Utama > Sapédah > Pakét sapédah penting - kumaha cara ngabéréskeun

Pakét sapédah penting - kumaha cara ngabéréskeun

Peralatan naon anu diperyogikeun pikeun perjalanan bersepeda anu saé?

  • 10NgabuburitPenting.
  • Helm. Kasalametan Mimiti.
  • Hidrasi. Bungkus botol cai bakal ngabantosan anjeun tetep hidrasi pikeunnumpak.
  • Spare Tube. Nalika patch kit tiasa ngabantosan pisan, gaduh tabung ngagantian mangrupikeun cara anu paling pasti-seuneu pikeun terang yén anjeun bakalaluspikeun indit sanggeus ban datar.
  • Ngompa atanapi CO2.
  • Kantong Kantong.
  • Lampu.
  • Konci.



Henteu sadayana dina Ngabuburit kedah ngarugikeun panangan sareng suku. Maksad abdi, anjeun moal tiasa ningkatkeun sapédah sareng koper tanpa kedah mecah bank. Dina tulisan ieu, kuring badé milarian sababaraha barang anu paling terjangkau anu anjeun tiasa ngagaleuh anu artos ageung artos. (Musik macét) Leres, hayu urang mimitian ku hal anu seueur anjeun bakal wawuh pisan, aplikasi telepon anu tiasa janten aksésori sapédah anu hadé.

Komoot, salaku conto, mangrupikeun aplikasi navigasi sareng perencanaan rute anu ngajantenkeun halaman na tetep hurung. Tapi aya seueur anu sanés di luar sana. Salaku conto Strava tanpa leres-leres gaduhna dina komputer sapédah.

Sora siga ideu. (musik upbeat) Janten anjeun parantos ngaunduh sareng masang aplikasi anjeun. Leres, kuring kedah ngabantosan nini kuring masang budakna.



Tapi ayeuna anjeun hoyong ngalaksanakeunna di jalan. Sareng abdi hartosna, hehehehe, éta pas dina saku tukang anjeun tapi henteu anjeun kersa linggih? Ieu dimana éta gunana. Panyekel telepon dina stang.

Gunung atanapi gunung dipasang tiasa nunjukkeun jarak, gancang sareng waktos anjeun nganggo aplikasi anu leres sareng anjeun bahkan tiasa nonton tulisan GCN. Henteu, kuring sigana moal nyarankeun éta. Pribadi, kuring masih bakal angkat GPS dipasang.

Tapi henteu bisa ditolak yén ieu mangrupikeun alternatif anu langkung mirah. (musik bagja) latex, henteu, sanés jinisna latex. Maksad abdi lateks spésifik-spésifik.



Abdi nyarioskeun tabung latex. Henteu ngan ukur murah, tapi ogé ngirangan résistansi rolling. Éta hartosna anjeun tiasa ngahémat dugi ka 10 VOTS.

Janten pon pikeun pon, ieu mangrupikeun cara anu paling murah sareng paling épéktip pikeun ningkatkeun motor anjeun. (Senang Musik) Nomer Opat. Henteu ngan ukur aksésori mode.

Tapi éta ogé sampurna pikeun cuaca baseuh, tiis, sareng cerah. Abdi nyarios ngeunaan kasét sanés anu paling modis. Sareng pikeun anu sanés cyclists, kéngingkeun puncak tips luhur GQ sanés hal anu saé.



Tapi éta épéktip pisan. Patarosanana anu asli nyaéta, piq ue turun atanapi luhur? (musik live) Ku lampu sapédah. Abdi nyarioskeun lampu tukang sareng lampu payun.

Ieu ayeuna sering dipaliré pikeun jalma anu henteu leres-leres nyetir dina poék. Tapi aranjeunna asesoris anu épéktip pisan. Sareng luhur sadayana, pikeun nangtayungan anjeun, kumaha kaayaan anjeun.

Anjeun moal tiasa kéngingkeun ieu artos seueur artos. Sareng leres, pikeun urang didieu di Inggris anu cuaca henteu tiasa dipercaya. Mangrupikeun aksésori anu sampurna. (musik optimis) Hal salajengna anu bakal urang carioskeun nyaéta multi-alat.

Super manpaat pikeun dina sapédah anjeun. Éta tiasa ngalereskeun, ngarobih, ngaoptimalkeun, multi-alat ngalakukeun éta sadayana. Éta harga alit pikeun tiasa ngalereskeun sapédah anjeun nalika di perjalanan. (Joy Music) Ass ass, hayu urang nyanghareupan éta, teu aya anu langkung parah tibatan kénging burit baseuh.

Nya, saleresna mah leupaskeun sababaraha Hal a. Tapi atoh, kénging burit anjeun baseuh, ogé, ngan ukur uih pisan. Ieu tempat Ass Saver asalna sorangan.

Hiji ass ass upami hoyong. Éta nyegah cai tina kabayang tukang anjeun tina nyéépkeun dampal suku anjeun. Aya béas P alit kanggo mayarna kanggo geledegan garing.

Éta henteu épéktip sapertos fender pinuh, tapi éta murah sareng tiasa gampang dipiceun ku jalma dina perjalanan cuaca anu garing sareng asri, kuring henteu hoyong dibebanan ku hal-hal dina kantong kuring sapertos tabung, pompa, tuangeun, jst. sareng di dieu datang yén Saddlebag pikeun kauntungan anu pangsaéna.

Pikirkeun sakedik hal anu tiasa anjeun bungkus didieu: tabung, tuas ban, tambalan, coklat sareng bahkan artos kanggo kafé. Aya seueur diluar sana anu henteu kéngingkeun harga anu mahal. Abdi langkung resep kana tunggangan leutik, rapih, gaya. (Senang musik) Hal anu salajengna urang nyarioskeun nyaéta stang pita.

Panginten cara anu pangsaéna pikeun langsung ngarobah tampilan sapédah anjeun. Sareng anjeun bahkan tiasa ngagéser parahu sareng ngagaduhan pita stang anu langkung katingali anu leres-leres nyiptakeun faktor wow. Pribadi, kuring resep pita cecekelan bodas, kristal-katingal.

Maksad abdi éta saé pikeun tunggang gunung. Atanapi dua. (musik bagja) Ayeuna di payuneun sadaya daptar pengendara kedah janten botol pelumas anu saé sareng botol pelumas anu saé.

Pribadi, kuring bakal milari anu langkung biodegradable. Tapi aya seueur di ditu. Sareng anjeun bahkan tiasa ngarobih warna sareng awal pelumas lilin di handapeun daptar potongan sapédah nawar kami.

Sareng upami anjeun ngagaduhan bongbolongan hébat anu anjeun pikir urang kedah nambihan kana daptar kami, pastikeun anjeun masangkeun éta dina bagian koméntar sareng pikeun kaos kaos ieu, parios toko GCN sateuacan tanggal 28 Nopémber. Émut, upami anjeun resep tulisan ieu maka jempolkeun jempol. Sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur deui artikel bersepeda, parios ieu: Dalapan Kasalahan Ngabuburit Anu Urang Laksanakeun.

Nya, Chris sareng Emma ogé. Maksad abdi henteu.

Naon anu peryogi unggal biker?

Sababaraha ieusapédahasesoris penting, sababaraha ngan ukur pikaresepeun, tapi éta sadayana bakal ngajantenkeun anjeuntunggang gunungpangalaman langkung pikaresepeun.
  • SapédahHelm. Kaamanan heula, kasenangan kadua.
  • SapédahNgompa. Ban anjeun ngeusi hawa.
  • Hidrasi.
  • SapédahKonci.
  • SapédahLampu.
  • Kéngingkeun Pakem.
  • Panjang sareng Pondok Éta.
  • Entong Késang.

Upami anjeun gaduh sapédah énggal, upami anjeun langkung sering naek, anjeun tiasa kaluar tina telepon anjeun langkung gancang, teu aya anu nyauran anjeun. Tulisan dinten ieu kanggo anjeun sabab anjeun kedah tiasa ngabantosan diri upami anjeun hoyong. (musik bagja) Halo sadayana.

Abdi Arleigh sareng Sapédah Toko Girl sareng ieu tip sapédah Salasa. Sareng ayeuna, ieu mangrupikeun dinten pamilihan umum anu kuring ampir teu hoyong kaluar, tapi tebak naon? Urang sadayana panginten kedah pareum. Upami anjeun henteu acan milih, angkat ka sora teras mareuman sareng hurungkeun didieu janten kami tiasa nyiapkeun anjeun pikeun nyukupan mandiri kana sapédah anjeun sabab anjeun tiasa langkung gancang, tulisan ieu nyaéta Katie Katie nembé mésér Arrow Puseur sareng kami ngabahas naon anu kedah dianggo dina sapédah na sareng salah sahiji patarosan anu mimiti sateuacan urang hirupkeun sapopoé, kuring naros ka saha waé anu mimiti ngabijilkeun nalika urang nyarioskeun perkakas sapédah na, janten naon anu anjeun leres-leres daék dilakukeun di sisi sapédah na? Jalan atanapi jalanna? Sareng kuring naroskeun ka anjeun ieu kusabab pamajikan kuring bakal ngagunakeun kuring salaku conto teu paduli naon.

Janten nalika anjeunna angkat nganggo sapédah meth, teu aya saku korsi na kecuali upami kuring hoyong anjeunna nyandak suku cadang kuring parantos beres. Nalika anjeunna nyetir nyalira aya jajanan, sababaraha artos, sareng teleponna di dieu. Éta pisan, anu saé pisan.

Anjeunna henteu ngajalankeun jarak telepon sélulér sareng anjeunna ngan ukur nyetir nalika anjeunna terang yén kuring tiasa ngajemputna atanapi réréncangan tiasa ngajemput anjeunna. Janten sateuacan urang ngagaleuh seueur ton barang, kuring hoyong anjeun leres-leres mikirkeun naon anu anjeun pikahoyong dilakukeun di sisi jalan? Sareng éta moal tiasa nanaon anu saé. Ngan gaduh sumber daya pikeun hasil.

Di dieu di Colorado anjeun tiasa janten anggota AAA sareng aranjeunna bakal nyandak anjeun sareng sapédah anjeun, anu mangrupikeun hal anu saé pisan upami anjeun gaduh sapédah kargo tahap kahiji, tahap salajengna nyaéta, saur, anjeun hoyong hal-hal dasar di sisi jalan atanapi sisi jalan tiasa ngalakukeun. Kuring bakal mikir ngeunaan éta upami anjeun hoyong tiasa nyaluyukeun korsi anjeun. Meureun anjeun hoyong tiasa nyaluyukeun naon waé anu parantos leupas dina sapédah anjeun.

akurasi speed garmin gps

Anjeun hoyong tiasa ngalereskeun ban anu datar. Pangetahuan dasar anu saé pikeun Ngungkulan sapédah. Ngalereskeun ranté rusak, nyaluyukeun rem, nyaluyukeun sadayana.

Meureun ieu bakal sapertos kelas 201, leres? Henteu 101. Dinten ayeuna 101. Janten kuring nunjukkeun naon anu kuring nyarankeun pikeun salamet dasar atanapi kapamilikan dasar sapédah dasar.

Janten mangrupikeun hal anu pangpayunna anjeun kedah nyandak? Hayu atuh urang muka salah sahiji kantong tote sadidinten anu kuring sacara harfiah nembé angkat ti pelopor kuring. Kuring nganggo sarung tangan sabab kuring sok ngalereskeun sepédah jalma sareng aranjeunna sok jorok. Janten kuring nganggo sarung tangan, sarung tangan karét, sarung naon waé.

Kipas ageung sarung tangan sareng sacara harfiah unggal kantong anu kuring gaduh alat Rotary. Ieu tanpa ragu multitool karesep kuring. Disarankeun ka kuring ku tilu atanapi opat tukang toko anu béda dina hiji acara, sareng ayeuna sacara harfiah aya dina unggal kantong anu kuring gaduh; éta dina dompét kuring, éta dina kantong popok murangkalih kuring; éta dina unggal unggal sapopoé kuring nyandak sapédah kuring.

Abdi resep alat péngkolan. Upami anjeun hoyong artikel ieu, bejakeun ka kuring, tapi kuring bakal nyertakeun tautan kana ieu di handap. Alat péngkolan nutupan sekrup pangaturan anu anjeun tiasa angkat tina roda sabab ngagaduhan 15 milimeter, lima milimeter, teras rengkuh muka.

Ieu leres-leres henteu ngan ukur ngalereskeun hal-hal anu sigana mah kuduna kuduna. Siga alat ranté, nyarios rengkuh. Éta ogé 201.

Iraha kuring ngirim tulisan, kuring bakal numbu ka dieu. Salajengna nyaéta parobihan parobihan datar sareng pipa. Anu urang tingali ayeuna nyaéta sapédah balap sareng setelan sapédah gunung.

Janten kuring ngagaduhan selang, PDW Ninja. Sareng éta leres tiis pisan CO2 sareng pompa. Janten ieu anu dianggo kartrid CO2, teras éta ogé pompa.

Sareng alesan kuring resep fasilitas ieu kusabab anjeun gaduh sababaraha apartemen sareng kakurangan CO2, atanapi anjeun leres-leres bingung sareng anjeun kehabisan CO2, anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos pikeun ngagaleuh ban. Kuring kedah angkat sareng ninja ieu. Éta tiasa.

Panangan anjeun bakal capé, tapi tiasa dianggo. Janten ieu mangrupikeun pompa CO2 sareng panangan. Teras T Abdi gaduh tuas ban.

Aranjeunna parantos nganggo tuas ban Pedro mangtaun-taun. Ieu tuas ban karesep kuring sareng aranjeunna datang sapasang. Hijina bédana sareng motor kargo kuring, anjeun bakal ningali yén kuring gaduh dua tabung. a 26 sareng 20 sabab roda beban utama kuring gaduh dua ukuran roda anu béda.

Pompa anu kuring anggo dina sapédah kargo kuring saéstuna rada benten. Abdi henteu ngangkut CO2 kana sapédah kargo kuring. Anu kuring anggo nyaéta morph gunung ieu anu mangrupikeun pompa anu saé pisan.

jangkungna korsi sapédah

Janten ieu sapertos pompa lantai mini. Selangna pareum sahingga anjeun tiasa mindahkeun klep kana handapeun sapédah anjeun. Selang diteruskeun di dieu.

Budak leutik ieu ragrag sareng ieu dimana anjeun nempatkeun suku. Teras anjeun gaduh pompa fleur mini di sisi jalan pikeun ngabahekeun diri. Janten kuring nganggo lendir sareng sapédah kargo kuring sareng lendir biasana bakung seueur liang kecuali upami kuring kéngingkeun kuku raksasa di gigirna.

Upami kuring ngagaduhan kuku di gigir, kuring panginten ngagaduhan masalah anu sanés. Janten anu tiasa kuring lakukeun nyaéta muterkeun roda, tarik naon anu dipasihkeun ku apartemén kuring, pasang di handapeun roda, antepkeun roda na bakalan, sareng dasarna sapertos leumpang dina hiji Ngajalankeun sapédah gunung tanpa tuba, tapi anjeun numpak tabung kusabab anjeun henteu milari kahadéan lentong dina sapédah kargo. Aranjeunna milari kahadéan awét dina sapédah kargo anu nganggo éta sareng nalika kuring Sol kuring ngalih apartemen.

Tapi éta masih tiasa ngajantenkeun kuring janten volume lumayan gancang. Kuring bakal nyandak pompa sareng kartrid CO2 sareng adaptor ieu sareng kuring dina sapédah gunung nalika kuring indit jauh, khususna di luar jasa telepon sélulér di dieu di Colorado atanapi Karolina Kalér Kulon. Abdi hoyong mandiri dina momen-momen ieu.

Janten kuring badé nyandak kartrid CO2 supados kuring jalan, tapi upami aya anu saleresna mah tiasa ngalereskeun, ngagentos, atanapi ngagunakeunana salaku senjata. Janten ieu Tow Puncak Gunung Morph. Kuring gaduh anu énggal kuring bakal marios naon anu dibaca digitalna sabab henteu aya cara pikeun terang naon anu kuring ngompa ieu.

Kuring dasarna ngan ukur ngalakukeun éta ramo kedap atanapi sesah. Janten kuring resep ningali kumaha tampilan digital ieu jalan. Ngan ukur recap, janten kuring terang kuring parantos ngaliput sadayana anu kuring gaduh multitool.

Henteu masalah naon anu kuring gaduh dina kantong. Abdi gaduh anu ngagentos ban anu rata. Éta bakal janten tabung, pompa, tuas ban, panginten tambal tambal, panginten panyegel tubeless upami anjeun biker gunung, namung sadayana kuring kedah ngarobih ban datar.

Sarung tangan, abdi resep sarung tangan kuring. Anjeun tiasa nganggo sarung tangan karét naon waé. Abdi resep sarung tangan.

Janten urang gaduh sadayana dina iket kami. Ayeuna urang kedah nyarioskeun nganggo. Kuring nganggo ieu dina sapédah gunung sareng sapédah kargo, dimana kuring ngagaduhan ransel atanapi tas.

Ieu tabung didaur Green Green. Abdi henteu terang kunaon aranjeunna disebat tas. Ieu anu ageung, ieu anu sedeng.

Sedeng anu kuring pake dina sapédah gunung kuring. Anu Ageung anu kuring pake dina sapédah kargo kuring sabab sababaraha motor kargo kuring gaduh dua ukuran roda anu béda, anu hartosna dua tabung ukuran anu bénten-bénten, teras saatos didorong ka dieu. Terus ieu lebet dina kantong, biasana di handapeun kantong, sabab mudah-mudahan kuring henteu meryogikeunana, tapi aranjeunna mandiri janten kuring tiasa narik aranjeunna kaluar di jalan atanapi gravel b ike atanapi sapédah anu kuring teu paduli pisan ngeunaan konci atanapi gaduh saku tambahan.

Abdi nganggo saku korsi. Sakumaha anjeun terang, abdi kipas Banjo Brothers anu prasangka. Ieu anu sedengna.

Ieu panginten anu kuring paling anggo, sareng alesan pikeun éta henteu ngan ukur ditutupan dina pipa reflektif di mana waé, tapi bagian handapna sacara harfiah murag sareng ngalegaan pikeun masihan anjeun langkung seueur rohangan. Nalika kuring nganggo, nalika kuring badé ngajalankeun panjang atanapi numpak sareng pamajikan kuring nempatkeun tabung sanésna, atanapi tablet uyah atanapi camilan. Sareng éta mangrupikeun fitur anu saé dimana anjeun tiasa nyiapkeun sapertos biasa, tapi upami anjeun peryogi rohangan tambahan, éta bakal aya.

Daripada sok gaduh kantong anu langkung ageung, éta ngadamel kantong anu langkung ageung, ngan ukur info. Janten ieu kantong korsi Banjo Brothers. Ieu bakal janten bagian tina séri dimana mudah-mudahan kuring bakal ngajantenkeun anjeun janten jalan anu sanésna janten anu gaduh sepédah anu hadé sareng kuring bakal nyarioskeun kaparigelan dasar anu diperyogikeun pikeun janten pamilik motor anu saé.

Kami badé nyarioskeun ngeunaan pangropéa rutin anu langkung rutin sareng tiasa ngartos naon anu lumangsung dina sapédah anjeun janten aman, janten anjeun tiasa ngajaga pancegahan sareng henteu ngagelebug bagian-bagian anu anjeun tiasa ngurus sakedik langkung saé. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, upami aya sababaraha bagian tina topik ieu anu anjeun pikahoyong langkung jero, punten wartosan kuring. Mudah-mudahan kuring ngantep kuring nunjukkeun pangaturan kuring anu bener-bener pabalatak.

Ayeuna aya barang-barang komputer dimana-mana, tapi kuring miharep kuring bakal ngagaduhan kios di dieu, sababaraha jinis gaya workbench didieu tanpa barang komputer kuring. Sareng tampilan anu sanés ku kaméra anu sanés pikeun leres-leres nunjukkeun anjeun kumaha carana janten pamilik sapédah anu saé, sapertos anjeun lebet ka toko kuring sareng kuring ngajar anjeun ka hareup, naék deui sapédah sareng kirang hariwang, sadayana urang peryogi ayeuna. Urang sadayana kedah naék motor, latihan, kéngingkeun rohangan uteuk.

Janten Katie, hatur nuhun deui pikeun nyandak ieu, Patarosan pikeun Pit Sapédah Salasa, punten wartosan kuring dina koméntar ieu di handap. Sareng upami kitu anjeun milari hal anu urang carioskeun Dinten ieu kuring bakal nambihan tautan. Oh, sareng hei, upami anjeun resep ogé ieu, upami anjeun ngagaduhan inpormasi, punten pencét tombol kawas kitu, pastikeun anjeun ngalanggan sareng masihan koméntar bakal ngabantosan tulisan ieu ditingali ku langkung seueur jalma tibatan éta jalan YouTube.

Sareng nuhun parantos milarian. Pendak deui dina tulisan salajengna. (musik optimis)

Naon 7 gir dina sapédah?

sabelas7-kecepatansapédah, anu handapgearsmatak ngamudahkeun pikeun ngécag sareng langkung luhurgearsngamungkinkeun gerakan anu langkung hadé turun. Dibandingkeun sareng 3-speedsapédah, ka7-kecap pikaresep pikeun pengendara anu ngumbara dina rupa-rupa rupa bumi.

Sapédah gaduh sirkuit anu ngabantosan anjeun nganggo langkung épisién nalika numpak nanjak, nurun gunung, sareng dina datar dina sadaya rupa bumi; tanpa gir anu gampang, anjeun bakal liren nyobian naék gunung anu curam sareng tanpa gir anu langkung ageung Henteu mungkin. Pedal cekap gancang nalika turun. Tapi kumaha jalanna koridor leres? Kami bakal nunjukkeun anjeun dina tulisan ieu.

Kami rutin unggah kontén ku tip sareng nasihat anu ngabantosan sareng ngadukung saluranna. (nada sengit) Sateuacan urang ngajelaskeun kumaha pakéan sapédah tiasa dianggo, urang kedah nerangkeun heula bagian anu sanésna, dimimitian ku tuas gir. (musik upbeat) Ieu aya dina setang sareng dianggo pikeun mindahkeun gir.

Dina sapédah baheula aranjeunna dina tabung handap di dieu, tapi dina motor modéren dina setang. Anjeun tiasa janten cara anu mana waé. (musik optimis) Salajengna urang gaduh kasét.

Ieu kumpulan pakakas dif atanapi pinion tina ukuran anu béda dina roda tukang. (Senang musik) Ieu mangrupikeun ranté sareng aranjeunna diputer ku pedal. Sapédah biasana gaduh ranté hiji, dua, atanapi tilu. (Joy music) Ranténa nyambungkeun ranté kana kasét. (musik upbeat) Teras kami gaduh derailleurs, hiji di tukang, sareng upami anjeun gaduh langkung ti hiji ranté, anjeun ogé ngagaduhan payun.

Derailleurs disebut derailers sabab sacara harfiah ngaganggu ranté sareng mindahkeun éta tina hiji sprocket ka anu salajengna nalika aranjeunna ngalih ti sisi ka sisi. Kaseueuran derailleur ngalih ti gigir ka sisi berkat kabel anu nyambung kana tuas roda gigi. Nalika anjeun mencét shifter, éta narik kabel langkung ketat, anu dina gilirannana narik derailleur payun nepi ku jumlah anu diukur, anu ogé neken spring.

Pikeun turun, tegangan dina kabel dileupaskeun ku ngaklik tuas shift sareng spring anu dikomprés ayeuna tiasa manjangkeun jumlah anu diukur pikeun mindahkeun ranté kana gear salajengna. Kaseueuran komponén teknologi tinggi teu gaduh kabel, tapi ayeuna mah sistem éléktronik anu ngandung LF. Daripada kabel shift, derailleurs ngalih sareng motor éléktronik alit anu disebat servos. (Joy Music) Derailleur tukangna ngandung sumber cai sareng kandang anu nganggo katrol sakedik anu ngabantosan pituduh sareng sanésna anu paling penting, tetep dina kaayaan tegangan, anu penting sabab tanpa aranjeunna ngarobah ukuran sprocket tiasa ngajantenkeun ranté na teras nyelip.

Sangkan gear ganti baju langkung gampang sareng lemes, waos dina kasét sareng ranté dibentuk khusus sareng tanjakan alit pikeun nungtun ranté. Sapédah gaduh gir anu ngabantosan anjeun sareng robih condong sareng ningkatkeun kagancangan dina pipir upami anjeun hoyong. Ranté hareup pangleutikna, dipasangkeun sareng sprocket tukang panggedéna, nyaéta pakakas anu paling gampang, cocog pikeun nanjak lungkawing atanapi ngamimitian mimiti.

Upami ranté anjeun ngagaduhan 34 huntu sareng sprocket belakang panggedéna anjeun ogé ngagaduhan 34 huntu, ieu mangrupikeun babandingan roda hiji ka hiji, gir anu gampang diputar. Roda tukang muter hiji pikeun tiap stroke pedal. Di sisi anu sanésna, nalika anjeun ngalih kana pakakas panggancangna sareng paling hese anjeun, babandingan gear langkung ageung.

Salaku conto, upami ranté panggedéna anjeun nyaéta 50 sareng sprocket tukang pangleutikna anjeun nyaéta 11, éta masihan babandingan roda 4,55, anu hartosna roda tukang muter 4,55 kali pikeun unggal révolusi pedal.

Ieu pakakas anu sesah, tapi gunana nalika anjeun ngumbara kalayan gancang atanapi turun. Mudah-mudahan anjeun mendakan tulisan ieu aya gunana sareng inpormasi, sareng yén anjeun ayeuna terang kumaha transmisi sapédah tiasa dianggo. Upami Sadérék, punten nyungkeun jempol sareng bagi ka réréncangan anjeun.

Upami anjeun ngagaduhan saran ngeunaan hal-hal anu anjeun badé ngajelaskeun dina artikel kahareup, hayu urang terang dina bagian koméntar ieu di handap.

Naon peralatan sapédah pangpentingna?

7potongan pentingtina jalangirangan sapédahjeungasesoris
  • Helm. Éta henteu kedah nyarios: Ngajaga sirah anjeun!
  • Ngabuburitiket. Anjeun bakal ningali sadayana ti balap profesional dugi ka pengendara akhir minggu kasual ngagem naon anu disebat kit nalika tunggang gunung.
  • Sapatu sareng pedal henteu nganggo klip.
  • Kacamata hideung.
  • Botol sareng kurung.
  • Sarung tangan.
  • Pakét datar.
10. 2020.

Ieu mangrupikeun sapédah gunung, sareng jantung tina sapédah naon waé téh. Hayu urang mimitian ku bagéan pigura. Ieu mangrupikeun tabung luhur, tabung handap, tabung korsi, tempat cicing sareng ranté.

Daérah di handap disebat cangkang kurung handapeun. Di hareupeun pisan sapédah anjeun aya tabung sirah, dimana tabung setir ayana. Ieu ngalir lancar berkat susunan bantalan sareng bantalan, sacara koléktif katelah headset, sareng bobot na.

Batang, anu dijepit dina setang, dipasang dina tabung setir nganggo tutup sareng sekrup clamping. Dina setang anjeun anjeun bakal mendakan tuas rem, tuas shift, Pakem, sareng colokan tungtung; sadayana ieu di luhur sacara koléktif disebutna kokpit. Garpu anjeun, anu dina hal ieu mangrupikeun garpu gantung, ngalir ka handap.

Puncak ieu disebut makuta. Sababaraha sapédah dilengkepan garpu makuta ganda pikeun stabilitas tambihan. Makuta nyepeng gagang anjeun, anu anjeun kedah nyobian anu hadé pikeun henteu ngeruk.

Entong ngagantung sapédah anjeun ku titajong kana cangkéng. Ieu di handap nyaéta caliper anjeun anu aya dina cakram anjeun nalika anjeun mencét tuas rem. Sababaraha kaliber mékanis, aya ogé hidrolik.

Rem hidrolik nyorong cairan ngalangkungan selang, sedengkeun rem mékanis narik caliper ku kabel Sapédah kasaimbangan mangrupikeun hal anu saé. Upami anjeun mésér roda payun sareng tukang babarengan, éta disebat roda. Sadaya bagian tina roda anjeun dicekel sareng jari-jari anu dipasang dina pasisian anjeun ku jalma-jalma leutik.

sapédah gunung anu meujeuhna

Éta disebut puting. Pasisian mangrupikeun batang klep anu dianggo pikeun ngompa hawa kana ban anjeun. Di tengah impeller aya hub sareng aya bantalan di hub.

Hub muterkeun sumbu. Dina seueur sapédah gunung, ieu ngagaduhan bentuk poros-poros anu tiasa dicabut atanapi dipasang ku panangan. A hub kaset dina kabayang tukang.

Mékanisme ratchet diwangun kana ieu, anu didamel pikeun nampung kasét. Kasét mangrupikeun sét gears anu tiasa leres-leres dirobih sakahayangna. Ukuran masing-masing pakakas dikedalkeun dina t. ngukur jumlah huntu anu aya, sareng huntu ieu dirancang khusus pikeun dianggo sareng ranté.

Ranté anjeun diwangun ku tautan masing-masing, kalayan hiji tautan khususna gampang dilelepkeun. Ieu disebut tautan gantung. Ranténa tiasa dialihkeun ka luhur sareng ka handap kasét nganggo derailleur anu napel kana sapédah ngalangkungan potongan leutik anu rapuh anu disebat gantungan derailleur.

Upami gantungan derailleur anjeun nembak atanapi ngalipet, anjeun ngan ukur tiasa kéngingkeun anu énggal pikeun kandang anu bakal nahan tegangan ranté. Ranténa ngalir dina katrol luhur sareng katrol handap, ogé dikenal salaku joki sareng katrol idler, masing-masing. Upami anjeun ngalih kana cangkang bracket handapeun, anjeun bakal mendakan crankset anjeun, kalayan bagian anu paling katingali janten engkol.

Panangan engkol dipasang dina spindle, anu ngalir ngalangkungan sababaraha bantalan anu aya dina jero cangkang kurung handapeun. Spindle sareng bantalan sacara koléktif disebut salaku kurung handap. Bagean sareng sadaya huntu disebat chainring.

Sababaraha sapédah gaduh dugi ka 3 diantarana. Dina tungtung panangan engkol aya pedal anu tiasa dipendakan dina sababaraha bentuk anu béda. Crankset, ranté, derailleur, sareng kasét sacara koléktif katelah drivetrain anjeun.

Dina Dina sapédah gunung gantung lengkep, anjeun bakal mendakan sababaraha hal anu nyambungkeun roda hareup sareng tukang sapédah, anu disebut hubungan gantung. Puseurna nyaéta peredam anjeun. Ieu biasana napel dina tautan sareng tabung luhur dina hiji sisi, atanapi tabung handap dina sisi anu sanés.

Di luhur urang gaduh korsi atanapi pelana. Dua kecap éta tiasa ditukeurkeun, tapi sababaraha urang panginten éta kumuh nyebutna éta pelana. Pribadi, éta Kuring henteu paduli naon anu anjeun nyauran éta salami anjeun ngalakukeun éta. t ngabenerkeun jalma séjén.

Bisi waé, ieu sanés pos korsi, tapi pos korsi, sareng éta nempel kana sapédah anjeun nganggo tihang korsi atanapi kerah. Ayeuna, seueur pos korsi tiasa disaluyukeun kalayan laleur. Ieu disebut tulisan serelek.

Janten kuring nembé nyebatkeun langkung ti 50 bagéan sapédah gunung, tapi sadaya bagian éta tiasa direcah janten ratusan langkung. Janten, tulis istilah ieu dina koméntar sareng upami anjeun leres-leres bosen tingali naha anjeun tiasa mendakan sajumlah tepat istilah anu kuring anggo dina tulisan ieu ngeunaan cara ngucapkeun derailleur. Naha anjeun salah sahiji jalma anu nyarios 'derailleur'? Bisi wae, hatur nuhun parantos nyetir sareng kuring ayeuna, dugi ka waktos salajengna.

Naon anu dibawa ku pengendara motor?

Barang anu paling penting pikeunmawabari tunggang gunungnyaétatelepon sélulér anjeun, imah sareng / atanapi konci mobil sareng lisénsi supir (atanapi fotokopi lisénsi anjeun). Anjeuntiasa mawasadayana ieu dina kantong plastik leutik dieusian dina salah sahiji kantong kaos anjeun.

Naon anu kedah dianggo budak awéwé dina motor?

Naon anu kedah dianggo awéwé dina motor? Nahatunggang gunungsalaku panumpang atanapi leres-leres ngoperasikeun étamotor,awéwébakal kedahpakeanhelm rupa pinuh. Salaku tambahan,awéwé(siga batur)kudunaogé nganggapmakécalana panjang, sapatu bot anu nutupan tungkak, sareng jaket awét nganggo sarung pelindung.

Pakakas sapédah naon anu anjeun anggo nanjak?

Nalika tunggang gunungnanjakatanapi kana angin, anu pangsaéna pikeunngagunakeunranté hareup leutik atanapi tengah sareng cog tukangeunna gedé. Nalika tunggang gunung, langkung saéngagunakeunranté hareupna langkung ageung sareng kisaran tina tonggong tonggong anu langkung alit.

Naon H sareng L dina sapédah?

Seueur pergeser anu ditandaan ku sababaraha cara, sering nomer atanapi nganggo 'H'pikeun pakakas luhur sareng'L'pikeun pakakas anu handap.11 2011.

Naha pengendara sepeda tiasa naek di tengah jalan?

Ninggang di tengahtina jalur

Henteu ngan ukur légal pikeun atukang becakanumpak di tengahtina jalur, éta saéstuna ngagaduhan nami: Posisi Utama, atanapi 'nyandak jalur'. Biasanatukang becakudunanumpakdina naon anu disebat posisi sekundér, sakitar 30cm dugi ka 1m tina sisina.

Kumaha anjeun nyandak hal-hal ageung dina sapédah?

Anjeun tiasa talihal-hallangsung ka dinya. Anjeun tiasa mésér karinjang lipat anu nempel sareng éta sareng anjeun tiasa nempatkeun dompét, tote, ransel, atanapi kantong balanjaan anjeun. Saran anu kuat kuring nyaéta pikeun nanem modal sakedik deui sareng mésér sababaraha kantong pannierssaddle dirancang pikeun dikempelkeunsapédahraka.

Naon anu kuring kedah gaduh dina peralatan bersepeda kuring?

Daptar Dasar Ngabuburit Dasar 1 Kadua Penting 2 Inti Gear 3 Inti Sapédah Inti 4 Nyaman sareng Ngeunah 5 Sababaraha Ekstra Pribadi 6 Ngalangkatan Pamariksaan Pra-numpak

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan aksésoris sapédah?

Upami anjeun nembé kana siklus sareng henteu yakin pakakas naon anu anjeun peryogikeun pikeun nyéépkeun waktos anjeun dina sapédah anjeun anu paling pikaresepeun sareng aman sabisa-bisa urang parantos ngadamel pituduh ieu pikeun ngabantosan anjeun di sapanjang jalan. Ngagaduhan asesoris sapédah anu diperyogikeun tiasa nyiptakeun atanapi ngarusak pangalaman bersepeda anjeun.

Mana sapotong pangpentingna pikeun sapédah?

Helm sapédah anu aman mangrupikeun peralatan anu paling penting anu anjeun tiasa gaduh. Éta bakal mayungan sirah anjeun upami aya kacilakaan sareng leres-leres ngabantosan sirah anjeun kusabab liang angin anu disimpenna ogé.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro