Utama > Ngabuburit > Basisir ka jalan satapak sapédah basisir - kaputusan praktis

Basisir ka jalan satapak sapédah basisir - kaputusan praktis

Sabaraha lami kanggo siklus basisir ka basisir?

TObasisir-ka-basisirjaunt pek bentang, petualangan sareng suka pisan janten hijipanjangsabtu minggu - sareng tiasa janten gampang atanapi nantang sakumaha anjeun resep. Aya genep 'resmi'basisir-ka-basisir: hiji anu dipasang, sareng tambalan nganggosiklusjalur sareng fasilitas, dina naungan Sustrans. Masing-masing butuh tilu dugi ka opat dinten.1 Désémber 2018



Héi sadayana, wilujeng sumping deui ka PITUDU INTERMEDIATE HatCamBass toBass Fishing, ditepikeun ku Mystery Tackle Box. Ngaran abdi Jeff sareng dina épisode ieu kami badé nyarioskeun paripolah bas musiman, khususna dimana milarian bass ti mangsa ka mangsa, naha éta aya, sareng ogé sababaraha umpan anu saé pikeun néwak éta. Nalika kaayaan ngarobih ti mangsa ka mangsa, bass na gerak.

Dina Bagéan 2 tina Buku Pamula urang, kami nunjukkeun yén bass ngan ukur ngagaduhan tilu masalah utama: dahareun, salamet, sareng baranahan. Katiluna ogé nyumbang pisan kana gerakan musiman. Pikeun tuangeun, perch kedah nuturkeun pasokan katuangan hijrah.

Pikeun salamet, aranjeunna kedah ngupayakeun suhu cai anu ideal sareng tingkat oksigén. Pikeun baranahan, éta kedah bertelur di daérah anu endog tiasa hasil ditetepkeun. Suhu cai.



Kandungan oksigén. Penetrasi enteng sareng suplai tuang ieu sadayana faktor anu nyetir.

Ragrag, Mangsa, Spring sareng Usum Panas. Opat Usum. Kacuali pikeun perch perch, aya deui sapertos 6.

Kalakuanna rada bénten di cinyusu nalika perch baranahan, janten langkung raoseun pikeun salajengna ngabagi periode ieu kana tilu sub-musim anu béda: sateuacan ngijinkeun, ngijinkeun sareng pasca jadian. Janten hayu urang mimitian ngarecah musim ieu dumasar musim, dimimitian ku usum gugur. Usum usum gugur dimimitian ku ngalih ti tempat suci usum panas ka cai anu langkung leueur.



Nalika hawa mimiti tiis, baitfish maénkeun peran ageung dina waktos taun ieu. Di danau gaya waduk anu has, umpan umpan hijrah sapertos allis kalebet kana anak sungai anu langkung cetek, dimana aranjeunna janten aktif pisan. Dina usum gugur, allis shad teras-terasan gerak sareng hijrah pikeun dinten anu langkung ageung di daérah anu rada jero tina ieu peupeusan gunung teras mundur caket basisir magrib.

Kalayan seueur kagiatan, perch ngagaduhan seueur pilihan tuang anu aranjeunna mangpaatkeun pinuh. Anjeun tiasa ngarepkeun perch aya dina rupa-rupa daérah, tapi panyebut umum sok aya baitfish di sakurilingna. Struktur dimana panangan aliran ngagabung ka danau utama, sapertos punuk anu langkung dangkal, dataran ageung, sareng titik-titik danau utama, mangrupikeun daérah anu perantosan tiasa ngantosan sakola kumpulkeun umpan nalika pindah.

Salaku tambahan, allis shad bakal neraskeun nyorong deui kana sumbaga sabab suhu cai terus turun sareng perch bakal nuturkeun. Ku alatan éta, mancing di deukeut teluk sareng titik sékundér caket sungut tina aliran ieu ogé tiasa produktif. Anjeun tiasa ngaharepkeun perch pikeun nahan sababaraha panutup sapertos dok kapal, kai, sareng garis jukut di daérah ieu.



Kusabab lauk umpan kasohor pisan, pilihan umpan anjeun kedah ngeunteung ieu. Crankbaits deet dugi sedeng sareng umpan pemintal willowleaf panginten mangrupikeun umpan anu paling épéktip dina waktos taun ieu. A crankbait tanpa lipless atanapi bahkan umpan gaya popper cai luhur ogé tiasa dianggo upami anjeun mendakan perch dina pikasieuneun susukan caket péso.

Shad henteu sapinuhna tumuh dina waktos taun ieu ku kituna anjeun bakal langkung suksés ku gewang sareng profil anu langkung alit. Aranjeunna ogé ngagantung. Maka, anjeun biasana hoyong mastikeun umpan anjeun dijaga tetep handap.

Warna na gumantung pisan kana kajelasan cai, kalayan warna alami tiasa dianggo langkung saé dina cai bénten sareng warna hérang damel langkung saé dina cai warna. Tina salah sahiji musim anu aktip pikeun usum anu paling teu aktip: usum salju. Cuaca tiis nyorong perch sareng ngiuhan ka daérah laut utama anu langkung jero, dimana suhu cai langkung stabil sareng kirang tiis dibandingkeun sareng cai anu langkung cetek.

Sateuacan urang maju deui, hayu urang jelas yén bass henteu hibernasi. Aranjeunna henteu lirén tuang. Aranjeunna henteu lirén gerak dina usum salju.

Éta ngan ukur ngalakukeun langkung kirang tina masing-masing. Perch berdarah tiis, anu hartosna yén awakna nyandak suhu lingkunganana. Cai tiis ngalambatkeun prosés biologisna, sareng aranjeunna ngan saukur peryogi kirang tuangeun sareng kirang tanaga pikeun gerak.

Kirang latihan mangrupikeun hal anu penting pikeun dimana sareng kumaha anjeun maénkeun bas dina waktos taun ieu. Ngaharepkeun aranjeunna aya di daérah struktural kalayan parobahan anu lungkawing jero, sapertos tetes saluran cai atanapi gandukan, anu ngamungkinkeun aranjeunna ngungkulan jero gancang tanpa nganggo seueur énergi. Gundukan danau utama, ranjang jalan anu cekung, kai nangtung dina cai anu langkung jero ieu sadayana lokasi persentase anu luhur sareng anjeun kamungkinan bakal mendakan éta dikelompokkeun dina waktu taun ieu.

Presentasi anu langkung laun biasana diperyogikeun dina usum salju sabab perch tuang langkung sering sareng kirang daék moro umpan. Gewang sapertos jig, sendok, sareng sirah plastik gaya grub anu dipasang dina sirah jig tiasa lalaunan dibantingkeun sapanjang taneuh sareng saé pikeun ngajajah struktur nangtung anu jero. Crankbaits sareng baits sabeulah sapertos underspins ogé dianggo khusus dina tren pemanasan.

sapédah jiwa

Upami anjeun peryogi umpan milarian sareng hoyong nutupan seueur cai kalayan gancang, maka tong mopohokeun crankbait tanpa lipless, anu condong nalungtik lauk anu langkung aktif. Dina cai anu jelas, jerkbait ogé mangrupikeun umpan milarian anu saé sareng dianggap mangrupikeun salah sahiji umpan usum anu paling épéktip. Trend pemanasan utama anu munggaran nandaan awal usum anu paling pikaresepeun, rupa-rupa sareng kadang anu matak ngabingungkeun: spring.

Perch ninggalkeun tempat suci usum tirisna sareng ngamimitian prosés réproduktif, anu ngalibatkeun tanaga ngawangun dina pra-pamijahan, ngagarap endog penetasan dina pamijahan, teras pulih tina stres réproduktif pasca-pamijahan. Anu matak ngeunaan usum semi nyaéta yén katilu tina sub-musim ieu sering kajadian dina waktos anu sami kusabab bass henteu bertunas merata. Bass dina fase pre-spawning mimiti ngalih langkung caket ka lokasi pamijahan anu dihoyongkeun.

Nalika perch ninggali bintik usum tiis na, aranjeunna hijrah deui ka anak sungai nganggo struktur sareng panutupan samentawis salaku titik navigasi. Janten lauk pikeun nutupan fitur struktural naon waé di antara tempat usum tiris sareng kamungkinan lahan pamijahan nalika anjeun ngumbara ieu. Spinnerbaits, crankbaits, liplesscrankbaits, sareng chatterbaits sadayana tiasa jalan pisan dina waktos taun ieu.

Ngerjakeun umpan ieu langkung gancang sareng gancang nalika suhu naék pikeun gancang nutupan cai, sareng ngalambatkeun jalur di sakitar insulated sapertos tumpukan sikat sareng tunggul tangkal sareng jig atanapi rig Texas. Di situ sareng waduk, bubu rattle beureum dikenal salaku umpan pra-pamijahan utami, sabab hurang janten sumber penting pangan dina usum salju nepi ka usum semi. Nalika perch siap bertunas, jalu jalu ngalih ka tempat pamijahan, anu sering cetek, handapeunna rata sareng handapeun anu atos, sareng daérah anu disumputkeun tina angin.

Bikangna ngantosan caket dieu pikeun dibuleudkeun kanggo endog, sareng jalu kedah ngabélaan sayang bari endogna netes. Urang bakal langkung rinci dina artikel kami, anu sadayana didedikasikan pikeun pemijahan, tapi dina tahap ieu sababaraha umpan tiasa dianggo hasil. Jerkbaits lemes sapertos fluke, jig, kadal, sareng cacing pita ngan ukur sababaraha anu tiasa dianggo kalayan saé.

Émut, tapi, perch anu sering henteu katarik kana umpan anjeun tuangeun dina waktos taun ieu. Aranjeunna langkung gampang ngaréspon umpan kusabab sayang pelindung sayangna. Sababaraha catetan penting ngeunaan iraha sareng dimana tempat pamiceunan bass ngaharepkeun spawn dimimitian di beulah kalér tina badan cai heula sabab daérah ieu condong haneut langkung gancang sabab dijaga tina angin kalér anu langkung tiis.

Ogé, kajelasan cai penting pikeun pamijahan lauk kusabab jumlah sinar panonpoé anu pas diperyogikeun pikeun hasil menetas. Janten di danau anu ngagelebug, anjeun tiasa ngarepkeun perch aya dina cai anu langkung cetek. Di situ anu langkung jelas, anjeun tiasa ningali ieu dina bojong langkung jero.

Pasca-spawns dimana hal tiasa rumit. Bass aya dina modeu pamulihan lengkep saatos ngijinkeun, anu biasana nempatkeun éta dina sababaraha jenis corak. Bikangna sering digantungkeun di handapeun panutup caket ranjang sapertos dermaga kapal, sikat jero cai, atanapi moorings, sareng anjeun kedah ngandelkeun tindakan anu teu leres pikeun ngigel.

Umpan sapertos jerkbait, jig ngojay, atanapi Bait Spinner Daun Colorado mangrupikeun pilihan anu hadé. Lalaki langkung aktif sareng cicing sakedap dina sayang pikeun mayungan budak ngora. Para tukang niru Bluegill atanapi bahkan umpan dina cai di handapeun sarangan tiasa dianggo saé pisan.

Ogé, allis shad sareng pemijahan bluegill henteu kajantenan lami saatos perch spawns di daérah anu lindung sami. Semangka beureum, warna waluh mangrupikeun pilihan anu saé pikeun plastik lemes, ogé warna alami sapertos lauk karét seksi pikeun spinnerbaits atanapi chatterbaits. Saluran walungan danau utama anu jero, sisi, sareng bongkokan mangrupikeun tempat umum.

Anjeun pikir éta badé pisan sapertos usum, kecuali yén bass tetep aktip dina waktos taun ieu. Éta mangrupikeun lauk akuatik haneut, saurna, sareng tiasa mekar dina usum panas. Nanging, panas anu ekstrim mangrupikeun setrésor, janten bass usum panas biasana tuangeun agrésip, nanging ngan ukur dina semburan anu pondok.

Jigs, plastik lemes anu diciptakeun ku Carolina, tetes, sareng crankbaits pikeun beuleum jero sadayana umpan usum panas anu jero. Waktos sering kritis. Janten upami anjeun mendakan bass laut jero anu henteu nyoco, gunakeun presentasi anu langkung laun.

Komponén penting sanésna fishing bass usum panas nyaéta jero sabab aya hal anu jero teuing. Kurangna penetrasi cahaya sareng tingkat oksigén henteu cekap janten masalah nalika anjeun langkung jero. Nelayan sering nyebut anu disebut thermocline salaku panghalang anu bas na henteu tilelep.

Pikeun kaperluan tulisan ieu kami tiasa nyarios yén bass sering langkung jero dina perairan anu langkung jelas tibatan di situ anu aya cai warna, tapi waspada yén sababaraha daérah maot tiasa aya di bojong jerona. Kumaha upami bass usum panas deet? Sababaraha faktor ékologis nyegah seuseueurna tempat tinggal dina cai anu langkung lemah, tapi anjeun bakal mendakan sababaraha diantarana. Fokus kana panutup anu rindang pikeun bluebirds sareng anjeun bakal salawasna untung mimiti énjing-énjing sareng sonten sonten nalika perch panginten kagoda tuang di daérah anu katutup dimana umpan condong ngambang.

Kusabab kuring yakin anjeun parantos mendakan, urang moal pernah tiasa ngaduga kabiasaan bas kalayan akurasi 100% sabab seueur teuing variabel anu béda anu tiasa robih kirang ti jam ka jam ti hiji mangsa ka musim, anu ngajadikeun hésé pisan. Ku ngagunakeun téhnik mancing musiman, anjeun sacara efektif sareng éfisién tiasa miceun cai anu henteu ngahasilkeun dina awak cai anu anjeun sumping. Janten urang nyarioskeun ngeunaan perkiraan anu dididik anu bakal ningkatkeun kasempetan anjeun néwak lauk gancang sareng néwak langkung ti éta salami musim.

Hatur nuhun pikeun nonton lalaki, pastikeun pikeun ngalanggan. Abdi hoyong anjeun sumping deui sareng nonton sababaraha langkung tulisan sareng bagikeun ka jalma anu anjeun terang resep ngala lauk bas. Ogé parios sponsor kami Mystery Tackle Box.

Hatur nuhun deui pikeun ningali Pedoman Panengah pikeun Bass Fishing. Kuring bakal ningali deui waktos salajengna!

Sakumaha sesah naék Basisir dugi ka Basisir?

Bagéan tengah tinanumpaknyaetapaling tangguh, sareng kalebet sato galak anu condong kaluar tina Garrigill, nanjak lungkawing kaluar ti désa-désa pertambangan timah, sapertos Allenheads sareng Rookhope, sareng titik paling luhur pikeun sadayananumpakdi Black Hill, dimana Cumbria sareng Northumberland pendak.18 Apr 2017

Naha Basisir Florida ka Basisir Trail réngsé?

Éta bakal bentang sakitar 250 mil sareng ayeuna langkung ti 80 persén lengkep. Thejalan satapakbakal ngaitkeun komunitas antara St. Petersburg sareng Titusville sapanjang panjangna, ngamungkinkeun warga sareng pengunjung ngajajah PusatFloridaku sapédah atanapi suku.

Hei, abdi di Santos Trailhead nyiapkeun wisata tilu dinten satengah di dieu. Kuring bakal numpak ti Santos Trailhead, epik OMBA, dugi ka Dunnellon teras naek Withlacoochee State Trail, jalur sapédah anu diaspal, kidul ka jalur gunung sapédah Croom sareng nyandak jalan éta ka daérah Brooksville teras nyandak Candak Suncoast Trail ka Starkey Park teras ngan ukur nyandak éta dugi kuring dugi ka imah kuring. Janten kirang langkung saratus opat puluh mil.

Kuring bakal ngalakukeun di dieu dina tilu satengah dinten atanapi tilu wengi janten kuring leres-leres ngarepkeunana. Éta antara 65 sareng 85 mil ti jalur jalur sapédah gunung tunggal jalur dina perjalanan ieu sareng dasarna sésana bakal janten jalur sapédah aspal anu ngahubungkeun sadaya potongan, janten kuring ngarepkeun dasarna ngan ukur jalur na jalur anu diaspal. Bakal aya dua daérah perkotaan anu kuring kedah nyebrang tapi masing-masingna ngan ukur antara 5 sareng 10 mil dugi ka sésana bakal aya di leuweung anu saé.

Dina OMBA Epic ieu anjeun ngalangkungan sababaraha peternakan anu saé pisan. Meuntas jembatan darat ngalangkungan I-75. Di dieu urang angkat ka Nayls Trail.

Nya, kuring mendakan seuneu anu diresepkeun. Éta di ditu. Mudah-mudahan éta moal mangaruhan perjalanan kuring, mugia henteu aya jalur anu ditutup, ngan ukur kedah dihirupan sakedap.

Abdi di parapatan OMBA Epic sareng Bumi Perkemahan Shangri-La, janten sigana kuring masih gaduh genep mil deui jalan satapak kanggo kemah, tapi kuring bakal mil mil tiap satengah jalan gede pikeun milarian cai, kusabab wengi ayeuna Abdi peryogi cai kanggo masak sésa dinten teras énjing énjing kemah kuring janten kemah garing wengi ayeuna janten kuring badé ngeusian cai deui. Ngeusi cai, waktuna bérés deui dalapan mil kanggo ayeuna. Kuring badé tuang palang lara pikeun nyandak diri, nahan kuring salami lima mil salajengna atoh, sareng ngarep-ngarep kémping tuang sareng ngagoler.

Dijieun ka kemah Abdi di tempat kemah kanggo Florida Trail di dieu kuring kedah nyandak jalan satapak Florida sabab kuring henteu terang, meureun 15 yard dina sapédah kuring kuring terang anjeun kedah nyandak sepédah tapi uh, abdi 100 ayeuna Walked nepi teras ka tempat kemah ieu di dieu, janten ayeuna kuring nuju tuang tuangeun Abdi lumayan lapar, ngarep-ngarep tuang sareng netepkeun sapeupeuting kira-kira genep lima belas lima puluh, janten matahari bakal surup atanapi surup? Abdi badé siap bobo. Wilujeng énjing sadayana, dinten ka dua, caket tabuh 6:30 énjing janten waktosna kanggo gugah.

Kuring ngagaduhan sakitar 53 mil dinten ayeuna, anu mangrupikeun pangpanjangna anu kuring kantos tumpak dina sadinten, janten kuring sigana kedah bobo sareng angkat sareng jalan ka jalan satapak Pruitt anu ayeuna aya dina jalur anu disebut Tricycle. Janten nalika kuring dugi ka Pruitt, kuring kedah ngajalankeun sababaraha mil dina 484 di jalan teras naek kana 41 teras nyandak sababaraha jalan deui ka Withlacoochee StateTrail anu mangrupakeun jalur sapédah anu diaspal anu bakal janten parobahan anu hadé ti sadayana jalur ieu leres-leres nikmati, éta parantos sadayana jalan satapak dugi ka dieu anu hébat tapi jalan satapak diaspal bakal langkung saé upami anjeun kénging mil sareng kuring bakal nyandak jalan satapak WithlacoocheeState ka daérah sapédah gunung Croom teras milarian tempat kemah kanggo wengi janten sakitar 83 mil. Kuring nebak éta sababna aranjeunna nyebat beca, beca alit dina tangkal di ditu kuring sakitar satengah mil ti jalan tol Pruitt sareng jalan-jalan di tempat peringatan ieu pikeun istirahat janten kuring sigana kuring ngagaduhan hiji di dieu kuring bakal eureun tuangeun sareng cai sateuacan dugi ka titik awal, sabab saatos éta bakal janten peradaban anu kuring leres-leres gugup. Kuring ngan saukur pasang kantong, sanés kusabab bakal hujan, tapi konéng hérang sareng kuring kira-kira pikeun milarian hiji Stretch of road, éta sakitar 8 mil tina bentang jalan janten kuring bakal nempatkeun ieu upami waé jalma tiasa ningali kuring.

Diantos dugi ka Withlacoochee State Trail, jalur sapédah anu diaspal anu saé ieu kuring ngalangkungan patalimarga di Dunellen dina 41 saha waé éta saé, éta saé tapi kuring henteu biasa jalan-jalan di jalan jadi éta mangrupikeun petualangan. 35-40 mil Kuring kedah parios mileage tapi éta parobahan anu saé. Kuring tungtungna tiasa ka Croom janten kuring ngajalankeun sababaraha mil dina jalan kokotor jalur tunggal dugi ka dugi ka tempat kemah kuring. bagja aya di trotoar.

Éta saé pikeun kéngingkeun sababaraha mil, tapi kuring siap deui dina jalur. Wooooh! Diantos ka kemah Abdi resep pisan, parantos dinten anu panjang, sakitar 85km janten bumina kuring rada nyeri, yeuh kuring ngarepkeun tuang siang tilu petualangan ieu anu kuring lakukeun di Croom tadi peuting Camped di salah sahiji tempat kemah Florida Trail? tempat kemah anu nyebrang jalan satapak florida sareng jalur sapédah gunung anu saé pisan janten ayeuna kuring numpak jalur sapédah sareng éta sadayana bakal janten jalur sinyal dina sapu anu hébat teras kuring bakal janten tatangga anu pendak sareng jalan satapak anu nyandak kuring ka Brooksville sareng maka kuring bakal ngajalankeun liwat Brooksville pikeun dugi ka Suncoast Trail anu mangrupakeun jalur sapédah anu diaspal teras nyandak jalur sapédah anu diaspal kana Starkey Park sareng ngalakukeun jalan satapak sareng éta dimana kuring sigana bakal lirén Wengi kedah janten dinten anu saé saur kuring éta bakal siga 50 Milerman anu sanés di dieu kuring henteu kantos dugi ka Croom janten perawatan anu nyata Aya sababaraha bukit anu pikaresepeun anu saé tangtosna tanjakan najong kuring, tapi éta bodo, éra pisan aya parapatan éta aya sareng tétéla kuring henteu badé ka arah anu leres, teu aya tanda atanapi sanésna, janten kuring kedah deui sakitar sapuluh menit waé, tapi masih saé yén kuring nyandak telepon sélulér ku GPS sadayana mundur. Diantos ka Tucker Hill, éta mangrupikeun kompléks anu saé pisan sareng paviliun sareng kamar mandi sareng cai ogé nepi ka sababaraha jalan aksés teras kana jalur tatangga anu saé sareng kana Brooksvillewell.

Di dieu kuring mimiti ka Brooksville. Abdi kantos naék jalan satapak aspal ieu bari. Tapi ayeuna kuring kedah kaluar di jalan.

Jalan ieu ngagaduhan jalur sapédah sareng aya trotoar payun janten abdi badé nyandak perusahaan. Kuring ngan ukur tiasa nyéwa mobil sareng balik ka bumi sigana? Abdi nyandak sapédah abdi ka bumi. Kuring tetep nyetir.

Janten akhirna kuring dugi ka dieu ka SuncoastTrail. Sakali kuring nyandak Good Neighbor Trail ka ujung Brooksville, kuring nyandak 98 ka State Road 50 teras StateRoad 50 ka Suncoast Trail State Road 50 mangrupikeun jarak jauh, tapi éta henteu goréng pisan kusabab leres-leres saé pisan salah sahiji trotoar anu lega sareng kuring milih trotoar ka ditu ka dieu janten kuring henteu kedah ngalaman pangalaman samar sareng mobil atanapi anu sapertosna. Éta saé janten kuring bakal ngalacak Suncoast dugi ka Starkey Parkwoo! Abdi dugi ka Starkey Park.

Abdi panginten sakitar opat mil bade angkat ayeuna. Abdi dina jalur sepédah anu leres-leres asik ieu anu lebet ka Starkey dugi ka jalan gunung kuring sababaraha jalur payun, tapi eh, leres-leres aya pemandangan di dieu, janten kuring milari tempat rahasia pikeun kemah kanggo wengi. Kuring henteu acan ningali tanda-tanda yén aranjeunna henteu kénging kémping, sanaos aranjeunna henteu kénging kémping, tapi kuring henteu badé dugi ka bumi wengi ayeuna janten abdi bakal mendakan tempat kamuflase pikeun kemah teras gugah mimiti isuk-isuk sareng mareuman kuring angkat.

Kuring mendakan tempat anu disumputkeun, sigana bakal poék dina sajam, janten ngarep-ngarep moal aya anu datang kadieu, kuring nembé ngalangkungan bikers gunung sakitar sapuluh menit ka pengker janten mugia teu aya anu sanés tiasa ngaliwat. Nya, eh, kuring mutuskeun kuring henteu badé ngiringan siluman kusabab sababaraha urang deui sumping janten kuring henteu resep pisan ieu sareng kumargi kuring panginten henteu kedah kémping di dieu kuring bakal naék sapédah abdi sareng siklus deui Di bumi sigana bakal sakitar sajam. Kuring bakal balik deui dina jalur sapédah gunung sareng sigana pencét jalan satapak aspal sabab éta bakal balikkeun kuring ka imah langkung gancang, tapi ogé, enya kuring bakal ningali anjeun nalika balik ka imah.

Kuring cicing pas di jalan kitu atuh! Disetir ti jalan satapak Santos ka bumi kuring. Panonpoé Tilelep.

Dupi anjeun tiasa siklus Basisir ka Basisir Trail?

Siklussapanjang Park Connector Network sarengBasisir ka Basisir Trailbari ngararasakeun pemandangan sareng sora alam. Thejalan satapaknembus taman sareng daérah alam sapertos Taman Alam Bukit Batok sareng Taman Bishan-Ang Mo Kio.

Naha bersepeda 100 mil Hard?

TOsaratus-sapédah milnumpak mangrupakeun tantangan anu cukup, tapi ku bantosan program latihan anu leres, éta jauh tina mustahil. Atur target diri sapanjang jalan sareng pastikeun pendekatan anjeun rupa-rupa, sareng anjeun bakal tiasa nalukkeun jalanna!

Naha anjeun tiasa kaleungitan gajih beuteung ku naék sapédah?

Leres,tiasa bersepedaTulungkaleungitan gajih beuteung, tapi éta bakal nyandak waktos. Hiji studi anyar nunjukkeun biasaNgabuburitbisa ningkatkeun sacara umumkaleungitan gajihsareng ngamajukeun beurat séhat. Kangirangansakabéhnabeuteunggirth, sedeng-latihan intensitas aérobik, sapertosNgabuburit(boh di jero rohangan atanapi di luar ruangan), épéktip pikeun diturunkeungendut beuteung.02.02.2021

Naha anjeun tiasa ngalakukeun basisir ka basisir dina hiji dinten?

Éntri pikeun2021 Pasisian ka Basisir dina hiji dinten nyaétaayeuna dibuka!

Rute anu ikonik ieubakalnyandakanjeunngaliwatan tilu Taman Nasional pangsaéna Inggris.
26 Juni. 2021

Sabaraha mil lega Florida di titik pang lega na?

TheGéografi tinaFlorida.Floridanyaéta 500mil panjangnasareng 160mil legadinapaling jauhtitik.Thepuseur géografis tinaFloridaperenahna di Hernando County, 12RébuanNNW ti Brooksville.Floridawawatesan ku Georgia sareng Alabama kaétakalér.8 Sep 2017

Sabaraha lami kanggo nyandak pantai ka basisir di Florida?

Ieunyokotsakitar 45 jam, atanapi genep dinten 8-jam, pikeun nyetirbasisir-ka-basisir. Anjeunbakalkedah mutuskeun upami anjeun hoyongnyandakhiji tina opatbasisir-ka-basisirinterstates atanapi meuntasétanagara salakuétalami-lamituhdi jalan raya A.S.

tilepan sapédah listrik

Dupi anjeun ngalakukeun basisir Devon ka basisir dina sapédah jalan?

Re:Basisir Devon ka Basisir

Plymouth. Nanging, sababaraha rayatngalakukeunanabutuh dua atanapi tilu dinten ngalangkungan alitjalan-jalansareng kampung alit, tapi anu utamijalan-jalananu saé pikeun numpak hususna sareng asapédah jalan.Upami anjeun tumaroshoyong lirén satengah jalan, kuring nyarankeun Hatherleigh sabab kota anu saé sareng sababaraha pub anu hébat!
r.

Naha aya jalan satapak sapédah anu ngalir ka basisir?

AS ngawangun jalan satapak sapédah anu ngalir ka basisir-ka-basisir di 12 nagara bagian. Ngabuburit parantos janten popularitas ti saprak mimiti pandemi. Gambar: Baker City Cycling klasik dina Flickr. Jalan Raya Amérika Ageung bakal ampir 6.000km nalika réngsé, sareng bakal ngalayanan 50 juta jalma dina 80km tina rute.

Sabaraha mil basisir ka Coast Trail di Florida?

Dina 2014 Déwan Peraturan Propinsi Florida nyayogikeun dana $ 50 juta pikeun ngarengsekeun 'sela' antara jalur anu aya pikeun ngabentuk jalan satapak panggunaan kontinyu ieu di panjuru nagara. Manjang salapan kabupatén, ieu mangrupikeun kolaborasi nagara sareng daérah. Tingali tautan peta.

Sabaraha lami pantai ka Coast Trail di Singapura?

(Sterculia macrophylla). Gabung sareng kuring nalika kuring ngantunkeun anjeun ngalangkungan pangalaman leumpang anu dikurilingan sapanjang Coast- to-Coast Trail, jalur 36km anu ngalangkungan peuntas Singapura manjang ti Jurong Lake Gardens di beulah kulon dugi ka Coney Island Park di belah wétan-kalér.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Garpu karbon Kinesis - solusi praktis

Naha garpu karbon patut? Jawaban saderhana: Responses sanés anu leres: garpu karbon langkung (langkung) langkung enteng sareng langkung ngahampura. Tapi kaunggulan anu paling penting nyaéta éta ogé sudutna langkung saé tibatan aluminium (sareng rada langkung saé tibatan waja atanapi titanium anu janten seueur bikang sareng Ti motor ayeuna nganggo garpu karbon).

Fakta serat karbon - solusi praktis

Naon istiméwa ngeunaan serat karbon? Serat karbon mangrupikeun bahan kapadetan rendah kalayan rasio kakuatan pikeun beurat pisan. Ieu ngandung harti yén serat karbon tangguh tanpa kagoréng sapertos baja atanapi aluminium, sahingga sampurna pikeun aplikasi sapertos mobil atanapi pesawat.

Garpu karikil karbon - kumaha ngalereskeun

Naha garpu karbon saé pikeun gravel? Sanaos kuring nyobian anu pangsaéna pikeun milari garpu gravitasi karbon anu didesain pikeun petualang dina pikiran. tapi ogé kuring kalebet sababaraha garpu karbon anu kirang serbaguna anu henteu ngagaduhan eyelét tapi tiasa tiasa dianggo kalayan saé kanggo bikepacking sareng cycling petualangan sareng dioptimalkeun ogé pikeun grinding gravel umum.

Sapédah karbon dina palatih - patarosan umum

Naha aman pikeun nempatkeun sapédah karbon dina palatih? Gumantung kana jinis palatih sareng panggunaan, éta berpotensi nerapkeun kakuatan anu teu biasa dina sapédah anjeun, pakean bagian sareng / atanapi ngaleuleuskeun atanapi ngarusak sapédah anjeun, maca tambahan pikeun manual pamilik Khusus ngeunaan panggunaan palatih. Ieu leres leres pikeun sapédah serat atanapi serat karbon kaku napel na palatih.

Setang karbon vs aluminium - solusi pikeun

Naha setang karbon ngabédakeun? Pikeun pamula, tanpa kaleuleuwih diwangun, batang karbon tiasa nawiskeun langkung seueur kamampuan damping tibatan kaseueuran batang paduan. Daripada ngaraosan masing-masing geter, setang karbon tiasa ngabantosan nyerep sareng ngabasmi obrolan éta. Nalika anjeun kaluar dina perjalanan anu panjang, éta tiasa ngabédakeun langkung raoseun pikeun panangan anjeun.