Utama > Ngabuburit > Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha carana ngonci sapédah anjeun - cara nanganan

Kumaha kuring ngonci sapédah nganggo kabel?

Anggokakabelsareng aKonci u

Seueur jalma milih benang akabelngaliwatan roda hareup sareng sakitar pigura, teras gelangkeun kakabelngaliwatanKonci udibarengan roda tukang, pigura, sarengsapédahraka. Metoda ieu nyayogikeun kaamanan anu langkung seueur pikeun roda payun, sareng janten pancegahan visual pikeun maling.



Sapédah cemerlang, pikaresepeun, bersih, sareng épisién pikeun iinditan sareng komuter di daérah perkotaan, sareng aya bonus tambihan, éta ngajantenkeun anjeun langkung pas, tapi sakumaha seueur anu terang, éta tiasa janten udagan anu pikaresepeun pikeun maling atanapi salaku Kuring resep nyauran aranjeunna pikeun nyobaan sareng ngeureunkeun anjeun kareueus sareng kabagjaan janten korban maling, kami parantos damel sareng kryptonite, janten kami bakal ngémutan hal-hal anu kedah sareng henteu kedah dilakukeun pikeun kaamanan sapédah dina tulisan ieu, naha anjeun pikeun Commuting damel atanapi ngan ukur badé ka toko atanapi nganjang ka réréncangan, urang bakal naroskeun kumaha sareng dimana pangsaéna ngonci sapédah anjeun, cara pangsaéna pangonci pikeun ngamankeun sapédah anjeun, sareng ogé jinis konci anu sanés anjeun tiasa nangtoskeun naon konci Sapédah dina sagala rupa bentuk sareng ukuran sareng tipena béda gaduh kaunggulan sareng karugian, bahkan langkung ageung henteu teras-terasan ayeuna langkung saé sateuacan urang lebet kana spésifikasi kumaha sareng dimana pikeun ngonci sapédah anjeun, kuring gé ngaliwat sababaraha jinis konci anu aya konci ayeuna sering dipeunteun pikeun unbreakab na kakawihan. yeuh, éta kecap anu kuring nembe terang, tapi anjeun ngartos, contona kryptonite meunteun kuncénna antara hiji sareng sapuluh, kalayan salah sahiji jinis konci anu paling henteu aman anu dijantenkeunana sareng anu sanés anu pangsaéna The Best The Absolute Gold Standar Dina Kaamanan Sapédah Kancing Ayeuna, sadaya kuncén anu urang ngagaduhan di dieu dimimitian jam lima, tapi anjeun tiasa ningali dina kotak yén peringkat kaamanan nyatakeun hal anu kirang ti lima biasana ngan ukur salah sahiji Jenis pangukuran leutik anu dianggo nalika anjeun lirén di cafe di padesaan atanapi meureun ngan ukur kanggo cadangan? Sapédah anjeun upami anjeun angkat nganggo karéta atanapi anu sanés. Jinis konci anu mimiti anjeun kedah terang nyaéta konci D.

Éta dibéréndélkeun tina sapertos D-lock saderhana ieu anu dirancang pikeun dianggo di padésan dugi ka D-lock mutlak anu dirancang pikeun ngeureunkeun maling anu paling terkenal di daérah metropolitan anu ageung tina mikirkeun kota Gotham saatos sumpah parantos dipibanda sareng anjeun ngagaduhan ideu anu leres diantawisna, D-locks dianggap salaku konci sapédah anu paling kuat sareng paling aman anu tiasa anjeun anggo sareng aranjeunna béda kakuatan sareng jinis daya tahan sareng kakuatan sareng beurat ogé sababaraha fitur sanésna sareng ieu kagambar dina harga, hal sapertos ieu langkung mahal tibatan anu langkung énténg sareng kirang awét D-locks ieu ogé bénten ukuranana janten anjeun kéngingkeun anu alit sapertos ieu sareng anu langkung ageung sapertos ieu, sareng aranjeunna dirancang pikeun ngagantelkeun sapédah anjeun kana objék anu henteu tiasa dipindahkeun atanapi pigura anjeun ka bagian anu sanés tina sapédah sapertos roda atanapi knockout f jauh sareng taktik umum sareng éta taktik anu saé nganggo D-lock dina kombinasi sareng konci anu sanés sapertos konci kabel pikeun ngamankeun bagian sanés sapédah sapertos roda sareng nanaon deui anu anjeun gaduh dina sapédah anjeun tibatan konci iklan hartosna éta tiasa langkung pikaresepeun pikeun ngumbara sareng ningali sakitar ransel, tapi aranjeunna ayeuna kirang aman nalika éta ngagaduhan mékanisme ngonci anu béda. Anjeun tiasa kéngingkeunana nganggo kunci kombinasi atanapi konci konci atanapi anu nganggo gelung anu didesain kanggo dianggo ku konci anu sanés anu dirancang sacara normal konci kabel D-Lock tiasa ngeureunkeun maling biasa, tapi aranjeunna langkung kirang aman tibatan karya D-Lock sareng Bolt Cutters gancang tina konci kabel éta biasana kabel baja sapertos kieu sareng sababaraha lapisan palapis di luar pikeun nyegah korosi langkung jauh upami urang gaduh ranté konci tebak naon anu didamelna ogé ogé aranjeunna ngagaduhan mékanisme pengonci anu béda ieu ngagaduhan kombinasi kombinasi tapi aya ogé anu nganggo ngan ukur konci na éta ngagaduhan ukuran sareng kakuatan anu béda-béda Éta umumna langkung aman tibatan konci kabel tapi kirang kuat tibatan konci D tapi aranjeunna ngagaduhan manpaat tambihan versus D-lock anu aranjeunna tiasa langkung maneuv bisa hirup kusabab bungkus ranté sareng ngamankeun bagian anu béda tina sapédah anjeun sabab D-lock mangrupikeun statis sareng kaku anu tiasa sakedik langkung sesah di kali. Jinis anu sanésna kami gaduh anu kirang umum dibandingkeun anu sanés anu kami nunjukkeun ka anjeun konci tilepan anu urang gaduh didieu ayeuna. Konci tilepan tiasa janten saé pisan sabab tiasa nyéépkeun sakedik ruang dina saku anjeun nalika anjeun nyandakna tibatan konci D sabab éta ngalipetna unggal ayeuna teras ieu tiasa manpaat pisan, gumantung kana dimana anjeun ngonci sapédah anjeun sareng jinis naon tina numpak rad anjeun ngonci, aranjeunna dianggap langkung aman tibatan kabel, tapi sakali deui kirang aman tibatan D-lock anu dipercaya sabab tiasa tahan cutter baut kalayan hadé, ragaji tungsten-tipped atanapi coét sudut tiasa damel pondok tina tungtung luhur kuncén, Fitur anu anjeun bakal tingali kaasup belenggu baja anu langkung kentel cangkéng ganda sareng tong konci pencuri-buktina langkung luhur, ogé bukaan anu langkung alit dina poros konci hal-hal ieu ngajantenkeun langkung sesah pikeun batur pikeun rengat kalayan kakuatan kasar atanapi pry kabuka di ujung handap fungsi ieu dipasing-pasingkeun saeutik, anu henteu hartosna koncina henteu tiasa dianggo, tapi éta kirang tahan ka maling terampil atanapi kalakuan Gusti Nganggo waja anu langkung sempit sareng silinder konci anu langkung alit Kunci atanapi konci anjeun nganggo bakal depen d kana sababaraha faktor anu anjeun maksudkeun pikeun ngantunkeunana, anu sadayana nambihan kana tingkat résiko Ieu aya hubunganana sareng kamungkinan kamungkinan sapédah anjeun bakal dipaling Lokasi anu penting pisan daérah-daérah tertentu tiasa janten hotspot pikeun maling sapédah sapertos kitu salaku stasion karéta sareng kami ogé nyarankeun yén anjeun parkirkeun sapédah anjeun di jalan-jalan sisi sepi sapertos ieu kusabab di daérah anu langkung sepi upami tiasa ku kirang langkung urang, maling tiasa berpotensi dipasihan waktos langkung pikeun ngerjakeun sapédah éta.

Pikirkeun hal-hal sanés ogé, sapertos linggih di kafe atanapi jalan-jalan anu sibuk ogé tiasa ngaheureuykeun, sareng mikirkeun lokasi anu henteu konvensional pikeun ngonci sapédah anjeun sahingga pager ieu mangrupikeun conto anu saé. Kuring moal ngonci sapédah kuring di sisi ieu, tapi overhanging di sisi sanésna, dimana jalan anu tujuan anu kurang pikaresepeun, aya ogé satpam di tempat ieu anu ditempatkeun di ditu Anjeunna pisan-pisan aya di dinya. dinten na éta tetep kamungkinan yén lamun maling anu berpungsi dina sapédah anjeunna ogé bakal perhatoskeun éta tempat anu cukup pikaresepeun pikeun batur damel dina sapédah éta sareng ogé detil anu jelas kuring nempatkeun konci anu sabenerna dimana konci na henteu dina éta halaman ieu jéntré halus tapi ngajantenkeun rada sesah dianggo dina konci na upami anjeun badé nyobian sareng teras milih nyambungkeun sapédah anjeun ka obyék anu henteu tiasa dipotong Kami gaduh sababaraha pilihan janten anjeun resep ngiringan pipa. Sababaraha urang kadang-kadang ngonci sapédahna pikeun ngocorkeun pipa, tapi éta ogé tiasa diteukteuk kalayan gampang sareng upami éta tina plastik anjeun ngan ukur tiasa nyéépkeun témbok upami anjeun leres-leres hoyong, anjeun terang, tihang lampu di dieu tiasa leres-leres padet sareng hiji hal anu pantes pikeun ngonci sapédah anjeun, tapi éta tiasa ngirangan résiko ngarusak jalma anu nembé ngalangkungan éta sareng nabrak éta.



Aya ogé sababaraha pager Georgia klasik di dieu anu didamel tina besi cor coét sudut atanapi ragaji damel gancang-gancang damelna langkung gampang dipotong tibatan baja anu atos anjeun tiasa kéngingkeun ku D-Lock anu alus, kuring henteu bakal nunjukkeun kumaha Cara pangsaéna pikeun ngonci sapédah anjeun sareng téknik naon anu kuring anggo sareng aya sababaraha tips pikeun ngajantenkeun langkung aman janten anu mimitina ieu mangrupikeun daérah anu saé, éta jalan anu saé, éta henteu anjeun terang, teu seueur tandana tina kagiatan kriminal, ogé seueur jalma anu leumpang, éta hérang pisan sareng eh, anjeun terang seueur Aya seueur jalma di dieu sareng kami gaduh rél sapédah khusus di dieu anu saé pisan sareng aman sareng anjeun terang yén teu aya anu ngan ukur tiasa nyandak sapédah saolah-olah éta bakal bollard atanapi tunggul anu aranjeunna tiasa motong atanapi sapertos kitu kuring bakal ngonci sapédah dina urutan nilaina masing-masing bagian, janten de Pigura mangrupikeun bagian anu paling berharga, dituturkeun ku roda tukang na teras roda payun, janten dina urutan éta anjeun hoyong ngamankeun upami tiasa Abdi nganggo D-lock pikeun ngamankeun duanana pigura sareng roda tukang, sareng D-lock ngaliwat Nalika roda tukang sareng pigura disimpen, abdi ogé bakal nganggo konci kabel salaku ukuran sékundér pikeun ngamankeun roda payun. Ngan ngajalankeun éta ngaliwatan shackle D-Lock, ngaliwatan bingkai, teras liwat roda payun, teras deui kana sonext sapertos D-lock, pasang tungtung D-Lockback sareng idéal, upami anjeun tiasa, posisi mékanisme ngonci tina D-lock turun sabab ngajantenkeun padamelan langkung sesah Talk ngeunaan anu langkung ageung, henteu langkung saé langkung hadé nalika anjeun gaduh D-lock padet anu teras-terasan tiasa leupas nalika anjeun ngonci sapédah anjeun, anu nyéépkeun tempat pikeun kéngingkeun jalma sakitar kéngingkeun langkung seueur maling pikeun kéngingkeun pakakas ngarah tiasa muka konci D-anjeun sareng anjeun hoyong rohangan minimal di antara tempat anjeun ngonci sapédah anjeun sareng sapédah éta nyalira, sareng éta sababna anjeun tiasa nganggo D-konci anu langkung alit, langkung kompak sapertos kieu gunana di kaayaan ieu. Éta hurung atra, sareng bakal atra pikeun seueur anjeun, tapi kuring kantos ningali jalma ngonci sapédah cara ieu kana naon anu katingalina mangrupikeun objék anu leres-leres padet sareng teu kamana waé, tapi aranjeunna ngonci, anu nyaéta sapédah sama sekali henteu pastikeun ngajantenkeun conto klasik aya anu sapertos jenis bollard anu menara, anjeun ngan ukur tiasa ngonci supados anjeun angkat langsung Abdi angkat sapédah kuring, ayeuna anjeun ningali anjeun engké salaku tambahan pikeun Anjeun tiasa nganggo kabel atanapi jinis konci anu sanés tibatan kabel pikeun ngamankeun roda aman payuneun pigura sareng éta tiasa janten D-lock atanapi ranté konci atanapi naon waé anu anjeun pikahoyong, tapi deui henteu nganggo konci anu di luhur tarik ngalangkungan ieu matak ngamudahkeun pikeun digarap tibatan nempatkeun ka handap sapertos kitu sacara umum makin ngonci langkung saé sareng ngajantenkeun kirang pikaresepeun pikeun D anjeun mésér upami anjeun ngonci sapédah anjeun dina tempat anu sami unggal dinten, e.

ngamuk jalan ngalawan sapédah

Di tempat damel, salaku conto, anjeun tiasa ngan ngonci konci sapertos éta di handapeun rak sapédah janten anjeun henteu kedah nyeret jalanna unggal waktos sabab konci sapertos ieu aman pisan, tapi lumayan beurat. Aranjeunna gaduh sampul khusus anu tiasa anjeun geser pikeun nyegah masuk cai sareng karusakan cuaca di konci, anu ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun tujuan sapertos ieu, peringkat kadua di luhur peringkat kakuatan pabrikan sorangan sareng ieu dijual aman dijual aman, éta mandiri badan uji coba sareng sertifikasi anu nganilai konci dumasar kana standar na nyalira, sabab ieu sering mangrupikeun hiji-hijina penilaian anu diaku ku perusahaan asuransi. Ringkesna, anjeun terang kumaha anjeun hoyong ngonci sapédah anjeun, anu ngonci anu anjeun badé bawa, kumaha Pasti Anjeun Hayang Sareng Dimana Pikeun Malih Ku beuratkeun sadaya poin anu dibahas dina tulisan ieu, anjeun kedah siap-siap. pikeun ngamankeun sapédah anjeun leres contona sateuacan ngonci dina rohangan umum upami anjeun ngagaduhan komponén anu écés pisan dina sapédah anjeun.

Henteu janten masalah upami roda sareng pigura diamankeun sabab maling ngan saukur ngaleupaskeun komponén tina sapédah anjeun, ngantepkeun anjeun nganggo roda sareng pigura. Kaulinan nyaéta pikeun nyobaan ngajantenkeun sapédah anjeun salaku anu henteu pikaresepeun pikeun maling sareng ngajaga émut yén antelop sakedik kamungkinan moro, anjeun henteu kedah éléh ku singa, anjeun henteu kedah janten antelop paling lemah sareng tip sanésna nalika milih sapédah pikeun dianggo dina pakotaan Sareng pikeun ngadeukeutkeunana pareum, mangrupakeun ide anu saé pikeun gaduh sapédah anu kirang berharga pikeun analogi antélop, anjeun teu hoyong sapédah anjeun janten antelop anu tembus sareng ngeunah teu aya anu ngarep-ngarep teuing anjeun resep tulisan ieu sareng mendakan informatif sareng tips ieu mugia anjeun tiasa ngajantenkeun sapédah anjeun langkung aman sareng kirang rawan maling upami anjeun teu acan masihan jempol sareng masihan terang ka kami dina koméntar naon tulisan anu anjeun hoyong nonton di payun sareng kiat kaamanan ngonci sapédah anjeun nyalira. Ningali deui dina surak salajengna

Kumaha carana kuring tiasa ngonci sapédah kuring tanpa konci?



Kumaha NgamankeunkaSapédah Tanpa Konci
  1. Entong ngantepkeun anjeun janten pilihan kahiji aranjeunna. Hayusapédah anjeunmusna dina riungan. Park gigiren langkung saésapédah.
  2. Ngaronjatkeun angonci. Dasi pos. Vines jeung dahan. Ari bungee. Tali helm.
  3. Ngaleungitkeunsapédah anjeun. Cabut kabayang. Ngencarkeun roda. Ngaleungitkeun rante. Candakanjeunpos korsi.

Naha aya konci sapédah anu Teu tiasa diteukteuk?

Salah sahiji pilihan anu paling tangguh sareng paling awét dina halkonci sapédah anu tiasamoal jantenditeukteuknyaéta Kryptonite Fahgettaboudit U-ngonci. New York dipikaterang pikeunsapédahmaling, sareng Kryptonite Fahgettaboudit dirancang khusus pikeun ngeureunkeun NYCsapédahmaling di jalur na.

(Bor hums) (palu) (lalaki ngagorowok) - Wilujeng sumping deui ka Anu Di jero, Abdi Lincoln sareng ieu Dan sareng dinten ieu mangrupikeun sapédah gunung anu anyar anu kuring pikagaduh pikeun Natal - Éta mangrupikeun sapédah gunung anu paling mewah. Kasalametan sareng Kaamanan mangrupikeun hal anu dipikirkeun ku sadayana. Tulisan ieu disponsoran ku SimpliSafe, layanan kaamanan bumi kanggo bumi anjeun.



Urang bakal nyarios langkung seueur perkawis ieu dina akhir tulisan, janten tetep dituturkeun. Kami hoyong salamet mungkin sareng ngajagaan sapédah ieu, janten kuring angkat ka Amazon sareng mésér lima atanapi opat konci sapédah paling hese anjeun tiasa mésér di Amazon - anu katingalina sapertos kétang - siga anu kétang ageung pikeun sapédah anjeun. Kumaha mantapna konci sapédah ieu leres? Hayu urang tingali mana anu paling tangguh anu kedah dianggo Lincoln dina sapédah na nalika anjeunna angkat ka sakola.

Ieu konci Lincoln anu anjeunna kantos anggo. Hayu urang uji coba ku jalma-jalma clipper ieu. Hayu urang tingali naha ieu bakal diteukteuk, ok janten kuring gaduhna sareng kuring ngan ukur memeres waé. (lukewarm) - Éta gampang pisan - Mudah pisan bahkan Lincoln tiasa ngalakukeun éta ku otot orokna. (seuri) - Éta saderhana - Ieu konci sapédah anu biasa anjeun ngagaleuh nganggo kabel di jero.

Anjeun pisan, lemah pisan. Janten upami anjeun nyobian leres-leres ngajaga sapédah anjeun, éta panginten henteu kéngingkeun konci anu paling murah. Hayu urang angkat, oke, pencét London ayeuna.

Teraskeun! Teraskeun, anjeun ngagaduhan éta! Tapi manéhna bener-bener ampir meunang, éta ampir - (jerit) - Kuring tumaros! - Anjeun ngatur! Gampang pisan yén sanajan kelas dalapan di kelas tilu, nyaéta, mojang sareng bow JoJo Siwa dina rambutna, tiasa diteukteuk dua. Janten leres-leres patarosan pilihan hirup anjeun upami ieu konci motor anu anjeun pilih pikeun dianggo pikeun murangkalih anjeun kana sepédah mahal anjeun atanapi bahkan sapédah murah nalika anjeun ngantunkeun ka sakola. London, hatur nuhun kana otot. - Oke, pamitan. - Aduh.

Konci nomer hiji rusak. Kumaha upami konci paling hese di dunya? Konci sapédah ieu ogé dianggo pikeun motor. Kuring heran lamun urang tiasa megatkeun éta kabuka ku lalaki ieu. - Éta geulis kuat.

Oh éta kuat. (grunts) (pon) Oke, kuring pikir éta lulus tés pikeun jalma ieu. - Naha éta ngadamel lembang? - Naon anu dilakukeun? Saeutik dina dua sisi. éta tumaros sakedik.

Hiji konci sapédah ngagulung logam dina alat ieu. (Ngabubuk) (musik upbeat) Oke, urang ngagaduhan retakan lami ageung di lantai, ngan tina hit éta. Kuat logam. - Éta lumayan tangguh.

Kami mastikeun yén gunting sareng sledgehammer bakal tiasa dianggo sareng konci ieu) ngeureunkeun hiji hal, némbak sapédah sareng anjeun angkat. Janten aya coét sudut anu badé motong jelema Master Lock anu edan ieu? (musik bagja) Henteu! - Teu nyandak anu lami. - Naha anjeun cacah? - Hm, siga kitu - menit? 30 detik? - 20 detik - Éta nyaring - Sareng ngaraosan sapédah kuring - Sapédah anjeun katingalina henteu kunanaon. Leres, sapédah anjeun henteu kunanaon, nyerep shock anjeun saé - Leres! - Ampir sapertos kitu sapertos urang ngadamel artikel ngabobol sapédah, éta sanés niat urang.

Ieu matak - naon éta? Kunci Sapédah .- Tina sadaya konci sapédah anu parantos anjeun tingali, ieu anu paling mahal, $ 135.- Éta? - Leres.

Éta titanium --- Langkung ti kalung éta? - Langkung ti éta kalung kryptonite ageung, hehehehe - Éta henteu beurat teuing. (musik bagja) - Jaga ramo anjeun, Lincoln - Ieu saé ditingali. (ngagorowok) - Ow! - Tingali ieu, Titan.

dipan manjang

Ngalangkungan budak lalaki goréng éta. - Éta pencét ramo kuring sapertos ngageser anéh. Persis sakumaha dijepit dina éta.

Tapi kuring ningali percikan alit éta, naon éta? - Kuring ngadéngé éta sapertos sora anu ngagalura, tapi panginten panginten lapisan plastik ieu anu aya di dinya. Tapi henteu, éta ngan ukur beresih. - Ah maenya. - Entong mésér konci $ 135 na.

Ieu anu paling mahal. Alus terang. Gagal - Teras kana anu salajengna - Kryptonite! (Musik rock) Saha anu nganggo Kryptonite? - Nya, dina ayat Batman, Batman nganggo Kryptonite ngalawan Superman - Éta anu dianggo Batman ngalawan Superman.

Tahan éta, Lincoln, kuring nyolong sapédah Batman panginten éta nyiptakeun (seuri), éta ngan kajadian kitu. Éta henteu jalan. Henteu saé. (kekek) Évolusi Kryptonite. Buka! (musik luhur) (hammering) Plastik dibuka, éta ngan ukur aya plastik di sakurilingna, tapi integritas logam masih kuat saé, ayeuna kanggo tés sadayana.

Sabaraha lami waktosna, Link? - Ih, tilu menit. - Tilu menit? Kuring nyarios kirang ti 30 detik. (Joy music) Peupeus, lirénkeun.

Eureun waktosna. Henteu ngan ukur kuring ngadamel sayatan, abdi motong dua sisi anu sanés sareng motong bagian anu lengkep janten anjeun tiasa teras angkat, sigana panas, hayu urang tingali éta rada panas. Janten teras anjeun tiasa waé angkat sapertos kitu. - Ah maenya! - Tarik kaluar. - Sabaraha lami éta? - Pariksa kumaha panas na! Kuring ngan ukur motong sadayana.

Panas pisan, kuring sacara total ngabakar ramo. - Naha kuring tiasa némpél? - Tong ningali, naha anjeun terang anu terang? Ieu diduruk. Abdi henteu gaduh perasaan ayeuna.

Kryptonite! Ieu New York Lock Kryptonite. Anjeun nyobian ngawartosan kuring hilap. Jalma ieu gendut, sigana mah moal jalan di dieu.

nyaéta tipung almond séhat

Abdi tiasa. Abdi henteu tiasa kukurilingan. - Nya anu ieu lulus tes anu munggaran. (Popping) (musik upbeat) - Maksad abdi, kuring rumaos murag rada turun di dinya.

Éta ngan ukur sampul palastik anu saé dina tungtung na. Teu sangka kuring nuju maju, tapi henteu, aya sababaraha waja beurat di handapeunana. Oke, ieu lulus tés sledgehammer.

Lincoln, dugi ka sabaraha lami waktosna? - Anu ieu peryogi 15 detik .- 36 detik. - Wah, henteu kunanaon. - 36, ceuk kuring, 36-26 detik. (Musik gumbira) Kami liwat, tapi éta henteu kaluar ti istana.

Teu siga ti puri. Éta sapertos kitu, maksadna, kuring tiasa ngalakukeun potongan dua kali sapertos anu terakhir. (Musik optimis) (hum) Hayu urang balik.

jalan henteu diaspal caket kuring

Éta saé sareng nembé dilebur, tapi naha anjeun tiasa turun tina sapédah? Abdi hoyong potongan kadua pisan (musik optimis) Boom, éta anu kuduna urang laksanakeun ti mimiti. Ngahaja kuring ngadamel potongan kadua. Anjeun anu meunang.

Nya, urang parantos diajar yén aya sababaraha konci sapertos dua ieu anu gampang pisan rusak ku ngan ukur sababaraha hal sapertos guntingan, sababaraha anu rada kuat, sapertos jalma ieu atanapi anu ieu. Aranjeunna langkung beurat janten sakedik kompromi. Coét sudut tiasa motong ampir unggal sapotong logam, sagala jinis konci.

Abdi resep pisan anu ieu - leres pisan. - Sigana tiis. Aya ogé sababaraha cara pikeun ngajagaan kulawarga, bumi, sareng harta banda.

Kami milih SimpliSafe. SimpliSafe luar biasa épéktip sareng dipercaya pikeun ngajaga bumi anjeun aman. Sadayana diawasi 24/7 ku para propésional anu bakal nelepon anjeun upami aya kaayaan darurat sareng ngirim pulisi upami diperlukeun.

Éta leres-leres gampang dianggo sareng leres-leres intuitif. Kuring nyetél dina waktu anu singget. Kami bakal ngawangun bumi sareng di taun payun imah Rental di tempat ayeuna urang cicing, tong ngantep kami nempatkeun sekrup dina témbok.

Sadaya sénsor anu béda, monitorna, éta sadayana tiasa neraskeun stiker anu sanés bel, tapi dina bel panto kuring tiasa nganggo liang sekrup anu tos aya ti bél tradisional. Ayeuna ku SimpliSafe kami gaduh bel panto anu nyatet saha waé anu muncul, naha aranjeunna mencét bel panto atanapi henteu, urang parantos ningali. Kami bahkan ngagaduhan sensor pikeun karbon monoksida atanapi pikeun kabocoran cai di tempat anu sanés sareng éta bakal ngawas naha urang aya di bumi atanapi henteu.

SimpliSafe ngagaduhan harga anu adil sareng jujur ​​tanpa kontrak atanapi biaya anu disumputkeun janten anjeun henteu kéngingkeun kontrak jangka panjang anu nyangkut sistem kaamanan anjeun. Sareng éta parantos siap pikeun skenario anu paling parah nalika WiFi anjeun turun atanapi kakuatan anjeun pareum tina fitur anu kuring resep pisan, sapertos nguping sababaraha gundukan di rohangan utama anu nyebatkeun kuring salah sahiji panto parantos dibuka. Éta sapertos fitur anu écés pisan ieu sapertos, hé, panto anjeun dibuka, buka, tutup panto anjeun.

Janten naha anjeun nyéwa bumi atanapi gaduh bumi, kuring pasti nyarankeun SimpliSafe, éta tiasa dianggo pisan pikeun kulawarga kami. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan éta anjeun tiasa didatangan simplisafe.com/whatsinside sareng kéngingkeun sadaya inpormasi nempelkeun tautan dina katerangan éta.

Hatur nuhun SimpliSafe pikeun sponsoran tulisan ieu. Kami diajar seueur perkawis kaamanan dinten ayeuna. Naon aman sareng naon henteu? - Leres, sapertos ieu, sanés anu paling aman.

Tapi anu ieu, enya, aman pisan. - Hayu urang terang dina komentar anu mana sapédah ngonci anjeun paling resep anu mana anu anjeun badé mésér tungtungna? (Bingah musik) Janten siga maling aya dina bel panto anjeun, anjeun tingali, kuring tiasa pisan ningali anjeunna, anjeunna nyokot éta, éta lincoln. (bel panto dibalikan deui)

Dupi abdi tiasa ngonci sapédah kuring kana tanda jalan?

Henteu kunanaon pikeunngoncianjeunsapédahka Kotatanda, méter, sarengsapédahraka. Upami anjeunsapédahdirusak sareng anjeuntiasa't nganggo éta, pastikeun anjeun ngaleungitkeun pigura sareng bagian sésana. Upami teu kitu éta bakal ditumpes ku pulisi pas 72 jam (tapi sigana engké engké) saatos aya anu terang yén éta henteu tiasa dianggo.24 Apr 2013

Konci naon anu Henteu tiasa diteukteuk ku pemotong baud?

Ranté Anu Hadé Ngagaduhan Héksagonal atanapi Alun-Alun

Ranté waja atos beurat-tugas, ngaitkeun kalayan héksagonal ngagagalkeun ampir unggal maling kumotong baud. Tautan héksagonal (atanapi kuadrat atanapi trapezoidal) ngajantenkeun mustahil pikeunmotong baudpikeun kéngingkeun cekelan.
4 Pébruari 2021

Kumaha carana abdi tiasa ngajantenkeun sapédah kuring kirang pikaresepeun pikeun maling?

Sababaraha kokotor atanapi saluran saluran tiasangadameléta katingalinakirang pikaresepeunkaétapenjahat. Kanggosapédahpita panyalindungan korsi pos anjeun, setang, sareng sababaraha tempat dina pigura anjeunngadamelanjeunsapédahbagian-bagianna katingali lungse sareng buruk.05.03.2021

Naon konci paling hésé pikeun dibobol?

ABUS Granit: salah sahiji gembok paling aman di dunya kalayan résistansi tarik langkung ti genep ton. Granitngoncigaduh résistansi tarik langkung ti genep ton, sahingga ampir teu mungkin pikeun panyerang ngaleupaskeun belenggu tingonciawak ku kakuatan.

Naha aya kuncén anu Teu tiasa dipetik?

Tuhanu henteukonci anu teu tiasa dipetiksabab sadayanangoncitiasadipetikdina hiji cara atanapi cara anu sanés. Standar sareng dialngoncitiasadipetikatanapi ngan saukur bypass ku sababaraha cara anu béda. Pinterngoncianu henteu nganggo konci tiasa dianggap teu pikaresepeun, tapi kadang tiasa diretas.

Naha aya kuncén?

Henteungoncianu saleresnanyokot buktina, atanapi mastikeun yén anu nyusup teu tiasa ngalangkunganana, tapi anjeun tiasa nyandak léngkah-léngkah pikeun ningkatkeun kaamanan panto éksternal anjeun ayeuna. Upami anjeun prihatin arus anjeunngoncimeureun rentan, anjeun panginten badé konsultasi ka Tukang Kunci anu berpengalaman.13 Agustus 2019

uas ban

Jinis konci naon anu Henteu tiasa dipetik?

'Supados alat pikeun ngahontal pin dina BowleyKonci, éta kedah dibentuk sapertos garpu tibalik, sami sareng konci na, 'saderek Bowleynyeratdina bagian 'How It Works' tina halaman wéb na. Koncina ngan tiasa narjamahkeun sakitar genep belas genep inci sareng anu berlaku pikeunnyokotogé.4 Des 2015

Naha konci deadbolt tiasa ditabrak?

Pikeun kirang ti $ 30 anjeuntiasagampangnabrakbuktina sareng pilih buktina anjeunngaliwatan! Produk tambihan ieu ngajantenkeun standar naon waédeadboltkanabrakbuktinangoncisareng ogé buktina pilihngonci. Candak anjeunkonci pantoka toko tukang konci. Tukang koncitiasamasang pin khusus anu ngajantenkeun langkung hésé, sanaos henteu mustahil, pikeunnabrakkangonci.

Naon cara anu paling saé pikeun ngonci sapédah?

Anjeun panginten tiasa ogé ngahijikeun ngagabungkeun D-lock anu aman sareng ranté anu kokoh atanapi konci kabel anu dikuatkeun pikeun roda. Cara anu pangsaéna pikeun ngajagaan sapédah anjeun tina teu dipaling nyaéta nganggo ngonci kualitas luhur. Jaringan Sapédah nyarankeun ieu naha sepédah anjeun tinggaleun di tempat umum, atanapi bahkan di emper anjeun di bumi.

Kumaha tukang maling nganggo konci sapédah?

Maling anu kuat atanapi tim maling ngan saukur tiasa nyandak sareng miceun barang beurat ku sapédah na dipasang. Ngoyagkeun plang pikeun nguji naha aranjeunna dilabuhkeun pageuh kana trotoar. Mustahil pikeun ngangkat sapédah éta. Maling jangkung ngan saukur tiasa angkat sapédah anjeun dina luhureun obyék sareng nyandak éta ka imah pikeun nyabut konci éta sacara pribadi.

Naon kajadian upami anjeun henteu ngonci sapédah anjeun?

Upami anjeun ngonci, tapi sanés cara anu leres, éta bakal dipaling. Upami anjeun ngonci ku cara anu leres, bahkan tetep tiasa dipaling, tapi sahenteuna anjeun nyobian anu pangsaéna! Sakumaha dilaporkeun Priceonomics anu anyar, maling sapédah nyebar di kota-kota Amérika. Upami nganggo sapédah anjeun, sok aya kasempetan éta bakal dipaling.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Kali Slovenia - leyuran praktis

Naha Slovenia aman pisan? Slovenia leres-leres aman didatangan, bahkan aya ogé anu nyebatkeun yén nagara éta paling aman di Éropa Wétan. Tingkat kajahatan umumna lemah sareng perhatian anjeun anu paling ageung nyaéta maling alit atanapi kantong rebutan di jalan. Kejahatan telenges umumna lemah pisan sareng turunna acan. Masalah sanés di Slovenia nyaéta mobil-mobil sareng maling.

Brandon lyons - kumaha ngalereskeun

Naon anu lumangsung sareng Brandon Lyons? Anjeunna lumpuh. Lyons patah tulang burst dina T5 na T6 vertebrae, ngantepkeun anjeunna lumpuh tina dada ka handap. Aranjeunna kedah kaluar sareng nyarios ka kami yén anjeunna ngagaduhan kasempetan kirang ti persén pikeun jalan deui, saur Bennie.

Bir sésa - kaputusan praktis

Naon anu anjeun tiasa lakukeun ku sésa bir? Ieu cara favorit kami pikeun nganggo sésa bir: Minuman campuran. Pasihan bir anjeun hirup anu kadua sareng nginum deui. Fondue. Bir Tiasa Hayam. Daging dibakar. Sayuran héjo. Lauk digoréng. Kerang kukus. Daging asin.

Peregangan adductor pondok - waleran sareng patarosan anu biasa

Naha addictor kuring ketat pisan? Osteitis Pubis berkembang nalika biomekanik anu goréng, pola sareng cara anjeun mindahkeun awak anjeun, overload sareng ngagaleuh tambihan anjeun. Addéktor anjeun anu padamelan teuing janten capé sareng teu kedah dianggo. Ketah anu ningkat ieu narik kana lampiran otot dina tulang pubic, anu nyababkeun degenerasi symphysis pubic.

Pamajikan George hincapie - kumaha anjeun ngajawab

Naha George Hincapie sareng Lance Armstrong masih babaturan? Armstrong nyerang Hincapie anu diidolifikasi sanaos duanana ngadopé. Lance Armstrong parantos nyuarakeun prustasi na dina cara anjeunna ngahinakeun kusabab anjeunna nyayogikeun pangendara anu sanés anu ogé nginum narkoba, kalebet tilas réncang tim sareng sobat dalitna George Hincapie, teu mayar harga anu sami. 28 2020.

Séréal pikeun atlit - leyuran awét

Naha séréal saé pikeun atlit? Mangkok séréal séréal séhat salaku inuman olahraga pikeun pulih saatos latihan. Panilitian parantos nunjukkeun yén tuangeun sarapan anu sayogi sayogi sareng murah henteu sami sakumaha efektifna sapertos 'inuman olahraga' anu basis, karbohidrat. '15 мая 2009 г.