Utama > Sapédah > Naha dulur-dulur anu nyusupkeun nyiptakeun sapédah - kumaha anjeun mutuskeun

Naha dulur-dulur anu nyusupkeun nyiptakeun sapédah - kumaha anjeun mutuskeun

Sabaraha sapédah anu dilakukeun ku Wright Brothers?

300 sapédah



Pariksa FreeSchool! Dinten ayeuna urang bakal diajar langkung seueur ngeunaan panemu sareng panerbang anu kawéntar, Orville sareng WilburWright. Orville sareng Wilbur Wright, sering disebat Wright Brothers, paling dikenal salaku panemuna munggaran anu suksés ngawangun sareng ngapung pesawat anu langkung beurat tibatan hawa, anu kantos ngarobih perjalanan, perdagangan sareng perang di dunya. Wilbur Wright, lanceukna anu langkung kolot, lahir tanggal 16 April 1867 caket Millville, Indiana.

Orville Wright, lanceuk lanceukna, lahir tanggal 19 Agustus 1871 di Dayton, Ohio. Aranjeunna dua ti tujuh murangkalih Milton Wright, pendeta. Saderek ageung di Indiana sareng Ohio, sareng ngalih sababaraha kali nalika budak leutik.

Bapana sering ngumbara, sareng di 1878 anjeunna balik ka bumi tina perjalanan sareng helikopter cocooan kanggo putra-putrana. Éta didukung ku karét gelang anu dipintal rotorna sareng budak-budakna maénkeun éta dugi ka peupeus. Teras aranjeunna ngawangun helikopter nyalira.



Mangtaun-taun saurna, saderek Wright nyarioskeun yén cocooan ieu narik minatna pikeun ngapung. Sanaos saderekna duaan lebet ka SMA, ogé henteu lulus. Dina taun 1889 Orville ngawangun mesin cetak nyalira sareng, dibantuan ku lanceukna Wilbur, ngaluncurkeun koran.

Surat kabar henteu sadayana suksés, sareng di 1892 saderek muka toko anu ngajual sareng ngalereskeun sapédah. Sababaraha taun ka hareup, dina 1896, aranjeunna bahkan mimiti ngadamel sepédah nyalira. Samentawis éta, jalma-jalma di seluruh dunya ngayakeun mesin terbang.

baju jero chamois

Aviator Jérman Otto Lilienthal damel seueur penerbangan anu suksés ku pesawat luncur, salaku jalma anu pangpayunna. Anjeunna pupus nalika glider na nabrak di 1896. Dina taun anu sami, American Samuel Langley ngaluncurkeun penerbangan pondok dina pesawat henteu dijalankeun ku mesin uap alit.



Dua kajadian ieu diideuan ka dulur-dulur Wright, sareng aranjeunna ngamimitian panilitian serius kana mesin ngapung dina 1899. Aranjeunna panginten Otto Lilienthal ngagaduhan ide anu saé sareng para glider, tapi kacilakaan na nunjukkeun aranjeunna yén cara setir anu langkung saé diperyogikeun. Aranjeunna taliti ningali manuk dina hiber, perhatoskeun cara ngadengdekkeun jangjangna pikeun ngarobih arah dina hawa.

Wilbur ngawangun langlayangan raksasa pikeun nguji ideu dulur-dulur yén pulas atanapi corak jangjangna tiasa ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngadamel, sareng éta berhasil. Dina taun 1900, Orville sareng Wilbur angkat ka Kitty Hawk, Karolina Kalér pikeun ékspérimén sareng glider. Aranjeunna milih Kitty Hawk sabab ngagaduhan angin anu kencang, tetep ogé pantai keusik pikeun pendaratan anu langkung lemes.

Seueur tés mimiti glider anu dilakukeun ku éta dihijikeun kana tali sapertos langlayangan sareng teu aya anu naék. Luncur teu hasil sakumaha anu diarepkeun, sareng saderek balik deui ka Dayton, Ohio pikeun nyobaan deui. Dina taun 1901 aranjeunna balik deui ka Kitty Hawk kalayan desain glider anu dirobih sareng ngadamel belasan penerbangan sareng pesawat na, nutupan 122 méter dina hiber pangpanjangna, pesawat terbang layang éta sanés anu diitung ku dulur-dulur Wright.



Nalika aranjeunna balik deui ka Ohio, aranjeunna ngawangun torowongan angin sareng diuji puluhan bilah anu sanés pikeun ningali anu mana anu henteu hirup anu pangsaéna. Karya kerja keras ieu dibayar: pesawat terbang layang anu diuji dina taun 1902 langkung saé dibanding modél saméméhna. Éta ogé nambihan kemudi anu tiasa didamel anu sacara dramatis ningkatkeun kamampuan pikeun nyetir sareng ngendalikeun gliderna sareng siap ngawangun pesawat anu didukung.

Dina taun 1903 aranjeunna ngawangun pesawat anu disebut Wright Flyer, kumplit sareng baling-baling sareng mesin bénsin. Tanggal 17 Désémber 1903, Orville Wright ngiringan pilot Wright pikeun hiber bersejarah kahijina. Anjeun tumaros! Sanaos hiberna ngan ukur dua belas detik, nutupan 37 méter sareng angkat pesawatna ngan ukur 3 méter di luhur taneuh, éta mangrupikeun pertama kalina dina sajarah saha waé anu berhasil ngamajukeun pesawat anu langkung beurat tibatan-kakuatan dina kakawasaanna nyalira. pesawatna, tapi sanaos kasuksesanna, aranjeunna berjuang pikeun ngayakinkeun jalma yén aranjeunna mendakan hal anu mangpaat.

Kaseueuran jalma ngan ukur henteu percanten. Dina 1908 aranjeunna mimiti nunjukkeun pesawatna ka umum di Washington DC sareng Perancis, sareng saderek Wright langsung janten terkenal di dunya. Aranjeunna ngamimitian ngawangun sareng ngajual kapal terbang sareng ngamimitian perusahaan anu namina The Wright Company.

Aranjeunna ngajual pesawat ka Angkatan Darat A.S., ngadegkeun sakola hiber, sareng bahkan pangiriman kargo udara anu munggaran dina sajarah.

Dina 1912, Wilbur Wright gering sareng pupus dina yuswa 45 taun. Anjeunna henteu kantos nikah sareng teu ngagaduhan murangkalih. Sakali anjeunna nyarios yén anjeunna henteu gaduh waktos kanggo duanana sareng pesawat.

Nalika Wilbur musna, Orville ngambil alih jalanna perusahaanna, tapi anjeunna sanés pengusaha lanceukna, sareng di 1915 Orville ngajual Perusahaan Wright Komite Penasihat Nasional pikeun Aeronautics sareng Kamar Dagang Aeronautika. Dina 1944, langkung ti 40 taun saatos penerbangan munggaran anu kawéntar, Orville Wright ngadamel penerbangan terakhir na dina pesawat - Konstelasi Lockheed, kalebet buruan aslina ti Wright Flyer. Orville maot akibat serangan jantung dina 30 Januari 1948.

Umurna 76 taun. Sapertos Wilbur, anjeunna henteu kantos nikah sareng dikubur di Dayton, Ohio dina plot anu sami sareng lanceukna. Dinten ayeuna, Orville sareng Wilbur Wright dianggap panaratas penerbangan sareng panimuan anu ngajantenkeun perjalanan udara tiasa dipiharep, mugia anjeun pikaresep ayeuna pikeun diajar ngeunaan Wright Brothers! Pendak deui waktos salajengna!

Naon anu diciptakeun ku Wright Brothers sareng iraha?

Salami taun produksi puncak taun 1896 dugi ka 1900, Wilbur sareng Orville ngawangun sakitar 300sapédahsareng kéngingkeun $ 2.000 dugi ka 3.000 per taun. Model top-of-the-line maranéhna, Van Cleve dijual $ 65.

Naon penemuan lain anu diciptakeun ku Wright Brothers?

Tanggal 17 Désémber 1903, Wilbur sareng OrvilleWrightdamel opat hiber sakedap di Kitty Hawk kalayan pesawat munggaran anu dikuatkeun. TheBaraya Wrightkagungandiciptakeunpesawat suksés munggaran.

Sapertos sabaraha sepédah Wright Brothers?

Diantara seueur kreasi na, aranjeunna ngawangun taun 1902Wrightglider, anu mangrupikeun glider anu dikontrol munggaran kalayan kemudi anu tiasa dirobih anu ngamungkinkeun pilot pikeun langkung ngontrol yaw, sareng taun 1905Flyer Wright, anu mangrupikeun mesin ngapung praktis anu munggaran.

Sabaraha lami penerbangan mimiti?

Deukeut Kitty Hawk, Karolina Kalér, Orville sareng Wilbur Wright ngajantenkeunmimitinasukséshiberdina sajarah hawa anu dijalankeun, langkung beurat-tibatan-hawakapal terbang. Orville nyetir biplane anu didorong ku béngsin, didorong ku baling-baling, anu cicing di luhur 12 detik sareng nutupan 120 méter dina nahiber perdana.

Saha anu pangheulana hiber?

Leres, Orville sareng Wilbur Wright damelnamimitinadikawasa, didukungpenerbangan pesawatdi Kitty Hawk di Propinsi Sulawesi Tenggara di Outer Banks tanggal 17 Desember 1903. Hasilna mangrupikeun titik sombong di Karolina Kalér, dipidangkeun dina lisénsi supir sareng pelat lisénsi standar-standar anu tetep opsional.27 Pébruari 2018

Saha jalma anu mimiti ngapung?

Mimitidikawasa, hiber berkelanjutan dina pesawat anu didukung: dilakukeun ku Orville Wright di Wright Flyer tanggal 17 Désémber 1903, anu aranjeunna ngumbara 37 m (120 ft).Mimitihiber bunderan ku pesawat anu didukung: didamel ku Wilbur Wright anu ngapung 1.240 m (4,080 ft) sakitar saminggu satengah dina 20 Séptémber 1904.

Sakumaha biaya Wright Flyer?

TheWright Flyer biayaétadulur-dulurkirang ti $ 1.000 (sakitar $ 28,000 dina dolar ayeuna) kanggo didamel, anu aranjeunna hasilkeun tina kauntungan tina bisnis sapédah na. Prototipe munggaran tinaWright Flyerngapung 852 kaki, sareng ku modifikasi pamustunganana ngapung langkung ti 40 mil.14 Maret 2020

Saha pilot awéwé munggaran anu ngapung di sakumna dunya?

Kaluaran pers Asosiasi Aeronautik Nasional, tanggal 18 April 1964, ngumumkeun yén Geraldine 'Jerrie' Mock nembé jantenawéwé munggarankangapunghungkulsakumna dunya.

Saha jalma anu mimiti ngapung ngurilingan Bumi?

Panyawat Amérika Wiley Post balik deui ka Floyd Bennett Field di New York, saatos ngalayang solosakumna dunyadina 7 dinten, 18 jam, sareng 49 menit. Anjeunna nyaétamimitinaaviator pikeun ngahontal prestasi.

Dimana saderek Wright ngical sapédah na?

Warung Siklus Wright. Wilbur sareng Orville Wright ngoperasikeun bisnis sapédah Dayton, Ohio di luar gedong ieu ti 1897 dugi ka 1908. Sadérék ngajual sareng ngalereskeun sepédah, sareng bahkan ngahasilkeun modél handapeun mérekna nyalira.

Naon anu digunakeun saderek Wright pikeun ngawangun kapal terbangna?

Dina 1896, aranjeunna mimiti ngawangun mérek sapédah nyalira. Pangalaman saderek Wright kalayan sapédah ngabantosan aranjeunna dina panyilidikan penerbangan. Aranjeunna nganggo téknologi anu aranjeunna pelajari tina bisnis sapédah na dina pesawat na: ranté, sprockets, kabel listrik, bantalan bola, sareng hub roda.

Kumaha Wright nganggo artos ti Wright Cycle Company?

Wrights nganggo kauntungan tina Wright Cycle Company kanggo ngabiayaan percobaan penerbanganna. Dina taun 1901 aranjeunna dipasang roda sapédah katilu sacara horisontal diluhureun roda hareup salah sahiji sapédah St. Clair na dianggo aparat salaku platform uji pikeun diajar desain airfoil.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.