Utama > Sapédah > Dijual sapédah Orbea - Manual lengkep

Dijual sapédah Orbea - Manual lengkep

Naha Orbea ngadamel sepédah anu saé?

Leres,Sapédah Orbeaanu pisanalus.Orbeangahasilkeun kinerjasapédahdina sababaraha kategori, sapertos jalan, gunung, sareng triathlon. Éta ogéngadamelkota-kualitas luhursapédahsareng e-sapédahdimaksudkeun pikeun dianggo sapopoé.24 2021.



Aluminium mangrupikeun bahan paling umum anu dianggo pikeun ngawangun sapédah, sedengkeun anu mésér anu pangmurahna ngajantenkeun kuring nyolong paling mahal serat karbon has taneuh tengahna dicandak ku aluminium, anu kuring pikir Masek katingalina khusus tenang pikeun seueur jalma sareng ogé ngagaduhan reputasi goréng pikeun éta éta kirang raoseun tibatan baja éta henteu sakumaha lightas karbon éta langkung awét tibatan titanium tapi leres-leres saé urang jelaskeun heula anjeun henteu leres-leres ngawangun sapédah sareng aluminium anjeun ngajantenkeunana tina paduan aluminium sareng naon anu alloy ieu gumantung pisan dina biaya Tapi ogé dina hal pasipatan tabung sahingga pigura anu dipikahoyong, contona sapédah Beaumont, anu ngawangun pigura sacara éksklusif tina aluminium, pilih 6000 aluminium pikeun hiji pigura kusabab sipatna langkung lemes, tapi pikeun anu sanésna pilih 7000 Series, kusabab éta langkung sesah sareng janten rada sesah, tapi ogé buser ngagorowok saé pikeun hiji hal, paduan aluminium langkung mirah tibatan serat karbon, tapi éta mai sabab damel pigura karbon peryogi langkung-langkung jam-waktos manusa tibatan aluminium. Henteu merta jam tanaga tanaga terampil, samentawis pipa brazing logam peryogi katerampilan anu cukup, sahingga seueur anu ngadamel aluminium éta tiasa otomatis, bahkan upami anjeun mesin motong lambaran karbon, sésana kedah dilakukeun ku tangan, anu mangrupikeun mitos anu pasti jaman ayeuna, di sahenteuna asal usulna kanyataanna diakar utamina berkat generasi kadua pigura aluminium, anu dicirikeun ku gambar anu éndah ieu. Konsumén taun 90an mimiti kalayan tabung ukuranana ageung pisan sareng ogé kaku pisan ayeuna janten masalah utama sareng generasi kadua pigura nyaéta tabung anu ngan ukur diwangun tina tabung ieu, anu hartosna sipatna konstan dina unggal arah, béda sareng karbon pigura, anu tiasa didamel langkung gurat tapi tetep langkung fleksibel sacara vertikal konsi Investasi handap dina téknologi aluminium utamina di Asia Métode manufaktur énggal sapertos hydroforming utes anu bentukna tabung tiasa bénten-bénten sacara signifikan sapanjang panjangna, sareng upami anjeun teras mekarkeun elmu kami tapi dimana ketebalan tabung beda-beda sapanjang panjang, artina bagian-bagian sapédah anjeun tiasa sareng bagian-bagian sapédah anjeun tiasa langkung saukuran milimeter langkung ageung, naon hartosna yén aluminium, anu mangrupikeun salah sahiji sipat alam anu paling penting, nyaéta lemes pisan pikeun dicekel tapi nyayogikeun platform anu kaku pikeun pedal sareng setir.

Ieu patarosan anu sesah, sapertos anu urang tingali dina tulisan sateuacana ngeunaan serat karbon, nalika ngeunaan kateguhan, éta saleresna langkung rékayasa tibatan pilihan matérial anu kaitung, tapi sakumaha urang ogé parantos ningal dina tulisan ieu, duaan saéstuna ngagaduhan bahan pisan cara gagalna anu béda sahingga karbon retakan teras ngarecah aluminium bakal nyabak teras ngabengkokkeun teras peupeus sareng permutasi duanana tiasa ngabuktoskeun henteu tiasa diubaran, tapi panginten aya utasi sareng kateguhan ku alesan anu hadé nalika anjeun nyanghareupan akibat tina tihang- nepi Upami anjeun nonton balapan jalan anjeun panginten bakalan ningali seueur serat karbon rusak, tapi jarang pisan anjeun ningali naon waé anu rusak dina aluminium, anu hartosna éta pantes pisan pikeun reputasi di dunya nyata, tapi hal anu matak ogé nyaéta yén Sanaos pigura serat karbon bakal awét salamina, aluminium bakal salawasna ngagaduhan umur rak Owensthe FatonAriel kakuping ku waktosna, tapi batur sapertos Trek didieu saleresna nawiskeun jaminan hirupna dina aluminium f na rames, anu hartosna masalah éta sigana parantos saé, Annadoesn't kusabab pigura baja dikenal karat, aya salah paham umum yén aluminium henteu korosi, sigana kusabab anjeun henteu kéngingkeun titik-titik carita beureum dina handapeun cet, tapi éta henteu tiasa korosi, tapi tibatan karat, anjeun kéngingkeun bubuk bodas, biasana dimana cai parantos lebet handapeun cét sareng dibawa ka manik tapi deui sanaos ieu tiasa janten hal anu tiheula kusabab kuring ngahubungi Trek pikeun naros perkawis éta sareng aranjeunna nyarios yén séri aluminium alfa henteu kakurangan tina masalah ieu sareng aranjeunna ngagaduhan sajumlah buktina, duanana ti laboratorium di jalan terbuka ogé ogé tukang. Janten saé yén anu ngagaduhan sepédah alumunium anu langkung lami hoyong ningali Éta henteu ngagaduhan tanda cetakan bubbly Pamilik roda aluminium modéren tiasa bersantai sareng linggih deui paduan aluminium diklasifikasikeun dina kelas tengah roda ku alesan ékonomi, tapi teu ninggali éta nyaéta bahan bingkai. Anjeun ngalakukeun ieu ku résiko anjeun nyalira, salaku sapédah aluminium high-end Gampang ngungkulan sapédah karbon low-end dina hal numpak karaos nyalira, sanaos dua harga sareng beuratna sami.

kumaha ngirangan beurat dina sajam

Kusabab ieu, mérek ageung sapertos Trek sareng Canyon masih tiasa nanem modal pisan dina aluminium kinerja tinggi, ogé mérek anu langkung alit sapertos Bowman, anu matak ningali kumaha dua bahanna tumpuk dina jalan terbuka nalika urang nyebatkeun serat karbon artikel samemehna Upami anjeun henteu hoyong ningali éta, anjeun tiasa ngélik éta dugi ka ditu atanapi ningali balik layar Saranfactory, dimana urang tiasa ningali henteu ngan ukur mesin aluminium tapi ogé karbon di luhur, klik waé aya pikeun tulisan ieu sanés pastikeun yén anjeun ngalanggan GCN, pikeun ngalakukeunana, cukup pencét dina dunya

Dimana bikang Orbea didamel?



Bersepeda gunung mangrupikeun olahraga masing-masing, sareng ieu khusus dibuktikeun dina sapédah anu kami tumpak. Ngarobih komponén anjeun mangrupikeun ngamimitian, padamelan cét anu lengkep dipasihan jalan anu lengkep sareng beuki populér, kalayan sababaraha mérek bahkan nawiskeun éta langsung ti pabrik. Janten urang di dieu di Basque Country anu éndah pikeun nganjang ka Orbea sareng ningali aranjeunna ngalaksanakeunana dina sapédah tilas anyar, Orbea Occam. (musik techno ringan) (musik kuat) Janten kumaha damang? kéngingkeun sapédah bespoke? Nya, Orbea parantos nawiskeun jasa ieu pikeun sababaraha modél na pikeun sababaraha taun ayeuna, Shimano ngajak kami ka pabrik Orbea di beulah kalér Spanyol, caket Bilbao, hayu urang tingali persis kumaha aranjeunna béda ti anu atos roda Carbon dugi ka sapédah réngsé. sapédah custom. (musik techno ringan) Program MyOO Orbea parantos aya dina sapédah balap sareng sepeda gunung salami mangtaun-taun, sareng ieu anu anyar énggal.

Janten anu anjeun lakukeun nyaéta buka halaman wéb Orbea, pilih modél sapédah anu anjeun pikahoyong. Aya, aya kutang sareng Occam anyar, sareng dasarna mimiti aub sareng leres-leres ngarobih sapédah. Hal anu saé pikeun prosés MyO ieu nyaéta gratis gratis.



Éta harga anu sami sareng roda warna standar. Janten mimitian ku warna. Anjeun tiasa gaduh glossy atanapi matte finish.

Anjeun tiasa ningali bédana didinya. Éta matte, herang, super herang. Ayeuna kuring badé ka gloss.

Ayeuna pisan éta siluman, sadayana hideung. Tingali dina sadaya kombinasi warna anu béda. Éta ngan hiji siklus anu praktis teu aya tungtungna.



Bulao buana logam. Éta katingalina lumayan saé. Warna kadua.

Janten kuring mimiti maénkeunnana. Anjeun tiasa ningali di dieu, éta mimiti robih warna. Sareng anjeun bahkan tiasa ningali pandangan anu sanés tina sapédah.

Sigana mah éta bakal masihan kuring tinjauan anu saé. Kadieu aya du urang. Naon anu anjeun pikirkeun? Jigana beureum.

Logo anu saé. Ayeuna aranjeunna hideung. Janten upami kuring muterkeun, anjeun tiasa ningali bédana.

Éta katingalina lumayan saé. Nya kuring kira kuring balik bodas. Upami anjeun parantos bérés sareng warna éta bakal asup kana komponénna ngarah anjeun tiasa nempatkeun sapédah ieu persis sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Kuring bakal milih Shimano XT. Ti dieu anjeun tiasa milih roda anjeun, setang anjeun, sadel anjeun. Sagala rupa hal.

Sareng sanaos, mimitian milih ergonomika. Sakumaha jangkung anjeun hoyong setang, sabaraha lami anjeun hoyong bobot. Lumayan édan sanaos jéntré anjeun tiasa lebet.

Sakali anjeun réngsé, pencét tombol finish sareng sapédah anjeun teras bakal dipesen. Éta adat dicét sareng diwangun, janten hayu urang tingali kumaha kajadian éta. (gangguan komputerisasi) Upami kuring nembé ngalangkungan pabrik sareng ningali raka sapédah ieu.

Tingali, di handap ieu aya warna standar teras di dieu urang gaduh sapédah MyO. Tingali, sababaraha diantarana gaduh sakedik téks khusus khusus pikeun aranjeunna. Éta angkat ka Spanyol.

Ieu badé ka Austria. Énggal pisan ningali kumaha sapédah ieu diwangun. Aya sababaraha motor balap, motor gunung, sababaraha hal rahasia.

Sareng éta toko cet karbon. Tingali kana warna-warna anu kajantenan di dinya. Éta ibarat ngaléngkah kana pesawat ruang angkasa Tingali kana léngkah munggaran dina cara ngarobah MyO-Bikes ieu kana sapédah anjeun nyalira.

Janten di dieu prosés MyO dimimitian. Aya Karbon lengkep, anu kuring pikir katingalina lumayan tiis. Sareng aya anjeunna.

latihan Pakem panangan

Ieu anu kuring rancang tadi. Janten Laura scan éta nganggo barkod, sadaya warna na aya. Ieu sapédah pribadi kuring atanapi sapédah anu kami badé ngawangun.

Sareng ieu mangrupikeun prosés munggaran pikeun leres-leres masker pigura, siapkeun, nempatkeun potongan-potongan dina tempat anu anjeun teu hoyong cetna ngaleungit. Ti rohangan kahiji éta ngalangkungan sababaraha nozel udara, anu mangrupikeun salah sahiji prosés dékontaminasi. Éta ngaluarkeun naon waé dina pigura anu tiasa ngahalangan tina cet.

Teras éta pikeun jaket anu pangpayunna, anu mangrupakeun bahan dasar. Ieu dilakukeun salaku lapisan dasar pikeun sacara harfiah ngirangan pigura pikeun lapisan salajengna pikeun mastikeun cét nempel leres. Aya ogé dasar anu saé pikeun sababaraha warna ka hareup pikeun leres-leres menonjol. (musik anu kuat) Teras, bingkai na dina oven kanggo ngasakan sareng ngubaran cét na.

Ieu kajadian saatos unggal lapisan disemprotkeun. (musik anu kuat) Sareng ogé ngalangkungan nozél saatos dibakar. Ieu ogé dilakukeun sateuacan sareng saatos unggal lapisan cet pikeun mastikeun pisan yén teu aya rereged dina cara cet.

Ayeuna pigura parantos siap kanggo warna anu munggaran. Pigura dipanggang deui sareng ngalangkungan nozel beberesih. Ieu tempat masker lumangsung pikeun nyiapkeunana pikeun lapisan cet salajengna.

Ieu tempat sihir bener kajadian, lapisan warna anu béda-béda ngajantenkeun desain bingkai hirup. Mangrupikeun prosés manual anu héran, kalayan masing-masing garis masking diteukteuk teras disimpen ku tangan. Sareng janten langkung rumit kusabab masing-masing modél gaduh decals khusus na nyalira.

Éta endah pisan naon anu diolah dina unggal pigura. Sakali deui pigura ngalangkungan keusik jet kanggo warna anu kadua. (Joy musik) Saatos baking katilu angkat ka decals.

Ieu ogé didamel sadayana ku panangan cai mandi haneut teras disisihkeun. Hiji-hiji disimpen dina pigura sareng diusap ku squeegee kanggo ngaleungitkeun gelembung handapeunana. Akhirna, jas anu jelas disemprotkeun.

Ieu kajadian janten varnish gloss. Panggang hiji anu terakhir sareng di ruang pamariksaan umur. Lampu khususna kuat sahingga teu aya anu disumputkeun dina pigura.

Janten sapédah salami prosés. Ieu mangrupikeun cek terakhir saatos jas jelas. Ieu sapédah balap, aya, pikeun Harry.

matak putus

Duaan éta mat, sareng aya anjeunna. Aya Occam dina bérés tinggi-gloss, siap dipasang. (gangguan komputerisasi) (musik anu hayang pisan) (gangguan komputerisasi) (gangguan komputerisasi) Janten ieu mangrupikeun Orbea Occam anu énggal dina warna anu saé kuring kalayan merk Shimano XT anyar anu diluncurkeun kana jalur tilas.

Éta mangrupikeun 29er. Éta genep puluh genep sudut sirah payun sareng tukang tina hiji opat puluh mil perjalanan, tapi anjeun tiasa kéngingkeun sapédah ieu ku hiji-lima puluh opat ogé. Éta sapertos dalapan puluh dugi ka genep puluh lima satengah.

Sudut korsi kedah ditonjol sakedik dugi ka tujuh puluh tujuh sareng langkung panjang pikeun pas dina katégori, langkung panjang, handap, rata. Ayeuna ngahontal opat lima puluh mil kanggo pigura tengah. Jigana anjeun pasti tiasa ningali pangaruh tina sapédah enduro Rallon.

Janten saleresna éta bingkai asymmetrical. Strut Ieu linggih di sisi. Jigana katingalina super cool, siga MotoGP ogé.

Éta ogé tiasa masihan anjeun rohangan pikeun nyumponan wadah botol. Sareng tangtosna, sapédah henteu asimétri ogé. Anjeun gaduh mech tukang sareng ranté drive di sisi éta.

beurat bébas vs studi mesin

Ukuran botol saéstuna ngimbangan sababaraha beurat éta dina sisi anu langkung énggal tina sapédah. (gangguan komputer dikawasa) Nya éta katingalina saé, sanaos kuring nyarios sorangan, ku padamelan cet éta, tapi waktuna pikeun nyetirna. (musik techno optimis) Saha. (musik techno mistis) janten hatur nuhun ka Shimano sareng Orbea pikeun kasempetan ieu sumping ka dieu di Basque Country mendesain sapédah kuring nyalira dina warna GMD sareng naék éta.

Aya pisan senang. Sapédahna katingali rada bécék ayeuna, janten peryogi bersih anu saé pikeun balik deui ka caangna anu ngagurilap. Janten parios halaman wéb Orbea.

Parios MyO, desain sorangan ayeuna langsung. Coba tingali naha artikel Shimano Axles vs XT, parios anu kandel. Masihan jempol upami anjeun resep Sapédah Cat Khusus sareng pencét tombol langganan.

Naon modél Orbea kuring?

Naha khusus mangrupikeun mérek sapédah anu pangsaéna?

Anjeun tiasa mendakan nomer siri dina Bottom Bracket, atanapi di tempat sanés dina pigura. Upami éta henteu ngabantosan nyobian ngahubungiOrbealangsung di http: // eusi.orbea.com / us-en / sareng tingali naon anu tiasa aranjeunna carioskeun tina nomer séri - naonmodéléta nalika éta ngantunkeun pabrik, tapi henteu aya parobahanana.Opat. 2019.

Hayu urang ngobrol ngeunaan Comp 29 Rockhopper Khusus, penjualan melonjak di panjuru dunya kalayan toko-toko sapédah, henteu aya sepédah anu terjual di musim semi sareng éta henteu teras-terasan kajadian, janten éta salah sahiji hal anu anéh yén sadayana mutuskeun yén urang nyangkut lokal sareng kami nyarios yén kami bakal nyéépkeun sakitar $ 1.000 dina sapédah ieu. Naon anu nyandak urang? Janten saatos ngalaksanakeun panilitian kuring, $ 1.000 Kanada bakal masihan anjeun sapédah gantung Hardtail, sareng upami anjeun tiasa mendakan hal anu ngagaduhan gantung dua kali sigana moal janten anu pangsaéna.

Anjeun bakal ngorbankeun seueur daérah sanés pikeun harga éta. Anjeun teu kedah nyéépkeun seueur artos pikeun pamula. Kuring henteu yakin pisan naon anu disebat dina sapédah ieu, tapi ngan ukur ngagaduhan hiji pakakas payun, anjeun gaduh salapan pinuh di tukang, janten Sapédah 9-speed sareng Dibandingkeun, éta pasti langkung umum, sareng panginten henteu seueur ayeuna, tapi pikeun kuring salaku budak éta langkung umum gaduh sababaraha gir di payun sareng sababaraha gir di tukang pikeun kéngingkeun 27 kombinasi, contona, nalika biking gunung tilu roda payunna anjeun henteu kedah peryogi 27 pilihan anu béda, tapi anu penting pikeun kuring nyaéta nalika anjeun nuju jalan satapak kalayan gancang pisan, uteuk anjeun ngalakukeun seueur hal. Gear mangrupikeun hiji hal anu kirang dipikirkeun ku uteuk anjeun sepanjang waktos dina jalan satapak anu kedah, sareng kuring pikir ngan ukur leungeun katuhu anjeun anu tanggel waler sigana leutik pisan, tapi éta saéstuna mangrupakeun hal anu gedé anu anjeun henteu kedah dipikirkeun. , leungeun kénca anjeun nyaéta kénca anjeun Rék payun anjeun sareng éta anu anjeun anggo.

Salaku conto, ieu leungeun katuhu anjeun, anjeun gaduh rem tukang anjeun teras anjeun gaduh gearshift anjeun sareng ieu mangrupikeun hiji-hijina gearshift anjeun dina sapédah janten pikaresepeun, anjeun gaduh ramo pemicu pikeun downshift sareng jempol anjeun pikeun ngagedéan pikeun nyetir pikeun ngagampangkeun. Hal sanés anu cukup cool nyaéta sistem pergeseran anu disertakeun ku sistem pergeseran mikro sareng purwakarta di toko ngajelaskeun yén pikeun kuring ieu dipasang dina Comp 29 Khusus, henteu ngan ukur ngagésérkeun gears pikeun anjeun, bagian tukang tina éta leres-leres ngajaga ranté anjeun dina garis sareng dina sababaraha cara sajajar sareng sapédah anu sanés, nalika anjeun ngalihkeun roda gigi éta bakal mangaruhan sudut anu ranténa ti payun ka gir tukang sareng anu tiasa nempatkeun galur dina ranté anjeun sareng, dina luhur kaayaan tegangan, saleresna nambihan éta nyababkeun ranté anjeun rusak. Abdi resep pisan ban ieu, bagian tukang sareng payun aya dua tapak anu béda-béda didamel khusus pikeun tonggongna kalayan langkung tarik payunna kalayan ngeureunkeun daya tarik Hiji hal anu épék pikeun diémutan ku panyerap kejutan nyaéta anjeun leres-leres ngonci nalika anjeun Aranjeunna nyobian naék gunung ageung atanapi ngajaga langkung gancang, anu nyerep shock payun leres-leres nyerep jumlah anu leres-leres tiasa ngaleungitkeun sababaraha kagancangan anjeun, janten anjeun tiasa ngahalangan éta nyerep shock nalika nuju nyetir di bumi anu sanés kalebet pisan ku cara ieu anjeun tiasa naék gunung langkung épisién atanapi ngajaga langkung gancang nalika ngumbara di sakitar kota, sareng pamustunganana, pikeun sapédah $ 1.000, anjeun tiasa ngarepkeun rem cakram.

Anjeun penting pisan. Kuring nyarankeun yén upami anjeun milari sapédah gunung munggaran anjeun sahenteuna pastikeun anjeun kéngingkeun rem cakram sabab upami anjeun mutuskeun turun jalan gunung anjeun peryogi aranjeunna sanés ngan ukur rem anjeun nalika kuring mendakan anjeun bakal turun lungkawing bukit Ride, anu teu ngagaduhan seueur daya tarik. Anjeun jauh kana dua rem pikeun mastikeun yén anjeun henteu hiber kana tangkal.

Mésér kit perbaikan. Anjeun tiasa angkat ka toko sapédah lokal, anjeun tiasa online di Amazon sareng kéngingkeun komponén Mésér anu tangtu anu bakal ngabantosan anjeun ngalereskeun sapédah anjeun dina kaayaan anu tangtu. Anu paling penting nyaéta mésér, éta sapertos alat universal sareng éta ngagaduhan Tombol Allen, Éta ngagaduhan sababaraha komponén anu béda anu bakal ngabantosan anjeun ngalereskeun roda gigi nalika anjeun tunggang gunung, nalika anjeun di tengah jalur gunung, ditiup ban sareng henteu ngagaduhan cara pikeun ngalereskeunana, sareng ayeuna anjeun angkat 1 3 mil deui kana mobil anjeun sapertos anjeun henteu hoyong ieu, ngan pastikeun, upami kuring tiasa masihan hiji rekomendasi, éta ngagaduhan sababaraha bagian perbaikan anu saeutik. Janten upami anjeun macét sareng macét, anjeun tiasa ngalereskeun sapédah anjeun sareng naék atanapi kaluar.

sakumaha ks kanggo nonton! Leres kuring mumbul lumayan alus, kuring ngagaduhan kana GoPro! hahaha ngajantenkeun sadayana sora anu anéh anu anjeun terang nalika anjeun nganyenyeri cilaka dinyenyeri mésér helm oh yeuh! Anjeun teu tiasa leres salah mésér ti mérek ageung sapertos Spezialized

Dimana motor témbal didamel?

Asalna di Switzerland,Témbalogé ngadamel pigura na di Taiwan. Merek sanés anu ngadamel di tempat asalna nyaéta Giant, sareng ieu kajantenan kusabab Giant ti Taiwan. Kusabab alesan anu sami sareng Merida, Giant mangrupikeun pabrik ageung anu ngahasilkeun sepeda kanggo mérek katilu.

Naha sapédah Trek didamel di Cina?

SeuseueurnaTreksapédah téhdidameldi luar Amérika Serikat, di nagara-nagara kaasup Walanda, Jérman, Taiwan sarengCina.

Naha sapédah khusus langkung saé tibatan Trek?

Teu aya anu juara anu jelas. Duanana nawiskeun anu samisapédahsareng komponenana dina kisaran harga anu sami.Trekngagaduhan rupa anu langkung legasapédahmilih tina dibandingkeun sarengSpésialisasi. Dina tingkat Éntri, anjeun kéngingkeun sakediklangkung saébagian nalika anjeun buka kalayanSpésialisasi.

Naha khusus langkung saé tibatan buta?

Spésialisasisapédah rada langkung mahal sacara umum tapi sering nawiskeun komponén kualitas anu langkung saé dina kisaran luhur.Butanawarkeun seueur sapédah dina sadaya jajaran, tungtung handap sareng sapédah jarak tengahna seringlangkung saé tibatanpasanggiri.

Naha témbal téh mérek sapédah anu saé?

Témbalnawiskeun sapédahlangkung saénilai tibatan model sabanding. Nanging, upami dibandingkeun sareng sapédah tungtung anu langkung luhur, tabungan kauangan jelas. Salaku conto, sanaos aya sapédah anu langkung mahal di pasar, seueur atlit tingkat pro tetep nganggoTémbal urangsapédah triathlon sareng modél sanés dina pasanggiri.10.21.2014

Naha Trek kagungan raksasa?

Butamangrupikeun pabrik sapédah panggedéna sadunya ku bagi hasil. Perusahaan ngajual sapédah nganggo nami nyalira sareng ngajantenkeunana pikeun merek ageung sapertosTrek, Témbal sareng Colnago.

trek suluh tilas resensi

Sapédah gunung Orbea sapertos naon?

Pikeun peminat cyclocross, sapédah Orbea tilas panginten kalebet nami dua rentang konci anu dirancang pikeun XC: anu Alm sareng Oiz. Sepeda gunung bakal ningali sajumlah motor Orbea anu kadua pikeun ngawangun napsu. The Occam dipasar salaku sapédah gunung sareng jalan satapak.

Naha olahraga Orbea Dakar mangrupikeun sapédah anu saé?

Orbea Dakar Sport 26 'Cross Country Mountain Sapédah 2012 Bingkai Leutik Jarang! Naha anjeun hoyong ngiringan pikeun tujuan senang, olahraga, atanapi komuter, garis handapna nyaéta sapédah mangrupikeun investasi anu saé anu ngagaduhan seueur manpaat.

Sakumaha gedéna Orbea gain F25 ebike?

ORBEA NGANGKEUN F25 EBIKEUN TEU NUNGGUNG JADI MEREK BARUAR. Sapédah Jalan Électric Bar Bar 2020 - Warna: Biru - Orbea Frame Ukuran: 58cm Orbea road bike Seat tube tube - 52cm Top tube length - 54cm Views welcome. Henteu nganggo sakumaha mésér hibrid sanés janten peryogi musna sakumaha peryogi rohangan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.