Utama > Ngabuburit > Latihan palatih sapédah - kaputusan praktis

Latihan palatih sapédah - kaputusan praktis

Naha palatih sapédah saé latihan?

Duanana jero rohanganpalatih sapédahsareng cicingsapédahtiasa nyayogikeun aerobik kualitas luhurlatihan, salami anjeun kersa nempatkeun dina padamelan. Upami tujuan utama anjeun pikeun ningkatkeun kasihatan kardiovaskular sareng / atanapi ngaduruk kalori, pilihan na anjeun.31 Agustus 2020



Anjeun terang anu paling ageung sareng pangpentingna pikeun kami triathletes tina kelompok umur kumaha épisiénna. (Senang musik instrumental) Éta panas. (Senang Musik Instrumental) Kumaha Ngabobol Otak Taren dina 37 Léngkah Gampang.

Hiji hal anu kuring pelajari di Interbike minggu kamari nyaéta kumaha ageung trendna pikeun triathletes, pengendara sepeda jalan, sareng tukang beca gunung turun tina jalan sareng ngalaksanakeun bagian ageung latihanana di jero rohangan dina palatih, alesan aranjeunna milik kuring ka kuring tukang minggu naon anu kuring alami. Hal panggedéna sareng paling penting pikeun triathletes dina grup panggunaan nyaéta kumaha épisiénna waktos anu dihabiskan pikeun palatih jero rohangan kumargi anjeun dasarna tiasa pencét sapertos ayeuna kuring hoyong interval 10. ngadamel menit dina 240 watt.

Sanés kuring gaduh bukit sareng ngeureunkeun tanda sareng angin sareng mobil anu badé bénten-bénten 10 menit ieu. Kuring tiasa kéngingkeun 10 menit éta persis sareng 10 menit saéstuna bakal leres-leres janten tujuan nalika anjeun kaluar sareng ngeunaan kaayaan hal-hal biasa anu di jalan anu anjeun teu tiasa ngendalikeun, abdi benci biru éta ban Ku jalan kitu, éta ngan ukur hartosna nyeri, waktos sateuacan sareng saatos, sapertos waktos nyetir sadayana, ogé langkung épisién sabab kuring henteu nyéépkeun waktos pikeun siap-siap sareng cuaca, kaayaan kaamanan, ngagaduhan alat-alat anu diperyogikeun , pikeun ngalereskeun sapédah abdi di jalan, telepon ka bumi, ngadukung pengendara anu sanés. Ngan ukur aya seueur peralatan anu kirang anu kuring kedah kumpul, maksadna ayeuna ogé, tapi biasana seueur jalma ngan ukur nyetél sapédah cicing dina usum salju, ngantepkeun parantos dipasang, teras anu kedah kuring lakukeun nyaéta ngajalankeun bersepeda pondok, nempatkeun sadayana nutrisi kumisan sareng badé ngajantenkeun langkung gampang anjeun lebet kana sési latihan anu langkung lami, saurna sateuacan damel atanapi magrib.



Akhirna kekhususan anu tiasa anjeun hasilkeun ku latihan, ayeuna ku palatih énggal ieu, kumargi anu kuring pelajari di Interbike tiasa dimungkinkeun, nyaéta komp Leely teu aya anu ngaliwat. Anjeun dasarna tiasa nganggo balapan anu leres anu anjeun palatih dina palatih. Leres, tah ku sadayana palatih pinter ieu dasarna anjeun tiasa ngajalankeun kursus anu anjeun pasti, Wahoo KICKR dipasangkeun sareng naék.

Anjeun dasarna tiasa ngiringan gelar anu pas dina waktos langsung tina naon anu bakal sapertos kursus anjeun. Kalayan TacX NEO, anjeun tiasa ngaraos geter jalan nalika anjeun dina batu gede atanapi batu kerikil, tétéla anjeun tiasa ngaraosan éta. Sareng Cyclops Hammer saleresna nyambung ka Zwiftand sacara real waktos sareng nyaluyukeun tegangan anjeun.

intan puncak

Janten, salaku conto, hayu urang ayeuna, kuring latihan di Winnipeg, pancake datar, di luar, tapi kursus Austin anu kuring lakukeun tanggal 29 Oktober leres-leres bukit. Kuring tiasa angkat sareng kéngingkeun file GPS kursus Austin ieu sareng upami kuring ngalakukeun salah sahiji palatih pinter éta dasarna kuring tiasa ngalakukeun kursus ieu berulang kali sareng upami urang ngamimitian, kakhususan ieu aya dina dua bulan terakhir sateuacan balapan pikeun ngahususkeun kuat pisan. Éta saé, kuring kedah ngalatih, hanjakalna henteu, teu acan gaduh salah saurang palatih anu pinter ieu.



Sakedap deui. Pencét atuh, perusahaan palatih pinter. (musik instrumental optimis) Éta panas.

Salah sahiji kakurangan anu teu disangka-sangka dina YouTube sareng ngadamel seueur pisan tulisan nyaéta kuring ngan saukur maéhan kartu SD, hard drive éksternal. Kami nuju ngempelkeun sakedik dinten ayeuna kusabab hard drive luar teu tiasa teras-terasan sareng kuring. Pelayan.

Sakumaha ditétélakeun, nembé mésér sakedik memori. Oke, kumaha cara ngarusak otak Taren dina 37 léngkah anu gampang. Nomer hiji, mésér sérver komputer.



Nomer dua, wartoskeun ka Taren yén anjeunna kedah nyetél server komputer ieu. Dupi anjeun kersa terang pikeun naon ieu? Aranjeunna ngawartoskeun kuring peryogi opat. (Joy instrumental music) Halaman hiji ieu ngagaduhan sadaya pitunjuk anu kuring kéngingkeun.

Ieu langkung parah tibatan Ikea. (Senang musik instrumental) Leres. (Senang musik instrumental) Oke, janten ngan dua jam pondok engké kuring ngagaduhan hal ieu sareng ayun-ayunan sadayana leres leres masalahna nyaéta bagian tina naon anu kuring resep ngeunaan hal vlog sapopoe ieu nyaéta kuring tiasa ningali deui Mont hs, mangtaun-taun, teu sabaraha lami kuring tungtungna ngalakukeun vlog ieu, cuplikan gambar, sareng kuring hoyong tetep, janten anu handapna sapertos vlog naon waé anu ngagolér di hiji tempat, anu alit berharga sakitar 15 gigs tina rekaman, a anu ageung sakitar 50 gigs tina rekaman, sareng urang ngan ukur nyah mémori, janten kuring nuju ngémutan anu di dieu Memori, sapertos drive didieu, drive di ditu, teras Mel kirang langkung lima blok kapengker, urang nguruskeun rekaman di ditu di dieu .

Teras, duh Gusti pareng, rekaman anu diperyogikeunna aya di dieu, sareng anjeunna aya di ditu na, éta aya di dieu, janten ideu ayeuna nyaéta yén ku server ieu langkung gampang pikeun urang bulak-balik sareng sadaya rekaman anu urang peryogikeun sareng nalika urang langkung ngumbara, nutupan langkung seueur acara, konvensi, balapan, hal-hal sapertos kitu, janten langkung gampang pikeun kuring ngan ukur log in ti kamar hotél sareng janten siga boom aya sadayana pikeun tri tarén. éta sadayana anéh pikeun kuring. kuring pikir sapertos tilu taun ka pengker kuring bahkan henteu terang kumaha ngadamel tulisan dina telepon jadi mart. kumaha éta pikeun sudut pandang? mugia kuring leres, mugia leres.

Naha palatih ngarusak sapédah anjeun?

Sedengkeun 'tunggang dina apalatihbakalngaruksak Anjeunmitos pigura karbon ”sacara resmi ditumpes, nunggang jero rohangan masih tiasa janten ancamansapédah anjeunku dua cara: galur roda sareng korosi kesang.17 Apr 2020

Wilujeng sumping hiji deui Taroskeun ka GCN-leres .- Leres, anjeun naroskeun ka kami naon waé sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawabna. Mimiti, Tom, urang gaduh patarosan batas.

Ieu ti Jeremy Emilio anu naros kumaha kuring nyandak adi kuring, kabogoh naék sapédah. Ayeuna kagok katingali ku sadayana. Smale Rider nunjuk ka kami, 'Antosan, naha duanana?' Anu Luciano Namo nyarios, 'Anjeun kedah terang sababaraha hal heula,' Jeremy, naha anjeun kencan sareng adi anjeun? 'Sareng saur kuring henteu ieu Tiasa ngajawab patarosan Tom.- Henteu kunanaon, henteu kunanaon.

Kusabab Jeremy ngahontal sadayana koméntar anu prihatin sareng nyarios, 'Henteu, dipisahkeun,' .- Éta lega. Oke, muhun, naon anu dibédakeun ku sepédah adi anjeun Sedengkeun pikeun Tom, anjeun panginten langkung gaduh pangalaman kusabab gaduh adi sareng kuring henteu.

Sareng anjeun mangrupikeun pengendara sepeda anu berbakat sareng berprestasi. Sareng anjeunna ogé ngora, janten anjeun kedah ngalakukeun anu leres - langkung ngora sareng langkung gancang tibatan kuring. Sareng parantos sababaraha taun. - Abdi henteu badé nyarioskeun éta, tapi hehehe. - Éta kanyataan, sanés? - Leres. - Kumaha Annie asup kana siklus? Saur Annie asup kana bersepeda sabab kami geulis ngora, sigana sapuluh atanapi dua belas.

Sareng éta ngan ukur hal kulawarga. Janten upami adi anjeun cekap yuswa anjeun masih numpang sareng kolot anjeun atanapi naon waé, ngan ukur senang-seneng dina sapédah mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian. Upami aranjeunna langkung sepuh sareng anjeun pikir éta ngan ukur kedah ngawitan bersepeda, kuring henteu terang.

Naék kafé? Naék cafe mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngenalkeun jalma kana bersepeda. - Leres, sigana mah sigana ngan ukur ngeunaan senang-senang, sapertos anu anjeun carioskeun, teras cobian ulah demoralisasi aranjeunna, tong nyandak aranjeunna sababaraha bukit anu bodo sareng tinggaleun aranjeunna di sisi jalan, jalan anu sepi, ieu penting pisan . Teu aya anu resep patalimarga nalika ngamimitian ngabijilkeun sepeda.

Abdi henteu resep pisan patalimarga ayeuna. Tapi hehehehe, jadi hayu urang balik. Mudah-mudahan aranjeunna bakal ngabantosan anjeun Jeremy.

Henteu kunanaon, salajengna urang gaduh patarosan ieu. Oh, kuring resep t. Ku Jukka Pakkanen.

Naha anjeun nyimpen sapédah lami anu dipikacinta? Naon anu anjeun lakukeun ku anu lami upami anjeun milih anu énggal? Naon anu anjeun laksanakeun? - Upami kuring gaduh anu lami, kuring panginten bakal ngicalna .- Leres, anjeun henteu resep nyimpen barang, leres? - Henteu, kuring gaduh sapédah anu kuring simpen, kuring gaduh sapédah sapédah anu kuring jaga salami mangtaun-taun anu kuring resep naék unggal-unggal waktos. Kami sareng GCN sareng réncang sapédah kuring dina posisi anu bahagia anu kuring henteu ngaraos raos peryogi ngaganti sapédah kuring sorangan sacara rutin - leres.

Nya, kuring nyimpen pigura tina dinten-waktos sapédah gunung kuring kusabab sapédah lengkep nganggo seueur teuing rohangan. Sareng sacara téknis éta atos jaman ogé. Tapi bingkaina mangrupikeun hal anu istimewa.

Teras kuring nyimpen dua motor ti dinten balap, khususna upami kuring henteu ngagaduhan sapédah hébat ti GCN, kuring masih gaduh dua motor kuring. Sapertos kitu, aranjeunna henteu populér. Nya abdi bogoh pisan ka anjeunna. - Kuring heran kumaha Matt? Kusabab anjeunna mendakan sapédah Giro D'Italia 2000 na, atanapi sapédah Giro D'Italia 2000 na dipanggihan di toko sapédah di Italia, janten anjeunna ngudag na.

Ieu leres-leres mangrupikeun sapédah anu dipikacinta kusabab aya seueur kenangan anu hébat pakait sarengna - Sigana henteu seueur kenangan anu hébat tina balapan éta. Anjeunna ngalaman waktos anu cukup hésé ku éta. Leres.

Leres, ku tumiba sareng cilaka. Henteu kunanaon, salajengna. Naha kuring hariwang ngeunaan ngagunakeun sapédah jalan karbon kuring dina palatih turbo? ? Naha pigura bakal rusak dina beban anu beurat? Intina, ieu mitos umum ngeunaan pigura serat karbon.

Anu Anjeun Henteu Kedah Anggo Kana Pelatih Turbo Hiji catetan anu urang parantos nyarios sareng pabrikan nyaéta henteu salah sahijina sigana nyarios yén garansi anjeun bakal batal upami anjeun nganggo éta palatih Turbo. Éta nyaritakeun kuring, dina pamanggih kuring, yén éta aman. Kumaha upami anjeun nyobian? Abdi leres-leres milarian anu parantos ngalaman pangalaman sareng bingkai karbon anu diretas ku palatih turbo, anjeun henteu tiasa mendakanana, leres? - Henteu, anjeun moal tiasa.

Kuring curiga masalah éta sigana tina sapédah anu dibereskeun teras gerakan gigir. Tapi kuring henteu kantos nguping. - Aya seueur motor anu lami pisan anu parantos lami di palatih server sareng teu nunjukkeun tanda setrés.

Balik kana mitos ngeunaan serat karbon, urang gaduh tulisan ngeunaan éta, henteu? - Kami gaduh - Éta aya. Éta tujuh hal anu anjeun henteu terang ngeunaan serat karbon. Seueur salah paham anu musnah dina tulisan ieu.

Tingali di dinya. (Musik rock) (Usum Panas) - Kesesuaian komponén teu umum gumantung kana matéri. Masing-masing bagian kedah didesain nganggo kasus beban anu khusus.

Admi Tangtosna, ku karbon, sapertos bahan bingkai naon waé, aya résiko anjeun tiasa angkat ka wates anjeun, Salaku conto, pikeun ngahontal tujuan anu gampang pisan. Ngan ukur aya masalah, upami éta henteu leres-leres diwangun kalayan Pidéo Cracking Mutlak. Patarosan salajengna asalna tina Sam Running, anu nyarios: Naha panjang ranté mangaruhan laju sapédah anjeun? Maksadna naon si? - Nya, urang nuju nyarioskeun ngeunaan pangaluyuan kacepetan leutik, sanés.

Siga, saleresna hiji watt atanapi dua. Tapi upami anjeun salah pisan, éta pasti tiasa. Upami ketat teuing, éta berpotensi nempatkeun langkung nyeret kana ranténa.

Teras upami panjang teuing aya deui ranté anu tiasa diangkat. Urang nyarios alit, alit. Tapi dasarna anjeun kedah lereskeun pikeun pergeseran anjeun.

Terus ogé pikeun ngajaga ranté anjeun tina teu flutter sareng kendur. Janten hehehehe, lereskeun pikeun alesan ieu tibatan ngadamel sapédah anjeun langkung gancang. Oke, Tom.

Naha anjeun tiasa ngajawab éta? Nalika anjeun sadayana ngumbara ka luar negeri pikeun pilem, éta ku Ryan Donnelly saliwatan, naha anjeun mawa penerjemah atanapi naha anjeun ngan ukur ngayunkeunana sareng ngarepkeun anu pangsaéna? Naon anu tiasa nyandak anjeun? Kesan? - Nya, Ryan, kami henteu ngumbara sareng penerjemah, urang henteu nyarios seueur basa sanés basa Inggris. Sababaraha anjeun panginten panginten naha urang béntés nganggo basa Inggris atanapi henteu. Kami terang sababaraha kecap konci, tapi seueur tempat anu kami némbak nampi seueur Inggris atanapi pengendara sepeda asing.

Ku alatan éta, warga satempat sering nyarios basa Inggris ogé. Tapi pastina pantes diajar sababaraha kecap konci upami anjeun kaluar dimana waé. Sareng kuring pikir éta anu bakal kami pelajari dina tulisan ieu salajengna, nyaéta, 'Lima kasalahan anu anjeun henteu kedah lakukeun nalika muterkeun ka luar negeri.' (Musik funky) - Upami anjeun nyetir di tempat anu rada aheng, sakedik tina jalur anu keok, pasti pantes dilakukeun dina panilitian anjeun.

Tingali di asakan lokal, kumaha jalanna, naha aya rumah sakit caketna, aya bi? ke toko caket dieu? - Leres. Ku cara éta, anjeun tiasa gaduh katenangan dina pikiran. Éta ogé tiasa ngagentoskeun sakedik setrés sareng pastina ngaluarkeun anjeun tina kaayaan sesah.

Nyatana, ieu sanés aturan anu goréng pikeun nuturkeun bahkan nalika anjeun caket bumi anjeun - teras kana patarosan anu sanés. Ieu asalna ti Tommy L3. 'Héi, kuring nuju ninggang rada bosen ayeuna, kumaha kuring kéngingkeun motivasi sareng napsu anu sami pikeun tunggang gunung anu kuring kantos nalika ngamimitian? Tom, kumaha saur anjeun ngeunaan sobat ieu? - Éta patarosan anu sesah, henteu? Kusabab urang henteu terang naha anjeun ngaraos bosen sareng demotivasi tina tunggang gunung, Tommy, di jalan anu sami, atanapi sapertos kitu unggal dinten.

Abdi nyarankeun upami anjeun mendakan hal anu matak pikaboseneun atanapi ngademonstrasi, sakedap upami anjeun tiasa. Upami anjeun ngagaduhan modeu angkutan sanés pikeun damel atanapi sanésna. Candak cuti sababaraha dinten, seger, teras tingali naha anjeun tiasa mendakan jalan anu sanés pikeun disetir.

Kuring salawasna mendakan nalika kuring sakedik demotivasi yén hal anu paling dipikaresep anu kuring laksanakeun nyaéta miceun bagian kerikil atanapi bagian luar jalan pikeun tetep seger sareng ngalakukeun hal-hal sakedik béda. Kumaha upami Anjeun? - Nya kuring mendakan yén kadang nalika kuring henteu leres-leres hoyong naék ku alesan naon waé, nalika kuring maksa nyalira naék kuda, kuring resep resep ka luar. Janten saleresna, sapertos sadayana, ngupingkeun awak sareng sirah anjeun sareng lakukeun naon anu anjeun pikahoyong.

Motivasi diri ogé tiasa dianggo kaajaiban. Tapi henteu dina jangka panjang, kuring bakal liburan di jam 30. Dimana saur kuring, ogé, kuring henteu hoyong kaluar teras kuring bakal ngalakukeun éta sareng gaduh waktos anu saé.

Éta tiasa dianggo! Kami ogé ngagaduhan, kejutan kejutan, hiji artikel lengkep ngeunaan hal éta. Dasar na mah sapertos konseling hubungan. Dan sareng kuring ngajelaskeun kumaha carana rempah hubungan anjeun sareng sapédah anjeun.

bukit ngulang deui siklus

Sareng leres, éta kalebet akhir minggu anu kotor. (musik funky) - Bade solo tiasa hébat. Tapi éta ogé tiasa bosen.

Barina ogé, anjeun ngan ukur gaduh pikiran nyalira salami jam perusahaan. Janten naha henteu nyandak tumpangan sareng batur? Ayeuna, seueur jalma milih ngan ukur nganggo hiji pasangan anu sanés, sakapeung anjeun tiasa gaduh tilu urang anu badé kaluar anu tiasa ngantunkeun batur kagok, atanapi anjeun tiasa milih naék kelompok ageung. Éta tip anu jelas, tapi éta leres-leres tiasa dianggo.

Waktos bakal langkung gancang. Sareng sajabina, éta sanés ngan ukur pikeun tujuan anjeun langkung gancang, tapi ogé ngeunaan resep prosés datangna. Ieu kumaha anjeun tiasa ngabagi band top sareng ngan ukur gaduh waktos anu saé sacara umum .- Top band? - Nya patarosan éta seueur jempol.

Janten panginten urang sigana kedah nawiskeun jawaban. Sareng éta ti Free Wheeler. Anu gaduh 182 jempol. 'Kuring pikir anjeun kedah ngalakukeun tantangan kado GCN anu langkung alit unggal bulan dimana anu éléh teras kedah nganggo sepédah kirang ti £ 150 kanggo sadaya tungganganana, tulisan GCN, sareng waktos santai naék dugi ka bulan payun tiasa ngarep-ngarep ngagaleuh.

Jempol upami anjeun hoyong ningali ieu atanapi sapertos kitu. 182 jalma gaduh jempol. Teras Free Wheeler nawiskeun alternatif ive anu kirang kirang anu anjeun ogé tiasa ngagaduhan kaos oblong atanapi kaos oblong.

Nu kadéngéna masih goréng. Sacara pribadi, kuring hoyong nyingkahanana, sigana tantangan na mangrupikeun ideu anu saé, tapi kuring hoyong ngahindaran numpak sapédah atanapi nganggo kaos oblong pikeun sasasih. - Nya, dasarna, kaleungitan tangtangan GCN cekap goréng, sumawonna ngahukum urang salami sasasih saurna, éta ibarat ngagem jelema bodo pikeun siap-siap pikeun éta.

Ogé, Tom, kumaha kami mendakan dina tulisan kami kumaha langkung gancang anjeun tiasa damel dina sapédah mahal. Abdi kedah gugah lima menit sateuacanna unggal énjing upami sanés pikeun kuring. Abdi tiasa ngagunakeun Canyon Aeroad kuring pikeun ngajalankeun damel. - Leres. - Leres.

Henteu kunanaon. Patarosan terakhir, anu ieu asalna tina Big Dog, Hei Big Dog, 'Hei GCN, kolot kuring nyarios yén henteu kedah, tapi kedah mésér pél éléktrolit sareng bubuk pamulihan sareng peryogi, ngan ukur 16, patarosan anu umum. . Kuring bakal ngabagi ieu kana dua upami tiasa mah, Tom.

Mimiti, kuring pikir anjeun kedah ngajelaskeun ka kolot anjeun atanapi ngajantenkeun aranjeunna nonton tulisan ieu, kanyataanna, seueur produk nutrisi pikeun olahraga ketahanan mangrupikeun gizi normal anu urang inges, nyaéta karbohidrat, boh dina bentuk aci atanapi gula, Éléktrolit , anu ngan ukur uyah anu urang lebet sareng tuangeun urang.

Alesan urang nempatkeun kana botol, dina kantong tukang, dina motor urang kusabab tungtutan anu urang buat dina diri urang kedah langkung ngagentos. Nalika kuring alit, kuring ngalaman saatos bersepeda dina usum salju ngambek sirah kusabab déhidrasi sareng henteu terang naon dehidrasi éta. Sabenerna, kuring bakal nguntungkeun sacara serius tina tab éléktrolit jaman harita.

Éta ngan ukur sakedik uyah dina botol, tapi dasarna bakal ngeureunkeun kuring tina meunang mabuk tina numpak sapédah. Sugan hiji-hijina hal anu aya sakedik ati-ati nyaéta produk rekreasi. Nya éta ngan ukur diet normal, éta ngan ukur protéin anu henteu diperyogikeun.

Janten daripada ngarugikeun anjeun, tinggalkeun waé. Sareng anjeun miceunan artos dina éta. Janten urang gaduh tulisan ngeunaan pamulihan sareng seueur pisan nasihat anu saderhana sareng praktis di ditu.

Mudah-mudahan ieu bakal ngabantosan anjeun ku patarosan anu khusus. Duh Gusti abdi! Barry henteu aman pikeun umur 16 taun. Abdi henteu kedah ningali éta. - Ya Allah. (musik funky) - Awak anjeun peryogi suluh pikeun diboncéng.

Sareng utamina dina bentuk karbohidrat nalika anjeun di luhur 65% tina denyut jantung maksimum anjeun, sareng tangtosna gendut ogé. Kumisan ti perjalanan anu pondok pisan, anjeun ayeuna bakal nganggo seueur perjalanan latihan. - Nya, kuring sieun potongan artikel panungtungan nyandak kami kana tungtung anu sanés naroskeun kana GC Naon waé.

minyak cbd dina beuteung kosong

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan siklus, hayu urang jauh tina patarosan hubungan anu sesah di awalna, maka entong hayu urang terang gampang dina bagian koméntar di handap atanapi nganggo hashtag #TorqueBack, tingali naon anu urang lakukeun di dinya? dina Twitter sareng sababaraha jinis média sosial sanés - sareng upami anjeun hoyong ningali langkung seueur kontén, upami anjeun macét akhir minggu ieu sareng masih hoyong olahraga, naha henteu latihan sareng kami Sion? jalan anu pikasieuneun dina titik-titik? Tulisan na aya didinya. - Ati-ati. Éta sési anu sesah pisan. - Éta kakejaman.

Sareng ieu saleresna mangrupikeun masalah mékanis anu beuki umum pikeun jalma. Upami anjeun hoyong terang kumaha miceun sareng ngaganti kurung handap pressfit, ieu sanés tugas anu paling gampang, kami ogé gaduh tulisan ngeunaan éta, éta aya di dinya - sareng pastikeun anjeun ngalanggan GCN ogé sateuacan anjeun angkat, upami anjeun ngagaduhan ' t parantos. Jang ngalampahkeun ieu, cukup klik di dunya, éta gratis gratis.

Sabaraha lami kuring kedah naék palatih sapédah kuring?

Jero rohangannumpak kedahterakhir ti mana waéka30 menit recoverynumpakkaka2 jam terstruktur usaha. Seuseueurnanumpak kedahdigolongkeunétaKisaran 60 dugi 90 menit.

Aya seueur alesan anu saé pikeun siklus di jero rohangan - éta leres-leres nyimpen waktos. Anjeun tiasa sacara gampil adaptasi kana kawajiban anjeun dina kahirupan anu sanés. Anjeun ogé tiasa ngalatih di luar yén anjeun ngan saukur teu aya di jalan sareng biasana henteu hujan, sapertos nalika anjeun henteu leres-leres diidinan kaluar. Tapi tong sieun, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun naon anu anjeun peryogikeun. Sapédah panto anjeun ngan ukur kedah nanem modal dina sababaraha peralatan teras anjeun nuju teu aya, janten. Nalika anjeun ningali sapédah latihan ngalawan paméséran anu saleresna, pikeun seueur urang bersepeda jero rohangan mangrupikeun bagian tina éta jinis gigitan anu anjeun pendakan di gim atanapi éta sapédah latihan vintage anu anjeun mendakan di nini anjeun ngan ukur émut yén kabeneran aya pilihan anu langkung saé .

Mimiti, paling gampang ngagunakeun sapédah anjeun anu leres sareng ngaitkeun kana flywheel palatih jero rohangan atanapi turbo anu nyiptakeun résistansi ngalawan ban tukang sareng nembé ngégél pedal. Ayeuna pamilarian Google gancang ngungkabkeun yén anjeun tiasa kéngingkeun palatih turbo jero ruangan dasar dianterkeun ka panto anjeun ngan ukur saratus pon atanapi saratus dolar, tapi upami anjeun ngaliwat eBay sareng kéngingkeun anu biasa, bahkan kirang sareng sacara ageung aya tilu anu sanés jenis, anu pang murahna biasana generator résistansi angin ngarah geulis ribut sareng geulis ribut maka anjeun gaduh hoream magnét dina flywheel biasana anjeun ogé tiasa nyetél ieu tina naon waé ngarah anjeun tiasa ningkatkeun atanapi ngirangan résistansi teras aya résistansi cair ieu Cairan anu langkung seueur sareng mahal bakal janten pilihan kuring, tapi éta gumantung kana anggaran anjeun, upami anjeun parantos maréntahkeun palatih turbo anjeun anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta pasang sapédah anjeun teras pasihkeun anu aya dina handapeun roda payun kanggo angkat waé nepi ka sakedik supados anjeun dina posisi anu langkung saé kuring nyarankeun sareng sadaya halaman konéng upami anjeun ngalayang di sekitar n, janten aranjeunna anu penting, tapi aya sababaraha sasaruaan kiriman, kami nyarankeun anu tiasa anjeun pu t handapeun kit latihan di jero rohangan anjeun kanggo ngesang. Ayeuna aya tikar khusus anu tiasa anjeun mésér, tapi éta tiasa mahal sareng aya pilihan anu kirang mahal kanggo mat yoga pikeun leres-leres dianggo, atanapi anduk atanapi karpét anu lami, hanjakal karpét ruang tamu urang anu asli ogé tiasa panas pisan nalika anjeun aya di jero drive sabab anjeun henteu ngagaduhan pangaruh nalika hawa nyéépkeun anjeun nalika nyetir di luar ruangan.

Janten aya sababaraha hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun niiskeun diri sareng kipas lami ngagolér pasti ngali upami anjeun henteu tiasa kipas anjeun tiasa mendakan kipas kalayan murah ayeuna-ayeuna, janten sababaraha hal ieu bakal aya gunana sareng nyarankeun sababaraha cairan ogé gaduh panangan sareng ogé nempatkeun anduk kana éta, kalayan anu anjeun ngan saukur tiasa ngusap kesang. Sareng pamustunganana, nalika anjeun naék balé sareng ban motor balap anu mulus, anjeun bakal mendakan éta langkung sepi dina palatih Aturbo tibatan nalika anjeun nganggo ban ban atanapi ban sapédah gunung langkung seueur sora anu bat anu asli anu tiasa ngaanggu ku jalma sanés anu anjeun cicing atanapi tatangga anjeun sahingga anjeun tiasa ngagaleuh sapertos ban licin teras disimpen dina mobil anjeun. sapédah, sareng kami nyarankeun di dinya, saleresna aya ban khusus pikeun pelatih turbo Aranjeunna henteu diperyogikeun pisan tapi aranjeunna tiasa dianggo saé pisan pikeun desain ulang éta sareng aranjeunna ogé ngajagaan ban anjeun tina teu nganggo aranjeunna leres-leres tangguh sareng moal bosen palatih salajengna kuring bakal nyarankeun anjeun ha gaduh sababaraha jinis hiburan nalika anjeun ngajalankeun sababaraha hal anu tiasa anjeun nuturkeun sapertos kelas gim nalika anjeun ngan ukur luncat kana sapédah sareng henteu kedah diperhatoskeun maka kuring ngajamin sanajan anjeun ngamimitian niat anu hadé saatos 30 detik anjeun bakal bosen pisan ayeuna sababaraha urang resep ngahurungkeun tv atanapi nonton pilem sareng éta pasti jalan deui tanpa éta Gaduh sababaraha jinis struktur anu tiasa anjeun nuturkeun saatos 30 detik, anjeun panginten ngaraos ngan ukur linggih dina teu raoseun vérsi sofa anjeun sanés nunjukkeun anjeun ngalakukeun hal anu bakal masihan anjeun tujuan dina latihan dimana éta ngabéjaan iraha nincak sesah, iraha nincak sakedik, sareng ku nempatkeun latihan kana ieu Pisahkeun sakedik alit anu tiasa diurus ku tujuan leutik, éta ayeuna bakal ngan ngapung. Meureun urang tiasa ngabantosan anjeun didieu di GCN sahingga urang ngagaduhan perpustakaan ageung tawaran online, sési anu sayogi dina YouTube dimana anjeun tiasa nonton latihan di jero rohangan.

Aranjeunna ogé nawiskeun instruksi ti jalma-jalma karismatik sareng ganteng anu luar biasa anu sacara serius nyerat ieu. Aya sadayana tina latihan hit anu pondok, 15- dugi ka 20 menit dugi ka epik 60-menit, sareng naon waé di antawisna tiasa ngajantenkeun seueur kualitas anu saé dina waktos anu singget, damel dina palatih jero rohangan sareng ngaduruk tumpukan kalori sareng meunang mega pas janten anjeun indit éta dasar-dasarna nyaéta anu gampang pikeun hal pamungkas pikeun dicatet sareng éta mangrupikeun gandar sapédah anjeun di tukang janten naha éta téh sapédah kalayan rem cakram, naha éta ngagaduhan gandar atanapi sékrési gancang nyaéta pelatih indo r anu ayeuna ngadukung pelepasan gancang janten ngan parios naha sapédah anjeun dirojong ku palatih supados anjeun tiasa kéngingkeun kualitas anu langkung saé sareng pelatih turbo langkung canggih anu nawiskeun pangalaman tunggang jero rohangan anu jauh langkung réalistis sapertos anu langsung ngajalankeun palatih. Conto anu saé nyaéta wahookicker dimana anjeun nyabut roda tukang anjeun sareng langsung masang sapédah anjeun, éta beuratna hiji ton anu mutlak, tapi éta saé kusabab aranjeunna gaduh flywheel anu beurat pisan sareng flywheel anu saé pisan tiasa seueur ngahasilkeun inersia anu narjamahkeun kana pangalaman tunggang realistis anu karaos sapertos naékkeun sapédah luar langkung ti éta, sanaos aranjeunna ogé palinter sahingga sacara nirkabel tiasa nyambung ka komputer atanapi tablet anjeun atanapi naon waé anu anjeun anggo sareng résistansi tiasa sacara otomatis ngaluyukeun kana rupa bumi anu anjeun tuju. dunya maya sahingga anjeun tiasa nyimulasikeun bukit sareng katurunan dina tingkat anu bénten-bénten anu jauh langkung mendalam sareng langkung ngahibur sareng aya seueur perangkat lunak sareng platform di luar sana anu tiasa anjeun pasang dina laptop atanapi tablet atanapi smartphone anjeun teras sambungkeun ka palatih supados anjeun tiasa nganggo T gaduh sapertos Leidenfest sareng Trainerstraße.

Ieu parantos latihan anu terstruktur anu tiasa disesuaikan sareng tingkat kabugaran anjeun ayeuna teras anjeun nuturkeun éta sareng aya hiburan sareng barang-barang anu muncul dina layar pikeun ngajantenkeun langkung stimulasi teras aya anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun lebet kana hiji lingkungan virtual janten anjeun gaduh bersepeda kartu Keno ruviergt sareng hit anu ageung tangtosna Swift sareng aya ogé di dunya maya sabab anjeun leres-leres tiasa ngajalankeun sareng jalma anu anjeun kenal sareng jalma sanés anu gaduh avatar na ogé nyetir di dunya maya. Ieu saé kusabab anjeun tiasa épéktip tiasa kabur tina tempat ngasingkeun sareng kurungan bumi anjeun sareng berinteraksi sareng jalma sanés atanapi aya di lingkungan maya, anjeun tiasa balapan dina tunggangan grupna tina sagala rupa sareng anjeun bakal mendakan sadaya tingkat kapinteran bahkan ti mimiti anu mutlak dugi ka touring juara deFrance anjeun parantos mendakan tulisan ieu aya gunana sareng upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan bersepeda atanapi latihan di jero rohangan teras pasarkeun dina média sosial sareng kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawabna sareng sumping deui ka anjeun, upami anjeun hoyong ningali hiji tulisan ngeunaan anggaran dasar setelan Swift anu disiapkeun pikeun naon anu anjeun peryogikeun maka kami ogé ngagaduhan ieu di handap ieu oh sareng anjeun tiasa pencét layar pikeun ngalakukeun latihan rohangan bébas GCN ogé pikeun kéngingkeun

Dupi anjeun ngalakukeun kelas spin sareng palatih sapédah?

Pikeun ningkatkeun intensitasanjeunkantun ngalih kana giras anu langkung sesah; pangalamanana mirip sareng tunggang asapédah puteran. TapiAnjeun tiasanganggo apalatihnangtung pikeun nyandak online atanapi videokelas spin; nalika instruktur nyatakeun mencét langkung résistansi, kantun ngalih ka pakakas anu langkung sesah.19 Maret 2020

Hal anu paling penting nalika nyetél kastor nyaéta mendakan permukaan anu rata, lemes sareng pastikeun kastorna henteu ngalih. Salajengna anjeun kedah ningali panjang gulungan. Panjang anu leres sakedik langkung panjang tibatan poros payun.

Janten upami anjeun gaduh sapédah sapertos kieu, sareng ieu mangrupikeun poros payun, anjeun hoyong roller janten sakedik langkung panjang. Nya hal anu paling penting pikeun diajar deui nyaéta anjeun gaduh dua hal dina dua sisi, janten sobat di dua sisi atanapi panto nyaéta leres-leres manpaatna sabab nalika sapédah anjeun aya dina panto anjeun tiasa nyimpen leungeun dina kétang sareng condong ngalawan panto panto ku cangkéng atanapi taktak, janten panto paling saé. Upami teu kitu, dua hal dina dua sisi, sapertos korsi, tiasa dianggo pisan.

Prosés ngaléngkah peranna - mimiti parios naon anu anjeun lebet. Di tempat anu caket tengah kaset tukang mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun di ring ageung atanapi ring alit, henteu janten masalah tapi henteu enteng teuing, henteu beurat teuing janten mendakan salah sahiji roda gigi di tengahna. Teras sesah saé pikeun nyandak peranna.

Abdi teras-terasan nempatkeun pedal teras nempatkeun suku mimiti kuring dina pedal di dieu. Teras sadayana ngeunaan sudut sareng nyaimbangkeun sapédah. Janten kuring nganggo pinggul éta kanggo istirahat dina korsi kuring sapertos anu caket sareng ngan ukur ngeklik sareng nyobian henteu ngajantenkeun sapédah nangtung, kantun angkat kana sudut anu raoseun paling raoseun teras ayunkeun sobat anjeun.

Janten upami anjeun ngagaduhan dua suku dina pedal sareng anjeun nahan kana hiji hal, anjeun tiasa mendakan anjeun dina panto janten anjeun tiasa nyarandékeun taktak kana panto, tapi upami anjeun nyekel kana najis, anu pangheulana, tilu suku maju pikeun katingal na ngan émut. Meureun aya tilu hal anu kedah diémutan, nyaéta: tingali tilu suku ka hareup, tetep leungeun anjeun leupas dina setang, sareng teras ngadorong pedal, sabab nalika anjeun nyandak tekanan tina pedal, sapédah mimiti naék. Janten antepkeun tilu kaki, dorong kana cangkéng anjeun, sareng tetepkeun tangan anjeun leres-leres leupas dina setang.

Coba ulah setir. Hal kahiji anu bakal anjeun rasakeun nalika anjeun ngamimitian ngepak nyaéta tukang setang sareng sapédah ngagulingkeun rol di unggal tempat. Beuki hésé pikeun anjeun, anjeun bakal langkung lempeng.

Janten fokus waé dina titik éta 1 méter di payuneun anjeun, sareng upami anjeun goyangan, panginten pedalanana sakedik sakedik. Upami anjeun gaduh 10 roda gigi dina kasét tukang kuring pribadi ngan ukur 1 menit dina unggal pakéan jadi beuki hésé beuki hésé jadi 10 menit jadi pilih cadence khusus na ngan lengket kana irama anu sami, anu hartosna upami éta Parabotna beuki hésé unggal waktos beban ningkat, janten jaga cadence sami. Jigana 30 menit teuing pikeun pamula sabab harita dua 2 menit laksanakeun kalayan istirahat 3 atanapi 4 menit bakal cekap, sareng éta bakal janten sési sadayana, maka éta ngan sakedik haneuteun di handap sakitar 5 menit.

Cara anu pangsaéna pikeun turun tina rol nyaéta nahan ka anu aya di gigir anjeun, ngalambatkeun, sareng nahan rem di tukang, sabab ieu bakal masihan stabilitas sapédah anjeun nalika anjeun ramping turun. Leupaskeun duanana suku, teras di sisi anu anjeun badé turun, cukup gésérkeun suku anjeun ka sisi rol, ati-ati pisan supados henteu ngageleser, teras waé turun sapertos kitu. Janten kuring gaduh 5 tip top pikeun nyetir kastor: Kahiji nyaéta nempatkeun kastor anjeun diantara dua hal, dua korsi atanapi panto atanapi anu tiasa diandelkeun dina dua sisi.

Tip ka-2 kuring nyaéta nempatkeun kana gear anu pas - henteu beurat teuing, henteu enteng teuing, ngan mendakan tengah kasét tukang anjeun sareng éta bakal saé. Tip anu katilu nyaéta ngan ukur ngarep-ngarep ngeunaan 1 atanapi 2 méter, henteu kantos ningali langsung kana roda payun, tapi ngan ukur fokus kana titik ieu 1 atanapi 2 méter di payuneun anjeun. Ujung kaopat nyaéta henteu nyepeng setang anu ketat teuing sareng anjeun mimiti tahan anjeun mimiti ngikik jadi tong dicekel setang teuing ketang, tetep tetep leungeun anjeun tetep lemes sareng leupas dina setang, anu ngagaduhan kuring kana cangkéng ka-5 Upami anjeun ngagaduhan sakedik goyah sareng saraf, kantun nyorong cangkéng anjeun.

Naha anjeun tiasa ngirangan beurat nganggo pelatih sapédah?

Élmu latihan nunjukkeun yén latihan interval intensitas tinggi (HIIT) mangrupikeun cara anu gancang pikeun naekeun kabugaran anjeun, ngarobih metabolisme anjeun, sareng ngarangsang hormon pertumbuhan manusa, sadayana ngabantosananjeunpamustunganana kaduruk langkunggendut. Teu aya tempat anu langkung saé pikeun nyorong interval maksimal éta tibatan dina asapédahsabab teu aya pangaruhna, usaha waé.1 Maret 2019

Naha siklus tiasa ngabantosan kaleungitan gajih beuteung?

Leres,bersepeda tiasa ngabantosan kaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.2 Pébruari 2021

Dupi anjeun ngarobih gir dina palatih sapédah?

Malah dasarpelatih sapédah tiasadisaluyukeun kanarobihperlawanan ku nganganti bajuanu tiasa sadayana tinarobihnuanjeunkabutuhan. Sababaraha palatih bahkan komputerisasi jantenAnjeun tiasamensimulasikeun kaayaan balapan sareng ras anu sabenerna.

Naha teu kunanaon nganggo sapédah cicing unggal dinten?

Sapédah cicingngamungkinkeun pikeun latihan aérobik teu paduli kaayaan cuaca. Éta tiasa dianggo kalayan amanunggal dintensalaku bagian tina rutinitas latihan sareng tiasa janten idéal pikeun jalma anu gaduh masalah sendi.7 Méi 2019

Naha anjeun tiasa ngajar kelas salaku palatih pribadi?

Janten Certifiedpalatih pribadingamungkinkeunanjeundamel di seueur anu bentenkabugaran-jabatan patali.Anjeunkedah janten karepngajarupamianjeunhoyong janten grupinstruktur kabugaran. Aya seueur jinis latihankelasa Certifiedpalatih pribadi tiasa ngajar.25 Agustus 2020

Naha bersepeda masihan anjeun lambung rata?

Leres!Ngabuburit tiasaTulunganjeunpikeun meunangkeun aburih rata. TapiAnjeun tiasakaduruk gajih dina tonjolan kuNgabuburit.Ngabuburitmangrupikeun latihan ngabakar kalori anu saé pikeun jalma 130 pontiasakaduruk ampir 600 kalori salami sajam tina tunggang siklus anu kuat.

Anu mana treadmill atanapi sepeda latihan anu langkung saé?

Thetreadmillkaduruk seueur kalori, nyayogikeun latihan anu sengit, tapi nempatkeun anjeun résiko parah pikeun cilaka dina seueur kasus. Anu cicingsapédahhenteu kaduruk saloba kalori, tapi nyayogikeun manpaat anu langkung kuat sareng nahan faktor résiko tatu anu langkung handap.1 Nopémber Des 2019

Sabaraha lami latihan pelatih sapédah jero rohangan?

Jantenkeun langkung sesah: Latihan utama nyaéta 3 x 10 menit (total) kalayan jarak 15 detik sareng interval serangan unggal 2 menit. Pikeun tangtangan, cobian 2 x 15 menit total kalayan 10 menit pulih, teras 3 x 12 menit total sareng 6 menit pulih, teras 2 x 20 menit total sareng 10 menit pulih. Latihan ieu mensimulasikeun tuntutan balap.

Naon jinis latihan anu anjeun lakukeun dina sapédah?

Latihan Sapédah: Kardio sareng Kakuatan pikeun Tingkatan Luhur Ieu rutin 45-menit ngawangun tilu elemen konci pikeun sadayana pengendara sepeda jero sareng luar kedah ngalakukeun anu pangsaéna: kabugaran kardiovaskular, kakuatan leg, sareng stroke pedal anu épéktip, saur Emily Booth, manajer pendidikan nasional siklus jero rohangan pikeun Kahirupan Waktos.

Kumaha cara ngabeuleum gancang latihan latihan sapédah 20 menit?

Upami anjeun milari latihan siang siang pikeun nada atanapi nyiapkeun acara sapédah sareng latihan kardio-vaskular sési HIIT 20 menit ieu anu anjeun peryogikeun. Candak nyalira dina sapédah statis, janten sapédah jero rohangan, Wattbike atanapi palatih turbo sareng turutan pitunjuk dina layar.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.