Utama > Waleran Pangsaéna > Sponsor langit tim - kumaha mutuskeun

Sponsor langit tim - kumaha mutuskeun

Naon anu disebat Tim Langit ayeuna?

Tim INEOS



(musik rock bahagia) - Kalayan opat Tour de France éléh tina lima terakhir sareng filsafat anu unggul marginal na sigana dimana waé dina siklus sareng panginten dina olahraga sacara umum di GCN, kami yakin Tim Sky sacara dasarna parantos ngarobah siklus. Sareng ieu kumaha jalanna. Naha urang leres? Hayu urang terang dina komentar di handap.

Hayu angkat. Tim manajemén Tim Sky parantos janten bagian ageung tina kasuksésan tim, utamina Dave Brailsford anu ogé sutradara kinerja British Cycling dugi ka April 2014. British Cycling mangrupikeun organisasi anu seueur ideu sareng filosofi anu aya di balik Tim Sky asalna sareng mimiti dikembangkeun. 'Marginal Gain' panginten mangrupikeun istilah anu saé pisan dina Tim Langit henteu acan nguping deui, tapi éta hasil.

Tim henteu kéngingkeun batu waé dina milarian paningkatan ieu, paduli sabaraha alit atanapi ageungna biaya. Sanaos ideu-ideu ieu mimitina dipoyok ku seueur anu sanés dina dunya bersepeda, sareng conto anu saé nyaéta pemanasan sareng pemanasan palatih turbo sateuacan sareng saatos balapan jalan, anjeun ayeuna ningali ideu munggaran ti Tim Langit anu parantos diadopsi ku seueur anu sanés dina dunya sapédah sareng timna moal ngaraosan istirahat. Kami pendak sareng Sir Dave Brailsford saatos kamp latihan anu lega di Mallorca taun kamari.

latihan inti unggal dinten



Ieu anu urang kedah sebutkeun - Kusabab sifat olahraga ieu, urang jarang pisan ngiringan salaku hiji kelompok, janten seuseueurna waktos urang silih tingali, kelompok leutik dina unggal balapan, tapi sesah pikeun kéngingkeun sadayana kelompok babarengan. Janten urang nyéépkeun seueur waktos di sonten salaku kelompok padamelan kalayan seueur padamelan. Janten urang ngarencanakeun, kuring henteu terang, sadayana intervénsi élmu olahraga kami sareng kumaha cara kami ngalakukeun anu disebut kinerja sareng dukungan.

Kami badé ngalakukeun program balap, anjeun terang, kami bakal ngalakukeunana, kuring henteu terang, urang sadayana gaduh mékanika babarengan sareng urang bakal ningali kumaha jalanna, janten prosedur. Anjeun gaduh sadayana Swannies di ditu sareng anjeun nyarios sapertos, 'Ieu kumaha urang bakal tiasa dianggo.' Kami ngarencanakeun sadayana. - Brailsford ogé khusus ahli dina rekrutmen, utamina dina kasus palatih kepala Tim Kerrison.

Kerrison nyéépkeun 2010 sareng tim tapi dina peran dimana anjeunna diajar sareng nonton sareng mikirkeun naon tentang latar renang asah ngojay na tiasa diterapkeun kana peran bersepeda sareng éta mayar. Kerisson mangrupikeun palatih anu paling terhormat di dunya ayeuna Ngabuburit sareng parantos maénkeun bagian ageung dina opat kameunangan Tour de France anu disebat Tim Sky kana nami aranjeunna. (Musik jazz upbeat) Lumayan pikeun disebatkeun aya langkung ti sababaraha jalma skeptis di ditu dibanding Tim Sky nyobian nerapkeun naon anu dilakukeun ku British Cycling di lingkungan velodrome anu dikontrol pisan ka lingkungan balap jalan anu kirang dikontrol sareng terbuka.



Sareng salami sataun atanapi langkung, panginten bahkan aranjeunna nyalira mimiti cangcaya. Nanging, aranjeunna henteu lami ngabuktoskeun yén jalma anu ragu éta salah. Candak bagian dina Tour de France 2012.

Aranjeunna mendakan yén cara anu paling gancang, épisién pikeun nepi kana puncak pendakian nyaéta numpak kalayan gancang tapi ajeg, janten aranjeunna ngawangun tim pendaki anu kuat di sakitar Bradley Wiggins tina sidang waktos. Nalika nyerang pengendara sapertos Vincenzo Nibali ngarobih sareng angkat ka jalan, tim neraskeun tingkatan anu sami sareng teu lami nyandak pengendara deui sareng Wiggins meunang wisata éta. Aman pikeun nyatakeun yén aranjeunna mendakan cara anu épéktip pikeun meunang Tour de France di gunung sareng sidang waktos. - Teu acan leungit.

Naha anjeun ngartos éta? (Seuri) - Sanaos aya kritikna, sababaraha urang nyarioskeun éta sanés jalan anu paling pikaresepeun pikeun meunang balapan sapédah, sareng pengendara Tim Sky Geraint Thomas bahkan dugi ka nyarios yén anjeunna dibayar kanggo meunang balapan motor sanés. panghibur. Kuring kedah nyebatkeun yén Chris Froome panginten parantos ngiringan trend ieu, utamina dina 2016 Tour dimana anjeunna sigana mendakan cara anu épéktip pisan sareng pikaresepeun pisan pikeun meunang lomba. Klasik, di sisi séjén, geus ngabuktikeun dirina.



Éta langkung hésé pikeun tim pikeun rengat. Dina 2016 anjeun kéngingkeun tugu mimiti anjeun taun ieu sareng Wout Poels di Liège-Bastogne-Liège. Tapi sacara umum aranjeunna merjuangkeun milarian formula anu unggul pikeun jenis balap anu jauh langkung teu kaduga ieu. (Musik jazz upbeat) Keuntungan marginal mangrupikeun filosofi, pola pikir, sareng paningkatan kinerja anu ditaratas ku Puteran Inggris sareng Tim Langit sareng Ngabuburit Inggris teras-terasan dijantenkeun.

Sanaos aranjeunna tiasa rada bosen ngadangukeun perkawis éta sareng ditaroskeun perkawis ayeuna. Nyatana, anjeun panginten bosen ngadangukeunana dina akhir tulisan ieu kusabab urang bakal nyebatkeun éta sababaraha kali. Milarian gancang pikeun 'Marginal Gains' nyandak artikel peretasan kahirupan, tautan kana kursus manajemen universitas, sareng seueur deui.

Sareng nyatakeun yén aya anu ngarobih dunya sigana bakal rada heureuy pikeun tulisan, tapi mungkin ogé sahenteuna sababaraha aspék dunya Sareng dimimitian ku Ngabuburit Inggris, diteruskeun sareng Tim Sky, pikirkeun kameunangan leutik siga anjeun Éta aya di luhur sesuatu, anjeun tiasa megatkeun naon anu anjeun laksanakeun, analisa na, teras ngiranganna ku perséntase atanapi persentase Titik tina. ningkatkeun hiji persén. Janten upami anjeun nyarios yén anjeun gaduh sapuluh hal anu anjeun tingkatkeun ku sapuluh persén, anjeun bakal kéngingkeun untung hiji persén.

Henteu saé teuing, tapi upami anjeun ningali hasil Tour de France taun ayeuna, Chris Froome kéngingkeun waktos langkung ti 89 jam sareng kalungguhanana opat menit-lima detik ka Romain Bardet, éta langkung 0,07 persén dina tangtu ayeuna. Anu leutik.

Janten tetep émut sadaya hal ieu anu dilakukeun ku Sky Skywork pikeun nyumbang kana margin kauntungan éta. Sejauh mana Tim Langit tujuan pikeun kauntungan marginal panginten kedah ditingali dipercaya. Nyatana, aranjeunna bahkan nyandak selimut, kasur sareng bantal ka hotél pikeun masing-masing supir.

Dina 2015 Giro, kumaha ogé, aranjeunna langkung jauh nalika nyandak motor pikeun imah Richie Porte sahingga anjeunna henteu kedah cicing di hotél. Ieu ngagaduhan pangaruh kana Ngabuburit sabab urang parantos ningali tim séjén nyangking seueur anggota tim, langkung seueur alat, sareng langkung seueur kendaraan pikeun balapan ti saprak GCN diluncurkeun taun 2013. Urang sadayana katingali sakedik ngora ti 2013 ogé. (Musik éléktronik optimis) Éta leres-leres, pikabitaeun pisan pikeun ngahimpun departemen téknologi urang ku kauntungan alit, tapi kami terang anjeun sadayana resep kana tech sareng nyatana, éta pangbasajanna ningali kauntungan anu henteu penting upami anjeun sacara fisik tiasa ningalna di payuneun anjeun ti diri anjeun dina Pro Bikes.

Hayu urang mimitian ku batang. Batang Mi siga anu mimiti anu anéh, tapi nalika anjeun sareng kuring mésér batang urang mésér kalayan léngkah 10 millimeter. Upami anjeun pengendara Tim Langit, anjeun tiasa kéngingkeun batang Pro anjeun dina hiji nambahan millimeter.

Éta saé. Janten Geraint Thomas numpak bobot 121 milimeter dina sapédah na éta ngan nunjukkeun sabaraha jauhna Tim Langit tibatan seueur tim pro sanésna sareng sabaraha jauh pasanganna angkat pikeun mastikeun pengendara na kéngingkeun pangobatan anu pangsaéna sareng tiasa ngalakukeun anu mungkin. Upami urang ningali kana sepédah, urang leres-leres tiasa ningali liwat sapédah GCN Pro sabaraha motorna parantos robih ti saprak 2013.

Aranjeunna gaduh seueur sepédah. Aranjeunna nyandak 55 diantarana sareng Tour de France. Hayu urang tingali dina rakitan sapédah Tim Sky Pro ti tilu taun ka pengker. (Musik jazz upbeat) Naha anjeun tiasa ningali bédana? Anjeun leres-leres kedah ningali ati-ati pisan, sabab sanaos Kerangka Pinarello- parantos robih sacara signifikan, grup Dura-Ace henteu acan robih teuing ti saprak 2013.

Padahal aranjeunna bakal gancang robih nalika Dura-Ace R9100 kaluar. Janten pikeun milarian bédana, anjeun kedah taliti pisan. Candak sapédah tambahan-cahaya Chris Froome pikeun 2016 Tour de France anu dipibanda.

Shifter satelit Dura-Ace anu leres-leres disetel sareng disayogikeun dina puncak na saleresna super lem kanggo ngahémat beurat. Mibanda kurung serat karbon Garmin dicitak 3D bahkan anu gaduh serat nomer serat karbon 3D pikeun kurung handap. Jaman harita, dina 2013, aya kurung handap pencét-fit.

Tapi ti saprak 2014, nalika mékanika tim nyungkeun éta, Tim Langit saleresna ngagaduhan tabung Hollowtech, nyaéta kurung handapeun sekrup anu langkung tradisional.

Kunaon Kusabab aranjeunna langkung gampil ngagentos sareng tahan unsur-unsur sakedik langkung saé, janten filsafat kauntungan marginal henteu ngan ukur pikeun pengendara tapi ogé pikeun anggota tim. Sapédah Tim Langit pikeun klasik batu gede sareng tahapan batu gede tina wisata ageung ogé parantos nunjukkeun pendekatan ieu perbaikan konstan d ningkatkeun alat-alat anu ditumpangannana. Sataun katukang, Chris Froome ngagaduhan pigura Pinarello sareng gantung alit di tukang, sedengkeun Lukas Rowe nyetir prototipe dina Tour of Flanders taun ayeuna tibatan unit gantung, flex diwangun kana pigura.

Dan saleresna parios deui sateuacan Tour of Flanders - Anu ieu, K8, saleresna dina tahapan prototipe janten Lukas Rowe mangrupikeun hiji-hijina lalaki dina tim anu ayeuna ngalakukeun ieu sababaraha anggota tim parantos rada lambat netep dina saluyukeun chassis sabab aranjeunna ngan ukur tiasa ngajalankeun sababaraha balapan sataun. Janten Pinarello ngahasilkeun aranjeunna, sanaos ciri anu sami, géométri anu sami, reresepan ban anu sami, tapi aranjeunna ngan ukur nyabut kejutan tukangna. Janten ieu sakedik langkung akrab ka dulur-dulur. - Sapédah waktos uji coba tim ogé ningkat pisan mangtaun-taun.

Chris Froome ayeuna naék kana jalur uji coba waktos anu dicetak, 3D. Sabenerna mirip pisan sareng anu anjeun tiasa tingali dina sapédah trek Sepeda Inggris dina Olimpiade anu bakal datang. Tapi sidang waktos sanés ngan ukur perkakas canggih anu leres pisan.

Éta ogé ngeunaan kéngingkeun dasar tina posisi anu saé dina sapédah sareng ngan ukur aerodinamika anjeun. Kalayan pendatang sapertos Mikel Landa, Tim Sky nyéépkeun seueur waktos uji coba sareng nyaring posisi aranjeunna dina sapédah di lingkungan anu dikendali, sapertos Velodrome di Mallorca dimana Matt sareng Dan ngagaduhan sapotong parangkat lunak anu lucu di dieu ti perusahaan anu disebat Alphamantis, sareng naon anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun, éta narik sadayana data ieu, dasarna masihan kami tur eupan balik langsung anu leres-leres leres. Janten tibatan ngobrol sareng urang sareng ngalakukeun analisa ati-ati atanapi posting - éta langsung di payuneun urang sareng éta langsung sahingga urang tiasa nyandak kaputusan anu langkung saé, langkung gancang - Tim Langit nyéépkeun seueur waktos pikeun milarian terang mana Peralatan anu kedah dianggo ku pengendara dina dinten khusus dina jalur uji coba waktos khusus, sareng di panggung 18 tina Tour de France taun ayeuna, Chris Froome saleresna mangrupikeun hiji-hijina pengendara anu henteu nganggo set TT lengkep, kalebet roda disk.

Sareng éta hasil kusabab anjeunna meunang panggung. Nanging, sigana salah nyebutna éta judi kusabab kuring henteu yakin yén Tim Langit ngalakukeun ieu. Bisi wae, Dan tiasa ningali sapédah Chris Froome sateuacan panggung sareng milari prosés pembuatan kaputusan anu pas anu milih setelan ieu. - Satengah pembaruan Pinarello anu bakal janten sapédah waktos pikeun 2016, sareng aya sababaraha desain ulang.

Éta langkung hampang, tapi tangtosna ogé langkung aerodinamika. Éta katingalina pisan unik di tukang, di dieu. Ieu panutup caliper tukang.

Sareng desain ieu tétéla ngirangan jumlah gejolak anu kadang hawa nyangkut didieu di tukang sapédah nalika ngalir. (musik jazz upbeat) - Tim Sky sareng sponsorna salawasna damel babarengan pikeun ngembangkeun produk anu nguntungkeun para pengendara sabisa-bisa, sponsor sadel fi'zi: k contona .fi'zi: k parantos ngagulung sajumlah besar f- Saddles , Janten panginten aya hiji pikeun unggal tim anu aya di tim.

Éta henteu lirén dina ngarobih sampul atanapi bentuk pikeun nyocogkeun ka unggal supir sakumaha caketna. Muc-Off, anu ngadukung tim Skyfor, ngembangkeun pelumas ranté Hydro Dynamic pikeun tim. Pelumas ranté sigana moal sapertos daérah anu seueur diuntungkeun, tapi éta pasti bakal dianggo, sareng upami ranté anjeun gulung langkung éfisién, anjeun tungtungna bakal langkung gancang.

Sareng nunjukkeun kumaha gancangna Sky sareng sponsorna badé ngembangkeun produk ieu, Muc-Off saleresna kedah ngembangkeun alat tés énggal pikeun ngadamel pelumas Hydro Dynamic. Sponsor Helm Kask mangrupikeun pasangan Tim Sky asli sareng kaseueuran hélem top na ayeuna parantos dikembangkeun sareng tim. Protone mangrupikeun campuran hélem, berventilasi sareng aerodinamika anu hampang, janten anu pangsaéna pikeun sadaya dunya.

Helm Infinity mangrupikeun helm aero sadayana tapi ngagaduhan panto geser janten ngan ukur nyarios upami janten panas anjeun tiasa ngantunkeun hawa, tapi upami leres-leres murungkem jadi pikirkeun balapan sapertos klasik Spring éta, anjeun ogé tiasa nyumputkeun sadaya unsur. Daérah khusus pamekaran nyaéta helm sidang waktos. Janten Sky dimimitian ku Bambino, anu langkung pondok tibatan helm sidang waktos anu biasana, sareng pikeun Wisata 2016 aranjeunna milih Bambino Pro Evo TT, anu henteu cekap pondok tina Bambino aslina, tapi henteu lami éta sapertos helm aero lami anu urang tingali tadi, lima, sapuluh taun ka pengker.

Janten, ku kerja sama sareng sponsorna, urang tiasa ningali yén étosika British Cycling pikeun maju sareng unggul dimana waé aya kauntungan saéstuna nyata dina Tim Langit. Sareng warta anu saé nya éta seueur produk régulasi UCI anu dianggo dina motor pamustunganana bakal ngahontal kami sareng konsumén. (musik jazz upbeat) Tim Sky ngagaduhan setelan pangrojong supir anu canggih pisan.

Kuring ngitung 55 jalma dina halaman wéb tim dibandingkeun sareng 29 supir, janten ampir dua kali. Sareng nembe Tour de France, kami 34 staf pikeun salapan pengendara. Matt sareng Dan diajar sakedik langkung seueur di kamp latihan Team Sky Mallorca ngeunaan kumaha Tim Sky ngadukung supirna sareng Rod Ellingworth - Leres, hartosna aya ogé sababaraha hal, jalma-jalma leres-leres hilap, éta saéstuna disebut kamp latihan.

Ieu anu urang cobian ngalatih di kemah. Saur kuring seueur tim sanés gaduh seueur teuing di kémping, janten aranjeunna gaduh seueur média, seueur jinis barang sponsor. Janten urang nyobian ngaleutikan éta sabisa-bisa.

zipp 404 nsw

Sareng éta anu urang nyobian lakukeun di kem Oktober, dimana kami henteu gaduh bersepeda. Janten seueur wawancara sareng sagala rupa hal. Janten didieu, urang tiasa fokus kana latihan, teras hayu urang kaluar sareng ngalaksanakeun naon anu kedah dilakukeun sareng nyiapkeun lomba - beus tim Team Sky didesain supados supir raoseun raoseun sareng balapan nyayogikeunana. sareng bumi kanggo sateuacan sareng saatos.

Dijuluki 'The Death Star' ku tim siklus anu sanés, Matt leumpang sakedik D arth Vader nalika anjeunna ningali-ningali. (napas beurat) - Obi-Wan, urang bakal pendak deui. Ieu kami.

Langsung, henteu aya biaya anu dihémat, sareng ieu intina ukur bahan ukur ku sadayana beus Tim Wisata Dunia anu sanés diukur. (Senang musik jazz) - Nutrisi mangrupikeun daérah anu paling penting pikeun atlit naon waé, sareng Tim Sky ngagaduhan ahli nutrisi kinerja ogé dua koki tim di gigirna sponsor nutrisi Élmu di Olahraga pikeun ngadukung aranjeunna di dieu. Unggal supir ngagaduhan rencana nutrisi anu dipasihkeun anu kalebet Élmu dina produk Olahraga pikeun balapan sareng dinten latihan, sareng kami nyarios ka Henrik Orre, juru masak na di tempat latihan Mallorca, pikeun terang langkung seueur ngeunaan naon anu didahar ku supir. kami milarian anu teu beurat teuing dina beuteung.

Salaku conto, steak moal jalan. Kami bakal nyayogikeun anu entéh ku lauk, hayam bakal sampurna, teras kami pastikeun aya seueur karbohidrat pikeun aranjeunna. Sok aya variasi opat karbohidrat anu béda unggal wengi; éta béas, quinoa, kentang, atanapi pasta - Di kamp latihan anu sami, kami ogé pendak sareng James Morton, ahli nutrisi performa na, pikeun ngajalajah téori umum anu aya di balik rencana diet sareng nutrisi Sky - Tujuan anu pangpentingna nyaéta pikeun ngeusian sadaya karbohidrat anu anjeun parantos anggo.

Éta mangrupikeun tujuan anu pangpayunna sareng pangpentingna anu urang hoyong ngahontal. Kadua sareng panungtung, sareng anu kadua nyaéta asupan protéin saatos balapan kusabab salami fase atos anjeun sacara efektif dina kaayaan ngarobih protéin upami anjeun hoyong. Teras anjeun kedah nganggo protéin anu saé pikeun ngabantosan otot-otot pulih.

Sareng terakhir tapi sanésna, tangtosna, dehidrasi nyaéta. Janten, oke, sareng gumantung kana suhu balapan, anjeun kaleungitan seueur cairan. Urang kedah nyimpen cairan ieu deui sacara gancang.

Sareng sadayana tina tilu hal ieu aya hubunganana sahingga urang tiasa siap balik deui énjingna upami anjeun hoyong. (musik jazz optimis) - Nya, sanaos kami nyatakeun Tim Langit parantos robih bersepeda, upami sanés olahraga sacara gembleng, hiji hal anu henteu robih nyaéta dédikasi sareng dédikasi anu diperyogikeun ku pengendara. Janten kami pikir urang kedah ngantunkeun anjeun sareng sababaraha kecap ti Chris Froome di 2012 sateuacan anjeunna meunang Tour de France - Sareng kuring tangtosna aya ekspektasi sareng tekanan sakumaha anu anjeun carioskeun tapi kuring nyobian henteu janten siga kitu.

Kuring ngan ukur bakal teras-terasan siga anu kuring kantos lakukeun sareng abdi moal nyobian deui sabab kuring 'Kuring parantos nyobian anu pangsaéna supaya henteu ngarobah hiji hal. - Ti mimiti na di bersepeda Inggris dugi ka filsafat paningkatan leutikna, di dieu di GCN kami yakin Tim Langit robih siklus sareng sigana ngagaduhan pangaruh ageung kana olahraga sadayana, tapi anjeun satuju? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar sareng upami anjeun resep tulisan ieu punten ogé jempol upami anjeun hoyong ningali langkung seueur eusi GCN ngeunaan Tim Langit, kami parantos ngahiji daptar puter sadaya tulisan anu kami damel sareng tim éta aya di dinya, sareng nonton artikel pangénggalna kami sareng Team Sk y. Mangrupikeun sapédah naék gunung anu nguntungkeun rendah ku Chris Froome.

Ngan pencét di ditu. Pikeun ngalanggan GCN, klik dunya, kedah aya. Sareng pikeun nganjang ka toko kami, pencét kuring.

Naha Tim Langit masih aya?

KanggoTim Langitnyaéta jantenTimINEOS. Dina tweet, Chris Froome, anu parantos meunang opat Tours de France pikeunTim Langitti saprak 2013, saurna: 'Janten bungah yén kami salaku pengendara sareng staf bakal tiasa neraskeun babarengan pikeun taun 2020 sareng sajabina. Ningali ka diteruskeun kasuksésan salakuTimINEOS. '

Saha anu sponsoran ineos?

Tim Langitnyarios: 'Langitsareng 21st Century Fox parantos sapuk pikeun dijualTim Langitka Ineos. Ineos bakal janten hiji-hijina pamilik Tour Racing Limited (étatim urangnyekel perusahaan) ti 1 Méi taun ayeuna sareng bakalteraskeundana ayeunatimdina pinuh, ngahargaan sadayanaayakomitmen pikeun pengendara, staf sareng mitra. '19 Maret 2019

Nalika kuring murangkalih kuring ngan ukur ngasingkeun sagala rupa sareng ningalian kumaha jalanna sareng naha éta jalan. Saur éta anu dipikaresep ku kuring. - ideu na nyaéta ngan ukur ningali kumaha gancang kuring tiasa balik.

Abdi resep meunang ras. Kasuksésan nyebrang garis - Anu kuring resep ngeunaan rékayasa nyaéta anjeun mimitian ku ideu, éta masihan anjeun katerampilan anu anjeun peryogikeun kanggo ngalengkepan éta - Abdi resep ngalatih pisan. Éta masihan kuring rasa sugema sareng prestasi, rasa boga tujuan - dina 2013 kuring ningali tulisan hiji tim Walanda nembé ngarecah catetan kecepatan lahan pikeun kendaraan anu paling gancang tina kakuatan manusa dina 83 mph sareng éta henteu katingali pisan ti saprak sapédah.

Abdi hoyong terang langkung seueur. Kumaha jalanna? Kumaha éta mungkin? Kami universitas Inggris munggaran anu nyobaan rékaman ieu. Janten urang gaduh lima mil, urang kedah gancang-gancang jalan di lima mil na, sareng saha wae anu panggancangna meunang.

Jelas pisan ti mimiti yén aya tantangan nyata payun kami - Kami ngaluncurkeun kampanye sacara nasional pikeun mendakan dua supir lalaki sareng kami ngembangkeun tés pikeun ngadorong atlit ieu dugi ka watesna - Tés kabugaran sacara brutal. Aya tés léngkah. Anjeun ngamimitian dina watt set sareng naék 25 watt per menit.

Sareng anjeun teraskeun dugi ka teu tiasa deui. - Tés kabugaran mangrupikeun hal paling hese anu kuring kantos laksanakeun. fisik .- Aranjeunna masihan hasil anu jauh ngaleuwihan naon anu urang kantos diuji, sareng ku waktos éta kami terang yén kami gaduh mesin anu leres sareng jalma-jalma pikeun padamelan éta.

Urang kedah ngawangun sapédah anu tiasa gancang-gancang - Universitas Liverpool parantos masihan kami pangrojong anu hadé sareng aksés kana fasilitas anu hébat - Sapédah kami kedah motong hawa. Dina sapédah nangtung anjeun bajoang dugi ka 30 mil per jam sareng urang nuju tujuanana 83 mph. Anjeun langkung gancang - Kami kedah nganggo sistem kaméra supados supir kami tiasa ningali kamana tujuanana - Anjeun ngabayangkeun nyetir mobil dina 80 mph ngan ku ningali layar telepon anjeun, ogé, éta sanés sapertos naék éta sapédah jalan normal. - Olahraga ketahanan, saurang pengendara pengendara ketahanan, pasti bakal ngadorong anjeun kana jinis kakuatan ragrag ieu.

Éta sadayana benten pisan - kuring kedah leres-leres ngarobah latihan pikeun lomba ieu. Biasana kuring bakal nyiapkeun lomba tilu atanapi opat jam, tapi éta saéstuna usaha genep menit - upami anjeun ngagaduhan alat-alat sapédah normal di ditu anjeun leres-leres, leres henteu gancang-gancang. Janten urang peryogi anu langkung kuat sareng langkung ageung janten urang tiasa gancang sakumaha anu urang peryogikeun.

tagihan sadayana rad

Nyaan, leres-leres janten kahirupan kuring. - Kuring henteu tiasa ngaleupaskeun proyék tina sirah kuring - kuring biasa bobo sareng notepad dina méja sisi ranjang kuring kusabab kuring hudang tengah wengi sareng mikir, 'Kumaha upami urang nyobian ieu?' Waktos pikeun urang leres-leres ngalakukeun éta ayeuna, angkat ka ditu sareng tingali naon anu tiasa dilakukeun sapédah ieu. (Musik tense) - Ningali sapédah damel kanggo anu munggaran kalintang émosional pikeun sakumna tim. - Nalika urang mimiti ningali sapédah éta kami sadar éta sapertos kitu, leres pisan, gancang - Nya panginten éta dunya anu paling saé sareng hayu urang mimitian ngahijikeun nalika urang dugi ka dinya (mumbles) - The Drivers hoyongna gancang, hoyong pikeun pindah kana peralatan salajengna, sareng aranjeunna hoyong kana peralatan salajengna, tapi urang kedah liren sareng urang kedah nyarios, ayeuna waktuna angkat ka Amérika Serikat sareng ningali kumaha gancangna urang tiasa nyetir.

Éta bakal janten penerbangan ageung - kasus anu langkung mirip karavan leutik ka gurun Nevada mangrupikeun operasi anu cukup rumit, janten kami peryogi jalma anu parantos ngalakukeun ieu sateuacan sareng terang naon anu aranjeunna laksanakeun, sareng anjeun nyandak tanggel waler pikeun nyandak Tim ka Amérika sareng nyandak sapédah éta ka Amérika, sareng kami leres-leres henteu tiasa ngalaksanakeun éta tanpa aranjeunna. (musik bagja) - Kuring henteu leres-leres gugup dugi ka mimiti haneut- Dina waktos tutupna dibuka, anjeun bakal kasét, disegel ku saluran saluran- Tilu- Sumuhun, undur mundur .- Dua- Anjeun ningali ka handap tangtu- Hiji- Éta leres-leres lebet kana naon anu anjeun leres-leres lakukeun. (sora banter) - Ken kénging 59 mph, éta ngan ukur wanda bagja sareng sadayana leres-leres bungah pisan ngeunaan naon anu bakal datang sareng hanjakalna cuaca ngancik. (Thunderbolt) - Éta leres-leres nguciwakeun, teu aya anu ngarencanakeun - Janten dina waktos ieu kami langkung seueur sareng kirang usaha - Kami hoyong 70 mph, urang hoyong rékor Inggris - Janten kami angkat sareng Ken - Kuring nyarios budak anu kuring pikir kami 70 - dulur éta pisan senang.

Ken bungah pisan. Kami ngagaduhan anu kedah dicandak ka bumi, urang ngagaduhan catetan kecepatan Inggris. Dina waktos anu sami, tim ti Kanada nyetél rékor dunya. (musik piano lemes) - Éta ngarobih sadayana.

Kami leres-leres kedah ningkatkeun permainan urang - janten kami mutuskeun ieu waktos anu pas. Kami hoyong, urang kedah kéngingkeun ayeuna. Janten urang nempatkeun sadayana kakuatan urang pikeun hiji try ieu.

Angin henteu saluhureun anu urang pikir henteu aman. Ken ngagaduhan urang dugi ka 55 mph - kuring terang yén kami henteu gaduh usaha deui. Kuring terang kami gancang indit, tapi henteu cukup gancang - angin ngahiliwir kaluar ti mana.

Teras, hanjakalna, Ken nabrak nabrak di jalan. (Nubruk, ngikis logam) Kuring aya dina kendaraan anu nuturkeun caket sareng kuring ningali sapédah kaluar tina jalan sareng éta kacilakaan anu parah pisan. Kadang-kadang urang émut yén anu urang coba lakukeun aya bahaya éta, anjeun terang, aranjeunna nyobian gancang-gancang dina salah sahiji kendaraan éta,, eh, matak uih ningali.

Pikirkeun naon kacilakaan mobilna sapertos 80 km / jam, anjeun ampir nyerat mobil anjeun. - Dina waktos éta kami henteu paduli ngeunaan sapédah, urang ngan ukur hoyong terang yén Ken henteu kunanaon. - Nalika kami ngararancang sapédah kami parantos ngawangun gelembung pelindung ageung ieu - urang sadayana ngagaduhan masalah Sa Kuring anu ngalaman, urang sadayana ngalaman masalah stabilitas.

Anu paling parah anu urang tiasa gaduh nyaéta anu nganyenyeri ngalakukeun anu urang hoyongkeun - kuring gaduh émutan anu jelas pikeun sumping ka Ken sareng kuring nyarios ka Ken, Ken, upami anjeun hoyong lirén, upami anjeun henteu hoyong ngalakukeun éta deui, éta sampurna rupa. Sareng waleran Ken ka kuring nyaéta, kuring kedah bobo kusabab urang badé balap énjing énjing - kacilakaanna pikasieuneun sareng sesah deui dina sapédah saatos nabrak ageung sapertos kieu, tapi saéna mah seueur ngarencanakeun proyék ieu, sareng kuring parantos damel pisan salami éta dina waktos éta anjeun moal turun tina sapédah - karusakan dina sapédah hartosna yén waktos ieu rékor dunya ngan ukur teu kahontal kami, kami henteu ' t sadayana tiasa gampang nyerah.- Tim damel sadayana wengi ngalereskeun sapédah.

Sareng dina waktos éta kami ngan ukur sababaraha nyobian. - Dave angkat sareng sapédah rusak, ampir, - Abdi émut nyarios ka budak lalaki, (mumbling) - Kami pisan gugup teras ngadadak Dave mimiti ngalakukeun kakuatan Pareuman. (Gitar listrik) Dave ngalangkungan gerbang waktos sareng urang nguping dina radio yén Dave nembé pencét 70 mph.

Dave ayeuna nuju 70 mph. Sareng Ken, nalika anjeunna lebet, anjeunna ngan ukur nyarios yén kuring henteu ngagaduhan éta. - Janten ayeuna kuring dina sapédah, dina garis awal, ditarik deui, kuring siga anu gaduh momen pikeun diri kuring dimana ayana, anjeun kedah ayeuna.

Éta pisan - Janten urang ngantunkeunana sareng janten gancang sareng gancang - Kuring kedah nyorong sakumaha mungkin pikeun mil terakhir, leres-leres pasihkeun sadayana. (Sora keras) - Urang ngupingkeun radio yén Ken nembé ngahontal 75 mph. Kami ngarecah catetan Inggris deui.

Janten urang peupeus tilu kali - Leres! Leres! (ngagorowok) - Kami henteu kéngingkeun catetan dunya taun ayeuna, tapi urang bakal balik deui - sigana mah hébat kami ngalakukeun éta sareng kéngingkeun rékor Inggris, sareng dina hiji dinten, upami urang tiasa nyandak rékor dunya deui Inggris, éta bakal endah - Kami nembé ngamimitian ngawangun sapédah salajengna. The Arion 2.- Ieu bersepeda sareng rékayasa Inggris.

Dua hal ieu ngan ukur babarengan. Kami hébat dina ngalakukeun hal-hal sapertos kitu, janten kami kedah ngamimitian nunjukkeun éta - kami hoyong rékor dunya tangtosna, kami hoyong rékor dunya - henteu, tapi anjeun hoyong éta? - Abdi hoyong, hehehehe, (seuri) leres-leres, kuring hoyong pisan.

Iraha langit janten Ineos?

Pangaruh ékonomi tina pandemi COVID-19 coronavirus parantos ngageleger dugi ka tingkat pangluhurna bersepeda, kalayan usaha sisi anu dipimilik kuTim Ineos'utamasponsor, Sir Jim Ratcliffe - salah sahiji jalma anu paling beunghar di Inggris - pikaresepeun ratusan juta pon pinjaman pamaréntah darurat.12 Méi 2020

-Wilujeng sumping ka GCN Racing News Show. Minggu ayeuna urang nuju ngabahas naha Chris Froome angkat ti INEOS? Kami ogé ngagaduhan sababaraha warta anu pikaresepeun yén balap deui minggu ayeuna, langkung seueur panandatanganan ti Tim UAE, Émirat sareng sadaya berita anu aya hubunganana sareng lomba. Naha anjeun sono ka Giro sapertos urang? Nya, minggu ieu dina aplikasi GCN kami ngubaran Giro d'Italia ku cara anu énggal sareng unik sareng nampilkeun anjeun anu pangsaéna salami tujuh taun ka pengker.

Kami gaduh koméntar anyar, wawancara ekslusif, Poll sareng kuis, sadayana langsung sareng sadidinten dina acara éta. Upami anjeun parantos sono ka Dan, anjeunna parantos nampilkeun. Entong hilap kana aplikasi GCN sareng parios éta.

naha ngesang tekanan getih handap

Mimiti, saminggu juara balap jalan Olimpiade ngumumkeun Anna van der Breggen sareng mantan juara balap jalan dunya Chantal van den Broek-Blaakboth ngumumkeun yén aranjeunna bakal pensiunan tina balap profesional di 2021 sareng 2022. Pasangan Belanda duanana nandatanganan perpanjangan kontrak sareng Boels-Dolmans, anu bakal janten SD Worx di 2021. Van der Breggen ngarencanakeun pensiunan saatos Olimpiade di Tokyo taun payun, Van den Broek-Blaak tungtungna bakal terdegradasi di cinyusu 2022.

Dua tilas juara dunia balap jalan éta teras bakal janten DS lengkep pikeun tim dugi ka 2024 The Sport sareng bakal nyandak seueur pangalaman sareng pangetahuan ka tim, tapi tina sudut pandang anu béda. Seueur nagara ayeuna mimiti angkat aturan larangan, anu hartosna yén para profesional tungtungna tiasa ninggang ka luar, tapi sakumaha urang terang, seueur balapan anu kedah ditunda atanapi dibatalkeun. Hiji pengendara nyandak dirina pikeun numpak sadaya tahapan Tour de Yorkshire 2020 nyalira.

Supir Arkéa Samsic sareng tilas juara nasional Inggris Connor Swift ngangkut sadayana opat tahapan balap nyalira sareng ngadokumentasikeunana. Anjeunna malah ngagaduhan tim pangiringan, kabogohna. Anjeunna mékanika Suwanee, DS, kipas sareng fotografer digulung janten hiji.

Anjeunna ngabersihan sadayana sareng kéngingkeun sprint sareng QOMs dina posisi umum. Barang-barang anu cukup berkesan. Tim Émirat UAE terus asup kana supir.

Diego Ulissi parantos nandatanganan pembaruan dua taun sareng tim sareng aranjeunna bakal ngajaga anjeunna sareng tim dugi ka akhir taun 2022. Urang Italia parantos nyéépkeun karir karirna salaku bagian tina pangaturan saprak ngagabung kana tim di 2010 nalika anjeunna Lampre Racing deui. Akhirna, balapan kahiji saprak coronavirus.

Piala HTV mangrupikeun salah sahiji balapan panggung panggedéna di Vietnam sareng diayakeun langkung ti 18 tahap. Sakuduna lumangsung dina bulan April, tapi parantos ditunda dugi ka minggu ieu kusabab coronavirus. 12 tim tujuh supir, anu ngajantenkeun total 84, bakal ngamimitian, kalayan ngan ukur supir Vietnam anu diidinan, kecuali dua urang Éropa, kusabab pandemi anu lumangsung.

Pikaresepeun pisan ningali balap anu tungtungna balik deui. Minggu ayeuna urang ogé ngagaduhan warta yén Chris Froome tiasa ngantunkeun usum pertengahan INEOS dina ngudag tujuanana pikeun meunang Tour de France kalima. Blok ngahalangan pangbadagna ka gawang éta sigana anjeunna ngabagi tim sareng dua mantan juara lomba, Geraint Thomas sareng Egan Bernal.

Tilu tilas juara Tour naék Tour de France pikeun tim anu sami. Sok aya sakedik halis nalika salah sahijina masihan wawancara jelas-jelas nyatakeun yén aranjeunna hoyong meunang Tour de France. Rahayat, ngan aya dalapan pengendara dina tim wisata ayeuna-ayeuna.

Éta nyéépkeun lima rumah tangga, anu bieu cukup pikeun ngadukung supir salami tilu minggu, sumawonna ngadukung tilu. Sugan teu heran yén Froom nyaéta jalma anu tiasa diusir. Anjeunna ngancik 35 minggu payun, sareng upami anjeunna meunang Tour akhir taun éta anjeunna bakal janten juara kadua kadua dina sajarah balap.

Anjeunna ayeuna jumlah anu cukup kanyahoan. Anjeunna parantos gaduh total lima dinten balap saprak tumiba na di Dauphiné sataun katukang sareng henteu meunang balapan sapédah dina dua taun. Nalika Brailsford ngahargaan yén Froome parantos kéngingkeun Tour de France opat kali kanggo anjeunna, anjeunna ogé panginten panginten, 'Nya, Chris, naon anu anjeun lakukeun pikeun kuring akhir-akhir ieu? katingali saé pisan pikeun sudut pandang Geraint Thomas.

Sejarah ngawartoskeun ka kami, iraha waé babaturan sakelas ngora anu meunang saméméhna mimiti meunang sorangan, éta bakal gering pikeun juara anu sateuacanna. Pikirkeun juara 1988 Pedro Delgado. Nalika Miguel Indurain mimiti kéngingkeunana, Delgado maos Ninggalkeun Téh terang yén éta bakal datang sareng bahagia balik deui ka peran domestik.

Sanaos aya juara 1996, Bjarne Riis, nalika réréncangan ngora na Jan Ullrich menang. Riis numpak Wisata deui sareng réngsé ka-11, teras pensiunan teu lami saatosna, aya kajadian ka Lance Armstrong nalika réncangna Alberto Contador menang di 2009. Armstrong nyetir deui sakali sareng réngsé ka-23, teras pensiunan.

Deui, Froome sadaya jalma kedah terang kumaha ieu sigana bakal jalan. Sakali mangsa, Chris Froome mangrupikeun awal anu gagah. Nalika anjeunna mimiti meunang Tour di 2013, urut babaturan sakelas anu meunang Tour Bradley Wiggins henteu kantos naek Tour deui.

Salaku Froome nyalira nyebatkeun éta: 'Brad siga Paul Weller. Sigana mah Tintin. Meureun urang henteu. 'nyiptakeun d muncul dina carita anu sami. 'Ayeuna sigana Froome milarian tempat anu énggal kanggo nyerat bab salajengna dina carita na.

Kami moal yakin dimana tempat ieu tiasa, tapi salah sahijina tiasa Bahrain

McLaren, sigana mah tempat anu langkung logis éta tiasa réngsé saprak batur sapagaweanna anu lami Rod Ellingworth ayeuna janten kapala tim. Anjeun tiasa ngabayangkeun damel babarengan deui. Ieu sababna naha Mark Cavendish réngsé dina tim ieu.

Ieu hartosna Froome bersaing pikeun mingpin Tour de France sareng Mikel Landa, pikeun anu bakal anéh upami éta henteu tragis pisan. Anjeunna nyéépkeun karirna dina kalangkang pamimpin tim sapertos Vincenzo Nibali, Fabio Aru, Alejandro Valverde, Nairo Quintana sareng Chris Froome nyalira. Ieu nimbulkeun hashtag #freelanda, ngarujuk kana pamanggih yén nalika Grand Tour anjeunna sigana katingalina aya dina jasa batur sanés nyetir pikeun dirina Ayeuna Froome tiasa nabrak éta deui pikeun Landa.

Aduh miskin Landa. Target anu dimungkinkeun pikeun Froome anu parantos disebatkeun dina média bersepeda nyaéta Israel Start-Up Nation, NTT atanapi Movistar, sanaos Froome mangrupikeun judi dina tahap karirna. Sadaya éta paguneman Froome ngajantenkeun urang heran kumaha meunang Tour kalima pikeun anjeunna panginten tiasa ditanggap dina kalénder anu didesain ulang anu urang nyanghareupan dina satengah kadua taun.

Sakumaha anu urang diskusikeun di dieu dina GCN Racing News Show sababaraha minggu ka pengker, nalika wisata lumangsung dina tanggal 29 Agustus, supir bakal ngalakukeun éta kalayan sakedik balap dina suku. Dina usum normal naon waé, éta bakal siga lomba Tour de France dina bulan Fébruari. Kumaha upami, sakumaha anu parantos diusulkeun dina sababaraha bulan ka pengker coronavirus, tur éta tungtungna dikirangan janten hiji hal, panginten balapan dua minggu? Froome kéngingkeun Tour de France anu potongan, naon anu bakal janten juara kalima anjeun saur anjeun anjeunna juara lima kali dina Tour? Naha saur anjeun anjeunna bakal kalebet kana daptar juara lima waktos sareng Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault sareng Miguel Indurain? Hiji sisi argumen nyaéta Tour de France nyaéta Tour de France, sareng tangtosna upami Froome unggul anjeunna bakal meunang lima kali.

sapédah adat

Éta henteu lepat yén balapan bakal tétéla rada béda, Tour henteu teras Tour. Naha balap dua minggu leres-leres diitung salaku Tour de France? Éta sora sapertos poll, henteu? Hayu urang sora teras. Nalika Tour de France nyaéta 2020 bakal janten lomba dua minggu dina bulan Séptember, naha juara bakal dianggap juara Tour de France anu nyata? Miluan sareng milih dina aplikasi GCN, éta pikeun acara Balap Berita minggu ayeuna dina acara GCN énjing sareng Si sareng Hankand, unduh aplikasi GCN sareng gabung sareng Dan sareng sadayana anu ngagaduhan giro hébat.

Naon anu parantos terjadi sareng Tim Sky bersepeda?

Tim Langitparantos resmi jantenTimIneos pikeun ngagambarkeun sponsor anyarna, perusahaan bahan kimia anu dipimilik ku jalma terkaya di Inggris Sir Jim Ratcliffe. PanyiarLangitsaur dina bulan Désémber éta bakal ngeureunkeun komitmen dékade na dina akhir taun 2019, antuknatim Langitparantos meunang dalapan Grand Tours.19 Maret 2019

Naha langit robih janten Ineos?

TimIneosgaduh deuidirobahnami na, sareng bakal disebut salakuIneosGrenadiers sapanjang Tour de France. Ieu pikeun alesan sponsor pikeun ngamajukeun kandaraan 4 × 4 perusahaan anyar.5 Sep 2020

Naha Chris Froome ninggalkeun Sky?

Chris FroomekaangkatTim Ineos pikeun Bangsa Start-up Israél dina akhir taun 2020.Chris Froome urangkarir luar biasa dékade-lami kalayan TimLangitsareng Tim Ineos, dimana anjeunna meunang tujuh Grand Tours sareng janten pengendara motor jalan paling suksés di Inggris, bakal réngsé dina bulan Désémber nalika anjeunna ngalih ka Nation Start-Up Israel.9 Jul Pébruari 2020

Sakumaha biaya pikeun sponsor tim bersepeda?

Timgaduh sagala rupa sub-sponsorpikeun aranjeunnasapédah, pakakas, sareng nutrisi. Tapi ~ 70% anggaranna asalna tina judulsponsor, Anu mayar protimwae dina kisaran $ 5 juta dugi ka $ 15 juta kanggo namina tehtimsareng masang logo-logo na dina seragam.06.09.2020

Naon anu dimaksud ineos?

Nami. NgaranIneosditurunkeun tina INspec Ethylene Oxide Specialities, nami samemehna tina bisnis. Éta ogé ngahijikeun hiji kecap Latin sareng dua Yunani. 'Ineo' nyaéta basa Latin pikeun mimiti anu anyar, 'Eos' mangrupikeun déwi Yunani subuh, sareng 'neos' mangrupikeun basa Yunani pikeun anu énggal sareng inovatif.

Tim mana anu ditumpangan Chris Froome?

Christopher CliveBeku, OBE (lahir 20 Méi 1985) mangrupikeun pengendara balap jalan Inggris, anu ayeunanumpakpikeun UCI WorldTeam Israel Start-Up Nation.

Saha sponsor utama Team Sky?

Gosip mimiti beredar awal bulan ieu yén miliarder Inggris Sir Jim Ratcliffe tiasa ngaléngkah mésér tim ti Sky. Tim ayeuna parantos mastikeun yén perusahaan kimia Sir Jim Ineos bakal janten sponsor utama ti 1 Méi.

Timana Sky kéngingkeun artos aranjeunna?

Tapi investasi Ineos 'artina tim tetep didukung ku perusahaan Inggris, sareng dalapan pengendara Inggris dina daptar tim 29-lalaki Team Sky. Akun Tim Sky pikeun 2017 ngungkabkeun anggaran £ 34.5 juta, anu pangageungna dina bersepeda propésional. Naon Ineos? Ineos mangrupikeun salah sahiji pabrik bahan kimia panggedéna di dunya sareng perusahaan swasta swasta Inggris.

Saha anu ngagaduhan tim maén bal Team Sky?

Tim ieu bakal diganti nami janten Tim Ineos - saatos bahan kimia kimia anu dipiboga ku miliarder Ratcliffe. Ratcliffe hargana £ 21bn sareng parantos ngobrol sareng pimpinan Team Sky Dave Brailsford salami sababaraha minggu.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.