Utama > Sapédah > Kumaha carana ngadamel sepédah langkung gancang - kumaha cara ngungkulan

Kumaha carana ngadamel sepédah langkung gancang - kumaha cara ngungkulan

Kumaha carana abdi tiasa ngadamel sapédah kuring langkung gancang?

Dalapan cara saderhana pikeunnyieun sapédah anjeun gancanggratis
  1. Tetep beresih.
  2. Lube ranténa.
  3. Turunkeun tungtung payun.
  4. Ngadamelpastianjeunjangkungna pelana leres.
  5. Saluyukeun tegangan pedal.
  6. Cékanjeuntekanan ban.
  7. Ngadamelpastianjeungears leres disaluyukeun.
  8. Ngadamelpastianjeunrem disaluyukeun leres.
25. 2017.



Ayeuna tiasa waé anjeun parantos ngahontal bagian tina latihan anjeun dimana éta henteu saluyu sareng rencana atanapi anjeun nembé ngahontal prestasi puncak anu maksimal sareng anjeun masih hoyong langkung gancang waktosna kanggo rencana B, gamég permainan marginal tingali yén Lima Cara Pikeun Ngajantenkeun Sapédah Anjeun Langkung gancang Teu aya ragu yén tekanan ban lengkep bakal ngarobih rasa sareng kanyamanan tina sepédah anjeun, tapi anjeun bahkan tiasa kéngingkeun sababaraha speed gratis ku maén sareng tekanan anu maksimal sareng ngarepkeun anu Pangsaéna anu leres-leres mantul luhur sareng ka handap ti kénca ka katuhu sareng unggal sakedik permukaan goréng di jalan janten nyaluyukeun tekanan ban anjeun kana permukaan jalan sareng beurat anjeun saéstuna tiasa ngajantenkeun dunya anu bénten. supir anu henteu tiasa teras deui tetep teu tetep kana max psi, leres éta leres, kabel flutter panjang jauh tina idéal upami anjeun hoyong nipu angin ayeuna sateuacan ngamimitian ngiringan éta pisan-pisan sakedik anjeun hoyong mastikeun yén anjeun tiasa masih ngoper rem anjeun sareng gir anjeun sareng leres-leres masih tiasa ngahurungkeun setang anjeun, supados dina kasus anu goréng ngan ukur motor Bridge Woods anu kuring nginjeum, anjeunna leres-leres tiasa ngempelkeun éta kuring kira-kira dua séntiméter langkung pondok sareng percanten atanapi henteu sadaya hal ieu tambihan, utamina upami anjeun ka buruan marginal ayeuna, nalika anjeun ngagaduhan kelompok éléktronik pikeun mikirkeun nyambungkeun kabel éléktronik kana kabel marake tukangeunana anu asup kana selang, anjeun ogé tiasa nyimpen. sakedik simpen detik saatos naék anjeun sapédah lalaunan anu gonothing ngajerit langkung ti sapédah anu sigana bakal asup ka toko sapédah anu ditutup superglue sareng éta ditutupan dina unggal aksésori anu anjeun tiasa pikirkeun, pastina henteu upami anjeun hoyong sapédah anu jalanna gancang pisan jadi meureun anjeun hoyong nyetél kutu-kutu dina sumur Nanjing naék, anjeun kedah ngaleupaskeun botol-botol éta, huh, jadi tinggalkeun éta di sisi gunung sareng ieu kumaha anjeun Kéngingkeun comeback peepee nempatkeun éta sami tiasa nyarios sadelbag raksasa mikirkeun naon anu anjeun leres-leres butuh Kéngingkeun sapédah ieu, ieu langkung seueur tibatan padamelan tanduk konyol anu anjeun henteu butuh salah sahiji anu aya dina sapédah boh pompa bingkai lengkep nyandak pompa mini sadaya hal ieu, upami anjeun leupas tina éta anjeun bakal langkung gancang sareng kirang beurat dina sapédah éta hal anu kuring henteu kantos bosen nyarioskeun sadayana ngeunaan ngumbah sapédah anjeun leres, sapédah anu bersih bakal janten sapédah anu bagja sareng naon anu mangrupikeun sapédah anu langkung saé sapédah langkung gancang, tapi naha leres naha bakal aya kirang kokotor di dinya mimiti sareng anu kadua, sadaya gir anjeun bakal tiasa dianggo leres pisan sareng ngabantosan anjeun pikeun ngajalankeun langkung gancang, henteu langkung gearing slipping atanapi skipping, contona, sareng éta moal tiasa dianggo ogé masihan anjeun bo psikologis Ost sabab anjeun bakal senang numpak sapédah éta. Leres kuring terang aya sababaraha panilitian anu nyatakeun yén pengendara motor anu ambek langkung gancang, tapi éta ngan ukur pikeun waktos anu singget s ngadamel diri Entong hariwang, beberesih sapédah ayeuna, naha anjeun milih beberesih ranté ultrasonik teknologi tinggi atanapi cuci jet sapédah sadayana , atanapi meureun roh bodas tradisional baheula dina ranté, éta bakal ngabédakeun Tong hilap pelumas ranténa ayeuna, ieu bakal nyandak ucing handapeun japati sareng kuring ngarep yén anjeun teras d badé nempatkeun kana éta ogé sabab kuring bener-bener yakin anu ieu bisa mangaruhan kinerja backlash saeutik nalika anjeun nyabut segel bantalan anjeun, éta leres, anjing laut ieu tiasa nambihan sered upami bantalan nyobian muterkeun khususna upami anjeun gaduh bantalan segel kontak dimana segel karét di dieu leres-leres némpél cincin jero tina bantalan éta, upami anjeun ngalakukeun éta bakal nyingetkeun sareng nyata kahirupan bantalan anjeun sabab sadaya sampah tina dunya luar tungtungna aya di dinya Hiji-hijina tempat anu kuring tiasa nyarankeun dimana kuring parantos nalika anjeun panginten tiasa naék indoo r velodrome pikeun rékor jam kusabab aya kirang langkung lebu anu ngambang di ditu anu tiasa diseuseup kana kamp-kamp éta, janten aya lima gim perbatasan anu béda anu tiasa anjeun tumpak pikeun ngadamel sapédah anjeun langkung gancang sapertos biasa naon anu anjeun lakukeun lakukeun sareng sapédah anjeun pikeun ngajantenkeun sakedik langkung gancang hayu atuh terang di bagian koméntar di ditu sareng saha anu terang panginten peretasan atanapi papan alit anjeun kana tulisan salajengna kuring resep maca naon anu anjeun pikir ayeuna resep resep tulisan ieu sareng ngabagi éta babaturan anjeun, pasihan jempol ageung sareng meureun bagikeun ka batur anu tiasa nyandak sakedik langkung gancang.

Tong hilap parios toko gcn dina artikel toko Globalcycling Network dina waktos ayeuna acara GCMtech pangénggalna, kumaha upami anjeun ngan ukur klik waé.

Naon pembaruan anu ngajantenkeun sapédah anjeun langkung gancang?

Ngaronjatkeun nyieunanjeunsapédah gancangtanpa ngarusak bank
  1. 1) Roda. Kabayangningkatkeuntiasa leres masihan anjeunsapédahkapribadian anyar sareng luncat tambahan nalika badé sakedikLangkung gancang.
  2. 2) Ban.
  3. 4) Stang sareng bobot.
  4. 5)Sapédahkomputer kaluar hareup dipasang.
  5. Pangropéa rutin.
1. 2019.

Naha sapédah anu langkung énggal langkung gancang?



Nyatana, anjeunna ngalakukeun matématika pikeun ningali kumaha gancang-gancang sapédah anu tiasa ngahemat kusapédah langkung énténg. Malah dina kelas paling terjun anjeunna diuji (7 persén), bédana hiji pon antarasapédahngan ukur ngaheéat sakitar 2,5 detik sareng anu paling entengsapédahngan ukur ngahontal 7,5 detik luhurLangkung gancangtibatan anu paling beurat.

GCN ngalakukeun élmu. - # data. - Sababaraha waktos ka pengker kami nguji épék beurat hiji sapédah dina tingkat tanjakan, tapi dina setting laboratorium.

Sareng nalika ieu pastina mangrupakeun cara anu paling akurat pikeun nguji éta, seueur urang masih hoyong ningali naon pangaruhna di jalan kabuka - sareng dimana langkung saé dilakukeun ti batan di Colle del Sestriere? Adegan seueur gelut di Tour de France sareng Giro d'Italia 2015. - Leres. Janten anu bakal kami lakukeun Matt sareng kuring badé ngalakukeun dua puteran tina naék ieu.



Ayeuna panjangna aya dalapan kilométer, gradién rata-rata sakitar 7%. Kuring bakal nganggo sapédah Garmin kuring pikeun nyandak jalan anu duanana nganggo kakuatan anu tetep teras kuring bakal ngajalankeun anu kadua sareng dua kilogram ballast dina sapédah kuring teras urang tiasa langsung ngabandingkeun waktos kuring bakal ngalakukeun hal anu sami. ngalakukeun, tapi méteran listrik kuring bakal aya di dieu, sakola lami, sadayana ku karaos sabab kuring anggap yén persépsi masih penting pisan sareng penting pisan. - Leres, anjeun dikalibrasi énjing-énjing? Sababaraha waktos sabab kami jelas-leres bangun, tapi lumayan leres sareng kuring saé pikeun indit - Hayu urang ngécalan sakedik. ♪ ♪ - Sapédah kuring beuratna 6.920 kilogram tanpa beurat, teras nganggo botol cai pinuh, 7.595.

Teras akhirna, ku nambalan balast, dugi ka 9.505. Janten bédana sakitar dua kilogram upami anjeun ngémutan botol cai pinuh dina duanana jalan. Janten puteran hiji, sapédah ballast, hayu urang nabrak. ♪ Ich - Kuring ngan ukur nyoba ngajaga wirahma anu hadé, tetep napas kuring dina kontrol, anu saleresna langkung sesah dina luhurna tibatan anu anjeun pikirkeun.

Tapi saur kuring parantos mendakan tingkat anu saé anu kuring tiasa tahan pikeun usaha satengah jam. ♪ ♪ - Oke, teras lumpat heula, sapédah ringan. Hayu urang cobian. '' Éta karaos lumrah pikeun pangrojong kuring. '' Nya, babak hiji parantos réngsé.

Tinjauan sapédah fuji cambridge



Éta lumayan tangguh. Éta pendakian anu cukup tangguh, sanés? Utamana ku jangkungna, tapi ogé, hayu urang laksanakeun deui - Sabenernna. Nya, urang ngadamel perbandingan dugi ka puteran kadua, tapi saur kuring sigana katurunan gancang tiasa diperyogikeun - Sapédah kuring beuratna 7,3 kg sareng éta sareng Garmin Virbon dina setang tangtosna.

Sareng hiji botol éta dijantenkeun 7.875, kalayan ballast éta beuratna 9,8 kilogram. ♪ Asa aneh mun kaluar tina pelana.

Anjeun tiasa ngaraoskeun beurat sapédah. Pasti rongga irung payunna. ♪ ♪ - Janten, pendakian nomer dua caket, mung ngarep-ngarep suku anjeun bakal tahan.

Pendak deui engké. ♪ Kuring nyobian tetep usaha anu sami, usaha anu dirasakan, janten sesah sareng napasna dikendali, tapi sapédahna raoseun langkung énténg sareng langkung béntés dina bagian anu terjal. Sareng saur kuring kuring bakal langkung gancang, waktos bakal terang .- Henteu kunanaon.

Ayeuna hasilna parantos aya, tapi sateuacan urang masihan ka anjeun, urang kedah nekenkeun yén ieu sanés tés anu dikontrol. Janten ieu ukur pikeun diskusi. Kami henteu tiasa ngajelaskeun hal-hal sapertos angin atanapi anu sapertos kitu, tapi masih pikaresepeun pisan.

Janten kuring numpak sapédah kuring kalayan kakuatan rata-rata 320 watt dina duanana jalan. Kalayan sapédah anu langkung beurat, kuring 35 detik langkung laun. Janten henteu disada teuing.

Éta ngan sakitar 2% tina total waktos kuring. Tapi Matt, di sisi anu sanés, estu pikaresepeun pikeun Matt. - Éta éta.

Nya, kuring parantos naék sapédah lampu. Kuring leumpang menit sareng tilu suku langkung gancang. Nya, éta pikeun usaha anu sami anu ditanggap, janten anu aya hubunganana sareng éta nyeri dina suku kuring sareng pernapasan kuring, sareng éta tetep sami sapanjang perjalanan.

Sareng dimana kuring perhatoskeun bédana nyaéta nalika jalan naék langkung ti 7%, 8% condong sareng sapédah langkung raoseun langkung responsif sareng kuring tiasa nganggo peralatan anu langkung ageung dina bagian anu langkung curam. Sigana mah kuring nyusun waktos didinya. - Nya, sareng anu langkung narik deui nyaéta jalan kadua anjeun nalika anjeun dina sapédah anu langkung énggal, janten anjeun panginten panginten suku anjeun rada capé di dinya.

Janten, kacindekan. Nya meureun upami urang milari performa anu jelas, urang jelas tiasa ningali yén sapédah anu langkung énggal bakal langkung gancang nalika nanjak, tapi bedana henteu kedah sakumaha ageung anjeun panginten. Tapi upami éta pikaresepeun pisan sareng usaha anu ditetepkeun, éta bakal ngahasilkeun dunya anu bénten-bénten - kitu panginten éta aya.

Sapédah anu langkung énténg bakal ngajantenkeun anjeun langkung gancang, tapi éta bakal karasa langkung gancang. Janten ieu pangalaman urang, tapi urang leres-leres paduli naon anu anjeun pikirkeun. Salaku conto, anjeun nembe ngagaleuh sapédah anu langkung énggal sareng perhatoskeun bédana? Hayu urang terang dina bagian komentar di handap. - Leres, sareng kanggo artikel GCN Dupi Élmu sanés klik di dieu.

Naon bédana anu langkung ageung, sapédah anu langkung énggal atanapi awak anu énggal? - Nanging, urang leres-leres terang yén suku anjeun panginten tiasa ngabédakeun paling ageung, janten tong ngantep latihan anjeun. Pariksa daptar lagu latihan GCN di handap - sareng émut ngalanggan GCN, éta gratis. Kumaha upami diklik dina suku urang anu geulis capé? Sadaya cinta éta, gunung anu geulis ogé.

Abdi leres-leres pakan, leres? - Leres, pizza? - Pasti sareng cappuccino. Hayu urang buka dua. Hayu urang ngan ukur ngarepkeun yén sampéanna dicekel.

Kuring bakal ningali anjeun, hébat. Di dieu, ieu saleresna ngan saukur ngajaga rambut kuring dina tempatna. Naha urang tiasa ngajalankeun uji coba? - Naha anjeun ngartos éta? - Leres.

Naha sapédah anu langkung mahal langkung gancang?

Rata-rata, leres,sapédah langkung mahalinditLangkung gancang. Kirang kusababsapédahdaripada kusabab pengendara na. Jalma anu numpaksapédah mahalnyaéta (deui rata-rata)Tambih deuisigana balap, ngalatih sistematis, sareng numpak jarak anu langkung lami. Aranjeunna ngadamel dirina janten motor anu langkung saé tibatan ngalakukeun pangendara anu kirang komitmen.

Narasumber 1: Superbike. Sapédah gunung tiasa janten mahal ayeuna-ayeuna. Karbon maot, Titandas.

Sabalikna henteu sesah méakkeun £ 10.000 dina sapédah. Sababaraha pabrik panggedéna gaduh superbike off rak, atanapi anjeun tiasa lebet ka butik brand- Rute sareng gaduh anu sapertos Pole, mérek Finlandia anu ngawangun sapédah enduro kelas luhur di dunya. Spiker 2: Whoa, whoa, whoa Premium Neil.

Anjeun teu kedah nyéépkeun artos dina sapédah gunung, hoodoo VooDoo ieu hargana kéngingkeun £ 375, tapi éta mangrupikeun sapédah gunung anu leres-leres murah. Pembicara 1: Kuring henteu nyarios yén anjeun kedah nyéépkeun artos, tapi nalika anjeun ngagaduhan éta Stamina Kutub ieu bakal ngarugikeun anjeun sakitar £ 8,000, ieu Stamina Kutub kuring dina pakét EN anu hargana € 7,950. Nanging, kuring parantos nambihan sababaraha paningkatan anu khusus di dieu, rem Trickstuff Direttissima sareng sirkuit aksés SRAM.

Ampir dugi ka puncak garis LE kit ayeuna, sareng sapédah ieu ayeuna hargana sakitar € 9.000 atanapi sakitar £ 8.300. Sanaos supercar éndah ditingali, anjeun nguping ngalereskeun sareng ngaropea anu hargana puluhan rébu pon dina Ferraris. Kumaha upami kahirupan sareng superbike ieu? Naon kajadian nalika karéta drive nganggo kaluar? Teras anjeun kedah batuk.

ulasan bikes hibrid hibrid

Kasét SRAM XX1 ieu hargana sakitar £ 400, $ 450. Pembicara 2: Langkung ti sapédah kuring. Narasumber 1: Leres, tapi seueur seuri per pon.

Narasumber 2: Éta bakal langkung saé. Pokokna, hayu urang tingali bédana anu nyata antara superbike anjeun sareng sapédah murah kuring. Narasumber 1: Anjeun lebet.

Narasumber 2: Ieu mangrupikeun kuda kuda, henteu nunjukkeun kuda kuda. Henteu katingali nganggo kacamata Dior sadidinten. Narasumber 1: Dior? Langkung resep SRAM Access.

Narasumber 2: Maksad abdi DIOR. Panyatur 1: Idiot. Narasumber 2: Hayu urang mimitian ku ukur anu sawenang-wenang, sabab naha henteu? Hayu urang tingali naon anu anjeun tiasa kéngingkeun artos anjeun sacara fisik.

Harga per kilogram. VooDoo Hoodoo mangrupikeun sapédah gunung tingkat lebet sareng garpu gantung anggaran. Waragad £ 600 énggal, beuratna 14,35 kilogram.

Éta 41 pon per kilogram. Kanggo tawar-menawar kadua ieu 375 pon, éta 26 pon per kilogram. Speaker 1: Stamina Kutub mangrupikeun mesin balap enduro CNC anu didamel tina aluminium aluminium kalayan perjalanan 180 gantung, upami tiasa éta langkung penting tibatan total beurat, anu henteu dirancang pikeun beurat super ringan.

Asup kana 14,7 kilogram. Anu matak, aranjeunna anu caket kana beurat tapi henteu kinerja.

Pembicara 2: Antosan sakedap, anjeun henteu terang Speaker 1: £ 561 sakilogram. Narasumber 2: Naon? Hayu urang uih deui kana perbandingan mobil. Ford Fiesta hargana £ 14 sakilogram.

ulasan trek domane

Ferrari 812 Superfast, éta £ 153 per kilogram, tapi aya sababaraha kilogram deui dina Ferrari. Pembicara 1: Babak hiji angkat kana sapédah anu mirah. Babak dua, karep.

Leres, b Ikes mangrupikeun perkawis nyetir, tapi seueur urang resep linggih sareng ngagem steeds alus urang. Hayu urang uji kaéndahan unggal sapédah ku parkir di luar kafét pikeun ningali naha tumpangan umum di tempat umum ogé dina kaayaan anu luar biasa, ayeuna mangga angkat, ieu sapédah kuring Sapédah murah lawan superbike. Panyatur 2: Praktis.

Kuring nangtang anjeun nyetir ka toko-toko sareng ngantepkeun di luar atanapi bahkan kéngingkeun asuransi ngalawan maling, kuring ngagaduhan harga, VooDoo hargana Rp 71 per taun Pembicara 1: Éta £ 520, tapi éta henteu tinggaleun sisi kuring. Narasumber 2: Kumaha upami numpak lintas nagara dina sabtu minggu, kokotor luncat salajengna, jalur pompa? Bungkus sapédah sakedik? Narasumber 1: Ieu sapédah enduro.

Éta tiasa nahan tilu kandang botol, sareng éta dirancang pikeun bersepeda gunung anu pantes. Anjeun tiasa numpak lomba EWS, lumpat ka kulon, numpak epik ngalangkungan leuweung Welsh. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Hayu urang sebut waé dasi, duaan dina hiji waktos. Pembicara 1: Henteu kunanaon, gancang sareng uji salajengna. Sprint heula.

Anjeun siap? Tiluan, dua, hiji, angkat. Narasumber 2: Candak ieu, budak lalaki mewah. Narasumber 1: Atoh, ngalakukeun tés salajengna.

Sing salamet. Anjeun henteu hartosna éta. Henteu kunanaon, tés rem.

Naha anjeun parantos réngsé? Tilu, dua, hiji, antosan. Pembicara 2: Naon? Kumaha? Urang duaan gaduh rem hidrolik. Narasumber 1: Leres, éta Trickstuff, krim rékayasa Jérman.

Kalayan daptar ngantosan sataun, upami anjeun leres-leres hoyong mésérna, istirahat sakitar 450 euro. Speaker 2: 900 €? Narasumber 1: Leres. Hayu urang rasakeun Teu aya anu nyarioskeun kaunggulan bakal murah sareng kuring gaduh ban enduro anu pas, kombinasi anu ngabahayakeun.

Naon? Dasi anu sanés? Naha sapédah murah panginten tiasa? Pembicara 2: Kinerja Jalan satapak. Punten antosan. Naha urang ngabandingkeun apel sareng jeruk di dieu? Sapédah anjeun gaduh 180 mil jalan satapak payun sareng tukang.

Ieu hardtail. Pembicara 1: Teknologi. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Hayu urang mimitian ku anu kuring terang sapédah ieu kedah saé, jalur pompa. Oké. Anjeun siap? Tilu, dua, hiji, angkat.

Teras teraskeun. Teu sangka anjeun supir balap. Narasumber 1: Hardtails mangrupikeun tuan lagu pompa.

Hardtail butuh 1,3 detik kameunangan. Ayeuna dugi ka tantangan-tantangan salajengna, naha urang Polandia gaduh kasempetan meunangna sadayana.

numpak sapédah di California

Leres. Kanaékan waktos. Ayeuna géométri kuring dirancang pikeun nyandak kuring kalayan hadé naék gunung, pikeun ngabom deui.

Bobotna sakitar sami tapi perjalanan 180 mil abdi sareng ban enduro ageung abdi moal ngajantenkeun gampang pikeun poli, tapi éta bakal mayar. Narasumber 2: Candak alesanna parantos. Leres.

Tingali kana éta. Pembicara 1: Langkung gancang deui dina pendakian, tapi kami ngarepkeun ayeuna. 7,3 detik payun motor anu murah.

Kutub kudu seueur dilakukeun dina sidang waktos. Narasumber 2: Nya, nyusul. Aya anu lepat? Panyatur 1: Kumaha waé ogé.

Pokokna, kaayaan bakal turun ayeuna. Narasumber 2: Naha henteu kunanaon? Naon anu anjeun laksanakeun? Narasumber 1: Pareuman. Speaker 2: Éta katingalina lumayan serius sareng gancang.

Pokokna, kuring henteu acan siap. Narasumber 1: Ayeuna luhung. Kutub aya di lingkungan alam na.

Butuh kemenangan anu luar biasa dina katurunan, 12 detik tibatan hardtail. Dina katurunan pondok anu meunangna nekenkeun. Narasumber 2: Henteu kunanaon.

Anjeun meunang, tapi hardtail murah langkung saé pikeun sababaraha hal, pikeun numpak gancang ngalangkungan leuweung, puteran dina jalur pompa, sababaraha luncat ka sakola, pikeun perjalanan. Éta lumayan méntal. Sapédah ieu saleresna langkung saé pikeun Sakumaha langkung saé 9 Sapédah Grand anjeun sacara umum? Narasumber 1: Entong ngalih tina hardtail, barang anu dipuji.

Nyatana, Blake naékkeun hardtail mega-longsoran, panginten ideu na paling bodo kantos. Éta nyatakeun hal pikeun Blake. Ieu, éta dirancang pikeun sababaraha hal.

Urang nuju nyarioskeun lomba multi-dinten, tahapan ketahanan, balapan EWS. Ieu sapédah. Hardtail, anjeun moal tiasa ngalakukeun éta.

Hal ieu niup cai kaluar Aya kabeungharan pangalaman dina sapédah ieu, Sunda sareng D, tanggapan ti para profesional. Éta sadayana ngeunaan desain sapédah sareng saleresna prestasina. Superbike ditilik di dieu.

Leres, anjeun peryogi saku anu jero pikeun sapédah ieu, tapi anjeun ogé kedah ngambah jalanna di bumi atanapi lebu cekap lebet ka Whistler atanapi Madeira, teras dinten anu bagja. Éta hébat. Narator 2: Hardtails hébat, utamina murah.

Anjeun tanggel waler pikeun ngenalkeun seueur jalma kana dunya biking gunung anu saé, tapi nalika urang nyarioskeun balap, séri anu tiasa diatur, Turun gunung atanapi anu sapertos kitu, éta sanés padamelan anu sami. Jelas aya celah ageung di tengah-tengah dimana kaseueuran jalma-jalma linggih perkawis sabaraha aranjeunna nyéépkeun kana motorna. Mangpaatna naék tina 300 pon dugi ka 3000 pon lumayan gancang.

Saatos éta, léngkahna sigana langkung alit pikeun unggal pon atanapi dolar. Éta henteu hartosna éta teu aya. Kanggo sababaraha jalma, hardtail tangan kadua anu murah ngan ukur tikét.

Éta pikaresepeun. Henteu ngan ukur ngeunaan sapédah sareng urang sadayana aya dina klub sepeda gunung. Narasumber 1: Saé saurna, Neil.

Narasumber 2: Nuhun Neil.

Naha sapédah jalan janten mahal?

Salah sahiji faktor panggedéna pikeun biaya sapédah nyaéta matérial. Serat karbon aya dina sababaraha bentuk sareng sasmita. Langkung luhur kualitas karbon, langkung ageung biaya sumberna tina pabrik. Upami asapédahPabrikan ogé ngarobih karbonna nyalira, biaya ieu kedah dicandak deui dina harga jual asapédah.

ulasan talon buta

Sakumaha langkung gancang pikeun sapédah jalan ngajantenkeun anjeun?

TOsapédah jalannyaéta 10 dugi 30%Langkung gancangtibatan gunungsapédahsareng 15%Langkung gancangrata-rata dina output daya anu sami dina permukaan anu rata, diaspal. Posisi tunggang, résistansi rolling, géométri bingkai, sareng beurat mangrupikeun alesan utamisapédah jalanmahlukLangkung gancangkalayan tingkat sami usaha.

Naha sapédah anu langkung énggal ngajantenkeun anjeun langkung gancang?

Garis handap: Asapédah langkung énténgbisa ngahématanjeunsababaraha detik per nanjak. Tapi upamianjeunhayang pisan meunangLangkung gancang, aya cara anu langkung saé méakkeun énergi sareng artos anjeun, sapertos héd beurat awak, ningkatkeun roda anjeun, sarengnyieunanjeunsapédahlangkung aerodinamika.

Naha sapédah murah hargana?

Leres. Langkung mirahsapédahbiasana moal tiasa tahan salami. Nanging, kuring kantos ningali seueur jalma anu ngagaduhan $ 99 samisapédahdi garasi aranjeunna salami 10, 20 taun. Ieu mangrupikeun bagian tina hasil pangropéa anu parantos ditangtoskeun, sareng aranjeunna henteu langkung sering nampi éta.

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku muter?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naha sapédah anu langkung saé langkung gancang?

Garis handap: toreksapédahbisa ngahemat anjeun sababaraha detik per nanjak. Tapi upami anjeun leres-leres hoyong kéngingkeunLangkung gancang, nyaétalangkung saécara nyéépkeun énergi sareng artos anjeun, sapertos héd beurat awak, ningkatkeun roda anjeun, sareng nyiptakeunsapédahlangkung aerodinamika.

Naon anu kuring tiasa lakukeun supados motor kuring naék langkung gancang?

Éta ogé ngajantenkeun sora motor anjeun pikaresepeun, anu sahenteuna bakal ngajantenkeun anjeun ngaraos langkung gancang. Upami sapédah anjeun henteu acan sumping sareng gantung anu tiasa diatur, tiasa nambihan ieu sacara lengkep bakal ngarobah cara pananganan sapédah anjeun.

Naha aya cara pikeun nyieun motor listrik gancang?

Anjeun sato épisién: anjeun hoyong sapédah listrik anjeun gancang, tetep dipercaya, sareng lumayan saukur ngalaksanakeun padamelan dina waktos anu gancang-gancang. Sapédah listrik anjeun parantos dikonfigurasikeun pikeun kagancangan, sareng pikeun nahan sababaraha setrés dina motor sareng drivetrain. Janten, naha aya cara pikeun nempatkeun sapédah anjeun kana wates kecepatan maksimum?

Naon cara anu paling gancang dina ngajalankeun sapédah?

Di dieu dina Ngabuburit Mingguan kami yakin yén ningkatkeun aerodinamika mangrupikeun cara paling gampang pikeun numpak langkung gancang. Nyatana, urang parantos ngalaksanakeun ékspérimén anu nunjukkeun yén aero langkung gancang kumaha waé daérah bumi.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro