Utama > Waleran Pangsaéna > Warna jersey Tour de france - Manual lengkep

Warna jersey Tour de france - Manual lengkep

Naon hartos kaos warna anu béda dina Tour de France?

Kaos oblong Tour de France: Konéng, héjo, bodas sareng polka-dot dipedar. Kaos kanggo tiap kategori dipasihkeun ka pamimpin klasifikasi éta dina unggal tungtung panggung, sareng anu nampi kéngingkeun hak nganggoana nalika balap dinten salajengna.



Aya seueur baju jersi anu béda dina dunya Ngabuburit, tapi naha anjeun tiasa namina sadayana? Naha anjeun terang yén anjeun calana jeans Amalia Rosa kuring nyalira? Dina tulisan ieu kuring badé milampah anjeun ngalangkungan sababaraha kaos anu paling terkenal di dunya bersepeda, naon anu aranjeunna ngagambarkeun sareng dimana? Aranjeunna sumping ti ngawitan kami kalayan jersey bersepeda anu kawéntar Malah anu sanés pengendara sepeda motor bakal terang yén pamimpin Tour de France bakal nganggo kaos konéng. Ieu mangrupikeun kaos oblong anu impian impian para pengendara motor sareng baktikeun kahirupan maranéhanana ka Tour de France Anjog Jersey sareng sapertos biasa, kaseueuran balapan utama bakal dimeunangkeun, sapertos seueur kategori jerseys anu sanés. Éta di 1919, nalika Tour deFrance, saatos istirahat anu patali sareng perang opat taun, ngarayakeun comeback na dua per tilu di jaman 5560 kilométer sareng panggung 325-kilométer, diréktur balapan Pengadilan Onritu mutuskeun yén pamimpin balap kapaksa menonjol ti pesaing sanésna sareng sateuacan dua ngamimitian panggung dina 18 Juli 1919 o cean Christophe ti Perancis ngagem jersi konéng pikeun kahiji kalina, tapi dina waktos éta éta ngan ukur hiji cara pikeun nandaan balap sacara fisik sutradara, tapi momen ieu tétéla janten salah sahiji kaos bersepeda Anu paling kawéntar tétéla, tapi naha warna konéng dipilih kusabab éta warna sponsor koran anu dijaga jaman ayeuna lain ngan ukur kaos anu tim-tim konéng ieu bakal ngagaduhan helm sapédah konéng sareng asesoris sapédah nalika salah saurang pengendara na nganggo jersi konéng, budak Jersey Insight anu tiasa diidentipikasi salajengna sareng numutkeun kuring anu paling keren nyaéta kaos polkadot, ogé dikenal salaku King of the Mountains Jersey unggal panjat penting tina wisata ngagaduhan poin dina puncak, tapi beuki hésé naékna langkung seueur poin anu dipasihkeun dimana poin paling dina mimiti dinten nalika subuh jersey dotted klasifikasi gunung parantos aya ti saprak 1933 tapi teu acan aya jersey dugi ka taun 1975 jersey bodas dileler ku titik-titik polka beureum tapi naha titik-titik polka aya hubunganana sareng van teenswell deui éta kusabab salah sahiji sponsor schokoladenpool sareng anjeunna bakal nutupan bar coklat ku titik-titik polka sareng sumping kaos polka dot salajengna héjo leutik ieu nomer mangrupikeun kaos oblong anu héjo ogé katelah Mein Over dina Tour deFrance 1952, beat copy gancang anu dimeunangkeun ku margin ageung sapertos sadayana parantos liren sahingga sababaraha insentif tambahan nyaéta panitia ngenalkeun jersi héjo sareng jersey sprint sapertos polkadot -Joter pengendara ngumpulkeun cetakan sapanjang rute, tapi henteu di gunung waktos ayeuna salami sprint panengah sareng khususna poin D dileler saatos finish, janten panitia mutuskeun pikeun ngarayakeun ulang taun ka-50 di 1953 ku kaos oblong sareng warna héjo terintegrasi, éta panginten mangrupikeun salah sahiji sponsor normal tur anu disebut Sardinia The jersey bodas, ogé katelah MayaBlanc, intina nyaéta kaos konéng tapi pikeun pengendara ngora ieu jersi pikeun peringkat paling handap dina 25 inci klasifikasi umum Éta taun 1975 nalika kaos oblong mimiti dianggo tapi éta ngan ukur pikeun pengendara dina tilu taun munggaran dina balap profesional, teras di 1983 dirobih ngan ukur pengendara pertama anu layak , sareng di 1985 éta dileler handapeun 25 pengendara ngarobih jersi ti taun 1989 dugi ka 1999, tapi di 2000 éta datang deui sareng éta parantos aya ti saprak jersey terkenal des Giro themaglia rosa Ieu intina sami sareng kaos konéng di luhur, tapi éta pink sareng warna pink asalna tina koran olahraga Italia anu nyebarkeun Sunda Kaos oblong pink tetep sami saprak mimiti dilélér dina Giro.

Kaos oblong ungu sami sareng kaos oblong héjo di Tour de France, tapi éta sami sareng kaos oblong héjo dina Tour de France ungu di 1967 kaos péso sprint ditambihkeun, éta teras baju beureum sareng di 1969 panitia mutuskeun pikeun ngalelepkeun kaos ungu sareng éta ungu dugi ka 2010 nalika panitia mutuskeun pikeun ngagentoskeun deui ka baju beureum tapi robih dina 2017 Nanging, aranjeunna nempatkeun deui dina lilajesse. Kaos oblong biru, ogé dikenal salaku mérek Lea Asura, mangrupikeun kaos pendakian anu pangsaéna, anu sami tapi bénten sareng kaos PolkaDot tina Tour de France Ieu kaos gunung pikeun Giro di 1974 éta kaos oblong dianggo heula sareng jaman harita héjo dugi ka 2012 nalika sponsor sponsor klasifikasi Jersey Bangkamedal Alaun, bank Italia, nganyarkeun deui sponsor sareng janten biru deui henteu salawasna sapertos kitu, nalika balapan mimiti dimimitian taun 1931 éta jeruk teras dialihkeun janten bodas salami sataun di 1941 teras kuring ngalih deui ka jeruk di 1955 teras ngalih kana konéng dina warna anu sami sareng Tour de France sareng tetep konéng sapanjang waktos dugi ka 1999 kalayan hiji pengecualian di 1977 nalika éta janten jeruk , kaos oblong beureum diadopsi dina 2010, kaos pelangi mangrupikeun kaos oblong anu luar biasa khusus dina dunya bersepeda sareng salah sahiji dimana seueur pengendara pengendali Profesional ngimpi meunang jersey anu bakal dilélérkeun ka pengendara anu meunang lomba kajawaraan dunya s dina seueur disiplin bersepeda henteu sapertos kaos anu sanés anu dianggo dina balapan, kaos pelangi dianggo sapanjang taun sareng dugi ka Juara Juara Juara Juara Balap Juara Balik sareng pilihan tukang nganggo pilihan pita pelangi dina kaos baju aranjeunna dina kerah atanapi dina leungeun baju t lahir salaku kaos oblong anu paling dominan bodas kalayan larangan UCI ti handap ka luhur, tapi warnana héjo konéng hideung beureum biru warna ieu ogé muncul dina cincin Olimpiade. Seueur misteri anu ngurilingan asal usul kaos pelangi, tapi warna aslina didamel ku pangadeg gerakan Olimpiade Baron Pierre de Coubertin mendesain Oke ieu sanés kaos oblong, ieu bagian anu penting pisan tina Tour de France ieu ayeuna mangrupikeun hadiah henteu resmi anu dibérékeun ka pengendara anu bérés terakhir.

hiit siklus

Sacara umum, nami na asalna tina lantera beureum anu digantungkeun dina tonggong gerbong anu katingali ku pangiring karéta pikeun ningali naha karéta anu sanés dipisahkeun. Kami arepkeun anjeun ngaraos resep kana sababaraha kaos ternama di dunya ieu, tapi naon anu anjeun resep? Naha anjeun henteu angkat ka aplikasi gcn sareng nyarios naon anu pangsaéna baju biking anu pangsaéna sareng naha sareng dimana éta titik-titik polka asalna tina hmm hmm éta taun 1975 nalika kaos oblong mimiti dianggo tapi éta ngan ukur pikeun pengendara dina tilu Taun munggaran balap profesional, teras 1973, 1983

Naon kaos beureum di Tour de France?



Lambang gunung, tina pengendara ngadorong saluareun wates sareng kawani, étanetpolka hurungbaju kaos, anu disponsoran ku Carrefour, dilélérkeun kaTour de France urangpamimpin klasifikasi pendaki anu pangsaéna.

Kaos warna naon anu meunang Tour de France?

Anu konéngbaju kaos, atanapi maillot jaune, dianggo ku pengendara anu ngarah kana klasifikasi umum (GC). Nyaéta, pesaing kalayan waktos agrégat panghandapna sateuacan ngamimitian tahapan éta. Lalaki anu nganggo konéngbaju kaosdina parantosan tahap akhir dianggapjuara Tour de France.27 Juni. 2021

kaséhatan jantung

Naon hartosna kaos héjo dina Tour de France?

Dijieun dina 1953 dina kasempetan anuTour de France urangUlang 50, étabaju héjo, anu disponsoran ku Skoda, ngahargaan pengendara anu mingpin klasifikasi poin unggal dinten. Titik dilélérkeun dina tahap akhir sareng dina sprint panengah dina tahapan garis.

Naha aya anu meunang sadayana kaos kaos di Perancis?



Eddy Merkx étaétamimitina Bélgia kameunang TourtiPerancisti saprak Sylvère Maes taun 1939. Merckx janten pahlawan nasional. Anjeunnameunang Tour opatlangkung seueur deui: dina 1970, 1971, 1972 sareng 1974, sami sareng Jacques Anquetil. Merckx masih nyepengétarékaman pikeun panggungmeunang(34) sareng nomertinadinten diétaJersey Konéng (96).

Saha anu nganggo kaos bodas di Tour de France?

Thekaos bodas, atanapi maillot blanc, angkat ka pamimpin Klasifikasi Umum anu umurna 25 taun atanapi langkung ngora (tanggal 1 Januari taun balapan anu ditangtoskeun). Sacara sederhana, nya éta pikeun pengendara ngora anu pangsaéna kalayan waktos anu panghandapna. Pikeun ngora, ambisius sadaya-buleud dina balapan, meunangkaos bodasibarat menang konéng.21 Juni. 2021

Naon anu kaos bodas dina Ngabuburit?

Thekaos bodas, atanapi maillot blanc, angkat ka pamimpin Klasifikasi Umum anu umurna 25 taun atanapi langkung ngora (tanggal 1 Januari taun balapan anu ditangtoskeun). Sacara sederhana, nya éta pikeun pengendara ngora anu pangsaéna kalayan waktos anu panghandapna. Pikeun ngora, ambisius sadaya-buleud dina balapan, meunangkaos bodasibarat menang konéng.21 Juni. 2021

Naha aya anu kéngingkeun sadaya jersey wisata di Perancis?



Teu aya tukang sepedaparantos meunanganu tilubaju kaosdina hijiWisatatiPerancis, Sareng ngan ukur Tony Romingerin 1993 sareng Laurent Jalabert taun 1995 anu parantos tiasa cocog sareng prestasi ieu di Grand mana waéWisata(Ngabuburit). Eddy Merkx mangrupikeun urang Bélgia anu mimiti meunangWisatatiPerancisti saprak Sylvère Maes taun 1939. Merckx janten pahlawan nasional.

Naha RCB nganggo héjo?

'Pisahkeun limbah ngajantenkeun daur ulang runtah saderhana. Pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan daur ulang, étaRCBtimnganggo héjobaju kaos tina plastik didaur. Kaos oblongnyaétajangji tim pikeun #GoGreen sareng cara aranjeunna pikeun ngahijikeun pikeun nyalametkeun planét, 'franchise éta parantos nga-tweet dina 2019.25 Okt 2020

Naha aya anu kéngingkeun sadaya kaos oblong di Tour de France?

Dina 1969, Eddy Merckxmeunanganu konéngbaju kaos, anu hejobaju kaossareng titik polkabaju kaos, hiji-hijina lalaki anu kantos ngalakukeun éta dina hijiTour de France.

Kumaha aranjeunna mutuskeun saha anu meunang Tour de France?

Tour de Francedibagi kana 21 tahap: Salapan tahap datar, tilu tahap pagunungan, tujuh tahap gunung (kalebet lima gundukan puncak), dua uji coba waktos masing-masing sareng dua dinten istirahat. Unggal panggung ngagaduhan ajuara, sareng pengendara anu ngalengkepan tahap paling dina jumlah waktos anu pondok dina waktosnameunangjudulna sakabéh.

Jersi naon anu nganggo pengendara Tour de France?

Kaos Tour de France: Konéng, héjo, bodas sareng polka-dot dipedar. Kami ngajelaskeun naon anu kaos konéng, héjo, polka-dot sareng bodas anu dianggo ku pengendara dina Tour de France anu diwakilan.

buta contend 3 tingalian

Naon kelir Tour de France?

Nalika Tour de France neraskeun, sababaraha pengendara tiasa ditingali kaos olahraga nganggo konéng, héjo, sareng bodas sareng titik-titik polka beureum. Henteu, baju baju na sanés kaputusan fashion.

Iraha kaos poli dot kaluar di Tour de France?

Kaos oblong ieu dipasihkeun ka pamimpin sistem poin dumasar kana posisi anu kaos konéng, héjo, beureum, sareng polka-dot. Ieu dileungitkeun di 1989, dina taun anu sami kaos oblong beureum dileungitkeun. Jawara dunya ayeuna tiasa nganggo kaos pelangi nalika anjeunna paséa dina Tour de France.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.