Utama > Ngabuburit > Sapédah gunung anu mampu - solusi pragmatis

Sapédah gunung anu mampu - solusi pragmatis

Naon sapédah gunung anu murah?

  • Siklus Ko-op - DRT 1.1.Sapédah gunung nilai pangalusnakalayan pigura unisex.
  • Cannondale - Trail 8 '2021Sapédah gunung anggaran pangsaéna.
  • Trek - Marlin 4 '2021.Pangalusnapamula urangsapédah gunung.
  • Merax - Finiss.Pangalusnatingkat Éntrisapédah gunungti Amazon.
  • Diamondback - Overdrive 29er.
  • Raleigh - Talus 1.
  • Schwinn - Bonafide.
  • Mongoose - Malus.



Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu saé? Abdi nampi patarosan ieu unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun milari sapédah gunung anu énggal atanapi anu parantos dianggo, henteu paduli merekna. Tapi ke heula urang kedah ngahartikeun naon ari sapédah tingkat Éntri.

Upami anjeun pemula sareng gaduh artos teu terbatas maka diskusi ieu parantos réngsé. Ngan kaluar ka dinya sareng nyéépkeun sakumpulan artos dina sapédah anu saé sareng anjeun parantos réngsé. Tapi kuring nebak yén kaseueuran pamula milari komitmen kauangan pangleutikna anu tiasa dilakukeun nalika masih kénéh kéngingkeun sapédah gunung anu pantes.

Sapédah ieu cukup pantes pikeun anjeun dina waktos masalah anu sering sareng sering. Langkung saé, éta sayogi $ 329. Leres éta Diamondback Overdrive sareng kuring naék Diamondback, tapi kuring hoyong anjeun hilap dinten ayeuna kusabab Diamondback panginten henteu sayogi dimana anjeun cicing atanapi anjeun ningali sapédah tilas.



Dinten ieu kuring hoyong anjeun pura-pura sapédah ieu henteu warnaan sareng teu ngagaduhan logo. Kumaha carana urang sacara obyektif nangtoskeun yén éta 'tiasa dipercaya' upami anjeun ngan ukur nalungtikna? Hayu urang mimitian ku indikator anu paling penting tina sapédah gunung anu saé: gantungan derailleur. Upami sapédah gunung dilengkepan derailleur tukang, éta kedah digantungkeun tina sapotong logam ieu anu disebut gantungan dina pigura.

Dina nalika ragrag, gantungan dirancang pikeun istirahat pikeun nyegah karusakan dina pigura. Éta teras tiasa dirobih atanapi diganti ku biaya murah. Ieu cara langkung saé tibatan maledogkeun sapédah kana tempat sampah, anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun megatkeun bagian tina pigura anjeun.

Ati-ati ku solusi tambalan sapertos kitu, atanapi langkung parah, kalayan derailleur dipasang langsung dina pigura. Sapédah sapertos ieu tiasa waé ragrag jauh tina karuksakan total, sareng bersepeda gunung sadayana ngeunaan ragrag. Ku alatan éta, gantungan derailleur mangrupikeun hal anu pangpayunna anu anjeun kedah milari pikeun nangtoskeun naha sapédah tiasa dipercaya.



Komo sapédah anu paling saderhana parantos leres-leres motongna, fungsina katingali ngagantung derailleur di dieu. Janten panyilidikan anjeun kedah dimimitian sareng kamungkinan ditungtungan ku éta. Bagéan penting salajengna anu kedah diperhatoskeun nyaéta batang SS berulir, anu anjeun tiasa ngaidentipikasi ku sambel penjepit ieu di dieu, sareng 4 baut ieu anu nahan stang dina tempatna.

Upami anjeun ningali ieu tibatan, biasana warta goréng. Pikeun ngalayanan atanapi ngagentoskeun anu aya di payun, kalebet garpuh, anjeun dugi ka bagian anu teu tiasa dipercaya atanapi bagian sepeda gunung modél anu sesah dipilarian. Untung nyukcruk mérek garpu gantung pertengahan 90an anyar pikeun ngagentos anu lami.

nabeuh sapédah gunung

Henteu ngan ukur batang tanpa benang langkung gampang sareng langkung mirah pikeun dijaga, tapi éta ogé langkung kaku, hal anu anjeun badé kompromi. Pindah kana roda, anjeun kedah pastikeun aranjeunna gaduh tuas pelepasan gancang. Ieu umum dina bikang tingkat lebet sareng ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun atanapi ngagentos roda ku panangan tanpa alat; anu langkung penting, aranjeunna mangrupikeun indikator tina panggunaan sapédah anu dihaja.



Upami ban datar teu tiasa dihindari nalika ngédit gunung, éta masalah upami gaduh rengkuh 15mm sareng anjeun pikeun miceun kacangan ieu. Goréngna, sapédah gunung sareng kacang dina poros hese ningkatkeun roda, sareng roda mangrupikeun hal-hal anu nalika anjeun gaduh pangalaman, anjeun bakal langkung ageung. Janten dina sapédah gunung tingkat lebet, milari tuas pelepasan gancang sareng upami ningali kacang, tinggal ngajauhan.

Salajengna sumping engkol sareng ranté rakit modular sareng dibungkus babarengan, henteu rivet sasarengan salaku potongan ageung. Kuring yakin anjeun tiasa ningali masalah dina ieu. Megatkeun hiji hal di dieu sareng anjeun panginten biaya tina sapédah anjeun pikeun ngararancang hiji hal, janten upami éta hal anjeun janten saé pikeun anjeun.

Upami teu kitu, milari hal anu anjeun leres-leres tiasa ngaco. Hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta rem cakram payun sareng tukang. Malah rem cakram anu murah tiasa ditukeurkeun anu langkung saé, anu penting diperhatoskeun sabab sapédah anjeun kedah ngagaduhan titik lampiran pikeun ieu ti mimiti.

Anu langkung penting deui, rem cakram jauh langkung dipercaya tibatan rem rim, sabab éta industri sapédah gunung ngalih ka aranjeunna gancang sareng decisively puluhan taun ka pengker. Kusabab sapédah gunung anu saé kedahna dirobih sareng diénggalan, kedah pisan curiga kana hiji tanpa rem cakram. Tungtungna, anjeun kedah pastikeun yén sapédah na ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten sareng pabrikna saéstuna masihan petunjuk kumaha ukuran anu anjeun peryogikeun.

Ieu sagampang ngagunakeun Google, seni anu leungit. Bisi wae, upami pabrikna henteu nawiskeun inpormasi ieu, maka aranjeunna panginten henteu ngémutan seueur ngeunaan sepédahna sareng janten anjeun henteu kedah percanten pikeun nyandak anjeun jauh ka jero leuweung, janten indikator ieu kirang obyektif tibatan anu sanés. , Tapi anjeun sahenteuna kedah gaduh hiji kéngingkeun sapédah anu cocog sareng anjeun. Sanaos seueur indikator séjén ngeunaan sapédah siap-jalan, aranjeunna henteu saé pisan upami sapédah anu dimaksud henteu nyumponan sarat anu ayeuna urang bakal pokuskeun kana naon anu diarepkeun tina sapédah tingkat lebet sapertos ieu sareng sababaraha hal anjeun tiasa ngalakukeun éta tiasa ngalakukeun pikeun ngamutahirkeunana.

sapédah flywheel

Mimiti, penting pikeun dicatet yén ampir sadaya bikang gunung tingkat Éntri bakal hardtails atanapi bikes tanpa gantung tukang. Patalina anu diperyogikeun pikeun gantung tukang nyaéta mahal sareng beurat, janten umumna henteu pantes diinpéstasi dugi ka mimiti mecah rébuan poin. Demi kesederhanaan, kami bakal ngawatesan diskusi ieu pikeun hardtails.

Hardtails pikaresepeun sareng gancang, janten aranjeunna masih resep pikeun ngamimitian. Tapi hardtails sahandapeun $ 500 ampir-ampiran waé XC atanapi sapédah lintas nagara. Sapédah XC dioptimalkeun pikeun pedaling sareng transmisi kakuatan.

Éta gancang sareng gampang dianggo pikeun ngarambat jarak jauh. Tapi kauntungan ieu tiasa nahan anjeun saatos anjeun ngamimitian ngusahakeun panangan dina freeride. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa luncat sakedik dina sapédah XC.

Éta ngan ukur luluncatan, tetes, gulungan batu atanapi naon waé katurunan panjang anu paling saé dilakukeun dina sapédah jalan satapak. Hardtail hideung ieu gigireun Overdrive mangrupikeun conto anu saé tina sapédah jalan satapak. Garpu anu raked, sudut agrésif, setang lega, perjalanan anu langkung panjang, sareng bobot anu langkung pondok ngajantenkeun langkung saé pikeun jenis tunggang gunung anu kuring lakukeun.

Kusabab anjeun teu tiasa ngarobih sapédah XC kana sapédah Tra il atanapi sabalikna, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun ku sapédah gunung anjeun sateuacan mésér. Tapi upami anggaran anjeun sahandapeun $ 500, naha anjeun resep atanapi henteu, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah XC saatos anjeun teras-terasan ngaluncat sareng ngalungkeun sapédah sakitar langkung sakedik, anjeun panginten raoseun terbatas. Ieu anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan sapédah XC anggaran kuring.

Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta, turunkeun, gentos ban. Nalika kuring ngalungkeun ban anu langkung lega, gnarled kana overdrive kuring, éta karasaeun sapédah anu béda pisan. Kuring sanggup ngajalankeun ban ieu dina tekanan anu langkung handap, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung serem sareng ngahampura.

Tapi éta henteu ngan ukur. Naha anjeun nguping sadaya rénghap ranté kuring keprok di sakumna tempat sareng kanyataanna éta kaluar lengkep dina sababaraha kali luncat. Pikeun ngalereskeun ieu, kuring masang panduan ranté anu ampir-ampiran ngaleungitkeun masalah.

Ieu bakal ngarugikeun anjeun langkung kirang tibatan ningkatkeun drivetrain anjeun, anu tiasa gampang ngajalankeun anjeun sapertos sapédah ieu. Upami kuring mangrupikeun pemula pikeun kéngingkeun sajauh mungkin dina sapédah ieu, kuring tiasa ningkatkeun pedal sareng meureun garpina ogé sapertos kieu. Usaha di luar anu henteu merta ekonomis sareng ngémutan yén sapédah jalan satapak anu saé tiasa nahan nilaina saé, langkung saé anjeun ngajual na ningkatkeun sagala hal.

Barina ogé, upami anjeun parantos gaduh sapédah sareng mendakan éta gagal sababaraha tés ieu, anjeun masih tiasa nguntungkeun tina tulisan ieu. Upami ayeuna dianggo pikeun anjeun sareng anjeun pikaresepeun, maka tetep abon-abon. Upami anjeun ngaraos hoyong nahan anjeun, ayeuna anjeun gaduh alat pikeun milari anu langkung saé.

Kitu cenah, kami henteu acan nyarioskeun perkawis pangumpulan, pangropéa, atanapi sadaya pembaruan anu sanés anu anjeun tiasa naroskeun, ku bantosan pemirsa kuring, kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab éta dina koméntar. Janten milari sapédah pamula anu saé sareng terasrasakeun. Kusabab anjeun ngan ukur sataun jauh tina ngajual sadaya katuangan anjeun sareng kéngingkeun sapédah pembiayaan anu henteu tanggel waler. Éta kajantenan pikeun anu pangsaéna urang. Hatur nuhun parantos nyingkirkeun kuring ayeuna sareng ningali deui waktos salajengna.

Sakumaha harga sapédah gunung anu pantes?

TOSapédah Gunung anu pantesbakalbiayadimana waé antara $ 400 sareng $ 800, Nanging, aya seueur cara pikeun ngahémat langkung seueur artos pikeun kualitas hijisapédah.

Naon merk sapédah gunung anu paling murah?

PangsaénaSapédah Gunung AnggaranSakitar $ 500
  • Giant ATX 2. Giant, dunya panggedénapabrik sapédah, pastina terang hiji atanapi dua hal ngeunaan konstruksi pigura aluminium kualitas.
  • Trek Marlin 4.
  • Reid Xenon 29.
  • Haro Flightline Hiji.
  • Badai Norco 4.
  • Mounting Adventure 1.
  • GT Aggressor Olahraga.
  • Katalis Cannondale 2.
24 Maret 2020

Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu pangsaéna?

Kacindekan:Sapédah Gunung Pemula Pangsaéna
  • Siklus Ko-op - DRT 1.2 - $ 949.
  • Trek - Marlin 4 - $ 500.
  • Tommaso - Gran Sasso - $ 875.
  • Raksasa - ATX - $ 480.
  • Cannondale - Trail 5 - $ 875.
  • Devinci - Marshall - $ 2,229.
  • Siklus Ko-op - DRT 3.1 - $ 2,199.
  • Liv - Cobaan 1 - $ 1,060.

Naon 5 merek sapédah gunung anu paling saé?

Thepuncak 5 merek sapédah gununganu kuring nyarankeun nyaéta: GiantSapédah, Trek, HususSapédahKomponén Inc., Santa CruzSapédah, sareng Cannondale. Ieumérektinasapédahmangrupikeun jalma anu parantos lami, gaduh ulasan anu hadé dina jalan satapak, bahkan mangrupikeun bagian tina sajarahbiking gunungsorangan.

Sabaraha kuring kedah mayar sapédah gunung munggaran kuring?

Minimal bulistir, kami nyarankeun pikeun milarian hardtails pikeun henteu kirang ti $ 1.500 sareng gantung lengkep dina $ 2.000 dugi ka $ 2.500. Anjeun pasti tiasa ngagaleuhsapédahpikeun kirang, utamina upami anjeun kabur tina mérek nami atanapi daék nyandak bagian inferior.18 Maret 2016

gt panyerang

Sakumaha seueur tingkat éntri MTB?

Hijiasupna-sapédah gunung tingkat bakal ngarugikeunanjeun 500 dugi ka 700 USD tapi dina kisaran ieu, anjeun tetep henteu kedah pencét jalan satapak.TOhelmhargaantara $ 70 sareng $ 130, kuring moal malire papakéan sabab anjeuntiasameunang anu langkung mirah di toko diskon.

Naha langkung mirah pikeun ngawangun sapédah gunung anjeun nyalira?

Hikmah konvensional nyaéta yén hargana langkung murah pikeun ngagaleuhkalengkepsapédah, dibandingkeun sareng ngawangun hiji tikapigura. Ieu leres pikeun bagian paling. Kalayan tawaran anu aya dina pigura sareng komponén anu enteng dianggo, ngawangunkapigura kadang tiasalangkung mirahpilihan.24 Jan. Des 2019

Naha pigura sapédah gunung mahal pisan?

Pengendara modéren gaduh ekspektasi anu langkung luhur dina hal kasalametan sareng kinerja. Hanjakalna, ieu naékkeun harga tag tinasapédahpeuntas dewan. Tambih deuimahalkomponén-komponén nuju dirarancang sareng dianggo sacara rutin.Sapédahdinten ieu memang hargana langkung mahal tibatan aranjeunna sapuluh taun ka pengker.9 Juni. 2017 Nopémber

Naha langkung mirah mésér pigura sareng ngawangun sapédah?

Waragad. Hikmah konvensional nyaéta yén hargana kirang kanggongagaleuhlengkepsapédah, dibandingkeun sarenggedonghiji nepi ti apigura. Ieu leres pikeun bagian paling. Kalayan poéna anu sayogi dianggo hampangpigurasareng komponenana,gedongnepi apigurakadang tiasa jantenlangkung mirahpilihan.24 Jan. Des 2019

Naon harga anu paling murah pikeun sapédah gunung?

Anjeun gaduh $ 200 ngaduruk liang dina saku anjeun, sareng anjeun hoyong ningali naha bersepeda gunung kanggo anjeun. Nya, kami parantos nyiptakeun daptar 10 sapédah gunung anu paling murah di handapeun $ 200 dina 2021.

Naha aya sapédah gunung murah anu ditunda?

Leres. Unggal sapédah dina daptar ieu (simpen pikeun Mongoose Argus Sport) hadir paling henteu sareng garpu gantung. Anjeun bahkan tiasa mendakan sapédah gantung lengkep anu saé kalayan harga anu terjangkau: $ 900 Diamondback Atroz 2 nawiskeun gantung lengkep kirang tina sababaraha motor hardtail dina daptar ieu.

Naha aya sapédah gunung di handapeun $ 500?

Éta dipiboga ku REI.com, anu ngadamel sababaraha sapédah gunung anu cukup slick dibanderol dina kisaran $ 500. DRT 1.1Wis didesain pikeun awéwé anu hoyong jalan satapak sareng nyéépkeun waktos di alam. Anjeun tiasa ningali tabung luhur anu melengkung, anu mangrupikeun bédana penting antara awéwé sareng unisex (baca: lalaki, dina hal ieu) DRT.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.