Utama > Sapédah > Rute sapédah Memphis - kumaha carana alamat

Rute sapédah Memphis - kumaha carana alamat

Naha Memphis sapédah ramah?

Kusabab dipasihan kahormatan anu disayogikeun ku Bicycling.com adecade katukang, kota damel janten langkungsapédah ramahkomunitas. Dina 2019, kota nambihan 22 mil ti bikeways kana total 270 mil jalur. Dina 2010, kota tiasa nyumbang kirang ti dua mil tisapédahjalur.07.01.2020

Kota naon anu paling seueur jalur sapédah?



Boulder, Colorado, nyandak tempat anu paling luhur. Upami anjeun resep naeksapédah, maka anjeun panginten tiasa resep ngadangukeun kumaha komunitas anjeun ngabandingkeun dina hal kabédaansarengbatur di saluruh bangsa. Daptar PeopleForBikes 2019 tinapalingsapédahkota-kotadi Amérika Serikat diterbitkeun minggu ieu.09.05.2019

Naon ruteu anu pangsaéna pikeun sapédah di Amérika?

1. TransAmericaRute Sapédah. The TransAmericaRute Sapédahnyaeta Palasiksapédahwisatarute di Amérika. Dina 4.626 mil, étajalurdimimitian di Astoria, Oregon, sareng réngsé di Yorktown, Virginia.23.08.2019

Ayeuna urang badé ka kota salajengna sareng nyandak tuang. Mudah-mudahan! Dinten ayeuna tabuh 12.



Tuang tuangeun anu terakhir nyaéta sarapan kamari jam 11.00. Saprak harita urang ngagaduhan tortilla, sababaraha tortilla, anu alit pisan sareng mentega kacang sareng jelly sareng meureun palang gawir sareng urang teu ngagaduhan tuangeun sareng urang masih gaduh 40 mil ka kota salajengna? sareng nanjak soyeah anu saé upami sanés lancar sadayana dimana urang ayeuna? Anjeun maot kalaparan. Ieu burger pangageungna aya di réstoran.

Kuring bakal tuang sadayana sareng gaduh steak dina dua jam! Abdi resep éta! Naon anu urang pelajari tina tadi wengi? Pastikeun tuangeun sayogi dina tujuan perjalanan urang. Upami di mamang, candak deui tuangeun. Éta saé! Kumaha damang? Saé

Mungkin henteu saé pisan nalika urang ka puncak! Kunaon Sahenteuna aya 25km tina naék payun ti kami Ya. Sareng sakitar 6-7% derajat. Ieu rada repot! Kami hasilkeun! Leres, henteu masalah, présidén ngabagi nagara.



Henteu ngalakukeun saha waé anu mikaresep, ngaco sagala anu anjeunna lakukeun sareng kuring pikir éta bakal janten anu terakhir anu urang cet, ok, kuring moal bohong, kuring capé pisan meureun dinten anu paling beurat dugi ka ayeuna. Sakitar 85-90 mil. Janten sami.

Ti Kooskie dugi ka Lochsa Lodge caket Powell. Éta ngan ukur naék gunung. Pamandangan anu saé tapi panjang sareng nanjak sareng teu aya reureuhan sareng teu aya réstoran sareng teu aya cai Oh, abdi capé, ngarepkeun tuang anu kuring resep éta kuring resep.

Naha anjeun hoyong tuang sadayana? Wilujeng énjing. Wilujeng énjing, baseuh, tapi cerah, Saemi? Leres! Aya naon? Kami nembé angkat. Di jalan ka Lolo Pass.



Kungsi ban susun. Kadua urang! Aya naon? Teras lakukeun waé. Anjeun tiasa ngadamel Naha saur anjeun aya biruang? Mudah-mudahan henteu Sanaos kami di tempat suci bear, punten wartoskeun ka kuring Éta panginten yén kuring ngagaduhan ban duanana tanpa tusukanLolo Pass Das teu aya masalah Ngan ukur 6-7% kelas 1,5 dugi 2 jam Henteu aya masalah, naon anu salah? Teu nanaon! Naha anjeun bagja ngalaksanakeun perjalanan ieu? Leres, pisan! Naha kuring resep pisan? Dupi anjeun ngarepkeun pizza? Leres, sareng bir éta! Halo.

Dupi urang tuang tuangeun? Sahenteuna titingalianana niceThat ngabandungan! Kami numpak salami 14 dinten sareng ieu hujan anu munggaran Henteu naon anu urang daptar pikeun. Urang kedah nganggo rompi sareng jaket kami. Sareng t-shirt. Anjeun

Sabaraha mil nyebrang walungan ageung?

Éta salaku titik sambungan Main Street ka Main Street, 10-milkoridor multi-modér anu ogé ngagaduhan Délta DaérahWalunganTaman sarengWalungan AgeungJalan satapak, nyiptakeun hubungan sareng obyek wisata antara Memphis, Tennesse, sareng West Memphis, Arkansas.

sareng énjing énjing éndah ti beulah kalér Minnesota ka sadayana di tukangeun kuring didieu Abdi di dieu di Lake Itasca State Park di Minnesota ieu budak lalaki epik, ieu ngan ukur danau anu aya di dieu hulu Walungan Mississippi, ieu tempat Walungan Mississippi anu perkasa dimimitian sadaya waktos di dieu di Minnesota, janten kami di dieu, kuring dugi ka dieu pikeun mimiti resmi Walungan Mississippi di dieu sarébu opat ratus tujuh puluh lima kaki di luhur sagara, anu perkasa Mississippi dimimitian dina jalur anu ngagulung na dua rébu lima ratus lima puluh dua mil ka Teluk Méksiko sareng di dieu hésé percanten yén aliran leutik ieu di dieu di Minnesota pamustunganana janten Mississippi anu perkasa anu bakal urang tingali di Downton, naha anjeun émut yén Walungan Missouri bakal tabrakan sareng éta engké? Perjalanan Abdi Damel Ieu mangrupikeun perjalanan anu kuring téma kuring sacara harfiah bakal nyetir Jalan Raya Walungan ti Minnesota dugi ka Louisiana Old ManRiver yuswa éta bapak awak cai tina hiji bangsa ageung bécak naon waé anu anjeun resep nyauran éta bakal 2.500 mil dugi kami réngsé di dieu ngahontal lalaki kuring miharep anjeun henteu kunanaon dina perjalanan hayu urang ogé nunjukkeun yén kuring ngajalankeun 70 derajat anu sanés hartosna kuring bakal salawasna 70 derajat, éta tiasa 105 derajat, kadang-kadang tiasa janten nonoman tapi sacara téknis kuring moro di momen 70 derajat sabab kuring terang éta kidul ti dieu, janten kumaha urang naék jalan Great Walungan? nunjukkeun penting hal bisnis anu katingali dina hulu magnet mississflix anu lucu Itasca ohyeah mangrupikeun co-pilot kitty karesep kuring anu siap angkat, éta kaleresan kacilakaan nalika kuring nempatkeun jas wol kuring di dieu tapi hartosna anjeunna resep pisan baju kuring anu kuring anggo ku cara kieu, éta langkung saé tibatan ranjang taksi sareng anjeun panginten aya pikersaeun kumaha kuring ngalakukeun ieu, kumaha kuring ngajantenkeun jalan Great Walungan dugi ka Minnesota kalér dugi ka tujuan, kumaha naha kuring kedah ngalakukeun ieu ogé di Area Sababaraha sumber anu kuring bakal anggo sareng kuring resep pisan ngabagi ieu sareng anjeun heula, sapertos Rute 66 di Jalan Raya Lincoln. Anjeun tiasa nuturkeun tandana sareng kuring bakal nyaritakeun iraha nyebrang Mississippi pikeun dugi ka kaayaan salajengna sabab jelas yén Mississippi ngirangan sajumlah nagara bagian. Anjeun tiasa bulak-balik sakahayang anjeun, anjeun kedah angkat ka kota ageung, anjeun ogé tiasa sareng kuring yakin.

Mimiti, kuring bakal nginjeum perjalanan ieu, buku anu dipasihkeun ku Suzanne ti Jamie Jensen sareng ngagaduhan sajumlah rute sareng Jalan Raya Great nyaéta salah sahiji anu didaptarkeun di dieu sareng ngagaduhan sababaraha halteu anu hébat, ogé jadi gunana saeutik peta Great Walungan Jalan anu diciptakeun ku perusahaan komunikasi Samaun Mississippi River. Anjeun tiasa ngirim email ka aranjeunna sareng kéngingkeun salinan gratis na. Kuring ngirimkeun ka South Dakota sareng aya aplikasi di luar sana pikeun ngabantosan anjeun tetep dina jalur anu leres pisan Walungan Jalan, éta leres-leres rinci, éta nunjukkeun anjeun lirén sahingga nunjukkeun anjeun persis dimana ayana.

Éta dua arah dugi ka Louisiana sareng éta bakal seueur pisan ngabantosan perjalanan ieu, tapi urang kedah jalan anu urang kedah milarian sababaraha mil dinten ayeuna. Walungan Mississippi dibuka didieu di Bemidji Minnesota éta gumantung kana aliran sareng walungan mana anu ngalir ka dinya kuring pikir éta bakal langkung alit kadang-kadang, éta bakal langkung lega, langkung lami, langkung jero, anjeun henteu kantos terang, antosan, antosan, antosan dugi ka Missouri patepung di Mississippi di dieu éta ngan cai anu jernih pisan sareng kuring terang éta henteu leres Maksadna éta tiasa 32 derajat, janten teu heran kami masih di Paul Bunyan Land di dieu di Minnesota éta ngan ukur sababaraha Syuting kaasup Fargo di dieu suatu dinten. Kuring leres tiasa ngadamel séri lokasi pilem Fargo, tapi kuring ngan ukur rék nutupan Jalan Raya Walungan sareng pokus pokus, tapi Paul Bunyan sareng Babe the Blue Ox katingali saé di Bemidji Minnesota. Sigana mah kuring aya di dieu tilu atanapi opat taun ka pengker rada tiis dina waktos ayeuna sareng sialna kuring henteu nganggo kaos flanel beureum Paul Bunyan dinten ayeuna kuring kedah nganggo énjing-énjing sigana bakal langkung seueur kasempetan sigana kuring bakal langkung seueur sareng anyar seger Paul Bunyans dina Milarian Wisata Pusat pengunjung di dieu dibuka sareng aya sababaraha barang sapertos Paul Bunyan di dieu sapertos kampak Paul Bunyan, éta mangrupikeun monster, éta pinuh, saleresna anjeun terang naon waé bobber éta, éta langkung tiis parantos mésér hiji dina eBay, sakali éta muka di tengah sareng anjeun tiasa nyandak? dina cai sareng éta ngambang urang ngan ukur tiasa ngeusian satengahna écés éta kedah dibuka Kuring nempatkeun leungeun kuring ka anjeun anjeun tiasa ningali kumaha ageung sadayana di dieu pensil ageung di ditu aya baud ageung Paul Bunyanlater sabab hartosna Paul Bunyans gaduh pikeun indit sareng nelepon telepon, panginten kaos kaki sareng mittens otentik Pusat pangunjung saé tapi aranjeunna henteu ngical magnet sareng kuring masihan rekomendasi yén anjeun panginten kedah ngajual magnet di dieu kuring saleresna angkat ka toko kado di peuntas jalan? justkitty-corner sareng kéngingkeun Paul Bunyan sareng orok abdi magnet Blue Ox kanggo nambihan koleksi abdi Whoo-hoo ogé catetan anu langkung lengkep ngeunaan frékuénsi tulisan anu mangrupikeun ranté dugi ka Natal 2018 Kuring bakal dijadwalkeun unggah dina Senén Rebo Jumaah jalma anu hartosna tilu tulisan per minggu, éta hartosna 12 tulisan per bulan tibatan 15 per bulan upami kuring ngan diunggah sacara acak unggal dinten sanés, nyaéta unggal Senen, Rebo sareng Jumaah énjing tabuh 6 enjing

angkat beurat gancang

Di wétan bakal aya tulisan fanatik nomaden anyar ngeunaan Great Walungan Roadlet, balik deui ka walungan sareng tingali dimana urang nyandak urang salajengna oh tapi Eric anjeun moal mendakan ganjil di sapanjang Mississippi, éta moal nanaon, Kumaha waé anu toko ti Florida Panama City ngingetkeun kuring ngeunaan éta, upami aranjeunna masih aya, tapi kuring rada reuwas yén aranjeunna ngadamel palang sareng pintu masuk réstoran di ditu, hartosna, henteu ngan éta bakal pikaresepeun sareng éta Fishmouth badé angkat? Kuring ngarasa kawas tungtung anu luar biasa pikeun awal Jalan Raya Great River anu endah, éta éndah, anjeun guyonan, enya éta tempat kemah gratis sareng kuring hiji-hijina di dieu dina Oktober, bayangkeun upami éta di dieu sapertos alam sorot ngan salju éndah anu ngarobah daun? Daun dina taneuh wow alam, anjeun cicing di luar teuing lami pikeun nikmati anjeun ngan ukur tiasa gaduh gas alam kusabab hal anu kuring jantenkeun éta hal kuring tiasa kempel didieu saminggu saur kuring bakal cukup untung pikeun campi ng dieu nyaéta tempat kemah panjang genep mil di danau éta tempat kemah gratis tétéla kabuka sapanjang taun upami anjeun tiasa wani tiis sareng éta sababna kuring moal cicing di dieu salami saminggu kumargi urang ngalih langkung kidul kedah, tapi urang ' parantos ngajantenkeun kamajuan anu saé di dieu, hayu atuh balik deui sareng nunjukkeun peta kuring. Ngan tingali pandangan di luar jandéla kuring, kuring henteu gaduh cai di sisi ieu, tapi kuring masih tiasa muka panto sareng ningali cai, janten hayu urang tingali gancang peta di dieu, ieu mangrupikeun satengah mimiti Walungan Agung Jalan satengah anu sanésna aya di sisi sanésna urang mimitian di dieu di Itasca State Park teras sakumaha anjeun tiasa tingali kami leres-leres nyetir ka momiji sareng langsung di tempat kami, janten éta kumaha jalanna sareng anjeun terang walunganna tilelep tapi anjeun terang urang masih gaduh jalan anu panjang pikeun angkat ka Minnesota Wisconsin Iowa Illionis Missouri giliran ka Arkansas Tennesse Mississippi sareng akhirna Louisiana ka teluk oke abdi diparios teu aya biruang teu aya biruang éta gélo pisan di dieu atanapi naon bau gélo anu anjeun toes anu sobat tiis leungeun abdi anu tiis paws anjeun kedah beku teras maén dina salju Abdi teu bakal wani ht yén anjeun bakal lebet di dinya kuring kaget oke éta patut éta kusabab jukut leuwih héjo di ditu oke sareng émut dulur upami anjeun resep kana tulisan éta pasihan jempol kuring di handap se langganan saluranna upami anjeun resep tulisan ieu dua bulan hébat nalika urang teraskeun nyetir ka Greatriver Road punten nuturkeun kuring sareng nyaman dina dipan haneut anjeun sigana ku cangkir apel cider panas anu saé saé kuring timburu tapi éta kompromi anu saé, hatur nuhun dulur-dulur pikeun pemirsa abdi, kuring ngahargaan unggal-unggal jalma anu bener-bener kuring bakal ningalkeun anjeun sareng sababaraha cuplikan tulisan alam sareng kuring kuring bakal jempé, henteu aya musik, ngan ukur resep sareng ningali anjeun dina sababaraha dinten, aduh dulur

Sabaraha lami di Walungan Mississippi Walungan?

Salah sahiji sapédah pangpanjangnajalan satapakdi Amérika Serikat nuturkeun sadayanapanjangnatinaWalungan Mississippi. TheJalur Walungan Mississippinawarkeun 3.000 mil sapédah sareng jalur pedestrian sabab ieu di handapwalunganti Danau Itasca di Minnesota dugi ka Teluk Méksiko di Lousiana. Seueur tinajalan satapakngalir sapanjang jalan aspal.

Naon ibukota sapédah dunya?

Walanda mangrupikeun anu disebat sapédahibukota dunya, kalayan luhur 20 jutasapédahpikeun populasi 17 juta. Éta langkung ti hijisapédahpikeun unggal jalma.

Naon nagara anu paling ramah sapédah?

1. COPENHAGEN, DENMARK. Kopenhagen sering dianggap salakupaling sapédah-marahmaykota di dunya. Turis sering kabeuratan ku jumlahsapédahngapung ku, sareng murangkalih diajarkeun numpak sateuacan aranjeunna tos cukup umur pikeun angkat ka sakola.

Sabaraha mil anjeun tiasa nganggo sapédah dina sadinten?

Ilaharna, jalma biasatiasasiklus antara 56 dugi 60Rébuan(90 dugi 96 Kilométer) dina adinten. Masihan atanapi nyandak sababaraha.

Dimana kuring kedah bobo nalika ngabiayaan di Amérika?

Pilihan anu paling jelas pikeun milarian tempat anu saébobosapuluh asapédahwisata didaptarkeun kémping. Gumantung kana rute, asapédahwisata diAmérikabisa nganteurkeun anjeun ngaliwatan sajumlah taman nasional, taman negara, jeung leuweung nasional.

Dupi anjeun tiasa ngalangkungan Walungan Mississippi?

Tiasamanusa fana waeleumpang ngalangkungan Walungan Mississippi? Leres. Éta gampang pikeunmeuntas Mississippidina sumber na. TheWalungan Mississippidimimitian perjalanan panjang na di Minnesota kalér di Danau Itasca.25 2009.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Tip numpak abad - rujukan komprehensif

Naon waktos numpak abad anu saé? Ilaharna, saurang pengendara sapédah rata-rata tiasa ngarengsekeun perjalanan abad ka 7-8 jam, sanaos éta tetep beda-beda dina tingkat kaparigelan anjeun sareng sabaraha waktos anjeun nyéépkeun sapédah salami siang.

Botol cai - solusi pikeun

Naha kuring peryogi rompi hidrasi? Anjeun kedah milih sabuk hidrasi / sabuk ngaji upami lumpatna langkung pondok sareng anjeun henteu kedah nyandak langkung ti 250-500 ml cairan. Upami anjeun badé ngajalankeun jangka panjang sareng peryogi langkung cair atanapi kedah nyandak baju tambahan atanapi pakakas, maka anjeun kedahna nganggap rompi hidrasi atanapi ransel anu ngaji.17.06.2020

Robot balap - Manual lengkep

Naon Robot Racing? Roborace mangrupikeun platform balap sareng pengembangan pikeun mobil balap otonom. Intina mangrupikeun sapasang tungtunan sareng spésifikasi pakakas anu tiasa dimekarkeun ku perusahaan.

Candak saminggu istirahat ti damel - rujukan lengkep

Naha saé nyandak cuti saminggu ti damel? Nyandak saminggu angkat tina angkat moal ngarusak massa otot anjeun, sareng mangtaun-taun kauntungan anu diusahakeun aman aman. Éta ogé tiasa ngabantosan ku ngantep cilaka anu ngagorowok pikeun dudung. Waktos ieu ogé berharga pikeun otot tapis sareng overworked anu meryogikeun waktos istirahat sareng waras. г.

Dimana lance armstrong - solusi inovatif

Dimana Lance Armstrong ayeuna 2020? Dimana Lance Armstrong Ayeuna? Saatos ragrag tina rahmat, Armstrong ngabagi waktosna antara Austin, Texas, sareng Aspen, Colorado. Anjeunna ti Plano tapi parantos cicing di Austin ti saprak 1990.24 Mei 2020 г.

Ban palatih Vittoria - kumaha anjeun ngarengsekeun

Naha ban palatih hargana? Ban pelatih sapédah awét, sepi, tahan panas, nyayogikeun résistansi tambihan, sareng anjeun panginten kéngingkeun kana warna karesep anjeun. Éta ogé gampang dipasang (sareng anjeun ngan ukur bakalan ngalakukeun sakali henteu sapertos ban biasa anu teras-terasan lungse), aranjeunna ngagaduhan daya tarik anu langkung saé sareng gawat.