Utama > Waleran Pangsaéna > Naon rasana tofurkey - kumaha cara ngungkulanana

Naon rasana tofurkey - kumaha cara ngungkulanana

Naha Tofurky langkung séhat tibatan kalkun?

Tofurkeygaduh protéin rada kirangtibatan kalkun, tapitofurkeyprotéin asalna tina tahu, anu dianggap sourcemeaning protéin lengkep éta ngandung sadaya asam amino ésénsial anu diperyogikeun ku awak urang, 'saur Proctor. Duanana ogé ngagaduhan itungan kalori anu sami.Tofurkeyngagaduhan 5 gram serat, sedengkeunkalkunteu gaduh.



Urang Amérika resep dagingna, kalayan rata-rata jalma nyéépkeun sakitar 90 pon daging babi, sapi, sareng hayam unggal taun. Rata-rata global sacara signifikan langkung handap sakitar 34 kg per taun, tapi henteu sadaya jelema resep daging. sabab sakitar 5% penduduk sadunya milih vegetarian.

Di Amérika Serikat, ampir 5% jalma milih gaya hirup ieu, dibandingkeun sareng 12% urang Brisans sareng 30% urang India. Mayoritas penduduk ayeuna ngadahar daging sareng ngaraosan burger, tulang rusuk, daging babi, jangjang sareng steak unggal dinten, naon anu bakal terjadi upami sadayana ngan ukur lirén? Kumaha carana éta mangaruhan ékonomi, mata pencaharian urang, lingkungan sareng kaséhatan urang? Episode ieu acara infographic, Naon anu Bakal Terjadi Upami Dunya The Dumadakan Goetarian? Tong hilap ngalanggan teras klik bel supados anjeun tiasa janten bagian tina NotificationSquad kami. Ékonomi Éta dinilai ku Amérika Kalér MeatInstitute (NAMI) yén industri daging nyandak 894 milyar dolar AS Ékonomi AS kalayan 95 milyar dolar AS pikeun sapi nyalira. 800,000 jalma padamelan dina bisnis daging sareng unggas di Amérika Serikat, sareng jutaan di dunya, janten saklar ngadadak kana vegetarianisme bakal hartosna kaleungitan padamelan, waktos nyiptakeun padamelan di sagala rupa bidang.

Pindah kana gaya hirup tanpa daging bakal aya pangaruh anu signifikan dina ékonomi global, kalayan industri daging dugi ka $ 1,6 triliun taun 2050. Pangaruh Sosial Pangaruh sosial vegetarianisme global tiasa ngancurkeun seueur komunitas.



Ayeuna, sakitar 1 milyar jalma bakti kahirupanna pikeun ngomean ingon-ingon, damel di bumi atanapi damel di pabrik daging. Janten upami urang lirén tuang daging, aranjeunna bakal kaleungitan rezeki sareng kaleungitan pendapatan sareng lahan. Karya naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun? Sabalikna, seueur anu tiasa ngalih kana ngical sareng ngajual buah, sayuran, atanapi gandum, atanapi mendakan sababaraha sumber penghasilan sanés.

Anu miskin tiasa katandangan parah upami diétna henteu deui kalebet katuangan anu dicandak tina daging kalayan produk sato, anu langkung seueur nutrisi tibatan gabah sareng nasi. Aya seueur tradisi budaya sareng kaagamaan anu kalebet daging salaku fokus anu moal aya deui atanapi kedah dirobih kusabab gaya hirup vegetarian. Seueur 1.8 juta umat Islam di sakumna dunya ngarayakeun Idul Adha unggal taun salaku bagian tina kalénder Islam sareng salaku bagian tina tradisi ieu domba atanapi domba dipeuncit sareng sababaraha daging ditawarkeun ka kulawarga miskin sareng malarat kalkun dina méja makan sukur luhur, tapi naon anu janten tuangeun utama dina piring kami dina setting bébas daging? Tofurkey? Ayeuna hayu urang tingali sababaraha épék positip dumadakan ngalih kana vegetarian.

Lingkungan di dunya vegetarian, lingkungan urang bakal langkung saé sareng bakal ngantunkeun planét anu langkung séhat sareng bersih pikeun generasi anu bakal datang. Produksi ternak sareng industri daging dianggap salaku salah sahiji kontributor pangbadagna pikeun iklim, kalayan pangaruh anu langkung ageung di planét tibatan naon waé, sabab 14,5% émisi gas rumah kaca global disababkeun ku kagiatan manusa pikeun produksi daging.



Kaseueuran jalma bahkan henteu mikirkeun pangaruh tuangeun kana parobihan iklim, tapi upami urang liren tuang daging urang bakal ngalakukeun resep ka planet urang sabab éta bakal ngirangan émisi gas sacara signifikan. Produksi daging ngaluarkeun émisi gas anu jauh langkung luhur tibatan produksi buah sareng sayuran, sareng panilitian nunjukkeun yén produksi sapi seueur polutan anu nyababkeun lima kali langkung emisi pemanasan iklim tibatan sato sanés. Di Amérika Serikat, kulawarga rata-rata opat ngaluarkeun langkung seueur kusabab konsumsi daging gas rumah kaca tibatan nalika dua mobil nuju jalan.

ulasan jaket siklus

Kalayan saklar anu ngadadak ka vegetarian sareng ngaleungitkeun daging, émisi gizi urang tiasa turun dugi ka 60-70%. Cai Faktor biaya lingkungan utama anu utama dina produksi daging nyaéta konsumsi cai, sabab sato-sato langkung seueur nganggo Konsumsi cai urang tibatan naon waé ogé mangrupikeun salah sahiji sabab anu paling ageung tina cai tercemar. Total tapak suku cai pikeun pon daging sapi mangrupikeun 200 kali lipat tina pon tina kadaharan dumasar pepelakan.

Sakilo daging sapi nyandak 15,000 liter cai sateuacan dugi kana piring anjeun, sedengkeun hayam bakar nyaéta 4,325 liter. Aya jutaan jalma di panjuru dunya anu teu ngagaduhan aksés kana cai bersih. Janten upami aya kirang sapi kanggo tuangna bakal seueur cai.



Lahan Numutkeun élmuwan Walanda, ayeuna aya2. 7 milyar hektar lahan dianggo pikeun susukan, kalayan antara 20-30% daérah bébas és di bumi dianggo sacara éksklusif pikeun babi, hayam sareng sapi. 100 juta hektar deui dianggo pikeun melak palawija.

Di Amérika Serikat, sakitar 700 juta ton katuangan dikonsumsi tiap taun ku sato tegalan nyalira, anu sanés tiasa dipasihkeun pikeun manusa pikeun merangan kalaparan dunya, anu disababkeun ku diperkirakeun 40 juta ton kadaharan Vegetarian global tiasa ngosongkeun lahan ieu anu ayeuna digunakeun pikeun peternakan, sareng sana seueurna henteu cocog pikeun manusa, sababaraha diantarana tiasa dianggo pikeun tuang padumukan anu tumuh di dunya, melak langkung seueur pepelakan, sareng anu sanés Cara inovatif pikeun nungtun cara ngagunakeun lahan. Kaséhatan 56 milyar sato dikokolakeun sareng dibunuh pikeun dikonsumsi manusa unggal taun, kalayan seueur dijaga hirup ku cara tetep nginum obat pikeun ngabantosan aranjeunna dina kaayaan tatanén anu setrés sareng teu kabersihan. Dina unggal usum taun kira-kira 20 milyar hayam, 1,5 milyar sapi, 1 milyar babi sareng 1 milyar domba di kebon sareng pabrik di seluruh dunya - éta tilu kali langkung seueur manusa sareng aranjeunna sadayana aya tuangeun ka urang.

Numutkeun ka Organisasi Pangan sareng Pertanian, jumlah sato anu peryogi lahan nyaéta kehutanan ningkat ku 25 juta unggal taun. Sasatoan anu dipelak ku pabrik kaserang panyakit sareng tiasa janten tempat pembiakan pikeun galur virus anyar sareng baktéri super. Ku ngaleungitkeun kebon pabrik ieu, urang tiasa ngirangan résiko baktéri tahan antibiotik sareng panyakit sapertos panyakit sapi gélo anu dileupaskeun ka lingkungan urang.

Protéin? Titik sanés anu kedah diperhatoskeun nyaéta tanpa daging janten sumber protéin anu penting dina diet urang, naha sumber utama urang bakal? Kabeneran aya seueur alternatif. Kedele sacara historis dikenal salaku 'daging tanpa tulang' sareng ngandung 35% protéin, anu hartosna éta mangrupikeun sumber protéin anu kualitas luhur. Aya kapercayaan ayeuna yén vegetarian nyabut dunya sumber pepelakan, tapi dina kanyataanana seuseueurna kacang kedele sareng bijil anu dipelak dianggo pikeun peternakan.

Cara séjén pikeun kéngingkeun dosis protéin anu séhat nyaéta dahar langkung kacang polong, kacang, kacang, quinoa, sayuran, sareng soba. Susu susu sareng endog hayam ogé mangrupikeun sumber anu saé, asalkeun susu sareng peternakan endog masih tiasa dianggo. Janten kumaha saur anjeun? Naha dunya bakal nguntungkeun tina pola makan vegetarian global? Hayu urang terang pikiran anjeun dina koméntar! Pariksa ogé tulisan kami anu sanés anu judulna Vegans vs Meat Eate ka rs! Nuhun parantos nonton sareng sapertos biasa ulah hilap resep, ngabagi sareng ngalanggan.

Pendak deui waktos salajengna!

Naha Tofurky Roast saé?

Kami nyobian ieu di toko roti. Kuring mimiti hariwang, henteu hoyong nempatkeun kana sungut kuring kusabab kuring ngupingkeunTofurkyguyonan ngeunaan kumaha 'pikareueuseun' na salami 20 taun, tapi teras-terasan kagét ku rasa sareng téksturna. Éta henteu goréng pisan. Nyatana, éta geulisalus!

(musik bagja) - Oke, dulur. Thanksgiving caket dieu nalika anjeun di Amérika. Di Kanada urang ngagaduhan urang teu lami ka tukang.

Sareng aya seueur hal anu kedah dipasak. Janten, pikeun mempermudah, dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun cara nyandak roti sukur, roti vegetarian, Thanksgiving anu ramah pikeun vegan atanapi roti Natal atanapi naon waé sareng ngan ukur nambahan. Héy, Candace, anu Edgy Veg, sareng dinten ayeuna, kuring bakal nunjukkeun cara ngadamel biasa, vegetarian éta tofurky, tapi naon waé anu dipikaresep ku vegan atanapi pésta vegetarian anu pikaresep sareng sakedik langkung saé.

Abdi henteu nyarios yén anjeun henteu saé, éta anjeun. Tapi anjeun tiasa gampil pisan ngangkat éta ku sababaraha hal anu béda, sapertos cairan ngagoreng sareng sababaraha sayuran. Sedengkeun pikeun cairan ngagoréng, anjeun tiasa nganggo naon waé basa karesep anjeun.

Kuring gé nunjukkeun kumaha ngalakukeun ngan hiji-hijina anu saderhana. Ngan ukur sakedik vegan atanapi margarin anu lebur. Sababaraha kaldu sayuran.

Anjeun tiasa nganggo kaldu sayuran atanapi henteu hayam atanapi henteu lebah f. Teu aya hayam anu rekomendasi kuring. Teras sayuran sareng bawang bodas sareng rempah-rempah.

Sareng éta waé. Janten anjeun tiasa nganggo naon waé anu anjeun gaduh ku tutup anu aman dina oven. Kuring nampi anu ieu. Roti roti lumayan leutik, janten ieu ukuran anu saé pikeun aranjeunna kecuali upami anjeun tiasa mendakan panci panggang anu alit pisan.

Pan anggang abdi ageung teuing maka urang badé nganggo lalaki ieu dinten ayeuna. Éta ngan ukur piring roti sareng tutupna. Ngeunaan sayuran pikeun ninggang anjeun, naon waé anu anjeun pikaresep, anjeun tiasa nganggo.

Wortel, kentang, sareng bawang lumayan baku. Tapi deui, upami anjeun hoyong bit, atanapi kuring henteu terang parsnips atanapi ubi, anjeun tiasa nganggo ieu kusabab éta anu kuring gaduh. Tetep saderhana, leres? Janten tambihkeun kana piring naon waé anu anjeun anggo salami éta biwir.

Janten tambihan wortel anjeun sareng kentang anjeun. Terus kuring boga bawang. Pikeun bawang, kuring ngan ukur potong irisan sareng meupeuskeun sakedik.

Urang bakal nempatkeun éta kumisan. Hal anu kuring lakukeun nyaéta cairan ngagoréng. Janten, ceuk kuring, anu kuring gaduh pikeun sababaraha saham sayuran, sababaraha mentega vegan lebur sareng sababaraha rempah.

Kuring nganggo bumbu Old Bay. Kami gaduh sababaraha tim sareng sababaraha cabé sareng éta waé. Tapi anjeun tiasa nganggo anggur beureum upami anjeun hoyong, atanapi upami anjeun hoyong ngadamel anu paling luhur ku macét alpuket, anjeun tiasa.

Éta ngan saukur gampang. Oké. Janten nempatkeun sadayana dina mangkok alit, kaldu sayuran cair, naon waé anu anjeun badé disebatna, teras kami ngagaduhan mantega atanapi margarin dumasar-pepelakan.

Henteu leres-leres masalah. Sareng kami henteu nambihan uyah sabab mentega anjeun panginten parantos asin. Janten anjeun henteu hoyong uyah dua kali.

Teras we gaduh Old Bay, thyme, sareng cabé kami. Terus ngan aduk éta ku angin. Oke, kanggo sayuran kami kuring badé nambihan sakitar, mmm, tilu dugi ka opat séndok cairan urang lempeng kana panci atanapi mangkok anu anjeun anggo kusabab anjeun teu hoyong sayuran janten overcooked sareng over-seasoned toss sareng anjeun panangan atanapi anjeun terang ku sababaraha jinis séndok atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong.

Leungeun paling gampang. Teras anjeun ampir hoyong ngadamel kiyeu atanapi celah di tengahna. Oke, kuring nyandak palastik sareng klip di sisi jalmi ieu, sareng sakitar kanggo mastikeun sayuran henteu raoseun teuing, abdi badé nempatkeun salembar kertas saos bagian tengah di dieu, sapertos kieu.

Upami éta ageung teuing anjeun ngan ukur tiasa motong éta maka urang bakal nempatkeun dasarna supados sayuran henteu raoseun teuing. Tah kieu. Teras we bakal tuang sakitar satengah tina baste.

Maka anjeun ngan ukur nyandak tutupna sareng kuring bakal nempatkeun lalaki ieu dina oven. Masak ieu dina 350 sakitar sajam sareng 10 menit-ish. Parios deui saatos sakitar sajam, tapi, ngan kusabab unggal oven rada beda sareng milik anjeun panginten? béda ti kuring, tapi enya.

Pendak deui dina sajam. Oké. Janten kuring gaduh sakitar 20 menit deui dina waktosna.

Janten kuring nyandak bawang bodas kuring sareng ngan ngalungkeun kana sababaraha bast ieu. Alesan urang ngalakukeun éta dina 20 menit terakhir sabab bawang bodas condong kaduruk. sareng nalika kaduruk janten pait pisan.

Anjeun tiasa ogé naksir aranjeunna upami anjeun hoyong. Terus balik dina oven salami 20 menit. Aya dimana.

Sajikeun ieu sareng resep kentang mashed sareng saos kuring. Kuring bakal numbu ieu di handap. Sareng anjeun saé pikeun angkat.

Saé, pakansi liburan anu saderhana. Ya Allah. Ngeunah pisan.

Mmm. Oké. Hayu atuh terang upami anjeun hoyong ngalakukeun tulisan ieu ku jempol ageung.

Hayu atuh terang naon eusi pakansi anu sanés anu anjeun hoyong tingali dina bagian koméntar di handap, sareng ningali anjeun waktos salajengna. Aduh. Oh, sareng pencét tombol langganan.

Anjeun kedah ngalakukeun éta ogé. Mmm. Sigana mah kuring bakal ngagaduhan sakitar tilu Thanksgiving taun ieu.

Tofurkey didamel tina naon?

Tofurkey(campuran tahu sareng kalkun) mangrupikeun gaganti kalkun dina bentuk roti atanapi kaserol protéin vegetarian, biasanadidamel tinatahu (protéin kedele) atanapi seitan (protéin gandum) kalayan isiandidamel tinaséréal atanapi roti, dibumbui ku kaldu sareng dibumbui ku bumbu sareng rempah.

Sacara pribadi, kuring henteu kantos tuang kalkun daging, tapi kuring hoyong tofurkey kuring raos sapertos anu asli anu dibarengan ku saos cranberry sareng kuah sareng sadaya bahan tradisional anu sanés, janten hayu urang mimitian ku ngadamel dasar tahu sareng tahu ieu . Abdi badé nganggo lima blok tahu teguh sareng hiji blok tahu sutra.

pemanasan ceuli sapédah

Kuring milih ngaraosan tofurkey kuring kalayan seueur ramuan seger éta sareng hal-hal sanés anu sacara tradisional dianggo pikeun ngasakan jangjangan. Kuring dicincang tahu sareng ayeuna tambahkeun Tambihkeun peterseli sareng thyme, rosemary sareng bijaksana, kuring bakal nambihan miso sareng sakedik cabé seger, sababaraha rasa unggas sareng sababaraha bubuk bawang janten kuring bakal nyampur sadayana. Ayeuna kuring parantos nyampur tahu sareng sadaya ramuan sareng rasa sareng anjeun tiasa ningali yén éta sadayana dicampur pisan.

Kuring mindahkeun campuran tahu sareng ramuan ieu kana colander anu ditutupan ku anduk anu bersih. Lemes kaluar luhur teras bungkus. Ayeuna kuring nempatkeun piring di luhur sareng nempatkeun jar anu beurat di luhur pikeun nimbang.

Tauhu urang dikuras dina kulkas sareng samentawis éta kuring gé nunjukkeun kumaha ngadamel keusikan anu saé pisan anjeun tangtosna tiasa nganggo resep anjeun nyalira atanapi anjeun tiasa ngagaleuh ngeusian di toko tapi anu ieu saé saé pisan sareng kuring nyarankeun pisan. nyobian éta Kanggo ngeusian urang kami parantos garing cranberry, sapuluh zaitun kalayan bumbu di jerona, kacang mete, buah apel héjo haseum, roti Perancis atanapi baguette, tilu bawang, sababaraha seledri seger, peterseli sage sareng sababaraha siki sayuran, kuring ngadamel nyalira , Tapi anjeun tiasa nganggo panggunaan kotak kubus upami anjeun hoyong sareng kami ngagaduhan cabe hideung seger sareng bumbu unggas. Ayeuna kuring moal motong bahan ieu kana batu alit, saur saparapat inci, teras urang tepang di dapur sareng urang tiasa ngamimitian masak. Ayeuna kami di dapur sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngeusianana, kuring parantos nyincang sadaya bahan sareng kuring ngamimitian ngasakan roti roti ieu dina oven sareng mentega vegan sareng roti bakar dina oven . preheated nepi ka dua ratus derajat Celsius.

Sedengkeun roti anu toasting dina oven, Abdi lebur sababaraha mentega di dieu dina wajan. Goreng mentega sareng abdi nambihan bawang sareng seledri sareng bijil sakitar lima dugi ka sapuluh menit dugi ka lemes sareng pipis. Janten bawang sareng seledri ngagoréng sareng kuring ngaluarkeun roti sareng nambihan.

Penting pikeun roti bakar roti upami anjeun henteu kéngingkeun ngeusian lembek. Abdi nambihan sadayana roti. Panci anjeun sigana cukup pinuh dina titik ieu, tapi éta bakal ngaleutikan sakedik nalika anjeun masak Tambihkeun sesa bahan.

Janten kuring nambihan apel héjo anu dicincang sareng zaitun. Kacang mete. Cranberry.

Anjeun tiasa ogé nganggo kismis, tapi saur kuring mah cranberry saé pisan sareng masihan ngeusian warna anu langkung saé. Kuring gé aduk sakedik. Ayeuna kuring nambihan peterseli sareng bijak dicincang sareng cabe hideung, lumayan seueur.

Teras kuring badé nambihan sakitar kaldu, kuring bakal diaduk sakedik, kuring bakal nambihan bumbu hayam di dieu, sareng ayeuna kuring bakal ngahurungkeun kompor dugi ka handap, pasang tutup sareng ngantep éta masak sakitar sajam, unggal 15 menit kuring parios, aduk sakedik sakitar, pastikeun henteu nempel kana handapeun, sareng kuring ogé tiasa nambihan kaldu upami katingalina garing teuing. Ok, tahu parantos dikuras sapeuting, urang badé ngabongkar éta sareng ningali kumaha rupana. Éta katingalina saé.

Ayeuna urang ngagaduhan dasar anu padet ieu pikeun digarap. Kuring bakal kerung ieu kaluar ti tengah pikeun nyiptakeun reses dimana urang bakal nempatkeun ngeusianana sareng kuring ngantunkeun sakitar dua inci sakitar ujungna, ampir hiji inci. Janten ayeuna kami parantos suwung sareng kami bakal nambihan ngeusianana, sakumaha anjeun tiasa tingali kuring parantos ngeusian teuing, tapi kuring pikir éta saé pisan sabab maka kami ngan ukur tiasa gaduh sapiring satengahna deui.

Kuring ngalempengkeunana sareng nutupan sadayana. Janten kuring parantos ngagosok panci panutup oven ieu sareng kuring bakal nyobian mindahkeun kalkun abdi kana. Éta bakal janten sakedik tricky janten kuring lakukeun cara ieu sareng kuring bakal ngarobahna tibalik.

Palang ramo! Ok rada bengkok tapi kuring ngan ukur tiasa ngalereskeun ieu. Abdi resep pisan kana jalan tétéla ieu. Ayeuna hayu urang ngalih kana léngkah salajengna anu super pikaresepeun! Abdi hoyong kalkun tahu kuring gaduh drumsticks sareng jangjang sareng kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamelna.

Kuring ngukir tulang leutik ieu tina parsnip, kuring gaduh anduk baseuh di dieu sareng kuring nempatkeun tulang parsnip ieu di dalamnya, teras kuring nambihan sababaraha campuran tahu éta, kalayan anduk baseuh ieu kuring bentukna kana bentuk drumstik, teras kuring nambihan ka kalkun. Janten di dieu urang gaduh tofurkey sakedik sareng Abdi nganggo jaket ieu. Bahan marinade diwangun ku miso ringan sareng sababaraha madu, sababaraha mustard, sababaraha minyak wijén, sababaraha ramuan sareng sababaraha cabé.

Ok, janten ayeuna tofurkey lengkep ditutupan ku marinade sareng siap pikeun oven. Kuring ngantep éta bakar sakitar sajam satengah. sareng salami waktos pembakaran kuring nyandak kaluar unggal 15 menit pikeun dilapiskeun ku marinade ieu sareng ogé sareng mantega.

Kuring ngaluarkeun tofurkey sareng éta coklat saé pisan. Ieu mangrupikeun daun tahu anu kuring anggo pikeun kulit kalkun sareng sateuacan nganggo kuring ngagaduhan 10. menit anu direndhem, ayeuna katingalina sapertos kieu.

Kuring ngagaduhan sapotong daun kacang anu langkung alit sareng kuring narik kalkun ayeuna, janten lebet handapeun jangjangna, janten, dorong ka handap ka dinya. Sareng kuring ngagaduhan sapotong potongan anu langkung alit di dieu anu bakal kuring anggo pikeun nutupan kendang. Ayeuna kuring nambihan lapisan terakhir tina marinade sateuacan abdi bakar deui dina oven.

Kali terakhir ieu kuring ngan ukur ngasakan sakitar 15 menit. Terus tofurkey kami siap! Di dieu urang ngagaduhan, konci tahu hébat kami! Kalayan kulit garing, awak tahu anu saé sareng ngeusi anu jero pisan.

Naha Tofurkey seitan?

Tofurkynyaétaseitansareng kécap dumasar sareng diciptakeun ngagaduhan tékstur anu sami sareng produk daging; perasa sapertos kalkun basis sayuran dimaksudkeun pikeun ngajantenkeun éta sarimbag sareng ongkos tradisional Thanksgiving.

Budak vegan mana anu pangsaéna? - Sareng anu mana anu paling parah? - Hayu urang ngobrol ngeunaan éta. (Musik éléktronik funky) (api-api crackles) - Enjing mitos anu saé - Dinten ieu kami ti palaku, panulis sareng ayeuna panulis buku anyar Ronan Boyle sareng jembatan teka-teki, éta Thomas Lennon! (Kru keprok) - Yo, whoa! Tom! (cekikik) - Kuring nyiduh siga kuring henteu terang kuring bakal aya dina acara anjeun. Tangtosna kuring terang-- - Anjeun di dieu, lalaki - Kuring hayang aya di dieu, kuring di dieu - Anjeun di dieu. - Saé kanggo pendak sareng anjeun. - Gosh, terakhir waktos urang-- - Rhett sareng anu sanésna - Aranjeunna ningal yén kami sadayana nganggo baju sareng bak cai panas anjeun. - Leres. - Rhett sareng anu sanés. - flashback? - Upami Anjeun kersa. - Henteu kunanaon - Oh enya! - Oké. - flashbacks hébat, guys.

Pikaresepeun pikeun aya di flashback sareng anjeun. - Éta saé pisan sareng panas. - Urang terang yén anjeun ayeuna hirup dina gaya hirup vegetarian - kuring pernah janten vegetarian.

Salaku vegetarian kuring ngalakukeun potongan panjang, teras kadang henteu - tapi anjeun dina tempat anu ketat ayeuna - Kuring dina hawa ayeuna, enya - éta mangrupikeun hal anu saé, sabab éta ngajadikeun anjeun calon anu sampurna pikeun tujuan urang ayeuna , Milarian sosis vegan pangsaéna anu tiasa ditawarkeun ku dunya sareng sains. Ieu waktuna pikeun ♪ Daging Palsu ti kuring ♪♪ Boo boo boo ♪♪ sosis Vegan saé ♪♪ Saé pisan, saé pisan ♪ - Kuring henteu ngarepkeun lagu téma, guys - Leres. - Éta henteu dipercaya .- Ngan pikeun anjeun, Tom.- Naha kuring tiasa nyarios ka jalma yén anjeun parantos ngalaksanakeun ieu sateuacan --- Henteu, kuring henteu acan. - Henteu, kami henteu. - Kuring henteu terang kunaon tukang ngarusak.

Anjeun tiasa ngawartosan anjeun latihan kusabab éta katingalina saé. - Janten tiasa saé pisan. - Oke, urang badé nyobian merek sosis vegan anu kawéntar sareng meunteun éta dina skala tina hiji dugi ka 10, tapi kusabab anjeun mangrupikeun vegetarian anu ampir vegan dina pendapat kami. - Oh enya, henteu kunanaon. - Teras anjeun --- Henteu aya dina pipikiran kalolobaan sayuran, tapi --- Leres, éta leres. - Katuhu - Skor anjeun bakal diitung dua kali - Éta masuk akal - Kami bakal diitung sakali unggal.

Urang bakal narik sadayana skor ieu sareng nyiptakeun sosis vegan anu pangsaéna - - Hebat. - Kantos. - Jalma bakal ngalungkeun aranjeunna ka urang. - Éta tiasa diatur. - Anjeun bakal sumping dina cara anu narik ati.

Jawara anu bakal dinobatkeun vegan Brian. Atanapi langkung mirip tag nami. Hayu urang kana éta. - Babak hiji. - Ayeuna unggal sosis dikirimkeun ka kami nganggo beagle vegetarian, éta anjing sareng sajak paksa.

Bawa beagle vegetarian. (Tom niron tarompét) - Oh. - Oh.- Kuring ngadua musik anjeun, punten, punten. - Naha anjeun-- - Henteu, anjeun ngan ukur --- Kuring henteu weruh, kuring ngan ukur ngaraos. - Laksanakeun sangkakala sungut anjeun sapertos-- - Abdi gaduh. - Langkung sapertos tarompét karajaan. - Éta kakuatan anu kuring gaduh - Oke, éta Lightlife Smart Sausage Italia, janten sadayana didieu aya anu nyandak sosisna.

Berbasis kedelé, kuring ngagaduhan sayuran garing, kentang, aci, oh gula tebu nguap - Abdi henteu guyon nalika kuring nyarios bau hébat - Sareng éta kualitas sapertos daging - Urang bakal inuman sosis urang - Éta henteu . - Dink aranjeunna. - Teras we bakal ngalelepkeun sosis urang. - Oh. - Oke, pas anjeun di jero, jelas yén ieu --- Teu aya daging. - Ngalebetkeun - Ibu. - Naha anjeun terang naon anu kuring carioskeun? - Rada ngabingungkeun. - Éta budak lalaki spongy, fibrosa --- leres-leres sesat dina jero. - Leres. - Nya siga --- Éta sapertos tuang boneka tina bonéka teddy - kuring gaduh perasaan yén aya jalma di The Sopranos bau bau mobilna. (Rhett seuri) Kuring henteu weruh, kuring pikir éta anu kuring hartosna, hartosna naon anu kuring pikir.

Anjeun naék kana mobil --- Éta leres. - Oke, Paulie Walnuts. - Éta raos pisan langkung saé tibatan anu dirasa. - Henteu, kuring aya di dinya, raoseun langkung raos tibatan anu karaos, saur anjeun? - Leres.

Teu raoseun. - Sungut --- Sungutna goréng pisan. (Tom gagap) - Abdi henteu maksad nyarios parah - Anjeun sanés sponsor - Sanés anjeun? - Henteu. - Sora sungut goréng pisan. (Rhett sareng Link seuri) Nyaan --- rasa henteu ngaganggu kuring pisan - rasa anu saé - saur kuring bakal nganggo lima - éta raos. (Rhett seuri) - Gusti. - Kuring bakal masihan opat. - Wow. - Anjeun henteu terang dimana urang badé angkat ti dieu, maksad anjeun anjeun tiasa négatip - Janten éta hal anu hébat - kuring henteu ogé terang - Seungitna bau deui.

Seungitna bau, leres henteu? - Leres. - Abdi resep bagian luar tina hal ieu. - Sareng anjeun masih masihan anjeunna. -Kami gaduh lima, opat sareng hiji, sareng éta masihan urang jumlahna 11.- Babak dua.-Oke, bawa beagle sayuran lebet. (Musik tarompét) Oh.- Oh. - Éta musik anu sanés.- Kuring bakal nyobian anu sapertos kieu.- Anjeunna di dieu, anjeunna di dieu. - Wilujeng sumping. - Sakedik panjang, sakedik panjang.

Oke, éta-- - Henteu ngan ukur Beagle ngagaduhan topi, éta ogé sigana henteu gaduh pandangan anu goréng. - (seuri) Leres, leres. Kusabab kitu anjeunna ngagantung dina iteuk - Oke. - Anjeunna kedah ditingalikeun di sakitar.

recovery stimulator otot

Oke, éta sosis sayuran tanpa daging. Éta quinoa sareng nasi, quinoa saé, nasi beureum, tahu sareng kentang. - Mm-hmm.- Teras aya ogé sauntuyan sayuran anu rupa-rupa .- Oke, urang tuang, muhun, upami anjeun ngigelna, entong diinumna. - Hal karesep kuring ngeunaan tuang sadayana ieu kusabab kuring Kuring salah sahiji anti anti germ nyaéta yén aya dalapan budak lalaki hipertér anu ngubaran saha waé anu teu aya dina panon kuring - éta anu disebatna - - Sareng aranjeunna ngan saukur ngagulung ku kumis anéh.

Aya ngan seueur jalma anu aneh anu parantos keuna kana ieu waktos dugi ka urang - (cekikik) Wilujeng sumping saumur hirup kuring Tom - Kuring henteu yakin sabaraha raos tina hal ieu sareng ti para budak lalaki, éta ngan ukur aya - - Hipster hands.- Hipster-- - Hipster hands, mm.- Bisi wae, microbiome anjeun dipangaruhan ku sagala rupa anu aya dina ramo.- Kuring bébéja ngeunaan irung, kuring resep éta- Terus anjeun ngegel sareng éta renyah .- Abdi resep pisan. - Tekstur langkung saé. - Abdi resep pisan éta. - Ku jalan kitu, ieu gambar Amy.

Sabenerna, ieu Présidén Global anjeun, Xavier Unkovic. Anjeunna resep sosis sareng karate. - Mm, leres anjeunna henteu. - Urang parantos ngalakukeun panilitian, Tom. - Batur, éta ngan ukur ukuran anu pas kuring ogé aya anu terang anu kuring henteu perhatoskeun kalayan nomer hiji, éta ageung teuing - anjeun ageung teuing. - Éta ageung teuing. - Éta badag teuing. - Anjeun teu hoyong sosis --- Éta sapertos linggih di bioskop sareng ngagaduhan ember. (Rhett seuri) - Kuring bakal nyandak-- - Aranjeunna saé - Abdi nyandak ember vegan sosis hipster, punten - Deui, sababaraha ieu ngan ukur lilin kumis di dinya, tapi éta saé pisan.

Upami kitu, urang bakal indit --- hayu urang indit. - Buka dewan? - Abdi resep éta. - Abdi tuang sadayana. - Abdi resep sareng kuring badé angkat

Éta salapan. - Wah! - Buka hiji dugi ka salapan. - Éta salapan tina 10.

Leres. - Abdi resep pisan. - Kuring bakal masihan anjeun tujuh. - Abdi hoyong nyarios tujuh, muhun.

Téktur langkung saé, tapi hartosna, kuring henteu gélo ngeunaan éta. Abdi henteu hoyong tuang dina bioskop, éta anu kuring carioskeun. - Janten anu nyandak urang jumlahna aya 32- Babak tilu.- Bawa beagle sayuran ieu lebet. (Musik tarompét) Oke.

Leres. Anjeun teu kedah muterkeun sadayana, hartosna urang ngartos. - Henteu, éta Tofurky Artisan Sausage Kielbasa - Naha anjeun yakin éta henteu ngan ukur tilu cerutu? - Éta raoseun sapertos tilu cerutu. (Rhett sareng Link seuri) - Oh man. - Kuring bakal nyandak anu ditabuh sabab éta acara anjeun.

Anu hiji ieu panas pisan, mimiti sadayana, jalma - Éta panas pisan. - Wah - Duh Gusti. Hei hipster crazies? (Rhett and Link chuckle) Éta sapertos permukaan panonpoé. - Oh enya, sareng anjeun kedah ngantosan lami pisan. - Teras hal-hal endog ieu, éta anu kuring carioskeun. - Kaluar siga, ieu panas pisan.

Naha éta ngabantosan pikeun neuleumkeun kana cai? - Tiasa, hehehehe - Ouh aduh - Oke, punten - sigana mah urang bakal cilaka upami urang tuang jalmi - panas teuing - Tahu Sumur, poblano bakar - Peppers, buah gandum. - Oh, oh.- Ampir euweuh bau irung.- Duh Gusti, éta jeruk.- Urang balik deui dimana anu mimitina tina segi tékstur.- Mm-hmm, éta kandel teuing.

Éta kandel teuing sareng éta --- Éta sapertos ngegel bantal .- Abdi hoyong ngepak langkung kacang .- Urang ngagaduhan anu saé .- Kacang biasa .- Mm-hmm.- Rasana sapertos anjeun gaduh sosis normal di loteng teras ditinggalkeun teras anu sanésna ngalih deui - Leres. - Teras anjeun ngalih deui saatos aranjeunna pindah sareng sosis masih aya teras anjeun tuang. - Naha anjeun ningali paméran King Tut nalika éta di musium? - Henteu, kuring kantos mikir ngeunaan ngegel tina kanyataan --- leres. - Raja Tut dinten ayeuna - Leres. - Naha anjeun nyarioskeun potongan Mesir anu mummified? - Bagian naon waé, bahkan --- Kuring kedah nempatkeun ucing di ditu.

Éta bakal ngajantenkeun langkung raoseun - Hate pisan - Éta uih. - Éta pikareueuseun - Nyaan, leres pisan pikareueuseun - Kanyataan yén éta ngalangkungan sababaraha jenis prosés panilitian sareng pamekaran teras - - Éta sigana teu mungkin - Terus éta dina rak di mana waé - Naha éta? Tulisan? Ku jalan kitu, kuring resep keureutna. Kuring henteu damel pikeun urang Tofurky, tapi kuring ngagaduhan Tofurky, cakramna luar biasa - Di jalan? - Leres di bumi. - Oh.- Kuring bakal ngajagaan aranjeunna di bumi, kuring ngan gulung aranjeunna kalayan mustar konéng.

Éta luar biasa. - Oke - Kami percanten ka anjeun Tofurky, tapi henteu pikeun éta. Nol .- Urang tiasa kana nol? Kuring bakal nol - kuring ngan ukur bakal indit --- Naha? - Kusabab aya kamungkinan leres-leres nol sareng batur - Sareng upami teu lepat, éta nyandak urang ka total --- Hiji. - Wah - Babak opat - Kata kunci Beagle. (Musik terompet) Oke, teu kunanaon, tiasa kami, hatur nuhun - Mm-hmm, alus, aya naon ieu? Ieu Cicih Daging. - Oh muhun. - Uh-oh - Oke, urang gaduh - - Anjeun nguping ngeunaan --- Otomatis 66 ti Karolina Kalér - Kami gaduh pangalaman anu saé sareng Cicih Daging - Jalma-jalma ieu terang naon anu aranjeunna lakukeun deui - Anu ngagaduhan cai, protéin kacang polong , nyaring anjeun terang naon, kuring moal maca sadaya bahan kusabab éta henteu saé.

Hayu urang bayangkeun-- - Laksanakeun.- Éta ngan sosis. - Nya, aranjeunna nyebatna Beyond Sosis, rasa aslina.

Celepkeun sareng tilelepkeunana. - Oke, bau sapertos anak nakal .- Anjeun leres .- Oh.- Aranjeunna ngalakukeun hiji hal ku tékstur pikeun nyiptakeun mumbul. - Éta raoseun hartosna. - Éta anjeun moal kéngingkeun anu sanésna. - Numutkeun catetan kuring, éta ukuranana sapertos sosis daging tradisional .- Sanaos patarosan kuring, naha anjeun tiasa masak sapertos budak, naha anjeun tiasa masak dina bir? Anu ngan ukur bakal ngajantenkeun langkung saé .- Dupi anjeun masak dina bir? - Abdi resep pisan.

Kami nyandak telepon anjeun. (Rhett cekik) - Urang bakal ngegel deui. - Abdi hoyong tetep tuangeun.

Abdi hoyong tetep tuangeun. - Abdi resep pisan. - Mm-hmm. - Abdi resep pisan. - Éta raoseun sapertos batu gede, Colorado dina casing silinder. - Éta sosis anu saé. - Leres, sareng éta ku jalan, bayangkeun anjeun nempatkeun mustard anu pikaresepeun. - Mustard anu matak. - Leres - sanés mustard normal anjeun. - Sareng aranjeunna gaduh, anjeun netelakeun yén anak nakal henteu cukup Bratun dugi ka didamel mustard, janten kami leres-leres tangguh pikeun budak ieu. - Dengekeun, ieu murni .- Urang ngasingkeun rasa.- Éta bakal hésé pisan ngéléhkeun.- Leres. - Pisan sesah. - Anjeun parantos ngaeunteun éta salapan.- Urang panginten kedah ngalangkungan puncak skala anjeun. - Urang badé 10.- Oh. - Kuring badé angkat ka Beyond Meat-- - Anjeunna ngahargaan skala - Abdi henteu badé ngaruksak skala, tapi kuring pikir éta leres-leres padet. - Abdi badé salapan. - Leres, panginten aya anu kaluar, kuring badé ka salapan ogé.

Bawa kami ka babak ka-38 lima - Oke, kuring bakal nyungkeun anjing, tapi kuring langkung resep upami anjeun henteu ngahurungkeun musikna, ngaluarkeun anjing. (Musik tarompét) ♪ Brickety doo ♪ - Hayu! ♪ Dee dee dee You- Anjeun moal tiasa ngabantosan! Tingali, anjeunna nuju tuang salah sahiji sosis. - Anjeunna nyaéta, kuring bakal merjuangkeun éta.

Tarung anjeunna pikeun éta, pasihkeun ieu, pasihkeun ieu. Saha budak lalaki anu saé, saha anu saé - (Tautan niru anjing anjing) (Tom kécik) Tilu lalaki anu déwasa. (Tautan niru anjing gumujeng) Oh, pasihkeun ieu ka abdi.

Saha anu saé, saha anu hadé Beagle? - Oké. - Oh.- Morningstar Farms Original Sosis Patty .- Ayeuna Morningstar, anjeun kantos ka vegetarian --- anjeun parantos sareng aranjeunna sakitar menit. - Daging pikeun waktos anu lami. - Anjeun parantos di vegetarian salami lami-lami --- 30 taun.

Atanapi atoh, urang ngagaduhan cai, ketan, protéin kécap, bule endog, rempah. Éta lumayan gampang. - Seungitna bau. - Éta bau saé sareng lada.

Dupi abdi tiasa nyarios éta sareng hartosna kuring dina hartos kecap anu pangsaéna? Seungitna siga budak leutik anu nuju jalan-jalan di McDonald's, bau sapertos éta sadayana ngagolak sakaligus dina waktos masak --- Oh, éta ngagaduhan anu sapertos kitu .- Sareng sanésna, enya. - Nostalgia .- Lardy, (nyikikik) Schmalz ti budak leutik .- Lardy nostalgia.

Anjeun leres. Tilelep, tilelepkeun. Prob éta. - Oh, oh éta saé.

Éta saé pisan. - Ieu impresip. - Éta saé saé. - Oh manusa. - Éta pikaresepeun kusabab anak nakal diusahakeun janten anak nakal. - Leres. - Éta nyaéta --- Éta sosis sarapan. - Anjeun meunang nganggo rempah - jalma. - Kuring gaduh nomer anu saé pikeun éta. - Abdi resep éta. - Abdi resep .- Abdi henteu resep sapertos akherat .- Kuring ogé. - Tapi kuring resep. - Abdi resep pisan. - Abdi resep pisan anu kuring angkat ka luhur skala kuring.

Tippety luhur ka 10. - Sigana éta dalapan padet. - Abdi salapan taun sateuacan éta, janten --- Héi, naha urang kedah nunjukkeun yén ieu ngandung protéin, janten éta henteu leres-leres vegan. - oh - Leres. - Éta sababna kuring resep pisan. - Éta sababna anjeun resep pisan. - Janten ieu vegetarian, tapi téknisna henteu vegan. - Oke, kuring ngan ukur tiasa masihan skor anu bakal kuring pasihkeun dumasar kana rasa - Naon éta? - Dalapan.

Kami dugi ka total 34.- Sareng sajumlah total 38, juara sosis vegan sareng gelar Vegan Briangoes ka Beyond Original Brat. - Woo! Pencét musikna, henteu, henteu.

Oh enya, anjeun henteu, ah. (Tom niron tarompét) Tingali éta. - Saha anu saé? Saha anu saé, saha anu saé? Saha anu saé? - Hayu urang nempatkeun ieu katuhu di dieu. - Persis. - Bungkus deui. - Nuhun Thomas Lennon parantos mampir.

Pastikeun anjeun kéngingkeun bukuna anu énggal. Ronan Boyle sareng Bridge of riddles dijual ayeuna - ngahijikeun, naha anjeun tiasa sasarengan? dina hiji swoop murag. Ieu endah - - Showbiz.

Rasana sapertos bisnis pertunjukan, dulur-dulur. - Leres, urang ngalaksanakeunana. - Hatur nuhun pikeun resep, mairan, sareng ngalanggan.

Ayeuna anjeun nyarios anjeun terang kumaha waktosna. - Anjeun terang jam sabaraha ayeuna! - Aya naon? Ngaran abdi Josh Hill sareng kami di pagunungan Afrika Kidul sareng waktosna kanggo muterkeun roda mitositas! - Abdi resep énergi. (seuri) Klik tautan di luhur pikeun ningali kumaha urang nyobaan luhur vegan mayoin Good Mythical More - sareng pikeun milarian terang dimana roda kabayangna bakal turun. (Rhett grunts) - Wisata usum panas kami sacara resmi dinten ayeuna Anjeun tiasa ningali urang hirup di konsér ti tanggal 21 Juni dugi ka 30 Juni, anjeun tiasa ningali sadaya tanggal wisata di RhettAndLinkLive.com.

ban sapédah tpi

Naha tahu goréng pikeun anjeun?

Sapertos kaseueuran pepelakan,tahungandung sababaraha antinutrién. Ieu kalebet: Inhibitor Trypsin: Sanyawa ieu meungpeuk trypsin, énzim anu diperyogikeun pikeun leres nyerna protéin. Phytates: Phytates tiasa ngirangan nyerep mineral, sapertos kalsium, seng, sareng zat beusi.13.12.2018

Naha Tofurky tiasa goréng?

Yap, beku aranjeunna - aranjeunna kedah saé pikeun sataun. Sakali anjeun parantos aman ngalebur anjeunTofurkyproduk dina kulkas, éta kedah disimpen dina wadah kedap udara sareng dikonsumsi dina 3-4 dinten.03.30.2020

Anggang vegan mana anu pangsaéna?

Sakabeh pangan '365 tutuwuhan basisninggangtiasa dilangkungan kuring bakal kéngingkeun vérsi Gardein. SawahPanggangkemiri sareng cranberryninggangen croute mangrupikeun juara umum kalayan rasa musiman anu kandel sareng kulit pastry.

Naha Tofurky nyata?

Tofurkymangrupikeun nami mérek ngaganti kalkun basis gandum sareng kécap anu dijual dina bentuk anggang. Aranjeunna nawiskeun ogé manggang ham dumasar pepelakan. TheTofurkyninggang mangrupikeun produk na anu paling populér, tapi khususna pikeun liburan Thanksgiving.

Naha Tofurkey mangrupikeun tuang olahan?

Di dieu di Vegan Outreach, kami resep pisanTofurkykeureut deli sareng jangjang barbeque Gardeindiolah, duanana nikmat.

Naha seitan goréng pikeun anjeun?

Éta ogé penting pikeun dicatet étaseitanmangrupikeun kadaharan anu diprosés pisan sareng tiasa luhur natrium nalika dipésér sateuacanna. Sumawona, aya sababaraha kahariwang yén gluten tiasa nyumbang kana peujit leaky, ningkatkeun résiko sensitipitas tuangeun sareng panyakit otoimun, tapi peryogi langkung seueur panilitian.16.03.2018

Naon rasana tofurkey dina cafe?

Tofurkey ngeunah ku rasa anu langkung lemes tibatan daging daging tiruan anu langkung poék, sakapeung raos sakedik sapertos seitan anu enteng berpengalaman. Irisan deli saleresna raoseun mirip pisan sareng tiris tiris kalkun nyata. Panginten mangrupikeun salah sahiji daging olok paling realistis di pasar kalayan profil rasa anu sami pisan. Tofurkey padet sareng kenyal.

Naha kalkun Tofurky isian saé kanggo Anjeun?

Di sakola anu gaduh inflasi kelas sedeng, Tofurky bakal kéngingkeun B pikeun raos. Sedengkeun isianna leres-leres saé, 'daging' (gluten gandum sareng tahu) sakedik karét sareng ngagaduhan tang Asia anu ngaganggu - henteu diragukeun hasilna tina ramuan basting anu disarankeun: kecap sareng minyak zaitun.

Naon jinis daging téh tofurkey didamel?

Tofurkey mangrupikeun produk daging palsu sapertos bal-balan beige anu tos dieusian ku isian. Ti saprak 1980, éta dijual di toko ku seueur mérek.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Dennis france - buku komprehensif

Sakumaha harga Berni Franz? Keuntungan sareng gajihna Dennis Franz: Dennis Franz mangrupikeun palaku Amérika anu ngagaduhan nilai bersih $ 16 juta. Dennis Franz sigana paling kasohor pikeun maénkeun Ole Andy Sipowicz dina serial televisi NYPD Blue anu lami.

Michael matthews tour de france - solusi pikeun

Saha anu nyababkeun kacilakaan Tour de France? Tapi pikeun Tur janten hasil, hormat kasalametan pengendara! Kacilakaan anu disababkeun ku tanda penonton éta ngan ukur mimiti mimiti dinten dibuka. Pengendara sepeda Jerman Jasha Suetterlin mangrupikeun pengendara anu mimiti ngantep balapan saatos kacilakaan sareng kacilakaan anu kadua nyababkeun sababaraha anu sanés, ngalaporkeun Reuters.29. 2021.

Juara wisata de France Perancis - rujukan lengkep

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Pengendara Tour de France kalayan seueur kameunangan dugi ka taun 2020 meunang gelar dina bulan Agustus 1998, kalebet tujuh kameunangan sacara umum di Tour de France, sareng ngalarang Armstrong saumur hirup. Di Tour de France di 2020, Slovenia Tadej Pogacar muncul anu unggul - éta kameunangan Tour de France kahijina.

Peter sagan tour de france 2016 - kumaha ngabéréskeun

Saha anu meunang Tour de France 2016? Tour de France 2016 / juara

Dinten istirahat Tour de france - Manual lengkep

Sabaraha dinten istirahat di Tour de France? 2021 Tour de France panjangna 23 dinten. Bakal aya hiji tahap anu diperebutkeun per dinten sareng dua dinten istirahat.1

Pinot tour de france - kumaha carana ngahontal

Saha anu meunang Tour de France ayeuna? Tour de France 2021 - ranking sadayana saatos 13 ti 21 tahap