Utama > Sapédah > Pergeseran éléktronik sapédah - milarian solusi

Pergeseran éléktronik sapédah - milarian solusi

Naha pergeseran sapédah éléktronik pantes?

'Persis, 'saur McCarthy. 'Éta saé upami anjeun ngalaman cilaka, panangan anu cilaka, naon waé anu tiasa janten sesah pikeun naéksapédah,pergeseran éléktroniktiasa ngabantosan. Gawéna sami upami anjeun gaduh leungeun tiis atanapi sarung tangan ageung ogé. Upami anjeun henteu meryogikeun kapinteran sabab gampang pisan. ”21 Méi 2020



Wilujeng sumping di Klinik Tech. Hanjakalna, Jon henteu tiasa hasil dinten ayeuna kusabab- kuring katempona salju. Moal tiasa kaluar tina gerbang kuring.

Sanaos jalma lumpat ngalangkungan kebon kuring pikeun naek mobil, tapi tong hariwang, jasa normal bakal teras dilanjutkeun - tapi tong hariwang. Kuring nolak kaayaan arktik anu khianat sareng berhasil lebet kana menara GCN sahingga kuring tiasa ngajawab patarosan téknis anjeun sareng ngalebetkeun patarosan anjeun nganggo hashtag #ASKGCNTECH. Patarosan munggaran minggu ieu asalna tina Mike Gapter anu nyarios yén kuring gaduh Tommasini Tecco sareng Campagnolo Chorus 10-speed.

Kotak gir 52/39, sakumaha ngora sapertos baheula nganggo kasét 11/25, tapi kuring hoyong gentos kasét pikeun 11/30. Kuring bébéja ka toko sapédah lokal kuring yén kuring henteu tiasa nganggo kandang derailleur ayeuna sabab éta pondok teuing sareng henteu deui kandang sayogi pikeun nawaran Campy. Dupi anjeun nawiskeun sababaraha pilihan anu tiasa dianggo? Nya, mimitina, Mike, resep ngupingkeun ti anjeun, sareng Tomm Asini, sapédah anu saé.



Kuring kabeneran terang yén Jon ogé resep ieu. Hal pangbasajanna sareng paling gampang anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta kéngingkeun penyambung gantungan derailleur, sareng éta bakal ngajantenkeun serelek derailleur ngan sababaraha inci langkung handap, sareng aranjeunna leres-leres gampang dirakit sareng anu paling saé, anjeun biasana tiasa kéngingkeun ogé karék ngagaduhan sababaraha pon dina ebay kitu yeuh, diurutkeun. Patarosan salajengna nyaéta ti Luca Bizjak anu nyarios: Hai Jon, resep kana acara éta.

Sakumaha biasa, inpo anu saé. Kuring gaduh patarosan: Kuring mikirkeun pamutahiran / downgrade, nyaéta ngaganti ti Ultegra 6500 lami ka langkung anyar, tapi nurunkeun 105 7000.

Éta bakal pas kan? Kuring henteu yakin, khususna ngeunaan kurung handap. Naha anjeun badé angkat atanapi ningkatkeun ieu? Pamakéan utama sapédah kuring ayeuna nyaéta pikeun palatih jero rohangan kuring, tapi kadang kuring nyandak ogé ka luar. Hatur nuhun kana bantosanna.



Cheers, Luca, aduh, éta bakal jalan ogé. Sareng ogé ngeunaan Ultegrato anu langkung lami, anu langkung anyar 105, kuring leres-leres yakin yén ieu mangrupikeun pamutahiran. Bédana antara dua grup lumayan ageung, sareng pergeseran kinerja 105 anu anyar cemerlang, anu panginten anjeun tiasa tingali dina tés blindfold urang 105 versus Dura-Ace.

Upami anjeun henteu kantos ningali tulisan ieu sateuacanna, parios éta. Éta saé. Tapi hehehehe, anu 105 saé saé pisan.

ghee vs mantega

Sedengkeun pikeun kurung handap pikeun groupset énggal anjeun, éta bakal cocog sabab duanana cocog, sareng anjeun ogé ngagaduhan kurung handap Hollowtech II anu, henteu sapertos sistem ieu, nyaéta sistem Octalink anu anjeun gaduh, janten sistem ieu tiasa dianggo salaku bonus tambahan ogé ngaheéat seueur beurat. Janten hehehehe, kuring bakal nyarios leres-leres milariannana. Patarosan ti David Konecny ​​ayeuna saha anu nyarios kiat pikeun usum? Panyimpenan Sapédah Cyclocross? Kaayaan bécék sareng kedah parkir sapédah di apartemen kuring sanés solusi anu pinter.



Jujur kuring moal tiasa masalah anu ngabersihkeun sapédah saatos unggal numpak pondok. Kaseueuran waktos, éta ngan ukur roda sareng pigura dimana leutak ngawangun, sanés drivetrain. Nya, idéal pikeun éta bakal janten tikét latihan turbo sapertos kieu, ukuran sareng proporsi anu cocog pikeun sapédah, sareng éta bakal néwak kotoran naon waé anu murag tina sapédah di bumi anjeun.

Anjeun tiasa parkir di ditu, janten, teras anjeun ogé tiasa selang turun tikét latihan turbo sareng bersihkeun di luar engké upami kedah. Hal anu sanésna nyaéta upami anjeun ka balapan cyclocross sareng anjeun badé balik ka bumi sareng anjeun cicing di apartemen sareng sesah pikeun anjeun ngabersihkeun sapédah anjeun maka hiji hal anu lanceuk kuring Dois nyepeng pompa bensin anu ngagaduhan mesin cuci tekanan sareng ngan gancang niupkeun sepédahna pikeun sababaraha menit sareng éta miceunan seueur kokotor, écés ngahindaran daérah anu penting sapertos kurung handapeun, bantalan, tapi enya éta pancén damel gancang-gancang ngaleupaskeun sadayana leutak dina waktos anu pondok pisan. Thijs Vanballenberghe naros halo John resep kana acara éta.

Naha kuring nguntungkeun pisan tina ngagaleuh sapédah nganggo gir éléktronik tibatan anu mékanis? Kuring henteu bersaing dina balapan, kuring ngan ukur naék 10.000km sataun kalebet sababaraha kagiatan olahraga sapertos Les Trois Ballons, bédana harga 1300 euro, antara motor anu kuring tempo sareng hiji gaduh 105, anu sanésna gaduh Ultegra Di2. Hatur nuhun pisan. Ngan 10.000.000 per taun? Kuring anggap anjeun hartosna 10.000 sataun, tapi ngabodor, éta hésé pisan.

Abdi resep transmisi éléktronik sareng kuring resep pisan numpak éta sabab kuring henteu kantos ngalaman salah shift. Upami kuring henteu nganggo éta, kuring bakal kurang paduli ngagunakeun kotak éléktronik, tapi pamustunganana kinerja bergeser sareng Di2 saé pisan. Bahkan dina tingkat Ultegra, numutkeun kuring, langkung saé tibatan pergeseran mékanis.

Éta leres-leres cemerlang. Sareng upami anjeun ngalaman, sesah pisan pikeun mérék mékanis. Sareng kuring bakal nyarios upami anjeun sanggup sareng nikmati, naha henteu ningkatkeun? Sareng kuring ogé bakal nyarios yén anjeun pasti henteu kedah balap pikeun menerkeun Di2, urang ayeuna gaduh patarosan ti Doug Morley anu nyarios yén kuring mésér Ridley Fenix ​​taun kamari.

ngawangun ingetan

Mesin anu saé pisan. Mangrupikeun pilihan anu saé. Abdi mendakan éta langkung sesah tibatan sapédah kuring anu sanésna nyaéta Ribble HF 83.

Masalahna sigana kurung handap, anu mangrupikeun Pressfit BB86, sareng kaku pisan tapi tétéla licin. Ribble ngagaduhan kurung handap sekrup éksternal 68 millimeter sareng muter sacara bébas pisan. Naha BB86 kedah kaku pisan kana sapédah énggal? Muhun BB86 tiasa ngagaduhan segel anu langkung saé, atanapi panginten éta henteu acan kantos ditarik deui, anu tiasa kajantenan.

Janten tiasa waktos, sakedik nyetir, kanggo ngabébaskeun nyalira. Hal anu sanés anu kedah diperhatoskeun, sareng ieu panginten skenario anu paling parah, nyaéta cangkir kurung handapeun henteu sampurna simétris, sareng ieu hartosna yén cangkir bantalan henteu sampurna dijejeran, sareng ku sabab kitu gandarna ti Crank ngalangkungan , moal tiasa ngaktipkeun sakumaha bebas sabisa. Cangkang bracket handap Threaded biasana disadap babarengan ngarah sampurna cocog sareng spin bracket handap leres-leres lemes anu saé.

Tapi upami éta kanyataan yén cangkirna henteu sampurna simétris maka panginten pantes nyandak éta sareng anjeun dina sapédah anjeun, mésér dimana anjeun ngagaduhanana sareng nyandak éta ningali éta sareng ngavaluasiana. Hiji patarosan ayeuna ti Igic Dacic. Punten upami kuring ngucapkeun nami anjeun leres-leres lepat didinya.

Tapi anjeunna nyarios halo Jon, kuring mésér BMC SLR01 kalayan Ultegra R8000 di dinya, katingalina sapertos sapédah anu saé pisan, sareng saatos sababaraha sasih kuring dirobih janten SRAM Beureum ETAP sareng saatos anjeunna ngalakukeun éta sadayana anjeunna nyarios yén kuring sadar putus sekolah teu pas sareng kuring kedah mésér anu énggal anu pas sareng SRAM groupset. Kunaon éta? Naha Shimano ngalakukeun ieu? Nuhun, éta ditulis tnx. Nya, aya jawaban pikeun éta, sareng éta yén aranjeunna, anu putus, dirancang pikeun desain anyar desain Shadow-design anyar anu ngamungkinkeun derailleur tukang dina kelompok Shimano anu langkung énggal linggih caket dina kaset, sareng éta hartosna Anu anjeun meunang kirang lentur dina sistem sareng perobihan gir anu langkung pas nalika derailleur dipindahkeun ka jero artina sadayana sistem ogé ngagaduhan profil anu langkung langsing.

Sareng ayeuna, SRAM bénten, sareng éta sababna anjeun peryogi gantungan anu sanés pikeun SRAM sareng Shimano pikeun generasi ieu. Varga Pal naros, Hai Jon, kuring gaduh masalah sareng ngaindéks gear tukang mah Shimano 105 5800 dijalankeun. Kuring nuturkeun pitunjuk tina tulisan anjeun anu ngiringan sareng éta jalan saé dina nangtung tapi dina aksi nyata nalika kuring nyobian milih pakakas pangleutikna anu biasana kuring ngahampura.

Ranténa tetep dina sprocket pangleutikna anu kadua. Naha kuring kedah ngagentos kabelna? Hatur nuhun. Halo Varga.

Kuring bakal nyarios pasti nyobian kabel anu sanés sareng tingali naha éta ngalereskeun masalahna kusabab ieu tiasa janten masalah. Tapi hal anu sanés anu tiasa nyababkeun umumna nempatkeun langkung kalenturan sareng setrés kana sistem nalika numpang nganggo sprockets anu langkung alit dina blok; anjeun bahkan tiasa kaluar tina sadel, sareng éta tiasa hartosna yén kadang ranté henteu lebet kana sprocket alit di tukang. Janten anjeun ogé tiasa nyobian ngaleupaskeun H-screw sakedik deui di tukang. sareng tingali naha éta ngajawab masalah.

Jimmy Liao naros, naha aya aturan ukuran pikeun rotors disk anu anjeun anggo? kedahna? Ngajalankeun 140 milimeter sakitar atanapi 160 milimeter sakitarna? Naha aya alesan kunaon batur nyetir rotor 160 millimeter di payun sareng rotor 140 millimeter di tukang? Hai Jimmy, henteu aya aturan ngeunaan ukuranana rotors anu anjeun tumpak, tapi pantes dipikirkeun, saur kuring mah seueur pengendara pro anu urang tingali ayeuna naék 160 payuneun 140 tukang. Alesan seueur jalma gaduh 160 payuneun sabab seueur kakuatan marake anjeun, utamina nalika turun, aya di payun, rem payun langkung seueur damel, sareng rotor anu langkung ageung ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun langkung seueur panas langkung gancang tibatan anu langkung alit 140 rotor ogé masihan hemat beurat sakedik ku gaduh rotor anu langkung alit di tukangna. Tapi upami anjeun pengendara anu langkung enteng maka teu aya cara anu nyata kuring bakal nyarios naha anjeun moal tiasa gaduh 140 payun ogé.

Teu aya aturan. Karl Pan gaduh patarosan ngeunaan kumaha carana ngajantenkeun sapédah na katingalina saé sareng bersih. Anjeunna nyarios naha anjeun nyarankeun ngapurkeun pigura sareng garpu sahingga anjeun tiasa teras-teras ningali tampilan anyar anu ngagurilap, sareng naha ngalindungan tina kokotor? Upami kitu, naha lilin mobil cekap? Sapédah abdi didamel tina karbon sadayana.

Karl, enya, kuring nyarankeun ieu ka anjeun. Kuring parantos kantos sateuacana, sareng kuring terang Jon ngalakukeunana pas anjeunna ngagaduhan sapédah anyar, sareng ngalakukeun éta sacara rutin sababaraha kali sataun pikeun ngajaga sepédahna anu paling saé. Upami anjeun ngalakukeun, lilin mobil leres-leres saé, tapi upami anjeun gaduh bérés matte dina sapédah anjeun pastikeun anjeun milari produk matte khusus kusabab dina tingkat mikroskopis permukaan permukaan matte pinuh ku kekosongan alit sareng sababaraha lilin tiasa bakiak dina sela ieu. sareng ngirangan tampilan kusam tina finish ieu.

Hal séjén anu kudu dipikirkeun nyaéta palapis keramik, anu beuki diterapkeun kana mobil anu mewah ayeuna-ayeuna. Ieu leres-leres hidrofobik, janten aranjeunna hébat dina nyegah kokotor nempel kana pigura anjeun. Ngajantenkeun cuci langkung gampang éta ogé, janten panginten anjeun ogé kedah ngariksa ieu.

David Rynda ayeuna gaduh patarosan. Atuh naha anjeunna aya hubunganana sareng Hakim Rynda? Henteu, ditulis béda. Pokokna, anjeunna naros halo ka GCN, kuring nembé mésér Trek 5200 sareng Dura-Ace 7700, hiji salapan-speed kelompok.

naek sapédah basisir danau

Abdi resep ningkatkeun parangko sareng kurung handap tibatan ngalayanan spindle Ocatlink. Sababaraha sumber nyarios yén kuring tiasa nganggo engkol 10-speed, tapi kuring prihatin yén ieu bakal kompromi pergeseran / fungsionalitas umum bakal diterangkeun. Cranks mana anu mana anu bakal dianggo saé sareng setelan ieu? Hatur nuhun.

Saé David. Spindel adjustable Octalink ieu leres-leres fiddly, kuring satuju, tapi anjeun masih tiasa kéngingkeun anu lengkep, sareng anjeun tiasa tetep nganggo engkol Dura-Ace anjeun. Éta set ranté 7700 anu lami katingali saé pisan, janten tiis, tapi anjeun henteu kunanaon upami anjeun ngagaduhan engkol 10-speed komo engkol 11-speed.

Abdi henteu ngalakukeun éta. Éta jalan sampurna rupa. Patarosan terakhir minggu ieu asalna tina Zac Snow, ayeuna.

Nya, Zac naroskeun, cinta bagean ieu dina GCN. Nuhun Zac. Terus anjeunna naros ka Jon naon sistem pedal anu paling épisién, Shimano, Speedplay, Look or Time? Leres, Zac, Kang, éta kaléng cacing.

Unggal mérek pedal tunggal ngaku paling épisién sareng anu leres nyaéta hésé pisan pikeun sacara ilmiah uji ieu kalayan leres sabab ngandelkeun jalma sareng biomekanik masarakat sacara umum béda pisan nalika anjeun nganggo cleat ageman ieu tiasa mangaruhan efisiensi anjeun salaku suku anjeun tiasa ngagugulung kana pedal. Posisi cleat mangrupikeun hal anu sanés. Penting pisan pikeun Maksimalkeun Kamampuh Nalika cleat aya dina tempat anu paling épisién, pas sapédah leres-leres manpaat dina ngalereskeun ieu.

Hal séjén anu kedah diperhatoskeun nyaéta Speedplay sareng Time pedals umumna nawiskeun angkat langkung sakedik tibatan Look and Shimano pedals, anu diperyogikeun pikeun sadayana, tapi aya anu resep pisan. Leres, éta pikeun minggu ieu. Kuring miharep anjeun mendakan patarosan sareng waleran ieu aya gunana, sareng upami kitu maka pasihan tulisan éta janten jempol sareng punten langganan saluran kami.

Mudah-mudahan Jon ngajantenkeun salju janten hirup, dina waktosna kanggo minggu payun. Sareng dina waktos éta, naha henteu parios tulisanana anu saé dimana kami ngadatangan Rob Hayles ningali sababaraha téknologi serat karbon buatan bumi. Éta saé di dieu.

Leres, aduh.

Naha para cyclists pro nganggo pergeseran éléktronik?

Profesionaltukang becabalap dinaéléktronikdrivetrains sapanjang musim, tapi sakali atanapi dua kali dina sataun anjeun bakal ningali sawatara di antarana ngaganti deui gearing mékanis pikeun klasik cobbled (contona Paris-Roubaix).20 Jan 2021

Naon pergeseran éléktronik dina sapédah?

Hijiéléktronikpakakas-ngagésérsistem mangrupikeun cara ngarobih gir dina asapédah, anu ngamungkinkeun pengendara pikeunshiftsarengéléktroniksaklar tibatan nganggo tuas kontrol konvensional sareng kabel mékanis.

Naha Di2 pantes dicandak?

Di2ogé langkung saé tibatan etap. Henteu reureuh di pergeseran, tiasa dianggo sampurna unggal waktos.Di2éta pastiwajarkanggo abdi. Utamana upami anjeun nempatkeun seueur mil.26 Agustus 2019

wilujeng sumping ka klinik tech gcn anu sanés kami hoyong ngajawab sapédah anjeun sareng patarosan anu patali sareng téknologi sareng kumaha saha waé anu tiasa naroskeun patarosan anjeun di handap dina bagian koméntar dina tulisan ieu sareng tulisan sanés anu nganggo hashtag askgcntech paul chua whofrags naon anu aranjeunna sateuacanna - atanapi ngarugikeun ngagunakeun ban spésipikasi khusus waktos dina sapédah jalan khususna paul anu ukuranana nanjak sareng kaunggulan ban spésipikasi khusus waktos éta biasana langkung énggal tibatan ban jalan anu normal sareng ogé tahan résistansi langkung handap dimaksimalkeun pikeun kagancangan sareng dimaksimalkeun pikeun aplikasi uji coba waktos biasana biasana résistansi ngagugulung langkung handap kusabab bangkai dina ban langkung ipis sareng kadang nganggo sanyawa anu rada gancang. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngajalankeun langkung gancang nganggo ban ieu pikeun usaha anu sami kusabab résistansi ngaguling langkung handap, tapi kusabab bangkai na langkung ipis sareng ban mangrupikeun konstruksi anu langkung enteng. Kalemahanna nyaéta aranjeunna sering kaluar langkung gancang, aranjeunna henteu ngagaduhan jarak tempuh anu jauh sareng aranjeunna gaduh panyalindungan tusukan langkung kirang sabab éta ngan ukur hubunganana sareng kagancangan sahingga kasempetan anjeun pikeun nyeepkeun éta langkung luhur khususna di jalan usum baseuh anu kotor janten dasarna mangrupakeun trade-off anjeun terang, anjeun terang? hoyong pegat sareng janten kuring bakal nyarios pikeun sapédah nanjak bukit dimana anjeun balap naék gunung éta leres-leres saé dipasang sapédah naék gunung tapi pikeun panggunaan anu séjén panginten langkung saé nganggo ban sagala guna Pikeun ningkatkeun tusukan anjeun panyalindungan sareng umur panjang dasi, kecuali upami anjeun gaduh saku anu jero pisan patarosan salajengna nyaéta ti tubeler thomas sareng éta sanés patarosan, éta langkung seueur patarosan anu urang jawab sakitar sasih kamari, eh kumaha ngeunahna ngadahar cau bari nyetir sapanjang ayeuna thomas nyarios yén anjeun kedah nganggo téknik muka pisang hiji-sisi gaya monyét anjeun kedah muka cau anjeun sapertos monyét ngalakukeunana tibalik, anu saleresna bagian luhur cau nyaéta sareng peres naon anu biasana handapeun cau sareng maka anjeun bakal mendakan éta kabuka kalayan gampang pisan, unggal dinten mangrupikeun sakola di dieu di klinik klinik tech gcn sareng naon anu tiasa kuring katakan nyaéta kuring konsultasi ka ahli zoologi kuring bakal nempatkeun sababaraha liang plot dina koméntar anjeun salaku thomas tanpa tuba sabab tétéla upami larangan ana anu dipanggihan ku monyét liar aranjeunna moal terang pisan naon anu kudu dilakukeun sareng éta sigana bakal ngegel kulit sareng tuang normal, tétéla maka aranjeunna henteu biasa ngahakan cau sareng éta mangrupikeun mitos urban anu disebarkeun didinya tapi éta tiasa dianggo, téknik anjeun padet éta téh ngan ukur sacara téknis atanapi téhnisna salah dina ngarujuk kana gaya monyét tapi tetep hatur nuhun pikeun ngabagi éta sareng sésana urang patarosan salajengna ti Samanthk s anu nyarios yén pelana kuring bakal leupas saatos sababaraha mil, khususna dina jalan anu rongkah, sanaos manjang dugi ka poténsialna sanés sanés panyesuaian jangkungna sadél, tapi kacondongan sareng tungtung sadul anu si ch ngalih leres, sareng anjeunna nyarios yén ieu sanés pangaturan jangkungna sadel, tapi condong sareng buntut pinuh tina sadel anu ngalih leres.

Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta mariksa komponénna sareng tingali naha éta dipaké dina permukaan anu saleresna dicekel ku gesekan anu antukna, upami kotor, tiasa nganggo babarengan teras ngaleos. Pariksa naha ieu henteu masalahna. Anjeun ogé tiasa nerapkeun sababaraha agén gripping serat pikeun ngajantenkeun ieu langkung manpaat, ogé katelah témpél karbon, anu ngagunakeun permukaan karbon sareng paduan anu teras saling kontak, tapi ogé aya sanyawa anu ngan ukur anjeun tiasa gunakeun dina logam atanapi logam. permukaan.

Larapkeun sababaraha hal ieu sareng ngarepkeun éta bakal ningkatkeun gesekan antara dua permukaan sareng nyegah aranjeunna silih bergolak Upami anjeun gaduh rengkuh torsi, pastikeun paguneman leres nalika anjeun henteu nganggo rengkuh torsi, anjeun moal ngagaduhan jalan tina terang naha masalah anjeun tetep. Hanjakalna, ieu tiasa hartosna yén anjeun kedah ngagentos sababaraha komponén dina sapédah anjeun sabab éta tiasa rusak. Aden Pierce gaduh patarosan salajengna kuring nganggap yén sapédah gravel dipaké dina cyclocross, tapi naon anu bakal ngeureunkeun batur nempatkeunana? ban anu langkung lega dina sapédah balap sareng ngan ukur diperlakukeun salaku sapédah kerikil, bingkai na henteu dasarna sami, langkung leres di luhur anjeun tiasa nganggo sapédah gravel salaku sapédah cyclocross salami éta mangrupikeun kagiatan anu henteu uci, kumargi sepeda gravel mangrupakeun téknis sareng, dina hal nempatkeun, ban kerikil henteu saderhana dina sapédah jalan, anu umumna ngahalangan anjeun tina ngalakukeun éta nyaéta ngabersihan ban, anu seuseueurna motor jalan teu aya anu saageung sapédah gravel, sanaos robih tina pigura kana pigura sareng mérek ka mérek sareng ban dina motor balap ayeuna tétéla ningkat ti taun ka taun. Pangpangna anu kuring ningali dina balap motor kira-kira 32 mm, anu ogé sanés kusabab profil anu dipasang dina profil studded, ogé tambahkeun sakedik langkung supados anjeun teu ngagaduhan cekap ku propil gnarled sareng upami anjeun bieu tiasa nyocogkeun ban 32mm kana motor balap, éta pas pisan, saé pisan, artina anjeun tiasa langsung ngamimitian kokotor jeung puing-puing anu ngawangun ban na yo anjeun kéngingkeun nalika ngajalankeun jalan kaluar sareng ngalangkungan leutak sareng jalan anu kokotor teras bakiak dina pigura, kusabab teu aya seueur ban sareng teras ngagosok kana pigura sareng ngarusakna, sareng éta henteu épisién sareng ogé pernyataan anjeun ngeunaan bingkai henteu dasarna sami henteu éta henteu ngan ukur pigura kerikil ban ogé dirancang sacara béda ku sababaraha cara, janten hal-hal sapertos kurung handapeun biasana gaduh langkung seueur clearance dina kerikil kerangka patuh sareng géométri hiji kerikil kerikil biasana béda sareng aranjeunna ngan umumna diwangun sareng supados janten sakedik langkung kuat pikeun nahan langkung seueur panyalahgunaan di jalan, Joko ngagaduhan patarosan Kompatibilitas salajengna Seueur komponén anu béda dina grup vektor, janten saur Hiollie sareng Alexi anu nganggo ogé didamel shimano 105700 10 speed groupet tapi anjeunna henteu gaduh brifter um, kuring pisan-pisan milari 5.700 10 shifters gancang di nagara kuring, aranjeunna rada sesah pikeun milari naon anu dilakukeun? Saur anjeun, um, kuring kedah ngarobih shifter kana shifter 10-speed Shimano sanés sapertos 4700 atanapi kedahna kuring ngan mésér sababaraha cina murah ti aliexpresswell, aya halaman wéb si.shimano.com anu mangrupikeun sumber anu saé pikeun ngalakukeun cek kasaluyuan komponén anu béda pikeun kumpulan anu béda sareng pikeun mariksa yén éta tiasa dianggo saling di luhur sahingga anjeun tiasa parios deui di ditu, tapi pergeser Shimano 4700 anu anjeun carioskeun damel kalayan saé sareng 5 700 kelompok anu parantos disetél sami dina 10 shifters gancang ieu penting sabab anjeun terang tegangan ngaliwatan derailleurs jeung barang tapi enya éta jalan leres-leres, aranjeunna bakal tiasa dianggo, anjeun tiasa nganggo éta, bakal mamatahan ngalawan anu murah acak jenis Cina unbranding s nganggo tuff sabab éta tiasa sering teu dipercaya, di luar sana sareng aya sababaraha tulisan dina internét rnet ngarujuk kana kécap ieu, éta bakal janten naséhat kuring, kuring bakal balik sareng opat patarosan 700sa lawan, sigana kuring ngagaduhan anu caket pisan , abdi Hapunten tapi anjeunna nyarios yén anjeunna nembé nyandak sapédah énggal Mésér éta sapédah serat karbon kahijina sareng anjeunna ayeuna hoyong naék palatih pajeg na kusabab usum salju parantos peteng tapi anjeunna parantos nguping ti sababaraha jalma yén tunggang palatih jero rohangan tiasa goréng pikeun hiji sapédah serat Karbon leres ieu, naha kuring tiasa nganggo? sapédah abdi dina karéta jero rohangan kuring atanapi kedah ngan ukur ngajauhan éta, ogé sababaraha mérek biasa nyarios, tong nganggo sapédah kami salaku palatih jero rohangan sareng kuring pikir éta mangrupikeun rasa sieun anu teu dikenal sareng ngan ukur nutupan punggung anjeun. upami upami éta, 'Kuring yakin kumaha goréngna anu bakal aya, tapi ayeuna sigana parantos seueur sadayana sepeda karbon anu ayeuna didenda pikeun pelatih di jero rohangan, kuring nuju berjuang mérek ogé mikir yén nyatakeun yén upami anjeun henteu tiasa, kuring moal hariwang kuring parantos nganggo bikang karbon dina palatih jero rohangan salami mangtaun-taun teu ngagaduhan masalah sareng kuring henteu terang saha waé anu ngalaman masalah sareng anjeun henteu hoyong ngaruksak éta ngan ukur kesang anu tungtungna aya sabab ieu tiasa asup kana bantalan sareng komponén karat sabab dasarna cai asin janten waspada éta tapi hehehehe kuring pikir anjeun kedah saé sareng sapédah anjeun Patarosan salajengna nyaéta ti Matthew Ho sareng éta mangrupikeun patarosan anu saé pisan cenah ku harga drastis Dura Ace Mechanical sareng Ultegra Di2, anu mana anu ngagaduhan harga langkung saé pikeun buku anjeun sareng anjeun leres dina harga, éta caket pisan janten anjeun terang naon anu anjeun pikahoyong? Nya upami éta pendapat pribadi kuring ngeunaan ieu kuring bakal balik di2 sabab kuring pikir anjeun terang iraha urang ngalakukeun tés lolip mata baheula antara Jura acemekanical sareng 105 Mékanis kusabab kualitas pergeseran 105 Mékanis saé pisan, éta tiasa dibandingkeun sareng Ace anjeun yén teu aya leres-leres kabisat dina pagelaran.

Ngan éta dura ace langkung énténg sedengkeun kapasitas saklar di2 pas anjeun ngalih ka di2 luar biasa, éta saé pisan sareng éta mangrupikeun bursa permainan anu paling ageung dina hal kapasitas switching sareng upami éta mah kuring bakal sareng go di2, éta bakal janten perhatosan pribadi kuring kana itum sareng anjeun terang yén komponén di2 tiasa diandelkeun pisan ayeuna, éta tahan lami pisan, um, janten hehehehe, éta anu bakal kuring lakukeun ku éta dugi ka anjeun ricksnyder éta patarosan terakhir urang anu kieu perjalanan énergi bar tiasa kénging kuring dugi ka ayeuna tapi kuring ngaraos resep protéin anjeun tiasa nyarankeun jajanan saku jersey berbasis protéin anu henteu kalintang beresih, moal ngarusak sareng menang Maksad abdi, aya seueur mérek nutrisi anu ngajantenkeun bar protéin sareng protéin -produk spésip khusus anu tiasa anjeun tumpak. Kuring ahli leres-leres nyéépkeun éta kuda anu anjeun terang sareng ngadamel seueur produk anu béda anu tiasa anjeun anggo sareng barang-barangna, tapi um, sigana kuring kadang-kadang anjeun tiasa kéngingkeun katuangan anu nyata dina tunggang gunung, naon maranehna ngalakukeun, aranjeunna meunang roti brioche saeutik, motong éta kabuka sareng nempatkeun barang-barang di ditu sapertos ham sareng kéju sareng barang-barang sapertos éta sareng ieu mangrupikeun camilan anu populér anu parantos aya sakitar 100 taun anu supir propésional nganggo tunggangan, sapertos anu saé atanapi upami anjeun hoyong milari éta. tina jalur panon massal Palasik anjeun tiasa nganggo tunggangan anjeun, tapi deui ieu mangrupikeun nutrisi anu masing-masing sareng hal anu ngaganggu burih bakal saé sareng jalma sanés hanjakalna éta anu urang gaduh kanggo minggu ieu janten kuring ngarepkeun anjeun resep acara éta sareng kuring miharep kuring bérés ngajawab Kuring salah sahiji patarosan anjeun, upami kuring henteu naros patarosan anjeun sabab kuring resep ngajawabna sareng kuring nyobian ngajawab sakumaha seueur ti aranjeunna anu tiasa ngeusian seueur ideu siklus anu hébat dina kahirupan anjeun atanapi ngan nalika anjeun hoyong ngubaran diri, sanaos anjeun henteu mésér, nalika anjeun mésér pikeun non-pengendara sepeda ngan ukur mésér kado sapédah ogé, naon waé sareng anjeun tiasa nyimpen kado éta pikeun diri kuring urang ningali anjeun dina waktos anu caket

Naha pergeseran éléktronik langkung saé?

Kalayanéléktroniksistem anjeun tiasashiftti hiji sisi kasét ka sisi séjén nalika anjeun mencét teras nahan tuas lebetna. Ngan sakedik langkung gampil. Campagnolo nyatakeun yén, 'shiftkali ayeuna 25% langkung gancang tibatan derailleur tukang mékanis (ngan ukur 0,352 detik kanggo gentos sprockets) ”.

Mana anu langkung saé Shimano atanapi SRAM?

ShimanojeungÉraduanana ngadamel produk kualitas, tapi pendekatan sareng gaya na bénten. Ningali bentang komponén ayeuna, tiasa disebatkeunShimanoumumna langkung konservatif ti dua. Dina dasawarsa ka tukang,Éraparantos ngudag inovasi drivetrain langkung agrésif.6 Sep 2019

Naha SRAM langkung saé tibatan Shimano?

ShimanojeungÉraduanana ngadamel produk kualitas, tapi pendekatan sareng gaya na bénten. Ningali bentang komponén ayeuna, tiasa disebatkeunShimanoumumna langkung konservatif ti dua. Dina dasawarsa ka tukang,Éraparantos ngudag inovasi drivetrain langkung agrésif.6 Sep 2019

Naha Di2 langkung saé tibatan mékanis?

Gancangna ganti

Éta ngan sakedik gampang. Campagnolo nyatakeun yén, 'waktos pergeseran ayeuna 25% langkung gancang tina étatibatanétamékanisderailleur tukang (ngan ukur 0,352 detik pikeun ngaganti sprockets) '. Pariksa ulasan kami ngeunaan Shimano UltegraDi2.
9 Juni. Pébruari 2020

sapédah sittle

Sabaraha lami batréna Di2?

A modernBatré Di2anu ceukpanungtunganantara 2000 sareng 5000 kilométer per muatan. Ieu gumantung saeutik kanasakumaha seringanjeun ngalih sareng ogé gaya pergeseran anjeun.30 Mar 2020

Naha pergeseran éléktronik langkung gancang?

Kalayanéléktroniksistem anjeun tiasashiftti hiji sisi kasét ka sisi séjén nalika anjeun mencét teras nahan tuas lebetna. Ngan sakedik langkung gampil. Campagnolo nyatakeun yén, 'shiftkali ayeuna 25%Langkung gancangéta tibatan derailleur tukang mékanis (ngan ukur 0,352 detik kanggo gentos sprockets) '.

Naha Shimano gaduh pergeseran nirkabel?

Patén-patén éta nunjukkeunnirkabelpamancar sareng panarima anu ditambihan kanashifterssareng duanana derailleurs, sareng nalika ayeuna henteu aya sertifikasi FCC anu aya hubunganana sareng derailleur payun, konfirmasi tinanirkabelmodul jeungnirkabelmech tukang duanana operasi dina aslina ditutupnirkabeljaringan nunjukkeun1 Pébruari 2021

Kumaha cara pergeseran éléktronik dina sapédah jalan?

Dina sapédah jalan nganggo pergeseran éléktronik Shimano atanapi SRAM anjeun biasana ngagentos peralatan ngalangkungan rem sareng gear shift, sapertos anu anjeun badé nganggo sistem mékanis, tapi anjeun tiasa nambihan shifters satelit di tempat sanésna dina setang anjeun supados langkung gampang ngagentos gear dina kaayaan anu tangtu, utamina nalika balap.

Anu mérek pangénggalna sapédah éléktronik anu pangsaéna?

Fakta ieu bakal ngabantosan transisi. Ayeuna yén Shimano, SRAM, Campagnolo, sareng FSA sadayana ngadamel drivetrains éléktronik, sareng téknologi na parantos diuji, di-tweak sareng dikembangkeun dina dasawarsa terakhir, ampir unggal sapédah high-end dibéré kabel ngecas.

Naha anjeun peryogi firmware pikeun pergeser sapédah éléktronik?

Tapi éta ngan ukur pikeun drivetrains 11-speed ayeuna. Pergeseran éléktronik dikawasa ku firmware, tapi teu aya perusahaan anu ngaluarkeun versi firmware anu ngamungkinkeun pikeun nyaluyukeun jumlah kagancangan drivetrain. Janten upami sapédah anjeun ngagaduhan barang 10-speed langkung lami, anjeun ogé kedah ningkatkeun crankset, kasét, sareng ranténa.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.