Utama > Sapédah > Pembawa sapédah rak hateup - solusi inovatif

Pembawa sapédah rak hateup - solusi inovatif

Naha kuring peryogi palang atap pikeun rak sapédah?

Hateupdipasangrak sapédah peryogipikeun dipasang dinabar hateupanu dipasang di luhur mobil anjeun. Upami ieu mangrupikeun pilihan anu anjeun pikaresep tapi anjeun henteu ayeunagaduhhiji, anjeuntiasaanggo sistem pendaptaran kandaraan kami pikeun milarian sét kanggo mobil anjeun atanapi nyungkeun bantosan kolega toko.



Wilujeng sumping di Klinik Tech GCN minggu ayeuna urang dimana kami siap ngabantosan ngarengsekeun masalah bersepeda anjeun. Upami anjeun ngagaduhan, tinggalkeun dina bagian koméntar di handap, sareng saha anu terang. Meureun kuring bakal némbalan dina épisode anu bakal datang, tapi ngalih kana patarosan munggaran minggu ieu.

Sareng asalna ti Martin H, anu ngagaduhan masalah sareng stang sareng bobot. Nalika anjeun turun curbs atanapi tetes anu sami, setang dina gagang tip payun. Anjeun kedah lirén sababaraha kali sareng ngaluarkeun pakakas pikeun ngalereskeun masalah.

Aranjeunna ngagaduhan setang pro sareng batang aluminium. Anjeun ngencatkeun kana torsi anu leres kalayan rengkuh torsi mérek anu kawéntar sareng masalahna masih aya. Dupi anjeun ngalakukeun hal ngeunaan éta? Ayeuna, Martin.



Éta panginten pantes ngukur duanana setang sareng gagang ku sababaraha kaliber sabab condong leres-leres stroke saeutik, kasabaran anu béda. Ayeuna saleresna aya mérek anu kuring yakin ngagaduhan setang 31,7 milimeter tibatan biasa 31,8.

Sareng ku jinis stang anu langkung lami urang gaduh 25,25, 25,6, 25,2, hal-hal anu hirup anjeun dina dasarna janten masalah sareng Handlebar sareng panganteur gagang anu mimitina, sapertos anu kuring carioskeun, kuring bakal ngukur sareng mariksa ieu, hartosna, sakumaha anjeun nyarios, anjeun nuju narik dina jumlah anu pas.

Anjeun teu hoyong ngamimitian sareng mikir kumargi aluminium lumayan hampang bahkan tiasa rada rapuh. Janten pilihan anu pangsaéna sigana bakal mésér setang atanapi batang anyar, atanapi, salian ti éta, mésér pasangan éta tina mérek anu sami anu sampurna babarengan. Patarosan salajengna asalna tina TezAllez, anu naros, 'Hai Jon, naon gunana cakram klep selang?' Aturanana kedah dipiceun. 'Éta patarosan anu saé kusabab kaseueuran jalma condong ngalungkeun kana tempat sampah nalika masang selang énggal.



Ayeuna kuring condong nganggo roda profil kotak standar anu biasa janten anjeun terang, pasisian datar. Alesan pikeun ieu nyaéta lamun anjeun ngagaduhan salah sahiji ieu sareng pompa tangan di Pa. Ngompa ricularis condong ngorondang sakedik sareng masihan torsi tambahan sakedik, sabab, upami anjeun gaduh panol, panangan anu lemah lembut sapertos kuring, anjeun henteu Éta leres-leres gaduh seueur hal anu kedah dipasihkeun, sareng deui, nyegah tina kajantenan klep najong dina liang klep, anu kadang-kadang tiasa ogé nyélokkeun klep tina selang sareng ngantepkeun anjeun kempis.

cuka sari apel salaku deodorant

Nanging, dina roda profil anu jero urang condong henteu ningali éta sabab jelas profil anu langkung jero tina cinggir condong ngadukung batang klep langkung saé. Sedengkeun pikeun aturan, anjeun henteu kedah nuturkeunana. Anjeun tiasa nyiptakeun aturan anjeun nyalira.

Ninggalkeun aranjeunna upami anjeun hoyong. Salajengna nyaéta patarosan ti Tc anu ngagaduhan masalah sirkuit na. Janten anjeun nganggo Shimano 105, sareng nalika Tc ngalih ka tengah kasét, ranténa bakal luncat kana huntu kasét.



Henteu robih nalika éta kajantenan, katingalina, tapi siga ngageser. Naha kusabab ranténa pondok teuing? Kuring henteu nyarios upami éta kajantenan langkung jauh ti tengah kasét, janten anu pangpayunna mah nyaéta ningali huntu kasét. Pastikeun éta henteu seukeut ngarah henteu katingalina sapertos huntu hiu upami éta raoseun, sareng éta ngagaduhan profil lemes anu saé.

Teras cobian ogé parios ranté anjeun ogé. Anu idéal pikeun ieu nyaéta téés ranté, sahingga anjeun leres-leres tiasa ngukur naha ranténa dipakai sadayana. Anjeun tiasa ogé mariksa gantungan derailleur.

Ayeuna teu dipikaresep pisan yén kaseueuran ngalakukeun-éta-diri anjeun ngagaduhan alat alignment derailleur tukang, contona. Janten bawa ka toko sapédah lokal anjeun sareng pastikeun gantungan derailleur tukang anjeun bersih sareng lempeng. Éta tiasa ngarusak seueur sapédah.

Upami ieu henteu tiasa dianggo, hal terakhir anu anjeun tiasa lakukeun nyaéta pastikeun teu aya tautan anu kaku dina ranté anjeun. Janten gilirankeun ranté ieu lalaunan, jst.

B. mundur teras tingali naha aya bagian tina ranté éta. sababaraha tautan atanapi tautan anu leres henteu pas dina sprocket.

Upami kitu, kantun lenturkeun ranté éta sareng bulak-balik, dina dua sisi tina tautan anu kaku, sareng éta kedah ngaleupaskeun. Salajengna nyaéta patarosan ti gantungan derailleur Jared Fontaine. Oh henteu Jared.

Nya derailleur, éta henteu ngaco sadaya jalan sareng anjeun moal tiasa lebet kana 28 huntu tina kasét tukang. Naon hacks jsb mésér gantungan derailleur anyar atanapi derailleur. Éta éra ayeuna Jared, kuring henteu terang kumaha anjeun ngalakukeun ieu, tapi anjeun tiasa nyobian nyimpen samentawis.

Janten cobian utaskeun derailleur tukang kana gantungan, tapi tina tukang. Janten intina ti jero, cobi potong utas énggal. Upami anjeun tiasa, éta warta anu saé sareng bakal ngahémat waktos sakedik dugi ka gantungan derailleur énggal anjeun anu badé mesen sumping.

Tip di dieu, ngalakukeun sakedik panalungtikan online. Kuring terang aya sababaraha situs wéb di luar sana anu nawiskeun rangkeian ageung, h Aya sababaraha rupa pilihan gantungan derailleur anu béda. Coba pikeun kéngingkeun aluminium CNC.

Éta bakal langkung kaku tibatan salah sahiji tina paduan cor sareng anjeun bakal kéngingkeun pergeseran gear anu langkung saé deui. Catet yén anjeun henteu kedah mésér derailleur tukang énggal salaku jawaban tina patarosan anjeun ka dua, sabab sekrup anu leres pastina langkung sesah tibatan gantungan derailleur éta nyalira. Salajengna aya patarosan ti David Pfannenstiel anu naros, 'Naon jinis rag anjeun nganggo Anjeun' dina alat perawatan anjeun, sareng dimana anjeun nganggo naon? ' Janten kuring nganggo sababaraha anu béda.

Microfiber biasa ngeringkeun sapédah atanapi pigura sareng komponén saatos anjeun ngumbah. Nalika kuring henteu nganggo hawa anu dikomprés tina kompresor bumi kuring kuring ngan ukur ngabeledug. Ogé, lawon microfiber ieu saé pikeun nerapkeun lilin kana pigura teras digosokkeun supados sepédah anjeun katingali saé sareng bersih.

Kuring nganggo anduk kertas atanapi kertas koran pikeun ngabersihan tumpahan. Coba henteu ngagaduhan ieu, tapi kadang éta kajantenan. Teras akhirna sababaraha lapang lami, nyaéta

Kaos oblong, baju haneut, jeans, kaos kaki, calana jero, sareng sajabana, pikeun ngabersihan bagian anu leres-leres leres. Ukur ngusap sadaya gajih sareng kokotor.

Ayeuna urang gaduh patarosan, kuring resep anu ieu ti Barnabas Somogyi anu naros, 'Sakumaha beuratna? Dupi abdi tiasa ngahémat nganggo Drillium? Kuring gaduh sapédah balap waja anu lami, 'sareng kuring hoyong pisan dipermudah.' Leres, kuring hoyong masihan anjeun jawaban téknis anu gélo pikeun éta, tapi kuring sieun teu tiasa sabab kuring henteu yakin naon anu anjeun bakal bor. Janten, pikeun anjeun anu henteu terang, Drillium mangrupikeun polah pangeboran liang pikeun ngajantenkeun langkung gampang.

Mangrupikeun jaman edan dina '70an sareng '80an dina upaya ngajantenkeun bagian-bagian sapédah langkung gampang dianggo. Éta kasohor ku jalma anu nyobian waktos nalika aranjeunna ngalakukeun upaya ngadadak anu tiasa ngarusak dasarna komponén naon waé sabab anjeun mimiti ngebor liang ngaliwatan engkol, tuas rem, pedal, derailleur, ranté, hal-hal sapertos kitu, percanten atanapi henteu atanapi henteu, éta dimimitian pikeun ngaleuleuskeun komponén. Janten naséhat kuring ka anjeun nyaéta yén teu aya jalan anjeun kedah ngalakukeun éta, sareng pikeun ngahemat beurat naon waé anjeun sigana bakal kéngingkeun jumlah anu lumayan gumantung kana sabaraha bahan anu anjeun hapus.

Tapi anjeun panginten bakal kaleungitan beurat dina awak anjeun ogé, sabab anjeun bakal tungtungna kaleungitan sababaraha huntu upami bagian-bagian éta nyentak. Janten ngan ukur henteu. Salajengna sumping patarosan ti Michael O'Neill anu ngagaduhan masalah sareng rem diskna.

Janten anu dicarioskeun Michael nalika anjeunna naék gunung atanapi lumpat, anjeunna ngadangu cakram rem cakram payun. Tétéla éta leres, sareng sigana henteu aya masalah anu sanés, tapi sigana bakal rada parah saatos lirén sareng teras naék kana tingkatan anu gancang. Leres, Michael, pikeun kuring sigana anjeun panginten kedah ngaluarkeun getih marake anjeun atanapi, salaku alternatif, tingali piston asli dina caliper éta nyalira.

Janten perdarahanna rem bakal mawa anjeun cairan seger dina sistem. Janten mugia miceun sadaya hawa tina sistem, anu dina gilirannana moal tiasa masihan pangaruh marake anu langkung saé ti waktos ka waktos. Alternatipna, piston nyalira tiasa caket dina caliper.

Salah sahiji cara pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun ban sapertos pikeun ngabenerkeun roda teras, contona, tahan salah sahiji piston pageuh kana caliper teras pompa tuas remna. Ati-ati pisan pikeun nyobaan sareng ngabébaskeun piston tina caliper anu asli. Éta tiasa ngaluarkeun sora saeutik, tapi anjeun henteu hoyong ngalakukeunana teuing sabab dina skenario anu paling parah, piston bakal kaluar tina kaliper sareng nutupan anjeun sareng kamungkinan karpét anjeun anu éndah dina minyak.

Upami éta leres, cobian waé dua belah pihak teras bersihkeun kokotor sabab ti waktos ka waktos anjeun bakal kénging sakedik kokotor jalan sareng lebu sareng anu sapertos kitu anu dasarna henteu ngijinkeun piston pikeun mindahkeun lancar sareng lancar. Terus pasihan sakedik lapisan saleresna nganggo cairan DOT sakedik dina rem anu kuring gaduh sareng anu bener-bener ngabantosan piston lebet sareng kaluar. Salajengna urang gaduh patarosan ngeunaan kurung handap.

Salawasna mangrupakeun wilayah anu lieur sareng kadang kontropérsi. Duanana DeXe sareng Leonardo Lemgrube duanana badé masang 386 engkol dina kurung handap ku utas Italia. Kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta? Leres, éta patarosan anu saé.

Kuring leres-leres hoyong nyocogkeun engkol poros 30mm kana kurung handap UK anu diulirkeun sareng ngagaduhan pilihan di ditu tapi pikeun kurung handap berulir Italia, anu henteu umum ayeuna-ayeuna, kuring kedah nyarios teu aya rupa-rupa pilihan Simpenan jero rohangan pikeun anjeun. Kuring terang Rotor leres-leres ngajantenkeun hiji pasti bakal tiasa dianggo sareng set sanad 386 EVO, kuring sieun henteu terang. Tapi kuring pikir ku sababaraha spacers éta kedah ngalakukeun padamelan éta.

Tapi teras deui, urang sadayana terang kumaha kurungna tiasa handap. Tapi pastikeun pikeun parios unit rotor sabab éta tiasa janten anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Salajengna aya patarosan ti Matt Woodford.

Naha kuring kedah ngagentos roda kuring kana sapédah kuring atanapi nempatkeun kana Set Direct Drive Turbo, ngaluyukeun gir kuring? Para profesional tiasa ngarobih sapédah tanpa masalah, naha kuring henteu tiasa? Alignment ngajantenkeun kuring gélo. Punten bantosan. Leres, Matt, aya kasempetan anu saé, atanapi sahenteuna kasempetan, yén beberesih antara roda anjeun di luhur kuncén bakal rada bénten tibatan langsung Mount Turbo Trainer anu langsung.

Janten upami anjeun tiasa, cobian ngukur ieu kanggo verifikasi. Upami henteu, turun tina sapédah sareng tingali dimana derailleur tukang dibandingkeun sareng sprocket kasét anu leres - anjeun hoyong ningali sakumaha ketatna anjeun pikeun ngencarkeun pelepasan gancang. Kusabab upami anjeun ngaktipkeun teuing, gantungan derailleur condong ngalangla sakedik sareng tekanan tambahan sareng, dina gilirannana, henteu masihan anjeun roda gigi anu sampurna.

Tungtungna, pastikeun kasét anjeun henteu lami, sabab éta ogé tiasa nyababkeun anjeun ngagorowok. Kan Adrian Wells, aranjeunna gaduh pelana pelumas anu ngagerem, tapi éta henteu robih pisan. Dupi anjeun nyobian anu sanés? Leres, sababaraha solusi anu sanés anu anjeun tiasa nyobian leres-leres aya témpél tambaga atanapi anti-C, sapertos kitu.

Anu kantos ngumbar pelana anu nyusahkeun pikeun kuring. Hal sanés anu anjeun bahkan tiasa nyobian sababaraha silikon semprot. Janten dimana rél leres-leres lebet kana dasar pelana masihan ledakan anu saé sareng tingali naha éta tiasa ngaleungitkeun masalah.

Ogé pastikeun yén korsi korsi sareng kusabab jok pos korsi anjeun duanana dikencangkeun dugi ka tingkat anu leres. Mudah-mudahan ieu bakal ngajantenkeun anjeun tunggang gunung tanpa ngider. Patarosan terakhir minggu ieu asalna ti Jeba, anu nyarios yén aranjeunna ngémutan mésér hateup hareup pikeun sapédah na pikeun nambihan beurat kana garpuh sareng henteu lami salami? Atanapi langkung saé pikeun sapédah upami aranjeunna nempatkeun kana Clamp bagian tukang mobil kana tabung luhur? Pigura aluminium sareng garpu karbon.

Patarosan anu saé sareng kuring ampir ngaliwat kana roda payuneun garpu payun sareng rak atap kanggo sapédah kuring. Pokokna, patarosan ieu ditaros ku jalma-jalma, mangtaun-taun ka pengker, khususna sareng sapédah karbon anu munggaran. Kuring henteu kantos nguping kagagalan dini sapédah anu nganggo salah sahiji garpu payun ieu kuring yakin batur di luar sana bakal gaduh carita anu sanés bakal dicarioskeun, tapi sajauh kuring terang teu aya masalah atanapi masalah anu kedah hariwang. .

Hatur nuhun pikeun mariksa klinik GCN Tech minggu ieu dimana kami ngarepkeun ngajawab masalah anjeun. Hayu atuh terang patarosan téknis anjeun dina bagian komentar di handap sareng kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab aranjeunna. Ogé, émut resep tulisan ieu sareng bagikeun ka réréncangan anjeun.

Upami anjeun henteu acan ngadaptar, pastikeun anjeun leres. Sareng pencét bel béwara supados anjeun bakal dibéjaan unggal urang pasang tulisan énggal. Ogé, tong hilap parios toko GCN handapeun toko.

Didatangan globalcyclingnetwork.com dimana kami bahkan ngagaduhan produk énggal pikeun anjeun minggu ieu sareng éta alat Topeak MINI 10 anu ngagaduhan logo GCN anu saé pisan ukiran dina éta. Sakumaha tiis na Sareng ayeuna kana dua tulisan anu langkung saé, kumaha upami anjeun ngiclik di dieu sareng ka handap di dieu?

Naha biséd tiasa angkat dina rak atap?

Rak sapédah atapmangrupakeun cara anu saé pikeun ngangkut anjeunsapédahdimana wae anjeun hoyongindit. Ngangkut anjeunsapédahdinahateuphartosna anjeun moal ngahalangan pandangan anjeun ka jalan sakumaha anjeun tiasa nyandak éta di tukang. Upami anjeun gaduh kendaraan anu langkung ageung, anjeuntiasabiasana mawa langkungsapédahdina anjeunhateuptibatan dina pasang-pasangraka.

Mike Dojc Slinging Birdies nempatkeun helm sapédah janten kuring henteu nganggo uteuk kuring sabab kuring badé nunjukkeun anjeun cara nyandak sepédah sareng nempatkeun kana mobilna dina Yakima sababaraha jalma nganggo sapédah di tukang kuring nempatkeunana di luhur kusabab kuring resep nyetir kuring henteu terang kunaon kuring resep di lantai luhur kuring ngan ukur sesah diparkir di tukang, éta jujur, éta sababna kuring milih jinis pasang top dina rak atap, oke upami anjeun taman ogé di dinya éta henteu masalah pikeun gaduh deui upami anjeun henteu ngagemna, hiji-hijina masalah nyaéta nalika anjeun ngalangkungan anjeun bakal ngagaduhan jalan anu pas, anjeun bakal ngadorong sapédah anjeun. 'Kuring nyabak katuhu mobil anjeun, janten ati-ati nalika ngaco sekrup drive tertentu. Anjeun tiasa nyarios 'teu aya truk' kana tandana sareng anjeun jenis hilap sabab anjeun sanés treuk.

Éta sanés ide anu saé. Kuring bakal nunjukkeun cara ngalakukeun éta. Jang ngalampahkeunana kuring ngirim tangga di dieu janten kuring tiasa nuduhkeun bagian-bagian tina yakima ayeuna sababaraha urang bakal masang éta upami anjeun masangna supados anu langkung ageung ieu naék kusabab roda na pas di dieu sareng ieu deui, kanggo ngajaga anjeun sapédah di cek, janten sapédah na didieu di ranjang alit sareng éta lebet.

Éta anu ngajantenkeun sapédah anjeun stabil. Kami nganggo éta. [.

Anjeun teu kedah nganggo hambalan hambalan, gumantung kana sabaraha jangkungna anjeun, sareng kuring bakal dipermudah. Sapédah lumayan aman. Anjeun bahkan tiasa ngantep teras ngencatkeun gag ieu sapanjang jalan.

Pastikeun éta gampang. Pastikeun éta linggih sababaraha kali pikeun mastikeun éta saé sareng raoseun sareng éta anu kuring resep pikeun mastikeun kuring nempelkeun éta sareng kuring ngan napelkeun sababaraha klik teras dorong dugi ka handap sareng éta di Wallah. Aya hiji léngkah tambahan Kuring ngan ukur bakal ngonci, parantos, sareng ayeuna kuring badé angkat Éta anu turun tina awak anjeun panasaran kunaon kuring nganggo hélem anu sigana kuring parantos nganggo? Kuring bébéja ka anjeun, tapi upami kuring ngalaman kacilakaan sakali éta nyésakeun kuring anu gering kuring henteu naék sapédah kuring teras éta bouncing ka kuring sareng ngahalangan kuring tina ngaunduh sapédah anjeun nalika éta leres-leres yakima sapertos kieu .

Aya dua cara pikeun ngalakukeun éta anjeun tiasa nganggo tangga upami anjeun alit. Kusabab kitu kuring gaduh tangga atanapi anjeun muka panto panto anjeun sareng ayeuna anjeun bangun sapertos kitu ngan ukur terang anjeun henteu kantos nganggo panto panto di sisi supir, gunakeun éta kusabab anjeun henteu hoyong béngkok, anjeun sacaket dimungkinkeun pikeun tengah-tengah Nalika anjeun angkat ti Yakima, janten léngkah hiji sateuacan anjeun sumping nalika anjeun ngonci sapertos kuring kuring terang upami anjeun tiasa ningali konci na ieu fitur kaamanan tambahan sahingga teu aya anu nyolong sepédah, nalika anjeun balanja nalika anjeun aya di tempat parkir jadi éta konci anu salah, anjeun terang naha kuring nyimpen éta dina ranté aya konci master pikeun ngarobih ok, urang ningali anjeun ningali ieu, ningali anjeun tindakan konci na kuring ' m narikna ayeuna. yakima, aya tempat pikeun nyelapkeun kuncén dugi ka kalibet di sisi sanésna. didieu anjeun ningali yén kuring bakal ngalakukeun deui teras pencét dina halaman anjeun.

Anjeun kedah ningali éta, janten ayeuna kuring mencét toggle sareng leupas éta anu kedah leres-leres leupas, urang nyandak sapédah tina hal anu sanés, anu ngajaga di sisi ieu sareng ngantepkeun klep sareng ngadorong tarik tarik tarik gampang, jadi kabayang tukangna gratis ayeuna, ngan ukur hiji tina sapédah anu aya janten émut ieu leupas sareng éta bakal turun sareng nalika ningali sapédahna ayeuna bébas sareng jelas janten pastikeun anjeun gaduh dua panangan, pulaskeun pigura panto. Pasang sapédah anjeun diparkir voila Kuring bakal ngalakukeun éta ayeuna ku nunjukkeun tangga anjeun éta langkung gampang ku tangga, gumantung kana jangkungna mobil anjeun. ? ? ?? anjeun parantos milih pilihan pikeun hambalan hambalan anu kuring simpen dina batang kuring hatur nuhun deui pikeun nonton henteu henteu éta henteu réngsé maka kami bakal ngadamel kotak jarahan saatos Mike aya kami ngagaduhan kotak sareng kuring pikir éta kotak birdie énggal, anjeunna éta sareng kuring Kuring teras-terasan bungah ngeunaan kotak-kotak burger usum salju sabab éta hal anu anjeun tiasa niupkeun deui mundur hiji deui sakali deui kuring bakal ngajadikeun sagalana oke hayu urang muka saé sateuacan kuring muka éta kuring panasaran naha juru kamera ngagaduhan prediksi naon anu aya dina kotak saur anjeun kami bakal kéngingkeun baju haneut panginten saparapat zip pos prediksi kuring ngémutan pos saparapat termal éta ramalan kuring hiji dua tilu oke naon anu urang gaduh di dieu anu katingalina saé pisan tina penampilan kuring henteu biasana nganggo tinju kuring tapi kuring hoyong ngaluarkeunana kusabab éta ngudag 54 Abdi resep pisan mérek ieu sareng kami ngagaduhan kami sababaraha calana ti Chase 54 calana ngudag 54 éta mérek anu saé pisan kami parantos kéngingkeun barang éta dina acara tapi kuring ngan ukur hoyong nunjukkeun yén 54 nyaéta ideu, janten 54 nyaéta kawas skor Golf pamungkas atanapi Wonderf a ul glow-go. ? ? ?? tingali tingali angka-angka ieu oh éta anjeun sareng éta dina imbit anjeun jadi kami gaduh angka dina imbit anjeun tilu aces sareng sakitar jusie birdie sapertos kuring resep birdie sadayana sababaraha aces kami ngagaduhan dj golf nyerna kas di lapangan golf pang gedéna anu ka saratus Amérika. Papan Pamimpin Anyar Cék Kursus Favorit Anjeun Henteu Pindah Anjeun Sareng Ningali Naon Anu Dipigawe Jalma Dina Golf Sareng Dina TV Nyaéta $ 1,1 Milyar Masalah Kuring Gaduh Masalah Titik 1 Milyar Kanggo TV Sareng hiji kanggo anu nyerna golf.

Kami ngagaduhan kasus Bridgestone-v33 lrx sakedik berdebu, tapi kuring henteu paduli naon kotakna nalika kuring ngagaduhan Bridgestone sareng kami bakal. (). Wawakil sareng thermos box birdie kami upami anjeun biasana ngagaduhan kotak keren ieu di luar, éta tetep tiis langkung lami deui tetep panas langkung lami Abdi hilap Abdi sanés nginum kopi tapi panginten cara anu mana waé ogé tiasa dianggo sapertos anjeun panas sareng tiis, hal-hal anu indah meunang maénna. Inuman sapertos de resisten K-50 phillipan Verde Box ngetrokkeunnana kaluar tina Taman Yakima nempatkeun sapédah anjeun, kusabab éta cara nyetir sapertos anu di luhur anjeun henteu resep diturunkeun ku ngalungkeun birdie, waktos sanésna cap anjeun ngetok lengkep dimana waé dina cap ieu, khususna tombol-tombol Ciao Bella

Naha haram nyetir nganggo rak sapédah?

Upami anjeunrak sapédahnyaéta ngahalangan pandangan pelat lisénsi anjeun, pangintenharam, gumantung kana kaayaan anjeun. Sedengkeun sababaraha nagara bagian gaduh pengecualian anu ngamungkinkeunrak sapédahpikeun samar-samar jelaskeun plat lisénsi, seueur nagara bagian anu henteu kéngingkeun diblokir.

Anjeun hoyong ngangkut sapédah atanapi sapédah nganggo mobil tapi anjeun henteu ngagaduhan rak atap atanapi anjeun panginten henteu hoyong nganggo raka atap. Dina tulisan ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha cara pasang sapédah atanapi motor dina mobil, kuring ogé bakal masihan anjeun kiat upami anjeun ngagaduhan mobil anu alit pikeun nyocogkeun, sareng ogé sababaraha naséhat ngeunaan cara kéngingkeun anjeun. sapédah atanapi sapédah Entong ngarusak mobil anjeun dina prosés. Tapi sateuacan kuring ngalakukeun éta, upami anjeun hoyong langkung seueur naséhat ngeunaan bersepeda, anjeun tiasa ngadukung GCN ku ngaklik Langganan sareng ogé ikon béwara bel. (Booming Music) Ayeuna, seueur diantara anjeun pasti bakal terang kumaha ngalakukeun ieu.

Upami anjeun henteu acan, atanapi upami anjeun teu yakin kana naha anjeun ngarusak sapédah anjeun, tulisan ieu bakal ngabantosan. Upami anjeun ngagaduhan mobil ageung, sapertos gerbong stasiun atanapi gerbong stasiun, upami anjeun Amérika, éta ogé anjeun. Éta gampang.

Kusabab naon anu anjeun biasana tiasa lakukeun nyaéta nyorong sapédah sadayana upami anjeun ngan tilepan korsi tukang. Janten hiji hal nyaéta pastikeun anjeun ngaletak sisi drive sapédah sapertos anu kuring lakukeun; éta hartosna roda gigi didieu henteu kéngingkeun beurat sapédah. Ieu sabenerna tiasa ngarusak aranjeunna.

Janten kantun dorong ku ati-ati. Sareng ogé ati-ati yén ranté sareng ranté henteu kagendong di sisi mobil, ditambah mangrupakeun ide anu saé ngan ukur gaduh sepré atanapi karpét lami anu tiasa dianggo pikeun nutupan sapédah, éta saé pisan pikeun kaamanan, tapi ogé nyegah kokotor ti tempat anu sanés, kadang anjeun kersa? Ogé nempatkeun lambaran handapeun sapédah. Kuring umumna sok ngagaduhan sababaraha lambar dina tukang mobil kuring. (musik instrumental senang) Tapi kumaha upami anjeun hoyong ngangkut barang-barang sanés dina mobil anjeun, mis.

B. Barudak atanapi ngan ukur hoyong? ngagunakeun korsi tukang, atanapi meureun mobil anjeun langkung alit ti ieu. Éta ngagaduhan batang atanapi batang anu langkung alit upami anjeun ti Amérika.

Nya, kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha cara ngadamelna di tukang kusabab rada gampang kaluarna. Sareng ngantepkeun kabayang tukangna ngabantosan leres-leres ngajaga éta upami anjeun gaduh rohangan pikeun tukang mech sakedik sareng ogé nyegah ranté murag. Ayeuna pikeun ngaluarkeun roda payun, upami anjeun gaduh pelepasan gancang sapertos dina sapédah ieu, anjeun tiasa ngaleupaskeun pelepasan gancang.

Teras anjeun ogé tiasa nganggo camon pikeun ngaleupaskeun rem caliper di dieu. Biasana sapertos kieu. Anjeun ngan ukur muterkeun sareng ieu muka bantalan marake na sakedik, anu ngajantenkeun roda langkung gampang kaluar.

Teras kuring nyarankeun sacara saksama nempatkeun kabayang kana hiji sisi. terus geserkeun sapédah sakumaha biasana. Giliran setang sapertos kieu, tapi pastikeun setang na henteu pencét tabung luhur.

Janten cekelan kétang atanapi gagang sapédah. Pasang deui sapédahna. Téhnik anu pangsaéna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta nempatkeun sapédah dina tempatna heula, sapertos anu anjeun teraskeun, teras tempatkeun roda payun dina sapédah.

Tapi ulah ngan ukur nempatkeun sapédah kana sapédah sabab ieu tiasa ngeruk, utamina upami gampang digeleserkeun nalika anjeun tunggang gunung. Kitu deui pasang lambaran di luhur sareng kantun pasang sapédah sareng éta kedah saé dijagaan. Upami anjeun gaduh sapédah kalayan rem cakram sapertos kieu, nyoplokkeun roda leres-leres gampang.

Aranjeunna biasana ngagaduhan poros. Ayeuna kadang aranjeunna gaduh tuas dina poros sapertos kieu. Pikeun miceun kabayang, anjeun ngan saukur ngahurungkeun, ngabatalkeunana sareng narik poros gancang-ngaleupaskeun (zipér poros).

Teras anjeun tiasa angkat impeller. Nanging, sababaraha poros henteu ngagaduhan tuas internal sareng aranjeunna biasana peryogi konci Allen, biasana 5 mil sapertos ieu. Kadangkala éta 6 mils.

Teras Anjeun tiasa nganggo konci Allen atanapi rengkuh hex pikeun ngaleungitkeun poros sapertos éta. As sareng roda anjeun kaluar, pasang deui-poros anjeun deui kana sapédah. Alesan pikeun ieu, ogé, mimitina, éta ngabantuan sakedik integritas struktural.

Éta ngabantosan ngadamel sapédah sakedik langkung kuat. Tapi éta ogé ngajauhkeun anjeun tina kaleungitan. Hal-hal ieu gampang pisan leungit.

Dina pangalaman kuring sorangan, kuring angkat liburan saatos nyandak aranjeunna sareng ngantepkeun aranjeunna dina hateup mobil kuring. Aranjeunna henteu aya nalika kuring dugi ka dinya. Kuring terang yén sanés kuring ngan ukur jalma anu ngalakukeun kasalahan sapertos kieu.

Entong siga kuring. Pasang poros anjeun dimana anjeun moal leungit. Nalika anjeun nempatkeun kana rem cakram dina tonggong mobil, anjeun kedah langkung ati-ati, sabab ngetok diskor nalika nempatkeun obyék anu beurat dina éta tiasa nyababkeun rotor ngabengkokkeun sakedik nalika anjeun pasang deui kana sapédah anjeun. , ngusap rotor di calliper marake ku unggal révolusi sareng ngaluarkeun sora cuh cuh cuh.

Ih, éta leres-leres kagok pikeun ngalereskeun sareng kadang hartosna anjeun peryogi rotor énggal. Salawasna nempatkeun éta ku samping rotor luhur sareng ulah nempatkeun benda di luhur na. Tip anu sanés upami anjeun nganggo rem cakram hidrolik nyaéta nalika anjeun nyandak impeller anjeun kedah nempatkeun naon-naon dina caliper, éta tiasa nyababkeun piston ditolak teras bantalanna saling konci.

Anjeun tiasa maksa muka deui, tapi éta rada repot. Janten anjeun ngan ukur tiasa nyisipkeun palastik khusus, éta colokan plastik khusus anu tiasa anjeun mésér. Atanapi upami anjeun henteu ngagaduhan ieu, anjeun ngan ukur tiasa nganggo kartu bisnis anu narilep; sababaraha motor anu langkung lami nyepeng roda dina skrup.

Ayeuna anjeun peryogi sababaraha rengkuh pikeun miceun ieu, tapi untungna aranjeunna henteu umum ayeuna-ayeuna. Éta saeutik fiddly, tapi éta tetep sampurna pikeun nyoplokkeun kabayang. Upami anjeun ngagaduhan ruang anu kirang, anjeun panginten kedah miceun kadua roda pikeun ngepaskeun sapédah.

Tapi tong hariwang, éta sanés masalah. Sareng anjeun bakal kagum yén korsi handap sareng kadua roda dikaluarkeun tina sapédah, sabaraha mobil anu tiasa dikempelkeun sapédah. Maksad abdi, Renault Clios, Fiat 500, Porsche Caymans, naon waé.

Aya saeutik pisan mobil anu teu tiasa nyocogkeun kana sapédah nalika anjeun leres-leres hoyongkeun. Upami anjeun hoyong nyandak dua roda, cara anu paling gampang pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngabalikkeun sapédah. Seueur puristis nganggap hal éta mangrupikeun kasucian sareng benci pikeun ngalakukeunana sareng bakal ngawartosan anjeun henteu ngalakukeun éta.

Tapi aranjeunna salah. Sareng anjeun ngan saukur tiasa nempatkeun lambaran handap sahingga moal ngaruksak sapédah anjeun sareng jaga tetep saé sareng bersih. (musik instrumental ringan) Pikeun miceun kabayang tukangna, paling gampang upami anjeun nempatkeun setir tukangna kana gir pangleutikna di tukang.

Ngaleuleungkeun uas pelepasan gancang atanapi poros gancang-gancang, tarik derailleur tukangna mundur sareng ka luhur teras ngantep kabayangna murag. Anjog ka Tujuan anjeun Ditambah langkung gampang pikeun nempatkeun dua roda deui kana sapédah sanaos tibalik, janten lakukeun hal anu sami deui, tapi sabalikna. Upami anjeun badé pakansi atanapi panginten ngan ukur ngamuat sadaya koper anjeun dina tonggong sapédah anjeun, maka kuring bakal nyarankeun nempatkeun éta heula sareng teras ngempelkeun sapédah di luhur, khususna barang anu langkung beurat.

Pasang ieu heula kana rotor rem cakram sareng gantungan mech tukang. Sakumaha sateuacanna, nganggo seueur lambar, karpét, bungkus gelembung, naon waé anu anjeun badé tutupkeun sareng nangtayungan sapédah anjeun, éta ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun nutupan drivetrain tina ranté upami minyak sareng kokotor bakal asup kana barang anu sanés nalika anjeun hoyong. pikeun ngepak langkung ti hiji sapédah dina tonggong mobil, maka teu kunanaon tumpukan pigura dina saling. Ngan nganggo seueur padding di antawisna sareng aranjeunna henteu kedah ruksak Aranjeunna langkung enteng.

Sareng upami anjeun cukup tuah ngagaduhan mobil anu leres-leres henteu merenah maka kadang-kadang anjeun tiasa nyocogkeun, tapi anjeun panginten kedah ngaleungitkeun bagian-bagian tambahan sapertos pos korsi, pedal, sareng sakapeung muterkeun setang 'mugia anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat. Sareng upami kitu maka punten nyungkeun jempol sareng bagikeun ka réréncangan anjeun. Sareng ningali langkung seueur tip sapédah klik di dieu.

Sareng wartoskeun ka kami dina bagian koméntar ogé upami anjeun ngagaduhan tip atanapi Naséhat atanapi peretasan nalika nyimpen sapédah di tukang mobil.

Naha kuring kedah kéngingkeun rak atap atanapi rak?

Sedengkeunrak hateupmangrupikeun pilihan anu hadé pikeun kagunaanana, aranjeunna sanés pilihan anu pangsaéna nalika ngeunaan aksés. Arak gandéng, di sisi anu sanésna, gampang diakses. Upami anjeun peryogi hal ti anjeunrak gandéngnalika di jalan, anjeun ngan saukur luncat kaluar nameunangieu. Janten kirang sesah kanggo ngamuat sareng ngabongkar arak gandéng.

(Kacilakaan) - Wilujeng sumping ka Tanya GMBN. Kami gaduh seueur patarosan tech minggu ieu, janten kuring gaduh Dod di dieu, jalma téknologi, pikeun ngabantosan kuring. Kuring miharep anjeun siap pikeun Doddy ieu. - Leres, yakin. - Sababaraha kaahlian ogé, janten sababaraha variasi minggu ieu. - Henteu. - Hayu urang mimitian hiji ti Joe O'Carroll, éta sabenerna ditujukeun ka anjeun, Doddy. 'Kuring tetep ningali tulisan ieu dina Instagram' 'pelumas ranté warna atanapi lilin anjeun dilarapkeun sareng bolu.' 'Naha anjeun ningali aranjeunna?' - Abdi gaduh.

Sadaya jalma GCN ieu resep kana hal éta - Naha aranjeunna? - Leres, katingalina siga hipster sanes? Anjeun kéngingkeun kalung warna pelangi sareng sapertos - Leres, naon maksad anjeun? - Abdi henteu terang. Kuring pikir éta gumantung kana kaayaan anu anjeun tumpak kusabab ranté lilin panginten janten gratis gesekan sareng ngalampirkeunana katingalina rada tiis tangtosna, tapi kuring terang kaayaan anu biasana kuring naék sareng ranté kuring sok kotor dina tungtung perjalanan - kuring pikir ieu bakal hideung, leres? Sakali anjeun ngajalankeun dina leutak atanapi sababaraha drive janten hideung sareng pikareueuseun - saur anjeun upami anjeun cukup untung ngagaduhan iklim anu panas sareng berdebu. Éta katingalina lumayan rumit. - Leres, leres éta henteu. - Kuring pikir éta bakal tiis, tapi kuring hoyong sababaraha ieu nyobian sareng ningali. - Parios éta. - Juri kaluar - Abdi rada sénsitip sareng pelumas ranté kuring.

Abdi resep pelumas garing sapanjang taun. Abdi henteu resep pelumas baseuh. - Sabenerna, kuring sami.

Baseuh janten caket teuing saur kuring. - Abdi hoyong éta katingalina saé na - Leres - Kanan Aiden ARW, 'Hai Doddy, anjeun tiasa nyarankeun rak sapédah anu pantes' pikeun gerbong stasiun VW. 'Sapédah bécék dina tonggong mobil kuring .'- Leres, kuring tiasa ngaraos nyeri anjeun.

Nya, anjeun gaduh rak atap dina anjeun, sanés? - Leres, janten seueur seueur pilihan. Kuring ngagaduhan fender hateup Thule ieu, rak atap sareng raka sapédah anu kuring pikir saé tapi masalahna, tibatan ngajantengkeun bagian jero mobil anjeun, anjeun ayeuna janten atap sareng bagian tukang mobil anjeun kotor - kuring sok gaduh salah kuring sorangan Paranoia ngeunaan rak hateup Kuring terang anjeun henteu pernah ngalaman masalah sareng anjeun tapi kuring resep janten salah kuring tiasa ningali éta ngaliwatan jandéla - kuring terang jalma anu parantos naék motor na kana halangan-halangan anu handap ieu sareng anjeun terang naon anu kuring peroleh ti aranjeunna mobil anu kadéngé pareum sabab caket pisan sahingga tiasa gampang ngabébaskeun sapédah, éta ogé tiasa ngabobol luhur mobil. Janten kuring peka pisan.

Sigana mah saé. Sigana mah urang meresihan sapédah anjeun sateuacan nempatkeun deui sabab tiasa ngeruk tabung anjeun ogé. - Éta reputasi anu saé. - Tapi kuring resep.

Merenah pisan. Éta tetep aya permanén. - Kuring pikir pikeun tukang Thule sakumaha anjeun nyarioskeun aranjeunna ngadamel seueur rak anu saé.

Saris ngadamel anu leres-leres katingalna. Abdi nyarios yén kuring badé milari tow tow - anu paling stabil dina sagala hal - tapi kuring henteu hoyong bar tow. Abdi kedah kéngingkeun diri kuring towbar anu tiasa dicabut. - Leres, kuring henteu resep aranjeunna di ditu .- Aranjeunna katingali sakedik kecuali anjeun ngagaduhan mobil anu pas. - Éta katingalina sapertos anjeun narik trailer. - Leres. - Sapédah ieu ogé, anjeun kedah ngagantelkeun sareng ngaleupaskeun éta supados kuring henteu terang upami kuring nyandak sapédah atanapi naon waé, hurungkeun kana mobil.

Janten rak atap kuring dihurungkeun salamina. - Leres, éta lumayan cekap. Janten saur anjeun anu ngagaduhan pangaruh kana ékonomi bahan bakar anjeun sadayana? - Éta leres ngalaksanakeunana, leres, éta dina rak atap - Kumaha upami sami sareng rak koper? - Kuring miharep éta rada hadé - Anjeun pikir éta bakal langkung saé dina teori, leres? Tapi hehehehe, kuring bakal ngadamel rak anu dipasang sareng Thule ngajantenkeun khusus pikeun sepédah gunung.

Aranjeunna gaduh jarak roda anu langkung lami sareng tiasa ngatur sapédah gajih ogé, janten aranjeunna bakal lumayan padet dina sapédah nurun gunung. Tingali dina layar pikeun jinis rak, di Islandia jalma di Land Rover na ngagaduhan rak ieu, kuring henteu terang saha anu ngadamelna. Anjeunna némpél kana ban, kana roda, janten teu aya hubunganana sareng sapédah, kecuali ban.

Éta saé pisan. Kuring terang pabrikna, kuring henteu sieun - kuring terang aya ban tegak di Kanada, sanés anjeun ningali éta ngawangun sadayana, aranjeunna lumayan saé tapi kuring henteu yakin anjeun tiasa ngababawa ka dieu. Kuring henteu ningali aranjeunna - henteu ningali aranjeunna - Tapi aranjeunna bakal saé - Waktu anu pas pikeun cek kanyataan gancang Rak sapédah anu kuring carioskeun ngeunaan Magna, pituduh kami di Islandia, ngagaduhan merk Land Rover na tina 1Up.

Éta mérek Amérika jadi parios éta. Anu sanésna ti Jon Bishop. Anjeunna ngagaduhan Cube Reaction Hardtail 29er dina tekanan ban anu pangsaéna pikeun jalan satapak agrésif atanapi nunggang gunung. leres-leres kecanduan kanal. 'Prost Jon.- Saur éta gumantung ka anjeun salaku supir, ban anjeun sareng dimana anjeun naek.

Ku teu sangka aya anu gaduh tekanan anu sami - Pasti leres. Pribadi, kuring bakal nyarios ka kuring, upami kuring aya dina hardtail 29er nyobian naék jalur agrésif sareng nurunkeun gunung kuring hoyong aranjeunna rada tangguh. 28 atanapi 30? Teu cocog sareng sadayana.

Éta gumantung kana kumaha génging ban anjeun. Upami éta ban ply cross -land tunggal pasti bakal lumayan tangguh - atoh, résiko anjeun henteu dina ban anu langkung lemes upami ipis - sumuhun - naon tekanan anu biasana anjeun tumpak? - Kuring kantos ngirangan beurat badan akhir-akhir ieu, sakitar pertengahan duapuluhan? , 24 dugi ka 28, Nanging, balap enduro di akhir minggu atanapi sababaraha akhir minggu sateuacanna. Kuring balik deui ka umur 28 atanapi 30 psi anu lami kusabab éta pisan taringgul sareng anjeun ngajalankeunana capé hehehe.

Éta gaya anu béda pikeun nyetir nalika anjeun balap. Abdi 24 di payun, 28 di tukang - Leres, pasti langkung handap dina frt - Tapi hehehehe, anjeun kedah nyobian sareng milarian naon anu paling cocog pikeun anjeun, jujur ​​- Kami gaduh artikel lengkep ngeunaan masalah tekanan ban, janten parios deui, aya sababaraha hal anu bakal mangaruhan kumaha anjeun nyetél tekanan ban anjeun sapertos jinis sapédah anjeun pasang ban anjeun, jinis ban anjeun, kaayaan anjeun nyetir , sareng kamampuan anjeun ogé kedah nangtoskeun kumaha hésé ban anjeun. Ginzex, 'Hei, abdi resep kana konténna.' 'Kuring panasaran naha ngarobih ukuran pigura tina sapédah, janten 'nalika anjeun ageung', janten sapédah anu langkung ageung sareng anu béda peryogi robih? ' - Leres, panginten kamungkinan tabung steerer pikeun garpu anjeun, gumantung kana sabaraha payunna pigura sapédah na.

Ieu umumna kirang merhatikeun saur kuring. Diaméter tabung korsi anjeun tiasa bénten-bénten sahingga anjeun kedah ngawangun deui korsi énggal, kurung handapeun, sareng kamungkinan roda tukang atanapi as pikeun pigura anu langkung ageung, aya sababaraha anu anjeun tiasa kabur. Tabung sirah tiasa janten anu narik anjeun - sumuhun - panginten aya pos korsi anu panjang? - enya atanapi diaméterna.

Anjeun tiasa untung sareng ngan ukur ngalakukeun hal anu sami - anjeun sigana bakal kedah parios spésifikasi ngalawan anu énggal pikeun ningali sabaraha anu anjeun gaduh. Anjeun kedah mésér .- Sareng anjeun tiasa mésér ogé spésifikasi ieu upami anjeun hoyong pisan.-Regan Doig, 'Héy, naha kuring tiasa gaduh langkung ti hiji tautan utama dina ranté kuring dina hiji waktos?' Janten tautan anu dibagi. - Kuring henteu weruh naon garis resmi éta.

Anjeun sigana bakal nyarios henteu, tapi kuring parantos ngalakukeun ieu sababaraha kali sareng éta leres-leres henteu kunanaon. Teu aya anu lepat. Jigana tautan anu paling lemah dina ranté nyaéta masalah anjeun sareng tautan pamisah moal aya upami disambungkeun leres - kuring heran, kuring jarang ngarusak ranté pikeun jujur.

Abdi henteu émut ka tukang-tukangna kuring ngarusak. Tapi anu terakhir mah sigana henteu kéngingkeun tina tautan pamisah. - Henteu ti tempat sanés, enya. - Kuring beurat (ngintip) sareng ngan ngajual dina waktos anu salah sareng nyabut dimana waé ayana. - Ieu mangrupikeun ideu.

Naha anjeun henteu ngawangun ranté kaluar tina tautan pamisah? - Wow. Kami guyonan ngeunaan éta sabab dina Enduro World Series sababaraha jelema ngarusak ranténa di tengah panggung, henteu lirén sareng kéngingkeunana. Pencét kana taneuh sareng kuring mikir, naon anu kuring kedah lakukeun? pikeun ngalakukeun? Éta di tengah tempat.

Anjeunna naros upami aya anu gaduh ranté. Abdi resep henteu, kuring gaduh link anu dibagi. Ceuk batur mah kuring aya tautan pamisah.

Kuring ngan ukur kedah nyangking potongan-potongan alit di tengahna. - Leres, kuring henteu ngartos naha éta henteu kedah jalan. Sigana mah éta henteu awét sakumaha ranténa ngagaduhan sababaraha jenis fléksibel anu diwangun nalika éta bakal diwatesan dina jumlah anu dipibanda - éta bakal mahal. - Leres, mahal pisan.

Tapi kuring pikir éta henteu kunanaon. Ngan pastikeun pikeun salawasna ganda mariksa ranté anjeun iraha éta parantos beulah sareng disimpen deui. - Kuring henteu kantos percanten ka anjeun nalika kuring ngarusak ranté rusak anjeun. (Musik Éléktronik) - Cara séjén pikeun ngagantelkeun ranté anjeun ka sisi trailis ku ngagunakeun tautan listrik atanapi tautan gantungan.

Ieu cemerlang. Aranjeunna ngembang popularitas sareng cocog sareng sababaraha ranté, janten pastikeun anjeun kéngingkeun anu cocog sareng drivetrain anjeun - Oke, anu salajengna ti Damanik Alfiano. 'Naha aman pikeun numpak ku pelek?' - Abdi bakal nyarios leres waé.

Kuring nembé nyerang dimana anjeun leres-leres ningali manik tina ban janten dina hal ieu kuring bakal nyarios henteu kusabab éta mangrupakeun barang anu saé anu tiasa ucul. Tapi kuring ngan ukur kéngingkeun rengkuh lami anu tiasa diluyukeun - sareng éta henteu kunanaon - Kuring parantos ngalakukeun sababaraha kali nyalira. Hiji hal anu anjeun tiasa perhatoskeun nalika ngajalankeun tubeless nyaéta anjeun tiasa megatkeun segelna.

Henteu sesah pikeun ngabéréskeun ieu - éta masalah kuring, tapi kuring ngabengkokkeun deui sareng éta hasil saé - Janten payun. Janten saé salajengna ti CJ Terompet. 'Kumaha mungkin pikeun ngédulan sapédah anjeun?' 'Kuring gaduh sapédah lintas-tingkat lebet,' 'ngagaduhan masalah marake unggal minggu salami sababaraha minggu ka pengker,' ogé sababaraha masalah anu sanés. '- Kuring bakal nyarios kumaha waé.

Tapi anjeun salawasna tiasa ngaropea sapédah ieu. Brek meureun henteu dugi ka tugasna, éta panginten turun dina rotor alit sareng panas teuing. - Saur kuring sapédah gaduh kacenderungan nyusul anjeun salaku supir.

Naha anjeun sanggup naon anu tiasa anjeun laksanakeun ayeuna, tapi panginten dina tingkat awal? Kaahlian anjeun ngembangkeun cukup gancang yén sapédah anjeun henteu tiasa ngajaga. - Janten leres, kamungkinan. Anjeun tiasa, sapertos anu kuring carioskeun, ningkatkeun ban, rem, sareng anu sami janten anjeun tiasa nyandak sapédah ieu sakedik kana tingkat anjeun.

Anjeun tiasa ogé ngalakukeun saeutik hacks pikeun ningkatkeun kakuatan ngerem ku meunang rotors anu langkung ageung, contona. Janten upami anjeun nganggo rem anu sami anjeun masih ngagaduhan kakuatan langkung saur kuring naon masalahna sareng rem - tangtosna leres. Salajengna nyaéta ti Juan Salce. 'Hai, kuring nuju berjuang janten langkung saé dina pilihan garis kuring' 'anu saur kuring aya hubunganana sareng kakurangan kuring anu ngarepkeun' jalan satapak anu kuring anggap sesah. 'Naon cara anu paling saé pikeun ngurilingan Pilihan garis latihan' tanpa lirén dina bagian jalan naon? ' 'Maksad abdi ku cara anu langkung cairan.' Kuring parantos nyarios sababaraha kali ngeunaan lirén sareng nyobian sababaraha kali deui.

Éta dianggo pikeun kuring nalika kuring ngora. Kuring ngan ukur naék jalan satapak naék naék deui sareng anjeun supados anjeun teras-terasan numpang sapotong anu sami. Éta henteu tiasa dianggo pikeun sadayana.

Anjeun tiasa numpak sareng jalma sanés sareng anjeun henteu hoyong lirén sareng mimitian. Janten ngan ukur ngeunaan leres-leres fokus kana nyambungkeun hal-hal sakedik langkung saé. Pikeun kuring éta pasti bakal kajadian dimana nalika kuring henteu nyetir cekap panon kuring murag didieu sareng aranjeunna kedah aya didinya janten leres-leres cobi sareng pikirkeun sepanjang waktos.

Coba pikeun ngabeungkeutkeun hal-hal, eh, sapertos juru, sareng éta mangrupikeun cobaan sareng kasalahan. Coba garis anu béda sepanjang waktos. Sareng naluri anjeun milih garis anu langkung saé bakal ningkat saur kuring - Narikna anjeun nyarios ngeunaan hal naluri aya tulisan POV anu keren ngeunaan hiji lalaki nuturkeun Nagreg Minnaar.

Jalma ieu tempat deukeut sakumaha alus sakumaha Nagreg. Nagreg ngadorong buta, tapi si lalaki ngadorong dua kali langkung gancang sakumaha biasana anjeunna nitih, ngan ukur nuturkeun Greg sareng éta pikaresepeun ningali kumaha Nagreg payun payun pendakian buta sareng sadaya - sareng downhillers ieu bakal nyéépkeun waktos pisan pikeun dirina sorangan fokus kana éta. Éta panginten naha aranjeunna hadé pisan.

Mikir ngeunaan éta sadaya waktu. - Ayeuna waktuna pikeun seuneu gancang sareng sabenerna daptar anu urang gaduh lumayan seueur pikeun tujuan EWC anjeun. - Tiis. - Janten mimitina ti Aintberry, 'Naha anjeun badé ngamimitian ngadamel pelindung tukang' 'Sepuh waktos dina jalur anu leueur Neil? '' Kuring parantos nyobian. '- Kuring henteu pernah resep pisan ngajalankeunana, tapi leres éta henteu kunanaon.

Abdi langsung hilap. Sareng ragrag sakedik kuring dina latihan murag sigana sakitar lima kaki rata dina tonggong kuring dina batu sareng siku kuring masih nyeri ayeuna. - Naha tonggong anjeun henteu kunanaon? - Balik éta saé pisan, janten enya, kuring tiasa ngalakukeun éta. - Brian Holm, 'Naha anjeun kuciwa leumpang pedal datar atanapi' 'Naha éta masih raoseun sapertos pilihan anu leres dina ngémutan?' - Kuring gaduh perasaan yén éta mangrupikeun pilihan anu leres kusabab kuring rada leueur di bagian sareng dina seueur jalma anu leres-leres jero, switchbacks berdebu kuring pasti ngagaduhan suku kuring, janten éta pas pikeun kuring. - Mark Kasaboski, 'Jam 1:24 urang tiasa ningali handapeun sapatu anjeun. 'Sapatu,' Sareng anjeun naék sapatu datar. ' 'Naon sétan?' 'Naha aranjeunna kedah sapertos kitu?' - Janten Northwaves anyar, naon anu disebatna? - Klan. - marga.

Aranjeunna ngagaduhan propil anu langkung handap dimana anjeun nempatkeun pedal anjeun. Ideu na nyaéta tibatan macét dina hiji tempat, anjeun tiasa ngarobih sakitar sakedik. Kuring reuwas kumaha ogé jalanna.

Kami parantos ningali sateuacanna sareng hal-hal sapertos Five Ten Freerider. Kontak aranjeunna disebatna? - Leres, leres kontak. - Kuring henteu resep yén anjeunna jujur. - Aranjeunna licik teuing, panginten. - Kuring henteu merhatoskeun éta.

Pas anjeun nincak pedal, éta moal karasa béda ti sapatu normal. Janten leres, kuring pikir éta saé. - Sareng pamustunganana ku Noah Carder: 'Naha anjeun kantos maén polo sapédah?' 'Upami anjeun henteu acan. - Henteu pernah.

Naha ieu anu kuring atos ningali maén bal sapédah Dupi éta anu sanés? - Polo sapédah --- Anjeun nyekel iteuk teras pencét sapertos kitu --- Saur kuring éta sora ampir siga kaulinan sapédah - Sora bodo pikeun kuring. Naha urang kedah nyobian atanapi henteu? - Hayu urang terang dina koméntar ieu sareng kami bakal nyobian upami anjeun pikir kedah - kuring henteu yakin. Atoh, waktos kanggo, lereskeun kuring upami lepat, janten éta Tim o In Mondraker Dune Carbon Rand anjeunna naroskeun naha anjeunna ngalakukeun ieu leres.

Janten anjeunna luncat ganda ieu. Pasti tingali anu salajengna anjeunna henteu leres kusabab anjeunna sering ragrag - Anjeunna katingalina siga anjeunna badé gancang - Lumayan gancang. Éta sapertos ganda panjang datar.

Anjeun henteu murag kana badarat, anjeun ampir ngapung ngalangkungan éta teras anjeun badarat, janten kuring bakal nyarios ngalambatkeun sakedik. Ngerjakeun téhnik bunny hop ieu anu urang sering nyarioskeun. Tapi coba waé jangkungna.

Luncat ieu sigana moal janten anu paling gampang kusabab éta luncat anu cukup deet janten kuring panginten mendakan anu langkung pondok langkung ageung, kuring bakal nyarios kadéngéna - luncat anu kadua kuring bakal nyarios ulah murag. Éta gampang - Éta katingalina siga anjeunna henteu hoyong ngalakukeun dina menit-menit terakhir - Urang sadayana parantos. Ngan cobian sareng laun sakedik kuring bakal nyarios.

Kirimkeun tulisan anjeun dina, tangtosna, anggo uploader kami. Anjeun tiasa milih sakedik anjeun di dieu janten lereskeun upami kuring lepat brankas kami pikeun tempat kokotor. Super gampang.

Miluan. Cinta ningali éta. Terus kirimkeun patarosan anjeun atanapi tinggaleun dina koméntar di handap tulisan ieu.

Kami bakal ningali ngalangkungan aranjeunna sareng kami bakal nyobian ngabantosan anjeun minggu payun. Upami anjeun hoyong ningali tulisan kuring ngeunaan balapan Enduro World Series, pencét di dieu pikeun ngalaksanakeunana. Sareng upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan dasar nyaluyukeun gear anjeun, pencét langsung di dieu.

Pasihan urang jempol.

Naha rak atap sapédah pantes?

Saluareunanasapédah,rak hateupogé saé pikeun ngangkut sadayana ti parahu alit dugi ka ski kana kotak kargo. Naros:Sapédah(atawa jinis peralatan anu sanés) dicabut tina jalan, anu ngantunkeun aksés anu teu kahalangan pikeun interior mobil sareng batangna.Sapédahentong gerak atanapi ayun gampang.

Naha sapédah aman?

Sedengkeun anu pamungkasrak amannyaéta halangan sabab éta sambungan anu padet sareng mobil - batangnarakangalangkungan tali anu lumayan pantes - salami anjeun terang kumaha caranangamankeunétarakajeungsapédahleres. Sakali leresngamankeunkalayan tambahan dasi-turun (tabung cadang) teu aya jalannasapédahnyaéta badé ragrag.05/19/2004

Naha OKÉ pikeun rak sapédah pikeun nutupan pelat lisénsi?

Intina nyaéta anu enya, upami anjeunplat lisénsinyaétakatutupan, anjeun tiasa kéngingkeun tikét. Ringkesanana,nutupananjeunplat lisénsikalayan arak sapédahtiasa masihan anjeun tikét; Nanging, éta henteu gampang pisan upami anjeun ngalaksanakeun sagala kabiasaan nyetir anu sanés. Janten tong ngantepkeun éta ngahalangan anjeun ti luar ka tempat na!

Sakumaha jauh anjeun tiasa nyetir nganggo rak sapédah?

Kumaha gancangnadupi anjeun tiasa nyetir nganggo rak sapédah? Seuseueurnarakanyanggakeunanjeunkanyetirnepi ka 70 ka 80 mph kalayansapédahnapel. Saatos masang Anjeunsapédahdinaraka, mimitian kunyetirlalaunan sareng laun ningkatkeun kagancangan. Tarik saatos sekitar 10 menit kanggo mastikeun yénraka, tali, sarengsapédahmasih leres dina tempatna.

Naha batang sapédah ruksak mobil anjeun?

Batang-masangrak sapédahgaduh poténsi anu paling hébat pikeun nyababkeunkaruksakankamobil anjeun. Jenis ieurak sapédahlungguh ngalawanmobil urangcét sareng talina kana sisinakalapa. Kusabab jenis ieurakasok kontak sarengmobil anjeun, éta tiasa ngagosok ngalawan éta sareng nyababkeun goresan.

Naha hateup atanapi gantung sapédah langkung saé?

Rak sapédah atap: Anjeun meureun hoyong nempatkeun anjeunsapédahdinahateupsabab éta langkung aman, anjeun kedah aksés kana batang tukang anjeun atanapi anjeun teu hoyong masang gandenghalangan.Rak atapDaérahaluspilihan upami anjeun henteu kabeuratan ngangkat étasapédahkanahateupsareng garasi atanapi langit-langit low clearance henteu janten masalah.

kumaha masang tulisan serelek

Naha pamawa sapédah tiasa dipasang dina hateup?

Operatorna dipasang dina hateup, masihan anjeun aksés lengkep kana batang mobil anjeun. Hiji operator ngan ukur mawa 1 sapédah, tapi anjeun tiasa masangkeun operator tambahan dina hateup anjeun pikeun ngangkut langkung seueur motor atanapi peralatan anu sanés. Punten dicatet yén sadaya operator sapédah anu dipasang dina hateup peryogi rak atanapi sistem palang anu dipasang pabrik.

Naon jenis rak sapédah anu kuring peryogi pikeun hateup kuring?

Punten dicatet yén sadaya operator sapédah anu dipasang dina hateup peryogi rak atanapi sistem palang anu dipasang pabrik. Operator sapédah anu dipasang hitch nyaéta operator sapédah anu paling umum. Éta tiasa nyandak 1-5 motor, gampang dipasang kana mobil anjeun sareng ngawatesan angkat anu beurat sareng tinggi.

Naon jenis rak sapédah anu dianggo Thule?

Cap tungtung baki roda ngagantian pikeun pamawa sepeda sapédah Thule anjeun. Rakit sapédah hateup dibasajankeun Thule méré Anjeun pilihan lengkep pikeun pilihan pamasangan sareng pemuatan / pembongkaran anu béda. Kalayan sadayana tina operator garpu anu kalebet pilihan thru-axle kana pigura atanapi roda anu dipasang dina rak sapédah atap.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro