Utama > Sapédah > Ngalereskeun titajong sapédah - kaputusan praktis

Ngalereskeun titajong sapédah - kaputusan praktis

Kumaha anjeun ngalereskeun kick kick?

Mariksa katitajongpikeun karusakan logam sareng pastikeun éta tiasa ngalih antara posisi turun ka handap. Upami henteu tiasa,ngagantisakabehtitajongpakumpulan. Pindahkeun katitajongka posisi handap sareng pelumas logam handapeun tuas obah nganggo WD-40. Cekelan cangkéng pin pangsi tinatitajong.



(Clack) - Pendirian kuring intina teu aya gunana pikeun sababaraha bulan saatos kuring ngagaduhan hal anu celaka. Malah henteu kuat pikeun nahan saklar. Sigana mah éta kusabab kuring ngaganti bagian tukang Switch sakali sareng meureun éta ngaleupaskeun éta.

Kumaha waé éta ogé katingalina parah pisan. Paduli kanyataan yén seueur jalma gaduh masalah anu sami sareng kuring sareng kuring hoyong ngalakukeun tulisan ieu bari. Kuring mendakan sababaraha hal anu bakal ngalereskeun masalah nangtung lemes kuring.

Salah sahijina gampang sareng salah sahijina sakedik langkung sesah, tapi urang bakal ningali anu mana anu paling cocog pikeun anjeun, asumsina anjeun ngagaduhan masalah anu sami, atanapi meureun anjeun parantos kaleungitan anjeun atanapi ngan ukur hoyong nyegah tina kajantenan di mangsa nu bakal datang . (Rékaman Kaulinan Pidéo) Éta panginten henteu lepat yén boner anjeun lebay. Éta sapotong plastik ipis, janten saatos waktos éta ngan saukur kaleungitan kakueunna.



Stand dicekel di tempat dina saklar ku bracket leutik ieu. Éta dumuk di tukangeun kasus. Tahan dudukanna ku tekanan ringan ti gigirna, tapi saatos ngalegaan dudukanana deui-deui, atanapi panginten langkung seueur deui ngarusak upami dudukanana dikaluarkeun deui sareng deui, potongan ieu kaleungitan tekanan ieu atanapi panginten éta nganggo Pedestal nyalira, kuring henteu 't terang, tapi kombinasi Upami bagian ieu kacau, atanapi meureun sendi bola dina tonggong bakal bajingan, Switch anjeun bakal dimimitian ku éta. (Clack) Janten didieu urang ngagaduhan Nyko Stand Triple Pack sareng anu umum ieu ti YOOWA.

YOOWA hadir sareng sapotong alit anu lebet sareng aya anu kedah dirakit. Éta henteu invasif teuing, éta ngan ukur peryogi tip tip 0 sareng obeng Phillips 00. Kuring ngarepkeun YOOWA, punten, kuring ngarepkeun ieu jalan langkung saé kusabab éta dipasang, tapi urang bakal nyobian duanana sabab anjeun henteu pernah terang.

Nyko biasa ngajual logam, tapi kuring henteu ningali anu dijual deui, janten palastik tilu bungkus ieu kedahna cekap. Éta hadir nganggo bentuk hideung, anu jelas, sareng hiji ungu atom. Hanjakalna, ungu atom henteu l Oke, keren sapertos disada.



Kuring nembé angkat ka Ole Black normal. Anjeun pasti henteu peryogi tilu, kuring henteu terang naha éta ngagaduhan tilu, tapi hargana $ 13 janten éta henteu langkung mahal tibatan salah sahiji single anu aya di luar sana. Meureun upami dina sababaraha waktos kaluar anjeun tiasa ngagentoskeun pikeun salah sahiji warna anu sanés.

Tukangna aya nabrak anéh ieu. Éta ngamungkinkeun anjeun nampung kartu SD mikro tambahan di dinya. Ieu ideu cool. tapi milik kuring nyangkut sareng pelacur pikeun kaluar tina panginten sigana ngan henteu.

Pokokna, hal anu paling penting di dieu nyaéta naha atanapi henteu leres-leres ngalereskeun masalah, sareng kuring kaget nalika terang yén éta damel leres-leres damel leres. Pamasangan gampang sapertos kuring nyentak sareng éta leres-leres ngalereskeun masalah kuring. Éta henteu murag sapertos anu tiheula sareng upami kuring ngatur flip saklar dina stand, stand moal pop-up sapertos biasa.



Kuring teu resep pisan jalan tukangna nempel, kuring resep ngarep-ngarep siram tapi éta jéntré leutik pikeun hal anu ngalereskeun masalah kuring sacara saé sareng murah sareng gampang pisan. Janten kuring pasti nyarankeun Nyko ieu. Meureun pasihkeun ka réréncangan teras jaga anu tambahan upami kaluar? Kuring bisa waé ngantunkeun aranjeunna di ditu tapi kuring kedah ningali naha YOOWA ieu ngalereskeun masalah, hapunten sora na langkung saé pisan nalika anjeun ngagorowok, ieu moal janten tulisan anu narik pisan upami kuring ngan ukur masihan anjeun solusi abdi kedah nyobian aranjeunna sadayana anjeun terang padamelan tambahan.

ngahasilkeun jerky sapi

Éta henteu nganggo alat naon waé ku sabab anjeun kedah nyayogikeun nyalira. Hadir ku gagang gagang gagah awon anu bodo sareng teu aya gunana. Kuring nganggo set obeng iFixit ieu anu ngagaduhan langkung ti cukup tip pikeun éléktronik naon waé anu anjeun ngagaduhan.

Opat sekrup dina tonggong tips Switchare Y-0, sésana nyaéta Phillips 00. Parentah gampang pisan dituturkeun. Ieu sanés tutorial janten ngan ukur nuturkeun gambar sareng pastikeun anjeun nempatkeun sekrup di tempat anu aman. henteu acak disimpen dina méja sapertos kuring.

Upami salah sahiji sekrup anjeun karaos robih, atanapi anjeun ngagaduhan Ti anu sesah. Nalika kuring kaluar, cobian karét karét pikeun ngeusian lolongkrang, atanapi panginten éta gampang sakumaha ngagunakeun obeng anu langkung ageung anu ngajantenkeun kuring karaos rada konyol. Stand ieu didamel tina plastik, tapi bagian anu pas kana tonggongna nyaéta logam Switchis, janten sadayana nyaéta pamutahiran.

Kuring ngalakukeun kasalahan anu cukup ageung nyobian masang hal ieu. Kuring parantos nyobian nyoplokkeun majelis tina standar éta, kuring parantos nyobian ngicalan éta, ieu kumaha anjeun nyabut stand tina backplate, tapi éta henteu janten jalan pikeun masangna. Oh, kuring bodo, éta sadayana tetep dina hiji potongan.

Anjeun ngan ukur ngalirkeun liang ieu di dieu. Kuring panginten ngabengkokkeun majelis sakedik bari nyobian ngacung-ngacung éta supados tiasa leupas, kanggo ngalereskeun ieu kuring nembé nutup sareng éta leres-leres hasil. Éta sanés ideu anu bodo, upami éta hasil, tetep émut. (Joy music) Janten pendirian ieu bakal méréskeun masalah anjeun ogé.

Milik kuring masih rada ipis tibatan anu nyko harita, tapi éta ogé pagawéan ogé. Kuring resep ieu kusabab éta katingalina sapertos standar saklar nangtung. Karét sakedik karet handapeunna langkung alit kualitasna, upami henteu saé waé.

nyaéta tart tart séhat

Ieu panginten kirang langkung ti 10 menit, sacara saéstuna henteu sesah, tapi sigana mah bakal. Abdi ngan ukur cicing sareng Nyko. YOOWA ieu, punten, harga ieu sakitar $ 11 janten langkung mirah $ 2 dibanding versi Nyko.

Anjeun kedah nyandak obeng nyalira sareng dipasangna kirang langkung 10 menit. Henteu seueur, tapi éta langkung ti hiji detik anu diperlukeun pikeun masang Nyko. Anjeun terang saleresna aya di Amazon anu sami, tapi éta ngagaduhan obeng pikeun sababaraha dolar deui sareng éta ogé katingalina sadayana sami generik kecuali Nyko.

Nyko ngaraos kaku, anu henteu raoseun pikeun kuring ngémutan anu sanésna ngagentos sadayana majelis jero. Boh kuring ngagulung atanapi meureun éta ngan, ngan ukur terang yén sakali ieu aya di anjeun moal tiasa megatkeunana, anjeun kedah ngaleupaskeun sadayana pikeun ngaleupaskeun. Tapi naha anjeun hoyong miceun kitu? Jigana hiji-hijina alesan dina Switchis tiasa dicabut janten anjeun henteu pegat.

Éta tiasa rada gampang pikeun budak pikeun megatkeunana, upami kuring ngajeblag ayeuna éta sigana bakal putus jadi anjeun ngan henteu ngalakukeun éta. Abdi pernah teu tiasa milampah sapertos kieu pikeun ngahudangkeun layar kuring sareng ayeuna ningali ieu, kumaha hébatna? Janten kuring bakal kéngingkeun Nyko One kecuali upami anjeun hoyong éta katingalina sapertos saham Nintendo Switch sareng anjeun gaduh alat pikeun masang nyalira. Tautan Amazon kana sadaya hal anu kuring carioskeun didaptarkeun dina pedaran di handap sakumaha biasana, ayeuna kuring tungtungna tiasa maénkeun modeu tablet Switchin kuring deui, yeuh kuring moal ngalakukeun éta, saha anu kuring bercanda.

Janten naon anu anjeun pikirkeun (tepuk tangan) ngeunaan saklar nangtung? hal ieu anu ngalereskeun masalah anjeun atanapi anjeun henteu kunanaon? Ninggali kana koméntar di handap. Abdi sampah di Twitter sareng sadayana média sosial ieu. Kuring ngamuat tulisan ka Goggle Stadiaso kamari upami anjeun lasut, parios éta nalika éta.

Ogé, dinten ieu kuring ngamuat tulisan dina saluran anyar kuring YOUTTUBE. COM / BOBWULFF anu ditulis sapertos kieu. Saw-ka, tuang steak janten nikmati ieu.

Ogé, Hideung Jumaah badé sumping sareng katingalina sadayana baju urang langkung mirah 20%. Kami payu seueur pisan tapi kuring yakin yén kaos ieu masih aya. Kami henteu, kami ngan ukur ngagaduhan kaos ieu, hoodie ieu, topi éta pikeun sababaraha alesan sareng topi éta, tapi éta sadayana harga 20% tina harga ieu, éta mangrupikeun tawaran anu saé sareng anjeun panginten sapertos whoa atanapi naon, wow.

Janten parios ieu sareng kéngingkeun bari anjeun tiasa sabab kuring henteu acan ngeusian deui bari sareng urang ngajual seueur hal. Janten anjeun kedah dugi ka dinya bari badé damang. Kuring kedah ngarengsekeun tulisan ieu.

Jantenkeun jauh kana tulisan sapertos anu anjeun lakukeun, éta saé, ucapan salamet, sareng bagikeun tulisan ieu ka babaturan, babaturan anu mungkin gaduh boner lemes, bantosan aranjeunna. Hatur nuhun dulur gaduh minggu anu saé.

Naha anjeun tiasa ngagentos kickpoint dina sapédah?

Salami aya cukup kurung dina palang pikeun nahantitajong,anjeunhenteu kunanaon. Lebetkeun baudna, ti luhur, dugi ka luhurtitajongkurung, ngaliwatan liang dinasapédahpigura kurung, sareng kana utamatitajongbagian. Sekrupieudi.

Naha teu aya kickstands dina sapédah?

Kickstandstambahkeun beurat

Ku sadayana, atitajonghenteu nambihan beurat pisan asapédah. Saeutik pisan pengendara sepeda anu badé nambihan naon waésapédah maranéhnaupami éta henteu ngabantosan aranjeunna ningkatkeun halmaranéhnanumpak. Janten, sarengjadi saeutikpengendara sepeda hoyongnajong, Pabrikan henteu tiasa diganggu pikeun kalebetna.

Naon anu kuring tiasa nganggo tibatan nangtung dina sapédah?

A gudangnangtung tiasangadamel perbaikan anu saé saénangtung, naon waé anu ngamungkinkeun roda sareng pedal muter. Mobilrakaogé bakal jalan ogé.

sabuk drive touring sapédah

Hatur nuhun pikeun daptar, ieu The SweetCyclists sareng dinten ayeuna urang ningali dina stand sapédah Topeak FlashStand Slim X. Di dieu urang ngagaduhan versi panganyarna Topeak ngeunaan garis FlashStand na. Ieu mangrupikeun FlashStand Slim X sareng tampilan saku ukuranana anu sakedik atanapi stand stand.

Sakumaha anjeun tiasa tingali bungkusan na saé pisan, anjeun ngagaduhan warna konéng sareng bodas warna na Topeak. Stand anu leres ditingalikeun leres-leres di dieu kalayan bérés aluminium anu digosok. Di dieu anjeun bakal mendakan sadaya data téknis ogé ilustrasi pikeun dianggo.

Kuring badé teras muka bungkusan nalika urang marios spésifikasi ieu. Harga akhir pikeun ieu $ 50, éta sumping dina finish aluminium anu digosok anu saé sareng éta desain anu leres-leres palinter. Éta dirarancang pikeun nganggo panangan engkol sisi sanés drive sareng leres-leres nahan éta salaku layar tampilan.

Éta dirarancang pikeun seueur engkol anu béda, kasaluyuan leres didaptarkeun di dieu. Pokokna anjeun kedah pastikeun yén diménsi - lébar / jangkungna sareng jero saluyu sareng persetujuan pikeun standar ieu. Hayu urang teraskeun teras nyorong ieu kaluar.

Ieu katingalina langkung mirip multitool tibatan nangtung, tapi anjeun tiasa ningali nalika anjeun leres-leres lancar. Éta ngajelaskeun konstruksi aluminium sareng polimér ieu anu di jerona dijejeran ku palastik. Anjeun ngagaduhan serat karbon ieu di dieu.

Therest estu saé pisan digosok aluminium sareng beurat beurat anu leres-leres pas dina sadel atanapi kantong anjeun. Di jero kotak anjeun bakal mendakan kantong panyimpenan anu saé sareng labél Topeak anu lemes keuna. Ieu pitunjuk sareng kotak karton dasar supados tetep dina tempatna.

Ayeuna hayu urang nyandak sakedap pikeun nimbang beurat badan Slim X. Ngadegna nyalira aya dina 200 gram, anu lumayan entong ngémutan ukuran alit sareng konstruksi aluminium. Ayeuna hayu urang tingali sacara sakedik tingali anu pas sareng padamelan FlashStand Slim X.

Ieu desain anu leres-leres palinter sareng katingalina leres-leres cool khususna sareng bérésna aluminium anu parantos dipoles. Éta leres-leres alit dibandingkeun sareng panangan abdi, éta pasti pas dina kantong sadel atanapi dina saku anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ningali di payun yén Topeak FlashStand Slim X dicitak dina éta.

Aya ogé logo Topeak kalayan serat serat karbon buatan manusa ieu. Éta ngagaduhan desain geser sahingga anjeun tiasa ningali tombol konci di dieu nahan kana tempatna nalika dina modeu simpen. Pikeun ngaleupaskeun, pencét tombol éta teras tarik teras anjeun bakal ningali bagian handapna geser.

Ieu mangrupikeun desain dua potongan, anjeun ngagaduhanana teras pananganna. Pananganna ngan ukur ayunkeun sareng éta pisan, gampang pisan dianggo. Éta ogé kerung di tukangeun panangan didieu pikeun ngajaga beurat awak.

Anjeun ogé ngagaduhan palanggan plastik ieu di dieu pikeun masihan anjeun stabilitas tambahan, ogé plastik dina jero pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngeruk panangan engkol. Hal anu hadé di dieu nyaéta sacara umum umum cocog sabab kaseueuran cranks bakal pas di dieu. Pikeun mastikeun jangkungna leres, anjeun leres-leres ngagaduhan titik penyesuaian nalika ningali handapeunna.

Upami anjeun nyandak konci tilu milimeter Allen, anjeun tiasa ningali yén ieu nyorot potongan plastik leutik di jero. Janten anjeun tiasa ningal yén ayeuna ku ieu diperketat pisan urang gaduh sapuluh millimeter tambahan di dieu. Ieu mastikeun yén ku panangan engkol 165mm anjeun leres-leres dina jangkungna leres upami éta tiasa handap teuing.

Janten fitur saé anu saé pisan gampang dianggo. Sapertos anu kuring carioskeun, panangan éta dilipet, anjeun ngan saukur mencét tombol konci deui, dorong ka handap, teras pasang sababaraha tekanan kanggo narik kana tempatna. Ayeuna anjeun leres-leres tiasa ningali panangan anu leres-leres nempel sareng setélan alit éta.

Ayeuna hayu urang tingali dina Topeak FlashStand dina aksi. Di dieu kuring ngagaduhanana dina posisi panyimpenan, tahan tombol, ayeuna ngantep éta, urang nyandak panangan engkol. Pindahkeun ka handap, nempatkeun di dieu, teras condong kana sapédah.

Hayu urang tingali kana stabilitas anjeun tiasa ningali sakali dina tempat, éta nahan lumayan lah sareng nyegah tina ragrag upami anjeun nabrak sakedik. Jelas, upami anjeun narik engkol deui ku cara sanésna bakal murag sabab teu aya anu nahan engkol dina tempat, bahkan upami anjeun nyorong tukang engkol ka tukang anjeun tiasa ningali diri anjeun janten teu stabil. Janten pastina sanés solusi panyimpenan jangka panjang, tapi upami anjeun peryogi solusi anu langkung samentawis atanapi ngan ukur kanggo presentasi, éta nangtung anu saé pisan kalayan ukuranana kompak.

Ayeuna hayu urang ngadamel sakedik perbandingan antara Topeak FlashStand Slim X sareng lanceukna anu langkung ageung, Topeak LineUpstand. Sakumaha anjeun tiasa tingali aranjeunna duanana ngagaduhan tampilan anu bener, polesan ieu sareng anjeun leres-leres tiasa ngabedakeun ukuranana, khususna nalika aranjeunna silih caket. Ieu mangrupikeun jabatan anu leres-leres dianggo sepanjang waktos di dieu, khusus pikeun ulasan, anu ieu saé sareng tiasa dilipat gaduh desain panangan ayun sareng saleresna pas dina ransel anjeun.

Kalayan suku anu tiasa dilipat sareng desain lengan ayun anu ngalipet, éta leres-leres praktis. Sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu, aranjeunna gaduh kontrol anu sami pisan, aya tombol konci teras panangan ayun anu saé anu nahan sapédah dina tempatna. Pikaresepeun pisan ningali duanana babarengan ngan ukur masihan anjeun ideu ngeunaan ukuran na.

Ieu cocog sareng anu sanés janten écés ieu nawiskeun langkung stabilitas sareng panyimpenan jangka panjang kuring pasti nyarankeun ieu, tapi salaku hal anu pas dina ransel anjeun, ieu mangrupikeun dedegan sakedik keren anu pastina anjeun tiasa gunakeun pikeun nembongkeun rékor Instagram -Get, anggo ieu cache atanapi bahkan bawa ku anjeun nalika anjeun teu ngagaduhan rohangan pikeun disimpen, nalika anjeun ngagaduhan cafe karesep atanapi anu nuju di perjalanan. Ayeuna hayu urang teraskeun pro sareng kontra FlashStandSlim X. Naon anu kuring resep pisan ngeunaan ukuranana kompak pas dina jersey anjeun atanapi kantong sadel.

Éta leres-leres kompak sareng ogé top not fit sareng pengerjaan. Éta ngagaduhan konstruksi aluminium anu katingalina saé pisan. Tambih Deui, éta cocog sareng rupa-rupa engkol ti pabrikan anu sanés salami anjeun minuhan diameter sareng lebar panjangna.

Sababaraha downsides mangrupikeun harga premium tina $ 50. Ieu lumayan mahal janten anjeun pasti mayar kompénsasi ieu. Kestabilan gunung engkol ogé terbatas, upami anjeun ngadorong sapédah mundur éta murag atanapi upami anjeun ngadorongna éta ogé murag, janten pastina sanés solusi pikeun panyimpenan jangka panjang.

Ogé, kuring mendakan yén magnet cadence dipasang dina engkol ngahalangan sareng nyababkeun kurung henteu pas, janten anjeun kedah waspada ngeunaan ieu. Sadayana, kuring bakal masihan FlashStand 9,1 tina 10 poin.

di imah hiit latihan

Ieu mangrupikeun tampilan saku ukuran sareng éta leres-leres kompak sareng gampang dianggo. Hatur nuhun parantos ngantosan marios. Upami anjeun resep kana konténna, tong hilap resep sareng ngalanggan saluranna.

Anjeun tiasa ningali langkung seueur kontén kami dina halaman wéb kami thesweetcyclists.com atanapi nuturkeun kami dina Instagram di @TheSweetCyclists. Ieu The SweetCyclists, ngingetkeun anjeun pikeun nikmati perjalanan!

Naha bagian sapédah kakurangan?

Intina aya dua alesan pikeunkakurangan sapédah. Mimiti, aya paménta anu ningkat kusabab pandemi éta. Jalma anu biasana biasana resep kana kagiatan di jero rohangan ngagaduhan hobi luar ruangan anu énggal. Dina waktos anu sasarengan, aya hijikakurangan suplai.

Kumaha carana abdi tiasa naékkeun sapédah kuring tanpa nangtung dina sapédah?

Ngahurungkeun korsi ka tukang kana gagangna panginten tiasa ngabantosan. Kuring nganggo dua korsi tinggi (sareng backrest lempeng) Sareng hiji atanapi dua sapu sapu di antara aranjeunna kanggo nyepengsapédahnepi. Solusi kuring pikeun ieu nyaéta kick kick. Éta tetep dinasapédahnangtung sareng duanana roda dina taneuh.

Sabaraha lami kakurangan sapédah?

Sababaraha perkiraan industri nyusun proyék étabakaljanten 2023 sateuacan inventaris balik deui ka tingkat normal. Paménta parantos ngaleuwihan pasokansapédahdina tingkat global, saur Heather Mason, présidén NasionalSapédahAsosiasi Dealer, grup dagang sakitar 700 anggota.Opat. 2021.

Naha teu aya sapédah?

Tuhdasarna dua alesan pikeunsapédahkakurangan. Mimiti,ayakanaékan paménta kusabab pandemi. Jalma anu biasana biasana resep kana kagiatan di jero rohangan ngagaduhan hobi luar ruangan anu énggal. Dina waktos anu sasarengan,ayakakurangan pasokan.

Naha hésé pisan kéngingkeun sapédah ayeuna?

Pasokan anu rendah sareng paménta anu tinggi pikeunsapédahanu ngabalukarkeun kakurangan. Karesep, prioritas, sareng nilai konsumén mangrupikeun modéren industri. Alesanna nyaéta gabungan tina reureuh-ranté pasokan sareng lonjakan minat di sakitarbikingsareng kagiatan luar anu sanés kumargi pandemi.

Naha aya kakurangan sapédah?

Paménta parantos ngaleuwihan pasokansapédahdina tingkat global, saur Heather Mason, présidén NasionalSapédahAsosiasi Dealer, grup dagang sakitar 700 anggota. Sababaraha perkiraan industri proyék éta bakal 2023 sateuacan inventaris balik deui ka tingkat normal, saur Mason.Opat. 2021.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.