Utama > Ngabuburit > Greg lemond bikes - buku komprehensif

Greg lemond bikes - buku komprehensif

Naon anu kajantenan kana motor LeMond?

Dina 2010, Trek ngumumkeun eta bakal cease ngahasilkeunSapédah LeMondgaris, jeungLeMond urangayana disapédahindustri diwatesan kana garis misah pelatih angin. Ayeuna,LeMondparantos ngahirupkeun deui mérek eponimna sareng hyperkinetic ex-racer jelas-leres tuang tanaga na kana usaha énggal.20 Sep 2013



Dianggap ku seueur salaku pengendara sepeda Amerika anu paling saé sepanjang waktos, dua kali juara dunya Amérika munggaran anu meunang wisata defrancenot hiji tapi tilu kali, kalebet comeback panggedéna dina sajarah olahraga, kalayan kalungguhan 50 detik, Finn ngantosan sainganna meuntas garis unggal kakuatan terakhir nyebrang greg limonad meuntas garis dina parisgasping kabodoan yén anjeunna ku élmu aerodinamika yén anjeunna ngarasa sababaraha paménta hébat, kawani jeung kakuatan sheer parantos mupus 50 detik sareng kéngingkeun dalapan detik pikeun ngarengsekeun tur de france anu teu terlupakan taun 1989 meunang sareng kami gaduh sapédah tim lemon greg nyata dina nangtung sareng mulangkeun sareng ngabagi pigura dina warna z-tim tina columbus tl os tubing ageung anu nyababkeun seueur kabingungan pigura-pigura sacara tradisional didamel tina tabung tsx sapédah dina ieu kelir tim zed ngagaduhan tempat anu istiméwa dina haté kuring yén di 1989 wisata Perancis anu tordy leres-leres kuring hal anu istiméwa éta panginten janten alesan kunaon kuring nuju bersepeda dina p munggaran renda kuring émut ogé hiji tahap antara robert millernow pippa sareng pedro delgado perang di gunung pikeun pippa pikeun leres-leres nyandak pedro delgado dina tikungan anu terakhir pisan sareng di panggung pikeun menangkeun anjeun zed teamcoloursi saleresna ngagaduhan salah sahiji jerseys jaman harita sareng kuring pikir kuring malah boga gambar diri ngagem salah sahijina, sangkan enya, ieu sapédah, kumaha urang tumaros ogé, éta sabenerna ngarupakeun kabayang spectator disebut Tommy. Bapana sedihna pupus sareng ngantepkeun anjeunna sapédah sapédah kuring henteu tiasa naroskeun persis ti mana anjeunna kéngingkeun bank tapi kami kontak sareng lalaki éta nyalira ku kami dipasang éta dina média sosial sareng kuring ogé ngirim pesen sareng anjeun tiasa percanten éta, anjeunna leres-leres ngahubungi kuring, janten anjeunna nyarios yén kuring sareng kuring henteu kenal sareng anu gaduh peta anu ngagaduhan peta kartuna teu kunanaon numana jumlahna, tapi kuring terang yén sapédah éta otentik kami gaduh sapédah sareng kami balato outsourcing ofitalyes mangrupikeun bingkai anu saé pisan anu diarepkeun anu ngabantosan gregwow dirina ogé anjeunna ogé ngenalkeun visor oakley di saudi franceoakley di dieu asli sareng sigana carita cinta anu pangsaéna, janten hatur nuhun greg kanggo éta sareng hatur nuhun pikeun sapédah anu éndah ieu lass neuleumkeun diri urang langsung sareng pandangan anu langkung jero, henteu paduli kana sapédah éta sacara lengkep Campagnolo byc h tukang mobil sadayana katingali saé di dieu engkol éta saé, éta rada leupas sareng ngalakukeun éta pastina peryogi perhatian anu urang gaduh ieu Kampasi ngarékam kaliber délta anu saé pisan sareng artistikna henteu saé lirénna, tapi aranjeunna leres-leres ngajentul sareng ikon pisan, nyatana korsi masang sadel anu sami dirobih di tukang janten urang bakal ningali yén urang ogé gaduh manuk garuda ieu didieu ieu bakal balik deui catetan leversum ayeuna kuring terang aranjeunna aya 1992 janten dina jas 99 diwanohkeun sareng sapédah ieu bakal aya dina ujung waktos, janten enya, dukung sapédah 1992 leres-leres saé, éta peryogi setang énggal tape, éta ngagaduhan bobot handap anu langkung handap sareng kami gaduh campagnolorims, kami ngagaduhan kandang botol biru kanggo cai, kuring terang aranjeunna pasti nganggo éta, sareng kami ogé ngagaduhan sababaraha rupa anu nganggo pedal bodas sareng beureum ayeuna, janten panginten ? Urang bakal nyobian mendakan sababaraha diantarana, tapi sateuacan urang tiasa lebet jero sareng masihan motor ieu cinta anu leres sareng beberesih, urang sacara umum narik kantong-kantong ieu, janten naon anu urang ngantosan? éta ragu-ragu narik kantong tim anu asli tapi kuring resep pisan urang gaduhna, peryogi perhatosan sareng perhatian, garpuh nyalira, ogé, aranjeunna leres-leres kaku pisan sareng alesan urang ngabongkar éta nyaéta kami ngagaduhan seueur korosi di dieu, ngan ukur ngagosok kedahna saé, kedahna saé, tapi peryogi perawatan sareng cinta ieu pikeun sapédah anu saé pisan anu bagja pisan yén kami angkat tina sapédah parantos turun, kami ngagaduhan bola di dieu anu maot Seuseueurna bagian anu urang lebetkeun sareng jepitan ieu leupas, henteu ketat, janten tong hariwang sareng urang siap calipers sadayana, aranjeunna kedah dibersihkeun sareng bracket handapeunna henteu biasa ogé, éta sapertos leungeun baju anu dipasang di luhur na uh hehehehe, seueur pisan pikeun ngabersihkeun ngagaleuh sababaraha bagian janten hayu urang tetep nganggo éta janten velét parantos réngsé, éta ngabersihkeun pisan, éta kadéngé saé sareng kami ngagaduhan karét migummi karét sahingga kuring tiasa moal ngantosan ngagulung pigura, ogé éta sadayana upami anjeun perhatoskeun kami ayeuna gaduh kartu balap anu ayeuna pas kami henteu yakin anu mana er ngagaduhan bingkai, janten kuring teu tiasa nolak, tapi pikeun ngagungkeun nami Greg Lemon ku ngagandeuar tuli eh, kami ogé ngagentos wadah botol tawon, anu aslina, plastik dimana sekrup saleresna tos teu aya, janten kaluar tina bingkai janten kuring kedah ngagentos éta sareng kuring berhasil mendakan botol cai anodized pink asli anu tim éta saéstuna senang dianggo ku panemuan ieu sareng kami dipasang headset sareng ogé bracket handapeun sahingga pigura parantos sayogi grup sapertos urang biasana ngalakukeun éta dina sisi anu marudah sadayana ngan butuh sakedik polesan sareng kuring ogé ngagaduhan setang scotch anu kontroversial pisan dina waktos éta anu leres-leres sateuacanna, tetesna janten langkung aerodinamika, tapi kuring mutuskeun tetep kalayan setang aslina anu aya dina sapédah, éta aslina sareng kuring ogé ngagaduhan sababaraha pigura greg-lemon sanés anu bakal kami bina, janten kuring bakal ngahematna pikeun pigura, um, tapi ngan ukur kuring hoyong bagikeun aranjeunna sareng anjeun. Kami ngagaduhanana, tapi kami bakal ngahemat aranjeunna pikeun ngahémat beban anu sanésna. Kami ngagaduhan botol cai penting pikeun dipendakan sareng sababaraha pedal sareng kamar mandi sareng sakedik waktos polesan, janten hayu urang teraskeun, ogé kami tungtungna di dieu sareng sapédah anu ieu kuring resep pisan ngawangun sareng naékna janten tetep di mana kami saé kami ngagaduhan setang dibungkus aranjeunna sadayana siap nempatkeun bingkai sareng nempatkeun grup di sisi sapertos kami biasana lakukeun, sareng kami ogé parantos ngukur ranté ka luhur kami nganggo ranté lami pikeun kéngingkeun panjang anu sami, kami réngsé ranté anu énggal sareng kami mendakan sadel anu cocog sareng kami nembé ngagentos sadel, éta mangrupikeun ranté anu énggal , Janten bagja pisan sareng éta sareng kami ngagaduhan icing dina jajan, botol cai penting sadayana, tapi anjeun Kami kedah ngantosan saatos dibangun sahingga urang parantos siap-siap, urang ogé kedah masang sababaraha istirahat délta, sakapeung aranjeunna rada sesah dilakukeun tapi hehehehe naon anu urang ngantosan, hayu urang teraskeun teraskeun deui sapédah ieu babarengan? wow muhun abdi kaleungitan leres-leres teu katingali katingalina endah pisan bagja anu délta putus enya aranjeunna leres-leres fiddly tapi enak atoh eh sepédah éta ngahiji sapertos impian anu wareg pisan sareng hasil konstruksi éta sorangan katingalina leres-leres matak tiasa mah éta Kuring cenah kami bakal bérés ngawangun kalayan botol papan, sakumaha biasana urang dilakukeun, sareng éta khusus pisan.

Kuring junun mendakan botol cai tim anu diénggalan kalayan warna pink di luhur janten seueur panilitian Éta ngaluarkeun artos sakedik artos tapi kuring raoseunana hargana, éta pasti icing dina kuéh jadi tinggalkeun cek éta, éta bener-bener sentuhan finish pikeun ngawangun ieu, éta katingalina saé sareng kuring nyarios yén kami bakal ngédit sapédah ieu sareng naék tapi sateuacan urang leres-leres karaos urang kedah dirobih Mugi tulisan ieu masihan anjeun inspirasi pikeun ngudag saatos sapédah impian budak leutik éta, éta mangrupikeun salah sahiji warna anu kuring endah pisan, khususna sareng kit ieu, kuring ngaraos bagian-bagianna nyata sareng saolah-olah éta jaman harita, janten enya, éta leres-leres teu aya hargana, sapédah ieu teu aya hargana, éta leres-leres matak raoseun, leres-leres bagja kuring atos ngabagi éta sareng anjeun sadayana yeuh, kuring resep pisan, éta seuri seuri pisan upami anjeun terasrasakeun Tos nonton tulisan ieu, teras punten, bagi sareng langganan lian ti éta, maka buka halaman wéb kami di bikeituk.club di ditu anjeun bakal mendakan seueur brosur sapédah balap vintage anu bersejarah, sababaraha pakét vintage ogé campuran anu saé sareng pakét Hatur nuhun pikeun milarian sareng pamit ayeuna

zipp 404 nsw

Iraha LeMond lirén ngadamel sepédah?

2008

Sakumaha sapédah LeMond?



Sanaos ulasan anu pikaresepeun pisan pikeun garis Triomphe, TrekdieureunkeungedongSapédah LeMonddi 2008 salaku akibat tina sengketa hukum awon antara perusahaan sareng GregLeMondsareng ku 2010 mérekétahenteu aya deui. g.

Dina awal taun ieu, Tingali nyandak sapédah anu pangénggalna sareng pangpangna kana pasar, Klinge 7 9 5RS, ieu ngamungkinkeun urang pikeun ningali-tingali téknologi sareng nyandak anjeun dina sagala hal anu senang di dunya anu anjeunna anggo? Kuring mawa sapédah anu béda, ieu akg 86 sapédah serat karbon anu munggaran anu meunang Tour de France, ogé, anjeun ngagaduhan motor anu meunang Greg Lemond's 1986 Tour de France, teras naon anu anjeun nganggo La VieClaire KITT, dimana anjeun kéngingkeun anjeun saena mah diinjeum siga pabrik, anjeun terang anjeun nginjeum, muhun kuring bakal ngurus serius tapi katingalina parantos bageur sapertos sapédah ikonik ieu sahingga urang tiasa ngabandingkeun motor karbon ti mimiti ka generasi pang anyarna sareng sanaos henteu Sapédah Luann sorangan, tapi éta ampir sacara harfiah diteukteuk tina lawon anu sami kalayan tabung karbon rajutan na dihasilkeun ku TVT, tapi tingali éta dipasang dina alloy. Éta ahli sajarah di antara anjeun moal ragu nunjukkeun yén Lomond leres-leres ngagaduhan pak Campagnolo, sedengkeun sapédah ieu mangrupikeun grup Mavic anu langka, tapi tong tangguh teuing, kuring kedah buru-buru sareng ngan grab sagala anu kuring lakukeun éta tiasa katingali naon bedana kamajuan téknis 32 taun parantos dilakukeun, éta sigana ganjil yén urang badé numpang, sigana mah urang kedah ngiringan kopi heula anu henteu sakumaha anu tiasa dijelaskeun sakumaha baheula lumayan nyarios nyerat naha leres tiasa nyerat ayeuna, upami anjeun mikirkeun naon anu ngajantenkeun sapédah sipat anu saé sapertos harga, beurat, kaku, kanyamanan, aerodinamika, anu mana diantara anjeun saur anu paling penting pikeun anjeun? dina jenis tunggang gunung anjeun paling resep, tapi dina kasus KT 86 sapédah anu paling penting dina Tour de France speed tiasa janten sapédah panggancangna di dunya 32 taun ka pengker upami anjeun henteu mikir yén henteu ngagaduhan kaunggulan téknologi modéren, yén urang leres-leres tiasa ngitung bédana antara dua roda ieu kalayan gampang pisan, sareng ku sapédah ieu urang ampir tiasa, anjeun tiasa terang persis sabaraha kakuatan anu diperyogikeun Urang kedah naék dina kecepatan anu tangtu, hatur nuhun kana katingali pisan méteran kakuatan SRM ayeuna, sanaos urang gancang pisan ngingetan sabaraha téknologi parantos sumping sareng teu aya méter listrik anu pas dina éta. Hanjakalna, kami moal tiasa adaptasi témplat SRM anyar anu katingali persis kana kg kusabab spindle pedal diaméterna dina engkol langkung alit tapi kuring berhasil kéngingkeun sababaraha pedal anu leres-leres di dieu kuring kéngingkeun klic kpedalethe asli PP 65 katingali aranjeunna keren pisan super keren suci super keren sareng upami kuring ngagaduhan méter listrik dina sapédah ieu, Abdi masih teu tiasa naék deui sekutu gancang ningali kumaha gancangna éta tiasa jalanna sabab ogé, éta musium, yeuh barang anu saé pikeun anjeun balik deui dina sadaparan gancang bari Psion ngalakukeun sapédah jalan anu sami sareng donat sareng slide kakuatan, kuring balik kana kahaneutan kafé, ieu mangrupikeun sajarah nyata sareng kuring hoyong tampilan kami henteu kabebeng ku éta, nyatana umur kuring sareng kuring terang langsung kumaha perawatan sareng perhatian anjeun pikeun nyéépkeun umur 32 taun, tapi sacara serius, kuring hoyong ogé nyaritakeun sakedik langkung seueur perkawis 86 kg ieu tibatan éta kaluar, éta mangrupikeun GameChanger total, tabung ieu didamel ku TVT sakumaha anu kasebut, anu tétéla mangrupikeun jinis, anu hartosna tabung rajutan, legenda éta anu Dave mangrupikeun tabung e anu leres-leres didamel ku perusahaan adina kota anu singkup pikeun rékayasa garbon Téhnik ieu nyulam karbon, tapi kumaha cara tabung ieu dilakukeun kalayan saé? Unggal tabung diwangun ku tujuh stoking anu didamel tina karbon sareng lapisan serat Kevlar anu sakuduna tahan ngajempolan? sareng rusak sareng ngajantenkeun tabung mulus ayeuna masing-masing stok ieu disimpen dina paku baja anu bentukna sapatu anu anjeun pikahoyong da éta tamba sareng hasilna mangrupikeun tabung anu kaku pisan, anjeun nyarioskeun ollie ieu, tapi éta ngan ukur hiji dugi ka sakedik Sapédah anu nganggo téknologi anu parantos aya dina pangwangunan pigura, ngan ukur ku bahan anu bénten-bénten, nyaéta tibatan tabung waja, sareng anu resep karbon sareng aluminium.

Nyatana, dua sapédah ieu didamel tina bahan anu sami, éta ampir sakedik kalepatan kumaha, contona, téknologi serat karbon anu parantos ningkat ti saprak éta hartosna, KT 86 leres-leres digentos nalika aranjeunna ngan ukur dua taun saatosna. Ngadamel pigura tina serat karbon sacara gembleng, anu, anéhna, henteu disebat kg 88, sanaos dileupaskeun, tapi kg 96 ogé éta serat karbon sareng résin anu kabuktosan parantos dirobih, tapi éta anu pangpentingna, éta téh nyaéta téknik pabrikan anu ngalih kana desain monocoque, sedengkeun sapertos 86kg anu kami damel sareng bagian-bagian pipa anyaman dina sabeulah ieu, opat ratus lima lembar serat karbon datar masing-masing dipotong sareng ditata-tangan pikeun nyiptakeun Ultimate 3djigsaw Puzzle naon hartosna yén dina prakna anjeun tiasa kéngingkeun bentuk tilas anu langkung rumit sareng anjeun tiasa ngalakukeun langkung seueur Masangkeun matéri di daérah anu anjeun peryogikeun pikeun kaku sareng kakuatan teras nyandak éta ti daérah anu anjeun henteu kedah. ngahémat beurat samentawis dina kg86 ieu anjeun bahkan gaduh bagian-bagian pipa kalayan kakuatan anu teu aya Mangpaatna, kaunggulan sanésna tina nganggo potongan serat karbon masing-masing nyaéta anjeun leres-leres tiasa motong jinis serat ka daérah khusus janten anjeun panginten hoyong serat anu langkung ketat tapi langkung rapuh pasti. tempat sareng orientasi, teras kamungkinan langkung fleksibel di batur, leres, tapi henteu? Ngaronjatkeun kualitas tunggang kajujuran éta hésé pisan nyarios yén henteu ngan ukur béntenna bénten-bénten, nanging roda ogé bénten-bénten teuing - aranjeunna ogé ngagaduhan pos korsi anu lengkep teras sepeda karbon modéren gaduh kualitas numpak anu béda tibatan bikang jaman baheula, tapi ogé ban anu langkung lega kalayan patuh anu langkung ageung dina pigura janten hésé pikeun ngajawab yén éta henteu langkung raoseun. Bungah kami henteu ngahargaan patuh sabab salah sahiji kritik anu dikepengkeun di generasi pangheulana bikang aérobik nyaéta yén éta henteu sesah ditumpangan sareng kanyataanna éta kritik anu aranjeunna nyobian dugi ka ayeuna ngagaleuh taktak, éta panginten henteu heran. , Sareng aranjeunna ngagaduhan desainer bingkai sareng nempatkeun sagala upaya aranjeunna dina nyiptakeun bentuk pigura anu saleresna bakal ngahémat énergi anjeun tibatan ngan ukur ngahémat bungkus anjeun dinten éta dina sapédah éta hoyong nyiptakeun sanés ngan ukur sapédah sempit tapi panah super di sakitar sapédah sareng patuh téknis sapertos éta mangrupikeun prioritas aranjeunna, ideu na éta bakal ningkatkeun kanyamanan tapi ogé daya tarik, saur aranjeunna, anu kuring henteu pernah dipikirkeun tapi kumaha ogé asup akal yén pigura anjeun kaku teuing, anjeun bakal ngageleger sapanjang waktos tempat na ban tukang anjeun bouncing kira-kira tinimbang ngadorong anjeun ka hareup nalika anjeun ningali henteu parah sabab éta Anjeun kedah ningali segitiga tukang supados anjeun tiasa jalan jembatan marake dina versi rem pasisian teu kedah istirahat, kami henteu 't mamatahan ngalawan éta, tapi ku ngalakukeun ieu anjeun nyiptakeun C-dinten super-panjang sareng masihan rohangan maksimal pikeun kapatuhan éta ogé kami ogé ngagaduhan hal anu urang parantos keuna tapi anjeun henteu leres-leres ningali peletakan karbon sareng ogé pilihan serat usedfi tiasa dianggo saé éta pasti katingalina adil, sanaos karaos sapertos urang bakal ngalangkung kadieu dina masalah. Kami tungtungna ngabandingkeun motor anu menang de Tour de France kana motor anu sanés pikeun ngahargaan juara mana waé anu naék éta sareng Émut, urang kedah nyarioskeun ngeunaan kagancangan sareng nalika urang nyarioskeun ngeunaan kagancangan ngan ukur aya hiji panah anu ngagaduhan unggal dinten payun. antosan sakedap anjeun panginten mikirkeun barang-barang Arrowbike énggal ieu henteu leres, tingali tabung anu langkung langsing sareng bunder dina sapédah sapertos 86 kg anu aranjeunna nawiskeun langkung seueur daerah payuneun tibatan hawa anu langkung lega tina sagala bentuk sapertos sapédah sapertos Bladewell Teu sangka anjeun tiasa nyarios ieu buku téks aerodinamika Objék kalayan bentuk jero silindris henteu pisan aerodinamika pisan.



Éta ngahasilkeun seueur hawa anu ngagalura sareng ngagambar bentuk ngawangun panah anu lébarna sami atanapi bahkan langkung lega, nyiptakeun geuwat turbulensi anu kirang langkung gancang tibatan sapédah anu langkung gancang sapertos Rs Blade A, ngalangkungan sababaraha tahapan pangembangan, mimitina kedah nangtoskeun géométri sareng pipa bentuk dina spésifik anu ditangtukeun ku UCI parameter anu parantos ditangtoskeun bohong deui bentuk pipa prototipe anu diciptakeun dina komputer teras ku simulasi dinamika cairan anu dibantuan ku komputer atanapi CFD pastina henteu rumit sakumaha disada aya ogé torowongan angin kanyataan virtual dina matrix éta kadéngé tiis naon anu pamustunganana dilakukeun, éta ngamungkinkeun para insinyur pikeun ngalakukeun jumlah anu gancang pisan pikeun nguji bentuk tabung pikeun milarian terang anu mana anu paling ngajangjikeun, anu teras ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyetak atanapi prototipe kana torowongan angin pikeun mariksa itungan CFD ayeuna loba anu dipikanyaho ngeunaan aerodinamika di 1986, aranjeunna nyarios ieu sanés téknologi anyar, kuring, salah saurang Boeing 747 mimiti angkat di 1969 sareng aranjeunna - és krim abdi lumayan ero, tapi anu ngabédakeun motor téh henteu saimbangna. Minh di pabrik serat karbon ngamungkinkeun para insinyur nyiptakeun naon waé bentukna sareng tetep henteu dina jumlah anu réa upami anjeun henteu kantos balap di daérah naon waé sateuacanna, sabaraha bédana éta tiasa ngajantenkeun anjeun heran sabaraha bédana éta, sareng kuring bakal jujur ucapkeun hanoi ha tapi anjeun tiasa ngaraos bédana pas ngahurungkeun kagancangan ébat pisan kumaha bedana éta? Dijieun ku Greg Lemonds di 1986, patarosan anu pikaresepeun nyaéta sabaraha langkung gancang anjeunna tiasa nitih sapédah ieu. Éta patarosan anu saé, ayeuna kami henteu tiasa nempatkeun dua motor dina torowongan angin pikeun ngabandingkeun, tapi perkiraan anu lumayan tiasa dilakukeun pikeun nguji modél aero modéren ngalawan modél pendakian modern sacara konsisten nunjukkeun yén aya bédana dina aerodrag sakitar 15 watt tina 45 ki nalika aranjeunna dipasang sareng sapédah kasaimbangan anu sami nyaéta kilométer per jam, janten anjeun tiasa nganggap yén bédana antara dua motor urang anu urang gaduh di dieu panginten sakitar 20 watt, sareng éta perkiraan anu wajar sareng konservatif, enya sareng bari 45km disada lumayan gancang ayeuna, émut yén urang nempatkeun kana kontéks anu meunang Tour de France enya salaku pamimpin balapan panggung anjeun moal aya kalungguhan atanapi nyalira seuseueurna waktos dimana anjeun bakal kéngingkeun manpaat pinuh tina sapédah aero anjeun, tapi bahkan dina grup éta masih aya tabungan anu penting anu hartosna sareng salami tilu minggu wisata hébat anjeun tiasa langkung seger pikeun momen-momen penting, janten anjeun naék tahapan sareng ogé uji coba waktos anjeun, anjeun terang naon iraha Abdi ningali dua sepédah ieu silih paséa.

Abdi émut supercar modéren tapi éta pisan sapédah pertengahan 80an, henteu katingalina siga supercar 80an, katingalina siga mobil 60an sareng henteu, ieu sanés Ferrari Testarossa, tapi épolusi Lumangsung gancang nalika karbon gerbong pita ngagaduhan momen Lamborghini Countach, upami anjeun bakal kajadian ngan opat taun ka pengker nalika Look ngaluncurkeun pigura monocoque karbon kahijina dina 196 kg, anu teras dugi ka ayeuna katingalina keren, leres henteu, hehehehe, kuring janji kuring henteu naék sapédah ieu dina ambek, ngan ukur bubuk? tempat parkir asa seueur sapertos mobil klasik sigana kuring henteu leres-leres kéngingkeun seueur hal anu positip tina setir anjeun, hayu urang pastikeun ngabandingkeun sareng janten kuring kedah nyarios yén kuring 100% jinis motor modéren , upami anjeun henteu kunanaon sareng kami gaduh perjalanan sareng abdi hoyong anu ieu nyobian anu kuring terang éta henteu enteng sareng kaku pisan sareng sapertos Eros kuring tapi parios éta éndah - masa depan anu jauh sareng parios éta geulis sareng éta kaku sareng éta gancang yeuh sareng upami anjeun hoyong ningali kumaha réngsé na, éta anu Ollie ngadamel tulisan anu hadé di pabrik tampilan dimana anjeun tiasa ningali 405 potongan diletak sacara individual ku tangan sareng sumping naroskeun yén ku kuring diklik sakedik deui urang langkung hadé sobat retakan upami anjeun hoyong kuring ngantepkeun jaket anjeun, ogé kuring terang naon anu anjeun tinggalkeun dina topi anjeun ngan ukur mékanis sabaraha potongan kuéh anjeun tuang

Sapédah naon anu dianggo ku Greg LeMond?

Nyangka mayar US $ 4,500 pikeun vérsi dasarna ogésapédah. Kasadiaan internasional sarenghargapikeun vérsi anu ditingkatkeun masih bakal dikonfirmasi.Sep 22 2020

Naha LeMond mérek sapédah saé?



LeMondnyaeta anu kawéntarmérek, didamel langkung dikenal ku perselisihan Greg sareng Trek sababaraha taun ka pengker, sabagian kusabab serangan Greg anu teu kendat ka Lance. Sigana mah teu anyarSapédah LeMondparantos dilakukeun dina sababaraha taun ka pengker.9 Juni. 2012 r.

Naha sapédah LeMond masih didamel?

Ayeuna,Sapédah LeMondbalik deui sareng waktos ayeuna, merek bakal ngagaduhan fasilitas produksi nyalira. Ogé diumumkeun yén anyarSapédah LeMonddiarepkeun pikeundihasilkeunlangkung mirah tibatan persaingan di Amérika Serikat. g.

Naha Greg LeMond nipu narkoba?

Lance Armstrong sakali kasohor ditaroskeunNagreg LeMond urangpernyataan yén anjeunna henteu kantos nganggonaubarnuju kana tilu gelar Tour de France, panginten moal tiasa meunang nalika bersih. Nya, anjeunna parantos mantep ngajaga anjeunna henteu kantos ningkatkeun kinerjaubarsareng aya enol buktinaLeMondkantos parantos kitu.

naon anu kedah dipilarian nalika ngagaleuh sapédah tilas

Anu mungkar jeung anu Nagreg LeMond?

Nagreg LeMond, Sapédah superstar asli Amérika, balik deui. Topikna caketLeMond urangjantung, sabab anjeunna kapaksa mundur mimiti kusabab mitokondria nyalira (sareng masih) diracun ku 35 pelet timbel anu dipasang dina lapisan haténa sareng ati nalika kacilakaan moro 1987.20 Pébruari 2015

Sakumaha harga Greg LeMond?

LeMond, Anu ngagaduhan jala anu dilaporkeunharganatina $ 40 juta, didirikeunLeMondKomposit dina 2016.31 Méi 2020

Naha Greg LeMond nginum obat?

Nagreg LeMond

Lance Armstrong sakali kasohor ditaroskeunNagreg LeMond urangpernyataan yén anjeunna henteu kantos nganggonaubarnuju kana tilu gelar Tour de France, panginten moal tiasa meunang nalika bersih. Ogé,LeMonddirebut dua judul Tour na sareng Championship Jalan Raya Dunya saatos kacilakaan moro dahsyat.

Iraha Greg LeMond ngamimitian perusahaan sapédah na?

Greg LeMond (GL): Kuring ngamimitian perusahaan sapédah abdi di 1986, saatos kuring meunang Tour de France dina pigura serat karbon. Kuring sadar pentingna alat-alat anu saé sareng utamina beurat. Dina waktos éta nalika anjeun balap, anjeun balap naon tim anu disponsoran.

Iraha Nagreg LeMond meunang Tour de France?

LeMond ogé meunang Tour 1989 sareng World's, sareng Tour de France terakhir na di 1990 dina pigura serat karbon, anu parantos mimiti nampilkeun mérek 'Greg LeMond'.

Iraha Nagreg LeMond megatkeun tulang selangka dina Ngabuburit?

LeMond megatkeun tulang tulang selangka dina 11 April 1982, nalika balap siklus klasik Liège – Bastogne – Liège. Cedera maksa LeMond naek jadwal anu dikurangan sateuacan lebet kana Kejuaraan Dunia, anu di Goodwood, Inggris taun éta. Dina kompetisi balapan jalan lalaki, LeMond putus pikeun antrian tapi diluar-gancang ku Italia Giuseppe Saronni.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.