Utama > Sapédah > Sapédah hal anu asing - kaputusan praktis

Sapédah hal anu asing - kaputusan praktis

Sapédah naon anu dianggo dina hal-hal Asing?

Pamirsa Usum 3 panginten parantos terang yén Lucas aya dina roda anyar. Nya énggalsapédahmangrupakeun buang ka 1980-an Schwinn Predator BMXsapédah, kumplit nganggo roda 24 inci sareng sadel gaya vintage, cekelan, sareng bantalan jepit dina setang sareng tabung luhur.



(tapis musik éléktronik) - Dina 2015, dua sadérék anu namina Matt sareng Ross Duffer angkat ka sababaraha jaringan tipi sareng nempatkeun drama fiksi ilmiah horor supranatural na anu disebat 'Stranger Things' di payuneun trailer olok-olok taun '80an di mana aranjeunna ngorondang 'Lebaran. parantos ngagabung

Sakumaha seueur barang-barang anu teu dikenal dina motor?

Tuhparantos tilu réplika édisi kawatessapédahtina acara anu dirilis saacanna: Mike'ssapédah, Urang Lucassapédah, sareng Max urangsapédah.dua. 2019.

ngagaleuh sapédah énggal

Stranger Things mangrupikeun séri ngeunaan murangkalih anu bahkan tiasa lieur sareng séri murangkalih, tapi déwasa anu nonton séri bakal perhatoskeun seueur detil anu panginten tiasa kabur ku panon ngora. Ngan sawawa anu aya bewara ieu di Stranger Things. Dina pandangan heula, Hopper ngan ukur pikaresepeun, kartun Palasik tina jalmi tangguh.



Anjeunna nginum unggal wengi - henteu ngan ukur dua atanapi bir, tapi nginum dugi ka mabok. Dina usum mimiti Stranger Things, kantorna terang yén unggal énjing hartosna, ngadugikeun: 'Kopi sareng tafakuran.' Hopper ngarobih rokok sadidinten, sareng nalika anjeunna henteu nginum campuran wafel eggo, krim dikocok, sareng permén, anjeunna rutin ngonsumsi piring daging goreng.

Salaku murangkalih, sigana lucu kumaha anjeunna tuang sapertos slob. Tapi salaku jalma déwasa, anjeun moal salah pikir lalaki éta alkohol bari sababaraha fistfights téroris jauh tina serangan jantung. Hopper nyéépkeun hangover sacara praktis unggal dinten nalika usum mimiti, nginum bir atanapi tilu atanapi genep unggal wengi.

Anjeunna mangrupikeun jinis lalaki anu sigana henteu pernah ngalaman salad sateuacan. Anjeunna ogé henteu kabayangkeun dina treadmill, sanaos anjeunna ngagaduhan padamelan anu cukup fisik anu dieusian ku setrés sareng perjuangan anu sesekali dilakukeun sareng terminator Rusia. Nalika éta masih ditarima pikeun salamet dina daging lemak dina taun 1980an, éta sanés cara hirup anu séhat.



Upami anjeun nambihan inuman anu ageung ku Hopper, anjeun ngagaduhan saurang lalaki anu di ujung karusakan fisik ayeuna. Mike sareng Nancy Wheeler mangrupikeun dua nonoman anu paling dinamis sareng pikaresepeun di Hawkins, anu matak ngajentul yén bapakna salaku anu jauh tina kamungkinan. Henteu sadar kana kanyataan yén dua budakna kagambar dina perang multi-diménsi ngalawan monster super Ny.

Wheeler, dina sababaraha waktos anjeunna sigana sadar yén aya anu teu leres ka murangkalihna. Dina usum ka 3, urang terang yén anjeunna langkung ti ngan ukur ningali panon, sareng upami aya, anjeunna ngan ukur ditarik ku salaki narkoléptika. Wheeler, pikeun sadaya drama anu ngurilingan anjeunna, henteu pernah aya perhatosan anu teu biasa.

Kumisan ti paguneman kerja sama tim anu anjeunna pasihkeun ka Mike, anjeunna nyéépkeun waktos kaseueuran waktos di bumi. Salaku tambahan, Mr Wheeler mangrupakeun dud ti salaki.



Dina akhir usum ka dua, urang ningali rahang Ibu Wheeler murag nalika Billy mampir bari salakina kaluar dina korsi na. Dina usum ka 3, urang sadar kumaha henteu kacumponan Ny.

Wheeler aya dina perkawinan aranjeunna nalika anjeunna ngadamel rencana pikeun pendak sareng Billy di motel, sanaos anjeunna henteu ngalakukeun kalakuan aranjeunna. Wheeler mangrupikeun bapak sareng salaki anu teu ati-ati, tapi kanyataanana tragis yén anjeunna dikurilingan ku jalma anu pinuh ku kahirupan bari anjeunna snores ketat sareng dasarna henteu aya babaturan di luar kelompokna salain ti guru élmu na. Nyatana, aranjeunna tiasa janten sadayana klub Hawkins AV.

Pasti mahiwal pikeun sakola umumna ngagaduhan radio sareng klub AV amatir. Tapi kutu buku atanapi henteu, aranjeunna ngagaduhan hardware anu lumayan mahal. Radio-radio maranéhna, Radio Shack TRC-206, TRC-214, sareng TRC-219, henteu murah.

Dustin ogé ngagaduhan headset sareng teras ngawangun Cerebro - radio anu portabel, super-kuat - di kamp ilmu pengetahuan. Budak lalaki pastina boga leungeun bébas maénkeun cocooan mahal. Sedengkeun kolotna sigana langkung senang janten langkung senang ngadukung usaha sainsna, sapatu lari sareng ratusan aki anu kedah diangge dina sataun bakal lumayan mahal - naon waé anu nganggo kabel USB-kabel ngagantung dina éta.

Murray Bauman mangrupakeun pasangan anu sampurna dina Stranger Things. Nalika Jonathan Byers sareng Nancy Wheeler sumping ka anjeunna pikeun bantosan dina usum 2, dua rumaja nginum sakedik teuing vodka sareng bobo. Bauman kaget yén maranéhna henteu babarengan sareng nyarios yén aranjeunna kedah ngan ukur séks.

Aranjeunna protés sareng Jonathan janten sukarélawan bobo dina kaméra. Peuting éta para rumaja henteu tiasa bobo, sareng nalika teu aya anu tahan, aranjeunna nyandak silaturahim na ka tingkat salajengna. Nalika sarapan, Bauman naros ku imut ngagelenyu: 'Kumaha pamindahanna?' Budak anu nonton bakal mikir yén aranjeunna ngan ukur olohok yén Jonathan henteu bobo dina ranjang sofa tarik.

Nanging, hiji jalma déwasa bakal ningali kaborosan anu parantos dilakukeun ku sofa tarik-kaluar sareng gerakan anu khusus anu lumangsung di kamar tidur. Nalika diinterogasi, Rusia masihan Steve sareng Robin sérum kaleresan. Ubarna tiasa nanaon, tapi dumasar kana réaksina, sahenteuna dina panon jalma déwasa, éta sigana ubar psikoaktif.

Pantes pisan pikeun lalaki MKUltra, program anu ngaluarkeun kakuatan jiwa Sabelas urang dipikaterang di dunya nyata sabab éta ékspérimén sareng hallucinogens sareng psikologi utamina pikeun kaperluan interogasi. Nalika Steve sareng Robin mimiti seuri sareng guyonan babarengan, barudak katingali mabok; tapi déwasa bakal ngartos yén aranjeunna titajong. 'Anjeun siga anu mabok.' 'Naha anjeun kedah mabok?' Saatos gaduh pangalaman anu luar biasa dina nonton Back to the Future on Hallucinogens, Steve ngadaptarkeun éta salaku salah sahiji pilem karesepna nalika anjeunna wawancara ngeunaan padamelan di perusahaan penyewaan artikel.

Nalika aranjeunna linggih di payuneun téater, lampu dina lalangit mall mimiti ngantep Robin sareng Steve. Éta ngabawa anjeunna ka kamar mandi, utah, teras ngagaduhan salah sahiji kahangatan haté anu paling ageung dina carita The Stranger Things. Mertimbangkeun ka dua ieu dosed sareng ubar psikoaktif anu kuat, pamulihan gancang Steve sareng kamampuan nyetir mobil lumayan endah.

Teu aya jalan pikeun ngajelaskeun kumaha rasana ngan ukur gaduh telepon di sakuliling bumi; jalma ngora moal pernah paham perluna nangtung di dapur sareng ngobrol dina telepon di payuneun saha waé anu hoyong ngupingkeun sabab telepon na dina témbok gigireun dapur. Pikeun jalma dewasa anu seuseueurna émut, telepon sasarengan dibarengan nyandak deui kenangan anu kontradiksi. Leres, aya anu saé upami henteu teras-terasan sayogi.

Tapi ngahambat mobilitas sareng privasi. Kadang-kadang kabel pondok éta diganti ku kabel panjang anu tiasa ditarik kana kamar anu aya di bumi, sanaos gampang pisan pikeun terang nalika éta nyaéta telepon pribadi. Sareng upami anjeun aya di rohangan anu sanés, anjeun moal pernah ngajamin yén panggilan éta swasta - sapertos nalika Ny.

Wheeler nyokot telepon anu sanés pikeun ngupingkeun panggilan Mike ka El, ngan ukur nguping El ngawartosan anjeunna ngeunaan panyakitna Eyang ngabohong. Salaku jalma déwasa dina umur ulin, kusir konstan, sareng bahaya jalma asing, tiasa ngareureuwas nalika émut waktos nalika kolot ngantep murangkalihna leumpang nyalira sadidinten Stranger Things sapédah nyalira ti imah ka imah, turun sigana mil- jalan kosong panjang. Dina usum katilu Stranger Things, adina Lucas anu umur 10 taun, Erica tinggaleun teu aya jaga di mall.

Kolotna henteu sigana henteu merhatoskeun yén anjeunna dasarna nyéépkeun sapoé dina tempat bunker Rusia. Dina taun 80an barudak seuseueurna kéngingkeun alatna nyalira. Aranjeunna damel babaturan nyalira, angkat ka bumi nyalira sareng sepuhna ngantepkeun aranjeunna ngurus diri sadidinten dinten, kurangna pangawasan ieu ngamungkinkeun Will ditéwak ku Demogorgon, ninggali lanceukna anu janten pengawasan.

Tapi éta ogé ngamungkinkeun murangkalih terang naon anu lumangsung sareng nyalametkeun anjeunna, sareng akhirna kota, tanpa gangguan parental. Dunya baheula pisah pisan dibandingkeun sareng dunya urang ayeuna, anu nambihan seueur carita dina Stranger Things. Ngan ukur jalma déwasa anu bakal perhatoskeun pisan sareng émut kumaha misahna.

Barina ogé, sabaraha sering jalma dina acara ieu dipisahkeun saling milarian? Upami aranjeunna gaduh telepon sélulér, éta gampang pikeun aranjeunna silih nelepon pikeun terang dimana ayana dimana waé. Leres, murangkalih ngalaksanakeun éta ku jalan leumpangna, tapi sakumaha anu urang tingali dina usum ka-2, aranjeunna henteu salawasna dilengkepan ku alat-alat praktis ieu, tapi jalma-jalma sok sayogi ngalangkungan telepon sélulér. Seueur kolot ayeuna-ayeuna gaduh pelacak GPS dina telepon murangkalihna, tapi teu aya jalan anu gampang pikeun terang dimana budakna aya dina séri ieu.

Dina usum mimiti urang ningali kumaha Hopper sareng perusahaan na nyéépkeun seueur waktos pikeun ngalakukeun panilitian pikeun mendakan yén HNL aub dina MKUltra. Dina usum ka 3, nalika grup henteu terang konstanta Planck, aranjeunna kedah nyandak Dustin nganggo radio anu super kuat pikeun terhubung sareng sobat edan na Susie. di Salt Lake City kusabab anjeunna hiji-hijina jalma anu aranjeunna terang anu ngartos matématika.

nyaéta miso sop séhat

Nanging ku internét, anjeun tiasa milarian konstan Planck dina satengah sadetik. 'Konstanta Planck nyaéta 6.62607004' Dina usum ka-3 Stranger Things, urang ningali pangaruh Starcour t Mall di kota alit Hawkins, Indiana.

Di luar balanja balanja, jalma-jalma bakal jalan-jalan ka kota, angkat ka toko-toko acak sareng, di kota-kota anu langkung ageung, department store. Tapi balanjaan biasana ngeunaan tukang warung bebas sareng toko lokal atanapi kadang toko mail. Teras mall mawa ranté tina korporasi anu jauh, sareng nalika sadaya jalma protés maotna kota, mall-mall janten pusat budaya Amérika.

Aranjeunna dimimitian di kota ageung tapi gancang sumebar ka kota anu langkung alit. Seueur jalma déwasa gaduh émutan ti jaman mimiti nalika aranjeunna angkat ka mall sareng nyéépkeun sababaraha jam ngurilingan, balanja, nonton pilem, sareng tuang di lapangan dahareun. Jenis mall ieu didominasi sababaraha dasawarsa dugi ka internét datang.

Ayeuna pusat perbelanjaan anu ngadu'akeun maotna ti e-eceran. Ironisna, ngagaleuh lokal di toko-toko atanapi online di toko-toko kota sigana nuju ningkat. Barudak ayeuna panginten henteu pernah paham kumaha balanja di pondok raja.

Dina usum kadua Stranger Things, Steve sareng Nancy angkat ka kolot Barb pikeun nyarioskeun ngeunaan leungitna aranjeunna. Kolotna henteu tiasa masak babarengan maka aranjeunna maréntahkeun KFC pikeun tuang. Joe Keery, anu maénkeun Steve Harrington, nyiduh garis anu pantes pikeun iklan ngeunaan hayam anu alus-licking, sareng déwasa anu tumuh sareng panempatan produk kabuka sigana bakal sadar kana hal ieu.

Merek dina alur carita janten konstan saprak tipi mekar kana mesin anu didukung sadayana ku pendapatan iklan. Aranjeunna antukna diganti ku iklan anu langkung mahal, dituturkeun ku modél jasa langganan. Sareng panempatan produk sanés anu tiasa diperhatoskeun ku déwasa? Coke Anyar.

Lucas siga sora iklan nalika anjeunna ngobrol sareng babaturanana ngeunaan kualitas jeruk nipis ieu. 1985 New Coke mangrupikeun Nyobian ngahirupkeun deui mérek sareng déskripsi Lucas disada sapertos iklan anu sampurna. Coca-Cola bahkan ngaluarkeun deui 'New Coke' salaku tindak lanjut tina acara éta.

Dina hubungan éta, Stranger Things nganggo cara pamasaran lami-lami dina basa-basa pikeun ngahasilkeun dunya lami di luar sana tanpa kéngingkeun iklan mahal dina tipi modéren. California panginten kaleungitan sababaraha kakuatanana ku tumuhna kota-kota sanésna sareng biaya hirup anu tinggi, tapi dina taun 1980an éta tempat anu bakal aya. Nalika Chicago kasohor ku John Hughes, sareng New York parantos sering ayana, seueur pilem sareng acara tipi ngeunaan nonoman taun 80an disetél di California.

Ku sababaraha cara, tren ti California seeped ka sésana nagara, sakumaha Lucas sareng Dustin dibuktikeun ku frasa populér di sekitar Max. 'Anjeun super palinter, sareng anjeun sapertos' tubular total '. 'Ieu mangrupikeun jaman sateuacan média sosial sareng balanja online nalika hiji-hijina cara pikeun terang trenna nyaéta di pusat dunya bakal ampir siga balik ka jaman.

Kota-kota leutik tiasa tunduh kana tren pikeun hiji mangsa, sataun, atanapi langkung. Billy ambek ngeunaan ieu, sanaos statusna salaku urang California masihan anjeunna Instantcachet di Hawkins. Ninggalkeun California pikeun tempat anu sanés pencét langkung parah di 1984 tibatan waktos-waktos sanés dina sajarah.

Kusabab ieu, anjeun ampir tiasa ngartos hanjelu Billy. Pariksa salah sahiji tulisan kami anu paling anyar di dieu! Tambih Deui, langkung seueur tulisan looper anu badé sumping tina acara streaming favorit anjeun. Ngalanggan saluran YouTube kami sareng ngirining bél supados anjeun henteu sono.

Naon sapédah anu ngagaduhan budak di Stranger?

Max urangsapédahnyaéta Mongoose BMX. Ayeuna sapertos karakter sanésna ieu asapédahdumasarasupunsur modél Mongoose vintage. Kabayangnanyaétamirip sareng Mongoose Motomagtitaun 70an akhirsarengpigura anu nampilkeun unsur-unsur duanana Supergoose 2 (1982)jeungSupergoose 3 (1983).

Orok sareng budak leutik biasana imut, tapi sababaraha sepuh pantes medali pikeun bertahan kumaha malaikat alitna nyababkeun kejutan pikaresepeun. Ieu sababaraha kolot anu sigana kuciwa ngagaduhan orok. (musik inspirasi lemes) Endah! Poto poto propésional tiasa janten cara anu saé pikeun nginget kaajaiban ngalahirkeun, tapi teu aya cariosanana kumaha kaayaan bayi bakal réaksi janten modél pikeun kahiji kalina.

Candak, salaku conto, indung miskin ieu anu ngagaduhan langkung ti anu diarepkeun nalika anjeunna pasang aksi bahaya caket kana sungut orokna, kuring miharep anjeunna parantos tuang dinten éta, kolot ieu mutuskeun ngagaduhan budakna anu berharga di antara aranjeunna dina poto anu némpél tapi orokna jelas ngagaduhan ideu anu bénten. Dina yuswa anjeun kedah angkat, anjeun kedah angkat, sahenteuna aranjeunna terang yén anjeunna gaduh tujuan anu gedé. Hiji Oktober isuk di 2004, Gina Brown nuturkeun rutinitas normalna nalika anjeunna mutuskeun ngariksa budak bungsu na, Ethan sareng Emily, sareng mendakan adegan kiruh total.

Emily ngagaduhan kendi mentega kacang sareng ngalukis lanceukna coklat emas anu saé. Tulisan éta saprak parantos janten viral bahkan parantos ngainspirasi sababaraha remix (musik dramatis), tapi ieu hiji énjing Gina moal hilap. 'Hayu gancang murangkalih abdi aya barang dimana-mana pamajikan kaluar

Sapédah naon anu bakal diboncéng ku Byers?

Volvo bodas 745nyaétaditingali nalika budak lalaki sumping di sakola. Modél éta mimiti diwanohkeun dina 1985. BMXsapédahbudak lalakinumpak dohenteu katingalina leres pikeun periode 1983. Salaku conto, batang gagangna dihurungkeunKersa kangBMXnyaétamodern pilari ku opat baud nyanghareup ka hareup.

Pikeun pameget Stranger Things, éta ngan ukur nyandak dalapan kecap, saur dina hanjelu, pikeun ngaduga ngeunaan seksualitas Will Byers. Tapi pikeun palaku Nuh Schnapp, orientasi seksual karakter na kedah janten hal anu paling henteu anéh ngeunaan Stranger Things. Salila usum katilu Netflix, sensasi budaya pop Mike sareng Lucas ngabahekeun masalah anu sami pikeun masalah budak awéwé.

Aranjeunna heran kunaon kalakuan budak lalaki aranjeunna sering ngaganggu babaturanana Sabelas sareng Max Keller. Bakal nyobian pisan ngaluarkeun batur-baturna tina corongna ku nyatakeun sapoé bébas tina budak awéwé sareng pinuh dungeons sareng naga, tapi éta henteu aya gunana. Teuing kajiret ku nyeri pipisahan, Mike sareng Lucas ngahaja motong kampanye D & D pondok, hasilna Will badé kaluar sareng naék sapédah na nalika hujan.

Mike nyobian nyungkeun hapunten tapi ngan ukur sumping satengahna sareng tungtungna némbak ka Will. 'El henteu bodo! Naha teu lepat mah, anjeun henteu resep budak awéwé. 'Seueur pemirsa nyandak garis ieu sareng kecap-kecap kasar anu sanésna silih tukeur silih tanda salaku indikasi yén Will ogé, teu resep ka budak awéwé - sahenteuna henteu dina cara romantis anu déwasa pikeun diri sorangan, sareng para penggemar heran naha pertukaran ieu tiasa janten indikasi yén Will gay.

Schnapp ngabuka ngeunaan adegan sareng janten jujur ​​sareng interpretasi nyalira ngeunaan seksualitas Will, sareng dimana teganganana asalna. Bisa jadi Will téh homo, tapi ketegangan antara anjeunna sareng rerencangan anu pangsaéna ogé tiasa janten jalmi tina takwa na pikeun tumuh, ogé trauma anu dipikaharti anu dialamkeun nalika panjara, aktor nyarios: 'Nalika anjeunna balik, anjeunna ngarepkeun sadayana janten sapertos baheula. Sadayana babaturanana gaduh kabogoh sareng aranjeunna angkat sareng anjeunna ngan ukur hoyong senang sareng babaturanana. 'Schnapp nambihan' kapercayaan na yén garis langkung seueur yén tafsirna dugi ka pemirsa - sahenteuna pikeun ayeuna.

Tapi naon anu dipikiran aktor? Tina sudut pandang Schnapp, Will bahkan henteu terang jalan mana anjeunna condong. Diculik ku monster interdimensional leres-leres ngancik taun-taun terakhir anjeun dina haté nalika budak. Salaku tokoh, anjeunna henteu siap tumuh sareng ngaléngkah léngkah salajengna ku organ budak awéwé.

Sadaya anu dipikahoyong na pikeun perusahaan nyaéta sési D & D anu gendut. Kalayan kecap séjén, Schnapp karasaeun sapertos Will ngan henteu leres-leres fokus kana roman, sabab anjeunna nyatakeun, 'Kuring ngan napsirkeun sapertos anjeunna henteu siap tumuh sareng anjeunna henteu leres-leres hoyong ngalih kana kencan sareng hubungan . Anjeunna masih hoyong janten murangkalih sareng ulin di kolong sapertos anjeunna di jaman baheula. 'Naha adegan éta dina hujan hujan mangrupikeun indikasi séksualitas Will atanapi ngan sakedap antara dua sobat dalit anu kumalayang, éta mangrupikeun hal anu penting dina usum 3 Will tina busur.

Badé balap ka Castle Byers, tempat nyumput budak leutik na, sareng musnahna saatos paguneman panas na sareng Mike - jinis kiasan pikeun lambatna, teu tiasa dilawan dina masa ngora. Sanaos Schnapp parantos nyarios yén anjeunna henteu terang ngeunaan usum kaopat anu mungkin sareng henteu yakin naon anu bakal diarepkeunana, panyipta séri Matt sareng Ross Duffer parantos nyatakeun yén éta bakal karasa pisan béda tibatan usum 3. Naha usum anu bakal datang Will's minat romantis bakal tetep misteri, tapi jelas sahenteuna bagian leutik tina plot karakterna.

gunung turun gunung

Barina ogé, topikna parantos dibahas dina dialog ti saprak usum. Dina episode anu pangpayunna, nalika Joyce ngalaporkeun Will sakumaha leungit, anjeunna nyebatkeun yén Lonnie, bapak Will anu teu aya, sok moyok budakna kusabab homo. 'Anjeunna anak anu sénsitip. Lonnie sok nyarios yén anjeunna homo f- 'Dupi anjeunna?' 'Anjeunna leungit!' Nanging Will condong, urang terang naon anu hoyong ditingali tina usum kaopat.

Anjeunna henteu nyéépkeun waktos dina épisode anu dilakukeun kalayan suka sareng Eleven sareng Mike tetep jalan. Kami ngan ukur hoyong ningali Will the Wise Men ngatasi sadaya gangguan ieu sareng akhirna nyampurnakeun kampanye Dungeons & Dragons na. Pariksa salah sahiji tulisan kami anu paling anyar di dieu! Tambih Deui, langkung seueur tulisan Nicki Swift ngeunaan selebritis karesep anjeun bakal sumping pas.

Ngalanggan saluran YouTube kami sareng ngirining bél supados anjeun henteu sono.

Naon ari demogorgon?

: sumanget atanapi déwa anu misterius sering dijelaskeun salaku dewa pencipta purba anu antedates dewa mitologi Yunani.

Bakal Byers dilahirkeun?

Lahir22 Maret 1971,Bakalnyaéta putra Joyce sareng LonnieByers, sareng adi JonathanByers.

Naha aranjeunna ngadamel sepédah BMX pikeun jalma déwasa?

Gaya bébasSapédah BMXanu ditumpangan ku murangkalih, rumaja sarengdéwasasami-sami; kumargi kitu, sanaos ukuran roda tetep konsisten, ukuran pigura tiasa robih sacara halus pikeun nyocogkeun sareng gaya tunggang sareng jangkungna pengendara. Ukuran pigura balap aya dina rentang anu langkung lega pikeun nyocogkeun umur pengendara anu nyebarkeun étaBMXbalap ningali.06.11.2017

Saha anu demogorgon dina perkara Stranger?

TheDemogorgon, ogé dikenal salaku Monster, mangrupikeun antagonis utama Usum 1. Mangrupikeun mahluk predator humanoid anu lebet di Hawkins, Indiana dina bulan Nopémber 1983. Makhluk éta asalna tina dimensi paralel anu dikenal salaku Upside Down.

Naha Barb maot dina perkara Orang Asing?

SedengkeunBarbéta condong tatu na, teu aya anu paduli ngeunaan karaharjaan dirina. Malah Nancy nyikat anjeunna ku nitah balik ka imah. Tibatan,Barblinggih nyalira di sisi kolam renang Harrington nalika getihna narik Demogorgon anu caket. Budak awéwé éta nyeret ka Tepi ka handap sareng gancangdipaéhanku mahluk.

Naon kalemahan demogorgon?

Aranjeunna teras-terasan perang silih perang. Lian ti éta Int ngahemat ngan ukur +5 sareng dina tingkat luhur anu lumayan ageungkalemahan;). Butuh karusakan normal tina senjata sihir, asam, angkatan, nekrotik, racun, psikis, radian, sareng karusakan guludug. Éta tiasa polimorf, lumpuh, sambel, sareng nahan.

Naon ngaran sapédah di Stranger Things?

Aya tilu sapédah réplika édisi terbatas tina acara anu dileupaskeun dugi ka ayeuna: sapédah Mike, sapédah Lucas, sareng sapédah Max. Sanaos seueur anu ngarepkeun ngahiang sareng nonton kembang api dina Kaopat Juli ieu, para penggemar serial Netflix Stranger Things anu kasohor teu tiasa ngantosan dina nonton Season 3.

Naon anu ngajantenkeun acara Stranger Things kasohor pisan?

Strangers Things mangrupikeun acara paling populér dina dasawarsa katukang. Ngahijikeun cinta jalma anu nostalgia taun 1980an ku carita lamunan anu endah, éta saéstuna parantos janten fenomena budaya. Hiji hal anu ngajantenkeun acara janten cool nyaéta pamaén retro 80an anu naék geng.

Iraha Stranger Things Mad Max BMX kaluar?

Netflix Stranger Things Mad Max BMX. Ieu édisi 3 tina karakter Max Mayfield. Ieu édisi 3 tina karakter Max Mayfield. Éta dijadwalkeun pikeun dileupaskeun dina Juni 30, 2019 dina harga ritel $ 219.99 ti toko Target sareng online.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.