Utama > Waleran Pangsaéna > Jam bobo - kumaha urang ngabéréskeun

Jam bobo - kumaha urang ngabéréskeun

Naon jam awak kuring?

Naon arijam awak? Theawak urang'jam biologis, 'atanapi siklus 24 jam (ritme sirkadian), tiasa dipangaruhan ku cahaya atanapi gelap, anu tiasa ngajantenkeunawakpikirna waktuna bobo atanapi hudang. 24-jamjam awakngatur fungsi sapertos: Bobo sareng hudang.



Naha anjeun kantos nguping wirahma sirkadian atanapi jam awak, naha anjeun kantos ngaraos resep bobo anjeun kesel, tingkat setrés anjeun sareng anu sanésna saé dina tulisan ieu Kuring badé bagikeun sareng anjeun kumaha kéngingkeun irama sirkadian anjeun dina urutan ieu acara anu dr.kay Abdi Dokter Karthik Raman ngeunaan Abdi ngabantosan jalma anu ambisius sareng kritik diri kalayan alat sareng strategi pikeun nyiptakeun kaséhatan méntal anu optimal dina kahirupan sadidinten, nalika anjeun énggal di dieu sareng kedah ngaheningkeun sora négatip dina sirah anjeun , pikeun nyingkahan diri anjeun kuring aya pikeun anjeun, kuring ajak anjeun ngalanggan ayeuna éta mangrupikeun waktos irama sirkadian urang atanapi jam internal urang aya dina manusa sareng organisme sato sato pepelakan jamur bahkan sababaraha bakteri irama ieu diciptakeun dina mahluk hirup, tapi dipangaruhan pisan ku kakuatan éksternal sapertos sinar panonpoé sareng suhu éta mangaruhan tingkat hormon dina kagiatan otak Dina régenerasi sél sareng seueur deui hanjakalna di dunya modéren kami lampu biru sareng layar, lampu buatan sareng tuangeun konstan tterns kami parantos nyiptakeun lingkungan pikeun diri urang sorangan anu narik urang jauh tina wirahma sirkadian urang sareng ngalakukeun kitu sareng sagala rupa panyakit kronis sareng kaayaan kaséhatan méntal négatip Nyandak Konéksi Sateuacan urang asup kana éta, kuring hoyong anjeun ngartos pentingna melatonin sareng kortisol. Anjeun tiasa mikirkeun melatonina, hormon bobo anjeun sareng kortisol salah sahiji hudang sareng hormon stres anjeun ayeuna upami anjeun pikir melatonin tetep bobo Abdi hoyong janten luhur wengi teras turun énjing-énjing sareng kebenaran stres kortisol Abdi hoyong janten langkung luhur siang siang sareng nuju tilelep magrib nalika anjeun mikirkeun éta, anjeun leres, hanjakalna urang nyiptakeun lingkungan anu henteu salawasna leres, janten kumaha urang ngalereskeun heula, ngalereskeun paparan anjeun Naha anjeun terang yén kami gaduh protéin anu disebat melanopsin, anu raoseun lampu biru sareng intina jawab nyinkronkeun jam otak nalika melonin mangrupikeun mata urang? Nalika urang kakeunaan cahaya panonpoe, anu biasana lampu biru, urang janten langkung waspada, depresi énergi i Hal anu pikaresepeun ngeunaan melanopsin nyaéta henteu peka ku lampu jeruk, ngan ukur lampu biru.

Janten nalika melanopsin kakeunaan cahaya oranyeu sapertos poék di luar, tapi anu biasana urang alami nalika urang di jero rohangan sadidinten sareng kakeunaan layar biru dina waktos wengi ngan sabalikna tina sambungan kabel urang. Janten teu anéh jam internal urang anu salah sareng berjuang pikeun nyukupan ngareset diri pikeun menerkeun paparan cahaya anjeun. Nyéépkeun waktos di luar imah pas anjeun hudang, nyandak panonpoé, sareng nyéépkeun waktos langkung seueur di luar siang. Leumpang menit dina istirahat siang, linggih caket jandéla upami tiasa sareng kuring terang éta henteu tiasa dimungkinkeun.

Kuring ngagaduhan éta nalika kuring damel di Wall Street salami sababaraha taun. Kuring ngagaduhan méja di jero gedong sareng kuring henteu terang naha éta 8 atanapi 9? pm Éta ngaco otak sareng kaséhatan kuring, tapi kuring henteu kantos ngajantenkeun prioritas pikeun ngalaan sinar panonpoé saloba mungkin siang sapertos naon, upami anjeun jaga anjeun bakal mendakan cara ngalakukeun éta Powertip leumpang atanapi jogging atanapi ngaji di luar énjing-énjing salajengna bakal ningkatkeun épék reset sirkadian. Sajauh ieu, upami anjeun ngalakukeun ieu salajengna, ngalereskeun rencana tuang anjeun, naha anjeun bakal kéngingkeun manpaat? Urang ogé ngagaduhan wirahma sapopoé dina metabolisme sareng usus mikrobiome urang.

ranté sapédah kalapa



Nyatana, di masarakat urang urang teras-terasan dina kaayaan sugema sababaraha dinten anu hartosna jarang yén Kami henteu aktip nyerna dahareun nalika urang hudang Internét sareng puasa mangrupikeun cara anu gampang pikeun kéngingkeun jumlah kalori anu sami dina tuangeun nalika netepkeun jam sirkadian deui. Dimimitian ku mastikeun tuangeun anu munggaran pikeun sadinten sareng tuangeun terakhir anjeun dina waktos éta upami anjeun maju sareng anjeun b. Upami anjeun nyobian deui, anjeun tiasa nyobian ngajantenkeun jandéla éta langkung alit.

Ogé, entong tuang dina waktos tilu jam sateuacan bobo Tip Bonus Cobi kortisol sadidinten anjeun diuji upami anjeun resep. Dokter anjeun tiasa ningali kumaha tingkat kortisol anjeun sadidinten sareng nyaluyukeun suplemén anjeun sakumaha diperyogikeun pikeun masihan anjeun dorongan sanés dina arah anu leres dina dinten éta, naon salah sahiji cara anjeun bunuh diri pikeun ngareset jam sirkadian anjeun, nalika Upami anjeun resep janten hébat , hayu atuh terang dina koméntar di handap kamajuan dinten ieu dibawa ka anjeun ku JakeKrakowski urang aya dina urang sadayana sami-sami sieun sareng prihatin manusa, The Deceiver Syndrome sareng Dunning-Kruger Effect mangrupikeun hal-hal anu diaku kedah ngatur sareng ngabahas salaku salami kami aya di buruan wirausaha ieu hatur nuhun pikeun ngabagi Jake sareng sanaos kami henteu aya di buruan wirausaha kecap anjeun ngirining kamajuan teu waras Abdi teu gaduh waktos cekap Abdi teu tiasa nyarios sabaraha lami kecap ieu ngahalangan kuring d Upami anjeun mangrupikeun jalma anu ambisius anjeun panginten moal ngaraos cekap waktos pikeun ngerjakeun impian anjeun waktos anu cekap kanggo nyéépkeun waktos sareng jalma anu dipikacinta cekap waktos kuring kéngingkeun éta, hayu urang émut hal ngalangkungan jam 24 jam konsép jam minu tes Detik Minggu Bulan ieu mangrupikeun konsép waktos buatan manusa Waktos dina bentuk diskrit mutlakna teu aya di alam, tibatan organisme sapertos urang manusa ngajalankeun irama irama sirkadian atanapi jam awak siklus Menstrual siklus musiman Ieu sanés bentuk mutlak waktos, tapi aranjeunna leres-leres nangtoskeun Kahirupan urang sareng kahirupan saha waé anu hirup pikeun anjeun sapertos kuring anu cicing dina kalénder, anu bencong bahkan telat menit pikeun rapat, anu teras-terasan ngaraos yén poé henteu cekap jam pikeun kumaha upami, tibatan setrés, hirup sapertos kieu, Weinstead milih hirup ku nyéépkeun waktos anu sesah, hah? Upami dina waktos éta kami mutuskeun yén kami moal nyarios yén kuring henteu gaduh waktos sareng malah fokus kana naon anu bakal kuring laksanakeun kalayan waktos anu kuring kantos nyobian laksanakeun nalika awak anjeun henteu hudang, kantos nyobian nyerat nalika anjeun sieun, kantos nyobian bobo nalika awak anjeun kedah ngingetkeun jalma-jalma ieu Conto urang nyobian pisan pikeun hirup sareng nyusun waktos urang salaku jam batin sareng wirahma mangaruhan urang sareng ngalakukeun anu sanés Upami urang malah pikir kumaha cara nyandak waktos éta dimana urang aya dina wirahma urang, siklus urang jam sareng milih tugas anu paling cocog sareng kaayaan urang ayeuna, maka salaku individu anu berorientasi tujuan anu ambisius urang sigana tiasa hirup sacara realistis ku cara éta? Tapi kuring ngajamin anjeun yén kami bakal ngahontal langkung seueur sareng kirang cemas, kirang depresi sareng langkung tahan banting

Naon anu disebat jam bobo anjeun?

Irama Circadian mangrupikeun siklus 24 jam anu mangrupikeun bagian tinaétainternal awakjam, lumpat asupétalatar pikeun ngalaksanakeun fungsi penting sareng prosés. Salah sahijiétawirahma sirkadian anu paling penting sareng terkenal nyaétasaré-ngahudangkeunsiklus.

Kumaha cara ngareset jam awak kuring?



Hijicara ngaresetanjeunjam internalnyaéta latihan getérular. Kaseueuran jaringan anjeun kalebet otot rangka dikaitkeun sareng anjeunjam biologis. Janten, nalika anjeun damel, otot ngaréspon ku ngajajarkeun wirahma sirkadian anjeun. Olahraga ogé ngabantosan anjeun bobo langkung saé ku promosi produksi melatonin.

Organ naon anu beberesih tabuh 4 enjing?

Salah sahiji interval 2 jam anu paling penting nyaéta antara jam 1 énjing ka 3 énjing, nyaéta nalika ati dipercaya jantenbeberesihgetih. Éta dina jangka waktu ieu anuawakmimiti nyiapkeun qi ngalih ka luar tiawakdeui.

Hadiran Dosis Brainy: Naha anjeun sering gugah antara 3 enjing ka 5 énjing? Éta anu hartosna manusa.



Manusa ngagaduhan hubungan anu alami sareng kuat ka sinar panonpoé anu parantos mekar langkung rébuan taun. Sateuacan munculna listrik, kami kabeungkeut ku konstrain siang, sareng siklus bobo urang dituturkeun. Tapi dinten ieu, stimulasi listrik sareng téknologi ngamungkinkeun pikiran sareng awak urang aktip dina waktos anu sami dina tengah wengi saatos surup, anu tiasa ngareureuwaskeun pisan - utamina nalika anjeun henteu tiasa bobo deui sareng capé énjingna .

Unggal dua jam qi paling kuat di organ tertentu sareng fungsina. Sareng éta sanés - awak, pikiran sareng émosina henteu tiasa dipisahkeun dina pangobatan Cina - anu hartosna yén teu sasarengan dina awak fisik anjeun aya hubunganana sareng kaayaan émosional anjeun. Upami anjeun hudang dina waktos anu sasarengan, éta tiasa janten kusabab Awak anjeun nyobian ngirim pesen.

Janten hayu urang terang naon anu badé dicarioskeun ku awak anjeun! Ieu daptar organ sareng perasaan anu aya hubunganana sareng waktos anu benten nalika wengi. Nomer 1 - Bangun antara 9:00 sonten. jeung 11:00 wengi (atanapi saatos anjeun bobo) Ieu waktos pemanasan triple, atanapi sistem éndokrin, dimana homeostasis awak diluyukeun sareng énzim dieusian deui.

biking gajih

Disarankeun anjeun bobo dina waktos ieu sahingga awak tiasa ngahémat énergi pikeun énjing; upami anjeun bobo antara 9 sareng 11 tapi hudang deui, éta nunjukkeun yén awak anjeun teuing setrés sareng sacara sadar sadar dina ngempur. atanapi modeu kabur. Anjeun ogé tiasa mendakan yén émutan kasieunan atanapi hariwang anjeun beuki tarik, ngajantenkeun anjeun ngarasa kaancam atanapi teu aman.

Ieu waktos dinten énergi ogé dikirim pikeun ngeusian sistim imun anjeun. Janten upami anjeun ngaraos gering anjeun tiasa ngalaman gejala anu langkung parah dina waktos ieu, capé magrib. Gaduh notepad ku ranjang anjeun tiasa ngabantosan - anjeun tiasa gancang nyatet naon waé anu aya dina pikiran.

Teras istirahat, terang yén hal anu mimiti di énjing anu dipendakan nyaéta ideu énggal atanapi rencana anu henteu acan réngsé, masihan awak anjeun tuangeun anu ageung sanés ide anu saé. Awak kedah fokus dina ngararangkay sareng ngatur naon waé anu teu aya dina siang nalika ngabantosan anjeun pikeun niiskeun pikiran anjeun. Nomer 2 - Bangun Diantara 11:00 PM sareng 1:00 AM Pikeun hudang énergi, anjeun pasti bakal bobo ku titik ieu.

Hampru paling aktip dina waktos wengi ieu, sareng ieu sering waktos jalma anu ngagaduhan masalah hampru, kaasup batu empedu, dina nyeri. Kusabab hampru tanggung jawab pikeun ngarecah lemak dina awak anjeun, bangun dina waktos ayeuna unggal wengi tiasa janten tanda yén anjeun kedah ngarobih asupan gajih anjeun - ditegor atanapi difokuskeun ngonsumsi lemak sareng minyak anu langkung séhat. Dina tingkat émosional, gugah antara 11 enjing sareng 1 enjing unggal wengi tiasa hartosna yén anjeun deui ngagaduhan perasaan pait, ambek-ambekan, atanapi pidana anu serius.

Ieu ngandung harti yén éta tiasa ngabantosan nyéépkeun waktos nalika siang mikirkeun hubungan anjeun sareng batur sareng diri anjeun. Ieu bakal ngabantosan ngaleupaskeun sagala négatip anu tiasa ngahalangan énergi dina sistem anjeun. Nomer 3 - Bangun Diantara jam 1 énjing ka 3 énjing.

Upami anjeun teras-terasan hudang salami waktos ieu, ati anjeun tiasa nyarios yén anjeun moal tiasa nganggo waktos na kanggo meremangkeun sabab kabebanan ku tugas-tugas anu sanés; aya kamacetan atanapi karacunan dina Dina waktos-waktos ieu, ati tiasa dianggap nyeri. Di masarakat, kaleuwihan énergi dina ati nyebar. Lingkungan anu gancang, gancang urang, kakeunaan racun sareng polutan, sareng émosi toksik sapertos amarah sareng setrés sadayana sasaran ati langsung.

Anggota parlemén sareng tatu otot ogé tiasa nunjukkeun henteu saimbang tanaga ati. Kusabab ati ogé tanggel waler pikeun ngatur prosés awak, kaayaan naon waé anu aya gejala henteu rata atanapi henteu teratur, sapertos PMS, ayun-ayunan, atanapi gerakan bowel henteu teratur, tiasa nunjukkeun masalah ati. Ati ogé ngadukung panon sareng paningali, janten menerkeun panon anjeun sababaraha jam payuneun layar komputer Ati anjeun pasti bakal lemah.

Salaku tambahan, konsumsi alkohol kaleuleuwihan, pola tuangeun tuangeun lemak, sareng pangobatan anu seueur ku obat resép nambihan langkung stagnasi kana ati. Anjeun ngalakukeun kahadean ku diri ku ngaminimalkeun jumlah alkohol, kadaharan lemak, gula, sareng inuman anu ngandung kafein anu anjeun tambahkeun kana awak anjeun. Anjeun ogé panginten hoyong nyobian detox anu tiasa ngabantosan ngabersihan ati anjeun, ngaleungitkeun tina racun anu tiasa ngahambat tina fungsina anu pangsaéna.

Dina tingkat émosional, gugah antara 1 enjing sareng 3 enjing ogé ngandung hartos perasaan ambek, hoream sareng hanjelu anu cukup serius. Pikirkeun naon anu ngaganggu anjeun sareng ngaidentipikasi unsur-unsur dina kahirupan anjeun anu tiasa janten sumber énergi négatip. Upami anjeun tiasa, cobian ngaleungitkeun elemen ieu sabisana.

Anjeun panginten kedah merhatoskeun bayah anjeun, langkung khusus napas anjeun. Ieu waktos wengi nalika paru-paru anjeun paling aktif fungsina. Janten gangguan bobo tiasa hartosna yén aya anu ngahalangan pangabisa anjeun pikeun ngambekan pisan, raoseun, kamungkinan aya hubunganana sareng faktor émosional sareng tiasa hartosna yén anjeun ngalaman masalah santai sareng nampi yén aya hal-hal dina kahirupan anu anjeun kira-kira di luar kendali ngagaduhan rangkay duka anu sering dikaitkeun sareng karugian.

kumaha cara ngabersihan sapédah

Kumaha waé ogé, penting pikeun narik napas panjang sareng latihan nampi pikeun ngabébaskeun diri tina sieun ngeunaan hal-hal anu teu aya dina panangan anjeun. Nomer 5 - Bangun Diantara 5 sareng 7 énjing.

Isuk-isuk, titik anjeun ngalaman énergi pangageungna. Éta siap ngaleungitkeun eusina tina awak anjeun sakumaha gampang-gancang. Ieu waktos anu pangsaéna pikeun hudang sareng ngamimitian dinten anjeun! Ieu ogé waktos anu pangsaéna pikeun olahraga, sabab aktivitas fisik anu kuat bakal ngabantosan ngaktipkeun qi anjeun.

Gejala naon waé anu anjeun alami salami waktos ieu tiasa nunjukkeun teu saimbangna dina titik sareng kedah ati-ati sareng organ ieu. Utamana upami masalah pencernaan atanapi aya konstipasi atanapi diare anu pakait sarengna, pastikeun tetep cekap terhidrasi sadidinten sabab ieu mangrupikeun salah sahiji komponén konci kolon séhat. Aspék émosional pangpentingna anu aya hubunganana sareng titik nyaéta kamampuan ngantepkeun atanapi kacenderungan nangkél masalah, jalma atanapi kaayaan - sadaya masalah psikologis anu aya hubunganana sareng nahan atanapi ngantepkeun ngabantosan kaséhatan usus.

Ogé, cobian pikeun sadar pikeun percaya diri kana hal-hal anu anjeun moal tiasa ngarobih sareng fokus kana naon anu réalistis tiasa dilakukeun pikeun kabagjaan sareng kasuksésan anjeun. Seueur urang anu burung hantu wengi biasana sareng teu nganggap nanaon, utamina nalika urang tiasa bobo anu pantes. Tapi numutkeun ka ubar Cina, sanés ngan ukur sabaraha bobo anu penting, tapi nalika anjeun meunang ogé.

Waktu saré tabuh 10:30 wengi paling lami disarankeun supaya anjeun tiasa bobo dugi ka 11 wengi. - nalika hampru sareng ati mimiti ngatur qi, ngolah émosina, nyaimbangkeun hormon sareng ngadéoksifikasi awak.

Numutkeun ubar Cina, tabuh 11 wengi. ka 3 sonten jandela, anu aya hubunganana sareng hampru sareng ati, paling penting pikeun ngajaga kaséhatan, utamina dina sepuh.

Ideu ieu dirojong ku élmu modéren - urang ngalaman bagian paling jero tina bobo nalika tiluan kahiji wengi. Saré anu jero ieu mangrupikeun bagian anu paling saré tina bobo urang. Salami jam-jam ieu, hormon stres kortisol diréduksi sareng aktivitas sistem saraf parasympathetic ningkat.

Hal ieu ngamungkinkeun urang istirahat sapinuhna sareng miceun diri tina gelut atanapi réspon hiber anu nguasaan jam gugah. Fase bobo ieu pakait sareng ingetan sareng diajar. Kurangna jenis bobo ieu tiasa nyababkeun henteu ngan ukur hudang capé, tapi ogé turunna fungsi diurnal sareng waspada.

Salaku tambahan, hormon pertumbuhan manusa, anu penting pikeun ngalereskeun awak urang tina cilaka sadidinten sareng ngajaga kasihatan, dileupaskeun tina 9:00 wengi. dugi ka 7:00 enjing, anu ngajantenkeun unggal jam bobo penting pisan dina waktos ieu, pangobatan cina -Tonton jam tangan nyayogikeun pesen-pesen awak anjeun ogé penting pikeun nganggo intuisi anjeun pikeun mastikeun yén aya pesen anu tiasa dikirimkeun ka anjeun.

Kami hoyong terang naon anu anjeun pikirkeun! Naha anjeun sering hudang wengi dina waktos anu sasarengan? Upami kitu, iraha? Kumaha? anjeun tiasa bobo deui? atanapi naha anjeun tetep hudang? hayu urang terang dina komentar di handap! Upami anjeun resep kana tulisan ieu, paskeun jempol sareng bagikeun ka réréncangan anjeun supados urang tiasa ngajaga jalanna. Kanggo langkung seueur tulisan sapertos kieu, klik SUBSCRIBE tapi bip, sareng émut kanggo klik bel notifikasi. Pariksa tulisan kami anu sanés ogé.

Hatur nuhun parantos nonton!

Naon ari awak séhat?

TheJam Awak

Unggal jaringan sareng organ dina anjeunawakngoperasikeun numutkeunbiologiswirahma. Anu disebutjam awakngajagaawakprosés ngajalankeun numutkeun jadwal. Wirahma sirkadian anjeun nyaéta siklus 24 jam anu ngatur waktos prosés sapertos tuang, bobo, sareng suhu.

Naon 5 tahapan saré?

Salami wengi anu idéalbobo, awak anjeun gaduh waktos cekap ngalangkungan opat kalimaSiklus 90-menit anu sampelna bédafase bobosakumaha wengi maju. Sacara umum, unggal siklus ngalir ngaruntuy unggal unggalpanggung saré: hudang, cahayabobo, jerobobo, REM, sareng balikan deui.02/18/2020

Naon waktos anu pangsaéna pikeun hudang?

Pangalusnajam bobo

Ideally, jalma kedah bobo sateuacan nagugahdina jam isuk-isuk. Pola ieu cocog sareng kacenderungan biologis urang pikeun adaptasi pola bobo urang sareng panonpoé. Anjeun tiasa mendakan yén anjeun sacara alami bobo saatos surup.
14.11.2019

Naha ngalangkungan wengi bobo pikeun ngareset?

Tiasanarik sadayana-langkung hadé ngalereskeun anjeunbobojadwal? Henteu, ngahaja tetep hudang sadayanapeutingatawasarédina akhir minggu moal ngalereskeun anjeunbobojadwal. Nyatana, ngalakukeun hal-hal ieubisamiceun anjeunbobojadwal komo deui.24. 2021.

Naha kuring bosen sadidinten sareng hudang wengi?

Upami anjeuncapétapi teu tiasa bobo, éta tiasa janten tanda yén wirahma sirkadian anjeun pareum. Nanging,keur capé sadidinten sareng hudang wengiogé tiasa disababkeun ku kabiasaan napsu anu goréng, hariwang, déprési, konsumsi kafein, lampu biru tina alat, gangguan bobo, sareng bahkan diét.

Naon waktos anu paling saé bobo?

Jalma-jalma paling dipikaresep paling heureuyana dua titik: antara jam 1 siang jeung 3 p. sareng antara jam 2 enjing ka 4 enjing langkung saé kualitasnaboboanjeun kéngingkeun, kurang kamungkinan anjeun ngalamun siang anu penting. Irama Circadian ogé nandeskeun waktos tidur anjeun sareng jadwal bangun énjing.14.11.2019

sabaraha lami kelas flywheel

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.