Utama > Ngabuburit > Poéna sapédah Jumaah hideung - kumaha ngabéréskeun

Poéna sapédah Jumaah hideung - kumaha ngabéréskeun

Naha sapédah dijual pikeun Jumaah Hideung di Walmart?

Walmartnawarkeun nepi ka 50% potongansapédah beberesihsalami ieudijual Jumaah hideung.Sapédahasupdijualkalebet Electric, Mountain, Carbon, Hybrid sareng seueur deui. Mésér online ogé tiasa dipulut di toko.



Ieu mangrupikeun 10 tawaran anu pangsaéna pikeun Black Friday 2020 sareng doorbusters dina Walmart sareng Walmart.com. Hei dulur, wilujeng sumping deui kana saluran.

Abdi Deal Deal YouTube, Matt Granite, sareng kuring resep pisan pikeun ngagaduhan anjeun nganggo laptop ageung sareng Chromebooks, Robo-Vac, Tawaran TV, sareng seueur deui, sadayana aya dina kotak katerangan artikel. Upami anjeun ngalegaan kotak pedaran artikel éta sahandapeun kuring, anjeun bakal kaitkeun sagala jinis tawaran. Kuring nganggo tautan afiliasi anu hartosna kuring kauntungan moneter upami anjeun bageur teuing ngagunakeun sababaraha tautan kuring.

waria cameron

Kuring terang kuring nyarios gancang, tapi kuring hoyong pisan parios perjanjian ieu pakait sareng bagian kadua penjualan Black Friday Walmart anu ageung 11-15 Nopémber, dimimitian jam 7:00. Waktos Standar Wétan.



Janten kuring bakal unggah tulisan ieu sateuacan hirup. Anjeun bakal mendakan yén tawaran éta dijual gancang pisan. Abdi henteu tiasa ngendalikeun éta.

Janten upami anjeun ningali anu anjeun resep, teraskeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, atanapi aya perjanjian anu anjeun pikahoyong, tingali, atanapi upami anjeun milari inventaris PS5, kuring bakal senang ngabantosan. Tulis ka kuring, nomer telepon kuring nyaéta (440) -298-2181.

Éta (440) -298-2181. Sareng anjeun bakal tiasa berinteraksi sareng kuring langsung pikeun nawaran ieu. Sareng kuring badé kana TV dina sababaraha waktos sareng ogé anu henteu mésér.



Jelas, ieu sanés tulisan anu disponsoran. Nanging, kuring badé ngamimitian Lenovo IdeaPad 3 salaku ekslusif Walmart sabab éta laptop kalayan opat gig RAM sareng laptop drive solid 128 state, anu biasana harga anu anjeun pikagaduh ku Chromebook anu tanggal pisan tingali nyambung, tapi éta henteu masalahna. Pribadi, kuring moal mésér laptop nganggo opat gigabyte RAM kusabab éta saé pikeun tugas saderhana anu saderhana pisan.

Anjeun teu tiasa ngaédit poto atanapi tulisan dina éta, tapi pikeun diajar virtual di bumi éta 299. Anjeun bakal ningali dimimitian jam 7:00 wengi.

Waktos Standar Wétan, Rebo 11 Nopémber, sareng sajabi ti éta, dimana waé pikeun produk ieu dimungkinkeun, kuring bakal nyandak anjeun ka toko lokal kuring sareng tingali naha kuring tiasa ningalikeun ieu dina panangan kuring, tapi pikeun naon waé anu kuring tiasa laksanakeun, Kuring bakal ngaitkeun anjeun. 299 dugi ka 149 salaku deal nomer hiji. Sateuacan urang dugi ka sababaraha penawaran laptop anu langkung sesah nalika anjeun milari Robo-Vac, ieu mangrupikeun taun pamundut Robo-Vac, sareng seueur deui jalma di bumi, naon waé, nyobian siap-siap. liburan.



Pembersih vakum Shark IQ WiFi anu ayeuna anjeun tingali dina layar anjeun atanapi layar kuring hargana 199. Éta kirang langkung saratus dolar. Ieu harga has 299.

Éta vérsi WiFi, tong bungah teuing. Harga béntenna 394. Jarang pisan dijualna.

Alesan Kuring nunjukkeun harga 299 nyaéta pikeun masihan anjeun terang yén ieu leres-leres anu bakal anjeun simpen. Kuring lemah sacara émosional sareng fisik, kuring moal mindahkeun parabot nalika beberesih. Sareng éta naha kuring mendakan robo-vacs khusus aya gunana.

Aranjeunna angkat ka daérah anu teu tiasa. Kuring moal mindahkeun tempat tidur atanapi TV dina unggal-unggal kuring hoyong beberesih, janten gunana. Deal nomer tilu, mesin cuci tekanan listrik Sun Joe hargana $ 90 kebat, deui 11-15 Nopémber. Ieu bakal payu.

Éta ngagaduhan 2000 PSI. Éta henteu merta cukup kuat pikeun milik industri atanapi komersial, tapi pikeun urang anu ngagaduhan bumi, anjeun badé meresihan mobil, pager, teras sareng beberesih patio bonus. Harga has 169 di Walmart sareng walmart.com.

Harga Jumaah Hideung ayeuna, $ 79. Abdi bungah. Deal nomer opat mangrupikeun produk bumi anu cerdas.

Sareng sateuacan kuring dugi ka tablet, anu kuring ogé resep pisan, anjeun tiasa terang yén kuring henteu seueur kaluar. Paket kembar Arlo Essential tina artikel doorbells 100 ti, 249 mangrupikeun harga deal pikeun Hideung Jumaah. Ieu saleresna henteu nembongan dugi ka 14 Nopémber, cukup ku anjeun terang yén upami anjeun ngotéktak kotak pedaran artikel di handapeun kuring éta panginten henteu nunjukkeun ieu salaku parantos aya.

Tapi éta masihan anjeun bel artikel, kaméra outdoor-outdoor, rangkep dua kali. Ngirining sareng Blinking nawiskeun nilai anu langkung saé dina hal kebat kaamanan bumi sareng aksésoris bumi pinter. Tapi seueur jalmi sekutu sapertos Arlo, éta mangrupikeun harga anu saé kanggo mayar éta.

Sareng éta naha éta dina daptar kuring di dieu. Deal nomer lima. Wah, éta nyandak kuring deui ka sadaya waktos nalika kuring nyangkut. seuseueurna di SMA.

Tapi atohna, Lenovo Tab M8 $ 59 ayeuna, potongan $ 40. Ieu mangrupikeun tablet Android padet anu saé. Janten anjeun kéngingkeun dua RAM gig, 32 gig solid state drive di dieu tablet Fire pikeun harga ieu, ieu tablet Android sareng Google Assistant.

Janten tablet Amazon Fire, anu utamina dihijikeun sareng ékosistem Amazon, panginten henteu kabuka atanapi tiasa disesuaikan sapertos produk sapertos kitu. Janten upami anjeun resep kana kotak pedaran artikel, kengingkeun anu parantos dijual kalayan harga ieu. Kasepakatan laptop top anjeun dina Hideung Jumaah 2020 di Walmartis dina korsi kuring salajengna, nomer genep, sateuacan kuring sumping ka Chromebooks sareng TV.

Ieu mangrupikeun laptop Core i3 15,6 inci. Rahayat, potongan $ 150.

Éta kameunangan anu luar biasa pikeun 249, kalolobaanana kusabab anjeun kéngingkeun layar ageung, anjeun ngagaduhan prosesor Intel Core i3 anu mérek, sareng anjeun kéngingkeun dalapan gig RAM. Janten éta bakal jauh ngalangkungan laptop sadidinten anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur deui ku dalapan manggung RAM.

256 gig solid state hard drive anu bageur. Sareng dina 249, ieu pasti aya parobihan anu saé tina 399 anu biasana dijual. Upami anjeun hoyong drive solid state anu langkung ageung, sapertos alternatip pikeun daptar ieu, HP Pavilion di 379 anu $ 160 langkung mirah, ogé dina pedaran artikel kuring hoyong mésér ieu, éta ngagaduhan dalapan manggung RAM sareng Solid 512 manggung drive kaayaan.

Éta ngagaduhan prosesor AMD Ryzen 5 anu sanés anu pangkuatna tapi ngagaduhan pangaturan batré anu saé sareng umur batre kuring henteu mayar 539 kanggo ngagunakeun tautan anu kuring gaduh. Di tempat katujuh, éta perjanjian Chromebook. Sareng kuring sanés kipas kagegelan Chromebooks sabab aranjeunna biasana lemah teuing sareng teu gaduh RAM anu cekap, sareng kuring terang éta mangrupikeun hal anu didasarkeun-awan.

Tapi pikeun diajar maya ayeuna ayeuna seueur pisan murid anu kedah mésér buku chro, janten anu 179, éta $ 120 langkung mirah. Pangpangna, alesan kuring milih ieu tibatan sababaraha Chromebooks anu sanés nyaéta kusabab harga na. Sanaos éta ngagaduhan opat gig RAM, sareng bla, bla, bla, éta sistem anu saé-sa-hiji saé pisan.

Janten dobel salaku laptop sareng tablet. Sareng ngagaduhan sababaraha dimensi anu hébat. Ieu ogé produk anu awét pisan ti tés kuring anu tiheula anu nempatkeunana dina 179.

Di tempat kadalapan. Sareng tong hariwang, TV bakal sumping sareng sababaraha tawaran bonus. Pasti produk anu kuring ngesahkeun, anu Netgear Orbi Wi-Fi tilu-bungkus kanggo sadayana imah.

Ieu potongan $ 80. Sareng nalika anjeun mikirkeun sabaraha alat anu anjeun parantos pasang di bumi, nalika anjeun pamuter, nalika anjeun damel ti bumi sareng anu sanés nyobian nyobian sadayana dina waktos anu sami, nalika anjeun janten YouTuber sapertos kuring, sareng omong-omong, kuring henteu terang naha kuring nyebatkeun éta, tapi upami anjeun ngalanggan sareng ngaktipkeun bewara anjeun kuring ngalakukeun kasimpulan tujuan kamari, Home Depot dinten Minggu kuring gaduh seueur tawaran deui, henteu ngan ukur pikeun Black Friday sareng Cyber Senén, tapi salawasna. Janten punten langganan, henteu sesah. Potongan $ 99, $ 80, jangkauan 4,500 méter pasagi, biasana pikeun 179 sistem WiFi bolong anu saé.

Sareng salaku panginget, sistem WiFi bolong fungsina salaku satelit teras salaku pengulang, janten kanggo nyarios. Janten anjeun kéngingkeun sadayana sistem WiFi anu lega-bolong ieu anu ngamungkinkeun alat-alat anjeun ngalih antara aranjeunna dina waktos anu sami. Upami anjeun henteu tiasa ngaraosan hal bolong, tong hariwang.

Tawaran alternatif kuring atanapi sub-tawaran nyaéta router Netgear Nighthawk AX3000. Éta langkung ti ngan ukur hiji router tibatan multi-bungkus, tapi hargana $ 99 anu potongan $ 70. Sareng éta saé upami anjeun gaduh streaming atanapi midangkeun di rohangan khusus sareng anjeun hoyong masihan sistem anjeun dorongan.

Transaksi anu saé pisan, 169 dugi ka 99. Ngan ukur pangéling yén dua poéna WiFi éta moal hirup dugi ka 14 Nov.

Atoh, éta nuluykeun. Deal nomer salapan mangrupikeun Penawaran TV paling agrésip anu kantos kuring tingali. Ieu aya dina kolom katerangan artikel.

Éta sayogi tanggal 11 Nopémber jam 7:00 wengi. Waktos Standar Wétan.

Jantenkeun peralihan anjeun kana daptar ieu, tapi éta bakal payu. Ieu onn. , Mérek Walmart di-imah, sami sareng merk Best Buy's Insignia.

Aranjeunna tampil saé, aranjeunna dipeunteun saé. Ieu mangrupikeun 50-inci 4k Ultra HD Roku Smart TV $ 128. Sigana mah kuring henteu kedah ngajual anjeun. 50 inci Roku Smart TV, 4k, $ 128.

Henteu, éta henteu merta cekap kuat pikeun sadaya kabutuhan kaulinan anjeun, tapi ieu mangrupikeun TV 50 inci anu luar biasa dina tempat kasalapan kuring salaku deal TV pangsaéna, Hideung Jumaah, 2020 sareng tawaran TV pangsaéna sacara umum. Upami anjeun milari sababaraha mérek sanés sapertos Samsung, LG, Toshiba, abdi badé ngadamel daptar tawaran TV Black Friday anu pangsaéna tina Best Buy, Amazon bakal ngagaduhan sababaraha. Tapi masarakat, $ 128 luar biasa dina 50 inci.

Upami anjeun milarian daptar TV 55 inci ieu bakal angkat ka tempat ka-10 kuring. Sareng kuring nyaritakeun yén kuring gaduh sababaraha bonus anu kuring arepkeun anjeun bakal resep TCL 55 inci, 55 inci Roku Smart TV, $ 148. $ 148 sanés kanggo séri Roku Smart TV ieu.

Kuring henteu kantos panas pisan kana TCL. Anjeunna parantos aya salami abdi, 35 taun. Sareng unggal taun kuring angkat ka Consumer Electronics Show sareng nampilkeun dina TV, TCL janten langkung saé sareng langkung saé sareng sakedik langkung inovatif.

Janten kuring moal masihan anjeun masalah sanés ti masihan anjeun jempol ageung pikeun kuring. Anjeun milari TV 55 inci, hargana ogé, $ 148. Hebat! Sareng ayeuna kana nawaran bonus.

Sareng pikeun sababaraha anjeun, nawaran ieu panginten tiasa langkung pikaresepeun pikeun anjeun. Sareng hiji-hijina alesan kuring kedah nawiskeun tawaran ieu dina daptar bonus abdi sabab aranjeunna dipénta. Sanés ti balaréa, tapi ti seueur jalmi.

RCA Roku Smart Projector anu anjeun tingali $ 99 nyaéta 11 Nopémber, anu kasepakatan ieu dimimitian, dugi ka tanggal 15, ngan ukur kameunangan anu hadé pikeun $ 99, tapi upami anjeun mariksa deal bundle dina Walmarts Black Watch Friday Kickoff, ieu kalebet iteuk streaming Roku. Janten ku tongkat streaming Roku sareng $ 99, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pisan pikeun proyektor padet anu saé, pikeun anjeun anu milari éta. Putri abdi resep pilem wengi dina témbok. 'Putri Duyung Saeutik' urang parantos ningali seueur teuing akhir-akhir ieu, tapi tetep, éta cara na.

Sarengna, sateuacan kuring dugi ka dua nawaran bonus salajengna, nalika anjeun ningali salah sahiji alat ieu diiklankeun ka anjeun, kuring terang seueur anjeun pikir kuring alat. Tapi kuring bakal ngawartosan anjeun, milari alat-alat di Home Depot atanapi bahkan Lowe's. Penawaran alat Home Depot mangrupikeun hal anu paling agrésif anu kuring kantos tingali sareng mérek ageung.

Abdi moal mésér ieu ti Walmart. Nawaran bonus nomer dua Pahlawan GoPro 7 Bodas hargana $ 119 dina 14 sareng 15 Nopémber. Janten ieu mangrupikeun bonus, éta mésér khusus.

Éta aya online sareng di toko. Ngan ukur hoyong ngingetan yén harga Walmart anu pangsaéna dina 119 ngéléhkeun harga Amazon dina 159. Éta saé pisan upami anjeun tiasa kéngingkeun éta dina 119.

Sareng tawaran bonus akhir, sayogi 11-15 Nopémber, sanés ngan ukur tawaran sadidinten, nyaéta pijet perkusi FitRx, $ 38, harga ritel anu biasa 79. Kuring bakal nyaritakeun anjeun dina 38, éta nyolong. Éta nirkabel, genep kagancangan.

Pamajikan kuring nyarioskeun pijet kuring anu paling parah di dunya tiasa mésér éta ogé ngan ukur supados langkung bahagia. Kuring miharep anjeun mikaresep tawaran ieu. Deui, upami aya anu henteu anjeun tingali dina daptar, anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan PS5, X-Box, naon waé. (440) -298-2181 nyaéta nomer telepon kuring. (440) -298- 2181.

Kuring terang kuring nyarios gancang, tapi kuring nyobian supados sadayana jalma online dijual gancang-gancang. Henteu kuciwa. Sareng kuring nyungkeun hapunten upami kuring nyarios ka mil per menit.

Abdi leres-leres hatur nuhun parantos aya di dieu. Upami anjeun resep kana kontén ieu deui punten nyungkeun jempol, langganan, hurungkeun bewara na. Sareng kuring hoyong nyimpen artos anjeun dimana éta milikna sareng éta aya dina saku anjeun, sanés di tangan perusahaan.

Abdi leres-leres hatur nuhun anjeun didieu. Hatur nuhun, aduh.

Naha Ribble do Black Friday?

Naha RibbleSiklus gaduhJumaah Hideungpoéna? Leres!Ribbledidaptarkeun pikeun ngarancang, ngasilkeun sareng ngajual sapédah pikeun standar anu paling luhur di industri.

Nalika ngeunaan mésér sapédah anyar, penting pisan anjeun milih ukuran anu pas. Aya seueur setelan anu tiasa dilakukeun dina sapédah anjeun sapertos bobot, sadel, bahkan pos korsi atanapi panjang engkol - pangaluyuan anu béda anu dilakukeun dina sapédah anjeun bakal mangaruhan kinerja sareng anu karaos. Mésér sapédah anu leutik teuing atanapi bahkan ageung teuing moal raoseun leres.

Kami bakal ngabantosan anjeun milih ukuran sapédah anu sampurna pikeun anjeun. (bagja musik éléktronik) - Sateuacan urang mimitian, hayu atuh ngajelaskeun ukuranana. Kusabab éta henteu gampang pikeun nangtukeun sapédah ngan ukur ku ukuran anjeun.

Kaseueuran produsén bakal labél sapédah na ukuranana alit, sedeng atanapi ageung sareng sajabana. Tapi anu sanésna bakal labél ku nomer ogé. Ieu umumna aya ti 48 dugi ka 62, sareng éta sami sareng ukuran inci tina kurung handap anu aya di dieu dugi ka luhur tabung luhur.

Nanging, teu aya anu saluyu sareng cara pengendara ngukur sepédahna. Ngan kusabab anjeun kantos gaduh 54 ti hiji mérek sanés hartosna 54 ti mérek anu sanés bakal cocog sareng anjeun. Panjang tabung korsi anu épéktip mangrupikeun salah sahiji tina tilu cara anu penting pikeun ngukur sapédah anjeun salajengna.

Dua cara séjén pikeun ngukur sapédah anjeun katelah jangkauan sareng tumpukan, sareng ieu standar anu diakui sacara internasional. Jangkauanna ngarujuk kana garis tengah tina kurung handapeun kana garis tengah tabung sirah. Sareng tumpukan anjeun aya hubunganana sareng tingkat anu sami pisan. tapi teras ogé kalebet jangkungna sapédah.

Éta panginten rada rumit, tapi mugia grafik dina layar anjeun bakal ngabantosan. Ibarat ngagaleuh sapasang calana. Calana datang kalayan ukuran cangkéng, tapi éta ogé ngagaduhan ukuran panjang.

Sareng sapertos ngagaleuh calana, anjeun kedah nyobian sababaraha pasang atanapi numpak sababaraha motor anu béda pikeun milari anu pas pikeun anjeun - tapi sateuacan urang lebet kana éta, hayu urang parios heula. Hayu urang parios heula hiji poin anu saderhana tapi dasar. Nya, naon jangkungna sadel kami sareng kumaha urang mendakanana? Ayeuna gampang pisan mendakan témbok sapertos kitu, naék kana sapédah, pasang dua tangan dina setang, pencét pedal dugi ka tabuh 6. Ayeuna pasang keuneung anjeun dina pedal.

Anjeun ayeuna kedah mendakan suku lempeng. Teras saatos anjeun masangkeunana sareng masangkeunana kana posisi normalna, anjeun bakal mendakan yén suku anjeun rada ngagulung. Gampang pisan tapi épéktip pisan dina milarian jangkungna sadél anu pas pikeun anjeun - Milarian jangkungna pelana anu pas relatif gampang sareng éta kusabab anjeun gaduh seueur leupas pikeun disaluyukeun.

Nalika ngeunaan nyaluyukeun jangkauan anjeun, kumaha ogé, anjeun langkung kawates dina pangaluyuan anu tiasa anjeun buat, sanaos panginten langkung penting pikeun kanyamanan anjeun dina sapédah. Ayeuna kisaran sapédah anu bénten-bénten beda-beda dina pabrikan, tapi ogé ti mérek ka mérek sareng ieu gumantung kana jinis numpak sapédah anu didesain, tapi ogé kana ukuran sapédah anjeun d. tingali e Perancis umumna panjang pisan sareng lemah pisan.

Sedengkeun sapédah gravel rada pondok sareng jangkung. Angka anu aya hubunganana sareng kumaha damelna sapédah disebut Stack and Reach, upami anjeun émut ka jalma-jalma ti mimiti bersepeda, anjeun rada santai ngeunaan tunggang gunung, atanapi rada kirang fleksibel, anjeun sigana bakal resep anu langkung pondok sareng langkung jangkung. Di sisi anu sanésna, upami anjeun balap, anjeun sigana bakal resep anu langkung panjang sareng langkung handap.

Salaku conto, tina tipena béda géométri, Canyon parantos ngabagi tilu sapédah na kana kategori anu béda, Pro, Pro Sport, sareng Sport Geometry. Janten kumaha anjeun badé mutuskeun kamana kétang anjeun kedah angkat? Nya éta bakal gumantung kana sababaraha hal. Upami anjeun gaduh panangan panjang sareng tonggong panjang, sareng anjeun fleksibel pisan, anjeun panginten tiasa kana posisi anu langkung panjang sareng langkung handap.

Upami anjeun kirang fleksibel, atanapi gaduh tonggong sareng panangan anu langkung pondok, maka sabalikna tangtosna ogé kitu. Tungtungna, jenis tunggang gunung anu anjeun bakal lakukeun ogé bakal maénkeun peran; Nanging, upami sadel dina posisi anu leres, taktak dugi ka sudut hip kedah 40 dugi 45 derajat ka horisontal handapeun roda, kalayan panangan anjeun 80 dugi 90 derajat saluhureun batang Anjeun kedah ngaluyukeun jangkungna kutub anjeun, ieu relatif gancang sareng gampang ku nyaluyukeun jarakna, ngetrokan aranjeunna teras nahan aranjeunna handapeun naékkeun kutub anjeun atanapi sabalikna pikeun nurunkeunana. Tapi upami anjeun kedah ngaluyukeun jajaranana, éta bakal janten langkung sesah.

Anjeun sigana bakal kedah ngagaleuh batang anyar atanapi, dina kasus kuring, pertukaran kaluar sadayana setang setang. Nanging, upami anjeun kedah ngaluyukeun bobot anjeun langkung ti dua atanapi langkung inci, anjeun panginten kedah gaduh ukuran pigura anu sanés. Sareng nalika anjeun tiasa ngagésér sadél anjeun bulak-balik sababaraha inci, éta henteu kedah dilakukeun pikeun ngirangan jangkauan anjeun.

Sadel anjeun ngan ukur kedah didikte ku suku anjeun, maka lebetkeun kana posisi anu leres sareng tinggalkeun dimana éta. (musik éléktronik anu bagja) - Janten anjeun parantos mendakan sepédah anu anjeun cinta pisan, tapi anjeun aya di antawis ukuranana. Meureun éta mangrupikeun 54 atanapi 56, medium atanapi anu ageung.

Ayeuna bédana antara sapédah ieu nyaéta tumpukan sareng jangkauanna. Kisaranana kieu, sareng tumpukanna aya di dieu. Upami anjeun pangendara anu langkung jangkung anjeun bakal ngagaduhan postingan korsi anu langkung ageung, hartosna anjeun peryogi setang sakedik langkung luhur, maka tumpukanana, tapi upami anjeun hoyong sapédah anu raoseun sareng raos anu raos, kaseueuran pengendara bakal milih sapédah anu langkung alit sareng tambahkeun gagang langkung panjang.

Nanging, upami anjeun hoyong posisi anu langkung stabil sareng nangtung dina sapédah maka angkat pikeun sapédah anu langkung ageung ku tumpukan anu langkung luhur ieu. Pamustunganana, anjeun tiasa milih ukuran bingkai dumasar ukur kana jangkungna sareng jangkungna sadél anjeun, tapi anjeun leres-leres kedah nangtoskeun naon jinis pigura anu dipikahoyong. Naha anjeun hoyong panjang sareng handap atanapi anjeun hoyong jejeg? Upami anjeun resep kana tulisan ieu, maka jempolkeun jempol sareng kanggo langkung seueur tulisan kumaha, naha henteu pencét kuring?

Jam sabaraha taun dijual sapédah?

'Ti Oktober dugi ka April, biasana kuring tiasa masihan anjeunsapédahanjeun peryogi, 'saur Boles. 'Saatos éta,sapédahprodusén ngalambatkeun produksi nalika aranjeunna ngamimitian ngiringan modél salajengnataun. ' Langkung jauh kalér, kaseueuran toko gaduh launusumdina usum salju dituturkeun ku upswing badag dijualansakumaha hawa haneut.

Nalika coronavirus nutup angkot sareng gim umum, urang Amérika balik ka Palasik anu dipercaya. Penjualan sapédah di Amérika Serikat dina Maret naék 121 persen dugi April, toko sapédah di saluruh nagara diberesihan tina inventaris. Henteu aya waktos kami parantos tiasa nyumponan paménta sareng paménta éta masih kuat, tapi perusahaan sapédah nyanghareupan kakurangan masalah sapédah anu sacara rak caket didieu dugi ka sisi gudang biasana ditumpukkeun ku motor sareng ayeuna teu aya naon-naon anu kami didatangan di dua toko sapédah, hiji dina hiji sareng hiji di Arizona, ningali kumaha aranjeunna tetep sareng permintaan anu pernah aya anu pernah dilakukeun dina sepeda anu biasa dina stok kami tiasa ngirimkeun sapédah ka anjeun dina dinten anu sami anu mehdi teh pangadeg statebicycle di tempearizona anjeunna biasana ngical 30 dugi ka 40 sapédah sapoé tapi ayeuna anjeunna parantos langkung ti dua kali lipat pesen harianna ka saratus lima puluh méter; sapédah didamel di taiwan sareng china di bulan januari sareng februari kanggo taun baru lunar sadayana pemasok sapédah leres-leres ditutup sahenteuna opat minggu terasugas 19 nutup Pabrik salami sasih deui dugi ka pébruari, sateuacan paménta pikeun sapédah mimiti naék di AS dina pertengahan Maret.

Ngan sababaraha minggu ka hareup kami lengkep payu, sanaos toko-toko sapédah éta katémbong salaku toko penting. Medi masih ngagaduhan masalah sareng sepédah anyar dina produksi, waktosna beuki lami sareng éta sababna urang masih ningali kakurangan sapédah sapertos di los angeles. adam mcdermott gaduh carita anu sami sareng perusahaan sapédah linus na dihapus tina sapédah na wadah salajengna sumping, éta parantos réngsé dijual adam sareng pasangan bisnis na chadkushner dimimitian ku sepédah linus di 2007. palanggan tiasa mésér 50 motor kota Perancis anu diinspirasi online kami patalimarga wéb naékkeun sakitar 150 sapertos unggal séktor anu kami ngajual pendapatan anu diwangun dina motor taiwan dijual di panjuru dunya tapi kami lirén di gudang semi lebak di L.awe, ngan ukur resep anu minimum, upami urang kéngingkeun langkung seueur produk anu urang nuju nyanghareupan ayeuna, ti toko pantai na di Venice, henteu jauh teuing? Tim Adam biasana ngajual sapédah pikeun pelanggan anu tiasa dianggo, anu hartosna aranjeunna tiasa mésér sapédah sareng nganterkeun éta sareng saderek dinten éta, tapi ti saprak pandemi, ieu henteu acan janten pilihan dugi ka Pébruari, anu teu waras pikeun urang, Linus ngagaduhan dijual ti 1200 unit per bulan janten sakitar 4.000. ayeuna parusahaan nyéépkeun ampir dua kali waktos pikeun ngahasilkeun sapédah pikeun tetep sareng paménta duanana perusahaan diperyogikeun pikeun kreatif urang gancang angkat ka metodeu pre-order sareng ngamimitian ngawangun produksi luar negeri urang ogé medi parantos ngawatesan jumlah sapédah masing-masing 300 dealer tiasa ngajual pikeun nyegah toko-toko anu langkung ageung tina ngeureunkeun sadaya inveve na cara nyandak jauh kasadiaan toko-toko sanésna via Linda Spikes nalika New Jersey anu nyumput dimana-mana dimana gudang urang sanésna.

Gambar éta katingalina langkung parah di ditu pikeun New Jersey sareng New York, janten kami nyayogikeun sadaya inventarisasi ka Basisir Kulon kusabab éta katingalina sapertos gudang ieu bakal tetep damel, janten kami ngalaksanakeun sadaya pengiriman ti Basisir Kulon, éta jauh leuwih mahal tapi sahenteuna urang terang gudang ieu bakal dianggo adams ogé ngerjakeun jinis inventaris anu anyar kami nembé ngaluncurkeun e-bikes anu nembé badarat janten éta henteu aya ogé kami ngan urang kami masih pre-jual aranjeunna sareng ieu kisaran sekitar dua rébu dugi ka tilu rébu dolar. Parobihan anu saé pisan. Éta janten bisnis manajemén inventarisasi sareng nyobian nyayogikeun inventarisasi, dimana kami tiasa kéngingkeun sapédah ka nasabah, kumaha urang tiasa ngajantenkeun hiji palanggan bagja sareng henteu kaleungitan pelanggan anu sanés nalika urang gaduh sapédah dina saham anu urang dina dinten anu sami pikeun batur sanésna linus henteu ngarepkeun kéngingkeun deui sapédah populér na dugi ka taun 2021.

Jigana penting pisan pikeun henteu neraskeun paménta anu teu waras ieu anu ngan ukur samentawis. Kuring terang éta samentawis dina jalan. Pikirkeun upami perusahaan ngan ngarepkeunana, atanapi pikir anjeun bakal mayar éta engké, naséhat kuring ka unggal pamilik usaha alit sanésna, cobian janten tangkas sareng fleksibel sabisa adaptasi sareng salamet.

Pikeun duanana perusahaan, kanaékan panggedéna parantos kajantenan di kota-kota dimana padumuk parantos dagang pikeun motor dina karéta anu rame. Éta Portland New York Brooklyn Chicago Los Angeles mangrupikeun pasar ageung anu raoseun langkung raoseun ngalangkungan ku sapédah dibandingkeun sareng subway atanapi beus, sareng paménta pikeun dua roda sigana moal luntur, kami yakin paménta bakal dituluykeun dugi ka taun 2021 bakal, kalayan langkung seueur deui pengendara anu ngajajah kota-kota na ku sapédah, ku sapédah, anu tangtosna saé pikeun lingkungan, urang resep ningali éta sareng saha anu terang? janten anu sanés Armstrong atanapi juara wisata de France naék kana sapédah salami pandemi ieu sareng salami sababaraha taun urang bakal ningali pengendara jalan Amérika anu hébat salajengna muncul tina éta

Naha Halfords ngalakukeun Hideung Jumaah?

Pendak deui salajengnaJumaah HideungasupJumaah26 Nopémber 2021

Urang bakal gaduh endah pisanJumaah Hideungpoéna di rentang produk urang.

Neil Donoghue: Dinten ieu kuring milari sapédah gunung anu murah. Ayeuna kuring milari sapédah gunung anu sajati. Hal anu henteu lami teuing sareng teu pati lungse.

Abdi hoyong milari tawaran anu nyata anu badé tumpak. Mimiti, éta leres-leres ngabantosan terang pasar, gaduh ide anu saé sapédah sapédah, janten pasti dilakukeun di toko, pilari online Dina tulisan ieu, kuring nyobian kéngingkeun tawaran anu nyata, janten kuring kedah ngali sakedik langkung jero kana sumber daya sanés. Pikeun milari sapédah gunung anu murah sareng nyata, saleresna mah ngan ukur ningali hardtails sabab éta murah murah sareng résiko nyerep shock shock dina bantalan tukang atanapi licin sareng anu sapertos.

Ogé, kuring hoyong anu tiasa ditingkatkeun kapayunna upami kuring sanggup. Hal anu henteu lami teuing kusabab hal sapertos standar sareng ukuran parantos robih. Abdi hoyong anu énggal énggal sareng anu kuring mampu di pikahareupeun, sapertos rem, roda gantung.

Hayu urang tingali cara-cara dimana anjeun tiasa mendakan sepédah kanggo dijual. Mimiti kuring bakal nyarios yén saéstuna anjeun bakal mendakanana sacara lokal. Kamana waé anjeun ningali, dina eBay, online, dina iklan baris diklasifikasikeun, sabab idealna, anjeun badé ningali kana sapédah éta.

Leres, kuring terang yén jalma ngan ukur mésér sapédah tina poto. Éta tiasa janten aman upami anjeun naroskeun patarosan anu leres, tapi upami anjeun tiasa ningali sapédah éta bakal ngabantosan anjeun langkung saé. Hayu urang mimitian ku eBay.

Dupi anjeun kantos nguping ngeunaan eBay? Ratusan sapédah, rébuan sapédah dina eBay. Éta tempat anu mahal pikeun dijual, janten kuring panginten lélang online atanapi iklanna. Populer deui.

Abdi hoyong naon? anjeun resep di ebay? milarian hal anu umum pisan. nalika kuring ngetik dina sapédah gunung lebetkeun pamilarian maka kuring mimiti nyaring sakedik langkung saé saur kuring aya tawaran di dieu anu pangpayunna. Jigana jam sabaraha dinten anjeun ngalakukeun ieu penting pisan.

Upami anjeun milari waktos acak nalika aya kirang langkung jalma di sakitar, anjeun langkung kamungkinan mendakan nawarna. Nalika éta réngsé magrib, aya kamungkinan langkung luhur yén bakal aya jalma online anu tiasa nawar. Ayeuna nuju tabuh dua sonten. di Inggris, kuring milarian sapédah sareng teras gaduh opat menit.

Aya Carrera Banshee, £ 280, henteu goréng pikeun sapédah gantung, A Trek Fuel EX 6, £ 530,11 menit Aya 17 paréntah deui, anu populér pisan. Salah sahiji hal anu saé ngeunaan eBay nyaéta gaduh seueur saringan.

Upami anjeun hoyong tapis ku ukuran roda, ukuran pigura, jarak ti bumi anjeun, sabab sapertos anu kuring carioskeun, nalika anjeun tiasa ningali sapédah na? , ieu tiasa masihan anjeun langkung seueur inpormasi tibatan ukur ningali sababaraha gambar online. EBay saleresna mangrupikeun waktos pikeun ngotéktak seueur sareng mancal. Kuring sigana ngémutan ngalakukeun sakedik panilitian dina waktos anu sanés dina sadidinten ogé.

Nalika anjeun mendakan sapédah anu anjeun leres-leres resep, kuring bakal nabrak tukang ngajual sareng mimitian nalungtik barang-barang anu anjeun kantos jual. Éta panginten tiasa masihan anjeun sababaraha inpormasi ngeunaan kumaha sahna penjual ieu. Buka pilihan salajengna, Gumtree.

Panginten bagian anu pangsaéna nyaéta éta langkung lokal janten anjeun tiasa mendakan kota anu anjeun lebet. Deui, langkung gampang pikeun mendakan hal-hal anu tiasa ditingali. Jigana kakurangan utama pikeun Gumtree nyaéta éta lumayan dipikaterang kusabab gaduh motor anu dipaling sareng seueur barang anu dipaling didinya.

Tangtosna henteu sadayana dipaling aya, tapi langkung gampang pikeun jalma pikeun nyimpen barang-barang kanggo dijual sareng tetep anonim, langkung gampang pikeun jalma-jalma pikeun ngajual barang anu dipaling. Meureun Gumtree, éta tempat kuring ngamimitian, pikeun katingal sakedik jero pikeun hal anu anjeun pikahoyong di dinya. Teras mimitian ngirim patarosan ka jalma anu ngajualana.

Ngan coba pikeun milarian terang naha éta sah atanapi henteu. Aya ogé sababaraha motor di dieu. Pasti aya sapédah harga anu langkung handap di ditu, ngan ukur sapédah budak.

Sapédah murah anu nyata ngan ukur milarian sapédah gunung deui janten wajar. Hal anu narik perhatian kuring nyaéta Gunung Rocky ieu. Ieu Rocky Mountain Vertex.

Éta di Bristol, 13 mil ti tempat kuring ayeuna. Anjeunna katingalina rada sepuh. Sigana mah éta sigana 2008, 2009.

Éta gaduh 27,5 roda. Éta ngagaduhan inpormasi anu saé di dieu, janten aya anu kedah dilakukeun.

Éta sanés 26 janten teu tiasa sepuh teuing. Éta ngan ukur hargana £ 225. Éta sigana tawar.

Kuring bakal ngadamel daptar pamilihan. Pilihan séjén anu pantes ditalungtik nyaéta milari toko-toko sapédah atanapi bahkan amal-amal di daérah anjeun anu ngajual sepédah anu direnovasi. Ayeuna aranjeunna sigana terpercaya sareng parantos ngerjakeun verifikasi yén sapédahna siap naék sareng anjeun ogé tiasa kéngingkeun garansi.

Pastikeun pikeun parios daérah anjeun pikeun milari sapédah anu mirah. Pilihan salajengna nyaéta naros ka réréncangan anjeun. Nya kuring pikir éta gampang.

Ngan ukur naroskeun sakuringeun. Anjeun tiasa ngirim kana Facebook sareng tingali naha aya anu ngajual sapédah dina kisaran harga anjeun. Kuring pikir upami anjeun m anjeun sigana bakal mendakan jalma anu moal ngajual anjeun sapédah anu pikaresepeun.

Upami anjeun ngagaduhan réréncangan anu saé, anjeun bakal ngarep yén anjeun tiasa mendakan hal anu henteu pernah dipaling atanapi teu licik pisan. Nalika anjeun dina média sosial, naha henteu ningali kana Facebook Marketplace. Anu ieu sigana parantos langkung ageung dina sababaraha taun ka pengker, anjeun tiasa mendakan seueur barang di dinya.

Masalahna sareng ieu nyaéta anjeun panginten kedah ngamimitian nyaring hal atanapi milari jalan jalan sareng seueur hal anu sanés anu dijual. Ngan ukur aya bagian-bagian sapédah sareng sadaya jinis sapédah sapertosna di handapeun walungan, tapi anjeun sigana mendakan tawar di dieu upami anjeun ngagaduhan waktos kanggo milarian anu sanésna. Deui, résiko ku Facebook nyaéta yén sapédah tiasa dipasang pikeun dijual kalayan gampang sahingga anjeun tiasa mendakan sababaraha motor anu teu sopan di dinya.

Anjeun tiasa teuleum sakedik jero. Anjeun tiasa ningali profil jalma anu ngajual sapédah, anjeun panginten henteu seueur ningalina, tapi kuring bakal ningali nalika éta Anjeun ngagabung kana Facebook, upami éta kawéntar bakal janten bandéra beureum ageung pikeun kuring. kumaha upami classifieds pinkbike? Kuring terang éta tempat populér pikeun jalma.

Abdi kantos ningali sepédah didieu tiheula, aya anu balap motor. Naha anjeun tiasa percanten ka bikers gunung anu sanés? Nya, kuring hoyong mikir kitu, tapi teu aya anu pasti. Pinkbike Classifieds leuwih gampang mendakan motor anu nyata, anu ngajantenkeun langkung awis.

Upami anjeun ngagaduhan anggaran anu langkung ageung, ieu tiasa janten tempat anu saé pikeun ditingali, tapi anjeun masih mendakan sababaraha tawaran anu saé. Hayu urang tingali sakedik. Cannondale M400, sareng ieu mangrupikeun sapédah retro.

Tumuh otot ibuprofen

Éta ngan ukur hargana £ 150, éta asik, tapi éta lami. Anjeun gaduh gagang Sachs lami dina éta. Maksad abdi, éta nyolong, tapi sajauh kéngingkeun hal anu ayeuna, damel, sareng ditingkatkeun sanés janten résiko - éta mangrupikeun sapédah anu saé, £ 450, tapi sanés pikeun kuring.

Éta saé saé, rockhopper spesialis 2014. Éta rada lami, tapi éta 29er. Éta bakal ngagaduhan kalolobaan géométri modéren.

Émutan abdi. Kuring heran naha éta dorongan. Éta bakal janten hal anu kedah diparios.

biking gajih

Sanaos henteu, anjeun masih tiasa ningkatkeun sepédah sareng hal-hal. Sigana mah dina bentuk anu saé pisan. Éta ogé ngagaduhan seueur detil anu ngabantosan kuring mendakan yén jalma anu daptar ieu terang tentang pit gunung.

Kuring pikir anjeun leuwih gampang mendakan ieu dina situs sapédah khusus sapertos Pinkbike Search sareng anu énggal ieu sakitar £ 650 janten sanés tawaran anu masif tapi lumayan mirah sareng disebat kabuka pikeun tawaran anu lumayan janten sigana kuring ngalakukeun ieu teuing dina daptar pondok. Dina daptar pondok nyaéta Rocky Mountain Vertex. Abdi resep pisan kana sapédah ieu.

Éta ogé rada aheng. Sawatara ti British Columbia atanapi rockhopper khusus, £ 400. Rocky Mountain mangrupikeun 225 anu sakedik nawar, tapi rockhopper, éta mangrupikeun sapédah anu langkung dipercaya.

Jelas éta mangrupikeun spesialis mérek anu ageung, sapertos sambel Kuring bakal ningali-tingali deui sapédah ieu sareng panginten tiasa nawiskeun. Tangtosna, anjeun kedah nyobian henteu mésér sapédah anu dipaling. Upami anjeun ngalakukeun, anjeun ngan ukur nyepak dagang supados jalma tiasa gampang maling langkung seueur sepédah, panginten milik anjeun.

Jelas, sapédah ieu sanés sanés anjeun. Upami anjeun ngagaleuh teras dipaling, éta kénéh sapédah batur. Anjeun tiasa kéngingkeunana ku cara nyokot éta.

Kumaha upami tandana upami sapédah dipaling? Nya, upami kadéngéna saé teuing janten leres maka sigana mah. Upami éta murah teuing pikeun sapédah ieu maka pasti aya sababaraha lonceng alarm anu disada, jalma éta panginten nyobian ngaleungitkeunana sareng sabaraha detail na dina iklan. Éta panginten nyobian tetep samar-samar sabab upami sapédah batur parantos dipaling sareng aranjeunna mimiti milari detil na, éta tiasa muncul.

Upami aranjeunna ngan ukur nyarios éta sapédah gunung, éta mangrupikeun Gunung Rocky, sareng teu aya hal-hal sapertos ukuran atanapi taun atanapi komponén naon waé di dinya, kuring panginten éta tiasa dipaling. Hal anu bakal kuring lakukeun nyaéta Google milarian sapédah ieu. Upami éta Rocky Mountain Vertex ST3 éta lumayan jéntré teras dipaling di gigireunna, tingali naha aya anu muncul, gambar-gambar sapédah éta.

Upami aya anu nyolong sapédah na anu éndah, aranjeunna sahenteuna sahenteuna ngeposkeunana dina média sosialna atanapi di tempat online. Kuring pasti bakal mariksa éta geuwat. Upami anjeun tiasa kéngingkeun nomer pigura atanapi gambar nomer pigura anu bakal ngabantosan anjeun.

Upami éta abraded atanapi ruksak ku cara naon waé maka entong mésér. Ieu ngandung harti yén aya anu nyobaan nyumputkeun idéntitas sapédah ieu. Di Inggris aya sumber daya sapertos BikeRegister atanapi anjeun tiasa ngumpulkeun sapédah anjeun ti pulisi.

Dasarna, anjeun ngalakukeun jasa ieu dimana anjeun nempatkeun stiker leutik sareng nandaan sapédah. Éta pasti hal anu tiasa dilakukeun jalma upami aranjeunna kasieunan sapédahna bakal dipaling, tapi anjeun ogé tiasa naraka upami sapédah éta aya dina daptar motor anu dipaling. Ayeuna, upami minat anjeun kana sapédah milik anjeun, parantos waktuna pikeun nanyakeun ka anu ngajual sababaraha patarosan.

Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan sapédah éta? Naon komponénna? Naon taun na Naon ukuran na? Naha cocog sareng anjeun sareng upami henteu cocog sareng anjeun, naha henteu? Dupi anjeun ngajual éta pikeun kabogoh anjeun, adi anjeun? Éta bakal janten bél alarm saeutik pikeun kuring. Upami jalma éta henteu resep, éta sanés sapédah na. Teras upami anjeun resep sareng hoyong kéngingkeun sapédah, naha anu ngajual resep resep anjeun badé ka bumi na? Upami anjeunna resep pisan anjeun henteu angkat ka imahna, panginten kuring bakal ngamimitian mikir, 'Nya, naha henteu?' Aya tiasa alesan anu sah pikeun ieu.

Jalma-jalma panginten hoyong nyalindungan diri nalika ngagaduhan sapédah atanapi sapédah énggal sareng aranjeunna henteu hoyong jalma ngan ukur némbongan sareng ningali naon anu kuring henteu ngan saukur nyerat kusabab teu hoyong anjeun datang ka imah aranjeunna sumping, tapi sapédah seueur anu dipaling, ngan h sareng kapungkur di tempat parkir. Ati-ati sakedik dimana anjeun mendakan aranjeunna kanggo ngagaleuh sapédah. Upami anjeun ngan ukur badé mésér sapédah online tina gambarna upami anjeun badé komitmen kana éta kuring masih bakal ningali éta kalayan jéntré jéntré.

Pariksa komponén dina sapédah. Naha aya anu katingalina rada lusuh di ditu atanapi aya panginten rada lami sareng diganti? mimitian nambihkeun yén kana biaya sapédah di tempat anu munggaran, ayeuna upami ningali kana Rocky Mountain Vertex ieu anu di Bristol, £ 225 jadi super murah. Aya sababaraha tanda peringatan sakedik kanggo kuring.

Tihang korsi lumayan digoréng. Sigana mah anjeunna nyangkut kana sapédah sareng anu sanés kedah ngaco supados tiasa ngalih. Sugan sapédah ieu teu acan diurus ogé.

Éta ngagaduhan ban tukang anu datar. Colokkeun tungtung stang leungit. Abdi henteu terang.

Dupi éta di Bristol ogé? . Bristol mangrupikeun tempat anu saé, resep pisan, tapi éta mangrupikeun hotspot pikeun motor anu dipaling. Éta dina Gumtree.

Jalma ieu parantos ngeposkeun di Gumtree kirang ti sabulan. Aya sababaraha tanda peringatan saeutik tapi sigana kuring bakal nga-SMS ka jalma ieu sareng naroskeun sababaraha patarosan. Tingali naon waleran kuring nampi sareng kumaha kuring resep.

Rockhopper anu aya di Pinkbike, kuring kitu. Aya opat gambar. Aya seueur detil ngeunaan naon anu dicarioskeun dina éta.

Dasarna unggal komponén tunggal didaptarkeun. Éta sapédah bapakna. Éta drive.

Nyarios sadayana tiasa dianggo kalayan saé, pisan dikondisikeun, parantos kalangkungan sababaraha mil, pakakasna saé kanggo kuring anu katingalina lumayan sah. Éta di Bristol ogé. Meureun kuring bakal ningali kana dua motor.

Hiji-hijina hal éta, éta £ 400. Éta ngan £ 250 harga aslina sareng umurna genep taun Oke, tapi éta pasti sanés tawaran anu gedé, masif. Meureun upami kuring tiasa dianggo sakedik harga éta.

Pokokna, hayu urang mimitian ngontak jalma. Nya kuring sono kana trek anu kuring leres-leres hoyongkeun. Ngan gancang dijual.

Indit kirang ti satengah dinten. The Rocky Mountain, jalma éta henteu pernah kontak janten kuring rada curiga kana sapédah ayeuna mangrupikeun pasar anu leres. Upami anjeun hoyong ngical sapédah, jalmi hoyong.

Nalika anjeun mendakan hal anu anjeun resep, anjeun kedah gancang pisan gerak. Kabeneran kuring ngalakukeun éta kalayan sapédah ieu. Abdi ngagaduhan hoodoo voodoo.

Kuring mendakan anu ieu dina Facebook Marketplace kalayan iklan £ 400. Ngan umur sabulan. Éta ngagaduhan opat perjalanan, sapédah ieu.

Kadengena siga teuing alus janten leres. Anu bogana kagungan resi, sareng anjeunna ogé ngagaduhan alesan anu sah pikeun ngajualana. Kuring resep pisan yén sapédah ieu sanés dipaling sareng tangtosna kuring gaduh resi, kuring gaduh nomer bingkai di ditu, janten kuring tiasa ngical pisan.

Budak lalaki éta karék ngamimitian biking gunung, mésér sapédah ieu, mutuskeun anjeunna resep sareng mutuskeun gancang gancang ngalih kana sapédah gantung anu lengkep. Sigana murni. Éta rada berdebu.

Untungna kami parantos garing pisan bulan kamari di Inggris janten henteu siga anjeun leres-leres ningali seueur leutak, ngan sakedik lebu. Ieu voodoo. Ieu mérek UK.

Ieu saleresna tina Halfo rds. Upami anjeun henteu dumasar di Inggris ieu toko otomatis. Aranjeunna ngical aksesoris mobil, peralatan kémping, sareng sapédah anu ceuk kuring kuring hoyong nyobian dihindari sabab Halfords henteu ngajual motor kualitas anu murah pisan.

Nanging, aranjeunna ogé ngical sapédah anu saé sareng ieu mangrupikeun salah sahiji motor nami mérekna nyalira. Abdi estu kagum. Sapédah ieu bakalan énggal pikeun £ 600.

Éta ngagaduhan ulasan anu saé. Éta ngagaduhan sudut anu saé saé. Sudut modérn, hardtail.

Éta ngagaduhan bobot 50 mil. Éta ngagaduhan hiji ti SETA. Éta ngagaduhan drivetrain Shimano Deore sareng M935, sigana mah aranjeunna disebatna, rem langkung langkung mirah.

Ieu sapédah leres-leres bekel artos. Kuring ngahuleng sakedik. Kuring ngagaduhan sapédah pikeun £ 375.

Jigana éta tawaran mutlak. Ieu mangrupikeun jinis sapédah anu kuring pilari. Anu kuring kapendak dina Facebook nyaéta yén aya seueur motor lami, seueur deui motor retro anu anjeun tiasa kéngingkeun murah.

Sababaraha sapédah kirang ti 200 pon tapi kuring henteu hoyong pisan sapédah anu langkung lami; Abdi hoyong anu sapédah gunung tingkat Éntri anu saé sareng anu leres-leres ditingkatkeun. Ieu parantos ngagaduhan sistem hiji. Super kagum ku éta.

Éta ngan ukur 1x10 janten panginten janten hal anu kuring tiasa tingkatkeun di payun sabab kuring Sareng bantosan Doddy ti GMBN Tech, kuring badé ngadamel sakedik padamelan dina sapédah ieu sareng ningali naon anu tiasa kuring tingkatkeun di gigireunna. Naon anu kuring perhatoskeun, aya anu saé pisan ngeunaan éta, éta ngagaduhan salah sahiji ieu - éta ngagaduhan liang pikeun postingan panyiraman internal upami anjeun hoyong lebetkeun kumargi ayeuna ngan ukur ngagaduhan hiji pos korsi anu tetep. Aya sababaraha hal anu kuring tiasa lakukeun ku sapédah ieu, tapi kuring resep pisan meunang 375 juta sapédah gunung anu leres pikeun naék leres-leres henteu seueur artos.

Aya tulisan sareng sababaraha tips tentang kumaha cara mésér sapédah anu murah. Upami anjeun ngagaduhan tip deui tong hilap tinggalkeun aranjeunna dina koméntar ieu di handap. Bantosan sasama pemirsa.

Meureun aya sababaraha kuring sono ka ditu. Ayeuna kuring gaduh sapédah anu saé. Kuring bakal ngalakukeun rada sareng éta.

Eureun Tetep soca anjeun, sapédah ieu bakal katingali langkung seueur dina GMBN Tech. Abdi leres-leres hoyong nyandak sapédah ieu sareng kuring pikeun sababaraha tunggangan nyata.

Naha Walmart ngabatalkeun Hideung Jumaah 2020?

Walmart urang Hideung Jumaahpoéna

Walmartparantos ngungkabkeun yén éta bakal nutup sadaya toko na di Amérika Serikat dina Thanksgiving, mungkas tradisi na pikeun ditawarkeunJumaah Hideungpoéna dina poé éta.Walmarttoko sareng gudang ranténa, Sam's Club, bakal ditutup nalika Thanksgiving, 26 Nopémber,2020.
22 Jul Pébruari 2020

Naha sapédah Trek mahal pisan?

Kaseueuran jajaranana didamel pikeun aranjeunna ku pabrik anu sami anu ngadamelsapédahpikeun seueur mérek sanés. Dugi ka harga na langkung ti sababaraha rébu dolar, aranjeunnasapédahnyaétapisansiga anu sami dibanderolsapédahti sadayana pesaingna. Nalika harga naék, aya deui bédana antara mérek.

Naha toko sapédah negosiasi harga?

hehehe, sababarahatokoanu langkung ti bagja pikeunngarempugkeunasupharga. Abdi kantosdisawalakeunditoko. Anggap anjeun mésér hal $ 2500 atanapi langkung kuring bakal nyangka sakitar 10% potongan tina msrp pikeun sataun ayeunasapédah, sanaos éta tiasa kalebet sababaraha jumlah (atanapi 100%) kiridit toko sanés janten diskon murni.14 Maret 2018

Naha Halfords ngalakukeun diskon NHS?

Naha Halfords ngalakukeun diskon NHS? Leres, ngalangkungan kerjasama sareng Layanan KaséhatanDiskon,HalfordswawaranNHSpagawé 7,5%diskondina sapédah, mobil, pangropéa sareng seueur deui.

Naha Halfords gaduh penjualan Natal?

PariosHalfords'Natalsareng JanuaridijualIeuh

Pangecér mangrupikeun toko hiji-stop upami anjeun hoyongmeunangnaon waé anu aya dina bersepeda, kémping atanapi perjalanan anu aya hubunganana. Ieudijualtiasa janten kasempetan anu sampurna pikeun ngubaran diri atanapi jalma anu dipikacinta nganggo sapédah gunung énggal atanapi nyumponan sababaraha barang beberesih mobil.

Naha Jumaah Hideung parantos Batal pikeun 2020?

IrahaMangrupikeun Jumaah Hideung 2020? Poéna henteuDibatalkeun, Tapi Balanja Bakal Katingali Béda. Nanging, sapertos ampir sadayana taun ayeuna, pandemi COVID-19nyaétabade ngarobih tehJumaah Hideungpangalaman di2020.25 nov. Pébruari 2020

Iraha urusan sapédah Hideung Jumaah dimimitian?

Tawaran Sapédah Hideung Jumaah di Tredz diperkirakeun sayogi ti akhir Oktober 2021 kalayan diskon sepeda motor jalan, motor gunung, motor hibrid sareng aksesoris bersepeda. Poéna Sapédah Hideung Jumaah di ProBikeKit diarepkeun sayogi ti akhir Oktober 2021 kalayan diskon sapédah jalan, sapédah gunung, sapédah hibrid sareng asesoris bersepeda.

Naon ban ban dina Jumaah Hideung?

Iket kalebet sapasang ban 25mm Vittoria Rubino Pro kalayan manik tilepan ogé sababaraha tabung anu cocog (atanapi anjeun tiasa ningkatkeun ka sapasang tabung Vittoria anu saé pikeun ngan £ 3). Ieu mangrupikeun ban jalan anu bulat-bulat kalayan casing 150 TPI sareng tilas majemuk tilu anu bahkan nganggo graphene.

Iraha wayah anu paling pas pikeun mésér sapédah jalan?

Sabtu minggu Hideung Jumaah mangrupikeun waktos anu diantosan ku sadayana pengendara sepeda jalan! Ieu waktuna anjeun tiasa kéngingkeun tawaran sapédah jalan Hideung Hideung anu pangsaéna di 2020 Salaku tukang numpak jalan anu resep, kuring resep Hideung Jumaah. Liburan balanja ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon kuring tiasa gaduh hobi ieu. Hayu urang nyanghareupan éta, bersepeda tiasa janten olahraga anu mahal.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.