Utama > Ngabuburit > Mésér sapédah anyar - kumaha anjeun ngarengsekeun

Mésér sapédah anyar - kumaha anjeun ngarengsekeun

Dupi abdi tiasa ngagaleuh motor anyar online?

MésérMobil &Sapédah Online

Mésérmobilonlinedi India ngalangkungan Paytm Mall, gaduh mobil anjeun ayeuna! Jelajah rupa-rupa ageungSapédah panganyarna onlinedi India dina harga anu pangsaéna. Ngarasakeun pangalaman tunggang gunung kalayan koleksi ekslusif tinasapédah& mobilonlinedi Paytm Mall.



Tingali ka anjeun atanapi panginten langkung saé anjeun henteu hirup gancang sareng anjeun ngan ukur henteu tetep sareng anjeun nikah upami budak leutik ngagaduhan padamelan anu matak nganyenyeri teras ngalih kalayan elegan anjeun ngamimitian bisnis impian anjeun ngadamel méja piknik pikeun bajing, aranjeunna nyarios anjeun bakal gélo, tapi ayeuna bisnis berkembang anjeun hirup pasangan impian, tapi dinten-dinten ieu anjeun sibuk pisan yén anjeun hilap tuang sareng kuring miharep anjeun henteu lapar sabab anjeun parantos seueur popok sareng pamajikan anjeun ngagaduhan tugas popok di tengah wengi nitah anjeun balanja balanja isukan nepi ka beurang bangun kopi nyandak telepon nelepon ngirim barang diobral kamajuan masalah masalah nomer math spreadsheet kopi anggaran kajahatan lapar roti bakar bonténg mustard sareng spreadsheet uang penjualan pisang anggaran padamelan anu saé anjeun pantes istirahat pamajikan anjeun datang ka imah nyangkut jero sadidinten, anjeun henteu sadar yén éta nyaéta dinten luar Outer panginten waktos pikeun numpak sapédah, oh anjeunna néwak anjeun, kipas mikir yén naékkeun sepédah anjeun ngerakeun, raoseun saé, éta ngabersihan pikiran anjeun sareng nampi anjeun awak ngagerakeun, tapi anjeun parantos hilap kana musuh anjeun, bukit anu disingkahkeun, ayeuna mah suku jello, ujug-ujug anjeun disusul ku pengendara sepeda sareng aranjeunna sigana henteu ngagaduhan masalah naon sihir ieu? nyaéta yén motor parantos ningali anu sapertos kieu sateuacanna, éta aya dina majalah ieu, éta sapédah sareng pedalan dibantuan ku listrik unggal-unggal anjeun ngédagkeun trénsina anjeun tilu kali éta sapertos anjeun sakti langkung kuat teu aya gas teu aya gas anu saé Waktos kanggo ngagaleuh sapédah e-sapédah naékkeun e-sapédah ti jalmi online sareng nyandak éta di bumi Waktos kanggo nyéépkeun bubu anyar anjeun Éta Burns Sanés terakhir anjeun terang yén henteu sadayana motor didamel sami? Kaluar aya sareng ngagaleuh e-bike anu pas. Ngobrol sareng ahli anu terang yén motor ieu mangrupikeun masa depan sareng yén hal-hal ieu bakal ngarobih kahirupan kuring, ditambah sareng kuring, kuring bahkan ngical mobil kuring anu anjeun lebet, anjeun bakal nyandak éta nyarios aranjeunna, kuring damel di dieu, sanés kuring resep kana hal-hal ieu janten anjeun hoyong ieu oh nongkrong anu anéh tapi anjeun mésér na ogé sareng waktos ieu ebay anjeun henteu meledak seuneu anjeun rumaos henteu dipercaya siga anu henteu tiasa ngajalankeun salamina waktos ieu gunung kota kotor jalan langkung gancang anjeun ampir di bumi tapi anjeun henteu siap balik ka bumi anjeun nembé terang naon anu tiasa dilakukeun hal ieu pikeun perhatoskeun hal-hal anu anjeun henteu kantos ningali sapertos bumi anu saé ieu sareng lalaki ieu ngored padang rumput hejo dina baju jero na anu saé tapi kulawarga anjeun kaleungitan hal anu pikir éta waktuna ngawangun langkung seueur tabel piknik, mésér deui e-bike sareng waktos kulawarga janten langkung saé, tapi antosan, aya deui, anjeun ngan ukur kéngingkeun pesanan anu paling ageung, unggal dinten anjeun merjuangkeun tugas, sayang sayang, waktuna pikeun numpak sapédah, ninggalkeun bumi, éta henteu aya deui panyiksaan nyaéta pangalaman anjeun milampah pinuh ku karpét énjing énjing anjeun nampi telepon ku berita anu goréng anjeun Pekerjaan munggaran taun ieu kalebet sababaraha waktos hirup nguruskeun anjeun anu goréng, tapi anu kedah anjeun lakukeun nyaéta balik deui kana kuda sareng ngadamel limun atanapi kuring henteu teu terang kiasan sesah nalika nuju sedih. Nuju numpak pikeun ngabersihan sirah anjeun.

Datang kana jalur anu anjeun henteu kantos ningali sateuacan. Candak sakedap pikeun ngareset na sadar yén ieu ngan jalan di perjalanan anjeun, anjeun ngan ukur kedah ngalih pasangan tapi jaga heula kulawarga jumlah anjeun.

ngaganti garpu sapédah

Sakumaha biaya sapédah énggal?

Nanging, ieu di handap ieuharga rata-rataanu tiasa dianggo ku anjeun: Jalansapédah$ 350-700. Gunungsapédah$ 1000. Laju tunggalsapédah$ 400.



Tingali ka anjeun. Anjeun kantong sampah biasa anu nyangkut dina jalan buntu sareng teu aya dina kahirupan anu ngabahagiakeun anjeun. Malah manuk nyangka anjeun éléh. (Manuk nyiwit) Waktosna parobihan.

Ka luar. Naha anjeun ningali murangkalih ieu? Aranjeunna gaduh waktos anu pangsaéna dina kahirupan dina sapédah. Aranjeunna terang naon anu lumangsung.

Anjeun moal gaduh seueur kasenangan sapertos barudak ieu. Kacuali anjeun ngagaleuh sapédah gunung. Buka toko sareng ngupingkeun sababaraha jelema anu henteu terang naon anu anjeunna carioskeun.



Coba jual sapédah sorangan. Nyandak sapédah sareng mésérna. Siap-siap sareng pencét jalan satapak anjeun.

Waktosna nganggo sapédah anyar anjeun. (Sapedah sapédah) (rintih) Sadar yén henteu sadayana pit sareng toko sapédah didamel sami. Cobian deui.

Kali ieu anjeun ngalakukeun panilitian. Didatangan toko sapédah sareng ngobrol sareng padamelna. Anjeun terang sepédah.



Mésér sapédah kadua, tumpak anu béda. Waktos ieu sapédah anjeun moal ngalipet dua. Ngawangun kabugaran dina tanjakan sareng kapercayaan kana turunna.

Numpak naon anu anjeun mampu sareng ulah nekenkeun anu teu tiasa. Éta bakal langkung gampil. Anjeun bakal ngaraos langkung saé, henteu dugi ka anjeun sadar teu aya anu nganggo t-shirt sareng kolor pondok khaki.

Waktos pikeun ganti baju. Dilengkepan sapertos kieu. (musik hip-hop bass-beurat) Anggo kecap anu gering sapertos abon sareng gnar.

Teraskeun, antepkeun nyusul anjeun kana tanjakan sareng katurunan. Kahayang pikeun jadi hadé tumuh di anjeun. Candak obsesi sareng sapédah anjeun.

Benerkeun kana spék, sudut sirah, sareng hal-hal anéh sapertos karasa ban. Maka sadar yén anjeun peryogi padamelan kadua pikeun ngadukung kecanduan anjeun. (mersihan tikoro) Maksadna, markisa? (Lawnmower hums) Mésér sapédah pikeun katilu kalina.

Anu ieu ngagaduhan langkung seueur fitur, langkung nyerep kejutan sareng pos korsi naék sareng ka handap. - Imut. - Éta henteu ngan ukur nyetir akar, ngirim tetes sareng diajar trik.

Alus. Éta langkung ti ngan ukur hobi ayeuna. Mangrupikeun Gaya hirup.

Dina hiji dinten anjeun nyarios ka batur sapagawean anjeun ngeunaan sadaya drive anu anjeun parantos laksanakeun sareng kumaha héséna anjeun shredding. Aranjeunna henteu ngupingkeun. Nya salah éta.

Ngaranna Jess sareng anjeunna ogé nyetir. Anjeunna naros, 'Naha anjeun hoyong numpak iraha? 'Sareng anjeun nyarios' Sial yeuh! 'Tétéla yén Jess saé. Resep, rea lly saé.

Anjeunna ngalatih anjeun dina nanjak sareng sadaya jalan ka handap. Anjeun bahkan henteu tiasa turun, naon anu naék. Anjeun tiasa turun tapi anjeun parantos capé.

Anjeunna parantos ngantosan 30 menit tapi nyarios yén éta pikaresepeun pisan. Anjeunna nyarios anjeun kedah ngalakukeun deui sakapeung. Anjeun satuju sanajan anjeunna naksir anjeun.

Tapi éta henteu ngaganggu anjeun dugi ka beurang deui. (Whine) (musik bass hip hop beurat) saatos damel. Milarian kelompok lokal sareng naek sareng supir anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kaulinan.

Janten supir anu langkung saé ku ngan ukur nyobian tetep maju. (Bass beurat, musik hip) Perhatoskeun sapédah anu sanés, sapertos sapédah turun ieu, sareng sapédah lintas-nagara. Ngabuburit jalan tiasa pikaresepeun.

Diuk dina jumper kokotor sareng milarian sababaraha luncat pikeun latihan trik anjeun. Ieu katingalina langkung hese tibatan anu anjeun panginten. Éta saé pisan, éta katingalina pikasieuneun pisan.

Henteu. Naék langkung seueur, naék langkung luhur, luncat langkung jauh, sareng langkung gancang tibatan anu anjeun pikirkeun. Jaga sapédah anjeun sareng tingkatkeun deui.

Mésér pakakas, mésér bagian, mésér langkung seueur alat kanggo masang bagian na. Nyéépkeun waktos mutuskeun dina sapédah anjeun salajengna. Panggihan sapédah impian anjeun sareng karbon.

Kecanduan anjeun bakal parah. Anjeun bakal nyéépkeun waktos kirang kanggo damel sareng langkung seueur waktos ningali dina sepédah. Numpak jalur anu langkung, motong deui halaman.

Langkung jalur, langkung halaman. Jalan satapak, padang rumput hejo. Mésér sapédah impian anjeun.

Bawa sababaraha babaturan sareng numpak langkung jauh sareng langkung luhur tibatan anu sateuacanna. Hayu sapédah anjeun angkat Candak ka tempat anu paling henteu terang bahkan aya. Balik kana tanggal anu sanés.

Waktos Ieu anjeun anjeun sabenerna bisa tetep nepi. Teu aya alesan, teu aya alesan. Ieu langkung saé.

Kali ieu anjeunna ngan ngéléhkeun anjeun dina lima Menit, anjeun duaan bungah, jangkung lima, anjeunna henteu percanten kumaha langkung saé anjeun parantos kéngingkeun. Hello mate, hiji dinten anjeun ningali siaran pers ngeunaan sapédah anyar, éta sapertos milik anjeun tapi 15% langkung énggal, 35% langkung sesah sareng beureum. Éta ogé hargana langkung ageung turf tibatan sapédah anu kakoncara.

babandingan kakuatan pikeun beurat

Angkat kana sapédah pikeun ngalangkunganana. Éling kumaha langkung saé anjeun parantos kéngingkeun sareng kumaha senang-senang nyetir dina kahirupan anjeun. Sanés perkawis sapédah anu anjeun tumpak, perkawis tunggangan sapédah anu anjeun tumpak. (Hésis Udara) Nya, panginten sanés naék ieu. ('I Got The Juice' by Dream Junkies) Di daérah kuring aranjeunna resep éta ♪♪ Abdi badé megatkeun éta ♪♪ Siga ngahurungkeun mesin ♪♪ Ascension ♪♪ Unggal diménsi merhatoskeun kuring ♪♪ Tingali jiwa kuring ♪ ♪ Tingali kana haté kuring ♪♪ Tingali kana harepan kuring ♪♪ Gaduh dunya dina tonggong kuring ♪♪ Tapi kuring masih kénéh ngasuh ♪♪ Wartoskeun aranjeunna Gusti gaduh panangan abdi ♪♪ Kuring moal ngaleupaskeun ♪♪ III sumping ti sisi sagara ♪♪ Ngojay aranjeunna kalayan anu pangsaéna ♪♪ Abdi henteu tiasa mungkir kuring kapilih ♪♪ Leres, éta miggity macking Milking mikropon ♪♪ Sigana mah kuring moal énggal ♪

Naha kuring kedah mésér sapédah énggal?

Alesan anu saé pikeun kéngingkeun asapédah anyar

Kusabab pabrik nginpokeun ka anjeun modél taun ieu 20% langkung kaku, 12% langkung énggal, 7% langkung aerodinamika sareng ngan 33% langkung awis. Upami anjeunngagaleuh, dulur urang juara! Upami henteumésér sapédah anyar, éta hartosna anjeun bakal tunggang asapédahéta berpotensi langkung laun tibatan anjeunbisajanten tunggang gunung.

Naha sapédah Walmart saé?

Sapédah Walmartbeurat, goréng didamel, sareng komponén kualitas-handap.Sapédah Walmarttiasa bahaya numpak ogé. Mangtaun-taun, kuring gaduh 4 atanapi 5 anu bédaSapédah Walmart. Nalika murangkalih, kuring numpak anu murahWalmartgunung Mongoosesapédahmangtaun-taun tanpa aya masalah sanés sababaraha rumah susun sareng pedal rusak.30 Méi 2021

(musik wirahma laun) - Schwinn Axum panginten mangrupikeun salah sahiji motor anu langkung pikaresepeun anu kuring damel dina tulisan. Éta panginten salah sahiji motor anu pangsaéna tiasa anjeun kéngingkeun ti Walmart ayeuna, sareng sakitar $ 400, éta nyiptakeun pilihan tingkat Éntri anu menarik pisan. Kuring leres-leres nampi sapédah ieu di akhir bulan Pébruari, tapi hanjakalna cuaca Colorado kabukti sesah.

Kusabab kuring henteu tiasa nganggo sapédah, kuring mutuskeun angkat sareng ningali sabaraha artos $ 398 anjeun. Henteu kunanaon, janten hayu urang mimitian ku roda payun kanggo ngaleungitkeun jalanna. Éta nganggo as standar gancang ngaleupaskeun sareng ngagaduhan rotor 180 millimeter, hayu urang angkat derailleur.

Nya ieu mangrupikeun jenis derailleur tukang di-bumi anu aranjeunna datang. Éta nganggo sendi dobel anu tarik pisan ieu. Sakuduna nambihan tegangan kana ranté sapertos kopling, tapi ningali ka tukang anjeun tiasa ningali kumaha jalanna.

Ayeuna hayu urang angkat panangan engkol. Sareng urang ningali yén éta dicekel dina standar handap kurung standar. Éta tiasa dipiceun lumayan gampang ku panyerek engkol.

Nalika panangan engkol dicandak urang tiasa ningal yén ranté anu sanésna didorong kana panangan engkol, anu henteu saé sabab upami ranténa parantos entos anjeun kedah kéngingkeun crankset énggal. Kurung handap tiasa dipiceun nganggo alat standar sareng disebat gaya cangkir-na-kerucut. Anjeun gaduh poros padet ieu anu cocog sareng bantalan bola ieu. (Clink metal) Jinis kurung handap ieu parantos aya sakedik waktos, sareng sanaos meureun henteu kuat, éta langkung ti cukup pikeun anu ngamimitian pencét jalan satapak ayeuna Upami anjeun kantos kedah silih gentos anjeun kedah mastikeun anjeun ngartos standar naon Anjeun gaduh.

Janten kuring parantos ngaitkeun dua tulisan di handap pikeun ngabantosan anjeun ngartos sababaraha jinis kerang sareng kurung handap. Hanjakalna aya seueur. (Kabelc Snap) Pikeun ngalambatkeun sapédah, anjeun gaduh kabel anu dioperasikeun mech disc anical disc, sakedik perkawis rem cakram ieu nyaéta anjeun kedah ngarobih éta sekrup sampingna unggal-unggal teras pikeun nyorong rem anu sanés supados sadayana nganggo merata.

Naha urang henteu nyandak istirahat? ti sadayana pikagumbiraeun ieu sareng tingali kumaha éta janten haneut di luar? (Rushing salju) (musik jazzy) Brek karasa rada kaku tina kotak, tapi sigana bakal pareum, sareng anjeun tiasa nambihan sakedik gajih bodas upami anjeun badé lancar. Tuas girangan biasana tina plastik, (rem rem) tapi raoseun saé. Éta ngonci ogé sareng gaduh klik anu nyugemakeun.

Pikaresepeun ningali yén tukang tukang gampang tiasa ngagentos kabel shift anu rusak atanapi rusak. Sedengkeun headset cukup saderhana, éta saéstuna ngagaduhan konstruksi anu saé. (Clink of metal) Anu jadi perhatian utama kuring nyaéta kanyataan yén teu aya gajih di dieu.

Dasarna ngan ukur sakedik kanggo pengiriman, sareng éta waé. Dina sapédah anu sahandapeun $ 400, garpu henteu héran beurat sareng dibéré kendali anu cukup saderhana, saklar lockout, sareng pangaturan preload. Ayeuna hayu urang nyarioskeun ngeunaan éta stand yén Walmart tétéla meryogikeun sadayana motor anu dijual ngalangkungan aranjeunna gaduh stand anu sapédah. (Clink of metal) Janten ayeuna hayu urang tungtungna tingali dina pigura ieu - Whoa! (seuri) Gusti, éta sapertos, kuring nyarios lima pon.

Teu karaos mirah, karaosna sapertos pigura anu saé. Sapédah ieu tiasa gaduh poténsial. Cobi tingali sabaraha beuratna. 2.200 gram, 4,85 pon sabab kuring henteu tiasa ngitung, tapi enya, sakitar lima pon! Abdi moal ngabohong, saur kuring seuseueurna beuratna asalna tina garpu ieu.

Anjeunna beurat! Naon? Wah! 2.800 kilogram! 2.815.6. 21 lbs. - Kuring badé istirahat di dieu sabab nalika kuring ngédit ieu kuring sadar yén ditilik garpu ku beurat na nyalira mangrupikeun répaksi.

Hayu atuh ngajelaskeun Nalika anjeun mésér sapédah $ 400, anjeun kedah kompromi pikeun ngahémat artos, sareng salah sahiji tempat munggaran anu aranjeunna bakal kompromi nyaéta dina garpu, sareng éta sababna henteu tiasa dianggo ogé sapertos kuring Tapi éta henteu Éta kusabab beurat, éta kusabab konstruksi na. Kasus: titik garpu GT Avalanche ogé murah pisan, tapi éta langkung saé tibatan Axum dina jalur anu sami. Narikna, Nanging, nalika anjeun nempatkeun beban dina éta, éta saéstuna rada langkung beurat tibatan garpu anu sumping dina Axum.

Bédana ngan ukur komponén internal. Kuring leres-leres mendakan dua tulisan tina garpu ieu dibongkar, janten ieu mangrupikeun tulisan tina garpu Axum anu dibongkar sareng anjeun tiasa ningali sadaya komponénna Ayeuna hayu urang tingali kana garpu anu sumping sareng GT sareng panginten éta sesah pisan perhatikeun tapi tambah ageung nyaéta garpu ieu ngagaduhan dua sumber cai ageung sareng anu leres-leres bakal ngabantosan anjeun nalika jalan satapak janten kasar. Béda penting anu sanésna nyaéta ukuran tangki atanapi kandel garpu.

Bangku tina garpu Axum ngagaduhan diaméter 28 milimeter, sedengkeun gagang tina garpu GT 30 milimeter. Éta henteu saé teuing, tapi éta tiasa ngabédakeun garpu karasa langkung kaku sareng nunjuk ka arah anu anjeun pikahoyong. Hayu urang émut, ieu mangrupikeun sapédah $ 400 sareng kanggo saha waé anu badé ngamimitian biking gunung pikeun kahiji kalina.

Éta moal aya dina jalur Hideung Inten Hideung, sareng dina aturan ieu, éta langkung ti cukup pikeun ngabéréskeun padamelan. Sareng leres, kuring terang anjeun tiasa nyandak sababaraha tekanan tina sapédah ku kéngingkeun diri garpu anu langkung saé, tapi éta harga sapinuhna lawan kinerja lawan paguneman beurat pikeun dinten anu sanés. Kasét mangrupikeun kasét 8-speed kalayan 11 ka 40 huntu sareng nawiskeun kisaran anu pantes pikeun hargana.

Banna 29 x 2,6 anu masihan seueur kakuatan sareng ogé ngabantosan perjalanan, kuring terang patarosan anu paling umum jalma bakal naroskeun ngeunaan roda nyaéta naha anjeun tiasa ngarobihna janten tubeless? Sareng éta rumit. Urang bakal balik deui ka éta engké.

Hub tukang sapédah ieu gancang dileupaskeun 141 atanapi Boost 141 benten sareng Boost 148 anu anjeun tingali dina seueur motor modéren. Ieu nganggo as langkung kandel atanapi poros. Sanaos anjeun tiasa nyandak sababaraha, henteu sadayana, tapi sajumlah alus Boost 148 hub sareng tingkatkeun kana Boost 141, ieu hartosna anjeun tiasa ningkatkeun roda sapédah anjeun tanpa janten barang anu dialungkeun.

Anjeun tiasa nempatkeun éta kana sapédah anu anyar upami anjeun mutuskeun ningkatkeun, atanapi ngan ukur ngajual éta upami anjeun kéngingkeun anu bénten-bénten sareng roda anu langkung saé. - Oké! Éta pisan. Éta sapédah sadayana.

Sigana mah kuring kedah ngempelkeun deui ayeuna. (Mid-tempo musik jazzy) - Nya, anjeun émut nyarios yén sacara téhnisna tiasa ngarobah ieu janten tubeless, tapi kuring moal nyarankeun éta. Éta sabab pelek ieu henteu dirancang pisan pikeun tubeless.

Tingali, anjeun tiasa ngalungkeun sababaraha duct tape (tape nyekik) di ditu sareng enya éta bakal kenceng tapi ogé henteu pas ogé gumantung kana ban. Éta sabab gempungan éta jauh teuing ka handap dina pasisian ieu sareng manik teu aya anu leres-leres deuk ngalawan. (Pompa udara) Anjeun tiasa nganggo ban anu béda kalayan pangaruh anu langkung saé tapi anjeun masih bakal ngagaduhan masalah dina ngempelkeunana.

Punten, waktos kanggo némbak bedil ageung. (Ngabekemkeun Botol) - Kuring henteu yakin ban saleresna bakal nempel dina pasisian, janten kuring nyandak pancegahan kaamanan tambahan. (Pencét visor) (kompresis hisits) (gerobak roda ng) (hawa bersiul) Ayeuna kuring terang ban saleresna nempel kana pasisian, kuring bakal nambihan segel, sareng jumlah anu pas nyaéta satengah tina koméntar nyarios yén anjeun parantos nambihan teuing sareng satengah sanés nyarios anjeun. henteu nambihan cekap.

Éta jumlah anu sampurna. (Hos kompresor) Ieu hal anu paling ageung ngeunaan panyetelan ieu: Kuring kedah ati-ati pisan supados ban moal kaleungitan tekanan atanapi kuring bakal kaleungitan segel. Ieu sababna naha samar-samar.

Nalika anjeun dina jalan satapak sareng anjeun ngagaduhan ban datar, tebak naon, anjeun bakal balik kana mobil nyalira. Malah ku kanist CO2, anjeun panginten tiasa gaduh masalah pikeun manik deui kana pasisian. Hayu urang ngobrol sakedik deui ngeunaan Frame éta, sareng salah sahiji masalah anu paling ageung dugi ka ayeuna nyaéta ukuran sareng kanyataan yén ngan aya hiji.

Kuring nyebatkeun ieu ka Schwinn, sareng aranjeunna nyarios aya kamungkinan modél awéwé pikeun ngabantah modél khusus awéwé kusabab seueur bikers gunung awéwé kuring terang naék unggal pigura anu cocog sareng aranjeunna, naha éta diémbarkeun pikeun lalaki atanapi awéwé. Upami pas, pas. Kadua, aya seueur jalma di luar sana anu bakal naékkeun sapédah ieu.

Nonoman atanapi lalaki anu langkung pondok. Tambih Deui, henteu unggal awéwé resep anu warna pink, janten kuring ngan saukur nyarios janten alit, sedeng teras masihan warna anu langkung énténg, sapertos beureum, héjo, biru, atanapi bahkan ungu bakal janten pilihan anu saé. Tungtungna, hayu urang ngobrol ngeunaan kualitas pigura.

Ayeuna sapédah ieu sumping sareng jaminan hirupna dina aranjeunna tapi aya pengecualian pikeun unggal aturan. Salaku conto, upami anjeun nempelkeun garpu 116 millimeter ka dinya, nasib anjeun. Anjeun panginten moal nutupan éta.

jalan biking cinyusu korma

Éta anu disebatkeun, waktos bakal nyaritakeun kumaha ogé sepédah ieu tahan di alam liar. Nyarios liar, upami anjeun terang sobat Josh kuring tina Daily MTB Rider anjeun terang anjeunna resep liar di motor na, janten kualitas na sigana saé pisan pikeun harga, sareng éta ngajantenkeun langkung heran yén éta henteu didamel di taiwan, éta saleresna didamel di Cina, anu kuring terang seueur jalma bakal kuciwa kuring ngartos naha. Janten di tungtungna pasti aya sababaraha pasang surut sareng sapédah ieu.

Tapi kuring sacara umum kagum taun ka tukang dibandingkeun sareng naon ayeuna, éta mangrupikeun parobihan anu gedé sareng masihan kuring seueur optimisme ngeunaan naon anu bakal aranjeunna bawa kaluar taun payun pikeun biaya motor jarak pertengahan na. Ku cara éta, bersepeda langkung seueur pikeun sadayana, anu dina ékonomi ayeuna tiasa janten hal anu saé. Tapi kuring resep naon anu anjeun carioskeun ngeunaan sapédah ieu, janten tinggalkeun pikiran anjeun dina bagian koméntar di handap ieu, sareng upami anjeun pikir tulisan ieu pikaresepeun atanapi pikaresepeun, punten jempol sareng bagikeun ka sababaraha réréncangan, tapi dugi ka waktos salajengna, kuring miharep anjeun tetep aman sareng nalika urang tungtungna tiasa ka ditu sareng mendakan petualangan anjeun salajengna.

Naha hésé pisan mésér sapédah?

Pasokan anu rendah sareng paménta anu tinggi pikeunsapédahanu ngabalukarkeun kakurangan. Karesep, prioritas, sareng nilai konsumén mangrupikeun modéren industri. Alesanna nyaéta gabungan tina reureuh-ranté pasokan sareng lonjakan minat di sakitarbikingsareng kagiatan luar anu sanés kumargi pandemi.20 Apr 2021

Naha sapédah murah hargana?

Leres. Langkung mirahsapédahbiasana moal tiasa tahan salami. Nanging, kuring kantos ningali seueur jalma anu ngagaduhan $ 99 samisapédahdi garasi aranjeunna salami 10, 20 taun. Upami anjeun mésér $ 50sapédahsareng anjeun naék éta sakali unggal lima taun, pastina, éta kedah salami anjeun 10 taun.13 Pébruari 2019

Naon harga lumayan pikeun sapédah?

Thesapédahkami geus diuji gaduhbiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.14 Apr 2016

Naha sapédah Pinarello seueur artos?

Aranjeunna diwangun dina véna sareng gaya tunggang anu sami sareng mariki Italia anu langkung luhur sapertos Colnago sarengPinarello. Umumna penanganan hébat tanpa teuing kompromi kana kanyamanan sareng hajat tunggang sadidinten. Nyatana dolar pikeun dolar, aranjeunna ngajantenkeun 'nilai langkung saé' luhur-tungtungsapédahtibatan kaseueuran mérek Italia.27 Sep 2011

Naon salahna sareng pit Walmart?

Sapédah Walmartbeurat, goréng didamel, sareng komponén kualitas-handap. Aranjeunna sering kirang dirakit ogé. Mangtaun-taun, kuring gaduh 4 atanapi 5 anu sanésSapédah Walmart. Nalika murangkalih, kuring numpak anu murahWalmartgunung Mongoosesapédahmangtaun-taun teu ayamasalahlian ti sababaraha rumah susun sareng pedal rusak.30 Méi 2021

Dupi anjeun ngagaleuh sapédah di Walmart?

5 HalAnjeunKedah Nyaho SateuacannaMésér Sapédah Walmart. Leumpang kana naon waéWalmartatanapi pangecér pasar massal sanés, sarenganjeunAbdi mendakan gunungsapédah, jalansapédah, sareng kotasapédah—Sababaraha sahandapeun $ 100 sareng sababaraha ti mérekAnjeun tiasamendakan di tempat mandiri anjeunsapédahdealer pikeun leuwih duit.18 Pébruari 2019

Naon jinis sapédah anu kuring tiasa mésér online?

Di Sapédah Online, anjeun pasti bakal mendakan sadaya jinis pit, ti mimiti Hardtail Mountain ka Dual Suspension, Kids Bike, Road Bikes, Commuter Bikes, Electric Bikes, Urban Bikes, Beach Cruiser Bikes, Gravel Bikes, Touring Bikes bahkan Tandem Sapédah. Ngabuburit mangrupikeun olahraga pikeun ngiringan jalma sagala umur sareng Sepeda Online hoyong ngadorong anjeun dina

Anu halaman wéb anu pangsaéna pikeun ngagaleuh sapédah di India?

ChooseMyBicycle.com mangrupikeun portal e-commerce khusus pikeun ngagaleuh sapédah, asesoris sareng pakean. Hiji tiasa milih tina rupa-rupa merek bersepeda India sareng internasional kami anu luhur sareng ogé murangkalih sareng murangkalih khusus sapédah.

Dupi anjeun ngagaleuh sapédah di toko sapédah?

Naon deui, sadaya sapédah anu sayogi online tiasa diwangun ku tim ahli urang di toko sapédah caket anjeun Kantun nambihan ngawangun nalika meser sareng kami bakal ngurus sésana. Cara anu sanésna, ngalaman jasa pangiriman anu dipercaya pikeun nganteurkeun sapédah anjeun ka bumi atanapi padamelan.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.