurat, harga, sareng kompleksitas anu ditambihkeun. Ieu opat alesan TEU ngagunakeun pos korsi gantung. # 1 Beuratna.

Anjeun tiasa ngarepkeun hukuman beurat 100 dugi 500 gram dibandingkeun sareng pos korsi konvensional. # 2 Bob anu ngagantung. Nalika anjeun ngepak, gerakan awak anjeun nyiptakeun kakuatan anu tiasa ngaktipkeun gantungna.



Bob ieu lumangsung pikeun tingkat anu béda-béda gumantung kana modél pos korsi sareng setelanna. # 3 Anjeun gaduh sapédah gantung lengkep. Upami sapédah anjeun gaduh gantung pengker, sadel anjeun parantos nyéépkeun janten anjeun henteu peryogi pos korsi sprung. # 4 Anjeun gaduh sapédah gajih.

Upami anjeun nganggo sapédah kalayan ban lébar opat dugi ka lima inci, ban-ban éta sigana bakal neken 30 dugi 60 mm dina nabrak, anu hartosna manpaat ti korsi gantung digantungkeun pisan. Ayeuna urang parantos terang perkawis pro sareng kontra, hayu urang nalungtik peran pos jok gantung langkung lengkep. Aya dua hal anu anjeun hoyong ngahontal: pesongan nangtung anu langkung ageung (anu ngalemeskeun pangaruh anu langkung ageung) sareng redaman langkung luhur (anu ningkatkeun peredaan geter). 'Deflection' mangrupikeun total gerakan anu dikaluarkeun tina jok saatos pangaruh.

Pos ti korsi anu langkung seueur defleksi bakal ngirangan kacapean awak anjeun ku ngajagaan anjeun tina pangaruh anu langkung sesah sapertos jalan-jalan atanapi jalan gravel. Anjeun tiasa ogé siklus ngaliwatan rupa bumi anu henteu rata. 'Damping' nyaéta kacepetan dina pos korsi ngalih langkung gumpalan.

Pos korsi anu sacara efektif ngabasmi geter bakal ngabantosan anjeun tina sora jalan anu ngaliwatan motor anjeun. Paparan tingkat geter anu luhur tiasa ningkatkeun résiko tina sagala rupa cilaka. kaasup nyeri punggung handap sareng degenerasi tulang tonggong.

Kusabab kitu, paparan geter sering diatur dina industri anu meryogikeun kandaraan atanapi nyetir mesin beurat. Nalika urang ngukur geter pos korsi dina setting laboratorium, kami mendakan yén sababaraha pos korsi tiasa nyerep 15 kali langkung geter tibatan anu sanés. Salaku conto.

Pos korsi Thomson Elite diuji ku Mikroba Laboratorium pikeun nyerep ngan ukur 0,025 g geter, sedengkeun Ergon CF3 nyerep 0,375 g.

Narikna, kumaha ogé, data anu ayeuna dikumpulkeun ku University of Exeter nunjukkeun yén sakali pos korsi dipasang dina sapédah anjeun, éta moal ngirangan jumlah geter anu didamelna. Nanging, tés ieu dilaksanakeun ku karbon sareng aluminium anu dipasang dina korsi. Janten pikaresepeun pikeun terang naha jok korsi gantung langkung épéktip kalayan protokol uji anu sami.

Ayeuna hayu urang tingali sacara langkung caket dina sistem redaman anu béda tina pos korsi gantung. Mimiti urang gaduh spring damping. Pangpangna mah tiasa ngajelaskeun posksi ieu salaku anu gagah pisan! Éta ngajantenkeun aranjeunna luar biasa di lapangan, sabab réaksina réaksi pisan.

Tanggapan anu luhur ieu dibanderol ku harga, Nanging: Kuring mendakan tulisan semi, nalika disaluyukeun kalayan sampurna pikeun rupa bumi anu kasar, bob langkung tina anu kuring pikahoyong dina permukaan anu lemes. Cara anu paling gampang pikeun ngirangan gerakan ieu nyaéta nyaluyukeun preload spring (atanapi gaya anu diperyogikeun pikeun nyetél sadél). Ieu ngeureunkeun gerakan sadel, tapi ogé kamampuan tina pos korsi pikeun bantal nabrak leutik.

Upami jalan anu leueur sapertos anjeun, pos korsi gantung sigana rada aktip teuing. Éta nyandak kuring ka elastomer. Elastomer mangrupikeun palaku anu sepi sabab aranjeunna henteu pati dipikaresep di antara anjeun.

Ieu mangrupikeun hasil tina elastomer gaduh laju rebound sacara alami langkung laun saatos pangaruh, anu khususna nguntungkeun nalika nyetir dina permukaan anu gancang sapertos jalan gravel. Kuring condong resep anu langkung raoseun tina postingan elastomer, karaos langkung 'alami' sabab teu aya kecap anu langkung saé. Karugian elastomer nyaéta aranjeunna tiasa nyetél dina kaayaan tiis, anu ngajantenkeun aranjeunna kirang épéktip.

Skip konstruksi ieu upami anjeun peryogi pikeun fungsina saé dina suhu beku. Kuring ogé mendakan yén aranjeunna meryogikeun pelumasan di ujung elastomer, sanaos pamiaraeun éta dina dasarna direngsekeun ku sampéan pos korsi anu saderhana. Tungtungna, urang gaduh bantalan udara anu kadang dianggo dina pos korsi teleskopis.

Kauntungan utama nyaéta anjeun tiasa nyaluyukeun tingkat spring kana akurasi anu langkung luhur. Ayeuna hayu urang tingali dua desain anu béda tina pos korsi gantung. Pos korsi anu dimuat ku spring nganggo drive linkage ngalih ka arah anu sami sareng kakuatan anu kaluar tina roda tukang.

Ku cara kieu, aranjeunna tiasa népakeun épék kalayan épéktip pisan sareng bahkan nétralkeunana, sahingga ngirangan kakuatan pangaruh anu dikirimkeun ngalangkungan tonggong sareng imbit anjeun. Salaku tambahan, pos rod mastikeun yén jarak antara pelana sareng pedal dijaga sajauh mungkin. Nalika pos korsi dikomprés, pos teléskopik biasana dianggap langkung handap kusabab sudut anu dikompres na bénten sareng arah kakuatan anu asalna tina roda tukang, hasilna sistem pos korsi anu kirang réaktif.

Dukungan teleskopik ogé ngagaduhan jarak anu langkung pondok tina sadel kana pedal nalika nyetir dina nabrak. Sanaos kakiranganna, postingan teléskopik masih umum sabab sering langkung enteng, langkung mirah, langkung wijaksana, sareng jangkungna instalasi langkung handap. Hayu urang kana data.

Pikeun ningali kumaha desain pos korsi anu béda ngabandingkeun ieu, Krzysztof ti GravelBikes.cc nganggo smartphone na ku aplikasi méter geter pikeun ngabandingkeun redaman geter komponén sapédah anu béda dina jalur anu gésréh sareng jalan gravel anu gancang. Dina jalan satapak anu raheut, tulisan jok gantung anu pang efektifna dina geteran damping.

The elastomer Cane Creek eeSilk ayeuna nawiskeun sakitar satengah langkung ningkatna geter. Nanging, diperhatoskeun, yén korsi ieu ngan ukur sakitar satengah perjalanan. Éta pikaresepeun pikeun ningali kumaha pos korsi elastomer kalayan perjalanan anu langkung lami dilakukeun di dieu.

Sareng pamustunganana, pos korsi udara ngajantenkeun hal-hal sakedik langkung saé, tapi jelas peryogi kakuatan dorongan anu langkung luhur pikeun aktip. Jalan kerikil kalayan nabrak anu gancang-gancang ngulang bédana antara pos korsi elastomer sareng pos korsi gantung - sanaos perjalanan gantung anu béda. Ieu kusabab kakuatan pangaruhna kirang dina jalan kerikil, anu hartosna pos musim semi sigana ngan ukur nganggo satengah perjalananana waé.

Dina tés ieu, pos korsi hawa boro bénten sareng pos korsi karbon anu biasa. Pos korsi gantung sayogi sareng perjalanan gantung 20 dugi 90 mm. Kumaha anjeun milih perjalanan gantung anu pangsaéna pikeun anjeun? Jalan anu langkung terjamin ngajantenkeun langkung seueur perjalanan gantung.

Sakumaha anu parantos urang tingali dina tés, anjeun nguntungkeun langkung seueur perjalanan gantung dina rupa bumi anu henteu rata kalayan kakuatan anu langkung ageung tina roda tukang, sabab éta tiasa ngébréhkeun langkung geter. Abdi nyarios yén kaseueuran jalan anu raheut pikaresepeun pikeun ngajalankeun kalayan sakitar 35mm perjalanan, tapi 50mm atanapi langkung tiasa diperyogikeun upami anjeun mendakan bénjolan kalayan kecepatan anu langkung luhur. Posisi tunggang anu langkung tegak ogé langkung cocog pikeun perjalanan gantung anu langkung lami.

Ieu ngan saukur kusabab perséntase beurat langkung luhur dina pelana anjeun. Sabalikna, upami anjeun ngagaduhan langkung beurat kusabab anjeun numpak posisi anu langkung sportif, anjeun tiasa kabur kalayan kirang ngumbara. Tungtungna, hayu urang tingali produk seatpost gantung anu pangsaéna.

Kinekt 2.1 sareng 3.1 mangrupikeun postingan korsi anu paling aktif dina daptar ieu sareng nawiskeun 35mm perjalanan.

Aya lima harga spring pikeun dipilih, cocog pikeun pengendara dugi ka 145 kg. Dina 471 gram, modél karbon mangrupikeun pos korsi coil-sprung anu paling enteng tiasa ngagaleuh. Pos korsi ieu khususna aktip dina bagian mimiti perjalananana, janten dina pangalaman kuring aranjeunna langkung cocog dina jalur anu langkung kasar tibatan di jalan anu leueur.

Nanging, régulator bias, sayogi salaku pilihan kanggo $ 16, ngamungkinkeun anjeun nyetél hal gancang sareng tanpa alat. Redshift Shockstop mangrupikeun postingan coil-sprung pangsaéna anu parantos kuring uji sabab katingalina ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyerep nabrak di bumi tanpa bobol teuing di jalan anu langkung lemes. Nanging, éta tetep henteu sampurna.

balapan paling tangguh di dunya

Nalika kuring kéngingkeun set preload leres-leres pikeun medan luar jalan, kuring mendakan yén aya langkung seueur jalan di jalan tibatan anu kuring pikahoyong. Hanjakalna, sekrup preload henteu sacara khusus diaksés sabab tempatna aya di handapeun pos korsi. Janten anjeun henteu kedah netepkeunana sacara rutin teuing.

Henteu ngajempolan beuratna 547 gram sareng tiasa dianggo ku supir dugi ka 110 kilogram. The Ku. Schulz G.2 mangrupikeun pos korsi anu dipeunteun pisan.

Aya vérsi pondok-stroke kalayan 30 mm sareng versi stroke panjang sareng 50 mm perjalanan spring. Anjeun tiasa milih tina lima tingkat cinyusu anu béda anu cocog pikeun pengendara dugi ka 150 kg. Aya ogé 10 diaméter anu béda, ngajantenkeun cocog pikeun ampir sapédah naon waé.

Kelemahan tina pos korsi ieu nyaéta teu aya adaptor pramuat, janten kadang raoseun raoseun sareng sakitar 700 gram, langkung beurat tibatan anu sanésna sanésna. Kolom pilihan spring anu murah nyaéta Suntour NCX. Kirang langkung ti $ 100, éta mangrupikeun tawaran anu mutlak, tapi aya sisi handapna: Éta lumayan beurat (sakitar 800 gram) sareng éta ngan ukur hiji tingkat spring (sanaos sumber anu langkung lemes sareng langkung panceg ngan ukur $ 15).

Beurat supir maksimum nyaéta 120 kilogram. Kuring nyéépkeun sababaraha taun nganggo vérsi sateuacana tina Cane Creek Thudbuster. Kalayan laju rebound anu langkung laun, saur abdi mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun nganggo perséntase anu langkung ageung dina permukaan anu langkung lemes.

Perjalanan gantung 50 mm ogé cekap pikeun panggunaan off-road. Aya opat harga spring pikeun dipilih, cocog pikeun supir dugi ka 150 kg. Upami anjeun nganggo campuran gravel sareng jalan tarmac, abdi henteu terang naha anjeun tiasa langkung saé tibatan Cane Creek eeSilk.

Dina satengah beurat sareng satengah perjalanan perjalanan kaseueuran, langkung caket kana seatpost karbon pangsaéna anu sayogi. Beda utama ti pos karbon, nyaéta, laju cinyusu henteu gumantung kana sabaraha korsi pos anu anjeun gaduh, janten anjeun tiasa nganggo lima elastomer anu béda anu cocog sareng beurat awak anjeun. Tulisan dropper rutin gaduh sakedik kalenturan nangtung, anu mangrupikeun akibat anu teu disengaja tina desain teleskopna.

Upami anjeun resep tulisan dropper tapi ogé badé ngamaksimalkeun kenyamanan perjalanan anjeun, aya dua pilihan gantung anu sayogi (sareng anu katilu dianggo). Model anu paling kuat nyaéta Byschulz D.2.

Waragadna sakedik, tapi pilihan spring coil ieu tetep aktip pisan di jalan anu raheut. Sapertos prop Byschulz biasa, aya sababaraha tingkat spring anu tiasa dipilih sareng defleksi spring 30 mm. Pilihan dropper anu sanésna nyaéta Basisir PNW, anu ngagaduhan 40mm gantung sareng anu paling jauh paling murah.

Sistem suspénsi hawa ieu parantos diuji dina sapédah kerikil janten langkung kirang aktip tibatan pos-pos korsi gantung anu sanésna, tapi éta tetep ngagentos sareng tabrakan anu langkung ageung sareng jalan saé ogé. Dina kasimpulan, pos korsi gantung mangrupikeun pamutahiran kanyamanan anu hébat sabab duanana nyerep guncangan anu langkung ageung sareng ngirangan geter jalan. Intina, ieu hartosna anjeun bakal ngaraos langkung seger dina tungtung drive panjang.

Pikeun sagala rupa anu laun sareng teu jalan, pos korsi anu dampal spring teu kaéléhkeun. Tulisan ieu aktip pisan diantara anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun linggih dina permukaan anu kasar langkung lami deui. Upami anjeun nganggo perséntase anu saé dina permukaan anu langkung lemes atanapi peka kana gerakan cinyusu, pasihan langkung resep kana pos korsi elastomer sabab éta bakal kirang diperhatoskeun dina anjeun.

The Cane Creek eeSilk nyaéta anu kuring pribadi anggo sareng nyarankeun. Idéal upami, sapertos kuring, anjeun ngagaduhan posisi nyetir olahraga atanapi anjeun langkung-langkung ngajalankeun di jalan anu leueur. Kusabab éta ngan ukur gaduh perjalanan 20mm anjeun kedah kompromi dina jalan anu langkung kasar, tapi kuring masih mendakan éta nawiskeun pamutahiran anu signifikan dina kanyamanan dina pos biasa.

Salaku tambahan, éta henteu bouncing, éta lampu sareng elegan. Upami tulisan ieu ngailhamkeun anjeun mésér pos korsi gantung, parios tautan afiliasi di handap ieu anu bakal ngabantosan ngadukung saluran ieu. Anjeun tiasa ogé ngadukung kontén nerd sapédah kuring langsung dina Patreon atanapi ngalangkungan PayPal.

Cara anu sanésna, anjeun tiasa kéngingkeun salinan panungtun mésér touring atanapi bikepacking kuring, anu bakal ngajarkeun sagala hal anu kedah dipikanyaho ngeunaan sapédah éta, sateuacan anjeun tiasa ngabandingkeun ratusan motor ayeuna dina akhir buku.

Naha seatpost gantung pantes?

Kauntungannana akorsi gantungnyaéta yén éta bakal ngabantu nyerep hits ageung sareng tabrakan sanésna tina taneuh di handap, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngémpal ngaliwatan nabrak bari ogé ngirangan kacapean dina awak anjeun.Gantung tempat diukparantos diukur janten sababaraha kali langkung épéktip tibatan kaku naon waépos korsi.24 2019.

Naon jabatan jabatan gantung?

Gantung tempat diuktiasa manjangkeun kanyamanan dina sadel, ngalancarkeun rupa bumi anu kasar sareng bénjol, bahkan ngabantosan nyegah cilaka tonggong. Aya sababaraha rupa kontraptasi pikeunngagantungkeunsareng bantalan sapédah bantal ti saprak subuh.

Naha seatpost karbon aya bédana?

Pos korsiumumna diwangun tina aluminium atanapikarbon. Seueur jalan sapédah jalan sareng pilihan aluminium dugi ka ngahontal? 2.000 atanapi harga US $ 2.500, sanaos tangtosna aya pengecualian di dua sisi.Pos karpét, kumaha ogé, nawiskeun langkung ageung tina geter jalan sareng langkung enteng.

Aluminium mangrupikeun bahan paling umum anu dianggo pikeun ngawangun sapédah, sedengkeun anu mésér anu pangmurahna ngajantenkeun kuring nyolong paling mahal serat karbon has taneuh tengahna dicandak ku aluminium, anu kuring pikir Masek katingalina khusus tenang sareng reputasi goréng pikeun jalma réa éta kirang nyaman tibatan baja éta henteu sakumaha lightas karbon éta kirang awét tibatan titanium tapi leres pisan hayu urang jelaskeun heula anjeun henteu leres-leres ngawangun sapédah sareng aluminium anjeun ngawangun éta tina alloy aluminium sareng naon alloy ieu gumantung pisan kana tapi ogé gumantung kana sipat tabung sahingga pigura, contona, sapédah Beaumont, anu ngawangun pigura sacara éksklusif tina aluminium, milih 6000 aluminium pikeun hiji pigura kusabab sipatna langkung lemes, tapi aranjeunna milih anu sanés pikeun 7000 anu sanés seri kusabab éta langkung sesah kumargi kitu rada sesah, tapi hiji Pikeun hiji hal, alloy aluminium saé sabab langkung mantap. Éta langkung mirah tibatan serat karbon, tapi alesan utami nyaéta pembuatan pigura karbon peryogi langkung-langkung jam-waktos manusa tibatan aluminium. Ayeuna éta sanés merta-jam terampil lalaki nalika pipa brazing logam peryogi katerampilan anu ageung pisan ti produsen aluminium éta tiasa otomatis, bahkan upami anjeun motong lembaran karbon ku mesin, sésana kedah dilakukeun ku tangan, anu mangrupikeun mitos anu pasti jaman ayeuna. , sahenteuna asal-usulna kanyataanna ngakar dina dasarna berkat generasi kadua pigura aluminium, anu dicirikeun ku kamegahan anu ngagumkeun ieu.

Konsumén taun 90an mimiti kalayan tabung ukuranana ageung teuing sareng ogé kaku pisan ayeuna janten masalah utama pikeun generasi kadua pigura ieu nyaéta tabung, anu persisna tabung ieu, anu hartosna sipatna konstan dina unggal arah, béda sareng karbon pigura, anu tiasa didamel langkung gurat tapi tetep langkung fleksibel sacara vertikal konsi Investasi anu langkung handap dina téknologi aluminium utamina di Asia Métode pembuatan énggal sapertos ranjang hydroforming Kami nebak yén bentuk tabung tiasa bénten-bénten sacara signifikan sapanjang panjangna sareng upami anjeun teras mekarkeun élmu ngeunaan butting , dimana ketebalan tabung beda-beda sapanjang bujur, anu hartosna bagian tina sapédah anjeun tiasa kirang tina milimeter kandel sareng bagian na tiasa ageung Janten langkung, anu sadayana hartosna yén aluminium, anu mangrupikeun salah sahiji sipat alam anu paling penting, nyaéta yén éta lemes pisan sareng ieu masih nyayogikeun platform anu kaku pikeun pedal sareng setir. Ieu sesah kanggo dijawab sakumaha anu urang tingali dina tulisan sateuacana ngeunaan serat karbon, upami ngeunaan kateguhan, rékayasa saleresna langkung penting tibatan pilihan matérial, tapi sakumaha anu urang tingali dina tulisan ieu ogé, dua-duana saéstuna ngagaduhan bahan metode gagalna anu béda pisan. yén retakan karbon teras ngarecah aluminium bakal nyabak teras ngabengkokkeun teras peupeus sareng permutasi duanana tiasa kabuktosan janten terminal, tapi panginten utasi sareng kateguhan ngagaduhan alesan anu pas nalika anjeun nyanghareupan tumpukan dina balapan jalan anjeun bakal sigana ningali seueur serat karbon anu rusak, tapi jarang pisan anjeun ningali naon waé anu rusak dina aluminium anu hartosna éta leres-leres pantes dipikasieun dina dunya nyata, tapi titik anu matak nyaéta nyaéta yén pigura serat karbon bakal awet teu lami, aluminium sok ngagaduhan hirup rak O upami FatonAriel ban langkung waktos, tapi batur sapertos Trek didieu saleresna nawiskeun jaminan hirupna dina pigura aluminiumna, anu hartosna masalah éta sigana parantos saé, An nadoesn henteu kusabab pigura baja dipikanyaho karat, aya salah paham umum yén aluminium henteu korosi, sigana kusabab anjeun henteu kéngingkeun tanda-tanda carita beureum handapeun cet, tapi éta bakal korosi, tapi tibatan karat, anjeun kéngingkeun bubuk bodas, biasana dimana cai parantos kénging handapeun cet sareng ngadamel manik tapi deui sanaos éta tiasa janten hal anu tiheula kusabab kuring ngahubungi Trek pikeun naroskeun éta sareng aranjeunna nyarios yén séri alfa aluminium henteu ' t sangsara tina masalah ieu sareng aranjeunna gaduh sababaraha potongan buktina ti Laboratorium di jalan terbuka ogé balik. Éta saé yén anu ngagaduhan sepédah aluminium anu lami hoyong ningali naha aranjeunna tiasa ngagaduhan tanda anu jelas ngeunaan karya-karya cet anu bubble. Sapédah aluminium modéren tiasa gaduh katengtreman pikiran Alloy aluminium dikategorikeun salaku sapédah sedeng kusabab alesan ékonomi, tapi pikeun mopohokeun éta mangrupikeun bahan bingkai. Anjeun ngalakukeun ieu ku résiko sorangan, sabab sapédah aluminium high-end tiasa janten anu handap - Gampang ngungkulan sapédah karbon tungtung tina hal nyetir pangalaman nyalira, sanaos dua harga sareng beuratna sami.

Kusabab ieu, mérek ageung sapertos Trek sareng Canyon panginten masih tiasa nanem modal pisan dina aluminium kinerja tinggi, ogé mérek anu langkung alit sapertos Bowman, anu matak nyaéta ningali dua bahan anu tumpuk dina jalan terbuka - nyebatkeun éta tulisan serat karbon tadi, upami anjeun teu acan hoyong ningali deui, anjeun tiasa pencét ngalangkunganna di ditu atanapi ningali di balik layar Saranfactory dimana urang tiasa ningali henteu ngan ukur mesin aluminium tapi ogé peletakan karbon di luhur, pencét di ditu di dieu pikeun tulisan ieu. pastikeun yén anjeun ngalanggan GCN, pikeun ngalakukeunana, cukup pencét di dunya

Naha tulisan dropper parantos ditunda?

Basisir PNWGantung Dropper korsinyaéta kabel-actuated uniktulisan serelekkalayan 40mm built-in, nabrak-ngalancarkeungantungna. Basisir PNWGantung Dropperngagabungkeun kauntungan tunggang-lemes akorsi gantungku kagunaan ramah-abah ateundeun.

Naha kuring peryogi sitp setback?

Ngahontal kasaimbangan beurat anu saé ampir-ampiranngabutuhkeun seatpost anu mundur, Pikeun mindahkeun sadel deui sareng ngirangan beurat dina panumpangan. Kuring mendakan yén mindahkeun sadel kuring deui henteu ngan ukur ningkatkeun kanyamanan, tapi ogé ngamungkinkeun kuring sabar langkung sadel pikeun lungsur setang.

Kumaha kuring milih pos korsi?

Naonpos korsianjeun kedah mésér? Pengendara luang kedah mastikeun yén aranjeunna nuju ngagaleuhpos korsikalayan diaméter anu leres sareng dina panjangna anu leres. Upami anjeun ragu, hapus anu tos ayapos korsisareng tingali kana tungtung pos sareng kamungkinan na éta diaméter sareng panjangna dicap dina na.17. 2015.

Kumaha cara damel korsi gantung?

Naon ari aKorsi Gantung? Syaratnakorsi gantungasalna tina palapis ditunda antara pigura baja. Nalika pangeusi ngalir luhur sareng ka handap, palapis masihan, nyegah awak tina terus pencét kana permukaan anu atos sapertos anu aya dina stokkorsi.

Naha seatpost karbon pantes?

Pos korsiumumna diwangun tina aluminium atanapikarbon. Seueur jalan sapédah jalan sareng pilihan aluminium dugi ka ngahontal? 2.000 atanapi harga US $ 2.500, sanaos tangtosna aya pengecualian di dua sisi.Pos karpét, kumaha ogé, nawiskeun langkung ageung tina geter jalan sareng langkung enteng.

Sakumaha seueur beurat anu disimpen tina seatpost karbon?

Didaptarkeun. Walerna nyaéta enya, anjeun tiasa ngahémat seueur beurat dina kokpit anjeun (palang, pos korsi, batang, pelana). Setang anu karbon tiasa beurathandapeun 100g, tapi pikeun kaperluan praktis, 720mmx31. 8 stang datar bakal rata-rata 140-160gdina anggaran beurat weenie.22.10.2018

Naha anjeun peryogi seatpost gantung shockstop?

Kirimkeunana! NUNGGUL LEBIH LANJUT, CEPAT, JEUNG LEUWIH ENGKEUN - Satpam gantung sapédah ShockStop mangrupikeun pamutakhiran anu sampurna pikeun e-bike, bike gravel, hibrid, atanapi bike jalan anjeun. Langkung raoseun dina sadel hartosna anjeun bakal tiasa numpak langkung lami, langkung gancang, sareng tetep ngendalikeun sanajan dina rupa bumi anu paling kasar. BUMPS DAMPEN JEUNG GIGRASI KUMAHA 60%!

Sakumaha beuratna seatpost shockstop redshift?

Kalayan cinyusu utama dipasang, unit kuring beuratna 538g. Colokkeun adaptasi preload dina dasar seatpost nyetél gantungna. Angka hiji dugi ka lima dicitak dina nada benangna sareng aya hubunganana sareng beurat pengendara sareng cinyusu. Hurungkeun colokan preload kana posisi anu diperyogikeun sareng pas dina pos.

Jenis korsi naon anu dianggo Redshift?

Nalika anjeun mésér ngalangkungan tautan dina situs kami kami tiasa kéngingkeun komisi afiliasi, tapi ieu henteu pernah mangaruhan pendapat urang. Saatos mendakan batang gantung Redshift 's Shockstop efektif pisan, kuring parantos nguji 6061 T6 alloy aluminium Shockstop gantung seatpost, anu didesain pikeun ngaganti pos-pos buleud standar.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.