Utama > Sapédah > Sapédah touring pangsaéna - solusi anu hirup

Sapédah touring pangsaéna - solusi anu hirup

Naon sapédah wisata anu pangsaéna?

Sapédah wisata anu pangsaéna2021
  • Ridgeback Voyage. Dinten ayeuna urangPANGSAÉNAPELAYARAN.
  • Trek 520 disksapédah wisata. Dinten ayeuna urangPANGSAÉNAPELAYARAN.
  • Kubus Travel Pro Trapezesapédah wisata. Dinten ayeuna urangPANGSAÉNAPELAYARAN.
  • Kona Isukan Sadayana Jalansapédah wisata. Dinten ayeuna urangPANGSAÉNAPELAYARAN.
  • Salsa Marrakesh BrooksSapédah wisata. Dinten ayeuna urangPANGSAÉNAPELAYARAN.
01.01.2021



Kumaha béda-béda sapédah backpacking sareng bike touring? Naha éta ngan ukur kantong atanapi aya anu unik pikeun pigura nyalira? Kuring parantos tiasa ngaraoskeun yén prajurit keyboard nyarios ka kuring yén anjeun tiasa ngalalana atanapi ransel nganggo sapédah naon waé. Nya, éta 100% leres, tapi éta henteu hartosna urang henteu kedah ngaoptimalkeun sapédah pikeun tujuan urang. Barina ogé, anjeun tiasa nyetir Ferrari di sakumna dunya, tapi naha éta mobil anu paling saé pikeun padamelan éta? Tulisan ieu masihan gambaran anu lengkep ngeunaan dalapan bédana sapédah anu ngabédakeun sapédah touring sareng sapédah ransel.

Sareng ieu mangrupikeun ringkesan ringkes anjeun. Nomer hiji: Sapédah biking kirang langkung diwangun. Sapédah wisata dirancang pikeun beban anu beurat pisan.

Protokol tés kaamanan pikeun kaseueuran touring sareng frame bikepacking biasana sekitar 130 kg pengendara sareng perlengkapan, tapi tés kaamanan ieu netepkeun lanté, sanés siling. Nalika sapédah bikepacking condong dijaga minimal, sapédah touring top sacara rutin dirancang pikeun langkung beurat - sanaos pabrikna henteu nyatakeun dimana-mana. Nanging, urang moal lami deui ningali touring bikes ngiklankeun beurat maksimum anu langkung luhur nalika perusahaan uji sapédah ayeuna nawiskeun sertifikasi dugi ka 180 kg.



Désainer sapédah henteu ngan ukur kedah ngawangun bingkai na kanggo beban pelanggan anu diarepkeun pangluhurna, tapi ogé pilih komponén anu ati-ati anu moal rusak. Kusabab roda paling gampang gagal dina sapédah touring, anjeun biasana bakal ningali rims anu nganggo pisan sareng jumlah juru carios anu langkung luhur tibatan dina sapédah bikepacking. Karugian sapédah anu ditutupan nyaéta langkung beurat.

Kaseueuran sapédah backpacking aya dina kisaran 10 dugi 14 kilogram, sedengkeun sapédah touring anu mahal beuratna 14 dugi 17 kilogram. Perhatoskeun yén komponén sapédah anjeun henteu paduli naha anjeun beuratna 50 kilogram sareng nyandak 40 kilogram koper, atanapi naha anjeun beuratna 80 kilogram sareng mawa 10. Nanging, posisi beuratna ngagaduhan peran.

Upami alat-alatna beurat dieusian, pigura ogé kedah kaku. Nomer dua: Sapédah biking biasana gaduh cangkéng anu langkung handap. Kakuatan bingkai biasana tiasa silih sambung ku sapédah anu ditutupan.



Tabung luhur sareng tabung handap mangrupikeun tabung bingkai anu paling penting sabab éta média anu tiasa nahan kaseueuran gaya torsional antara koper payun sareng tukang. Sapédah wisata sacara rutin nganggo tabung anu diaméterna pangageungna sareng témbok kandelna. Kusabab beban kana sapédah bikepacking minimal, désainer bingkai tiasa milih tabung pigura anu langkung enteng anu henteu kaku tapi ngahasilkeun tanjakan anu langkung meriah nalika ngepak tanpa bagasi.

Kuring ngagolongkeun katenangan salaku bingkai anu ngagaduhan pigura anu katingali tapi sakedik pisan. Pikeun ngaoptimalkeun kasenangan sapédah, gaya tunggang pengendara, kinerja sareng beuratna kedah dipertimbangkeun. Pokokna teu mungkin pikeun ngawangun sapédah nippy anu cukup kaku pikeun nyandak beban payun sareng tukang anu beurat.

Nanging, anjeun tiasa nganggo pigura anu langkung énggal sareng ngan ukur ngamuat beban dina hiji tungtung, atanapi anjeun tiasa ngangkut peralatan anjeun dina trailer. Beban biking ogé tiasa beurat pisan, utamina upami anjeun ngagaduhan bahan balanjaan sareng 10 galon cai sareng anjeun saminggu. Nalika anjeun nganggo cara kieu, anjeun badé pastikeun yén motor anjeun sapertos kaku sapertos sapédah touring.



Nomer tilu: Sapédah bikikét ogé ngagaduhan gunung anu béda. Gunung-gunung biasana béda antara touring sareng backpacking bikes, tapi jalurna lumayan kabur dinten-dinten ayeuna. Sapédah touring sok gaduh raka sareng gunung anu mudguard, sedengkeun sapédah bikepacking kadang-kadang.

Sapédah bikepacking ampir sok aya sababaraha gunung, sapédah touring henteu. Salaku tambahan, sapédah bikepacking panginten gaduh gunung pikeun paket pigura langsung langsung sareng kantong tabung luhur, ogé dipasang sesekali dina korsi sareng ranté tetep. Milarian gunung setapak dina bungkus ransel jarang pisan, tapi henteu kunanaon - gampang nyandél sapédah anjeun kana setang sareng panniers sapédah langsing.

Sapédah nganggo panniers henteu tiasa ngagolér kitu ogé, janten langkung umum pikeun tur wisata. Nomer kaopat: sapédah bikepacking gaduh ranté anu langkung pondok. Sapédah touring gaduh ranté panjang kusabab tilu alesan.

Nomer hiji, biasana aya jumlah anu signifikan tina distorsi beurat di tukang kusabab kantong buntutna langkung ageung, sareng ranté anu langkung panjang ngabantosan mindahkeun pusat gravitasi langkung maju. Nomer dua: ku manjangan wheelbase, anjeun kéngingkeun stabilitas kalayan gancang. Sareng nomer tilu: Supados keuneung anjeun henteu pencét panniers nalika nyetir.

Dina babandingan, sapédah bikepacking biasana ngagaduhan 20-30 milimeter langkung pondok kusabab desain kantong anu béda sareng beban low anu diarepkeun; sapédah bikepacking teu kedah ngagaduhan masalah sareng mogok keuneung atanapi stabilitas tunggang gunung. Rantést pondok anu langkung pondok ngajantenkeun sapédah langkung raoseun sareng éta ogé bakal langkung gampil angkat roda payun ngalangkungan halangan. Upami anjeun kantos nguping jalma nyarios yén ranté pondok ngadamel sapédah langkung gancang, éta tiasa leres upami anjeun nyimpen sakedik gram tina bingkai, tapi sacara umum éta mangrupikeun klaim anu teu raoseun.

Nomer lima: Sapédah bikik biasana ditujukeun pikeun medan luar jalan. Tilikan gancang ngalangkungan kategori dina Pitunjuk Pembeli Sapédah Bikepacking kuring sareng janten jelas yén sapédah ieu diwangun langkung pikeun medan luar jalan. Kuring ngagolongkeun sapédah bikepacking dumasar kana spésifikasi kabayang sabab ieu mangrupikeun faktor konci pikeun nangtoskeun kinerja sapédah di medan luar jalan.

Tapi, sapédah bikepacking ogé tiasa didamel khusus pikeun jalan - seueur motor kerikil dina buku kuring anu leres-leres ngan ukur jalan-jalan ban-ban, anu ngajantenkeun aranjeunna pilihan panggancangna pikeun wisata jalan anu gampang. Upami babandingan, wisata sapédah anu has dilakukeun dina permukaan anu kirang langkung variatif, janten jinis stang biasana titik awal anu pangsaéna pikeun milih sapédah touring. Aya seueur tumpang tindihna antara sapédah! Sepeda jalan luar anu beurat biasana beurat ditampilkeun dina dua buku kuring, sareng nalika sapédah kerikil dipasang pikeun koper sareng fenders, éta sering dipendakan dina bagian 'touring light' tina buku tur kuring.

Nomer genep: Sapédah biking sakapeung gaduh perbandingan nada anu langkung luhur. Sapédah touring kedahna ngagaduhan gear pendak anu 20 inci atanapi kirang. Sapédah bikepacking tiasa kabur nganggo peralatan nanjak anu langkung luhur kusabab anjeun sigana kirang beurat nanjak.

Nanging, sapédah bikepacking sering difokuskeun perjalanan di luar jalan, dimana condongna langkung curam sareng langkung licin. Hasilna, sapédah ransel anu pangsaéna ngagaduhan peralatan panjak anu sami sareng sapédah touring, sareng sakapeung kirang. Nomer tujuh: Sapédah biking nganggo 1X drive langkung sering.

naon témpé

Dina kaseueuran kategori sapédah bikepacking dina buku kuring, drivetrain 1X pasti mangrupikeun pilihan anu paling populér! Pengecualian anu kasohor nyaéta bikang 700c gravel, anu sering diwangun sakitar konsép nyetir di jalan - sareng, anéhna, 29-inci sepeda luar jalan. 1X drivetrains nawiskeun langkung seueur beberesih ban sareng ranté anu langkung pondok dibandingkeun sareng setup derailleur payun. Nalika aranjeunna gaduh alat luncat anu langkung ageung di antara roda gigi, anjeun henteu kedah ngalaksanakeun pangaluyuan naon waé dina rupa bumi anu langkung terjun sapertos di jalan.

Nomer dalapan: Sapédah bikikackack nganggo kirang komponén anu tiasa dianggo dina situs. Durasi anu dipiharep tina wisata bikepacking sering langkung pondok tibatan perjalanan wisata. Ieu biasana hartosna nyéépkeun waktos langkung seueur di toko-toko sapédah.

Upami aya anu lepat, anjeun tiasa ngirim bagian pikeun garansi, kéngingkeun bagian gaganti, atanapi kéngingkeun perbaikan profesional. Biasana pikeun mendakan kurung handap pencét-fit, garpu gantung, rem hidrolik, shifters terintegrasi, sareng titanium atanapi serat karbon dina motor ransel, tapi ieu jarang pisan dina sapédah touring khusus. Sapédah touring biasana diwangun ku bagian anu paling saderhana anu meryogikeun alat-alat dasar anu aya di toko-toko di dunya.

Nanging, bagian anu langkung rumit sapertos tuang shift terintegrasi sareng rem hidrolik parantos kabuktosan lumayan dipercaya dina taun-taun ayeuna dina sapédah salami sababaraha taun ka payun. Janten tiasa sapédah didesain pikeun duanana bikepacking sareng touring? Leres pisan. Co-op siklus ADV 4.2 mangrupikeun conto anu saé.

biking gajih

Sapédah nganggo komponén internal anu dijaga rada saderhana. Éta ngagaduhan babandingan gear super low, kalintang off-road sareng ngagaduhan bekel pikeun touring racks sareng pengawal atanapi kantong kandang koper. Pagaweanna mantap sareng anjeun tiasa terang tina beurat na 16 kilogram.

Géométri pigura langkung caket kana sapédah touring kalayan set roda panjang sareng setang nangtung. Anjeun tiasa nyetél sapédah nganggo panniers pikeun wisata anu panjang atanapi anu sanésna salaku pangaturan jalan anu langkung énggal sareng gancang. Sapédah anu mana anu kedah anjeun candak? Kuring kedah ngulang deui - anjeun tiasa nganggo APÉS sapédah kanggo touring sareng backpacking! Nanging, upami anjeun badé ngaoptimalkeun setélan anjeun, anjeun kedah tumut kana total beban anjeun, medan anu bakal disetir, lungkawing bumi, setelan kantong anu langkung dipikaresep sareng naha anjeun ngagaduhan aksés ka suku cadang atanapi bengkel kalayan alat anu pas.

A hibrid bikingack-touring anu pantes mangrupikeun sapédah luar angkasa anu langkung ageung sareng beberesih ban sareng dipasang pikeun rak koper, pengangkut bébék sareng kantong koper. Upami anjeun resep kana tulisan kuring, anjeun tiasa ngadukung ku kéngingkeun salinan buku abdi, anjeun tiasa gabung sareng Patreon kuring dimana kuring nawiskeun hadiah, atanapi anjeun tiasa ngabantosan kuring ngaoptimalkeun algoritma YouTube ku resep sareng ngalanggan aranjeunna!

Naon sapédah touring anu paling saé artos?

Thesapédah touring pangsaénapikeun komuter, bersepeda atanapi ngumbara
  • KajadianWisataDe Fer 10. Awisatajalan siapsapédahlempeng tina lanté toko.
  • Trek 920. Thesapédah wisata anu pangsaénapikeun off road bikepacking.
  • Surly Disc Treuker. Baja purist urangsapédah wisata.
  • Giant Toughroad SLR 1.
  • Kona Isukan.
  • Salsa Marrakesh.
27.04.2020

Musim semi caket caket na seueur diantara anjeun panginten anu badé mésér sapédah touring anu munggaran anjeun tetep dugi ka akhir tulisan ieu sareng anjeun bakal kéngingkeun seueur tip saé sateuacan anjeun mésér Upami anjeun énggal dina saluran Upami anjeun resep kana sapédah wisata, Bikepacking atanapi ngan petualangan luar di umum, punten nimbangkeun langganan. Saluranna diénggalan sahenteuna saminggu sakali kalayan eusi énggal sapertos artikel wisata sapédah, acara-ka-tulisan atanapi ulasan produk mangrupikeun sapédah wisata kuring.

Ieu Kona Sutra, tapi sadayana hal anu kuring lalangkungan dina tulisan ieu lumayan umum pikeun sadaya sapédah tur. Hayu urang mimitian ku ningali pigura. Bingkai sapédah touring urang ngagaduhan géométri anu langkung santai tibatan sapédah balap anu biasa, kumaha anjeun tiasa ningali sadel sareng setang ampir sami, janten anjeun kéngingkeun posisi tempat santai. Tabung luhur didieu sakedik ka setang di dieu.

Éta henteu horisontal sakumaha anjeun tiasa tingali dina seueur motor balap, supados ngagaduhan posisi nunggang langkung santai kuring nempatkeun spacer di payun kanggo ngangkat setang kuring sakitar inci, sepeda wisata aya dina sababaraha ukuran sareng bentuk anu béda, upami anjeun teu yakin Pikeun milarian ukuran mana anu pas pikeun anjeun, buka situs wéb pabrikan. Aranjeunna biasana gaduh seueur grafik ukuran di dinya janten anjeun ngan ukur tiasa ngukur ukuran sareng anjeun sigana bakal gaduh sapédah anu pas pikeun anjeun? Bédana antara sapédah touring sareng sapédah balap nyaéta anu paling seueur sapédah touring didamel tina waja tibatan karbon atanapi aluminium. Aya sababaraha anu didamel tina aluminium, tapi, kuring bakal nyatakeun yén sigana 95% tina sadaya motor touring anu tina baja.

Dua kaunggulan utama sapédah waja nyaéta langkung stabil tibatan sapédah aluminium sareng langkung gampang diperbaiki nalika anjeun dina hiji Kaayaan dimana anjeun kedah ngalakukeun ieu nganggo sapédah waja, anjeun ngan ukur tiasa buka mékanika sareng aranjeunna parantos pigura dilas sapédah, salah sahiji karugian tina sapédah waja nyaéta éta langkung beurat tibatan sapédah aluminium atanapi karbon. Nanging, kumargi anjeun sigana tiasa nyandak seueur beurat dina koper anjeun, beurat sapédah henteu penting. Fitur sanés sapédah touring nyaéta anjeun gaduh ranté anu langkung lami di dieu, anu hartosna bagian tukangeun keuneung anjeun henteu némpél kantong nalika anjeun ngepak Dina sapédah balap jarak antara pedal sareng kantong ieu bakal langkung caket tibatan dina hal ieu wisata ka sapédah didieu Dina sapédah ieu kuring gaduh tilu kurung pikeun kandang botol Kuring ogé ngagaduhan eyélét di dieu pikeun dua kurung tambahan Tapi dina waktos ieu kuring nganggo eyélét ieu pikeun rak koper hareup kuring, dimana kuring nempatkeun kantong payun abdi Sakumaha anjeun tiasa tingali, sapédah abdi gaduh rem disk mékanis, ieu janten beuki sering di touring bikes, tapi, masih aya seueur bikes sareng rem pasisian sareng ieu biasana tiasa dianggo ogé rem cakram.

Kauntungannana rem disc nyaéta yén éta tiasa dianggo saé pisan bahkan dina hujan. Kelemahan rem disk nyaéta nalika anjeun ngumbara di nagara anu henteu maju tiasa janten sakedik sesah pikeun kéngingkeun bagian gaganti rem cakram anjeun. Aya sababaraha setang anu béda pikeun touring bikes kuring gaduh dropbar di dieu.

Sababaraha urang ogé nganggo setang lempeng biasa. sareng kuring kantos ningali jalma nganggo bar kukupu ogé. Kauntungannana bagian serelek atanapi bar kukupu nyaéta anjeun tiasa ngarobih posisi panangan nalika anjeun naék, sareng éta penting pisan sabab upami anjeun badé angkat-angkatan sapédah salami saminggu atanapi dua.

Upami ngan ukur digunakeun dina cekelan anu sami sepanjang waktos, anjeun panginten bakal seueur nyeri dina sendi sareng panangan anjeun Saran kuring nyaéta pikeun néang palang atanapi bar kukupu Setang tina sapédah touring biasana rada lega tibatan sapédah jalan rata-rata anjeun sahingga anjeun tiasa kéngingkeun anjeun Masang kantong setang di dieu leres-leres saé pisan Ieu nganggo tuas shift tungtung setang ieu Tapi ogé aya sapédah touring nganggo tuas shift STI dimana anjeun ngagaduhan rem sareng shift tuas di dieu Ieu setang tungtung S hifters nyandak sababaraha dipaké pikeun Ngan antosan sababaraha minggu teras éta gampang sakumaha biasa Keuntungan shift bar ieu nyaéta aranjeunna gampang pisan ngalereskeun Grup kuring dina sapédah ieu mangrupikeun kumpulan Shimano Deore, anu saleresna gunung Tapi set-set sapédah gunung ogé dianggo sacara umum dina touring bikes. Set kelompok-kelompok Shimano Deore ieu mangrupikeun kumpulan-kumpulan kelas menengah pikeun kuring, anjeun sahenteuna kedah milih set grup jarak menengah, panginten henteu? anu pang murahna upami anjeun ngagaduhan sapédah ieu salami 10 atanapi langkung taun, sapédah wisata kuring datang ka dieu sareng ranté triple di payun anu saé pisan nalika naék gunung anu lungkawing sareng sapédah touring anu lengkep anjeun hoyong gaduh seueur alat pikeun milih tina sapédah touring sapédah touring urang ogé penting pisan pikeun gaduh roda anu leres-leres kuat sareng mantep Ieu diwangun ku 36 juru bicara Ban anu kuring anggo nyaéta Schwalbe Marathon nyaéta résistansi tusukan anu luhur pisan Janten anjeun panginten tiasa wisata éta salami sababaraha taun sateuacan ngalaman ban susun munggaran anjeun anu sanés Fitur anu saé nyaéta pita réfléksi ieu di sisi ban, anu ngajantenkeun anjeun langkung katingali dina patalimarga. Marathon Schwalbe anu kuring anggo di dieu aya 42 mil lega Rekomendasi abdi pikeun sapédah touring sahenteuna 35 atanapi 37 milimeter ban lébar, pikeun tahan beuratna sorangan sareng Kanggo nahan pakakas anu anjeun bawa. Anjeun hoyong pikeun indit ka inpéstasi rak bagasi anu stabil Abdi gaduh deui didieu aya dua tingkatan sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu kuring nganggo anu handap pikeun nyepeng saku tukang kuring sareng anu luhur tetep supados kuring tiasa nyetél tripod kuring di dieu anu alit saku upami Abdi hoyong Upami anjeun biasa Di jalan anjeun naék sapédah, anjeun panginten henteu nganggo fenders. Tapi teras anjeun tiasa milih dinten cerah pikeun kaluar.

Tapi upami anjeun kaluar pikeun tur salami saminggu atanapi dua, kamungkinan anjeun bakal ngalaman dinten atanapi dua hujan saat nembak ieu Sadaya pakéan sareng baju leres-leres kotor. Saran kuring nyaéta mésér sapasang tukang béca anu pikaresepeun pikeun sapédah touring anjeun. Pedal biasana henteu kalebet sareng mésér sapédah touring.

Janten aranjeunna kedah ditambihan ku nyalira kuring nganggo pedal combo nyalira dimana hiji sisi mangrupikeun pedal SPD sareng sisi anu sanésna mangrupikeun pedal langkung sadel langkung mahal Aya seueur pelana anu langkung mirah di luar sana kuring nyarankeun nyarankeun sababaraha waktos pikeun nyobaan sababaraha anu béda saddles ngan tiasa nganjang ka toko sapédah lokal anjeun sareng aranjeunna sigana bakal ngabantosan anjeun milari pelana anu pas pikeun anjeun. Ogé anu jumlahna mangrupikeun sapédah touring, upami anjeun ngagaduhan patarosan punten tinggalkeun di bagian koméntar di handap ieu sareng kuring gé coba balikeun deui gancang-gancang ngajawab sakumaha anu kuring carioskeun di awal tulisan, punten lengganan kana saluran abdi dugi ka waktos anu payun.

Naon sapédah wisata anu paling raoseun?

Janten sareng anu diémutan, ieu mangrupikeun (saur kuring) tehpaling nyaman tur motorsayogi kanggo jarak jauhwisatadinten ayeuna.
  • BMW R 1250 RT.
  • Honda Emas Jangjang.
  • Kuda Petua India Kuda Gelap.
  • Yamaha FJR 1300,
  • Triumph Tiger 900 GT Pro.
  • BMW K 1600 GTL.
  • Suzuki Burgman 650.
13.01.2021

Jalma-jalma teras-terasan naroskeun perkawis éta dina jaringan sosial sareng dina bagian koméntar, Supir mana anu kedah dipilih turis Dinten ieu urang bakal nyarioskeun ngeunaan setang, kumaha pangaruhna kana posisi sapédah anjeun, sareng setang mana anu kedah diperhatoskeun. Kami ngabandingkeun setang ku cara masang éta dina salah sahiji motor touring paling kawéntar - Trek 520, sapédah ieu mangrupikeun conto sapédah touring jalan anu parantos aya sakitar waktos-waktos Dirancang dina jalan-jalan anu diaspal, janten Trek ngagaduhan drop bar biasa sami anjeun tiasa ningali dina sapédah jalan.

Éta lébar sami dina tiung sareng serelek. Stang ieu ngagaduhan sababaraha posisi panangan Anjeun tiasa nempatkeun leungeun kana juru, anu gampang ngarobah posisi anjeun. Anjeun Ogé tiasa nganggo palang luhur pikeun kéngingkeun posisi anu paling santai.

Naon bedana touring sareng drop bar biasa? Hal kahiji anu anjeun tiasa tingali nyaéta lébar tina serelek, anu bénten sareng bar teundeun jalan Ordin ary, sabab anjeun tiasa ningali éta langkung lega. Titik lega nyayogikeun kanyamanan maksimal sareng kontrol off-road, janten ngélingan lébar setang MTB. Hal kadua anu aya hubunganana sareng posisi tangan handap nyaéta anu dikenal salaku 'drop'.

Éta hartosna kumaha jero anjeun kedah teuleum dina posisi tangan anjeun anu handap, bar teundeun jalan ngagaduhan serelek ageung kusabab atlit kedah ngalawan angin sareng ngagaduhan posisi aero anu paling pikaresepeun. Sadaya faktor ieu sanés prioritas pikeun turis. Ieu sababna dropbars touring biasana leueur sareng tetes anu raoseun Aranjeunna cukup jero pikeun ngarobih posisi anjeun sareng nyingkirkeun perasaan anu teu raoseun disababkeun ku perjalanan anu panjang dina posisi anu sami antara tengah setang sareng tiung Turbolan dropbars biasana ngagaduhan jangkauan anu langkung pondok, anu sakuduna ngajantenkeun posisi tunggang anjeun langkung luhur Hayu urang diskusikeun ngeunaan setang mana anu kedah diperhatoskeun pikeun gaya tunggang gunung anjeun, hayu urang mimitian ku tukang sapi, kuring parantos nganggo stang ieu sakitar satengah taun dina SURLY Disc Trucker kuring, sareng anjeun tiasa mendakan tulisan ngeunaan palang ieu dina kanal kuring sareng sapédah ieu anu anjeun tumpak 80/20 atanapi 70/30 - Jalan / Luar Negeri. Anjeun bakal mendakan yén stang ieu langkung raoseun, éta ngagaduhan tetes flare anu lega sareng aranjeunna ogé ngagaduhan andle sakedik tetes ieu Tapi kuring langkung resep kana Woodchipper, kuring nganggo modél ieu pikeun usum pinuh Surly ECR 29er, upami anjeun naék 70/30 atanapi 60/40 on / off road ieu mangrupikeun stang anu pangsaéna pikeun anjeun. e nalika numpak jauh.

Titik konci sanés anu kuring resep nyaéta sudut handap tina tetes, anu hartosna anjeun tiasa milih kumaha jero anjeun hoyong teuleum dina posisi handap, nempatkeun leungeun anjeun caket juru masihan anjeun serelek deet nalika Anjeun nyekel leungeun dina palang-palang dina tungtungna anjeun bakal teuleum langkung jero kana Kuring parantos nganggo palang ieu dina rode, jalur dobel, jalan atah bahkan di salju sareng kuring resep pisan. Pondok carita - perjalanan anu langkung seueur di jalan anjeun, flare anu langkung lega sareng tetelana angled kuring bakal nyarankeun ngagunakeun, tapi na anu pangsaéna! Serius anu pangsaéna tina anu pangsaéna, teu aya anu kantos mendakan naon-naon anu langkung saé) Nya, urang gaduh pembicaraan anu cukup panjang ngeunaan dropbars, hayu urang ngobrolkeun ngeunaan alternatip anu raoseun sami; sareng panginten kalayan langkung seueur fungsina, batang ieu nyaéta: Surly Moloko sareng Jones Loop Bar Kuring sakeudeung nunjukkeun posisi nyetir sareng kami bakal nyarios sakedik ngeunaan bédana.

Anjeun tiasa mendakan tés setélan lengkep dina saluran BIGTOYS Pasti Moloko mangrupikeun stang touring multifungsi pikeun anu henteu resep dropbars Éta mangrupikeun setang anu paling raoseun anu kantos ditumpangan Sareng pasti tiasa ngagentos dropbar dina 80% kasus Tapi Moloko janten kalungguhan nalika nyetir di luar jalan kusabab posisi pananganna langkung lega sareng didamelna tina waja Cro-Mo, anu hartosna nyerep sadaya geter ti jalan. Anjeun ogé tiasa mendakan ulasan anu langkung rinci ngeunaan stang ieu dina 'Surly ECR Review' kuring, sareng anu terakhir pikeun ayeuna nyaéta Jones Loop Bar, Sigana salah sahiji setang anu paling terkenal anu anjeun tiasa tingali dina pit wisata khusus, ieu mangrupikeun salah sahiji setang touring anu paling ergonomis sareng nyaman, éta ngagaduhan posisi panangan anu super nyaman sareng ngagaduhan fitur tambahan sapertos Surly MolokoJones ngagaduhan ciri géométri na nyaéta sudut posisi pointer anu bénten sareng Moloko sareng modél khusus ieu ngagaduhan élévasi rod anu béda. Janten upami anjeun peryogi langkung rélaxasi dina posisi tunggang gunung anjeun, anjeun kedah nimbangkeun nempatkeun setang ieu salaku gagang anu sudut.

Nanging, upami anjeun henteu meryogikeun posisi tunggang anu raoseun pisan, anjeun tiasa nganggo vérsi standar tanpa setang touring naék ageung Punten bagikeun tulisan ieu sareng réréncangan Pencét jempol upami anjeun resep kana tulisan éta. Pertimbangkeun langganan saluran sareng pencét lonceng sakedik kanggo kéngingkeun sadaya bewara tulisan énggal, hatur nuhun parantos nonton, pendak deui engké! Dropbars surak!

Naha touring bikes mahal pisan?

Sapédah wisataanu langkungmahalsabab didesain béda pikeun nampung beban anu langkung beurat ku rangka waja atanapi titanium sareng roda 26 dugi 28 inci langkung ageung pikeun nutupan jarak anu langkung seueur. Anjeun ngagaleuh awisatasapédahjantenanjeun tiasa ngaraosan langkung lami sareng mayarteuingsakedik tiasa masihan anjeun sapédah anu henteu ngukur.

Beurat sering dijantenkeun diskusi naon waé ngeunaan sapédah, komponén, sareng pakéan kémping. Anjeun bakal perhatoskeun yén kuring henteu nekenkeun beurat pisan kana saluran ieu, sareng éta kusabab éta jauh kurang penting tibatan anu anjeun pikirkeun. Entong salah kaprah, aya sababaraha alesan anu hadé pikeun ngagunakeun lampu hampang.

Urang bakal ngabahas sadayana engké dina tulisan ieu. Nanging, upami anjeun nyobian lungsur beurat anjeun supados langkung gancang, anjeun panginten ngagogog dina tangkal anu lepat. Dinten ieu kami diajar hukuman waktos kanggo unggal kilogram tambahan anu anjeun tambahkeun kana sapédah atanapi alat anjeun.

Urang teras ngabandingkeun hukuman waktos ieu sareng bentuk résistansi sapédah sanés. Hayu urang mimitian ku nempatkeun beurat dina kontéks. Nalika anjeun nganggo sapédah anjeun naék gunung, éta sanés ngan ukur beurat sapédah anu diangkut.

Éta ogé nyorong awak anjeun, baju, sapatu, cai, tuangeun, pompa, tabung cadang, sareng koper naon waé anu anjeun bawa. Beurat awak anjeun bagian utama tina beban ieu. éta sering langkung ti 80% tina total.

khs sapédah gunung marios

Sapédah anu 10% langkung énggal tibatan anu sanés panginten raos pisan nalika anjeun angkat, tapi éta ngan ukur ngirangan beurat awak sadayana ku 1%, anu disada ayeuna kirang raos. Ngahémat gram kana sapédah sareng alat ogé sering janten masalah anu mahal pisan. Hiji kilogram tiasa hartosna bédana antara tenda $ 200 sareng tenda $ 600, pigura baja $ 600 sareng bingkai titanium $ 1,600, atanapi sapédah gravel $ 3,100 sareng sapédah kerikil $ 6.200.

Ngadamel sapédah. Salaku tambahan, produk lampu kadang-kadang jauh langkung awét. Kuring mendakan ieu khususna sareng ritsleting, lawon tahan cai, kasét aluminium (sareng awak hub), ban sareng pelek.

Henteu kunanaon, hayu urang terang kumaha beurat mangaruhan kagancangan nalika bersepeda. Jalan kuring pikeun jadi teu pati obsesi sareng beurat dimimitian nalika kuring tungkul kana halaman wéb anu disebut Bike Calculator anu, saatos ngalebetkeun sadaya parameter, tiasa ngaduga kagunaan sapédah kuring nganggo modél matematika. Kuring diuji dumasar kana kaluaran kakuatan, beurat awak, beurat sapédah sareng beurat alat kuring.

Teras kuring ngadamel profil nyetir saderhana 100 km anu angkat lima kilométer nanjak teras lima kilométer turun - 10 kali - masing-masing gradién 3,6%. Bédana total dina jangkungna sakitar 1800 méter.

Kuring nampi perkiraan waktos kanggo opat beurat koper anu béda janten kuring tiasa ngitung waktos per kilogram tambahan dina kursus kuring. Tétéla yén kilogram kedah nambihan antara 76 sareng 80 detik dugi ka 100 kilométer. .

Komo upami kuring ngirangan kakuatan kuring 30% atanapi nyaluyukeun parameter kana pengendara anu langkung alit kalayan kirang daya, sakilogram tetep ngan ukur sakitar dua menit. Mertimbangkeun jalur kuring gaduh rada pendakian, sakitar dua menit saatos drive opat dugi lima jam sacara signifikan kirang ti anu kuring ngarepkeun. Janten kuring mutuskeun ngalakukeun percobaan beurat kuring sorangan.

Kuring numpak sapédah kuring, anu dilengkepan ku méteran listrik sareng dua panniér ageung, rute 15,4 km kalayan luhurna 265 méter. Kuring ngangkut 200 watt - kaluaran anu kuring terang yén kuring tiasa tahan pikeun sapoé tés.

Jalur ieu ditangtayungan kalayan saé, anu sacara signifikan ngirangan halangan angin. Éta dikembangkeun pikeun niru sapédah dinten di bukit, sakitar sakitar 1.800 méter jangkungna langkung ti 100 km. Kuring ngalakukeun dua uji coba sareng tilu beurat koper anu béda.

Sareng ieu hasil kuring: Saatos sakitar 40 menit tina tunggang gunung, kuring ningali bédana dua dugi tilu menit per pangkonan nalika kuring beuratkeun beuratna. Kusabab angka-angka ieu rada abstrak, hayu urang extrapolate ka 100 km pikeun ningali kumaha aranjeunna cocog sareng prediksi kalkulator sapédah 78 detik per kilogram tambahan. Waktu tambahan rata-rata langkung ti hiji menit, nunjukkeun yén persépsi kuring ngeunaan kumaha beuratna mangaruhan speed sapédah saleresna sakedik lepat.

Calculator sapédah aya dina waktos 1,5 sareng 4,5 menit ti waktos uji outdoor kuring, anu kuring pikir matak ngingetkeun tempo profil numpak saderhana anu kuring ciptakeun ngan ukur ngeunaan jarak sareng gain jangkungna.

Kuring yakin yén lamun nyéépkeun waktos ngabenerkeun gradién, akurasi bakal teras-terasan ningkat. Kuring teras nyobian tés beurat luar di jalan datar. Tétéla dina 200 watt kuring henteu tiasa ningali bédana anu signifikan dina kagancangan naha kuring mawa 5 kg atanapi 25 kg.

Bingung, kuring ngalebetkeun parameter kuring kana kalkulator sapédah sareng prédiksi yén kuring ngan ukur kedah 10 detik langkung laun pikeun unggal kilogram tambahan langkung ti 100 kilométer. Sigana mah éta ngajelaskeun naha kagancangan kuring mirip pisan - beurat henteu janten masalah di apartemen. Henteu leres, janten data sareng modél matématika nunjukkeun yén pon henteu dipikaresep pikeun ngalambatkeun anjeun teuing.

Tapi aya sababaraha conto anu kuring anggap leres-leres diperyogikeun pikeun museurkeun kana sapédah ringan sareng pakéan. Nomer hiji: anjeun sabenerna balap. Beda antara unggul sareng éléh kadang diukur dina milimeter.

Sakilogram kirang ngabantosan di dieu, sareng manpaat tina hemat beurat ieu ngan ukur nambahan langkung lami sareng langkung pagunungan balap anjeun. Nomer dua: pikeun ningkatkeun pananganan sareng raos tina sapédah. Sapédah beurat henteu raoseun sakumaha raoseun atanapi responsif nalika ngagancangkeun atanapi ngarobih, anu ngajantenkeun nitih sakedik kirang mereun.

Éta ogé sacara signifikan kirang maneuverable upami anjeun overload ku sadayana koper anjeun. 'Nomer 3:. Upami anjeun kantos ningali tulisan kuring ngajelaskeun bédana antara biké biking sareng touring biking, anjeun bakal terang yén touring bikes langkung ketat sareng diwangun ku sababaraha komponén anu langkung ageung khusus pikeun koper beurat.

Tapi ieu mangrupikeun perjanjian: ngajaga beurat koper anjeun kana minimum hartosna anjeun tiasa ngarambat dipercaya dina ampir sapédah waé - henteu ngan ukur sapédah touring. Nomer opat: pikeun langkung gampang ngangkat sapédah. Aya seueur conto anu anjeun kedah nyandak sapédah anjeun.

sapertos kumaha cikiih getih

Salaku conto, kuring sering nyandak sapédah kuring mudik dina jalur hiking sareng jalur sapédah ogé tangga di blok apartemen, hotél sareng stasiun karéta. Sareng nomer lima: ngajantenkeun ngapung langkung mirah. Sababaraha kilogram tambahan tiasa nambihan di bandara.

Pastikeun sapédah anjeun cekap entéh supados teu katéwak ku biaya waras. Hayu urang terang kana faktor anu sering langkung penting tibatan beurat nalika laju muter. Bike Calculator prédiksi yén lima pon tambahan bakal hartosna 2,5% langkung seueur waktos dina 100 km mah, profil tunggang gunung, sareng ngan ukur 0,4% langkung seueur waktos dina profil datar.

Urang tiasa ngabandingkeun perséntase waktos ieu kana dua bentuk utama résistansi sapédah sanés: résistansi rolling sareng résistansi aerodinamika. Upami kuring nempatkeun sababaraha ban touring anu pang launna dina sapédah kuring sanés anu paling gancang, rute rungkun abdi bakal langkung 12% dina hal ieu. Résistansi rolling ampir lima kali langkung penting tibatan nambihan 5kg kana sapédah kuring, sareng éta 17 kali langkung penting dina profil low! Nanging, angka-angka ieu ageung pisan kusabab kuring ngabandingkeun ban anu paling gancang sareng sababaraha anu paling laun.

Tapi sanaos urang ngabandingkeun ban langkung caket kana tengah daptar ieu, résistansi rolling masih langkung signifikan tibatan 5 kg beurat tambahan. Kuring bakal ngaitkeun tulisan résistansi rolling kuring ka CyclingAbout di handap. Dina tés aerodinamika kuring dina velodrome datar, kuring mendakan yén waktu antara 6,4 sareng 7,9% waktos perjalanan tambihan nutupan 100 km nalika nganggo panniers tibatan panniers.

Ieu ngandung harti yén ngaganti koper dina numpak datar tiasa 16 dugi 20 kali langkung penting tibatan nambihan 5kg koper tambahan kana sapédah kuring. Anjeun tiasa ningali daptar tabungan aerodinamika mah pikeun wisatawan sapédah dina tulisan ieu di luhur. Kasimpulanana, data na jelas pisan yén beurat sapédah henteu sakumaha pentingna sapertos anu anjeun pikirkeun. ? Tés lapangan kuring, sareng nomer tina modél matématika, nunjukkeun yén sakilogram beurat tambahan dina numpak sapédah 100km bukit sigana bakal nambihan hiji atanapi dua menit.

Sareng dina régang datar, sakilo sigana 10 atanapi 20 detik. Pikirkeun deui dina waktos sanés anjeun janten kataji ku beurat sapédah sareng alat. Sugan, dumasar kana inpormasi ieu, anjeun tiasa ngahémat $ 1.000 atanapi $ 2.000 ku milih sapédah waja tibatan titanium.

Atanapi nalika gear ultralight anjeun parantos béak, anjeun tiasa ngagantikeunana ku anu langkung awét. Anjeun bahkan tiasa ngepak alas bobo anu langkung kentel, langkung raoseun sareng bobo anu langkung saé. Upami anjeun resep kana eusi nerd sapédah kuring, punten nimbangkeun ngadukung saluran ieu di Patreon, atanapi salaku alternatif, candak salah sahiji buku kuring! Pitunjuk Pembeli Touring sareng Bikepacking Sapédah diperbarui unggal taun gratis sareng nyaritakeun sagala hal anu anjeun kedah terang ngeunaan motor sateuacan anjeun tiasa ngabandingkeun langkung ti 220 motor anu bénten-bénten dina akhir buku.

Kumaha kuring milih sapédah touring?

Nalika tempo roda pikeuntouring sapédah, tingali: Jumlah juru carios: Sareng sadaya beurat anu anjeun angkatsapédah wisata, éta saé panginten ngeunaan kakuatan roda. Langkung seueur juru biasana hartosna roda anu langkung kuat, janten rekomendasi umum anu saé pikeunmilihroda anu sahenteuna gaduh 32 juru carios.

Naha sapédah murah hargana?

Leres. Langkung mirahsapédahbiasana moal tiasa tahan salami. Nanging, kuring kantos ningali seueur jalma anu ngagaduhan $ 99 samisapédahdi garasi aranjeunna salami 10, 20 taun. Ieu mangrupikeun bagian tina hasil pangropéa anu parantos ditangtoskeun, sareng aranjeunna henteu langkung sering nampi éta.

Naha sapédah Trek aya artos?

NyaétaTrek patut artos? Leres,Trek sapédahnyaétapatut artos.Trekngarangkep téknologi luhur pikeun aranjeunnasapédah, ngawangun aranjeunnasapédahsakitar pigura aluminium sareng karbon kualitas luhur, sareng ngan ukur nganggo komponén Shimano sareng SRAM anu dipercaya.

Naha kuring peryogi pisan sapédah touring?

TOsapédah wisatangagaduhan sajumlah kaunggulan tibatan gaya lombasapédahpikeun pootling sapoé di padesaan, sanaos éta bakal langkung laun dina bukit anu rata sareng luhur. Pikeun ngamimitian ayasaleresnabisa diuk terasrasakeun pemandangan anu anjeun tumpak, tibatan Frooming sapanjang ningali bobot anjeun.06.20.2016

Sakumaha biaya sapedah anu pantes?

Sapédah anu parantos kami ujibiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.04.14.2016

Kunaon motor Trek mahal pisan?

KunaonTrek SapédahJantenMahal? Bagian anu paling penting asapédahnyaéta pigura na. Seueur panilitian sareng biaya pamekaran pikeun ngawangun tingkat luhur ieusapédahhargana sakitar $ 10.000. Pabrikan nyababkeun biaya ieu salaku investasi anu teras ngamungkinkeun aranjeunna ngembangkeun kualitas luhursapédahhargana $ 1000 $ 2000 atawa leuwih.

Mana sapédah touring anu paling saé?

520 mangrupikeun sapédah touring baja anu didamel kanggo jalan terbuka. Éta modél anu pangpanjangna dina lineup Trek, sareng éta diwangun pikeun ngangkut anjeun sareng peralatan anjeun. Dina pandangan heula, Trek 520 sigana katingali ku jumlah anu aya. Tapi, tong ngantep desain tradisional ieu nipu anjeun - sapédah ieu bungkus langkung seueur tibatan anu katingali ku panon.

Naon anu kuring kedah milari dina sapédah touring?

Sapédah wisata dasarna dirancang pikeun nampung sababaraha rak kanggo kantong pannier sareng botol cai. Perjalanan jarak anu langkung lami, biasana sapeuting, mangrupikeun tempat dimana sapédah touring mekar. Komuter / Hybrid / Kerikil - Mana anu paling saé pikeun wisata?

Roda naon pikeun sapédah touring?

Aya ogé gunung anu loba, kalayan gunung pikeun pengawal mud ogé tilu titik botol cai sareng gunung pannier di payun sareng tukang. Roda nyaéta roda sapédah gunung 29er anu dipasang ku ban sapédah Bontrager 29x2.00, anu ngajantenkeun sapédah wisata luar angkasa anu tiasa di jalan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.