Utama > Waleran Pangsaéna > Bubuk protéin huntu amis - waleran sareng patarosan anu biasa

Bubuk protéin huntu amis - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon efek samping tina nyandak bubuk protéin?

Irahadicandakku sungut:Protéin Wheynyaéta SAATNA aman pikeun kaseueuran murangkalih sareng déwasa nalikadicandakpantes. Dosis tinggi tiasa nyababkeun sababarahaefek sampingsapertos ningkatna gerakan usus, seueul, haus, kembung, kram, ngirangan napsu, capé (capé), sareng nyeri sirah.



Dina tulisan anu pamungkas kuring, kuring ningali naha suplement protéin ngagaduhan manpaat pikeun anu ngalaksanakeun latihan résistansi. Kuring parantos nunjukkeun yén aya sababaraha manpaat, sanaos henteu sakumaha anu diarepkeun ku jalma. Tapi naha bubuk protéin tiasa pangaruh négatip dina awak? Dinten ayeuna kuring bakal ningali élmu anu aya dina 3 masalah umum ngeunaan diet protéin anu luhur: Tiasa diet protéin anu tinggi nyababkeun karusakan ginjal, ngagancangkeun karontokan rambut, atanapi ngakibatkeun acneworse.

Hayu urang langsung kana éta! Nomer 1: Naha Diét Protein Tinggi Naha? Pakasaban utama ginjal nyaéta nyaring getih urang pikeun ngaleungitkeun cairan sareng produk limbah. Salah sahiji cara pikeun ngukur kasihatan ginjal nyaéta ningali tingkat filtrasi, nyaéta ukuran aliran cairan kana ginjal. Dina ginjal anu séhat, tingkat saringan tetep luhur sahingga racun atanapi produk runtah tina getih urang gancang dikaluarkeun tina getih.

Dina jalma anu ngagaduhan karusakan ginjal, tingkat filtrasi dikirangan sareng aya résiko produk runtah ngawangun ginjal dina getih. Kami terang yén dina waktos 1 jam panggunaan protéin tinggi, sapertos nginum protein shake, tingkat saringan ginjal tiasa ningkat dugi ka 30% naék. Dina jalma anu parantos ngagaduhan karusakan ginjal, ginjal ngagaduhan kasusah pikeun nyanghareupan beban tambahan ieu sareng dina jangka panjang karusakan ginjal tiasa parah.



Ieu mangrupikeun asal tiori yén protéin oyag ngabalukarkeun karusakan ginjal. Dipercaya yén upami diet protéin anu luhur tiasa gaduh épék négatip pikeun jalma anu parantos ngagaduhan karusakan ginjal, maka panginten éta ogé tiasa gaduh pangaruh négatip pikeun jalma anu séhat. Tapi di dieu logika na rusak.

Ngan kusabab aya anu tumerap ka jalma anu cilaka ginjal henteu hartosna yén éta lumaku pikeun jalma anu séhat. Urang terang yén ginjal anu séhat ngagaduhan adaptasi anu luar biasa. Anjeun panginten kantos nguping yén jalma tiasa hirup ngan ukur hiji ginjal, sareng éta kusabab ginjal anu séhat tiasa gampang adaptasi sareng beban kerja anu langkung luhur tanpa akibat, diterbitkeun dina bulan Nopémber 2018, sacara khusus nalungtik pangaruh tina pola makan protein tinggi pikeun jalma anu séhat.

Para panaliti mendakan yén diét protéin tinggi henteu sigana mangaruhan pangaruh négatip dina fungsi ginjal dina déwasa anu séhat. Nomer 2: naha diet protéin anu luhur ngakibatkeun karontokan rambut? Pikeun lalaki, karontokan rambut kusabab kombinasi génétika sareng épék téstostéron. Kaseueuran téstostéron dina awak jalu dilakukeun dina téstis sareng angkat ka folikel rambut dina getih.

kanker prostat kopi



Ieu tempat téstostéron dirobah janten molekul anu disebut dihydrotestosteron, ogé katelah DHT. Pikeun lalaki sacara genetik dina résiko rambut rontok, DHT ieu ngarobah folikel rambut ageung anu ngahasilkeun rambut panjang janten folikel anu langkung alit anu ngahasilkeun buuk anu ipis pisan. Kaleungitan rambut dipercaya mirip sareng lalaki, tapi panaliti henteu yakin yakin yén saratus persén pasti.

Abdi henteu mendakan panilitian langsung ngeunaan asupan protéin sareng karontokan rambut, janten kami henteu tiasa masihan waleran khusus pikeun patarosan ieu. Tapi hiji hal anu tiasa urang tingali nyaéta naha asupan protéin nyababkeun tingkat téstostéron naék. Kusabab nalika tingkat téstostéron naék, mungkin asupan protéin ningkatkeun résiko karontokan rambut dina jalma anu parantos genetik.

Pikeun ngajawab patarosan éta, kuring mendakan sababaraha studi leutik anu melong pangaruh suplement protéin dina kadar hormon. Duanana studi nunjukkeun yén asupan protéin teu aya pangaruh kana kadar téstostéron. Ieu henteu aya bukti anu pasti. , tapi nunjukkeun yén asupan protéin nyalira sigana henteu mangaruhan langsung kana karontokan rambut.



Kusabab élmu na samar-samar dina hal ieu, punten posting dina koméntar upami anjeun gaduh pangalaman anu mangpaat pikeun jalma sanés terang. Nomer 3: Naha Diét Protéin Tinggi tiasa Ngasilkeun Jarawat Langkung parah? Jarawat mangrupakeun kajadian anu biasa. Diperkirakeun yén 73% jalma parantos ngalaman jarawat dina sababaraha waktos dina kahirupan aranjeunna.

Aya sababaraha faktor anu nyumbangkeun tapi naha diet protéin anu luhur ngajantenkeun jarawat langkung parah? Sapertos perkawis rambut rontok, kuring henteu mendakan panilitian langsung ngeunaan asupan protéin sareng jarawat. Janten hayu urang tingali naha aya bukti teu langsung anu tiasa nunjukkeun asupan protéin sareng jarawat. Dina kulit, kelenjar sebum mangrupikeun organ mikroskopis anu ngahasilkeun zat berminyak anu disebat sebum anu normal na pelumasi kulit.

Dina jarawat, sebum ngumpulkeun pori dina kulit sareng ngajantenkeun janten whitehead. Sababaraha hormon konci anu mangaruhan aktivitas kelenjar sebum nyaéta téstostéron, DHT, sareng molekul anu sanés anu disebut faktor pertumbuhan sapertos insulin, ogé katelah IGF. Téstostéron, DHT, sareng IGF sadayana ningkatkeun kagiatan kelenjar sebum sareng, ku alatan éta, tiasa ngajantenkeun jarawat langkung parah.

Urang terang ti jaman baheula yén protéin sigana moal ningkatkeun tingkat téstostéron, janten hayu urang kaluar tina gambar. Kumaha upami IGF? Sababaraha bukti nunjukkeun yén konsumsi susu tiasa ningkatkeun tingkat IGF, ngajantenkeun jarawat langkung parah. Aya sakedik laporan kasus parah jarawat di nonoman anu ngonsumsi protéin whey.

Janten kamungkinan protéin whey nyumbang kana parah jarawat. Deui, ieu henteu sacara konklusif sacara ilmiah sabab kualitas buktina rada handap. Hiji-hijina saran anu urang gaduh nyaéta upami anjeun ngagaduhan jarawat parna anjeun kedah ékspérimén nganggo sumber protéin sanés susu atanapi whey.

Salaku conto, anjeun tiasa nyobian protéin basis kécap atanapi protéin sayuran. Kusabab sains henteu nyayogikeun jawaban anu jelas pikeun patarosan ieu, punten posting dina koméntar upami anjeun gaduh pangalaman anu bakal nguntungkeun pikeun batur. Sakumaha biasa, upami anjeun prihatin ngeunaan karusakan ginjal, jarawat, atanapi rambut rontok, punten nyarios ka dokter pikeun nasihat médis khusus pikeun kaayaan anjeun.

Dina salah sahiji tulisan kuring saencanna, kuring ngajajah hubungan antara diet sareng kaséhatan jantung. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, pencét tulisan di belah katuhu anjeun. Tulisan di handap ieu anu panginten YouTube anjeun kedah parios deui.

Hatur nuhun pikeun nonton sareng ningali anjeun dina tulisan salajengna.

Kumaha carana abdi tiasa ngadamel protéinna oyag langkung amis?

Manisan sorangan.

Anggo sakedikalammanisan sapertos madu, agave, atanapi sirop maple murni tiasa ningkatkeun rasa anjeunoyag. Anjeun tiasa ogé ngandelkeun buah sapertos pisang anu ditumbuk, buah garing, atanapi juiceto buah murni masihanoyaga alamiamisningkatkeun rasa.

numpak sapédah jalan

5 Cara Anjeun Tiasa Ngadamel Bubuk Protéin Anjeun Ngoyagkeun Pikaresepeun sareng Ngisi Paul ti UltimateFatBurner.com di dieu. Capé nginum protéin ngoyagkeun anu ngajantenkeun anjeun lapar atanapi henteu raos anu saé? Dina tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun 5 cara gampang pikeun nyieun bubuk protéin anjeun ngoyagkeun langkung raos sareng langkung eusian.

Kuring bakal balik deui dina sababaraha detik, cicing caket, kamana waé! Oke, wilujeng sumping deui. Janten hayu urang mimitian ku nyarioskeun 5 cara urang tiasa ngadamel bubuk protéin anjeun ngocok lezat 1) Ngonsumsi susu Anu seueur jalma nganggo bubuk protéinna ku cai hungkul sareng nalika kuring naroskeun naha aranjeunna henteu terang leres naha. Mémang nyatana, nyampurkeun kocok anjeun sareng sacangkir atanapi dua susu mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun ningkatkeun rasa sasalaman anjeun.

Henteu aya alesan anjeun teu tiasa ngalakukeun ieu kacuali anjeun laktosa teu sabar atanapi ngitung kalori terakhir anjeun. Terus terang, anjeun panginten kedah ngalakukeun éta, utamina upami anjeun nyeupan sabab protéin; Aya sababaraha bukti klinis nunjukkeun yén ngagabungkeun protéin whey kualitas luhur sareng susu utuh - susu sanés skimmed - susu utuh - leres-leres tiasa ngarangsang sintésis protéin otot saatos latihan. Penting pikeun susu utuh nunjukkeun kauntungan - sanés susu rendah gajih.

Kombinasi protéin whey sareng karbohidrat ogé parantos kabukti épéktip pikeun ngawangun otot. 2) Tambihkeun serat granola tinggi, kuring bakal ngalakukeun ieu nyalira - éta ngajanggélék langkung seueur ngeusian sareng kusabab renyah, éta ngajanggélék janten corétan anu saé. Kuring nganggo Kellog's All Bran Buds, anu ngagaduhan 11 gram serat kanggo tiap cangkir saparapat - éta ampir persis jumlah anu pas dina séndok bubuk protéin saukuran. 3) Tambihkeun alpuket ka oyag anjeun.

Leres kuring terang naon anu anjeun pikirkeun leres-leres alpuket? Leres.

Percanten ka abdi. Abdi panginten sami. Dugi ka abdi nyobian.

Nambahkeun alpuket kana kocok anu dicampur sareng susu ngarobih raos sakedik, tapi éta ngajantenkeun goyang super lemes sareng krem ​​sareng Gering sapertos anjeun moal percanten. Sareng tangtosna langkung bergizi ogé. Hiji hal anu kedah diémutan: Alpuket seueur kalori sareng gajih.

Sareng nalika éta lemak paling henteu jenuh, anu mangrupakeun gajih anu saé, nambihan alpuket kana kocokan anjeun tiasa ningkatkeun nilai kalori sacara signifikan. Janten upami pangwatesan kalori mangrupikeun masalah, anjeun panginten badé nambihan ngan ukur satengah tina hiji. Satengah alpukat tiasa nambihan dugi ka 100 kalori, sareng? Gram gajih pikeun ngocok anjeun, ukuran pinuh, dua kali. 4) Nambihan Berry Nambihan saparapat cangkir buah mangrupikeun cara anu hadé pikeun ningkatkeun rasa, serat, sareng eusi nutrisi tina kocokan anjeun.

Kuring biasana nambihan sakitar 1/4 cangkir blueberry liar kana guncangan kuring, anjeun ogé tiasa nambihan satengah cau kana sasalaman anjeun upami anjeun hoyong. 5) Tambihkeun és. Nambahkeun és kana bubuk protéin anjeun henteu ngan ukur ngabantosan corong mulut anjeun, tapi éta tiasa ngocokkeun rasa anu henteu raoseun kusabab hubungan antara suhu pangan sareng rasa.

Oke, aya anjeun, 5 cara gampang pikeun nyieun bubuk protéin anjeun -Kanggo ngoyagkeun langkung raos sareng langkung ngeusian. Upami anjeun resep kana tulisan ieu, anjeun bakal resep resep atanapi ngabagi éta. Upami anjeun gaduh tip anjeun nyalira, punten bagikeun di handap ieu.

Abdi hoyong ngadangukeun perkawis éta sareng pemirsa urang ogé. Sateuacan anjeun angkat, tong hilap ngalanggan saluran ieu kanggo apdet dina tulisan énggal. Hatur nuhun pikeun nonton sareng ningali anjeun pas!

Naha kuring nginum 1 atanapi 2 protéin oyag sapoé?

Jawaban pondok nyaéta enya, anjeuntiasagaduh langkung tihiji protéin ngocokpikeundinten.

Naha anjeun hiji lalaki atanapi awéwé, anjeun panginten anjeun parantos ngawartosan yén pikeun nguntungkeun tina latihan, anjeun peryogi protéin. Sareng anjeun pasti sanés ngan ukur hiji-hiji di gim nganggo suplemén protéin. Dina 2017, $ 9,4 milyar diséépkeun pikeun protéin whey saalam dunya.

Janten naha bubuk protéin leres-leres ngabantosan ngawangun otot atanapi naha salah ngajantenkeun artos janten lebu? Hayu urang nyarioskeun kumaha awak anjeun nganggo protéin pikeun ngawangun otot, sareng upami protéin goncang ngabantosan anjeun nguntungkeun tina latihan beurat. Wilujeng sumping di DocUnlock dimana kami tiasa ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu langkung saé ngeunaan kaséhatan anjeun. Kumaha saleresna awak anjeun ngawangun otot 'Nalika ngeunaan ngagedéan organ naon waé, awak ngan ukur dua pilihan: Anjeun tiasa ningkatkeun jumlah sél, disebat hiperplasia.

Atanapi anjeun tiasa ngajantenkeun unggal sél langkung ageung, disebat hipertropi. Nalika ngeunaan ngawangun sél otot énggal, awak anjeun henteu tiasa ngawangun sél otot énggal, janten awak anjeun ngandelkeun hipertrofi otot. Kumaha jalanna hipertropi otot? dina sél otot sareng handapeun mikroskop anjeun tiasa ningali tabung panjang serat anu ngalir sapanjang sél.

Ieu disebut myofibril sareng pinuh ku serat protéin. Nalika sél otot ngawangun langkung seueur serat protéin ieu, éta janten langkung ageung sareng kuat. Pikeun ngahontal hipertropi otot, aya aturan anu saderhana: sintésis protéin otot (MPS) kedah langkung ageung tibatan protéin otot (MPB).

Sareng pikeun memicu sintésis protéin otot, anjeun peryogi 2 bahan: Latihan résistansi sareng protéin tina diét anjeun Upami awak anjeun henteu kéngingkeun protéin anu cukup tina diét, maka éta sacara efektif moal tiasa ngarangsang sintésis protéin otot. Sareng ku éta naséhat pikeun nyertakeun protéin dina diet anjeun, utamina upami anjeun ngalaksanakeun seueur latihan beurat. Kaseueuran jalma anu cicing di nagara-nagara berpenghasilan tinggi kéngingkeun protéin anu cekap tina diét pikeun fungsi awak normal.

Tapi urang terang yén kabutuhan protéin langkung luhur dina jalma anu ngahaja nyobian ngahontal hipertropi otot. Tapi naha nambihan bubuk protéin kana diet anjeun ngabantosan anjeun? kéngingkeun hasil anu langkung saé tina latihan résistansi? Nya, seueur pisan panilitian anu parantos dilakukeun dina subjek! Upami ngan ukur aya meta-analysis nyimpulkeun sadaya hasilna sahingga urang tiasa kéngingkeun waleran anu pangsaéna. Ah HAH! Kapendak! Diterbitkeun dina British Journal of 2017 dina Olahraga Kedokteran, ieu mangrupikeun survey anu pang gedéna ngeunaan naha suplement protéin nyababkeun kauntungan dina massa otot sareng kakuatan.

Éta ngagabungkeun hasil tina 49 uji coba terkontrol sacara acak. Dina studi ieu, ampir 2.000 jalma ngalaman latihan kakuatan. Di jalma-jalma ieu, asupan protéin rata-rata sateuacan suplementasi sakitar 1,4 gram protéin per kilogram per dinten, anu parantos diluhur dosis anu disarankeun sadidinten 0,8 gram per kilogram per dinten.

Grup uji coba nampi suplemén protéin tambahan rata-rata 36 gram per dinten, sareng ampir satengah tina cobaan ngagunakeun protéin whey. Kelompok kontrol paling sering nampi suplemen karbohidrat pikeun mastikeun yén jumlah total kalori sami sareng kelompok ékspérimén. Program résistansi rata-rata 13 minggu kalayan 3 latihan per minggu.

Rata-rata, unggal sési latihan diwangun ku 7 latihan, 4 sét per latihan, sareng 9 pangulangan per set. Sareng hasilna? Suplement protéin ningkatkeun kakuatan, ukuran otot, sareng massa awak langsing. Supados anjeun henteu nyéépkeun artos anjeun, suplemén protéin sareng sababaraha manpaat.

TAPI TUNGGU - aya anu néwak. Mimiti, aya titik dimana nambihan langkung seueur protéin henteu ngahasilkeun langkung seueur manpaat. Panaliti mendakan yén manpaat suplemén protéin dataran saatos total asupan sadidinten 1,6 gram protéin per kilogram per dinten.

Pikeun anu beuratna 70kg, éta bakal kéngingkeun total asupan protéinna 112 gram per dinten. Sareng anu kadua, nalika suplement protéin ngagaduhan manpaat, éta henteu saé pisan sapertos anu anjeun panginten. Nalika éta ningkatkeun kakuatan, naék jalma anu henteu nganggo suplemén protéin ngahontal rata-rata 30 pon 1 rep maksimal ngalangkungan latihan kakuatan nyalira.

Anu nampi suplemen protéin ngagaduhan kauntungan tambahan 2,49 kilo. Kalayan kecap séjén, suplemén protéin ngan ukur nyumbang kauntungan tambahan 9%.

Naon ari éta hartosna? 'Nya, panaliti nyarioskeun carita anu pangsaéna:' Pelatihan résistansi mangrupikeun stimulus anu langkung kuat pikeun ningkatkeun kakuatan otot tibatan nambihan protéin diet. ”Upami anjeun atlit propésional dimana unggal kakuatan terakhir diitung, maka enya, Optimalkeun asupan protéin anjeun leres-leres. Pikeun atlit anu serius, ulikan ieu nyarankeun kanaékan asupan protéin kana wates luhur 2.2 gram per pon per dinten supados kéngingkeun kauntungan maksimal tina suplement protéin.

Tapi upami anjeun jalma biasa sapertos kuring, cobian waé Tetep Pas, maka protéin ngoyagkeun bakal ngabantosan anjeun sakedik, tapi henteu sakumaha seueur, salaku badé ka gym sareng saleresna ngalaksanakeun padamelan. Janten waktos salajengna anjeun ningali batur di gim, nginum sababaraha protéin, patarosan anu leres nyaéta, hé lanceuk, naha anjeun damel? Dina tulisan ieu, kuring ngan ukur ningali épék suplemén protéin dina latihan kakuatan. Aya alesan sanés jalma nganggo protéin ngoyagkeun: pikeun ningkatkeun asupan protéin tanpa ngonsumsi langkung seueur kalori, pikeun neken napsu, atanapi ngabantosan pamulihan post-cardio.

Upami anjeun resep kana topik ieu, leupaskeun kami garis di handap ieu sareng upami anjeun hoyong naséhat khusus ngeunaan kaayaan sareng asupan protéin khusus anjeun, kuring bakal nyarankeun konsultan gizi olahraga. A masalah umum ngeunaan diet protéin tinggi nyaéta naha éta bakal ngabalukarkeun épék ngarugikeun Misalna, naha diet protéin anu luhur ngakibatkeun jarawat parah, karontokan rambut, atanapi bahkan karusakan ginjal? Dina épisode salajengna, kuring bakal ningali élmu anu aya dina patarosan ieu, janten pastikeun anjeun ngalanggan ieu sareng ngajantenkeun tulisan na siap-siap saatos diterbitkeun. Nuhun parantos nonton sareng ningali deui salajengna.

Naha bubuk protéin coklat saé kanggo anjeun?

Protéin coklat oyagtiasa ngagambarkeun gaganti tuangeun anu nyugemakeun anu ngagaduhan vitamin sareng mineral anu diperyogikeun pikeun fungsi awak anu pas. Salaku tambahan, nyayogikeun awak anjeun kalayan tuang anu langkung alit sareng langkung konsisten bakal ningkatkeun metabolisme anjeun sareng ngabantosan ngaduruk gajih sanajananjeunhenteu olahraga.

Naha OKÉ nginum bubuk protéin sapopoé?

Luhur-ProtéinDiét DupiAmanpikeun Kaseueuran Jalma

Sehatjalma tiasa amaninuman protéin oyag(24). Éta nyarios,oyaghenteu dirancang pikeun ngaganti tuangeun. Langkung saé nganggo éta antara tuangeun sareng, upami anjeun resep, sakitar latihan anjeun.
22 2018.

Naha bubuk protéin goréng pikeun ginjal?

Ringkesan: Teu aya buktos anu seueur teuingprotéintiasa ngarusak tehginjaldi jalma séhat. Nanging, jalma anu ayaginjalkaayaan kedah parios ka dokter ngeunaan naha wheyprotéincocog pikeun aranjeunna.

Naha protéin oyag ngajantenkeun anjeun gendut?

Tapi naha éta asalnawheybubukoyagatanapi tina sakabeh kadaharan, meakeunprotéinnyalira moalngajantenkeun anjeunmangtaun atanapi leungit beurat. Hiji-hijina hal anu nangtoskeun nahaanjeunbakal nambahan beurat kanaanjeunawak dina bentuk otot atanapigendutnyaétaanjeunasupan kalori unggal dinten.

Sabaraha protéin oyag sapoé?

Janten jelas, teu aya aturan keras sareng gancang ngeunaan nginumprotéin oyag, sareng gaduh ogéseueurdiantarana dina hijidintensigana moal ngagaduhan pangaruh ngarugikeun jangka panjang. Kanggo kaseueuran jalma, dimana waé ti hiji dugi ka tiluprotéin oyagpikeundintenkedah seueur ngabantosan aranjeunna pikeun nyumponan kabutuhan gizi.

kumaha carana terang upami sapédah pas

Naha anjeun tiasa kaleungitan beurat nginum 2 protéin oyag sapoé?

Waleran Ti Katherine Zeratsky, R.D., L.D. Pabrikan tinaprotéin oyagbisa ngaku yén produkna ngabantosan ngirangan lemak awak atanapi promosikeunleungitna beurat, tapiprotéin oyagsanés peluru sihir kanggoleungitna beurat. Ngaganti tuangeun sarengprotéin oyagbisa ngabantuananjeunngirangan kalori sapopoe anjeun, anutiasaTulunganjeun leungit beurat.

Naha protéin oyag ngajantenkeun anjeun nambihan beurat?

Protéin oyagtiasa ngabantosan hiji jalma pikeunnambahan beuratgampang sareng éfisién. Aoyagpaling épéktip dina ngabantosan ngawangun otot upami diinum teu lami saatos latihan. Nanging, penting pikeun dicatet yén premadeoyagsering ngandung gula tambahan sareng bahan aditif sanés anu kedah dihindari. Pariksa labél taliti.

Naon anu kudu dilakukeun ku protéin campuran Super swee2ooth?

Sampurna didamel ku campuran protéin premium kami, vitamin ésénsial sareng mineral, serat, sareng lemak séhat ngajantenkeun Super Blend Swee2ooth Super Adaptasi anu lengkep sareng serbaguna. Campur iraha waé dina siang nganggo cai, tambahkeun kana smoothie karesep anjeun, atanapi lebetkeun salaku bahan resep.

Naha aya bubuk protéin anu teu aya gula?

Éta henteu ngandung gula tambahan, sareng didesain pikeun ngabantosan ngirangan gula bari nyugemakeun huntu amis anjeun. Bubuk protéin ieu ngagaduhan tanda luhur pikeun rasa, kalayan resensi di Amazon nyatet yén éta teu ngagaduhan aftertaste pait umum pikeun bubuk protéin séjén. Bubukna aya sababaraha rasa, diantarana:

Naon jenis bubuk protéin anu pangsaéna pikeun Anjeun?

Bubuk protéin dumasar-tutuwuhan kalebet kacang polong, béas, sareng rami. Tingali pikeun bubuk protéin anu gaduh sababaraha bahan jéntré. Sareng teras parios labélna sacara saksama sareng awas pikeun épék naon waé kalebet natrium, gula, atanapi warna sareng rasa buatan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat