Utama > Ngabuburit > Kumaha leres kabayang sapédah - solusi awét

Kumaha leres kabayang sapédah - solusi awét

Naha sesah pikeun lereskeun roda sepédah?

Truing akabayangngalibatkeun ngencarkeun sareng ngaleupaskeun puting anu nyarios pikeun ngarobih bagian anu salahpasisian, sareng éta tiasa dilakukeun di bumi. 'Éta taliti sareng nyéépkeun waktos, tapi prinsip aslina éta saderhana,' saur Justin McCloud, propésionalsapédahmontir sareng boga BlackbirdSapédahNaon.23 nov. Pébruari 2020



Roda, roda, roda. Hiji seni hérang. Mungkin sihir hideung.

Atanapi kumaha nasibna imbang? Nya, dinten ieu urang bakal ningali naon anu diperyogikeun pikeun ngajaga roda sareng pangenalan dasar pikeun ngajaga leres. Hayu urang bahaskeun kana sababaraha bagian sareng mimitian ku terminologi. Janten, sapédah abdi aya di dieu sareng sisi drive di belah katuhu.

Ieu ngan ukur pikeun nyingkahan kabingungan. Kami ngagaduhan pasisian, pentil kami, juru bicara sareng hub kami nyaéta nangtung kuring sareng ieu mangrupikeun rengkuh kuring. (musik upbeat) Sakumaha anjeun tiasa tingali kuring ngaleupaskeun ban tina pasisian.



Ieu pikeun ngabantosan kuring janten leres sakumaha anu kuring tiasa, tapi henteu diperyogikeun. Upami anjeun ngagaduhan stand anu leres maka budak, aduh budak, éta waktuna anjeun caang. Upami henteu, entong hariwang, anjeun tiasa ngadamel dampal suku leutik nyalira ku ngalampirkeun dasi pos kana pigura atanapi garpuh anjeun.

Abdi nyarios upami anjeun ngalirkeun jalan anu sanés, janten éta sanés tikét kaluar, sareng masangkeunana ku cara éta, éta hartosna anjeun henteu kedah nganggo dasi pos unggal waktos, sareng anjeun tiasa ngalih kana anu sanés tempat sareng naon henteu. Naon anu anjeun hoyong pigawé nyaéta nalika anjeun ngalampirkeun éta anjeun ngan ukur motong dugi ka janten anjeun gaduh titik padet pikeun ngukur pasisian anjeun. Pilihan tambahan ogé kalebet tés tegangan nyarios sareng alat cuci.

Tapi anjeun masih tiasa ngalakukeun padamelan anu saé kualitas luhur tanpa alat ieu. Hiji-hijina hal anu urang moal tiasa nyerah nyaéta rengkuh lisan anu berkualitas kalayan ukuran anu pas. Punten entong dibobodo ngagaleuh Nganggo tang atanapi rengkuh sabit atanapi anu sami bakal ngarusak juru carios anjeun.



Éta ngurilingan aranjeunna sareng nyababkeun seueur masalah. Janten ngajauhan, anggo alat anu pas. Upami anjeun henteu yakin mana anu tiasa nyarios, tiasa parios halaman wéb Park Tool sareng tiasa jelas naon anu anjeun peryogikeun.

Janten urang ngagaduhan alat-alat urang. Nya naon salajengna? Dina hal roda anu dipuseurkeun, aya opat kuda anu béda tina kiamat anu narik roda idiosyncratic kami ku cara anu béda, di dieu roda anjeun rada ngawangun endog atanapi, dina hal ieu, tiasa upami roda anjeun bunder pisan, tapi tina kénca ka katuhu sareng deui lumpat deui. Upami urang hoyong ningkatkeun atanapi ngirangan tegangan dina juru carios kami, anjeun kedah pastikeun yén anjeun ngalaksanakeun naon anu anjeun pikahoyong jadi ngencengkeun puting sapanjang anu nyarios sareng beuki ketat nalika turun jarak antara puting sareng hub langkung seueur tegangan dina nyarios ningkatna giliran.

Cara kuring mendakan bener-bener gampang pisan nalika kuring ngamimitian museurkeun roda anu aya di tukangeun roda dina tonggong pusat kami sareng ngencangkeun ku narik hub anu langkung caket sareng anjeun sareng ningkatkeun tegangan dina nyarios. Naséhat munggaran kuring nyaéta damel dina cara kadalapan, saparapat, satengah, atanapi bahkan giliran lengkep. Ieu mangrupikeun kabiasaan anu saé pisan pikeun ngajaga sadayana anu flatspot pisan sacara sistematis, upami anjeun henteu kedah damel diluar jangkauan tegangan tinggi atanapi rendah anjeun.



Sareng damel di kelompok dua, opat, genep, atanapi bahkan dalapan juru carios. Anjeun hoyong ieu sahingga anjeun leres-leres tiasa narik atanapi leres-leres ngaleupaskeun sadaya daérah pasisian Sakumna daérah, sapertos ieu, lemah sareng dina cara anjeun hoyong mendakan anu tengah anjeun, panginten nambihan satengah puteran. Ieu anjeun tiasa nambihan giliran saparapat teras anu sanés anu tilu anjeun tiasa nambihan kadalapan péngkolan, ieu lalaunan bakal ningkatkeun roda anjeun sareng dina jalur atanapi, sakumaha urang nyarios, turun dina jalur.

Nalika ningali tempat anu luhur atanapi handap, penting pisan pikeun ningali sabaraha lami daérah éta sareng di dieu. Stand anu leres pisan, saé pisan. Upami bagian handapna saleresna 80% tina pasisian maka éta henteu handap pisan, tapi nyatana 20% sanés anu kedah diolah tiasa masihan anjeun seueur latihan di dieu.

Pendirian truing anu saé pisan ngajantenkeun langkung gampang sabab dasi pos tiasa ngabantosan kénca sareng katuhu, tapi damel dina kéngingkeun pasisian bunder anu saé henteu aya tungtungna dina alat anu pas. (musik upbeat) Upami anjeun damel di sisi leres, upami anjeun ngaleupaskeun tegangan di sisi kénca, di sisi sanés drive, pasisian bakal ngalih ka katuhu sareng sabalikna. Kabiasaan anu saé saé pisan nyaéta, upami, pelekna jauh teuing ka kénca, upami anjeun ngaleupaskeun tegangan dina nyarios éta, pasisian bakal diturunkeun sareng dipindahkeun ka katuhu dina waktos anu sami, lemah sareng katuhu, anjeun tiasa ngirangan tegangan dina Raise kénca nyarios nyandak éta sareng deui.

Sakali anjeun ngagaduhan éta adil sareng leres, duanana tina segi bentukna sadayana sareng orientasi gurat, waktuna ngalih kana kuda katilu. (Musik live) Naon sajatina? Intina kumaha sentral ujung anjeun dina pigura. Upami sadayana aya dina hiji halaman, éta henteu aya gunana.

Janten upami urang ngagaduhan pasisian anu leres, hal anu paling saé anjeun tiasa lakukeun nyaéta latihan, sareng ku jalanna waktos anjeun bakal kéngingkeun indikasi sabaraha jauh anjeun hoyong mindahkeun éta kénca di kénca ku nyéépkeun anu leres nyarios atanapi ngaleupaskeun kénca. Tapi ayeuna saréat masing-masing nyarioskeun cara anu sami. Janten ketang sisi katuhu ku satengah puteran atanapi ngirangan tegangan di beulah kénca ku satengah péngkolan.

sapédah tilepan

Ku cara éta, upami anjeun nempatkeun kana orientasi anu leres anu aya kaitannana kana mangkok, sahenteuna bakal ngajaga bentuk kasar tina pasisian pikeun kaaslian. Ayeuna unsur pamungkas wangunan roda kami anu kami sebatkeun tapi henteu langsung nyarioskeun ngeunaan tegangan. Tegangan saleresna mangrupikeun poko anu cukup rumit.

Éta janten alat anu saé pisan dina hal ketebalan juru bicara anjeun, panjangna juru carios anjeun, jumlah juru carios anjeun, sareng sajabana anu, anjeun terang, ngukur tegangan pikeun anjeun sareng éta cara anu pangsaéna pikeun dilakukeun. tapi anjeun tiasa ngaraosan. abdi ngan resep naon anu kuring nyauran, tegangan sedeng, sakedik springyou ngawangun roda karbon kana roda alloy anu bénten-bénten.

Sareng naon anu kuring hartosna nyaéta kana sapédah karbon, kusabab pasisian nyalira gaduh suspénsi anu langkung seueur dina pangalaman kuring. Kadang-kadang ketegangan nyarios tiasa dipangaruhan sacara drastis nalika pas ban. Janten anjeun kedah parios deui dua kali.

Kalayan logam ringan, henteu sigana sapertos seueur masalah, éta muragkeun sakedik, tapi henteu sakumaha seueur. (Joy of Music) Upami kuring kedah ngawangun sapédah ti mimiti, kuring bakal neraskeun dina urutan ieu. Kuring ngagaduhan tegangan sacara umum ngeunaan leres, maka kuring damel di beulah katuhu, teras kuring pastikeun éta buleud sabisa sateuacan ningali piring.

Nalika kuring parantos ngalaksanakeun éta, kuring bakal bilas sareng ngulang sareng balik deui ka awal. Unggal kuring naroskeun, naha tegangan saageung mungkin? Teras teras-terasan kaleresan. Naha sakumaha leresna? Tapi dina waktos anu sami henteu pernah neken dina hiji waktos, sabab unggal-unggal ngalangkunganana anjeun bakal ngalatih paningalian anjeun sakedik langkung saé sareng dina hiji waktos anjeun bakal binasa kasabaran anu ketat pisan sareng anjeun bakal gaduh sapédah anu anjeun tiasa bangga. .

Janten kuring, éta panginten 45 detik, janten inute? Sareng parantos ningkatna lumayan drastis. Biasana ku sapédah anjeun, pamutahiran awal datang kandel sareng gancang teras éta sajatina pangurangan investasi. Janten tetep sareng éta bakal dugi ka akhir, tapi pastina pangaluyuan ageung sumping langsung di awal sareng ku sababna waktos pangaluyuan janten langkung alit sareng alit nalika anjeun ngudag jenis kebenaran anu sampurna. (Goresan roda) Janten, sakumaha anjeun tiasa tingali, maksadna mah leutik pisan, leutik pisan, upami anjeun teuteup ka handap di dinya anjeun bakal ningali, éta ngan ukur, hartosna, kuring pilih-pilih, tapi naha anjeun tiasa ( Ngorehan roda) Anjeun tiasa nguping éta.

Naon éta, hayu urang tingali éta, Janten, katingalina sapertos sakedik, kuring badé nyarios sakedik lemah sareng éta sakedik low, sareng éta anu kuring pikirkeun konsépna sapertos anu aya di juru éta sabab lemah sareng di beulah katuhu. Janten naon anu anjeun hoyong lakukeun? Naha anjeun hoyong nyandak éta langkung luhur dina arah ieu? Janten kuring badé nyarioskeun ieu di dieu. Henteu seueur jalanna, mung saparapat giliran.

Teras tingali deui sareng éta parantos robih diperhatoskeun. Sareng ieu ngan ukur pangaluyuan leutik konstan. Naséhat anu paling saé anu kantos kuring tampi perkawis damel dina roda nyaéta yén upami anjeun ngan ukur ngagarap bagian tina roda dugi ka henteu janten bagian anu paling parah tina roda anjeun henteu nyobian ngajantenkeun daerah éta sampurna, tapi kedah nyobian henteu ngadamel ieu daérah daérah paling parah deui.

Sareng nalika anjeun parantos ngalaksanakeun éta, angkat ka daérah éta. Sareng upami anjeun ngalakukeun éta, éta laun bakal ngaleungitkeun sagala hal, upami anjeun leres sareng damel dina hiji daérah, éta hakékatna bakal mangaruhan tegangan sakabéh. Anjeun hoyong tegangan anjeun sami dimana-mana sareng ngagaduhan ketegangan anu sami mangrupikeun hal anu anjeun bakal sesah dipilarian upami anjeun ngan ukur damel dina kumpulan opat atanapi lima juru sakaligus. (musik bagja) Ayeuna, sababaraha masalah anu sering didatangan ku jalma sapertos kieu.

Pentil hésé pisan dipéngkolan. Ieu leres-leres penting pisan ayeuna. Anjeun hoyong, maksad kuring, kuring teras-teras nempatkeun setetes pelempar dina dasar puting, supados permukaan di dinya tiasa gerak kalayan sakedik gesekan sabisa.

Kusabab naon anu anjeun hoyong ukur ku rengkuh nyarios sanés sesah sesahna pikeun ngancik, tapi pangaruhna dina nyarios. Ieu tiasa sesah sesah pikeun dihirupkeun kusabab seueur pisan gesekan, sanés kumargi nyariosna sorangan dina kaayaan tegangan pisan. Janten anjeun kedah merhatoskeun éta.

Masalah sanés anu ngagaduhan jalma nyaéta puting bunder anu buleud. Ayeuna anjeun tiasa ngalakukeun ieu nganggo bahan naon waé anu janten kuningan atanapi alloy, tapi éta langkung umum dina pentil aluminium anjeun. Alesan seueur sepédah sareng partisi aluminium kusabab éta langkung énggal sareng éta saé pisan tina sudut pandang datasheet.

Tapi pikeun sapédah kuring dina sapédah gunung anu nyebrot hésé, ngan ukur henteu aya tempat pikeun aranjeunna. Dijieunna sapinuhna tina kuningan. Henteu ngan aranjeunna langkung kuat sareng langkung tahan banting atanapi gagal ngajalankeun, aranjeunna langkung gampang digarap.

Anu ku kuring dibahas ngeunaan masalah umum nyaéta juru carios Oge, sakapeung enya, éta kusabab aranjeunna henteu leres ti mimiti bungah. Dina waktos anu sanés, anjeun terang upami anjeun naék sapédah turun, 5,000 kaki vert sapoé salami saminggu, rem sareng nabrak, sadaya jenis kakuatan anu parah anu ngajantenkeun sapédah kasaimbangan seueur kajadian éta sigana bakal kajadian hiji poé. Anjeun tiasa kéngingkeun pentil DT Prolock anu leres-leres hébat pisan, atanapi anjeun tiasa ngadamel solusi pelumas baseuh sareng perekat.

Nya, éta mangrupikeun sababaraha hal anu leres-leres bakal nyarios, 'Henteu, éta mangrupikeun tandan roda anu henteu stabil.' Sareng kuring pikir anjeun terang panginten aya unsur-unsur kabeneran di ditu. Upami éta hiji-hijina cara pikeun ngajaga sapédah kasaimbangan anjeun dina sapédah jalan, maka anjeun panginten kedah latihan deui sakedik.

Tapi upami anjeun turun tina jalan anu handap, jalan turun anu mengerikan, ngan ukur aya tempat pikeun nyeuseuh puting. Alesan ieu saé pisan nyaéta nalika leres diteken, mesin cuci puting anu pelincir bakal ngamungkinkeun sadayana nyarios gerak sareng muter sacara bébas tibatan ngariung sareng ngariung. Janten ieu leres-leres penting pisan sareng éta bakal ngajaga sepédah urang dina bentuk anu langkung saé langkung lami.

Hal terakhir anu diperjuangkeun ku jalma, sareng khususna pamutahiran di bumi, sareng nalika aranjeunna tungtungna tuang anduk sareng éta dibawa ka toko sabab pelek aluminiumna dasarna leres-leres dibanting sareng dina waktos éta aranjeunna mecut kuda paéh. Salaku kuring ngomong, tegangan penting pisan, kaleresan pikeun sapédah jalan satapak agrésip anjeun sareng naon anu henteu, hanjakalna pelek sakedik dikonsumsi sareng aranjeunna bakal pencét total. Janten kuring hoyong anjeun émut pikeun nyandak kana tegangan.

Aya sababaraha hal anu ogé bakal ngajadikeun éta leres-leres, sesah dibandingkeun sareng klep dina pasisian alloy, dimana tukang las, dimana éta ngahiji. Ieu ogé sering nunjukkeun salaku jinis titik datar, sanaos teu aya anu tiasa anjeun laksanakeun. Janten, khususna sareng roda alloy anu parantos dianggo, pokus pikeun kéngingkeun ketegangan bahkan henteu kesang teuing.

Éta henteu sampurna lempeng sabab tiasa janten tujuan anu henteu réalistis. Nalika anjeun ngalempengkeun roda, anjeun kéngingkeun sapertos visi torowongan. Anjeun terang, upami anjeun ningali bagian-bagian ieu di dieu, anjeun ningali kakurangan anu sampurna ieu sareng anjeun tiasa bahagia nyéépkeun waktos-waktos ka aranjeunna.

Upami kuring kéngingkeun ieu, éta lumayan leres. Tapi anjeun terang kuring tiasa nyéépkeun jam-jaman. Ngan, enya, lila-lila ngudag kapuasan, pikeun milih éta pancen.

Tapi kuring pikir kaméra miskin Nick janten rada capé maka hayu urang tinggalkeun di ditu. Tapi éta leres leres. Ngeunaan naha anjeun pikahoyong janten naon anu anjeun prioritaskeun kana tegangan atanapi kumaha leres roda na, kuring bakal kantos nyarios yén tegangan langkung penting, jelas aya watesna.

Langkung saé pisan upami gaduh roda anu rata sacara merata tibatan hal anu leres-leres di tengah. Éta bakal ngarobih sakedik upami anjeun henteu nganggo rem cakram, tapi éta henteu sapertos permukaan rem. Kaseueuran pigura gaduh seueur rohangan.

Abdi henteu ngawartosan anjeun yén kuring hoyong éta silih sisi, tapi upami jarakna sababaraha milimeter éta henteu leres-leres ngabédakeunana. Sapertos kitu kuring bakal nyarios anu cukup ditolerir, sigana sakitar sajuta mil da enya anjeunna siap angkat.

Sakumaha biayana pikeun leres roda sapédah?

Upami étakabayangtiasa dibenerkeun – éta umumna katingalina saé tapi gaduh goyangan – anjeun tiasa ngarep lokalsapédahbalanja pikeun muatan $ 20 - $ 30 kalereséta ngagunakeun alat-alat propésional sapertos nangtung pikeun garis sampurna sareng bunderan.10 Agustus 2019

latihan linggih

Ieu mangrupikeun sapédah kasaimbangan anu khusus pisan, sahenteuna khusus pikeun kuring, sabab éta mangrupikeun hal anu munggaran anu kuring kantos bicara sareng ngawangun. Tapi kuring kedah nyarios, kalayan bantosan anu seueur ti lalaki ieu di dieu, Marcel Waldmann, anu mangrupikeun pembina roda induk di DT Swiss, kalayan langkung ti 35 taun pangalaman ngawangun roda. Saha anu langkung hadé nunjukkeun urang kumaha ngawangun roda sapédah. (musik energetic) - Ngawangun sapédah kasaimbangan mangrupikeun padamelan anu meryogikeun waktos, tapi saha waé tiasa ngalaksanakeunana kalayan sabar sareng ati-ati nuturkeun léngkah-léngkahna.

Tapi panginten pantes didamel sacangkir téh teras dibereskeun. Ieu mangrupikeun prosés terapi anu ganjil. Kami ngasah kabayang tradisional nganggo metode tilu-silang biasa.

Janten dingaranan kusabab masing-masing nyarios ngalangkungan tilu anu sanés. Urang lénsérkeun, pretension, piring-na, de-setréskeunana, sajajarkeun sareng teras lereskeun. Tapi ke heula, naon anu leres-leres urang butuhkeun ngawangun sapédah? (musik energetic) - Janten dina léngkah munggaran urang ngagaduhan bahan baku.

Kami gaduh, urang gaduh juru carios, urang gaduh pentil, urang gaduh hub sareng pasisian. anu nyarios panjang? - Mimiti urang peryogi diameter pasisian. - Oke. - Tina hiji panon kana panon anu sanés.

Sakumaha ageung hub sareng sabaraha ageungna jarak antara tengah hub sareng flange di beulah katuhu sareng ogé di sisi kénca. Éta sora endah pisan. Janten aya curang online, naha anjeun tiasa lebet ka halaman wéb DT Swiss? - Leres. - Sareng éta bakal nyaritakeun anjeun.

Oke, éta relief. (musik energetic) - Ayeuna pikeun DT Swiss, urang ngagaduhan aturan. Unggal waktos éta DT Swiss, éta aya dina liang klep - Oke.

Janten logo ban anjeun dijejeran ku logo hub anjeun - leres - saé. Urang bakal nganggo metode Schraner. Ayeuna hayu urang mimitian di sisi katuhu roda.

Ieu ngandung harti yén dina roda tukangna nyaéta metode sisi drive, masing-masing nyarios dihubungkeun kana roda dina arah anu sanés, kalayan sirah anu nyarios naha nunjuk ka tengah hub atanapi ka luar. Léngkah munggaran penting pisan, janten hayu urang nyandak sakedap kanggo nutupanna. Kami ngamimitian pasang unggal sisi roda dina liang klep.

Kami utas nyarios, opat liang dina hub, kénca tengah, sareng sirahna kaluar. Terus benang deui, opat liang di belah katuhu tengahna, sirah anu penting, anu nyarios anu munggaran nyaéta countersunk langsung ka kénca liang klep di ujungna. Teras anu kadua nyarios, anu dianggit kana hub ti jero ka jero, dicelupkeun dina h kadua ku pasisian di sisi katuhu klep.

Wah, asa siga urang bakal ngahontal hiji hal. (seuri) Saé pisan. OKÉ.

Teras we utaskeun sadayana juru carios dina sisi drive sareng sirahna nyanghareup ka luar. Aranjeunna tangtosna bakal aya dina unggal liang anu sanés, di hub. Candak nyarios di gigireun anu parantos ngaco kana pasisian, lebetkeun kana pasisian, opat liang di belah katuhu.

Terus balikan éta pikeun juru carios sésana. - Unggal urang nyarios hiji, dua, tilu liang, anu salajengna kanggo urang - Opat liang - Leres dina kaopat. Terus anjeun damel ti luhur sareng puting murag unggal waktos. (Seuri) Sareng upami anjeun ayeuna damel di sisi, éta sanés masalah. - Éta masuk akal.

Oké. - Oke, puterkeun roda. Teras anjeun tiasa ngaraos liang tina sisi éta. - Teras we utaskeun juru sésana tina sisi drive tina arah anu sabalikna dina Hub.

Dimimitian ku nyarios anu parantos diucapkeun, pasang anu salajengna kana pasisian, opat liang di kénca. (musik energetic) - Sareng salajengna. - Janten urang angkat tina anu aya di gigireun liang klep leres? - Leres. - Henteu kunanaon.

Janten opat di peuntas aranjeunna - henteu opat langkung tina opat liang. Diluar.- Opat liang di luar.- Ayeuna langkung saé lebet ka dieu.

Ngagaduhan ramo dina jalan tol. Jalan tol pisan seukeut pikeun (mimik goresan) .- Oh muhun .- Sarengna kadieu, puting .- Sareng na- Langkung .- Janten handapeun, liwat .- Di dieu, di handapeun, di luhur .- Handapeun, langkung, henteu kunanaon.

Janten sisi drive, éta katingalina henteu kunanaon, sanés? - Leres, katingalina henteu kunanaon. - Urang ayeuna ngulang prosés dina sisi non-drive tina roda, tapi kami nganggo metode anu sami. Janten urang ngapungkeun heula dua jari ieu, dipisahkeun ku dalapan liang dina hub.

Sareng urang ngadamel hiji kénca liang klep teras dua liang sanésna ka katuhu. Éta bakal beuki rumit beuki seueur juru carios urang. - Leres .- Janten beuki rumit .. Langkung saé ngalangkungan ieu jalan. - Oke. - Janten anjeun tiasa angkat.

Janten hiji, dua, tilu, opat. Janten anu aya - leres - henteu kunanaon. (musik energetic) - Oke, tos.

Sareng ngeusian juru carios anu terakhir - Naha urang mimitian ti dieu deui? - Leres. (musik energetic) - Kuring bahkan henteu tiasa nyaritakeun kumaha tiisna. Kuring parantos ngabiayaan salami 27 taun sareng henteu kantos ngawangun sapédah kasaimbangan.

Ieu hébat. Oke.- Oke.- Wha, tingali éta.- Leres .- Pariksa.

Éta ngajadikeun kuring hésé. Janten naon anu salajengna? - Teras urang angkat ka bilik gambar. (Musik énérgetik) - Roda Ayeuna leres diucapkeun, tapi urang kedah ngencarkeun juru carios, urang kedah mastikeun roda leres-leres dilengkepkeun anu hartosna éta dipuseurkeun kana pigura atanapi garpu anjeun.

Terus diémutan yén ku langkungna waktos anjeun tiasa leres-leres mindahkeun pasisian sababaraha milimeter ka hiji sisi atanapi anu sanés. Maka urang kedah ngalereskeunana, janten pastikeun éta buleud sampurna sareng lempeng sampurna. Ngawaskeun sababaraha juru carios tiasa nyiptakeun bintik datar atanapi ngabengkokkeun roda tina sisi ka sisi.

Tugas anu kahiji nyaéta pikeun ngamuat roda. Pastikeun yén masing-masing nyarios dikempelkeun sami kana puting. Janten kabayangna aya dina trending stand.

Tapi urang bakal nipu ayeuna. Naha éta adil, Marcel? Anjeun gaduh bor dina leungeun anjeun - sumuhun, urang kedah damel sareng bor sateuacan urang damel sareng panangan sareng ningali pentil ngalangkungan tapak - sahingga anjeun sacara harfiah ngitung jumlah benang? - Leres. Biasana urang angkat sateuacan yén sonten anjeun ogé tiasa ngaraos dina panangan anjeun - Oke, naha kuring tiasa nyobian bor? - Leres - kuring ogé lalaunan sareng bor. (Musik énergi) - Ayeuna urang gaduh dasar.

Sareng angkat ti ieu we.- Bawa ka tingkat salajengna.- Leres, leres.- Henteu kunanaon. - Unggal nyarios sumping tina jero kurva, hiji satengah .- Ngan hiji satengah .- Ngan hiji satengah .- Tapi upami anjeun ucapkeun anjeun kuring henteu terang, hub Shimano Dura-Ace. - Di sagigireun éta. - Janten anjeun ogé bakal satengah giliran ogé. - Leres. - Janten hal ieu di dieu nyarios persis kumaha lempeng sapédah na. - Leres. éta leres? - Éta panginten 0,15.- Oke.- Tapi kadang damel sapertos kieu pikeun dicekel.- Leres. (seuri) - Oke, ayeuna urang bakal milari piring - naon anu disangka, enol? - Éta nol sareng lima - janten 0,4 milimeter - leres - henteu kunanaon.

Éta henteu saé na goréng - ayeuna éta 0,6 janten - 0,6 milimeter - yup - anu laun-laun mimiti langkung parah - sareng sababaraha mérek henteu kunanaon.

Pikeun urang éta rada luhur teuing. Ayeuna éta dimana 0.6 Teras we nyabut ujungna di sisi kénca.

Sareng henteu 0,6, 0.3.- Oke.- Sisi ieu pasisian bakal sami. - Oke, janten urang bakal ningkatkeun tegangan nyarios dina sisi drive? - Henteu - Sanés sisi drive? - Henteu ngajalankeun sisi.

Ayeuna urang tiasa damel di dieu. Tiasa ngalieuk ka dieu. Éta dugi ka plafon.

Henteu leres di dieu. Tapi waktos salajengna anjeun sumping ningali, éta panginten langkung sakedik. - Oké.

Sareng sabaraha urang giliran? ? - Leutik, léngkah alit. Janten. - Oh, anjeun henteu seueur. - Kuring ngan ukur ningali jam. - Janten roda na lempeng, dina dua arah.

Tapi ayeuna urang kedah parios tegangan nyarios. Ngan pikeun mastikeun yén, janten anu nyarios naon anu 1? - Hiji, di tengahna hiji. Teras anjeun tiasa ngaleupaskeun deui ku salapan opat. - Janten 0,94? - Leres. - Oké.

Terus urang parios yén halaman tunggang salajengna hiji? - Unggal waktos dina kaca anu sami. - Oke int, naon ieu 1.1? - Leres - Sareng éta henteu kunanaon? - Henteu.

Engké urang naék sareng ngalakukeun éta langkung sami - Oke. Sareng urang kedah nahan méteran tegangan nyarios dina tempat anu leres dina nyarios janten aya bacaan anu sami unggal waktos. - Henteu seueur teuing ka handap sareng henteu teuing. - Janten urang bakal ngencatkeun juru carios sakedik deui , saparapat giliran. - Leres .- Mimitian ku liang klep dina unggal klep puting .- Leres. - Oké.

Rengse geuwat. Giliran saparapat. - Unggal waktos di sisi katuhu. - Ah, muhun, janten urang ngalakukeun hiji sisi anu leres. - Pas di ditu.

Angkat roda sareng urang angkat ka marabahaya. Kami gaduh tilu poin di dieu. Upami aya seueur tekanan, éta kumaha urang ngalakukeun éta.

Pikeun mencét. Anjeun tiasa nguping sora juru carios. (musik energetic) Sareng ayeuna hayu urang uih deui kana stand centering.

Janten sateuacan kuring panginten ngagaduhan titik enol, éta sami, 0,5, nol sareng lima. Janten henteu janten masalah. - Oke, Marcel, janten anjeun masih mikir yén urang kedah kéngingkeun langkung seueur cariosan di dieu? - Leres. - Nalika pemirsa henteu gaduh? Méter tegangan spoké, kumaha anjeun ngajelaskeun kumaha ketatna juru carios? o dina roda sateuacan anjeun terang yén éta parantos dilakukeun (niron popping)? - Sareng kuring, upami anjeun ka ditu nganggo panangan, anjeun tiasa ngaraos.

Meureun anu ieu rada lemes teuing, panginten urang ningkatkeun tegangan ku satengah péngkolan, teras sadayana gaduh sababaraha, upami anjeun hoyong roda anu langkung lemes atanapi roda anu langkung kuat, maka langkung saéna atanapi - tegangan anu nyarios Henteu ieu sabenerna mangaruhan kualitas numpak roda? - Leres - Janten juru carios anu langkung lemes hartosna roda anu langkung lemes sareng juru carios kalayan tegangan tinggi hartosna roda anu langkung sesah? - Leres. - Oké. Kacuali anjeun ngagaduhan méteran tegangan nyarios, éta mangrupikeun bentuk kasenian .- Éta raos di panangan anjeun.

Ayeuna urang damel, masing-masing roda kami damel sareng tegangan anu sami, roda payun di daérah ieu sareng roda tukang di daérah ieu, sahingga kami parantos ngadamel sadaya roda anu sami sareng anu langkung luhur tibatan kombinasi antara satengah juru sareng pasisian sareng anu sanésna, éta sanés jarak anu sami sareng kuring nyalira - éta roda turun. Naha anjeun gaduh sapédah turun? - Henteu, henteu, kuring henteu gaduh sapédah turun. - Maka éta sapédah kasaimbangan kuring .- Anjeun nyandak éta sapédah. Sareng diwangun dina gaya anu klasik pisan, janten sapédah tradisional.

Tapi Marcel ngikat didieu ngan sapédah anu énggal pisan, éta mangrupikeun DARUT aARC1100. Desain roda ieu parantos dikembangkeun deui. Anjeun tiasa ningali kumaha kabayangna diwangun sareng parobihanana ogé, janten téknologi anu cukup cair ayeuna.

nyaéta salib séhat

Hatur nuhun Marcel pikeun nunjukkeun ka urang kumaha ngawangun sapédah kasaimbangan tradisional - Henteu masalah - Kuring mariksa éta tina daptar émbér kuring, langganan GCN sateuacan anjeun ninggalkeun tulisan ieu. Éta gratis gratis. Ngan pencét dina dunya.

Ogé, masihan kami jempol ageung. Hatur nuhun deui Marcel pikeun nunjukkeun ka kami cara ngalakukeunana. Sareng upami anjeun hoyong langkung seueur kontén Muhun, kumaha upami ngalereskeun roda? Éta ngan handap aya.

Atanapi kanggo ningali sakedik fitur, retro versus roda modéren, cukup klik d milikna didinya.

Naha anjeun tiasa leres-leres roda sapédah nganggo ban?

TruingKu Pitch

Thekabayang henteuteu kedah sampurna buleud atanapileres; runout sakedik tiasa ditampi (sababaraha milimeter). Salami teu aya peucang leupas na tehkabayangnyaéta alesan lempeng (étapasisianjeungbankedah henteu ngagosok kana bantalan rem), éta bakal numpak saé sareng tahan saé.

Sakumaha sering kuring leres-leres nyetél roda sapédah kuring?

AnjeunkudunaSanggup aranjeunna trued na tegangan ngeunaan sakali sataun upami anjeun numpaksering.Kajujur ​​kuring henteu mariksa unggal tumpakan, langkung-langkung kumargi kuring ngagaduhan rem cakram. Kuring henteu kantos ngaco pasisian ogé.Sep 2 2008

Roda mangrupikeun bagian tina sapédah anu rada disiksa nalika numpak, maka éta kedah diparios sacara rutin. Éta kumaha jalanna. Janten nalika kuring mariksa roda, hal anu mimiti kuring lakukeun nyaéta mariksa kaayaan pasisianna.

Kuring ngamimitian ku klep, ngan kuring terang dimana ngamimitian sareng dimana lirénna, kuring ngan ukur muterkeun kabayang sareng ningali kaayaan Rim. Kuring leres-leres gaduh pelek FSA karbon dina sapédah ieu dinten ayeuna, janten aranjeunna henteu leres-leres ngabengkokkeun ieu atanapi ngiringan aranjeunna, tapi urang bakal ningali-ningali waé, milari rut atanapi goresan ageung sareng batu. Kalayan roda alloy mah pastina bakal milari dents upami anjeun nyabak batu pisan, éta ngalangkungan ban, éta tiasa ngabengkokkeun pasisian sakedik.

Upami anjeun gaduh rem cakram, ieu panginten sanés akhir dunya. Éta tiasa ngeureunkeun kacau sareng ban anjeun, tapi, utamina upami anjeun teu gaduh tuba janten anjeun henteu hoyong manik éta lirén lirén, janten ku hiji hal anu goréng pisan dina pasisian alloy, saleresna kuring tiasa nyobian ngabengkokkeun deui sareng nyanyikeun kalimat Nanganan mol atanapi rengkuh adjustable. Éta moal katingalina paling geulis, tapi kuring hoyong janten lempeng sabisa-jaga tetep dijaga ban manik sakumaha mungkin.

Janten kuring mariksa pasisian dina dua sisi sareng aya sababaraha tanda batu alit di dinya, tapi éta dina kaayaan mutlak janten éta henteu masalah. Salajengna kuring ngan ukur muterkeun roda. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu dina roda roda dina sapédah anjeun ngan ukur cek kumaha lempeng sareng kumaha leresna? Roda ieu.

Janten kuring bakal ngantepkeun kana sapédah ayeuna sareng kuring badé nunda ramo kana pasisian di dinya sareng muterkeun. Janten nalika kuring muterkeun roda kuring milari pelek ieu anu ngalir ka gigir, sisi atanapi luhur sareng ka handap, idealna kedah leres pas sareng henteu ngalih ka luhur sareng ka handap, deui ieu pelek serat karbon janten henteu leres ngabengkok teuing Aranjeunna tiasa kaluar tina jalur anu leres sareng éta gumantung kana tegangan nyarios. Kalayan roda alloy, éta pasti tiasa ditekuk langkung seueur.

Sareng upami éta gerak teuing, anjeun kedah ngamimitian tak. Tingali dina tegangan nyarios sareng cobian supados roda sapertos lempeng sabisa. Janten upami roda anjeun henteu leres ieu sigana bakal nyaritakeun yén tegangan nyarios pareum, tapi kuring pasti bakal mariksa éta.

Anjeun tiasa nganggo méteran tegangan nyarios anu mewah sapertos kieu. Janten anjeun nempatkeun éta ngalawan anu nyarios sareng éta bakal nyaritakeun kumaha ketatna atanapi sabaraha éta dibengkokkeun. Atanapi anjeun tiasa nganggo metodeu lami sareng cukup nyiwit nganggo ramo pikeun kuring jalan-jalan.

Ngan mawa dua juru carios anu paling caket sareng aranjeunna leres-leres henteu kedah ngalih langkung ti dua milimeter atanapi dua. Anjeun bakal perhatoskeun ieu nalika anjeun ngurilingan roda, ieu sadayana cekap ketat tapi nalika anjeun nampi anu leres-leres tiasa meres anjeun maka pastina aya anu lumangsung sareng anjeun kedah ningali roda sareng mikir ngeunaan maén di dieu, pikeun nyobaan nyeukeutan juru carios. Janten roda karbon dina sapédah lintas-témbal Scott dina kaayaan anu saé pisan.

kumaha rem hidrolik jalan

Tegangan anu nyarios leres pas. Ieu mangrupikeun sapédah lami kuring sareng éta henteu saé pisan. Abdi henteu terang naon anu kuring lakukeun pikeun anu ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina iklan ieu, éta bergerak sacara masif ti sisi ka sisi, janten kuring ngagaduhan roda ieu dina jigso, kuring tiasa ningali deui. Sakumaha anjeun tiasa tingali aya seueur gerakan sisi-ka-sisi dina roda ieu janten pasti waktosna pikeun mariksa juru carios. Ieu sadayana raoseun saé, kecuali dugi ka dieu.

Aya anu nyarios leres-leres leupas. Janten upami anjeun gaduh juru bicara leupas, anjeun kedah ngungkulanana. Leres anjeun tiasa ngantunkeunana pikeun pengendara atanapi bahkan nyarios rusak bari.

Masalahna nyaéta ieu jelas titik anu lemah pisan dina roda ayeuna. Upami anjeun tiasa mendakan luncat ageung sakedik kalepatan sareng anjeun badarat langsung dina titik ieu, aya posisi kabayang ieu tiasa murag Pasangkan sababaraha ketegangan dina nyarios ieu, cobian supados roda ieu lempeng sabisa mungkin, kumaha anu langkung penting tibatan éta , éta khusus kana sapédah ieu, ngan ukur kéngingkeun sababaraha tegangan janten henteu janten lemah. Kami ngadamel tulisan ngeunaan kumaha museurkeun roda anjeun, tapi ngan ukur pikeun ngajelaskeun sakedap, ieu nyarios leupas di kénca.

Jelas hartosna henteu aya ketegangan, janten pasisian kuring leres-leres béngkok ku cara sanés. Janten upami kuring nempatkeun sakedik tegangan deui, mudah-mudahan pasisianna bakal ditarik deui. Éta leres-leres leupas janten peryogi sababaraha péngkolan kuring bakal ngurilingan sareng mariksa sésa juru carios.

Janten nalika roda ieu masih cekap ngagulung, upami kuring nyéépkeun waktos langkung sakedik sareng rengkuh biantara di dinya, kuring panginten tiasa kéngingkeun sakedik, tapi éta henteu ngabédakeun ageung, jujur, kumargi Abdi gaduh rem cakram Abdi peryogi yén Rim rem écés henteu. Ayeuna ku V-rem, atanapi nganggo cantilevers, anjeun hoyong pasisian sakumaha lempeng-gancangna supados henteu nabrak rem anjeun sepanjang waktos, janten éta henteu penting kalayan cakram. Nanging, upami éta leres dibéngkokeun, pikirkeun naon anu dilakukeun pikeun ban anjeun.

Upami ban anjeun sering obah nalika anjeun nyetir, éta tiasa hartosna anjeun kirang cekelan. Janten upami ditekuk teuing, waktuna mikirkeun ngaganti pelekna. Oke, éta pasisian sareng juru bicara anjeun.

Hal anu terakhir diperiksa nyaéta hub. Janten hal anu mimiti diparios nyaéta bantalan. Kuring bakal salawasna mastikeun poros na ketat heula sateuacan ngalakukeun naon-naon pikeun ngajaga tetep saé sareng ketat Ayeuna kuring nyeepkeun ban sareng nyobian ngéserkeun ka gigir kana sapédah janten tahan kana pigura, dorong ti payun ka tukang sareng kedahna aya henteu aya gerakan dina artina gandar anjeun leupas, tapi mugia henteu, anjeun kedah ngencarkeun éta.

Bantalan anjeun tiasa lungse, atanapi cangkir sareng kerucut anjeun panginten kedah disaluyukeun. Sareng kuring leres-leres tiasa merasakan sakedik gerakan di jerona, janten kuring bade nyandak roda anu dipareuman sareng parios hub na; Oke, janten ku roda dipareuman, kuring ngan ukur bakal nyekel bagian éta di tungtungna sareng masihan puteran anu kedahna saé sareng lemes sareng teu aya anu Ngajorowok. Upami karaosna kasar pisan, atanapi leres-leres ngagiling, ayeuna waktuna pikeun ngalakukeun pangropéa dina bantalan lami éta.

Dina hal ieu, karaosna leres-leres saé, janten éta hartosna hub ieu rada leupas. Naon anu kuring tiasa lakukeun nyaéta ngaleupaskeun sekrup grub ieu sareng ngan ngencangkeun kerah sakedik. Kami hoyong sakedik langkung preload dina bantalan sareng éta bakal ngencangkeun sareng ngeureunkeun gerakan gigir éta.

Kuring bakal ketang deui. Janten kuring ngencarkeun kerah dina hub ngan pikeun préokasi bantalanna sakedik deui. Éta tetep kabukti saé pisan sareng lemes sareng gratis, tapi éta nyandak gerakan dina roda, éta sampurna.

Cara séjén anu gampang pisan pikeun mariksa bantalan anjeun tanpa nyandak roda tina sapédah nyaéta ngan saukur muterkeun roda sareng tahan pigura atanapi garpuh dina porosna sareng upami anjeun ngaraos geter atanapi kasar di dinya, éta bakal janten milik anjeun pikeun nyarios bantalan ieu peryogi damel, panginten digentos atanapi ngan ukur dilayanan. Janten, hayu urang angkat. Ieu sababaraha trik saderhana pikeun mariksa sapédah kasaimbangan anjeun, sareng kuring bakal ngalakukeun éta sacara rutin.

Utamana saatos numpak beurat, kuring pasti sahenteuna bakal mariksa ketegangan nyarios. Upami anjeun ngeklik logo GMBN ieu di dieu, anjeun bakal ngalanggan sareng anjeun bakal ningali tulisan unggal dinten dina sataun. Pencét di luhur pikeun ngalereskeun roda anjeun atanapi upami anjeun parantos mencét di juru handap pikeun diajar kumaha nyaluyukeun ban tanpa tuba.

Pasihan kami jempol upami anjeun mendakan tulisan pangropéa ieu mangpaat.

Sakumaha leres kabayang sapédah énggal?

Upami anjeunkabayangnyaéta trued (gerakan gurat) kana jero 0.5mm éta dianggap saé. Toleransi sami 0,5mm kanggo bunderan anukabayang. Ngan émut yén anjeun panginten kedah ngaleungitkeun 'setrés' tinakabayangsalaku juru carios tiasa angin ku torsi dilarapkeun kana puting.

Naha aman pikeun naékkeun sapédah nganggo roda anu goblog?

Éta gumantung kana alesan pikeun aranjeunna henteu leres. Kurangna tegangan anu sami dina juru carios panginten kalemahan dina hiji (atanapi langkung) diantarana - sareng juru rusak sanés hal anu saé anu teu kedah diémutan. Anjeun tiasa salamet hiji atanapi meureun dua kanggo waktos anu pondok, tapi akhirnapasisianbisa jadi bahaya runtuh.16 Sep 2011

Sabaraha lami pikeun leres-leres roda sapédah?

Kacuali mun anjeun ngawadul. Teras étanyokot1-2 minggu. Dina usum sibuk, anu ayeuna, asapédahmontir tiasangalakukeun5-7 Ngepaskeun-sapoé, kirang upami anjeunna kedah urusan sareng konsumén. BTW, upami anjeunna lereskeun anjeunkabayang, Sareng derailleur anjeun ngalih kana juru carios, anjeun henteu kunanaon, leres?17 Juni. 2009 r.

Naha anjeun kedah ngaleungitkeun ban pikeun leres-leres roda sepédah?

Upami éta ngan ukur murangkalihtruing, henteu kunanaon tetepbanasup UpamiAnjeun gaduhtémbok tunggalpelek, kempeskeunbanmimitina. Kanggo anu langkung utamatruing,abdiurang bakalmiceunétabanjantenAbdi tiasalalajo radialleres, install, inflate, deflate, and touch up thekabayang, teras pasang deuikabayangdinasapédah.8 Des 2016

Naon sababna juru sepédah dileupaskeun?

Masalah Dasar

Juru bicaratiasangaleutikantina nabrak nabrak cangkéng atanapi tina badarat nuturkeun luncat. Upami anjeun ketang anyariosnut teuing, tegangan narik bagian tina pasisian roda arah hub,leupas juru cariosdina sisi sabalikna tina kabayang.
r.

Sakumaha sering anjeun ngencengkeun juru carios?

Upami roda anjeun didamel saé, sakali dina sataun atanapi kirang candak kana toko sareng rampa. Upamianjeunngalakukeun mess sareng roda anjeun éta sami pentingna pikeun ngaleupaskeun sisi sabaliknajuru cariossigaanjeun ketang hijisisi pikeun ngubaran hop a. Sok upami hungkulsaurang nyariosnyaéta leupasanjeunteu kedah leupas batur. g.

Sakumaha sering anjeun mariksa sapédah anjeun?

abdiatos diajar ti saprak éta ngeunaanétapentingna tinamariksa anjeuntekanan ban.Anjeun kedahpompa nepianjeunjalansapédahban sahenteuna sakali atanapi dua kali saminggu, atanapi sateuacan unggal numpaklamun anjeunentong angkatkaluarnusering. Jalansapédahban parantos dikenalkaleungit tekanan saatos 4-5 dinten linggih.

Kumaha cara nyetél roda sapédah leres?

Kumaha Ngalereskeun Kabayang Sapédah Candak roda tina sapédah anjeun sareng atur dina dudukan anu leres, atanapi kencétkeun sapédah anjeun kana dudukan upami anjeun ngajaga roda sareng ngagunakeun bantalan rem rim anjeun salaku panduan.

Naon tujuanana ngédit roda sapédah?

Janten tetep sepédah anjeun gulung kalayan lancar sareng aman, penting pikeun ngajaga roda anu lempeng sareng bébas tina warp ku cara nyetir éta ti jaman ka jaman. Ngalereskeun kabayang ngalibatkeun ngencarkeun sareng ngaleupaskeun puting anu nyarios pikeun ngarobih bagian anu ngageleger dina pasisian, sareng éta tiasa dilakukeun di bumi.

Naon cara anu paling saé pikeun ngatur roda sapédah?

Upami anjeun henteu ngagaduhan trending stand, gurat, atanapi panyaluyuan sisi ka sisi tiasa dilakukeun nganggo bantalan marake anjeun salaku panduan. Upami nyetir roda dina sapédah anjeun, pastikeun pikeun nyemprotkeun ban sateuacan anjeun ngamimitian. Pikeun pangaluyuan radial, atanapi luhur jeung ka handap, anjeun tiasa nganggo L-square salaku pituduh ku ngalampirkeun kana garpu atanapi pigura anjeun.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Naha badé ka kamar mandi ngabantosan beurat awak - didaptarkeun patarosan sareng waleran

Naha anjeun ngimbangan diri sateuacan atanapi saatos anjeun ngomean? Janten sanaos anjeun panginten parantos terang yén langkung saé pikeun timbang heula diri anjeun dina énjing sateuacan tuang atanapi nganggo kamar mandi anjeun ogé kedah nambihan hiji parameter deui kana daptar: sateuacan mandi. 18.04.2019

Wates beurat uci sapédah - solusi anu hirup

Naha wates UCI 6,8 kg? Éta ngarujuk kana 6,8 kilogram wates beurat minimum anu ditetepkeun ku UCI anu ngawatesan sadaya bikes anu dianggo pikeun nandingan beurat ieu. Peraturan ieu didirikeun taun 2000 salaku sarana pikeun mastikeun pabrik henteu nyorong integritas struktural sapédah sareng supados tim saling bersaing dina mesin anu kawilang mirip.

460 beurat - rujukan komprehensif

Sakumaha beuratna mesin 460? Blok mesin 460-kubik-inci panjangna 34 inci, lega 32 inci sareng jangkungna 30 inci. Beurat garing tanpa gas sareng minyak sakitar 720 pon.

Beurat normal otak - patarosan umum

Naon beurat otak manusa dina KG? Otak manusa déwasa beuratna rata-rata sakitar 1,5 kg (3,3 pon). Pikeun lalaki, rata-rata beuratna sakitar 1370 g sareng pikeun awéwé sakitar 1200 g.

Naha ngaleungitkeun susu ngabantosan anjeun ngirangan beurat - kumaha carana ngatasi

Naha Susu goréng pikeun kaleungitan beurat? Susu nyorong leungitna beurat. Panilitian nunjukkeun yén jalma anu ngagaduhan kakurangan kalsium ngayakeun massa gajih anu langkung ageung sareng ngalaman kirang ngendalikeun hawa napsu.

Sapédah ngarobih beurat awak - pituduh pamungkas

Sabaraha mil kuring kedah sapédah sapoé pikeun ngirangan beurat? Kitu cenah, teu aya jumlah sihir mil. Jalma anu beuratna 130 lbs kaduruk 36 kalori per mil nalika ngabijilkeun sakitar sakitar 12 mil per jam. Jalma anu beurat bakal ngabeuleum deui. Pikeun sacara efektif ngirangan beurat badan ngalangkungan sepeda, anjeun kedah langkung pokus kana inténsitas numpak sareng sanés jumlah mil.