Utama > Ngabuburit > Sepeda ngaliwatan Éropa - waleran sareng patarosan anu biasa

Sepeda ngaliwatan Éropa - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha kuring tiasa ngalangkungan Éropa?

Sareng sanaos henteu aya gerbong SAG, anjeun henteu dina wisata anu henteu didukung pisan:Éropagaduh jaringan karéta anu maju, seueur kémping sarengsapédahtoko, peta akurat, sareng tuangeun anu lezatdiunggal kota. Sareng éta mangrupikeun tempat anu saékamimitian tur sorangan.1 2013.



wilujeng sumping ka perjalanan mojo sareng dinten ieu kami ngitung tip kami pikeun 10 wisata sapédah pangsaéna di Éropa sareng réréncangan anjeun. upami anjeun resep kana tulisan kami ngalanggan perjalanan mojo sareng ngirining bel kanggo dimaklumkeun ngeunaan tulisan pangénggalna pikeun daptar ieu ngeunaan sababaraha wisata sapédah paling éndah sareng unik di Éropa upami anjeun milari kagiatan luar anu hébat sareng rerencangan, urang ngagaduhan seueur pilihan pikeun sienummer 10 leuweung hideung Jerman tempat lahirna atanapi inspirasi seueur carita rakyat sareng dongeng leuweung hideung Jerman ngagaduhan pesona alamiah pikeun tujuan hiking anu populér ieu ogé tiasa ditalungtik ku sapédah kalayan seueur ruteu anu tiasa dipilih tapi anu paling seueur populér nyaéta jalur siklus leuweung hideung kidul, sakitar 254 kilométer-buleud éta dimimitian sareng réngsé di kota éndah freiburg jalur siklus leuweung hideung kidul mangrupikeun jalur siklus lima dinten sareng aya sababaraha rute anu tiasa dibandingkeun dina lima- dugi ka rentang dalapan dinten The Black Forest saleresna mangrupikeun tur siklus anu saé pikeun anu ngamimitian sabab ogé nawiskeun seueur rute sirkular sadinten, anu hartosna, upami anjeun tiasa nyéépkeun unggal dinten dina ngédit di tempat anu énggal sareng di luar anu kedah sapeuting nomer salapan di basisir Kroasia sababaraha taun ka pengker sigana jalma sareng pamanna ngarencanakeun perjalanan ka Kroasia - pantai anu sampurna, arsitektur dunya lami anu ngagumkeun sareng gaya hirup Mediterania sareng asakan. Tapi tibatan bajoang ngalangkungan riungan Dubrovnik, naha henteu ngalaman kaéndahan Kroasia nalika pelayaran di basisir, perjalanan sering nangtang tapi éta ngajanjikeun anjeun ku rupa-rupa panampilan sareng setting anu indah ti pemandangan laut sareng pulau-pulau dugi ka leuweung héjo.

Upami jalanna asup ka daratan, jalur ieu nyandak anjeun ngalangkungan sababaraha kota abad pertengahan sareng kampung-kampung bersejarah, janten anjeun tiasa ngalaman sisi Kroasia anu sakedik ditingali ku palancong, anu ngabagi Kroasia sareng Italia sareng Slovenia, nomer 8, Walanda alit di ukuranana datar sareng bentang anu saé pisan di Belanda mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun unggal pamula pikeun pengendara sepeda panengah atanapi kelompok pengendara sepeda anu hoyong ngalakukeun kota wisata sapédah multi-dinten kahijina sareng lintas nagara, aya seueur infrastruktur pikeun ngadukung kagiatan. Éta ogé tempat anu aman pisan pikeun siklus sabab warga masarakat biasa ngabagi jalan sareng jalur sapédah di saluruh nagara. Gampang milarian rute anu cocog sareng sadaya kapentingan sareng tingkat kanyamanan Maastricht ka Amsterdam mangrupikeun rute anu populér anu peryogi sakitar genep dinten.

Pengendara sepeda anu milari rasa préstasi anu hébat tiasa, tapi kitu, nyobaan nutupan sakumna nagara ti wétan ka kulon atanapi ti ka siklus kalér ka kidul nomer 7. tawancycle trail austria upami anjeun resep tempat wisata anu pikasieuneun sareng henteu sieun dina tantangan anu nanjak , ieu tiasa janten perjalanan pikeun anjeun. jalan satapak inti anjeun ngan ukur sakitar 250 mil, janten panginten aya sababaraha pengendara sepeda jarak jauh anu ekstrim di ditu anu tiasa kagoda nyandak anjeun nalukkeun dina hiji dinten.



Pendekatan sapertos kitu mangrupikeun kasempetan anu lasut, tapi ieu mangrupikeun rute anu saé pisan sareng seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun dina jalur anu nyandak anjeun ngalangkungan Hoitawan National Parkice Caves dugi ka Curug Kremlin sareng Gunung Grossglocknow seuseueurna drive anjeun bakal diséépkeun pikeun éta nuturkeun nami taman nasional, pacul perkasa Taiwan sapanjang jalan. Anjeun ngalangkungan kota dongéng bersejarah di Salzburg, dimana anjeun pasti bakal hoyong nyéépkeun sababaraha dinten sateuacan neraskeun. francina italia dimimitian sapanjang perbatasan Swiss di bernhardiner passvia francis anu saéstuna mangrupikeun pejabat anu pangpanjangna hiji rute sapédah Italienses réngsé sacara epically di tangga St.

Éta ditetepkeun, perjalanan anu narik ati ti mimiti dugi ka réngsé dina 620 mil, tapi éta sanés perjalanan anu gampang. Anjeun leres-leres nuturkeun tapak lacak jamaah haji ti langkung ti sarébu taun ka pengker, janten anjeun aya di perusahaan anu saé sapanjang 280km panjangna, éta ngantunkeun anjeun ngalangkungan tilu nagara anu béda jalur siklus populér pikeun kelompok babaturan anu wisata di sekitar Danau Constance sacara alami nawarkeun seueur pemandangan danau anu indah ogé kasempetan pikeun nyéépkeun waktos ku cai sareng mandi.

Anginna langkung jauh ka daratan tapi ogé nyandak anjeun ngalangkungan daérah leuweung anu leuweung, lahan pertanian pastoral, kebon anggur, garéja bersejarah sareng sajumlah kampung sareng kota anu menawan kalebet Lindau sareng Mersburg dina waktos anu saé anu ngamungkinkeun anjeun nikmati sadaya tempat wisata luhur. perjalanan biasana ngabutuhkeun lima atanapi genep dinten. Kami nyarankeun perjalanan jarum jam dugi ka tetep caket kana cai nomer opat catalonia spain sanaos sacara resmi mangrupikeun spain, catalonia ngagaduhan budaya sareng idéntitas nyalira anu ngabebaskeun ti sésana nagara catalonia sacara umum nawiskeun seueur kasempetan siklus anu unik, nanging Fiona khususna parantos janten Mekah Éropa pikeun pengendara sepeda Lokasina di belah kidul wétan Catalonia sareng ngalegaan ka basisir Girona mangrupikeun nami kota sareng propinsi Kota Hirona saé sareng bersejarah dugi ka tempat pengendara pengendara anu hoyong pisan nyobian ngalih ka dinya sacara permanen, éta mangrupikeun titik awal anu saé pikeun numpak sapédah anu teu aya tungtungna anu tiasa dilakukeun di daérah kalayan seueur jalan datar pikeun pelayaran di medan pagunungan sareng caket Roca Korobamountainhirona, sareng gaduh sakedik sagalana pikeun sadaya tingkatan kaparigelan sareng bédana numart bersepeda three the French icie alps Dibikeun yén ieu panginten tujuan bersepeda anu paling terkenal dina daptar kami, anjeun panginten kapan ayeuna wh y urang nempatkeun kana tempat katilu tibatan tongkat heula ku anu sakedik langkung santai Alpen Perancis kanggo pengendara sepeda anu ngalaman seueur waktos sareng tanaga parantos nyéépkeun waktos anu paling luhur nalika anjeun sareng réréncangan ngaluarkeun motor mimiti unggal énjing sareng ngémutan sorangan tukang becak anu resep tapi ieu mangrupikeun perjalanan anu anjeun parantos laksanakeun pikeun cara anu langkung saé tibatan wisata carl de jouplan's de de France nanjak anu manja pikeun pilihan nalika ngeunaan jalur sapédah padesaan nawiskeun seueur perjalanan anu pikaresepeun contona biking santai di cotswolds mangrupikeun cara anu saé pikeun nyéépkeun akhir minggu anu panjang, bahkan ngalawan persaingan anu lungkawing, Nanging, Distrik Puncak Britania Raya menonjol sigana tujuan perjalanan ramah-sapédah paling éndah di nagara éta.



Sanaos namina, Distrik Puncak henteu ngagaduhan seueur puncak anu runcing, tapi ngagugulung bukit, jurang sareng lebak sareng rute nyalira sanés anu nungtut sareng ngajantenkeun ieu perjalanan anu tiasa dilakukeun pikeun kulawarga sareng kelompok anu kalebet énggal dina dunya bersepeda. Aya puluhan rute anu tiasa dipilih, sababaraha cicing di jalan utama bari anu sanés jalan-jalan di jalan kerikil atanapi bahkan bersepeda gunung pikeun anu milari pangalaman anu pangsaéna sareng tantangan sedeng nyobian 160 mil ka Kacamatan Puncak nomer hiji jalur Siklus Danube ieu mangrupikeun tur Sapédah anu sanés anu ditilik ku The Danube Cycle Path anu kawéntar nuturkeun walungan namina ngaliwatan 10 nagara anu béda pikeun jarak 1770 mil anu luar biasa, sedengkeun jarakna sigana matak pikasieuneun, upami anjeun ngadeukeutan ti hilir, anjeun tiasa leres-leres nyieun éta numpak anu cukup santai anu ditangtukeun dina tingkatan anjeun sorangan. Kaseueuran jalma ogé henteu ngalakukeun sadayana, milih titik mimiti sareng titik anu merenah gumantung kana naon anu aranjeunna hoyong tingali, tapi milih Jalur Siklus Danube pasti bakal dilakukeun pikeun wisata sapédah anu teu tiasa dilupakan.

Upami anjeun sareng réréncangan milari perjalanan anu panjang bulan anu epik, anjeun tiasa ngungkulan sadaya Rute Siklus Danube sareng nambihan Rute Siklus Eurovelo6 anu langkung ageung, anu nambihan Loire pikeun perjalanan 2,207 mil, parios klip anu terakhir ieu ti Mojo Travels sareng langganan sareng ngirining bel kanggo béja tulisan kami anu pang anyarna

Sabaraha lami kanggo siklus di Perancis?

Dina 1000 mil éta jarak anu tiasa dibandingkeun sareng LEJOG, pengendara umumnanyandakantara sapuluh dinten sareng tilu minggu kanggo ngalengkepan rute.



Hei, ieu Sapédah Wisata Mike! Abdi nembé ngalakukeun wisata sapédah di Provence, Perancis. Sareng sapertos biasa, kuring resep ngadamel tulisan ringkesan ieu pikeun nyimpulkeun wisata sapédah sareng masihan anjeun sababaraha tips ngeunaan wisata Perancis. Mimiti, kuring hoyong ngobrol ngeunaan kémping di Perancis, kémping liar sacara téknis teu kénging di Perancis.

Sahenteuna henteu di sapanjang basisir atanapi di taman nasional atanapi monumen bersejarah, pangalaman kuring sareng kémping liar di Perancis nyaéta ampir teu mungkin dilakukeun di sapanjang basisir sabab padumukanana pisan sareng perbukitan di sapanjang basisir di Provence henteu kedah janten Masalahna kedah milarian tempat anu saé pikeun ténda anjeun di leuweung Prakték anu biasa kuring nyaéta pikeun kuring tuang siang dina waktos tuangeun anu normal teras kuring ngajalankeun sajam atanapi langkung dugi ka matahari surup teras kuring mimiti milari tempat kemah anu saé. Kuring biasana nyetir sakitar 100 méter di jalan namung pikeun henteu diperhatoskeun ku mobil sareng ogé ngirangan noise ti jalan rada. Akal anu biasa nyaéta yén éta langkung saé milarian tempat kemah di luhur jalan tibatan di handap.

Langkung Gampang Dikéngingkeun Nalika anjeun aya di handapeun jalan dina usum panas, anjeun panginten henteu tiasa nyetir langkung ti 10 kilométer tanpa ténjo dina tempat kemah, tapi nyatana éta seueur tempat kemah ieu caket dina usum salju upami anjeun aya di bulan Oktober atanapi engké atanapi dina Maret nyarioskeun sore-sore usum semi éta bakal sesah milari tempat kemah Pikeun kuring éta jelas-jelas jelas di Côte d'Azur Kuring parantos nyiar sahenteuna lima tempat kemah anu, numutkeun halaman wéb na, kedah kabuka Tapi sakali di dinya kuring mendakan tempat kemah anu ditutup Biaya pikeun Campings seueur-seueur, janten ngarepkeun sakitar 25 euro kanggo hiji jalmi upami anjeun aya di sapanjang basisir. Nanging, upami anjeun angkat ka daratan, tempat kemah tiasa ngarugikeun antara dalapan sareng dua belas euro sapeuting Unggal kota di Provence ngagaduhan sahanteuna hiji supermarket leutik Anjeun henteu kedah seueur ngalakukeun panilitian atanapi ngarencanakeun sateuacan indit wisata anjeun Hiji-hijina hal mun dipikirkeun nyaéta di kota-kota leutik ieu supermarket sering ditutup antara siang sareng 2 sonten siang siang. Kadang-kadang aranjeunna nutup magrib jam 7 wengi.

Dinten Minggu, kaseueuran supermarket ditutup sadidinten. Sababaraha di kota gedé kabuka dugi ka jam 12 wengi.

Tapi dinten Saptu anjeun leres-leres kedah seueur balanja dina dinten Minggu Upami anjeun henteu tiasa mendakan supermarket dina Minggu harga supermarket di Perancis tiasa rada mahal Maksad abdi, éta henteu sapertos Swédia atanapi Norwegia, tapi éta langkung mahal tibatan hayu urang saur Spanyol atanapi Italia, kumaha oge, sababaraha barang anu murah kokotor di Perancis. Sakumaha anu anjeun tingali dina tulisan kuring, kuring salamet sareng tilu batu dasar pikeun tuangeun Perancis anu alus, anggur, baguette sareng kéju, tilu barang ieu Di Perancis, botol cai hiji satengah liter ieu leres-leres terjangkau di unggal supermarket. Dina raraga nangtayungan ékonomi anjeun sareng, pang luhurna, lingkungan, anjeun henteu kedah ngagaleuh botol ieu.

Sabalikna, kantun ngeusian bak cai anjeun di tempat kemah atanapi hotél atanapi dimana waé anjeun cicing atanapi di pom bensin. Tapi tip anu pangsaéna mah nyaéta ngagunakeun cai mancur cai gratis anu anjeun tiasa mendakan di unggal kota alit di Provence anu saé dina peta janten ngan ukur milarian sumber cai sareng anjeun tiasa mendakan cai mancur di ampir unggal kota alit. Jujur, kuring henteu acan kantos tuang di réstoran anu seueur di Perancis, kalolobaanana kusabab masalah nyéépkeun sapédah kuring di luar réstoran, tapi ideu umum yén Anu kuring peroleh tina wisata ieu nyaéta lamun anjeun tuang siang aranjeunna parantos nawiskeun ieu disebat piring du jour, sababaraha jenis tuangeun sareng kadang anjeun bahkan inuman sareng tuang anjeun10 euro kanggo sadayana bungkus leres-leres terjangkau saur kuring sigana anjeun terang yén euro mangrupikeun mata uang di Perancis, kuring bakal nyarios Éta seuseueurna jalma mayar nganggo kartu dinten ayeuna Nalika kuring di Perancis, panginten 10 taun ka pengker, ampir sadaya jalma mayar kontan, tapi salami perjalanan ieu kuring asa langkung seueur jalmi anu nganggo kiridit atanapi kartu debit na, sigana mah aya 50 euro sareng abdi kadatangan kuring Perancis Tapi kuring henteu kantos nganggo euro waé sabab ngan ukur nganggo kartu debit kuring sepanjang waktos.

rengkuh torsi sapédah

Nalika anjeun di supermarket sareng badé mayar nganggo kartu kiridit atanapi debit anjeun, kantun nyarios 'Carte' sareng aranjeunna bakal terang yén Anjeun mayar nganggo kartu anjeun Ieu panginten anu janten masalahna 20 taun ka pengker. Tapi dinten ayeuna ampir sadayana anu kirang ti 50 taun nyarios basa Inggris saé pisan salami di perjalanan kuring kuring ngan ukur pendak sareng hiji jalma, anu henteu nyarios basa Inggris sareng anjeunna umur 70an salami anjeun ngabageakeun jalma-jalma dina basa Perancis ku ngagunakeun bonjour o The bon soir nyarios nalika anjeun nyarios adieux atanapi au revoir jalma umumna satuju kana basa Inggris antara kecap er llo sareng pamitan, upami anjeun hoyong nyungkeun aranjeunna nyarios basa Inggris tibatan Perancis, ngan ukur sebutkeun 'parles-tu anglais '? Mudah-mudahan aranjeunna nyarios basa Inggris tibatan. Kusabab kuring cicing di UE, kuring tiasa ngagunakeun rencana data kuring ti bumi nganggo telepon atanapi rencana data kuring tanpa mayar biaya tambahan. Tapi upami anjeun ti Amérika Serikat atanapi nagara sanés di luar UÉ, anjeun tiasa mésér kartu sim wisata ti praktis sadaya operator sélulér utama sakitar 25 euro dinten Umumna resepsi ok kuring pikir kuring ngan ukur sapeuting atanapi meureun duaan bari kémping jauh di leuweung nalika kuring henteu ngagaduhan sinyal dina telepon abdi Wi -Fi di tempat kemah tiasa rada laun.

Biasana aranjeunna ngan ukur resepsi anu hadé di daérah resepsi tempat kemah. Kartu SIM anu ngagaduhan rencana data mangrupikeun tip anu saé Cara anu paling gampang pikeun dugi ka Provence nyaéta ngapung ka salah sahiji dua bandara utama di Marseille Anu di Nice ayana langsung di Eurovelo 8 Sugan 10 méter di luar bandara, anjeun dina Eurovelo 8 Janten anjeun tiasa langsung ngalaksanakeun wisata sapédah anjeun Juli sareng Agustus leres-leres teu aya patarosan Seueur jalma di Éropa nuju liburan di Juli atanapi Agustus Provence sareng khususna Côte d'Azur leres-leres pinuh ku jalma dina waktos ieu . Kacuali anjeun hoyong ngiringan sapanjang mobil ageung.

Entong angkat ka dieu dina waktos taun ieu. Kuring kantos aya di bulan Oktober, tapi upami diémutan deui kuring saleresna parantos angkat ka dinya dina bulan Séptémber Dina Oktober seueur tempat kemah ditutup sareng cuaca ogé robih. Kami ngalaman badai badai ampir unggal dinten katilu salami tur kuringP Jalma anu kuring nyarios nyarios yén Séptémber éta leres-leres bulan anu saé sareng balaréa ogé parantos ngaleutikan Séptémber atanapi panginten April, awal Méi mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun wisata di Provence, nalika panginten nyandak baju haneut, kuring ngagaduhan 25 dugi ka sababaraha dinten di basisir 30 derajat. Dina waktos anu sasarengan tiasa ampir beku nalika kuring dugi ka gunung, janten suhunya leres-leres turun naek Nalika anjeun aya di dinya, nalika anjeun naék naék sapertos kuring, anjeun bakal panas pisan, sareng nalika anjeun turun sami bukit éta janten rada tiis pikeun nempatkeun baju haneut.

Émut pikeun nyandak jaket hujan anjeun ogé, sabab sanaos Provence gaduh sakitar 300 dinten sinar panonpoé unggal taun, aranjeunna tetep ngagaduhan pancuran hujan unggal-unggal. Éta ogé resep pikeun nganggo baju haneut sareng anjeun sonten perkawis kantong tidur. Kuring nyandak kantong saré kuring tilu usum janten kuring rada raoseun dina wengi kuring ngaraos aman pisan salami waktos kuring di Provence Sareng wisata sapédah kuring di Catalonia, Provence ogé ngagaduhan hukum ieu anu nyatakeun yén mobil-mobil dina jarak Pengendara kedah tetep saméter satengah aranjeunna leres-leres jago jaga jarak anjeun Kumaha upami ngonci sapédah anjeun di payuneun supermarket? Kuring leres-leres hilap konci sepédah kuring di bumi di Swédia Janten kuring kedah mésér konci énggal nalika kuring sumping ka ProvenceImés mésér anu paling murah anu tiasa dipendakan.

Jigana hargana sakitar lima euro atanapi langkung. Éta ngajantenkeun kuring tetep sapanjang perjalanan. Kuring ngarasa bener-bener aman ninggali sapédah di luar.

Pastikeun anjeun milih pasar swalayan dimana anjeun tiasa ningali sapédah tina tempat pamariksaan supados anjeun henteu sono ka jalma anu olohok kalayan sapédah anjeun atanapi panniers mugia anjeun mendakan tulisan ieu informatif sareng ningali anjeun waktos salajengna, ngagaduhan anu saé!

Naon tujuan bersepeda paling populér di Éropa?

Luhur10Tujuan bersepeda Éropa(sareng wisata candak!) kanggo 2021
  1. Kapuloan Yunani. Yunani mangrupikeun lahan anu warna-warni, bénten ku budaya sareng kaindahan.
  2. Républik Czech.
  3. Kroasia.
  4. Transylvania, Romania.
  5. Salzburg, Austria.
  6. Umbria, Itali.
  7. Skotlandia.
  8. Dolomites, Italia.

(musik upbeat) - Upami anjeun parantos nonton tulisan kami ngeunaan cutatan bersepeda anu paling saé sepanjang waktos, anjeun bakal terang yén Earnest Hemingway kantos nyarios, 'Cara anu pangsaéna pikeun diajar kontur nagara dina sapédah, bukit sareng bagéan kesang di handapeun basisir .- Sareng leres, aya seueur deui anu tiasa ditingali nalika anjeun ngajajah nagara dina dua roda. Agénsi perjalanan sapédah Bikecation parantos ngahijikeun sapuluh pandangan pangsaéna di Éropa tina sapédah balap.

biking digawekeun

Hayu urang terang upami anjeun satuju (musik optimis) Éta mangrupikeun pendakian anu paling takwa di sadaya Éropa di kalangan pengendara anu profesional sareng amatir, tapi éta henteu hartosna éta henteu geulis. Ti luhur anjeun tiasa ningali 48 bungkuk jepit ieu ngagulung jalan deui ka lebak. Éta leres-leres matak narik ati, teu saeutik sabab anjeun 2.700 méter dpl.

Éta dianggap salah sahiji nanjak paling hese di Pegunungan Alpen. Nyatana, anjeun kedah naék gunung saacan anjeun tiasa Kalayan telegraf di beulah kalér sareng Lautaret di kidul r Tag anjeun tiasa ningali jarak tempuh mil, kalayan naékna sering ngarah anjeun kana garis awan sareng jangkungna langkung ti 2.600 méter. Beda sareng dua pandangan anu munggaran dina daptar ieu, anjeun henteu kedah naék teuing pikeun ngaraoskeun katenangan sareng tenang di Danau Como - kaayaan musim semi anu sampurna pikeun bersepeda sareng anjeun ngéléhkeun buru-buru wisatawan anu datang ka daérah dina usum panas Lombardy di Italia henteu kakurangan dina jalur sapédah anu luar biasa pikeun nyandak anjeun ngalangkungan situ anu paling terjun.

Pasti, pendakian anu aya dina daptar émbér anjeun, tapi éta katurunan anu diarepkeun. Nalika jalan leres-leres angin handapeun dirina di luhur sateuacana nembus rupa batu nalika anjeun nuju palabuhan alit di handap, Sa Calobra ditarjamahkeun salaku oray sareng gampang ditingali kunaon nalika anjeun dugi ka dieu, éta pantes Pasti nyandak sababaraha poto ti luhur sateuacan berangkat deui sareng ngajajah sesa Mallorca. Éta gunung Di sapertos anu sanés, diisolasi tina sadaya ranté alpine sanésna di daérah éta, puncakna tiasa ditingali mil-mil.

Seueur anu bakal ngarambat ka kota alit Bedoin pikeun ngajalankeun Ventoux sareng éta pasti perjalanan dugi ka Chalet Reynard dimana bentangna janten batu kapur bulistir sareng pilar hideung konéng ngalipis dugi ka pengamatan di luhur. Sadaya fitur ieu ngajantenkeun pandangan ti dieu janten béda. Lamping brutal sareng bentang anu kabuka masihan Provence ageung ieu kaendahan anu kasar.

Anjeun leres-leres kedah ningali éta pikeun percanten. Bikecation nyebat Gotthard Pass henteu biasa. Sareng dina pamariksaan anu langkung caket, kami curiga éta dimaksudkeun salaku pujian sareng trotoar batu bata, tapi éta ngan ukur salah sahiji fitur luar biasa Old Tremola Road, anu naék dugi ka 2.091 méter.

Upami anjeun nyandak jalan péngkolan anu hadé, aliran gunung anu ngalir sareng bahkan situ anu caket kana gempungan dipulangkeun, patalimarga anu ngalangkungan Massifby, seueur torowongan ngalangkungan gunung, pendakian ieu sering karaos sapertos éta khusus disayogikeun pikeun pengendara sepeda. Henteu aya rusiah yén urang cinta Kapuloan Canary didieu di GCN janten kami bungah ningali gunung. Teide aya dina daptar Bikecation anu paling éndah.

Bentang gunung sapertos kieu hésé dipilari di Éropa sareng kasempetan sacara harfiah naék tina laut dugi ka langkung ti 2,300 méter teu kedah dilangkungan. Di caket puncak anjeun nanjak ngalangkungan garis Awan sareng ngalangkungan ampir lahar ti dunya anu sanés ngeusian. Anjeun bahkan tiasa tingali kumaha para profesional ninggali Parador Hotel anu terkenal, dimana tim profesional anu henteu kaetung parantos nyetél perjalanan salaku dadasar pikeun tempat latihan tingkat luhur.

Yorkshire Dales diumumkeun ka dunya bersepeda di Grand Départ tina 2014 Tour de France. Kalayan dibuka dina Salasa, éta ngan ukur bakal nampilkeun lebak héjo anu subur sareng kampung-kampung kuno Yorkshire, ogé hasrat masarakat nyata pikeun bersepeda di daérah éta. Ditunjuk salaku Daérah Kaendahan Pengetahuan Alam Anu Pinunjul, siap-siap pikeun sababaraha lungkawing lungkawing sareng kaendahan anu kasar anu sesah pikeun dikalahkan.

Dina tulisan ieu kami parantos ngagaduhan seueur inspirasi alpine, janten hayu urang tutup sareng sababaraha ti Pyrenees. Gawir, greenery, cai mancur jeung satwa a I personify nu Col d'Aubisque. Nanjak kalayan seueur pisan ningali éta aya Hésé nangkep sadayana.

Nalika anjeun angkat ti leuweung, jalanna muka sareng nawiskeun anjeun saé puncak anu saurna, Situs Warisan Dunya UNESCO, ayana di jero Taman Nasional Pyrenees, di wates antara Perancis sareng Spanyol Numutkeun Bikecation, Cirque de Gavarnie nyaéta salah sahiji pemandangan gunung anu paling éndah di sakumna Perancis. Status tempat anu dijagaan nyegah Tour de France dilongok ka dieu, anu hanjelu ku panitia lomba ASO. Sakali anjeun parantos resepeun pemandangan indah di Cirque, anjeun tiasa ngajantenkeun janten hiji dinten ku neraskeun dugi ka sapuluh kilométer Col de Tentes.

Sabaraha pandangan dina daptar ieu anu anjeun nyobian nyalira? ? Sareng saha diantara aranjeunna anu kedah dilebetkeun? Hayu urang terang dina koméntar. Kami ngamimitian sareng Éropa, tapi ogé nyungkeun kami terang sababaraha pandangan anu pangsaéna di buana sanés. Sareng anjeun moal terang, panginten aya deui tulisan sapertos badé sumping.

Kanggo langkung inspirasi bersepeda, parios Simon sareng Dans Ride Sateuacan Anjeun Pupus di Grand Canaria ku ngaklik di dieu.

banténg bikes marios

Kota Éropa anu mana anu paling ramah di dunya?

Walandakotatina Utrecht nyaétakota anu paling ramah sapédah sadunya.2. 3. 2020.

(musik Intro anu luhur) - Waktos éta deui dina siklus Biennale, dimana Kopenhagenize.eu ngumumkeun para juara sareng anu éléh dina dunya pancegahan sapédah kota sareng waktos ieu aya sababaraha kejutan. Sateuacan urang ngamimitian, Nanging, punten nyungkeun tulisan ieu jempol upami anjeun henteu acan, langganan saluranna.

Ayeuna unggal dua taun, Copenhagenize.eu nyandak waktos kaluar tina padamelan sadidinten perencanaan, ngarancang sareng nganalisis infrastruktur kota pikeun nyusun indéks kumaha kota-kota di seluruh dunya skor dumasar kana rupa-rupa parameter pikeun muter, 14 ti aranjeunna janten tepat. Kami ayeuna aya dina rilis kalima indéksna, kalayan anu mimiti kaluar dina 2011.

Kami pikir ayeuna bakal janten waktos anu saé pikeun ngenalkeun anjeun kana top 10. Anyar sateuacan urang mimitian ku top 10, saur kuring bogota kedah disebatkeun dina tempat ka-12. Naha urang bakal ningali lonjakan dramatis dina investasi di kota saatos fenomena Egan Bernalat dina Tour De France taun ayeuna? 'Ieu mangrupikeun kagiatan mingguan anu nutup ratusan jalan kota kana kendaraan, dicutat ku naékna dramatis dugi ka 20 teratas.

Tujuan kota nyaéta pikeun sadaya warga gaduh jalur siklus dina jarak 500 méter ti panto payunna. Helsinki aya dina tempat ka-10 kalayan skor 59%, kabisat anu ageung ti tempat ka 18 sataun sateuacan. Aranjeunna ayeuna gaduh tilu satengah rébu sapédah di sakumna kota, sareng Helsinki komitmen pikeun janten kota metropolis pangsaéna pikeun transportasi anu berkelanjutan.

Dibikeun kumaha rutinna salju ageung unggal usum salju, ieu mangrupikeun tujuan anu tiasa dipuji. Ayeuna anjeun gaduh 1,300 kilométer jalur siklus sareng badé ngawangun total 160 kilométer jalan tol daur anu teu kaganggu. Ayeuna aya ngan 20.

Tapi éta mangrupikeun tanda anu jelas tina niat aranjeunna pikeun ka hareup. Wina urutan kasalapan sareng parantos naék gancang ti 2015 kalayan 60,7% dina indéks.

Inisiatif anyar sapertos hashtag, naha anjeun henteu nganggo sapédah, leres-leres ngabantosan ningkatkeun popularitas bersepeda di sakumna kota. 300 sapédah kargo bahkan dipésér ngalangkungan subsidi pikeun perusahaan lokal. Sepeda kargo parantos lami kasohor di Wina sabab tiasa disewa gratis kanggo warga lokal anu hoyong anggoana pikeun pangiriman anu langkung beurat sareng tiasa diangkut dina sapédah biasa.

Kumaha sora 5000 rak sapédah sapertos anu diwangun dina dua taun ka pengker? Paris peringkat kadalapan Ti saprak 2011, Paris parantos ngalaman sakedik nalika dibandingkeun sareng anggota sanés tina sapuluh klub top ieu; ayeuna janten dua tempat turun tina anu ka genep anu pangsaéna. Nanging, aranjeunna langkung luhur tibatan posisi paling parah na 19. Skor waktos ayeuna nyaéta 61,6%, anu nunjukkeun dua hal sabaraha kota-kota sanés anu damel pikeun suplai sapédah na, anu hartosna saha waé anu henteu neraskeun ngembangkeun infrastruktur, ieu bakal tumiba di sisi jalan.

Éta ogé nunjukkeun yén lamun komitmen kana hiji program, anjeun tiasa gancang ngabalikeun hasil ieu. Paris ayeuna gaduh langkung ti 14.500 sapédah séwa dina jaringan na, anu dianggo ku 150.000 anggota jasa éta. Tapi aya seueur anu kedah dilakukeun.

Ayeuna, ngan 5% tina sadaya perjalanan anu dilakukeun ku motor, anu jauh tina udagan na 15% pikeun 2020, terakhir waktos réngsé 19 sareng waktos ayeuna aranjeunna naék sacara serius kana 62.5% dina papan pamimpin atanapi dina indéks. Pikeun kota-kota anu bukit, usum salju, Oslo mangrupikeun kakuatan utama ngabuktikeun yén rupa bumi sareng cuaca henteu kedah dijantenkeun alesan pikeun nyingkahan moda transportasi anu berkelanjutan.

Mobil-mobil parantos dilarang ti kota, pusat koma jarakna tilu kilométer pasagi, sareng 1.000 tempat parkir mobil dipiceun Di Wina ogé aya subsidi kanggo mésér motor kargo sareng investasi ogé parantos dilakukeun dina parkir sapédah anu aman. Sykkel Hotell, cenah. Sareng upami anjeun hariwang ngeunaan nyetir dina usum salju, 400 tina sapédah séwa aranjeunna tina program bagi kalayan ban anu dipasang.

Dina tempat kagenep, 68,8% poin dina indéks angkat ka Bordeaux dina tempat kagenep. Sanaos ngan 35 km dina jalur siklus khusus, 13% tina sadaya perjalanan dilakukeun ku sapédah.

Aya daérah khusus kota dimana kendaraan ayeuna dilarang, anu parantos ningali panggunaan sapédah di daérah ieu ningkat ku 20%. Nalika anjeun ngémutan yén trem sareng pejalan kaki masih nganggo daérah anu sami, éta mangrupikeun statistik anu luar biasa. Nanging, langkung seueur jalur sapédah, tempat parkir sareng motor nyéwa diperyogikeun pikeun ningkatkeun, tapi dugi ka ayeuna gaduh posisi stabil dina 10 teratas.

Kalima dina édisi kahiji, kagenep, kagenep sareng kagenep deui di tempat kalima, sareng hiji tempat anu langkung alit tibatan waktos terakhir nyaéta Strasbourg. Aranjeunna éntri munggaran urang langkung ti 70% dina indéks. 16% sadaya padumuk ayeuna nuju damel nganggo sepédah, kalayan seueur pangiriman antar kota ayeuna ogé nganggo sapédah kargo tibatan metode van tradisional.

Fokus utama kota nyaéta dina ngaluarkeun kendaraan sareng ngenalkeun lingkungan anu langkung aman pikeun jalma leumpang sareng pengendara sepeda. Dina tempat kaopat, sareng parantos aya kamajuan anu tetep, nyaéta Antwerp. 73,2% dina indéks Pédagan anu parantos nganggo jalan tol Antwerp Zeehaven, bakal terang yén halangan utama di kota Bélgia ieu saleresna nyetir dina jalan karéta sareng tram.

Ayeuna ampir kabéh guyonan disisihkeun, kuring gaduh hiji menit deui, 33% perjalanan di Antwerp didamel ku sapédah. sareng di pusat kota ayeuna aya wates kecepatan umum 30 kilométer per jam kusabab alesan kaamanan. Antwerp ogé ngagaduhan taman mobil gratis pangageungna di Éropa dina handapeun torowongan Kennedy.

Ieu ogé katelah jalan tol E17 A14. Éta banyolan. Janten panginten teu heran yén aranjeunna hoyong ngabebaskeun pusat kota tina macét ieu kusabab infrastruktur préparasi jalan bebas.

Ayeuna di tilu luhur sareng éta caket ka luhur. Utrecht saleresna ragrag deui ka tempat katilu, tapi pikeun nyorot sabaraha payun ieu tilu luhur, Utrecht nyetak 88,4% dina indéks.

klip pedal sapédah

Kuring parantos cicing di luar kota mangtaun-taun ayeuna sareng terang daérahna sacara saé pisan, janten nyauran infrastruktur bersepeda di kelas dunya Walanda leres-leres meremehkeun. Sacara harfiah moal langkung gampang pikeun ngalaksanakeun tugas, tugas, sareng transportasi sadinten-dinten ku cara sanés. Nanging, waktosna robih.

Pikeun tetep luhur, anjeun ogé kedah maju. Lampu patalimarga pinter anu ngeureunkeun patalimarga anu sanés sareng héjo pikeun pengendara sepeda bakal parobih hirup sacara jujur ​​sakumaha panginten bébas di Walanda. Aranjeunna parantos diuji sareng diuji di sababaraha tempat sareng diperkirakeun dianggo langkung lega di kota-kota.

Rencana Utrecht pikeun ka hareupna ngurilingan parkir sapédah, anu bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun warga lokal ngaksés ka pusat kota pikeun anu datang. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha bakal stasiun karéta utama kalayan ampir 33.000 tempat parkir sapédah? Di bagian luhur daptar kami, sareng enya kuring terang naon anu kuring énggal nyarios, Amsterdam henteu pernah murag di puncak tilu sareng upami anjeun kantos aya di dinya éta langkung ti teu kahartos, Amsterdam parantos fokus kana katerampilan anu ngan ukur Réa ti pengendara sepeda sareng kaluar kota gancang sareng épéktip unggal dinten dijuluki naon anu épéktip superhighways, jalur karajaan. Pelét disangka dilarang tina jalur siklus, anu mangrupikeun masalah ageung di bagéan Holland sareng Bélgia.

Amsterdam ogé nuju parkir ngalangkungan ngagantikeun rohangan parkir sapédah, ngalegaan jalur siklus pikeun ngagampangkeun aliran pikeun sadaya pangguna, sareng ningkatkeun signage. Naha anjeun tiasa nyorong diri deui ka tempat anu sanés salajengna? Puncak daptar kami nyaéta Kopenhagen. Kalayan 90,2% dina indéks, Kopenhagen pikeun anu katilu kalina dina hiji Baris, kota anu peringkat paling luhur pikeun muter di dunya.

Kumaha upami sababaraha statistik pikeun Kopenhagen? 62% perjalananna ka sakola atanapi damel ayeuna didamel ku sapédah, anu fenomenal. Sajumlah sasak parantos atanapi nuju diwangun di peuntas kota pikeun ngirangan waktos perjalanan sareng ngaluarkeun pengendara sepeda. 40 euro per jalma dibalanjakeun taunan pikeun infrastruktur bersepeda, anu mastikeun yén éta bakal tetep jadi patokan pikeun sadaya kota séjén.

Jalur sapédah lega lima satengah méter ngajantenkeun panggunaan anu langkung aman sareng langkung raoseun pikeun sadaya pengendara sepeda. Terus terang, Kopenhagen terang naon anu aranjeunna laksanakeun. Janten aya anu gaduhna, Kopenhagenize.eutop 10 kota bersepeda di seluruh dunya.

Naha anjeun ngagaduhan saran pikeun kota anu anjeun pikir kedahna? anjeun bakal lebet kana top 10 atanapi top 20 waktos salajengna? Turunkeun aranjeunna dina koméntar di handap ieu sareng kanggo langkung seueur deui artikel bersepeda kota kantun aya di handap ieu.

Naha pengendara kedah gaduh bel?

Hukum anu aya kedahnasapédahpikeun dipasangan kubelnalika aranjeunna dijual sakumaha énggal tapi teu aya sarat hukum pikeunjagaaranjeunna dina sapédah atanapi nganggo éta di jalan. Kodeu Jalan Raya ngan ukur nunjukkeun yéntukang beca kudunajanten perhatian pikeun pangguna jalan anu sanés, khususna jalma-jalma anu buta sareng sawaréh ditingali.14. 2018.

Naha kuring tiasa naék motor AS di Éropa?

Gampang éta sareng ayeuna anjeun siapnumpak! Ngan pastikeun lisénsi internasional anyar anjeun dikaluarkeun kumotordukungan. Untungna pikeun urang Amerika, Inggris sareng Irlandia ngan ukur hiji-hijinaÉropanagara-nagara anu ngajalankeun di kénca sahingga anjeun moal hariwang ngeunaan sagala anu dibalikkeun.

Naha bersepeda mabok haram?

Mimiti, étaharamnumpak asapédahdi jalan atanapi tempat umum anu sanés nalika henteu pantesalkohol. Janten upami dina pangaruh tinainumansareng henteu dina kendali anu leres tinasapédah, anjeun ngalakukeun pelanggaran. Juru bicara pulisi nyarios: 'Jantenmabokanu ngurus siklus pedal mangrupikeun pelanggaran dina Undang-Undang Lisensi 1872.02.26.2020

Dupi anjeun tiasa siklus dina jalan D di Perancis?

Ieu nyaétaUrang Perancisutama salajengnajalan-jalansaatos autoroutes (jalan tol) tapi teu sapertosjalan tol, anu luar wates pikeun pengendara sepeda,anjeun tiasa siklusdina aranjeunna. Nanginganjeunbakal ngagaduhan perjalanan anu langkung pikaresepeunupami Anjeun tiasanyingkahan aranjeunna, saur Lethbridge, teu kirang kusabab jumlah treuk dina ieujalan-jalan.28.05.2018

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku muter?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.

Naon jarak anu saé pikeun siklus unggal dinten?

Dewasa antara 18 dugi 64 taun kedah ngalakukeun kagiatan fisik inténsitas sedeng pikeun dua satengah jam unggal minggu tetep pas. Tapi upami anjeunNgabuburit, maka anjeun kedah ngalakukeun éta sahenteuna 30 dugi 45 menitunggal dintenpikeun sési anu langkung pondok atanapi 2 ka 3 kali saminggu pikeun sési langkung lami sajam atanapi langkung.

Sabaraha lami wisata sapédah di Éropa?

Milarian perjalanan Sapédah anu ngajajah Éropa. Aya 688 wisata anu tiasa dipilih, anu dugi ka 3 dinten dugi ka 31 dinten. Bulan anu paling populér pikeun wisata ieu nyaéta Séptémber, anu paling seueur keberangkatan wisata. 'Sanaos catetan wisata nyatakeun yén wates umur dugi ka 99 taun, tapi wisata ieu sacara fisik' Buku Kalayan Kalenturan.

Naon rute sapédah anu pangsaéna di Éropa?

Rhone, Rhine, Loire, Dordogne, Elbe, Danube: aranjeunna sadayana rata, gaduh jalur sapédah ngalir sapanjang walunganna, ngandung kota-kota bersejarah, sareng teraskeun jarak jauh. Alat perencanaan anu sanés nyaéta nganggo rute sapédah nasional atanapi trans-nasional. Sistem Eurovelo ayeuna ngandung 14 rute anu ngalangkungan buana.

Naha mungkin pikeun wisata Éropa nyalira?

Sareng sanaos henteu aya gerbong SAG, anjeun henteu dina wisata anu henteu didukung: Éropa ngagaduhan jaringan karéta anu maju, seueur tempat kemah sareng toko-toko sapédah, peta anu akurat, sareng tuangeun anu raos di unggal kota. Sareng éta mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian tur nyalira.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Bolt elemen vs elemen - réspon kana masalah

Naon bédana antara Wahoo Elemnt sareng baud? Beda sareng Elemnt aslina, anu ngagaduhan dua strip LED, Wahoo Elemnt Bolt ngan ukur ngajalankeun LED di bagian luhur unit. Tampilan 2.2in dina Wahoo Elemnt Bolt jelas sareng nomer gampang dibaca dina layar. Beda sareng layar warna anu dipendakan dina unit Garmin Edge anu langkung luhur, layar hideung bodas.

Getih sludgy - kumaha anjeun ngajawab

Naon sababna getih leueur? Sajumlah faktor tiasa nyababkeun getih kandel, sapertos: kaleuwihan sél getih dina sirkulasi. panyakit anu mangaruhan pembekuan getih. kaleuwihan protéin pembekuan dina getih.

Maot aula Mike - Manual lengkep

Kumaha Mike Hall tukang beca maot? Aula maot saatos ditabrak mobil, beulah kidul Canberra, nalika Balap Kabayang India Pasifik perdana di Australia, dina 31 Maret 2017, saatos ngalangkungan langkung ti 5,000 km jarakna 5.500 km.

Nyukcruk gopro gps - milarian solusi

Naha Sesi GoPro Hero 5 gaduh GPS? Teu aya GPS terintegrasi sapertos di Hero 5 Hideung salami sési

Putus kontrak sareng sprint - kumaha ngabéréskeun

Kumaha kuring ngabatalkeun kontrak Sprint kuring tanpa mayar? Pencét * 2 dina telepon Sprint anjeun sareng ngobrol sareng palanggan. Nyarios ka perwakilan jasa sareng ngawartosan aranjeunna rék ngabatalkeun akun anjeun kusabab parobihan matérial dina kontrak. 10.06.2021

Tim Peter sagan - kumaha cara mapag

Sakumaha beuratna Peter Sagan? Peter Sagan / Beurat