Utama > Ngabuburit > Luncat sapédah - solusi anu berorientasi kana aksi

Luncat sapédah - solusi anu berorientasi kana aksi

Naon anu lumangsungna sapédah luncat?

Kebangkitan sareng turunna paraLuncat sapédah, mesin listrik anu ngarayu Uber kana jual $ 200 juta sareng ayeuna dipiceun rébuan. Uber ngagaleuh listriksapédahngamimitianLuncatdi 2018 pikeun $ 200 juta.26 Juni. Pébruari 2020



Serat karbon parantos dianggo pikeun ngadamel pigura sapédah gunung ti akhir taun 1980an, sareng panggunaan na parantos ngalegaan sacara signifikan ti saprak éta. Ngadamel jinis pigura ieu mangrupikeun prosés padamelan padamelan, sapertos anu anjeun tiasa tingali di dieu dina témbal témbal ti produksi serat karbon. Kahiji, éta tiasa dianggo pikeun ngadamel pigura anu énténg pisan, pastina ngagaduhan rasio kakuatan-ka-beurat anu langkung luhur tibatan ngagunakeun éta tina aluminium.

Kadua, éta tiasa dianggo pikeun ngawangun bentuk anu rumit pisan sareng bentuk-bentuk ieu tiasa énténg pisan sareng rapih, tangtosna langkung saé sareng bahan sanésna. Tungtungna, éta tiasa dianggo pikeun leres-leres nyetél ciri numpak perjalanan, janten anjeun tiasa gaduh sapédah anu kaku pisan tapi ogé guncangan jalan bantalan. Masih, aya seueur rahasia ngeunaan matéri anu luar biasa ieu, janten ieu aya tujuh hal anu anjeun henteu terang ngeunaan serat karbon.

Naon ari serat karbon? Serat karbon nyaéta untaian panjang tina bahan anu diwangun tina atom karbon. Sareng éta ngan ukur sabagean leutik tina ukuran Rébuan diantarana dipintal kana benang, sareng éta benang ieu, sareng résin, anu dianggo dina lambaran prepreg. Karbon anu digunakeun dina produksi aya dina dua bentuk, tabung prefabrikasi atanapi lempeng pra-impregnated, sareng pelat ieu seueur dianggo ayeuna.



Naon layupna? Layupna ngan saukur prosés manufaktur anu dipaké pikeun ngadamel pigura. Aranjeunna nempatkeun lambaran prepreg dina kapang, sering di sakuliling lepuh. Nalika dibungkus pinuh, aranjeunna ngégél kapang, neken kandung kemih, teras ngubaran sadayana dina oven, dikecualikeun, kaseueuran sepédah karbon ageung sadayana asalna ti Jauh Wétan sareng asalna tina sababaraha pabrik ultra-modéren.

Pabrik-pabrik ieu parantos ngadamel puluhan taun sababaraha taun. Éta ogé ngadamel seueurna mérek sapédah anjeun bakal terang ngeunaan. Tapi éta henteu hartosna pigura ieu ngagaduhan sadayana kamiripan; serat karbon sadayana ngeunaan rékayasa sareng layup, bari anjeun tiasa ningali sababaraha kamiripan visual anu béda-béda tingkah laku nyetir dina kanyataan Saratna bakal béda pisan.

Agul-agul nyalira gaduh anyaman unidirectional sareng ieu ngabantosan nyiptakeun ciri numpak pigura. Seni rupa pikeun nyieun bingkai karbon nyaéta yén éta kedah kaku dimana kedahna, cahaya sareng nyerep shock Janten layup anu leres utamina pentingna ogé salaku desain bingkai. Anjeun panginten cara anu pangsaéna pikeun ngadamel bingkai gantung lengkep sakumaha kaku sabisa-bisa nyaéta cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana, tapi bahkan pigura gantung kedah ngagaduhan unsur bantalan pikeun éta.



Kaku cemerlang pikeun kontrol, tapi pamustunganana éta ngirimkeun geter anu matak capé pikeun supir. Prosés fisik ngadamel pigura serat karbon mahal pisan. Sareng éta kusabab perenahna dilakukeun sadayana ku panangan, pigura sapédah khususna peryogi waktos anu lami pikeun ngahasilkeun.

3500 latihan kalori

Sababaraha bagéan pigura, sapertos daérah bracket handapeun, leres-leres tiasa nyandak salami sadaya pigura jalan kusabab kompleksitasna. Tapi kumaha kuatna? Nya kaleresan? kuat pisan. Upami anjeun nabrak sareng teu aya tanda-tanda karusakan utama maka leres-leres teu aya anu hariwang upami karusakanana kosmétik.

Karbon jauh langkung kuat tibatan atribut urang. Hal sanés anu leres-leres nguntungkeun ku karbon nyaéta ngalereskeunna, sareng ngalereskeun pigura karbon jauh langkung gampil tibatan muter pigura aluminium. Kadang-kadang ngalereskeun pigura aluminium tiasa langkung repot tibatan hargana.



Upami anjeun kedah nyandak pipa kaluar, anjeun kedah ngarobih pigura, panaskeun deui, anodisasi ulang, atanapi cet deui pigura. Kami ngartos sapédah karbon mahal pisan sareng anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha nilai anu saé pikeun pigura artos anu katingalina sapertos paporit Anjeun Kedah janten tawaran anu pas? Nya, sapertos hal-hal anu paling dina kahirupan, upami katingalina saé pisan janten leres, sigana mah. Anjeun panginten tiasa kéngingkeun bingkai murah anu katingalina persis sareng sapédah idéal anjeun, tapi éta ampir pasti bakal meunang. Anjeun henteu gaduh rékayasa atanapi konstruksi anu sami anu nyiptakeun sapédah, sumawona ciri penanganan anu anjeun lakukeun ku King. , atanapi langkung pentingna, aspek kaamanan anu hadir sareng pabrik ageung.

Kaseueuran pigura palsu parantos didamel tina cetakan réplika, tapi ampir pasti tina téhnik manufaktur anu lemah. Bener na, upami anjeun hoyong ngahémat sakedik artos, lengket sareng alloy, atanapi simpen sareng kéngingkeun transaksi anu sesungguhnya, éta cara anu paling saé pikeun ngalaksanakeunana. Hiji hal anu pasti, serat karbon pasti bakal tetep aya di dunya sapédah gunung.

Kaseueuran pabrik ayeuna nawiskeun modél karbon di saluareun papan, sareng upami anjeun katingali sacara saksama anjeun bakal ningali yén éta ngalakukeun kamajuan anu signifikan ku roda aluminium. Sareng éta mangrupikeun hal anu saé kusabab karbon nyalira mangrupikeun bahan anu saé pikeun ditumpangan, kaku pisan, énggal pisan sareng raoseun pisan. Sedengkeun pikeun bagian luhur pasar, serat modulus anu luhur nyalira masih disaring sareng dikembangkeun dina sababaraha cara.

Ieu ayeuna ogé kasus pabrik sareng téhnikna. Gawe sareng seueur insinyur anu beda-beda di antara papan tina merek sapédah anu béda hartosna aranjeunna sadayana damel babarengan sareng aranjeunna ngamimitian ngajantenkeun komponén masing-masing langkung saé sareng éfisién. Ieu saé pikeun konsumén sabab sapédah anjeun janten langkung saé, kuat, langkung énténg sareng, pamustunganana, langkung terjangkau.

Masih hoyong terang langkung seueur perkawis sapédah ringan, diajar kumaha ngadamel sepédah langkung ringan di handap, sareng upami anjeun panasaran upami aya bédana naha sapédah anjeun enteng atanapi naha anjeun, pencét di dieu di handap, klik langganan dunya, sareng tong hilap masihan kami jempol upami anjeun resep kana tulisan éta.

Naha aya sapédah luncat?

Énggal, henteu dianggoLuncat sapédahdisimpen dina panyimpenan. Jeruk nipis parantos ngamimitian nambihan anu étaLuncat sapédahka kota sapertos Denver, London, Paris, Seattle sareng Washington, D.C. Tapi aranjeunna ngan ukurayangaliwatan aplikasi Uber. Ayeuna, étaLuncat sapédahbakal muncul dina aplikasi Jeruk Nipis - sakumaha beureum, henteu héjosapédahikon.5 Agustus 2020

Alex 00:00 Hei YouTube, wilujeng sumping Alex 00:00 deui kana saluran. Upami anjeun parantos ningali saluran kami, anjeun bakal terang yén kami ngeunaan kamajuan sareng kamajuan dina sagala umur. Upami aya hiji sapédah anu ngabantosan kuring ningkatkeun luncat, éta jumper anu katilu.

Asalna aranjeunna ti mana? Kumaha aranjeunna mekar? Sareng anjeun peryogi na? Éta patarosan ageung. Kuring yakin 100% yén anjeun peryogi salah sahiji pakansi éta ti Lee Like Bikes kanggo gabung sareng kuring, anjeunna henteu yakin yénLee 00:21 anjeun teu kedah sapédah luncat kokotor. Alex 00:22 Janten urang nyusun tangkal kaputusan anu mangrupikeun élmu anu aya di tukangeunana sareng upami anjeun peryogi jumper kokotor atanapi henteu.

Janten tetep ditunggu. Jumper kokotor sareng épolusi tina sapédah BMX sadayana jalma ieu dina motor BMX na ngawangun luncat kokotor ageung di leuweung, jalma-jalma ieu janten langkung lami. Sareng nalika aranjeunna janten sepuh aranjeunna geulis keok sareng aranjeunna hoyong anu sakedik langkung raoseun, gunung sapédah parantos kaluar sareng roda 26 inci parantos janten hal.

Janten jalma-jalma mimiti ngawangun sapédah BMX anu dasarna ageung, éta tiasa dianggo, éta tiasa dianggo kalayan saé, sareng parantos ngamimitian kategori pit anu anyar. Janten naon anu ngajantenkeun Dirt Jumper janten khusus, kami terang yén anjeun kedah milih ukuran roda sareng janten idiot perkawis éta. Sareng éta saé.

Unggal ukuran roda mangrupikeun kompromi. Roda leutik masihan anjeun kakuatan pangompa. Tapi upami anjeun ngalakukeun kasalahan, éta hukuman paling ageung, roda ageung sapertos 29er, atanapi éta bakal masihan anjeun kirang ngompa sareng kirang masihan hukuman. kabayang 26 inci, éta mangrupikeun kompromi anu saé pisan sareng anjeun badé seueur ngompa.

Tapi sanaos anjeun sakedik pondok éta moal ngarusak jumpstart anjeun kalayan sampurna, éta tetep gancang pisan, Alex 1:29 jangkung jangkung, nalika anjeun dina jalur pompa atanapi luncat masihan anjeun seueur rohangan pikeun ngandelkeun Teras tebak naon anu kajantenan, anjeun nuju nyandak gerakan anu anjeun ngembangkeun di dieu kana sapédah jalan satapak anjeun, Lee 1:43 sapédah gunung anjeun dina dasarna ngagaduhan dua tuas, aya tuas anu turun tina handapeun anjeun dugi ka Kurung nganggo tangan sareng tuas anu ti handap ka tukang aya rasio pangungkit anu langkung ageung langkung seueur kakuatan kana roda tukang nalika narik batang ku sapédah tilas, rasio pangungkit dina sapédah ieu sakitar 1,75 rasio toone sakitar dua ka hiji. Janten éta hartosna upami kuring ngompa atanapi luncat atanapi ngalakukeun luncat kokotor kuring, pasihan kuring langkung seueur 15% kakuatan.

Kuring salawasna resep anjeun henteu peryogi sapédah luncat kokotor, kuring ngan ukur nulis lagu ieu dina sapédah luncat kokotor sareng kuring nyeratna dina anu ieu. Éta ngabandungan. Alex 02:15 naha anjeun parantos aya di jalan satapak sateuacanna? sareng saha waé anu jauh ti kuring sareng henteu nganggo pedal? Éta kakuatan pompa.

Kusabab aranjeunna jumper anu dikembangkeun tina BMX, éta nyaéta single-speed. Hébat kusabab teu aya anu matak hariwang. Hal sanés anu anjeun bakal perhatoskeun nyaéta roda gigi payunna alit pisan.

Alesanna leutik nyaéta sakapeung anjeun gaduh 5050 luncat. Sareng éta nalika anjeun turun dina luncat sareng hiji roda dina hiji sisi sareng hiji roda di sisi badarat. Sareng nalika éta kajantenan, anjeun hoyong henteu yén pakakas ieu ngali bumi.

Kusabab éta bakal nahan anjeun sareng ngadorong anjeun dina palang bar. Lee 02:46 Dibandingkeun sareng sapédah jalan satapak anu has, sapédah luncat kokotor bakal masihan anjeun langkung seueur umpan balik, anggap anjeun leres-leres nyekel tonggong roller, éta bakal masihan anjeun langkung seueur langkung gancang hayu urang nyarios waktos anjeun salah sareng anjeun néwak sakedik hawa tina luhur roller éta sareng anjeun henteu néwak tukang. Éta bakal masihan anjeun langkung gancang.

Pokokna aya gelung dina uteuk anjeun anu nyepetkeun loop umpan balik sabab sapédah masihan anjeun langkung pas sareng eupan balik 27 529 naon waé, anjeun ngan ukur tiasa ningali éta sareng anjeun bakal mendakan éta bakal langkung akrab tibatan sapédah BMX. Upami anjeun diajar naon dina tanggal 26 anjeun langsung tiasa narjamahkeun kana sapédah anjeun anu langkung ageung bakal ngajantenkeun anjeun sakedik langkung raoseun nyaéta kanyataan yén éta leres. Sakedik digantungkeun.

Ku standar ayeuna. Éta henteu seueur, éta sakitar 100 milimeter. Éta ngan cekap nyandak sababaraha pendaratan ieu nalika urang langkung sepuh.

Éta saé henteu gaduh garpu anu kaku kuring kedah ngawartosan anjeun. Janten patarosan anu mimiti nyaéta, naha anjeun peryogi sapédah anu sanés? Untungna, aya rumus matematika pikeun milarian terang. Rumus na nyaéta tambah hiji, sareng éta ngagambarkeun jumlah sapédah ayeuna anjeun. Kuring gaduh opat sapédah, tambihan hiji sareng kéngingkeun waleranna, nyaéta lima.

Éta jumlah sapédah anu anjeun peryogikeun. Abdi tiasa ngalangkungan deui. Upami anjeun sapertos Lee 4:15 am, naha anjeun sanggup nanggung jumper kokotor anu henteu énggal? Sapédah luncat kokotor sapertos super roadworthy sakitar sakitar $ 1.000 tungtung anu leres pisan anjeun tiasa 2000.

Aya seueur jalma di luar sana anu ngagaleuh jumper kokotor teras terluka sareng ayeuna sapédah luncat kokotor ieu dina Craigslist kanggo sapasang anu murah pisan $ 300 Janten kamungkinan anjeun sanggup Jumbo didinya. Obat anu dipompa dihartikeun salaku loop ubar kontinyu tina gulungan sareng resters anu tiasa ditulis tanpa pedal. Upami anjeun ngagaduhan jalur pompa di daérah anjeun, anggap mésér sapédah luncat katilu.

Upami anjeun gaduh jalur pompa diaspal kalayan solusi sepédah caket anjeun, pencét pause. nyandak kana lagu, ngéléhkeun diri anjeun nepi. Teras saatos anjeun parantos lancar ngalereskeun nonton tulisan ieuAlex 05:11 naha anjeun ngagaduhan kokotor ngaluncatan caket anjeun? Éta sarupaning kokotor jumps éndah caket anjeun, éta ngan ukur teu tiasa dilawan.

Anjeun bakal diajar pisan nalika ngamimitian ngaluncatan, luncat langkung steep, atanapi pendaratan anu langkung curam. Anjeun langkung saé, henteu aya dua pilihan sareng jinis superpowered. Upami anjeun pameget sapertos anjeunna, anjeun panginten henteu resep kana tempat pagawéan anu kotor, lumayan seueur anu anjeun bawa, dasarna resep, hé kuring nembé réngsé damel tiasa manteng, henteu aya anu peryogi terang nanaon flanel, tapi mutiara azumi henteu teuing.

Dina hal anu pangsaéna ngeunaan jumper kokotor nyaéta anjeun badé nampi ember uteuk. Leres, Derek Jones, anjeun tiasa anéh. Henteu ngan ukur henteu kunanaon, éta ogé didorong.

Sareng tangtosna rai pinuh, sabaraha jumlah anu pas? Dina dinten kadua kuring dina jalur pompa sakedik, kuring nyandak sapédah sareng sirah kuring pencét kana taneuh pisan. Abdi nyetir ka toko sapédah anu caketna, kuring mésér helm full-face. Terus kuring datang deui sareng mimiti tunggang deui.

Alex: Naha anjeun henteu kunanaon nempel kana lambar? éta ngeunaan henteu kénging cilaka sareng ngalakukeun sadayana sakumaha aman-gancang sareng sakumaha progresif sabisa-enyana sahingga anjeun henteu pernah ngaléngkah kana jawaban anu teu dipikaterang enya. Patarosan salajengna: Naha anjeun ngagaduhan hardtail 26 inci, ngali, lebu sareng pasang ban guling anu langkung gancang. Sareng kuring pikir anjeun panginten gaduh pilihan anu saé.

Tingali naha anjeun resep, sareng upami anjeun resep? Cinta éta, teras kéngingkeun diri anjeun jumper kokotor. Spéker henteu dikenal 6:47 AM Oke, patarosan salajengna. Alex 6:48 Naha anjeun gaduh sapédah BMX? Sareng anjeun naék éta? Upami kitu, tong kénging jumper kokotor.

Tapi upami éta sapertos sapédah putra anjeun atanapi sapédah putri anjeun sareng éta di garasi sareng anjeun mikirkeun tunggang gunung anu ngajantenkeun kotoran jauh langkung ngahampura, naha anjeun nyarankeun BMX ka jalma anu resep kana sepédah gunung sareng hoyong luncat kokotor? Sean 7:06 AM Sigana mah henteu. Kacuali kuring digedékeun sareng BMX, janten di ditu di mana waé, tapi kuring pikir nalika turun gunung kuring sorangan, panginten hoyong ucul-ucul deui. Saur jumperna jalanna.

Tapi kuring pikir éta BMX, dina cara, alat pamungkas. Anjeun teu tiasa ngabantosan nyarios. Leres okey Kuring parantos nguping sadaya lagu ieu ti Lee 7:30 dina unggal wisata siklocross, tapi kuring kedah nyarios ka anjeun sapédah ieu saé.

Saperti unggal hal leutik anu anjeun lebetkeun kana éta, éta masihan anjeun aya seueur bahan kimia anu saé dina sistem anjeun. Bersih. Ayeuna kuring ngungkabkeun aspék diri kuring anu kuring henteu bangga pisan.

Sareng éta kadang kuring paduli naon anu dipikiran jalma ngeunaan kami, tapi kadang-kadang. Sareng kuring ngariksa éta dina luhur mobil. Teu sangka ieu hiji-hijina sapédah anu nyarios yén anjeun leres-leres tiasa naek upami anjeun gaduh sapédah lintas negara.

Naha aya anu terang upami anjeun gaduh sapédah gantung anu lengkep? Saha anu terang upami anjeun ngagaduhan Upami gaduh salah sahiji ieu, éta ngan ukur ngandung hiji hal. Anjeun dina jalur pompa atanapi anjeun kaluar di dieu sareng anjeun ngagosok, anjeun panginten leres, tapi aya sapédah BMX anu langkung saé di ditu. Anjeun k Naon ayeuna, dina umur kuring, nalika sapédah BMX dina mobil kuring, sigana kuring nembé nyandak hadiah Natal anu énggal.

Éta henteu ngabantosan pisan wawakilna. Upami anjeun resep tulisan ieu, klik tombol Like. Miharep éta mangpaat.

Sareng upami anjeun hoyong ningali langkung klik tombol Langganan. Sareng wartoskeun ka kami dina koméntar naon anu anjeun hoyong tingali. Kami teras-terasan milari ideu, pendak deui waktos salajengna. Dina Kabagjaan Sapédah

Naon anu lumangsung pikeun ngaluncat sapédah Denver?

Luncat sapédahgulung deui kanaDenverkalayan fokus kana gurun dahareun sareng setang sanitasi. Listriknasapédahperusahaan -share sakeudeung ngaleungit sedengkeun Jeruk Nipis nampi perusahaan ti Uber.21 Méi 2020

oh yeuh sakedik luncat wilujeng sumping deui ka saluran jalma dinten ayeuna urang aya di Floyd Hill di Colorado sareng urang badé numpak jalur gunung anu khusus nurun gunung anu khusus nurunkeun Denver anu anjeun namina éta di dieu. Hal ngeunaan ieu nyaéta, anjeun kedah kéngingkeun giliran anjeun kusabab hal ieu henteu gaduh lift janten anjeun kedah angkat nepi ka katurunan éta. Rencana dinten ayeuna nyaéta pikeun ngajalankeun pinuh dina jalur nurun gunung anyar ieu, kuring henteu kantos nyerat didieu sateuacan ieu janten kuring henteu terang kumaha jalanna Kuring kantos nguping ti seueur jalma yén jalan ieu saé, ieu dimana urang bade kaluar kalong, kami ngagaduhan panjat téknis anu lungkawing dugi ka puncak, teras kami angkat sareng sadaya fitur batu keren anu aya di dieu, oh janten kami ngan ukur ngalakukeun hiji lari pikeun ngaraosan pikeun sadayana yén ieu lalaki keren anjeun damel padamelan anu saé pisan dina fitur batuan ieu super pikaresepeun oh manice luncat sakedik langkung gancang pikeun dobel di ditu tungtungna kumaha damang? ohhh oh nice dropOh nice.

Saeutik Booter awesomewhoo hehehehe, seueur hal-hal alit anu kedah dileungitkeun, LooseOh, éta kabeuleum anu jero pisan, saha anu pikaresepeun, janten anjeun tiasa ningali anu luncat sakedik deui di dieu. Nice hiji hal deui. sareng di dieu datang hiji deui dana anu cukup cool.

Aranjeunna damel padamelan anu saé kalayan sagala padamelan batu éta. Ésih pisan, aya seueur garis anu béda di dieu Oh, aya garis di ditu, éta asik pisan ningali dimana jalanna saé, aya dua garis di dieu, hiji ka katuhu oh hehehehe, sakedik sakedik didinya Nyandak garis kénca, bogoh ka jalma-jalma anu bends béns aranjeunna leres-leres asik éta bakal janten sakedik rengat alit rengat seueur anu di dieu mangrupikeun anu sanés. niceoh yeuh didieu urang angkat deui berm. eh luncat. hiji deui, hiji deui, oh, hiji deui .. oh, luncat badag datang ka turun-turun oh yeah, muhun, kuring ngepak ieu tapi urang nyobian ayeuna.

Oh, sababaraha tetes, éta saé pisan, ieu mangrupikeun serelek ageung, sareng sababaraha léngkah, saleresna teundeun langkung ageung, deui ka teundeun ageung, oh yeuh, éta hébat OhMan, pas anjeun biasa dimana waé sadayana nya garis ieu, seueur pisan pilihan, oh yeahwhooahholy sapi 700-suku lalaki menak anu pikaresepeun pisan. Aya sababaraha hal téknis anu saé pikeun dilakukeun di jajaran payun, tapi kuring bakal nyaritakeun naon anu leres-leres pencét kuku dina sirah di dieu kusabab aya seueur garis alternatip di ditu anu leres-leres ngan ukur aya hiji Perkembangan anu resep pisan ka Floyd ieu Hill, anjeun ngajantenkeun ramo kuring jadi kami nembé ngalaksanakeun jalan mimiti dina Floyd Hill bagian 4 anu mangrupakeun konci pikeun bagian khusus turun gunung sareng kuring sigana henteu anggun, sanaos seueur pilihan sacara jujur, henteu tiasa ngantosan pikeun pencét langkung seueur deui hal ieu, ayeuna kuring gaduh rasa anu pikaresepeun di luar sana, anjeun tiasa pikabungaheun dina katurunan 700 garis anu béda-béda, janten biasana gaduh garis ABC sareng D upami anjeun leres-leres ngiringan. Kuring meunang giliran jalanna, janten kuring gaduh waktos anu saé, pasti aya di Floyd Hill upami anjeun resep kana jinis sapertos na Gefä If you like this article, please click the Like button, click Subscribe and we see you in the next tulisan

Kumaha cara lumpat sapédah?

Pengendara muka koncisapédahngagunakeun aplikasi Uber sareng ditagihkeun kana rekening Uberna. Masing-masingLuncat sapédahngagaduhan motor listrik 250 watt anu kakuatan roda payunna.Luncatkaryawan ngaganti bungkus batréna unggal tilu dinten. Dina akhir tunggang gunung, étasapédahkudu dikonci dina trotoarsapédahraka.

Wilujeng sumping di kelas kuring, dinten ieu kuring badé ngajarkeun dasar-dasar luncat sabab sadayana hoyong ngalakukeun aksi sareng sadayana hoyong romp dina luncat ageung. Tapi kuring bakal ngajarkeun dasar-dasarna heula. Anjeun tiasa diajar ieu dina sapédah naon waé, tapi upami anjeun resep Tegangan Skotlandia kuring di dieu, éta didesain khusus pikeun luncat kokotor janten gampang pisan diajar.

Ayeuna sadayana téhnik ieu tiasa dibawa kana sapédah anu sanés, ngan ukur sapédah anu bénten ukuranana, tiasa janten rada sesah. Tapi ke heula, kuring badé ngajar anjeun kumaha cara ngalakukeun bunny hop sabab anjeun peryogi. Janten aya tilu téhnik nalika ngeunaan bunny hop.

Éta pop, tarik teras dorong. Janten pop ku panangan anjeun, tarik ku suku anjeun, dorong ku panangan anjeun pikeun nyaimbangkeun sapédah, teras bersantai saat badarat. Ieu tilu tindakan sami nalika luncat, tapi anjeun nganggo biwir éta pikeun ngajantenkeun anjeun dina hawa. (Funk music) Janten nalika ngeunaan milih luncat anu leres janten anjeun tiasa diajar téknik anjeun sareng diajar luncat, salah sahiji nganggo ga p (napas), moal ngeusi anjeun ku kapercayaan sabab fokus anjeun dina ngeusian lolongkrang, henteu dina téhnik anjeun.

Upamana pas di tukangeun kuring, najongna, lumayan lemes. Pendaratna rata sareng anjeun tiasa dugi ka biwir anjeun. Janten anjeun tiasa fokus kana téhnik anjeun, henteu nyobian luncat.

Janten ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun éta. (Funkmusik) Pop, pop mangrupikeun léngkah pangpayunna nalika ngaluncatan. Anu anjeun badé lakukeun di dieu nyaéta preload sapédah anjeun sateuacan nabrak najongna.

Ku preloading, dasarna mah hartosna ngadorong sapédah anjeun kana taneuh sareng nurunkeun awak anjeun kana sapédah, sareng nalika roda payun anjeun naék lambey anjeun, anjeun nempatkeun beurat anjeun kana pedal anjeun. Nalika roda tukang anjeun ngahontal handapeun sépakan, ngabeledug ka luhur, angkat kana setang, sareng bimbing sapédah anjeun dina hawa. Nalika roda tukang anjeun terus ngéser nepi lambey anjeun, teraskeun ngabeledug ka luhur ku nangtung nangtung.

Dasar na Bunny hop, tapi anjeun tenang Upami anjeun ngamanipulasi biwir anjeun, manipulasi sapédah anjeun. (Funkmusik) Janten léngkah salajengna nyaéta kéngingkeun roda tukang dina hawa. Anu anjeun badé lakukeun nyaéta lengkungan suku anjeun dina pedal anjeun sareng tarik, nganggo cangkéng sareng suku anjeun sasarengan. Upami anjeun nganggo klip, tong ngandelkeun clippedshoe pikeun narik roda tukang sabab éta henteu téhnik anu saé pisan sareng éta tiasa ngajantenkeun anjeun dina sababaraha kaayaan.

Janten dasarna anjeun teras-terasan latihan ngagulung éta sareng angkat teras narik sapédah éta kana pinggul anjeun sareng anjeun gaduhna. Roda tukang aya dina hawa. Janten anjeun mendakan yén suku anjeun turun tina pedal.

Dasarna, éta kusabab téknik anjeun. Anjeun ngagulung suku, tapi ngan ukur angkat tuur. Naon anu anjeun hoyong lakukeun nyaéta lengkungan suku anjeun, angkat tuur anjeun, tapi ogé anggo pinggel anjeun pikeun ngajantenkeun roda tukangna ka luhur. (Funk music) Janten léngkah katilu nyaéta gerakan ngadorong.

Ngagabungkeun ieu sareng léngkah dua nalika anjeun ngagulungkeun suku anjeun, angkat keuneung anjeun, sareng angkat. tarik ps, tapi nalika anjeun ngalakukeun éta anjeun ngagabungkeun sareng ngadorong ogé. Janten dasarna anjeun ngalakukeun éta.

Sareng nalika anjeun ngalakukeun éta, anjeun tingkatkeun sapédah anjeun. Sareng nalika anjeun tingkatkeun sapédah anjeun, anjeun ngan ukur santai. sareng anjeun ngan ukur nguatkeun diri pikeun pangaruhna.

Kéngingkeun pendaratan éta sareng anjeun gaduh, sadayana éta. (Funk musik) Ah enya, anu beurat. Aya solusi pikeun ieu, tapi kumaha upami anjeun diajar sareng ditunda? Sapédah, panginten turunkeun deui spring shock di tukangeun ngan ukur masihan anjeun sakedik deui, kirang rewel.

Tapi nalika anjeun dina sapédah anu sanés, pokus dina ngadorong sapédah kaluar payuneun anjeun sareng nyangking anjeun. bum anjeun katuhu tukangeun sadel Anjeun. Janten bangun sareng dorong anjeunna kaluar.

Laksanakeun waé. (seuri) Pelaut maot. Phh, hé, kuring kadang-kadang ngalakukeun éta luncat ageung dina hawa, anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng anjeun sapertos uh.

Ngan ukur bersantai, tahan panangan anjeun di payuneun anjeun, béngkokkeun suku anjeun, ngan ukur tetep lantip sareng percaya diri. (seuri) Janten dasarna éta sadayana ngeunaan latihan, kuring sampurna. Anjeun tiasa nonton seueur pisan tulisan ngeunaan cara ngaluncat, cara ngalakukeun ieu, cara ngalakukeun ieu, maca tulisan, naon waé.

Tapi hal anu paling penting nyaéta kaluar ka tempat éta sareng latihan katrampilan anu kedah dilakukeun pikeun ngalakukeun luncat. Gampang, anjeun kedah tetep latihan. Prakték, latihan, latihan, latihan, tapi upami anjeun hoyong terang naon Dirt Jump Bike éta, pencét di ditu.

Upami anjeun hoyong gaduh kapercayaan dina ngaluncat, pencét di dieu di handap. Pencét pikeun ngalanggan dunya. Anjeun moal ninggali tulisan deui, éta gratis sareng tong hilap masihan kami jempol.

Sakumaha gancang lumpat sapédah?

JUMP sapédahanu listrik docklesssapédahanu ngamungkinkeun anjeun numpak dugi ka 20 mil per jam (watesna beda-beda dumasar pasar) sadayana sapanjang kota anjeun.25 Méi 2021

Naha Jump bike gaduh GPS?

'Kanggo ngabantosan mastikeunsapédahparantos sayogi sareng ditagih, anu énggalJUMP sapédah gaduhbatré swappable. Éta henteu saamanna aman, tapi maling henteu sakumaha masalah anu ageungGPSnyukcruk diwangun kanasapédah.19 Des 2018

Kumaha anjeun ngaktipkeun sapédah luncat?

KangagunakeunkaSapédah JUMP, kantun buka aplikasi Uber teras ngalih kanasapédahtingali dina layar utama anjeun. Anjeun bakal ningali pilihan ieu upamiJUMP sapédahaya di kota anjeun. Saterusna,ngagunakeunaplikasi anjeun pikeun milarian caket dieusapédahsareng mimiti nuju.25 Méi 2021

Naha anjeun tiasa ngantepkeun motor Uber dimana waé?

Ninggaliéta caket Stasion Tube Angel sarenganjeunabdi bakal séhat.Kamana waélainanjeunsigana bakal mayar biaya.07.13.2019

Sakumaha gancang biskuit luncat?

JUMP sapédahogé ngagaduhan gear, bédana anu sanés ti pesaing na. Aranjeunna ngahontal kacepetan dibantuan listrik maksimum 20 mph, dibandingkeun sareng cap 14,5 mph dina Kapur-Esapédah.17 Juni. 2018 Nopémber

Tiasa siklik tiasa angkat 60 mph?

Janten sacara téknis, kacepetan panggancangna anu kantos kacatet dina asapédahnyaéta 208mph- tapi anu ieu cicing. Bruce Bursford nitih siklus anu direkayasa aerospace dina treadmill sareng tiasa ngahontal60mphdina dua detik. Tapi teras anjeunna ngagaduhan bantalan keramik sareng ban dieusi hélium!19.03.2018

Sapédah naon waé anu luncat kokotor?

Ti pigura luncat kokotor Chromoly ASURA anu diolah sacara panas, dugi ka SIREN: rig slopestyle full-suspénsi anu dirancang pikeun sababaraha tunggang anu paling nuntut di buruan, garis anyar kami ngagaduhan naon-naon pikeun sadayana.

Sakumaha biayana pikeun nganggo Jump Bikes?

Hayu urang tingali harga pikeun kota-kota anu ayeuna dianggo Jump Bikes: Austin: $ 2 salami 30 menit teras $ 0,07 / mnt. Chicago: $ 2 salami 30 menit teras $ 0,07 / mnt. Denver: $ 1 salami 5 menit teras $ 0,15 / mnt.

Batré luncat sapertos naon?

Tiap sapédah Langsung ngagaduhan motor listrik 250 watt anu kakuatan roda payunna. Luncat karyawan gentos bungkus batréna unggal tilu dinten. Dina akhir tunggang gunung, sapédahna kedah dikonci kana rak sapédah trotoar. Uber kéngingkeun perusahaan dina April 2018, sareng ékspansi kana pasar Éropa dimimitian Juni taun éta.

Patarosan Anu Séjén Dina Kategori Ieu

Ngabuburit saatos operasi acl - solusi anu tiasa dilakukeun

Naha bersepeda saé saatos operasi ACL? Ngabuburit ogé cara anu saé pisan nguatkeun tuur dina tahap ieu. Dimimitian ku sapédah statis di gim, dimimitian ku 5 menit dina résistansi anu rendah sareng maju sacara wajar.

Ngabuburit grup - Manual lengkep

Naon Siklus Grup? Ngabuburit grup mangrupikeun kelas kabugaran kelompok anu dipimpin ku instruktur anu populér anu tiasa disayogikeun kanggo sadayana. Anjeun bakal numpak sapédah cicing di studio kabugaran kami barengan instruktur motivasi kami sareng soundtrack anu saé!

Ngabuburit sapédah - kumaha cara ngungkulanana

Naha Gore mérek bersepeda anu saé? Pakean sapédah Gore parantos kasohor ku performa tinggi, cuaca ngéléhkeun-gear salami mangtaun-taun kalayan seueur mérek sapédah sanés anu nganggo rupa-rupa lawon Gore-Tex, Windstopper sareng Shakedry ogé. Kami parantos milih karesep kami tapi pastikeun anjeun gaduh browsing anu hadé di www.gorewear.com pikeun ningali pilihan lengkep.

Ngabuburit kulawarga - waleran sareng patarosan anu biasa

Naon bersepeda kulawarga? Naon biking kulawarga? Sacara sederhana, éta nalika sababaraha atanapi sadaya anggota kulawarga naék sapédah babarengan, sering janten transportasi. Barudak sering dibawa dina sapédah déwasa, sakapeung dina sapédah kargo. Barudak ogé tiasa numpak sasarengan kana roda masing-masing. 7 2018.

Bar énergi bersepeda pangsaéna - kumaha cara ngatur

Naha bar énergi saé pikeun muter? Langkung laun pikeun ngaleupaskeun énergi, batang ogé langkung handap gula tibatan gél sahingga biasana langkung saé pikeun usus sareng huntu anjeun. Aranjeunna meryogikeun putus sareng mamah, sareng kitu langkung cocog sareng rides ketahanan.

Kaos kaki bersepeda - solusi pikeun masalah

Naon anu istiméwa ngeunaan kaos kaki bersepeda? Sacara umum, kaos kaki sapédah gaduh fitur sapertos ieu: Kaos kaki dédéngéan ipis sareng pas pisan sabab sapatu sapédah pas sareng teu nyaman nampung kaos kaki anu kandel sareng leueur. Kaos kaki bersepeda, sapertos kaos kaki pikeun kaseueuran kagiatan aérobik, didamel tina bahan wicking anu garing garing pikeun ngirangan ngarareunah nalika suku anjeun ngesang.