Utama > Waleran Pangsaéna > Aplikasi sapédah cicing - kumaha mutuskeun anjeun

Aplikasi sapédah cicing - kumaha mutuskeun anjeun

Naha aya aplikasi pikeun sapédah cicing?

RGT IndoorNgabuburit App

Thelayaraplikasitiasa dianggo dina OS sélulér Apple (iOS), OS sélulér Google (Android), sareng alat Windows. Nalika anjeun ngamimitian anjeun tiasa nyambung ka jero rohangan anjeunsapédah sapédahdi bumi anjeun ngalangkungan Bluetooth kana sistem palatih pinter anjeun.



Aya naon Tariq ti SMARTBikeTrainers.com kami. Upami pandemi ieu henteu cekap pikeun numpang anjeun di jero rohangan, hawa anu langkung tiis dina usum gugur ieu bakal ngajantenkeun anjeun di jero rohangan.

Tapi warta anu saé nya éta seueur anu parantos robih, urang gaduh palatih pinter, sapédah pinter, sareng aplikasi pinter anu tiasa berinteraksi sareng pelatih sapédah anjeun pikeun ngajantenkeun latihan langkung pikaresepeun sareng langkung pikaresepeun. Janten dina tulisan ieu, kuring bakal ngiringan anjeun ngaliwatan 10 aplikasi bersepeda jero rohangan anu paling luhur, sareng ogé, sapertos anu kuring kantoskeun dina tulisan taun kamari, kuring bakal nyarioskeun sababaraha pilihan gratis di jalan, janten ati-ati. Sareng upami anjeun mendakan tulisan ieu ngabantosan, éta bakal ngabantosan pisan saluranna upami anjeun pencét tombol Suka sareng ogé ngalanggan supados anjeun henteu sono kana tulisan sapertos kieu.

Kumaha jalanna di dieu, aplikasi anu kuring badé disebatkeun di dieu mangrupikeun aplikasi Ngabuburit pinter, nyaéta, aranjeunna ngadukung sareng berinteraksi sareng palatih pinter atanapi motor pinter. Salaku conto, peloton, sanaos populér pisan, henteu daptar sareng éta sabab aplikasi na henteu berinteraksi sareng palatih pinter sanés buktos motorna nyalira. Janten taun 2020 mangrupikeun taun anu pikaresepeun pikeun bersepeda jero ruangan.



Kami ngagaduhan pandemi sareng bersepeda jero rohangan janten masalah. Sababaraha perusahaan nawiskeun aplikasi na gratis bari sareng nalika pandemi mimiti pecah, sareng sababaraha ngirangan harga na, tapi urang ogé kantos ningali sababaraha aplikasi kaluar tina bisnis sareng kami parantos ningali sababaraha aplikasi énggal pencét éta Kuring terang sababaraha aplikasi henteu Henteu tiasa ngadamel potongan taun ieu kusabab hiji alesan atanapi anu sanés, tapi anjeun tiasa mendakan daptar lengkep aplikasi bersepeda jero ruangan dina SMARTBikeTrainers.com, sareng tautan kana daptar éta tiasa dipendakan dina pedaran tulisan ieu.

Janten hayu urang mimitian langsung, sareng ieu mangrupikeun 10 aplikasi bersepeda jero ruangan anu paling saé pikeun taun 2020. (musik upbeat) Kinomap parantos lami sareng aranjeunna gaduh salah sahiji perpustakaan artikel rute panggedéna di ditu. Katalog tulisan luar na ngandung sakitar saratus rébu tulisan anu ditémbak di 58 nagara anu béda.

Kinomap parantos ngarobih perpustakaan na utamina ku pangguna, janten anjeun sadayana tiasa mendakan macem-macem jinis tulisan tina sadaya tempat anu béda, sareng dina kualitas anu béda. Kinomap nawiskeun tilu kategori anu béda, latihan interval klasik, tulisan asah dina jero ruangan anu sami sareng kursus spin pikeun bersepeda, sareng aranjeunna aya dina palatih sareng perjalanan tulisan luar. Upami anjeun ngagulung unggal tulisan, anjeun tiasa ningali saha anu ngamuat tulisan éta.



Sababaraha inpormasi ngeunaan perjalanan éta sorangan, sapertos jangkung, profil, jarak sareng panjangna, dua koméntar pangguna. Anjeun tiasa nambihan tulisan salaku paporit atanapi ngaunduh atanapi ngalirkeun tulisan. Sakali anjeun parantos réngsé nganggo hiji kagiatan, anjeun tiasa ngabagi ka TrainingPeaks, Strava, RunKeeper, atanapi anu sanés.

Kinomap sayogi dina alat ios, nyaéta dina iPad sareng iPhone, sareng ogé dina Android sareng kompatibel sareng Bluetooth FTMS.

Kaanggotaan Kinomap masihan anjeun $ 10 per bulan, anjeun ogé ngagaduhan kaanggotaan taunan $ 80 komo kaanggotaan saumur hirup $ 229. Kinomap ogé nawiskeun sidang gratis 14 dinten. (musik bagja lemes) TrainerDay anyar pikeun pamandangan sareng aplikasi anu sampurna upami anjeun milari anu saderhana, ngadukung fungsionalitas palatih mart sareng murah atanapi bahkan gratis, jaga? Leres, anjeun tiasa ngagunakeunana gratis, lengkep gratis.



Aplikasi TrainerDay mangrupikeun aplikasi saderhana anu ngalakukeun hiji hal sareng ngalakukeun éta ogé, sareng ngalakukeun latihan sareng ngendalikeun palatih pinter anjeun sareng ERG atanapi mode resistansi. Salah sahiji kaunggulan aplikasi ieu nyaéta kesederhanaan sareng pilihan mimiti gancang. Anjeun tiasa muka aplikasi sareng ngamimitian latihan anjeun dina sababaraha detik.

Anjeun tiasa gancang pindah latihan sareng bahkan ngédit latihan. TrainerDay ngandung perpustakaan ageung latihan latihan sareng rencana latihan. Anjeun tiasa nyiptakeun latihan sorangan boh ngagunakeun spreadsheet wébna sapertos Workout Creator anu saderhana pisan sareng lumayan kuat.

Anjeun tiasa ogé unggah file latihan anjeun nyalira sareng aranjeunna nampi sadayana format populér sapertos format file Zwift, MRC atanapi file ERG. Versi gratis mangrupikeun vérsi anu langsing, anjeun kéngingkeun aksés kana 20 latihan, tapi anjeun henteu tiasa sacara otomatis nyingkronkeun latihan anjeun sareng Strava atanapi Dropbox sareng anjeun henteu ngagaduhan aksés ka perpustakaan latihan anu ageung. Nanging, sadayana pungsionalitas ERG dina aplikasi ogé bakal dianggo dina vérsi gratis ogé, tapi pikeun nguntungkeun tina TrainerDay sareng sadaya latihanana, mayar langganan panginten jalanna, sareng langganan $ 42 sataun , janten sakitar $ 4 sasasih, anu lumayan mirah.

TrainerDay sayogi kanggo ios, nyaéta iPhone sareng iPad, sareng ogé pikeun Android. (Heavy Metal Music) Aplikasi BigRingVr mangrupikeun artikel pangalaman nyetir anu pangsaéna dina artikel definisi tinggi kualitas sareng antar muka anu ramah-pangguna sareng seueur pilihan. Antarmuka pangguna anjeun panginten henteu katingali modéren pisan, tapi éta langsung kana titikna, pinuh ku pilihan sareng gampang dianggo.

Aranjeunna ngagaduhan ampir 400 artikel definisi tinggi ti 11 nagara anu béda sareng tunggangan ieu tiasa disiarkeun atanapi diunduh. Anjeun tiasa milarian perjalanan ku milarian perjalanan khusus atanapi nganggo pilihan saringan anu béda. Kualitas artikel tina wahana parantos dilakukeun saé pisan sareng tingkat pigura sami sareng aplikasi sanés di ditu.

Layarna ngagaduhan profil élévasi lengkep sareng anu sanésna sareng jarak caket naon anu aya di payuneun anjeun sakilo mil panjang ku ngaklik dimana waé dina layar, anjeun tiasa ningali tunggangan ieu di Sim. modeu drive, atanapi anjeun tiasa nyetél target watt khusus sareng ngajalankeun modeu ERG. Anjeun tiasa bersaing ngalawan supir anu sanés anu parantos nungtut kursus ieu atanapi ngalawan usaha anjeun sateuacanna.

Anjeun ogé ngagaduhan pilihan pikeun nambihan latihan pikeun numpak anjeun, daptar latihan pikeun dipilih sareng anjeun tiasa nganggo file latihan Zwift sareng aranjeunna nampi file latihan ERG sareng MRC ogé. Fungsionalitas latihan lumayan pantes, anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan kinerja target nganggo panah keyboard, atanapi tiasa ngalangkungan hiji interval. BigRingVr meryogikeun akun Google sareng ngan ukur ngadukung ANT plus FE-C sareng tiasa nyambung ka sadaya sensor ANT plus anjeun sapertos monitor denyut jantung sareng sensor cadence.

Hanjakalna teu aya dukungan Bluetooth dugi ka ayeuna, béntenkeun sababaraha kiyeu upami aranjeunna ngadukung Bluetooth. Éta ngan ukur sayogi pikeun Windows sareng Mac, hanjakalna teu aya vérsi ios. BigRingVr nyaéta $ 99 kanggo kaanggotaan sataun atanapi $ 10 per bulan pikeun kaanggotaan bulanan.

Sareng sadaya tingkat kaanggotaan disertakeun sareng rencana kulawarga sareng tiasa dianggo dina alat anu teu terbatas. Aranjeunna ogé nawiskeun kaanggotaan 14 dinten gratis janten cobian sareng bejakeun kuring terang sadayana. ♪ Chigi chigi chigi ♪ FulgGaz mangrupikeun aplikasi anu paling saé pikeun nyetir kursus nyata, aranjeunna nyandak rides outdoor ka bumi anjeun sareng kualitas artikel anu narik ati.

Aranjeunna nawiskeun 100 tunggangan tahapan Tour de France, bahkan kursus di luar jalan. Aplikasi FulGaz ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu bersih pisan. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan wahana ku milarian nalika milarian kursus khusus atanapi bahkan balapan.

FulGaz cocog sareng ampir unggal palatih dina pasaran sareng tiasa gampang dipasangkeun sareng sénsor Bluetooth. Aranjeunna ogé nyayogikeun dukungan pikeun sababaraha fungsi sareng asesoris palatih, sapertos simulasi Kickr Climb sareng Tacx Neo Road Feel. FulGaz ogé nawiskeun pilihan pikeun nambihan latihan kana kursus atanapi milih latihan ti perpustakaan latihan RV anu aya.

Anjeun tiasa ogé unggah latihan anjeun nyalira atanapi sacara otomatis nyingkronkeun latihan sadidinten anjeun tina TrainingPeaks atanapi rencana dinten ayeuna. Aranjeunna nawiskeun sababaraha fungsi, janten kuring ngan ukur damel. Anjeun tiasa nyandak intensitas atanapi pindah antara modeu ERG atanapi modeu SIM.

Anjeun tiasa ngajalankeun ngalawan supir virtual sareng nyanghareupan tantangan supir virtual ieu. Anjeun tiasa ngaropea setélan kinerja supir maya dumasar kana tingkat sareng miring, sareng kumaha ogé kumaha anu hoyong sopir virtual. FulGaz sayogi pikeun Windows 10, iPad atanapi iPhone, Apple TV sareng Android, aranjeunna henteu gaduh versi Mac OS.

Langganan FulGaz nyaéta $ 13 per bulan, atanapi anjeun tiasa kéngingkeun kaanggotaan taunan $ 409 kalayan kamampuan ngagaduhan anggota kulawarga tambahan tanpa biaya tambahan. (musik luhur) RGT dipikaterang ku grafik anu réalistis sareng seukeut, ogé tokoh anu nyetir langkung réalistis kalayan (henteu jelas) ngalambatkeun teras condong kana kurva. RGT gaduh dalapan dunya maya anu béda sareng anjeun tiasa milih naha anjeun badé ngalaksanakeun naon waé anu anjeun pikahoyong Hoyong nyetir di jalan.

Anjeun tiasa ilubiung dina rides atanapi balapan grup anjeun nyalira, atanapi nyiptakeun éta sareng ngundang anu sanés. RGT ogé ngadukung nyiptakeun rute anjeun nyalira dumasar kana data GPS nyata. Janten upami anjeun gaduh rute khusus anu anjeun badé angkat, atanapi anggap anjeun gaduh file GPS tina pembalap anu anjeun pikahoyong sateuacan anjeun indit, anjeun tiasa nempatkeun kana RGT sareng aranjeunna nyiptakeun jalan anu disebut jalan sihir. dina data GPS atanapi rute anu anjeun kirimkeun.

Sakali rute anjeun parantos didamel, anjeun tiasa nyetir nyalira atanapi ngarencanakeun balapan atanapi rides kelompok sapanjang rute. RGT ngadukung Windows, Mac, Apple TV dina iPad. Anjeun ogé peryogi alat iPhone atanapi Android pikeun ngagunakeunana salaku pengendali.

RGT ngirangan harga janten $ 10 sabulan. sareng aranjeunna ogé ngagaduhan versi gratis kalayan aksés terbatas. Versi gratis masihan anjeun aksés ka tilu dunya sareng anjeun tiasa ilubiung dina acara sareng balapan, tapi anjeun moal tiasa nyiptakeun anjeun sorangan.

Aranjeunna ogé ngagaduhan aksés terbatas kana perpustakaan latihan. (musik upbeat) Rouvy mangrupikeun aplikasi bersepeda jero rohangan anu nawiskeun rébuan ruteu artikel virtual definisi tinggi, kanyataan anu kasohor sareng kamampuan balapan, nyandak tunggangan kelompok, numpak sareng réréncangan anjeun sareng nyiptakeun rute sareng ruteu artikel nyalira Nyiptakeun file GPS anjeun nyalira. Sareng latihan siklus terstruktur ogé.

Rouvy parantos ngabagi aplikasi na kana dua aplikasi anu misah, Rouvy Workouts sareng Rouvy AR. Sareng namina nunjukkeun, Rouvy Workout kanggo latihan siklus terstruktur, ieu dimana anjeun netepkeun interval anjeun sareng ngunduh latihan sadidinten tina TrainingPeaks Riding. Teu aya pilihan latihan di Rouvy AR, anjeun kéngingkeun dua aplikasi dina langganan anu sami.

Rouvy parantos ngahijikeun sareng ngayakeun seueur acara, balapan sareng wisata ageung dina platformna pikeun ngajaga hal-hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun sareng nangtang. Rouvy ogé nawiskeun ngaji, ayeuna dipasang sareng gratis kanggo dianggo, tapi anu anjeun peryogikeun nyaéta dampal suku anu cocog sareng anjeun tiasa milih salah sahiji kursus ngaji anu aya. Rouvy kanggo Mac, Windows, iOS, a. sayogi dina Android sareng biayana $ 15 per bulan atanapi $ 14 per bulan pikeun langganan genep bulan atanapi $ 12 per bulan pikeun kaanggotaan taunan.

Aranjeunna ogé ngagaduhan pangsa kulawarga. Dua anggota kulawarga tiasa nganggo hiji langganan, mangrupikeun tabungan tambahan pikeun anjeun upami anjeun ngagaduhan langkung ti hiji pengendara sepeda di rumah tangga anjeun. (musik luhur) Xert mangrupikeun platform latihan anu cerdas anu ngabantosan atlit pikeun ngalatih diri.

Ngalakukeun ieu ku cara ningali data anjeun pikeun ngukur kabugaran anjeun sareng mendakan pola-pola anu khusus anu unik pikeun anjeun sareng ngagunakeun sadaya inpormasi ieu sareng masihan anjeun saran khusus dumasar kana kabugaran sareng tujuan anjeun ayeuna. Xert ngalacak parobahan kabugaran anjeun tanpa kedah diuji. Anjeun ngan unggah data anjeun sareng Xert ngajalankeun algoritma sareng nyarios ka anjeun iraha sareng kumaha anjeun ningkatkeun pisan sareng sacara otomatis ngitung nilai FTP anjeun tanpa kedah ngalangkungan tes FTP.

Mesin rekomendasi latihan calakan anjeun bakal nangtoskeun jumlah sareng jinis latihan anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngahontal tujuan anjeun. Xert bakal nyarankeun latihan anu tiasa anjeun laksanakeun sareng pituduh dina latihan. Pamaén latihan ngawaskeun kabugaran anjeun sacara langsung sareng adaptasi intensitas sareng durasi latihan anjeun pikeun tiap interval.

Xert Workout Player ogé sayogi pikeun Garmin nyambungkeun IQ tanda kabugaran pangénggalna, unduh latihan anu dipilih anjeun sareng atur interval latihan anu leres, intensitas sareng lilana anu khusus pikeun anjeun. Teras maénkeun latihan ieu sareng méteran kakuatan anjeun sareng / atanapi palatih pinter. Sadaya latihan ogé sayogi pikeun diunduh salaku file ERG atanapi ZWO, tapi upami anjeun hoyong nganggo Zwift, contona, tapi latihan anu cerdas atanapi fungsi calakan di Zwift moal langkung calakan, sadaya watt sareng durasi anu leres bakal diitung nalika anjeun muka ékspor file latihan.

Nanging, pamuter pangatur di Zwift henteu ngadukung watt atanapi durasi khusus sapertos pamuter Xert éta nyalira. Xert damel sareng pelatih kompatibel ANT plus FE-Cor Bluetooth FTMS atanapi méteran listrik naon waé sareng biaya $ 10 per bulan atanapi $ 100 Dolar sataun. Sareng t, anjeun gaduh sidang 30 dinten gratis. (musik upbeat) Sufferfest nawiskeun perpustakaan ageung latihan latihan terstruktur sareng rencana latihan pikeun sababaraha disiplin siklus.

Sareng latihanana gaduh cita rasa anu béda, seueur latihanana anu dibarengan ku rékaman artikel anu nyata, balapan profesional ti Tour de France, UCI sareng anu sanésna. Janten nalika anjeun maénkeun artikel tina lomba propésional plotna dasarna mangrupikeun bagian tina ras anu ngagambarkeun lahan mitos ieu anu disebut Sufferlandria, salaku conto, upami aya serangan dina latihan atanapi sprint, anjeun bakal ningali luncat dina tulisan éta sareng janten dipiwarang lumpat. Upami aya pendakian anjeun bakal maréntahkeun nanjak sareng anjeun bakal ningali sababaraha bahan naék tina tulisan éta.

Anjeun ogé bakal ningali seueur koméntar anu lucu sareng sindiran anu dirancang pikeun ngajaga motivasi sareng motivasi anjeun. Sufferfest cocog sareng Bluetooth sareng ANT Plus nalika nganggo Angin hutang, PC atanapi Mac OS, sareng éta cocog sareng palatih paling pinter sareng ogé ngadukung pasangan alat jantung, monitor listrik sareng pangaturan listrik. Sufferfest ogé nawiskeun sababaraha rencana latihan pikeun sadaya jinis tunggangan, kalebet triathlon sareng e-racing, sareng tiasa ngarobih rencana latihan anjeun dina sakedik mata.

Anjeun tiasa ogé milih rencana anu langkung khusus sareng, kanggo biaya sakali, damel sareng salah sahiji palatihna pikeun nyiptakeun rencana ngan ukur pikeun anjeun. Aranjeunna nawiskeun ogé yoga, latihan kakuatan, sareng latihan ketahanan mental. Sufferfest sayogi pikeun alat Mac, Windows, sareng ios sareng artos $ 15 per bulan atanapi $ 129 per taun.

Sidang 14 dinten gratis mangrupikeun latihan anu sayogi atanapi nyiptakeun latihan nganggo TrainerRoad Workouts Creator atanapi impor latihan anjeun sadidinten tina disiplin TrainingPeaks atanapi Final Surge r. Latihan dibagi kana volume anu luhur, sedeng sareng handap. Sareng anjeun tiasa kéngingkeun hiji Saluyukeun tanggal mimiti sareng akhir unggal planto pikeun jadwal anjeun.

Anjeun tiasa nunda latihan pikeun nangtoskeun dinten minggu mana anu anjeun badé laksanakeun sababaraha jinis latihan. sareng naha anjeun badé laksanakeun di jero rohangan, dina palatih pinter anjeun atanapi di luar sareng Garmin Edge atanapi Wahoo ELEMNT ku komputer, TrainerRoad ogé nawiskeun latihan kelompok dimana anjeun tiasa ngalakukeun latihan anu sami sareng dugi ka 10 atlit sanés nalika nonton langsung Video, sora sareng ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajaga diri ngamotivasi sareng akuntabel pikeun latihan anjeun. TrainerRoad ogé ngagaduhan alat analitik anu hébat pikeun nganalisis tunggangan anjeun sareng ngalakukeun analisis kinerja pikeun tiap perjalanan sareng sapanjang musim anjeun sareng komunitas anu sibuk di Forum aranjeunna sareng dina Facebook.

Aranjeunna gaduh podcast anu hébat ogé, janten parios ieu ogé. TrainerRoad nyaéta $ 19.95 sabulan atanapi $ 189.95 sataun.

penjaga leutak sapédah gajih

Sareng upami anjeun gaduh rerencangan anu saé sareng pelatih, punten Taroskeun ka réréncangan anjeun pikeun ngirim kode uji coba 30 dinten gratis. TrainerRoad sayogi sareng didukung pikeun Windows, Mac, iOS sareng Android Bluetooth sareng éta ANT plus, sareng éta henteu heran, tapi tempat anu mimiti janten enya, anjeun mendakanana, Zwift, Zwift sosial sareng seueur kasempetan pikeun nantang sareng ngahibur anjeun kapan dina usum tunggang jero rohangan. Anjeun tiasa waé dina jalur kalayan rébuan tukang sepeda anu sanés sacara langsung.

Zwift nawiskeun sajumlah dunya maya. Sababaraha anu dugi sareng rute sapertos Utopia, anu mangrupikeun satwa terkenal anu pangageungna, sareng dunya sanésna dirancang numutkeun tempat-tempat nyata sapertos London, Richmond, New York City, Innsbruck, Paris, Yorkshire sareng anu sanésna ngarancang dunya, rute sareng ngan ukur nyetir. Tempo sorangan. Naék grup, balapan, latihan terstruktur, sareng kamampuan pikeun ngimpor latihan tina aplikasi pihak katilu sanés sapertos TrainingPeaks, sareng aranjeunna nawiskeun ogé latihan kelompok.

Aranjeunna nawiskeun ogé ngaji, ngaji kelompok, ngajalankeun ra ces sareng ngaji latihan. Zwift ogé nawiskeun rencana latihan pikeun muter sareng ngajalankeun. Zwift ogé nawiskeun sababaraha tantangan, kajadian sareng hadiah pikeun ngajagi anjeun ngamotivasi, kecanduan sareng ngan ukur deui.

Zwift hargana $ 15 sasasih dina tulisan ieu sareng sayogi dina Windows, Mac, iOS, Android, sareng Apple TV, anjeun ngagaduhanana. Ieu mangrupikeun 10 aplikasi top pikeun 2020. Upami aya aplikasi bersepeda khusus kuring henteu nyebatkeun éta didieu sareng anjeun badé nyalonkeunana, leupaskeun di bagian koméntar.

Abdi hoyong terang naon anu anjeun anggo. Hatur nuhun pikeun nonton sareng senang latihan sareng urang bakal ningali anjeun dina tulisan salajengna. (transisi kaca)

Naha 30 menit dina sapédah cicing teu cekap?

Upami anjeun milari héd sakilo, ansapédah latihanmangrupakeun cara anu épisién pisan pikeun ngabakar kalori. Nyupiran asapédah cicingpikeun30 menitdina hiji waktos tiasa ngaduruk dimana-mana antara 200-300 kalori (gumantung kana beurat pangguna).

Nunggang kuda tiasa janten sagala rupa sareng ukuran, tapi upami anjeun leres-leres diteken waktos, anjeun tiasa nganggo jalan anu pas dina 30 menit. Nya kami pikir kami bakal nyobian sareng tingali naha urang tiasa nampi tumpak anu pantes ngan dina satengah jam, survey dina aplikasi gcn anu anjeun resep. Kusabab kaayaan henteu sami kanggo saha waé, urang badé nunjukkeun sababaraha conto kahirupan nyata anu dilakukeun ku urang salaku moderator gcm nalika urang ngan ukur gaduh 30 menit kanggo ngadamel itapenlets sapatu gocycling 30 menit anu henteu lami pisan pikeun dijalankeun. jalanna.

Teu sangka bakal butuh waktu kuring 30 menit pikeun kaluar panto kalayan alat-alat kuring dina Mypike, éta bakal aya gunana pikeun kuring sési anu saé pisan dina 30 menit dina turbo kalayan robih sareng mandi saatos sési lada pondok 2040an sareng Kuring ngan ukur bakal ngalakukeun ieu ku pemanasan sareng cooldown sakalian mungkin janten kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun 10-15 set anu kuring tiasa lakukeun pikeun diatur janten kuring badé angkat sareng siap-siap siapkeun peralatan kuring sareng sapédah kuring siap oke kuring pikir ieu mangrupikeun hal anu paling gancang kuring kantos ngalih sakedik dua menit ka pengker sareng waktos diklik di garasi sési kuring ngamimitian wahoo ok janten kuring dina sapédah langkung lami kuring ngarepkeun ampir opat menit, tapi kuring humandeuar yén kuring bener-bener kudu ngahurungkeun kipas sabab kuring ngarasa panas pisan, jadi kuring bakal nganggap hal éta, oke, janten ayeuna kuring opat menit 30 detik janten pemanasan kuring, panginten 20 detik sateuacan kuring ngamimitian usaha munggaran, teu kunanaon, ayeuna giliran kuring kuring ngarasa rada kurang setrés hartosna kuring henteu henteu ngagaduhan pemanasan anu paling saé anu biasana kuring gaduh 10-15 menit anu saé tapi hehehehe kuring pikir kami bakal asup kana aset munggaran ieu kuring bakal nyandak éta tiheula rada gampang sareng teras urang asup kana éta jadi kuring gaduh opat detik janten langkung saé kuring nyingkirkeun seueur waktos kuring henteu terang sakali, dinten naon dina saminggu, janten pasihan kuring 30 menit sareng anjeun terang éta bakal janten pésta smash upami tiis di luar sareng kuring henteu hoyong janten di luar Abdi lami teuing di dinya atanapi kuring gaduh rencana pikeun ngalakukeun sareng kulawarga. Kuring terang kuring kedah ngalaksanakeunna gancang janten kuring biasana ngagaleuh macét supados lebet kana zona, kedah robih, urang kedah pencét, urang kedah pencét gawang anu pas nalika kuring kaluar panto, teu aya kacau Perkawis dua tilu menit ngan ukur niupkeun laba-laba tina sampéan kuring pikeun haneutkeun, raoseun kana sapédah teras tingkat denyut jantung 120 dugi 140 salami lima menit ngan ukur supados kuring ngalih janten kuring siap-siap latihan kuring tiasa ngalakukeun éta sakedap, janten urang gaduh tilu menit, ieu mencét timer otomatis kanggo hudang. Salami lima menit ka payun kuring hoyong ngajaga cadence anu saé, luhur kuring henteu hoyong teuing nyaring otot, utamina upami anjeun henteu gaduh seueur waktos, anjeun henteu hoyong fokus dina ngawasa Biggear pikeun kéngingkeun detak jantung super tinggi anjeun ngan ukur hoyong hiji cadence tiris ngajaga laju anjeun dina sistem kardiovaskular teu merta setrés sakujur awak anu datang engké dina sababaraha menit pas pikeun perjalanan dina 30 menit éta bakal sesah, tapi kuring pikir éta tiasa dilakukeun sareng kuring hoyong nganggap ieu salaku kasempetan pikeun ngan saukur dina numpak sapédah anu saé, nyebarkeun suku kuring, laksanakeun paru-paru kuring, janten sasarengan sareng alam, momen anu damai di tengah-tengah dinten damel anu meureun setrés pisan yeuh dinten-dinten kuring setrés, aranjeunna langkung saé, gentos baju anjeun.

Tahan, anjeun teu aya di dieu, tingali jauh pikeun kadua helm privasi checkokay, kuring siap, kuring indit, kuring kaluar panto, kuring kaluar di tempat terbuka oh karasaeunana janten kaluar ayeuna, butuh waktu kuring dua menit pikeun siap-siap sabab kuring motong sadaya-rupa fa-kit tina panto dina sapédah kuring ngantepkeun waktos 13 menit waktos nyetir anu kuring bakal ngalakukeun salah sahiji jalan di jalan lokal kuring, sareng kuring ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu hoyong milih gelung anu tiasa langkung panjang tibatan éta sigana dina kertas, sareng ogé kusabab éta hartosna kuring terang kuring ngan ukur kedah malik sareng uih deui supados tiasa balik deui dina waktosna, janten upami kuring ngalakukeun 30 menit? dina hiji arah 13 menit deui éta 26 menit total waktos perjalanan janten kuring gaduh dua menit éta siap siap, pasihan abdi dua menit deui kanggo ngarobih saatos sabab kuring gaduh rapat anu penting pisan saatos éta, janten kuring kedah mastikeun yén kuring bakal balik deui dina waktosna janten sadayana kedah tiasa ngagaduhan kualitas luhur dina 20 menit26 menit waktos nyetir kuring kabur satengah jam kuring turun tina sapatu sapédah tapi kuring henteu paduli kuring mutuskeun nyandak hiji lagu ngeunaan nyerat éta kuring ngagaduhan sapatu baseuh baseuh baseuh baseuh sareng éta hoyong pisan kuring nyanyi pikeun latihan latihan 30 menit kuring, kuring bakal ka luar sareng naék sababaraha bukit di tempat kuring cicing kusabab éta caket pisan janten kuring ngarepkeun kuring tiasa 10 anu saé menit tina usaha vo2 max dina jandéla ieu, naon anu kuring kedah lakukeun? sabab butuh waktu kuring 10 menit pikeun siap-siap, janten kuring ngan ukur gaduh 20 menit deui pikeun nanjak inutes, rata-rata 10, éta sesah, tapi kuring pikir kuring tiasa ngalakukeun dua wawakil anu pantes di dieu, sakitar 380 400 watt teras éta sakitar 10 menit dina jenis paguneman end2st vo2 max ieu kuring aya di turbo 19 sareng satengah menit ayeuna kuring lirén ngitung sabaraha usaha 20 detik anu kuring laksanakeun tapi kuring mimiti hudang kuring sumpah, detak jantung kuring nambahan, janten kuring ngagaduhan latihan anu saé sigana kuring 'Kuring langkung pas deui maka éta bakal hartosna lima menit deui henteu, kuring kedah tiis, enya lima deui sareng dua menit ti cooldown leres-leres giliran suku kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngalih ngan tilu menit anu bakal ampir sadayana henteu kunanaon hayu urang usaha sakedik anu kuring ngarepkeun ayeuna, tapi kuring ngan ukur di jalan anu sapuluh menit anu saé, gampang pisan, kuring parantos réngsé di dieu detik éta, ngalakukeun rep kuring anu kadua sareng jam jalan sakitar 26 menit anu hartosna kuring gaduh opat menit dugi ka bumi sareng robih, éta mangrupikeun ideu anu bodo oh godoh, langkung saé kuring ngagurinjal ieu pikeun cool down kay janten kuring moal aya dina perjalanan kuring salami tujuh menit tapi panginten kuring ngan saukur lirén sabab kuring mendakan blackberry anu saé. Maksad abdi biasana sumping ka dieu dina usum gugur pikeun ngajemput aranjeunna janten awal usum jujur ​​sareng sareng kuring nembé perhatoskeun aranjeunna didieu kuring kedah lirén sareng ningali kuring ngan bakal nyobian aranjeunna raos pisan tapi sakedik tart sakedik pipilueun anjeun tiasa cicing sakedik deui dua minggu saur kuring saé terang ogé kuring langkung hadé sabab ieu kumaha waé nyéépkeun waktos-waktos berharga kuring untung pisan ngagaduhan ieu salaku perjalanan anu kurang sopan nalika istirahat siang kuring, pikeun nyaritakeun gunung téh nanjak lungkawing entong nganggap enteng dugi ka tengah Myride sareng Carrick dina kaos sareng lempeng dina jambatan walungan ayeuna sareng sapertos anjeun tiasa ningali titik pandangan anu saé pisan ti dieu, walungan rada ngabareuhan abdi kedahna nyarios yén kami ngagaduhan seueur hujan janten katingalina poek khusus kanu beureum ieu kacilakaan rada kacilakaan, tong pikir janten anjeunna naek kanu satengah jam oh kuring rada leungit, langkung saé kuring balik deui sabab tah, rute-biuna nyarios strategis sareng jujur, abdi gaduh sakedik c buru-buru indit sabab kuring aya di bukit downsiskin, butuh waktu kuring 30 menit dugi ka dieu sareng jalan balikna sadayana nanjak, ieu teu aya dina rencana kuring, kuring henteu ngémutan éta, kuring henteu ngémutan éta pisan Kuring kedah Pindah upami kuring badé ngalakukeun rapat ieu kusabab éta rapat anu penting 30 menit ngagaduhan anu leres janten kuring nembé réngsé kalimat ieu Dua ambang menit 30 detik panungtungan kuring badé pencét pisan sareng kuring bakal nyandak istirahat dua menit do 30 detik sadayana, janten dua menit kahiji parantos réngsé, ayeuna kuring gaduh dua menit gratis sareng dasarna mah ngan bakal tiis, maka kuring bakal ngalakukeun deui, dua menit deui. Kuring sumping ka dieu kana liang keusik lokal ieu ngan pikeun usaha anu saé éta pikaresepeun sareng gaduh sakedik jalan luar pikeun kuring janten kuring resep pisan nyéépkeun 30 menit dinten abdi, sigana sapertos seueur anjeun anu ngadamel Proporsi luar jalan henteu pati penting janten kuring gaduh 60 detik deui pikeun beristirahat, maka kuring bakal ngalakukeun dua deui usaha dua menit éta, maka kuring ogé bakal ngerjakeun padamelan luar angkasa ogé, hayu urang mimitian ku anu kadua di dieu , Kami ngadamel set kadua, kami masih gaduh dua menit teras pikeun set terakhir ambang interval abdi2 Vo2 anu kuring teu gaduh, kuring bakal mogok pisan pikeun émut sési ieu peryogi peralatan abdi sapatu kuring sapédah sareng kuring hilap liang las tilu langkung kuring tiasa nyobian langkung hésé maka kuring tiasa nelepon ka handap kuring bakal nyarankeun pikeun pemanasan anu saé sareng nelepon saé upami anjeun ngagaduhan sési sapertos kieu, tapi naha kuring pikir kuring meunang ngaliwat tungtung na tapi kuring jelas gagal turun ka 27 menit sareng kuring nembe mendakan yén cooldown dua menit saatos sési sengit sapertos éta henteu cukup lami atanapi suku kuring masih keneh ngaduruk, deg-degan jantung kuring masih gancang sareng upami kuring turun ayeuna suku abdi bakal benci ka abdi énjing, janten kuring bakal tetep dina turbo sababaraha menit deui pikeun niiskeun diri kalayan leres janten abdi moal ngagaduhan nyeri engké, tapi naon anu kuring pikirkeun, tilu menit kaluar sareng mandi? sareng tétéla kuring henteu ngarencanakeun anu saéna kuring bakal janten sesulit anu dugi ka bumi ngalawan Hillah Power supados intervalna parantos réngsé, ayeuna waktuna pikeun ngalaksanakeun padamelan sapédah upami kuring parkir sapédah sareng ayeuna kuring bakal tahan 20 detik deui jadi nalika kuring jalan balik ayeuna kuring bakal neraskeun usaha ieu, ayeuna hiji deui, kuring ngarasa gering, huhso pikeun sakabéh éta kuring ngagaduhan daérah anu kuring hirup teu pernah tinggaleun kuring pisan pernahna teu pati jauh ti bumi kuring gaduh upaya terakhir, ngan kuring bakal ngalakukeun ieu di sisi jalan bari balik ka imah kuring Oke, ayeuna 20 detik leres kuring berhasil ngeteskeun naék naék sareng Abdi badé angkat ka bumi ayeuna kuring pikir kuring jelas yén kuring gaduh 25 menit nyetir janten kuring gaduh tilu menit dugi ka bumi, dua menit, kanggo dirobih, teras kuring balik deui ka tempat damel satengah jam jadi ayeuna kuring yakin kuring bakal ningali kana méja kuring jadi kuring ngan ukur réngsé rapat sareng kuring panginten henteu ngerjakeun perjalanan anu paling épik tapi anjeun terang naon henteu janten masalah sabab kuring kaluar abdi hav e hawa seger sareng kuring rada terlatih langkung saé tibatan nanaon kadang-kadang dina kahirupan urang henteu ngalakukeun naon-naon sabab urang teu tiasa ngalakukeun sadayana urang langkung resep ngalakukeun nanaon tibatan ngalakukeun sakedik hal sareng anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun sakapeung nembé kaluar, muterkeun suku anjeun sareng nyobian éta sareng éta sihir anu leres, janten kuring balik sareng ngawangun sadayana janten kabisa, janten kuring balik kana korsi kuring sakitar sababaraha menit sareng kuring terang kuring parantos ngagaduhan abdi uh-three- Naha menit haneut-haneut kuring ngalakukeun sakedik léngkah gampang kuring ngalakukeun dua menit kuring kana dua menit tina sapédah sareng ngajalankeun sprint ayeuna kuring bakal janten pasangan anu terakhir ngalirkeun anu terakhir ieu janten anu éta 30 menit sareng kuring Sigana lamun anjeun tiasa ucul ti dinya damel anjeun raos langkung anjeun bakal ngagaduhan getih dina uteuk anjeun anjeun bakal ngaraos raoseun positip anjeun bakal ngarasa saé anjeun ngagaduhan hal sakedik langkung saé tibatan nanaon nyaéta naon waé anu sok nyarios senang, pastikeun, hatur nuhun pikeun mariksa sadayana.

Mudah-mudahan anjeun resep anu hiji ieu sareng kuring ngarepkeun éta ngilhamkeun anjeun kana kana sapédah anjeun sareng nikmati tunggangan anu langkung alit ieu, tapi punten wartosan kami di koméntar ieu di handap pikeun latihan latihan atanapi latihan favorit atanapi perjalanan leutik di jalan-jalan sapertos kuring. Abdi hoyong pisan kanggo ngupingkeun ti anjeun sapertos anu urang lakukeun sareng punten wartosan kami di bagian koméntar di handap, ayeuna resep ngadangu inspirasi anjeun, langkung saé kuring balik deui ka rapat kuring sabab kuring ngan ukur ngantosan anjeun ngantosan di dinya sacara saksama, pendak deui, hatur nuhun parantos milarian sadayana sareng gaduh senang-senang numpak

Aplikasi naon anu anjeun anggo pikeun muterkeun sapédah?

Platoon

Naha anjeun tiasa kaleungitan gendut beuteung ku naék sapédah cicing?

Ngabuburitsapuluh asapédah cicingépisién pisan dina ngaduruk kalori (300 dugi 700 kcal per jam) sarenggendutti saprakAnjeun tiasasilih ganti antara latihan kardio (zona aérobik) sareng latihan HIIT (zona anaérobik) sahinggangaduruk gajih beuteungLangkung gancang.Ngabuburitsapuluh asapédah cicingmangrupakeun cara anu épéktip pisan pikeun ngirangangendut beuteung.

Oke, anjeun peryogi sapédah latihan pikeun latihan sapuluh menit ieu, sareng upami anjeun henteu gaduh, anjeun kedah ngalakukeun salah sahiji latihan sapuluh menit sanés abdi pikeun katingal taranjang, sareng sateuacan urang ngamimitian latihan ieu, teraskeun sareng nyetél sapédah latihan anjeun pikeun ngalakukeun éta anjeun saé pikeun jalan, tapi ogé pastikeun anjeun haneutkeun sahenteuna lima dugi ka sapuluh menit sareng upami anjeun parantos pemanasan maka hayu urang ngamimitian. Oké. Antosan jam countdown nembongan di juru.

Henteu kunanaon, dina sapuluh detik anjeun bakal ngécép gancang-gancang. oke, siap-siap. siap-siap, urang badé ngédag gancang. siap-siap, urang mimitian dina tilu, dua, hiji. indit.

Henteu leres, hayu, pedal, pedal, pedal, pedal, hayu, sakumaha gancangna anjeun tiasa, hayu, pedal sakumaha gancang anjeun tiasa, hayu. Teraskeun éta. Tetep teras-terasan.

Ayeuna santai. Tah kieu. Urang bakal ngédag deui deui dina tujuh detik deui, damang? Siap-siap, siap-siap Ayo, siap-siap sareng badé.

Hayu, pedal. Pedal sakumaha gancang-gancang anjeun, gancangna anjeun tiasa. Kadieu.

Kadieu. Pura-pura anjeun nyobian kabur anjing anu ngudag anjeun. Hayu, pedal gancang.

Sareng tahan. Oke, santai. Hayu urang angkat, awas kana waktos.

Hayu angkat. Ampir, siap-siap sareng angkat. Pedal, pedal, pedal.

Buka, gancang sapuluh detik, sakumaha gancangna anjeun tiasa. Pasihan sadayana anu anjeun Hayu, naek kana pedal kalayan gancang pisan. Hayu, teraskeun, teras tanggah, sareng lirén.

Ayeuna, upami éta gampang teuing pikeun anjeun sareng upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngamimitian ngodék lambat pisan ayeuna, teu kunanaon? Terus waé gerak, tong lirén. Bérés? Sareng angkat. Hayu, hayu, hayu, hayu, jalan.

Pedal gancang, hayu urang angkat. Ngajalankeun langkung gancang tibatan kuring, hayu. Gancang pisan, hayu, gugah, gugah.

Hayu, gancang. Hayu, intensitas. Sareng lirén.

Indit, santai. Naon waé anu anjeun lakukeun, kuring henteu hoyong anjeun lirén, sadayana, sanés? Kuring henteu paduli upami anjeun ngan ukur calik di dinya sareng neuteup sapédah anjeun sapuluh menit, ngan latihan sapuluh menit, henteu cekap. Kadieu.

Hayu, p edal gancang, angkat, angkat. Hayu, gancang, kaluar ti dieu. Turun anjing ieu.

Hayu, teraskeun. Émut, anjeun gaduh anjing ageung anu ngudag anjeun. Hayu, gancang, gancang.

Sareng lirén, angkat, rilekskeun, muhun, nonton jam, ngantosan éta nyarios, teras angkat deui, muhun? Hayu, tilu detik deui, siap-siap. Sareng angkat, gancang, gancang, gancang, gancang. Angkat, angkat.

Hayu, lima detik deui, lima detik deui. Siapkeun. Ampir, ampir waktuna istirahat.

Sareng lirén. Hayu angkat. Henteu kunanaon, parios jam ieu, pikirkeun ngeunaan awak anu saéna anu bakal dipiboga ku anjeun saatos réngsé latihan ieu.

Sareng angkat. Éta leres, teraskeun, anjeun kedah ngalakukeun hal éta hésé, Aranjeunna 'Kuring kedah ngalakukeunana sacara intens kusabab katingalina. Kacuali hésé sareng kuat, anjeun moal ngaduruk gajih anjeun.

Hayu, lakukeun sacara intens. Pedal gancang, pedal gancang. Sareng lirén.

Hayu atuh terang éta cocog pikeun anjeun, muhun? Upami éta tiasa dianggo pikeun anjeun, éta hartosna éta tiasa pikeun anjeun. Éta hartosna anjeun ngaduruk gajih deui, henteu? Anjeun henteu hoyong janten gampang. Anjeun hoyong janten sakedik nangtang.

Indit. Indit. Buka, éta tiasa sesah, tapi tingali, nalika anjeun ngamimitian ngaduruk gajih sareng kaleungitan beurat, anjeun badé hoyong ngamimitian ngalakukeun éta unggal dinten.

Oke, hayu urang angkat. Sareng lirén. Tapi hayu atuh nyandak éta deui.

Anjeun teu hoyong ngalakukeun ieu unggal dinten. Ngan lakukeun tilu atanapi opat kali saminggu, teu kunanaon? Tapi anjeun bakal hoyong ngalakukeun éta unggal dinten nalika ningali hasilna. Hayu, teraskeun, teraskeun, hayu urang ngaduruk sakedik.

Pikirkeun hiji badan anu saé ieu anu anjeun tingali, gancang, gancang, hayu. Anjeun kedah ngajantenkeun tangtangan, anjeun kedah ngajantenkeun sengit. tong dilakukeun sacara intens, anjeun moal ngaduruk gajih anjeun.

Abdi terang sesah, bahkan sesah kanggo kuring ogé. Tapi kuring ngalakukeun éta sabab tiasa dianggo ayeuna. Indit.

Hayu, gancang. Hayu, hayu. Pura-pura anjeun nyobian kabur tina anjing.

jalur sapédah gunung colorado

Nyobian janten langkung gancang tibatan kuring Hayu, hayu sareng ngadangukeun, anggota, sapertos anu kuring carioskeun, upami éta gampang teuing pikeun anjeun, lengkah lalaunan pisan ayeuna, muhun? Tilu detik deui, siap-siap sareng angkat. Hayu, teraskeun. Pedal, pedal, pedal, hayu.

Lima detik deui, hayu, angkat, ngebut. Hayu, anjeun ampir réngsé. Sareng lirén.

Sareng sapertos sabagian anjeun, anjeun panginten gaduh sapédah cicing anu anjeun kedah jaga-jaga pikeun ngeureunkeun. Janten upami éta masalah, bahkan kanggo sésana ieu, tinggal pedal lalaunan pisan pikeun ngajaga sapédah anjeun tetep. Indit.

Hayu, teraskeun. Teraskeun, entong nyerah. Hayu, gancang.

Hayu, tong nyerah Ayo, ampir. Sareng lirén. Ayeuna kedah aya sakedik sora dina sirah anjeun anu nyobaan ngawartoskeun anjeun lirén, tapi béjakeun sora éta pikeun cicingeun, henteu? Kocapkeun sora anu anjeun hoyongkeun awak seksi, hayu, entong ngantepkeun sora éta pencét anjeun, bejakeun yén sora dina sirah anjeun janten sepi, Kuring nyobian kéngingkeun awak seksi, tinggalkeun kuring nyalira, ok, gancang.

Eureun. Éta leres, upami anjeun ngalakukeun éta, anjeun bakal ngaduruk gajih sareng anjeun bakal ngintip atanapi taranjang. Hayu, éta ngeunaan.

Tingali ka kuring, kuring ngesang ogé, kuring terang sesah, tapi tingali, éta hasil. Balik Naon waé anu anjeun lakukeun, tong nyerah. entong nyerah, abdi henteu paduli upami anjeun linggih dina sapédah salami sapuluh menit.

Lajengkeun. Eureun. Biasana ngan ukur sakitar sapuluh menit.

Éta sapuluh menit, tapi éta sesah pisan, tapi leres-leres leres, henteu? Teraskeun. Bérés? Indit. Persis, hayu, gancangna.

Hayu, hayu. Masihan sadayana anu anjeun gaduh. Hayu, tingali kuring.

Hayu, pasihkeun sadayana anu kagungan. Sareng lirén. Hayu urang bersantai.

Tetep jam. Upami janten sesah teuing pikeun anjeun, tinggal mimitian ngala laun saeutik laun. Tapi tetep kuring hoyong anjeun nyobian masihan sadayana anu anjeun gaduh.

Oké? Salawasna cobian pikeun masihan sadaya anu anjeun ngagaduhan sabab, tingali, éta ngan sapuluh detik. Oke, sapuluh detik kerja keras, teras sapuluh detik istirahat, hayu. Ampir aya.

palatih sapédah apel

Sareng lirén. Tingali ka kuring, kuring ngesang ogé. Kuring terang éta tangguh, tapi tingali, éta ngan sapuluh detik tina kerja keras.

Hayu, siap-siap. Pasihan sadayana anu anjeun gaduh salami sapuluh detik. Indit.

Sapuluh detik, pasihkeun sadayana, sapuluh detik, hayu. Tujuh detik. Hayu, gancang.

Hayu, lima detik. Hayu, gancang, hayu. Hayu, ampir aya.

Sareng tahan aya kamana. Nya, tingali, upami anjeun teu resep kana sora kuring, ngan pencét tombol bisu sareng laksanakeun, leres-leres. Anu anjeun kedah milari nyaéta seueur sareng lirénna.

Kadieu. Teraskeun, teraskeun Ayo gancang. Hayu, anjeun tiasa ngalakukeun éta.

Sareng lirén. Kuring terang anjeun nuju capé ayeuna, tapi éta hartosna éta cocog pikeun anjeun. Éta mangrupakeun tantangan.

Anjeun capé, anu hartosna awak anjeun ngaduruk gajih nalika paguneman. Indit. Indit.

Hayu, teraskeun, teraskeun. Hayu, urang ampir bérés, éta kirang langkung opat menit. Hayu sareng lirén.

Sareng nalika anjeun mikirkeun deui, nalika aya opat menit deui, maka ngan ukur aya dua ti opat menit dimana anjeun badé damel séhat sareng dua menit deui anjeun badé istirahat, janten saleresna ngan ukur dua menit kerja keras, a sareng kerja keras ieu bakal mayar kanggo anjeun sareng anjeun bakal katingali taranjang saatosna. Hayu, ampir bérés, sareng lirén. Teraskeun, hayu, entong nyerah.

Anjeun teu kedah nyerah ayeuna sabab urang ampir réngsé. Sakitar tilu langkung Atanapi opat menit, hayu. Entong nyerah ka kuring.

Indit. Awas kana waktos. Kadieu.

Pikirkeun awak anu katingali saé. Hayu, hayu sareng lirén. Pikirkeun deui.

Jalma-jalma bakal nyarioskeun kumaha saé anjeun saatos anjeun ngirangan beurat sadayana, kumaha anjeun katingalina bénten, kumaha anjeun langkung cocog sareng baju ieu, hayu, ieu sapertos anu bakal katingali langkung saé, leres? katingalina langkung saé, katingali langkung saé, katingalina saé, katingalina seksi, ngirut jalma. Hayu, éta ngeunaan. Candak deui, lirén mikiran kunaon anjeun hoyong turun beurat.

Kadieu. Kaseueuran jalma hoyong kaleungitan beurat pikeun ngesankeun batur ngan ukur ngabuktikeun aranjeunna tiasa ngirangan beurat atanapi pikeun katingalina langkung saé. Hayu, naon waé anu anjeun kedah lakukeun, pikirkeun alesanana.

Eureun. Kadieu. Persis urang Ampir bérés.

Ngagantung sareng abdi. Ngagantung sareng abdi. Kuring terang éta sesah, anjeun tiasa ningali éta, tingali kuring.

Indit. Abdi ngésang teuing. Kuring kerja keras, kuring damel sakumaha keras anjeun dina latihan ieu.

Hayu, napak kana pedalan. Hayu, napak kana pedalan, napak kana pedalan. Eureun.

Hayu, hayu, tong nyerah ka kuring. Hayu, tilu detik deui urang badé angkat deui. Siapkeun.

Indit. Persis, hayu. Hayu, napak kana pedalan.

Pedal. Hayu, ampir réngsé. Hayu sareng lirén.

Héi anjeun teraskeun saur anjeun aya dua menit deui, naon maksadna? Sakedik kerja keras, sakedap istirahat. Nalika anjeun parantos dugi ka ayeuna, punten entong nyerah. Nalika anjeun parantos dugi ka jauhna, pasihkeun sadayana anu kagungan.

Tungtungna anjeun leres-leres kedah masihan sadayana, muhun? Kaduruk, hayu. Sareng lirén. Hayu, éta bagian pamungkas.

Hayu, anjeun leres-leres kedah nyandakna di dieu. Entong langkung laun sabab éta bagian terakhir, langkung gancang. Oké? Sareng angkat.

Coba tambah gancang, kuring terang suku anjeun ngaduruk. Hayu, gancang, gancang. Hayu, hayu.

Nalika suku anjeun ngaduruk, pikirkeun ngeunaan tampilan awak anjeun anu éndah anu anjeun bakal pikagaduh. Hayu, pikirkeun waé sareng Eureun, hayu urang angkat. Entong nyerah, hayu.

Hayu, tilu detik teras urang angkat deui. Hayu, sareng hayu, nincak logam. Hayu, pura-pura anjing ngudag anjeun sapertos anu kuring carioskeun sateuacanna.

Hayu, gancang, anjing bakal néwak anjeun, hayu. Gancang deui. Hayu, ieu bagian terakhir, anjeun kedah leres-leres nyandak éta.

Ieu tiasa janten menit terakhir anjeun janten hartosna 30 detik damel atos sareng 30 detik istirahat. Hayu, angkat. Hayu, hayu, hayu diri Entong néwak anjing ieu.

Hayu, anjing ieu bakal néwak anjeun. Hayu, gancang. Hayu, jauh tina anjing ieu, langkung gancang, angkat, angkat.

Sareng lirén. Hayu, kuring henteu yakin sabaraha waktos urang parantos nyésa, tapi kuring terang yén urang ampir réngsé, hayu, hayu, Pi hayu, hayu, pasihkeun sadayana anu anjeun ayeuna. Ieu tungtung, pasihkeun sadayana anu anjeun ngagaduhan.

Hayu, hayu Hayu, nyokot éta sigana mah kirang ti 30 detik. Punten entong nyerah, punten henteu. Teras, hayu, anjeun bakal katingali saé saatosna, kuring terang.

Hayu, angkat. Entong lirén, tong lirén, lirén, angkat, tingali ieu, anjeun parantos ngajieunna, anjeun damel, damel anu saé, muhun, anjeun tiasa turun tina sapédah anjeun ayeuna, anjeun parantos berhasil, padamelan anu saé. Hade gawe.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun DVD gratis tina sadaya latihan ngabakar lemak kuring dina hiji DVD maka ngan ukur buka nowloss.com/free sareng leres, éta gratis. Abdi henteu badé ngantepkeun anjeun mayar biaya pengiriman.

Kuring mayar biaya pengiriman kanggo anjeun, sareng kuring ngalakukeun sabab kuring hoyong pisan anjeun katingalna taranjang. Sareng sadaya anu kuring pikahoyong anjeun pikeun kuring nyaéta anjeun ngahubungi kuring ngalangkungan halaman wéb kuring di nowloss.com sareng ngawartosan carita kasuksésan anjeun ngeunaan kumaha DVD gratis kuring ngabantosan anjeun pikeun ningali taranjang pangalusna anjeun.

Naha naék sapédah cicing sapertos léngkah?

Aturan umum jempol mangrupikeun intensitas sedengbikingpikeun sajam sami sareng 10.000léngkah. Anjeun tiasa perhatoskeun yén cara ieu nyayogikeun jumlah anu cukup handapléngkahdibandingkeun sareng metode ka 1 dimanabikingsalami sajamnaek sapédahkalayan laju rata-rata 10mph sami sareng 21,000léngkah.

Naha teu kunanaon nganggo sapédah cicing unggal dinten?

Sapédah cicingngamungkinkeun pikeun latihan aérobik teu paduli kaayaan cuaca. Éta tiasa dianggo kalayan amanunggal dintensalaku bagian tina rutinitas latihan sareng tiasa janten idéal pikeun jalma anu ngagaduhan masalah sendi.7 2019.

Naha aya aplikasi bersepeda jero ruangan gratis?

Ngabuburit IndoorLatihan tiasa didownload kanggogratisti Google Playaplikasitoko sareng sayogi kanggo telepon Android sareng tablet ANT + anu diaktipkeun. ICW damel sarengnaon waéPelatih pinter ANT + FE-C. Anjeun tiasa ogé masangkeun monitor tingkat ANT + anjeun.

Anu mana Zwift atanapi peloton anu langkung saé?

Teu aya jawaban anu leres atanapi salah antaraPlatoonjeungZwift. Upami fokus utama anjeun pikeun janten pengendara sepeda anu langkung gancang, anjeun kedah angkatZwift.Zwiftlatihan sadayana diwangun kalayan ngédit kabugaran khusus pikeun émut. Sakabéh aplikasi diwangun sakitar bersepeda salaku olahraga.

Naha cekap 20 menit dina sapédah cicing?

Sapopoésiklusnumpak tina20 menitnyaétacekaptetep séhat. BiasaNgabuburitngabantuan ngabakar sakitar 1.000 kalori saminggu, sareng bahkanNgabuburitdina laju anu hampang 12 mph bakal ngabantosan anjeun ngabakar 563 kalori per jam, saur panilitian. Henteu cekap kagiatan fisik mangrupikeun salah sahiji faktor résiko anu ngarah pikeun maot di dunya.

Sabaraha mil dina sapédah sami sareng 10000 léngkah?

Atanapi10000 léngkahsarimbag? Numutkeun ka metode # 2,10.000 léngkahbakal ampir 5Rébuan. Naon ariléngkahsarua jeung tunggang 10Rébuan? Ngagunakeun metode # 2, upami anjeun naék 10Rébuan, maka anjeun bakal gaduh 52800 kaki / 2,5 léngkah = 21,000léngkah.

Mana aplikasi anu pangsaéna pikeun biking cicing?

CycleCast mangrupikeun alat anu manpaat pikeun ngagaduhan kelas bersepeda jero ruangan iraha waé anu anjeun pikahoyong. Pilih instruktur anjeun, waktos latihan teras pencét play. Kelas-kelas gaduh daptar puter nyalira pikeun ngajantenkeun anjeun ngamotivasi. Nyolok gampang pisan colokan sareng maénkeun aplikasi pikeun seueur latihan di bumi sanés ngan ukur biking cicing. Detak jantung maksimal anjeun dianggap di dieu janten tiasa a

Naha aya latihan sapédah latihan di App Store?

Latihan Sapédah Latihan dina App Store Buka App Store Mac pikeun mésér sareng ngaunduh aplikasi. Latihan kardio sareng HIIT (latihan interval-intensitas tinggi) pikeun siklus ruangan. Kaduruk langkung seueur kalori, kaleungitan langkung gajih sareng ngawangun langkung otot dina waktos anu kirang ku aplikasi.

Naha aya aplikasi pikeun motor bersepeda jero rohangan?

Jalma-jalma ayeuna nambihan sapédah bersepeda jero ruangan anu pangsaéna sareng nganggo aplikasi bersepeda jero rohangan pikeun nyandak pangalaman numpak luar di jero. Pabrikan alat latihan dinten ieu sareng bahkan pabrikan sapédah mendesain sepédah bersepeda jero rohangan pikeun pangguna gym di bumi. Pikeun ngiringan pakakas anjeun peryogi milari aplikasi bersepeda anu pangsaéna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.