Utama > Sapédah > Harga sapédah faktor - pitunjuk pamungkas

Harga sapédah faktor - pitunjuk pamungkas

Naha Factor Bikes saé?

TheFaktorO2 nyaéta ahébatnumpak ogé, menerkeun tag harga premium na. Kuring sacara khusus kagum ku pananganan na dina jalan gancang nurunkeun bukit, nalika penanganan garis lempeng na leres di tungtung luhursapédahKuring parantos numpak, nyekel garis sareng ngajaga stabilitas nalika sanéssapédahsering janten kedutan.08.06.2020



Anjeun panginten bakal perhatoskeun yén nalika Matt sareng kuring ngalakukeun KLM Challenge di Taiwan, kami naék motor anu khusus pisan. Pigura, Factor O2s, didamelna ngan ukur 100 kilométer ti lingkungan garis finish, kami cukup untung pikeun minuhan mérek sareng ningali kumaha pigura na didamel. Sareng aya hiji hal anu khusus narik, sajaba ti produkna, tangtosna.

Pamilik Factor kantos ngadamel sepeda pikeun jalma sanés pikeun pabrik karbon, sareng ayeuna anjeunna ngadamel sapédah nyalira. Kawasan Perindustrian Taichung, tempat anu penting pisan dina industri sapédah; aya sacara harfiah ratusan mérek dina ngan sababaraha mil pasagi ti tempat ieu. Éta ibarat kamar mesin di dunya sapédah.

Sareng Factor, ngan aya. (musik keras techno) Hayu urang pendakan sababaraha rupa. Rob Getelis, anu bogana; Inigo Gisbert, Kepala Desain; sareng ogé rai anu akrab, David Millar.



David meureun anjeun kedah ngajelaskeun heula naon hubungan anjeun sareng Factor teras naon anu anjeun lakukeun di Taiwan - Factor sumping nalika kuring lirén nyetir; Kuring dikontak ku Baden Cooke anu nembé ngamimitian gaduh ide gélo ieu pikeun ngamimitian perusahaan ieu sareng Rob. Sareng Rob, anu kuring pendak henteu lami engké, anu leres-leres ngajual kuring ide pikeun aub sareng ngabantosan aranjeunna ngembangkeun sepédah. Sareng kuring henteu kantos ngalakukeun éta sateuacan, sabab sana ogé salaku pengendara sepeda kami henteu kedah nyarios nanaon ngeunaan sapédah.

Éta sora gélo, tapi leres leres gaduh pabrik dimana kami ayana, éta masihan kuring kasempetan pikeun ngalakukeun hiji hal anu kuring henteu pernah kantos tiasa lakukeun, anu pikaresepeun pisan, leres-leres ngadamel sepédah. - Ayeuna sadayana saé pisan nalika anjeun kéngingkeun masukan ti pengendara sepeda profésional, tapi aya anu kedah ngurus desainna. Kana Inigo.

Kami parantos ngiringan Inigo, Diréktur Desain didieu di Factor, di Pusat P&P, sabab kami nuju sakedik Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha konsép sapédah teras ditarjamahkeun kana tulisan réngsé. Janten kumaha anjeun ngamimitian, hartosna abdi kosong? Lambaran keretas? Nya, urang gaduh sababaraha tujuan; Kami ngabahas jenis produk anu hoyong dipidamel. Sareng kitu urang gaduh jalma anu béda sareng urang gaduh tanggapan ti pasar atanapi hal-hal anu urang tingali nyetir anu urang hoyong tingkatkeun pikeun produk salajengna.



Misalna sapédah ieu di dieu, Ieu mangrupikeun épolusi sapédah anu parantos dipiboga ku urang - Leres, kuring bajoang angkat ieu, tapi sanés kusabab éta pigura anu beurat, tapi kusabab éta mesin CNC tina plastik leres kitu - Leres, kitu? mangrupikeun conto anu urang ngadamel pikeun mastikeun yén bentukna sampurna sakumaha anu urang pikahoyong - sareng sabaraha jauh anjeun sateuacan anjeun leres-leres ngadamel prototipe karbon anu munggaran? Kusabab éta sigana lumayan mahal upami anjeun kedah ngadamel kapang pikeun prototipe? - Nya, nalika urang ngadamel bagian tina kapang, tina karbon sapertos kieu, urang kedah 99% yakin yén géométri anu urang pikahoyong, sabab teras ngarobih bentukna seueur pisan waktos sareng 'lumayan mahal. Naon anu tiasa urang lakukeun saatos muka kapang sareng gaduh stang ieu, contona, nyaéta conto serat karbon anu munggaran. Kalayan bentuk akhir urang tiasa ningkatkeun layup.

Janten ieu sadayana didamel tina serat karbon, tapi gumantung kana sabaraha serat karbon anu anjeun anggo, orientasi sareng jinis serat karbon anu anjeun anggo, produk ieu tiasa robih pisan: pananganan, kaku, beurat, kanyamanan. Kami tiasa ngaoptimalkeun ieu sareng insinyur karbon kami - leres, naha ieu dimana anjeun tiasa nyandak produkna ka laboratorium uji? - Leres, éta leres pisan. - Éta ngan ukur leumpang pondok ka lab uji.

Pamilik Rob resep ngiringan kami ngalangkungan sababaraha tés, anu sadayana masihan sakilas kana detil pangwangunan karbon sareng pembuatan. Dina waktos éta, Robert, kuring mendakan headgear, janten kuring resep - Anjeun katingalina saé - Hatur nuhun, naha anjeun tiasa ngajelaskeun sakedik naon anu bakal kajantenan? - Anu kami mendakan nyaéta yén dina nabrak kami ngagaduhan sababaraha retakan leutik bakal ningali deui ti dieu, seueur awak murag kana motor urang. Kami parantos diuji seueur pigura pesaing kami; kami mendakan aranjeunna ngagaduhan blem pro anu sami janten éta henteu khusus pikeun Factor, tapi éta mangrupikeun hal anu urang kedah atosan.

motobecane titanium resensi



Janten urang nyiptakeun tés pendil ieu dimana urang lungsur beurat éta dina korsi sareng tujuanna henteu kedah istirahat di dinya, anu kami mendakan dina motor aslina anu kami pasihkeun ka tim éta dina waktos anu parantos diretas. Ayeuna urang tiasa naék langkung lima kali tanpa rengat. - Sareng naon anu anjeun lakukeun sacara béda? - Anu dilakukeun ku kami henteu leres-leres mangaruhan pananganan sapédah sareng kami henteu hoyong nambihan seueur beurat.

sapédah jalan awéwé

Janten urang ngarobih sababaraha karbon anu urang gaduh di dieu, anu kadang-kadang bahan kaku pisan, janten bahan anu langkung balistik. Bahan balistik ieu ngagaduhan kakuatan tarik anu langkung handap janten henteu leres mangaruhan cara numpak sapédah, tapi éta pasti nyerep dampak anu langkung saé. - Leres, janten kuring diwartosan yén éta kedah angkat kana 90 derajat

Abdi ampir teu hoyong ngalakukeun éta; ieu asa salah pisan! Anjeun siap? ok, set (beurat beurat). (frame hits) - ieu mangrupikeun tés pangaruh iso, sareng anu badé kajantenan nyaéta tés iso, urang ngagaduhan beurat anu pas di dinya murag kana garpuh. Sareng anjeun kedahna henteu gaduh reureuhan, teu aya retakan, teu nanaon.

Standarna 22 1/2 pon sareng 640 millimeter kasus. Di Factor, urang leres-leres ningkatkeun jangkungna ragrag urang, biasana sakitar 20%, sabab henteu. Kami henteu ngan saukur hoyong jalan-jalan, kami hoyong terang yén kami ngagaduhan produk anu mantep pisan, stabil, sareng kuat - sareng sapertos murag kana hiji Ramming the curb.- Dasarna sapertos lumpat kana obyék anu henteu tiasa dipindahkeun, naha éta curb atanapi témbok atanapi mobil, sapertos kitu.

Sareng ideu didieu nyaéta garpu kedah tilu kali langkung kuat tibatan pigura. - Katuhu; wilujeung sobat. épék! (Beurat keprok garpu) Oh dinten abdi! Jalma-jalma sering nyarioskeun ngeunaan kaku hiji sapédah, anu langkung ketat sami sareng anu langkung saé, sareng rig di tukangeun urang ayeuna, Rob, éta saéstuna ngukur sabaraha kaku bagéan bracket handapeun pigura, leres? - Éta leres.

Naon anu urang lakukeun nyaéta nambihan beban anu nyaruakeun pengendara anu ngadorong korek ka handap, teras urang ngukur pesongan sapédah target deui. Sateuacan urang kantos ngamimitian ngadamel bingkai, bahkan bentukna, urang parantos mutuskeun tujuanana pikeun kaku. - Oke, janten henteu 'kaku langkung saé', teras? Upami aya tujuan, hartosna aya gelar éta. ..- Éta leres; Pasti aya titik dimana balikna turun.

Janten seueur jalma sering mikir 'kaku sakumaha mungkin langkung saé' sareng kami terang éta henteu kusabab sepédahna henteu tiasa turun pisan sareng menurun atanapi tiasa teuing teu raoseun dibonceng, janten urang teras-teras milarian éta, babandingan antara cangkéng tabung sirah sareng kaku tina kurung handapeun. Sareng kuring henteu leres-leres ngabantah hubungan naon sababna mangrupikeun rusiah internal, tapi kami pastikeun kami tetep aya dina hubungan éta - Oke, sabab éta masihan anjeun raos anu pas pikeun sapédah? - Persis; Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun nguji sareng ngitung sapédah jalma sanés, upami aya anu nyarios, 'Oh, kuring resep sapédah pesaing ieu,' urang tiasa leres ngitung naon anu dilakukeun ku motorna, teras urang tiasa ngabandingkeun éta sareng sapédah kami anu diwangun. Janten anu urang lakukeun di dieu nyaéta yén Simon leres-leres ngagaduhan sél beban sareng engkol dina tangan, sareng naon anu dilakukeun nyaéta ngamuat katrol ieu didieu anu ngamuat engkol padet ieu.

Janten urang henteu nganggo engkol Shimano atanapi engkol SRAM; kami nganggo bagian-bagian baja masif pikeun ngaleungitkeun sagala variabel anu tiasa lepat. Sarua jeung ranténa. Teras we leres ngukur defleksi pigura di ditu.

Janten nalika anjeunna ngepak 105 kilo kana engkol, urang leres-leres ngukur sabaraha pigura anu ditekuk. - Sakumaha tuyukna, Rob? - Dina waktosna katingalina sapertos kieu, sakitar 30 milimeter. - Janten Rob, salah sahiji hal anu paling pikaresepeun pikeun kuring nyaéta kanyataan yén anjeun biasa ngadamel sepeda kanggo jalma sanés sareng ayeuna anjeun damel sapédah atanapi nyalira.

Janten kuring leres-leres panasaran, naha anjeun parantos robih naon? Kuring terang pabrik anjeun sakedik langkung alit ti ayeuna? - Leres, sakedik na langkung alit. Urang baheula ngagaduhan pabrik sareng langkung ti 1.000 padamel. Sareng pabrik Factor ngan ukur sakitar, sakedik kirang ti 100 ayeuna.

Kami nyarioskeun perkawis éta tadi, sareng anjeun nyarios éta mangaruhan cara anjeun leres-leres ngarancang sapédah nalika anjeun gaduh kakuatan manufaktur anu terampil pisan. - Nya, urang henteu kedah ngantepkeun seueur margin kasalametan kana pigura pikeun ngaluarkeun buruan per salah sahiji padamel anu lepat. Kusabab sering anjeun sok hariwang, anjeun terang? , naha lokasina persis dina tempat anu leres atanapi henteu? Kami terang éta aya dina tempat anu leres janten kami henteu kedah nambihan sadayana tumpang tindihna kana pigura pikeun mastikeun kualitas anu saé dina bisnis sapédah parantos lami - langkung ti 20 taun - langkung ti 20 taun, sareng kumaha deui kumaha ayeuna? - ogé kuring masih terang kumaha ngawangun sapédah - sapertos dina hartos anu pang leres-leres na - Kuring sacara harfiah tiasa leumpang, langkung laun tibatan jalma normal, tapi kuring leres-leres tiasa ngalakukeun hiji. - Éta lumayan keren. - Tapi henteu, Abdi nyaéta Abdi.

sapédah walmart dirakit

Kuring masih resep pisan kana produk anu kami jieun. Sareng kuring masih resep pisan kumaha urang tiasa ningkatkeun sababaraha hal. Janten kuring damel raket pisan sareng tim rékayasa kami pikeun mastikeun yén kami tetep mekar produkna - sareng salah sahiji hal anu kaluar tina paguneman urang sareng Inigo nyaéta yén salah sahiji hal anu pangpayunna dilakukeun nyaéta, sanés anu mimiti tapi anu penting léngkahna nyaéta ngarengsekeun garis gedé tina sapédah sahingga anjeun tiasa nyetak kapang, tapi saat éta kapang diatur, anu mangrupikeun alat anu mahal, anjeun teras tiasa leres-leres ngalakukeun langkung manipulasi struktur sapédah éta angkat tina struktur karbon.

Janten, maksadna mah peletakan karbon penting ogé bahan naon anu dianggo sareng dimana bahanna ditempatkeun. Kami ngagaduhan filsafat internal di perusahaan kami: 'Kami miceun sampah dina tong sampah; 'urang ulah miceun sampah kana sampah'. pigura. 'Seueur bahan urang anu khusus dikhususkeun pikeun bentuk pigura urang.

Kami henteu nganggo seueur panel pasagi anu anjeun tiasa mendakan di kaseueuran pabrik tradisional - ngan ukur pikeun ngahémat artos sigana mah? - pikeun ngahémat artos sareng langkung gancang tapi éta sanés sanésna dioptimalkeun. Janten urang leres-leres nyobian ngarobih layups tina pigura kami. - Kami gaduh sakedik pangakuan.

Pabrik karbon ngan ukur hiber pondok di Cina, janten hanjakalna urang teu tiasa lebet kana fasilitas kusabab larangan visa. Nu matak frustasi ngomong sahenteuna. Sareng Factor resep pisan ningali naon anu lumangsung di ditu sabab aranjeunna bangga pisan.

Nanging naon anu tiasa urang lakukeun nyaéta kéngingkeun pigura seger tina produksi, sabab léngkah salajengna dina perjalanan nyaéta toko cet. (musik techno optimis) Oh, leres, hayu, tingali heula pigura urang. Tingali kana éta; Janten ieu langsung tina tanaman komposit kana toko cet.

Karbon atah mangrupikeun hal anu saé, sanés? Sareng ieu saéstuna parantos didamel ku tangan, janten nalika kaluar tina kapang éta ngalangkungan prosés sanding, éta anu urang kéngingkeun super, super lemes finish anu khas sareng luar biasa pikeun serat karbon. Ogé, sababaraha liang pikeun puncak botol sareng panduan kabel parantos di mesin ku panangan, sareng sekrup penjepit sadél ogé dibor. Sareng anu matak nyaéta anu teu aya sapotong logam di dieu.

Janten bantalan headset langsung kana karbon di ditu. Kurung handapeun langsung diteken. Éta saé.

Leres, kuring langkung saé ngeureunkeun stroking éta, upami henteu, kuring bakal ngagaleuh kesang sateuacan dicét. Kami ngantep lebet di toko cet, oh hehehehe, janten kami parantos nyiapkeun hiji Frame. Nya, kuring parantos bébéja yén seueur toko cet nyemprot pigura dina tambalan anu langkung ageung sahingga sadayana tiasa dibotolkeun, éta bakal janten tempat anu langkung ageung nalika di dieu anjeun ngagaduhan stan masing-masing pikeun unggal pigura.

Aya seueur cai handapeunana; ideu na nyaéta ieu nyeepkeun overpray tina cét, dimana éta teras disaring sareng diberesihan, janten teu aya masalah lingkungan di dinya pisan. Dina raraga nyét cet éta, urang mimitina peryogi jas dasar sareng teras urang peryogi cet kami di luhur, sareng upami urang gaduh langkung ti hiji warna anu urang teu gaduh dina kasus ieu, maka éta kedah ditutup masker teras deui dina oven sateuacan dipanggang pikeun kéngingkeun permukaan anu super tangguh, awét nalika urang ngaleungitkeun batas beurat na Tour de France bakal katingali pikaboseneun sabab saha waé anu bakal néang pigura karbon atah hideung matte kusabab cet jelas beuratna sakedik. Tapi Matt sareng kuring ngorbankeun sakedik beurat pikeun gaya. (Trippy techno music) Hayu urang balik, saolah-olah ku sihir! Bulao 54 sareng 56, dina warna Romain Bardet-Edition bodas.

Hayu, dec tangtosna ogé dilarapkeun teras jas jelas. Sareng touch finish, janten kami nganggo kabel kami; kami ngagulung bracket derailleur kami. Bolt kandang botol, tingali ieu.

Hiji hal anu kuring perhatoskeun nyaéta motto pribadi Romain Bardet, 'Candak résiko atanapi leungitkeun kasempetan', pasti aya anu tiasa hirup bakal cocog pikeun kuring. Janten, leres, hapunten Romain, sanés waktos ayeuna. (Musik Trip hop) Anjeun panginten parantos ningali sababaraha produk'ingon Hideung 'anu nyarios sareng hayu atuh ngajelaskeun.

balik deui ka sinyalna tv 2018

Éta mérek adina Faktor, sapertos panangan pikeun pabrik komponén. Roda, sakumaha anjeun tiasa tingali di dieu, setang, batang, pos korsi, kandang botol; sadayana didamel dina fasilitas anu sami sareng pigura. Urang bakal mungkas wisata di ruang pengepakan tapi teu sapertos hiji ieu siap angkat sareng dikirim sareng Matts henteu kedah diboksing.

Aranjeunna badé disiapkeun di dieu, siap balapan nanjak bukit anu kilométer kilométer. Sahenteuna sapédah bakal siap angkat. Abdi teu tiasa persis nyarios hal anu sami ngeunaan Matt sareng kuring.

Tapi anjeun tiasa ningali kumaha urang maju upami anjeun badé mimiti ngadaptar nganggo klik GCN di dunya. Tapi teras kana artikel tantangan KLM éta, pikeun buka ieu ngan klik di ditu. Sareng ningali sakedik langkung seueur inpormasi perkawis sapédah anu kami tumpak, klik waé di ditu.

Dimana dilakukeun sapédah faktor?

Taiwan

Naha Faktor Sapédah Inggris?

Janten akurat, Gitelis nyarios sakitar 40 persénSapédah faktornyaétadidameldi Taiwan (anu sanés 60 persén di pabrik Cina na), tapi sadayana didesain, dirakit sareng akhirna disebarkeun ti kantor pusatna di Taichung.05.12.2020

Kuring boga kasempetan pikeun ningali-tingali deui Yan VAM Burkles Bite, ayeuna Yan mangrupikeun Jawara Ironman Switzerland ayeuna sareng taun ayeuna dina Kejuaraan Dunia Ironman anjeunna bakal ngajalankeun faktor anu saé pisan slickokay hayu urang mimitian ku pigura éta sorangan Factor nyaéta mérek anu kawilang ngora, sareng anjeun panginten kantos nguping sapédah jalan olahraga anu disebat Kembar Vane Evotéhnologi. Sapédah TT ieu ngagaduhan téknologi anu sami anu cukup khusus sareng unik. Intina tabung beulah handap, janten aya lolongkrang dina bingkai supados hawa ngalir ngalangkungan éta pikeun ningkatkeun aerodinamika na, tapi tetep ngajaga kakuasanana ngaliwatan bracket sareng headset handap, tapi anu leres-leres khusus ngeunaan pigura ieu nyaéta adat - Lukisan, kusabab Y sareng salaku Swiss anjeunna hoyong nunjukkeun asal usul Swiss na tanpa nanjak ka lamping kalayan jenis bendera standar Swiss - anjeunna milari karya seni tradisional ieu ti Swiss anu disebut decoupage sareng éta mangrupikeun hal anu tradisional didamel tina kertas janten potongan leungeun tina kertas, seni anu saé pisan sareng anjeunna ngagaduhan pigura ieu dina pigura-na anu kuring resep pisan tapi pikaresepeun pisan ngeunaan gunung ieu anu tiasa anjeun tingali di dieu di buruan tukang, saéstuna nempatkeun cakrawala di Swiss, janten anjeun tiasa nyocogkeunnana sareng gunung sareng saatos Kejuaraan Dunia Ironman taun ayeuna bakal nikah di salah sahiji gunung ieu ok ayeuna hayu urang tingali di tungtung hareup motor sareng setang dasar setang aero ayeuna disiapkeun ti 51 Speed ​​Shop, anu mangrupikeun mérek Matt Steinmetz, tukang beca anu paling kawéntar sareng kondang - pelatih ti Boulder, Colorado sareng panyiapan toko saéstuna 51-speed standar sareng faktor sapédah anu licin , tapi Yan milari pilihan ski-bend anu beuki populer kalayan aero bar sareng anjeunna ngagaduhan setélan anu cukup pakuat-pakait sareng pisan sacara aerodinamis janten saleresna kandang botol anu kaluar di antara bantalan, tapi kusabab éta caket pisan, éta saéstuna ngagaduhan kandang khusus anu ngalegaan sakedik supados anjeun masih tiasa kéngingkeun botol Sunda maka diitung yén kuring ngalih turun ti dinya sareng kana roda sareng ieu roda hideung anu mangrupikeun faktor propriétari sareng anjeun modél anu disebut 80 anu bakal nunjukkeun yén aranjeunna gaduh pasisian jero 80 mil, sareng pikeun roda tubular aranjeunna, tapi ieu roda anu sanésna sareng ieu saleresna datangna kalayan jerona 75 mil sareng lébarna pasisian éta 26 sareng satengah miland on aranjeunna anjeunna boga benua Grand Prix TT ban di payun 23er sareng tukangna sateuacanna parantos nganggo 25 mil kanggo Ironman Switzerland ngan ukur pikeun langkung raoseun, tapi di dieu di Hawaii sakitar 23 mil sareng topik ban anu saleresna nganggo bingkai éta nyalira, anjeunna tiasa nampi nanaon 28 mil tina lébar ban rem payun diintegrasikeun kana garpu di ditu di dieu rem di handapeun bracket handapeun bit anu henteu terlalu terintegrasi disumputkeun di tukangeun desain bracket handapeun atanapi ngageser tina tonggong dina tangkal komponén anu béda sareng saprak Hawaii mangrupikeun kursus anu cukup gancang sareng datar, anjeunna ngajalankeun setélan ranté anu ageung 55422 sareng nalika urang nyarioskeun ranténa, kami parantos ngararancang sistem mech payunna supados tiasa gampang sareng gancang dicabut supados anjeun tiasa ngaji setter anu ngigel anu urang tingali sababaraha jalma dina sababaraha kursus gancang sareng datar ieu nyobian nyarios seueur perkawis tarjamahan.

Anjeunna gaduh kasét 1125, janten jarak anu alit sareng pondok, tapi ogé cocog pikeun kursus ieu di dieu sareng éta sadayana di Shimano dura-ace, janten anjeunna ngagaduhan alat éléktronik pikeun payuneun setang aero sareng setang dasar na shamanic Gerace9150 sareng éta leres-leres disinkronkeun janten teu ngagaduhan pilihan pikeun pindah kana cincin anu ageung atanapi cincin alit éta sacara otomatis saatos anjeun ngalangkungan kaset anjeun nalika anjeun ngalih kana gir anu langkung gampang atanapi ngantep éta murag kana leutik ngirining pikeun anjeun, tapi ogé ngimbangan ku mindahkeun sababaraha gir dina kasét supados henteu aya perobihan dadakan sareng Keramik Kecepatan OS PW Joki di tukang éta deui bakal janten masalah ngalancarkeun aliran ranté sareng leres-leres ngirangan gesekan. Keramik Peter gaduh sadayana sapédah ieu kalayan kurung handap laju keramik sareng headset la resep pikeun ngalengkepan sareng pikeun nyiapkeun komponén ieu anjeunna nganggo méteran kakuatan sapihak panggung tapi anu pikaresepeun anjeunna ngalir dina 160 engkol panjangna anu cukup pondok tapi ieu disarankeun ka anjeunna ku palatih sateuacanna anjeunna biasa damel pikeun BritishCycling sareng ngagaduhan Bradley Wiggins kalayan panjang engkol 160ml janten ngusulkeun yén Yan tiasa leres-leres leres pisan sareng anjeunna sareng éta leres-leres hal kami parantos nyobian seueur triathletes sabab éta ngabantuan pikeun muka cangkéng siapkeun lumpat tina sapédah dugi ka Yan nyarios yén anjeunna teras-terasan nganggo éta salami sababaraha taun ka pengker sareng tungtungna anjeunna ngagaduhan pedalan Kiyoblade nalika anjeunna kaluar. Hayu urang kana hiji faktor anu penting pisan pikeun sapédah triathlon sareng éta mangrupikeun panyimpenan sareng anjeun bakal atos perhatoskeun yén kotak panyimpenan kaluar tina tabung korsi sareng faktor-faktor ieu nyimpen ransel sareng enya, sareng éta bakal dianggo pikeun gaganti dinten balapan tabung nganggo tabung anu anjeun namatkeun dina tabung luhur di dieu anjeunna ngagaduhan kotak panyimpenan anu didesain profil atanapi kotak bento supados anjeunna ngagaduhan gel Hari Balap na di dinya sareng anjeunna leres-leres gampang ngarobihna pikeun anjeunna ku cara ngadorong sakedik payun sareng di2 na Junction Box terpadu kana éta.

Janten dina dinten balapan sadayana disumputkeun kalayan saé, ogé bakal aya botol panah di daérah tabung korsi, anu tiasa ngabantosan ningkatkeun aerodinamika teras, sapertos anu parantos disebatkeun, anjeunna ngagaduhan botol standar antara setang aero na di payun sareng hiji ogé asalna tina bagian tukang pelana anu ngagunakeun kandang botol anu profilna supados tetep saé sareng mantep, sareng pelana ieu dina I am Dharma Racing Tosaddle sareng ngagaduhan irung pamisah anu sapertos desain anu urang tingali pisan kana motor triathlon, sareng intina naon waé anu ngamungkinkeun anjeun linggih sakedik payun dina pelana, Dengdekkeun cangkéng anjeun sareng ngaleungitkeun tekanan, éta anjeun tiasa ngalaksanakeun bendungan dina sadel standar anu henteu kabagi sareng ngan ukur ngamungkinkeun anjeun leres-leres raoskeun kana jinis Panah, anu jelas penting pisan pikeun Ironmannow, urang tungtungna kedah ningali diménsi sareng beurat katingal sapédah. Oke janten hayu urang mimitian ku jangkungna sadel 720 mils teras hayu urang tingali setélan stang aero, nyaéta setélan pad anu kuring nyarios éta cukup ketat sareng upami kami ti tengah Pads badé ka tengah pusat pad, 140 susu bodas ketang, upami urang angkat ti ujung ka ujung jero sisi sanésna, naha urang sakitar lima puluh lima mil leres leres caket? Ayeuna aya ruang anu cekap pikeun Gunung Garmin na, ti tukang penjaga siku panah dugi ka pelana, urang nuju nyarioskeun 500 mil atanapi ngan sakitar opat ratus salapan puluh mil sareng tempat sakitar salapan titik opat lima dugi ka salapan nunjuk lima kilogram ogé, aranjeunna ngagaduhan yén anggota isyeah nyauran panyawat lentong faktor sareng kuring kedah nyarios éta panginten salah sahiji padamelan cet khusus kuring anu pikaresep ayeuna bahkan aranjeunna gaduh logo lampu burqa di dieu sabab kuring ngan resep pisan ayeuna nalika anjeun resep kieu sapédah sareng tulisanna ngan ukur pencét tombol jempol sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur tulisan tina GTN ngan ukur pencét di dunya sareng langganan upami anjeun hoyong ningali deui usik naha anjeun henteu angkat ka playlist sapédah pro urang ku ngan saukur diklik didieu klik di handap Upami anjeun hoyong ningali kumaha anjeun tiasa ningkatkeun kagancangan rata-rata dina sapédah, hayu urang pencét di dieu

Sakumaha biaya sapédah?

Sapédah FaktorInvestasi sareng ékspansi ditujukan pikeun tingkat luhurInggrispasar sapédah.Sapédah FaktorCEO, Rob Gitelis mairan: SanaosSapédah Faktorparantos ngalegaan di sakumna dunya, urangsapédahgaduh sombongInggriswarisan anu tetep dina inti kami.08.10.2019

wilujeng sumping di acara tech gcn sareng mealex sareng olliewelcome anjeun nyarios hatur nuhun abdi ngarepkeun anu lami ieu antosan antosan anu datang engké pikeun perampokan akhir minggu ieu urang gaduh téknologi panas, kalebet sadel paling ringan di dunya, anjeun ningkatkeun aman pikeun sapédah sareng topik paguneman anu paling penting pikeun kami kunaon sapédah mahal pisan, ogé, éta bakal nempatkeun tutupna engké éta mangrupikeun kahiji kalina ti saprak anjeun ngalakukeun téknologi sareng kuring sareng kuring henteu acan ngalakukeun téknologi pikeun lami pisan, janten kuring resep pisan ngamimitian sareng urang mimitian ku polling minggu kamari janten hayu atuh, hayu urang kéngingkeun hasilna, janten minggu kamari urang naroskeun naon anu dipikirkeun jalma ngeunaan bar breakout spicoaero sareng naon anu dicekel ku nonoman Alex . Nya sanés perkawis kuring, perkawis pemirsa kuring jujur, kuring ngarepkeun hasil ieu, hehehehe, kuring henteu heran jujur ​​sareng kuring satuju sareng kuring henteu hoyong ningali seueur jalma dina aranjeunna, kusabab kuring pikir éta bakal bahaya di juru, henteu saé, tapi dugi ka titik diskusi utama, naha sabagian sepédah mahal pisan, ayeuna kuring terang ieu mangrupikeun patarosan anu jembar tapi aya seueur daérah anu béda anu urang bahas tiasa, sanés ' t daalexyeah éta leres sareng mangtaun-taun kami ningali yén sapédah parantos seueur téknologi tinggi sareng hargana? Urang badé mimitian ku perusahaan panilitian sareng pamekaran sareng pabrikan nempatkeun seueur waktos sareng usaha kana panilitian supados ngadamel bikang hiper bikang performa tinggi, sareng éta sanés ngan kabeneran aranjeunna nembé muncul sareng Aranjeunna ngan luhur, anu paling gancang , sareng anu paling enteng. Peryogi waktos anu saé, peryogi waktos, sareng peryogi lami pikeun pabrik pikeun nutupan biaya ieu.

Leres, sareng hiji hal anu kudu diperhatoskeun nyaéta sadayana téknologi ieu tiasa sareng bakal lebet kana daérah anu langkung mirah, tapi éta moal nyandak anjeun bari, tapi ulah kaget ku sapertos motor mahal sapertos sapertos anu urang carioskeun, ieu téknologi antukna bakal nanjak ka handap sareng éta bakal nguntungkeun sadayana sareng mangtaun-taun kami ngadamel sababaraha tulisan anu béda ngabandingkeun susunan grup tungtung luhur anu langkung lami sareng set grup anu langkung mirah tapi anjeun terang naon anu susunan grup énggal anu langkung mirah ampir unggal waktos aya di anu payun janten téknologi bakal ngabantosan sadayana. Urang teraskeun kana topik salajengna, enya, biaya matérial ayeuna, seueur konsumén bakal mikir yén matéri na paling mahal sareng sanaos bahan bertéknologi tinggi ieu lumayan mahal, éta henteu nutupan kalolobaan biaya, naha? Henteu, sareng tanaga damel éta saleresna mangrupikeun biaya anu paling ageung kanggo dipertimbangkeun salaku sepeda karbon high-end, desain rumit anu ngabutuhkeun seueur padamelan manusa pikeun dilakukeun sareng aranjeunna henteu tiasa otomatis ku mesin euy, janten éta ngan ukur prosés anu mahal pikeun ngajantenkeun jalma-jalma ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung rumit dina sepédah langkung seueur waktos nyéépkeunana nyaéta kuring pikir titik salajengna tina topikna nyaéta pasar gratis, leres kusabab aya pasar pikeun éta? Upami jalma henteu mésér sapédah mahal ieu maka moal aya pasar, janten pabrikan atanapi dealer kedah ngirangan biaya éta pikeun kéngingkeun penjualan, tapi urang salaku konsumén mésér sapédah ieu kalayan saé pisan yén urang ngajual deui yén urang ngajaga éta bade ngical markup di toko anu ngicalna sabab anjeun aya sareng nganggo jasa aranjeunna janten aranjeunna kedah nguntungkeun, upami toko éta moal aya sareng anjeun henteu tiasa mésér sapédah anjeun sareng éta Alesanna kunaon sababaraha mérek langsung tiasa ngarobih toko anu ngajual sepédah kusabab éta henteu ngagaduhan perantara anu ngahasilkeun sakedik artos. Persis éta mangrupikeun poin anu adil sareng kami resep ngajaga toko-toko sapédah caket caketna, kami ogé henteu mikirkeun pamor mérek, ieu ayeuna mangrupikeun nilai anu luhur pikeun unggal pabrikan di luar sana, éta mérek, tampilan sareng anu raos, éta mangrupikeun nami dina sapédah anu ogé tiasa nahan seueur beurat, sanés kitu nalika anjeun mésér sapédah anjeun ogé mésér namina sapédah éta? janten pamasaran mangrupikeun daérah anu lumayan mahal, merek méakkeun inpéstasi dina pamasaranna sareng ngajaga merekna sapertos bergengsi sareng dipikahoyong pikeun jalma, hehehehe kuring pikir éta waktuna urang tingali sababaraha nomer, hehehehe kami ngalakukeun, saleresna kuring ngalakukeun sababaraha itungan gancang pikeun ieu, janten abdi peryogi laptop di dieu.

Abdi gaduh Alex Soso. Kuring parantos ngalebetkeun sababaraha nomer dasar di dieu pikeun biaya sapédah sapuluh rébu pon, janten éta sapédah hiper sareng anjeun terang naon anu kuring pegat nalika anjeun nyatakeun perkawis biaya perawatan salami periode opat taun kuring ningali ampir 25p mil anu langkung ti kuring panginten éta lumayan seueur. Maksad abdi, kuring parantos bageur sareng sababaraha nomer, tapi éta masihan anjeun sakedik nomer bisbol, janten upami anjeun ngajalankeun 100 mil, enya sabaraha éta? Éta hargana, panginten tiasa ngarugikeun anjeun 25 pon, tapi teras urang ningali positip Alex hehehehe, anjeun terang 25 pon, langkung mirah tibatan numpak beus, anjeun bahkan ningali taksi anu langkung mirah tibatan taksi? sareng éta pikaresepeun, éta pikaresepeun, éta pikaresepeun, éta hobi anjeun jadi kuring pikir hargana sanés investasi bisnis éta investasi bisnis tapi pikaresepeun sadaya alat-alat éksplorasi medan sareng ieu mangrupikeun serangkaian kolaborasi antara Cores Service sareng mérek anu sanés sareng aranjeunna ngaluncurkeun sapatu kerikil anu anyar anu lumayan tiis sareng éta ngagaduhan warna anu unik sareng bahan na didamel nganggo pigmén reflektif Kasalametan mimiti kuring resep ieu, aranjeunna katingali leres-leres endah, Sanés! Éta katingalina siga anjeun nembé ngempelkeun leutak sareng anjeun ngantepkeun lapisan leutak anu héjo dina handapeun sapatu anjeun, naha éta héjo, éta henteu dina sapatu éta katingalina keren tapi leres pencét pak anu buatan tangan sareng gampang pisan pikeun aksés nyimpen sadayana integral anjeun ku éta anjeun ngagaduhan cemilan.

Janten upami anjeun hoyong ngaksés snacks anjeun nalika nyetir, anjeun tiasa ngalaksanakeun éta dina tonggong pinggul anjeun sareng aranjeunna ogé nyarios yén aranjeunna langkung raoseun tibatan backpacks anjeun terang kunaon alex saé sabab kuring ngartos éta nalika anjeun ngagaduhan ransel dina sapédah anu dipaké, éta beurat pisan, janten tiasa rada teu betah naek deui ogé, janten kantong pinggul langkung raoseun nalika anjeun naék kana rupa bumi anu henteu rata, tapi upami anjeun ngalaksanakeunana deui tina pinggul anjeun, kéngingkeun baju lalaki atg, ieu baju teknologi anu aranjeunna bawa kaluar taun 2021 Abdi bungah pisan ningali éta tapi salajengna anjeun kantos ngajalankeun damel sareng jalan anjeun terang naon anu kuring kedah bawa kopi ku meno oh oke Upami anjeun kantos mikir yén kami ngagaduhan wadah cangkir sapédah sareng anu tiasa dianggo ogé setang mana waé anjeun tiasa nyandak kopi anjeun, tapi wadah cangkir sapédah anjeun bakal En peryogi tutup anu diségel sabab éta ngan ukur klip kana stang ogé, éta ngagaduhan cekelan sakedik dina jero supados cangkir anjeun teu murag, tapi naon éta? Upami anjeun nyetir jalan atanapi benturan laju atanapi ujug-ujug peupeus anjeun kedah ati-ati, kuring panginten kedah nyobian hiji Kuring kedah nyobian dimana-mana aya tantangan tech gcn dimana wae, sabaraha kopi anu tiasa dijaga? cangkir anjeun dina jalan damel sareng janten anu panggancangna panginten bakal aya hukuman pikeun teuing kopi ollie henteu gaduh kasempetan anjeunna henteu ngagaduhan perjalanan jauh sanaos éta henteu leres, anjeunna tiasa digugurkeun salajengna nyaéta anu ngajual italia c59saddle anu ngaku janten sadel anu paling enteng di dunya. Duduk endah pisan dina 61 gram, éta saéstuna katingalina lumayan tiis, tapi naha anjeun terang naon beuratna 61 gram? Sanés, hayu, kuring ngadamel sakedik panalitian ngeunaan ieu sareng éta agul anu tiasa beuratna 61 gram, tapi anu langkung penting, endog ukuranana beuratna 60 gram anu anjeun henteu badé linggih dina jalan endog, naha anjeun henteu éta bit Éta henteu rapuh sadel tapi ide anu saé sareng anjeun terang naha éta kadéngéna gampang henteu ogé sabab éta didamel tina serat karbon serat karbon serat karbon serat karbon r sareng padding saé teu aya anu énggal, teu aya bantalan. sama sekali henteu aya padding sareng éta sababna Éta gampang pisan kuring kedah nyarios, kuring peryogi sadel sareng padding matewell, kuring lumayan kapincut sareng saleresna kuring mesen hiji, janten kuring kataji ku kumaha rupina oh saddle paling enteng di dunya, meureun teras nalika anjeun nanjak ollie anjeun leres-leres moal mendakan anu anjeun lakukeun sacara rutin éta mangrupikeun téknologi panas salajengna anu janten penutup sadel tiup oh anu katingalina keren katingali leres-leres raoseun kuring tiasa akur sareng salah naha aya di ditu ? daptar kami nyandak aranjeunna sabab éta ngan katingalina rada aneh, henteu kumaha jalanna teras Alex, ogé pikaresepeun anjeun naroskeun éta kusabab kuring ngagaduhan sakedik cutatan tina halaman wéb na cenah éta ngagunakeun desain airbag 3D kalayan sirkulasi udara internal airbag pikeun ngadistribusikaeun tekanan hip anu langkung épisién buffer shock buff sareng aféstabilitas perméabilitas anu saé mangrupikeun pasangan anu paling hadé pikeun supir anu mikirkeun anjeun ngan ukur sakedik tapi sabaraha anu diangkat dina kickstarteruh kuring bakal nyarios 500 pon mil anjeun jauh pisan 40.000 pon 40.000 pon Janten kuring gaduh perasaan aranjeunna badé sumping ka Shopknee énggal Green Edged Check Out Ieu di 2021 Héjo Endog bakal nganggo suplai sapédah anyarna Bianchi sareng aranjeunna bakal janten panggunaan ngagunakeun sepeda anu langkung énggal anu sayogi Sumuhun, aranjeunna bakal nganggo tilu sepédah anu bakal dimimitiana, maka anu ultra sareng ahli kana aquila janten anjeun ngagaduhan tilu motor anu sanés anu dianggo henteu anjeun terang ya anu istiméwa nyaéta sapédah gc ringan anjeun kalayan bingkai sakitar 750 gram sapédah cahaya anu éndah ultra nyaéta sapédah balap jalan aerodinamis anjeun idéal pikeun jinis tahap sprint sareng tahapan split-off sareng Aquila anjeun enya atanapi tequila enya, ayeuna kuring tetep bersih, enya ieu waktos anjeun ngarambat ku jalan, éta waktos anjeun kana sapédah kami, janten kami tiasa ningali naon-naon, uh, sababaraha waktos uji coba waktos dina motor ieu kami tiasa enya kumaha upami warna na enya entong hilap warna anu anjeun anggo badge, sanés, sabab éta sakuduna rada enteng, tapi tong hariwang, aranjeunna leres-leres nempel kana bianchicolor tradisional? janten naon anu aya eh pikeun sadayana bianchifans di luar sana teu aya endog anu teu paduli bakal numpak kana camilan sapédah warna paling keren pikeun jalan ya waktos ieu urang ngagaduhan cemilan natal boro ngantosan para awéwé anu saé parantos ngintunkeun hadiah-hadiah natal ieu, tapi aranjeunna ditujukeun ka ollie kitu ogé enya urang kudu ngaleungitkeun anjeun sobat anjeun parantos namina abdi sanés hayu urang hé hey sumping ka kami sobat naon deui anu saé kami di snacks saminggu sareng kami pikir awéwé anu saé ieu ngintunkeun anjeun jajanan janten leres yén anjeun gaduh jajan anjeun oh enya catherine sumanget paningali gcn ogé tukang sepeda sareng tukang roti anu sumanget parantos sapuk sareng kami ningali kuéh natal khusus sareng rondel gcn kami di luhur, kumaha dipercaya yén tampilan ieu saé enya katingali anjeun anu teras sareng éta henteu saé dina sababaraha kaléng enya kuring gaduh sababaraha halaman éta ieu milik kuring di dieu sareng di biskuit amaretti ieu aya anu anjeun buka ieu mangrupikeun roti pondok anu pondok tangkal natal sapertos truffle coklat sapertos urang Badé truffle enya éta sadayana didamel tina stainless steel dina halaman ieu ya punten saé pisan hatur nuhun kuring pikir saé kuring bakal muka kueh ieu kuring pikir anjeun hoyong beeryeah ka ditu anu aya di dieu sateuacan kuring kuring henteu terang lalaki anyar oh enya éta neukteuk anjeun hoyong sakedik enya enya saé abdi ngan ukur muka muka kuring kuduna nyandak kasét ti gigir oh enya éta saé pikeun motong jajan mimitina ageung sapertos sapotong anu anjeun pikahoyong kuring ngan ukur ngelek ieu sareng nonton beurat kuring oh yeahyeah anjeun terang naon sobat anu kuring bakal béjakeun yén kuring parantos aya ok ok kuring parantos ngarep-ngarep saminggu saprak kami terang aranjeunna ngintunkeun hal éta parah oh ayeuna kasép entong hariwang janten anjeun resep jajanan saminggu anu manis pisan anjeun bagian karesep kuring tina lagu jadi oh éta sanés slacks minggu payun anu dilakukeun ayeuna ku seueur ayeuna ayeuna waktuna ngaco ningkatkeun upgradebye sareng di dieu anjeun ngalebetkeun pembaruan yén anjeun parantos ngajantenkeun alat-alat sapédah anjeun atanapi kahirupan sapédah éta mangrupikeun kutipan ollie henteu sanés kéngingkeun hadiah pamungkas enya hadiah pamungkas minggu ieu nyaéta t he gcn shadow stand so you can get some killer bike volts photos withthfirfirst up the poll from last week hehehe hayu urang tingali hasil urang ngagaduhan pellegrin mtvs lotuslookalike ngalawan pembakaran peugeotrenovationyeah sareng eh, hasilna lumayan caket, aranjeunna saéstuna lumayan saimbang, sakitar 47 persén mangrupikeun lotuslookalike sapédah gunung pellegrin sareng kéngingkeun kauntungan pikeun 52 persén dibakar renovasi, janten kami dikirimkeun ka kami, janten awas kana Facebook ya éta leres janten minggu ieu urang gaduh davzadz ahwinter ngajukeun sapédah sakitar pigura hibrid anu anjeun ngagaduhan usum kamari sapédah ieu katingalina hébat enya tapi hedabzad ngalawan karét ayeuna thegump asalna ti Louis Louvville di Kentucky Kuring henteu kantos ka Louisville gaduh anjeun henteu Abdi henteu gaduh tapi kuring hoyong uh jadi hiji poé uh satengah senang abdi gaduh sareng bersepeda nyaéta ngaco sapédah kuring, janten naha henteu ningkatkeun toko sapédah nganggo kulkas bir-TV-kulit sapi-karpét sareng pakakas alat parkir. Awéwé éta sesah ngaluarkeun kuring ti kolong bawah tanah sareng kuring pasti tiasa ningali kunaon anjeunna ningali éta sapertos sapédah slash ruang tamu warna lampu éta bahkan éta ngagaduhan ollie dina télébat enya éta leres-leres kedahna urang tiasa robih tapi umby anu katingalina saé pisan anu mengesankan ya saya suka itu sehingga tidak terserah kami tidak terserah Anda di aplikasi gcn jadi mampir dan dapatkan suara pemenang jangan lupa kami akan memenangkan bayangan hadiah terakhir adalah sekarang waktos pikeun aman sapédah kumaha sadayana nyandak sepédah na kana sapédah aman Alex Nya, anjeun unggah kana aplikasi gcn dina sapédah aman ya, sareng kami tiasa milih naha anjeun pikaresepeun atanapi super saé maka kami dina parahu janten naon jinis Ryan anu anjeun nyauran langkung ti anu kuring parantos laksanakeun ti saprak damel? batur sapagawean kuring hoyong maca yén éta parantos lami pisan hayu urang lebetkeun kana éta sapédah aman sapédah munggaran neilbauer hiji sareng anjeunna gaduh salah sahiji anu aya sprint1983 anu saéna nyaéta ti antosan ngantosan ngantosan ngantosan éta pasti super saé kedah nangtoskeun éta sakedik heula ogé kuring lumayan kuring maju ti gelut naha anjeun terang spésifikasi pikeun ngamankeun sepédah ya ogé kuring bakal nyandak ieu janten klep dijejeran éta disajikan kalayan hadé hehehehe klep gaduh crankset dina 45 derajat hehehehe éta pisan bersih, éta bodas, leres, kuring resep bodas tapi kuring resep sapédah bodas éta ngagaduhan sadel latar anu saé anjeun leres leres hehehehe kuring bakal super saé janten saé éta kuring senang sareng lima luhur salajengna nalika salajengna anjeun angkat kanggo anu salajengna kami parantos ngintunkeun karbohidrat turbo khusus éta tina e-sapédah munggaran anderslee jordanda anu urang gaduh salami sababaraha waktos janten kuring nempatkeun ieu tapi presentasi suboptimal anu henteu saé pisan kuring bakal nyarios yén kuring satuju sareng anjeun Kami henteu leres-leres mikiran éta tapi tukang urang gaduh panto garasi enya engkol diatur nepi sareng selari klep selaras teu dijejeran gambar teu langsung kana gambar oh my god hapunten éta ngan ukur jordan anu saé éta bakal pikaresepeun saé salajengna martyo charism23202 hehehehe tetep tambalan bahwa salah satu upyeah ini adalah ventum ns1 dan saya punya nyebatkeun éta katingalina sapertos sapédah anu saé pisan kuring henteu pernah yakin tapi katingalina asik pisan, katingalina siga superbike anu pasti tapi sababaraha émisi ws sareng roda kami sanbiggie saddlebags leutik kami masih gaduh aksésori na dina engkol salah urang gaduh kantong sadel sareng lampu di tukang pikeun poto anu urang kedah laksanakeun saatosna ya urang kedah angkat deui éta pikaresepeun anu henteu saé anu saé saur k lingel dina waktos salajengna sigana moal tiasa nyarios enya uh , eh, éta mangrupikeun cara mengikat titanium jalan anu ayeuna janten jalma sapédah keren ayeuna bakal nyarios yén kasang tukang ieu rada pabalatak, tapi kuring pikir éta nyumbang pikeun masihan langkung raos sanés, éta ngagaduhan tampilan agraffiti éta ngegel titanium nganggo garpu karbon sareng sadel tas éta katingalina saé pisan saur éta sora na goréng, katingalina bersih sanaos katingali bersih, masih gaduh sababaraha botol di dinya sapédah suku cadang dina sapédah uh hehehehe kuring bakal masihan sigana mah saé tapi sigana kuring tiasa nampi leres pisan, muhun oh ieu terakhir, ieu entri terakhir urang pikeun ieu henteu gancang, kuring kedah nyarios yén aman pikeun motor salamina hal anu paling saé ngeunaan acara éta, janten tetep ngirim ng dina motor anjeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta unggah monto kana aplikasi gcn saha waé anu sanés tiasa nganggo ka abs timmen sareng urang milih karesep anu urang lalangkungan di showyeah, éta pikeun techcow gcn éta dipercaya kuring dipikacinta unggal menit ti éta snack sakedik éta karesep kuring anu mutlak, janten hatur nuhun, Katharina, kanggo ngintunkeunana, tapi upami anjeun peryogi langkung seueur kado Natal di toko gcn, tangtosna tong hilap angkat ka toko gcn, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha kado Natal kanggo sadayana anu resep bersepeda sareng kumpulan keren anu cekap kanggo minggu ayeuna anjeun langsung aya pasangan oh enya kuring nembé ngusir wor st pemimpi hank sumping sareng acara téknologi éta mangrupikeun kanyataan pikeun kuring mugia anjeun resep tulisan ieu sareng upami anjeun mikeun jempol ageung, abdi tuang jajanan kuring sareng sadayana anu kuring ngan ukur leumpang sareng ngamimitian ngalakukeun naon anu anjeun pikahoyong

Naha sapédah didamel di Taiwan?

Taiwanéta jawaban anu jelas.Urang Taiwanproduksi sapédah kualitas datang nalika Dolar AS nyandak tempat pembuangan dina akhir taun 80an sareng Jepang-didamel sapédahngagaduhan mahal teuing. Kaseueuran kaparigelan sareng penguasaan diperyogikeun pikeun ngahasilkeun pigura sapédah kualitas luhur anu hijrah ti Jepang kaTaiwandina waktos éta.

Naha sapédah faktor didamel di Taiwan?

'Pigura urangdidameldi pabrik urang di Xiamen, Cina, 259km ti dieu. DiTaiwanurang ngalakukeun panilitian sareng desain, pengujian, sanding, cet sareng perakitan, tapi Xiamen dimana pabrik urang ngadamel produk atah urang. 'Pikeun tujuan éta, étaTaiwanHQ diwangun sadayana tapi garis produksi.16. 2019.

bikewatch

Sakumaha mahal sapédah anu saé?

Sapédah anu parantos kami ujibiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.

Sapédah naon anu didamel di Taiwan?

Raksasa sareng Merida, dua jurusansapédahparusahaan diTaiwan, parantos janten mérek terkenal di dunya, sareng jalannasapédahsering dipilih ku pengendara sepeda profésional sareng timna pikeun pasanggiri.

Naha sapédah murah hargana?

Leres. Langkung mirahsapédahbiasana moal tiasa tahan salami. Nanging, kuring kantos ningali seueur jalma anu ngagaduhan $ 99 samisapédahdi garasi aranjeunna salami 10, 20 taun. Upami anjeun mésér $ 50sapédahsareng anjeun naék éta sakali unggal lima taun, pastina, éta kedah salami anjeun 10 taun.02/13/2019

Naha seueur sepédah anu didamel di Taiwan?

Taiwanéta jawaban anu jelas.Urang Taiwankualitassapédahproduksi sumping nalika Dolar AS nyandak tempat pembuangan di akhir taun 80an sareng Jepang-didamel sapédahngagaduhanteuingmahal.Seueurtina kaparigelan sareng penguasaan diperyogikeun pikeun ngahasilkeun kualitas luhursapédahpigura hijrah ti Jepang kaTaiwandina waktos éta.06.03.2018

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit telepon kasus waterproof - milarian solusi

Kumaha carana abdi tiasa ngajagi telepon nalika ngoprek? Ngajaga telepon anjeun dina saku anu misah sareng hal-hal anu lemes sareng anjeun henteu sigana peryogi pertengahan perjalanan bakal ngirangan parobihan anu teu dihaja kaluar nalika anjeun ngahontal anu sanés. Simpen telepon anjeun dina saku jauh tina tuangeun ogé supados henteu résiko kotor. г.

Zona tingkat denyut jantung - cara nanganan

Naon denyut jantung rata-rata saé nalika muter? Sapédah umur 30 taun ngagaduhan denyut jantung maksimal 190 ketukan per menit, sahingga denyut jantung rata-rata antara 95 sareng 133 ketukan per menit nalika Ngabuburit dina laju anu sedeng. Dina laju anu kuat, denyut jantung jalma anu sami antara 133 sareng 162 ketukan per menit. 12 Maret 2018 г.

Ulasan sapédah Kona - kumaha carana ngungkulan

Naha Kona mérek sapédah anu saé? Kona sanés éntitas ageung dibandingkeun sababaraha mérek sapédah global sanés, tapi éta resep statusna ikonik. Aranjeunna paling dikenal salaku perusahaan sapédah 'freeride', tapi parantos ngaji jalan sareng 'cross bikang ti saprak mimiti. Sareng motor kota na mangrupikeun pilihan anu paling kerén, paling praktis sakitar. г.

Bersepeda ka sakola - kumaha mutuskeun

Naha biking ka sakola aman? Dina tingkatan individu, leumpang sareng biking tiasa ningkatkeun kasihatan siswa, aktivitas fisik, sareng bahkan konsentrasi aranjeunna di sakola. Langkung seueur murid anu leumpang atanapi sapédah, kirang mobil dina jalan di sakuriling sakola, anu tiasa ngirangan bahaya kaamanan sareng ngirangan polusi udara.

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel? Anggo kabel sareng konci U Seueur jalma milih ngempelkeun kabel ngaliwatan roda payun sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kabelna liwat konci U sareng roda tukang, pigura, sareng rak sapédah. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.

Gagasan kado siklus - Manual lengkep

Naon anu anjeun mésér sapédah bikang? 21 Kado Natal pikeun Botol Cai AwéwéFabrik Botol. Henteu hoyong ngaganggu sapédah anjeun ku koper langkung? Castelli Viva Donna Headband. Témpél Stang Cinnam Mike Giant. Panaskeun Panangan Svelte. Chapeau! Calana Podium. dhb Awéwé Blok Macro Roubaix Kaos Lengan Panjang. Kaanggotaan Premium Strava.