Utama > Waleran Pangsaéna > Naon jarak wisata de france - solusi praktis

Naon jarak wisata de france - solusi praktis

Sabaraha lami tahapan dina Tour de France?

Édisi modérn tinaTour de Francediwangun ku 21 dinten-panjangbagéan (tahapan-tahapan) salami periode 23 dinten sareng ngaliput sakitar 3.500 kilométer (2.200 mi).



Sacara sederhana, Tour de France mangrupikeun kagiatan bersepeda pangageungna dina musim ieu, anu biasana dilaksanakeun dina bulan Juli. Dina Wisata, pengendara pangsaéna di dunya bersaing dina 21 tahap di Perancis pikeun harga pamungkas dina Ngabuburit, tilu minggu balap juara anu béda unggal dinten sareng seueur kaos warna anu béda-béda pikeun dilacak, janten urang bakal ngarecah dina pituduh pamula ieu pikeun Tour de Frost Naon tur na? Tour de France mangrupikeun salah sahiji tina tilu wisata sapédah anu hébat sareng éta? balap bergengsi panggedéna dina kalénder henteu aya patarosan salaku donor wisata de france diwangun ku 21 tahap masing-masing anu sumebar salami tilu minggu ayeuna unggal panggung parantos waktuna, pamimpin balapan sareng juara akhirna ditangtoskeun total waktos ngagugulung ayeuna disebut dina salian ti peringkat umum salaku klasifikasi umum atanapi gcas anu biasa disebut salaku anu munggaran nyebrang garis finish dina unggal panggung anu dinobatkeun juara panggung, wisata biasana kalebet dua dinten istirahat kalayan henteu balap, sanaos para pengendara kaluar sareng ngalakukeun hiji pangkuan supaya kaki na gerak, tapi aranjeunna nyandak dinten-dinten ieu pikeun mastikeun supirna tiasa pulih sahingga tiasa balapan sakedik mungkin dina dinten-dinten mendatangna supados balapan langkung saé mungkin. Tur éta parantos dijalankeun ti saprak 1903 kalayan hiji-hijina gangguan ti Perang Dunya I sareng II, sahingga balapan 2020 107 dimimitian di nagara tatangga sapertos Bélgia, Walanda, Inggris Raya sareng tempat sanésna, ayeuna tahapan mimiti balap biasana lumangsung di nagara éta, tapi teras aranjeunna berangkat ka Perancis pikeun mimiti dikenal salaku Grand Departall jadi tahapan Tour de France kagolongkeun kana salah sahiji tina lima tahap anu béda kategori mimiti tahap datar tahap ieu tahapan biasana gaduh condong minimal sareng dianggo ngajalankeun balapan di antara mindahkeun bentang gunung ngalangkungan padesaan Perancis, ayeuna aranjeunna biasana dimeunangkeun ku spesialis anu urang sebut sprinters, anu ngahontal kecepatan langkung ti 70 kilométer per jam, nalika aranjeunna balapan nuju garis finish dina tujuan anu gancang pisan, maka urang gaduh gunung tahapan, ayeuna tahapan gunung wisata mangrupikeun acara utami sareng bagian tina balapan, sadayana hoyong janten bagian tina pemirsa sareng pembalap tahapan ieu sumebar di antara alps perancis sareng pyre nees sareng tahap-tahap ieu gunung rébuan méter tina pendakian dina tilu minggu anjeun tiasa waé dina puncak gunung raksasa nalika datangna gempungan atanapi kadang-kadang saatos katurunan tali anu panjang saatos naék naék tahapan ieu teras-terasan pikaresepeun sareng aranjeunna biasana mutuskeun. faktor dina sidang waktos évaluasi umum upami anjeun hoyong kéngingkeun tourde france anjeun kedah janten sidang waktos anu saé disebat balap ngalawan waktos, sabab éta mangrupikeun usaha masing-masing dina hiji fase waktos dimana unggal supir dina jangka waktu anu pondok dina hiji Menit dina hiji waktos, pengendara biasana ngagunakeun motor sareng peralatan aerodinamika khusus pikeun gancang-gancang dina laju na nyalira.

Sidang waktos tiasa dilakukeun di medan naon waé, ti jalur super-datar dugi ka medan pagunungan bahkan pendakian bukit murni nyayogikeun kasempetan anu hadé pikeun posisi umum pikeun nanem modal seueur waktos pikeun saingan. Percobaan waktu tim diayakeun dina format anu sami sareng uji coba waktos masing-masing, tapi éta dijalankeun ku sadaya tim Ayeuna unggal tim gulung kaluar sareng drive dina formasi dasar, bayangkeun manuk anu hijrah dina format V ageung ieu, ieu ngabantosan meupeuskeun angin sareng ngajaga laju super luhur salaku awak nepi ka garis finish gancang-gancang. Ayeuna sakabeh tim ngamimitian babarengan sareng waktos terakhir anu diserahkeun nyaéta pengendara kalima anu nyebrang garis finish, tapi biasana dimimitian ku dalapan pengendara.

Janten nalika aranjeunna ngagaduhan dalapan supir dikurangan tilu éta lima, janten aranjeunna biasana gaduh tilu supir anu ngalakukeun anu dimungkinkeun. Kami biasa ngahurungkeun Calla sareng ngaduruk kalayan saé, aranjeunna bakal lebet jero upami aranjeunna tiasa ngantunkeun caket kana garis finish, ngantepkeun sésa tim tetep tanpa aranjeunna, pengendara ieu sering ngagulung laju nyalira pikeun ngorbankeun timna pamimpin, ayeuna sidang waktos tim, upami leres dilakukeun, katingalina sapertos mesin anu diminyakan kalayan langkung saé tibatan kader sanésna, berjuang sareng jinis acara ieu, juara umum Tour de France mangrupikeun pengendara tunggal kalayan total waktos panghandapna dina akhir tahap 21, anu parantos réngsé dina ikon Champs-Elysees di Paris ti saprak 1975, sakumpulan pengendara ageung aya di The wisata anu dikenal salaku Peloton thepelotonis diwangun ku 22 tim tina dalapan driver, anu masing-masing hasilna 176 supir di mimitian. Tiap tim diwangun ku pengendara pangsaéna anu ngawangun saha waé anu superstar bersepeda unggal taun.



22 tim ieu kalebet unggal tim Top Animal World Tour tunggal ogé sakedik tim Procontinental tingkat kadua kalayan kartu liar. Tim Procontinental condong gaduh idler sareng anu bakal datang sareng aranjeunna dianggap langkung alit, sanaos tim Superbig ayeuna gaduh kasempetan anu saé pikeun tim anu mangrupakeun tim pro-buana pikeun méréskeun sponsorna dina lomba panggedéna musim ieu, bersaing ngalawan Bigworld Tour tim sareng berpotensi narik pramuka bakat anu bakal milari tanda tangan aranjeunna pikeun wisata dunya dina usum anu bakal datang bakal janten supir pro-buana ngahirupkeun balapan di jalan istirahat pikeun masihan langkung seueur perhatian ka sponsorna, sabisa-bisa, ayeuna tim bakal biasana fokus sakitar hiji atanapi dua supir anu ditunjuk salaku tim pamimpin tim bakal tujuan masing-masing Pikeun kéngingkeun tahapan atanapi calon klasifikasi umum anu tujuanana nyaéta pikeun meunang Tour de France dina Sacara umum ogé pamimpin sésa tim diwangun tina doméstik, anu hartosna sacara harfiah pikeun pelayan ayeuna doméstik langsung ngadukung pamimpin timna, pikeun ngorbankeun kasempetan kapamimpinan nyalira sareng ngabantosan tim pikeun ngahontal jalma Toredomestiq aranjeunna sering numpak kapala grup, pikeun ngalambatkeun laju serangan ngalambatkeun ngajaga pamimpin ti angin anu dasarna pikeun ngawétkeun cadangan énergi pamimpin anu lokal ogé murag deui kana mobil tim pikeun ngumpulkeun kadaharan pikeun narima paréntah botol pakean pikeun pamimpinna, upami pituduh anjeun bahkan tiasa ditusuk di sisi jalan anu mobil anjeun teu tiasa dugi ka anjeun, sacara harfiah masihan anjeun sapédah atanapi sapédah anjeun nyalira pikeun nyandak anjeun balap pas ayeuna, salami unggal panggung ngan ukur ngagaduhan hiji juara sareng tur anu dimeunangkeun ku ngan ukur saurang supir dina jumlah kameunangan ieu dina kerja sama tim ellose tina dalapan rekan sasarengan ngan saukur nempatkeun, teu aya anu tiasa kéngingkeun wisata de France nyalira éta henteu mungkin tina gawé babarengan tim anu baheula ngajantenkeun hiji kasuksésan wisata éta mangrupikeun kaleidoskop dinamis anu éndah tina warna anu ngagulung Perancis campuran ieu kaos rumaja tina sponsor anu cerah -logos pola anu pikaresepeun dina warna anu kandel leres-leres katingali dina sadaya aturan kaos tim tim anjeun tiasa mendakan sareng ngartos papakéanana ayeuna. Anjeun bakal mendakan opat baju kaos anu penting anu dipasihkeun ka pamimpin salah sahiji tina opat klasifikasi anu bénten-bénten dina tungtung unggal panggung kaos konéng Le Mayo Jean mangrupikeun kaos oblong utami tina pengendara Tour de France kalayan waktos akumulasi paling handap salami ayeuna, jersi na warna na konéng, berkat majalah Perancis Auto, anu asalna naék balap dina awal abad ka-20 éta dicetak dina kertas konéng anu teu jelas ayeuna saha waé anu nganggo kaos oblong ieu di akhir tahap 21 meunang Tour de France sadayana dina kahirupan anu hormat ti sasama sareng kipasna sareng hadiah artos 500.000 euro jersey bodas le Mile Block kaos bodas nunjukkeun supir ngora anu pangsaéna dina balap ieu Upami supir anu tiasa nempatkeun paling hadé dina posisi umum mangrupikeun anu pangpayunna tiasa ngajaga kaos konéng dina 25 Januari dina taun balap masing-masing sareng kaos bodas dina waktos anu sami, abdi dina hal ieu kaos konéng ayeuna diutamakeun, maka tempat kadua pikeun supir ngora dina klasemen umumna nyaéta nganggo kaos bodas di akhir wisata supir ngora anu pangsaéna nyandak 20.000 euro. Kaos héjo anu disebat Lumaio ver nyaéta kaos sprinter sapanjang balapan Poin dilélérkeun pikeun supir munggaran anu nyebrang garis finish, nanging, poin anu sayogi dipasihan unggal dinten poin anu aya beda-beda gumantung kana tahap sadinten.

Salaku tambahan kana poin-poin ieu, unggal dinten rute nyaéta spic kt kalayan anu disebat sprint panengah anu sumping sateuacan garis finish, balapan tetep pikaresepeun. Titik sprint awal-akhir dipasihan poin Duanana dina sprint panengah sareng dina sprint finish sareng supir anu paling seueur poin dina akhir balapan nganggo jersey héjo ayeuna Jersey biasana dimeunangkeun atanapi dianggo ku sprinter anu ngoleksi poin nalika anjeunna ngéléhkeun tahapan sareng rutin tungtungna di puncak 15 dina tahapan anjeunna henteu ngéléhkeun sareng gunung-gunung anu luhur diperjuangkeun pikeun urang luar anjeun tiasa ngamankeun sprint panengah bahkan dina dinten-dinten dimana aranjeunna henteu gaduh kasempetan kameunangan Harga jersey héjo nyaéta dua puluh lima rébu Euro, jersey titik-titik la moi poirous, dina cara anu sami sareng réncang léngkah panengah, di luhur unggal titik pendakian utama pikeun sababaraha pengendara munggaran dugi ka luhur, jumlah anu aya Poéna beda-beda gumantung kana klasifikasi tina pendakian langkung sesah naékna paling henteu langkung poin anu ayeuna ditawarkeun Supir anu paling seueur titik gunung nganggo baju kaos anu titik-titik sareng nyandak bumi 25.000 euro sareng anjeunna saatos wisata. Hayu urang ngobrolkeun ngeunaan sprinters Sprinters biasana tujuanna pikeun menangkeun tahapan datar anu nyalindung diri tina angin anu aya di tukangeun saderek sapoé nyobian tetep caket luhur nyingkahan masalah ngahindaran perpecahan ngalangkungan bagian téknis ngahindaran tangtosna angin ngahalangan sagala jinis sprinters sacara harfiah tapi nalika aranjeunna kaduhung henteu pernah némpél angin sareng aranjeunna sok ngorondang di payuneun peloton dugi ka saratus méter pamungkas, dimana aranjeunna kaluar di balik réncang timna anu masihan aranjeunna kalungguhan ageung pikeun ngarobih kameunangan sahingga aranjeunna lumpat ka tujuan A sprinter tiasa ngahasilkeun seueur kakuatan bahkan pikeun waktos anu singget sareng anjeun gancang pisan Janten sprinter mangrupikeun padamelan anu unik sareng bahaya Pembalap anu menangkeun sprint sesah salamet di gunung anu luhur Anjeun biasana henteu nguping ngeunaan sprinter anu dina katerangan anu sami dina tungtung wisata sprinter tendenzie ll jam di tukangeun juara umum dina posisi umum, sanaos anjeun tiasa meunang sababaraha tahapan sapanjang tahapan gunung wisata dimeunangkeun ku spesialis pendakian murni pengendara ieu ngajantenkeun karir dina nanjak sareng aranjeunna ngajantenkeun pendaki gancang sering pengendara tujuan pikeun meunang wisata sacara umum Tapi balap ogé ngagaduhan pendaki anu henteu resep kana jersey konéng. Aranjeunna ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan, pikeun meunang kadatangan puncak sareng gunung.

ulasan sapédah

Ayeuna pengendara anu hoyong kéngingkeun wisata sacara umum kedah tiasa naék gunung kalayan saé pisan, ogé poténsialna kedah nyiptakeun lolongkrang ageung dina liga sareng ngajantenkeun pesaingna kaleungitan seueur waktos dina posisi umum di hiji waktos nyobian Percobaan waktu individu penting pisan dina balapan panggung biasana bakal aya sahenteuna sakali per édisi tur de france, tapi aya sababaraha anu ditambihan dua atanapi tilu atanapi bahkan langkung seueur pamimpin tim anu meunang peringkat umum anu kuring cita-cita tur. kedah tiasa ngahasilkeun uji coba waktos anu saé sidang waktos biasana lumangsung dimana waé ti 30 menit dugi ka sajam sareng pengendara berpotensi kéngingkeun menit payun ti sainganna upami aranjeunna leres-leres saéna Ménang kontén sacara umum kalayan kaahlian uji coba waktos bakal gaduh kaunggulan ageung tibatan contender Agc anu ngan ukur ngandelkeun nanjak gancang di gunung pikeun kéngingkeun waktos ayeuna salian ti sidang waktos nawiskeun bonus waktos unggal dintenna pikeun tilu pengendara anu mimiti di garis finish nyandak genep an d opat detik kanggo tempat kahiji, kadua sareng katilu Wanoja Tour de France Closest mangrupikeun peloton wanoja. Grand Tour tilu-minggu lumangsung dina Girorosa, balapan panggung 10 dinten anu biasana dimimitian dina bulan Juli ogé Perusahaan anu ngatur wisata wangi ogé ngatur kursus lomba démo démo awéwé hiji dinten, anu parantos dilaksanakeun dina jalur anu sami sareng panggung lomba lalaki salami sababaraha taun. Ieu mangrupikeun jalan anu rata di sakitar champ-elyseesin paris anu biasana diputuskeun ku sakelompok sprinters panginten urang sadayana satuju yén awéwé-la tour de france anu nyata bakal ngarobih wajah awéwé ngédit salamina sareng bakal janten léngkah anu gedé pikeun olahraga anu leres-leres adil sareng sacara pribadi kuring terang éta bakal janten hal anu luar biasa pikeun ningali ieu sareng hirup ok kuring boga kalepatan kumaha kuring ningali ieu - tempat favorit urang pikeun nganjang wisatawan tangtos balap gcn tapi mungkin kami rada bias tapi di sagigireun wisata kami gaduh seueur ras hebat anu sanés sapanjang taun tapi gcn énggal? Race Pass ngagaduhan sadayana anu anjeun pikahoyong, éta ngagaduhan sagala rupa fitur sapertos profil panggung, daptar awal, sorotan harian saatos analisa balapan sareng seueur hal-hal anu saé, éta ngagaduhan seueur anu anjeun peryogikeun, naha anjeun mangrupikeun panempo atanapi anu pertama kalina fanatik balap sapédah kitu éta wisata de francethe acara ageung acara utama sacara harfiah acara pangbadagna taun di dunya ngumbara tur mangrupakeun awal anu saé upami anjeun henteu kantos ningali balap sapédah sateuacan upami anjeun resep tulisan ieu, pasihkeun napas urang sareng upami anjeun terang saha waé anu ayeuna nuju bersepeda sareng panginten panasaran kana balap bersepeda sareng wisata. Kirimkeun aranjeunna tulisan ieu pikeun narik aranjeunna bungah, hatur nuhun parantos nonton sareng urang bakal ningali anjeun waktos salajengna

Sakumaha seueur tahapan di Tour de France 2020?



dua puluh hiji

Sabaraha jam sapoé naék Pengendara Tour de France?

Tour de France 2020/Panggung

Naha anjeun kantos linggih di bumi sareng nonton Tour de France sareng kumaha carana pengendara ieu bangun gancang pisan? - Kuring yakin gaduh. Untungna, urang ogé gaduh sakedik pangalaman pikeun dibagikeun sareng anjeun. - Ooh, enya urang leres. (musik éléktronik santai) - Upami anjeun hoyong naék sapertos kambing gunung Tour de France, anjeun kedah hirup unggal detik unggal dinten kalayan sakedik konsentrasi dina sirah anjeun.



Nanjak, gancang. - Leres, anjeun kedah tanggung jawab pikeun unggal-unggal anjeun, anjeun moal tiasa linggih sareng nempel dina batang coklat raksasa dina bulan Pébruari sapertos urang sadayana resep, teras hoyong naék gancang Juli Jigana sprinter ka sababaraha batas, batur kirang? Upami anjeun fokus kana naék gunung gancang anjeun tiasa kabur tina kabiasaan ieu.

Tapi upami anjeun hoyong gancang dina Tour de France dina bulan Juli, anjeun kedah tanggel waler pikeun unggal ngegel anu kaluar tina sungut anjeun. Sareng hal anu sami pikeun unggal tindakan anu anjeun lakukeun ogé. Unggal tindakan ngagaduhan pangaruh kumulatif dina awak manusa.

Salaku conto, bayangkeun anjeun cicing di lantai tilu blok rumah susun sareng anjeun nyetir ka luhur sareng ka handap sahenteuna dua kali sapoé. Éta 28.800 léngkah sateuacan anjeun damel Tour de France. Janten bakal langkung saé angkat ka lift saatos tunggang latihan tujuh jam anu sesah? ahli Tour de France.

Nyarios perkawis tuangeun, kuring kantos gaduh babaturan sakelas anu ngan ukur tuang gandum sareng cai salami dua minggu sateuacan lomba bukit utama. Janten henteu séhat ngagaduhan diet anu dibatesan sapertos kitu, tapi anjeunna nanjak na gancang pisan. - Oats sareng cai? - Leres, surem. - Sora uih.

sapédah panggancangna

Nalika Chris sareng kuring naék Col Madeleine, éta naék. Janten panginten waktos anu saé kanggo nyaritakeun sakedik ngeunaan palatihan luhurna. Latihan luhur parantos naék popularitas dina taun-taun terakhir Tour-Proshave parantos ékspérimén sareng sababaraha jinis kemah luhurna, atanapi palatihan luhurna, dina sababaraha waktos salami karirna. - Ayeuna premisna nyaéta bobo tinggi sareng ngalatih low.

Intina, nalika urang bobo dina luhurna, nalika urang ngambekan hawa de-oksigén, awak urang kapaksa adaptasi ku ngahasilkeun langkung seueur sél getih beureum anu teras nyandak oksigén kana otot urang, anu mangrupikeun andalan kinerja aérobik. Sareng leres, anjeun tiasa ngadamel pangaturan anu sami tina kanyamanan bumi anjeun nyalira nganggo ruang hyperbaric atanapi tenda jangkung luhur, sareng aya langkung seueur penekanan pikeun leres-leres ngumbara ka lokasi anu jauh ieu. Ieu kusabab atlit umumna kirang ngaganggu maka aranjeunna tiasa pokus kana tugas anu aya.

Hésé di luhurna, sanés? - Laju ieu gancang - Latihan dina luhurna sanés kanggo sadayana sareng pastina tiasa nyandak waktos pikeun biasa, tapi pengendara parantos dikutip nyarios yén éta mangrupikeun kakuatan anu mampuh naék dugi ka 10%. Anu biasana tiasa nyandak dua taun atanapi langkung pikeun ngalengkepan. Nanging, ieu réspondén tinggi, sareng henteu sapertos kauntungan kabugaran normal, ieu henteu salamina.

Ngan ukur 10 dugi 20 dinten anu hartosna ketinggian perjalanan anu sanés diperyogikeun - Henteu paduli kumaha anjeun Salaku pengendara sepeda amatir, naék gancang sakumaha Tour de France pro ngan saukur teu réalistis pikeun hiji alesan saderhana. Anjeun bakal ngamimitian sirah. - Leres, aerodinamika aya dina kacepetan anu tetep sakitar 20 kilométer per jam ngabantosan nanjak.

Henteu ngan ukur ngabantosan laju, tapi ogé ngabantosan ningkatna kagancangan. Nalika unggal pengendara angkat, gancangna langkung gancang sareng pengendara anjeun di tukang tiasa cicing dina roda salami mungkin. Oke, surak, sobat! - Ayeuna anjeun panginten heran yén sadayana anu calik dina sapédah pasti bakal nguntungkeun ieu.

Tapi éta henteu leres. Pagunungan sering melengkung sareng téknis pikeun alesan. Ieu ngandung harti yén supir anu munggaran ngajalankeun ngaliwatan kurva, ngagancangkeun sakedik sareng pangaruh ieu dikuatkeun ku grup deui.

Kitu cenah, nalika pengendara nomer 10 angkat ti juru, aranjeunna bakal ogé lumpat pikeun néwak roda atanapi karétna bakal robek sareng aranjeunna bakal ngaleupaskeun roda seumur hirup, tuang leres sareng ngurus sadaya taktik sareng posisi anjeun, ngan sampurna lebet kana balapan. Tapi masih aya anu nahan anjeun - sareng éta genetika anjeun! Sababaraha supir ngan ukur freak genetik. Mampuh ngolah langkung seueur oksigén sareng ngahasilkeun langkung seueur kakuatan dina waktos anu sami, sadayana bari langkung épisién tibatan urang sanésna - sareng jalma-jalma ieu mangrupikeun paket lengkep.

Anjeun gaduh kateguhan mental sareng kamampuan fisik pikeun ngadukungana ogé. Éta henteu adil - Bisa ogé balik ka imah ayeuna, saur kuring. - Leres. - Henteu janten masalah naon anu diperyogikeun ku perusahaan média atanapi réréncangan pub anu percanten ka anjeun, siklus saéstuna mangrupikeun olahraga anu langkung bersih dinten ayeuna tibatan 20 taun ka pengker.

Jaman harita, laju anu aranjeunna tiasa tumpak kana sapédah anu kedah ditumpangan aranjeunna leres-leres fenomenal - alesan pikeun ieu ngan saukur doping. Kuring nebak upami anjeun hoyong naék sapertos Tour de France pro 20 taun ka pengker, anjeun kedah kéngingkeun stimulan stimulan sareng panguat getih tina Chopson anjeun, sareng éta mangrupikeun hal anu jelas kami henteu nyarankeun. Sareng panilitian parantos nunjukkeun yén anjeun moal tiasa ngajantenkeun keledai kana balap kuda.

Janten kuring nebak kuring moal nyéépkeun waktos anjeun sapertos Tour de France pro. - Upami anjeun resep kana tulisan ieu maka jempolkeun jempol. Kanggo pitunjuk langkung seueur, pencét kana Orbea abdi anu saé.

Naha aya alesan naha anjeun resep ka bukit Stand up éta? - Jantenkeun kuring katingali langkung jangkung (James ngahuleng)

Naha pengendara pengendara ngadu nyalira?

Dinten ayeuna, atlit élit bakal adilpoop calana maranéhnasareng teraskeun. Terus émut naon anu lumangsung nalikatukang becaanu kapaksapoop calana maranéhna. Profésional bersaing dugi ka awakna henteu setrés - rasana resep éta sakarat.21 Jul 2015 g.

Profesional cicing dina sapédah sareng nyéépkeun jam sareng jam dina pelana. Sareng hartosna kuring, aranjeunna ngalakukeun hal anu cukup anéh, sareng hartosna kuring anéh. - Leres anéh.

Sareng dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun yén, - (terengah-engah) Anjeun bau! - Sareng sanaos - (ngahuleng) Abdi lega pisan - Ya Allah - Anéh. (Sirine peringatan) - Sababaraha balapan leres-leres panjang - San Remo, contona, langkung ti tujuh jam, sareng kadang anu anjeun peryogikeun nyaéta kencing! Meureun anjeun untung sareng bakal aya anu reureuh sareng anjeun tiasa ngeureunkeun sareng ngagampangkeun diri. Tapi seuseueurna waktos anjeun bakal mendakan yén balapna ayena ayunan sareng anjeun kedah ngalih.

Punten kuring ngan menit. Nanging, tong hariwang kaleungitan hubungan sareng grup. Henteu kunanaon sobat kuring gaduh anjeun - Nya kami sigana moal nyarankeun ngalakukeun ieu dina numpak klub lokal anjeun, tapi dina balapan éta tiasa hartosna bédana antara éléh atanapi éléh.

kumaha lapisan pikeun cuaca tiis

Oh, Abdi peryogi éta! Ayeuna hiji hal anu pro kedah leres-leres alus, teras-terasan ngagentos layering baju pikeun kaayaan anu dialaman. Urang sadayana terang aranjeunna saé pisan dina nempatkeun sareng ngaleupaskeun tanjung hujan! Tapi upami anjeun merhatoskeun, anjeun panginten tiasa ningali anu jarang kapendak sareng terus terang langkung narik jarak handapeun-kulon - anjeun panginten parantos ningali Sagan netepkeun sapédah na di tengah balapan sareng panasaran kumaha anjeunna ngalakukeun bari ngendalikeun sapédah tetep maju katerampilan, utamina nalika nyaluyukeun setang, tapi para profesional nyaluyukeun sepédahna sepanjang waktos. Setélan anu paling umum nyaéta nyaluyukeun rem, utamina upami anjeun gaduh sapédah kalayan rem pasisian.

Hal anu paling parah pikeun saurang propésional nyaéta rem anjeun ngagosok kana pasisian. Janten pelonggaran laras laras mangrupikeun katerampilan anu kedah dimiliki ku propésional dugi ka T. Nyatana, pangaturan rem pelek, nalika dilakukeun di gigir mobil tim, sigana ngagaduhan nasib mékanis anu paling umum pikeun tukang sepeda - Nyarios ngalereskeun hal-hal, kandang botol kuring leupas.

H Naha anjeun ngagaduhan pakakas pikeun kuring? Ah! Rét! - Narik tuur kuring - atanapi warmers suku dina godos katingali sapertos keterampilan anu sesah dikuasai. Tapi ku léngkah anu leres, éta tiasa dilakukeun. Kitu cenah, pro ngajantenkeun katingalna gampang pisan sareng bogus.

Sareng hartosna abdi, éta langkung sesah ku haneutna leg tibatan haneut tuur, tapi éta cara anjeun ngalakukeunana. ((Dan) Léngkah 1: bawa baju haneut tuur anjeun dugi ka tungkak. Lengkah 2: Gulungkeun haneut anjeun dina ankle anjeun nepi ka caket pedal anjeun.

Léngkah 3: Unclip sapatu anjeun sareng tarik cleat anjeun, sareng anjeun parantos réngsé. Lengkah 4: jepitan deui teras lebetkeun tuur anjeun dina saku anjeun sareng éta dina anu salajengna. Nyandak tuangeun sareng inum tina curb mangrupikeun kaparigelan anu penting pisan pikeun anu ahli bahkan tiasa penting pisan, sapertos anjeunna dina ngungkulan babak kadua balapan sapédah.

Ampir sadaya balapan ngagaduhan zona susukan saatos sakitar 90 kilométer, sabab ieu kasus. Supirna umumna bakal ngonsumsi sababaraha botol munggaran sareng bagian tina tuangeunana dimana soigneurs parkir mobil sareng ngadistribusikaeun botol. Upami supir hoyong néwak botolna, anjeunna masihan sinyal ka kelompok yén anjeunna badé angkat, liren di sisi jalan, teraskeun pananganna, mendakan anu atos ngagem baju anu sami sareng nyandak botolna.

Musét sering langkung gampang dipahami, kumargi zona tuangeun condong dimana balapna rada gancang - manjang: kadéngéna gampang pisan ayeuna, tapi upami anjeun balap anjeun henteu kuring henteu ngagaduhan méwah pikeun ngalakukeun pose yoga. Janten éta kumaha anjeun manteng kana sapédah - (Chris) Janten kumaha aranjeunna ngalakukeun éta? Nya, régang paling umum nyaéta dina quads anjeun. Leupaskeun sapatu anjeun sareng béngkokkeun suku anjeun saatos anjeun ngendelkeun sampéan dina sadel anjeun.

Sareng upami anjeun hoyong manteng langkung jero teras calik deui dina sampéan anjeun. Di dinya anjeun gaduh, pro ngalakukeun sababaraha hal anu cukup aneh .- Tapi upami anjeun sanés cyclist propésional, anjeun panginten henteu kedah nyobian anu sanésna. - Henteu, éta panginten leres. Sareng upami anjeun resep kana tulisan ieu maka pasihkeun jempol ageung. - Sareng kanggo tulisan anu sanés, parios éta, naros ka para profesional.

Naha pengendara tetep ngajaga kaos konéng?

Anu paling kawéntar nyaétakaos konéng, tapi aya ogé anu héjo, bodas sareng titik polkabaju kaosdileler unggal dinten. Seueur jalma nyangka yén pengendara motor anu meunang balapan dinten éta meunangkaos konéng, tapi ieu SALAH! Aranjeunna henteumeunangkabaju kaosngan ukur pikeun unggul panggung.24 Juni. 2021

Naha aya Tour de France 2020?

Tour de France 2020: 29 Agustus nepi ka 20 Séptémber.

Naon hartosna kaos konéng di Tour de France?

Kanggo sabagéan ageung, balapna lumayankaos konéng, atanapi maillot jaune, nangtung di luhur sagala rupa, sabab éta nunjuk pengendara anu mingpin Klasifikasi Umum. Saatos unggal tahap, pejabat ngitung saha anu gaduh waktos panggancangna dina balapan.21 Juni. 2021

Naha pengendara Tour de France kotoran?

Naha Tour de France pengendara kotoran? - Quora. Leres, tapi henteu biasana balapan tengah. Kuring nebak upami anjeun naros ka diri anjeun duaan kumaha sering anjeun kedahkotoran, nunjukkeun aranjeunna ngan ukur dina sapédah panginten jam 6-7 jam dina dinten anu pangpanjangna, aranjeunna ngagaduhan seueur waktoskotorantina sapédah.

kumaha sapédah mountian

Naha bersepeda saé pikeun abs?

Ngabuburitdianggo sababaraha otot dina awak handap anjeun, kaasup quads anjeun, glutes, hamstrings sareng cangkéng, tapi nalika éta dilakukeun sacara kuat pikeun latihan, anjeunBagianogé nuju kénging ahébatlatihan. Salaku tambahan, jantung anjeun - anu ogé otot - ngagaduhan latihan kardiovaskular anu luar biasa.23.08.2019

Naha triathletes Pee dina sapédah?

Ngompol. Dimimitian balapan mangrupikeun saraf pikeun palingtriathletes. Kalayan kirang memperhatoskeun para pembalap anu nuturkeun aranjeunna, sababarahatriathletesbakal ngalegaan diri bari tunggang gunung tehsapédah, teras tuturkeun kalakuanna ku botol cai bilas.

Naha numpak sapédah ngajantenkeun kuring kotoran?

'Aktivitas fisik ngabantosan ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun ngaliwat peujit ageung, ngawatesan jumlah cai anu diserep deui kana awak anjeun sareng angkatanjeunkalayan tinja anu langkung lemes, anu langkung gampang dilewatan, 'ngajelaskeun gastroenterologi Harley Street Dr Ana Raimundo.14 Maret 2011

Sabaraha lami Tour de France dina kilométer?

Panjang Tour de France 2011 dina kilométer. Éta angin dibandingkeun édisi pangpanjangna dina balapan - 5.745km di 1926 Ketinggian méter ti Col du Galibier, dimana tahap 18 tina Tur taun ayeuna bakal bérés.

Sabaraha lami Panggung 5 tina Tour de France?

Jarak totalna bakal 58 kms, 27 km antara Changé sareng Laval Espace Mayenne di panggung 5 sareng 31 km antara Libourne sareng Saint-Émilion dina acara tahap 20. 10 kota panggung anyar atanapi situs situs bakal muncul dina peta 2021 Wisata dina jumlah 39:

Sabaraha pengendara anu aya di Tour de France?

Balapanana ngagaduhan 20 tim propésional sareng masing-masing tim ngagaduhan salapan pengendara. Aranjeunna babarengan kedah ngaliput jarak 3600 kilométer atanapi 2235 mil. Rupa bumi na lolobana pagunungan jeung ogé datar. Kaseueuran jarak anu kedah ditutupan nyaéta dina Perancis sareng sababaraha bagéan Bélgia, Italia, Jérman sareng Spanyol.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.