Utama > Sapédah > Harley davidson sajarah sapédah - kaputusan praktis

Harley davidson sajarah sapédah - kaputusan praktis

Naha Harley Davidson ngadamel sapédah?

TheHarley-Davidsonperusahaan dimimitian di awal taun 1900an, nalika William S. Aya, mangkaning lima taun manjang dimanaHarley-Davidsonhenteu ngan ukurngadamelmotor; aranjeunna ngadamelsapédah. Ayeuna, ku bantosan Chicago's HeritageSapédah, roda dua ieu anu tos lami hilap deui.



sapédah pisan populerna ayeuna ayeuna sadayana milarian cara anu aman sareng jauh sosial pikeun ngurilingan sareng e-bikes khususna kasohor pisan, janten seueur perusahaan anu sanés sapédah nyobian lebet kana trend sareng ngagaduhan harley davidson sareng sababaraha tina e-bikes anu paling pikaresepeun, pikaresepeun tur langsing Perusahaan, anu sigana kuring parantos lami ningali, jelas langkung dikenal ku motor na, tapi ogé parantos nyobian nyohor dina kendaraan listrik. Conto pangénggalna nyaéta kisaran e-bikes Serialone, nami Serial One mangrupikeun nomer serial rujukan hiji, éta nami landihan Harley pikeun prototipe kahijina ti 1903. perusahaan ngagoda kami ku prototipe e-bike anu sakuduna jadi ngingetkeun tina sapédah munggaran 120 taun ka pengker, tapi éta ngan ukur latihan motor konstruksi anu perusahaan sabenerna tosellare bakal langkung modéren ningali opat modél munggaran ti cinyusu 2021 di urang sareng Jerman Ayo dijual sareng aranjeunna pe Sepeda kota Dal-assist kalayan batré drive tengah bawaan sareng desain anu teu tiasa disalahkeun Harley-Davidson, aya opat motor pikeun ngamimitian.

Ngaran mérekna nyaéta Mosh City Rush City, kalayan anu dimungkinkeun aya dina tilu varian anu murah, tapi pikeun harga éta anjeun leres-leres kéngingkeun seueur. Saban jalma ngagaduhan motor anu tiasa ngahasilkeun sahenteuna 250 watt kakuatan kontinyu, sareng kuring nyarios sahenteuna sabab pasti bakal langkung ti éta kadang sareng ngahontal kecepatan luhur 20 mph nyaéta kelas 3 e-bike, anu hartosna tiasa ngahontal nepi ka 28 mil per jam Kota Mosh mangrupikeun modél pangmurahna mangrupikeun sapédah kota anu teu gaduh seueur kenyamanan tina sapédah anu sanés Motor motor pertengahan drive mangrupikeun dulur-dulur ti perusahaan Jérman 110 taun sareng nalika aranjeunna sibuk aranjeunna nganteurkeun 90 méter Newton sareng 60 torsi pon-pon, anu langkung ti cukup pikeun ngajantenkeun anjeun skala paling bukit atanapi ngapungkeun langsung tina tongkatna, sapertos Bosch sareng panyadia e-sapédah utama anu sanés, mesin Bros ngaktipkeun sareng ngagedékeun opat tingkatan Eco Tour Sport Anvialo gearbox otomatis Akhirna, ieu mangrupikeun sapédah anu raoseunana angger aya dina pakakas anu sampurna, janten ayeuna kuring nuju tunggang gunung kirang langkung 25 mph anu jangkepna lumayan pantes, teras-terasan nanjak saleresna lumayan impresif, saderhana sareng langkung cadence alami th di nyebutkeun kuring ngarasa siga kuring pasti ngagaduhan sakedik deui padamelan anu kedah dilakukeun, janten henteu sadayana tanpa kedah na pedal nyalira anu kuring ngahargaan. Ieu sababaraha kesan munggaran kuring ngeunaan motor Harley Sadaya kabel internal sareng pikeun salah sahiji ebike paling bersih anu kuring tingali dina waktos anu lami sadayana kabel ieu internal dina bingkai, anjeun henteu kéngingkeun nanaon sarang beurit éta katingali kesan kadua tuas girshift otomatis ambialo mangrupikeun hal anu biasa teu aya anu, numutkeun kuring, anjeun tiasa ucul tina sapédah normal tuas gir normal dina sapédah ieu sareng ngan saukur tiasa naek sapédah tanpa aya masalah, kumaha karaosna éta, karaos leres-leres lancar, tangtosna, pergeseran gear otomatis, sanaos sakedik dibiasakeun, nalika éta lebet, naha anjeun leres-leres ngaraos kakuatan dina motor pertengahan drive ieu ? Éta raos saimbang sampurna, anu kuring henteu bakal nyarios sareng kaseueuran sapédah.

Motor tengah pas dina posisi anu handap dina sapédah anu handap janten anjeun gaduh pusat gravitasi anu handap sareng karaosna sampurna, éta mangrupikeun sepédah anu tiis anu ngajantenkeun kuring raoseun numpak éta tiasa seueur E. -Bikes anu ngajantenkeun kuring janten pemuja nalika kuring nyeratna, jujur, kuring henteu ngaraos ngarasa yén ieu mangrupikeun sapédah mahal anu kuring nyerat anu nyatakeun éta henteu merta hal anu seueur anu resep. di, tapi kuring gaduh perasaan yén bakal aya pasar anu jelas pikeun sapédah ieu, jalma-jalma leres-leres badé ngempelkeun hal-hal anu pikaresepeun ngeunaan motor ieu nyaéta yén harley-davidson mangrupikeun perusahaan motor supados anjeun ngagaduhan dealer di saluareun nagara sareng di sakumna dunya, upami anjeun kedah ngalayanan salah sahiji motor ieu atanapi upami anjeun leres-leres hoyong uji éta sateuacan ngagaleuh, anjeun tiasa ngalaksanakeun éta Naon anu henteu seueur perusahaan e-bike ieu langsung ka konsumén ayeuna ngagaduhan pilihan , Abdi terang naon anu anjeun pikirkeun5 rebu dolar mangrupikeun seueur artos kanggo a sapédah éta harga anu pas? Ieu patarosan anu anjeun kedah waler nyalira upami ningali kana lambaran data sareng bagian-bagian anu parantos dianggo harley, jelas yén ieu mesin anu saé didamel saé anu jelas langkung awis tibatan e-biking -Companies sapertos Vanmoof sareng Rad Power, kuring ningali ieu langkung kompetitif sareng sababaraha perusahaan sapédah top di dunya sareng anjeun terang naon anu dimaksud Harley badge sareng éta mangrupikeun bonus anu pasti pikeun sababaraha urang sareng éta masalah ageung ieu mangrupikeun motor anu pangpayunna dina séri hiji , tapi harley parantos nyarios yén aranjeunna ngarepkeun bakal ngajantenkeun langkung seueur ti aranjeunna dina waktos payun janten kedah aya lineup sanésna ogé

manpaat kolesterol alpukat

Iraha Harley Davidson ngadamel sapédah kahiji aranjeunna?



1903

Janten anjeun hoyong terang upami Harley Davidson Sportster mangrupikeun sapédah tingkat Éntri anu saé. Hei dulur, ieu DanDanTheFireman. Abdi hoyong ngobrol sareng anjeun perkawis éta, sareng kuring ngagaduhan sababaraha alesan naha kuring yakin éta.

Harley Sportster mangrupikeun sapédah kuring anu mimiti pisan di bulan Nopémber 2011. Abdi resep pisan. Abdi henteu ngagaduhan dukungan motor nalika kuring mésér éta anu énggal ti dealer.



Aranjeunna kedah ngintun ka imah kuring. Kuring nyetir ngurilingan lingkungan wengi éta sareng ngajar kuring pikeun nyetir. 25.000 mil engké kuring gaduh sababaraha hal anu kuring hoyong ngobrolkeun anjeun; hal-hal anu kuring pikir sateuacan mésér sareng sababaraha hal anu kuring terang saatosna, sanaos anjeun salah sahiji Milarian hal-hal anu ngabantuan, pencét tombol Langganan. bel saeutik disisi na.

Janten anjeun bakal dikabéjaan nalika kuring ngeposkeun langkung seueur tulisan Harley Sportster. Oke hayu urang ngamimitian! BIAYA heula. Anjeun kedah milarian terang naon anu anjeun mampu.

Ieu mangrupikeun Harley Davidson. Éta moal mirah. Anyar vs Dipaké.



Éta ngadamel sakedik bédana di dieu, tapi henteu dimana anjeun ngarepkeun. Porter S S bekas bakal langkung mirah, leres. Tapi kumargi ieu bakal janten sapédah munggaran anjeun, anjeun moal kapikiran ngaleupaskeunnana.

Leres, anjeun badé lungsur sapédah munggaran anjeun, hal-hal ieu sesah. Janten upami anjeun nganggo ieu anjeun moal kapikiran nambihan goresan anu sanés kana bak. Ieu tempat sapédah USED menonjol.

Pangropéa sering dipaliré kana motor. Utamana biaya di dealer Harley. Éta janten pikaseurieun.

Komo nalika ngarobih minyak. Kéngingkeun manual, mésér stand motor anu kualitas, sareng diajar! ngarobih minyakna nyalira. Bener henteu sesah éta sareng aya ton tulisan YouTube di luar sanaos perkawis nyalira.

Kuring kedah terang kuring ngadamel sababaraha nyalira sareng anjeun mayar $ 100 jack anu anjeun mésér. Leres pisan serius. Upami anjeun gaduh artos, ngagaleuh sapédah énggal ayeuna janten pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Anjeun tiasa kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong, sareng éta kalebet téknologi anu langkung énggal. Saperti ABS atanapi Roadster Sportster énggal. Roadster anyar hadir sareng sajumlah fitur énggal anu kaseueuran sanés Sportsters.

Tukang tonggong tibalik pikeun ngan ukur hiji. Sapédah anyar ogé ngagaduhan insentif dealer sareng panginten langkung gampang dibiayaan. Tingali ogé asuransi.

Kuring henteu leres-leres ngémutan éta nalika ngagaduhan sapédah kuring, motor olahraga biasana lumayan mahal dibandingkeun sareng Sportsters. tina tarif, tapi shoparound. Ngerjakeun PR anjeun sapertos ngagaleuh mobil anyar.

Nomer 2, gaya sareng gaya nyetir. Naha anjeun ngarencanakeun ngajalankeun jauh di luar kota? Dupi anjeun kersa naék gunung? ngan ukur mudik? Ieu mangrupikeun sababaraha patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka diri sorangan nalika debat. Nalika kuring debat ngeunaan Iron 883 atanapi Sportster 1200, kuring panasaran naon anu kuring badé lakukeun ku treuk anu shitty sareng kuring hoyong pisan kaluar ti Kota éta.

Naon anu kuring lakukeun. Pisan. Kuring nyetir Sportster ngalangkungan California sareng Arizona.

Mesin 1200 dilakukeun kalayan luar biasa kalayan laju antar nagara. Ku teu sangka 883 bakal ngalakukeun ieu ogé kalayan gancang di jalan raya jadi kuring pikir kuring nyandak pilihan anu saé sareng anu kuring pikahoyong ps sareng kuring ngaraos gaduh naon anu kuring peryogikeun di kota. Hal anu saé pikeun Sportsters nyaéta kanyataan yén anjeun tiasa ngaropea kumaha anu anjeun pikahoyong.

Upami anjeun resep gantungan monyét kalayan pasak hareup Sportster. Kumaha upami Cafe Sportster? A Scrambler Sportster? Bobber Sportster? Naon waé tiasa dilakukeun ku sababaraha modifikasi. Ku jalan kitu, leres, anjeun tiasa naék gunung nganggo Sportster.

Entong saha anu ngaganggu anjeun nyarios anu sanés. Matt sareng kuring parantos ngalakukeun sababaraha kali. Hiji hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta jangkungna sareng beurat anjeun.

Anggap anjeun leres-leres budak gedé. Dina hal ukuran sareng beurat. Anjeun sigana bakal peryogi kontrol payun sareng ningkat gantung.

Aranjeunna gaduh suku anu panjang sareng beuratna. Ogé dicatet yén anjeun panginten katingali ageung dina Sportster dibandingkeun sareng kumaha kuring katingalina. Abdi 5'6 '' sareng tiasa sacara gampang ngasuhan stok Sportster chassis.

Kalayan guncangan Progressive 412 13.5 inci anu ditingkatkeun, waktosna tiptoe pikeun kuring. Janten upami anjeun jangkung, awas yén saham Sportster panginten tiasa nempatkeun anjeun.

ulasan sapédah cicing

Tapi! Anjeun tiasa ningkatkeun Sportster pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan. Kuring bakal nyarankeun Harley 48 atanapi Roadster pikeun anjeun. 48 anu dikawasa ku kontrol payun sareng roadster hadir sareng ningkat gantung.

Ayeuna nomer 4. Naha anjeun perencanaan dagang na engké. Bener henteu kedah polah.

The Iron 883, Roadster, 1200 Custom, Harley 48 atanapi naon waé varian anyar anu anjeun badé bawa ka pasar taun ayeuna. Sadayana gampang ditingkatkeun. Mesin Sportster kokoh sareng ampir pélor.

Anjeun bakal ngagaduhan kakuatan anu diperyogikeun sareng ngantosan éta bakal gampang. Hiji-hijina alesan kuring pikir anjeun badé dagang di Harley Sportster anjeun engké nyaéta ngarobih gaya tunggang gunung anjeun. Anjeun panginten panginten nyetir lintas nagara mangrupikeun anu anjeun badé lakukeun, sareng Road King atanapi Street Glide mangrupikeun jalan pikeun jalan.

Kuring geuwat nyaritakeun, Sportster kuring cukup nyaman pikeun ngumbara di sakitar nagara sareng seueur jalma anu balap sareng Sportsters milih nyebrang nagara, nilai jual deui Harley Sportsters lumayan pantes t. Ngan parios ka dealer sareng Craigslist. Jalma-jalma ngajual sareng mésér tinggi kanggo éta, utamina upami éta dina kaayaan anu saé.

Ok sadayana, anjeun parantos ningali kuring di tukang nyetir Harley Sportster kuring. Naha anjeun leres-leres pikir kuring henteu bogoh ka éta? olah raga kuring? Abdi bogoh ka aranjeunna! abdi pikir éta sapédah tingkat Éntri anu saé kuring resep olahraga kuring. 25,000 mil engké na éta masih ngubaran kuring ogé kuring henteu tiasa mikirkeun sapédah sanés anu kuring hoyong gaduh ayeuna. kenangan kuring gaduh sapédah ieu sareng perjalanan kuring bakal salawasna sareng kuring.

Nya kuring ngarepkeun anjeun sadayana resep. Anjeun sadayana ngajalankeun aman sareng sadayana saé. Terang engké deui.

Saha anu gaduh Harley ayeuna?

Anjeun teu kedah janten biker pikeun terang ngeunaan Harley Davidson Harleys luar biasa gancang sareng alami Amérika dugi ka damel dina mérek Harley-Davidson di 2006. Penjualan AS perusahaan muncak, ngajual langkung 260.000 motor di Amérika Serikat, ngalaporkeun $ 1 milyar dina kauntungan, tapi saatos resesi 2007, penjualan Harley turun, nyeret harga saham na turun, sareng perusahaan henteu acan pulih sapuluh taun, sareng urang sadayana bakal janten Harley Associate Davidson kalayan motor panggedéna mérek di dunya, tapi teu aya sapédah anjeun teu tiasa mésér. Naon anu kajantenan Harley Davidson ngamimitian kaluar tina lebu di Wisconsin di 1903, dimana William Harleyand Arthur Davidson ngawangun motor kahijina, tapi perusahaan henteu ngamimitian dugi ka Perang Dunia Kadua sareng nalika ngajalankeun éta sanés Harley Davidson aya ayeuna nalika WWII meureun moal aya deui Harley Davidson ngahasilkeun sekitar 60.000 motor pikeun militér AS.

Jaman harita aya bener-bener jalma anu henteu kantos ningali mesin serius anu dimaksud candelier nyaéta mesin perang, tapi ogé pikaresepeun saé saatos ngalaman kekejaman prajurit perang balik ka bumi sareng ningali Amérika dina lampu anu béda sareng ti éta aranjeunna nyiptakeun budaya luar anu janten blok wangunan gaya hirup Harley-Davidson Amérika mangrupikeun tempat anu konservatif pisan dina waktos éta sareng seueur jalma sumping deui ti dinya sareng aranjeunna nyarios, ah, kuring henteu resep, kuring bakal meunang sorangan motor Harley-Davidson sareng pencét jalan-jalan hirup kuring bakal hirup dina kaayaan kuring kalayan kabébasan Mobility setting antara taun 1945 sareng 1970 jumlah motor anu kadaptar di Amérika Serikat luncat tina saratus salapan puluh dalapan rébu nepi ka 2,8 juta, tapi éta nyaéta Hollywood yén motor Harley-Davidson kalayan pilem sapertos The Wild and Easy Rider sareng Harleys anu kasohor ti balaréa -Davidson henteu ngical Henteu ngan ukur motor, tapi gaya hirup jaket, rompi, sareng kaos oblong. Harley-Davidson bahkan kagungan kleub nyalira anu disebat Harley Owners Group kanggo nasabah anu taat, singgetna, upami anjeun gaduh Harley Davidson anjeun keren sareng orok boomer merhatoskeun yén Core Baby Boomer Éta 'The Who Who really Made Harley the Juggernaut éta janten jaman paska perang dugi ka 80an, boomer orok mekar sahingga Harley Davidson numuwuhkeun Harley OwnersGroup janten langkung ti 90.000 anggota dina 1984 sareng Perusahaan éta ngasilkeun kauntungan $ 2,9 juta ngan dua taun saatosna.

Kauntungan ngahontal $ 4.3 juta. Harley Davidson angkat umum di 1986 sareng neraskeun kas ka milénium di 2006, nalika palanggan inti na ngahontal umur pertengahan, harga saham perusahaan muncak, nguntungkeun langkung tina $ 1 milyar, tapi teras pencét di 2007 resesi Sabaraha perusahaan bajoang nalika resesi turunna persentase penjualan Harley nandaan low 13 taun sateuacan resesi Harley parantos nyobian ngahontal pasar anu muncul sapertos awéwé sareng déwasa kalayan acara pamasaran pikeun motor tingkat lebet sareng model anu langkung alit, épisién bahan bakar, nanging éta patepung kalayan saeutik kasuksésan, sareng di akhir taun 2009 perusahaan ngaluarkeun karugian $ 55 juta pikeun salamet resesi, anu museur kana perusahaan kana jinis sapédah éta terang konsumén inti na hoyong modél ribut anu ageung, sareng éta jalan, sareng kauntungan naék dina 2014 janten dalapan ratus opat puluh opat juta dolar, tapi henteu sadayana saageung sigana kauntungan ieu ngan ukur nyamarkeun masalah jangka panjang mérek, upami anjeun ningali éta gambar chart, naon anu anjeun bakal tingali henteu anjeun terang jenis masalah munggaran ieu nyaéta palanggan utama Harley éta dina taun 1985.

coil vs shock hawa

Umur rata-rata anu ngagaduhan motor aya 27, tina 41 di 2003 sareng 50 di 2018, anu hartosna basis pelanggan Harley Davidson ngan ukur langkung sepuh sareng teu aya anu ngagentos tempatna ayeuna. Faktor anu kadua nyaéta harga Harleys mahal, numutkeun ka New York Times biaya rata-rata hiji Harley sakitar $ 20.000. Teu aya ogé kendaraan praktis pikeun ngarobih sareng biasana ngajantenkeun cocooan anu mahal, anu nyababkeun masalah katilu sareng akhir merek Harley Davidson ngan ukur henteu narik kawajiban milénium saloba boomer orok, sareng boomer orok anu ngajantenkeun mérek ogé tiasa ngabeuratkeun parusahaan sareng Reputasi éta Harleys ngan ukur pikeun lalaki bule umur tengah ngonci perusahaan antara kasatiaan merek sareng kamekaran masa depan, tapi Harley Davidson henteu 'henteu turun tanpa gelut' jalma anu tanggung jawab ngajawab masalah éta.

CEO Asharley Matt Leba Touch mangrupikeun padamelan paling hese di dunya. Anjeunna ngagaduhan pilihan pikeun ngan linggih di sana sareng ngungkulan érosi anu laun ieu, tapi anjeunna parantos mutuskeun yén anjeunna bakal nyandak kasempetan ieu. Saur wijaksana pikeun nyobaan pikeun mastikeun masa depan anu langkung cerah pikeun program anu ngagaduhan Harley dina motor tingkat lebetna anu disebut Sportster dimana anjeun tiasa mésér Sportster énggal sareng dagang dina waktos sataun sareng unggal dolar anu anjeun nyéépkeun kanggo mésér sapédah pikeun pamutahiran, meunang.

Mangrupikeun cara anu saé pikeun baseuh suku anjeun teras tingkatkeun kana hal anu langkung cocog pikeun anjeun saatos mendakan di handapeun Levitt - perusahaan fokus kana ngahontal pengendara énggal tibatan jalma bisnis di Harley- Davidson tos naros ka wawakil pikeun ngirim siaran pers ngeunaan strategi perusahaan ayeuna, museurkeun kana mekarna pasar global sareng ngenalkeun produk énggal, sapertos motor listrik sareng modél anu langkung alit, tapi pikeun ayeuna aya deui Rintangan dina jalan Harley, urang bakal gaduh 25% inci tina baja asing sareng 10 -inci atanapi aluminium asing upami produk ngalangkungan wates urang, anu hartosna ngadamel motor di Amérika ayeuna langkung mahal, salaku réspon tina Uni Éropa maksakeun tarif bales kana barang-barang Amérika Serikat, kalebet motor bourbon, numutkeun de The York Times bakal dilakukeun motor kira-kira $ 2.200 langkung mahal di Éropa pikeun nyingkahan tarif anu Harley teraskeun ngalih ka nagara sanés, anu Trump sareng sababaraha palanggan inti Harley henteu cocog te ieu motor geulis di AS. Anjeun henteu ngawangun sepédah di Amérika Serikat sareng anjeun nempatkeun kana parahu sareng ngintunna dimana anjeun badé ngicalna. Anjeun damelna saat jual supados aranjeunna tiasa leres dipasarkeun sareng sadaya faktor ieu, Harley- Davidson ngembang bisnis na bari mayungan mérek na nyangkut, tapi aranjeunna kajebak ku masalah anu henteu pikaresepeun, nyaéta sanaos aranjeunna macét, aranjeunna tetep tiasa ngasilkeun seueur artos tina kacang saham. Aranjeunna terang yén aranjeunna masih ngendalikeun perséntase ageung pasar sareng tiasa ngagunakeun éta pangendali pasar sareng produk anu aranjeunna payu di dinya pikeun ngasilkeun kauntungan anu saé pisan sareng ngabagi kauntungan éta sareng investor anjeun sareng Harley-Davidson tiasa kéngingkeun kauntungan éta teras dianggo pikeun nanem modal di bisnis sareng nyobian hal-hal anu énggal.

Ekuitas mérek Harley sacara berharga teu aya watesna, éta endah, tapi saha anu terang upami éta cekap?

Sabaraha lami teu Harley Motors dugi?

Pikeun motor olahraga, 25,000 mil tiasa seueur.HarleyMotor -Davidson diwangun pikeunawét langkung lami deui. Upami sapédah ngagaduhan rékor pangropéa anu saé, henteu aya tanda karuksakan sareng teu aya kabocoran minyak, bahkan sapédah anu 40,000 dugi ka 50.000 mil tiasa dipihareppanungtungankapanjangwaktos.10 jul. Des 2019

Unggal mékanika crackerjack dieu. Hatur nuhun pikeun ngahurungkeun. Abdi hoyong tulisan gancang dina sabuk drive Harley-Davidson anu ngajantenkeun pamungkas pikeun Harley-Davidson OK, janten kuring sering ditaros sabaraha kali sabuk pengaman Harley bakal tahan? Jadwal pangropéa dina manual jasa pabrik henteu pas aranjeunna henteu masihan anjeun detil ngeunaan kumaha sabukna bakal tahan.

Éta patarosan rada kabeuratan, leres. Ngeunaan sabaraha lami sapotong senar? Nya naon anu kuring pendakan ku sabuk Harley Drive nyaéta aranjeunna tiasa ngalir langkung ti 200,000 kilométer sareng 160.000 mil ditambah teu aya masalah, anu biasana musnah bakal janten batu anu nempatkeun antara sabuk sareng katrol andrip sabuk éta, tapi kuring nempo hal anéh ngaliwatan sabuk. Kuring ningali sekrup lebet kana éta sareng upami dicabut mah tali na tetep bakal mendakan yén si éta teu tiasa ngagentos Juragan nyatakeun yén anjeunna rada kasar dina sapédah éta.

Anjeunna resep pisan nyetir. Ieu parantos aya sabuk gaganti. Urang bakal nempatkeun anu sanés dimana ieu nembé manteng Catetan gancang bakal aya dina manual layanan anu éta diperiksa, ngagentos upami diperyogikeun, ngadamel panyaluyuan pesongan sareng tetep leres diteken Anu nyababkeun masalah Janten kéngingkeun pesongan sabuk anu leres cukup kritis , pastikeun anjeun ngagaduhan tingkat ieu teuing bakal nyababkeun masalah tambihan.

Dina hal ieu kuring bakal nunjukkeun sababaraha caket sabab bantalan girboks utama anu sanésna tos teu aya deui. Urang curiga éta kusabab sabukna ketat teuing, sareng ayeuna urang kedah ngaganti bantalan girboks utama ogé, anu sakedik kejutan nalika urang dugi ka dieu sumping. Kami henteu ngarepkeun ieu janten kuring gaduh tulisan ngeunaan kumaha ngaganti sabuk penggerak dina modél Touring Have the LooseArm dina poros shift, anu mangrupikeun hal anu umum pikeun ditingali upami anjeun parantos ngencengkeun bautna di dieu, tapi panangan shift aslina didieu leupas dina splines.

kakurangan sapédah

Kuring bakal ngagentos sekrup ieu ku stainless steel anu langkung kualitas. Kuring moal ningali aranjeunna di ditu di jalan supados kuring tiasa ngencatkeun aranjeunna. Naha éta nalika anjeun di dieu? Anjeun bakal nyéépkeun sababaraha masalah engké ku sabab sering ku narik atanapi mecah sekrup éta anjeun henteu tiasa leres-leres ngencangan sekrup éta.

Anjeun kedah ngaleupaskeun. Bakal aya kiyeu alit dina benang anu leres tina mangkok. Oke, kuring parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan miceun éta sekrup upami panangan éta leupas kusabab anjeun tiasa ngagaduhan masalah sareng sekrup éta nyalira.

Ieu nunjukkeun titik-titik datar dina utas. Janten upami anjeun parantos ngaleupaskeun primér panengah, angkat sareng gentos sekrup éta. Abdi gaduh gaganti stainless steel ieu.

Abdi badé pasang sababaraha Never C's dina éta sareng ngagentos obeng bantalan anu tos aya di ditu. Ngan Sababaraha Saeutik Gancang Ngeunaan Sabuk Harley-Davidson Drive, teu aya sihir nyata nomer opat pikeun mileage. Kuring kantos ningali aranjeunna langkung ti saratus genep puluh rebu mil, sareng anu biasana ngarusak aranjeunna langkung-ngenceng atanapi semacam lebu anu ngalangkungan sabuk sareng katrol anu leres anu bakal ngancurkeun katrol.

Abdi leres-leres macet, saolah-olah serat aramid kevlar, naon waé anu aranjeunna anggo, tiasa nahan éta. Hal anu kudu diperhatoskeun pikeun Jeff, Mékanik Crackerjack. Hatur nuhun pikeun ngahurungkeun.

Upami anjeun resep tulisan ieu, klik tombol Langganan di belah katuhu. Nuhun parantos milarian

Anu sapédah Harley Davidson panggancangna?

Dua puluh taun ka hareup, pembalap sered Dave Campos ngajeblag étamotorcatetan kecepatan darat kalayan panjang 7 méter anu diwangun khusussapédahdisebut Easyriders Streamliner. Mesin liar ieu didukung ku dua 1500ccHarley-Davidsonmesin sareng ngahontal 519,609 km / jam (322.870 mph). Rékaman ieu ngadeg salami 16 taun.

Naon mérek motor pangkolotna?

Didirikeun taun 1893, Royal Enfield nyaétamotor pangkolotnaparusahaan di planét. Dihasilkeun ti saprak 1932, silinder tunggal Royal Enfield Bullet mangrupikeun modél pangpanjangna dimotorsajarah.29 Agustus 2017

Naha Kawasaki ngagaleuh Harley Davidson?

Harley Davidsonkaala ku Jepang dipimilikKawasakiMotor Perusahaan LTD. Milwaukee, 1 April 2014 -Harley-Davidson, Inc. (HOG) parantos ngumumkeun perjanjian badé diaku ku milik JepangKawasakiMotor Company LTD dinten ayeuna, Salasa, 1 April 2014 pikeun jumlah anu henteu dikaterang.31 Maret 2014

Naha Kawasaki leres-leres gaduh Harley Davidson?

Harley Davidsonkaala ku Jepangmilikna KawasakiMotor Perusahaan LTD. Milwaukee, 1 April 2014 -Harley-Davidson, Inc. (HOG) parantos ngumumkeun perjanjian pikeun kaala ku Jepangmilikna KawasakiMotor Company LTD dinten ayeuna, Salasa, 1 April 2014 pikeun jumlah anu henteu dikaterang.31 Maret 2014

Naha BMW ngagaduhan Harley Davidson?

(MUNICH, Jérman) Norbert Reithofer, CEO Bayerische Motoren Werke AG, ngumumkeun dinten ayeuna yénHarley-DavidsonPerusahaan Motor parantos nampi perjanjian ngahiji anu ramah kuBMWsareng bakal ngagabungkeun fasilitas produksi motorna. Bapa.1 Apr 2011

Naha Harley teu dipercaya pisan?

Theteu dipercayatag asalna seueurna ti dinten AMF. Dina taun 80-an AMF mésér HD sareng aranjeunna langkung dina sirahna sareng nempatkeun sababaraha produk anu teu sopan. Aranjeunna ngalakukeun ngabaru sababaraha, tapi buru-buru produk ka pasar sarengHarley urangdidamel jaman harita condong pisan ngarusak.

Iraha Harley Davidson mimiti ngadamel sapédah?

Harley-Davidson mangrupikeun mérek motor anu ikonik, pastina, tapi pikeun waktos anu pondok dina awal abad ka-20 perusahaan Milwaukee saéstuna maénkeun peran salaku tukang damel sapédah. Dina usaha ngenalkeun jalma ngora (sareng calon pengendara) kana mérekna, éta ngajual sapédah kapal pesiar anu ganteng antara 1917 sareng 1922.

Sapédah naon anu dijual ku Harley Davidson?

Harley-Davidson Ngajual Sapédah. Harley-Davidson mangrupikeun mérek motor anu ikonik, pastina, tapi pikeun waktos anu pondok dina awal abad ka-20 perusahaan Milwaukee saéstuna maénkeun peran salaku tukang damel sapédah.

Iraha Harley Davidson janten pabrik motor panggedéna?

Dina waktos 1917 sumping, sapertilu ti sadayana produksi Harley Davidson angkat ka tentara AS sareng dina taun anu sami penjualan sepeda Harley-Davidson. Saatos ampir 20 taun ayana, Harley Davidson janten pabrik motor panggedéna di dunya sabab modélna tiasa dipésér di 67 nagara di dunya saacan taun 1920.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.