Utama > Sapédah > Pro cyclists bikes - waleran saderhana pikeun patarosan

Pro cyclists bikes - waleran saderhana pikeun patarosan

Sakumaha ngadamel cyclist pro?

Skala mayar

Pikeunpengendara buanangadameldimana waé ti $ 26.200 dugi ka $ 171.200. Upami pengendara tiasa ngalangkungan titik ieu, nanging, pangmayaran janten langkung lumayan. Tujuan akhir pikeun seueurtukang beca, kumaha oge, nyaéta pikeunngadameléta kana UCI World Tour, dimana gaji minimum $ 2,35M.
29. 2020.



Patarosan anu urang naros ka jagoan isuk-isuk nyaéta sabaraha sapédah aranjeunna? (Musik Uptempo) Sabaraha sapédah anjeun gaduh sareng gaduh di bumi? - Sabaraha tim kuring gaduh, teu aya, tapi sabaraha kuring gaduh? gaduh di bumi, janten kuring gaduh, hiji, kuring bakal nyarios antara genep sareng dalapan sapédah di sakumna dunya. - Sabaraha sapédah anjeun di bumi? (seuri) - Teuing seueur, sigana sakitar 10 atanapi 11 - Teuing sabab pamajikan kuring rada ambek ka kuring. Kuring kedah ngalihkeun sepédah ti hiji juru ka juru anu sanésna, tapi enya, kuring nyimpen sepédah ti unggal musim kuring janten pro sareng hehehehe, éta bakal seueur ayeuna - wah, éta kedah seueur tina sapédah, tapi aya hubunganana sareng sapédah gunung atanapi motor gravel atanapi pub pub, naha anjeun ngagaduhan seueur? - Leres, abdi gaduh sapédah gunung, sapédah cyclo-cross, sapédah balap, janten enya, kuring siap naon waé - enya, éta sigana langkung saé, tibatan ngadorong sapédah ti juru ka juru.

Éta siga anjeun peryogi gudang. - (seuri) Leres, kuring peryogi ruang bawah tanah anu langkung ageung, éta pasti. - Sabaraha sapédah anjeun gaduh total? - Oh manusa.

kumaha cara nyetél sapédah

Éta salah sahiji, éta mangrupikeun patarosan anu cukup tangguh. Kalayan sapédah balap di dieu, dina balapan, di bumi, motor cruiser abdi henteu terang, lima atanapi genep, tapi anjeun terang. Jigana persamaanna sok n tambah hiji.



N nyaéta sapédah anjeun terang Janten anjeun moal tiasa gaduh sapédah anu cekap - (ngaluarkeun napas) Kuring gaduh Giant ti HTC, kuring gaduh témbal ti HTC, kuring gaduh sapédah gunung Canyon ti 2011, Omega Pharma-Lotto, kuring ngagaduhan dua Ridley, kuring gaduh Pally, anu karajinan tangan, pigura anu didamel khusus ti Amérika. Abdi gaduh Vespa. (buzzer) Upami éta kalebet sapédah.

Abdi ogé ngagaduhan motor (buzzer) sareng sapédah gendut. Sapédah kuring anu munggaran, GT, segitiga triple Palasik upami anjeun émut. Leres - Modél naon éta? - Éta, ogé, éta, oh, hartosna anjeun.

Jigana éta GT01. Éta sepuh pisan, sapertos taun 2000. No 1999.- Nya, kuring henteu gaduh seueur sepédah, tapi kuring gaduh sababaraha.



Ayeuna, dua tujuan kuring nyaéta, kuring ngagaduhan kabiasaan Cannondale, sapédah gunung anu hébat. Kuring naékna lumayan. Jigana éta salah sahiji alesan kuring ningkat pisan dina nurun gunung.

Saatos Tour de Suisse, kuring gaduh katurunan anu parah pisan sareng mutuskeun kuring kedah ningkatkeun kamampuan janten kuring ngagaleuh kabiasaan sareng mimiti ngerjakeun katerampilan biking gunung kuring. Sareng kuring ogé ngagaduhan Batu Tulis Cannondale, anu sapertos Péso Angkatan Darat Swiss diantara sapédah. Anjeun tiasa nganggo éta dimana-mana.- Leres.- Janten ieu mangrupikeun dua sapédah milik kuring.- Henteu seueur.

Ukur tilu atanapi opat motor. - Kuring ngan ukur gaduh hiji hal. Éta pisan. - Ngan hiji sapédah? - Leres, kuring gaduh nyalira anu kuring mundut ku artos kuring sorangan - Janten sacara total nganggo motor anu anjeun tampi ti tim? - Tilu.- Langkung ti 10 sigana mah. (seuri) - Henteu seueur, sabab pit na kagolong kana tim. (seuri) Tapi meureun genep atanapi tujuh motor di bumi ayeuna, kaasup motor kota, motor gunung, sadayana. - milikna? Kuring gaduh seueur langkung ti kuring.



Anjeun terang, tim ngamungkinkeun urang tetep seueur sepédah. Tapi enya kuring gaduh sababaraha. Kami masih gaduh tempat di nagara bagian di Asheville, Karolina Kalér.

Abdi pikir antara pamajikan sareng kuring, sigana urang gaduh 10 atanapi 12 motor di dinya, teras panginten salapan deui di Girona - sadaya sapédah tim atanapi anjeun gaduh sapédah pub? - Kuring ngagaduhan sagala jinis, sapertos sapédah gajih, E-bike, motor gravel silang, leres. Seueur sapédah balap anu sanés, sepeda gunung, janten, hehehehe, kuring rada koléktor - Naha anjeun gaduh sapédah pub? - Henteu, kuring henteu, tapi kuring gaduh anu tiasa janten sapédah pub. Abdi gaduh anu sepuh mah, sapédah lacak munggaran kuring, BT.- Oh, asik.- Sareng éta tiasa ngaraos sakedik saatos, tapi sabaraha motor anjeun? Ha! Abdi henteu hoyong ngawartosan sabaraha sapédah kuring di bumi, sabab aya sababaraha, tapi anu paling penting nyaéta roda rékor aero.

Abdi masih gaduh éta. Éta sareng sapédah gunung kuring mangrupikeun hiji-hijina sapédah anu saleresna kuring sorangan. Sésana tangtosna sapédah tim sareng kuring gaduh sapédah latihan TT sareng sapédah balap biasana.

Anjeun kedah mésér sapédah rékaman aero sabab pengendara nampi sepédahna dina akhir taun sering henteu kéngingkeun, leres? Naha anjeun kéngingkeunana? - Henteu. Kuring kéngingkeun - Budak bagja - Leres. Tiluanana.

Jigana tilu atanapi opat tina ieu didamel. Hiji dijual. Hiji di markas Canyon.

Salah sahijina nyaéta Museum Gaya Malvern. Sareng anu sanésna aya di bumi sareng kuring. - Éta mangrupikeun kuciwa panggedéna nalika kuring milarian Panéangan Profesional kuring henteu tiasa nyimpen sadaya sepédah kuring dina akhir taun, sanaos kuring ngagaleuh sababaraha.

Pikaresepeun pikeun ningali bédana antara supir ayeuna, sabaraha anu aranjeunna jaga sareng sabaraha anu henteu. Adam Yates ngan ukur gaduh tilu motor dina namina. Leres, upami anjeun resep kana tulisan ieu punten masihan kami jempol di handap.

Sareng upami anjeun hoyong terang naon anu tiasa dilakukeun ku pengendara sepeda ieu upami sanés sanés cyclist anu propésional, cukup klik di dieu di handap.

Naon kajadian ka sapédah pro pengendara?

Éta sadayana tiasa dijual. Jarang pisan yén tim Wisata Dunia naék musim-musim sateuacana 'sapédah. Sadayanasapédahdisponsoran sareng sponsor bakal hoyong nunjukkeun modél panganyarna sareng / atanapi skéma cet na. Tapi anjeun turun kaPikeun-Conti sareng Conti pangkat, aya tim anu masih numpak na langkung lamisapédah.

Pengendara sepeda profésional nyéépkeun rébuan jam dina sapédahna unggal taun, janten gaduh sapédah anu leres penting pisan. Janten dinten ieu kuring badé naroskeun sababaraha pro naha éta ngagaduhan sapédah atanapi henteu, naha aranjeunna nuturkeun saran, sareng sababaraha waleran anu langkung lengkep ogé. Kuring ngarepkeun anu ieu kusabab kuring pikir anjeun bakal seueur nyarios, hayu. (ketukan hip-hop lemes) Naha anjeun kantos gaduh sapédah? - Abdi tumaros. - Sareng anjeun nempel kana éta? - Leres. - Naha anjeun? - Leres, anjeun kedah nyaah ka anu anjeun percanten.

Saha anu anjeun percanten sareng percanten kana téorina na, janten upami anjeun ngan ukur nelepon batur sareng angkat, oh, kuring hoyong sapédah anu pas, upami anjeun sanés ahli sepeda anu propésional anjeun bakal daék nyobian, tapi upami anjeun gaduh seueur Ks ngajalankeun sapertos urang, upami anjeun ngan ukur ngagantung kana téori batur anu anjeun henteu leres terang sareng anjeun ngalakukeun jumlah Ks anu kami lakukeun, sesah pikeun ngayakinkeun diri anjeun anjeun kedah tetep ka sadayana. Jaga parobahan aranjeunna ngadamel. Janten anjeun kedah leres-leres terang jalma anu cocog sareng anjeun sareng ngartos tiori na sareng kumaha aranjeunna nempatkeun anjeun. Janten anjeun tiasa ngartos nalika aranjeunna nuju ngalereskeun, naha aranjeunna ngalaksanakeunna, sareng inpormasi naon anu aranjeunna anggo pikeun nyaluyukeun éta - kusabab teu dipikaresep, kusabab minat pisan, naha éta didamel sacara visual, atanapi éta siga éléktronik nganggo keusik laser sareng sadaya bantalan sareng sadayana.- Laser sareng stiker sénsor sadayana nuju ngamuk ayeuna.

Téknologi pangénggalna kuring parantos nganggo seueur tekanan pad. Janten kami ngawangun bantalan tekanan di sisi sapatu sareng dina sadel, sareng anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi tina sensor tekanan ieu dina insole ngeunaan naha anjeun mencét di tengah sapatu, atanapi nalika klep didorong teuing ka payun atanapi mundur, sahingga aranjeunna tiasa nempatkeun cleat, henteu kedah di tengah sapatu, tapi di tengah tempat anjeun mencétan. Éta pikaresepeun. - Oke leres, janten anjeun nyangkut kana parobahan sapédah.

Naha éta parobihan ageung atanapi henteu? - Henteu, henteu - kuring leres-leres paduli. - Henteu, kuring henteu kantos ngarobih jabatan kuring dina ampir 10 taun ka pengker. Éta sadayana dina wates alit. - Leres, sapasang milimeter. - Leres. (lemes hip-hop ketukan) - Naha anjeun kantos nganggo sapédah? - Leres, kuring tumaros. - Dina kadua roda? - Dina kadua roda, nuhun- Naha anjeun tetep kana rekomendasi? - Éta parantos robih sakedik mangtaun-taun tapi éta parobahan sakedik pisan jujur.

Éta pakét sapédah profesional ti saprak kuring rada ngora. Abdi henteu acan tumuh janten upami hasilna aya sareng sapédah ieu pas naha robih? - naon éta pikeun parobihan? - Sapédah TT, hiji-hijina hal anu kuring leres-leres robih ti saprak 2012 nyaéta panangan kuring tibatan datar. Henteu aya anu sanés deui .- Sareng anjeun biasana gaduh sapédah dina unggal usum atanapi henteu ngan ukur pasti, henteu? -No Kami ngan nyeken unggal sapédah sareng pastikeun sami sareng taun kamari.

Upami kuring gentos tim, éta sami sareng sapédah taun kamari sareng éta waé. Coba pikeun ngarobih minimal, milimeter atanapi henteu aya urusan urang .- Abdi di dieu sareng Rolf Aldag, manajer departemen kinerja di Tim Dimension Data, sareng kami bakal balik sakedik, leres? Meureun panjang teuing, tapi anjeun sigana henteu ngocéak kuring.

Kuring kedah naros, naha sadaya pengendara anjeun ngagaduhan jalur sapédah? - Leres, aranjeunna ngalakukeun, dina sababaraha cara, tangtosna. Salah sahijina, sapertos sepeda balap sareng motor TT, yén urang leres-leres kedah pisah. Sareng leres, aranjeunna leres-leres sareng pas sapédah tangtosna mangrupikeun hal anu méntal pisan sabab anjeun kedah percanten ka éta, kusabab bersepeda sok nyeri, sareng anjeun terang, anjeun hoyong nempatkeun nyeri ieu dina katégori hal sapertos kitu, hal anu positip, sareng sanés sabab kuring leres-leres nempatkeun sapédah kuring - sababaraha taun ka pengker nalika urang ngamimitian ngédit pangaturan sapédah urang sigana dilakukeun ku mékanika tim atanapi ex-pro lokal atanapi anu sapertos kitu, saha anu sapédah anjeun pas atanapi bénten-bénten ayeuna? - éta jauh langkung ilmiah tibatan jaman baheula.

Anjeun leres 100%, maksadna kapala mékanika Tim Terrabasically nganteurkeun kuring ka kamar mobil kuring nalika kuring di lantai handap nyarios ka anjeunna, 'Tingali, bentuk setang énggal henteu dianggo pikeun kuring', naha kuring tiasa balik kana anu lami ? 'Hiji-hiji na komentar sapertos,' Henteu dianggo pikeun anjeun? ' Maka anjeun kedah lirén. 'Janten éta mangrupikeun akhir carita anu anjeun terang - Henteu aya pilihan pikeun uih deui - Sakitar 30 taun ka pengker, sareng ayeuna tangtosna anjeun nyobian milari jalan kaluarna, sareng seueur jalma anu kalibet dina pas sapédah, tah ieu mangrupikeun ahli terapi fisik, sabab anjeun kedah ngartos kalenturan awak, wates awak. Mékanika masih mangrupikeun bagian anu ageung kusabab tungtungna éta kedah tiasa dilakukeun sacara fisik atanapi jalma-jalma kedahna terang teras urang ngagaduhan rute UCI anu ogé parantos langkung ketat, kumaha jauh anjeun tiasa linggih sareng sabaraha lami éta tiasa dilakukeun janten sareng sapertos kitu, janten mangrupikeun hal anu cukup rumit anu seueur ahli di luar sana sareng kami tetep rada fleksibel sahingga urang umumna henteu maksa ka aranjeunna, utamina dina sapédah jalan.

trek harga madone

Éta langkung atra dina sapédah TT, langkung numerik. Anjeun terang yén anjeun ngalacak, ngantepkeun aranjeunna nyetir, anjeun ngaliwat torowongan angin, anjeun ngantep aranjeunna calik di dinya teras anjeun mendakan naon anu pangsaéna teras anjeun kedah nyayogikeun aranjeunna, janten mékanika lapangan masih kénéh diputer bagian badag. Sareng anjeun mendakan yén kaseueuran supir tetep kana parobihan? anu didamelna sanés, éta sesah pisan, sanés? Anjeun parantos nyarios éta hal anu méntal ageung pisan sareng sababaraha pengendara yakin yén kuring henteu nganggap aranjeunna bakal ngaraos betah dina sapédah.

Kuring kedah milarian didieu di dieu énjing sareng jumlah pengendara anu masih ngaluyukeun jangkungna sadelna, cleat, sareng sajabana. Saur kuring mangrupikeun bagian tina padamelan anjeun panginten ogé yakin yén sadayana henteu kunanaon pikeun nyarios adil? - Leres leres, pasihan aranjeunna kapercayaan sakedik nalika éta beres anjeun henteu kedah muter-muterkeunana, tapi pikeun sababaraha siga kitu nyentak kotak. Janten aranjeunna nyandak konci Allen énjing-énjing sareng aranjeunna muka sekrup sareng ngencangkeun na éta waé.

Kami kedah mastikeun yén aranjeunna ngajaga rentang torsi anu leres sareng éta ngan ukur henteu ngaco kana sapédah, tapi dina akhir dinten nalika batur diuk jangkungna 80 cm di tengah luhur pelana sareng nurunkeun pelana ku milimeter, nyaéta, coba Anjeun, kamari ngitung 0,12% .0,12%, janten éta henteu saé pisan.

Tangtosna anjeun ngagaduhan perasaan anu sanés. Bayangkeun kami gaduh transfer dina mobil pikeun ngamimitian balapan 140K sareng anjeun terang anjeun teras-terasan ngaringkukkeun suku anjeun sepanjang waktos. Tangtosna, nalika anjeun mimiti naék kana sapédah, anjeun ngaraos jangkung teuing kusabab anjeun henteu tiasa deui mantengkeun sampéan.

Éta mangrupikeun hal anu alami, anjeun ngan ukur henteu tiasa negeskeun deui, sareng kaluar, yakin kana naon anu anjeun lakukeun sareng éta anu pangsaéna - Hatur nuhun pisan. (léngkah tiis lemes) - Leres Adam, kuring kedah naros, naha anjeun kantos nganggo sapédah? Kuring kantos gaduh kustomisasi sapédah salami mangtaun-taun, saur urang sadayana ngagaduhanana. Leres, éta pisan subyektif, saleresna mah sapédah cocog.

Janten kuring hoyong terang langkung seueur perkawis éta sabab unggal fit sapédah dilakukeun numutkeun pendapat fitter bike - Kumaha carana anjeun, hilap kana kecap kuring, naha éta parantos? Sensor gerak sareng laser atanapi éta ngan wow, éta katingalina saé - Nya, seueur - Kusabab seueur adaptasi sapédah anu dilakukeun sababaraha taun ka pengker - Katuhu, cara tradisional adaptasi sapédah éta sapertos diluhur kneecap anjeun pastikeun ngalangkungan bal suku sareng sumbu pedal sareng éta rada bénten ayeuna, anjeun gaduh sensor tekanan dina sampéan anjeun, sareng ideu anu jelas nyaéta pikeun maksimalkeun pungsi jumlah kakuatan dina waktosna janten éta hiji hal, kuring sering ngagunakeun alat LEOMO anu ngukur sudut leg anjeun , sudut sampéan anjeun sareng anu sanés-sanésna. Di kamp latihan urang biasana ngagaduhan seueur supir anu damel sareng éta. Kami ngalakukeun seueur tés sabab éta ogé ngukur batu pelvis anjeun, janten kami dilakukeun seueur tés kalayan tunggang gunung di kamp latihan, anjeun terang korsi mana anu langkung saé pikeun anjeun sareng ogé ngamaksimalkeun jajaran sudut kaki anjeun pikeun kéngingkeun performa anu paling seueur, sareng anu LEOMO -Device ngalakukeun éta pisan. -Lajeng ku eupan balik anu anjeun kénging tina kanyataan yén anjeun kamungkinan tiasa ngarobih posisi anjeun, i Naha éta anu dilakukeun ku supir? - Oh pastina, contona nalika kuring ngaluncat kana sapédah cadang kuring, kuring bahkan henteu kedah ningali posisi éta, sareng kuring ngan ukur tiasa ningali data tina kanyataan yén suku kuring henteu naék na turun saluhur kuring. dina sapédah balap kuring sateuacanna, teras kuring tiasa mariksa sareng tingali yén korsi kuring saleresna langkung handap.

Janten yeuh, anjeun tiasa nganggo éta - sareng éta hal anu sacara teu sadar anjeun pikirkeun nalika ngajalankeun ogé sareng nyobian nyaluyukeun gaya nyetir anjeun nalika anjeun mimiti capé. - Leres, anu anéh nyaéta nalika anjeun ngarobih kustomisasi sapédah, anjeun ngalaksanakeunana di lingkungan anu dikontrol, anjeun ngalaksanakeunana di lab, sareng anjeun linggih saé pisan dina korsi dimana anjeun langkung maju dina balapan, sareng upami anjeun langkung maju deui anjeun leres-leres dumuk caket kana kurung handap, nyaéta jarak di antara anjeun.

Posisi tempat diukna ti payun ka bracket handapeun langkung pondok. Janten sudut suku anjeun leres-leres robih nalika anjeun langkung maju sareng LEOMO, éta saé pisan sabab maka anjeun leres-leres tiasa nyetél posisi anjeun dina modeu balap anu langkung teras anjeun terang anjeun tiasa kaluar di dunya nyata sareng ngetés tanjakan sareng sadayana. Kusabab naon anu dipikasieun ku batur ogé nyaéta nalika anjeun nganggo sapédah naék gunung.

Éta robih, sareng anjeun ogé ngarobih, sadayana. Janten ogé ngabandingkeun kana pusat gravitasi. Éta perusahaan Jérman, geobiMized, aranjeunna ngalakukeun seueur kustomisasi sapédahna dumasar kana pusat gravitasi sabab, upami anjeun, aranjeunna nyetél éta sareng motor gunungna contona, kalolobaanana kusabab aranjeunna hoyong kakuatan maksimum nalika naék gunung. - Kusabab éta pikaresepeun, henteu, kadang nalika anjeun ngamimitian nanjak anjeun tungtungna murag deui kana sadel pikeun nyobaan sareng ngungkit tambahan éta.

Sempet pangaluyuan saatos pas sapédah sareng anjeun panginten kuring henteu tiasa nyetir sapertos kitu atanapi naha anjeun masihan anjeunna seueur waktos? - Oh yakin sabab anjeun terang, deui kana anu kuring carioskeun, sapédah biasana perusahaan anu gaduh teori na, tapi leres-leres dugi ka tukang motor sareng kumaha anjeunna hoyong naék kana sapédah éta téorina, tapi sering anjeun ngan ukur henteu tiasa naék. - Saur anjeun leres, anjeun peryogi jalma anu paham kana pengendara sepeda sareng fisiologi na. Maksad abdi, anjeun turis dunya, leres-leres bénten sareng pengendara sepeda rata kusabab anjeun langkung numpak, henteu.

Janten anjeun tiasa tiasa naek dina posisi anu langkung ekstrim sareng pamustunganana sangsara pisan tina kanyeri ogé.- Persis, anjeun terang aya kasaimbangan. Upami anjeun dina posisi anu saé sareng éta henteu raoseun nalika anjeun ngagaduhan kakuatan sareng tiasa nahan kakuatan éta salami genep jam, janten saé anjeun hoyong kakuatan pikeun nambihan kanyeri. - Ayeuna anjeun parantos ngalaksanakeun kursus pas sapédah.

Naha anjeun kagoda ngagem salah saurang réréncangan anjeun atanapi henteu? - Nya, kuring ngagaduhan éta dina alat LEOMO sareng aranjeunna kuring ngarobah jabatanana di kamp latihan dumasar kana éta, tapi anjeun terang, kuring bakal masihan anjeun naséhat, éta poko peka, anjeun terang? Dulur pisan individual, janten kuring ngan saukur ngalirkeun sababaraha kecap, éta cekap, kuring henteu resep ulin sareng batur anu sanés - Henteu, henteu, anjeun panginten henteu kasohor upami anjeun (seuri) seueur teuing. Ieu kami, sapédah pas sakumaha anu dicarioskeun ku para pro. Hayu atuh terang, naha anjeun parantos ngarobih kustomisasi sapédah? Naha éta dilakukeun ku cara baheula, panginten panginten katingalina saé, atanapi naha anjeun nganggo sensor gerak sareng laser sareng téknologi pang anyarna.

review sapédah radcity

Émut resep sareng bagikeun tulisan ieu ka babaturan ogé. Masihan jempol ageung di ditu di dieu sareng parios di toko GCN di shop.globalcyclingnetwork.com, sapinuh beban barang pikeun dipariksa kalebet tees lengan pondok anu populer pisan di dieu di UAE.

Sareng ayeuna kana dua tulisan langkung hébat nunjukkeun pikeun klik di dieu di handap sareng di dieu di handap.

Tim pro bersepeda naon anu nganggo motor raksasa?

Tim&Pengendara
  • ButaPabrik Pareum-JalanTim. GlobalTim.
  • XC Marathon. GlobalTim.
  • Triathlon. GlobalTim.
  • Rubah Hideung. GlobalTim.
  • TimOnyx. GlobalTim.
  • Komunitas Duta Besar. GlobalTim.
  • Freeride. GlobalTim.

Kalayan padamelan cet na khusus emas anu ngagurilap, sapédah anu glitzy ieu henteu matak lieur sareng anu ditumpangan ku medali emas Olimpiade anu ngagentos Greg Van Avermaet. Ieu sanés TCR Advanced SL na anu ageung-ageung waé, janten pencét ikon loncéng sakedik supados unggal-unggal urang unggah tulisan anjeun bakal nampi bewara sabab éta ngabantuan kanal sareng ningkatkeun eusi kami. (Musik percussive) Sapédah Van Avermaet gaduh komponén énggal anu écéng pisan anu kuring henteu acan tingali dugi ka ayeuna, tapi sateuacan kuring masihan detailna urang kedah nyarioskeun perkawis cet anu leres-leres endah pisan.

Naon anu kuring bébéja Van Avermaet ngagaduhan pangaruh dina dirina nyalira kalayan jelas pujian kuring ngagaduhan rasa anu sampurna dina cét emas anu ngagurilap anu ngajentul, aya sababaraha detil sareng grafik anu saé janten teras aya kameunangan ageung dina tabung handap dugi ka ayeuna, janten kami gaduh peta saeutik Brasil pikeun kameunangan Olimpiade na di Rio Trident anu hartosna kameunangan na di Tirreno-Adriatico sareng ogé batu bata pikeun kameunangan na di Paris-Roubaix. Teras, nalika urang ngalih ka tukang sapédah, emas luntur janten hideung. Sareng éta saderhana, tapi saé pisan, éta katingalina saé.

Sareng deui didieu urang ogé ngagaduhan logo GBA dina strut tukangeun tukangeun jembatan marake. TCR ngagaduhan desain seatpost terintegrasi anu henteu anjeun tingali dina seueur sepédah ayeuna, sareng éta hartosna nalika anjeun mésér sapédah, anjeun kedah motong, sareng jepitan anu nganggo rel sadel dipasang sareng aya sakedik pangaluyuan didinya upami anjeun hoyong nyabit jangkungna pelana. Sareng upami anjeun ngaharéwoskeun naon anu cicing di tempat anu medalist emas Olimpiade, katingalina sapertos pelana CADEX Boost anu anyar, nyaéta pelana irung anu dipotong.

Ieu janten langkung populér, sababaraha mérek ayeuna parantos ngaleupaskeun aranjeunna ngarah rada pondok tibatan sadel irung langkung tradisional, anu hartosna anjeun tiasa ngagentos tekenan kana perineum dimana pengendara linggih, tapi sacara tenang kuring ngadukung tulang sit di dieu sareng karaos rada siga anu raoseun geulis sareng ampir empuk sareng spons. Anjeun panginten aya perhatos yén marake mangrupikeun marake pelek, anu matak, Van Avermaet tetep langkung milih rem rim tibatan rem cakram. Sigana janten divisi anu cukup rata dina peloton dina waktos ayeuna antara pasisian sareng disk.

Salajengna urang kedah nyarioskeun perkawis roda Nagreg. Ieu mangrupikeun ban tubular CADEX 65 anu énggal. Ngagaduhan impeller anyar tina komponén anyar CADEX.

Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring parantos tiasa nganggo karbon. Sareng sakumaha anu kuring sebatkeun, ieu ban tubular, tapi aya ogé versi tubeless upami anjeun hoyong ban tubeless, tapi pro masih resep juru bicara karbon tubular. Sareng tadi kuring ningali Michi Schär ti tim CCC di beus timna.

Anjeunna nyarios yén anjeunna leres-leres kagum ku kaku tina sapédah ieu. Kami nempelkeun ban tubular Vittoria CORSA G kana roda, nyaéta 26 milimeter, sareng kuring ngukurna nganggo vernier. Aranjeunna kaluar janten persis 26 milimeter lega.

Tapi kuring kedah ngalakukeun mariksa sora freewheel sabab kuring henteu kantos ningali roda ieu, kuring hoyong terang kumaha sora hub freewheel na kuring yakin anjeun ogé kitu. (Kabayang ngagorowok nyaring sora) Ooh, éta banter. Hurung alus, nyaring. (seuri) Sateuacan anjeun naros, kuring ogé bakal ngajantenkeun jangkungna sadel GVA.

Anginna nembé nabrak roda. (seuri) 66 satengah inci, sareng pigura éta, upami anjeun heran, ukuranana Sedeng. Janten sakedik sakedik tibatan anu bakal disetir ku kuring.

Janten anu bakal kuring lakukeun nyaéta ogé jangkauan ti tengah setang na, ujung pelana. 62 séntiméter. Sareng anjeunna sigana nuju ngajalankeun, éta mangrupikeun batang ageung, batang hiji 13 séntiméter anu nyampur saé kana area kokpit tina sepédah Greg.

Janten anjeunna nganggo sapédah buta SLR Kontak, batang setang terpadu sareng gagang anu saé sareng sempit, anjeunna ngagaduhan wadah pikeun komputer na di tengahna, sareng kabelna leres-leres diseupan, sareng teras dirobih ku potongan ieu, salah sahiji jenis selang listrik anu sapertos kitu wae nahan kabeh kabel, mékanisna damel saé. Teras anjeunna ogé nganggo tuas roda péso di dinya. Pisan keren, anjeunna pasti supir praktis dina sprint, janten kuring yakin yén anjeunna nganggo éta saé maka anjeunna ngagaduhan Dura-Ace DI2 sapanjang, nyaéta tuas Dura-Ace di payun, ranté disetél sareng Dura-Ac Kakuatan méteranna, éta mangrupikeun 53 39, éta ogé ngagaduhan 172,5 engkol.

Sapertos kuring, panginten disalin. Sareng di tukang anjeunna ngagaduhan kartrid Dura-Ace, anu mangrupikeun 11 30. Ayeuna kuring leres-leres kedah timbang beurat sapédah ieu, nalika kuring angkat sareng dibabawa di dieu karaos enteng pisan janten kuring henteu sabar ningali sabaraha beuratna.

Kuring badé ngaluarkeun botol CCC, tapi kuring kedah nunjukkeun yén ieu balap pinuh sahingga ngagaduhan méteran listrik, éta ngagaduhan pedal Dura Ace, teu gaduh unit kepala sareng henteu nomer balapan, anu sakedik-sakedikna tambahkeun beurat. Tapi kuring pikir ieu bakal gampang pisan. Janten tempatkeun taruhan anjeun ayeuna.

Naha éta bakal 6,8, langkung ti 6,8, atanapi sahandapeun 6,8? Ooh! (seuri) Gampang pisan, 6.67, éta mangrupikeun sapédah pro paling ringan anu kuring mendakan.

Utamana ku roda 65 millimeter anu langkung jero. Upami aranjeunna nempatkeun 42-an di ditu, éta bakal langkung gampang pikeun nambahan sababaraha beurat éta. (seuri) Éta leres-leres berkesan.

Abdi hilap nyebatkeun lébar setang Greg, kuring ngan ukur ngadamel ukuran pita sareng lébarna 16 inci. Mudah-mudahan anjeun resep tampilan ieu dina sapédah Greg Van Avermaet sapertos anu kuring lakukeun bakal nunjukkeun. Ieu sapédah jenis kuring, anu hiji ieu.

Mudah-mudahan anjeun tiasa nyarios kuring resep pisan. Pakasaban cet sareng sadayana. Tapi kuring resep pisan sapédah anu kaku sareng kaku anu gaduh fitur aero ogé, sapertos roda jero sareng kokpit, upami anjeun resep maka puntenkeun jempol, langganan GCN, bagikeun sareng réréncangan anjeun sareng tingali Watch sapédah pro sanés tulisan, teras pencét kana batang masif Van Avermaet.

Saha tukang numpak beunghar di dunya?

1. Peter Sagan 6 juta euro.

Dina tulisan ieu, urang bakal ngalangkungan sababaraha pendaki anu paling saé sepanjang waktos. Pengendara kalayan rasio kakuatan-ka-beurat anu luar biasa anu ngahususkeun dina naék gunung kalayan gancang. (Booming) Kami kaluar ti jalan pikeun daptar tujuh pendaki anu paling ageung sepanjang waktos, tapi sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, ngirangan kana angka éta rada sesah.

Sateuacan urang ngamimitian, kuring ngagaduhan Bantahan yén kuring badé maca pisan ngeunaan balap anu hebat, daya tahan anu luar biasa sareng kasihatan atletik. Upami urang tetep ka tujuh supir, sababaraha supir hébat pasti bakal disingkirkeun. Salaku tambahan, babandinganana generasi mangrupakeun tambang.

Mustahil pikeun terang kumaha Chris Froome bakal ngalawan Eddy Merckxor upami Pantani Coppi lungsur - ganti gear parantos robih, balap parantos robih, jalan parantos robih sareng permukaanna sering langkung saé tibatan jalan kerikil dinten ayeuna taun 1920an. Ogé pikeun sakumpulan sejarah olahraga teu acan aya nyeureud narkoba. Sakali Bantahan parantos réngsé, hayu urang mimitian. (musik optimis) Nomer hiji dina daptar kami nyaéta Marco Pantani.

Salah sahiji pendaki paling rongkah dina generasi na. Ayeuna urang Itali gaduh kecap pikeun pendaki sareng éta Scallatore, nami sanés pikeun pendaki sapertos Pantani, nyaéta Scatista. Ieu mangrupikeun istilah pikeun pendaki anu tiasa nyepetkeun deui sareng deui bahkan di lungkawing terjal sareng dasarna ngasuh sainganna.

Ayeuna Pantani sok langsung dikenal ku sirah botak atanapi kopiah, anting dina ceuli sareng goatee ieu sareng penampilan na ngajantenkeun anjeunna julukan, el pirata atanapi bajak laut. Anjeunna ogé kawéntar ku gaya naekan, ampir-ampiran tina sadel sareng tetes. Tapi sanés penampilanana atanapi gaya naék.

Anu ngajantenkeun anjeunna hébat nyaéta kanyataan yén anjeunna tiasa naék gunung sapertos sekop. Sareng kamampuan ieu anu ngamungkinkeun anjeunna kéngingkeun prestasi anu langka, Tour de France sareng Giro d'Italia, dina waktos anu sami, deui taun 1998. Taun salajengna, dina 99, anjeunna deui mendominasi Giro d'Italia, meunang opat sésana sareng nuju balapan tapi saatos sidang uji coba getih balik deui hematokrit na tinggi teuing sareng anjeunna diusir tina balapan Pantani henteu kantos janten pengendara anu sami deui sareng sedih pisan anjeunna maot 2004 karacunan kokain akut. (musik upbeat) Di jaman modéren, Chris Froom parantos mendominasi Grand Tours.

Sajauh ieu anjeunna parantos meunang Tour de France opat kali, meunang Giro d'Italia di 2018 sareng meunang Vuelta a Espana, ayeuna dua kali. Pas kaayaan naék, Chris Froome sigana gaduh kaunggulan. Éta di Kénya yén Froome mimiti diajar tina bakat naék, anu nyebatkeun anjeunna nyéépkeun seueur waktos di Pagunungan Nairobi.

Kadang-kadang anjeunna ogé kémping di dinya. Tapi komitmen sareng nekad na henteu ngan ukur tiasa ditingali dina sapédah, tapi ogé pareum. Tétéla dina hiji waktos anjeunna nganggo Akun Hotél Kenyan's Hotmail Association kanggo nga-email ka asosiasi olahraga, UCI, ngawartosan aranjeunna yén Kénya bakal ngirim tim U23 ka kajawaraan Dunya.

Ayeuna kuring tiasa aman nyatakeun yén gaya Froome naék ku sirah na tungkul sareng siku diulur teu pati anggun. Ieu mimiti dikenal di Vuelta a España di 2011, dimana anjeunna mimitina finish kadua tapi nembé naék janten juara balapan éta. Sataun salajengna anjeunna ngabantosan Bradley Wiggin kéngingkeun gelar Tour de France 2012, janten juara kadua dina prosés éta, tapi éta dina 2013 anjeunna leres-leres nyohor.

Anjeunna ngan ukur teu tiasa lirén meunang wisata Oman ti mimiti taun ieu. Anjeunna aya di Critérium International, Tour de Rome sareng ngalakukeun Critérium du Dauphiné sareng tangtosna Tour de France. Mémang, upami anjeun nyéépkeun Lance Armstrong tina persamaan, taun payun anjeunna janten pengendara munggaran anu berhasil membela gelarna ti saprak Miguel Indurain di 1995.

Anjeunna parantos kéngingkeun dua wisata deui ti Fra nce, sareng taun ka tukang janten pengendara munggaran anu nyepeng tilu gelar Grand Tour dina waktos anu sami ti Bernardino 1983. (musik anu ningkat) Henteu mungkin gaduh daptar pendaki terbaik di dunya tanpa lalaki ieu Federico Bahamontes. Anjeunna janten pengendara munggaran dina sajarah anu ngahontal karir triplein, meunang pertandingan King of the Mountains sareng sadayana tilu Grand Tours.

Anjeunna meunang Tour de France di 1959, tangtosna anjeunna kéngingkeun Raja Pagunungan, sareng nyatana anjeunna kéngingkeun hadiah sacara umum Raja Pegunungan henteu kirang ti genep kali dina Tour de France nyalira. Anjeunna kagungan landihan, sareng éta Toledo Eagle. Toledo mangrupikeun propinsi alit di Spanyol tengah dimana garuda asalna ti sabab unggal jalan naék gunung anjeunna bakal ngapung sapertos garuda.

Aya ogé tugu pikeun Bahamontes di Toledo, disumbangkeun ku Fundacion Sulest pikeun ngagambarkeun sareng ngajénan sadayana anu kahontal dina sapédah. Masih kénéh nanjak nepi ka ayeuna. Naon legenda naék mutlak. (musik anu ningkat) Ngan ukur dua pengendara dina sajarah bersepeda anu meunang klasifikasi King of the Mountains dina sadaya tilu Grand Tours, janten bakal raos pisan pikeun duanana di dieu.

Léngkah payun, Luis Lucho Herrera. Anjeunna tiasa ngungkulan sababaraha hebat jaman, kaasup Sean Kelly, Bernardino sareng Laurent Fignon. Sareng taun 1984 anjeunna nyandak naon anu ampir henteu diragukeun pikeun kameunangan anu paling penting pikeun bersepeda Kolombia, éta mangrupikeun Tour de France kahijina, éta mangrupikeun tahap ka-17 sareng réngsé di Alp d'Huez.

Di dinya anjeunna nyerang sareng muragkeun sababaraha hebat jaman éta. Vignon, Ena, sareng Robert Miller ogé, sareng dina dasarna aranjeunna henteu kantos ningali anjeunna deui. Tapi di 1987, anjeunna mastikeun yén statusna salaku gunung anu legendaris ku janten Amérika Kidul munggaran anu meunang Grand Tour nyaéta Vuelta.

Sanaos anjeunna tilu menit ngalawan Sean. Kelly éléh dina sidang waktos individu. Nanging, pas jalanna condong, anjeunna moal ningali deui sareng nyerang saingan na ampir unggal kasempetan, bahkan dina tahap 11 anu réngsé Lagos de Covadonga.

poéna sapédah Jumaah hideung

Di dinya anjeunna nyerang sainganna deui, meunang panggung sareng ogé nyéépkeun waktos pikeun janten pengendara Kolombia munggaran anu janten pimpinan dina Grand Tour. Hésé pisan pikeun ngamajukeun kumaha pentingna Herrera pikeun bersepeda Kolombia. Intina, gugus bakat pendakian Kolombia ayeuna nuturkeun jalan anu dicandak pikeun aranjeunna dina taun 1980an. (musik optimis) Lalaki ieu panginten janten argumen anu saé pikeun janten pengendara sepeda Spanyol terbaik sepanjang waktos, tapi sanés kanggo kameunangan Tour de France 1973 atanapi Vuelta taun 1970 anu didaptarkeun ku Ocana daptar kami.

Langkung seueur kusabab garapan anjeunna nalika anjeunna nyerang sareng Jose Manuel Fuente ngalangkungan Col du Galibier sareng Col du Télégraph sareng ngagaduhan tujuh menit pikeun saingan anu paling sengit. Pikeun kuring, Nanging, éta di 1971 anjeunna mastikeun yén statusna salaku legenda pendakian. Tungtungna, anjeunna kedah putus dina kaos konéng.

Tapi garapanana henteu dimimitian dugi ka tahap kadalapan, anu mungkas Puy de Dôme. Di dinya anjeunna merhatoskeun hal anu jarang ditingali ku supir sanésna, yén Eddy Merckx rentan. Anjeunna nyerang sareng angkat kana panggung Windsor, sareng sanaos anjeunna ngan ukur réngsé 15 detik dina Merckx, éta dasarna mangrupikeun tanda masa depan.

Nanging, éta di panggung 11 dimana anjeunna leres-leres nunjukkeun kelas na. Panggung gunung anu pondok 134-kilométer. Pendakian mimiti dinten ieu, ku Joaquim Agostinho.

Endah, aranjeunna sanggup lungsur Eddy Merckx ampir langsung. Tapi hiji Ocana henteu wareg ku éta, nyerang deui sareng nyetir nyalira 60 kilométer ti bérés. Di puncak pendakian akhir dinten ieu, kalungguhanana pikeun pengendara salajengna di jalan nyaéta opat menit sareng genep dugi ka réngsé.

Juara Tour de France tilu kali Louison Bobet nyatakeun yén garapanana dina panggung ieu saé pisan sapertos serangan solo legendaris Fausto Coppi. Ieu pendaki anu pantes ayeuna. (musik upbeat) Saur kuring, unggal pengendara anu pantes dijantenkeun 'Angel of the Mountains' pantes aya tempat dina daptar ieu.

Charly Gaul mangrupikeun tukang sepeda ti Luksemburg anu mimiti naék gunung di 1950 di Tour Austria. Anjeunna yuswa 17 taun tapi anjeunna kéngingkeun panggung dina Grossglockner leres-leres bade numutkeun rencana, anjeunna ngantepkeun kalolobaanana turun, tapi éta taun 1955 nalika anjeunna nempatkeun ucing di antara japati. Anjeunna henteu hébat di apartemen, sawaréh kusabab tim anu cukup lemah, tapi sakali anjeunna angkat ka gunung sareng Alpen anjeunna leres-leres nguntungkeun.

Aya panggung anu ngalangkung Galibier sareng Col Du Télégraphe, sareng di sana anjeunna ngiringan 14 menit 47 detik dina sadaya sainganna. Anu nyandak anjeunna tina GC ka-37 ka tempat katilu. Sareng nalika balapan nyerang Pyrenees, mimiti nyerang deui sareng meunang kaping 17.

Jawara Louis Bobet. Prestasi éta ngahasilkeun anjeunna kameunangan sacara umum dina kompetisi King of the Mountains sareng léngkah katilu dina podium, sareng éta saéstuna ngan ukur salah sahiji conto kumaha Charly Gaul bakal balik deui nalika anjeunna angkat ka rékor gunung pikeun pendakian Mont Ventoux, sajam dua menit salapan detik, sareng ngémutan permukaanna henteu hébat dina waktos éta, lumayan luar biasa yén nyandak Jonathan Vaughters 31 taun pikeun istirahat waktos éta Kami gaduh supir, anu parantos meunang klasifikasi gunung tilu kali di Gira Rosa sareng ogé parantos kéngingkeun Grand Booke sareng sajauhna presenter GCN panggancangna sepanjang waktos. Tangtosna, kuring nyarios ngeunaan Emma Pooley.

Ayeuna salah sahiji kasuksésan naék anu paling berkesan di Giro Rosa 2014 sumping deui. Aya tilu tahap pagunungan taun ayeuna, kalebet kadatangan puncak anu berturut-turut dina tahap dalapan sareng salapan, sareng Emma menang sadayana. Anjeunna ogé parantos kéngingkeun Taiwan KOM Challenge dua kali, anu tungtung na 3,275 méter diluhureun A level dina Wuling Pass.

Sareng dina 2017 anjeunna nempatkeun 16 menit pikeun saingan anu pangcaketna sareng 20 menit dina Si 'Richardson, sanaos éta henteu kedah ngajantenkeun anjeun pendaki anu hebat. Anjeunna ogé saé pisan dina siklus ogé, anjeunna rutin bersaing dina triathlon gunung sareng gaduh sejarah meunang Alpe d'Huez jarak jauh sareng ogé bersaing dina acara ngaji gunung. Nya, sakumaha urang nyarios dina bantahan dina awal tulisan ieu, sesah pisan pikeun ngahijikeun daptar tujuh pendaki anu paling saé sepanjang waktos.

Kuring yakin kami ninggalkeun sababaraha karesep anjeun sareng upami urang ngagaduhan kasempetan, hayu urang terang dina koméntar ieu di handap. Tapi ngan hésé pisan ngabandingkeun supir ti jaman anu sanés. Nanging, urang ayeuna gaduh data GPS.

Dina 50 taun urang sigana tiasa ngabandingkeun sadayana supir pikeun 50 taun ka hareup, anu saéna. Oke, upami anjeun resep gaya baju haneut anu diideuan Spanyol ieu anu kuring anggo ayeuna, anjeun tiasa nga-pre-order ayeuna via atshop.globalcyclingnetwork.com Aya tautan kana éta dina katerangan di handapeun tulisan ieu sareng upami anjeun ' d resep diajar kumaha ngalaksanakeunana Anjeun tiasa diajar kumaha nanjak langkung saé nyalira ti Emma Pooley! Tulisan anjeun aya di dieu.

Kacepetan naon anu ditumpangan para pengendara sepeda profésional?

Rata-ratakagancanganpikeuncyclists profésionalnalika ngalangkungan di bumi anu rata nyaéta 25-28 mph. Amatir rata-ratatukang becangumbara sakitar 17-18 mph nalika dina taneuh datar.

Kunaon tukang beca ceking?

Dina waktos anu sami, ketahanantukang becabakal ngaduruk seueur gajih. Anu tinggal ukur otot. Janten aranjeunnaceking, tapi atletis. Awak luhur ilaharna kirang dikembangkeun tibatan awak handap ogé.

alternatif séhat pikeun és krim

Kumaha cyclists pro kaleungitan beurat?

Kumahacyclists pro leungit beurat? Seueur pro sacara ati-ati ngitung kalori sareng beurat dahareun pikeun mastikeun yén aranjeunna ngan ukur nyandak bahan bakar anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun latihan saé sareng balap Salah sahiji pola harian anu khas nyaéta tuang sarapan anu saimbang, ngaliwat tuang siang nganggo produk énergi teras tuang tuangeun anu utami.

Sapédah naon CCC anggo?

TCR mangrupikeun mesin jalan anu legendaris kalayan langkung ti dua puluh taun warisan wisata hébat, kalebet diangken kameunangan di Giro D'Italia ku Tom Domoulin di 2017, sareng anu utamisapédahpilihan pikeun kaseueuran tim dina seueurna tahapan.10.07.2019

Umur sabaraha mimiti cyclists pro?

Sakali anjeun gabung dinaahlitim, anjeun bakal reuwas kumaha gancang karir anjeun bakal luntur. Rata-rata,tukang becailubiung dina balapan badag sakitarumurtina 25 tapi ngan aya sababaraha anu tetep balap langkung ti tilu puluh. Ieu henteu adil upami dibandingkeun sareng profesi sanés anu saleresna.

Naha 20 mph gancang dina sapédah?

Laju rata - indikasi

Kaseueuran pengendara sepeda tiasa ngahontal 10-12mphrata-rata pisangancangkalayan latihan terbatas. Pangalaman anu wajar, sedeng (saur 40 mil): rata-rata sakitar 16-19mph. Pengendara klub anu cekap, sababaraha latihan biasa sigana, jarak sedeng-panjang (saur 50-60 mil):dua puluh-24mph.

Sapédah naon waé anu dianggo ku pengendara sepeda profésional?

Dina fitur BikeRadar's Pro Bike, kami masihan anjeun detil ngeunaan pit, velg, komponén sareng téknologi anu dianggo ku pengendara sepeda profesional dina sababaraha balapan pangbadagna di dunya, kalebet Tour de France, Town Down Under sareng Tour of Flanders. Grup naon, ban sareng pedal naon anu dianggo tim WorldTour?

Naon waé pakéan bersepeda anu ditawarkeun proowncycling?

ProOwnedCycling nawiskeun papakéan Ngabuburit asli, peralatan sareng sepédah ti pengendara sepeda profésional sareng tim bersepeda pro. Kami teras-terasan mastikeun yén anjeun kéngingkeun produk anu berkualitas, kusabab pangalaman kami mangtaun-taun.

Naha aya sapédah anu ditumpangan ku pro?

Sanaos kaseueuran sapédah anu ditumpangan ku pro leres pikeun spésifikasi sponsorna, urang sering mendakan komponén luar-mérek anu resep ku pengendara. Henteu perlu disebatkeun, sapédah ieu dilayanan ku mékanika pangsaéna dina bisnis, sareng fitur Pro Bike urang ngungkabkeun sababaraha trik perdagangan anu dianggo pikeun mastikeun unggal mesin sakumaha licin sareng éfisién sabisa.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Sapédah kabugaran pangsaéna - ngawalon patarosan

Naon sapédah latihan anu paling saé pikeun artos? Sapédah latihan anu pangsaéna ngabagi sababaraha kualitas dasar. Éta kedah didamel saé, awét sareng cukup tangguh pikeun nahan panggunaan sapopoé. Pilihan umum utama kami nyaéta sunny Health & Fitness Indoor bike, anu ngagem pigura baja anu mantep sareng flywheel beurat 49-pound.25. 2021.

Sapédah angkatan - pituduh pamungkas

Naha batch mangrupikeun mérek sapédah anu saé? Batch Commuter mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun jalma anu hoyong motor anu tiasa diandelkeun, didamelna saé sareng saé tanpa biaya anu pakait sareng motor sapertos kitu.

Pipa bingkai sapédah - cara ngungkulan

Naon tabung standar pikeun pigura sapédah? Standar pikeun sadaya tilu standar nyaéta 1 1/8. 9 /. 6 tabung korsi berkeping tunggal, tapi aya sababaraha variasi anu sayogi. Kandel témbok tina.

State bicycle co.review - how to fix

Naha sapédah kaayaan saé? The State Bicycle Co. Sacara umum, sapédah ieu katémbong salaku nilaina hébat. Éta mangrupikeun pilihan potongan harga sareng komponén pertengahan sareng beurat anu pikaresepeun. Ieu sanés motor anu luhur.

Sapédah pangpanjangna sadunya - waleran umum

Naon siklus pangbadagna di dunya? Didi Senft: Velo Designer And Devil of the Tour de France Didi Senft parantos ngawangun sapédah panggedéna di dunya sareng langkung ti 100 sapédah anu henteu biasa sareng ngarekam catetan anu sanés. Sapédah anu pangageungna diwangun ku Didi Senft ti Kolpin (Jerman). Éta 7,8 m (8 yd 1 ft 7 in) panjang sareng 3,7 m (4 yd 2 in) jangkungna.

Sapédah Van rysel - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Sapédah gravel anu mana? Kami diuji sapédah gravel ieuBrandModelPriceMeridaSilex + 6000Test letter2949 EuroTiticiA-GR 012990 EuroRoseBackroad GRX RX8102999 Euro * StorckGrix ProTest letter2,999 Euro