Utama > Ngabuburit > Sapédah gunung gratis - kumaha ngalereskeun

Sapédah gunung gratis - kumaha ngalereskeun

Naon anu tiasa dianggo pikeun sapédah freeride?

TOsapédah freeridenyaéta Turun gunungsapédahanu parantos dirarancang pikeun kagunaan langkung ageung di gunung. Thesapédahbiasana nampilkeun babandingan gear anu béda anu ngamungkinkeun pengendara pikeun naékna numpak duanana nanjak sareng nurun gunung. Posisi pengendara langkung caket kana tengahsapédah, sareng sikep normal.13 Apr 2018



Babak kahiji séri Fest nembé lumangsung di Afrika Kidul sareng sababaraha luncat pangbadagna di dunya, 90-kaki ganda. Hayu urang tingali sababaraha sapédah anu parantos ditumpangan di dinya sareng naon anu ngajantenkeun sapédah freeride mangrupikeun sapédah freeride, éta mangrupikeun sepédah turun kalayan gantung anu super kaku sareng rebound lambat pisan anu ngalaksanakeun éta G-outs, anu nyandak -Off gedé tiasa ngabantosan . Kami gaduh genep motor anu kedah ditingali, tapi mimiti urang tingali di Carson Storch's Rocky Mountain Maiden Rocky Mountain Maiden mangrupikeun 200 mil touring bike.

Hareup sareng tukang urang gaduh garpu SR Suntour di payun, damper coil DVO di tukang. Janten Rocky Mountain mangrupikeun salah sahiji ti saeutik pabrik anu masih ngajual sepédahna pikeun 26. nawiskeun roda inci.

Janten anjeun gaduh dua setélan di putus tukang. Hiji pikeun roda anu langkung ageung, hiji pikeun roda 26 inci. Sareng anu ngajantenkeun jangkungna kurung sareng géométri handapeunana sami.



Éta lebet kana pipah sirah, sakitar payuneun sepédah. Géométri tina roda 26 inci tetep ampir sami sareng roda anu langkung ageung. Ayeuna freeriders resep roda anu langkung alit kusabab éta langkung gampang dialungkeun dina hawa sareng ngalakukeun trik ageung. Bagian di dieu nyaéta CNC sareng diododasi ku Rocky Mountain sareng linggih dina tabung sirah standar ngan ukur pikeun ngaluarkeun tumpukan éta sareng sapédah jangkungna naék sapertos kitu sapertos dina roda 27,5 inci sareng bantalanana linggih di ditu.

Detil khusus anu saé sapertos McGazza top cap ieu sareng sapédahna ngajalankeun roda Hope 26 inci kalayan hub Hope Pro-4 na. Hayu urang ngupingkeunana. (Sapédah hums) Janten éta Nicholi Rogatkins ngagurilap pisan, Spésialisasi Khusus 8.

Deui kalayan roda 26 inci. Éta gaduh guncangan hawa dina payun sareng tukang sapédah ieu sareng éta ogé disetél alit pisan sareng pigura alit. Di mana Nicholi Rogatkin jangkungna 1,80 m.



Janten henteu masif, tapi sigana sahenteuna bakal cocog sareng pigura sedeng. Tapi anjeunna kedah gaduh setelan na anu saé saé sareng alit sahingga anjeunna tiasa ngalungkeun sapédah na. Janten 25 mil Spanks aya di ditu, sareng bilahna digulung deui langsung.

Janten upami aranjeunna ampir di luhur méja garpu, éta bakal karaos pondok pisan. Bar na Spank Vibrocore sareng aranjeunna leres-leres gaduh téknologi anti-geter ieu pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung raoseun. Aranjeunna aya dina modél naékna 5 mm.

Anjeun tiasa ningali roller dugi ka dieu, ampir anjeun tiasa ningali logo anu aya di payunen setang, ti tukang. Ogé, anjeun tiasa ningali tuas pergeseran na ngagulung leres-leres pisan jalanna supados anjeunna henteu pencét nalika anjeunna ngadamel trik, khususna henteu trik ku panangan anjeunna nalika anjeunna nyekel tangan dina setang deui. Sapédahna dijalankeun dina roda DT Swiss EX471 26 inci.



Aya dua kanggo 40 hub, parios aranjeunna. (Roda hums) Anjeunna ogé ngagaduhan prototipe ban Michelin 26 inci. Setup anu pikaresepeun, urang henteu leres-leres ningali prototipe ukuran ieu deui.

Sapédahna dilengkepan cekelan Turun gunung Ergon sareng sadel. Ieu sapédah anu matak, ieu Sam Reynolds Polygon colossus DH9. Éta sapédah anu sami anu urang tingali ku Mick Hannahrace dina Piala Dunia Turun Turun, tapi éta sato galak anu béda-béda, Janten aya 200m payun sareng tukang, sareng kami gaduh garpu SR SunTour Rux payun, sareng kami gaduh tukang kami bos bos, tapi éta bagian anu narik ati.

Éta saéstuna ngagaduhan spring spring 1000. Janten rata-rata beurat bulu anjeun, sigana lima atanapi genep ratus. Janten ieu super sesah, éta ngajantenkeun tukang sapédah leres-leres kaku.

Sareng dimana anjeun kersa Milarian spring serap shock 1000 pon? Nya, éta tina sapédah motorcross mini, janten sapédah éta leres-leres siluman, sadayana hideung kecuali caliper biru éta, sareng éta Trickstuff Direttissima. Janten sanés mérek anu tiasa anjeun tingali seueur, tapi éta katingalina sapertos rem anu hadé. Éta ogé ngagaduhan pedal datar DMR V8 héjo kapur.

Sam numpak setang Spank Vibrocore deui, tapi anjeunna ogé ngagaduhan pasisian Vibrocore dina sapédah ieu. Lebetkeun busa khusus, deui pikeun ngirangan geter. Tingali, setang na katingalina super beresih, anjeunna ngagaduhan pandangan anu rumit pikeun ditingali di dinya, éta katingalina saé pisan.

Anjeun tiasa ningali seueur liang ageung anu dibor diantarana. Motor super panjang katingali aya. Ogé, anjeun tiasa ningali yén anjeunna henteu nganggo tuas gir, janten anjeunna naék motor sapédah ieu.

Éta ngagaduhan tensioner ranté SB1 di tukang sareng alat ranté E 13 di payun. Anjeun panginten panginten ieu katingali di luhur, setelan ieu didesain kanggo hiji speed. Tapi dina sapédah gantung anu lengkep, tegangan tina ranté dina sapédah paling bakal robih sakedik nalika roda tukang ngumbara ngalangkungan perjalanan ieu.

Janten anjeun peryogi ranté anu masihan anjeun cukup gh kendor pikeun gantung tukang gerak. Dina hal ieu, anjeun ogé bakal peryogi tegangan pikeun mastikeun ranténa henteu pareum. Dina roda payun, Sam nyetir ban Kenda Hellcat.

Sakitu lumayan ban Turun gunung dina bagian tukang sapédah anjeunna nuju tumpak semi-licin anu bakal gancang pisan. Anjeunna ogé lumpat kana sepédah DH Spank. (Sapédah whirring) (musik beat funk beatbeat) Ieu Jordie Lunn, pengendara Kanada, YT Di.

Sapédah anu sami sareng Erin Gwynn tumpak balapan nurunkeun Piala Dunia. 200 pabrik ngarambat payun sareng maca. Anjeun gaduh petinju Rockshox di payun.

sapédah lalaki tumpak gajih

Damper coil RC2 anu meriah di tukang. Éta saéstuna ngagaduhan cinyusu titanium pikeun ngahémat sababaraha beurat, tapi ogé ngagaduhan perangkat keras ban sapertos baut emas dina sapédah. Tingali topi luhurna nyarios yén lampu henteu pas.

Kuring henteu yakin Erin Gwynn naék salah sahiji dina sapédah na. Janten anjeunna ogé nyetir palang anu kotor pisan, tapi éta resep terang? Anjeunna ngaleupaskeun ekstensi garpu ngalangkungan makuta, naha anjeunna hoyong palang anu horisontal atanapi henteu, tapi naon anu kedah anjeunna lakukeun? Anjeunna nyobian tetep juru topi na sami, saha anu terang. Anjeunna ogé ngagaduhan roda tukang handap dina sapédah ieu janten pelana na leres dibanting.

Tapi urang sering ningali ieu dina sapédah gantung lengkep, perjalanan gantung anu langkung lami anu ban tukangna leres-leres dilakukeun dina Ayeuna Jordie parantos ngahasilkeun solusi akalna pikeun ieu, anjeunna leres-leres ngorehan bagian tukang korsi na. Anjeunna ogé katingalina parantos nyabak payuneun sadelanana. Ayeuna kuring henteu yakin naha.

Kuring heran lamun éta di handap? pikeun ngalakukeun trik koréksi korsi sapertos slinger atanapi superman korsi-grabs, tapi kuring henteu terang, anjeun terang? Hayu urang terang dina komentar di handap. Abdi hoyong terang kunaon anjeunna ngalakukeun ieu. Anjeunna ogé ngoperasikeun gagang Sénsus sareng Anjeunna nyetir motor Halo.

Sareng kuring terang sapédah ieu, ieu urang Blake Sampson Scott Gambler. Sareng nyatana, éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik sapédah anu gaduh roda anu langkung ageung, nyaéta 27.5.

Anjeunna nyetir ban Turun Kaiser buana leres-leres dialungkeun. Deui, ampir semi-licin ayeuna, janten langkung gancang pencét éta. Urang gaduh garpu Foxx 40 di payun, tapi ogé damper DH2 di tukang.

Éta leres-leres disesuaikan janten anjeun ngagaduhan komprési kecepatan luhur sareng low sareng bantalan dina shock absorber ieu. Ayeuna seueur pengendara ngarobih gantungna, khususna tukang peredam tukang, lalaunan pisan nalika rebound. Nalika sapédahna diperes badé angkat sareng anjeun leres-leres ngaluncatan, anjeun henteu hoyong roda tukangna disada teuing ku sabab éta tiasa ngajantenkeun anjeun maju sareng maju.

Blake nyetir tandatangan Danny Mac Crank Brothersstamp ngawelah dina ukuran alit. Éta ogé ngagaduhan pos korsi Crank Brothers, Cobalt 3. Di luhur kami gaduh sadel Ergon SMD2.

Salaku tambahan, Ergon nanganan. Sababaraha keuna khusus pikeun sapédah na, anjeunna ngagaduhan nami sareng umbul Zimbabwé, dimana anjeunna asalna, dina tabung luhur, ogé stiker Darkfest dina makuta garpu. Hayu urang béréskeun éta ku gancang-gancang ningali Ethan Nell's YT Di. . Sigana mah sapédah saeutik deui.

Sabenerna anjeunna katingalina siga anjeunna ngajalankeun tuas rem na super datar dina palang sehingga anjeunna tiasa ngahontal éta nalika anjeunna ti tukang sapédah. Kami leres-leres gaduh garpu anu teu dibéréndélkeun di payun, tapi éta katingalina siga Foxx 40 pikeun kuring. Janten kuring henteu terang kunaon éta henteu mérek.

Kamungkinan masalah sponsor. Deui roda 26 inci, gaduh nyerep shock udara di payun sareng tukang. Tina genep roda anu urang tingali, tilu hawa, tilu coil, sareng sadayana kecuali hiji dina roda 26 inci.

Sapédah ieu ogé ngagaduhan ban tukang anu super ageman. Naha kusabab freerider teu puguh? Atanapi anjeun hoyong ban gulung gancang? Saha anu terang. Naon anu anjeun pikirkeun? Hayu urang terang di ditu.

Ayeuna, upami anjeun hoyong ningali cek sapédah lengkep dina sapédah Ethan Nell, pencét nepi ka dinya, sareng upami anjeun teu acan ningali éta, pencét di ditu pikeun tulisan hébat Blake ngeunaan DarkFest. Méré kami jempol upami anjeun resep kana motor freeride, sareng klik tombol Ngalanggan upami teu acan.

Naon hartosna freeride MTB?

Syaratnafreeridingasalna diciptakeun ku snowboarders,hartosnatunggang gunung tanpa tangtu, tujuan atanapi aturan ngeunaan rupa bumi alam. Dibiking gunung, ieunyaétajalan satapak kalayan garis paling kreatif anu mungkin kalebet gaya, amplitudo, kontrol, sareng kagancangan.

ningkatkeun kakuatan siklus

Naon sapédah gunung anu pang saéna?

  1. Siklus Ko-op - DRT 1.1.Pangalusnanilaisapédah gunungkalayan pigura unisex.
  2. Cannondale - Trail 8 '2021Sapédah gunung anggaran pangsaéna.
  3. Trek - Marlin 4 '2021.Pangalusnapamula urangsapédah gunung.
  4. Merax - Finiss.Pangalusnatingkat Éntrisapédah gunungti Amazon.
  5. Diamondback - Overdrive 29er.
  6. Raleigh - Talus 1.
  7. Schwinn - Bonafide.
  8. Mongoose - Malus.

Naon sapédah gunung tingkat Éntri anu saé? Abdi nampi patarosan ieu unggal dinten. Éta sababna dinten ayeuna kuring masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun milari sapédah anu énggal atanapi anu parantos dianggo, henteu paduli merekna. Tapi ke heula urang kedah ngahartikeun naon ari sapédah tingkat Éntri.

Upami anjeun pemula sareng gaduh artos teu terbatas maka diskusi ieu parantos réngsé. Ngan kaluar ka dinya sareng nyéépkeun sakumpulan artos dina sapédah anu saé sareng anjeun parantos réngsé. Tapi kuring nebak yén kaseueuran pamula milari komitmen kauangan pangleutikna anu tiasa dilakukeun nalika masih kénéh kéngingkeun sapédah gunung anu pantes.

Sapédah ieu cukup pantes pikeun anjeun dina waktos masalah anu sering sareng sering. Langkung saé, éta sayogi $ 329. Leres éta Diamondback Overdrive sareng kuring naék Diamondback, tapi kuring hoyong anjeun hilap dinten ayeuna kusabab Diamondback panginten henteu sayogi dimana anjeun cicing atanapi anjeun ningali sapédah tilas.

Dinten ieu kuring hoyong anjeun pura-pura sapédah ieu henteu warnaan sareng teu ngagaduhan logo. Kumaha carana urang sacara obyektif nangtoskeun yén éta 'tiasa dipercaya' upami anjeun ngan ukur nalungtikna? Hayu urang mimitian ku indikator anu paling penting tina sapédah gunung anu saé: gantungan derailleur. Upami sapédah gunung dilengkepan derailleur tukang, éta kedah digantungkeun tina sapotong logam ieu anu disebut gantungan dina pigura.

Dina nalika ragrag, gantungan dirancang pikeun istirahat pikeun nyegah karusakan dina pigura. Éta teras tiasa dirobih atanapi diganti ku biaya murah. Ieu cara langkung saé tibatan maledogkeun sapédah kana tempat sampah, anu anjeun kedah lakukeun upami anjeun megatkeun bagian tina pigura anjeun.

Ati-ati ku solusi tambalan sapertos kitu, atanapi langkung parah, kalayan derailleur dipasang langsung dina pigura. Sapédah sapertos kieu tiasa janten ngan ukur ragrag jauh tina karusakan total, sareng bersepeda gunung sadayana ngeunaan ragrag. Kusabab kitu, gantungan derailleur mangrupikeun hal anu pangpayunna anu anjeun kedah lakukeun.

Pastikeun yén sapédah parantos siap. Komo sapédah anu saderhana parantos leres-leres dipotong, gantungan mesin anu katingali fungsina. Janten panyilidikan anjeun kedah dimimitian sareng kamungkinan ditungtungan ku éta.

Bagian penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta batang SS utas anu diulirkeun, anu anjeun tiasa ngaidentipikasi ku baut jepitan ieu di dieu, sareng 4 baut anu nahan stang dina tempatna. Upami anjeun ningali ieu tibatan, biasana warta goréng. Upami anjeun ngagaduhan jasa atanapi ngagentos payuneun, kalebet garpu, anjeun dugi ka bagian anu teu tiasa dipercaya atanapi bagian sepeda gunung modél anu sesah dipilarian.

Untung nyukcruk mérek garpu gantung pertengahan 90an anyar pikeun ngagentos anu lami. Henteu ngan ukur batang tanpa benang langkung gampang sareng langkung mirah pikeun dijaga, tapi éta ogé langkung kaku, hal anu anjeun badé kompromi. Nalika anjeun angkat ka roda, anjeun kedah pastikeun yén aranjeunna gaduh tuas pelepasan gancang.

Ieu umum dina bikang tingkat lebet sareng ngamungkinkeun anjeun ngaleupaskeun atanapi ngagentos roda ku panangan tanpa alat; anu langkung penting, aranjeunna mangrupikeun indikator tina panggunaan sapédah anu dihaja. Upami ban datar teu tiasa dihindari nalika ngédit gunung, éta masalah upami gaduh rengkuh 15mm sareng anjeun pikeun miceun kacangan ieu. Goréngna ogé, sapédah gunung sareng kacang dina poros ampir teu mungkin pikeun ningkatkeun roda, sareng roda mangrupikeun hal anu bakal langkung ageung nalika anjeun gaduh pangalaman.

Janten dina sapédah gunung tingkat lebet, milari tuas pelepasan gancang sareng upami ningali kacang, tinggal ngajauhan. Salajengna sumping engkol sareng ranté rakit modular sareng dibungkus babarengan, henteu rivet sasarengan salaku potongan ageung. Kuring yakin anjeun tiasa ningali masalah dina ieu.

Megatkeun hiji hal di dieu sareng anjeun panginten biaya tina sapédah anjeun pikeun ngararancang hiji hal, janten upami éta hal anjeun janten saé pikeun anjeun. Upami teu kitu, milari hal anu anjeun leres-leres tiasa ngaco. Hal anu kedah diperhatoskeun nyaéta rem cakram payun sareng tukang.

Malah rem cakram anu murah tiasa ditukeurkeun anu langkung saé, anu penting diperhatoskeun sabab sapédah anjeun kedah ngagaduhan titik lampiran pikeun ieu ti mimiti. Anu langkung penting deui, rem cakram jauh langkung dipercaya tibatan rem rim, sabab éta industri sapédah gunung ngalih ka aranjeunna gancang sareng decisively puluhan taun ka pengker. Kusabab sapédah gunung anu saé kedahna dirobih sareng diénggalan, kedah pisan curiga kana hiji tanpa rem cakram.

Tungtungna, anjeun kedah pastikeun yén sapédah na ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten sareng pabrikna saéstuna masihan petunjuk kumaha ukuran anu anjeun peryogikeun. Ieu sagampang ngagunakeun Google, seni anu leungit. Bisi mana waé, upami pabrikna henteu nawiskeun inpormasi ieu, maka aranjeunna sigana henteu ngémutan seueur ngeunaan sepédahna sareng janten anjeun henteu kedah percanten ka anjeun pikeun nyandak anjeun jauh ka jero leuweung, janten indikator ieu kirang obyektif tibatan anu sanés , Tapi anjeun sahenteuna kedah gaduh hiji kéngingkeun sapédah anu cocog sareng anjeun.

Sanaos seueur indikator séjén ngeunaan sapédah siap-jalan, aranjeunna henteu saé pisan upami sapédah anu dimaksud henteu nyumponan sarat anu ayeuna urang bakal pokuskeun kana naon anu diarepkeun tina sapédah tingkat lebet sapertos ieu sareng sababaraha hal anjeun tiasa ngalakukeun éta tiasa ngalakukeun pikeun ngamutahirkeunana. Mimiti, penting pikeun dicatet yén ampir kabéh bikang gunung tingkat Éntri nyaéta B. hardtails atanapi bikes tanpa suspénsi tukang.

Patalina anu diperyogikeun pikeun gantung tukang nyaéta mahal sareng beurat, janten umumna henteu pantes diinpéstasi dugi ka mimiti mecah rébuan poin. Demi kesederhanaan, kami bakal ngawatesan diskusi ieu pikeun hardtails. Hardtails pikaresepeun sareng gancang, janten aranjeunna masih resep pikeun ngamimitian.

Tapi hardtails sahandapeun $ 500 ampir-ampiran waé XC atanapi sapédah lintas nagara. Sapédah XC dioptimalkeun pikeun pedaling sareng transmisi kakuatan. Éta gancang sareng gampang dianggo pikeun ngarambat jarak jauh.

Tapi kauntungan ieu tiasa nahan anjeun saatos anjeun ngamimitian ngusahakeun panangan dina freeride. Éta henteu hartosna anjeun moal tiasa luncat sakedik dina sapédah XC. Éta ngan ukur luluncatan, tetes, gulungan batu atanapi naon waé katurunan panjang anu paling saé dilakukeun dina sapédah jalan satapak.

Hardtail hideung ieu gigireun Overdrive mangrupikeun conto anu saé tina sapédah jalan satapak. Garpu anu raked, sudut agrésif, setang lega, perjalanan anu langkung panjang, sareng bobot anu langkung pondok ngajantenkeun langkung saé pikeun jenis tunggang gunung anu kuring lakukeun. Kusabab anjeun teu tiasa ngarobih sapédah XC kana sapédah Tra il atanapi sabalikna, anjeun kedah jujur ​​ngeunaan naon anu anjeun badé lakukeun ku sapédah gunung anjeun sateuacan mésér.

Tapi upami anggaran anjeun sahandapeun $ 500, naha anjeun resep atanapi henteu, anjeun tiasa kéngingkeun sapédah XC. Upami dina sababaraha waktos anjeun ngalih sareng ngalungkeun sapédah sakitar langkung seueur, anjeun panginten raoseun. Ieu anu kuring lakukeun pikeun ningkatkeun kamampuan sapédah XC anggaran kuring.

Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta, turunkeun, gentos ban. Nalika kuring ngalungkeun ban anu langkung lega, gnarled kana overdrive kuring, éta karasaeun sapédah anu béda pisan. Kuring sanggup ngajalankeun ban ieu dina tekanan anu langkung handap, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung serem sareng ngahampura.

Tapi éta henteu ngan ukur. Naha anjeun nguping sadaya rénghap ranté kuring keprok di sakumna tempat sareng kanyataanna éta kaluar lengkep dina sababaraha kali luncat. Pikeun ngalereskeun ieu, kuring masang panduan ranté anu ampir-ampiran ngaleungitkeun masalah.

Ieu bakal ngarugikeun anjeun langkung kirang tibatan ningkatkeun drivetrain anjeun, anu tiasa gampang ngajalankeun anjeun sapertos sapédah ieu. Upami kuring mangrupikeun pemula pikeun kéngingkeun sajauh mungkin dina sapédah ieu kuring ogé tiasa ningkatkeun pedal sareng meureun garpuh sapertos kitu, langkung saé ngajualna sareng ningkatkeun sagala hal. Barina ogé, upami anjeun parantos gaduh sapédah sareng mendakan éta gagal sababaraha tés ieu, anjeun masih tiasa nguntungkeun tina tulisan ieu.

Upami ayeuna dianggo pikeun anjeun sareng anjeun pikaresepeun, maka tetep abon-abon. Upami anjeun ngaraos hoyong nahan anjeun, ayeuna anjeun gaduh alat pikeun milari anu langkung saé. Kitu cenah, kami henteu acan nyarioskeun perkawis pangumpulan, pangropéa, atanapi sadaya pembaruan anu sanés anu anjeun tiasa naroskeun, ku bantosan pemirsa kuring, kuring bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajawab éta dina koméntar.

Janten milari sapédah pamula anu saé sareng terasrasakeun. Kusabab anjeun ngan ukur sataun jauh tina ngajual sadaya katuangan sareng pembiayaan sapédah pembiayaan anu henteu tanggung jawab. Éta kajantenan pikeun anu pangsaéna urang. Hatur nuhun parantos nyingkirkeun kuring ayeuna sareng ningali deui waktos salajengna.

Naha MTB masihan sah?

DupiMTB Pasihansah? .. Leres!

Upami urang jujur, ningkatkeun sareng ngalayanan sapédah anjeun tiasa mahal. Candak ban High Roller II ieu, salaku conto. Aranjeunna saé, tapi anjeun bakal nyéépkeun antara $ 130 sareng $ 150 kanggo hiji set.

Aya hal-hal sapertos kasét waos 11-50 ieu ti SunRace anu bakal masihan sapédah anjeun sajumlah rentang tapi bakal nyandak $ 100 tina dompét anjeun sareng sapertos ban antukna bakal pareum. Lumayan pikasieuneun, sanés? Kumaha upami kuring nyaritakeun yén sadayana didieu hargana kirang ti $ 80? Nantikan, kuring bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngahémat hiji ton artos dina paméséran sapédah anjeun salajengna. (musik funky) Hei sadayana, nami abdi Joseph sareng wilujeng sumping Kuring yakin seueur anjeun anu naros naha kuring mésér bagian anu dipaling atanapi naha kuring nganggo perjanjian sponsor khusus pikeun ngajantenkeun sadayana murah.

Walerna henteu, kuring bakal nunjukkeun ka mana kuring badé kéngingkeun bagian anu énggal atanapi enteng dianggo kalayan diskon diskon pisan. Ayeuna anjeun bakal kedah sakedik kasabaran pikeun jalan ieu. Seueur tempat ieu gaduh inpormasi terbatas janten anjeun henteu ngan ukur kedah terang naon anu kedah dipilari, tapi anjeun kedah sering ningali hal.

Nanging, anjeun bakal diganjar ku tabungan masif. Nanging, ieu sanés gaganti pikeun dealer karesep anjeun atanapi toko sapédah lokal. Peryogi hal langsung, punten nganggo.

Abdi hoyong nyandak sakedap kanggo ngobrolkeun bagian-bagian tilas umumna. Henteu aya rusiah anjeun tiasa mendakan tawaran hébat kana motor lengkep atanapi bahkan garpu payun nalika anjeun mésér barang anu dianggo dina Pinkbike, eBay atanapi Craigslist. Disebutkeun, anjeun leres-leres kedah terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun sareng naon anu kedah dipilarian pikeun mastikeun yén anjeun henteu ngagaduhan bagian anu goréng atanapi kakurangan.

Sanaos kitu, saurang juragan kadang-kadang leres-leres jujur, tapi aranjeunna henteu sadar yén bagianna dina bentuk langkung parah tibatan anu disangka. Janten, langkung saé tinggalkeun tipung moro tawar jinis ieu pikeun jalma anu leres-leres terang patarosan naon anu kedah ditaroskeun sareng naon anu kedah dipilarian, hayu urang teraskeun. (musik macét) Nalika kaseueuran jalma nganggo eBay pikeun mésér barang-barang tilas, éta saéstuna mangrupikeun tempat anu saé pikeun mésér hal-hal énggal kalayan diskon anu lumayan pantes.

Sareng kuring henteu nyarioskeun perkawis Cina murah anu ngarusak diri saatos perjalanan. Seueur Dealer sapédah online favorit anjeun ogé ngajual inventaris na dina eBay eBay. Kaseueuran hal-hal ieu dijual pikeun harga anu sami anu anjeun mendakan dina halaman utami, nanging aya barang anu gaduh sababaraha jinis barang tambihan anu ditawarkeunana ku pilihan tina tawaran Daptar anu pangsaéna.

Ieu masihan anjeun kasempetan pikeun nawar harga sakedik langkung handap, tapi tong ambisius teuing - anjeun moal meunang diskon sakitar 50% tapi éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahémat sababaraha dolar di ditu ka dieu gumantung kana barangna. mileage tiasa bénten-bénten, tapi éta pantes dicobaan. Kuring ogé perhatoskeun yén seueur toko sapédah anu langkung alit ngajalankeun toko eBay kaluar tina bagian tukang toko na pikeun ngajual barang-barang jual atanapi barang kabuka. Aranjeunna bahkan nempatkeun sababaraha hal dina lelang sakapeung, anu sakedik berkah campuran sabab upami anjeun hiji-hijina jalma anu milari barang ieu maka anjeun tiasa kéngingkeun diskon ku harga anu leres pisan.

Upami teu kitu anjeun bakal mendakan diri dina perang nawar sareng 50 jalma sanés, sareng tuah. Abdi ogé hoyong nunjukkeun yén anjeun leres-leres kedah merhatoskeun istilah penjualan. Penjual ngagaduhan istilah anu béda sareng aranjeunna bahkan tiasa ngagaduhan istilah anu béda-béda gumantung kana barangna.

Janten baca pedaranana sareng upami aya cangcaya, naroskeun seueur patarosan anu anjeun tiasa sateuacan pencét tombol mésér kanggo ngahemat sadayana repot. (Lampu musik disko) Tempat anu sanés dina daptar kuring pikeun mésér barang-barang saleresna mangrupikeun anu ngagaduhan biaya éntri tapi pasti matak saur kuring. ExpertVoice nyaéta halaman wéb anu merek ngajual produkna dina diskon anu lumayan ageung pikeun eupan balik sareng ngan saukur langkung kakeunaan.

Éta sakedik pangaruh online, tapi tanpa perasaan kosong ngajual jiwa anjeun pikeun produk gratis. Kuring miharep kuring bisa nunjukkeun kaca utama nalika kuring log in sahingga anjeun tiasa leres-leres ningali naon anu aya, tapi kuring kedah pikir ieu bertentangan sareng syarat janten kuring ngan ukur maénkeun éta aman. Nanging anu tiasa kuring carioskeun nyaéta, aya seueur mérek anu terkenal di ditu di dieu, katégori pakean outdoor sareng bersepeda, alat éléktronik sareng asesoris, bagian sapédah sareng alat-alat sapédah, sareng bahkan sapédah lengkep.

Sadaya ieu, sareng sababaraha merek nawiskeun diskon dugi ka 60%, anu pastina sanés lulucon. Tangtosna, aya sababaraha kendala ngeunaan ieu, janten anjeun kedah parios, tapi dasarna anjeun dugi ka sabaraha sareng sabaraha sering anjeun tiasa mésér. Kusabab ieu ogé mangrupikeun sababaraha jinis setelan duta besar merek, anjeun kedah terang sahenteuna ngeunaan perusahaanna, sareng produkna, janten anjeun kedah nyandak kursus-kursus online sakedik ieu sareng ngajawab kuis di tungtungna.

Abdi di dieu pikeun nyaritakeun yén aranjeunna gampang pisan nyandak, anjeun tiasa niup pikiran anjeun pisan dina jam tuang siang janten tong hariwang, janten kumaha anjeun lebet? Anjeun kedah sakitar $ 500 sataun pikeun kaluaran kaanggotaan? Sabenerna henteu, éta murah pisan sareng tiasa gratis ku sababaraha cara. Nalika anjeun janten anggota IMBA, Asosiasi MountainBike Internasional, anjeun leres-leres kéngingkeun aksés ka ExpertVoice salaku salah sahiji tunjangan anjeun. Kaanggotaan dina IMBA langkung mirah sapertos $ 40 sataun, sareng artos éta pikeun komunitas sapédah gunung sacara gembleng.

Éta ngabantosan jalma-jalma pikeun ngajaga jalur sareng muka anu anyar, bahkan tiasa ngalengkah ka pamaréntah daérah anjeun pikeun aksés lahan anu langkung seueur. Win-win anu lumayan ageung sacara umum, leres? Ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun gratis upami éta transaksi ngaliwatan perusahaan anjeun. Janten nyarios ka batur dina pamasaran atanapi sumber daya manusa sareng tingali naha anjeun tiasa lebet nganggo alamat email anjeun ngalangkungan padamelan, atanapi upami aya kode id aksés anu aranjeunna anggo.

Teu pernah nyeri mariksa. Upami teu kitu, anjeun tiasa sacara gampil kéngingkeun $ 40 sataun deui tina sababaraha diskon anu anjeun pikagaduh. (Musik populér) Kami tungtungna ngagaduhan anu kedah dilakukeun.

Tempat karesep kuring dugi ka ayeuna, sareng éta leres-leres di dieu di Colorado. Lemari Naros téh? halaman wéb dimana anjeun tiasa mésér pit sareng komponén sapédah énggal sareng anu anyar kalayan harga anu murah pisan. Kuring leres-leres mendakan ban Maxis High Roller II anu anyar di dieu masing-masing $ 14, éta teu waras.

Teras kuring mendakan kasét waos SunRace 11-50 anu dipaké ieu $ 48 anu satengah harga ritel. Ayeuna aya sababaraha anggoan kosmetik kusabab aranjeunna dipasang. Sigana mah ieu dasarna ngan ukur demo showroom sabab huntu sorangan dina urutan anu sampurna.

Ieu dasarna henteu ningali manpaat. jadi hébat, hébat manggihan. Upami anjeun naros dimana aranjeunna kéngingkeun sadaya inventarisna, éta saéstuna sakedik kacampur, tapi inti tina bisnisna nyaéta nyandak sapédah sareng komponén tilas ka toko. Henteu mendingan anu ngagoda ieu kusabab ideu mésér tilas masihan anjeun ideu henteu resep.

Éta leres-leres adil. Kuring kedah nyebatkeun, kumaha ogé, The Pro Closet super impresip sareng aranjeunna dipencét dina prosésna. Jalma-jalma ieu mariksa sagala rupa anu aya, aranjeunna pastikeun yén sapédah anu lebet henteu dipaling, sareng aranjeunna bersih pisan.

Lian ti éta, aranjeunna leres-leres ngagaduhan fotografer propésional nyandak gambar tina sagala rupa. Ieu ngamungkinkeun anjeun ningali persis barang-barang anu anjeun mésér anu dipikaterang ku jalma anu ngalaksanakeunnana. Anjeun sanés ngan ukur Yahoo acak anu nganiaya keyboard, jalma-jalma ieu hirup sareng nghirup peralatan sapédah janten anjeun kéngingkeun sababaraha stats anu lengkep.

Kanyataanna, aranjeunna malah beuratna unggal item jadi anjeun tiasa ningali sabaraha hargana roda wéb dugi ka gram. Cara anu sanésna, aranjeunna kéngingkeun seueur inventarisna ku jalan ka bisnis sapertos toko sapédah sareng dealer sanés anu seueur seueur teuing. sareng ngan ukur ngagaleuh.

Hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna nyandak palet ban Maxis sareng ngicalna $ 14 per pop, janten anjeun tiasa kéngingkeun anu énggal dina harga anu dianggo atanapi bahkan langkung mirah. Kuring hoyong nunjukkeun yén aranjeunna gaduh ban pulisi 30 inci - kabijakan pengulangan dinten deui, janten upami anjeun kéngingkeun hal anu sanés anu anjeun pikir anjeun henteu leres-leres dibolaykeun, ditambah hiji deui hal anu disebatkeun, sabab aranjeunna fokus kana dagang nalika anjeun ngagaduhan hal anu rada mahal tapi anjeun gaduh alat-alat sapédah lami anu anjeun peryogikeun ogé anu tiasa ngabantosan biaya ieu sareng ngabantosan anu penting anjeun langkung bahagia, ku tungtungna mersihan pacilingan pinuh barang sapédah anu anjeun sumpah anjeun bakal ngalakukeun hal sareng aranjeunna. Janten aya anu gaduhna.

Hayu atuh terang dina komentar di handap ieu naon? anjeun parantos mikirkeun tulisan ieu sareng panginten kuring sono kana naon-naon. Upami anjeun resep kana tulisan éta, paskeun jempol sareng meureun bagikeun ka réréncangan anu badé ningkatkeun motorna dina usum kieu. Upami anjeun énggal. anu saluranna, wilujeng sumping.

gopro hero 5 sési jual

Kuring ngajak anjeun pencét tombol 'Ngalanggan' kedah aya di dieu sareng pastikeun anjeun pencét ikon bewara bel di gigireunna supados anjeun henteu sono kana tulisan kuring salajengna. Tapi dugi ka éta, sadayana, naon waé anu anjeun gaduh, candak sareng anggoana pikeun milarian petualangan anjeun salajengna. Sing séhat.

Naon bedana sapédah turun gunung sareng sapédah gunung?

TOsapédah turun(ogé katelah asapédah gunung Turun gunung) nyaéta gantung lengkepsapédahdirancang pikeunTurun gunungNgabuburit dina jalur anu lungkawing, téknis. Béda sareng anu khassapédah gunung, daya tahan sareng stabilitas mangrupikeun ciri desain anu paling penting, dibandingkeun sareng nagara bagian anu langkung ringan, langkung serbagunasapédah.

Naon ari sapédah gunung slopestyle?

Sapédah slopestyledirancang pikeun ngamungkinkeun para pengendara luncat kokotor ngapung langkung luhur, pencét jalan anu langkung kasar sareng masihan anjeun stabilitas tambahan nalika dina hawa.Sapédah slopestyleanu mirip luncat kokotorsapédah, Sareng shock anu ningkatna 100mm perjalanan ditambah pilihan pikeun ngajalankeun roda gigi atanapi kecepatan tunggal, gumantung kana gaya tunggang gunung anjeun.

Naon ski tunggang gratis?

Freeridingmangrupikeun wujud tinaameng skiatanapi snowboarding dina medan terbuka, jauh ti lamping anu diasah. Tegesna, ieu hartosna anu pangpayunnapamaén skiéta freeridepamaén skikitu, salju bubukameng skingan ukur sacara resmi diaku salaku olahraga dina 70an.19 Jan Des 2019

Sakumaha sakantenan kuring kedah nyéépkeun sapédah gunung munggaran kuring?

Minimal bulistir, kami nyarankeun pikeun milarian hardtails pikeun henteu kirang ti $ 1.500 sareng gantung lengkep dina $ 2.000 dugi ka $ 2.500. Anjeun pasti tiasa ngagaleuhsapédahpikeun kirang, utamina upami anjeun kabur tina mérek nami atanapi daék nyandak bagian inferior.18 Maret 2016

Naha anjeun tiasa nganggo sapédah nurun gunung?

Éta leres, khususna pikeun pengendara anu kuat, étaAnjeun tiasanaék gunung dina aDH. Tapi dina kanyataanna éta rada perjuangan, sareng leres-leres henteu perlu pikeun jalan satapaktunggang gunung. Kaseueuran jalan satapak sareng AMsapédah tiasacecekelan Turun gunung anu kasar pisan, bari tetep dijaga saénaékkamampuan.26 Agustus 2015

Naha gunung turun gunung hésé?

Turun gunungtunggang gunung mangrupikeun anu pangpayunna, adrenalin tinggi. Mangrupikeun disiplin anu leres, pikaresepeun pisan sareng bahan utama dibiking gunung. Urang luar olahraga sering nganggap éta janten disiplin anu gampangbiking gunung(sabab gravitasi tiasa ngalakukeun seueur padamelan), ieu jauh tina akurat.

Dimana kuring tiasa kéngingkeun sapédah gunung gratis?

Ajag Loam kasohor ku pasihan anu luar biasa! Diajar kumaha anjeun tiasa kéngingkeun sapédah gunung gratis pikeun ngagurilingan gunung. Tuturkeun tautan sareng lebetkeun hadiah urang. Luncat kana kontén

Dimana kuring tiasa maénkeun kaulinan sapédah gunung?

Dina Game Sapédah Gunung, anjeun ogé kedah waspada pikeun janggol sareng wholes di jalan, anu tiasa maéhan karakter anjeun. Lengkepkeun modeu latihan sateuacan ngamimitian numpak sareng ngaraos aman dina rupa bumi anu henteu rata. Ngarasakeun Sapédah Gunung, kaulinan online gratis dina Silvergames.com! Kadali: Panah = Naék, Sérélér = Giliran.

Mana sapédah anu pangsaéna tiasa dipésér gratis?

Sapédah Kasaimbangan Barudak. Saé dianggo sareng panonpoé luntur tapi fungsina lengkep. Gratis kanggo ngumpulkeun. Kaayaan anu saé - Budak awéwé lebah sapédah lebah ti 3 taun kedah ban payun ngompa. Gratis kanggo ngempelkeun tina HU7. Sapédah gratis. Pigura aluminium. Parantos di taun héd.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Hasil olimpiade 2008 - solusi praktis

Sabaraha medali anu dimeunangkeun dina Olimpiade 2008? Atlit ti 87 nagara meunang medali, sareng 55 diantarana meunang sahenteuna hiji medali emas. Duanana kategori ieu nyetél rékor énggal dugi ka éléh dina 2016. Atlit ti Cina meunang medali emas panglobana, kalayan 48 medali emas. Atlit ti Amérika Serikat kéngingkeun medali panglobana, ku 112.

Kumaha carana nyageurkeun diri anjeun ku pikiran anjeun - kumaha ngabéréskeun

Naha pikiran ngagaduhan kakuatan pikeun ngubaran? Panilitian biologis kontémporér nyatakeun yén panyakit mangrupikeun hasil tina pamikiran sareng pikiran bawah sadar. Kalayan kecap séjén, pikiran nyiptakeun panyakit. Éta alesan yén lamun pipikiran nyiptakeun panyakit, éta tiasa ngubaran panyakit. Di Amérika Serikat nyalira, langkung ti 1,3 triliun dolar dihasilkeun pikeun perawatan médis unggal taun.

Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di tempat layung - jalan kaluar jalan

Naon kota anu pangsaéna pikeun cicing di Cotswolds? Tempat anu pangsaéna pikeun cicing di CotswoldsCirencester.Bourton-on-the-Water.Tetbury.Kingham.Broadway.Painswick.Burford.Bibury.

Tekanan darah rendah Vegan - kumaha anjeun méréskeun

Naha diét vegan nyababkeun tekanan darah rendah? Diét vegetarian sareng vegan sareng henteu lengkep produk sato parantos dipikaterang pikeun nurunkeun tekanan getih dibandingkeun sareng diet omnivora. 24.07.2020

Wah tetep nabrak 2017 - kumaha ngalereskeun

Naha wow mah tetep nabrak? Parobihan kana setélan parangkat lunak dina supir kartu vidéo anjeun tiasa nyababkeun masalah kacilakaan atanapi kinerja. Reset setélan supir pidéo anjeun pikeun menerkeun masalah ieu. Panas teuing tiasa nyababkeun masalah kinerja, kacilakaan game, sareng konci komputer pinuh. Upami masalah tetep aya, uninstall sareng pasang deui permainan.