Utama > Sapédah > Sapédah Trx - kumaha cara mapag

Sapédah Trx - kumaha cara mapag

Sabaraha lami kedah latihan TRX?

Naon waé anu tiasa diémutan mesin éta, ngompa getih, sareng otot anjeun ngalih pikeun nyegah cilaka. Durasi anu disarankeun pikeun unggal léngkah nyaéta 45 detik, kacuali anjeun pemula, dina hal ieu, anjeun panginten hoyong ngirangan waktos éta janten 30 detik. Pareum we!25. 2020.



Hai sadayana, Abdi Meral Ertunc, abdi ngagaduhan Studio Lines Personal Training Studio di Maitland Florida. Dinten ayeuna kuring badé nyarioskeun perkawis latihan TRX. Naon latihan TRX.

Sareng kuring badé nunjukkeun sareng nunjukkeun ka anjeun sareng nunjukkeun anjeun sababaraha latihan anu dilakukeun dina latihan TRX. Anu kahiji nyaéta latihan gantung. Hal éta dilakukeun ku tali sareng beurat awak anjeun nyalira.

Kuring bakal nunjukkeun latihan pemula sareng langkung seueur tina latihan anu maju, kuring bakal nutupan awak bagian luhur heula. Latihan gantung nguatkeun inti anjeun, éta bakal ngawangun kalenturan, inti sareng kasaimbangan. Kuring bakal payun sareng nunjukkeun sababaraha latihan anu béda pikeun nunjukkeun anjeun sababaraha démo anu kuring gaduh sareng awak Luhur anjeun sareng awak handap sareng awak inti anjeun.



Ok, mimitina urang badé ngamimitian ku jajaran luhur. Ieu kanggo deltoid posterior anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu salaku saderhana atanapi sakumaha maju sakumaha anjeun resep.

Mimitina ieu bakal siga anu tengah. Janten anjeun bakal b angkat panangan anjeun, teras manteng ka tukang. Bawa deui, jaga tonggong anjeun sareng lempeng, ketang abs anjeun ngalawan inti anjeun sareng anjeun lempeng ka payun.

Upami ieu raoseun sakedik teuing teu raoseun ayeuna sabab rada beurat teuing kanggo anjeun maka anjeun tiasa leumpang rada langkung luhur sareng upami anjeun leumpang nangtung bakal langkung gampang. Ieu tiasa saé pikeun pemula. Janten anjeun manteng teras tarik.



Manjang sareng narik tetep siku anjeun tinggi sareng nyangkem inti éta sakedik teuing entong pikeun anjeun, maka anjeun langkung kamungkinan kéngingkeun posisi serong. Ieu langkung seueur tina gerakan maju dina posisi anu condong. Janten anjeun bakal ngajantenkeun tonggong deui lempeng deui, manteng siku ka luhur supados henteu buleud deui anjeun bakal ngajantenkeun tonggong anjeun tetep lempeng.

Siku nepi sareng manteng sareng manteng ka luhur. Sareng manteng, éta baris luhur. Ayeuna kuring bakal nunjukkeun latihan awak handap.

Dasarna, jongkok pamula nyaéta lébar taktak dampal sampéan sareng panangan sareng panangan anjeun rada dibéngkokeun, sareng anjeun nembé jongkok teras teras mundur deui. Squat, ieu mangrupikeun pemula. OKÉ squat sareng saluhureuna.



Saé sareng jero sareng luhur. Upami anjeun hoyong langkung maju ayeuna, langkung condong. Jangkung teras tarik.

Jongkok sareng naék. Ayeuna kuring bakal nunjukkeun sakedik langkung seueur tina gerakan anu maju. Kami nuju ngajingjing hiji-hiji.

Jongkot hiji-hiji. Ngalegaan hiji suku di hareup anjeun sareng anjeun bakal lungsur paralel sareng narik diri. Panangan lemes.

Lempeng ka luhur. Balik saé sareng lempeng. Teras Anjeun tiasa ngalakukeun sapuluh dina unggal sisi teras ngalih ka sisi anu sanés.

Deui. Tunda turun turun teras pasang deui deui. Turunkeun turun.

Turunkeun saé-leres, abdi badé nunjukkeun latihan anu sanés pikeun anu luhur otot dada panginten. Sareng ieu tiasa, anjeun tiasa ngarobih ieu sareng ngajantenkeun tingkat pamula atanapi tingkat lanjut. Pamula bakal langkung jejeg sahingga anjeun dina posisi anu jejeg.

Panangan lempeng dihareupeun anjeun. Pastikeun talina henteu turun ngarah henteu ngikis panangan anjeun. Panangan anjeun nepi, nganteurkeun anjeun ka dieu deui sareng nyorong anjeun ka luar Simpen ieu ku panangan anjeun dibengkokkeun sareng dorong.

Ayeuna ieu mangrupikeun pemula. Upami anjeun hoyong éta langkung maju ayeuna, balik deui. Hayu diri angkat sareng meres.

Dorong babarengan. Naha anjeun badé ngajantenkeun langkung maju sakedik? Aman deui. Langkung ti tingkat anjeun ampir di lantai didieu.

Sareng anu dasarna kalebet kanggo latihan TRX. Hai sadayana, nami abdi Meral Ertunc Kami anu ngagaduhan Body Lines ku Meral PersonalTraining Studios di Maitland Florida Hubungi Kami pikeun Ngajadwalkeun Konsultasi Gratis Anjeun tiasa buka halaman wéb kuring BodyLinesByMeral.com sareng mendakan inpo kontak email.

Ukur kirimkeun kuring email anu ngajentrekeun tujuan kaséhatan sareng kabugaran anjeun sareng kuring bakal nampi email éta sareng ngahubungi anjeun pas kuring sayogi. hatur nuhun

600 sasarap sarapan

Sakumaha saé Pelatihan TRX?

Latihan TRXnyaétahébatpikeun kalenturan, kasaimbangan, sareng koordinasi. Aérobik: Leres. Sanaos digantungkeunpalatihannyaéta kakuatanlatihan, anjeun bakal ampir pasti mendakan haté anjeun ngagedur saatos sési sakedap.

Naha peloton ngagaduhan kelas TRX?

TheTRXsareng Intikelasbakal ngamangpaatkeun étaTRXsalaku peralatan utama, ogé kombinasi latihan inti awak sareng latihan pikeun nangtang kasaimbangan anjeun ogé kabugaran fungsional anjeun. Tujuan utama nyaéta fokus kana kasaimbangan sareng kakuatan inti sareng stabilitas.

Abdi Ingrid Skjong, sareng dinten ieu urang bakal ningali eunteung. (Musik upbeat) Sanaos anjeun henteu kabugaran, anjeun panginten mendakan perangkat desain jangkung anu luhur dina feed média sosial anjeun, atanapi iklan anu sigana dimana-mana, tapi naon leres éta? Eunteung mangrupikeun eunteung pinter anu ngalirkeun kelas kabugaran hirup langsung tina paménta ti aplikasi pendamping supados anjeun tiasa latihan di bumi - ieu panginten henteu saé énggal, tapi Eunteung nempatkeun palatihna di payuneun sareng museur anjeun, sareng gambar Eunteung anjeun nyalira . Resep nyandak pelajaran swasta unggal waktos.

Latihan kalebet kardio, yoga, bar, tinju, pilates, kakuatan sareng manjang tingkat hiji pemula dugi ka opat maju. Aya 70+ kelas langsung saminggu sareng rupa-rupa pilihan paménta. Naha éta populér pisan? Upami aya hiji hal anu dipikacinta ku dunya kabugaran, éta mangrupikeun tren, sareng Eunteung mangrupikeun sababaraha merek, halo peloton anu parantos nguntungkeun ti dua, ningkatna popularitas kabugaran jaringan sareng kebangkitan gym butik dy saéstuna ngagaduhan pesaing anu disebut Echelon Reflect yén kami ogé nyobian.

Kabugaran anu disambungkeun ngarujuk kana latihan anu dipénta dina paménta anu dilakukeun di bumi sareng anu ngamungkinkeun sadayana anu ditawarkeun ku gym cicing. Resep kamampuan nuturkeun palatih karesep atanapi latihan kelompok langsung anu ngamajukeun rasa komunitas tanpa larangan perjalanan sareng janji. Sareng gym butik anu masihan gym tradisional pikeun duitna, sareng ti 2013 dugi ka 2017 jumlah jalma anu ngagaduhan anggota klub butik ningkat 121%.

Janten kumaha persisna sapertos nganggo Mirror? Aplikasi Mirror mangrupikeun tempat bumi anjeun dimana anjeun tiasa milari jinis latihan sareng milih kelas Tingali peralatan naon anu anjeun peryogikeun, latihan naon anu anjeun laksanakeun, dina urutan naon anu anjeun lakukeun sareng sabaraha lami, anjeun ogé tiasa maca bios instruktur, janten anjeun terang persis saha anu anjeun kaayaan. Salami sési latihan, instruktur anjeun aya sareng réfléksi anjeun sorangan dina eunteung, anu tiasa nyandak hiji atanapi dua biasa. Mirror gaduh stasiun musikna nyalira sareng ogé ngadukung Spotify Premium.

Anjeun tiasa nyetél polumeu Sacara independen ngatur musik sareng volume instrukturna gumantung kana saha anu anjeun hoyong nguping langkung seueur. Sareng nalika anjeun damel, layar nunjukkeun jam hitung mundur, kalori diduruk sareng, upami monitor denyut jantung Bluetooth disambungkeun, data denyut jantung real-time. Éta ogé nunjukkeun nami-nami pamilon anu sanés dina kursus, naha latihanna langsung atanapi langsung dipénta; Instruktur ngagaduhan aksés kana profil anjeun, data denyut jantung sareng tonggak kelas, sareng aranjeunna masihan soraan.

Janten upami anjeun nyandak kelas langsung anjeun tiasa kéngingkeun hiji, sareng di akhir dinten anjeun bakal gaduh kasempetan kanggo nyandak selfie ucapan salamet. (Potret Kaméra) Palatihan pribadi hiji-hiji liwat kaméra di luhur kaca spion bakal debut taun ayeuna. Topi lensa dilebetkeun sahingga anjeun tiasa nutup jandéla kana dunya anjeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Eunteung pikaresepeun, éta tiasa dianggo kalayan lancar, gaduh program anu mantep, sareng pikaresepeun Ieu pikaresepeun. Sanaos henteu murah, anjeun mayar $ 1495 pikeun eunteung, anu kalebet band résistansi, monitor denyut jantung, sareng pak pembersih layar. $ 250 pikeun setelan sareng pangiriman sareng $ 39 per bulan pikeun langganan.

Éta sami sareng $ 2,213. (Box box hit) Janten anjeun katingal caket kana $ 200 sasasih kanggo taun kahiji. Bandingkeun éta sareng sakitar $ 52, biaya rata-rata nasional pikeun kaanggotaan gym bulanan, sareng éta mangrupikeun inpormasi sadayana terang, kadang anjeun henteu tiasa atanapi henteu hoyong kaluar ti bumi kanggo latihan, sareng kelas kelompok atanapi hiji-hiji latihan tiasa luar biasa ngamotivasi janten.

Janten urang tiasa terang kunaon gaduh eunteung atanapi alat kabugaran anu disambungkeun sanés tiasa dianggo, tapi naha masuk akal pikeun anjeun gumantung kana kaayaan sareng tujuan anjeun. Kami nembé ngamimitian di dieu, janten antosan pikeun ulasan lengkep Wirecutter ngeunaan Mirror bakal datang. Duh Gusti, anjeunna ngaco, anjeunna sapertos (seuri) lirén kontak langsung panon nalika anjeun nyebarkeun garuda. (seuri)

Naha TRX ngarusak panto anjeun?

Numutkeun kanaétaeupan balik anu disayogikeun ku sababaraha pangguna tipanto TRXjangkar,étajawabna nyaétakaresounding euweuh.TRXpeminat di blog, forum, sareng platform ulasan pangguna sadayana mastikeun yénkaruksakantipantoGunung sanés masalah.

(Musik téknologi mid-tempo) - Naon deui Elite THENX Athletes? Éta Chris Heria. Wilujeng sumping di tulisan anu sanés ti THENX resmi. Dinten ayeuna urang badé nyarioskeun perkawis masalah sareng CrossFit. (Musik téknologi mid-tempo) Henteu kunanaon, Sateuacan kuring ngamimitian, kuring ngan ukur hoyong nyarios yén kuring hormat pisan pikeun sadaya atlit, saha waé anu ngalaksanakeun kagiatan fisik, naon waé jinis kagiatan fisik, latihan, ngojay, binaraga, angkat beurat Olimpiade, yoga, kabugaran, CrossFit, sadaya gaya kabugaran.

Upami anjeun ngalakukeun anu aktip, kuring parantos nyarankeun anjeun sareng anjeun hormat pisan. Janten dinten ieu urang badé nyarioskeun perkawis masalah sareng CrossFit. Tapi sateuacan urang ngamimitian, hayu urang milarian CrossFit.

Kuring badé kéngingkeun definisi CrossFit, anu mangrupikeun program kabugaran inténsitas luhur anu ngahijikeun elemen tina jinis olahraga sareng olahraga anu béda. Oke, janten definisi CrossFit di Google, éta anu kuring coba lakukeun sareng latihan kuring unggal dinten. Kuring nyobian nganggo aspek jinis latihan anu béda pikeun dilebetkeun kana program latihan kuring.

Ayeuna, nalika anjeun google tujuan CrossFit, éta nyatakeun yén CrossFit teras-terasan seueur, gerakan fungsional anu inténsitas luhur. Sadaya latihan CrossFit dumasarkeun kana gerakan fungsional sareng gerakan ieu ngagambarkeun aspék pangsaéna senam, angkat beurat, lumpat, ngadayung sareng seueur deui. Éta saé pisan, kuring leres-leres asup kana éta, éta sigana anjeun hoyong nganggo aspék anu pangsaéna tina sababaraha jinis latihan pikeun langkung saé, kuat, sareng éfisién.

Ayeuna masalahna nyaéta mangtaun-taun anjeun kedah ngalakukeun répést anu anjeun tiasa sakedap waktos anjeun, anu hartosna yén langkung gancang anjeun ngalakukeun pangulangan dina waktos anu paling pondok, langkung épisiénna pikeun saha waé anu parantos Ngalatih sacara serius salami lami, terang yén ngalakukeun latihan gancang-gancang dina waktos anu pang pondokna henteu hartosna yén anjeun bakal langkung épisién atanapi éfisién dina latihan. Anu saéstuna ngajantenkeun kuring langkung saé, langkung kuat, sareng langkung épisién nyaéta latihan progresif kalayan bentuk sareng téhnik anu pas. Candak narik-up, salaku conto.

Laksanakeun 30 kipping pull-up berturut-turut, sakapeung 40, tapi tetep henteu tiasa ngalakukeun pull-up anu saderhana. Sareng éta pisan dimana aya indikasi jelas ngeunaan masalah. Henteu aya latihan anu progresif, teu aya téknik anu pas, sareng teu aya bentukna, upami anjeun kéngingkeun tarikan-tarik pas anjeun tiasa, sareng éta tujuanana, panginten, sakapeung kirang tina hiji menit anjeun tiasa ngalakukeun 50 kipping pull-up ngalaksanakeunana berturut-turut tapi anjeun moal pernah, ngalih kana hal-hal anu langkung maju, hiji panangan panangan, tarik-up anu luhur, ngawangun otot sareng anu sanésna, nalika kuring nyarios CrossFit kadéngé sapertos ide anu saé pikeun pencét awal tulisan mangrupikeun Def anu ngagagas CrossFit kedah latihan silang, nyandak aspek anu pangsaéna tina sababaraha jinis latihan sareng ngempelkeunana kana program latihan anjeun sahingga anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha hal anu biasana henteu anjeun lakukeun, kalayan sami gaya latihan anu biasana anjeun lakukeun unggal dinten, sareng Jantenkeun anjeun langkung épisién, langkung fungsional sareng sacara umum langkung kuat.

Tapi cara anu leres pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku latihan anu progresif. Candak aspék anu pangsaéna dina sadaya latihan, tapi tong ngalakukeun gerakan satengah-satengah ngan saukur nyarios yén anjeun ngalakukeun latihan ieu. Unggal jenis latihan hadir sareng léngkah-léngkah anu maju.

Janten pastikeun anjeun diajar hiji hal sareng nyandak léngkah-léngkah ieu. Candak narik-up, salaku conto. Saha waé anu ngalakukeun penarikan Australia ku bentuk sareng téknik anu saé dina sababaraha waktos bakal langkung saé dina gerakan ieu, antukna aranjeunna bakal tiasa jalan-jalan nepi ka luncat tarik-tarik, otot-otot, tarik-panangan, angkat-otot anu ditimbang , teras salajengna.

Upami anjeun ngamimitian ngalakukeun ieu ti dinten ka hiji, anjeun moal pernah angkat. Kumaha anjeun tiasa ngarepkeun ngajantenkeun bahkan 10 tarik-tarik, panangan hiji-panangan, otot-otot kalayan beurat, atanapi anu sanés? Anjeun bahkan henteu kéngingkeun awak anjeun pikeun ngaktipkeun otot anu leres sareng ngalaksanakeunnana ku cara anu leres kalayan overload anu pas. Kumaha anjeun tiasa ngawitan ngontrol diri nalika gerakan ieu henteu dikontrol? Janten didieu sakedik proyék bumi.

Abdi hoyong anjeun ngalakukeun sakaligus tarik-gancang, lakukeun masing-masing dua 30 detik. Coba éta. Teras cobi lakukeun 20 tarik-tarik sakaligus.

Aranjeunna ngawartosan anu mana anu langkung sesah. Tulisna di bagian koméntar ieu di handap. Janten parantos diusahakeun? Pernah galau intensitas tinggi kalayan gancang.

Anjeun tiasa gaduh intensitas tinggi komo teu ngalakukeun rep tunggal. Péh! Tingali, sababaraha detik éta di ditu bakal nyaring awak anjeun langkung intens tibatan 30 push-up anu anjeun lakukeun di dieu. Anjeun leres-leres henteu ngalakukeun nanaon upami anjeun ngalakukeun gerakan di ditu.

Leres, naha anjeun damel ngalih ieu? Naha Ningkatkeun Reps anjeun Upami sadayana anu anjeun lakukeun nyaéta ngalaksanakeun hiji hal anu ngagaduhan kontrol lengkep dina awak anjeun, mimitian ku kamajuan saderhana, hiji hal anu anjeun tiasa ngatur sacara tuntas, antukna jalan nepi ka ngan ukur dua push-up normal sateuacan anjeun nyandak reureuh sareng latihan éta pushups anu sampurna, anjeun antukna bakal ngulang deui 10 pushup kalayan sampurna, 20 pushup anu sampurna, intina nyaéta anjeun ningkatkeun pangulangan anu sampurna, anjeun henteu ningkatkeun pangulangan anu anjeun henteu nguatkeun. langkung saé atanapi langkung éfisién. Upami anjeun ngalakukeun ieu ku cara sareng ngetang éta anjeun ngan ukur ngitung hiji angka, anjeun ngan ukur nyieun diri anjeun raoseun ngeunaan diri anjeun, tapi anjeun leres-leres henteu badé nyandak éta, janten upami anjeun ngamimitian ku kamajuan anu leres éta moal bisa dihindari. anjeun bakal nalika Anjeun maju sareng ngawasa aranjeunna, antukna anjeun bakal ngalakukeun gerakan anu langkung maju.

Péh! Janten, pikeun nyimpulkeun jalma-jalma, masalah utama sareng CrossFitis nyaéta yén éta henteu tetep leres, éta ef efisiensi, latihan silang. Ayeuna, nami gimna nyaéta kéngingkeun saloba-hiji anjeun dina waktos anu gancang sareng anu utami nyaéta kompetisi CrossFit ieu, kajawaraan CrossFit ieu. henteu aya masalah kecuali anjeun ngalakukeun éta leres.

Dina unggal kompetisi, kajawaraan, senam Olimpiade, calisthenics, skateboarding, anjeun kedah kéngingkeun gerakan pikeun ngitung. CrossFit mangrupikeun hiji-hijina kajawaraan anu kuring kantos tingali dimana anjeun tiasa ngalakukeun anu leres-leres lepat sareng masih kéngingkeun poin pikeun éta. Naon anu bakal dikembangkeun ti ayeuna? Éta numuwuhkeun sikep nipu.

Anjeun ngan ukur hoyong ngalakukeun éta gancang-gancang. Nya, hé, kuring ngalaksanakeun leres tapi upami jalma anu aya di gigireun kuring ngalakukeun éta leres-leres salah sareng anjeunna bakal kéngingkeun poin pikeun éta, kuring bakal ngamimitian ngalakukeun éta salah sahingga kuring tiasa kéngingkeun langkung poin tibatan anjeunna. Éta janten masalah ageung ayeuna kusabab éta sanés deui ngeunaan aspék latihan, aspek gerakan anu sabenerna, tapi ngeunaan saha anu kéngingkeun langkung seueur tibatan anu.

Sareng terakhir kali kuring mariksa, upami urang gaduh kompetisi tarik sareng anjeun ngalangkungan éta henteu kaitung. Sareng ngalakukeun itungan ieu moal ngabantuan saha waé, éta moal ngabantosan anjeun. jalma anu ngalakukeun éta, sareng éta moal ngabantosan jalma-jalma di sakuriling anjeun anu nyobian ningkatkeun dirina.

Janten definisi saleresna CrossFit anu urang baca di Google mangrupikeun anu kuring resonasi, nyaéta jinis latihan anu saleresna mah, latihan silang ku cara nyandak sababaraha jinis gaya latihan anu sanés sareng nambihan kana regimen latihan kuring kalebet. Kunaon Supados kuring tiasa langkung saé, kuat sareng éfisién. Tapi éta sanés hartosna kuring gaduh sadayana dasar, sadaya téknik, sadaya struktur gerakan ieu, ngan ukur ngomong yén kuring tiasa ngalakukeun éta sareng kuring tiasa ngalakukeunana ku répréséntasi anu luhur.

Éta moal ngalakukeun nanaon pikeun kuring. Janten, pikeun nyimpulkeunana, kagancangan guys, intensitas luhur, sareng éta masalah utama pikeun CrossFit ayeuna, reme mber, henteu janten masalah naon anu anjeun lakukeun, éta penting kumaha anjeun ngalakukeun éta. Anjeun hoyong ngalatih dina kaayaan anu progresif sahingga dina sababaraha waktos anjeun bakal ngahontal anu langkung maju, panginten langkung sesah tibatan anu ayeuna anjeun lakukeun.

Tetep hina nalika latihan sareng ngalakukeun hal-hal anu anjeun bakal tiasa lakukeun, tong nyobian nyusul diri anjeun, diajar ngalakukeun hal anu leres sareng éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung épisién. Émut, dina akhir dinten, upami anjeun tetep kana dasar-dasarna, anjeun tetep sareng latihan anu progresif, anjeun panginten tiasa dimimitian ku pull-up Australia, tapi dina sababaraha waktos anjeun bakal ngajantenkeun kana pull-up, teras pull-up, teras otot-up, sareng tungtungna tarik-hiji panangan. Ayeuna bejakeun ka kuring saha jalma anu langkung épisién, jalma anu tiasa ngalakukeun hiji hal ka hiji atanapi jalma anu peryogi dua pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun bieu tiasa ngalakukeun éta? Bikeun kuring terang dina koméntar di handap sareng ka dulur-dulur éta, hatur nuhun pisan anu parantos nonton, upami anjeun resep tulisan ieu resep, bagikeun ka babaturan, koméntar sareng tong hilap ngalanggan kusabab urang pasang unggal Minggu dina 8 wengi , USA waktos Easter.

Jalma anu mimiti resep, mairan sareng ngabagi tulisan éta teras teras bakal meunang perlengkapan sareng upami anjeun leres-leres hoyong latihan sapertos sato galak, sanés ngan saukur katingali kuat tapi leres-leres ngalakukeun otot, saleresna ngalatih sapertos sato galak, leres-leres janten kuat, ngadaptar ayeuna di thenx.com, janten anggota, unduh urang. unduh aplikasi pikeun kéngingkeun aksés lengkep pikeun sadaya program latihan urang.

Deui, tong sambel CrossFitter. Dina akhir poé, latihan silang ngeunaan, éta anu kuring lakukeun, tapi hayu atuh terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar di handap sareng kuring bakal mendakan anjeun dinten Minggu payun. (Musik téknologi mid-tempo)

Naha TRX tiasa nyabak anjeun?

TOTRXpelatih gantung mangrupikeun peralatan latihan usum panas anu sampurna pikeun dua alesan:anjeun tiasa nyandaksési latihan anjeun di luar naAnjeun tiasanempatkeun diri dina jalur gancang pikeunnyabakabs. Éta sabab palatih stabilitas pastikeun étaanjeunaranjeunna salawasna damel dua kali.06.14.2017

Naha TRX langkung saé tibatan ngangkat beurat?

Dina tioriTRXbisa jadi leuwih mujarab pikeun nyegah kacilakaan olahragatibatan ngangkat beuratdina mesin sabab langkung fungsional; éta latihan kelompok otot radatibatanngasingkeun jelema masing-masing.angkat beurat(naon anu aranjeunna disebat latihan résistansi tradisional.)28 2014.

Naha TRX mahal pisan?

TRXpastina tiasa nerapkeun harga tinggi kusabab nami mérek najantenkuat dina industri kabugaran. Jalma ogé resep bangga ngagaduhan gambar mérek étaTRXnyayogikeun. Éta sapertos ngagugugugugugugugug Louis Vuitton atanapi sabuk Gucci.

Naha anjeun tiasa ngalakukeun numpak gratis dina peloton?

Sakalianjeunmésér Sapédah éta sorangan,anjeunkedah tetep mayar biaya langganan bulanan $ 39, atanapianjeunÉta ngan ukur tinggal tilu kelas sarenggratis-numpakmodeu anu ngan ukur nembongkeun data real-time dina layar, kalayan henteu aya kompetisi anu terinspirasi ku leaderboard atanapi catetan usaha anjeun.06.17.2021

Naon bedana Ngabuburit sareng Ngabuburit dina Peloton?

Sapédahayeuna ngarujuk kana jinisnatina PelotonHardware anjeun peryogi bariNgabuburit nyaétatipe subkategoritina Sapédah. Janten hartosna anjeun tiasa milihSapédah Ngabuburitkelas, atanapiSapédahKelas Bootcamp nganggo ikon di luhur. Nanging, kuSapédahdipilih, anjeun ningali duananaNgabuburit& Kelas Bootcamp dina daptar perpustakaan anjeun.11.17.2020

Dimana anjeun nyangkar TRX?

Anjeun kedah milarian stud dina témbok anjeun, stud overhead, atanapi balok overhead anu 7- dugi 9-suku tina taneuh. Upami anjeun masangTRXXMount overhead, pasang gunung sahenteuna 3 kaki jauhna tina témbok anu pangcaketna pikeun ngamungkinkeun 360 gerakan pikeun karesep anjeunTRXlatihan.

Naon anu ngajantenkeun sapédah Trix janten Sapédah Terrain?

Sapédah ieu dilakukeun kanggo nahan kaayaan anu paling tangguh. Siklus TRIX mangrupikeun sapédah roda anyar anu énggal, kualitas luhur tapi murah anu 'bebas gajih'. Ieu ngandung hartos yén sapédah TRIX gaduh ban anu langkung ageung anu dirancang pikeun tekanan taneuh anu handap, sahingga gampang pikeun naék dina rupa bumi anu lemes sareng henteu stabil.

Naon anu janten latihan beurat gantung TRX saé pisan?

Baris alat latihan kualitas luhur anu ngalengkepan latihan anjeun ku nargétkeun sababaraha kelompok otot. Kéngingkeun deui artos anjeun! Bundel latihan ekslusif pakakas terlaris urang, dirancang sareng anjeun dina pikiran.

Naon hartosna mésér ti TRX?

Mésér langsung ti TRX ngamungkinkeun anjeun mésér peralatan latihan, asesoris, papakéan sareng latihan anu panghadéna sareng ogé nampi kauntungan sareng jasa ekslusif. Intina: kami bakal ngubaran anjeun sapertos anu hoyong dirawat. Éta saderhana éta. TRX parantos révolusi kabugaran pribadi.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.