Utama > Sapédah > Sapédah Phillips - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah Phillips - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Saha anu ngadamel sepédah Phillips?

Siklus PhillipsLtd. mangrupikeun pabrik siklus Inggris anu dumasarkeun di Smethwick caket Birmingham, Inggris. Sejarahna dimimitian mimiti dina abad ka-20 sareng réngsé dina taun 1980an anu waktosna janten bagian tina Raleigh Industries, mangrupikeun bagian tina grup Tube Investments.



Naon di bumi Ieu sapédah Shelby lami. Sapédah Shellby nganggo mesin Sears. Leres.

Teu dianggo dina 40 taun. Janten ngawartosan, dimana anjeun kéngingkeunana? Abdi mendakan ieu di pasar loak. Anjeun mendakan éta di pasar loak? Nagara mana? - Ohio, Ohio.

Abdi tiasa terang ku karat. Abdi nyandak sapédah Shelby ti mimiti taun 1900an. Jigana sapédah na dina bentuk anu saé pisan.



Mesinna jalan. Éta bakal janten hal anu sanés jalma henteu ningali deui. Abdi tiasa hirup dina $ 2.500.

Kuring sigana bakal nyandak artos sareng nginvestasikeun langkung seueur barang antik. Éta pasti tiis. Leres, Shelby mangrupikeun perusahaan anu cukup pikaresepeun.

Aranjeunna ngahasilkeun $ 3 juta sataun dina penjualan taun 1920an. Maksad abdi, anjeun tiasa ngabayangkeun yén éta seueur artos. Tapi seuseueurna aranjeunna ngan ukur ngadamel pigura sapédah.



Aranjeunna ngajual ka Schwinn, aranjeunna ngajual ka Sears, aranjeunna dijual ka saha. Éta ngajalankeun? - Leres, leres. Éta henteu? OKÉ.

rem disk kubu

Jelas kit mesin Sears aya di dinya, leres? Leres, maksadna mah set motor Sears - Maksadna, sakali unggal murangkalih gaduh sepédah, aranjeunna hoyong ngarobahna janten motor kumaha waé, maén kartu dina juru motor kuring nalika kuring budak, janten sora sapertos motor. Dina awal taun 1900an, Perusahaan Siklus Shelby mangrupikeun salah sahiji pabrik sapédah anu paling dipihormat. Ieu tiasa janten beuli anu saé pisan pikeun toko, tapi éta sadayana gumantung kana sabaraha biayana pikeun mulangkeun.

Janten naon anu anjeun badé lakukeun ku salaki kuring? Abdi hoyong ngicalna. Rék ngajualna? Naon anu anjeun nyobian lakukeun Ngadamelna? $ 2.500. $ 2.500.



Leres, éta sora sapertos seueur artos, salaki kuring. Tapi kami yakin aya sababaraha masalah kaséhatan, manusa. Karat, mesinna katingalina saé pisan.

Maksad abdi peryogi plating chrome ulang kedah dilakukeun di dieu. Abdi ngawartosan anjeun, naha anjeun teu aya masalah upami sobat datang sareng ngawartosan naon biaya pikeun mulangkeun hal ieu? Pastina. Naha anjeun henteu nongkrong sareng kuring bakal langsung balik upami anjeun bakal mulangkeunana, aya sababaraha hal anu kedah dilakukeun.

Anjeunna sigana bakal mendakan sababaraha kalemahanana, tapi sacara umum sapédah henteu kunanaon sareng mesinna tiasa dianggo kalayan saé. Éta sapédah Shelby. Éta ngagaduhan salah sahiji mesin Sears.

Dupi anjeun milari rute kertas? Shelby mangrupikeun sapédah anu hébat kusabab éta seueur gaya. lamun ningali ieu, fenders anu arched. sadayana sadayana éta ngan sapédah cool. janten naon anu urang milari pikeun mulangkeun hal ieu? ogé carita leres, anjeun nyarios seueur padamelan. seuseueurna diantarana aya dina plating Chrome.

Rimsna kedah dilapis krom, kétang. Pakem ieu tina sapédah ti taun 70an atanapi naon waé. Balik ka dieu anjeun tiasa ningali batur ngebor sagala rupa liang di dinya.

Abdi kedah ngelas aranjeunna. Henteu ngan ukur mesin Sears, tapi mesin Tecumseh. Di jaman minibike mah, mesin-mesin éta ngageleger.

Éta ngeunaan - enya, hal-hal ieu moal pernah maot. Éta henteu kantos maot. Aranjeunna cool.

Tapi perkawis éta kusabab sadaya padamelan Chrome, urang sigana nuju nyarioskeun $ 1,700. Upami anjeun kéngingkeun kolektor anu pas, anjeun kéngingkeun 4 hadiah kanggo éta. OKÉ.

Nya, Bob, kuring ngahargaan éta. - Hatur nuhun hatur nuhun. - Resep pendak sareng anjeun.

Sigana mah ieu bakal janten beuli anu saé pikeun toko sabab jarang. Upami anjeunna tiasa kéngingkeun éta dina harga anu pas, aya kolektor anu serius di luar sana anu bakal mayar artos kanggo éta. Anjeun terang kuring teu tiasa mayar anjeun $ 2.500 kanggo éta, leres? Meureun.

Abdi sanés dina urusan ngarusak. Naon minimum anu anjeun candak? Kumaha upami dua grand? Dua grand moal kajadian Buddy. Abdi badé angkat sareng henteu sasalaman pikeun dua jalma hébat.

helm sapédah mips

Abdi dina kisaran $ 500. Éta jauh teuing. Anjeunna nyarios ngeunaan sapédah $ 4.000. Sapédah $ 4,000, leres, saatos kuring mayar anjeunna $ 1,700 kanggo mulangkeunana.

Éta seueur padamelan, lalaki. - Dupi anjeun ngalakukeun genep? - $ 600? Anjeun nyandak éta sadayana jalan ka dieu, éta geulis cool. Kuring bakal kéngingkeun $ 600.

Oké. Oké. Hayu, hayu urang ngadamel sababaraha dokumen.

Kuring henteu kéngingkeun artos sakumaha anu dipikahoyong, tapi ayeuna mah $ 600 langkung beunghar di dieu.

Kumaha anjeun kencan sareng sapédah Phillips?

Milarian nomer sél dina pipah sirah handap (pas di luhur roda di payuneunsapédah) pikeun Schwinns dihasilkeun antara taun 1970 sareng 1979. Anu dihasilkeun saatos tanggal-tanggal ieu biasana bakal ngagaduhan nomer sérial dicap dina cangkang kurung handapeun (gantungan poros tukang anu nahan roda dina tempatna).

oh aya anjeun, hey perasaan yén urang parantos lami teu ningali deui anjeun hoyong kaluar tuangeun engké, tapi anjeun terang yoga ngantosan teu aya anu sanés oh hé aya anjeun anu retak jadi kami sadayana saé pisan yeuh urang sadayana saé urang ngalakukeun éta enya anjeun leres kami ngalakukeun éta jadi ieu nembak leicester miceun permata anjeunna terang yén aya anu masihan urang 50 séntar dina dolar sareng urang tiasa masih gaduh artos deui langkung saatos kami mayar psiko Méksiko saha jalma anu terang file anjeun, naon anu salah anjeun, henteu kantos ningali Davey, sareng kumaha upami Trevor nalika fruitcake sadar yén henteu, henteu, diajar yén anjeun hirup ngalaksanakeunana sareng abdi henteu hariwang, Trevor parantos maot, éta kedah sapertos kitu kecuali kuring teu aya hubunganana sareng éta, naon anu anjeun hartosna, dipercaya yén penjahat anu nganggo permata berharga milyaran Dolar kabur. Hei carita Albert janten untung nalika begal lumpat langsung ka imah d Abdi damel tugas kuring sareng kuring nyarios lalaki ieu, hei anjeun kudu mindahkeun motor éta kuring henteu terang ngeunaan lalaki séjén ieu anu ngalir di toko éta kuring sadayana anu nyarios sapoé resep mopohokeun rébuan hal anu anjeun pastikeun ieu salah sahijina kuring lumayan serem deui ka anjeun di studio anjeun hoyong terang diri ayeuna gula trevorbaby anjeun hoyong ngaroko ayeuna ulah ngalakukeun éta johnny ulah ngalakukeun éta anjeun deui budak awéwé kuring bakal nyarios sareng anjeun kuring bakal ngalakukeun Johnny Kuring bébéja anjeunna Trevor Kuring bébéja anjeunna urang sadayana janten luhur, urang sadayana janten luhur tapi éta henteu ngajantenkeun anjeunna ninggalkeun Ronny kristal topi kami orok tapi henteu leres-leres dilakukeun , tong ngalakukeun naon-naon anu leres, sanés naon anu anjeun lakukeun nalika kuring nyaritakeun Johnny, tinggalkeun, hé, tinggaleun nanaon Trevor Kuring ngobrol sareng anjeun anjeun naon anu anjeun carioskeun lalaki meingirl éta salah oh Abdi peryogi batur de Upami anjeun hoyong kuring tibatan , masalahna di dieu nyaéta ngaleupaskeun kocoan calana anjeun hayu urang nonoman mikir yén ieu lucu tinggaleun aranjeunna Kuring bébéja anjeunna henteu Trevor Kuring bébéja anjeunna pikeun cicingeun Ron Abdi di Pasihan kuring sirah meth hiji wengi koboi ngantep budak kuring ngabandungan permén karét ompong anjeun Trevor oh abdi masih bogoh ka abdi koboy leres-leres hey abdi terang hey hayu abdi henteu hartosna teu nanaon ku pabalatak kuring ngan terang kuring peryogi kauninga koboy éta henteu kunanaon lalaki lirén motong cut saha anjeun ngobrol saha anu kuring diajak ngobrol anjeun huhyou John waktos salajengna ulah balik dina raray abdi kuring ngan ningali hantu na kuring peryogi ngadangu omong kosong anjeun, bangun, teras huh koboy bodo maksa leungeun kami pikeun milarian sesa anu ngantosan leungit hantu ieu anu kuring tingali nyaéta Michael Townley, siga anjeunna cicing di Los Santos. Milarian anjeunna leres-leres eh Mike Ican adil, tapi kuring henteu mendakan anjeunna, antosan, kuring henteu kedah sumping ka biker, urang nuju buru-buru, tapi henteu buru-buru sapertos kitu, tapi upami urang ngubur Johnny sareng gurun sareng kuring tenang yén Ashley, anjeun jalma anu saé, entong tuang deui, naha anjeun pikir wijaksana pikeun nganggur awéwé, ngali deui naon anu kuring henteu pasihkeun deui di paguron luhur, urang kedah maéhan aranjeunna, anjeun nyauran aranjeunna sadayana anjeun gaduh kanggo sadayana? sahenteuna gaduh rangkulan salah sahiji bikers anu sakuduna dituju di kebon di sisi katuhu Whoa whoa hey anjeun ningali Ashley Jonny milari naon anu anjeun terang kanyataanna kuring ngan ukur ngalakukeun sapuluh menit ka pengker yeuh kuring ningali anjeunna didieu di akhir sirit ieu Johnny moal tiis upami anjeun ngacapruk deui sareng anjeun, anjeun henteu mikir kitu ogé ogé naha urang ngan ukur naroskeun ka anjeunna huh héyy koboy anjeun ngajantenkeun abdi permisi awéwé tua anjeun, naon éta, naon éta éta, henteu henteu anjeun henteu kapikiran oh sabab anjeun maot sareng hiji-hijina pesta anu kuring tinggalkeun nyaéta sakedik otak sareng kristal dina tungtung boot abdi éta hatur nuhun koboy oh abdi resep panolakan anu bagian kahiji tina prosés duka nyaéta dulur-dulur, ayeuna hayu urang sadayana nyepengan huh, éta sigana anjeun gaduh hal anu anjeun hoyong ucapkeun, huh, anjeun gaduh hal anu kedah disebatkeun, langkung saé Ohlet urang angkat awéwé ogé henteu kunanaon anjeun nuturkeun Ba anu balik ka batur, maka MC anu leungit ti daérah éta pikeun pamitan, tuang aranjeunna ayeuna aranjeunna nepi aya anu sanés anu sadayana leres-leres akar, ayeuna urang kedah terang yén Julie datang ka aranjeunna, band kedahna kajantenan, tapi anu nganggo sepédah tiasa angkat, naha anjeun ningali katingalina dina wajahna, naha kami sieun ku gorombolan, kami henteu pendak sareng anjeun jelema bodo henteu ngabahayakeun, anjeun, anjeun peryogi sabuk persaingan deui di dieu anjeun ditancebkeun teu aya kénca anu seukeut ngalambatkeun kuring teu tiasa ningali urang sadayana mareuman bos disko bos kuring henteu hartosna aya anu nganggo landasan pacu jumlahna langkung yén henteu dinten ayeuna waktos aranjeunna parantos lami deui, tetep kénca, urang tiasa waé ngaluncatan éta, hayu urang tetep dimana anjeun badé Abdi gaduh perasaan, leres, tapi urang kedah mastikeun yén sakali anjeun terang anjeun tiasa lungsur kuring sareng ngantosan gandengna, gampang pisan bawa Chuck pikeun ngabéréskeun, urang badé ngalakukeun Ron ieu sadayana, ayeuna kuring kedah nyandak garis back-up katilu, hayu, urang langsung kana batu ieu, dimana urang bade kamana? Hayu oh tingali tingali narik anjeun junun tetep Trevorsie ngupingkeun perimeter Ayah nuju damel Oh Abdi teu resep klub najong sami sami anjeun hilap kumaha anjeun nganggo panangan kaki lima Kuring butuh anu jujur ​​Kuring hariwang anjeun, hoyong kuring Anjeun teu ngagaduhan anu gampang dibakar sapertos laboratorium ameth dina trailer ieu, éta sesah kanggo kuring di propinsi, ogé, upami gandeng akur sareng saé, henteu kunanaon, kuring bakal mupus raray palanggan kuring, Hayu, hayu bahaya réréncangan murag, hayu urang nuju ngamimitian I pikeun sadaya pitulung anjeun aya jalma ayeuna balik deui dina treuk kaluar ti dieu ngantosan di dieu oh sumuhunkeun sababaraha bom caket kami bakal mampir seni saurang lalaki anu anjeunna pekus anu ngajantenkeun kuring gugup, tong gugup, gugup, ron, anjeunna bakal tiasa ngambil alih, drogegerwe teu kedah ayeuna bikers tos teu aya ngan ukur anjeunna anu gaduh teca sareng anjeun bakal pasar anu cekap ageung cina ieu kontak bakal gancang l mésér kristal sabab urang tiasa masak éta aya anjeunna hayu hudang anjeun naon kalayan treuk henteu datang kana naon anu kudu anu Trevor ieu mangrupikeun babaturan kuring anu anjeun teu bisnis MC anu leungit kaluar tina bisnis gun sareng engkol di daérah ieu anu dilakukeun ku perusahaan TrevorPhillips atanapi aranjeunna henteu nyarios nanaon, aranjeunna bakal ngajantenkeun kanyataanna, aranjeunna masihan anjeun aplikasi lampu héjo dinten ayeuna oh anu raoseun langkung saé anjeun henteu ngartos deui hayu urang kaluar ti dieu kuring henteu terang naon anu diobrolkeun ku jalma-jalma ieu katingalina kuring kuring diaktipkeun gancang-gancang tapi kuring gaduh kagiatan anu dipersonalisasi nalika anjeun ngahontal budak rokét éta aman kuring gaduh waktos pikeun ngatur urusan kuring, anjeun angkat kamana waé kuring mendakan Spékter dina TV Michael Townley mangrupikeun sobat anjeun, ti Saha anu anjeun nyarios yén anjeunna ditembak leres, anjeun parantos biasa ngaji babarengan , yeuh ieu sobat anu pangsaéna mah, panginten anjeunna parantos maot, anjeun tiasa ngatasi éta gancang Ghost, Kuring parantos nyarioskeun yén anjeunna masih hirup, anjeunna lumpat sareng anjeunna gagang, whoa, anjeunna ngaluarkeun gabungan, janten kuring nebak, hehehehe, éta ngajadikeun anjeunna hirup, henteu, sareng kumaha anjeun terang anjeunna, nyaéta MO sareng éta sami sareng Cornish anu anjeunna tingali 10 taun ka pengker, bisa jadi éta? Atrap Trevor, kumaha upami aya anu hoyong anjeun pikir aranjeunna hirup kabuka éta téori konspirasi jauh teuing, bahkan pikeun anjeun Ronald, leres-leres ogé, turun tina mobil iraha panginten anjeun terang kuring henteu resep ieu Pilih hal anu aranjeunna nguping, teras ngadamel gancang yén hal bisnis nyaéta Cina Mr.

Chang tungtungna, anjeun nyarios dina telepon naon anu salah sareng anjeun, sial Iran, ayeuna kuring kedah disiplin anjeun sareng anjeun terang kumaha kuring mikir ngeunaan éta

Naha Davinci mérek sapédah anu saé?

Pondokna, ieuhébatngalakukeun-sagalana sapédah. Harga anu kami terang yén aranjeunna ngahasilkeunhébatsapédah kota sanaos aranjeunna henteu gaduh perlengkapan pangropéa anu murah sareng panangtayungan pakean dina harga anu langkung luhur dina motor anu diarah sacara internal.

Marshall ngagaduhan benang sareng kurung handap teras aya perlindungan dina dua tabung handap ogé dina ranté anu tetep sareng sudut tabung 66 sareng satengah sirah davinci Marshall saleresna mangrupédaan gunung anu paling curam anu paling saé anu urang kagungan dina tés, dipasangkeun sareng sudut tabung korsi 77 derajat éta ogé mangrupikeun salah sahiji anu paling lungkawing anu urang tingali dina roda, sedengkeun dina ukuran sedeng sareng ekstra-ageung 435-millimeter ranté pigura pas dina korsi 31.6-dropper pos kalayan tetes 100 milimeter kanggo anu langkung alit dugi ka 200 milimeter kanggo anu langkung ageung.

Perjalanan gantung 130 milimeter Da Vinci dikawasa ku desain gantung pangsi pamisah ngan ukur hartosna yén titik pangsi bagian tukang muterkeun sacara séntral di sekitar poros sapédah dada urang nyaéta davinci Marshall 29dior 12s sareng dijual pikeun 2.299. éta hadir kalayan 140mm garpu rockshox 35 pérak sareng damper tukang debonair anu nganggo marshall dr-12 sapertos anu diarepkeun, shimanos12 -cepat dior drivetraindior rem minion dhf max sareng dhrtires sareng dropper a ansex pos hiji hal anu anjeun kedah waspada di dieu kusabab pikeun nyayogikeun larangan sanés yén sapédah kami gaduh rem SLX, tapi éta ngagaduhan rem anjeun. Teu aya versi karbon mewah tina Marshall atanapi bahkan versi aluminium anu langkung awis, tapi aya versi Sram SX anu dijual kalayan harga anu sami sareng cai mancur versi dior di ditu anjeun gaduhna kanggo detailna hayu urang terang naon anu anjeun saleresna hoyong terang ngeunaan kumaha jalanna ku jalan éta jadi ngawartosan naon anu anjeun kedah lakukeun ngarah urang nyetél gantung kana setélan anu disarankeun ku pabrikna teras Rockshox ngagaduhan aplikasi Trailhead praktis pikeun garpu janten kami nganggo saran ieu sareng teras kami henteu gaduh ban pangendali pikeun sapédah éta, janten kami nyetél ban kana tekanan udara anu sami pikeun sadaya motor 21-23, janten Sarah, henteu aya motor anu murah kami anu hampang, éta sanés tujuan di dieu sareng motor ieu, tapi marshal tumaros.

Éta henteu beuratna sapertos 49 Pon, henteu, henteu raoseun éta, tapi éta tipayun, saur éta 34 pon kitu sababaraha pon langkung beurat tibatan ibis I? Sacara adil, langkung seueur artos, euh, tapi kumaha karaosna beuratna dina jalan satapak, karaosna éfisién pisan, tapi nalika anjeun gaduh sepédah beurat anjeun terang éta pikaresepeun kusabab anjeun kirang kanggo hiji Mayar sapédah sareng ngalakukeun langkung leres? kumaha anjeun kéngingkeun langkung beurat langkung beurat oh langkung beurat éta sapertos hal kéju sapertos kéju mozzarella kalayan sadaya liang oh enya anjeun mayar langkung kanggo Swiss ya anjeun kéngingkeun liang janten henteu aya liang atanapi hélem helm téh sami kanggo anu langkung hampang helm enya enya, janten sapertos marshal nyumput beurat dina jalan anu asup akal. Saur patarosan kuring pikeun anjeun nyaéta naha sapédah 2300trail kedah langkung énggal atanapi anjeun satuju sabaraha? éta beuratna, éta penting, anjeun terang, éta henteu ngan ukur ngeunaan beurat sareng dina kategori sapédah ieu henteu sakumaha pentingna upami urang ningali motor lintas nagara janten kuring pikir éta masih wajar pikeun sapédah ieu janten anjeun terang 34 pon sareng anjeun ' Kuring bakal ngaraos raoseun dina pendakian, tapi anjeun terang éta ngan ukur hirup anu anjeun hirup, éta mangrupikeun hal anu saé yén éta ngagaduhan suspénsi anu épéktip, leres pisan, sareng suspénsi éta épéktip tanpa karaos siga anjeun henteu tiasa ngalaksanakeun Routing nepi sareng seueur barang, anjeun terang éta henteu sapertos ngabalikkeun unggal rute kusabab éta épisiensi teuing, anjeun terang, janten hayu urang kana barang-barang téknologi Sarah, anjeun di tengah-tengah éta, anjeun dina jalur anu leueur hujan anjeun ieu bécék naon éta? sapertos Marshall dibandingkeun sareng sababaraha motor anu sanés, janten upami urang tingali ieu kuring ripley yén sapédah ngagancangan sapertos nanjak, anjeun terang éta leres-leres gaduh seueur oomph dina léngkahna sareng Marshall ngaraos tingkat Gelar langkung seueur sapertos sapédah ieu dibandingkeun sareng Giant Trance atanapi Polygonsiskiyou, sapédah ieu super aktip, sedengkeun DW-Link sareng Marshall's Split-Pivot-Linkum aranjeunna ngan langkung spésifik sareng karaos siga anjeun tiasa? nanjak kumaha deui épéktip sadayana leres-leres Sarah anjeun terang naon salajengna hayu urang nyarioskeun ngeunaan katurunan anjeun parantos dugi tanpa lockout tuas naon anu kajantenan di jalan deui eh anjeun terang naon anu ngajantenkeun sapédah anu leres-leres pikaresepeun turun kuring bakal nyarios raos raos pisan rasana stabil posisi na raoseun, sanés sapédah touring pangpanjangna di dieu dina tés, tapi raoseun sapertos salah sahiji anu langkung percaya diri dina turunna, janten kami bakal ngabandingkeun sakedap sabab urang henteu tiasa angkat satuluyna tanpa nyarioskeun ngeunaan trancex raksasa éta janten 135 150 janten sakedik bitmoretravel dua motor ieu dina jalan satapak nyaéta raksasa langkung ngahampura nyaéta da vinci langkung ngahampura naon carita anjeun terang kuring bakal nyarios trance ageung langkung ngahampura tapi da vinciis anu anjeun raoseun rada langkung raoseun tibatan ngadorong kana éta anjeun terang éta langkung euh katebak éta rada langkung stabil, éta henteu sapertos gantung aktif ampir teu ngaganggu anjeun, tapi sapertos anjeun ngan ukur hubungan sareng I ' parantos ngalih sakedik waktos anjeun janten tukang sareng Davinci ngan ukur raoseun pisan kaéra, rasana ngan hoyong ka ditu sareng anjeun bakal ngajantenkeun anjeun, persis anu mangrupikeun kesan anu kuring ngagaduhan dua ieu motor, Davinci siga anu tetep tingkat sareng dipelak, karaos sudutna langkung konsistén dimana raksasa éta pasti karasaeun sapertos sapédah anu langkung aktif, sareng maksad kuring panginten henteu ku cara anu hadé pikeun jujur ​​garpu pasti langkung teuleum bari marshall ngan katingalina langkung santai tibatan raksasa, hehehehe, raos pisan sapertos dina bagian jalan satapak anu langkung lembut anjeun ngan ukur tiasa geser sareng langkung gancang sareng ngan karasaeun langkung percaya diri janten kadéngé hartosna anu saé sapertos panginten sapédah pikeun anu ngagaduhan sadayana rupa-rupa rupa bumi atanapi henteu terang dimana aranjeunna badé numpak énjingna hehehe pastina upami anjeun anjeun kuring terang anjeun resep rupa-rupa jalur anu kuring bakal nyarios éta da vincimarshall, anjeun terang sapédah anu anjeun bakal raoseun kaluar upami anjeun henteu terang persis dimana fakultas anjeun ujung-ujungna bakal nyandak anjeun terang upami anjeun aya, ieu sanés babaturan anu pangsaéna, henteu terang dimana anjeun badé teu terang mana motor anu anjeun peryogikeun, Davinci Marshall bakal janten pilihan anu saé, hayu urang ngobrolkeun hal-hal anu saé, eh, éta ngagaduhan yén Shimano Dior drive 12-speed kumaha pergeseranana tiasa dianggo kalayan leres pisan anjeun bahkan terang sub-motor enya, janten dr 12-speed hébat sareng éta saéstuna saé pisan ban, éta ngagaduhan Max's Miniondhf sareng sampurna pikeun sapédah ieu, ya éta pantes disebatkeun sabab ieu mangrupikeun sapédah gantung lengkep anu paling murah nyaéta kami gaduh ujian sareng anjeun henteu kedah ningkatkeun ban langsung di luar panto. Aranjeunna tiasa dianggo saé, janten éta hal-hal anu saé.

Hayu urang ngobrol ngeunaan Sarah anu goréng Hayu urang mimitian ku rem Margi disebatkeun didieu yén sapédah tés urang sumping sareng rem SLX. Sapédah éta leresna hadir sareng rem Dior tapi duanana rem Shimano janten urang tiasa nyarios ogé hijrah ieu, ogé, heheheh dina akhir jaman uji coba anjeun terang aranjeunna titik koncina nyaéta anjeun henteu pernah terang dimana ayana janten, sakapeung anjeun narik tuas rem kana stang kadang-kadang jauh pisan kaluar karasaeun eh anjeun terang bécék teras éta sesah teuing janten ngan sesah sesah kanggo ditangan teu saluyu deui urang gaduh sapédah uji anu sanés sareng rem shimano anu henteu saluyu, loba powernope teu aya masalah aya enya éta pasti enya uh tapi enya ngan titik gigit ieu teu konsisten anjeun teu terang dimana bakal nalika anjeun ngapung jalan sareng kuring henteu nganggap éta bisa ditarima, tapi kuring bakal nyandak kakuatan rem ieu enya pasti enya pasti ngeunaan hal séjén Anu kedah urang carioskeun nyaéta garpu ieu, éta ngagaduhan garpu rockhox35 di payun, eh, naon anu Dealyeah, janten éta garpu Rockshox 35 pérak, sanés garpu emas anu saha ? trance ageung datang leres janten artina ngahurungkeun konci peredam tibatan kontrol gerak peredam leres pisan enya enya um sareng enya garpuh éta ngan sakedik-sakedik teu kaduga kadang-kadang karaos dilewatan kadang-kadang karaos siga anu kirang jelas éta henteu leres hal éta henteu raoseun sapertos anu diarepkeun iraha waé enya jelas-jelas jelas sarah janten urang bakal dugi ka akhir évaluasi ieu sareng éta hartosna urang kedah ngagolakkeun marshallto kaunggulan sareng karugian na hayu urang gampang dilakukeun Naon anu dilakukeun anjeun resep ngeunaan éta mimitina anjeun terang yén kuring resep pisan éta saé pisan sareng éta bakal janten sapédah anu saé pikeun seueur jalma di seueur tempat anu sanés sareng anu sanésna éta tiasa janten sapédah anu paling murah di Tess, tapi éta sanés jalma terampil janten pastina pro, enya éta mangrupikeun hal anu saé pisan janten berita anu saé anu goréng anu anjeun terang t? Salah sahiji hal ngeunaan da vincimarshall nyaéta anjeun henteu terang yén anjeun sapédah tilas jalan anu kuring hoyong lami-lami, nyaéta, anjeun terang ibis Ripley sareng sanés sapédah anu anjeun hoyong candak dina paling hese rupa bumi ogé, anjeun terang ieu mangrupikeun trance tina polig onor janten sapertos juragan dagang sadaya Noneyep uh sareng éta anjeun terang éta siga kuring hehehehehehehehehehehehehehehehe tapi éta hal anu séjén nyaéta ieu rockshox 35 garpu ya garpu éta ngan ukur raos rada teu konsisten, utamina dibandingkeun sareng garpu wirahma anu pasti langkung lemah sareng kakuatan langkung leres pisan oke Sarah, hayu urang nyimpulkeun ulasan ieu pikeun kuring dina sababaraha kalimat naon anu anjeun émut ngeunaan hal ieu ? Sigana mah ieu téh sapédah anu saé pikeun anu ngamimitian sareng bersepeda gunung. Naha éta bakal ngabantosan anjeun dugi ka puncak naékna? . ngajantenkeun anjeun kana hiji hal anu langkung kasar dina katurunan janten langkung saé sareng ngagaduhan géométri anu saé saé éta tuwuh sareng anjeun upami anjeun badé ningkatkeun sababaraha komponén ieu mangrupikeun bingkai anu hadé pikeun ngagantungkeun leres-leres, éta ngalanggan pikeun Davincimarshall janten anjeun henteu sono salah sahiji artikel tinjauan wisata kami sareng diskusi méja buleud kami dimana Sarah sareng kuring bakal ngabantah ngeunaan motor anu urang resep langkung ningali anjeun marios salajengna

Naon sapédah awéwé anu paling saé?

Anu 7PangalusnaSapédah pikeunAwéwétaun 2021
  • PangalusnaGunungSapédah: Royce Union RMTAwéwé21-Speed ​​Sadaya-Terrain GunungSapédahdi Amazon.
  • PangalusnaTilepanSapédah: Schwinn Loop Sawawa TilepanSapédahdi Amazon.
  • PangalusnaKapal pesiar:
  • PangalusnaJalanSapédah:
  • PangalusnaHybrid:
  • Pangalusnapikeun Pamula:
  • Pangalusnapikeun Komuter:
30. 2020.

Aranjeunna naroskeun sareng kami nguping kuring ngagaduhan pesen dina Instagram naroskeun naha urang tiasa ngadamel tulisan ngeunaan bikang khusus awéwé sigana mah topik anu saé sareng pikaresepeun ogé. Kami ogé resep ngadangukeun ideu sareng saran anjeun. Naha awéwé peryogi sapédah khusus pikeun awéwé? Anjeun sadayana sareng naon pangalaman kuring? Abdi di dieu pikeun ngajawab sadayana patarosan ieu.

Sapédah aya dina sagala rupa sareng ukuran, sapertos jalma anu naék. Anjeun teu tiasa ngagolongkeun 50% populasi ku jenis kelamin hungkul, naha urang masih gaduh lalaki sareng awéwé? 'sbikes sajarahna, pigura ngalangkungan-dirancang pikeun awéwé anu numpak sapédah biasa dina baju panjang, anu henteu praktis pisan sabab béntang pakean robih mangtaun-taun. Kalayan hubungan anu kuat antara desain bingkai sareng gender ieu kami henteu leres-leres nampi desain ieu dina motor jalan, tapi kadang tabung tipna bakal gaduh lamping anu ekstrim langkung ti nyebatkeun bingkai lalaki. Kuring ngan saukur ngamimitian ku pangalaman dina ngabijil tanpa éta bisi éta? Dina karir profesional kuring, kuring kantos nyerat sapédah awéwé khusus sareng henteu kantos ngaraos resep pisan.

Kuring kantos ngaraos raoseun dina sapédah, sareng upami anjeun ningali situs wéb pabrikan, motor ieu ditandaan salaku lalaki, sahenteuna éta henteu ditandaan salaku bikang awéwé ayeuna nyarioskeun ngeunaan balap motor anu kalebet motor gravel - motor kalayan jalan dumasar hiji Géométri sareng dropbars menurut kuring, naha éta téh sapédah khusus pikeun lalaki atanapi awéwé, aya parobihan anu anjeun kedah lakukeun pikeun sapédah pikeun kéngingkeun anu pangsaéna supados tiasa janten sadel dina setang beurat setang sapertos sadayana, henteu masalah dimana anjeun kéngingkeun sapédah anjeun, anjeun kedah ngarobih ieu supados sepédah langkung raoseun pikeun anjeun. Janten ideu na nyaéta pikeun milarian sapédah anu paling pas pikeun anjeun, henteu janten masalah kumaha dipasarkeun, salami géométri anu cocog éta ngagaduhan tujuan anu leres teras anjeun tiasa ngarobihna ti dinya janten kuring terang iraha kuring kéngingkeun sapédah énggal aya sababaraha parobihan anu kedah dilakukeun pikeun kuring hoyong 38 persén lulus dina batang ir 138 millimeter sareng 170 engkol tapi kuring mendakan éta robih tina sapédah kana sapédah, sapédah tiasa 49 séntiméter teras sapédah sanésna tiasa janten 51, éta ngan ukur ngarobih tina sapédah kana sapédah kalayan pabrikan anu béda, janten naon anu janten sapédah khusus awéwé? sumping dina sagala rupa bentuk sareng ukuran sareng pabrik sapédah parantos nyobian ngembangkeun sababaraha jinis sapédah kanggo sadayana. Seuseueurna awéwé ngagaduhan torsos anu langkung pondok sareng suku anu langkung panjang, sareng lalaki ogé ngagaduhan taktak sempit sareng leungeun alit.

Fitur utami dina sapédah awéwé nyaéta pigura anu langkung alit kalayan tabung luhur anu langkung pondok anu hartosna kisaran ti pelana dugi ka setang langkung kirang, anu hartosna Anjeun tiasa ngahontal kétang langkung gampang. Ieu tiasa saé pikeun sababaraha awéwé, tapi umumna kuring resep kuring resep posisi anu rada langkung manteng oh kuring gaduh panangan anu panjang atanapi meureun kuring ngan ukur dianggo pikeun balap motor setang langkung sempit ogé aya dina bikes awéwé tapi ieu tiasa gampil dirobih, sadayana bakal ngantep setang ukuran anu béda-béda gumantung kana gaya tunggangna, beurat taktak sareng naon anu anjeun raoskeun langkung raoseun, sapédah khusus awéwé sering sumping sareng sadel awéwé, tapi éta henteu hartosna sadel bakal dianggo pikeun anjeun. Anjeun panginten kedah ngarobihna supados dianggo langkung saé pikeun anjeun sareng pikasieuneun, sapédah awéwé sering sayogi dina warna pink atanapi biru orok.

Kami henteu hoyong sepédah pink anu diam-diam hideung éta cara pikeun indit, tapi kuring ayeuna resep sapédah logam sapertos jalma logam anu kuring gaduh kuring tiasa ningali deui, naha bait awéwé teu dilabélan ku anu sanés supados lalaki tiasa Anggo éta dua lalaki tiasa nyangsang panggunaan bikang awéwé kusabab namina, tapi kayu manis tiasa langkung pondok tibatan anu sanésna sareng sapédah awéwé panginten langkung saé pikeun budak lalaki rumaja tiasa mendakan bikang awéwé dina akhir dinten langkung pas tibatan anu pangpayunna sareng nyandak Kauntungannana seni dibeli sareng tim awéwé pangsaéna sadunya nganggo Carrion gaduh seueur rupa-rupa sapédah khusus awéwé Sapédah luhur dianggo ku adegan awéwé Cameo sareng Trimble Ayeuna kami ngobrol sareng Canyon sareng aranjeunna nyarios éta bakal kirang ngeunaan gender sareng kumaha upami naék kana sapédah anu pas sareng nanganan anu saé pikeun jalma sagala ukuran, khususna jalma dina tungtung spéktrum anu langkung alit - aranjeunna cocog sareng 650 dampal suku kana extrasmall triple sareng pigura tambahan-ukuran leutik dina kisaran awéwéna pikeun pengendara ti hiji satengah méter nepi Abdi nyerat pigura lalaki leutik, tapi Emma nganggo versi 650b anu tiasa ditingali di dieu, sapédah 650b tibatan sapédah anu langkung alit Flight Othergrail langkung ti sapédah aroad rata anjeun, hartosna anjeun ayeuna tiasa kéngingkeun 650b dina ukuran anu langkung alit. Mangrupikeun tren anu aranjeunna pikir bakal berkembang di masa depan, kirang ngeunaan spésifik gender sareng langkung seueur pilihan padagang sadaya ukuran anu urang dikaitkeun sareng pasangan sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngadamel bikang awéwé, aranjeunna ngadamel bikes anu ngagaduhan awéwé anu dipikaresep. , awéwé anu balap pikeun amal Tim Cliff Procycling henteu kantos nyungkeun sepeda awéwé. Aspék pangpentingna fit khusus numutkeun biruang nyaéta dina titik kontak.

Maka komponen-komponen anu anjeun taroskeun naon anu anjeun tulis nawiskeun setang sempit pikeun taktak langsing aranjeunna ogé ngagaduhan tangga anu langkung panjang sareng pondok pikeun awak anu langkung luhur sareng panangan anu langkung panjang ogé ngagaduhan bunderan khusus anu langkung pas pikeun awéwé sareng anu langkung pondok sareng anu langkung panjang tina Cranks Ieu nuturkeun tren ngahasilkeun sababaraha ukuran bénten ukuran sareng pilihan komponén anu cocog sareng preferensi pengendara anu sanés. Dina ahir poé, kuring milih sapédah anu paling cocog pikeun anjeun. Saperti jalma-jalma anu aya sepédah langkung seueur tibatan jenis kelamin, sababaraha awéwé panginten langkung cocog pikeun sapédah awéwé, tapi tong nganggap yén anjeun peryogi sapédah spésifik awéwé langsung, éta tiasa janten waktos anu hadé pikeun pengendara sepeda anyar, tapi émut yén aya sadaya bentuk sareng ukuran anu bénten-bénten yén urang bakal ngagaduhan panjang taktak anu béda atanapi panjang lébar anu béda henteu paduli jenis kelamin, naha henteu? Buka toko sapédah lokal anjeun sareng cobian kéngingkeun sapédah atanapi ngan saukur calik dina sapédah.

Hal-hal tiasa teras dirobih sareng dioptimalkeun. Hal utama anu bakal ngajantenkeun sapédah langkung raoseun pikeun anjeun nyaéta setang ukuran anu leres, atur leres kalayan leres sareng pastikeun anjeun tiasa ngahontal sadaya rem dina gir pikeun janten kendali sapédah. Mudah-mudahan anjeun resep tulisan ieu dina sapédah khusus awéwé sareng kuring ngarepkeun éta ngajawab sababaraha patarosan anjeun GCMapp naha urang leres peryogi sepédah khusus awéwé, angkat ka Gianna sareng pilih sareng aranjeunna bakal dianggo teu dimana waé anjeun kéngingkeun sapédah anjeun, aranjeunna bakal ngagaduhan bingkai anu henteu nganggo géométri rupa unggal anjeun nganjang ka éometri dina pendapat abdi yeahyeah abdi kedah masihan anu pangsaéna kuring ngagaduhan sumber daya anu sanés anjeun tiasa kéngingkeun panginten anu pangsaéna pangsaéna pikeun anjeun sahingga anjeun panginten hoyong ngaco teuing upami éta cocog pikeun aranjeunna langkung saé, maka panginten anu lemes ayeuna teuing

Kumaha kuring mendakan tanggal pembuatan sapédah kuring?

1.CékNomer Serial. Titik awal atra kamanggihétakapingsapédah didamel mangrupikeun nomer séri. Nomer sérial dicap kana sapédah nalikapabrikprosés.

Kumaha anjeun kencan sareng Shimano?

Shimanongagunakeun 2-surat saderhanakapingkode, dicitak dina unggal komponén atanapi dina stiker atanapi labél. Anjeun biasana bakal mendakan ieu caket kode serial komponénna. Hurup anu kahiji nunjukkeun taun, anu kadua mangrupikeun sasih.

Naon hartosna sapédah kendor?

TOkendorgéométrihartosnayén sudut ieu langkung handap, anu dina pangaruh mindahkeun pengendara langkung jauh deui hubunganna sareng tengahsapédahsareng roda payun langkung payun di payun. Pangpangna kabayang payunna bakal ngumbara sareng paling parah sadayanasapédahbakal wheelie kaluar atanapi flip leuwih mundur.

Sakumaha biaya sapédah awéwé?

Dinarata-rata, lumayan dianggosapédah awéwé di Nigeria tiasadibeli antara N80,000 N200, 000 gumantung kana kaayaan anusapédah.

kartu kiridit sapédah

Dupi anjeun milarian nomer séri sapédah?

Dupi anjeun milarian nomer séri sapédah? Leres,anjeun neuteupanjeunnomer séri sapédah urang.Aranjeunnabiasana aya handapeun anjeunsapédah urangkurung handap.

Naon hartosna hurupna dina gulungan Shimano?

Suratsareng aranjeunnahartosna

SS mangrupikeun spol super deet atanapi spol super alit anu mangrupakeun tandas pangleutikna sareng paling enteng anu sayogi. C di awal singkatan tina awak kompak anuhartosnayén sadayana kecuali spool mangrupikeun ukuran anu langkung alit atanapi langkung kompak. Salaku conto C3000gulunganbakal ngagaduhan 2500 awak tapi 3000 spol.

Dimana Phillips Cycle Company ngadamel sapédah na?

Phillips Siklus Ltd. mangrupikeun pabrik sapédah Inggris anu dumuk di Smethwick caket Birmingham, Inggris. Sejarahna dimimitian mimiti dina abad ka-20 sareng réngsé dina taun 1980an anu waktosna janten bagian tina Raleigh Industries, mangrupikeun bagian tina grup Tube Investments.

Sapédah naon anu janten sapédah Phillips?

VINTAGE PHILLIPS LADIES Sapédah kalayan alus Sadayana ROUND LENGKAP LENGKAP JELEMA PHOTO, PITU ANYA AYEUNA AYEUNA WAKTU HATUR NUHUN. Di dieu anjeun tiasa ningali Joblot of Vintage Cottered unbranding, tapi kami dipasang kana phillips dina urutan urutan ukuran lalaki anu saé sakumaha difoto dikirim ku surat kerajaan kelas 2.

Sapedah yuswa sapédah nikel Phillips chainwheel?

Bingkai sapédah phillips antik. phillips vintip sapédah chainwheel nikel. sapédah phillips modél dina kaayaan anu saé. Nilai anu saé pisan dina 18.5 Â Sakaterang patarosan, punten naroskeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat