Utama > Sapédah > Sapédah rokét - patarosan umum

Sapédah rokét - patarosan umum

Naon ari sapédah rokét?

Therokét-dipasangsapédah, namina Kamikaze 5, didesain ku sobat Swiss Mr Gissy urang Arnold Neracher, sareng parantos dianggo dina séri tantangan gancang anu langkung gancang anu diayakeun ku dua urang éta ti taun 2011. Modél ayeuna nganggo hidrogén péroxida pekat salaku bahan bakar sareng pérak salaku katalis .

Sakumaha gancangna sapédah rokét?



GeloSapédah rokétNaha 0-Ka-60 dina 1.1-Kadua, TopLajutina 207 MPH.

Sakumaha biaya sapédah rokét di GTA?

Oppressor tiasa dipésér online tina situs Warstock Cache sareng Carry dina telepon anjeun. Teu aya syarat kanggo mésér éta kecuali artos, sareng seueur: standar étaharganyaéta $ 3.890.250. Éta mésér mahal, tapi pikeun salah sahiji kendaraan anu paling pikaresepeun dina kaulinan, éta sigana hargana.

Naon kecepatan luhur rokét luar angkasa?

Ieu leres-leres gumantung kana naon anu anjeun hartosna ku 'kanarohangan. ' Upami anjeun ngan ukur hoyong lebet ngurilingan Bumi, anjeun kedah ngahontalkagancangansahenteuna 4,9 mil per detik, atanapi sakitar 17.600 mil per jam.



Panempoan rokét warna karat mawa orbiter dina tonggongna, ngaluarkeun haseup méga ageung, sareng buru-buru ka langit dina buntutna anu berapi anu ikonik. Tapi nunjukkeun yén peluncuran pesawat luar angkasa terakhir di 2011, naha ieu anu terakhir anu bakal urang tingali? Ningali hal sapertos kieu? Naon salajengna? Naha pesawat ulang-alik tiasa ningkat anu angkat sareng badarat sapertos pesawat? Hayu urang ngajajah kamungkinan. Ngagunakeun imajinasi anjeun, gambarkeun dua garis horizontal sajajar.

Ayeuna sambungkeun garis-garis éta iraha waé, ku dua cara anu béda: sareng garis vertikal anu ngalir lempeng ti handap ka garis luhur, sareng ku garis diagonal. Garis mana anu langkung pondok? Anu nangtung, tangtosna; Éta cara anu paling pondok pikeun nyambungkeun garis luhur sareng handapeun babarengan. Sareng éta ogé jawaban anu paling dasar pikeun patarosan urang - langkung gancang sareng gampang asup ka orbit ngan ukur leumpang lempeng tina taneuh.

Garis handapna nyaéta permukaan Bumi. Planét mangrupikeun tempat kompléks kompléks tina sagala rupa bahan anu nyambungkeun pikeun ngawangun massa anu mengesankeun - ampir 6 sextillion ton; éta sakitar 6.000 milyar milyar - seueur nol di dieu - sapertos skor matématika kuring di SMP. Sadaya jisim ieu dasarna tiasa dianggo sapertos magnet anu ageung, ngamungkinkeun bumi, diantawis prestasi penting sanésna, pikeun ngalestarikeun hiji hal anu urang sadayana terang sareng cinta - suasanana.



Garis luhur mangrupikeun batesi atmosfir bumi; sadayana saluareun éta orbit sareng rohangan. Tapi suasanana ogé dieusi ku zat. Mangrupikeun kombinasi gas anu ngagaduhan kapadetan nyalira.

Nalika pesawat shuttle angkat, sadaya jisim gas ieu teras-terasan ngadorong, nyababkeun gesekan, sacara efektif ngalambatkeunana. Ngaliwat vakum sapertos motong hawa, sedengkeun meuntas atmosfir sapertos ngalangkungan jelly. Oh, anggur atanapi strawberry? tina magnet gravitasi raksasa ieu anu disebut Bumi.

Kapal terbang henteu ngagaduhan seueur masalah ngalangkungan atmosfir kusabab aranjeunna ngagunakeun kapadetanna pikeun angkat tina bumi sareng ngajaga luhurna. Dua hal ngabantosan aranjeunna pikeun ngalakukeun ieu: dorong mesinna sareng bentuk jangjangna. Jangjang pesawat maksa hawa di payuneun aranjeunna pikeun dibagi jadi dua aliran.



Tangtosna, aliran-aliran éta hoyong ngahijikeun deui di tukangeun jangjang, tapi bentukna ngajantenkeun aliran hulu langkung gancang. Fas The kirang hawa exudes, anu kirang padet janten; sareng éta hartosna yén aliran udara anu asup ka handapeun jangjangna langkung padet tibatan anu di luhur. Ieu nyiptakeun angkat bertahap pikeun pesawat.

Dasarna, jangjangna mastikeun yén pesawat tiasa ngorondang dina hawa. Tapi tangtosna éta moal tiasa dilaksanakeun tanpa kakuatan hébat ngadorong pesawat sapanjang. Éta anu dorong pikeun.

Ngan pikeun angkat tina taneuh, pesawat kedah dugi ka gancang pisan. Laju ieu beda-beda pisan antara sababaraha jinis pesawat: 60 mil per jam pikeun pesawat ringan sareng sakitar 150 mil per jam kanggo pesawat komersial. Sareng ngan ukur badé angkat sareng naék 10.000 kaki, Boeing 747 peryogi sakedik kirang tina 3 ton suluh.

kota mogok uber

Éta tiasa disada pikaresepeun, tapi hayu urang tingali di pesawat ruang angkasa ieu. Hal-hal anu mimiti écés nyaéta jangjang anu imut, leutik, gagah anu henteu kapake pikeun lepas landas. Tapi upami hiji diwangun ku jangjang anu langkung seueur, éta moal aya gunana dina rohangan rohangan.

Éta ogé bakal sesah ngajantenkeun aranjeunna cekap cekap pikeun ngalaksanakeun prosés ngamimitian. Jangjang leutik pesawat ulang-alik luar angkasa Aranjeunna ngan ukur ngagaduhan hiji tujuan - badarat shuttle sacara aman sahingga tiasa dianggo deui dina misi anu bakal datang. Éta ngan ukur cukup badag pikeun nyegah shuttle ti muter teu kaendahan nalika turun ka atmosfir sareng ngageser kana taneuh kalayan operasi mesin pisan nalika badarat.

Mesin pesawat luar angkasa henteu sapertos mesin pesawat. Mesin pesawat peryogi hawa tina suasana pikeun fungsina. Mesin shuttle jelasna henteu, sabab hawa atmosfir bakal sesah dipendakan di luar angkasa.

Sabalikna, pesawat antar-jemput nganggo mesin rokét. Pikeun nunjukkeun naon hartosna rokét didieu sareng kumaha mesin ieu jalan: ngan niup balon sareng ngantepkeun éta tina panangan anjeun. Éta ngapung kira-kira dugi ka teu aya deui hawa, bari disurungkeun kana arah anu sabalikna nalika hawa badé kaluar.

Pikeun naék, mesin rokét kedah nganteurkeun cukup dorong sareng ngaduruk jumlah bahan bakar anu pas pikeun ngalakukeun padamelan éta. Nyatana, angkutan laut luar angkasa nganggo seueur suluh nalika pendakian aranjeunna, cekap pikeun aranjeunna ngabutuhkeun dua panguat rokét padet tambahan sareng tanki bahan bakar misah anu dibuang dina tahap akhir peluncuran. Sareng shuttle bakal ngan ukur kana orbit upami ngagaduhan kakuatan anu cekap.

Kakuatan shuttle kalayan tilu mesin sareng dua panguat nyaéta sakitar 7,8 juta pon dorong! Pikeun nambihan dorongan éta, bak éksternal ngayakeun sakitar 1,6 juta pon bahan bakar rokét.

Sareng kanggo ngajaga hiber dina kendali, tilu mesin ieu kedah rumit pisan strukturna. Tapi naha mungkin pikeun ngapungkeun pesawat ulang-alik kana orbit upami dirobih nganggo pesawat anu sapertos atmosfir? Hanjakal jawabanana henteu. Bakal butuh langkung seueur bahan bakar pikeun ngajaga jumlah kagancangan anu diperyogikeun pikeun miceun lintasan diagonal.

muterkeun athena ga

Intina, sanaos pesawat mabur ka puncak atmosfir, bumi tetep moal ngantepkeun. Dina urutan kabur ka atmosfir, obyék naon waé anu asalna ti Bumi kedahna cekap gancang pikeun nyebrangan naon anu dikenal salaku titik laju kabur. Laju ieu diperyogikeun pikeun ngungkulan tarikan gravitasi planét teras nempatkeun obyék kana orbit.

Pikeun planet urang, kecepatan orbit ieu 17.500 mil per jam. Jelas jauhna langkung gancang tibatan kecepatan sora sareng sababaraha kali langkung gancang tibatan kecepatan kapal terbang. Ayeuna bayangkeun pesawat anu ngapung gancang pisan sareng sabaraha bahan bakar pikeun ngalaksanakeunana.

Ogé, éta kedahna cekap cekap pikeun nahan nyalira sakedik. Biaya sareng téknologi rumit bakal ngan ukur henteu réalistis. Kamungkinan yén kapal angkut mangrupikeun hal anu kapengker parantos ngadorong élmuwan sareng insinyur pikeun milari jalan anu langkung saé pikeun ngalirkeun orbit sareng sajabina.

Hiji gagasan sapertos kitu nunjukkeun yén ka hareup jalma-jalma tiasa ngarambat kana angkasa dina lift luar angkasa. Lift luar angkasa mangrupikeun konsép menara raksasa anu disambungkeun di luhur ka satelit anu ngalir sasarengan sareng gerak puteran bumi éta sorangan. Menara cenah jangkungna sakitar 32.000 kilométer sareng didamel tina bahan anu awét pisan - nanotube karbon.

Platform di jero menara kedah disetél ku kendaraan anu didayagikeun sacara éléktromagnétik. Perjalanan ti Bumi ka satelit ngan ukur 5 waktos. Megastruktur ieu ngamungkinkeun jalur anu langkung mirah sareng aman kana angkasa, tapi nanotube karbon tétéla henteu cekap kuat pikeun ngawangun menara ageung sapertos kitu, pamilarianna dina bahan idéal.

Proyék sanés anu nyandak pendekatan anu sami disebat SpaceTram. Struktur anu diperyogikeun pikeun ngamimitian proyék ieu henteu ageung, tapi masih lumayan matak berkesan. Éta torowongan vakum nangtung anu ngadorong shuttle magnét anu sacara magnétis.

Éta henteu kalem teras didorong ku hawa, sareng kakuatan éléktromagnétik ngagancangkeun ngaliwatan torowongan. Teras némbak ka langit kalayan gancang caket kabur kabur. Pesawat ulang-alik anu dijalankeun ku torowongan ieu beurat na kirang kusabab henteu kedah seueur suluh.

Teu acan aya kecap kumaha manusa bakal salamet tina percepatan sapertos kitu. Supir panginten katingali sapertos pancake saatos sumping. Upami ideu-ideu ieu kadéngé anéh sareng anjeun, maka siap pikeun orbit terakhir.

Henteu, kuring henteu kénging anjeun sateuacan pesawat moal angkat ka angkasa nyalira. Sabalikna, éta bakal dianggo salaku platform peluncuran. Langkung saé, leres? Ieu bakal janten pesawat khusus kalayan jembar jangjangna ampir 400 kaki sareng tiasa naék ka jangkungna 35,000 kaki.

Shuttle leutik anu diluncurkeun tina pesawat ieu henteu kedah ngaliwat atmosfir, anu matak ngamudahkeun pikeun aranjeunna kabur ti gravitasi bumi. Richard Branson ayeuna nuju damel dina téhnik ieu sareng program Virgin Galactic na pikeun nyandak wisatawan ka Bringing tepi ka luar angkasa. Sora ngagumbirakeun! Janten tiasa pesawat lengkep ngagantikeun pesawat angkasa? Henteu, tapi éta henteu hartosna aranjeunna moal ngabantosan aranjeunna janten langkung épéktip dina waktos payun! Hei, upami anjeun parantos diajar anu énggal dinten ayeuna maka resep sareng bagikeun tulisan éta ka babaturan! Sareng ieu aya sababaraha tulisan anu hadé anu kuring pikir anjeun bakal resep, cukup klik kénca atanapi katuhu sareng tetep dina sisi kahirupan anu caang!

Sakumaha gancang manusa tiasa indit tanpa maot?

Awak urang heran tahan banting dina seueur kaayaan, tapi akselerasi gancang sanés salah sahijina. Sedengkeun anuawak manusa tiasatahan sagala speed konstan éta 20 mil per jam.

Sabaraha G bakal maéhan anjeun?

'Standar NHTSA pikeun akselerasi dampak ngadadak ka manusa étangalakukeunanangabalukarkeun tatu parah atanapi maot nyaéta 75urang urangpikeun 'jalu persentil 50', 65urang urangpikeun '50 persén awéwé', sareng 50urang urangpikeun 'anak persentil 50'.

Suhu naon anu tiasa maéhan anjeun?

Awaksuhuhandap 71.6? F (22? C)tiasangakibatkeun otot janten kaku, tekanan getih janten pisan low atanapi bahkan bolos, denyut jantung sareng napas turun, sareng étatiasatungtungna ngakibatkeun pati.

Sabaraha G nyaéta jet tempur?

Jet bajoangtiasa narik dugi ka 9gvertikal, sareng langkung seueur pilot tiasa nyandak tanpa blackout, langkung saé kasempetan na pikeun perang. Sababaraha pilot nganggog-suits anu ngabantosan nyorong getih tina suku sareng arah uteuk. Jalma anu pangluhurnagkasabaran katelahg-mémonter.14.04.2010

Naon tempat anu paling panas di bumi?

Lebak Pupusna, California

Numutkeun ka Arsip Global Cuaca & Iklim Extremes Organisasi Météorologi Dunya, hawa di Death Valley ngahontal tingkat internasional nalika pencét 134 derajat Fahrenheit di 1913terpanassuhu dirékam dimana waédi dunya.

sapédah jarahan

Sabaraha lami manusa tiasa salamet dina 0 derajat?

Hipotermiatiasakajadian dina sababaraha menit

Hipotermiatiasamekarkeun sakedik lima menit dina suhu dikurangan 50darajatFahrenheit upami anjeun henteu diasah leres sareng gaduh kulit anu kakeunaan, khusus kulit sirah, leungeun, ramo, sareng wajah, Glatter ngajelaskeun. Jam 30 di handapnol, hipotermiatiasadisetél dina sakitar 10 menit.

Ti mana kuring tiasa ngagaleuh ebike rokét?

Rocket eBike mangrupikeun drive roda sareng mesin 250W (pembeli EU) atanapi mesin 750W (pembeli AS) ti Bafang kalayan torsi tinggi sareng efisiensi nanjak. Ayeuna anjeun ngan ukur tiasa mendakannana di Indiegogo dimana éta langsung dibiayaan dina 5 menit. Éta ngaleuwihan gawang ku 3360% kalayan 17 dinten masih kénca. Anjeun tiasa mésér Rocket eBike $ 999 (OFF 49%) di Indiegogo.

Naon anu dilakukeun studio sapédah rokét pikeun Anjeun?

Di Rocket Bicycle Studio, kami resep pisan kana sapédah. Misi kami: ngabantosan unggal pengendara ngalaman kabagjaan sareng kabébasan bersepeda. Kami nawiskeun pangropéa sareng perbaikan sapédah sapinuhna. Sapédah anjeun dijaga kalayan ati-ati sareng detil. Kami milih-milih sapédah, komponén, sadel, set roda sareng asesoris anu unik tapi meujeuhna.

Naha aya lampu payun dina sapédah rokét?

Rocket Bike ngagaduhan lampu payun anu terintegrasi sakumaha standar. Anjeun ngendalikeunana dina layar dina setang. Éta 750 lumens kuat. Upami anjeun milih raka tukang dina kasir, anjeun ogé bakal ngagaduhan lampu tukang. Handlebar: desain bersih kalayan 2 handgrips ergonomis dina saban gigir (hiji anu ganda salaku throttle dina versi AS).

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.