Utama > Sapédah > Sapédah panggancangna - patarosan umum

Sapédah panggancangna - patarosan umum

Naon kecepatan panggancangna dina sapédah?

183.932 mph



Ti saprak kaseueuran urang mimiti bersepeda, parantos aya obsesi umum: Sakumaha gancang urang tiasa rata-rata wisata sapédah urang? - Sareng ieu mangrupikeun pananda alam anu saé pisan sareng anjeun bakal ningali kamajuan dina mangtaun-taun sareng taun-taun siklus anjeun. Tapi kumaha? naha urang tiasa meres kaluar kakuatan ekstrakom? - Ooh, kuring gaduh sababaraha ideu ngeunaan ieu. - Hayu urang terang. - Meureun anjeun tiasa numpak rute anu sami.

Upami anjeun masih teu ningali kamajuan naon waé dina rata-rata kagancangan anjeun maka mungkin anjeun salah kaprah anjeun nyetir anjeun henteu cekap pikeun saéstuna tingkat kabugaran anjeun sapertos anu anjeun pikahoyong. Kalayan kecap séjén, anjeun panginten basi. Janten cobian rute anu sanés sareng langkung seueur.

Sareng titik awal anu saé nyaéta ngalakukeun perjalanan favorit anjeun tibalik - Hiji alesan umum jalma ningali dataran dina kamajuanana sabab aranjeunna ngan saukur ngalakukeun sési anu sami dina unggal numpak. Ieu moal jalan. - Nya ieu umum teuing sareng pengendara sepeda sareng aranjeunna condong cicing dina jalur anu sami sareng rute iteuk, tapi ieu moal maksa pangaturan kabugaran anu saé janten cobi dicampur sareng pasang dina interval.



Ku éta kami hartosna anjeun moal nyakséni keragaman usaha dina latihan anjeun. Sareng anjeun bakal damel di lini tengah anu dreaded éta. Sareng kabugaran anjeun? bakal gaduh pangaruh anu sami.

Anjeun moal tiasa ngarangsang awak anjeun cekap pas. Anjeun ngan bakal ngajaga éta. Sareng teu aya anu peryogi.

buta contend 3 tingalian

Mimitian pangalihan anjeun ku nyegerkeun. Upami anjeun leres-leres hoyong sakedik tambahan tambahan gratis, laksanakeun sapoé dua dinten sateuacan kerja keras anjeun pikeun nyetél kagancangan rata-rata anyar anjeun. Ngalakukeun jumlah anu pondok sadinten sateuacan janten kaki anjeun baseuh sareng karaos langkung seger sareng kuat tibatan kantos dina perjalanan anjeun.



Ngabuburit mangrupikeun olahraga aerobik hawa. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal langkung nguntungkeun tina usaha ieu sakitar dua puluh dugi genep puluh menit. Janten upami anjeun damel sababaraha latihan intensitas tinggi salami waktos ieu, kabugaran aérobik urang bakal ningkat.

Ieu ngamungkinkeun kami ngajalankeun dina kecepatan rata-rata anu luhur pikeun ningkatkeun laju rata-rata anjeun. Éta bakal ngabantosan anjeun ngartos nalika ngalambatkeun sakedik sareng kedah ningali sakedik waktos atanapi kagancangan, tapi ogé nalika anjeun sacara épéktip tiasa ngaléngkah ningkatkeun rata-rata - jadi fokus kana sagala aspek perjalanan anjeun sareng naon anu ditumpangan dina numpak éta. - Sabaraha lami tunggang gunung anjeun? Sareng naha ieu ngarobah kagancangan anjeun tiasa ngajaga salami durasi? Upami anjeun ngamimitian gancang teuing, anjeun bakal ngalambatkeun, leres? - Kumaha ngala suluh pikeun perjalanan anjeun sareng pastikeun anjeun pinuh ngeusian bénsin kanggo sadayana perjalanan.

Sareng upami anjeun kedah ngala suluh di sapanjang jalan. - Kumaha upami medan bumi? Nalika éta bukit anjeun kedah langkung laun - Sareng upami anjeun lirén atanapi ngalambatkeun sakedik dina rute sabab mangaruhan kecepatan rata-rata anjeun anu berharga - Sareng pamustunganana pilihan alat sareng alat. Gaduh alat sareng alat sareng pakéan anu pas, ngan ukur bakal ngabantosan anjeun dina ngudag kecepatan rata-rata anu langkung luhur - upami anjeun henteu ngagaduhan rasio alat anu pas pikeun tempat cicing atanapi tempat nyetir, hal-hal tiasa dirobih gancang sareng gampang.



Leres? - Kanggo ningkatkeun kagancangan rata-rata anjeun, anjeun kedah mikir sacara struktural ngeunaan kagancangan anjeun. Janten - Hiji hal anu sering urang tingali sareng parantos dilakukeun ku nyalira nyaéta ninggalkeun handapeun nanjak sareng ngahontal puncak anu leres pisan - oksigén maksa urang mundur sareng ngalambatkeun narik napas urang. Naon kajadian na? Gasping sareng ngalambatkeun puncak naék sareng kaleungitan kagancangan rata-rata anu anjeun damel pisan. - Sabalikna, cobian ngawangun moméntum nalika anjeun leumpang dina tungtung pendakian teras anjeun badé netep di bagian tengah pikeun usaha anu mantep.

Tapi usaha paling hese acan didatangan. Sareng éta nalika anjeun badé nabrak puncak luhur naék kana katurunan salajengna. Ieu cara anu pang éfisiénna pikeun ngawangun kagancangan anu saé sareng ngajaga kacepetan rata-rata anu adi éta - Upami anjeun cicing di bumi anu langkung rata, pertimbangkeun kumaha carana nyepetkeun perjalanan anjeun.

Kami ngarékoméndasikeun mimitian ku usaha anu anjeun terang yén anjeun tiasa ngatur salami waktosna, tapi ku sakedik deui rohangan pikeun leres-lereskeun deui akhir na upami dinten anjeun numpak saé, berangin, anjeun pasti kedah mikirkeun kumaha carana ngirangan jumlah usaha anu anjeun anggo. Sanaos raos pisan numpak kalayan henteu nganggo tailwind sabab anjeun leres-leres gancang, éta sanés panggunaan énergi anu pangsaéna. Éta? Kusabab upami anjeun péngkolan sareng pencét angin ngahiliwir, anjeun moal kénca deui dina suku anjeun .- Ayeuna kuring henteu nyarios lengkep.

Tapi upami anjeun nyobian teuing sareng nyandak diri kalayan gancang dina tailwind, nalika ngeunaan angin sirah, anjeun bakal ngagaduhan tanaga anu kirang pikeun ngalawan. Sareng ayeuna urang nyarioskeun angin sareng angin ngahiliwir, waktuna pikeun ngarobih posisi anjeun dina sapédah. Jantenkeun diri langkung aerodinamika sahingga anjeun tiasa motong liang alit dina angin.

Parobihan anu alit ngajantenkeun bédana ageung dina hémat énergi sareng hemat énergi sami sareng kagancangan. Tungtungna ngajawab patarosan ieu jujur: Naha anjeun leres-leres nyobian sakumaha anu anjeun pikirkeun? Atur laju rata-rata gancang unggal-unggal nyetir. Sakumaha didadarkeun di sateuacanna, panyegaran tiasa janten hal anu leres-leres ngabantosan anjeun upami anjeun badé nyetél kagancangan rata-rata gancang tapi ulah ngarepkeun langkung ti sakali atanapi dua kali saminggu.

Mangrupikeun kacepetan rata-rata anu dituju dina tunggangan anjeun, hayu urang terang dina koméntar di handap ieu naon anu anjeun nyobian sareng rata-rata. - Sareng upami anjeun resep tulisan ieu, jempolkeun jempol.

sprint sapédah

Saha pengendara motor panggancangna sadunya?

Dinten Minggu 16 Séptémber 2018, Denise Mueller-Korenek ngabobolsapédahdaratkagancanganrékaman 167 mph, nganiaya 183.932 mph di Rumah Sakit Uyah Bonneville di Utah.17 Séptémber 2018

Kuring mutuskeun aya seueur sepeda anu saé dina NationalCycle Museum anu kami butuhkeun tulisan anu sanés sareng waktos ieu pikeun nunjukkeun sababaraha téknik rékayasa anu luar biasa, janten kuring ngantosan di dieu pikeun mukakeunana. Hayu sababaraha sapédah anu kuring impikeun. milikna salaku budak leutik, sareng kuring masih ngimpi gaduh dua ieu salaku déwasa: Argos mimitina anu ieu, sapertos Mexico anu Giuseppe Cerrone kantos kéngingkeun Piala Dunia Goodwood di 1982, kampanye lengkep Yolo Me, pastina Abdi teu yakin modél pasti ieu kuring nyungkeun hapunten anu parantos ngaluarkeun tuas rem di dieu ogé, ngan ukur pikeun ngirangan beurat. Tangtosna kami ngagaduhan sapasang pedal gaya klip toe sareng tali Campagnolo toe aslina kalayan sakedik lambang dina éta teras dikencok, upami anjeun motong dugi ka panjangna ideal, urang gaduh sapasang pelek Maverick GPfull, boh tubular, aranjeunna sapertos tubular The pelatih pelek sareng ban anu pas di dinya nyaéta beus Walt-Wall anu rada anéh, anu kebal, janten ku yuswa sapuluh taun ieu mangrupikeun sapédah anu kuring impikeun gaduh Shimano dura-ace 7400STI tuas dina tuas ngagabungkeun -Brake anu aya sacara komersil Abdi henteu kantos cekap diantawisna kuring ngadamel tulisan ngeunaan éta, tapi urang ngagaduhan pigura Coneagro ngagaduhan tabung bergelombang anu leres-leres keren ieu anu tétéla didamel pikeun ningkatkeun kaku dina waja buleud standar tabung. Anu ieu saéstuna sigana parantos dicét atanapi dicét deui, utamina pikeun palanggan anu direndos ku perusahaan di Birla, Bélgia, tapi aranjeunna nyéépkeun sababaraha tanda nyata ngeunaan mais agroso aranjeunna henteu ngecét logo klub di handapeun cangkang kurung sareng ogé kleub niup di dieu dina bango benteng, anu anjeun tiasa tingali nyaéta Colnago di Grab Kanako mangrupikeun jinis potongan anu nyata, atanapi bingkai Italia tradisional anu nyata anu urang sadayana pilari nalika urang ngora, sapertos Isaid Shimano Dura-Ace Kungsi sapasang pedal Look-Arc salami éta aranjeunna nganggo cleat gaya Delta anu lami sareng leres-leres aya seueur perkawis pedal kumambang kumargi sateuacanna anjeun ngagaduhan posisi anu tetep sareng pedal, bahkan anu henteu tiasa diklik nalika kami ngalakukeun hiji hal dina sapédah ieu yén kuring resep gaduh sareng éta pita stang Cinelli Splash jadi gabus nyata kuring sok émut yén kuring nempatkeunana dina iklan, kuring bahkan ngagaduhan warna anu sami dina sapédah anu kuring milik, anu éta pink atanapi fuchsia sareng a sakedik koneng dina sadelanan turbo, kabeneran sareng profil Whalbergrims goyah tina duapuluhan super langsing super lampu enya sapédah ieu kuring impénkeun sareng kuring sok gaduh ayeuna acan, pastina ieu anu pamungkas sareng éta milik almarhum Bruce Burfoot anu saurang pengendara anu resep ngarusak rékor kecepatan sareng dina motor ieu anjeunna ngagaduhan catetan kecepatan dunya dina jalan anu berbukit anu didamel di Brooklands MotorMuseum di Inggris sareng anjeunna dibantosan yén anjeunna ngagaduhan saratus opat huntu dina ranté ieu dina ranté dina payunna teras ngan ukur 14 dina rokét tetep di tukangeun sapédah ieu leres-leres unik.

Ngan tingali dina sadel, salaku conto, éta diwangun kana Seatmaster anu diwangun kana pigura Roysterturing bracket handapeun sudut di jero, anu lumayan keren nyarios yén sapédah na henteu ipis sapertos anu aya Éta jenis bulbous arah hub sareng garpu nganggo profil anu jero pisan anu panginten sapuluh dugi ka panjangna, hiji hal anu stang ngingetkeun kuring ngeunaan kelelawar atanapi sapertos kitu, sababaraha spoiler aheng meureun dina mobil olahraga Jepang sareng ekstensi stang asli tiasa ditingali persis dimana sateuacan aranjeunna kabentuk dina pas, aranjeunna maju pisan, ampir nepi ka tungtung tina minyak dugi ka roda tukangna saleresna aya handapeun anu disada sapertos drum snare, éta henteu aya drum snare, tapi di jero saleresna disebut standar kabayang tukang Janten teu aya kabayang cakram anu katingali Abdi hoyong mesék deui sareng ningali naon anu aya, tapi éta latihan Terkejut hancur sigana kuring nempatkeun sapasang ban Olimpiade Continental, aranjeunna henteu yakin naha aranjeunna ' ulang masih didamel sareng kuring gaduh f anu saé pisan eeling nalika Bruce pencét rékor supados roda na gancang-gancang dibawa, aranjeunna leres-leres dieusian ku hélium, ngan ukur kanggo ngirit sakedik beurat reses roda belakang anu saé supados tiasa caket kana gelas tabung korsi, tapi éta ngan ukur dina handapeun pigura anu putus-putus ogé ditutup di ditu, janten kedah Roda dipasang langkung kuring bakal nyobian ngahontal payun sareng nunjukkeun yén éta katingalina sapertos liang leutik anu dieusi pisan kuring heran naha ieu atanapi dimaksudkeun pikeun dipasang sareng tukang tukang dina hiji waktos atanapi salah sahiji deui tina sapédah éta kuring sok hoyong ningali dina sapédah teratai sareng kuring tungtungna kedah ningali éta sareng upami anjeun panasaran naon biaya na ekonomis dua puluh lima pon Sarébu pon, tapi kuring pikir éta pasti hargana langkung mahal, kedah ngalaksanakeunana kusabab sadayana ngeunaan éta licik sareng korsi nyalira mangrupikeun potongan karesep kuring, éta kusabab kuring parantos nyarios mangtaun-taun yén batur anu gaduh saddles mangrupikeun hal anu langkung aerodinamika Taun ka tukang kuring ningali Australi tim antrack ngalakukeun naon waé kalayan pilem nempel dina sadelana, éta sakedik langkung maju tibatan pilem cling sareng éta pikaresepeun Bruce, nalika kuring mikirkeun helm, kuring mikir perlindungan, tapi anu langkung tiheula aranjeunna leres-leres supir wajib maca helm pikeun nyobaan angkat sakedik langkung gancang sakapeung - leres, BruceSpurs bahkan ngadamel helm na heula. Kuring ngagaduhan serat karbon ultra-ipis, anjeun bakal ningali leres-leres henteu aya pad dingding ngan aya sababaraha tali Velcro anu sadayana dijaga tetep sareng éta ngan ukur dirancang pikeun nipu angin anu langkung saé kalayan kumaha ketang éta teuing Hood sareng upami Bruce bursts pikeun pamungkas henteu cekap pikeun anjeun, kumaha upami éta, maka tandem pamungkas sacara harfiah tandem pamungkas anu geulis Li geulis Abdi henteu tiasa ngawartosan persis naon anu kuring pikirkeun ngeunaan éta sabab éta ngan ukur Ice-thelines sareng sadayana ngan ukur karbon anu lawonna keren pisan nyaéta prototipe Sinclair x1, sapédah sapertos motor sapertos motor anu nyamar, tapi ieu anu meunang sadidinten mangtaun-taun ka pengker nalika panulis nyetir pikeun acara, aranjeunna nyandak roda cadang, atanapi langkung resep balap motor na, pikeun dipasang dina naon anu bakal disebat rak koper lari antara gancang ngaleupaskeun kacang tina gandar sareng éta ngan bakal kaluar sareng nahan sapédah teras ngan bungkus éta di sakitar setang di ditu pikeun nyegah aranjeunna ngahurungkeun wh ile nyetir, ieu dilakukeun kusabab motor balap sering nganggo ban tubular sutra ringan sareng tangtosna rada rapuh, anjeun henteu tiasa ningali éta deui, kusabab mobil langkung populér, pikeun ngiringan acara sareng ulang taun ka-100 di rally, kanggo ngarayakeun 100 taun rally deui di 1987, janten naon anu aranjeunna lakukeun, aranjeunna mutuskeun emas-piring a Reynolds 531 set tabung persaingan, anu mangrupikeun salah sahiji milik kuring Kedah janten set tabung baja favorit sepanjang waktos. Aya hal anu keren pisan ngeunaan perasaan numpak salah sahiji motor anu urang damel tina suede sareng gaduh sadel turbo panginten S Cassell saleresna nganggo pita cekelan coklat biasana kuring henteu kedah resep pita stang coklat atanapi pelana otak, tapi kuring pikir éta lumayan saé dina sapédah ieu anu pikaresepeun aranjeunna ngadamel stang pita luhur ka handap naon éta? Éta bakal janten kaputusan anu dibagikeun di luar sana sareng pemirsa, éta ngagaduhan Shimano 105 kelompok disetél ka 6-speed di dieu sareng éta di ruang paméran mutlak kumaha kaayaan rem di dieu dugi ka titik pangsi anu aranjeunna raoskeun mulus sakumaha anu dilakukeun dina dinten dimana aranjeunna ngagulung ruang paméran kuring resep téknologi sapédah TT modéren ieu dina taun 80an ayeuna Sabrebuilt bike didieu ti Bartram, anu asalna ti daérah Kidderminster di Britania Raya, tujuh lima tilu tabung super ringan, éta memang anjeun kedah nyandak ujian sareng ngawangun bingkai miniatur sareng aranjeunna teras-terasan pikaresepeun sakedik ngintip, garpu lima tilu hiji payun sareng tukang ogé sababaraha korsi Chrome sareng tetep ditukeurkeun teras-terasan aya kasauran anjeun pikeun ngarobih ranté anjeun henteu. kéngingkeun padamelan cet anu saé sareng sapédah ieu ngagaduhan hal anu halus, tapi saur kuring logamna mewah, janten kuring tiasa kéngingkeun Campagnolo-G anu hébat pikeun gaya, sajaba ti rem Wyman, rem Wyman leres-leres minimalis idéal pikeun TT, bu t kumaha upami Trillium? nyarioskeun ngeunaan seni anu henteu sering katingali ngabosankeun komponén pikeun ngahémat sakedik beurat kusabab anjeun dina TT. Kuring henteu leres-leres tina sadul yén anjeun henteu yakin yén anjeun henteu kaleuleuwihkeun sapédah, dimana sadayana kecap pamungkas anu kawéntar bisa gagal sabab di sawatara titik éta kajadian kandang derailleur di dieu dina Hugh a Rear MEK kami ogé ngagaduhan sababaraha liang anu dibor anu katingali di dinya ogé Di tungtung tukang kuring ngan ukur hoyong nunjukkeun yén ngan kami didieu ti dropout tukang biasana aranjeunna gaduh tombol giling leutik sareng aranjeunna leres-leres alit pisan samentawis ieu mangrupikeun platform anu paling awing sareng kuring langkung resep aranjeunna langkung roda roda 24 inci roda Oh speed gila na éta perusahaan éta kapendak dina 1890an sareng hal-hal tina logam lembaran sareng ogé 1973 Louie O'Conner leres-leres naék salah sahiji pigura titaniumna salami Tour de France sareng aya hiji hak dina taktak kuring, ieu leungeun leutik anu surem hoyong ngaleungitkeun éta kusabab kuring nguping éta lampu pisan pikeun sapédah waktos éta , sakedik langkung tina opat pon, whi ch geulis lampu.

Éta éra kuring teu tiasa asup pikeun ngarti pisan. Di caket dieu, desain Bane's Flyinggate sapertos anu ngaboncéng éta idéal pikeun pengendara balap kalayan roda roda pondok anu pikaresepeun sabab nalika motor ieu asalna diwangun, bodas anu motor taun 1930an cukup santai sareng géométri na sareng sadayana anu diperyogikeun janten ati-ati yén pos korsi henteu turun-jalan, tangtosna, sareng ngaganggu angin di dinya nalika pencét anu lungsur kalayan saé tapi kuring émut saurang lalaki anu naék TimeTrial dina salah sahiji bagian ieu nalika kuring déwasa sareng kuring masih leres-leres ngajempolan nalika kuring mikir naon anu kuring kantos tingali sababaraha kali tapi anjeun henteu sering ningali aranjeunna sering kitu kuring bener-bener gaduh hak istiméwa pikeun ningali rékayasa anu hadé anu pasti hésé pisan pikeun ngagaduhan dua tilu opat trianglesin didinya yeuh hayu urang angkat sareng hiji sapédah triplet m. Kuring henteu ningali sabaraha tina ieu sering dianggo sareng kuring ngabayangkeun yén anjeun berpotensi nganggo dina sidang waktos, sanaos anjeun pasti bakal kéngingkeun katégori anjeun sabab kuring pikir moal aya anu sanés dina acara anu panginten ngagunakeunana atoh aranjeunna langkung seueur pikeun tujuan rekreasi Anggap kuring resep ningali aranjeunna sabab ayeuna anjeun sadar kumaha istiméwa aranjeunna, nyandak kabel marake contona, didieu kami salami anjeun teu tiasa mampir ka toko sapédah anjeun sareng nyarios upami kuring leres pisan leres pisan tiasa leres kabel rem panjang, punten, sabab éta panginten satengah panjang kabel rem tukangeun standar anu nempel kana kabel rem tukang ieu.

Hayu urang tingali di rem tukangna kusabab teu aya tapi aya dua, janten tangtosna ieu sateuacan waktos rem cakram atanapi anu sapertos kitu, tapi urang ngagaduhan dua rem di dieu ayeuna, anu di tukang ieu saéstuna ngagaduhan seuseueurna sapédah tina pengendara motor Sétral anu dikendali di dinya teras tumpeng batu asli Tina anu tengah, upami anjeun resep, anjeunna ogé ngontrol rem ieu di dieu. Anu leres-leres matak hanjelu kuring nyaéta kuring kedah parios ka arah mana kabelna saleresna jalan, janten urang kénging deui ka katuhu sareng payuneun katuhu payun, janten tiasa nyarios jelas aya anu nyababkeunana, tapi kuring henteu yakin naon, tapi ngan ukur ningali éta ngajadikeun kuring heran kumaha di bumi hal-hal ieu aya? dibonceng di juru anu jelas nyaéta nugget akhir anu pikasieuneun pisan maka inpormasi dina sapédah ieu yén pedal ieu katingalina sapertos PP 66 yakin yén aranjeunna bakal disebat kitu, batur diluar bakal ngabenerkeun kuring upami kuring salah, kuring yakin, bakal éta janten pasangan pedal tanpa klip kuring anu munggaran? Abdi bogoh ka jalma-jalma di 1994. Abdi leres-leres jagoan sareng bapak kuring nyarios putra anu saé anjeun pantes anu kaluar sareng ngagaleuh kuring sapasang, tapi anu paling anéh ngeunaan ieu nyaéta pedal anu aya di payuneun triplet ieu saleresna éta pedal anu kuring kantos sateuacana, sanaos kuring ngagaduhan jinis klip HOH tina plastik sareng sanés Metalones kalayan pedal bass dina kasus anu sami sareng kerén sapertos anu tiasa janten milik kuring, panginten henteu wisata musium sapédah tiasa lengkep janten salah sahiji jalma The Rally Chopper di 1971 tétéla penjualan rally naék lima puluh lima persén sareng aranjeunna ngical 1,5 juta unit tina sapédah ieu nyalira, roda anu teu cocog upami anjeun resep anu langkung ageung di tukang, sareng sadel ageung di payun anu anjeun henteu pendak sareng réréncangan anu serem, tapi sadayana henteu sareng tangtosna ogé tuas roda gigi nalika anjeun kaluar tina pelana anjeun terang gancang-gancang teuing keresa pisan sareng upami anjeun henteu cekap pikeun nyetir maka anjeun ngagaduhan adi lalaki atanapi adi anjeun tomahawk ieu yén kuring henteu kantos kagungan atanapi kuring teuing sepuh ogé kuring ngora teuing kuring bahkan henteu lahir, meureun anjeun resep kuring harita sareng anjeun henteu lahir atanapi cukup umur pikeun nyandak bokong anjeun dina sumpit.

Éta anu Grifter tina rally anu ngagaduhan téma anu diideuan motorcross sapertos fenders atanapi fender éta, sabab urang sebutna payun sareng tukang, teu kakantun pad alit ieu didieu dina setang janten teu nyeri teuing nalika anjeun nabrak éta dina dada, atanapi sahenteuna henteu ngaraoskeun kanyeri sakedap dugi ka sepuh anjeun sumping sareng ngajemput anjeun turun tina lantai, maka kami gaduh shifter gaya rambut Sturmey-Archer dua-speed di belah katuhu, sapertos dina motor, tarik throttle , anjeun bakal miskin dina hal ieu, gas kuring bakal dibatesan kasalahan sareng anjeun sigana bakal ngalambatkeun sakedik, henteu paduli kumaha barudak hoyong salah sahiji tabung beulah ieu, raoseun kuring kedah nyarios sareng kuring anu munggaran, anu ngagaduhan ngaku kuring henteu terang pisan ngeunaan becak, tapi anu kuring resep ngeunaan aranjeunna nyaéta kanyataan yén aya sering seueur detail anu rumit dina steak anu ieu ngagaduhan kanopi alit anu saé sareng sababaraha swatch lawon anu saé teras sadayana keling-keling éta aya kana gaya kuningan anu tetep muncul sareng saur pilot atanapi anu bogana ati-ati pisan yén aranjeunna kasohor pisan di sababaraha beulahan dunya dimana éta aranjeunna rame pisan sareng éta henteu kedah gampang pikeun maneuver mobil. Ieu saé pikeun ngiringan batur janten jelas yén aranjeunna gaduh alat anu lemah pisan sabab anjeun ngagaduhan dua panumpang anu déwasa sareng meureun budak leutik di jok tukang, anjeun panginten ngan ukur kedah ngahémat sapuluh mph sareng éta langkung ti cekap, éta sigana sakumaha jéntréna sabab kuring tiasa nyauranana kecuali éta jelas-jelas balokna nguatkeun? tabung pikeun aranjeunna leres-leres ngabantosan yén aranjeunna dugi kana padamelan sigana mah anjeun tiasa nyarios roda dina roda tukang ieu aya 64 juru bicara. Pernah ningali roda genep puluh opat nyarios yén aya oh sareng ban na dina roda? Becak Dunlop henteu terang ieu aya.

Kami bagian dua tina Museum Siklus Nasional Dijelajah Kuring kedah ngucapkeun hatur nuhun ageung deui ka staf di ditu pikeun naon anu kudu aranjeunna tahan nalika kuring ngémutan sagala hal pikeun mendakan hal-hal anu bakal ditingalikeun, punten wartosan kuring naon anu anjeun Favorit Bit. bagian koméntar di handap ieu sareng pastikeun ogé resep tulisan ieu sareng bagikeun ka réréncangan anjeun. Tong hilap ngalanggan saluran klik ikon béwara sakedik sahingga anjeun bakal dimuat unggal waktos sareng unggal waktos urang langsung nganggo tulisan ulah hilap didatangan toko DCN di shoptop Global Cycling Network Quiet sareng kuring gé balik sateuacan kuring nampi wilujeng sumping sabab nalika kuring nganjang ka tempat ieu kuring condong ngalakukeun éta kusabab kuring resep tech sapédah tingali yacan kami balik

Naha 20 mph gancang dina sapédah?

TOtukang becaanu pedal kalayan kecepatan langkung ti 174mph (280km / h) parantos tungtungna ningal prestasina dikenal salaku GuinnessDunyaCatetan.20 nov. Des 2019

sapédah angkot

Naha pengendara pengendara ngadu nyalira?

Dinten ayeuna, atlit élit bakal adilpoop calana maranéhnasareng teraskeun. Terus émut naon anu lumangsung nalikatukang becaanu kapaksapoop calana maranéhna. Profésional bersaing dugi ka awakna henteu setrés - rasana resep éta sakarat.21 Jul 2015 g.

Profesional cicing dina sapédah sareng nyéépkeun jam sareng jam dina pelana. Sareng hartosna kuring, aranjeunna ngalakukeun hal anu cukup anéh, sareng hartosna kuring anéh. - Leres anéh.

Sareng dina tulisan ieu kami bakal ngajelaskeun yén, - (terengah-engah) Anjeun bau! - Sareng sanaos - (ngahuleng) Abdi lega pisan - Ya Allah - Anéh. (Sirine peringatan) - Sababaraha balapan leres-leres panjang - San Remo, contona, langkung ti tujuh jam, sareng kadang-kadang anu anjeun peryogikeun nyaéta kencing! Meureun anjeun untung sareng bakal aya anu reureuh sareng anjeun tiasa ngeureunkeun sareng ngagampangkeun diri. Tapi seuseueurna waktos anjeun bakal mendakan yén balapna ayena ayunan sareng anjeun kedah ngalih.

Punten kuring ngan sakedap. Nanging, tong hariwang kaleungitan hubungan sareng grup. Anjeun teras tiasa naros ka babaturan sakelas pikeun pitulung. - Henteu kunanaon, pasangan, kuring ngagaduhan anjeun. - Nya kami sigana moal nyarankeun pikeun ngalakukeun ieu nalika numpang klub lokal anjeun, tapi dina balapan, éta tiasa janten bedana antara meunang atanapi Ngadamel éléh.

Oh, Abdi peryogi éta! Ayeuna hiji hal anu pro kedah saé pisan, teras-terasan ngagentos layering baju pikeun kaayaan anu dialaman. Urang sadayana terang aranjeunna saé pisan dina nempatkeun sareng ngaleupaskeun tanjung hujan! Tapi upami anjeun merhatoskeun, anjeun panginten tiasa ningali anu jarang kapendak sareng terus terang langkung narik jarak handapeun-kulon - anjeun panginten parantos ningali Sagan netepkeun sapédah na di tengah balapan sareng panasaran kumaha anjeunna ngalakukeun bari ngadalikeun sapédah tetep maju kaahlian, utamina nalika nyaluyukeun setang, tapi ahli propésional nyaluyukeun sepédahna sepanjang waktos. Setélan anu paling umum nyaéta nyaluyukeun rem, utamina upami anjeun gaduh sapédah kalayan rem pasisian.

Ngabuburit di Kolombia

Hal anu paling parah pikeun saurang propésional nyaéta rem anjeun ngagosok kana pasisian. Janten pelonggaran laras laras mangrupikeun katerampilan anu kedah dimiliki ku propésional dugi ka T. Nyatana, pangaturan rem pelek, nalika dilakukeun di gigir mobil tim, sigana ngagaduhan nasib mékanis anu paling umum pikeun tukang sepeda - Nyarios ngalereskeun hal-hal, kandang botol kuring leupas.

H Naha anjeun ngagaduhan pakakas pikeun kuring? Ah! Rét! - Narik tuur kuring - atanapi warmers suku dina godos katingalina sapertos keterampilan anu sesah pikeun dikuasai. Tapi ku léngkah anu leres, éta tiasa dilakukeun. Kitu cenah, pro ngajantenkeun katingalna gampang pisan sareng bogus.

Sareng hartosna abdi, éta langkung sesah ku haneutna leg tibatan haneut tuur, tapi éta cara anjeun ngalakukeunana. ((Dan) Léngkah 1: bawa baju haneut tuur anjeun dugi ka tungkak. Léngkah 2: Gulungkeun haneut anjeun dina ankle anjeun nepi ka caket pedal anjeun.

Léngkah 3: Unclip sapatu anjeun sareng tarik cleat anjeun, sareng anjeun parantos réngsé. Lengkah 4: jepitan deui teras lebetkeun suuk anjeun dina saku anjeun sareng éta dina anu salajengna. Nyandak tuangeun sareng inum tina curb mangrupikeun kaparigelan anu penting pisan pikeun saurang propésional bahkan tiasa penting pisan, sapertos anjeunna dina ngatasi babak kadua balap sapédah.

Ampir sadaya balapan ngagaduhan zona susukan saatos sakitar 90 kilométer, sabab ieu kasus. Supirna umumna bakal ngonsumsi sababaraha botol munggaran sareng bagian tina tuangeunana dimana soigneurs parkir mobil sareng ngadistribusikaeun botol. Upami supir hoyong néwak botolna, anjeunna masihan sinyal ka kelompok yén anjeunna badé angkat, liren di sisi jalan, teraskeun pananganna, mendakan soigneur anu nganggo baju anu sami sareng nyandak botolna.

Musét sering langkung gampang dipahami, kumargi zona tuangeun condong dimana balapna rada gancang - manjang: kadéngéna gampang pisan ayeuna, tapi upami anjeun balap anjeun henteu kuring henteu gaduh méwah pikeun ngalakukeun pose yoga. Janten éta kumaha anjeun manteng kana sapédah - (Chris) Janten kumaha aranjeunna ngalakukeun éta? Nya, régang paling umum nyaéta dina quads anjeun. Leupaskeun sapatu anjeun sareng béngkokkeun suku anjeun saatos anjeun ngendangkeun suku anjeun dina sadel anjeun.

Sareng upami anjeun badé manteng langkung jero teras deui kana siklik pengendara anjeun, anjeun panginten henteu kedah nyobian anu sanésna. - Henteu, éta panginten leres. Sareng upami anjeun resep kana tulisan ieu maka jempolkeun ageung. - Sareng pikeun tulisan anu sanés, parios ieu, naros ka pro.

Naha 30 mph dina sapédah gancang?

Laju rata - indikasi

Kaseueuran pengendara sepeda tiasa ngahontal 10-12mphrata-rata pisangancangkalayan latihan terbatas. Langkung pangalaman, jarak pondok-sedeng (saur 20-30mil): rata-rata 15-16mph. Pangalaman anu wajar, sedeng (saur 40 mil): rata-rata sakitar 16-19mph.

Naha 19 mph gancang dina sapédah?

19nyaétagancang, tapi henteu berkesan. Abdi nyebatkeun wajar tunggang 1-3 kali saminggu sareng sumber latihan anu sanés. Lokal mahsapédahklub ngagaduhan wengi numpak kelompok.23 Agustus 2016

Naha 33 mph dina sapédah gancang?

Seueur pengendara sepeda jalan anu mimiti nganggo kecepatan rata-rata antara 10 sareng 14mphdi jalan. Profesionalsapédahpembalap biasana tiasa ngajaga 25-28mphdina taneuh anu rata. Tapi pikeun pangendara motor mimiti, rata-rata 13,5mphhormat pisan, utamina dina perjalanan anu langkung lami.

bubu gulung busa

Naha triathletes Pee dina sapédah?

Kencing. Dimimitian balapan mangrupikeun saraf pikeun palingtriathletes. Kalayan kirang memperhatoskeun para pembalap anu nuturkeun aranjeunna, sababarahatriathletesbakal meredihkeun diri bari tunggang gunung tehsapédah, teras tuturkeun kalakuanna ku botol cai bilas.

Naha tukang beca ambek pisan?

Kajadian ngamuk sapédah tiasa dimimitian kusabab atukang beca, supir, atanapi jalma leumpang yakin yén pangguna jalan anu sanésna kurang sopan, ngalanggar aturan patalimarga, atanapi dina sababaraha kasus kusabab batur ngarasa yén kasalametan aranjeunna dikompromikeun ku kalakuan pangguna jalan séjén.

Naha 31 mph dina sapédah gancang?

Seueur pengendara sepeda jalan anu mimiti nganggo kecepatan rata-rata antara 10 sareng 14mphdi jalan. Profesionalsapédahpembalap biasana tiasa ngajaga 25-28mphdina taneuh anu rata. Tapi pikeun pangendara motor mimiti, rata-rata 13,5mphhormat pisan, utamina dina perjalanan anu langkung lami.

Naha 45 mph gancang dina sapédah?

Salaku titik rujukan: Anjeun atanapi kuring panginten pencét 30mph, puncak, dina permukaan anu rata; anu ahli tiasa maksimal sakitar45 mph. Tapi pikeun meunang dimana wae étakagancangan, anjeun peryogi asapédaheksplisit dirancang pikeun balik bener freakinggancang.14 Agustus 2013

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.