Utama > Waleran Pangsaéna > Naha dua kali meunang benci - kumaha ngajawabna

Naha dua kali meunang benci - kumaha ngajawabna

Naha dua kali meunang seueur hate?

DUA KALIparantos kedah ngungkulan alobahaters sapanjang karirna, dugi ka haters gaduh nami fandom, THRICE. Alesan sanés anjeunna henteu resepDUA KALInyaéta yén anjeunna pameget tina Generasi Girls, sareng ngaraos rada ambek nalika judulna The Nation's Girl Group nembé dipasrahkeun ka grup anu teu kabuktosan.13.06.2020



Kusabab kajadian 2016, jalma nepi ka ayeuna masih mikir yén dua kali henteu berbakat, henteu, kuring henteu nangtung dua kali, tapi kuring mutuskeun badé ngayakeun riset gancang ngeunaan nyanyi Lip-Lip sareng tétéla henteu nganggo lip-sync dua kali, tapi sanajan éta dilakukeun, aranjeunna henteu kedah dipikasieun pikeun ngalakukeun unggal grup Kp Op sanés anu dianggo sareng masih nganggo anggota Slip-Sync pikeun beurat sareng penampilanana, anjeunna dikritik pikeun penampilanna bahkan sateuacan debut di 16 Tingali seueur klip dimana jihyo hammered sabab manehna katingali gendut dina gambar di mana fotografer ngagaduhan kawani pikeun nyebatkeun katuhuna dina raray yén anjeunna katingali gendut dina bulan Juli 2016 ku koméntar khusus sapertos anjeunna katingalina janten indung sareng hiji anak tapi katingalina aya sindrom turtleneck . Ku teu sangka anjeunna mangrupikeun idola sareng anu sanésna saatos éta, penyanyi éta diungkabkeun ka teu sanés ti jihyo dua kali dina 2017. jihyo mimiti ngirangan beurat, tapi anjeunna masih éra ngagaduhan komentar jahat anu ngritik penampilan Jiki ogé hubunganna sareng Kang Daniel aranjeunna parantos nampi benci deui di 2019 t dina 2 Oktober kaayaan ieu nunjukkeun kumaha calon dua rupa sindjihyo nampi koméntar parah saatos suli tilar dunya, anu nunjukkeun yén netizén henteu paduli pisan ngeunaan kaséhatan méntal idola éta, jihyo éta sakedap absen ti mamalater maka anjeunna ngajelaskeun kunaon sareng ku mamah di ibu anjeun terang iraha kuring atos lami-lami di tengah upacara hayu atuh janten jelas sabab sababaraha jalma anu merhatoskeun merhatoskeun ngeunaan matéri ngeunaan naon anu kajantenan kuring rada raos gering ngeunaan éta punten sabab kuring pikir jalma-jalma ieu ngabeledug kuring sareng kritikna nalika anjeunna nampi, hate sabab anjeunna nganggo tina kecap anu hartosna obrolan atanapi bahan sareng sami sareng basa Inggris kecap bla bla, éta biasana engké dianggo nyindiran dina alesan kusabab anjeunna dikritik pisan kusabab pamikiranana dikedalkeun.

Jihyo unggah pernyataan sanésna, nyungkeun hapunten anu parantos nimbulkeun prihatin sareng salah paham dina bulan Nopémber 2015 dina acara variety Korea, tipi alit kuring, ngenalkeun dirina salaku urang Taiwan sareng nyepeng bendera Républik Cina Taiwan di gigireun Koréa Kidul. Bendéra Jepang ogé dipidangkeun, anu ngawakilan kabangsaan tina tilu anggota kelompok geng anu sanésna, Mamo Senna sareng Minathe, anu neraskeun penyanyi anu berbasis di Cina Huang Antook kana bal na anu dosa, nuduh anjeunna janten aktivis kamerdékaan Taiwan. Pangguna internét Tiongkok daratan ngaréspon ambek Kampanye Pamilihan anu nuduh anjeunna nguntungkeun ti mainline Cina na cenah ngan aya hiji Cina di sababaraha, dua sisi selat éta hiji sareng kuring kantos reueus ngagaduhan urang Tionghoa, kuring ngarasa kasieun pisan milik Perusahaan sareng dua babaturan internal di dua sisi jalan tina haté anu kuring nyababkeun, sareng kuring ogé ngarasa kaliru pisan saatos peretas anonim truisapolog ngalaksanakeun serangan Daniel anu disebarkeun dina situs hiburan kusabab kajadian dina kagiatanana dua kali Cina parantos ngagantungkeun kontroversi éta nyaéta koméntar anu aranjeunna pasang dina basa Jepang dina akun Instagram grup éta, numutkeun tarjamahan anu nyatakeun yén kuring lahir di jaman Heisei, janten kuring 'kuring sedih ningali tungtungna, abdi' d ucapkeun padamelan anu saé pikeun nyéépkeun dinten mimiti era Rewa anyar heiseito bakal nyéépkeun dinten terakhir dina waktos rurusuhan ku pikiran anu seger carita Sana sareng selfie dipasang dina wengi serah terima liwat Kin Jepang gs kusabab anjeunna nyerat dina akun Koréa na yén kuring nyarios kontropérsi di sénat nuturkeun politikus Jepang adag sareng dehyun kusabab nganggo mérek marimo anu ngadukung mantan budak séks anu kapaksa ngalayanan prajurit Jepang kaisar, ana mimiti muka ngeunaan pangalaman éta konsér ékontropik éta nunjukkeun konsér solo dina Méi 26th, 2019 Anjeunna nyarios yén kuring mangrupikeun jalma anu ngagaduhan sagala pikiran dina pikiran kuring sareng kuring nembé ngalangkungan seueur pikiran anu kuring ningali deui salaku magang.

Kuring henteu terang naon anu raoseun upami dipikacinta ku seueur jalmi tapi ayeuna kuring sadar seueur tanggung jawab anu dipikacinta dua kali, anu paling dikenal ku konsep lucu na. Tapi seueur jalma benci dina pendapat abdi upami aya anu henteu resep konsép imut maka entong ngupingkeun aranjeunna daripada membenci grup sareng éta waé, tapi sababaraha jalma henteu ngagaduhan kahirupan sareng milih benci sareng hirup dua kali pikeun konsépna bahkan nyuhungkeun dua kali ngarobih konsép kuring kuring parantos ningali seueur jalma nyarios yén konsép dua kali budak-budak sareng lagu-lagu na khususna pikeun barudak ngora, dua kali dina tanggal 19 Oktober salaku budak lalaki mabok neon sareng Senna ngagaduhan kahirupan nyata aranjeunna ditaroskeun ngeunaan konsep anu ngadeukeutan dua kali pikeun aranjeunna ngalukis comeback sareng jungyeon nyarios cerah sareng séhat tapi koméntarna henteu leres-leres resep perkawis éta, ngan ukur konsép dasar dua kali, ngan konsép biasana dua kali, hehehehe dasarna lirénkeun anu sami Konsép sahingga wartoskeun ka kuring ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan hate anu nampi dua kali, hatur nuhun parantos nonton pisan, aduh

naha busa gilinding leres-leres tiasa dianggo

Saha anggota paling parah dina dua kali?



mendakan diri anjeun bedah plastik anu saé (moal nyarankeun anu dahyun sareng chaeyoung angkat sanaos). urang sadayana terang éta leres, jihyo téhawon. anjeun sadayana resep waé anjeunna sabab anjeun karunya.06.12.2016

Sanaon iteuk glow sering diinvestasikeun sabab éta mangrupikeun bagian tina pikiran kelompok, masih aya waktos nalika perusahaan manajemén ngan ukur ngalungkeun ide acak sareng nyandak desain anu bener-bener matak lieur kana méja bari nyirian iteuk glow ieu salaku awon atanapi cacat dina nyiptakeun tiasa rada ekstrim teuing, kumargi éstétika unggal jalma béda, sabab kelompok sareng penggemarna sorangan parantos humandeuar ngeunaan batang cahaya na sababaraha kali, desain sapertos kitu jelas henteu saluyu sareng standar éstétika umum jalma nomer hiji séks konci saatos 20 taun kagiatan di Branchesakskis, 2017 tungtungna ngagaduhan iteuk sorangan, tapi bertentangan sareng anu diarepkeun ku para penggemar Desainana anéhna saderhana, sanaos iteuk éta aya dina dua vérsi anu béda tibatan anu biasana , éta panginten langkung saé upami Seks bakal ngusahakeun upaya pikeun janten vérsi épék iteuk anu pangsaéna sakumaha anjeun tiasa tingali bari écés henteu aya faktor anu dipertanyakan atanapi awon di dinya e mendesain sadayana ngan saukur polos sareng normal anu ngajantenkeun iteuk glow muncul dina daptar sedengkeun kaseueuran grup biasana ngagaduhan tongkat anu paling cemerlang dina méja anu katingali aséksual siga anu didesain ku desainer amatir anu ngagaduhan ideu nalika nuju iteuk kelir gén séks éta garing sakumaha gurun, bahkan tibatan ngagaduhan jalma anu teu tiasa dipisahkeun sapertos kelompok sanés, set éta khusus ngandung tilu-bagéan iteuk hideung anu dasarna mangrupakeun senter vérsi anu munggaran, ogé katelah konéng silikon alit balon kalayan logo Sex Geese di luhur, sareng vérsi anu kadua, nyaéta desain palastik ningkat tina balon konéng kalayan balon anu transparan langkung ageung di luar nyaéta kanyataan yén henteu pas pikeun mopohokeun tongkat cahaya sareng mayit balon salaku éta sigana langkung mirip roti lapis Korea tanpa siki wijén sanajan télam Desain gong galbang gaduh carita anu cukup pikaresepeun numutkeun kelompok, sabab éta lumangsung nalika teu aya conc ept siga iteuk glow sareng penggemarna kusabab éta gaduh balon konéng anu dipaké pikeun ngangkat getaran anu dipasang dina versi balon tina tongkat glow pikeun ngasuh pasir dsf ngajaga momen éta hirup salamina, nomer dua Btob's Light Stick Version, kontras pisan sareng Sex Keys Btob sigana rada pareum sareng desain lightstick na Saatos kaluar tina dunya ieu, tibatan rumus anu biasa dimana iteuk ditambah bola anu bercahya sami sareng lampu sorot, grup parantos ngarobih tongkat lampu na janten versi dolanan trompét kusabab panyederhanaan desainna, tongkat cahaya Btob na siga anu teu langkung ti hiji vas sungut biru cheesy dina layar Upami anjeun ngantunkeun tongkat lampu di dapur, indung anjeun bakal vie Saberesna gampang ngatur sababaraha kembang dina unsur sanés anu ngajantenkeun lampu Btob nembongan dina daptar ieu, fungsionalitasna salaku lampu lampu biasa bakal gaduh tindakan sareng desain bentuk tarompet dimana anjeun tahan ku corong atanapi slaider utama anu disederhanakeun anjeun bakal Stil Abdi katingali éra nalika anjeun ngageter ku lagu sareng ngusapna dina nomer nomer tilu v1a4 usaha sanés pikeun menonjol anu tungtungna katingali kéju sareng anéh nyaéta batang iteuk ti b1 a4 sanaos éta grup anu populér ti Gen 2 éta ngan ukur ngagaduhan tilu sababaraha taun ka pengker b1a4 lampu resmi pikeun dirina sorangan, sedengkeun sababaraha kipas bangga kana desain unik ieu panginten seueur jalma éta teuing pikaboseneun sareng mirah sareng teu aya gunana dina ngagambarkeun warna unik b1a4 tibatan bola buleudan biasa, grup ngagentos ku kapala Zombies héjo nalika ngalakukeun ieu sareng sababaraha detail anu menyeramkeun sareng seram tiasa janten grup ogé milih panon beureum anu lucu sareng ruku handapeun sirah tapi aya hiji hal anu henteu pernah anjeun lakukeun ku tongkat anu sanés tapi leres-leres tiasa bawa kalayan itung pyongy upami anjeun ngalakukeun Aranjeunna nipu atanapi ngubaran atanapi nganggo éta salaku hiasan Lebaran pikeun imah anjeun contona di sagigireun nempatkeun waluh di kebon, anjeun ogé tiasa melak sababaraha Biongi sapertos ieu n dina taneuh nomer opat sistar sanaos aranjeunna salah sahiji grup gadis paling luhur gen 2 bahkan ngagaduhan gelar ratu usum panas henteu pernah ngagaduhan tongkat cahaya anu leres dugi ka dinten aranjeunna pisah, tibatan masihan tongkat cahaya anu dirancang kalayan saé, Sistar ngenalkeun sapotong plastik sareng bulao, béntang konéng acak ageung anu ogé tiasa digambar balita, sareng nami bintang fandom béntang, sedengkeun grup sanésna memperlakukan tongkat cahaya na sapertos simbol anu unik anu ngagambarkeun ogé tiasa naroskeun diri sareng kreativitas anjeun anu ngabantosan bintang éta écés polos tur pikasediheun dimana wanda usum panas karakteristik budak awéwé dimana raos seger, percaya diri tur seksi anu salawasna aya lagu insisstars écés teu saurang ogé ti aranjeunna ditampilkeun dina iteuk glow sahingga fans boga salah alesan alus pikeun meunangkeun dipicu, tapi upami anjeun hoyong buktoskeun ka diri anjeun pikeun janten bintang otentik sareng katingali luar biasa bari nuju ngipaskeun diri di bandara bari ngantosan sistar, anjeun tiasa mésér tongkat sinar ieu sareng kil Kuring dua manuk sareng hiji batu pencét nomer lima awéwé anu heran Nya, kaseueuran grup anu disebatkeun bakal muragkeun tongkat cahaya na dina pesawat sareng ngan murag kana spéktrum anu ragrag langsung kana panon awéwé anu heran ku cara anu ekstrim pisan, tapi éta detil anu rumit sigana henteu kusabab usaha pikeun unik atanapi janten sapertos menit terakhir coba Pikeun ngahesekeun ideu amatir goréng sakedik ku hartosna yén ideu ngahijikeun inisial mimiti Wonder Girls écés teuing pincang sareng pikaboseneun, janten desainerna nyobian nutupan éta ku ngajantenkeun permukaanna mirip paviliun intan sanaos leres yén tongkat cahaya éta henteu katingalina bencana nalika lampu hurung, éta janten kacau sacara harfiah dimana teu aya anu tiasa ngaidentipikasi naon sabab sistem LED anu dipasang dina iteuk éta kualitasna goréng kecuali daérah dimana ayana lampu sadayana bagian anu sanés tina serat-seratna parantos ditingalkeun dina poék, detail ieu henteu ngan ukur ngajadikeun iteuk 10 kali kurang geulis, tapi ogé nyababkeun iritasi panon, bayangkeun anjeun ningali gambar anu saé tapi ku pirang-pirang noda mangsi hideung di panjuru tempat lumayan ngaganggu kéngingkeun jumlah nyali genep onci anu leres sanaos aya Din ge aya pikeun nangtoskeun tongkat cahaya Nctlet, ngan ukur ku koméntar ti godaan NC, janten jalma ieu dina pasanggiri dimana tongkat lampu dipeunteun numutkeun éstétika na, sedengkeun para penggemar kaseueuran grup bakal sumping Ningal Sakumaha Tinggi Tongkat Lampu Anjeun Tiasa Naék Ngan pikeun ningali sabaraha handap pangkat batang cahaya anjeun, éta goréng pisan anu aya di antara anjeun naroskeun tentang hal éta sareng para penggemar nyalira ngajawab enya tibatan kelompokna sareng anu khusus pisan Cahaya lampu éta ngan ukur kubus kalayan hurup plastik tina nct opat aspek, desainna saderhana saderhana sareng anggota lumpuh éta mimitina dieureunkeun ku réaksi hampang sapertos kabingungan Jamin sareng kejutan Jennoit anu gancang janten jijik pikeun Taeyong sareng penilaian Loki ngeunaan Markjae Hyung sareng Lucas, bahkan peminat anu langkung lucu yakin yén desain sapertos kitu bakal langkung pas salaku vérsi énggal ti Thor'shammer tibatan lampu sorot Akpop Group, tapi perlu dicatet yén hartos anu aya dina desain anu caket ieu lumayan jero, numutkeun Katangtuan, salaku nami ncts fandom nyaéta nct, perusahaan ngenalkeun tongkat cahaya dina bentuk gedong sahingga nalika pameget ngangkat Mama Wonbong babarengan, konsér kota modéren bakal didamel pikeun hiburan sm pondok anu hoyong ngawangun kota anu bagja pikeun nc ngagoda pikeun hirup dina carita anu ngagugulung sapertos kitu henteu tiasa ngahemat kanyataan yén seueur jalmi, kalebet nct sareng pameget nyalira, mendakan mama menang bong anu kuciwa nomer tujuh beludru beureum kim bongreden dina netizén buludru beureum sering mikirkeun boh gambar misterius atanapi nonoman baju budak awéwé lampu tongkatna keman bongill teu aya salah sahiji ieu kusabab sababaraha alesan, boh desainna sareng namina diideuan ku dua piring terkenal ti Korea kidul imchi sareng mandu, salaku hiburan sm sacara harfiah nyandak salamina pikeun nyebarkeun tongkat cahaya pikeun penggemar buludru beureum anu ngaharepkeun pastina impianana pikeun tongkat cahaya anu megah dipecah-pecah, sabab kim bong saleresna pangsit transparan, eusian na mangrupikeun julianne of kimchi nalika iteuk resmi ningali pikeun kahiji kalina, henteu ngan ukur di jero negeri, tapi ogé peminat internasional ogé kaget ku kipas rootone, nguciwakeun kuciwaanana sareng nunjukkeun yén aranjeunna boro-boro tiasa nyarios ngeunaan tongkat cahaya kusabab desainna ngan ukur anéh sareng kagok , anu sanésna negeskeun yén sanaos buludru beureum raksasa, teu aya jalan pikeun lebet kana penggemar Kim bong anu ngalungkeun leungeun pikeun sm ogé sabab henteu pernah nyobian ngadamel tongkat cahaya anu cocog pikeun penyembah berhala kaasup snsd xo sareng nctnumber dalapan roonbongaber bubudakeun emas upami bakal aya k-pop kompetisi tongkat cahaya paling aneh sareng kimand bong ditempatkeun di gigireun bong lumpat budak emas éta pasti bakal ngepak bodas e bandéra tanpa kedah ngajelaskeun yén anjeun jelas-jelas tiasa ningali bong roon ieu memang matak pikasieuneun. Hiji-hijina hal anu ngajantenkeun ieu benten sareng pulpén anu asli nyaéta nami grup emas anak anu dicitak dina permukaan sareng tiasa ngahias ku warna anu béda, di sagigireun masalah desain anu kantos masihan panik serangan panik, jalma ogé tina kacaangan anu kuciwa. warnana saprak Shellof Roonbong éta buram sareng bohlam éta sorangan henteu cukup caang kelompokna kusabab kacaangan iteuk na anu ekstrem. Dina dinten iteuk iteuk dileupaskeun, kipas angin kabeulit ku desain mamangna kusabab Panatic aya bahkan hiji postingan anu dikhususkeun pikeun ngabubarkeun tongkat cahaya, sareng sapertos anu anjeun ngarepkeun, kalayan bagian koméntar anu pinuh ku jalma anu sami pendapat Komo dinten ieu, sababaraha emas siga anu henteu kabur tina tahap panarimaan ngirimkeun sababaraha cinta pikeun ngajalankeun sanaos desain anu aneh arti nami lystic ieu cukup pikaresepeun numutkeun grup salaku karakter munggaran di Korea ti Golden Childgo ogé dina basa Inggris gawang nyaéta aranjeunna ngagaduhan ide pikeun ngarobih tongkat cahaya maranéhna jadi boling anu tujuanana yén sadayana kedah gaduh punch nalika bowling, tapi kumargi kipas na tetep lampu tetep gering bari nyemangatan kelompok, kecap emas janten ngajalankeun sareng sahingga Runbong lahir Nomer salapan Sonamoo iteuk cahaya panungtungan anu dihargaan gaduh nami dina daptar nyaéta Sonamoo, tibatan diideuan ku hal anu jero sareng bermakna, tongkat f rom sona, moo moal tiasa gampang sabab sacara harfiah mangrupikeun gambaran visual tina nami grup. sonamoo hartosna pinus dina basa Inggris grup parantos ngaleupaskeun sapotong méja palastik bentukna pinus dibandingkeun sareng sistar lightstick anu sahenteuna dirancang janten hurup.

Sonoma écés sapotong plastik tina segitiga, tapi éta henteu kapaké sabab anjeun leres-leres ngagunakeun éta salaku tetengger komo tiasa nganggo lampu pikeun maca buku dina poék, anu henteu ngan ukur ngahémat anjeun tina tagihan listrik tapi ogé mantuan anjeun nyingkahan indung anjeun néwak anjeun maca sababaraha buku komik sapeupeuting, sapotong plastik multifungsi anu, sanaos fitur anu luar biasa ieu, bakal ngajantenkeun 15.000 harga wong Koréa saé pisan Nalika Sonoma mimiti ngaluncurkeun iteuk ringan, kipas buku anu tiasa cahayana sanés ngan ukur humandeuar ngeunaan rarancang murah, tapi ogé ngeunaan pilihan héjo permata safir kumargi warnana mimiti dianggo ku Shinee Shaol kapilih di sakitar budak awéwé kalayan pananganna Ngalungkeun n sareng lebet aranjeunna ngémutan plagiarismeu tina sadayana cahaya anu unik. iteuk anu anjeun pikirkeun mangrupikeun koméntar anu paling menarik di handap pikeun ngabagi pikiran anjeun ka kami

Naha dua kali anggota silih benci?



Henteu salah sahijianggotadiDua kali silih teu resep. Éta sanés opini, éta kanyataan.

Oh aranjeunna sadayana geulis! Leres! Pilih hiji! Oh henteu, aranjeunna sadayana geulis! Pilih hiji! Abdi henteu tiasa mutuskeun anu mana, aranjeunna sadayana geulis! Tilu dua hiji naon anu salah ku sadayana, Éta XiaomaMan, Folks, kuring terang anjeun sadayana ningali tulisan Blackpink. Naha anjeun terang kumaha kuring terang éta Kusabab anjeun sacara harfiah saha waé anu ningali tulisan Blackpink, lumayan sadayana ngirimkeun kuring pesen di Instagram, @xiaomanyc, sapertos

Kuring kedah ngadamel tulisan naros ka jalma-jalma di dieu saha anu paling geulis Anggota dua kali nyaéta 'Janten ceuk kuring anjeun terang naon? Nya! Kuring bakal ngalakukeun tulisan éta kusabab kuring bogoh ka anjeun. Janten ieu band hébat



DUA KALI! Sareng kami badé naros ka jalma-jalma di dieu di New York City dinten ayeuna saha anu aranjeunna anggap mangrupikeun anggota Dua kali anu paling indah. Sareng ayeuna jelas

Éta sanés salah sahijina saleresna langkung saé tibatan anu sanés. Ieu mangrupikeun tulisan anu langkung ngahibur pikeun ningali standar kaéndahan jalma-jalma di dieu... ti jalma-jalma di panjuru dunya Janten kedah leres-leres pikaresepeun sareng pikaresepeun, sareng upami anjeun resep kana tulisan éta sareng anjeun ngagaduhan sababaraha deui K -Hayang ningali tulisan pop, anjeun tiasa ngalanggan sareng ngantunkeun koméntar

Sareng dinten ayeuna urang ngagaduhan anu pang hébat tukang sihir ti sadayana Asia !!! Sareng ogé saalam dunya Ieu sanés ieu henteu leres tapi éta pasti leres sareng um tebak éta! anjeunna ogé bakal ngabantosan kami pikeun naros ka sababaraha jalma janten kuring ayeuna kuring henteu ngalakukeun sihir, abdi ogé janten k-pop! Ngan kusabab anjeunna resep pisan kana K-pop sareng cenah, Kang! Abdi hoyong pisan dina tulisan ieu ngalakukeun sababaraha sihir K-pop sareng jalma ayeuna ogé nganuhunkeun ka jalma kumaha pikaresepeun anggota ieu hayu urang bodo! Anjeun terang saha jalma-jalma ieu, anjeun kantos ningali aranjeunna sateuacanna? dunno saha jalma-jalma ieu Oke, janten aranjeunna anggota band anu disebut Twice, éta mangrupikeun band K-pop anu kawéntar, sareng kami ngan ukur ngabandingkeun standar kaéndahan di panjuru dunya, sareng kami nyobian ningali .. . saha didieu upami aya anu khusus anjeun perhatoskeun sareng kunaon kuring bakal nyarios éta! Jihyo? Leres, sabab anjeunna rambutna geulis, rambutna geulis, leres, asik, leres, kuring bakal satuju sareng éta? Alus! Hayu angkat! Asik! Amis, hatur nuhun! Naha anjeun terang aya band K-pop? Henteu

Kuring ngadangukeun perkawis éta tapi kuring henteu terang pisan

Janten anjeun hoyong kami milih hiji? Leres, kuring sigana bakal nyarios anjeunna Mina? Kunaon Hm, abdi henteu terang, kuring resep pisan rambutna Oke Cool Abdi henteu terang, panginten nya? Jihyo? Leres, Kunaon? Kuring henteu terang Anjeunna katingali

Saur langkung urang Amerika, kuring biasa kana CoolSweet éta, hatur nuhun pisan, hatur nuhun saha waé anu kagungan Anjeun Numutkeun ka anu paling saé 9 ieu? Sigana mah aranjeunna sadayana geulis! Tapi anjeun kedah

Anjeun kedah nebak hijiTiada jawaban anu bener atanapi salah

Anjeunna geulis! Oké

Anjeunna geulis kuring henteu terang kuring henteu terang! Teu terang, masing-masing lucu! Anjeun kedah milih hiji! Awéwé: Hésé pisan

David: Anjeun tiasa milih jalma anu sami atanapi jalma sanés Pilih Mina! Anjeun teu tiasa mangaruhan dirina Henteu, anjeun moal mangaruhan pilihan kuring Éta hésé saur anjeunna geulis! Chaeyoung! Sareng kunaon? Anjeunna hiji-hijina anu henteu seuri sigana mah! anjeunna ngan ukur anu seuri ?! tong seuri! anjeun henteu seuri! Abdi henteu resep seuri? Nya ngan kusabab kuring ngarasa nunjukkeun wajah normalna sapertos anjeunna ngan anu paling alami Éta ngan anjeun terang hayu atuh nyandak gambar anjeun teras anjeun ngan ukur pasang aksi anjeun ngan ukur nangtung di dieu nyandak gambar diri anjeun sareng kuring pikir ieu gambar anu pangsaéna nya kuring resep ok hatur nuhun anjeun wilujeng sumping sareng naha anjeun resep tzuyu abdi resep ka anjeunna kusabab anjeunna alami Ya, sareng anjeunna seuri sakedik sareng pose na geulis pisan, penampilan anjeun leres-leres éndah! anjeun geulis hatur nuhun! hatur nuhun pisan abdi ngahargaan pisan! hatur nuhun! david: anjeun terang saha budak awéwé ieu leres? Budak awéwé: Leres mang, anjeun terang saha ogé budak awéwé ieu, leres? Leres, anjeun duaan urang Korea? Leres.

Patanyaan dinten ieu, eh, saha saur anjeun anu pang geulisna? Nyaan, muhun éta patarosan anu sesah.

Abdi ogé bakal ngahina seueur jalmi, janten

Budak awéwé: Hungkul di jalma, leres? David: Leres, kuring resep Sana! Sana? Sana! Anjeun duaan milih Sana? Henteu! Oké

buta ulasan tcx

Saur anjeun, Dahyun! DahyunYa Sareng naha éta? Naha

Kusabab

Anjeunna gaduh hiji imut anu geulis! anjeunna ngagaduhan seuri anu geulis Sumuhun sareng kumaha upami anjeun? saur anjeunna lucu pisan! anjeunna imut pisan! anjeunna imut pisan! Oke, meureun éta kusabab panonna, Chaeyoung kusabab panonna? Saur anjeunna seuri anu alus, jihyo? Yeah sure yeah I want to say her smile too yeah yeah yeah I love her hair, éta béda. Anjeun henteu leres-leres ningali éta unggal dinten Xiaoma: Leres, yakin

Budak awéwé: Anjeunna ngagaduhan rambut ungu, guys! Abdi resep pisan.

Abdi kedah ngajemputna didieu sabab anjeun terang

Dahyun? Yeuh

Oh, warna anu cocog! Saé, Kang! Cocog sareng kembar! Abdi resep, abdi resep! Ieu ti band anu disebut Dua kali, sareng kami hoyong ningali saha waé anu bakal dipendakan ku jalma-jalma di dieu anu paling saé panginten aranjeunna saatos standar kaéndahan anjeun sareng kunaonTzuyu! Oh enya? Kunaon Anjeunna katingalina polos! Henteu polos, enya! Sareng anjeun ngagaduhan? Pendapat? Oh, aranjeunna sadayana geulis! Leres! Pilih hiji! Oh henteu, aranjeunna sadayana geulis! Pilih hiji! Abdi tiasa 'milih anu teu aya, aranjeunna sadayana geulis! Anu hiji ieu! Jihyo? Leres, Jihyo geulis! Kunaon Anjeunna katingalina polos! Henteu polos, enya Anu mana kabogoh anjeun? Kabogoh abdi? Kabogoh abdi

Abdi nyarios

Nayeon! Leres Anjeunna sapertos lucu sareng anjeun terang, hehehehe, hatur nuhun, nuhun! Naha anjeun resep dua kali? Abdi resep sababaraha lagu na tapi kuring sanés kipas super raksasa janten aranjeunna anggota Dua kali

Abdi badé ngahina seueur jalmi

Leres, naha anjeun ngajantenkeun kuring ngalakukeun ieu? Abdi gaduh dua, janten

latihan ab pikeun pamula

Oke, anjeun tiasa milih dua! Tzuyu, sareng sareng anjeunna! Jihyo? Jihyo, hehehe Naha? Ieu standar kaéndahan kuring, teu aya 'naha' kuring ngan ukur pikir aranjeunna geulis! Saolah-olah aranjeunna sadayana leres-leres geulis

Tapi kuring pikir dua éta karesep kuring.

Hapunten, pameget budak awéwé sanés

Janten, maksad abdi

Anjeunna ngajantenkeun kuring pikir kuring henteu tiasa leres

Abdi badé milih saha, tapi

Upami kuring tiasa, janten

Leres naha anjeun kantos ningali anjeunna? deui? Henteu Oke namina dua kali, aranjeunna mangrupikeun band K-Pop anu kawéntar, naha aya diantara aranjeunna anu saur anjeun paling pikaresepeun pikeun anjeun sareng kunaon? Henteu! Henteu? Éta sadayana geulis! Abdi resep éta! Abdi resep anu rambutna ungu.

Sababaraha diantarana ngan ngagaduhan kaistiméwaan, sapertos

Sadayana gaduh anu bénten-bénten Tapi aranjeunna sadayana geulis! Tapi euh

Perancis! Éta teu kunanaon! Aranjeunna ti grup anu disebut Dua kali, Éta sapertos band k-pop Korea sareng kami hoyong ningali saha jalma ti sakumna penjuru dunya anu bakal dipilih salaku anu pang geulisna diantarana sareng kunaon ah pang geulisna? leres, leres sapertos jihyo anu paling éndah! jihyo? enya! enya ieu milik kuring ogé kaluar ti dieu! sareng kunaon Kunaon Kusabab eh aranjeunna gaduh

Anjeunna gaduh rambut keriting Sareng anjeunna anjeunna

Anjeunna geulis! Leres Sareng naon anu bakal janten milik anjeun? Tzuyu! Tzuyu, pasti! Kunaon Pikeun rambut sareng soca anu éndah Panon Geulis, kuring resep! CoolSweetThis! Jeongyeon? Leres anjeun resep nya? Jenis: Kusabab

Xiaoma: Abdi resep rambutna Rambut anjeunJEuh

nyaéta cabé rawit anu saé pikeun anjeun

Ieu perkawis endog ne K-pop band anu disebat Twice, saleresna kuring kantos nguping! Anjeun ngadangu aranjeunna? D getol: Antosan, henteu, anjeun henteu bohong, sanés? Henteu henteu abdi gaduh! Naha anjeun kantos nguping lagu na sateuacanna? Dina YouTube, leres, lagu naon? Kuring percanten ka anjeun, tapi kuring ngan panasaran! Sabenerna acak, tapi kuring henteu émut lagu na

Tapi kuring nguping anjeunna. Naha aya anu menonjol hususna geulis

Atanapi pikaresepeun

Sareng naha budak awéwé? Wah, sabab resep anjeunna. Saha nami anjeunna? Jihyo? Jihyo, heheheNaha? Kuring henteu weruh anjeunna ngan ukur katingalina geulis, rambutna

Leres, tapi kuring ngaraos sadayana geulis, sadayana kuring terang aranjeunna sadayana endah, hehehehe naha sadayana jalma beda? eh, yeah, yeah, aranjeunna siga kembar! abdi resep rambutna, kuring resep momo! momo? Seueur jalma ayeuna nyatakeun Momo, leres.

Rambutna? Leres, naha anjeunna katingalina sapertos anu ramah? Leres, anjeunna anu marahmay, hehehe, ku rambutna anjeunna hiji-hijina anu rambutna dicelup, teras kumaha pendapat anjeun? Éta sadayana geulis! Anjeun ngan ukur tiasa milih hiji, hapunten! Anu ieu! Tzuyu! Kunaon Kuring henteu weruh, éta ngan ukur katingal Santai, enya Sayah, leres Naha anjeun resep milih anu sanés? Saha anu anjeun pikaresep? Momo! Kunaon Abdi resep rambutna! Rambutna, enya! Asik, hatur nuhun! Hatur nuhun pisan! Kalayan rido! Ngahargaan pisan éta dulur, hatur nuhun! David, éta

Sial hébat, lalaki! Leres! Kumaha saur anjeun ngeunaan éta? Jihyo gélo

Leres, kuring pikir anjeunna pasti gaduh salah sahiji sora paling loba, Leres, kuring satuju sareng Tzuyu, pasti, kang, yeuh, maksud kuring, ieu hésé pisan dibéjakeun kusabab, anjeun terang, anjeunna sadayana jelas-leres resep pisan ka kuring cinta katingalina Jeongyeon, siga

Nayeon, aranjeunna sadayana ngan saukur anca pikeun kuring, anjeun terang, sareng tangtosna éta henteu hartosna salah sahiji diantara aranjeunna langkung saé jauh langkung éndah tibatan anu sanésna Tapi ngan ukur pikaresepeun ningali anu gaduh di dieu

Sarerea ngagaduhan pendapat pribadi nyalira Sareng kuring gaduh perasaan

Sababaraha jalma aya hubunganana sareng aranjeunna

Salaku conto, upami aranjeunna ngagaduhan warna rambut atanapi ngagaduhan jinis rambut khusus, éta bakal aya hubunganana sareng jalma éta. Janten rada bias, tapi éta naon anu cool guys! Muhun hatur nuhun kanggo nonton Sareng émut kanggo ngalanggan Sareng anjeun ogé tiasa parios Instagram hébat David dimana anjeunna ngalakukeun sagala rupa sihir sareng barang-barang sapertos, sacara harfiah, anjeunna tiasa ngalaksanakeun hal-hal sapertos anjeunna bakal nyandak kuring langsung Janten ngaleungit , Rengse? 3, 2, 1

siklus luar

Wah! Kumaha anjeunna ngalakukeun éta? Anjeunna ngajantenkeun kuring ngaleungit Éta endahXiaoma: Sareng éta mangrupikeun tungtung anu saé pisan

David: Éta ngan ukur kuring

Oke dulur! Pendak deui waktos salajengna, aduh!

Naon anu dibenci nagara dua kali?

Pilipina

Naon anu disebut haters TXT?

Sedengkeun pikeun nyanghareupantxt, éta panginten Soobin atanapi Yeonjun.

Naon anu anjeun nyauran BTS haters?

Aranjeunna umumnaditeleponBebek, Anti-Tentara,Haters, sareng sajabana Abdi bogohanjeun BTS.

Saha anu pang geulisna dina dua kali?

Nayeon dianggapna tehpaling éndah Dua kalianggota di Koréa, sedengkeun Tzuyu asalna katilu.

Naon anu tilu kali?

Hal anu kajadiantilu kalikajadian tilu kali. Aranjeunna kedah pikir henteudua kali, tapitilu kali, sateuacan teu maliré naséhat sapertos kitu.

Naha aranjeunna nyebat Nayeon nabong?

Numutkeun kana panilitian kuring,Nabongasalna tina landianna anu sanés, Peach. Émut kana étaNayeon, sareng Momo,nyaétasalah sahiji Suster Persik. Na asalna tiNayeon(??), sareng Bong asalna tina Bok-sung-ah (???).

Naon nagara BTS anu paling dibenci 2020?

Naon ÉtaNagara Paling DibenciTinaBTS?BTS Nagara Anu Paling Dibencidianggap salaku Pilipina, saluyu sareng rujukan sababaraha sumber. Salain ti Pilipina, jalma tinagarasapertos Inggris, USA, China, Korea Utara, Indiahate BTSAnggota kusabab sababaraha alesan.

Naha seueur jalma bencong dua kali ku JYP?

Ngan nalika kuring panginten duanana stan agrésif sareng haters agrésif Dua kali parantos mimiti tenang, JYP ngaleupaskeun pic teaser sareng BAM jumlah benang troll / hate lengkep pangaruh. Éta sapertos sadayana ngagaduhan hyped pikeun Dua kali. Kuring kagum kana sabaraha jalma anu merhatoskeun Dua kali.

Naha seueur jalma bencong dua kali dina RuneScape?

Acan jumlah haters luar biasa. A benang troll nyatakeun Dua kali teu dirobih ngagaduhan seueur upvotes tibatan negs. Budak awéwé sadayana pikaresepeun sareng menawan, aranjeunna damel pisan kalayan promosi, tapi ngan pikeun henteu rongkah ku kamampuan vokalna, hate éta kuat pisan. Kunaon hate ??

Naha dua kali band anu paling dibenci di dunya?

Dua kali dibentuk dina program televisi Genep belas taun 2015 sareng debut dina tanggal 20 Oktober 2015. Ti saprak éta dugi ka ayeuna, aranjeunna mangrupikeun penyanyi Kpop Idol anu paling berpengaruh. Sanaos kaseueuran jalma ngahargaan Dua kali sareng anggota Band, aranjeunna masih dibenci ku nagara khusus kusabab seueur alesan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.