Utama > Sapédah > Log mileage sapédah - solusi awét

Log mileage sapédah - solusi awét

Kumaha carana abdi tiasa ngalacak mileage sapédah kuring?

Naon Mangpaat PikeunLagu Milsapuluh aSapédahLalampahan
  1. Halaman wéb. MapMyRide.com, Geodistance.com, Bikejournal.com, Veloroutes.org sareng halaman wéb anu sami ngamungkinkeun pengendara ngadamel peta rute-rute na,mil jarakngumbara sareng nyimpen jurnal ngeunaan petualangan na.
  2. Sél sareng iPods.
  3. Odometers naSapédahKomputer.
  4. GPS.
08.07.2011



hiji dua tilu opat! engkol mesin anjeun! éta waktos Scotty Kilmer Channel! Dinten ayeuna kuring badé nunjukkeun anjeun cara leres mariksa motor anu dianggo sateuacan anjeun ngagaleuh. Kuring bakal nunjukkeun kumaha kuring mariksa éta méméh kuring miceun artos, anu pangpayunna anu anjeun pikahoyong nyaéta mesin anu tiis, éta barang nangtung sadayana wengi nalika anjeun mariksa sapédah tilas, toél mesin nalika haneut atanapi panas, anjeun kedah ngantosan dugi ka tiris pikeun mariksa sabab sering ngalaman masalah nalika aranjeunna tiris tapi sakumaha anjeun tiasa tingali éta tiris, abdi mencét tombol starter, bakal langsung mimitian, mesin anu dipakai bakal sesah mimitian, anjeun teu hoyong mésér sapédah anu hésé dikawitan, éta masalah batur, milarian anu sanés, teras ngantepkeun haneutkeun opat atanapi lima menit sareng nalika haneut masihan seueur gas anu anjeun hoyong pencét walon sumur gas sapertos kieu anjeun henteu hoyong haseup kaluar tina knalpot sareng anjeun pasti henteu mundur upami ngaroko atanapi ngabeledug milari motor anu sanés teras tingali ku lampu senter alit dina tangki bénsin, anjeun ningali di jero sareng ningali upami aya karat atanapi naon, dina hal ieu éta baja anu bagus sareng ngagurilap teu aya karat bakna aya cl Ean, sadar yén seueur motor sapertos cocooan, éta seueur diuk dumasarkeun ka tankna sering karat anjeun panginten panginten oh kuring kéngingkeun tangki bénsin sanés hal-hal ieu tiasa ngarugikeun langkung ti sarébu euro pikeun tanki bénsin pastikeun tanki bénsinna bersih di jero sareng nyarioskeun pandangan bersih tina mesin sareng transmisi pikeun ningali naha aya kebocoran minyak ayeuna, kameunangan lami bocor siga gélo tapi orok ieu henteu resep serelek, aranjeunna langkung saé tibatan sateuacanna sabab ieu mangrupikeun ranté drive motor balik deui sareng parios ranté sareng sprocket, sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu yén sprocket masih gaduh hulu datar anu saé, nyaéta sipatna dina kondisi anu saé, upami sisina mimiti lusuh sareng éta bakal aya dina sirah di sakitar éta. waktuna pikeun sprocket sareng ranté énggal nalika anjeun tiasa ningali anu kagungan anu sateuacana ngurus ranté sadayana dilincir sareng bersih janten drivetrain saé, ayeuna motor modéren sapertos mobil modéren, kalolobaanana ngagaduhan obd2 -Ports anu anjeun tiasa nyambungkeun alat scan analitik. Janten upami anjeun gaduh anjeun tiasa nyolok éta sareng parios éta ogé sareng upami anjeun gaduh kameunangan anjeun tiasa ngaksésna, angkat buntut fairing teras cabut jok tukangna, anjeun ngan ukur buka dua obeng kanggo nahan korsi dina tempatna, maka éta bakal ngagéser sadayana korsi pareum sareng didieu mangrupikeun port diagnostik OBD anu urang pasang, cukup colokkeun alatna sareng sakumaha urang tiasa tingali teu aya kode, teu aya masalah sareng upami anjeun sapertos kuring anjeun bahkan tiasa aya analisis Data langsung tina éta, lumayan cool, anjeun tiasa kéngingkeun sagala rupa inpormasi tina alat panyeken ieu, éta mangrupikeun investasi anu pantes pikeun saha waé, anjeun bahkan tiasa ngabagi éta sareng réréncangan anjeun sabab éta tiasa dianggo dina sadaya 96 atanapi kendaraan anu langkung énggal, tong dicobian nganggo hook Ucing anjeun resep, anjeunna moal resep Ucing henteu terang pisan ngeunaan éléktronika sareng nalika anjeun ningali éta, tingali di handapeun korsi, tingali bat bari kuring nembe ngalih batré abdi kana salah sahiji batré beusi litium ieu janten moal aya korosi teras moal ngaruksak nanaon éléktronika, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngaganti ieu ogé teras parios garpu payun kanggo ningali teuing lamun anjing laut goréng sareng bocor cairan, sareng tangtosna hal anu sami pikeun bumper tukang ningali naha aranjeunna bocor maka parios lampu, lampu lampu, lampu rem sareng sinyal giliran, ayeuna éta sumping sareng saham sinyal giliran jeruk anu parah pisan tapi kuring miceun éta, nempatkeun LEDs lucu éta, kuring pikir éta ngajantenkeun sapédah langkung seksi, hartosna abdi leres-leres, tingali kumaha awonna hal-hal ieu ayeuna, aranjeunna ' balik, teras tangtosna anjeun hoyong nyandak éta pikeun tés tés, tapi hanjakalna seueur jalmi teu ngantep anjeun naék motorna, aranjeunna sieun anjeun bakal ngabobol, janten sahenteuna ngantep éta nyandak anjeun naek, dami t anjeun tiasa nguping transmisi.

Nalika mindahkeun gir, tingali kumaha mesinna sareng sabaraha akselerasina sareng kumaha remna. Eureun upami anjeun henteu tiasa nyetir, sahenteuna angkat. Janten ayeuna anjeun terang kumaha mariksa motor tilas sateuacan anjeun ngagaleuh, sareng émut, upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan mobil, langsung ka saluran Scotty Kilmer sareng kuring bakal ngajawab éta pas kuring réngsé nyetir mobil ieu

Sabaraha mil kedah sapédah panungtungan?

50.000 mil



Hayu urang nyanghareupan éta, sapédah henteu mirah saatos anjeun ngagaleuh sareng nanem modal éta mangrupakeun ide anu saé pikeun ngurus éta pikeun mastikeun éta bakal salami mungkin sateuacan aya sababaraha tips pikeun ngabantosan anjeun ngalakukeun éta Anu pangpayunna sareng pang ageung anu jelas nyaéta rutin ngabersihan sapédah anjeun. Ayeuna upami anjeun ngantunkeun sapertos cai kotor atanapi grit atanapi minyak atanapi bahkan sutra ti jalan dina sapédah anjeun sababaraha dinten atanapi minggu, éta bakal aya gunana sareng hayu urang nyanghareupan éta, padamelan anu saé pikeun ngabersihkeun henteu sesah teuing pikeun anjeun. ngalakukeun. Anjeun peryogi ember cai, sikat spésifikasi kabayang bolu, sareng tilu tukang ngabersihan sapédah anu pantes sareng anjeun tiasa ngalakukeun padamelan anu tuntas pisan.

kumaha ngukur inseam pikeun fit sapédah

Nalika anjeun parantos nyeuseuh, urang kedah garing, anduk lami sampurna pikeun nyegah ieu tina ngalakukeun naon waé anu karat teras gajih bagian-bagian anu ngagentos sapertos roda pendukung ranté sareng sababaraha produk khusus sapédah sapertos anu ieu. Ayeuna urang ngartos yén anjeun anu cicing di hiji apartemen panginten sesah milarian tempat pikeun ngabersihkeun, tapi kami gaduh seueur gambar anu ningali anu mersihan beberesih di kamar mandi atanapi kamar mandi. Nanging, kami nyarankeun pikeun mariksa sareng pasangan anjeun atanapi kulawarga sateuacanna sateuacan anjeun kasulitan ngeunaan pelumas ranté anjeun sareng bagian anu sanés dina drive drive, aya bagian sanés dina sapédah anu peryogi gajih atanapi sababaraha jinis témpé anu kasar.

Abdi mikirkeun hal-hal sapertos hub, bantalan headset di dieu, atanapi kecepatan tarik anu tiasa anjeun pasang dina Acarbon tiang jok pikeun nyegah tina ngarebut, sareng ogé dina benang hal-hal sapertos pedal ayeuna anjeun tiasa manjangkeun gajih kahirupan ku nyingkahan jet bakal nyemprot langsung kana bagian-bagian ieu, tapi sanaos anjeun nyingkahanana, éta tetep henteu mangrupakeun ide anu goréng pikeun ngajauhkeunana unggal-unggal ayeuna. Beberesihkeun sareng larapkeun sababaraha gajih énggal pikeun mastikeun yén aranjeunna sadayana damel leres sareng bakal salami mungkin. Kami gaduh sakumpulan tulisan di dieu di GSA sareng dina daptar puter pangropéa kami anu leres-leres bakal ngabantosan anjeun mikirkeun naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun manjangan umur pantun anjeun.



Anggo rengkuh torsi. Anjeun panginten panginten kumaha, tapi kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun ayeuna yén ieu janten langkung penting nalika ngeunaan pengetatan sekrup pikeun komponén ringan sareng komponén karbon, sabab bagian-bagian ieu janten langkung penting dina waktosna sareng tiasa nyababkeun setrés tambahan, anu dina skenario kasus paling parah tiasa nyababkeun kagagalan komponén lengkep, anu tangtosna hal terakhir anu anjeun pikahoyong kajantenan dina sapédah ayeuna wartosna nyaéta anjeun tiasa mésér sapertos anu mirah ieu di pasar dinten ayeuna éta kedahna lila pisan dina kanyataanna, hal séjén Naon anu kedah diperhatoskeun ku pigura anu enteng sareng khususna pigura karbon nyaéta sagala rupa rak sapédah atanapi rak sapédah anu ngajepit dina tabung. Tabung luhur didieu tabung handap pikeun tabung korsi.

Ayeuna, pigura karbon ngan ukur dirancang janten kuat dina arah anu anjeun peryogikeun nalika Aranjeunna nuju gerak sareng henteu upami aya anu nyangkut di sakurilingna, c Ieu bakal ngahasilkeun pipa anu ditumbuk atanapi ditumbuk r diperes. Janten kami nyarankeun nangtung sapertos mékanika pro dimana garpuh lungsur di payun sareng teras ngadukung aranjeunna handapeun kurung handap. Abdi nyarankeun ngempelkeunana kana pelana, sanés ngencarkeun aranjeunna, sareng nambihan sababaraha bantalan pikeun ngabantosan anjeun. ogé hoyong mastikeun yén anjeun ngarobih sareng ngarobih ranté anjeun sacara rutin. Ranténa rada manteng sareng dimana teras ngagentos ranténa sareng sprockets ogé dina kasét tukang, anu hartosna yén dina sababaraha waktos anjeun bakal kedah ngagentos seueur anu tiasa langkung awis sareng tetep ngagentos ranté ayeuna aya sababaraha cara pikeun ngukur ranté éta nganggo sareng kami gaduh artikel anu nunjukkeun anjeun kumaha carana ngalakukeunana.

Anjeun tiasa mendakan tautan ieu dina katerangan langsung di handap nyaéta Video Ayeuna, saolah-olah anjeun ngantepkeun sapédah anjeun tetep bécék sareng bécék saatos tumpak, éta moal nguntungkeun bahkan dina jalan anu leueur atanapi gravel ieu dimana sadaya komponénna leuwih gancang jauh. Nalika cuaca suram anjeun ngagaduhan pilihan pikeun sababaraha jalan anu langkung bersih sareng nalika teu aya pilihan sanés anjeun tiasa nanem modal nganggo sapédah anu langkung mirah pikeun nganggo naon dina dinten nalika cuaca henteu saé hartosna anjeun ngajaga sapédah anu pangsaéna sareng nick anu langkung saé nalika anjeun nyetir sapédah anjeun di tempat umum pastikeun anjeun ngonci aman sareng kami henteu nyarios yén upami sapédah anjeun dipaling éta tiasa dianggo Bener henteu pikeun anjeun upami éta aya di tangan batur Bingkai karbon sapertos anu ieu leres-leres henteu dirancang pikeun tahan tabrakan ageung, janten ragrag tiasa nganyenyeri dompét anjeun sapertos awak anjeun sareng akhirna nyobian nyimpen sapédah anjeun di jero atanapi sahenteuna tetep ditutupan diluar Ninggalkeunana sareng ngalaan ka elemen-elemen éta ngan ukur bakal nyepetkeun prosés sepuh tina sapédah sakumaha ayeuna karat. Upami anjeun hoyong ningali tulisan kami anu nunjukkeun anjeun kumaha nyeuseuh sapédah 30 menit anu saé pisan, anjeun tiasa mendakan éta ngan di juru luhur, dimana, di juru handap aya tip kami ngeunaan ngagunakeun rengkuh torsi pikeun nyalurkeun saluran éta gratis bakal aya seueur tulisan deui kalayan seueur tip sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta pencét DC sareng logo dimana waé dina kotak ieu

Sabaraha mil kuring kedah siklus sabulan?



Tapi dibéré pangropéa anu nyukupan sareng ngagantian période komponén anu maot,sapédah kedahna awét50.000Rébuanatawa jadi. Kuring biasana ngiringan kéngingkeun anu énggalsapédahsaatos 50.000Rébuan. Tapi aranjeunnatiasabuka langkung jauh ti éta. Tapi leres éta lumayan matak.01.04.2009

100 mil, saabad, éta sapertos jarak tolok ukur olahraga urang, sareng upami anjeun parantos ngalakukeun salah sahiji sateuacanna, kuring tiasa yakin anjeun bakal émut deui. Padahal Emma anéh nyatakeun yén anjeunna henteu pernah ngumbara 100 mil. - Antosan ngantosan.

sapédah batu gede

Kuring ngajauhan jarakna, ngan éta, kuring henteu nyauran 100 mil, kuring nganuhunkeun 161 kilométer sabab kuring resep métrik. - Oke, leres, 100 mil, abad, ton, 161 kilométer, naon waé anu anjeun pikahoyong disebatna, éta mangrupikeun tonggong anu nyata sareng upami anjeun henteu acan hasil, teras-teras milarian sabab kami bakal nyaritakeun anjeun persis kumaha cara nyiapkeun éta teras lakukeun 100 mil munggaran anjeun (musik rock energetic) - teras kumaha anjeun nungkulan latihan ieu? Ayeuna hal anu mimiti dilakukeun nalika nyiapkeun tonggak sejarah nyaéta netepkeun tanggal milih anu mana anu anjeun badé laksanakeun. Sareng tip anu hébat di dieu nyaéta pikeun online, ngalakukeun sakedik panilitian, sareng saleresna milih acara anu teratur, diatur pikeun 100 mil munggaran anjeun.

Ku cara éta anjeun kéngingkeun kauntungan tina stasiun tuangeun sapanjang jalan sareng dukungan supir sanés anu anjeun lakukeun kalayan anu masihan anjeun sakedik dorongan ramah sareng tangtosna ngabantosan ngabagi tingkatan - hal anu sanés anu anjeun badé rencanakeun Kahiji anjeun centu kedah nganggap ry mangrupakeun jinis jalan anu anjeun badé tumpak, hartosna, samentawis epik gunung anu rébuan méter sigana tiasa ngondang, éta panginten sanés pilihan anu pangsaéna pikeun kagiatan atletik anu munggaran anjeun ogé. Maksad abdi, saleresna sacara harfiah sacara harfiah langkung gampang pikeun nyetir 100 mil di pipir tibatan di gunung, janten anjeun kedah nimbangkeun milih kendaraan sporti anu bakal naék di jalan anu sami sareng anu caket anjeun, sabab anjeun panginten paling saé didaptasi pikeun nyetir dina situs ieu. (musik energetic) - Sakali anjeun parantos mutuskeun dina tanggal 100 mil drive anjeun, anjeun kedah milarian terang sabaraha waktos anu anjeun leres-leres kedah persiapan dina dinten ageung.

Warta anu hadé nyaéta aya seueur cara anu saleresna anjeun tiasa ngalakukeun ieu. Panginten anu paling saderhana anu urang tiasa nyauran Metode Fausto Coppi, dingaranan tukang sepeda Italia anu 1950s anu kuduna kantos nyarios, 'Naék sapédah anjeun, tumpak sapédah anjeun, tumpak sapédah anjeun.' Sareng anjeunna leres. - Sareng leres yén pikeun suksés sareng utamina upami pencét 100 taun munggaran anjeun, katekunan bakal janten faktor konci.

Janten cobian ngajalankeun dua ka tilu kali saminggu, ieu tiasa janten perjalanan anu langkung pondok, contona commuting atanapi turbo session, sareng anu ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeun perjalanan anu langkung panjang dina akhir minggu. - Leres, sareng sakedik tip di dieu tiasa ngiringan klub bersepeda lokal kusabab anjeun panginten mendakan perusahaan pengendara sanésna ngajadwalkeun perjalanan langkung gancang kalayan atletis atanapi Gran Fondo anu janten bonus nyata ngiringan ngabijilkeun nyetir caket ka anu sanés. Easy Macan .- Nalika anjeun langkung caket kana acara ageung, cobi tingkatkeun jarak rata-rata latihan anu langkung lami anjeun.

Salaku aturan umum pikeun jempol, upami anjeun tiasa nyayogikeun tilu perempat jalan, anjeun bakal saé siang dina hal kasenangan abad kahiji anjeun - leres, sareng tip anu saé pikeun ngalaksanakeun latihan pangpanjangna anjeun di sakitar 10. kanggo ngarencanakeun dinten ka 2 minggu sateuacan dinten ageung. Kumaha w Salaku tambahan pikeun pangaruh latihan, anjeun ogé bakal hoyong nganggo ieu salaku uji coba pikeun acara utami.

Janten anjeun hoyong nyobian milari jalan anu sami pikeun nyetir sareng anu paling penting pikeun nyandak sadaya tuangeun sareng inuman anu anjeun pikahoyong pikeun anjeun pikeun perjalanan abad ieu, pikeun latihan strategi nutrisi anjeun, pikeun ngaluarkeun kerutan atanapi kedutan. sareng rencana anjeun. (Joy music) - pamulihan, oh enya. Dina saminggu sateuacan 100 mil anjeun, anjeun hoyong sadayana latihan anjeun réngsé sareng dina bangku.

Éta tiasa pikabitaeun pikeun ngalakukeun seueur latihan panik dina sadinten atanapi dua dugi ka éta, tapi éta ngan ukur bakal ngajadikeun hirup langkung hésé pikeun anjeun dina dinten ageung. Janten sayah, percanten anjeun parantos ngalakukeun sagala gawé susah. Kusabab anjeun damel kuli, sanés? Leres, leres éta, tapi anjeun henteu hoyong liren sadayana saminggu sateuacanna, panginten nganggo dua atanapi saderhana ngan saukur ngaleutikan suku anjeun, henteu lirén - maka anjeun tiasa nganggo tumpak sadinten sateuacan acara upami Misalna, anjeun hoyong parios sapédah anjeun nalika anjeun kedah ngalalana dina perjalanan olahraga.

Ieu tiasa janten ide anu saé sabab upami anjeun parantos ngumbara dina sapédah anjeun panginten anjeun badé mastikeun yén pakakas sareng rem anjeun, sadayana masih kénéh jalan normal. Tapi tong ngalakukeun langkung ti sajam satengah gampang nyetir sabab anjeun hoyong ngahémat sadaya énergi anjeun pikeun abad anjeun. (musik energetic) - Hayu urang ngobrol ngeunaan logistik, henteu? Naon anu anjeun kedah lakukeun wengi sateuacan perjalanan anjeun sareng memang saminggu sateuacanna.

Nya, hayu urang mimitian ku sapédah, anu kedah diungkulan langkung gancang tibatan engké sabab ku cara éta anjeun tiasa ngalereskeunana teras nguji éta upami aya masalah sareng masih gaduh waktos kanggo ngalereskeun hal-hal sateuacan dinten ageung. Janten, anu anjeun badé lakukeun ku sapédah anjeun wengi tadi pastikeun éta bersih, ban anjeun tekanan anu leres, sareng ranté na dilumasi. ngalakukeun olahraga anu teratur deui, éta tiasa janten mimiti mimiti, sabab upami anjeun lumpat bobo-bobo isuk-isuk nyobian barang-barang dina saku anjeun, éta ngan ukur resep anu pasti pikeun mopohokeun hal Éta tiasa janten ide anu saé pikeun nyerat daptar sadaya kit anjeun supados anjeun henteu hilap deui énjing-énjing, contona ngeusian botol anjeun wengi tadi, nempatkeun kana kulkas, tapi nyerat dina daptar sabab hilap botol anjeun mangrupikeun kasalahan anu salah. eusian kantong perlengkapan anjeun ku sadayana anu anjeun peryogikeun sareng tuangeun anjeun sahingga sadayana siap angkat.

Ngomongkeun tuangeun, tong panik ngeunaan toko karbohidrat wengi tadi. Nyatana, upami anjeun ngan ukur tuang tuangeun anu normal, saimbang tuangeun sareng sakitar karbohidrat langkung seueur tibatan normal anu bakal ngajantenkeun anjeun saé. Nanging, upami anjeun tuang piring ageung pasta, anjeun sigana bakal ngaraos cekap dina énjing. (musik energetic) - Éta tiasa pisan pikabitaeun pikeun ngamimitian gancang teuing.

Kalayan sagala saraf sareng pikagumbiraeun, anjeun tiasa nyobian nyepeng pengendara anu saleresna rada langkung gancang tibatan anjeun sareng nalika éta masihan anjeun ujung anu saé dina tingkat anu anjeun tiasa ngagaleuh tapi nalika anjeun tiasa lebet kana sababaraha acara anu naék, aya kamungkinan anjeun bakal niup panto anjeun nyalira. Janten cobian mimitian nyetir langkung laun tibatan anu anjeun pikir tiasa nyetir, sareng sanaos tiasa ngareureuhkeun sajam dua, anjeun bakal seuri engké nalika acara ngajantenkeun anjeun langkung kuat. Sareng leres, supir anu nyetir jauh ti anjeun panginten nyusul anjeun sakali deui akhirna. - Ayeuna urang keuna sakedik deui, tapi kumaha upami strategi gizi anjeun.

sapédah triathlon

Éta penting pisan sabab upami anjeun poho ngala suluh nalika nyetir, henteu masalah sabaraha latihan anu anjeun laksanakeun, éta bakal ngabéréskeun dirina sacara dramatis, janten aturan umum nyaéta tuang sakedik sareng sering - sakitar 40 menit atanapi langkung bakal saé aturan jempol tapi anjeun kedah salawasna aya di sisi aman. Teras naon anu anjeun candak, nutrisi olahraga hébat, gampang dicerna, gampang dibabawa, tapi upami anjeun parantos lami nganggo biking anjeun tiasa mendakan éta tungtungna janten salah janten sakedik sakit sareng éta henteu tiasa dibéréskeun dina burih anjeun ogé. Janten bawa sababaraha kadaharan asli, jadi meureun sababaraha sandwich siki sareng mentega suuk atanapi flapjack, tapi naon waé anu anjeun lakukeun, pastikeun anjeun latihan strategi nutrisi anjeun nyalira sateuacan sadinten sabab anjeun leres-leres kedah ngalatih awak anjeun pikeun ingest sareng nyerna dahareun bari anjeun dina perjalanan. - Leres, sareng éta penting pisan anjeun ulah hilap strategi nutrisi anjeun siang sareng, sanaos sadayana gugup sareng pikagumbiraeun, tong hilap tuang dina sababaraha jam kahiji sabab éta kajantenan kalolobaanana Éta kalepatan abdi .- Sareng nalika anjeun lapar, éta sering telat, janten émut tuang sakedik sareng sering supados henteu lapar.

Di sisi anu sanésna, tong lirén unggal dua puluh menit sareng nyéépkeun sapuluh menit tuang, anu kuring lakukeun nalika latihan heula kuring, kanyataanna, kuring kantos tuang seueur pisan anu kuring raoseun leres-leres gering akhir acara. (seuri) - Teuing adil, tapi tuang flapjack unggal 20 menit, éta lumayan seueur cara kuring ngalangkungan sababaraha dinten - Anjeun kedah ngagaduhan metabolisme anu luhur - Leres, naon waé, hayu urang balik. Nya, anu sanésna nyaéta saatos sadayana préparasi ieu, sadayana perencanaan ieu sareng sadaya strategi ieu, anjeun kedah tetep émut yén ngajalankeun 100 mil mimitina mangrupikeun prestasi anu saé sareng anu kadua hal anu anjeun tiasa nikmati nalika acara éta sorangan atanapi, panginten langkung penting, ningali deui terasrasakeun éta retrospectively.

Naha anjeun leres-leres émut 100 mil munggaran anjeun? - Leres, sigana mah éta Tantangan Polkadot sareng enya, kuring matak bencana, kuring leres-leres tuang sajumlah flapjack anu pikareueuseun. Sigana mah kuring nyéépkeun dua jam di stasiun pakan tuang flapjack sareng kuring ngarasa sangsara. Kuring kedah langkung seueur tuang langkung kalori tibatan kuring ngabakar hal éta - Leres? Janten anu munggaran kuring saéstuna aya dina balapan sareng henteu saé ogé, anjeun terang? , Kuring nyetir 100 mil tapi hanjakalna balapan éta 117 mil sareng kuring kedah liren saatos 111 mil kusabab kuring niup panto kuring pisan, hehehe. - Leres, genep mil.

Anjeun teu tiasa angkat genep mil? - Nya, éta nuju ngabéréskeun puteran, - Oh- Sareng kuring turun pisan janten kuring sacara harfiah leumpang tina hiber luhur lirén genep mil ti garis finish. Nya, upami anjeun resep tulisan ieu, punten masihan jempol sareng upami anjeun hoyong sakedik inpormasi ngeunaan strategi gizi sabab tiasa rumit, leres? Sareng aya seueur deui anu anjeun tiasa pelajari, pencét tulisan di handap ieu.

Naha iPhone abdi tiasa ngalacak sapédah abdi?

Upami anjeun gaduhhiji iPhone, anjeun panginten parantos ngagaduhan anu diperyogikeunlagudasarNgabuburitdata.TheAplikasi Kaséhatan Appletiasa ngalacak sapédah anjeunjarak sareng ngitungsapédah anjeunrata-ratakanggodinten, minggu, bulan, sareng taun. Ketok Dasbor pikeun ningaliNgabuburit Anjeundata, teras ngamimitianNgabuburit.

Jalma anu aya di ujung sanés sanés jalmi anu biasana kuring ngupingkeun sareng kusabab aranjeunna henteu terang kuring ngumbara sareng kuring aya 3 zona waktos tadi, éta hartosna aranjeunna pikir éta tengah wengi di bumi sareng sousually nalika anjeun wengi kéngingkeun ieu jenis calllate biasana henteu kanggo keprok sareng éta sababna kuring ngajawab kana garis anu séjén yén putrina ayeuna leungit tina sagala anu kuring pahami, yén anjeunna kedah sumping di pésta atanapi acara sanésna sareng henteu kantos némbongan sareng tungtungna babaturan panik. Aranjeunna nyauran kolotna, aranjeunna mimiti panik sareng dina sababaraha waktos kuring nampi telepon janten ayeuna giliran kuring telepon ku kolot ieu naros ka kuring kumaha kuring mendakan anak kuring, kuring teu ngagaduhan alat pikeun aksés aksés FBI tapi kuring terang kumaha ngagunakeun aplikasi anu disertakeun sareng unggal iPhone anu parantos dianggo pikeun mendakan jalma-jalma di dinya dina kaayaan sapertos kieu ngan ukur masalah leutik, aranjeunna masih ngagaduhan hiji fitur anu henteu pernah diaktipkeun ayeuna nyaéta kabar anu saé nyaéta budak éta mendakan sareng sadayana henteu kunanaon tapi saatos éta sadayana jalma ieu nyarios ka kuring kumaha upami kuring parantos ngalaksanakeunana sareng dina titik ieu kuring biasana bakal nyarios ka Channel youtube kuring sareng milarian tulisan dina éta teras kuring sadar kuring henteu acan ngalakukeun telepon anak anjeun di gigir anjeun dina kadua alat éta ngan ukur buka aplikasi Find My sareng ti dieu ketok jalma ga dina kadua alat upami ieu mangrupikeun pertama kalina nganggo fitur ieu, ayeuna anjeun bakal peryogi Ketok tempatna mimiti ngabagi lokasi sareng ayeuna anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngetik nami silih kana kotak pamilarian ieu anjeun janten tiasa silih nambihan.

kumaha ngukur ukuran ban sapédah

Ayeuna anjeun kedah ningali pilihan ieu di dieu. Anjeun tiasa ngabagi lokasi anjeun sareng jalma sanés salami hiji dinten dugi ka akhir dinten atanapi salamina abdi moal nyaritakeun kumaha janten kolot Kuring ngantepkeun kaputusan éta ka anjeun Kuring ngan ukur hoyong Éta Nyaho naon pilihan anjeun dina ieu titik, abdi hoyong nunjukkeun anjeun kumaha carana ngaktipkeun fitur anu kuring sebutkan dina perkenalan kuring, dimana anjeun tiasa nalika anak anjeun uih ka bumi kalayan aman, anjeun bakal nampi bewara otomatis pikeun ngalakukeun sagala anu anjeun kedah lakukeun, sareng ieu disiapkeun ti telepon kolotna, cukup ketok kontak budak anjeun dina aplikasi Find My, teras gulung ka luhur sakedik sareng dimana waé aya bewara, ketok dimana éta Ayeuna nyarios nambihan kami ngan tiasa ngetok 'Wartosan kuring' sareng sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu urang gaduh sababaraha tina pilihan anu béda, contona kuring tiasa kéngingkeun bewara nalika jalma éta ninggalkeun lokasi atanapi kuring tiasa nampi bewara nalika aranjeunna ngahontal lokasi nalika nuju ka tempat sapertos pesta atanapi konsér sigana anjeun panginten hoyong lokasi bumi na diatur sakumaha cara éta anjeunna bakal ngajadikeun otomatis ically kirimkeun bewara ieu nalika anjeunna dugi ka bumi, upami anjeun hoyong ngahemat fitur ieu, béja bakal dikirim ka telepon anu sanés ngan ukur pikeun masihan terang yén jalma yén fitur ieu dianggo, anu mangrupikeun hal anu saé kusabab alesan privasi, sareng titik ieu anjeun alus pikeun muka. Hal anu sanés kuring badé disebatkeun nyaéta anjeun kedah terang yén anjeun tiasa nganggo Siri nganggo fitur ieu ku atos anjeun tiasa nyarios dimana Davidjr. anu mana titik C ngingetan yén teu aya david jr. sareng deui ngadamel tulisan youtube anu urang carioskeun, upami anjeun resep kana tulisan ieu punten pencét tombol sakedik sareng tinggalkeun koméntar anu diwangun di handap ieu hatur nuhun pikeun nonton sadayana.

Ieu David, pimpinan kelas kelas Tech Talkamerica, parantos mecat anjeun

Naha fitbit jarak jauh dina sapédah?

Sakumaha aranjeunnabiking, panggunatiasatingali maranéhnajarak, durasi, rata-rata kagancangan, denyut jantung sareng kalori diduruk. Dina desktop, panggunatiasatingali peta rute aranjeunna, sareng ngabandingkeun stats tina tunggangan anu lalu ningali kumaha kaayaan aranjeunna langkung waktos.

Naon mileage tinggi dina sapédah?

Naon waé di luhur 25,000Rébuandina olahragasapédahdianggapluhur.

Naha biking saé pikeun butut anjeun?

Ngabuburitjalananjeunsuku jeungglutes, utamina nalika anjeun naék, tapi éta henteu lami cukup atanapi nyayogikeun ketahanan anu cukup pikeun ngawangun otot ageung. Sacara umum, kagiatan kardio sapertosNgabuburitbakallangkung saédi ngaduruk gajih sakurilingnaanjeunotot glute ti éta bakal di jadianbutut anjeungedé.

Sabaraha mil numpak pengendara motor saminggu?

Tapi pamikiran ayeuna nempatkeunana sakitar 110 dugi 150Rébuanpikeunsaminggupikeun jalma-jalma anu padamel usaha. Éta 6 dugi 9 jam tinatunggang gunung. Salaku jalan OlimpiadeNgabuburitjuara Connie Carpenter-Phinney parantos nyatet, 'Upami anjeun damel sapinuh waktos, 10 jamtunggang gunungmasing-masingsamingguseueur pisan. '

Naha bersepeda 200 mil saminggu saé?

Upami anjeun tiasa numpak200nepi ka 400Rébuanpikeunsaminggu, volume anu saé bakalan ngajamin tingkat kabugaran anu luhur. Upami anjeun teras-terasan dina sedeng, kabugaran anjeun bakal biasa-biasa waé. Janten, nalika anjeun susah, nyaah pisan.

Naha tiasa Fitbit ngalacak bersepeda?

Kalayan fitur anyar,tukang beca tiasangamangpaatkeun sadaya sensor anu dikemas kana Surge, kalayan métrik khusus pikeun tunggang asapédah. Sakumaha aranjeunnabiking, panggunatiasatingali jarakna, durasi, rata-rata kagancangan, denyut jantung sareng kalori diduruk.

Dimana kuring tiasa mendakan bagan mileage bersepeda kuring?

Entong waé aktip - hiji-hijina cara pikeun lebet batu anjeun nyaéta dina salembar kertas anu nyangkut kana panto kulkas anjeun. Pengendara motor parantos ngalakukeun éta langkung ti saratus taun. Majalah Cycle Weekly parantos nyetak bagan mileage taunan ti mimiti abad ka-19.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan log sapédah?

Bike Logs nyaéta bébas nganggo database logging ride anu dirancang ku pengendara pikeun pengendara sepeda. Naha anjeun nganggo sepédah anjeun pikeun perjalanan anu kadang-kadang, jalan-jalan harian, wisata akhir minggu, wisata manjang atanapi balap kalapa, nganggo Sapédah Log pikeun asup kana rides anjeun mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngabantosan cara anjeun ngalaksanakeunana, ogé mangrupikeun bantosan motivasi pikeun ngalakukeun leuwih!

kauntungan flaxseed

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan log mileage?

Naon Mileage Log? Pikeun ngaku pangirangan dina pangiriman pajak anjeun, anjeun kedah nyimpen rékaman ati-ati pikeun nyetir anjeun. Seueur jalma ngarékam waktosna mingguan atanapi bulanan, anu moal nyugemakeun IRS upami aya inok rékaman anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat