Utama > Waleran Pangsaéna > Diét usum salju - milarian solusi

Diét usum salju - milarian solusi

Naon kadaharan anu pangsaéna pikeun didahar dina usum salju?

Naon anu Dahar di Usum tiis Pikeun Tetep Haneut
  • Ghee.
  • Buah garing.
  • Séréal sakabeh.
  • Jaggery.
  • Kayu manis.
  • Saffron.
  • Wijén. Wijén tiasa ngabantosan ngalawan sagala rupa gangguan pernapasan.
  • PanasSup. Saha anu teu resep kana mangkok panassupdina usum salju usum tiis?



Dina usum salju, awak urang langkung rentan ka tiris sareng panyawat. Nanging, éta henteu hartosna waktosna kanggo nyayogikeun pangobatan. Sabalikna, tuang tuangeun usum salju musiman tiasa ningkatkeun imunitas, ngajaga urang haneut, sareng ngabantosan anjeun ngalawan usum salju.

Wortel seger, ubi wungu, sareng kentang gampang sayogi salami waktos ieu, sareng nalika didahar dina usumna aranjeunna raoseun sareng paling sehat Wortel seueur vitamin A, B6 sareng K sareng dipikanyaho ningkatkeun paningalian - carita anu tiis ngeunaan kumaha wortel ngagaduhan reputasi pikeun ningkatkeun paningali. Salila Perang Dunya II, Inggris ngagelarkeun kota-kota pikeun nyegah serangan udara Jérman. Tapi sanajan dina poék, pilot Inggris tiasa mendakan jet tempur Jerman.

Naon anu Jérman Naha kuring henteu terang Inggris ngagunakeun penemuan anyarna, radar. Tapi pikeun ngajaga aranjeunna dina kegelapan paribasa, Inggris nyebarkeun rumor yén pilotna didamel seueur wortel, anu ngabantosan aranjeunna ningali dina gelap urang Jerman bari wortel hébat dina panon anjeun, aranjeunna pasti moal ngabantosan anjeun ningali dina poék. Tapi aranjeunna leres-leres serbaguna.



Anjeun tiasa tuangeun dina salad, beuleumkeun kana sababaraha hummus, tambahkeun kana pulaos, atanapi bahkan kagungan gajar ilahi ka halwa! Parios tulisan kami anu kami unggulan sababaraha waktos ka pengker pikeun resep halwa gajar anu henteu-teuing-manis Tingal. Daun ungu pinuh ku kalsium, kalium, sareng antioksidan anu leres-leres masihan warna ungu tandatanganana pikeun memanggang atanapi bahkan nambihan sabzi. Undhiyu mangrupikeun resep populér anu nganggo ubi ungu sareng sababaraha sayuran usum salju anu sanés.

Pariksa versi séhat tina klasik Gujju ieu anu urang damel sakedap deui, ubi amis mangrupikeun umbi anu bergizi kalayan magnesium, béta-karoten, sareng sipat antimikroba anu leres-leres ngabantosan anjeun ngalawan inféksi. Tambihkeun kana sup, sabzi, péréskeun salaku mash ubi anu éndah, atanapi mésér sababaraha ubi jalang areng dijual ku para PKL di panjuru nagara anu dijual dina usum salju. Sayuran héjo sapertos kangkung, sayuran héjo atanapi sarso, fenugreek atanapi methi sareng kacang héjo kekembangan pinuh dina usum salju.

Henteu ngan ukur kangkung ningkatkeun sistim imun, éta ogé nguatkeun tulang sareng ngamajukeun kaséhatan jantung. Tambihkeun kana parathas, smoothies, paneak palak, atanapi bahkan bhajiyas anu garing. Motong methi panginten sanés tuangeun anu anjeun pikaresep, tapi éta séhat pikeun anjeun.



Éta ngabantosan ngatur diabetes, ngendalikeun koléstérol, sareng ogé janji pikeun ngendalikeun napsu anjeun, anu mangrupakeun bonus ageung. Éta tiasa dianggo dina Sabzis, Parathas, atanapi Theplas, sareng pikeun usum salju biasana didamel janten Methiladdus, anu mangrupikeun hal anu super séhat upami anjeun tiasa nyalira. Kacang héjo pisan serbaguna sareng tiasa ditambihan naon waé tina nasi dugi ka subzis dugi ka salad.

Pastikeun anjeun teras-terasan nyertakeun sahanteuna hiji sayuran héjo berdaun dina tuangeun anjeun dina dinten anu sanés kanggo ngamangpaatkeun waktos anu hebat dina sataun ieu. Jaggery mangrupikeun vitamin shot tina usum salju. Karuhun urang parantos tuang langkung jaggery pikeun sababaraha generasi salami bulan anu langkung tiis Éta sabab jaggery mangrupikeun bahan pemanasan dina katuangan anu dieusi ku beusi sareng mineral sanés anu bakal ngabantosan anjeun tina ngaregreug.

Éta saé pikeun jalma anu ngagaduhan tekanan darah tinggi, sareng éta ogé ngabantuan pencernaan. Jaggery leres-leres ngabantosan nambihan hémoglobin, janten langkung saé pikeun awéwé anu ngagaduhan anémia. Tambih deui upami anjeun nyobian tuang séhat tapi sapertos kuring nyusu ageung pikeun tuang, sapotong alit tina jaggery saatos tuang ngabantosan napsu anu amis! Tambihkeun kana dals anjeun, janten laddus, atanapi anggo éta pikeun nyayogikeun Ganti gula murni pikeun dorongan gizi.



Upami anjeun hoyong resep saderhana pikeun usum salju anu sampurna, parios tulisan til-gud ieu. Bajra, Jowar, Makai, sareng Ragi sadayana séréal anu luar biasa anu anjeun kedah tuang langkung-langkung nalika usum salju. Nyatana, anjeun kedah tuang seueur séréal ieu sapanjang taun.

Sadaya millet usum salju ieu ngandung karbohidrat tinggi sareng nyayogikeun énergi pikeun awak sareng tiasa dikonsumsi ku sababaraha cara anu béda. Bajra Khichdi mangrupikeun favorit di rumah tangga usum rajasthani. A poko di rumah tangga India Kidul, Ragi Dosa sayogi di panjuru Gujarat musim ieu.

Éta ogé bébas gluten sareng tiasa ngagentos peradangan sareng nyeri sendi. Ieu resep Paratha anu super séhat dieusian séréal lengkep sareng seueur deui anu mangrupikeun tambahan anu saé pikeun ngahasilkeun gula darah, mangrupikeun sumber vitamin B12 anu séhat, nyayogikeun awak tanaga dina usum salju sareng ngajaga kulit séhat. Janten pasti nikmati Makki Ki Roti sareng Sarson Ka Saag anjeun dina musim ieu.

Kaping mangrupikeun bahan anu séhat pikeun nambihan usum salju anjeun. Aranjeunna séhat pisan jantung kusabab éta nol koléstérol, handap pisan gajih, sareng nol natrium: éta mangrupikeun kakuatan tina vitamin ésénsial sareng ngandung seueur vitamin C anu rambut sareng anjeun tiasa ngaraosan Kulit Sehat dina Kering Winters Dahareun aranjeunna sapertos aranjeunna sabab éta enak, atanapi nginumna ku susu panas, atanapi bahkan ngadamel éta tanggal enak sareng laddus mur anu ogé ngandung ghee anu beunghar mineral. Atanapi, anjeun tiasa nyobian sababaraha gigitan énergi ieu anu ngandung henteu ngan ukur kurma tapi ogé ngagaduhan sababaraha siki sareng kacang anu hadé sareng lemak anu séhat anu sampurna pikeun snack usum salju, ditambah ogé salami sakitar sabulan janten anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji di awal taun. sasih kedah nyiapkeun porsi ageung pikeun ngaraosan camilan séhat dina minggu payun.

Dahar tuangeun anu pas dina waktos anu pas bakal ngabantosan awak anjeun dina kaayaan setrés anu langkung saé. Kuring miharep tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngeunteung kana diet anjeun. Hatur nuhun pikeun nonton sareng ningali anjeun waktos salajengna tetep sareng tetep glam.

Kumaha carana abdi tiasa ngirangan beurat dina usum?

Kaleungitan beurat sesah. Resep, bener, bener, sesah pisan. Seuseueurna seueur jalma anu nyobian henteu kéngingkeun atanapi akhirna mendakan naon anu ilang, sakapeung deui.

Sareng éta sanés ngan saukur pizza luar biasa - awak anjeun leres-leres memeres deui nalika anjeun nyobian ngirangan beurat. Gajih anu disimpen dina jaringan adiposa anjeun mangrupikeun zat énergi super luhur anu tiasa dianggo ku awak anjeun pikeun nyayogikeun sél anjeun dina ciwit. Upami pikeun sababaraha alesan anjeun teu tiasa tuang, atanapi anjeun peryogi sakedik énergi tambahan pikeun tumuh atanapi ngalobaan, awak anjeun tiasa ngahurungkeun gajih anjeun - naha sababna ngagaduhan sababaraha gajih leres-leres saé tina sudut pandang salamet! Sanaos kitu, anjeun panginten panginten kaleungitan beurat bakal gampang pisan: ngan saukur tuang kirang tina anu anjeun peryogikeun, maksa awak anjeun nganggo sababaraha gajihna, teras tuang jumlah normal deui nalika anjeun ukuran anu dipikahoyong.

Tapi awak henteu hoyong kaleungitan panyangga énergi na - henteu masalah kumaha ageung atanapi ageung peradanganna - janten nalika anjeun ngahemat kalori éta réaksina ku cara anu tungtungna ngajadikeun hésé leungit beurat. Kaseueuran push back didorong ku parobahan hormon. Salah sahiji anu paling penting nyaéta leptin, hormon anu disékrésikeun ku sél gajih anjeun.

Langkung ageung sél gajih anjeun, langkung seueur leptin anu dihasilkeun. Janten nalika anjeun ngirangan beurat badan, tingkat leptin turun. Bagéan otak anjeun sapertos hipotalamus anjeun nafsirkeun kirang leptin salaku lapar, sareng éta ngaléngkah sareng ngawartosan awak anjeun pikeun ngahémat énergi sareng tuang langkung seueur pikeun ngawangun cadangan éta deui.

Organ sanés ogé nganggo hormon pikeun ngabantosan uteuk anjeun ngirangan konsumsi bahan bakar. Beuteung anjeun nyaritakeun uteuk anjeun yén éta henteu dieusian ku ningkatkeun tingkat hormon ghrelin. Dina waktos anu sasarengan, pankréas anjeun nyéépkeun kirang insulin, anu ngatur gula getih, sareng andamylin, anu mangrupikeun sinyal pikeun rasa lengkep.

Janten nalika anjeun ngirangan kalori, kadar ghrelin naek sareng tingkat insulin sareng amilin turun, anu sinyal otak anjeun ningkatkeun napsu - anu ngajantenkeun anjeun lapar. Sajumlah studi parantos nunjukkeun yén uteuk anjeun ngaréspon parobihan hormonal ku janten langkung waspada kana sadaya tuangeun anu anjeun tuliskeun sareng ningkatkeun kabungah anu anjeun pikagaduh nalika masihan. Samentara éta, sésa awak anjeun janten langkung épisién énergi.

Salaku conto, otot anjeun robih dimana aranjeunna angkat. Nalika otot anjeun peryogi énergi, aranjeunna umumna nganggo campuran lemak disimpen sareng glukosa sirkulasi. Nanging, nalika anjeun nuturkeun diet kalori anu dibatesan, anjeun janten langkung ngandelkeun glukosa sahingga anjeun tungtungna narik langkung énergi tina tuangeun anu anjeun tuang tibatan kaleungitan toko-toko gajih anu anjeun teras-teras nyobian leungit.

Éta ogé ngarobih parobihan anu sanés janten langkung épéktip - kitu ogé jaringan-jaringan sanés dina awak anjeun. Ieu hal anu bener-bener ngaganggu: sinyal lapar hormonal éta henteu lirén nalika anjeun lirén diét masuk akal pikeun leptin sabab didasarkeun kana jumlah gajih anu anjeun gaduh. Tapi hormon sanés anu umumna responsif kana asupan tuang tiasa tetep dina siklus produksi ieu langkung laun bahkan saatos uih deui kana diet normal.

Sareng hormon-hormon éta tiasa dirobih mangtaun-taun. Upami anjeun parantos lirén ngawatesan kalori, awak anjeun teras-terasan siga lapar - anu mangrupikeun bagian ageung tina alesan kunaon jalma anu kaleungitan beurat sering nempatkeun deui. Sacara umum, anjeun langkung alit, kirang énergi anu anjeun peryogikeun pikeun ngeusian sagala rupa.

Tapi éta sanés hubungan anu saderhana. Sakumaha seueur énergi anu anjeun anggo per kilo pikeun beurat awak anu ditangtukeun gumantung kana naha anjeun kantos langkung beurat atanapi langkung ipis. Sareng pangaruh éta jelas ditingali dina pangajaran 2016 anu ngalacak pamilon dina kontes ngirangan beurat televisi dina genep taun.

Khususna, panaliti nyawang tingkat metabolisme istirahat pamilon: kalori awakna diduruk nalika istirahat. Dasarna mangrupikeun ukuran tina jumlah énergi anu diperyogikeun pikeun ngajaga sél hiji jalma pikeun ngajalankeun. Saatos kompetisi 30-minggu, 14 pamilon kaleungitan rata-rata sakitar 58 kilogram sareng tingkat metabolisme sésana na turun sakitar 610 kalori ies per dinten.

Dina sababaraha taun ka hareup, Nanging, aranjeunna kéngingkeun rata-rata 40 pon sareng tingkat metabolisme na henteu naék saluyu. Tungtungna, aranjeunna ngaduruk 500 langkung seueur kalori per dinten tibatan anu kedahna beurat awakna. Anu hartosna yén ka hareup anjeun bakal kedah ngawatesan diri bahkan langkung seueur pikeun ngirangan beurat tibatan anu munggaran.

Seueur panilitian sanés anu ngagaduhan kasimpulan anu sami. Saatos kaleungitan beurat, sanaos parantos nambihan beurat deui, awakna ngan saukur ngonsumsi langkung sakedik kalori per kilogram tibatan jalma ukuranana sami anu beuratna henteu robih. Éta hartosna aranjeunna kedah tuang langkung seueur pikeun ngajaga beurat éta tibatan jalma anu henteu kantos langkung beurat, sareng aranjeunna nambihan beurat langkung gancang upami aranjeunna langkung seueur.

Éta henteu écés sabaraha lami sadayana parobihan anti-beurat ieu bakal tahan - atanapi upami aranjeunna kantos lebet lengkep. Tapi henteu sadaya jelema ngalaman tingkat resistansi anu sami tina awakna. Élmuwan masih nyobian terang kumaha genetik jalma urang, kadaharan anu didahar, sareng faktor sanés mangaruhan kumaha réaksi jalma kana pola dahar.

Tapi nalika anjeun ngémutan sakumaha hésé awak tiasa bajoang ku kaleungitan beurat, teu anéh pisan jalma-jalma bajoang sareng éta. Hatur nuhun pikeun ningali episode of SciShow ieu! Sareng luhur sadayana ka papayung kami di Patreon. Dukungan teras-terasan anjeun anu ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun tulisan instruksional sapertos kieu.

Upami anjeun resep kana padamelan urang sareng hoyong urang terus ngadukung kami, anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan kumaha gabung sareng komunitas patronase kami di Patreon.com/SciShow

Naon anu kuring kedah tuang dina usum salju pikeun ngirangan beurat?

Leungitna beurat usumTip Latihan
  1. Insulate awak anjeun. Temps tiis dina énjing sareng sonten tiasa janten résiko kaséhatan upami anjeun henteu nganggo baju anu cekap.
  2. Tetep garing. Sababaraha lawon, sapertos katun, nahan uap, nurunkeun suhu awak anjeun dina cuaca anu tiis.
  3. Tetep hidrasi.
  4. Terang iraha bade liren.
  5. Mindahkeun latihan anjeun.

Hai urang, kuring Fisioterapis Bob SchruppBisik Heineck fisioterapis sareng babarengan kami ahli fisioterapis paling terkenal di internét ogé dina pamanggih kami tangtosna BobWe anu dasarna parantos nyarios sareng apel Leres, éta bakal janten bagian tina tuang siang kuring saatosna, janten oh, naha anjeun nguping éta? Kami gaduh tamu di dieu Yep hi Craig ti dinten anu sanés Abdi didieu dinten ayeuna kanggo nyarioskeun kapadetan kalori. Janten urang bakal nyarioskeun kumaha dasarna janten diet anu saé sareng ngirangan beurat, sareng éta anu saé. Kuring pikir urang bakal ngagaduhan demonstrasi visual anu hébat di dieu ngeunaan Kumaha Dahar sareng Naha Dahar Kadaharan Anu Tangtu sareng dina Cara Sehat.

Janten kuring pikir éta mangrupikeun hal anu saé, tapi Bob kuring ningali sababaraha jalma di luar sana anu urang henteu kantos ningali sateuacanna. Upami anjeun énggal dina saluran kami, mangga angkat sakedap kanggo ngalanggan kami Kami nyayogikeun tulisan ngeunaan cara tetep séhat sareng nyeri bébas Sareng kami unggah tombol langganan di ditu atanapi ka handap aya unggal dinten, sareng nalika Upami anjeun henteu acan, punten resep Kami dina Facebook Kami sering gaduh seueur hadiah gratis di sana, kontes anu anjeun tiasa lebet kanggo kéngingkeun sababaraha barang gratis. Henteu kunanaon, hayu urang ngobrol ngeunaan Craig, Craig, naha anjeun henteu masihan perkenalan.

Abdi ayeuna murid PhD di UW La Crossemastering dina Pendidikan Kaséhatan Komunitas sareng nekenkeun kana gizi diet sareng pembalikan panyakit ngalangkungan diét pepelakan pinuh. Sareng Craig anjeun tiasa ngawartosan kami? ngan sakedik ngeunaan carita pribadi anjeun sabab anjeun nyarios yén anjeun ngirangan beurat sareng carita asma pikaresepeun ogé.

Narikna kuring cicing di Wisconsin. Kuring laktosa teu sabar. Kuring damel di pabrik kéju sareng éta sarat upami anjeun cicing di Wisconsin.

Nya, kuring resep kana nutrisi nalika kuring janten laktosa teu sabar, tapi kuring langkung pikaresepeun nalika kuring mimiti damel di industri kéju, kami ditutup kanggo ngadamel kéju pikeun tuang siang teras urang mimitian nyadangkeun teras urang tutup di akhir dinten na anu kuring mendakan nyaéta ieu ogé dikaitkeun sareng panyakit jantung, bagian jero tabung kéju nalika urang ngadamel kéju tabung ditutupan kéju sareng kumaha upami urang nyandak éta? Pipa pisah dina akhir dinten urang kedah ngikis kéju anu keras kadang pipa kéju ieu tersumbat pisan yén anjeun boro-boro nembus sareng kuring sadar naon anu kuring tuang ngagaduhan pangaruh henteu ngan ukur dina beurat awak kuring, tapi ogé kana kaséhatan kuring . Kuring lirén tuang kéju saatos mimiti damel di pabrik kéju panginten, duh Gusti, naon anu na dilakukeun? Henteu ngan éta, kéju ogé kalori seueur pisan. Kubus 1-ons kéju, sakitar ukuran dua batu, ngandung 100 kalori, sareng upami anjeun mikirkeun, éta sakedik kéju.

Éta saukuran dina hiji apel panginten aya 100 kalori, tapi upami éta kéju panginten sakitar 600 kalori. Janten, ningali kadaharan sapertos kieu sareng mimiti ningali dimana kalori anjeun asalna tiasa ngabantosan anjeun pisan kumaha seueur tuangeun anu tiasa didahar sareng tetep ngirangan beurat. Craig, sabaraha beurat anjeun leungit? Nya kuring ngamimitian nuturkeun diet dumasar pepelakan kadaharan saatos ningali épék dahsyat kéju Sareng kuring kaleungitan sakitar 40 pon sahingga beurat kuring paling beurat kuring sakitar 166, ayeuna kuring kira-kira 128.130.

Sareng kuring ningali anjeun Anjeun siga jalma ipis alami. Maksad abdi, anjeun henteu katingalina sapertos jalma anu kaleuwihan beurat. Leres, anu pikaresepeun, hartosna abdi hehehehe, panginten anjeun salah sahiji jalma anu untung anu tuang naon-naon anu aranjeunna pikahoyong sareng henteu kantos nambahan beurat.

Leres, ayeuna kuring tuang sadayana anu kuring pikahoyong sareng kuring henteu kantos beuratkeun, tapi sateuacan kuring tuang naon-naon anu kuring pikahoyong sareng kuring beuratkeun, tah ku aranjeunna yuswa anjeun ogé, sabab kuring pikir anjeun katingali langkung ngora tibatan anjeun, enya, kuring umur 36 taun sepuh, seueur jalma ngawartosan kuring siga kuring yuswa 20an awal, leres sareng anjeun leres, janten anjeun mangrupikeun kasaksian anu lumampah pikeun nutrisi dumasar pepelakan, leres, hehehehe, sareng henteu anjeun nyarios éta asma anjeun? Ngarobih sareng diét ieu Sumuhun, nalika kuring motong produk susu tina diét kuring. Kuring ngagaduhan asma salami 30 taun sareng sakali kuring motong susu éta pikaresepeun. Kuring bakal ngajalankeun satengah maraton di Green Bay.

Abdi kantos hoyong ngajalankeun satengah maraton. Kuring ngalakukeun ieu sareng kolot kuring sapertos Craig, dimana anjeun nyerep? Dimana gejala asma anjeun, aya naon sareng kuring indit yeuh, kuring henteu ngagaduhan asma deui, éta mangrupikeun transisi bertahap, beuki lami kuring liren nganggo produk sato dina diét kuring, langkung ageung manpaatna sareng ti saprak éta kuring lumpat ka satengah marathon sareng nyarios yén kuring tiasa ngajalankeun marathon teras kuring tumaros sareng kuring hébat ampir 14 menit sateuacan lolos ka BostonCool, janten marathon munggaran kuring kantos sareng kuring henteu kantos ngajalankeun sateuacanna kusabab kuring henteu tiasa, janten kami ngagaduhan visualisasi. Janten perkawis naon nya? Janten naon anu kuring gaduh di dieu, éta pikaresepeun pisan, ieu lima pon selada, éta ogé 500 kalori, janten hartosna, upami anjeun raoseun sapertos kieu sesah pisan, kuring henteu hoyong anjeun terang, cabut diri tina korsi anjeun , entong ngantepkeun turun 500 kalori, teras di dieu mah, ieu anu 500 kalori katingalina sapertos kembang engkol sareng wortel anu masih ageung, lumayan ageung, henteu ageung ayeuna urang tuang sakitar 2.000 kalori sapoé sahingga anjeun tiasa tuang opat mangkok sadidinten tuang sareng anjeun kéngingkeun 2.000 kalori janten dimana waé anjeun, anjeun panginten bakalan sateuacan sateuacan réngsé sareng upami anjeun kedah tuang sadidinten anjeun bakal kaleungitan beurat kusabab henteu kéngingkeun kalori anu cekap dina dinten anu ditangtoskeun jadi anu kuring hartosna, éta ngan ukur aya sareng dirina mangrupikeun buktosna sapertos 500 kalori, kumaha anu ngeusi beuteung anjeun, kusabab jujur, ieu sakitar ukuran beuteung urang.

Naon anu urang gaduh di dinya? Nya, sareng éta mangrupikeun W alit. Kacang M & Cik Leres, sareng éta 500 kalori kacang M & Cik

sapédah kota ramah

Wah, sareng nalika anjeun ngabandingkeun éta sareng 500 éta, anjeun badé ngangkat éta? Éta kalemahan kuring di dieu, Kacang M & Cik Éta endah pisan. Anu mana anu bakal ngeusi beuteung anjeun, anu mana anu bakal ngeusian anjeun? Kusabab kitu urang ngagulung dina sadidinten sareng henteu pernah ngeusi.

Upami urang tuang ieu urang bakal bénten, ayeuna tangtosna kuring moal kantos tuang nyalira, sigana mah nganggo cuka balsamic kana éta hal pikeun ngagentos minyak zaitun kusabab minyak zaitun éta bakal dianggo pikeun ngalapis ieu anu bakal ngahasilkeun 1000 Kalori kaluar, jadi éta 500 kalori nyalira Ya, éta 500 kalori dibandingkeun sareng sakedik anjeun anu terang nalika 500 kalori Janten 500 kalori silih katingali sareng saur kuring saé henteu kunanaon kusabab minyak zaitun séhat, sareng éta sadayana sapertos kalori anu saé Nya maksad abdi sadayana kalori tambahan. Anjeun tiasa nganggo cuka balsamic, anjeun tiasa nganggo cuka anu sanésna, sababaraha diantarana buah anggur anu saé pisan, anjeun tiasa online di olivetap.com, sareng anjeun tiasa mariksa sababaraha cuka rasa anu dipibanda sareng anjeun tiasa nganggo éta tempatna terang ieu mangrupikeun pilihan kalori anu handap pisan anu bakal ngajantenkeun salad anjeun beueus, sareng ieu anu anjeun milari sareng éta raos raoseun pisan, atanapi anjeun tiasa nganggo ieu sareng miceun 500 kalori dina salad anjeun, pastikeun 500 kalori kaluar tina 2.000 kalori -Diet, naon anu raoseun dina salad anjeun leres enya, janten conto anu sanés di dieu anu 500 kalori ubi jalar.

Kuring kedah neukteuk uyah Janten aya sababaraha hawa, tapi upami anjeun ngagolak kentang atanapi ngagolak kentang, panilitian nunjukkeun yén kentang mangrupikeun salah sahiji kadaharan anu paling ngeusi anu tiasa didahar ku jalma. Naon anu urang nempatkeun dina kentang ieu masalah. Janten nalika anjeun nempatkeun mantega kana kentang anjeun anjeun ningkatkeun kapadetan kalori dina dahareun sapertos minyak zaitun kusabab mantega mangrupikeun 100% gajih, sapertos 100% lemak minyak zaitun Janten naon anu anjeun nyarankeun pikeun kentang? Janten pikeun kentang, kuring milih salse atanapi rebus atanapi anu sanés kumargi anjeun tuang kentang dipanggang garing garing Leresna sadaya anu anjeun coba lakukeun nyaéta beueuseun pikeun ngaraoskeun kana rasa anu anjeun pikahoyong atanapi upami anjeun tiasa mash kentang tuang sababaraha kaldu sayuran sababaraha kaldu sayuran natrium rendah, tah, ieu biasana seueur natrium enya, janten anjeun hoyong kaldu sayuran natrium rendah, teu aya uyah ditambih, aya hal sapertos kitu, aya enya, atanapi anjeun tiasa ngadamel nyalira upami anjeun ngaraos yén kami petualang naon anu dipiharep ku kami di payuneun kami? Kami gaduh sababaraha gandum, ayeuna éta garing oatmeal.

Janten saleresna, oatmeal garing saleresna seueur kalori. Nanging, upami anjeun nambihan cai sareng ngahidrasi deui, éta bakal ngabareuhan dina beuteung anjeun sahingga sigana bakal dieusian kuring kuduna ngalakukeun éta samemehna tapi sigana bakal tetep kira-kira satengah mangkok éta aman tapi hal anu saé ngeunaan kapadetan kalori janten oatmeal atanapi Béas, upami anjeun nyampur tuangeun ieu, éta bakal ngeusi beuteung anjeun, janten kuring bakal nambihan berry unggal énjing nalika kuring ngagaduhan gandum kusabab buah beri sanés kalori sabab kapadetan kalori didasarkeun kana sababaraha hal, jumlah cai dina produk jumlah serat Diét mangrupikeun jumlah gajih dina produk ieu sareng jumlah gula sareng atanapi anjeun terang karbohidrat atanapi naon waé anu urang hoyong anggo istilah gula atanapi karbohidrat atanapi aci Produk kalori tinggi biasana langkung gajih atanapi kurang di cai atanapi serat. Janten ieu lemak murni, éta 1 gram lemak ngagaduhan 9 kalori per gram, 1 gram gula ngagaduhan 4 kalori per gram, janten éta parantos ngagandelkeun kapadetanna, dumasarkeun kana kumaha urang tingali kana gajih sareng gula, tah ku buah sareng sajabana nyarios aya cai deui anu jelas dina buah? Janten sakapeung kuring ngalaman masalah déhidrasi sareng kuring kirang tuang karbohidrat.

Naha ieu tiasa sabab kuring tuang langkung seueur karbohidrat, kirang nampi cai tina tuangeun, sareng kedah nginum langkung seueur? Maksad abdi nyaéta Éta, upami anjeun gaduh ubi jalar kukus, bakal seueur cai di dinya, upami anjeun ngukus kentang, anjeun bakal langkung seueur cai. Dimana nalika anjeun ngagaduhan anu sapertos kieu aranjeunna garing garing, atanapi anjeun terang? sareng kuring teras-terasan panginten sapertos nalika tuang kacang ayeuna kuring tuang kacang bakar sateuacan kuring écés déhidrasi tina uyah tapi ayeuna sigana kuring masih ampir déhidrasi kusabab henteu ngonsumsi cai ngalangkungan tuangeun nyalira, leres pisan, éta pikaresepeun hal nalika anjeun tuang langkung seueur buah sareng sayuran. Anjeun leres-leres kéngingkeun langkung seueur cai, anu hartosna anjeun henteu kedah nginum seueur cai kusabab anjeun kéngingkeun tina sumber anu sanés.

Upami kuring ngartos anjeun leres, upami urang nginum cai ku éta, urang tiasa tuang kacang M & Cik Nya éta salah sahiji cara pikeun ngartosna. Abdi resep ka anjeun.

Ayeuna éta senang. Henteu, leres, janten kuring bakal nyarios nginum seueur cai supados ieu ngojay. Upami teu kitu cai bakal nembus sareng anjeun ngan ukur bakal cicing sareng résidu ieu dina lambung anjeun sareng éta moal ngeusian anjeun.

Naon éta dina tungtungna, naha urang ngobrol ngeunaan éta? Henteu, éta sakitar 500 kacang kalori, maksad kuring, kuring moal pernah bébéja ka saha waé pikeun henteu tuangeunana, tapi masalahna, nalika anjeun tuang tuangeun anjeun kedah sadar yén ieu masih 500 kalori janten upami anjeun henteu kunanaon atanapi henteu, teu kunanaon. Nya henteu kunanaon Éta séhat tapi henteu jauh teuing janten kuring henteu terang naha kami nyebatkeun éta tapi ieu ukuranana sapertos burih manusa rata-rata. Leres, beuteung manjang sareng beuteung kuring régang pisan.

Kuring tuang seueur kusabab tuang langkung seueur tina tuangeun ieu. Janten beuteung kuring kedah adaptasi, upami teu kitu mah bakal maot kalaparan. Maksadna ulah kalaparan.

Maksad abdi, kuring ngan ukur tuang langkung seueur deui kumaha upami faktor satiety? Maksad abdi, kuring tuang kacang sareng sigana bosen langkung gancang. Anjeun terang maksad abdi? Leres sabaraha kali kuring tiasa tuang sababaraha tuangeun sanés sareng tangtosna kuring tiasa tuang langkung seueur écés kuring henteu sadar tapi anjeun terang kuring masih lapar saatos tuang almond sareng sigana kuring langkung lami. Hal anu kedah diémutan, éta ngandung serat, janten seratna anu tiasa dieusian.

Janten anjeun tiasa inuman ieu, kuring moal nyarankeun éta, tapi teu aya serat di jerona pikeun ngajaga anjeun langkung lami deui, serat mangrupikeun senjata rahasia Dina satiety sering kuring hartosna enya, saleresna éta serat, jumlah serat sareng Jumlah cai produk pangan nyatana tetep salami langkung lami, janten anjeun langkung bahagia. Sareng éta mangrupikeun hal anu aranjeunna kapendakan dina kentang nyaéta nalika anjeun ngagolak kentang aya seueur cai di jerona anu ngajantenkeun anjeun raos langkung lami deui sareng teu kakantun sadaya serat anu aya di ditu, janten hehehehe, kumaha upami, kuring terang kami telat, tapi kuring ngan ukur hayang ngomong hiji hal deui, kumaha upami spaghetti éta sorangan? Abdi tuang spaghetti ampir unggal dinten. Aranjeunna ngalakukeun? Naon anu anjeun tuang sareng éta? Biasana harita kuring roti bakar sareng éta.

Naon anu anjeun nempatkeun dina éta? Naha anjeun nempatkeun naon-naon dina spaghetti kuring? Abdi gaduh saos spaghetti. Abdi mésér saos spagétti anu henteu gajih anu kuring mésér I Syringe on ParsleyIstalia SpicesI resep ragi nutrisi kuring henteu terang upami anjeun kantos ngalaman ragi nutrisi, éta ngagaduhan raos kéju, kuring henteu resep mimitina, tapi kumaha ogé kuncup rasa kuring disaluyukeun, teras ngan saeutik Réncang Lada di dinya kuring nganggo sakedik, éta saé saé, kuring sono kana spaghetti. Leres, teras kuring hoyong nyarios hiji deui, éta 500 kalori buah, hiji-hijina hal éta buah beri hideung sareng buah raspberry kuring henteu tiasa kénging blueberry didieu, janten sakitar 2,5 pon tuangeun, janten aranjeunna kedahna ogé di dieu , janten 500 Tuang kalori Oh, éta kedahna aya.

Janten aranjeunna ogé saé. Oh enya enya aranjeunna saé pisan sareng émut yén sadaya katuangan ieu di dieu ngagaduhan karbohidrat. Kadaharan ieu henteu ngandung karbohidrat naon waé, tapi éta 500 kalori, anu intina 5 pon karbohidrat, janten karbohidrat sanés jalmi jahat, éta sedeng atanapi tuangeun anu nyandak karbohidrat anu ngandung lemak sareng anu sanésna, sabab éta teuing Karbohidrat, tapi aya seueur gajihna ogé, leres? Sareng éta ngadorong kapadetan kalori tina dahareun ieu, janten kuring nganggap éta ogé aya gula di jerona.

Leres, tapi upami ditingali éta sadayana nyarios yén karbohidrat mangrupikeun jalma jahat. Bener ieu kadaharan anu seueur lemak anu urang tuang langkung ngabahayakeun tibatan karbohidrat sabab sadayana ngandung karbohidrat ogé. Janten tingali sabaraha anjeun tiasa tuang sareng tingali sakedik anjeun tiasa tuang di dieu, teras aya ngawarnaan di ditu Sareng urang gaduh sagala hal anu sanés anu urang kedah hindarkeun Sareng ngajauhan Sumur, hiji cara atanapi anu sanés, hehehehe, urang kukituna resep hatur nuhun pisan ka Craig parantos nyéépkeun waktos, pikaresepeun pisan yén anjeunna ngaco sagala pola makan kuring.

Tapi henteu kunanaon. Kuring badé ngadamel sababaraha parobihan, tapi urang bakal ningali sareng ningali naon anu bakal urang laksanakeun di dieu. Abdi badé nginum cai sareng M & Cik kuring ayeuna, éta leres.

Sahenteuna anjeun nginum cai. Nuhun deui Craig, oh enya, punten. Hatur nuhun dulur.

Nuhun parantos gabung.

Naon katuangan anu kedah anjeun tuang dina usum?

Tip Diét Usum Usum: Kacangan nambihan vitamin E, B6, niacin sareng folat dina tuangeun. Urang sadayana terang yén tuang tuangeun nyayogikeun bahan bakar pikeun awak urang supados fungsina saé sareng urang tetep séhat.

Kumaha carana leungit beurat dina diet usum salju?

Rencana Diét Musim Dingin Top 5 kanggo Ngarobih Beurat 1 Candak hiji gelas cai haneut sareng tambahkeun hiji sendok madu. 2 Inuman cai ieu énjing dina beuteung kosong. 3 Madu parantos kabuktosan sacara positip ningkatkeun tingkat koléstérol dina awak urang sareng ogé ngajaga beurat awak. 4 Madu ogé ngajantenkeun urang langkung aktip sareng séhat salami sadidinten.

Naha anjeun tuang kirang dina usum?

Pokok usum ngagaduhan seueur ruang dina lambung anjeun anu sacara harfiah ngeusi anjeun, janten anjeun tungtungna tuang langkung seueur kalori sacara keseluruhan nalika anjeun tuang dina ngamimitian tuang, numutkeun studi 2007 Penn State University.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.