Utama > Sapédah > Nyetirkeun sapédah - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Nyetirkeun sapédah - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naon sapédah anu paling saé pikeun tunggang jalan?

  • Sapédah jalannyaétapangsaénapikeuntunggang gunungdina jalan anu lancar, aspal.
  • Gunungsapédahnyaétapangsaénapikeuntunggang gunungpareumjalan.
  • Hybridsapédahmangrupakeun pisanpopulérpilihan pikeunsapédahkomuter, hatur nuhun kana kagunaanna.
  • Wisatasapédahanu diwangun pikeunjalankirang ngumbara, sareng ngajantenkeun komuter anu hadé pikeun jalan kota anu kasar.



Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami aya dina tulisan ieu. Kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng ngawartosan anjeun naon anu kedah dipilari sareng naon bédana. Kuring resep pisan kana bersepeda, janten naon waé anu matak langkung seueur jalma dina sapédah sareng saham anu langkung saé minat.

Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun anjeun sadaya anu tiasa anjeun laksanakeun sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé nyéépkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedahanggékeun ogé teu aya waleran anu leres, nalika nuju mésér sapédah jalan, tapi anu anjeun tiasa terang nyaéta éntri anu luhur- sapédah jalan rata biasana dimimitian sakitar 260 oro atanapi £ 250 sapertos kieu teras nalika anjeun nyéépkeun langkung seueur artos pigura janten langkung biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung énggal sareng langkung canggih. Kira-kira 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieunan sapédah, ilaharna aya anu bingkai aluminium sareng sababaraha komponén tingkat Éntri anu hadé bahkan panginten rem cakram sareng motor kalayan jenis spés ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang yén gunung atanapi Alps meureun anjeun ngalakukeun sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum sapertos ieu kuring terang sabab éta sadayana hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran kuring, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah nyalira, anggaran sadayana. asesoris penting sapertos sapatu sareng pedal, baju, sareng sadaya hal munggaran anu anjeun kedah nimbangkeun Milih sapédah anjeun nyaéta komponén anu napel na tina istilah koléktif pikeun rem sareng gearshift mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrik anu béda-béda Grup Campagnolo, microchip SRAM sareng panginten shimano anu paling kawéntar, anu henteu paduli merekna, datang dina hirarki atanapi kelompok nalika anjeun mindahkeun hierarki grup janten langkung awis sareng komponénna bakal langkung enteng aranjeunna kami ually kéngingkeun langkung seueur gear langkung seueur fungsionalna didamel tina bahan anu langkung aheng sareng pergeseran roda gigi ogé bakal langkung lancar ayeuna mah sapédah tingkat lebet sareng motor balap tingkat lebet biasana dipasihan set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun undakan Shimano groupset anu kadua sareng sering dipendakan dina sapédah sakitar £ 500,00 Shimano Sora tiasa ngalihkeun hirarki grup anu ngagaduhan Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngalangkungan sapédah kuring bahkan numpang kana sababaraha balapan tapi salah sahiji hal anu kudu diémutan nyaéta babandingan gir kelompok.

Sapédah ieu ngagaduhan kasét 1132 dina tonggong, anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun, sabab éta 32 pakakas waos anu aya di tukangeun kasét saéstuna kapaké pikeun bukit. Ieu ngandung hartos yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur sareng éta bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung. Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun sareng ranténa ayeuna ogé ngagaduhan ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté anu ringkes sareng 50:34 sapertos urang ngagaduhan didieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngan ukur ngajadikeun bukit rada gampang upami anjeun pemula.

sapédah gunung gratis



Upami anjeun pemula dina jalan bersepeda sareng hoyong gaduh roda gigi anu tiasa ngabantosan anjeun naék gunung anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng rem tukang anu langkung alit anu disebatkeun ogé mangrupikeun bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem pasisian atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem éta hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pegunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambahan sabab nawiskeun rem langkung kuat anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé kuring kedah negeskeun yén rem pelem anu ngagunakeunana sampurna nyukupan pikeun meunang Tour de France salami 100 taun sareng aranjeunna ngagaduhan kaunggulan langkung enteng dibanding rem ieu kusabab bahan bingkai na didamel gaduh pangaruh ageung kana kualitas numpak sapédah kalayan bahan-bahan anu paling populér Aluminium Steel sareng serat karbon ti sakitar 250 dugi ka 1.000 pon euro sareng dolar, seuseueurna sapédah anu anjeun tiasa mendakan didamel tina paduan aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu enteng sareng ngagaduhan rasio kakuatan-ka-beurat anu saé, éta sababna nalika dianggo dina penerbangan , éta ogé tahan pisan kana korosi sareng tiasa dilakukeun kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sepédah tiasa langkung ti sarébu euro langkung terjangkau. Anjeun mimiti ningali sapédah serat karbon tingkat Éntri sapertos vanreisel edr 105 atanapi lagu Sang ieu, sakumaha anu aranjeunna nyarios di payun, dimana kami ayeuna. Serat karbon biasana langkung enteng sareng langkung kaku tibatan aluminium sareng pembuatan baja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun ngadamel sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saéna nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat, ngajantenkeun garpu langkung sesah sareng ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang leres sareng diuji sareng ogé ngagaduhan garansi padet anu ditetepkeun dina pigura anu kedah diperhatoskeun nyaéta ban clearance anu langkung ageung anu kuring sebutkeun sabab ieu masihan anjeun kagunaan anu langkung ageung.

Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng seueur aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan dimana Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun kéngingkeun poin bonus dina buku kuring kusabab ieu biasana peryogi kirang perawatan sareng langkung lami. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat lebet biasana ku roda tingkat Éntri sabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung énténg, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku rentang performa anu ningkat dina roda nambihan biaya sahingga tetep d Harga murah, atanapi tingkat lebet sapédah nganggo roda anu langkung saderhana, tapi nalika ngaevaluasi roda anu sapédah anjeun bakal nyarankeun ku anu kuring nyarankeun, nomer haseup anu saé pisan diperhatoskeun kusabab ieu bakal ngabantosan roda na langkung kuat Kuring ogé nyarankeun yén anjeun ningali lébarna pasisian - idealna anjeun hoyong pasisian anu langkung cocog pikeun ban anu langkung ageung, janten lébarna rada lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm masihan langkung raoseun, langkung cekelan sareng ogé tahan résistansi kirang, anu hartosna anjeun tiasa naek kagancangan anu sami kalayan usaha sakedik sakedik.

Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran. Sapédah jalan dirancang pikeun dianggo ku calana pondok padded, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok, sareng kanyamanan sadel pisan pribadi ogé biasa pikeun pengendara sering ngarobah hal. Kaseueuran motor balap teu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end gaduh acara pedal datar.



Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ieu ngamungkinkeun anjeun geser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung épisién Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sepédah khusus awéwé, mangga déngdékkeun pigura anu sami tapi titik kontak anu béda pikeun nampung bédana anatomis antara kelamin sareng engkol anu rada langkung pondok, tapi ieu henteu diperyogikeun pisan. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun. Anjeun panginten resep kana sapédah gravel atanapi permukaan campuran.

Ieu mangrupikeun sapédah jalan sareng sababaraha modifikasi pikeun nambihan kagunaan supados anjeun gaduh langkung seueur ban kalayan volume anu langkung ageung anu jauh langkung kuat tina jalan anu langkung gampang anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem cakram sareng éta hartosna anjeun intina gaduh sapédah jalan sareng drop bar anu jauh langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung tapi ogé kana gravel atanapi ninggang limbah panganten, anu anjeun teu kersa dilakukeun dina sapédah jalan standar anu saé pikeun masarakat campuran-campuran anu milari petualangan , meureun ngepak sababaraha sapédah, atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu hoyong ngan ukur nurut kana jalan. Kuring salah sahiji anu resep pisan kana sapédah ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus sanés euro. Kawanan ucing damel hébat milari layang-layang énggal kuring tapi ogé seueur barang-barang sanésna tapi kuring hilap pisan yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten pasihkeun kami anu sapertos sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun kana sapédah anu anjeun pikahoyong, anjeun panginten kedah terang kumaha kéngingkeun ukuran anu anjeun peryogikeun, kabeneran kami gaduh tulisan ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

Naon sapédah anu saé pikeun ngaboncéng sapédah?

HybridSapédahtadina dikandung pikeun nyayogikeun kaunggulan tina dua jalansapédahjeung gunungsapédah. Korsi ageung, empuk sareng stang na nangtung ngajantenkeun nyamantunggang gunungposisi, sareng anu paling saé pikeun kasualtunggang gunungsakitar lingkungan atanapisapédahjalur, komuter jarak jauh, sareng ngerjakeun ngurilingan kota.

Naha nganggo sapédah latihan anu saé?



Ngabuburitmangrupakeun latihan kardio luhur. Anjeun bakal kaduruk sakitar 400 kalori sajam. Ditambah deui nguatkeun awak handap anjeun, kaasup suku anjeun, pinggul, sareng glutes. Upami anjeun hoyong latihan anu hipu dina tonggong, pinggul, tuur, sareng ankles anjeun, ieu mangrupikeun pilihan anu hadé.

Upami anjeun hoyong kaleungitan beurat, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngabakar langkung seueur kalori sareng meakeunana sacara rutin, sareng anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara ngarobih diet sareng olahraga langkung seueur, sareng upami anjeun ngagaduhan latihan maka patarosan na nyaéta olahraga mana anu pangsaéna nyaéta ngabakar kalori anu kaleuleuwihi. Kami parantos ngabandingkeun bedana antara ngojay sareng ngaji sareng ékspérimén kasar sareng ayeuna hoyong ningali bédana antara bersepeda sareng ngaji sahingga urang tiasa nyetél sakedik sapertos urang angkat ka laboratorium fisiologi didieu di tim mandi sareng Kami ' ulang bakal ngalibetkeun élmu ayeuna. Kami milih bersepeda sareng ngaji kusabab duanana kagiatan di darat sahingga urang tiasa langkung ilmiah ku itungan urang, tapi ogé kusabab duanana dianggo pisan pikeun ngabantosan anjeun ngirangan beurat, enya sareng sateuacanna Ku ngabandingkeun jumlah kalori sorangan kami pikir éta patut diperiksa kaluar vo Kauntungan sareng kalemahan unggal olahraga.

kumaha wisata de france pengendara Pee

Ngajalankeun kusabab kitu beurat-bantosan éta ngabantosan osteoporosis ku nekenkeun tulang sareng sendi di sisi anu sanésna, sendi urang kirang setrés sahingga kirang rawan cilaka, lumpat peryogi peralatan minimal sareng tiasa dilakukeun ampir dimana waé, tapi bersepeda peryogi sapédah sareng sakedik sakedik kit, sanaos kaseueuran gim gaduh sapédah puter jero rohangan janten aya sababaraha alternatipna, duanana olahraga tiasa marahmay, sanaos bersepeda sigana rada langkung kusabab éta tiasa dilakukeun dina inténsitas anu rada handap, anjeun tangtosna ayeuna tiasa langkung lami ti titik terakhir Ngaboncéng sapédah sabab kirang setrés Kami mutuskeun pikeun nganggo kalori salaku ukuran awak urang sabab seueur jalma wawuh kana unit ieu sareng éta mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngukur énergi anu saleresna urang. Anjeun bakal ngarujuk kana kilokalori, anu mangrupikeun indikasi sarébu kalori, sabab ieu jumlah anu anjeun kéngingkeun labél katuangan naon waé, tapi ogé pikeun pelacak kabugaran anjeun, enya ayeuna gampang pisan leungit beurat, anjeun kedah ngebrehkeun anjeun sadayana waktos langkung seueur kalori ngalaksanakeun latihan sareng kagiatan sadidinten, teras angkat ngalangkungan tuangeun sareng inuman sadidinten. Kalayan diémutan éta, hayu urang tingali kumaha urang tiasa ngukur pengeluaran kalori urang ayeuna aya sababaraha pilihan tapi sababaraha langkung akurat tibatan anu sanés ayeuna anjeun tiasa nganggo kalkulator kalori saderhana sareng dina hal ieu nempatkeun beurat anjeun dina umur anjeun teras perkirakeun intensitasna yén anjeun parantos damel, tapi anjeun bakal kéngingkeun angka anu kasar pisan kusabab kalkulator kalori kedah terang kumaha kuatna anjeun, masihan indikasi sabaraha kalori anu kaduruk.

Kami beristirahat tina éta, bakal janten pelacak kabugaran atanapi jam tangan olahraga anu teras-terasan tiasa ngukur denyut jantung anjeun salami sadaya kagiatan sahingga éta terang kana inténsitas anjeun parantos ngalatih teras ngagabungkeun ieu sareng data pribadi anu parantos disimpen di ditu pikeun masihan anjeun janten tiasa masihan perkiraan anu langkung réalistis tina jumlah kalori anjeun. Kami dibakar dina kagiatan ieu, janten dinten ieu urang bakal langkung léngkah pikeun ngukur kaluaran kuliner urang kalayan téknik ngukur anu paling akurat, janten kami badé ka laboratorium kanggo ningali persis naon hartosna. Kuring henteu ngupingkeun deui hatur nuhun parantos nganggo laboratorium anjeun sareng waktos anjeun ayeuna kami hoyong ningali kalori anu dibakar versus bersepeda kalayan ngaji sareng kuring hoyong terang kumaha urang tiasa ngalakukeun éta sareng kumaha urang leres-leres tiasa ngukur anu akurat di dieu oke janten dinten ayeuna urang bade ngukur konsumsi oksigén anu biasa disebut salaku vo2 sareng jalma di dieu vo2 max, tapi ieu bakal submaximal. Éta ogé gumantung kana sabaraha oksigén anu anjeun anggo dina inténsitas latihan anu tinangtu, sareng tina éta, ku sababaraha asumsi, anjeun tiasa ngalatih pengeluaran kalori sareng tangtosna éta bakal béda-béda gumantung kana maksud anu anjeun damel sareng urang gaduh seueur waktos janten dinten ieu Upami urang milih dua jinis tingkatan pikeun milari tutor anu pangsaéna, saur kuring naon anu anjeun badé lakukeun dinten ayeuna sabab anjeun jelas-jelas hoyong katingali tingkatan jalma tiasa dilestarikan sahingga urang tiasa ningali tingkat 2 katingal , latihan aérobik anu lumayan teras panginten tingkat 4, sareng latihan dumasar ambang anu tiasa janten zona anu leres-leres tiasa dilakukeun ku jalma pikeun waktos anu khusus, sareng anjeun ngalakukeun nalika urang maca bacaan vo2 anjeun ningali bédana ageung dina konsumsi oksigén tina transisi tina leumpang kana jalan anu saé, ogé pikeun unggal kecap, kuring hoyong parobihan dina kecepatan, saé, kuring panasaran ningali naon hasilna kuring sareng Heather tina ngukur kalori urang kabakar nalika ngajalankeun teras muter.

Heather parantos narik tarikan anu paling pondok sareng bakal damel langkung caket kana ambang na di zona 4, tapi kuring bakal tetep kapasitas aérobik di zona kuring pikeun ningkatkeun intensitasna. Kaseueuran jalma nganggap yén lumpat ngabakar kalori langkung seueur tibatan bersepeda, janten urang bakal panasaran ningali naha ieu leres sareng upami bédana antara bersepeda sareng ngaji parantos réngsé, waktuna pikeun Jonathan pikeun ngalakukeun sababaraha matématika sareng ngalakukeun cardio Pooh pikeun masing-masing usaha ngitung bener n urang nembé napas deui Jonathan Abdi hoyong ningali nomer heula Mimiti, kumaha kalori kuring kaluar nalika naek sapédah dibandingkeun sareng ngajalankeun Nalika urang ningali éta sajam, Nalika urang lumpat sajam, éta sakitar 900 91 kalori sajam teras Viking 868 henteu kunanaon, janten éta bédana sakitar 124 teras frasa itungan ngagaduhan Sotracer sakedik langkung luhur, janten alesan pikeun janten langkung ageung sakedik, janten ngagunakeun langkung seueur Junior, janten dina hal konsumsi énérgi anu leres anjeun ngarepkeun langkung luhur, janten 1156 tina ngaji sareng 994 tina nyetir bersepeda, janten bédana kaluarna sakedik deui dina 212. Sigana mah aman pikeun nyatakeun yén urang duaan panginten yén ngaji bakal di payun tina percobaan sakedik urang di dieu, anu dilakukeun, nunjukkeun unsur taruhan gandum tina olahraga sareng kanyataan yén éta langkung caket kana siklus latihan awak lengkep nyaéta ngagaduhan kauntungan ieu, tapi bersepeda tiasa dilakukeun langkung lami, janten upami anjeun gaduh seueur waktos di sisi anjeun panginten langkung saé nganggo bersepeda pikeun ngaduruk langkung seueur kalori, tapi sacara pribadi kuring pikir yén ngajalankeun mangrupikeun cara anu paling gampang pikeun kuring ngaleungit beurat, sabagean kusabab éta nahan napsu kuring, sabagean kusabab nalika kuring meunang hal sapertos kieu kuring nginum kopi sareng jajan lumayan sering, anu ayeuna henteu goréng pisan upami anjeun ngagaduhan salah sahiji Olahraga ieu sareng anjeun tiasa gampang nyobian icalan sakedik beurat mangga wartoskeun ka kami sareng pasang dina koméntar sahingga urang ' d resep ngadangu ngeunaan éta.

Mudah-mudahan anjeun resep tulisan kami Milarian Globe di saluareun layar sareng milari sadaya tulisan anu kami damel sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan anu kami candak bakal kaleungitan langkung seueur kalori kami ngaregepkeun tulisan ieu didieu sareng upami anjeun hoyong ningali perbandingan. antara ngojay sareng ngaji nalika ngeunaan konsumsi kalori anjeun tiasa mendakanana di dieu di handap

sirkuit inti

Kumaha kuring milih sapédah?

Ti ukuran bingkai dugi ka fitur tambahan, ieu kumaha mendakan perjalanan sampurna anjeun.
  1. Milihanu benersapédahngetik dumasar kana kabutuhan anjeun.
  2. Ngitung sabaraha rék méakkeun.
  3. Pastikeun anjeunsapédahcocog sareng anjeun.
  4. Terang Gigi Anjeun, Gantung, sareng Jinis Marake.
  5. Saluyukeun fit sareng angkat pikeun tés tés.
2. 3. 2016.

Naha biking saé pikeun butut anjeun?

Ngabuburitjalananjeunsuku jeungglutes, utamina nalika anjeun naék, tapi éta henteu lami cukup atanapi nyayogikeun ketahanan anu cukup pikeun ngawangun otot ageung. Sacara umum, kagiatan kardio sapertosNgabuburitbakallangkung saédi ngaduruk gajih sakurilingnaanjeunotot glute ti éta bakal di jadianbutut anjeungedé.

Naha numpak sapédah langkung saé tibatan leumpang?

Ngabuburitlangkung éfisiéntibatan leumpang, janten anjeun panginten tiasa damel langkung saéleumpanggancang sareng meureun laksanakeun jantung, paru-paru sareng otot utama anjeun langkung seueur. Di sisi anu sanésna,Ngabuburitmeureun kirang heuras kana cangkéng, tuur sareng sampéantibatan leumpang.

Naha tiasa nganggo sapédah ngirangan lemak beuteung?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi étabakalnyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha naék sapédah ngabantosan anjeun ngaleungitkeun gajih beuteung?

Leres,bersepeda tiasa ngabantosan kaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Pikeun ngirangan sadayanabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.02.02.2021

Naha biking langsing suku anjeun?

Kauntungannana ngaduruk kalori tinaNgabuburitngabantosan kalangsing suku anjeun, sanaos anjeun ngaduruk kalori ti sadayanaanjeunawak. Pikeun mastikeun yén anjeun nganggosuku anjeunotot pikeun ketahanan-ngawangun anu motong siklus gajih kalayan gancang antara révolusi 80 sareng 110 per menit (rpm). Ieu mangrupikeun léngkah anu cukup gancang.06.06.2019

Sakumaha sering anjeun kedah nganggo sapédah?

Tetep maju sareng ningkatkeun kabugaran anjeun,anjeunidealna kedahtunggang gununganjeunsapédahunggal dua-tilu dinten, sanaos ngan ukur latihan palatih turbo. Anu minimumanjeuntiasa kabur sareng masih ningali kauntungan kabugaran anu signifikan nyaéta tilunumpaksaminggu.

Naha aya sapédah nyetir nyalira di Walanda?

Ngenalkeun sapédah nyetir nyalira di Walanda. Siklus Walanda langkung seueur tibatan bangsa-bangsa sanés di dunya, ampir 900 kilométer per taun per jalma, jumlahna langkung ti 15 milyar kilométer unggal taun. Sapédah anu nyetir nyalira ngamungkinkeun navigasi anu aman ngalangkungan kota pikeun padumuk Amsterdam, sareng nambihan ambisi Google pikeun ningkatkeun kota

naha ngesang tekanan getih handap

Naon aturan pikeun nyetir caket dieu?

Tapi pikeun anjeun supir, ieu mangrupikeun 10 aturan jalan pikeun nyetir caket pengendara sepeda. Pengendara condong nganggap tukang beca salaku '' margi aranjeunna. ' Sabalikna, aranjeunna kedah nganggap éta sami, sami waé ngagaduhan jalan sapertos supir. Langkung ti 20 nagara bagian parantos ngaluluskeun hukum anu meryogikeun pengendara pikeun masihan sepeda dina jalan sapertos 3 kaki tina rohangan. 1.

Naha aya sapédah anu didorong ku stainless atanapi aci?

Sedengkeun sajumlah leutik sapédah tahan karat aya, pikeun seuseueurna, sapédah anu didorong ku poros ngaleungit tina pandangan pikeun kaseueuran abad ka-20.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.