Utama > Ngabuburit > Ngabuburit sabab - jalan kaluar tina masalah

Ngabuburit sabab - jalan kaluar tina masalah

Kumaha anjeun naek sabab?

Lebetkeun kode promo amal favorit anjeun dina aplikasi Uber anjeun ngan ukur tiasa ngalebetkeun hiji kode, janten pilih wijaksana! Nyuhungkeun uberX, UberBLACK, atanapi UberSUV di NYC (ngaluarkeun uberT).Ninggang sabab! Pikeun masing-masingnumpakanjeun réngsé ti tanggal 1 Maret dugi ka 31 Maret 2014, kami bakal nyumbangkeun $ 1 kanggo amal pilihan anjeun.



Abdi angkat beus kanggo dugi ka dieu sareng aya awéwé dina beus nganggo stroller, janten kuring ngabantosan anjeunna nyandak stroller dina beus.

Anjeunna henteu tiasa leumpang janten kuring ngabantosan anjeunna mulih sareng nyandak kantongna. Abdi ngabantosan batur mésér jus jeruk. Abdi henteu ngantepkeun budak awéwé di kelas kuring.

Abdi ngabantosan saurang awéwé sepuh nyangking kantong na! Anjeunna katingalina siga anjeunna ngalaman masalah jadi kuring ngabantosan kusabab kuring resep! Sareng utamina kusabab anjeunna sepuh



Perbuatan terakhir kuring? Sapanjang taun ti saprak kuring janten perawat, kuring parantos ngalaksanakeun kahadéan unggal dinten dina saminggu. Éta ngaliwatan padamelan kuring unggal dinten. Janten kuring ngagaduhan murid anu sieun ku cai, urang ngageuri rasa sieun ieu babarengan.

Ayeuna anjeunna parantos mendakan imutna dina cai deui. Enjing ieu kuring nyakakak lalaki anu sakarat

Abdi ngajar murangkalih nyandak gambar. Nalika kuring di Lobitos pikeun WAVES pikeun Pangwangunan, kami ngawangun lanté semén, diantara anu sanésna, umumna kuring nyobian ngumpulkeun sampah. Nya, kuring ngumpulkeun sampah sareng senang-senang di cai! Sareng tangtosna 2 km kanggo Ride for the Cause ayeuna! Dinten ieu ogé mangrupikeun kalakuan anu saé pisan, urang leres-leres naék paddleboard di ditu.



Dinten ayeuna kuring nyetir 2 km! Pikeun barudak di Peru. Sareng dinten ieu perkawis aya di dieu sareng ilubiung dina amal anu saé ieu di handapeun matahari sareng jalma anu saé. Dinten ieu mangrupakeun kalakuan anu saé pisan.

Éta ngajantenkeun kuring raos pisan janten didieu, henteu ngitung jam kuring sareng ngabagi ieu sareng haté kuring. Leres, asik, cuacana saé, urang nginum bir sareng sajabina, kami di dieu pikeun tujuan anu saé! Unggal kilométer kaitung. Nya kami parantos ngempelkeun dana pikeun duanana sebabSummit sareng WAVES, Teras anjeun kedah lereskeun sareng ngawelah dina cai pikeun aranjeunna.

Kuring ogé ngalakukeun bagian kuring! Kuring ngondang seueur jalma pikeun sumping sareng nyobaan SUP nalika Numpak Nyababkeun sabab kuring ngawelah 2km abdi ngagaduhan kaos oblong sareng éta maénkeun kaulinan pikeun ngadaur mulangkeun barang sareng ngadamel dompét tina karton susu kuring sumping ngabantosan anjeun kaluar! Tadi wengi, dinten ayeuna

bule



Dinten ieu kuring janten tanggel waler pikeun masihan déwan ka jalma anu sumping kana Ride ieu pikeun amal amal Cukang lantaranana. Abdi ngabantosan nyetél ténda, méja sakedik sadayana! Sabenerna, kuring ngabantosan Summit FOUNDATION Abdi di dieu salaku sukarelawan sadidinten sareng énjing ogé.

Naon kajadian lamun anjeun siklus sapopoé?

BiasaNgabuburitngarangsang sareng ningkatkeunanjeunjantung, bayah sareng sirkulasi, ngirangananjeunrésiko panyakit kardiovaskular.Ngabuburitnguatkeunanjeunotot jantung, nurunkeun istirahat pulsa sareng ngirangan kadar lemak getih.

Loba jelema. Kuring yakin kuring ningali dina sadel sapédah sareng mikir yén sanés ngan ukur kedah henteu raoseun, tapi panginten henteu saé pikeun anjeun ogé. Anjeun terang - nyababkeun karusakan, nyeri, kabebeng sareng, pikeun lalaki, panginten disfungsi erectile, panginten kanker prostat.

Sareng seueur urang nganggo sapédah sareng teu aya masalah pisan. Sawaréh tukang beca, di sisi anu sanés, ngalaksanakeunana. Abdi gaduh, janten kuring tiasa nyaritakeun yén nalika aya kajadian éta pikahariwangeun pisan.

Tingali - ieu mah 'duh Gusti! Sirit kuring parantos bobo! 'Urang bakal balik deui kana ieu nalika ngajajah masalah ngeunaan kaséhatan sareng bersepeda lalaki. Pikeun ngalakukeun ieu, kami parantos damel sareng salah sahiji ahli urologi terkemuka di Inggris - saurang lalaki anu ngarana Anthony Koupparis - pikeun masihan naséhat anu padet sareng praktis anu kedah didangukeun ku sadaya pengendara lalaki sareng nalika anjeun peryogi alesan sanés pangalaman klinis anu éksténsif pikeun percanten naon anjeunna nyarios yén anjeunna ogé jalma beusi sareng jalma-jalma ieu nyéépkeun seueur waktos dina pelana. Sateuacan urang mimitian, ieu mangrupikeun pelajaran anatomi gancang.

Éta cara kuring naék sapédah kuring. Ieu ayeuna mangrupikeun rorongkong naék sapédah sareng éta parantos mangrupikeun caket tina sirit.

Eureun nyikikik deui. Éta henteu saé atanapi leres pikeun skala. Pokokna, guyonan kumisan, penting pisan pikeun ngartos anatomi urang sorangan.

Anjeun bakal terang, kuring yakin yén nalika anjeun numpak sirit sareng téstis biasana ogé disumputkeun. Area jaringan lemes antara imbit anjeun sareng téstis anjeun disebat perineum anjeun sareng nalika anjeun dina sapédah, daérah ieu aya hubunganana sareng sadel anjeun. Dina handapeun kulit aya uretra anjeun, nyaéta tabung anu nyambungkeun kandung kemih anjeun ka dunya luar ngalangkungan sirit.

Perineum ogé ngandung saluran getih ageung sareng saraf pudendal anjeun, anu masihan perasaan daérah sahingga ogé ngabantosan pendirianna. Diluhur perineum nyaéta prostat anjeun, kelenjar anu ngahasilkeun cairan mani sareng anu ngalangkungan uretra. Kusabab anatomi kami sareng bentuk pelana, sigana lumrah pikeun ngalakukeun hubungan antara bersepeda sareng nyeri atanapi numbness, disfungsi erectile sareng masalah prostat, tapi hayu urang ningali deui.

Tapi teu hariwang. Éta henteu langkung jelas tibatan anu parantos anjeun tingali, aranjeunna nyarankeun ka Anthony pikeun ngarobih topik ieu. Janten urang ngagaduhan rasa mati rasa, disfungsi erectile sareng kanker prostat, khususna kanker prostat.

Hayu urang mimitian ku pireu sareng anu mimiti, naha kuring tiasa ngawartosan? Anjeun carita sirit kabogoh kuring? - Éta bakal, enya

Kuring ngarasa kawas kami silih kenal pisan pikeun nyaritakeun ngeunaan éta. Éta nalika kuring aya dina torowongan angin di Indianapolis sareng kami ngalakukeun uji coba terowongan angin, bisi éta anjeun kedah lungguh anteng kana sapédah salami 30 menit bari sapédah anjeun nyapu sudut angin. Naon hartosna Anjeun kedah leres-leres teu gerak dina awak luhur anjeun, sabab naon waé jinis kedutan bakal distorsi hasilna.

Janten kaayaan anu ponggawa pikeun naékkeun sapédah sareng saatos 30 menit kuring kaluar sareng kuring sadar gancang pisan yén kuring henteu ngagaduhan sensasi dina sirit kuring, anu leres-leres lumangsung, kusabab kabeneran anjeun terang yén sensasi parantos balik. Janten di ahir dinten saur kuring teu aya anu kajantenan dina jangka panjang, tapi naon anu lumangsung dina jangka pondok? Pokokna kusabab tekanan anu anjeun pasang langsung kana perineum, anjeun mencét kana saraf sareng anjeun mencét sababaraha pembuluh darah sareng éta anu nyababkeun rasa mati rasa. Saatos sababaraha waktos linggih dina saraf éta bakal nyandak sababaraha karusakan anu minor pisan anu sanés jangka panjang karusakan, éta dasarna ngakibatkeun kabebeng di daérah anu dilayanan na, anu kajantenan ka anjeun.

Janten mangrupikeun sarimbag sareng saré dina posisi anu anéh sareng gugah sareng panangan anjeun leres-leres maot sareng ngagalura sacara masif, tapi perasaanna gancang deui teu aya karusakan jangka panjang. Mirip pisan sareng éta waé. Janten naon anu urang kedah lakukeun teras? Upami urang sangsara tina pireu saatos naek sapédah, naon port panggero anu munggaran? Upami anjeun mendakan hal éta kajantenan, naék kana sapédah sareng éta bakal matiét saatosna.

Kuring terang langkung seueur tibatan kuring, anjeun kéngingkeun sapédah anu pas sareng batur pikeun ningali sadel anjeun sareng sagala rupa anu aya dina éta. Ayeuna upami anjeun numpak sapédah anjeun lami-lami sareng unggal-unggal janten lieur di daérah éta sareng tetep bobo teras anjeun ngalakukeun hal anu sami terus-terusan maka anjeun pasti bakal nyababkeun sababaraha karusakan jangka panjang, tapi akal sehat ngaliwat sareng iraha éta kajadian maka karék meunang sapédah anu pas sareng sadel anu leres. Mangsa waktos kakantun saatosna moal nyababkeun karusakan jangka panjang kana sensasi di daérah ieu atanapi ereksi sareng anu sapertos kitu.

buta contend 3 tingalian

Topik salajengna teras janten disfungsi ereksi sareng dumasar kana naon anu urang kantos nguping ngeunaan kebas, naha aya hubungan antara bersepeda, beuteung terus-terusan anu ngakibatkeun disfungsi erectile? Anu langkung penting nyaéta pentingna disfungsi erectile. Prosés anu nyababkeun masalah degdegan sami sareng prosés anu nyababkeun panyakit kardiovaskular, anu nyababkeun serangan jantung. Janten upami anjeun gaduh diabetes atanapi tekanan darah tinggi, atanapi haseup, anjeun sigana ngalaman disfungsi erectile, tapi anjeun ogé kamungkinan ngalaman panyakit jantung.

Kanyataanna, seuseueuran jalma-jalma yuswa pertengahan bakal ngamimitian Ngabuburit. Ayeuna, upami anjeun mangrupikeun panumpang sareng aya dina umur anu tangtu disfungsi erectile, pamikiran mimiti anjeun henteu kedah, 'Oh, ieu pelana ku kusabab bersepeda.' Kedahna supados kuring henteu ngubur sirah kana keusik Ieu tiasa janten indikasi hal anu henteu acan didiagnosa.

Abdi peryogi diparios ieu. Anjeun sigana teu nyaman sareng kanyataan yén bakal sesah pikeun nyababkeun jinis karusakan kana saraf kemaluan anjeun anu teras bakal ngakibatkeun disfungsi erectile. Janten naha leres sesah pikeun ngalakukeun éta? Éta bit lieur anu mangaruhan perineum anjeun moal masihan anjeun disfungsi erectile.

Nyatana, éta henteu bakal masihan anjeun disfungsi erectile. Buka sareng parios deui. Mimiti, pikeun ngagaduhan MOT anu leres tina sudut pandang jantung, maka naha henteu ngagaduhan perawatan masalah degdegan? Maksad abdi, bunderan parantos sapinuhna.

Éta parantos tina hal anu rada cakcak kana masalah kaséhatan anu nyata anu tiasa diurut. Teras anjeun bakal mendakan aranjeunna. Kumaha upami masalah anu patali sareng prostat sareng kanker prostat khususna.

Untungna, bersepeda teu aya pangaruh kana kanker prostat. Tapi sanés ngan ukur kumaha ngembangkeun kanker prostat, éta ogé mangrupikeun sual teu leres disaring pikeun kanker prostat. Salah sahiji hal anu urang anggo pikeun nunjukkeun indikasi résiko kanker prostat nyaéta tés getih sareng aya pamikiran yén upami anjeun siklus pisan anjeun tiasa ngairitasi prostat anjeun sareng ieu tiasa janten tés getih anjeun anu disebat PSA disebat sacara artifisikeun naékkeun getih tés tés getih anténeu khusus prostat anu dugi ka titik anjeun ngalakukeun éta tés getih éta sacara artifisial diangkat teras anjeun gaduh sakumpulan tés anu anjeun henteu pernah peryogi kusabab anjeun biking sareng anu leres henteu leres, sanés - aya kasempetan éta tiasa kapangaruhan sakedik, tapi upami anjeun ningali kana panilitian dumasar laboratorium ngeunaan seueur, seueur spidol molekular pikeun kanker prostat, Ngabuburit sareng olahraga henteu ngabédakeun naon waé indikator kanker prostat, janten bersepeda saé Anjeun janten langkung pas, éta ningkatkeun kaséhatan kardiovaskular anjeun sadaya hal anu ngirangan résiko anjeun kanker sareng henteu mangaruhan panyaringan kanker prostat anu teu leres.

Teras teras teras-terasan. Untungna, teu aya résiko tinggi kanker prostat. Anu kedah urang lakukeun salaku jalma anu mikir ngeunaan éta.

Janten nalika urang janten sepuh, kamungkinan tumerap kanker prostat langkung luhur. Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun ayeuna nyaéta waspada sababaraha gejala ayeuna, hal anu urang perhatoskeun nyaéta hal-hal sapertos gejala damel cai, nyeri punggung, masalah perdarahan dina cai, hal-hal sapertos éta, upami anjeun hariwang hal-hal ieu, upami anjeun ngalaman deui hal-hal ieu Maka anjeun kedahna ningali dokter ahli urologi atanapi kulawarga sareng gaduh diskusi anu wajar ngeunaan penilaian. Éta henteu hartosna sacara otomatis anjeun bakal dipariksa pikeun kanker prostat, tapi dokter khusus éta bakal ngiringan anjeun ngalangkungan hal-hal anu saé dina ujian sareng kamungkinan tina sisi-sisi ujian.

Maka dua anjeun tiasa mutuskeun naha badé jalan atanapi henteu. Abdi henteu hoyong jalma-jalma teu pati maliré éta ti heula. Sareng kaseueuran, urang mendakan hal-hal ieu langkung tiheula dinten ieu sareng aranjeunna tiasa leres-leres diurutkeun.

Naon umur urang ngobrol ngeunaan didieu? Umur sabaraha anu anjeun kedah hariwang? Sareng kuring ngahargaan yén kamungkinan aya conto tragis kasus awal anjeun terang, tapi anjeun leres.

Kitu sareng kuring dina latihan kuring, kuring gaduh gambar anu sesat pisan. Janten urang gaduh prakték anu ageung sapertos anjeun bakal ngagaduhan pasién dina yuswa 30an dugi ka taun 80an sareng 90an mikirkeun hal éta, sareng upami anjeun ngagaduhan gejala anu pikahariwangeun ulah panik, tong ngubur sirah anjeun kana keusik sareng timah Boga diskusi anu wajar sareng panilitian naon masalahna, upami aya umbul beureum anu kedah dipilampah sareng upami anjeun kedah. Janten teu aya hubungan antara bersepeda sareng kanker prostat, tapi kanker prostat mangrupikeun masalah ageung pikeun sabagéan ageung pengendara sepeda Kusabab aranjeunna lalaki, aranjeunna yuswa yuswa sahingga kedah mikir ngeunaan éta Kuring henteu weruh ngeunaan anjeun, tapi takeaway pangbadagna kuring tina paguneman ieu sareng Anthony nyaéta yén urang sigana henteu kedah nganggap enteng kaséhatan urang, urang kedah nyanghareupan maotna urang sorangan sareng leres-leres milarian bantosan nalika urang meryogikeunana kusabab urang henteu kénging ipis leres Nyatana, anu masalah panggedéna anu urang sadayana bakal nyanghareupan ayeuna, sigana mah ngalirkeun seueur teuing inpormasi nalika nyaritakeun ngeunaan sirit kuring dina torowongan angin, tapi kuring pikir dina hartos éta panginten urang sadayana kedah nyobian ngobrol sareng babaturan urang di klub anu ngajalankeun éta sabtu minggu ieu sahenteuna ngobrol ngeunaan tulisan ieu kuring pikir éta bakal janten tempat anu positip pikeun ngamimitian.

Ayeuna ogé, punten pastikeun éta masihan kuring jempol ageung pikeun hatur Anthony pikeun waktosna sareng pangalaman berbagi anu luar biasa sareng kami, sareng upami anjeun hoyong ningali tulisan sanés dina topik anu sami. Kami ngan ukur gaduh hiji dina saluran ieu anu bakal ngabantosan anjeun mésér sadél anu pas pikeun anjeun nyanghareupan masalah mimiti masalah pireu.

Naon paribasa ngeunaan numpak sapédah?

10 HebatTanda kutip Sikluspikeun mere ilham Anjeun
  • Kahirupan sapertosnaék sapédah.
  • Éta moal janten gampang, anjeun ngan ukur gancang
  • Nubruk mangrupikeun bagian tinaNgabuburitsakumaha nangis mangrupikeun bagian tina cinta
  • TOnaek sapédahdi sakumna dunya dimimitian ku stroke pedal tunggal

Halo peserta didik Inggris, kuring gaduh helm sareng sapédah kuring, sabab dinten ayeuna sadayana aya di sekitar idiom anu aya hubunganana sareng sapédah. Janten hayu urang losokay, janten anu mimiti kuring hoyong pisan ngobrolkeun nyaéta kecap sapédah kusabab di sakola, salaku anu diajar basa Inggris, anjeun panginten diajar naékkeun sapédah, maka sebutkeun di Downton Abbey upami anjeun terang acara TV ieu.

Janten seueur jalma nyarios sapédah. Abdi resep naék sapédah abdi di dieu di Jerman kusabab seueur pisan jalur sapédah. Ieu mangrupikeun bagian tina jalan anu khusus dibagi pikeun sapédah.

sabaraha gelas kopi sadinten aman

Nalika anjeun nguping batur dina sapédah anjeun nyarios tapi biasana nami anjeun disingget janten 'yer', janten panginten jalma nyarios 'dina sapédah anjeun' sareng éta hartosna, contona, nolak pamundut. kana sapédah anjeun! 'Hartosna henteu. Kadituh! Kalimat salajengna nyaéta 'balik kana sapédah anjeun', anu mangrupikeun hartos harfiah.

Upami anjeun naék sapédah sareng murag, anjeun nyarios 'tong hariwang

Kumaha cara ngabonceng sapédah ngabantosan budak leutik?

NgabuburitbakalTulunganjeunanak berkembangotot sampéanna sareng nguatkeun tulangna. Latihan anu dituluykeun bakalTulungngawangun stamina sareng ningkatkeun kardiovaskularnapamekaran. Éta ogé bakal ningkatkeun koordinasi sareng kasaimbanganana.

Kumaha kuring ngarencanakeun naékna motor benefit?

Diperencanaanétajalurkanggonumpak, mendakan pengendara motor anu berpengalaman anu terang tempat anu gaduh jalan anu saé sareng patalimarga minimal ogé lirén kanggo dianggo. Peta ieu sateuacana sareng jaga jarak anu tiasa diatur, biasana dina saratus mil.04.04.2012

Naha 30 menit saé sapédah cekap dinten?

Ngabuburitningkatkeun daya tahan anjeun sareng mareumansapédah

Latihan dinasapédahsahenteuna30 menitkadintenbakal ngawangun daya tahan kardiovaskular sareng otot anjeun. Ku ngalakukeun usaha anu tetep, anjeun bakal aya perhatosan kanaékan kapasitas aérobik anjeun, ngamungkinkeun anjeunsapédahpanjang atanapi dina tunggang langkung sengit.

Naha bersepeda ngirangan lemak beuteung?

Leres,Ngabuburittiasa ngabantosankaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumgendutleungitna sareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-intensitas latihan aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.02.02.2021

Naha Einstein nyarios yén kahirupan sapertos naék sapédah?

Albert EinsteinTanda kutip

Hirup ibarat numpak sapédah. Pikeun ngajaga kasaimbangan anjeun, anjeun kedah tetep gerak.

Naon karugian kaséhatan tina Ngabuburit?

Naon arikarugian siklus- naha leres aya? Panilitian nunjukkeun yénNgabuburitpikeun période anu berkepanjangan mangtaun-taun tiasa masihan tekanan kana arteri sareng saraf anu ngalayanan sistem réproduktif boh lalaki boh awéwé. Éta ogé tiasa nyumbang kana nyeri tonggong sareng leungitna tulang dina sababarahatukang beca.

Naon anu anjeun lakukeun dina rally sapédah?

TOrally motormangrupakeun kumpulan tinamotorpeminat.Rapattiasa ageung atanapi alit, sareng sakali waktos atanapi ulang. Sababarahaunjuk rasamangrupikeun acara numpak, sedengkeun anu resep kana Beusi ButtRallyngalibetkeun dinten-dinten tunggang gunung sareng kumpul anu saleresna ngan ukur dina tungtung tunggang gunung.

Naha aya balap motor pikeun ubar?

Seueur organisasi amal ayeuna ngagunakeun balap sapédah pikeun ngumpulkeun dana sareng kasadaran, bari ogé ngabantosan para pengendara kalayan latihan. Kalayan seueur pisan acara di sadaya jarak, tingkatan kaparigelan, sareng lokasi, kedah gampang milari tumpakan anu pas pikeun anjeun, naha anjeun hoyong ngalawan lapar, ngumpulkeun artos pikeun ubar, ngahargaan anu dipikacinta, atanapi ngan ukur ngagaduhan bentuk sareng nyieun bédana.

Sakumaha ageung siklus pikeun panyababna?

Kami mangrupikeun komunitas rébuan ngalakukeun hal anu ageung pikeun ngeureunkeun AIDS. Siklus pikeun Panyabab mangrupikeun epik tilu dinten, 275 mil tumpak sapédah ti Boston ka New York anu ngahimpun jutaan pikeun ngabiayaan gelut pikeun ngeureunkeun AIDS. Sapertos anjeun, kami komitmen pikeun ngeureunkeun wabah ieu.

Naha saé ngalaksanakeun balapan sepédah?

Nyetir sapédah mangrupikeun latihan anu saé-jalma anu 130 pon tiasa ngabeuleum sakitar 470 kalori sajam sapédah kalayan saé sedeng-sareng tiasa janten kagiatan anu raos-raos ogé. Seueur organisasi amal ayeuna ngagunakeun balap sapédah pikeun ngumpulkeun dana sareng kasadaran, bari ogé ngabantosan para pengendara kalayan latihan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Pengendara maéhan tukang leumpang - kumaha mutuskeun

Naha pengendara kantos maéhan tukang leumpang? Sapédah anu maéhan saurang anu leumpang 73 taun saatos ngalangkungan lampu beureum, ngantepkeun anjeunna 'pendarahan' di jalan, pengadilan nguping.

Jason kenny cyclist - kumaha ngajawabna

Naha Jason Kenny pensiunan? Saatos pertandingan, Kenny cicingeun pensiunan tapi henteu lami saatos lahirna anak kahijina, ngumumkeun rencana pikeun neraskeun Tokyo 2020 sareng tempatna dina sajarah Olimpiade.

David millar cyclist - ngajawab patarosan

Dimana cicingna David Miller? Girona, Spanyol

Sapédah lawas - réspon kana pasualan

Saha siklik pangkolotna? Robert Marchand

Pengendara sepeda Pantani - solusi pikeun

Naon anu lumangsung Marco Pantani? Dokuméntér anu disiarkeun dina Italia dina dinten Salasa wengi bakal mempertanyakan cara maotna pengendara sepeda populér Marco Pantani. Pantani, anu meunang Tour 1998 di 1998, pupus dina yuswa 34 taun saatos kapendak dibatesan di kamar hotél na di 2004.

Jinis pengendara - kumaha mutuskeun

Naon rupa-rupa jinis tukang sepeda? Naon rupa-rupa jinis pengendara motor? Pendaki. Panapak. Panumpang. Panulis. Sadaya-Puter. 28. 2018.