Utama > Sapédah > State bicycle co.review - how to fix

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé?

TheSapédah NagaraCo Umumna, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés sapédah kelas luhur, kunaon waéhartosna.



Nalika coronavirus mareuman angkot sareng gim umum, urang Amérika balik ka Palasik anu dipercaya. Penjualan sapédah di Amérika Serikat dina Maret naék 121 persen dugi April, sareng toko-toko sapédah di saluruh nagara diberesihan. Henteu aya waktos kami parantos tiasa nyumponan paménta sareng paménta éta masih kuat, tapi perusahaan sapédah nyanghareupan kakurangan masalah sapédah anu sacara rak caket didieu dugi ka sisi gudang biasana ditumpukkeun ku motor sareng ayeuna teu aya naon-naon anu kami didatangan di dua toko sapédah, hiji dina hiji sareng hiji di Arizona, ningali kumaha aranjeunna tetep sareng permintaan anu pernah aya anu pernah dilakukeun dina sepeda anu biasa dina stok kami tiasa ngirimkeun sapédah ka anjeun dina dinten anu sami anu mehdi teh pangadeg statebicycle di tempearizona anjeunna biasana ngical 30 dugi ka 40 sapédah sapoé tapi ayeuna anjeunna parantos langkung ti dua kali lipat pesen harianna ka saratus lima puluh méter; sapédah didamel di taiwan sareng china di bulan januari sareng februari pikeun taun énggal lunar sadayana pemasok sapedah leres-leres ditutup sahenteuna opat minggu terasugas 19 nutup Pabrik pikeun endog Bulan sasih dugi ka bulan februari, éta kajantenan sateuacan paménta sapédah mimiti naék di Amérika Serikat dina pertengahan Maret.

Waktosna beuki lami sareng éta sababna urang masih ningali kakurangan sapédah sapertos di Los Angeles. adam mcdermott ngagaduhan carita anu sami sareng perusahaan sapédah linus na dipiceun tina motor na wadah salajengna sumping, éta parantos réngsé dijual adam sareng réncang bisnis na chadkushner dimimitian ku sepédah linus di 2007. konsumén tiasa mésér 50 motor kota Perancis anu diinspirasi online kami lalu lintas wéb naékkeun sakitar 150 sapertos unggal séktor anu kami ngajual pendapatan anu diwangun dina motor taiwan dijual di panjuru dunya tapi kami lirén di gudang semi lebak di L.awe, resep minimum anu kosong, upami urang tiasa kéngingkeun langkung seueur produk anu urang Éta nuju nyanghareupan ayeuna, ti toko pantai na di Venice, henteu jauh teuing? Tim Adam biasana ngajual sapédah pikeun pelanggan anu tiasa dianggo, anu hartosna aranjeunna tiasa mésér sapédah sareng nganterkeun éta ka sadinten dinten éta, tapi kumargi pandemi éta henteu janten pilihan dugi ka Pébruari, anu gélo pikeun urang, linus angkat 1200 unit per bulan dugi ka 4.000 unit. ayeuna parusahaan nyéépkeun ampir dua kali waktos pikeun ngahasilkeun sapédah pikeun tetep sareng paménta duanana perusahaan kedah kreatif urang gancang angkat ka metodeu pre-order sareng mimiti ngamajukeun produksi luar negeri kami ogé parantos nambihan jumlah sapédah, anu masing-masing tina 300 padagang na tiasa dijual, dicablokkeun kanggo nyegah toko anu langkung ageung tina ngotéktak sadaya cara sareng cara nyandak kasadiaan sababaraha toko sanés ngalangkungan Linda Spikes nalika rahasia New Jersey bitu dimana gudang anu sanésna urang.

Gambar éta katingalina langkung parah di ditu pikeun New Jersey sareng New York, janten kami nyayogikeun sadaya inventarisasi ka Basisir Kulon kusabab éta katingalina sapertos gudang ieu bakal tetep damel, janten kami nuju ngalaksanakeun pengiriman tina West Coast, éta jauh leuwih mahal tapi sahenteuna urang terang gudang ieu bakal dianggo Adam ogé ngagarap inventaris énggal. Kami nembé ngaluncurkeun e-bikes anu nembé badarat janten éta henteu aya ogé Kami ngan urang urang masih ngajual aranjeunna diobral sareng ieu kisaran ti sakitar dua rebu dugi ka tilu rebu dolar kuring gaduh sepédah dina saham anu urang tiasa kirimkeun ka batur dina dinten anu sami sareng langkung linus henteu ngarepkeun kéngingkeun seueur motor na anu populér dugi ka taun 2021. Sigana mah bener penting henteu neraskeun paménta anu teu waras ieu anu ngan ukur saheulaanan, naséhat kuring ka unggal pamilik usaha alit sanés di ditu, cobian janten tangkas sareng fleksibel sabisa adaptasi sareng salamet. Pikeun duanana perusahaan, lonjakan pangageungna parantos kajantenan di kota-kota dimana padumuk parantos dagang pikeun sepeda dina karéta anu padet.



Portland New York Brooklyn Chicago Los Angeles mangrupikeun pasar ageung anu karaos langkung raoseun di perjalanan ku sapédah dibandingkeun sareng subway atanapi beus sareng paménta pikeun dua wéb henteu dipikaresep turun. Kami yakin paménta éta bakal teras dugi ka 2021 kumargi seueur deui pengendara anu ngajalajah kota-kota na ku sapédah ku sapédah, anu tangtosna saé pikeun lingkungan, urang resep ningali éta sareng saha anu terang? janten anu sanés Armstrong atanapi juara wisata de France naék kana sapédah salami pandemi ieu sareng salami sababaraha taun urang bakal ningali pengendara jalan Amérika anu hébat salajengna muncul tina éta

Saha anu ngadamel Statebikes?

TEMPE, Ariz. (OTAK)Sapédah NagaraCo, konsumén langsungsapédahmérek, nembé ngalihkeun produksi dua modél na anu pang populerna ka Taiwan ti Cina pikeun ngirangan pangaruh tarif nalika perang dagang A.S.-Cina.Nagaraayeuna gaduh garis Core-Line sareng 4130 Steel na didamel di Taichung, Taiwan.

Naon ari sapédah inti éta?

TheInti-Sapédah jalurnganteurkeun ngawangun padet kalayan nilai anu henteu aya tungtungna sareng bakal ngijinkeun pembeli anu munggaran ngagentoskeun NagaraSapédah. Kami ngarasa yén TheInti-Jalurmangrupikeun batu léngkah kana mérekna, pikeun investasi anu murah, pengendara kéngingkeun wangunan padet anu bakal awét sareng bérés bersih anu bakal muter.



Éta fixie énggal kuring, sanés? - Leres, tapi naha anjeun nganggo éta? Aranjeunna biasana disimpen pikeun velodromes atanapi balap sirkuit tertutup, sapertos Red Hook Crit. - Entong matak absurd.

Fixie mangrupikeun kandaraan anu sampurna pikeun ngurilingan kota. sanajan éta gunung sakumaha Bristol. - Tingali, kuring henteu satuju.

Kalayan diémutan éta, kuring ngagaduhan tés pikeun nunjukkeun anjeun kunaon sepédah anu langkung saé langkung saé pikeun nyetir kota - Hmm, sorana matak pikasebeleun. - Anjeun siap? Sababaraha tés. Antosan, abdi kedah nganggo hélem. - Tingali, abdi angkat. (musik éléktronik hipnotik) - Dina tulisan ieu, Chris sareng kuring badé saling bersaing di jalan kota.



Tapi tong hariwang, kami nurut kana sagala hukum jalan sareng salaku mantan supir propésional kami nyetir pinuh dina wates kami. Leres, kahiji Chris, mangrupikeun hal anu anjeun panginten henteu resep kana tantangan naék na katurunan. - Leres, anjeun terang, kuring resep katurunan anu saé. - Nya, panginten anjeun bakal resep babak kadua ieu.

Tapi ti dieu anjeun naék kana lampu patalimarga, nepi ka luhur, 'sakitar segitiga sareng ka handap deui, dimana kuring aya jam rami sareng ngendalikeun waktos kanggo anjeun. - Oke, janten sababaraha aturan dasar. Henteu bolos lampu beureum sareng nyatana teu aya undang-undang anu ngalanggar sabab naon waé sabab kuring henteu ngagaduhan poin sapertos lisénsi supir kuring.

Sareng kusabab éta tantangan anjeun, saur anjeun anjeun kedah mimiti. - Abdi nyandak éta, henteu kunanaon. Giliran anjeun. - Hayu atuh kéngingkeun timer kuring. (musik energetic) - Hank aya dina jabatanana sareng kuring kira urang gaduh sakitar 15 detik sateuacan lampu héjo - kuring kedah dipotong.

Aranjeunna henteu kedah dikempelkeun. Nya, kuring hoyong pencét tombol mimitian. Oh hayu urang angkat! Oh, anjeunna ngalangkungan sakedik.

Anjeunna masih teu asup, naon anu anjeunna lakukeun? (musik éléktronik energetic) - Hiji lampu beureum deui entong ngantepkeun lampu anu sanés ngahalangan anjeun. Kami gaduh tilu lampu ka tujuan kami. Oke Chris, anjeun di lantai luhur, kumaha parasaan anjeun? - Abdi rada gugup.

Kuring gaduh Pedal tambang dina posisi anu pas .- Maksad abdi, upami anjeun pencét kuring nganggo calana jeans sareng sneaker éta sanés janten anu munggaran? (seuri) Indit! - Naék, Naék, Naék! (musik éléktronik energetic) - Leres, akselerasi ti garis.

Milarian wirahma, damang. Éta lumayan nanjak sareng anjeun ogé merhatoskeun kumaha narik pedal (napas) nalika nyetir. Flat.

Lampu beureum mimiti drive. Teu dipercaya. Henteu kunanaon, hurungkeun lampu, hurungkeun lampu.

Go, go, go, éta héjo, héjo, héjo! Oh enya, héjo! Maéhan suku anjeun bari ngégél, usaha maksimal sareng senjata rahasia! Hayu angkat! Oh enya. Éta fixie. - Tahan kana lampu. (Cackle) - Ooh, éta caket - urang leres-leres tiasa ngagambar - henteu. - Leres - kersa? Eureun deui? - Henteu. - Garis ieu - Henteu, henteu, henteu? - Hei, garis anjeun éta - Nguji nomer hiji réngsé sareng anjeun ngalaksanakeunana dina 3 menit 26 detik anu saé ditingali sabab nganggo jeans sareng palatih. - Leres, kuring tiasa angkat ka pub ayeuna, leres? Kuring kabetot terang yén ieu waktos anu saé, tapi kuring ogé terang éta henteu cekap sabab anjeun ngalakukeun 3: 24- Ya alhamdulillah kuring ngan ukur nabrak anjeun ku dua detik Tapi bakal datang numpak sapédah ieu sakumaha éndah sareng sakumaha anu saéna, éta bakal ngantosan salami lampu-lampu lalu lintas sapertos anu kuring badé dina fixie anu didamel ku Jon Cannings dina waktos luangna.

Maksad abdi, kuring tiasa gancang-gancang, janten waktos antara lampu, anjeun moal dugi ka kuring, nya? - Leres, dina hartos éta kuring gaduh tés deui kanggo urang. - Ooh. - Naha anjeun siap pikeun ujian nomer dua? (Musik Indie) Ieu mangrupikeun sidang waktos anu cekap pikeun uji nomer dua - Oh, sapertos prolog? Abdi resep pisan - tapi rada pondok.

Kuring gaduh kursus leutik pikeun Kami ngajalankeun sapanjang jalan ieu, meuntas bundaran kahiji, teras ngajalankeun sekitar bundaran kadua lengkep, balik deui ka bundaran kahiji, teras di sekitar ieu deui, teras angkat di bundaran kadua sareng ka tujuan Heard Hank, ieu rute kadéngé rumit, janten kami ngalakukeun wisata situs - Kami cukup caket, pasangan - Urang parantos lami réréncangan - Kami dina garis awal tés kadua. Naha anjeun siap, jodo? - Salaku siap kuring bakal kantos janten. - Tilu, dua, hiji, ka luhur, ka luhur, ka luhur! Anjeunna ucul dina garis.

Naék, naék! (Musik éléktronik) - Bawa wirahma anjeun. (grunts) - Katuhu Hank, anjeun salajengna. Abdi nembé pulih tina upaya kuring.

Abdi tiasa nyepeng stopwatch ayeuna. Urang antosan dugi ka pameuntasan jalma jelas. Éta ngan ukur sigana adil.

hiit siklus

Tilu, dua, hiji, angkat! (Grunts) (musik rock energetic) Oge, anjeunna nuju sumping, anjeunna nuju di jalan. Tingali, anjeunna aya di juru juru tukang. Sareng anjeunna ngalih.

Anjeunna gancang pisan, tapi anjeunna bakal kéngingkeun hawa dina jalur éta? Leres , tangtosna éta. - Leres, Chris, ieu tés agility, parantos sareng lebu. Sareng deui anjeun kaget kuring dina sapédah ieu.

Anjeun numpak sakitar sareng sabelas detik, naon anu aya di permukaan ieu, dina sapédah ieu, (ngaluarkeun napas) Kuring nempatkeun topi kuring, éta saé - Entong ngabohong, kuring resep pisan. Tapi sakumaha pikaresepeun kuring sareng sakumaha gancangna katingalina, henteu cekap pikeun menit sareng sadetik anjeun, jujur, waktos anu pikasieuneun. - Alhamdulillah, kuring henteu tiasa nyandak éta upami anjeun pencét kuring .- Henteu, kuring moal ngantep anjeun hilap ogé.

Dina sapédah ieu anjeun gancang sadar, anjeun ngan ukur henteu tiasa sudut sakumaha anjeun tiasa hartosna, anjeun ngagaduhan rem, anjeun tiasa kabébas bari kuring tiasa napak dina pedal, upami kuring condong teuing, kuring henteu tiasa lirén gancang, nalika aya anu kaluar ka jalan, tapi kanyataan yén anjeun gaduh. Ngalakukeun ieu sadayana sacara sadar akhirna ngandung harti yén anjeun bakal ngalatih téknik sareng katerampilan anjeun langkung seueur. Anjeun bakal janten pengendara sepeda anu langkung ati-ati - pengendara sepeda anu langkung saé, saur kuring - sigana mah enya. - Oke, éta sadayana siap, leres? - Henteu, kuring henteu terang, éta henteu kusabab kuring pikir kuring tiasa kéngingkeun anjeun ti mana waé sareng éta aya di pub, tapi éta henteu kalebetkeun teuing alkohol.

Hayu - Pikaresepeun. (musik surem) - Kuring resep pisan sadaya numpak sapédah kota ieu, tapi sigana éta waktuna pikeun limun gancang di pub. - Kuring masih bingung kumaha anjeun badé balik ka pub di ditu? Abdi pro sacara mutlak mampir di pub. - Entong hariwang.

Anjeun bakal ningali deui pas. Urang ngan ukur nyéépkeun sepédah di luar, sanés? - Naon, di dieu? - Leres, ka dieu. - Ah, Chris? Abdi henteu terang naha kuring tiasa leumpang sapédah abdi ka dieu.

Ieu sakedik dina sisi mahal. Kumaha upami aya anu nyolong? Kuring ngan bakal ngantosan di dieu. - Nya, sigana Hank moal ngiringan ngiringan ngariung.

Sareng kuring pikir éta leres masalah sareng sapédah jalan anu mahal sapertos James. Anjeun ngan ukur teu betah ngonci di luar cafe, toko atanapi pub bari gaduh fixie sapertos anu diwangun ku Jon pikeun kuring, éta bébas hariwang pisan kuring tiasa angkat ampir dimana waé, ranté di luar, sareng kuring henteu bakal teuing gugup deui. Sareng konci na moal ngeruk cét anu mahal kuring ogé.

Maksad abdi, sapédah kuring parantos dianggo salami 30 taun sareng kuring ngan ukur henteu kedah hariwang. Ieu mangrupakeun asét pikeun kuring. - Janten tina tés ilmiah pisan kami, kami mendakan yén sapédah balap langkung gancang, langkung gampang di juru sareng pergeseran roda idéal pikeun komuter bukit.

Tapi fixie na jauh langkung mirah, éta perawatan-low, sareng éta langkung gampang pikeun angkat tina sapédah kana méja, sareng éta langkung kirang setrés upami éta naékkeun sapédah anu hébat di luar pub, tapi anu kuring pikahoyong terang naon anu anjeun tumpak di kota? naha anjeun badé fixie atanapi badé nyandak sapédah sapertos Orbea abdi di ditu? hayu urang terang dina bagian koméntar di handap ieu sareng upami anjeun leres-leres resep nonton kami dina dua motor ieu saling ngalawan, pastikeun anjeun masihan jempol ageung. Sareng pikeun tulisan sapertos gaya komuter, naha anjeun henteu parios ieu di palih dinya? Ollie sareng kuring angkat, sapédah murah lawan superbike.

Naon bédana antara 700c sareng 650B?

700ckabayang ngagaduhan pasisian diameter anu langkung ageung sareng mangrupikeun pilihan standar pikeun kaseueuran tunggang kerikil sareng balap.650Bkabayang gaduh pasisian diaméterna langkung alit anu sering dipasangkeun sareng ban volume anu langkung ageung pikeun tambihan katambah sareng daya tarik.03.25.2020

Urang nembé pasang tulisan dina GCN dimana Dan sareng kuring tungtungna tiasa ningali tren anyar ieu nganggo roda 650b anu langkung alit tapi nganggo ban anu langkung gajih. Nya seueur pisan dina tulisan ieu. Tapi teras urang ogé kedah seueur kaluar nalika urang jauh, teu kurang-kurang kanyataan yén urang duaan bener-bener ampir tumpuk dina juru mimiti poé.

Hal anu sigana anjeun kantos tingali. Tapi upami henteu, anjeun ngan ukur ningali deui - teuing saé kénca. Pokokna, kami pikir kami bakal nyandak kasempetan di dieu dina kanal tech pikeun ngan nganalisa langkung sakedik.

Roda 650b diaméterna langkung alit tibatan roda jalan 700c tradisional. Ukuranna 584 milimeter diaméter diaméterna bari roda 700c ukuran 622 milimeter, tapi upami anjeun leres-leres nempatkeun ukuran kasét dina roda anjeun, anjeun bakal ningali (ngirut) éta sanés 622 milimeter. Sareng éta kusabab 622 ngarujuk kana anu disebat diameter korsi manik.

Janten ieu mangrupikeun bagian paling jero tina pasisian anu ban anjeun bakal linggih. Ayeuna aya anu heran naha di dunya aranjeunna disebat kitu. Sareng éta patarosan anu saé pisan ngeunaan sistem pangukuran roda Perancis anu lami, dimana 650 sareng 700 ngarujuk kana diaméterna umum henteu ngan ukur roda tapi ban ogé.

Terus hurupna ngarujuk kana lébarna ban. Ka A, B sareng C. Ayeuna ku ban anu paling kandel, C, anjeun peryogi pasisian anu langkung alit pikeun ngajaga diameter umumna sami persis.

Nya, sakumaha anjeun tiasa tingali, éta sistem anu cukup lucu. Atanapi sahenteuna saur kuring kitu. Sareng éta panginten naha urang ayeuna ngan gumantung kana dua kaputusan utama.

Atanapi aya aranjeunna? Kusabab aya ogé 650 c. Sareng anu diaméterna 571 milimeter. Émut yén sateuacanna bakal aya ban anu langkung kandel di dinya, ukuran dugi ka 650 inci diaméterna total.

Ayeuna ukuran roda anu kirang dianggo, biasana dina motor balap anu langkung alit, tapi éta henteu tiasa dianggo sakedik, pikeun adil, sabab Continental masih ngadamel ban jalanan 650c sareng aya ogé pilihan sanésna upami anjeun mimiti milari. Sareng Emma Pooley leres-leres kéngingkeun Kajuaraan Percobaan Waktu Dunia na dina kana Cervelo P3 anu dirarancang dina motor 650c. Hanjakalna, Cervelo henteu kéngingkeun damel deui sapédah ieu sareng aranjeunna mimiti lirén ngagunakeunana.

Tapi aranjeunna ayeuna diganti ku 650b. Oh enya, panginten kusabab aranjeunna dipopulerkeun ku bikers gunung akhir-akhir ieu, langkung seueur deui dina sadetik. (Bingah musik) Ayeuna, nalika Kéngingkeun Juara Waktos Dunia Emma Pooley masih seger dina pikiran urang, urang nuju mikirkeun performa, sanés? Kusabab éta kapercayaan umum yén roda anu langkung ageung gulung langkung saé sareng éfisién dibanding anu langkung alit? Sareng bikers gunung terang yén éta ogé.

efek samping suplemén b

Aranjeunna parantos dijual janten konsép salami 10 taun. A 29er, anu saliwatan boga diameter pasisian sami sapertos jalan jalan 700c urang. Janten diaméterna 622 milimeter, langkung saé janten akro.

Gulung medan gundul, janten langkung gancang sareng éfisién dibanding roda sapédah gunung aslina, anu 26 inci. Hapunten campuranana Kaisar sareng Métrik kuring. Tapi hayu urang ningali gancang kunaon urang kedah? Halangan hipotetis dina jalan satapak, hayu urang sebut éta batu, jangkungna dua inci.

Upami kabayang 26 inci, diaméterna langkung alit pencét éta, sudut antara tapak ban dina jalan satapak sareng halangan 128,7 derajat. Nalika 29er langkung ageung nalika roda nabrak halangan, sudut serangan ogé langkung ageung, dugi ka 131,1 derajat.

Sareng sudut anu langkung ageung éta hartosna roda anu langkung ageung langkung gampang ngagulingkeun halangan - éta ngan 2% saurna, tapi saha waé anu kantos nganggo 29er tiasa nyaksian, aranjeunna bakal ngagulung ampir naon waé. Sareng aranjeunna sacara signifikan langkung saé tibatan 26-an. Sareng leres-leres aya tumpukan bukti émpiris anu nyebatkeun 29ers leres-leres langkung gancang.

Tapi rasakeun yén sepédah anu langkung ageung langkung épisién bahkan dina dunya langsing, capé urang. Untungna, upami anjeun mikirkeun éta, urang moal sering ngalaman halangan dua inci. Nalika urang ngalakukeun, aranjeunna condong jadi bencana.

Naon anu urang teras-terasan ditepungan mangrupikeun gumpalan mikro anu jauh langkung alit, jangkungna sababaraha milimeter, anu nyumbang kana noise jalan frekuensi luhur anu urang rasakeun dina sapédah. Sareng nalika anjeun mikirkeun sudut serangan, bédana antara sapédah 700c, sareng sapédah 650b teu aya nanaon. Mikroskopis, nyatana.

Sareng nyatana, anjeun panginten tiasa lolos tina éta ngan ku ngantepkeun 10 PSI tina ban anjeun. Teras, nalika anjeun nambihan kanyataan yén roda 650b nyaéta 7% langkung aerodinamika tibatan 700c numutkeun Zip, sareng éta ogé 12% langkung énténg, saleresna aya kasus yén roda anu langkung alit langkung gancang tibatan 700c roda ogé dina aspal halus tiasa digulung. Dina tulisan GCN ieu, ngan ukur hiji-hiji na dina tarmac, sakumaha anjeun tiasa tingali, roda 650b urang ngagaduhan gajihna, ban lébar 47 millimeter trendi pisan.

Éta hartosna urang tiasa kaluar-jalan. Kumaha pas di jalan. Sareng ban ieu, patarosan ngeunaan sudut serangan ogé sacara umum akademik, sabab diaméter ban ieu ampir sami sareng diaméter ban cyclocross kami, bahkan dina roda 700c standar.

Nanging, nunjukkeun naon anu kuring kakarék nyarioskeun, éta panginten tiasa naroskeun patarosan: naha henteu ngan ukur masang ban sapédah gunung dina sapédah balap anjeun sareng ngajantenkeun janten 29er? Teras anjeun bakal langkung gancang. Patarosan sah. Pikeun kuring jawaban na aya dina géométri, sabab diaméter kabayang ngagaduhan pangaruh anu hébat kana pangalaman nyetir.

Tapi éta ogé cara sapédah kudu dirancang pikeun éta. 29ers nganggo sapédah, sapédah kedah langkung panjang sareng ageung supados pas. Sareng éta sacara serius bakal mangaruhan ciri nyetir.

Pikeun anu ngamimitian, sigana bakal karasa langkung stabil, slash, barge drive. Sareng éta ogé bakal ngangkat anjeun langkung seueur, naékkeun jabatan anjeun. Supados anjeun henteu ngaraos siga 12 kaki tina taneuh, poros payun sareng bagian handap tiasa langkung handap.

Ayeuna dina sapédah gunung ieu hal anu saé pisan. Éta ngajantenkeun anjeun siga anjeun aya dina sapédah, sanés sapédah. Tapi deui, pikeun nambahan parah masalah posisional ieu.

Kusabab sanaos anjeun moal asa-asa deui siga 12 kaki tina taneuh, setang anjeun sigana 12 kaki tina taneuh. nyaéta anjeun nganggo roda 650b tapi nganggo ban anu langkung ageung sareng anjeun tiasa nyimpen géométri sareng posisi anjeun persis sami sareng anu anjeun tiasaédah ku sapédah jalan anjeun. Janten anjeun kéngingkeun penanganan anu sami, posisi anu sami.

Aranjeunna gaduh panjang chaser anu sami, panjang garpu anu sami. Aranjeunna gaduh sudut anu sami, aranjeunna gaduh tilas anu sami. Aranjeunna gaduh basis roda anu sami, aranjeunna sami - (musik macul) Janten, naha raos sami harita? Henteu, henteu, henteu, saleresna.

Maksad abdi, éta raoseun sami nalika anjeun tumpak sapédah pikeun kahiji kalina sareng gancangan kaluar tina sadel di jalan sapertos di sekitar tempat parkir di toko sapédah. Tapi nalika anjeun langkung gancang sareng nyandak sudut kalayan kecepatan anu langkung luhur, éta raos pisan, bénten pisan. Sareng éta kusabab lébarna ban sareng anu disebat lagu pneumatik.

Anjeun terang, ban anu langkung ageung ngagaduhan daerah hubungan anu langkung ageung sareng jalan. Dina pangertian anu paling leres tina kecap ieu, langkung seueur karét aya hubunganana sareng aspal dina waktos anu sami, sareng ieu leres pisan upami anjeun ogé ngamangpaatkeun kanyataan yén anjeun tiasa ngajalankeun tekanan anu langkung handap, sabab ban langkung lega, anjeun ngagaduhan langkung seueur cekelan, yeuh! Tapi éta ogé tiasa ngajantenkeun kabayang karaos lesu kusabab caster pneumatik anu kuring nyebatkeun tadi. Anjeun sacara harfiah tiasa ngaraoskeun éta dina setang, sabab nalika nyuburkeun, ban payun sacara alami hoyong ngalempengkeun kaluar tina arah juru.

Éta hartosna anjeun kedah langkung nempatkeun kakuatan kana kétang pikeun tetep dina arah anu dipikahoyong. Sareng éta kusabab kakuatan anu ngawangun dina tonggong tapak. Sareng nyiptakeun naon anu dilakukeun torsi timer aligning anu sacara harfiah nyobian ngalempengkeun roda payun anjeun.

Sareng leres-leres katingali bahkan kalayan ban lébar 30 millimeter. Anjeun tiasa merangannya ku cara ningkatkeun jalur mékanis sapédah sareng ngarobih géométri. Tapi teras anjeun kedah milarian kasaimbangan anu tangtu dina sapédah dimana anjeun sacara rutin ngalih antara ban ipis sareng kandel.

Sareng aya ogé solusi jangka pondok, ku cara ngagaleuh ban leres-leres hésé, janten anjeun bakal ngirangan ukuran daérah kontak éta. Upami, saatos nonton tulisan GCN sareng ogé nampi sakedik inpormasi ngeunaan sisi téknis, anjeun badé nyobian roda 650b, anjeun panginten panginten kumaha carana ngalakukeun éta, naon kasaluyuanana? Sapédah anu mana éta bakal cocog? Sapédah anu kami tumpak dina tulisan éta dipasihkeun ku kami sareng didamel ku Rondo. Éta dirancang khusus pikeun nyocogkeun ban anu langkung ageung dina roda 650b sareng kanggo disilihtukeurkeun, sapertos anu anjeun tingali, bahkan kalayan roda 700c d-bikes, anu didesain khusus pikeun tujuan ieu.

Kuring bébéja yén sababaraha sapédah siklocross ogé cocog sareng éta. Atanapi sahenteuna modél WTB lega 47 milimeter anu langkung saé anu urang ngagaduhan di dieu, sapédah cyclocross TREK Crockett kuring sorangan. Nya, kuring henteu acan nyobian sareng TREK henteu jelas-jelas nyarios anjeun tiasa.

Padahal kuring henteu yakin lamun aranjeunna sacara éksplisit nyarios anjeun moal tiasa. Tapi panempo GCN Adam Walter cukup marahmay pikeun kuring terang dina Instagram yén anjeunna ngan ukur kitu, sareng pangaruh hébat. Janten anjeun peryogi reresihan ban sareng hanjakalna ogé rem cakram.

jaket hujan sapédah

Kusabab rem pasisian tangtosna moal tiasa ngungkulan bédana diameter pasisian antara 650b sareng 700c. Oh, teras tangtosna anjeun kedah nginjeum dua roda 650b, tapi upami anjeun gaduh poros anjeun ngan ukur tiasa nyandak sapasang réncang gunung anjeun. Awas rarayna nalika ningali anjeun naék kana sapédah setang serelek anu kaku pisan.

Harga. Pokokna, pastikeun masihan tulisan ieu jempol upami anjeun resep gaduh senang sareng ngabagi Hayu urang terang pikiran anjeun ngeunaan topik dina bagian koméntar. Ogé, hayu urang terang upami aya topik anu sanés anu anjeun pikahoyong, kalibet kana sains anu langkung, sareng urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna.

Kami ogé bakal nganggo jasa Mr. John Cannings ogé. Teras, upami anjeun teu acan ningali tulisan GCN, kuring nyarankeun anjeun ka ditu ayeuna.

Naon motor anu panggancangna?

Naonnyaetamotor panggancangnadi dunya? Dunya urangmotor panggancangnanyaéta Dodge Tomahawk, anu dikabarkan tiasa ngahontal kecepatan luhur 420 mph.03.03.2021

Naha 27,5 sami sareng 700c?

Sakumaha a700Ckabayang nyaétasamidiaméterna salaku 29 (29er) kabayang,650Bbagikeun pastisamidiameter pasisian salaku27.5.27.5/650Bpelek gaduh diameter korsi manik 584mm, sareng 29 /700Cpelek gaduh diameter korsi manik 622mm.

Naha 29 sareng 700c sami?

29'(ISO ukuran 622) saleresnasamidiameter pasisian salaku700C, sanaos paling29ban moal pas700Cpasisian jalan sabab lega teuing.29ban 'populér kalayan bikers gunung; milarian pikeun29'MTB.

Naha 29 sareng 700C sami?

29'(ISO ukuran 622) saleresnasamidiameter pasisian salaku700C, sanaos paling29ban moal pas700Cpasisian jalan sabab lega teuing.29ban 'populér kalayan bikers gunung; milarian pikeun29'MTB.

NAON ban 700C dina inci?

Seueur komuter parantos ngagulung damel dina 29-inci-wheels pikeun taun. Sadaya jalan sareng sapédah cyclocross didamel700croda, anu 29inci. Nanging,700ckabayang dirancang pikeun nampung anu langkung ipisban.

Dupi abdi tiasa nganggo ban 29 inci dina pasisian 700C?

29'(ISO ukuran 622) saleresna samipasisiandiaméterna salaku700C, sanaos paling29'ban bakalhenteu pas700Cjalanpeleksabab aranjeunna lega teuing.700C(ISO ukuran 622) anu paling umumdipakéukuran pikeun sapédah jalan modéren.

Sapédah naon waé State Bicycle Co?

Di State Bicycle Co., kami narékahan pikeun nyayogikeun lancar sareng alat perdana perdana, laju tunggal, kota sareng motor luar jalan ka sadaya gaya pengendara.

Mana sapédah kaayaan anu sanés tiasa dipésér?

Update Terakhir: Sapédah Nagara aya dina Gear Fix Pangsaéna & amp; Sapédah Kacepetan Tunggal! State Bicycle Co Wulf mangrupikeun sapédah tunggal atanapi kecepatan-gancang anu didamel tina waja. Konsép umumna kedah minimalis ku tampilan balap sakedik. Sapédah ieu langkung ti heula diperkirakeun ngémutan harga anu murah. Warnana hideung, tapi henteu hideung baku.

Naha State Bicycle Co Wulf mangrupikeun sapédah balap?

State Bicycle Co Wulf mangrupikeun sapédah tunggal atanapi kecepatan-gancang anu didamel tina waja. Konsép umumna kedah minimalis ku tampilan balap sakedik. Sapédah ieu langkung ti heula diperkirakeun ngémutan harga anu murah. Warnana hideung, tapi henteu hideung baku.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.