Utama > Ngabuburit > Mésér sapédah énggal - solusi pragmatis

Mésér sapédah énggal - solusi pragmatis

Naha pantes ngagaleuh sapédah énggal?

Alesan anu saé pikeun kéngingkeun asapédah anyar

Kusabab pabrik nginpokeun ka anjeun modél taun ieu 20% langkung kaku, 12% langkung énggal, 7% langkung aerodinamika sareng ngan 33% langkung awis. Upami anjeunngagaleuh, dulur urang juara! Upami henteumésér sapédah anyar, éta hartosna anjeun bakal tunggang asapédahéta berpotensi langkung laun tibatan anu tiasa diboncéng.



Anjeun parantos mutuskeun mésér sapédah jalan anu munggaran, anu luar biasa anjeun parantos nyandak léngkah munggaran anjeun kana dunya anu langkung ageung, tapi mésér sapédah munggaran anjeun tiasa karaos rada ageung sareng ngabingungkeun sabab katingalina seueur jinis anu béda tina bahan anu béda kalayan komponén anu béda lulus, janten kami dina tulisan ieu kuring bakal masihan anjeun pituduh praktis sareng nyaritakeun persis naon anu kedah dipilarian sareng naon bédana kuring leres-leres resep kana bersepeda, janten naon waé anu ngagaduhan langkung seueur jalma dina sapédah sareng ngabagi markisa anu langkung saé. Kusabab kitu urang damel sareng Decathlon, aranjeunna gaduh sapédah anu leres-leres komprehensif kalayan seueur fitur anu béda sareng aranjeunna ogé nilai pikeun artos, anu hartosna ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun kuring nunjukkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng kuring ogé peryogi langlayangan layang layang anyar ditambah pamikiran anu maéhan dua manuk ku hiji batu. Hal kahiji anu anjeun kedah lakukeun nyaéta nangtoskeun sabaraha artos anu anjeun badé méakkeun, tapi sabaraha artos anu anjeun kedah balanja kalayan leres teu aya waleran anu leres Kanggo ngajawab patarosan éta, nalika ngeunaan mésér sapédah jalan, anjeun tiasa sadar yén sapédah jalan tingkat Éntri anu bermutu biasana dimimitian sakitar 260 Oro, atanapi £ 250, sapertos ieu, sareng saatos anjeun mayaran langkung seueur awis pigura biasana langkung énténg sareng langkung sesah sareng komponén dina pigura ieu langkung enteng sareng seueur deui canggih pikeun sakitar 600 euro anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos kasieunan sapédah, langkung bijaksana pikeun anu nganggo pigura aluminium sababaraha komponén tingkat lebet anu hadé tibatan bahkan rem cakram sareng motor kalayan alat-alat sapertos ieu sanggup pisan, anjeun pasti tiasa terang éta .

Pagunungan atanapi Pegunungan Alpen panginten anjeun sareng ngalakukeun sababaraha balapan dina sapédah kalayan spéktrum anu kuring terang sabab aya sagala hal anu kuring lakukeun dina sapédah jalan anu munggaran, kuring nyarankeun anjeun henteu nyéépkeun sadaya artos anjeun dina sapédah méakkeun nyalira, éta saé pikeun anggaran pikeun sadaya asesoris penting sapertos sapatu sareng pedal, pakean sareng sadayana anu anjeun peryogikeun, ayeuna perhatoskeun sababaraha detail nalika milih sapédah anjeun, komponén anu napel na nyaéta tina istilah koléktif pikeun rem sareng sirkuit mangrupikeun kelompok ayeuna aya pabrikan anu béda pikeun grup Campagnolo, SRAM microchip sareng panginten shimano anu paling kawéntar, anu henteu paduli susunan grup mérek aya dina hirarki atanapi tingkat, upami anjeun mindahkeun hierarki grup éta langkung mahal sareng komponenana meunang korek api langkung mahal Aranjeunna biasana ngagaduhan langkung seueur gear langkung seueur fungsionalna didamel tina bahan anu langkung aheng sareng roda gigi pindah ogé bakal langkung lancar ayeuna, sapédah tingkat lebet sareng motor balap tingkat lebet biasana dipasihan set kelompok anu langkung handap dina hirarki, conto anu saé nyaéta Shimano Sora, anu mangrupikeun kelompok kadua tingkat Shimano sareng sering dianggo dina motor sakitar 500 harga pon tiasa dipendakan. Shimano Sora tiasa turun hirarki grup sapédah na gaduh Shimano sareng kuring nyerat éta gunung di kuring atanapi Carall ngeunaan tempat anu kuring bahkan naék sababaraha balapan sareng éta tapi salah sahiji hal anu anjeun bakal perhatoskeun The gear gear of the groupset nyaéta sapédah ieu gaduh 1132 kaset dina balik, anu kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun, alesan pikeun ieu nyaéta 32 alat-alat waos dina tonggong kasét anu saéstuna gunana pikeun bukit. Éta ngandung harti yén ku cara ngagelarkeun suku anjeun langkung, anjeun tiasa kéngingkeun irama anu langkung luhur, sareng éta ngan ukur bakal ngajantenkeun bukit langkung ageung.

Ieu kontras sareng sababaraha sapédah anu sumping sareng kasét anu rada sesah: 28 perhatoskeun sareng ranténa ayeuna ogé ngagaduhan ukuran ranté anu béda, anu bakal kuring nyarankeun pikeun sapédah jalan anu munggaran anjeun nyaéta set ranté ci anu 50:34 nyaéta kumaha urang gaduhna didieu sareng alesan anu sami kuring nyarankeun taun 32an, tonggongna ngajantenkeun perbukitan sakedik langkung gampang upami anjeun pemula. Kantun upami anjeun biking jalan pamula sareng hoyong gaduh gir anu tiasa ngabantosan anjeun naék bukit anu anjeun pikahoyong, rem tukang anu langkung ageung sareng tukang anu langkung alit disebut ogé bagian tina grup sareng sacara gembleng aya dua jinis rem Rim atanapi sakumaha anjeun tiasa tingali dina rem cakram sapédah ieu sareng rem ieu hargana sakedik langkung seueur tibatan rem tapi kumaha upami anjeun cicing atanapi bakal naék di daérah anu ngagugulung? di daérah pagunungan kuring bakal nyarios aranjeunna patut usaha tambahan kusabab aranjeunna nawiskeun rem langkung kuat anu langkung konsisten khususna dina kaayaan baseuh sareng umumna ngan ukur gaduh kontrol anu langkung saé. Kuring kedah nekenkeun yén rem rim anu aranjeunna anggo sampurna pikeun nyayogikeun Tour de France salami 100 taun sareng gaduh kaunggulan yén aranjeunna langkung énggal tibatan rem ieu, kusabab bahan pigura ngagaduhan pangaruh ageung kana kualitas numpak sapédah sacara umum kalayan bahan aluminium, baja sareng serat karbon anu paling umum di sakitar 250 dugi ka £ 1.000, seuseueurna sapédah anu anjeun tiasa mendakan tina alloy aluminium sareng éta saé kusabab aluminium mangrupikeun bahan anu serbaguna anu rasio kakuatan-ka-beuratna entéh, éta sababna dianggo dina penerbangan, éta ogé tahan korosi pisan sareng tiasa dilakukeun kalayan biaya anu langkung murah tibatan serat karbon anu hartosna yén sapédah langkung terjangkau tina sarébu euro anjeun tiasa ngamimitian ningali serat karbon tingkat Éntri b siklus sapertos vanreisel ieu edr 105 atanapi lagu Sang, sabab nyarios di payuneun tempat kami.



Serat karbon biasana langkung enteng sareng langkung kaku tibatan aluminium sareng pembuatan baja pikeun serat karbon kualitas numpak anu langkung saé mangrupikeun bahan anu saé pikeun ngadamel sapédah tapi upami anggaran anjeun henteu serat karbon lengkep tong hariwang sapédah jalan anu munggaran mah éta aluminium tapi fitur anu saéna nyaéta sapédah aluminium nganggo garpu serat Karbon ieu ngirangan beurat, ngajantenkeun garpu langkung sesah sareng ogé ngirangan geter jalan sareng geger liwat setang milih mérek anu terpercaya disarankeun ku cara ieu anjeun terang yén pigura parantos dirarancang sareng diuji sareng ogé garansi padet dina ban ban anu kedah diperhatoskeun pikeun diberesihan ban langkung seueur anu kuring bakal sebutkeun kusabab ieu masihan anjeun kagunaan langkung ageung. Anjeun tiasa nyocogkeun ban anu langkung ageung upami anjeun resep, upami anjeun resep jalan sesat sareng gaduh petualangan sakedik anjeun tiasa nambihan hal-hal sapertos tukang lumpur, rak koper sareng sajumlah aksesoris anu sanésna sareng hiji detil akhir dina pigura nyaéta kurung handap - ieu mangrupikeun bantalan anu Ranté unggal sapédah nganggo bantalan luar dina bantalan jero anu diulirkeun ngagaduhan poin bonus dina buku kuring sabab ieu biasana henteu kedah langkung perawatan sareng langkung lami deui. Kuring ayeuna nyaritakeun ngeunaan roda Imean salaku jinis komponén konci dina unggal sapédah, ayeuna sapédah tingkat Éntri datang biasana ku roda tingkat Éntri kusabab éta komponén paling populér anu pengendara pengendara pengendara nurunkeun garis handap. Aranjeunna langkung seueur kana olahraga sareng biasana ngagentoskeun aranjeunna pikeun anu langkung ringan, langkung sesah, sareng panginten langkung aerodinamika, tapi ku ningkatna rentang performa ieu dina roda nambihan biaya, sareng éta sababna aranjeunna kéngingkeun harga murah atanapi motor tingkat lebet disayogikeun ku roda anu langkung saderhana, tapi nalika anjeun ngaevaluasi roda anjeun sapédah anu dipilari ku anu kuring nyarankeun nyaéta nomer haseup anu saé pisan kusabab ieu ngabantosan roda anu langkung kuat sareng langkung mantap ogé bakal nunjukkeun yén anjeun ningali lebar pasisianna anjeun hoyong pasisian anu langkung cocog sareng ban anu langkung lega, janten rada lébarna lébar langkung lega sapertos ban 25mm atanapi ban 28mm masihan langkung raoseun langkung sakedik, cekelan langkung sakedik sareng aranjeunna ogé tahan résistansi langkung handap, anu hartosna anjeun tiasa numpak kecepatan anu sami sareng usaha sakedik.

Ayeuna kuring badé masihan anjeun inpormasi gancang sanés anu anjeun kedah terang nalika mésér sapédah jalan anu munggaran anjeun. Sapédah beban dirancang pikeun dianggo ku calana pondok empuk, anu hartosna éta normal pikeun aranjeunna ngarasa teu raoseun tanpa calana pondok empuk, sareng sadel. kanyamanan pisan pribadi ogé Janten normal pikeun pengendara sering ngarobah hal. Kaseueuran motor balap henteu nganggo pedal, sanaos sababaraha motor low-end gaduh acara pedal datar.

Upami anjeun gaduh rides panjang atanapi olahraga EOBs, kami nyarankeun pikeun ningkatkeun sababaraha pedal sareng sapatu tanpa klip sabab ieu ngamungkinkeun anjeun geser sareng narik perjalanan pedal pikeun ngajantenkeun anjeun langkung éfisién Anjeun ogé tiasa kéngingkeun sepédah khusus awéwé, mangga déngdékkeun pigura anu sami tapi gaduh titik kontak anu béda pikeun nyatakeun bédana anatomis antara jenis kelamin, janten anjeun kéngingkeun sadul sisi khusus anu batangna langkung pondok sareng setang sareng engkol anu langkung pondok, tapi ieu henteu kedah diperyogikeun. Kami ngarékoméndasikeun anjeun milari naon anu paling raoseun pikeun anjeun di luar jalan, gir anu langkung gampang anjeun tiasa ningali sprocket masif dina kasét di dieu sareng rem cakram sareng éta hartosna anjeun gaduh sapédah jalan sareng setang balap anu langkung gancang di jalan tibatan sapédah gunung, tapi ogé tiasa nganggo kerikil atanapi corétan panganten, anu anjeun teu kersa laksanakeun dina sapédah jalan standar, cocog pikeun jalma anu gaduh campuran campuran milarian petualangan, panginten tiasa ngepak sapédah atanapi panginten ngan ukur komuter anu henteu ngan ukur hoyong cicing di jalan. Anjeun tiasa ogé ngaganti ban anu lami pikeun jalan anu ipis sareng licin sareng anjeun gaduh sapédah balap Abdi mangrupikeun kipas tina jinis-jinis motor ieu, sapédah gravel tingkat lebet sakitar lima ratus pon atanapi genep ratus euro.



Angon ucing ngadamel padamelan anu hadé pikeun milari langlayangan énggal kuring tapi ogé sanés barang-barang sanésna tapi kuring ogé hilap yén kuring meryogikeunana upami anjeun resep kuring resep kana tulisan ieu sareng mendakan éta inpormasi sareng punten masihan kami resep sareng tindak lanjut sareng ayeuna anjeun parantos mutuskeun sapédah mana anu anjeun hoyongkeun untungna urang gaduh artikel ngeunaan ieu sareng sapuluh eusi pamula anu leres-leres gunana. Abdi badé ka bumi ayeuna sareng maénkeun cocooan abdi

laptop paling dipercaya 2018

Naon anu kedah urang parios sateuacan mésér sapédah?

10 Faktor pikeuntempo sateuacan Méséra AnyarSapédah
  1. BUBUKA: -
  2. Faktor 1: TINGKAT JAMAN - Cacah Pangalaman: -.
  3. Faktor 2: Dimana Numpak - Bumi saenyana tempat kaulinan?
  4. Faktor 3: Tipe Awak - Isshhtyle tina perjalanan anjeun: -
  5. Faktor 4: FREQUENCY OF Use - Kahirupan dugi napas terakhir: -

Mésér sapédah tilas anu biasa, tiasa janten cara anu saé pikeun kéngingkeun sapédah anu langkung saé pikeun anggaran anjeun. Sapédah ieu moal kéngingkeun Tour de France ayeuna, tapi urang angkat ngan ukur £ 90. Janten 100 euro atanapi 110.



Ayeuna tangtosna aya résiko nalika anjeun mésér sapédah tilas anjeun tungtungna nyéépkeun artos anu seueur dina sakumpulan sampah. Tapi kuring tiasa mastikeun yén mésér sapédah tilas langkung gampil tibatan ngagaleuh mobil tilas, éta tiasa langkung lepat. Tapi anu paling penting, sateuacan anjeun mésér, anjeun tiasa leres-leres mariksa sadayana tanpa peryogi alat.

Kumaha anjeun mendakan sepédah sadayana gumantung ka anjeun. Anjeun tiasa mariksa Daptar Craig atanapi Gumtree, atanapi kertas lokal anjeun atanapi papan buletin toko sapédah, lisan ti lisan anu khusus saé, teras tangtosna eBay, sanaos éta peryogi téknik anu rada béda. Tapi upami urang maju-gancang prosés penemuan, urang bakal dugi ka titik anu anjeun tingali sareng tingali naon sapédah anyar anjeun, sareng éta dina waktos ieu, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha carana supaya henteu ngagaleuh kalkun.

Mimiti, hayu urang parios naon anu sigana anu paling berharga tina sapédah, pigura sareng garpuh. Kami hoyong mastikeun éta henteu ngabengkokkeun, retak, disintreuk, atanapi mimiti keyeng. Janten mimitian ku payuneun sapédah sareng parios éta pisan-pisan.

Janten urang hoyong milari naon waé anu aya di handapeun cet anu tiasa nunjukkeun éta nuju dikorosi. Teras kami ogé hoyong milarian ati-ati pikeun tikus, sareng utamina upami éta sapédah karbon, retakan, bahkan retakan garis rambut. Teras béngkokna sakedik sesah ditingali, atanapi sahenteuna ku bola soca, janten anjeun kedah nyobian naék sapédah teras cobian angkat leungeun anjeun tina setang.

Upami anjeun biasana tiasa ngalakukeun ieu, tapi anjeun ngagaduhan masalah sareng sapédah énggal anjeun, maka kamungkinan éta henteu tiasa leres-leres dijajarkeun. (Cingcin kasir) Upami anjeun wareg ku bingkai sareng garpuh, kami bakal mariksa komponén-komponén sanésna ku nerapkeun rem payun sareng teras ngagugulung sapédah deui sareng teras. Upami anjeun ngalaman sora sambel, sigana bakal ngagaduhan headset anu leupas.

Janten éta ngan ukur dua bantalan luhur sareng ka handap di dieu, gampang diropea sareng, kanyataanna, henteu mahal pisan pikeun ngagentos. Tapi upami sapédah ngagaduhan headset anu leupas éta nunjukkeun yén jalma anu gaduhna henteu acan jaga pisan, dina hal ieu urang kedah ati-ati. (Cingcin kasir) roda.

Lumayan penting kuring pikir anjeun bakal satuju sareng kuring. Tingali kana aranjeunna. Pastikeun aranjeunna lempeng.

Sababaraha milimeter sareng anjeun tiasa sacara gampang museurkeun ieu, janten kuring badé ngamimitian mikirkeun sora alarm. Ogé parios tegangan nyarios. Janten grab juru carios.

Aranjeunna kedah ngaraos raoseun sareng teges. Teras, nalika kami masih di dieu, tingali permukaan rem di pelekna nyalira - éta kedahna rata rata. Upami cekung, éta nunjukkeun pasisian éta sorangan ampir lungse, anu lumayan mahal. (Bél mésér kas) Candak ban sareng cobian ngalihkeun roda ti gigir ka sisi.

Upami aya ulin atanapi sambel, éta nunjukkeun yén bantalan roda dipaké. Éta tiasa digentos, tapi tumut kana akun. (Daptar bel) Cék ban ogé.

Kumaha agemanna? Naha aya datar di tengah? Sareng aya motong atanapi liang anu hartosna éta kedah digentos. Bagian tina sapédah éta disebut drivetrain di dieu, sareng unggal bagian masing-masing henteu mahal kusabab sadayana saé pisan, anjeun leres-leres mendakan yén nalika anjeun kedah ngagentos hiji bagian, anjeun panginten kedah sering ngagentos. Janten pantes dipariksa sacara ati-ati.

Urang mimiti ningali kana ranténa. Janten nempatkeun sapédah di payuneun ranté gedé. Teras candak tautan ranté teras cobian narik éta tina ranténa, dugi ka mana sanésna sanés nunjukkeun kumaha agemanna.

Anu ieu saleresna dina bentuk anu saé pisan. Upami anjeun tiasa narik jauh langkung jauh maka anjeun kedah ngagentos ranténa, dina titik ieu kami pasti kedah ningali bagian anu sanés ogé. (Daptar bel) Ranté anu dipakena panginten hartosna ranté anu dipakai, janten dua potongan ieu di dieu, sareng kasét anu dipakai ogé.

Aranjeunna rada sesah pikeun ditingali nalika aranjeunna badé kaluar, hanjakalna, tapi anu anjeun pilari nyaéta huntu anu henteu rata janten langkung ngagem dina hiji sisi sareng éta masihan aranjeunna profil huntu hiu. Janten ieu henteu kunanaon, tapi éta masihan anjeun sakedik ideu ngeunaan naon anu tiasa katingalna. (Cingcin kasir) Derailleur.

Bagian-bagian anu sabenerna anu pindah pindah pikeun anjeun. Penting sareng kamungkinan mahal di tukeran. Pikeun mariksa éta, urang leres-leres kedah ngalihkeun gears sareng tingali naha sadayana lancar.

Upami henteu, éta moal janten derailleur. Anjeun tiasa gaduh kabel transmisi anu rusak atanapi karat. Sareng éta henteu serius, aranjeunna gampang pisan ngagentos, janten urang kedah ngalihkeun derailleurs ieu ku tangan ogé, janten sacara harfiah néwak aranjeunna ku jempol sareng ramo.

Upami aranjeunna karaos kaku, maka panginten peryogi dandan anu serius. Teras, nalika urang aya, anjeun ogé ngingkig sakedik. Upami aya teuing gerakan maka deui anu tiasa nunjukkeun yén derailleur badé kaluar. (Daptar cingcir) sateuacan urang turun tina drivetrain, hiji tés terakhir nyaéta pikeun néwak engkol, janten sakedik caket pedal teras cobian teras pindahkeun ti sisi ka sisi.

Upami aya maén maka éta nunjukkeun yén kurung handapeun, dua bantalan anu hirup dina pigura, parantos béak. Sareng éta panginten kedah diganti. Sareng éta sanés tugas anu gampang.

Percanten atanapi henteu, urang ampir aya. Rem penting pisan, tapi sapertos roda gigi anjeun, kabelna tiasa nyasabkeun. Janten tong meryogikeun tuasna.

Anjeun hoyong pencét calipers langsung. Janten aranjeunna kedah gancang ngalih sareng aranjeunna kedah langsung balik. Ieu tiasa hartosna yén aranjeunna kedah diganti.

Aya hal ngeunaan sapédah anu henteu pati penting, janten tong ngantep éta mangaruhan kesan anjeun kana sapédah éta nyalira. Leres pisan njijikeun tapi gampang diganti. Terus aya ogé bantalan marake.

Bantalan rem anu dibaju sabab kitu murah. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta émut ngarobihna nalika anjeun mésér sapédah Kuring parantos nyarioskeun perkawis rem sareng pergeseran kabel, ieu kawilang murah, gampang diganti, tapi éta tiasa ngarobih cara raos sapédah, janten panginten anu saé investasi. Nyatana, lumayan naon waé dina sapédah tiasa diganti; anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun kana biaya sapédah éta nyalira, sareng éta panginten trikna; anjeun tiasa kéngingkeun tawaran anu lengkep sanaos anjeun kedah ngagentos ranténa, bantalan marake, sareng pita stang.

Tapi éta hartosna mésér sapédah bekas anu lumayan gampil, éta panginten pangsaéna dilakukeun ku batur anu gaduh sakedik katerampilan mékanis. Sareng upami anjeun henteu ngagaduhan kaahlian mékanik éta punten pastikeun anjeun sisihkan sababaraha artos pikeun leres-leres nyandak ieu ti toko sapédah lokal sareng diparios sateuacan anjeun pencét di jalan ngan pikeun mastikeun éta pantes di jalan. Pilihan sanésna tangtosna GCN, sabab kami sumberdaya online pikeun kaahlian mékanis.

Palabuan panggero anjeun anu munggaran panginten kedah ngalanggan saluran. Éta gratis gratis. Pikeun ngalakukeun éta, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta pencét dina dunya.

Sareng ayeuna anu kedah kuring lakukeun nyaéta ngarobih kaset waktos, janten upami anjeun hoyong nonton tulisan dina éta anjeun ngan ukur tiasa mencét di ditu sareng ngarombak derailleur tukang. Upami anjeun hoyong ningali tulisan ieu, klik waé di handap ieu.

Bulan mana anu pangsaéna kanggo ngagaleuh sapédah?

Tumiba mimiti ogé nalika seuseueurna mérek mimiti mupus inventaris taun modél ayeuna, jadi milarisapédah pangalusnajualan sababaraha minggu saatos usum gugur equinox.

Naon sapédah pangsaéna anjeun tiasa ngagaleuh? Um. Ngan sadetik, saleresna. (musik optimis) Serius, éta saleresna mangrupikeun patarosan anu sesah pikeun dijawab.

Sanés sabab éta sesah sesah milari sapédah anu hébat, tapi saleresna kusabab sapédah pangsaéna gumantung pisan ka anjeun, pengendara. Daripada naroskeun naon anu janten sapédah anu pangsaéna, urang kedahna naros kumaha anjeun mésér sapédah anu paling saé pikeun anjeun? Nya, titik mimiti mésér sapédah anu pangsaéna anjeun mangrupikeun poin mimiti mastikeun éta cocog pikeun kabutuhan anjeun. Ayeuna hayu urang difokuskeun drop bar di dieu.

Upami anjeun badé ka luar jalan, pertimbangkeun mésér sapédah gunung. Ayeuna cyclocross atanapi gravel bikes sapertos kieu luar biasa serbaguna sareng pikaresepeun pisan di luar jalan salami licin. Nyata, wisata luar angkasa anu ditagih adrénin, Nanging, ban anu langkung gendut dina sapédah gunung langkung saéna.

Anjeun kirang rawan nabrak sareng batu sareng akar, janten anjeun langkung-langkung nyetir, ngajalankeun langkung gancang sareng ogé kirang li. anu leutik pikeun kéngingkeun ban datar. Teras kumaha upami sapédah gravel atanapi cyclocross éta? Nya, aranjeunna dasarna sapertos balap motor, sanaos rada laun sajam langkung laun dina perjalanan tibatan sapédah ieu.

Nya, éta tiasa atanapi henteu penting pikeun anjeun, tapi éta kanyataan. Janten upami anjeun hoyong balap di jalan, anjeun kedah mésér sapédah balap. Pikeun naon waé anu sanés tapi sapédah ieu tiasa sampurna.

suplement pikeun Ngabuburit

Anjeun ngan ukur tiasa nangkeup ban anu langkung ageung, angkat ngajajah, numpak jalan anu teu hadé anu biasana henteu tiasa némpél ku tiang tongkang, dina sapédah sapertos kieu. Ieu ogé kuat pisan pikeun diraih, janten anjeun tiasa senang-senang nyetir damel unggal dinten salami usum salju, sareng korsi budak nempel dina tonggong anjeun. Éta kuda anu leres.

Tempo yén henteu seueur urang anu sabenerna balap, naha asup akal pikeun mésér sapédah balap? “Oh enya, pasti aya gédé mésér sapédah jalan. Éta langkung gancang, anu hartosna ogé langkung gampang pikeun tetep jalan sanaos éta kantong anjeun. Aranjeunna langkung responsif, aranjeunna langkung hirup, aranjeunna naék langkung saé, aranjeunna tiasa turun langkung saé, aranjeunna tiasa sacara aman nyandak péngkolan cemerlang.

Ieu mangrupikeun mobil sport, tapi pikeun harga tambah, seueur motor balap anu langkung sanggup numpak kerikil tibatan anu anjeun panginten. Titik penting salajengna, atanapi bahkan anu munggaran kami henteu tiasa mutuskeun, nyaéta pas anu pas, penting pisan dina milarian sapédah anu paling pas pikeun anjeun. Ayeuna anjeun henteu kedah deui nanem modal dina pas sapédah profesional.

Upami anjeun ngagaleuh ti toko anu terpercaya aranjeunna kedah tiasa ngabantosan anjeun mendakan ukuran anu pas. leres tah, bakal fokus kana jangkungna sadel. Ieu sabenerna gampang pisan diluyukeun.

Janten anu langkung seueur pangaruhna kana sapédah katuhu anu leres nyaéta jangkauan setang sareng jangkungna na. Janten upami anjeun ngagaduhan posisi anu pondok atanapi langkung luhur, anjeun panginten kedah mésér sapédah anu tiasa masihan anjeun. Janten sapédah jalan jinis ketahanan, tapi upami anjeun langkung milih posisi anu langkung panjang sareng langkung manteng, anjeun sigana mendakan sapédah ketahanan anu rada teu raoseun.

Janten anjeun kedah milih sapédah anu langkung tradisional, ringan, atanapi ngawangun panah. Baheula, ringan mangrupikeun konci pikeun mésér sapédah. Sapédah anu langkung énténg langkung gancang.

Atanapi, kanyataanna, éta dugi ka sapédah aerodinamika sumping, sareng téknisna aranjeunna ayeuna langkung gancang dina ampir sadaya kaayaan tunggang gunung. Tapi éta ogé mahal, janten harga dina harga anu langkung handap tetep kedah janten salah sahiji tinimbangan utama anjeun. Sakumaha anu kuring carioskeun, motor anu langkung énggal langkung gancang sareng langkung responsif, sareng éta ogé langkung épisién. (musik bagja) Aya opat pilihan.

Baja, titanium, aluminium sareng serat karbon. Saha waé anu tiasa didamel kana sapédah anu hébat, sareng sadaya jelema bakal ngagaduhan pendukungna. Kalayan anggaran anu langkung handap, beurat frameset sigana bakal janten perhatian utama anjeun.

Janten baja murah lumayan beurat, tapi karaosna leres-leres tangguh sareng mantep pisan. Aluminium langkung hampang, teras serat karbon, umumna langkung énténg. Sanaos seueur pengendara nyobian ngaluncat kana pigura serat karbon sedini mungkin, kuring condong nganggap yén sapédah bingkai aluminium pikeun harga anu sami sering janten pilihan anu langkung saé, sareng seueur anu disababkeun ku sirkuit.

Gir anu langkung mahal condong dianggo langkung saé sareng lemes, dugi ka 1.000 euro, dolar, tanda pon kanggo sapédah. Sareng saatos éta, aranjeunna ngan ukur énténg, sanaos kitu, gear éléktronik, anu langkung saé dianggo. Éta, hapunten.

Ayeuna jumlah roda gigi kedah henteu ageung tina masalah. Kacuali gear anu pangsaeutikna di tukang condong hartosna kinerja rada parah sareng beurat anu rada luhur. Roda sareng ban tiasa mangaruhan atanapi ngarusak kualitas perjalanan.

Janten set lampu anu saé tiasa mangaruhan kana sapédah anjeun. Janten nalika nuju ngagaleuh anu énggal, pastikeun pikeun merhatoskeun naon anu dicarioskeun di dinya, sareng kamungkinan ngorbankeun sababaraha korban di tempat anu sanés dina sapédah pikeun kéngingkeun ban anu seger kumaha upami sapédah anu anjeun badé mésér éta sumping ku sadel anjeun teu resep, atanapi nganggo klip toe sareng tali? Anjeun pindah aranjeunna. Ieu anu anjeun sisihkan ku sakedik langkung seueur anggaran, panginten mésér sapasang pedal henteu nganggo klip atanapi mésér setang ku bentuk anu béda anu anjeun pikahoyong tiasa ngabédakeun pisan sapédah.

Janten cobian ulah ditunda ku komponén atanapi dua anu sanés janten sapédah anu pangsaéna pikeun anjeun. Anu paling henteu, nyaéta katingalina sapédah anjeun, éstétika na. Nya, kuring pikir éta pantes janten langkung luhur dina daptar kami, sanajan éta henteu kadéngé cara anu paling rasional pikeun milih sapédah upami anjeun leres-leres resep tampilan sapédah nalika haté anjeun langkung gancang tibatan unggal waktos Anjeun ningali éta, maka dina panon kuring éta sapédah anu hébat sareng anjeun panginten tiasa ngahampura kana sadaya kakiranganna upami anjeun ningali éta unggal-unggal hoyong angkat sapédah.

Éta sapédah hébat. Ayeuna di bagian koméntar di handap hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun mangrupikeun sapédah anu paling saé pikeun anjeun, naha sareng naon éta saleresna? Teras langganan GCN ogé. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun pencét dina dunya.

Upami anjeun milari langkung seueur kontén anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun naon anu janten sapédah anu pangsaéna, kami gaduh tulisan anu hadé di ditu nyaéta Endurance Bike vs Arrow Bike vs Lightweight Bike.

Naha sapédah mangrupikeun inpormasi anu saé?

Duit lebet, janten seueur manpaat anu kaluar. Asapédahnyaetainvestasi hébat, sanaos anjeun icalan artos.

Naha sapédah Groupset pantes ditingkatkeun?

Groupset. Upami anjeunsapédahpigura nyaéta éléktronikGroupsetcocog, anggaran anjeun ngamungkinkeun pikeun sareng ayaGroupsetgeus lungse, tuluy anningkatkeunmun pergeseran éléktronik ogéharganaieu. Kinerja pergeseran luhung sareng gampang dijagaan anu luhung.Sep 23 2015

Naha sapédah Pinarello seueur artos?

Aranjeunna diwangun dina véna sareng gaya tunggang anu sami sareng mariki Italia anu langkung luhur sapertos Colnago sarengPinarello. Umumna penanganan hébat tanpa teuing kompromi kana kanyamanan sareng hajat tunggang sadidinten. Nyatana dolar pikeun dolar, aranjeunna ngajantenkeun 'nilai langkung saé' luhur-tungtungsapédahtibatan kaseueuran mérek Italia.27 Sep 2011

Naha langkung saé mésér sapédah énggal atanapi parantos dianggo?

Kanggo sabagéan ageung, sapédah gaduh nilai jual deui anu dahsyat, anu hartosna anjeun biasana tiasa kéngingkeun beneralusnguruskeun asapédah dipaké. Sedengkeun pikeun kaayaan komponénna, henteu tiasa nyarios tanpa leres-leres ningali éta, tapi komponén kualitas kedah hirupna langkung lami tibatan 1500kms.17 Agustus 2013

Naha toko sapédah negosiasi harga?

hehehe, sababarahatokoanu langkung ti bagja pikeunngarempugkeunasupharga. Abdi kantosdisawalakeunditoko. Anggap anjeun mésér hal $ 2500 atanapi langkung kuring bakal nyangka sakitar 10% potongan msrp pikeun sataun ayeunasapédah, sanaos éta tiasa kalebet sababaraha jumlah (atanapi 100%) kiridit toko sanés janten diskon murni.14 Maret 2018

Sakumaha biaya sapédah anu pantes?

Thesapédahkami geus diuji gaduhbiayati sakitar $ 300 dugi ka ampir $ 2.000. Kami mendakan yén langkung seueur artos ngagaleuh pigura ringan tina serat karbon, aluminium (atanapi kombinasi duanana bahan), atanapi waja kakuatan tinggi sareng komponén kualitas luhur anu sanés. Tapi anjeun masih tiasa ngagaleuh asapédah saéngan ukur sababaraha ratus dolar.14 Apr 2016

sapédah wisata de France

Naha kuring kedah mésér sapédah énggal atanapi ningkatkeun komponén?

Basa manehmésér sapédah anyar,anjeun meunangdiskon badag dinabagian. Upami anjeunngagaleuhseueurbagian pamutahirandi ritelharga, anjeun pasti bakal mayar langkung ti éta samibagiansumping dipasang dina asapédah anyar.26 Des 2016

Sakumaha biayana pikeun masang sapédah Groupet?

Toko lokal sakitar kuring ngeusi $ 200 dugi ka $ 300 pikeun perombakan total. Parobihan kelompok kedah henteu langkung ti total biaya overhaul. Meureun sababaraha ratus dolar. Thesapédahtoko bakal hoyongmasangkabel anyar / perumahan sareng palang pita di luhur ngalaksanakeun komponénna.16 Juni. 2017 Nopémber

Naon cara anu paling saé pikeun mésér sapédah énggal?

Layanan mangrupikeun daérah anu anjeun tiasa milarian nilai: Biasa pikeun toko pikeun nyayogikeun sataun pangaturan dasar gratis dina sapédah anyar anjeun, janten pantes naroskeun upami toko anjeun nawiskeun kirang. Upami anjeun henteu resep transaksi anu ditawarkeun ku toko, maka anteng angkat ka tempat sanés.

Dimana kuring tiasa mésér sapédah gratis?

Seueur toko ayeuna nawiskeun jasa pas sapédah anu komprehensif. Anjeun panginten bakalan mendakan sapédah langkung mirah online, sareng ogé tiasa mendakan tawaran anu saé pikeun modél taun kamari, tapi upami anjeun pemula, milari sababaraha toko sapédah lokal sareng pilih tina mérek anu dijual. Kaseueuran toko bakal nawiskeun jasa mimiti gratis ogé, anu anjeun kedah mayar.

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan ngagaleuh sapédah listrik?

Upami anjeun milari naséhat ngeunaan cara mésér e-bike, anjeun parantos dugi ka tempat anu leres. Hal anu paling matak ngabingungkeun ngeunaan e-bikes nyaéta jargon, tapi damel naon hartosna na kumaha pangaruhna kana pangalaman numpak anjeun penting pisan. Kanggo ngamimitian, sapédah listrik gaduh motor sareng batréna.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.