Utama > Sapédah > Ngendara sapédah jalan - solusi anu berorientasi kana aksi

Ngendara sapédah jalan - solusi anu berorientasi kana aksi

Naon sapédah anu paling saé dina jalan?

  • Jalansapédah téhpangsaénapikeuntunggang gunungdina lemes, aspaljalan-jalan.
  • Sapédah gunung téhpangsaénapikeuntunggang gunungpareumjalan.
  • Sepeda hibrid pisanpopulérpilihan pikeunsapédahkomuter, hatur nuhun kana kagunaanna.
  • Sapédah wisata diwangun pikeunjalankirang ngumbara, sareng ngajantenkeun komuter anu hadé pikeun kota anu kasarjalan-jalan.



Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina artikel tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun pisan naon anu kedah dipilari sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng karep sadayana hadé Splits. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun anjeun sadaya anu tiasa anjeun laksanakeun sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta sabaraha artos anu anjeun badé nyéépkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedahanggékeun ogé teu aya jawaban anu pas pikeun patarosan éta nalika badé mésér sapédah jalan, tapi anu anjeun tiasa terang éta luhur kualitas jalan asupna sapédah jalan biasana dimimitian sakitar 260 oro atanapi £ 250 sapertos kieu teras nalika anjeun kéngingkeun langkung seueur artos pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung enteng sareng canggih pikeun sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieunan sapédah, ilaharna aya anu nganggo bingkai aluminium sababaraha komponén tingkat lebet anu hadé sabab bahkan rem cakram sareng motor kalayan alat-alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang yén gunung atanapi Alps meureun anjeun naék sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum sapertos ieu kuring terang éta, kusabab aya seueur hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah nyalira, anggaran sadayana. asesoris penting sapertos sapatu sareng pedal, baju sareng sadayana anu anjeun pikahoyong anu mimiti anjeun kedah pertimbangkeun nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na nyaéta tina istilah koléktif pikeun rem sareng gearshift mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrik anu béda pikeun set Campagnolo , SRAM microchip sareng panginten Shimano anu paling kawéntar, henteu paduli kumpulan grup mérek dina hirarki atanapi tingkatan naék nalika anjeun mindahkeun hierarki grup éta bakal langkung awis sareng komponénna janten énggal anjeun biasana ngagaduhan langkung seueur fungsionalitas anu didamel na tina bahan anu langkung aheng sareng pergeseran roda gigi ogé bakal langkung lemes ayeuna mah sapédah tingkat lebet sareng bikang jalan lebet lebet biasana disayogikeun sareng set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé Shimano Sora ieu, anu mangrupikeun peringkat kadua Shimano groupset sareng biasa dipendakan dina sapédah sakitar harga harga £ 500, Shimano Sora tiasa angkat dina hirarki Groupset sapédah na gaduh Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi di handap Cara Kuring bakal ningali tempat éta Kuring bahkan nunggang sababaraha balapan tapi salah sahiji hal anu kedah diémutan nyaéta babandingan gear grupet. Sapédah ieu ngagaduhan kasét 1132 di bagian tukang anu kuring bakal nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun sareng alesan pikeun nyaéta yén 32 alat waos gigi dina tonggong kasét saéstuna gunana pikeun Hill nyaéta.

Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur sareng éta bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun sareng ranténa ayeuna gaduh ukuran anu sanés, anu bakal disarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran nyaéta ranté ci sareng 50:34 sapertos urang gaduh didieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun bukit rada gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh roda gigi anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambihan sabab nawiskeun rem anu langkung kuat, anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé. Kuring kedah nekenkeun yén rem pelem anu ngagunakeunana sampurna nyukupan pikeun menangkeun Tour de France salami 100 taun sareng aranjeunna ngagaduhan kaunggulan langkung enteng dibanding rem ieu salaku bahan bingkai na didamel gaduh pangaruh ageung kana kualitas numpak sapédah kalayan bahan Aluminium, baja paling populér. sareng serat karbon ti sakitar 250 dugi ka 1.000 pon euro sareng dolar, seuseueurna sapédah anu anjeun tiasa mendakan didamel tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu rasio kakuatan-ka-beuratna entéh, éta sababna nalika dipaké dina penerbangan, éta ogé tahan korosi pisan sareng tiasa didamel kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sapédah tiasa langkung ti sarébu euro langkung mampu ge. Anjeun mimiti ningali sapédah serat karbon tingkat Éntri sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payuneun, dimana kami ayeuna.

Serat karbon biasana langkung ringan sareng langkung bénten tibatan aluminium sareng waja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun nyiptakeun sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saé nyaéta sapédah aluminium nganggo serat garpu Karbon ieu ngirangan beurat ieu ngajantenkeun garpuh langkung sesah sareng éta ogé ngirangan geter jalan sareng ngageleger dina setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi anu padet dina pigura anu matak diperhatoskeun nyaéta pameuntasan ban langkung-langkung kuring bakal nyarios sabab ieu masihan anjeun kagunaan anu langkung ageung. Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng seueur aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan di mana Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring kusabab ieu kirang meryogikeun pangropéa sareng tahan langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri datang biasana ku roda tingkat Éntri kusabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis handap. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung ringan, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku ningkatna rentang performa ieu dina roda nambihan biaya maka jaga d Harga anu murah atanapi motor tingkat lebet disayogikeun ku roda anu langkung saderhana, tapi upami anjeun milari roda bi anjeun ke anu dipilarian ku anu kuring nyarankeun, nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantep kuring ogé bakal nyarankeun yén anjeun ningali lebar pasisian. Idéalna anjeun hoyong pasisian anu langkung cocog pikeun ban anu langkung ageung, janten lebar pasisian anu langkung lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm nawiskeun langkung raoseun, cekelan sakedik sareng aranjeunna ogé tahan résistansi anu langkung handap, anu hartosna anjeun tiasa naek speed anu sami sareng usaha sakedik.



Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran anjeun. Sapédah beban dirancang pikeun dianggo ku calana pondok empuk, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna henteu raoseun tanpa calana pondok, sareng sadel. kanyamanan pisan pribadi ogé Janten normal pikeun pengendara sering ngarobah hal. Kaseueuran sapédah balap henteu nganggo pedal, sanaos sapédah low-end sumping sareng acara pedal datar.

Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ieu ngamungkinkeun anjeun geser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sepédah khusus awéwé, mangga déngdékkeun pigura anu sami tapi titik kontak anu béda pikeun nyatakeun bédana anatomis antara jenis kelamin, janten anjeun kéngingkeun sadul sisi khusus anu batangna langkung pondok, setang langkung sempit sareng engkol rada pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun. Anjeun panginten resep kana motor gravel atanapi campuran-permukaan. Ieu dasarna nyaéta motor jalan sareng sababaraha modifikasi pikeun ngajantenkeun langkung serbaguna supados anjeun ngagaduhan langkung seueur ban kalayan volume anu langkung ageung jauh-jauh sanggup gear off-road gampang anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem disc sareng éta hartosna anjeun gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu jauh langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé dina gravel atanapi numpak besi tua penganten, anu anjeun teu hoyong lakukeun dina sapédah jalan anu standar anu cocog pikeun jalma-jalma campuran-milarian milarian petualangan, tiasa ngepak sababaraha motor, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu hoyong cicing waé. .

Anjeun tiasa ogé ngaganti ban anu lami pikeun jalan anu ipis sareng langsing sareng anjeun gaduh sapédah balap Abdi mangrupikeun kipas tina jinis-jinis ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro. Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milarian langlayangan énggal kuring tapi ogé ton barang-barang sanésna ogé tapi kuring hilap pisan yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami anu sapertos sareng nuturkeun sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun kana sapédah anu anjeun pikahoyong, anjeun panginten kedah terang kumaha netepkeun ukuran anu anjeun peryogikeun, kabeneran kami gaduh tulisan ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Sakumaha lami kedah naékkeun sapédah jalan anu munggaran kuring?



Henteu diperyogikeun kapahlawanan di dieu, sareng kami nyarankeun pikeun ngajagakahiji anjeunouting pondok tur amis. Upami anjeun parantos aktip, damelnumpak munggaran anjeun15 milpanjangsareng tujuankangalengkepan éta dina sajamkasajam satengah.30 Mar 2021

Naha jalan sapédah sesah naék?

Sapédah jalananu gancang nagampangpikeun pedal dina trotoar. Aranjeunna henteu cocog pikeun operasi di luarjalan. Sababaraha urang mendakan 'turun'tunggang gunungposisihesengajaga, ngareunah, pikeun waktos anu lami. GunungsapédahnyaétaLangkung heuraspikeun pedal sareng langkung laun dina trotoar.

Aya sakedik persaingan ramah antara kami sareng réréncangan di GMBN. Dasarna, kami mendakan yén aranjeunna leres-leres hébat dina ngaboncéng sapédah. Janten urang kedah ngaraos langkung saé langkung terang yén anu urang lakukeun langkung sesah Roadies anu dasarna langkung pas, leres? Naha anjeun tiasa ngabayangkeun tukang becak gunung anu unggul sapertos Tour de France. - Saleresna aya Cadel Evans di 2011. (kaméra klik) - Leres, éta mangrupikeun poin pangecualian anu saé.



Tapi naha anjeun tiasa ngabayangkeun upami pengendara jalan muncul dina balapan sapédah gunung, aranjeunna leres-leres bakal ngancurkeunana. - Peter Sagan, anjeunna ngan ukur réngsé balap motor gunung Olimpiade dina 35 taun ka tukang - tapi anjeunna parantos nyabak ban tilu kali, Si. Hayu enya, pasihan anjeunna kasempetan. - enya éta, anjeunna gaduh ban datar tilu kali, maka kami pikir kami panginten langkung saé bakal nyobian anu ieu - tapi kumaha tempatna.

Di dieu di Dolomites anu éndah di daérah Alta Badia. Kami parantos ngarencanakeun dua wahana, anu duanana diunggah kana Wahoo ELEMNT kami. Urang mimitian di dieu dina pendakian Passo Campolongo di luar Arabba saatos cappuccino anu saé.

Muhun kantenan. - Ayeuna kuring parantos ngarencanakeun rute 35-kilométer. Éta henteu panjang teuing.

Tapi butuh pendakian Pordoian sareng ogé Fedaia, anu tungtungna di danau anu saé. - Éta leres, ayeuna kuring nuju kirang ti satengah jarak .Ngan kuring ngadangukeun lempeng payun gunung ieu.

Meureun henteu nepi. Sigana rada teu raoseun di ditu. Tapi tangtosna kuring gaduh sabuk katurunan di sisi anu sanés.

Kasesahan henteu tiasa diukur dina kilométer. - Meureun waktos. - Leres. - Janten sadayana ngeunaan kakuatan sareng denyut jantung, anu bakal urang ukur dina méter kakuatan2max kakuatan urang sareng ogé WICK TICKRs urang.

Naon anu langkung sesah? Luar negeri atanapi naon éta atanapi aspal? Sareng nalika Abdi nuju ngaraosan, Si, anjeun dina sapédah gunung sareng nganggo Lycra. Naon éta? - Éta beunang. Abdi kéngingkeun ijin khusus. - Naha anjeun yakin? - Leres. (Retak rem) (musik rock) - Hayu, Si, jaga waé (musik rock) - Ayeuna anjeun panginten aya naon hubunganana sareng GCN, salian ti poténsial hak-hak bragging.

Kanyataanna nyaéta jalan sareng luar-jalan langkung caket deui. Memang, kaseueuran hal anu dilakukeun ku jalma-jalma GMBN jauh tina tarmac sakumaha aranjeunna tiasa pikagaduh. Tapi tong hilap seueur, seueur motor balap modéren kalayan rem diskna sareng kabébasan gerak ban anu lega sareng lega janten beuki serbaguna.

Nyatana, seueur sapédah petualangan ngan ukur nganggo roda sareng ban sapédah lempeng, nanging, pikeun masihan kamampuan luar jalan anu pas. Kami pikir anjeun leres-leres hoyong terang kumaha? hese disetir off-road. Diaku, urang tés éta dina sapédah gunung 29er.

schwinn 5 di 1 pompa lantai

Sakumaha urang nembe terang perkawis jalan-jalan batu Paris-Roubaix, éta henteu ngabédakeun pisan. Naon anu kuring tiasa carioskeun, kuring ngan ukur ngarasa siga urang laun-laun nyieun kamajuan di dieu. Langkung saé kuring ningali dimana Matt. (musik techno funky) - Nya, hal anu lucu ngeunaan nyarios anu langkung hésé jelasna gumantung kana sakumaha héséna anjeun nyobian, naon anu sahenteuna dimana dina sapédah jalan? Kaéndahanana aya dina kanyataan yén anjeun tiasa milari sakumaha gampang atanapi sesusah anu anjeun pikahoyong. (Calana) Tapi tong hariwang.

Kuring terang kehormatan pengendara jalan dipertaroskeun janten kuring bakal kerja keras. (Calana) (musik techno funky) - Oh my day. Éta naék tangguh.

Lumayan waé nangtung dina sapédah kuring. Éta ngadorong kuring ka wates. Anjeun tiasa ningali ELEMNT nunjukkeun kuring yén kuring kedah angkat ka ditu anu katingalina langkung hésé.

Jujur, anjeun tiasa ningali dina pandangan kumaha sesah na. (Calana) Lampu samping ieu nyambung kana zona kakuatan kuring. Héjo nyaéta bangbarung.

Tapi di lapangan mah kuring kedah sering ningkat sareng ningali konéng bahkan beureum. Éta tangtosna beureum dina permukaan laut. Éta henteu di permukaan laut.

Kami aya di 2.409 méter. (Calana) Ah. (Exhales) Eleh. 100 méter ti puncak.

Cannon salju tiruan bodo. - Nya, kuring ampir dina tungtung pendakian, ngan hiji deui naék. Abdi tiasa ngawartosan anjeun yén hawa cukup ipis di dieu jalma sapertos kuring anu henteu biasa jangkungna.

Upami kuring ngan ukur ningali ketinggian 2.058 méter sateuacanna, kuring masih ngagaduhan 160 méter ka puncak Pordoi. Abdi ampir aya. (musik techno funky) (ngarenghap pisan) Oke, dina nanjak kadua sareng terakhir sadinten, Passo Fedaia.

Ayeuna kuring henteu nganggo anu ieu janten kuring henteu yakin naon anu bakal dipiharep. Tapi anu kuring terang nyaéta panjangna 7 1/2 kilométer, rata-rata condong 7%, anu cukup tangguh pikeun saha waé. Kuring ngan ukur bakal ngajaga bulao, usaha anu dikawasa sareng mantep, coba terasrasakeun saloba mungkin. (ngaluarkeun napas) Éta kedah katingali geulis - (calana) Ah.

Ninggali karasa dugi ka menit. (Calana) Éta henteu dipercaya. Naha urang tiasa ningali kamana urang badé? Oh enya, oh enya! Éta dimana urang bade. (Victory music) (Wheels crunch) - Tungtungna naék dina Passo Fedaia.

Waktos kanggo ngopi. (ngaluarkeun napas) - Ayeuna kuring bakal ngaku yén dina mimiti dinten kuring lumayan nganggap yén kumargi urang bakal kirang ti satengah jarak, kuring sigana bakal janten anu munggaran nyebrang garis finish. Tapi hanjakalna kuring tiasa ningali tina jalur langsung kuring yén Matt saleresna parantos aya.

Nanging, dina sisi anu positip, éta mudah-mudahan hartosna yén anjeunna leres-leres ngagaduhan kasempetan. Nanging, ayeuna bakal aya masalah sareng ékspérimén kami sabab dina sababaraha méter mah sigana moal pedal deui dugi ka dugi ka garis finish. Kituna urang moal ngagaduhan data kinerja.

Tapi kuring bakal tetep damel atoh, sabab sanaos henteu seueur otot, naon anu kuring gaduh tetep sareng kuring salami hirup abdi sareng turun katurunan anu gagah pisan anu penting. Kuring terang éta seueur bersepeda gunung. Anjeun pasti tiasa kéngingkeun sapédah jalan di dieu.

Tapi prinsipna tetep sami bahkan dina kerikil. Éta ngandung harti yén geter leres-leres ngagem anjeun, sabab éta kaluar-jalan pasti langkung nyéépkeun tibatan nyetir langkung jauh. Beuki hésé jalan satapak, beuki hésé digawé. (Musik Pyschedelic) - Si, cappuccino anjeun ampir tiis.

kalori diduruk sapédah gunung

Ampir tapi --- Kuring ngarepkeun anjeun tiasa nyandak kuring. Nuhun, pasangan. - Tingali, anjeun katingali sakedik agem, sakedik agem. - Leres, éta rada sesah. - Nya, hayu urang Intina.- Leres.- Hayu urang tingali naon data anu anjeun gaduh. - Henteu kunanaon .- Kuring resep naon anu anjeun gaduh di dinya. - Oke, janten kuring kaluar sakedik langkung ti dua jam.

Kakuatan rata-rata kuring ngan ukur 152 watt, anu henteu seueur pisan pikeun kuring dina kertas. Kuring parantos damel langkung saé upami kuring jujur ​​pisan. Sakumaha anjeun nyarios, kuring katingali rada capé.

Tapi kuring kedah nyarios, kuring gaduh nyengir ageung dina ramo. Éta pikaresepeun. - Anjeun siga anu gaduh waktos anu saé.

Statistik kuring mirip pisan sareng anjeun. Pintonanana rada handap. Tapi upami anjeun ngebor sakedik langkung jero, kuring ngagaduhan dua blok nanjak anu pengkuh.

Jelas duanana naék didinya. Kuring ngamimitian zona opat sareng lima sakitar 30 menit masing-masing. Maka tangtosna kuring ogé ngagaduhan wangian de - anu saleresna pikaresepeun, upami anjeun ningali grafik ieu data kinerja anjeun dina nanjak, éta mangrupikeun usaha anu cukup mulus, sanés? Sedengkeun anjeun ngabandingkeun sareng naon anu kuring kedah lakukeun, anjeun damel seueur usaha pangulangan ogé tibatan anu bobo.

Janten, sanaos kinerja rata-rata kuring henteu saé pisan, kuring kedah kerja keras pisan pikeun ngajaga momentum kuring dina jalan kerikil anu leres-leres pisan sareng kuring wani nyarios yén ngalangkungan sababaraha salju, kuring damel lumayan keras kuring tetep henteu pikir yén kakuatan ieu nyarioskeun sadayana carita. Éta awak luhur kuring anu sigana nyeri pisan. Seueur geter anu kedah diserep. - Leres, tapi tungtungna, Si, naon deui anu sesah? Éta kedah disetir off-road pikeun kilométer.

Anjeun gaduh résistansi rolling tambahan, janten anjeun henteu gancang atanapi dugi ka éta. Tapi dina hal sabaraha héséna per jam, kuring bakal balik kana titik aslina. Sigana mah sesah anu anjeun pikahoyong. - Sigana anjeun leres-leres leres.

Kuring pikir éta sesah anu anjeun pikahoyong, tapi kuring nyatakeun yén off road nyaéta cara anu béda pikeun ngagawekeun awak anjeun - Abdi hoyong satuju sareng éta - sigana mah kuring kedah angkat ka gym, Matt - Nya kami nyarios nepi, tapi kumaha saur anjeun? Naon deui anu sesah? Offroad atanapi Jalan? - Leres, gabung kana bagian koméntar ieu di handap. Sateuacan anjeun leres-leres macet pastikeun anjeun gaduh langganan kana GCN. Gancang pisan.

Ngan pencét dina dunya. Sareng upami anjeun hoyong langkung seueur kontén, tingali tingali diri kumaha Matt berhasil nunjukkeun ka dulur-dulur GMBN cara naékkeun sapédah gunung di ditu di genep bulan karir pro na - anjeun henteu kedah nyarioskeun sadayana ngeunaan éta. Atanapi anjeun ngan ukur tiasa mencét di handap pikeun diajar kumaha ngajalankeun sapédah jalan dina gravel. - Éta mangrupikeun pangalaman, sanés? - Nyupiran di jalan, di luar jalan. - Oh muhun.

Tong hilap resep sareng bagikeun.

Naha bersepeda dina jalur haram?

Naha aya panerapan pikeunjalan sapedah? Jawaban saderhana ieu nyaéta enya. Bagéan 72 tina Undang-Undang Jalan Raya 1835 ngalarang 'ngahaja ninggang' dina jalan setapak, anu ngarujuk kanajalurdi sisi jalan karéta. Nanging, tafsir na jelas - éta henteu sah pikeun atukang becanumpak maranéhnasapédah dina trotoar.5 Maret 2018

Naon sapédah anu saé pikeun tunggang gunung?

HybridSapédahtadina dikandung pikeun nyayogikeun kaunggulan tina dua jalansapédahjeung gunungsapédah. Korsi ageung, empuk sareng stang na nangtung ngajantenkeun nyamantunggang gunungposisi, sareng anu paling saé pikeuntunggang santaisakitar lingkungan atanapisapédahjalur, komuter jarak jauh, sareng ngerjakeun ngurilingan kota.

Naon jarak anu saé pikeun siklus dina 30 menit?

TO30-sapédah menitnumpak sabaraha mil? Upami anjeun biking dina waktos anu saum sareng sedeng 12 mil per jam, anjeun bakal naék genep mil30 menit. Naék lima mil bakal nyandak anjeun ngan 25menit, ngan dina rekomendasi minimum tina30 menitper poé.30 jul. Des 2019

Naon jarak anu saé pikeun pengendara sepeda?

Seuseueurnapemulacondong lengket 5 dugi 10 mil salami sasih sateuacan aranjeunna ngawangun stamina dasar langkung lamijaraksebutkeun 20-30 mil komo langkung luhur sapertos biasatukang becadina wisata sarengsapédahperjalanan. Upami anjeun hoyong tiasa nutupan langkung lamijarakdina waktos anu gancang anjeun kedah ngawangun stamina sareng mimiti percanten ka anjeunsapédah. g.

Naha OKÉ numpak sapédah gunung di jalan?

Jawaban gancang sareng saderhana nyaéta: Leres, anjeun tiasanumpakanjeunsapédah gunungdi jalan.Sapédah gununganu utamina dirancang pikeunsapédahjalan satapak, sareng moal ngalakukeun ampir ogé nalika ditumpangan dinajalan, tapi anjeun pasti tiasa ngalakukeun éta.

Naha numpak sapédah jalan hésé?

Sapédah jalangaduh ban langkung sempit (dibandingkeun sareng gunungsapédah) kalayan tekanan anu langkung luhur. Ieu ngandung harti anjeun gaduh résistansi anu langkung muter dina asapédah jalan. Sakali deui, anjeun tiasa langkung jauh atanapi langkung gancang kalayan jumlah usaha anu sami anu anjeun lakukeun ka gunung anjeunsapédah.

Naha anjeun tiasa leumpang sapédah anjeun dina jalur jalan umum?

Aranjeunna teu ngagaduhan hak siklus on ajalan satapak umum. Kangalakukeunjanten tiasa janten tindakan ngalanggar hukum ngalawanétapamilik bumi tapi sanés pelanggaran pidana, kacuali aya undangan lokal atanapi paréntah paraturan lalu lintas anu maksakeun ngalarang panggunaan sapertos kitu.

Dupi abdi tiasa nganggo sapédah dina bridleway?

Téknis, hak pikeunsiklusasupbridlewaysngan ukur lumaku pikeun sapédah, sanés beca. Salaku kendaraan anu henteu didorong sacara mékanis, becatiasadianggo dina jalan tol anu diwatesan, jalan tol dibuka pikeun sadaya patalimarga, sarengsikluslagu. Nanging, upami beca anu diadaptasisikluspikeun panggunaan cacat, étatiasadianggo langkung lega.18 Maret 2021

Naha aya rute bersepeda di Inggris?

Ngabuburit mangrupikeun hal anu saé. Ti wisata di padesaan dugi ka turun gunung, naon waé jinis pengendara sepeda anjeun, Ngabuburit UK ngagaduhan sababaraha jalur inspirasi pikeun anjeun.

Anu mana jalan sapédah jalan anu pang saéna di Kabupaten Lake?

Saran Wisata kami didasarkeun kana rébuan kagiatan anu direngsekeun ku jalma sanés dina komoot. Milarian rute bersepeda jalan anu pangsaéna di Lake District? Teras kotektak kempelan kami 20 tunggang gunung di taman alam anu saé ieu di Cumbria di handap - sareng mendakan langkung seueur tina kunjungan anjeun salajengna.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan jalan sepédah jalan?

Sahenteuna, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta naék sapédah sareng mimitian ngepak jalan. Tapi aya sababaraha hal anu tiasa ngalancarkeun pangalaman mimiti sareng ngungkulan kasusah anu panginten teu disangka-sangka. Ngécéskeun tips-tips bersepeda éta tujuan tina tulisan ieu. Naon Siklus Jalan?

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.