Utama > Sapédah > Uber pikeun sapédah - kumaha ngalereskeun

Uber pikeun sapédah - kumaha ngalereskeun

Tiasa uber nyandak sapédah?

Uberhoyong nawiskeun bantosan kasapédahpengendara. Pamaké teras geser tombol pikeun uberX sareng pilih pilihan pedal pikeun ningali kendaraan uberX anu sayogi anu ngagaduhansapédahraka.Ubergawé bareng Saris basis Wisconsin pikeunsapédahraka.



ya allah tingali saha éta, hé éta kuring, courtney sareng kuring kylewe milari divvyso listrik nyaéta sistem bikeshare di dieu inci aranjeunna mimiti debut sareng aranjeunna gaduh bantosan listrik sareng anjeun tiasa nyetir dugi ka 15 kilométer per jam kalayan bantosan, naon éta? super cool sareng super seru yén urang sadayana badé nampi urang Chicago anu nyobian ayeuna ayeuna biasana henteu gampang dicobaan langsung janten anu super cool uh, aya masalah sareng sababaraha masalah pembayaran sareng program, urang bakal langsung saatos Tapi kami panasaran pikeun nyobaan aranjeunna kaluar. Masalahna, naha urang tiasa mendakan dewa? Anjeun panas anjeun populér pisan sareng ayeuna sapertos anjeun tiasa mendakan di stasiun karéta tiasa mendakan anu caket deui? Urang bakal nyobian ningali caket Irvingpark janten naha kuring terang persis dimana ayana? ucing isokay diduduki pelanggan jalan tol sareng sheridan enya aranjeunna caket pisan sareng hiji aya kamungkinan overmypast wrigley oke ew wrigleyvillesouthport sareng wavelanduhand maka southpo rt sareng wrightwood enya urang leres-leres ngadorong ka payun janten urang ayeuna di bryn mawr sareng urang kedah di angkat ka taman perkotaan éta hal anu salajengna anu urang pasihkeun janten apdet courtney nembé parios deui sateuacan urang angkat sareng aya dua di stasiun caket dieu eh janten cobi éta kedah jujur, éta ngagaduhan dua, urang ngan ukur untung, ayeuna urang ngan ukur kedah milari tempat pikeun ngonci sisi sapédah urang janten didieu aranjeunna, éta geulis sareng énggal, elegan pisan sareng salah sahiji fitur énggal ngeunaan ieu nyaéta konci kabel janten anjeun tiasa ngonci Naon waé anu dimungkinkeun henteu sapertos stasiun anu samar sapertos kieu. Anjeun tiasa ngalampirkeun kana rak sapédah atanapi tihang.

Ieu dimana janten leres-leres pikaresepeun sabab harga pikeun hal-hal ieu bénten-bénten sahingga anjeun gaduh pergeseran anjeun di dieu dimana biasana tapi ayeuna langkung variabel anjeun ngan ukur ngagaduhan tilu sét sateuacana éta coold éta bel anu langkung saé kuring satuju sareng klep ieu mangrupikeun pamutahiran anjeun ngagaduhan batréna di dieu mimitina sigana batréna 20 mil anu ku kuring ditingali tapi dinten ayeuna kuring ningali hiji dina peta anu nyarios yén jarakna 25 mil. Anjeunna nunjukkeun ka kuring didieu yén kuring gaduh sapédah di luar tilu menit ayeuna sareng kuring ngagaduhan jarak 23 mil, janten kami gaduh sakitar jarak di dinya, urang tiasa angkat, jarakna kedah panjang? sakabeh danau pikeun jalan satapak Jigana anjeun moal datang deui anjeun tiasa turun ka ditu lajeng datang rada teras anjeun nyandak sadayana jalan deui ka sapédah anjeun tapi anjeun ngan darmaga di mana waé sareng miharep anjeun mendakan anu sanés anu sanés konci na siga anjeun nembé ngaluarkeun sapertos éta teras mungkuskeun kana tihang, eh, tapi kuring henteu hoyong ngalakukeun ieu ayeuna kusabab kuring yakin yén éta bakal ngeureunkeun perjalanan kuring sareng kuring henteu acan ditumpangan acan oh sareng katingalina sapertos urang nyaluyukeun korsi anu sami sareng alat sateuacanna tapi sigana mah sakedik. Éta saleresna langkung gampang dianggo janten mangrupikeun paningkatan anu disambut di dieu, aya karinjang payun anyar ieu di dieu, éta desain langkung saé tibatan anu sateuacanna, anjeun tiasa nempatkeun sababaraha rupa anu langkung saé di mana karinjang anu sanés sapertos kitu sareng leres pisan kagok yén anjeun bahkan henteu resep nyandak bahan balanjaan atanapi naon-naon, éta henteu saé janten ieu warta anu langkung saé langkung hadé kumaha perasaanana éta bénten pisan sareng anu biasa Misahkeun siga anu henteu anjeun rasakeun beurat sapédah éta hal anu ageung sareng dippy normal wow anu bungah nyobian, muhun ya allah hal-hal ieu leres-leres meruh anjeun, jalma ieu ngalambatkeun kuring kana hal ieu kuring tiasa langkung gancang tibatan éta, wah aya gelut lumangsung di dieu janten kuring ngan ukur kéngingkeun téks ti divi sareng éta masih nyarios yén kuring bakal angkat nalika anjeun parantos réngsé sareng perjalanan anjeun punten émut pikeun ngeureunkeun perjalanan anjeun ku ngalebetkeun pin konci kabel dina Colokkeun dina peluncur.

Anu aranjeunna henteu ngawartoskeun ka kuring nyaéta éta bakal ngajantenkeun kuring mayar biaya dua dolar sareng kuring pikir éta penting pikeun aranjeunna nyebut konci kabel ieu? dina pakean fancy kay, janten naon saur anjeun aranjeunna béda ti divibites normal, éta pisan lemes, um, anjeun gaduh éta gampang, anu kuring pikir? bakal ngajantenkeun ieu pilihan populér pikeun jalma nalika ngagaduhan artos tambahan, hehehehe, Tospendi sajujurna ngarepkeun sadaya divisi anu listrik sareng jarakna saé pisan sareng teu aya bédana harga tapi saur kuring éta tujuan akhir tina naon anu kuring nguping yén sakumna sistem bakal? Dina sababaraha waktos sadayana listrik, masalahna nyaéta hargana mahal pisan sareng henteu nyandak waktos kanggo ngalirkeun 30 menit éta. Kami parios sareng kami sapertos oh, kami panginten masih aya sababaraha menit deui teras kami resep oh henteu, kami sapertos 10? Menit langkung teras urang sami-sami, urang tiasa ngantunkeun saatos 30 menit kumargi urang parantos mayar éta, tapi naha anjeun tiasa ngajelaskeun éta kusabab sanaos kuring rada lieur, kuring henteu terang ngeunaan éta, enya, janten naha tilu dolar nyandak divi? sapertos eleh biasa, tapi di luhur éta unggal menit anjeun nganggo éta tambahan 20 cén dugi ka ngahontal 30 menit sahingga muatan menit tetep dugi ka anjeun kéngingkeun $ 9 sareng saluareun éta ngan ukur $ 3 tambahan sareng dina titik éta anjeun parantos angkat tina $ 4, atanapi biaya $ 4, janten tambahan $ 3, sareng ayeuna $ 7 seueur, leres pisan. éta rumit, hapunten, kuring lepat, janten hehehehe, laksanakeun deui sabab rumit.



Janten upami anjeun ngaluarkeunana salami 30 menit, éta genep dolar di luhur tilu dolar éta, janten éta tilu dolar, teras salami 30 menit éta genep dolar deui, janten kami jam salapan teras nalika anjeun ngalangkungan 30 éta tambahan tilu dolar, ngan ukur nunjuk tilu dolar, janten dua belas dolar salami 31 menit atanapi langkung numpak sapédah, enya bagian tina masalah di dieu nyaéta yén sapédah ieu dibawa kaluar sareng kaadilan sabab ngagaduhan konci kabel ieu di daérah anu henteu ' t? gaduh seueur stasiun anu tiasa anjeun kuncikeun kana naon waé anu cool sareng anu saé nyaéta di sababaraha tempat di kota éta leres, biaya tambahan henteu diterapkeun janten harga anu sami sareng jibbyum standar, tapi kuring pikir éta mangrupikeun rada kaku sareng gampang nunjukkeun yén meureun aya jalma di luar sana anu henteu mampu nyayogikeun salah saurang divwi éta kalayan harga anu bagéan kota sanés ayeuna ayeuna Sareng sigana bahkan di distrik anu tempat stasiun karéta henteu cekap biayana 5 cents per menit tibatan 20 oh leres pisan anjeun masih ditagih ku menit-menit sareng janten bagian tina éta sabab aranjeunna mikir yén anjeun peryogi langkung seueur waktos deui ka stasiun anu sanés kumargi bagian kota dimana Kyle sareng kuring hirup sakitar saparapat mil ti hiji sareng anu sanésna teras anjeun angkat ka bagian kota anu sanésna sapertos satengah mil atanapi ma Kadang-kadang langkung, ya éta, éta henteu sampurna, butuh sababaraha padamelan, urang peryogi naon? Karya nyata sareng kuring pikir struktur harga leres-leres diperhatoskeun deui tapi sapédahna nyalira, upami urang ngan ukur nyarioskeun perkawis hardwarena, sapertos pangalaman nyerat aranjeunna hébat, éta sapertos wengi sareng siang ti jurusan lami. Jigana naon anu kuring hoyong tingali nyaéta sababaraha tunggangan gratis dina édisi anu disertakeun ku kaanggotaan anjeun, nyarios sapertos 200 atanapi naon sababna kusabab kuring janten anggota aktip Kuring kantos nganggo ampir saha waé Poé nalika kuring ninggalkeun bumi kuring ngahudangkeun tuang kanggo tuang siang tapi kuring sanés pangguna divvy anu khas kuring saur pangguna divi khas peryogi sakitar 150 sataun gratis gratis lakukeun ngan ngan ukur éta alus ieu pamikiran urang kana ieu hatur nuhun pikeun nonton sareng hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun hayu kami terang upami anjeun parantos ngirangan beurat tina evi, naon anu anjeun hoyong tingali ditingkatkeun atanapi naon anu anjeun pikirkeun aranjeunna saé pisan hoyong terang sareng kami atanapi meureun anjeun aya di kota anu sanés sareng kota anjeun parantos ngagaduhan program sapertos kitu Anjeun tiasa masihan kami eupan balik anjeun ngeunaan kumaha jalanna ka dinya sareng naon kaunggulan sareng kalemahanana di kota anjeun, éta bakal saé pisan pikeun anjeun

Naha uber XL nyandak sapédah?

Éta gumantung kana tingkat jasa naon anu anjeun mesen sareng upami supirna satuju pikeun ngalakukeunana atanapi anu passapédahraka. Ieungalakukeunanabantosan upami anjeun mesen anXL, sareng langsung nelepon atanapi nga-SMS supirna kanggo naros naha teu kunanaon.

Janten kuring geuwat nyarios, anjeun moal tiasa ngalangkungan Atlantik. Anjeun kedah nyandak kapal. Aya naon, sobat? Anjeun dina jalur kuring Yeah yeah pick up your damn phone buddy? Dan D Patugas pemadam kebakaran di dieu.



Urang bakal ngalangkungan tujuh kasalahan bodo sareng umum, édisi 2019. Kumaha kuring ngaktipkeun deui hal éta? Kuring nyandak pél kafein tanpa sarapan sareng kuring tiasa Alesanna nyaéta 2019 sabab kuring tumaros taun ka tukang. Abdi hoyong ngajantenkeun langkung relevan taun ayeuna kusabab éta populér.

Anjeun ningali ieu. Janten kuring hoyong mastikeun yén anjeun ngagaduhan inpormasi anu leres, langkung sapertos ngetikkeun akal. Janten kuring hoyong ngarobih sababaraha hal éta ku opini anu langkung énggal.

Janten urang bakal lebet kana éta. Punten tong ngadamel kasalahan anu bodo, bodo ieu, punten. Sial kafein.



Nomer hiji, taun kamari kuring nyarioskeun perkawis numpak saatos nginum. Nya, éta sakedik akal pikeun kuring, sakedik gampang pikeun jalma paham. Henteu nginum sareng nyetir, janten hayu urang robih.

Hayu urang robih nomer hiji. Janten ayeuna éta bakal janten Pangaruh Dunning Kruger. Abdi hoyong disada pinter.

Dina widang psikologi, Pangaruh Dunning Kruger mangrupikeun bias kognitif di mana jalma salah menilai kamampuan kognitifna langkung ageung tibatan aranjeunna. Kuring ningali ieu pisan. Ieu sanés ngan ukur hal motor.

Ieu mangrupikeun hal anu seueur jalma lakukeun nalika ngeunaan naon waé. Tapi nginum alkohol mangrupikeun salah sahiji hal anu anjeun raoskeun aman pisan sareng katerampilan anjeun, réfléksi anjeun masih saé. Siga, henteu lanceuk, kuring ngan ukur nginum 17 bir.

Kuring nyetir langkung saé nalika mabok. Atanapi kuring langkung fokus, anu mangrupikeun pangaruh Dunning-Kruger dimana anjeun nyarios ka diri anjeun yén anjeun jalma anu langkung saé, yén anjeun ngagaduhan kamampuan anu langkung saé tibatan anu anjeun leres-leres gaduh. Sareng éta henteu saé.

Ieu henteu saé. Sareng éta tiasa diterapkeun pikeun naon waé, sanés ngan ukur alkohol. Tapi tiasa waé kuring ngan ukur gaduh élmu motor, kuring kantos naék saminggu, kuring lumayan lumayan.

Abdi tiasa ngumbara lintas-nagara sareng di sakumna dunya sareng ngajalankeun peuntas Atlantik. Anjeun moal tiasa. Janten kuring geuwat nyarios, anjeun moal tiasa ngalangkungan Atlantik.

rating helm sapédah

Anjeun kedah nyandak kapal up mate? Anjeun dina jalur kuring. Leres, leres, turun tina sobat telepon sial anjeun. Leres.

Pokokna, éta salah sahiji hal, Dunning Kruger Pangaruh. Parios éta. Éta leres-leres asik, kuring kedahna ngagaduhan definisi di dieu sakedap sakedap di ditu.

Kang, anjeun kedah ati-ati lalaki. Ngarobih gaduh ban dina lagu kuring. Henteu leres, janten naék calana pondok sareng sendal.

Ieu lumaku pikeun ngagem PPE. Éta masih relevan. PPE, kuring henteu nyarios pee, pee.

PSA mangrupikeun Parabot Pelindung Pribadi. Ieu hal anu seueur industri anggo pikeun alat ATGAT. Sepeda motor ATGAT, sadaya alat sepanjang waktos.

Kuring bakal ngamimitian nyarios sareng nyarios PPE kusabab kuring sering ngémutan. Jalma-jalma ngarti naon hartina - alat pelindung diri, maké helm, sarung tangan, calana, jaket, sapatu bot. OKÉ, anggo pinuh PPE sepanjang waktos, anggoan pinuh PPE éta, punten tong naék calana pondok sareng sendal, éta henteu aman, anjeun bakal mereskeun jari-jari anjeun, nyabak ankles anjeun, nyéépkeun suku anjeun, kéngingkeun jalanan jalan, gaduh sababaraha masalah Sareng upami anjeun ngan ukur nganggo calana pondok sareng sendal, éta hartosna anjeun henteu nganggo kaos atanapi anu sapertos kitu.

Éta lumayan bodo sareng bodo. Kuring terang éta bakal panas dina usum panas tapi aya cara ngan Sadar yén éta bakal hobi anu mahal. Éta moal murah kecuali anjeun kéngingkeun barang anu dianggo atanapi mendakan sababaraha tawaran anu saé.

Ogé, nalika anjeun mésér ieu, éta henteu sapertos baju normal. Anjeun mésér sapasang jeans motor anu bakal lami. Upami anjeun mésér helm anu saé, éta bakal salami lima taun, gumantung kana sabaraha anjeun naék. 40.000 mil dina lima taun.

Kuring parantos nyarioskeun iraha ngagentoskeun helm anjeun dina artikel sateuacana, punten nonton, éta masihan anjeun seueur inpormasi, sareng hal-hal ieu bakal ngajantenkeun anjeun maju, kecuali upami anjeun ngéléhkeun atanapi éléh pisan anjeun jelas moal cocog, tapi ieu bakal lami anjeun. Sareng aranjeunna tetep aya hubunganana sareng aranjeunna tetep gaya. Percanten ka abdi, anjeun katingalina lumayan keren nganggo peralatan lengkep.

Pasang suku anjeun ka handap. Ayeuna éta 2018 nalika kuring nyarios éta. Sareng naon anu kuring hartosna ku éta - sareng kuring ngagaduhan seueur tanggapan ti dinya, jinis négatip - nyaéta jalma-jalma resep, lalaki, kuring nempatkeun suku.

Éta kasalahan bodo? Anu kuring hartosna ku éta - sareng kuring henteu nyangka kuring ngajelaskeun éta pisan - nyaéta, hayu urang sebutkeun, kuring belok kénca di lampu lalu lintas, tracker datar sanés hal anu saé. Éta kasalahan bodo. Anjeun teu hoyong nempatkeun suku anjeun ka handap.

Suku anjeun dicekel - nuju dicekel. Suku anjeun bakalan ngeupeul aspal. Aspal néwak sampéan anjeun sareng cimata suku anjeun nyalira.

Alesanna ngan ukur dua roda anu kedah némpél kana taneuh. Sareng aya alesan anjeun gaduh daya tarik dina bokong anjeun nyaéta suku-Na. Abdi kedah lirén ngadamel kecap-kecap.

Éta gé grab taneuh sareng éta bakal narik sampéan anjeun. Janten leres-leres sanés hal anu saé pikeun dilakukeun. Janten éta anu kuring maksadkeun ku anu éta, kuring henteu gaduh masalah sareng jalma ngaji, jalan-jalan, bebek-jalan kaluar tina tempat parkir di lampu lalu lintas, sapertos cara kuring sumping tiheula.

Ieu henteu masalah. Ieu leres leres. Stabilitas na hébat.

Tapi upami anjeun ka kénca sareng nempatkeun suku anjeun sapertos anu anjeun peryogikeun kasaimbangan, éta henteu palinter. Tetep suku anjeun dina pasak. Hayu urang henteu ngalakukeun éta. gancang teuing.

Nya, sababaraha alesan - kuring nebak alesan jalma - kuring henteu kantos ngalakukeun éta. Maksad abdi, kuring henteu ngamimitian ku jalur kokotor atanapi motor kokotor atanapi di luar jalan atanapi éta kabiasaan anu biasa dilakukeun ku jalma anu numpak motor kokotor. Salah sahiji hal éta nyaéta lamun gancang teuing giliran, anjeun bakal langsing.

Rada pikasieuneun. panginten ieu bakal ngabantosan aranjeunna tetep kasaimbangan. Éta moal kajadian.

Janten upami anjeun péngkolan gancang teuing, anjeun dina jero doo-doo. Janten anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngadeukeutan giliran dina kecepatan anu saé. Sareng ieu ngan ukur tiasa kahontal ngalangkungan pangalaman.

Janten pertama kalina anjeun ngamimitian nyetir - ieu tip pamula - anjeun kedahna langkung laun tibatan biasana. Anjeun teras tiasa ngagancangkeun. Anjeun tiasa teras ngarobih kagancangan.

Tapi éta langkung sesah pikeun ngalambatkeun tengah giliran janten langkung laun tibatan biasa ike can. Upami anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon ieu, anjeun tiasa nyandak kurva sakedik langkung seukeut, sakedik gancang, sakedik langkung gancang. Tangtosna, dina wates kagancangan sareng saran.

Sareng aya dimana, babaturan. Leres babaturan. Leres, tanpa ningali.

Janten upami kuring ngan ukur nyetir jalan éta tanpa ningali kénca atanapi katuhu, éta rada bodo. Éta masih relevan. Janten upami kuring ngan ukur leumpang sapertos kitu sareng, booming, pencét ti gigir, éta leres-leres bodo sareng kuring mariksa sateuacan ngamimitian ngobrol.

Tapi dulur, anjeun kedah milarian dua cara sateuacan anjeun nyebrang jalan. Saur ibu sareng bapak nyarioskeun éta ka anjeun. Tingali kénca, katingali katuhu, katingali kénca deui.

Teras angkat. Kaluar tina simpang éta. Sareng mana anu - naon anu lumangsung, sobat? Éta pikeun exiting unggal parapatan.

Éta mana pikeun exiting hiji tempat parkir. Éta mana pikeun naon. Anjeun hoyong sahenteuna dua atanapi tilu léngkah payun nalika nyetir.

Kami Urang maénkeun catur, sanés dam, sanés. Urang kedah terang barang-barang ieu. Janten masih relevan.

Janten mangrupikeun kalepatan anu bodo pikeun pencét nalika ninggali tempat parkir. Anjeun leres-leres henteu keuna upami anjeun ngamimitian deui tina tempat parkir. Anjeun ningali naon anu kuring hartosna? Kenek di simpang sering teuing kajadian.

Ieu mangrupikeun salah sahiji panyabab teu umum tina kacilakaan motor ku kendaraan anu sanés. Éta gélo. Hayu urang nyegah sababaraha hal ieu ku ningali ka payun.

Hayu urang nyegah sababaraha hal ieu ku ningali payun sahenteuna opat ka 12 detik. Hayu urang sadayana awas. Kelas alus-alus? kalayan marake.

Lalaki, kuring ningali éta pisan. Urang sadayana lumayan ti mobil, leres? Naon marake urang? Éta pedal, sanés? Janten urang sadayana biasa nempatkeun éta rem tukang. Kami biasa ngagunakeun suku katuhu kami.

Kuring nganggo duanana suku katuhu sareng rem payuneun dieu. Naha anjeun terang kunaon? Kusabab anjeun ngaraos langkung saé - oh, kuring kedah turun. Kuring ngahuleng, upami anjeun nganggo rem payun sareng tukang pikeun ngeureunkeun anjeun kénging anu pang ageung - henteu, saleresna anjeun kéngingkeun jarak pangreureuhan anu paling pondok - luhur, kuring nganggur - 20%, 40% kakuatan.

Saatos katingali kénca, katingali katuhu, katingali kénca. 20% dugi ka 40% kakuatan lirén, éta henteu seueur, rem payun masihan sésana, upami anjeun nganggé babarengan anjeun kénging 100%. Janten dulur, anjeun kedah ngartos kumaha ngagunakeun rem hareup sareng tukang babarengan, simpang simpang, naon fungsi anjeun, anjeun kedah milarian terang sareng diajar kumaha ngalaksanakeunana sabab éta bakal méré kakuatan marake pangsaéna.

Entong ngempelkeun rem tukangna. Upami anjeun ngadorong super duper kalayan gancang kalayan gancang, anjeun bakal nyiptakeun slip roda tukang kecuali upami anjeun gaduh - sanaos kitu, éta bakal sesah ngeureunkeun. Aya taktik pikeun ngaleupaskeun pelari tukang janten anjeun henteu geser lemah atanapi numpak luhur.

Nya sami sareng rem payunna. Aya definisi téhnik pikeun ngalakukeun ieu, sareng anjeun tiasa diajar yén dina kursus MSF, BRC 1, BRC Advanced Class. Ieu sadayana kelas anu béda anu pastina tiasa anjeun candak.

Aranjeunna senang pisan. Éta anu urang lakukeun di ridearizonamtc. Pariksa deui, kénca, katuhu, kénca, lempeng payun.

Tiis, tiis, tiis. Salajengna, kacamata hideung atanapi pembimbing warna nalika wengi. Duh.

Nya kuring nganggo visor warna kusabab rada cerah. Kuring ngeposkeun ieu kusabab kuring ningali seueur jalma ngalakukeun ieu kusabab aranjeunna hoyong, kusabab aranjeunna hoyong katingali kerén. Éta sanés hal anu paling aman.

Abdi nyarankeun supaya gelas kaamanan anu tiasa ditingal dina saku jaket anjeun. atanapi kantong sadel atanapi ransel. Janten upami anjeun kajiret dina poék - dina poék - anjeun tiasa nyimpen ieu, flip up tutupna.

Sareng ayeuna anjeun gaduh panyalindungan panon nalika anjeun numpak deui. Teras anjeun tiasa angkat sareng nempatkeun tutupna deui nalika rada cerah di luar, sakedik torek di luar. Abdi henteu ngalakukeun éta dinten ayeuna.

Janten gumantung kana tingkat warna, éta tiasa bahaya pisan. Éta henteu goréng teuing dinten ieu kusabab éta cerah di luar. Ayeuna karasaeun normal pisan - enya, éta katingalina normal pikeun kuring.

Tapi pastikeun henteu ngalakukeun éta masih aya hubunganana. Duh Gusti, dulur-dulur, dulur-dulur, dulur-dulur! Ban bulistir, kuring ningali éta sepanjang waktos. Mimiti, kuring ngartos yén ban motor teu raoseun teuing.

Abdi mayar langkung seueur pikeun ban motor tibatan ban mobil kuring sareng ngan ukur dua ban kaluar. Pagaweanana beuki kuat. Abdi tiasa ngagentos ban kuring nyalira.

Kuring yakin kuring bisa ngarobah ban motor kuring sorangan, tapi éta seueur jalan. Sareng kuring henteu bakal, janten kuring ngartos naha jalma nyetir nganggo ban bulistir. Tapi punten émut yén kami gaduh dua ban anu némpél di jalan.

Dua buah kontak anu leutik pisan ngajantenkeun urang nangtung dina jalan. Upami bulistir, teu gaduh ban tapak, atanapi saluran cai atanapi kokotor sareng anu sapertosna, éta bahaya pisan. Éta langkung bahaya upami anjeun gaduh ban anu nunjukkeun kabel anu rusak, kéngingkeun lalaki, kuring sering ningali cara kieu.

Sareng kuring sering mikir sabab mahal. Abdi ngartos eta. Abdi ngartos eta.

Tapi naon anu langkung mahal? Naon anu langkung mahal, tagihan rumah sakit atanapi ban? Tarohan dina dikurangan anjeun - upami anjeun ngagaduhan deduksi kasehatan - kuring yakin pangurangan anjeun bakal langkung mahal tibatan sapasang ban salami lima taun ka payun. Abdi bet anjeun. Janten éta masih relevan pisan.

Aya naon, sobat? kana hal. Ieu bahaya pisan. Ban artos artos.

murangkalih murag tina sapédah

Abdi ngartos. Tapi baraya, punten, punten, mangga parios ban anjeun deui. Abdi gaduh pituduh ban.

Kuring gaduh dina manual latihan DDFM kuring, modul 1, cara ngagunakeun Konci bacaan di sisi, naon anu kedah dilakukeun nalika ban handap, kumaha mariksa nalika lemah, cara ngurus ban anjeun, cara ngabobol aranjeunna dina, sagala rupa barang, éta aya dina manual latihan DDFM -Modul 1. Punten tingali di dinya. Éta inpormasi saé pisan, babarengan sareng sadayana hal-hal sanés.

Tapi kanggo ayeuna kuring ngan ukur nyaritakeun, parios ban anjeun sakali deui. Pastikeun aranjeunna aya dina umur anu saé, éta henteu garing garing sareng teu aya karusakan anu leres. Sareng lampahkeun pamariksaan unggal-unggal sateuacan anjeun nyetir.

Pariksa ban anjeun unggal-unggal. Tingali naha aranjeunna henteu kunanaon sateuacan anjeun pencét jalan. Anjeun teu hoyong ban ban bari nyetir sabab ayeuna anjeun gaduh ban anu bakal masihan anjeun daya tarik sareng masalah ageung OK? Alright Éta anu tujuh kasalahan bodo kuring anu anjeun teu kedah lakukeun, diropéa pikeun 2019.

Kuring miharep anjeun resep éta. Mangga pencét tombol Ngalanggan.

Kumaha kuring kéngingkeun sapédah uber?

Kumaha jalanna
  1. Manggihsapédah. Buka étaUberaplikasi, pindah kana Sapédah sareng Scootertingalian, cadangan sapédah caket dieu atanapi ngan saukur leumpang dugi ka kendaraan pikeun ngamimitian.
  2. Mimiti tunggang gunung. Scan kode QR dina sapédah pikeun muka konci éta, teras tarik deui konci kabel sareng mareuman anjeun angkat.
  3. Ngeureunkeun numpak tanggung jawab.

4:23 $ 4.20 pangiriman sareng Abdi hoyong nunjukkeun naon anu kuring henteu resep ngeunaan Newbery's Oke.

Janten upami ningali $ 6.23 aya tip $ 2 kalebet, janten dasarna bakal janten 423,000 ayeuna, asuransi parantos dikaluarkeun janten ngan 8 sén kanggo ngingetan diri sorangan yén, sapertos kuring nyarioskeun nomer Kuring nyarioskeun naon waé 80 sén dikurangan janten kuring hoyong payun sareng pencét on detil na sareng naon anu anjeun kedah ngartos nyaéta anu nyandak kuring, éta nyatakeun éta 423 leres sareng éta 18 menit sareng 46 detik nyandak artos $ 4 sareng 23 cents teras cicing dina perjalanan naon. Émut sareng tip na henteu leres-leres masalah.

Jalma-jalma tiasa masihan kuring kiat ngeunaan cara masihan supir, janten hayu, éta 18 menit 46 detik, maka nalika urang dugi ka dieu éta 808 anu gaduh tip $ 2 ogé, tapi naon, sanaos ngan ukur hiji - dalapan éta ngan ukur butuh 13 menit sareng 10 detik kanggo milari tanpa ngantosan tip janten leres-leres katingalina kisaran henteu leres-leres ngalakukeun hal sapertos kitu sigana gaji henteu luhur pisan Janten di dieu kuring ngasilkeun opat dolar ngan opat detik tujuh menit sareng 29 Hapunten, ideu opat dolar opat dolar 84 sen Hapunten, éta tujuh menit dina 29 detik oke, janten dibandingkeun sareng di dieu pikeun kéngingkeunana ogé ngasilkeun, hayu urang balik deui pikeun ngasilkeun 423, butuh waktu kuring 18 menit jadi kuring hartosna upami anjeun teu gaduh hal anu sanés dilakukeun sareng ngan janten sapertos éta, hé, abdi badé terang panginten éta tiasa dibaca tapi tapi didieu kuring dijantenkeun dalapan dolar sareng genep puluh dua sén kumaha jalma éta ngajantenkeun abdi oke, abdi nembe ngagaduhan tip $ 2,00 di dieu, janten um, tapi éta 862 sareng ngan ukur mikirkeun asuransi, asuransi 18 sen - tapi um, abdi peryogi nomer-nomer éta sareng panginten anu kuring asuransi sabab meureun éta nyatakeun saé, tapi éta tiasa janten artos sanésna anu kuring carioskeun, 862 dina 10 menit sareng 35 detik, janten saéstuna sapertos tuangeun anu nyetir saha waé anu tuang sanés kaulinan anu pangsaéna. Hayu urang tingali tujuh dolar sareng genep puluh hiji sen di dieu, sabaraha lami waktos kuring nyandak 12 menit kanggo ngadamel tujuh dolar sareng genep puluh hiji sén dina kirang waktos? teras éta nyandak kuring leuwih 18 menit janten kuring tuang sababaraha kali sareng kuring leres-leres henteu resep janten 50 naon 1534 sareng asuransi kuring tiasa miceun éta tapi um, éta 21 menit sareng 24 detik versus siga opat atanapi langkung dolar sakitar 18 menit kapayun, leres pisan, sigana mah cara pikeun nyetir jalma resep pisan.

Janten dibutuhkeun 6 menit 46 detik kanggo milari sigana siga nyetir jalma langkung jujur ​​ngeunaan gaji, janten kuring tetep waé kuring teu resep overeating kuring tiasa ngalakukeun éta langkung seueur upami anjeun teu aya hal anu sanés sareng anu tiasa dianggo tetep, tapi tetep diémutan yén upami anjeun hoyong ngintunkeun kanggo Uber tuang pangmayaran henteu ageung ayeuna, panginten benten di daérah anjeun, upami kitu, upami anjeun tuang resep nalika ningali barang ieu sareng anjeun resep, héy anjeun terang yén daérah kuring mah béda. Maksad abdi anjeun terang overreach ngajantenkeun kuring sajuta dolar sajam atanapi naon waé anu diputuskeun naon moal janten saluhur éta tapi upami anjeun upami bayaranna béda panginten tinggaleun dina koméntar tapi kuring di dieu sigana biaya pengambilan nya $ 1 sareng biaya drop off nyaéta 70 sén ogé abdi bogoh ka anjeun sadayana yén anjeun allah hébat mikanyaah anjeun ieu kumaha sababaraha jalma meureun aranjeunna resep kana akar pikeun kuring kuring resep jalma pikeun nyetir Kuring pikir langkung kitu ogé kuring bogoh ka anjeun sadayana anjeun endah. abdi kedah bogoh ka anjeun hatur nuhun pikeun nonton punten hayu atuh terang naon anu anjeun pikir dina komentar di handap

Naha supir Uber nyarios sapédah?

Kusabab aranjeunnatiasamoal disatujuan pikeunnyetirmobil pikeunUberDahar tapi aranjeunna tetep hoyong nganteurkeun pikeunUberDahar, atanapi kusabab aranjeunna yakin yén netepkeun aplikasi pikeunsapédahmodeubakalngirangan jarak anu dipénta ku aranjeunnanyetir.

Perang nuju rame di jalan-jalan London. Dua suku: dua roda ngalawan opat roda. Panumpang ngalawan supir.

Pribadi salaku pengendara sepeda sareng supir, kuring hate ka diri sorangan. Tapi kedahna mah? Naha leres pikeun nyayogikeun prasarana pikeun hiji suku anjeun kedah ngorbankeun hal-hal anu sanés? Atanapi urang tiasa diajar hirup berdampingan? Atanapi interweave? (♫ ♫ ♫) Sakumaha anu dibahas dina épisode sateuacanna, urang ayeuna gaduh jalan raya siklus anu saé Tapi hanjakalna pangwangunan infrastruktur bersepeda rada kendat.

Walikota ayeuna, Sadiq Khan, sareng hapunten anu nyarios ieu kusabab kuring resep pisan ka anjeunna. Anjeunna ngabolaykeun proyék-proyék siklus di kénca, katuhu sareng di tengah. Prestasina ngan ukur dugi ka ayeuna nyaéta 'Quietways'.

The Quietways mangrupikeun jaringan anu hadé sareng ampir teu katingali tina plang sareng tips anu nungtun pengendara sepeda di jalan anu kirang lalu lintas. Tapi sesah ngabayangkeun saha anu bakal nguntungkeun tina éta. Henteu aya pengendara sepeda anu isin anu masih kedah bagikeun sareng mobil, sareng teu aya pengendara sepeda sabab teu hoyong jalan jauh di ibukota? Aya sababaraha kelompok anu béda anu disalahkeun.

TfL peryogi 32 wilayah London pikeun damel babarengan. Jalanan milikna sareng henteu sadayana resep kana sapédah. Kensington sareng Chelsea, Slytherin di boroughs London, mangrupikeun hal anu paling ngahalangan pikeun aranjeunna sadayana.

CS9, anu dina usul aslina sakuduna dituju dugi ka London pusat, dikecilkeun dina 2016 kanggo lirén didieu di Kensington Olympia. Sareng CS3, anu asalna dijadwalkeun angkat dugi ka Acton, ayeuna lirén di dieu di Lancaster Gate. Kabeneran? Sareng sanés ngan ukur boroughs anu ngeureunkeun kamajuan.

Reureuh sareng pangirangan ogé disababkeun ku Royal Parks Komisi anu panasaran. Royal Parks London mangrupakeun téhnisna sekutu swasta Tanah milik ratu, sanés paroki lokal. Janten perobihan di dieu teras-terasan lambat sareng ragu-ragu. Listrik? Nalika Daur Wétan-Kulon Superhighway diumumkeun, Royal Parks ragu-ragu salami arah mana anu ngalangkungan St.

James's Park, TfL kapaksa nyebarkeun peta anu ngerakeun ieu, kalayan rute anu masih ditunda lami saatos konstruksi diwangun. Nyabak anu sanés pikeun ban pikeun pengendara motor, Royal Parks masang bénjolan laju di Hyde Parkon, anu biasa janten jalur sapédah anu populér pisan anu nyerang pengendara anu paling nyeri endogna.

JEUNG !!! Garéja Lady Lady of Grace sareng St. Edward di Chiswick parantos nyungkeun parokiana pikeun sacara harfiah ngadoa yén CS9 moal diwangun di luar garéja. Janten naha sadaya kelompok jalma ieu benci pisan ka pengendara motor? Naon sapi na? Naha aranjeunna henteu resep jalur sapédah? Naon saur anjeun anu salah dina infrastruktur sapédah? Naha anjeun ngagaduhan masalah sareng pengendara sepeda? Naon saur anjeun alesan naha infrastruktur sapédah parah pisan? Aranjeunna masihan sagala rupa alesan.

Lalaki ieu nyarios yén jalur sapédah bakal ngarusak perasaan kampung Chiswick. Tapi sesah ngadangu anjeunna sanaos sora rame. Penjaga toko humandeuar yén skéma Mini-Holland, anu nutup tempat parkir mobil tina jalan beurit sareng ngajantenkeun jalan langkung ramah-sapédah, ditutup pikeun sadaya toko.

Tapi nyatana anu sabalikna parantos kajantenan sareng parantos ngahirupkeun daérah éta. Janten, aaaaaaah !! - Ibu Panhandle ti West Ruislip nyarios (sora awéwé) - Dear Unfinished London Naha pamaréntah kedah nyéépkeun jutaan pon pikeun pengendara sepeda nalika urang supir mayar pajeg jalan sareng pengendara sepeda henteu mayar nanaon? - F * * hatur nuhun, Ny.

Panhandle! Mimiti, upami éta kaayaan, éta bakal janten hal anu saé. Mobil langkung seueur di jalan dibanding sapédah, sareng anu kadua, éta henteu leres. Teu aya pajak jalan pikeun ngabiayaan jalan; éta mangrupikeun sumber pendapatan pikeun Keuangan sapertos anu sanés.

Sareng aranjeunna tiasa nyéépkeun naon anu dipikahoyong. Kadudukan Panhandle anti-pengendara téh, hanjakalna, lumayan nyebar. Média ogé henteu ngabantosan.

Numutkeun ka ampir unggal artikel sapédah anu anjeun baca dina koran, pengendara pengendara téh pelarian bahaya sareng teu tanggung jawab anu kalepatan na biasana kacilakaan. Sareng upami aranjeunna milih henteu nganggo helm, panginten aranjeunna langsung sumping. Éta leres-leres ngaganggu kuring.

Jenis jalma anu nyarios, 'Naha anjeun henteu nganggo helm?' biasana jalma-jalma anu henteu pernah nganggo sapédah dina kahirupanna sareng ngan ukur nyarios kitu sabab hoyong ngabébaskeun diri tina tanggung jawab naon waé pikeun kaamanan panumpang dina patalimarga. Upami anjeun leres-leres hoyongkeun bersepeda langkung aman, tibatan masihan helm ka sadayana, pasihan aranjeunna kertas anu nyarios, 'Demi Gusti, tong pernah nyetir ka kénca treuk, sabab di mana ampir unggal maotna sapédah kajantenan.' Pasti nganggo helm upami anjeun hoyong; Éta tiasa ngahemat nyawa anjeun upami anjeun henteu tuah ka darat tibalik naon waé, tapi syarat helm ulah ngajantenkeun bersepeda kalayan aman sareng upami anjeun henteu percanten ka kuring, parios Australia, nagara dimana helm wajib sareng ampir teu aya anu tumpak. sapédah, teras bandingkeun éta sareng Walanda atanapi Dénmark, dimana sadayana jalma numpak sapédah sareng teu aya anu nganggo helm.

Anjeun henteu ngajantenkeun kagiatan langkung aman ku ngahambat jalma-jalma ngalaksanakeunana, anjeun.

Sanaos gampang pikeun ngaleungitkeun keluhan ieu salaku omong kosong, aya hiji kakurangan anu nyata, anu teu bisa ditolak anu disertakeun ku jalan raya siklus ngawangun. * Vokal Cockney Nonsense sareng titik glotal * Leres, leres, sababaraha jalur sapédah, khususna anu alus, nyatana nyandak rohangan anu biasana sayogi pikeun mobil. Tapi hanjakalna teu aya tempat anu merenah pikeun jalur siklus ieu.

Sababaraha arsiték anu kandel parantos nyayogikeun sababaraha saran inovatif pikeun dimana nempatkeun jalur siklus salain ti jalan. TfL ngusulkeun ngawangun CS3 luhur di Westway sareng kéngingkeun idin pikeun gampang meuntas Kensington sareng Chelsea. Nanging, ieu dibatalkeun dina 2017 sabab éta teu merenah sareng pikasieuneun sareng teu aya anu nganggo éta.

Norman Foster, arsiték anu ngurus Pulo Boris, ngusulkeun jaringan jalur siklus luhur anu disebut SkyCycle anu ngalayang di jalur karéta London. Tapi éta langkung nyéépkeun waktos. Teu kakantun phenomenally mahal.

Sareng pamustunganana, saur kuring, anu paling rongkah diantara aranjeunna, saperangkat lift di sakitar pantai anu janten terowongan bawah tanah anu henteu nganggo, dirobih janten jalur sapédah, kalayan nami 'The Underline' anu pikaboseneun pisan

Naon hartosna pilihan Uber anu sanés?

UberPilih nyaétaUrang Uberjasa méwah tingkat lebet anu korsi dugi ka 4 panumpang. Mobil pilihan biasana BMW, Mercededs, Audi, jst.UberHideung sarengUberSUV nyaétaUrang Uberjasa méwah. Kandaraan livery anu didaptarkeun sareng diasuransikeun sacara komersil, biasana SUV hideung atanapi sedan méwah. Hideung anu paling mahalUberpalayanan.11.11.2020

Sabaraha koper tiasa dicandak uber XL?

TheXLNumpak

Upami aya 4 atanapi kirang panumpang (ieu ngamungkinkeun 3rdjajaran tempat diuk kanggo narilep), anjeuntiasapas 4-5 ageungkoperatanapi 5-6 sedengkoper. Upami anjeun ngagaduhan pésta 6 anjeunbakalngan ukur tiasa pas 2-3 sedengkopertukangeun 3rdbarisan.

Naon mobil uber XL?

UberXLkorsi kelompok anu langkung ageung 6 panumpang dina SUV atanapi minivan. ieuKandaraan UberXLnyaéta minivan sareng SUV sapertos Honda Pilot, Dodge Caravan, GMC Acadia, jst.Uber XLmangrupikeun pilihan anu pas pikeun sakelompok jalma anu hoyong perjalanan anu paling terjangkau pikeun 5 atanapi langkung panumpang.

Sakumaha gancang motor Uber angkat?

Batréna nyayogikeun bari nganggo pedal dugi ka 20 mph tapi upami anjeun lirén ngégag, étasapédahlaun sapertos biasasapédah. Pangguna tiasa milarian sareng muka koncisapédahngagunakeun aplikasi dina smartphone aranjeunna.

Naha anjeun tiasa ngantepkeun sapédah luncat dimana waé?

Sareng pangsaéna sadayanaanjeun tiasa angkatétasapédah dimana waé anjeunhoyong irahaanjeunparantos beres ku Éta ogé ku harga,? 5 janten pas! Leres éta leres unggal waktosanjeun angkatétasapédahdina zona diwatesananjeunmeunang muatan? 5!

Naha Uber ngalacak kagancangan anjeun?

Leres aranjeunnangalakukeun. Upami dilaporkeun ku panumpangUberbakal alamatna sareng supir anu nyigeung sareng saatos seueur teuing laporan supir tiasa dinonaktipkeun.Uberogé ngalacak sabaraha sering supir ngarobihkagancanganbatesan sareng sabaraha seringna aranjeunna tiasa ngajalankeun tanda perhentian atanapi perjalanan gancang teuing kanggo kondisi jalan ayeuna.

Kumaha carana ngadaptar pikeun Uber Eats nganggo sapédah atanapi jalan?

Ngadaptarkeun pikeun nganteurkeun Uber Eats nganggo sapédah atanapi di jalan Pikeun ngadaptar pikeun nganteurkeun ku sapédah atanapi ku leumpang, anjeun kedah ngalebetkeun nami anjeun, nomer Jaminan Sosial, sareng tanggal lahir kana aplikasi Supir. Teras, unggal anu kéngingkeun platform kami kedah ngalengkepan pamariksaan tukang.

Kumaha anjeun nyéwa sapédah sareng Uber?

Buka aplikasi Uber sareng turutan pitunjuk pikeun nyéwa sapédah. Reserve sapédah caket dieu atanapi ngan saukur leumpang nepi ka kendaraan pikeun ngamimitian. Scan kode QR dina sapédah pikeun muka konci, mundur sacara lengkep konci kabel na, teras angkat. Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun salawasna nganggo helm. Pikeun ngeureunkeun perjalanan anjeun, konci sapédah nganggo konci kabel dina roda tukang.

Naha aya sababaraha sapédah di Uber?

Seueur kota parantos nunjuk jasa ngabédakeun sapédah sareng Scooter salaku modél transportasi anu penting salami lockdown COVID-19, tapi ayeuna saeutik pisan kendaraan anu tetep saatos urus Uber sareng Jeruk Nipis. Ieu bakal ngarusak kapercayaan yén kota nempatkeun perusahaan-perusahaan ieu ka hareup, saur pagawé, sareng nambihan, 'Sedih.'

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.