Utama > Waleran Pangsaéna > Harga straggler Surly - waleran sareng patarosan anu biasa

Harga straggler Surly - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha surly straggler sapédah anu saé?

Pa $ 1,775, anuStragglerhargana pas, sareng serbaguna na ngajantenkeun aalusnilai. Beuratna bakal ngahambat sababaraha, tapi ieu mangrupikeun sapédah paling raoseun anu kuring nyobian sareng éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun numpak petualangan, sanaos anjeun ngan ukur jalan-jalan ka toko.20 Méi 2015



Sanaos sanés kuring sanés ahli kana hal-hal bersepeda, tapi kusabab sapédah ieu milik kuring, kuring bakal nyobian meunteun pikeun anjeun. Sababaraha réréncangan sareng pangguna internét naroskeun naha kuring ngalih ti Brompton kana sapédah komuter. Sanaos sapédah Brompton seueur praktis sareng gampang dibawa, kuring henteu resep ngalipet bersepeda salaku gaya hirup kuring, teras kuring ngalih ti Brompton ka Surly Straggler.

Nalika jalma naros ka kuring naha kuring ngalih ka Surly, abdi henteu terang kunaon. Janten nalika kuring moro sareng milarian motor komuter, sareng kuring langsung resep ka Surly. Kusabab warna na keren, sapédah jinis ieu raoseun pangsaéna pikeun kuring.

Ngaranna ogé asik, Candy Salmon Beureum. Anu ieu saur warnana cool pisan. Surly Straggler dirancang pikeun jalma anu resep ngajalajah parapatan kalayan benten lapangan sareng kondisi cuaca.



Éta cocog pikeun wisata sareng ogé pikeun komuter. (Salaku produsén, Surly didamel nganggo desain multifungsi janten tiasa dianggo pikeun kabutuhan sadidinten) Kuring mésér ieu nyalira. Kuring ngawangun éta ti mimiti sareng ngumpulkeun bagéan demi bagéan ampir 3 ka 4 bulan dugi ka réngsé na kuring milih sadaya bagian hideung kusabab kuring resep pisan hideung.

démo sapédah

Saolah-olah kuring ngalakukeun édisi hideung anu hiji ieu, hideung hideung. ^ - ^ Bagian anu pikaresepeun tina sapédah ieu nyaéta urang tiasa milih kumaha urang hoyong na jalan sareng milih sadaya bagian anu dipikahoyong sareng cocog sareng anggaran urang. Surly didamel tina bahan kromol Éta langkung énténg, kuat sareng henteu keyeng kalayan gampang sapertos aluminium sareng baja Hi Ten, janten kuring badé mimitian ku pigura heula, kalayan ukuran 50cm, anu jangkungna kuring (170cm), abdi milih Nitto salaku bar riser sareng Odi Vans pikeun sisi gagang ku kipas Vans nyalira.

Sareng pikeun sadelna, kuring langkung resep Brooks C17C pikeun Cambium. Upami sanés C, sadul biasana rata. Jinis C-na raoseun pisan sareng lemes didudut.

hiit siklus



Pikeun grup kuring milih Shimano Tiagra, laju 10 × 2, Sedengkeun pikeun roda wéb, bahan 650B katingalina langkung kandel sareng katingalina sapertos sapédah gunung, sareng tiasa dianggo dina cuaca anu handap tekanan. Anu ngajantenkeun istiméwa pikeun kuring nyaéta sadel sareng palang, abdi nyobian ngarobih sapédah ieu supados katingalina mirip fixieRiding Brompton sareng komuter sapédah mangrupikeun bédana anu gedé. Nyupiran sapédah Brompton sareng komuter mangrupikeun bédana anu gedé.

Pikeun kuring éta langkung pikaresepeun numpak sapédah komuter. Éta gumantung kana karesep sareng gaya masing-masing jalma. Ukuran roda sapédah anu tiasa dilipat rata-rata leutik sapertos 16 atanapi 27, tapi dina sapédah ageung nyaéta 650-700mm.

Nyupiran sapédah tilepan anu gaduh roda alit sapertos ngaléngkah 1 Léngkah. Tapi upami anjeun nganggo sapédah komuter, anjeun tiasa nganggo 2 dugi 2½ léngkah. Janten nalika anjeun nganggo sapédah tilepan panginten raoseun pisan capéna kusabab roda alitna.



Sapédah ieu asa raoseun, raoseun sareng mantep pisan. Asa siga wisata. Éta saé pikeun balapan ogé

Naha sapédah Surly seueur artos?

Surlyhenteu ngadamelsapédahpikeun balaréa kalayan rupa-rupa modél, sapertos Trek, Giant, atanapi Khusus. Janten leres, pikeun jinis pengendara sepeda anu ngahargaan kualitas sakola baheula,Sapédah Surlynyaétapatut artos.

Sabaraha kecepatan straggler surly?

The Shimano drivetrain nyampur crankset cyclocross 46/34 sareng shift Tiagra sareng mech tukang, mech payun CX70 sareng 11-32 sapuluhkagancangankasét, pilihan anu saé pikeun panggunaan jalanan atanapi wisata anu sarat.2 Maret 2014

Sabaraha beurat straggler surly?

Éta ngagaduhan bias anu kuat ka arah jalan anu kasar sareng panggunaan jalan satapak, tapibeurat-antarakudunatingali ayeuna. ' Oh hehehehe, dina 11.9kg (langkung ti 26lb), sapédah lengkep éta henteu ringan - tapi éta sanés intina.24 nov. Pébruari 2020

Naon bédana antara 700c sareng 650B?

700ckabayang ngagaduhan pasisian diameter anu langkung ageung sareng mangrupikeun pilihan standar pikeun kaseueuran tunggang karéta sareng balap.650Bkabayang gaduh pasisian diaméterna langkung alit anu sering dipasangkeun sareng ban volume anu langkung ageung pikeun tambihan katambah sareng daya tarik.25 Maret 2020

gopro hero 5 sési jual

Dupi anjeun nempatkeun rem cakram dina Surly Cross-Check?

cakrambade langkung saé di jalan leutak sareng baseuh, tapi kecualianjeunrencana pikeunngalakukeunéta pisan, pasisianrembakal damang. nambahanrem discka aCrosscheck ngalakukeunanahartosna mésér roda énggal sareng modifikasi rindang sareng bénten sareng pigura.7 Juni. Pébruari 2020

Naha surly mangrupikeun mérek anu saé?

Surlynyaéta populér tur kawéntarmérekanu dipikahormat diantara peminat touring sapédah saalam dunya. Kualitas pagawéanana parantos kabuktosan ku ratusan pengendara sepeda jarak jauh salami dua dasawarsa ka tukang.

Naha sepeda Surly gancang?

Éta jalansapédah. Éta jalan numpak sadidintensapédah. Éta sanés racer (sanaos upami anjeun mariksa halaman dump gambar anjeun bakal mendakan seueur anu diwangun ku cara éta), tapi masih seueurgancang, éta asapédahpikeun tunggang gunung sareng tunggang gunung.11.05.2015

Naha surly ngadamel sapédah gravel?

Straggler mangrupikeun jalan anu diideuan pikeun bikepacking /sapédah kerikilseuseueurna di bumi di trotoar tapi siap tugas jalan satapak nalika ditelepon.

sapédah lebron james

Mana anu langkung gancang 650B atanapi 700c?

Bédana diaméterna diantara aranjeunna cukup signifikan. Naék jeung650BWheelset karasaeun rada gampang ti tanjakan anu sami dina pakakas anu sami dina700Croda roda. Tapi éta700Ckabayang karasaLangkung gancangkalayan penanganan anu langkung lancar dina Turun gunung.07/19/2020

Naha 27,5 sami sareng 700c?

Sakumaha a700Ckabayang nyaétasamidiaméterna salaku 29 '(29er) kabayang,650Bbagikeun pastisamidiameter pasisian salaku27.5”.27.5”/650Bpelek gaduh diameter korsi manik 584mm, sareng 29 '/700Cpelek gaduh diameter korsi manik 622mm.04.26.2018

Naha straggler anu surly mangrupikeun sapédah touring atanapi kémping?

Éta henteu sacara téknis mangrupikeun sapédah touring tapi éta ngagaduhan sadaya robze-ons sareng clearances pikeun racks janten anu tiasa disebat sapédah kémping. Éta ogé mangrupikeun sapédah anu saé pikeun ngan ukur ninggang gunung di hiji jalur atanapi jalan gravel. Éta ngajantenkeun kuring hoyong angkat-angkatan sareng éta henteu tiasa goréng.

Naon harga straggler surly 2020?

2020Surly Straggler. meunteun. 5 ulasan | Tulis ulasan. $ 1,150,00. Mérek:Surly. Kodeu Produk: 2020Surly. Kasadiaan: Di Simpenan. Janten naon ieuStragglerkitu? Jawaban gampang nyaéta ngomong étaSurlyrem rem ditambih ka Cross-Check sareng ieu caket akurat.

Iraha cék cross straggler anu surly kaluar?

Éta ngagaduhan modél sapédah anu béda anu kalebet komuter, gunung sareng e-bikes. Versi munggaran Surly Straggler didamel taun 2013. Unggal taun ti saprak éta, aranjeunna ngaluarkeun paningkatan sapédah. Babarengan sareng Surly Cross-Check, Straggler mangrupikeun sapédah laris Surly. Versi pangénggalna ngagaduhan sababaraha spésifikasi anu endah.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat