Utama > Waleran Pangsaéna > Jalur ieu dimimitian dina santa fe sareng ditamatkeun dina los angeles. - solusi anu berorientasi kana aksi

Jalur ieu dimimitian dina santa fe sareng ditamatkeun dina los angeles. - solusi anu berorientasi kana aksi

Jalan satapak naon anu dimimitian di Santa Fe sareng réngsé di Los Angeles?

Jalur Sepanyol Baheula



hirup hese hirup hese hese hese hese hirup hese hese hese hese hese hese hese hese hese hese isuk jadi urang kaluar didieu di jalan setapak leones urang nuju ngamimitian sareng tujuan urang pikeun dinten ieu bener-bener nunjukkeun sagala anu urang lakukeun pikeun jalan satapak pamula anu hadé tetep dijalankeun. Janten kami ngagaduhan sakumpulan koméntar ngeunaan kumaha sababaraha urang mikirkeun naon anu urang lakukeun anu anyar teuing tegar atanapi sabagian anjeun nyarios oh kuring henteu pernah tiasa ngalakukeun éta sareng kami pikir anjeun tiasa kami pikir anjeun tiasa tapi anjeun kedah karék dimimitian ku éta. Jalan anu leres pikeun ngawangun kapercayaan mangrupikeun rute anu saé, henteu sesah teuing, tapi aya sababaraha condong. éta ngalir saé pisan ngeunaan tujuh mil sareng kami hoyong nunjukkeun ka anjeun ayeuna.

Mudah-mudahan éta bakal méré ilham ka anjeun pikeun kaluar sareng nyobaan éta ogé. Janten hayu urang lakukeun pandangan sagara anu saé ieu sapanjang jalan pikeun ngamimitian ngaji ieu Elise henteu nyandak léngkah anu ageung pisan Ieu mangrupikeun konci pikeun jalan satapak anu hadé Éta téknis janten anjeun hoyong léngkah-léngkah ieu ngabantosan anjeun sadayana dina hiji waktos anu saé kalayan henteu capé otot anjeun wow cek ieu anjeun ieu geulis ayeuna anjeun panginten panginten naha aranjeunna lirén? Nalika anjeun ngajalankeun teu aya aturan dina jalan satapak ngajalankeun anjeun tiasa ngeureunkeun iraha rék, éta ngan ukur hiji cara pikeun latihan saeutik leuwih hadé sareng dugi ka tempat sapertos kieu gancang-gancang sateuacan seueur teuing jalmi kanggo anjeun resep Tingali ieu, naon éta pikeun pandangan LA, upami anjeun tiasa ningali éta panginten siluet kusabab panonpoé tapi alah ieu éndah di dieu kuring resep pisan maka salah sahiji hal anu paling saé ngeunaan ieu jalur ieu pikeun anu ngamimitian nyaéta yén éta lemes pisan? h sanaos pisan lungkawing sabab jalan seuneu kalayan saé pisan henteu aya kasempetan pikeun cilaka Hal anu langkung penting ngeunaan jalan satapak nyaéta anjeun henteu kedah teras-terasan Elise ngagaduhan jenis cedera pinggul sareng ngajadikeun hésé pisan pikeun dirina Ngajalankeun bukit super lungkawing Sakali-kali kuring lumpat ka luhur gunung teras balik sareng pendak sareng satengahna atanapi sareng anjeun terang, maka meureun kuring ngajalankeun sesa jalan sareng anjeunna deui, tapi aya seueur cara anu béda pikeun jalan satapak ngajalankeun, éta teu kunanaon, ngan apartemen pikeun ngajalankeun sareng condong modéren sapertos naék bagian super lungkawing upami anjeun hoyong. tetep tetep éta guys asli oke parker mesa padamelan anu saé anu saé pisan seueur laut oh pemandangan anu saé éndah di pusat kota anu kami hasilkeun.

Kami mendakan bangku alit sareng tangtosna tip anu pangsaéna pikeun urang ngamimitian jalan satapak nyaéta pikeun nyayogikeun snacks sareng anjeun. Anjeun terang kami resep jajanan urang jadi kami bakal béréskeun teras nempatkeun runback jalan satapak dina urutan, anu anjeun henteu hoyong ningali nalika anjeun parantos dua per tilu jalan dina perjalanan bunder sabab éta hartosna anjeun Kuring bakal jalan deui dina jalan anu anjeun dugi ka dinya anu ujug-ujug nambihan sakitar tilu mil kanggo jalan satapak ieu tapi éta moal ngiringan janten jalan satapak ditutupkeun sigana mah urang bakal jalan deui tapi éta Abdi bakal saé sahenteuna salah sahiji hal anu paling penting, nalika anjeun ngajalankeun mudun pikeun nyandak léngkah-léngkah éta leres-leres ngirangan pangaruh kana sendi anjeun ngabantosan anjeun ngajaga kasaimbangan sareng jujur ​​upami anjeun nyandak léngkah gancang anu gancang henteu leres-leres ngalambatkeun anjeun turun tina teknik anu jauh, langkung saé pisan saur Adam resep kana jalan satapak nurun gunung na jalan ngalir sapertos cai ngalir ka handap jalur, éta kedahna ampir usaha sareng anjeun ngantep gelas anu ngarah jauh teu aya anu sapertos lumpat ka sagara ieu, ngan ukur ngajantenkeun anjeun rumaos langkung tiis, langkung saé urang dugi ka dinya e tungtung leumpangna jadi naon anu leres? naon anu salah, jujur ​​naon anu salah, nyaéta kami ngamimitian sakitar 45 menit engké tibatan anu kami resep sareng dinten ieu panas pisan ku anjeun, hanjakalna pikeun urang panas pasti kryptonite kuring, kami jauh leuwih laun tibatan kuring resep sareng kuring terang adam bakal ngalakukeun éta kuring ngahargaan rada gancang tapi naon anu anjeun tiasa lakukeun tapi anu leres leres nyaéta kami ngan ukur nyaluyukeun sareng elise henteu tangguh pikeun diri anjeun sareng ngan ukur leumpang sababaraha bukit, sareng éta panginten anu paling penting hal pikeun pamari jalan satapak pamula? Anjeun terang, anjeun henteu kedah ngaji sadaya waktos, anjeun kedah ngan ukur pikaresepeun sareng nyaman terasrasakeun éta sareng upami éta hartosna anjeun ngajalankeun saparapatna éta henteu kunanaon, atanapi dina kasus kami anjeun terang dua per tilu na, enya, ku éta teu aya anu lepat, um, éta sadayana ngeunaan senang-senang sareng ngan ngamimitian sareng Parker Mesa ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar jalan satapak

Dimana Santa Fe Trail ngamimitian sareng mungkas?



Ngeunaan Spanyol BaheulaJalan satapak

Thejalan satapak jantena émigrasi sareng perdagangan populérjalursaatos Mexico ngagaduhan kamerdekaan ti Spanyol dina 1821 nalika éta nyambungSanta FekaMalaikat. Urang SpanyolJalan satapak ditutupdi 1848 nalika Méksiko nyusun daérah ka Amérika Serikat pikeuntungtungA.S.- Perang Méksiko.
12.12.2019

dina arsip nagara urang sering ditaros ku murid kumaha urang terang naon anu urang terang naon sumber anu sayogi pikeun urang pikeun ngajarkeun urang ngeunaan sajarah urang urang ngagaduhan seueur objék dina arsip anu aya hubunganana sareng arsip trafik santafe mangrupikeun arsip catetan sajarah sareng dokumén anu urang tiasa nyaritakeun kisah santa fetrail ngaliwatan arsip rékaman Amérika sareng padagang Méksiko mindahkeun barang ngalangkungan hukum lanskap anu dijajah ngadegkeun komisi ngadamel kontrak sareng suku osage pikeun nutup sareng ngadegkeun jalan santa fe carita jalma kahiji anu diary sareng serat anu nyaritakeun ngeunaan kaayaan sapanjang jalan satapak sareng naon anu dialaman wisatawan seueur sumberdaya kami anu sayogi online Harriet Bidwell Shaw's diary ngajelaskeun dinten normal dina jalur 19 Séptémber isuk-isuk ieu sateuacan dinten badai badai parah anu urang alami di Heard anu biasa pisan kuat sareng éta hujan. tapi kami aman dina ranjang dina angkot kami sareng saatos éta réngsé kami ngagaduhan kurupuk sareng kopi kanggo sarapan Septem ber 28th Sabat anu sanés tapi teu aya pikeun urang ngamimitian sakitar dalapan komunitas kebon sakitar jam opat tempat kotor katingal dua toko ngajalin sareng sababaraha apartemen pesawat na saé, sateuacanna dugi, éta nembus leuweung alit atanapi pepelakan, dimana éta? ceuk India sacara resmi patepung di déwan sareng ngalungkeun jet cai naék gunung sareng kami dipendakan di tempat anu kasohor genep atanapi dalapan ratus urang India anu nembé balik ti buruan sareng dikumpulkeun di dieu pikeun kéngingkeun artos aranjeunna ti pamaréntahan handapeun tina ceuli kami angkat ka misi Métodis sareng cicing dina wengi kaping 7 Oktober sonten ieu supir penggerak ngawartoskeun kami ngeunaan petualangan na di jalur kidul ngalangkungan texas nyarios yén aranjeunna kantos dalapan dinten teu aya bekelan sareng mendakan kantong walang garing di kubu India anu ditinggalkeun sareng anjeunna ogé tuang hiji bagal buta tua sareng sup sirah mademule tanpa nyebarkeun laporan koran anu dahsyat kadang-kadang ditulis ku jalma anu ngumbara jalan satapak, ngumumkeun perjalanan anu bakal datang sareng masihan inpormasi ka padagang anu sanés sareng ka jalma anu narik gambar pikeun perjalanan sareng engké poto nunjukkeun urang kumaha leumpangna bakal katingali sapertos anjeunna ogé kumaha seniman atanapi fotografer melong pamandangan, lukisan ieu ku Henry Worrell nunjukkeun urang jalur gerbong t Waktos padang rumput hejo sareng gambar ieu nunjukkeun karéta gerbong sumping di Santa Fe New Mexico. Kami ogé terang yén seueur padagang Méksiko parantos ngumbara rute sareng suksés pisan.

Kami ngagaduhan makalah Manuelalvarez, dealer Spanyol dina koleksi kami. Salin-salinna disimpen dina mikrofilm sareng Asal-asalanna diteundeun ku State Records Center di New Mexico Microfilm ngamungkinkeun catetan sajarah tiasa ditukeurkeun sareng seueur lembaga Laporan ieu ogé ngajelaskeun matéri anu dina jalan barang-barang anu diproduksi sacara komersil sapertos kertas kancing sareng kaén hese sumping di Santa Fe sabab kota na di tungtung rute padagangan anu panjang sareng Méksiko. Camino saatos ampir saabad panggunaan, jalur santafe réngsé nalika jalan karéta dugi ka Lamy New Mexico taun 1880

sabuk drive touring sapédah

Naon waé jalur ti New Mexico ka California?



Ngawengku sakitar 800 mil, étaSanta Fe Trailmanjang ti Independence, Missouri dugi ka ayeunaSanta Fe, New Mexico. TheJalan satapakasalna dimimitian di Franklin, Missouri, tapijalan satapaksirahétadipindahkeun ka Benteng Osage sareng, dina 1827, ka Kamerdekaan.18.03.2016

ASA New Mexico mangrupikeun nagara konstituén Amérika Serikat Amérika Dina 1912, New Mexico janten nagara 47th tina Uni New Mexico urutan kalima diantara lima puluh nagara bagian AS dina hal total luas sareng wates di Colorado di Oklahoma beulah kalér sareng Texas di beulah wétan New Mexico ngagaduhan sababaraha lahan anu rata sareng sababaraha gunung anu paling kasar di nagara éta sareng didadarkeun salaku bumi pesona. Puncak gunung paling luhur anu nyarios Puncak Wila sareng Tricia aya di Pagunungan Sangre de Cristo di bagéan tengah kalér nagara Pegunungan Rocky dugi ka bagian tengah kalér nagara tempat mimiti nganjang ka Santa Fe, ibukota nagara bagian New Mexico mangrupikeun kota kaopat panggedéna di nagara bagian di Santa Fe County kota diadegkeun taun 1610 ku penjajah Spanyol éta mangrupikeun ibukota pangkolotna nagara di Amérika Serikat Santa Fe hartosna kapercayaan mimiti dina Spanyol daérah Spanyol Santa Fe mimitina dijajah ku jalma-jalma api asli anu aya di sababaraha kampung pueblo sapanjang Rio Grande, kota anu dikenal salaku pusat seni anu ngagambarkeun karakter multikultural kota Taos Taos Pueblo mangrupikeun pueblo kuno anu milik Suku India anu nyarios T urang Pueblo. Pueblos dianggap mangrupikeun salah sahiji komunitas anu pangkolotna anu cicing di Amérika Serikat.

Ieu parantos dinyatakeun mangrupikeun ciri arsitéktur anu paling terkenal di Situs Warisan Dunya UNESCO Taos Pueblo mangrupikeun komplek padumukan multi-lantai tina Adobe semu beureum semak diwangun dina dua sisi Riowebelo Situs pueblos nyatakeun yén sigana diwangun antara 1000 sareng 1450 The Carlsbad Caverns National Taman mangrupikeun taman nasional Amérika Serikat di Pagunungan Guadalupe belah wétan kidul New Mexico. Taman ieu mangrupikeun gubuk anu terkenal di dunya sareng dihias indah, ogé 46.000 tambah hektar liar di Gurun Chihuahuan anu murni, 300 gua kapur dina fosil anu ngeusian bukit pasir ku laut daratan 250 dugi ka 280 juta taun ka pengker. Musium taman ngandung sakitar 1 juta artefak sumberdaya budaya anu dilestarikan sareng dijagaan interior interior pondok anu pikasieuneun sareng formasi anu pikasieuneun nyiptakeun lanskap anu luar biasa di gua sareng suasana anu éndah Albuquerque mangrupikeun tujuan anu teu aya anu nawiskeun sababaraha musium anu henteu biasa. éta kamungkinan tujuan pakansi kulawarga anu pangsaéna pikeun anu dipikaresep pikeun kota anu parantos di luhur sababaraha kali Sapuluh kota anu dipilih pikeun kulawarga Chaco CanyonNational Historic Park mangrupikeun unit utama Amérika Serikat Taman nasional perenahna di Navajo Nation di belah kulon kalér New Mexico, Charco mangrupikeun pusat jaringan perdagangan pirus anu héjo Dedicated pikeun mésér cangkang lonceng tambaga Macaw sareng bahan baku sanésna ti bumi anu jauh, bukit-bukit pasir tina gipsum bodas murni anu legana 200 tujuh puluh lima mil pasagi hiji ti tempat-tempat anu paling sakti di Kulon Kidul, khususna nalika matahari terbenam, tugu matahari terbit terbatas jumlahna di seueur daérah, bukit-bukit pasir gipsum Seringna henteu aya tapak suku anu sanés di payuneun urang ngan ukur gelombang anu dihasilkeun angin sareng jalan satapak kadal Kadangkala raoseun katengtreman sareng katurunan anu sepi sareng nalika panonpoe tungtungna murag di handapeun gunung San Andres salami sababaraha menit lahanna dimandian cahaya anu misterius, sedengkeun pasir éta sorangan sigana hérang, sedengkeun cakrawala di sapanjang Tugu Nasional Bandelier ngajaga langkung ti 33,000 héktar gunung gurun tapi éndah sareng mesa, ogé mangrupikeun bukti ayana manusa anu langkung ti 11,000 taun tarik deui A upeti ka jaman mimiti budaya anu masih salamet di komunitas sakurilingna.



Karuhun Pueblo cicing di dieu sakitar taun 1150 C dugi ka 1550 C II Aranjeunna ngawangun bumi tina tuff vulkanik sareng melak gabah di kebon Messato. Kacang jagong sareng waluh mangrupikeun pusat Suplemén pikeun tuangeun sareng pepelakan asli sareng daging tina kijang, kelenci sareng bajing Kashuk sababaraha batu ékspérimén Tugu Nasional sakitar 40 mil belah kidul-kulon Santa Fe sareng 55 mil kalér-wétaneun Albuquerque. Éta aya di sisi kidul relawan Lado Caldera sareng payuneun 1,25 juta taun ka pengker, sapuluh batu ngalangkungan bentang anu matak di tenggara Jimmer Mountains Kashuk, sababaraha gawir bodas di Carissa mangrupikeun basa tradisional Pueblo de Cochitias caket waktosna ku, batu nisan sacara bertahap ngikis kana batu, nyésakeun mantel Gila cliffdwellings Natio nal Monumen Monumen anu dijagaan kanggo ngajagi tempat padumukan McGeehan di Hinowilderness di hulu Walungan Gila.

Lansekap monumen éta dibasajankeun kira-kira lima rébu nepi ka tujuh rébu tilu ratus suku di luhur permukaan laut sareng kalebet gunung-gunung curuk anu diteukteukan ku hulu cetek sareng mesas dina akhir abad ka-12, masarakat budaya mob mutuskeun yén bakal janten tempat anu saé kanggo disebut bumi tukang 27 anténeu radio masif di dataran luhur New Mexico milarian kahirupan di planét sanésna the Very Large Array mangrupikeun panjang gelombang sentimeter Radio AstronomiObservatory ayana di tengah New Mexico di dataran San Agustin antara kota Magdalena sareng Datal - astronom anu ngagunakeun the Very LargeArray parantos mendakan filamén magnét tina paniténan konci liang hideung cakram protoplanétis sakitar bintang ngora sareng ngalacak gerakan gas kompléks di tengah Milky Way, nalungtik parameter kosmologis alam semesta sareng nyayogikeun élmu anyar ngeunaan mékanisme fisik anu nyababkeun radio ngahasilkeun émisi

Kota di mana mimiti Santa Fe Trail?

Historis Nasional Spanyol BaheulaJalan satapakdipikanyaho salaku 'paling panjang, bengkok, paling bagal bungkusjalurdina sajarah Amérika 'ngalir ngaliwatanNew Mexico, Colorado, Arizona, Utah, Nevada sarengCalifornia. Éta muka lahanjalurpeuntas abad ka-19Méksikoantara Tierra Adentro (New Mexico) sarengCalifornia.

Naha Santa Fe Trail masih aya?

Bagian pangpanjangna jelas tiasa diidentifikasi tinajalan satapak,Santa Fe TrailSésa, caket Dodge City, Kansas, kadaptar salaku Landmark Bersejarah Nasional. Di Colorado,Santa Fe TrailBenteng Anyar Gunung Route Bent kalebetkeun kana Daftar Nasional.

Kasusahan anu mana anu disanghareupan seueur panaratas nalika ngumbara dina kuis Mormon Trail?

Padumuk nyebarkeun panyakit anu ngabunuh rébuan Penduduk Asli Amérika. Kangkasusah anu disanghareupan seueur panaratas nalika ngumbara di Jalur Mormon? Aranjeunnangumbaraleumpangbaringangkut barang-barangna.

Naon bahaya tina Santa Fe Trail?

Sedengkeun sababaraha wisatawan ngalakukeun perjalanan bari henteu aya kajadian, iklim anu teu kaampura, panyawat, kagagalan mékanis, kalaparan, déhidrasi, sareng poténsial pikeun sapatemon telenges nyiptakeun sababaraha tantangan pikeun nyiapkeun sareng ngungkulan. Sedengkeun aya anu ngahaja beunghar, anu sanésna kaleungitan nasib, kaséhatan, atanapi kahirupan aranjeunna.6. 2020.

Dupi anjeun jalan-jalan ka Santa Fe Trail?

KumahangalakukeunKuring nganjang atanapi nuturkeunJalan satapak? TheSanta FeSejarah NasionalJalan satapaksanés hiking anu jelas atanapi kontinyujalan satapak. Sabalikna éta mangrupikeun koridor anu ngalangkungan komunitas ogé daérah liar sareng ngalangkungan nagara-nagara béda sareng kapamilikan lahan. Places To Go bakal ngabantosananjeunmendakan seueur situsAnjeun tiasanganjang.

Naha California caket sareng NM?

Jarak tiCaliforniakaNew Mexiconyaéta 1.251 kilométer.

Perjalanan udara (ngapung manuk) jarak anu paling pondok antaraCaliforniajeungNew Mexiconyaéta 1.251 km = 777 mil. Upami anjeun iinditan sareng pesawat (anu gaduh rata-rata 560 mil) tiCaliforniakaNew Mexico, Butuh 1,39 jam dugi.

Naon anu bahaya ngeunaan California Trail?

Panyakit sareng panyawat serius nyababkeun maotna salapan tina sapuluh panaratas. Panyakit sapertos kolera, cacar alit, flu, campak, gondongeun, tuberkulosis tiasa gancang sumebar ngalangkungan kempel gerbong. Koléra mangrupikeun pikasieuneun utama dijalan satapak. Nanging, seueur anu bakal liren dina kasangsaraan mangtaun-taun dina gerbong anu mantul.

Dimana jalan rel Santa Fe dimimitian?

Jalur Rel Santa Fe mangrupikeun jalan satapak anu seueur dianggo, bagian tina sistem jalan satapak di kota Santa Fe, New Mexico. Jalur ieu dimimitian di Santa Fe Depot, di kabupatén kasenian Railyard, sareng tungtung di A.S. Rute 285, caket Lamy, New Mexico sareng stasiun Lamy.

Dimana jalur hiking anu pangsaéna di Santa Fe?

Ieu mangrupikeun daérah anu saé di Santa Fe! Mil tina hiking trails ngan hiji drive pondok ti kota. 2. Atalaya Mountain Hiking Trail A latihan anu hadé sareng leumpang anu pikaresepeun, bahkan kalayan sababaraha bagéan salju jalan satapak dipak.

Naha aya karéta ti Lamy ka Santa Fe?

Santa Fe Southern Railway (ngalaporkeun tanda SFSR) nyaéta jalur karéta pondok di New Mexico, Amérika Serikat. Salaku tambahan pikeun ngangkut barang, kadang ogé dijalankeun salaku karéta api wisata anu mawa panumpang antara Lamy sareng Santa Fe, jarak 18,1 mil (29,1 km).

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.